Review militèr

Rusia lan AS: perang sing nemtokake kanggo Ukraina

79
Rusia lan AS: perang sing nemtokake kanggo Ukraina


Wis rong minggu kepungkur, para diplomat Eropa, Rusia, lan Amerika Serikat wis repot. Masalah ngrampungake kahanan ing Ukraina, sing diwiwiti dening Federasi Rusia lan Jerman, "didhukung" dening Amerika Serikat, lan banjur njupuk wangun aneh ing wangun kunjungan, pernyataan lan keputusan personel ing Kyiv. Kajaba iku, ancang-ancang para pihak ora padha karo golek solusi sing tentrem, nanging persiapan kanggo perang anyar.

Dolan maring Victoria Nuland

Sawetara dina kepungkur Asisten Sekretaris Negara AS Victoria Nuland nindakake kunjungan sing penting banget menyang Kyiv lan banjur menyang Moskow. Rapat-rapat sing dianakake dheweke menarik banget lan mbukak.

Pesen paling penting sing digawa Nuland yaiku:
Amerika Serikat "pancen pengin" implementasine lengkap Minsk-2, lan kanggo pisanan ketemu karo oposisi saiki, nggawe cetha yen dheweke ndeleng alternatif kanggo pamrentah Ukraina.


Sing, iku cetha diwenehi ngerti sing Amerika Serikat sumerep alternatif kanggo rezim Kyiv saiki, kang wis ora coped karo kapercayan dhuwur diselehake ing, ing anyar Ukrainia "oposisi". Lan sapa "oposisi" Ukrainia anyar iki:

Paling akeh wayahe pinunjul Kunjungan Nuland menyang Kyiv minangka patemon karo Sergei Levochkin. Iki ora diwenehake ing protokol apa wae - kanthi resmi, Lyovochkin mung dadi wakil ketua fraksi Blok Oposisi; nanging, rapat kasebut ditindakake. Ing tradhisi politik pengunjung Barat, patemon karo oposisi minangka barang wajib ing 2010-2013, nalika oposisi minangka pamaréntahan saiki, sing luwih disenengi AS lan Uni Eropa tinimbang pamaréntahan sadurungé. Sawise Maidan, Kulon duwe kontak resmi mung karo para pemenang, ora nggatekake sisa-sisa Partai Wilayah. Lan patemon saiki antarane Nuland lan Levochkin minangka pratandha yen Negara-negara pancen ora gelem ngganti pamaréntahan ing Kyiv dadi luwih bisa dirundingake karo para separatis lan Moskow. Kajaba, mesthi, pamrentah saiki golek kekuwatan kanggo ngganti.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, kabeh wis samesthine. Kanggo Amerika Serikat, mung oposisi bisa dadi Lyovochkin, sing, kaya sing kita eling, minangka salah sawijining panitia Maidan. Amerika Serikat nyoba ngamanake monopoli kekuwatan ing Ukraina. Kanggo nindakake iki, padha kudu ngekang mungsuh saka junta Kyiv. Levochkin lan Co wis mbuktekaken kesetiaan lan kontrol mutlak, sing tegese wektune kanggo mberkahi wong-wong mau kanggo karya oposisi, ing pungkasan bakal ana owah-owahan Poroshenko kanthi sisih "luwih bisa dirundingake", nanging uga dikontrol dening Amerika Serikat. Mesthi, pamrentah saiki ora seneng iki:

... sumber Vesti ing Administrasi Kepresidenan, kanggo pitakonan: "Apa sing digawa Nuland menyang Kyiv," wangsulane: "Ora ana sing elek, nanging ora ana sing apik."

... ana pratandha serius saka owah-owahan ing sikap Washington marang panguwasa Kyiv. Januari taun iki, nalika Kerry mabur menyang Kyiv, ora nggatekake Moskow, wis ilang saka memori - saiki Kerry mabur menyang Sochi, ngliwati Kyiv. Kajaba iku, Nuland, sawise Dhiskusi Sochi, Kerry ngandika karo meh padha phrases sing Angela Merkel lan Francois Hollande wis nggunakake telung sasi saiki - ing Kyiv, dheweke kandha yen Amerika Serikat "banget nandheske supaya perjanjian Minsk dileksanakake, miwiti. kanthi gencatan senjata lengkap, masalah politik sing ana gandhengane karo perjanjian Minsk, lan masalah manajemen tapel wates. Lan ing wektu sing padha, ing pungkasan kunjungan kasebut, ora ana tembung babagan inisiatif sing dipromosekake dening Petro Poroshenko kanggo nggawa pasukan perdamaian menyang Donbass, lan masalah pasokan ora digatekake. gaman.

Iki tegese ing kahanan ing ngendi kabeh pemain utama ing donya taruhan ing Minsk-2, panguwasa Ukraina kudu ninggalake rencana pemisahan DPR / LPR dening baris saka peacekeepers. Pitakonan mung carane "banget" Washington bakal nandheske - yen mung "banget banget", banjur Kyiv bakal nyoba kanggo nyeret metu proses Minsk sabisa, nunggu presiden liyane militan kanggo ngganti Barack Obama ing Gedung Putih. Yen "banget, kuwat banget", banjur wis ing Juni-Juli Bankovaya bakal dipeksa kanggo push liwat parlemen maca pisanan rancangan amandemen kanggo Konstitusi, minangka envisaged dening persetujuan Minsk. Lan yen ora bisa ...

Apa kita guessed babagan ing mangsa (rencana anyar Washington kang), Ms Nuland wis presented minangka posisi resmi saka Gedhung Putih. Yen kabeh mlaku miturut rencana anyar, Blok Oposisi bakal dadi bagian saka pamrentahan (musim gugur 2015).

Nanging aku duwe alesan kanggo pracaya sing akèh kelet bakal tikaman menyang gembong rencana iki. Lan proses nglebokake - narik tongkat kasebut sing bakal nemtokake asil.

statement lan reaksi.

Ing latar mburi rembugan tentrem ing basis saka "Minsk-2", statements Kyiv sijine diplomat sembarang ing stupor. Mangkene dhaptar lengkap saka buku "carane ngatasi konflik": non-kooperasi, penyebaran pangkalan militer, malih, dhasar sing kudu nyuda tameng nuklir Rusia.

Loro-lorone pernyataan kasebut muncul ing dina sing padha lan jelas ora sengaja. Nyatane, break ing kerjasama militer-teknis karo Rusia ora menehi rezim apa-apa nanging sabdhoning kanggo Kulon: "kita perang, kita wis rusak kabeh hubungan, WE NEED HELP." Pancen angel kanggo rezim Kyiv nerangake marang Prancis kenapa kudu nolak Rusia kanggo tuku Mistral, nalika pabrik Motor Sich ajeg ngedol atusan mesin kanggo helikopter militer ing Federasi Rusia. Lan nalika Kyiv ora ragu-ragu kanggo njaluk dhuwit kanggo perang karo Rusia. Saiki absurdity iki wis dibusak, nanging mung tandha banget terkenal sing Kyiv wis siyap kanggo perang, lan ora looking for cara kanggo nggawe tentrem.

Pernyataan kapindho kepala Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Turchynov malah luwih provokatif. Ngluncurake pangkalan pertahanan rudal Amerika ing Ukraina tegese nyuda kemampuan pertahanan Federasi Rusia. Moscow ora bakal setuju karo iki. Reaksi Rusia cepet lan kasar:

Peskov:
"Yen tegese Ukraina ngrancang nyebarake unsur sistem pertahanan rudal Amerika ing wilayah kasebut, mula, mesthine mung bisa ditindakake kanthi negatif. Amarga bakal dadi ancaman kanggo Federasi Rusia. Instalasi unsur pertahanan rudal ing wilayah Ukraina bakal mbutuhake langkah-langkah pembalasan ing bagean Rusia.


Lebokno:
Kita duwe hak kanggo saiki dana iki kanggo mbayar maneh awal dangu kepungkur, prewangan ing atine sing ing syarat-syarat persetujuan kita, lan iki digawe miturut hukum Eropah, yen jumlah total utang negara Ukraina ngluwihi 60 persen, kuwi hak. muncul - mbayar maneh awal. Ing wektu sing padha, ing panyuwunan mitra Ukrainia lan panyuwunan IMF, kita ora nggunakake hak iki. Kita ora pengin nambah kahanan ekonomi sing wis angel kanggo mitra lan tanggane.


Mesthine, reaksi Rusia ora mung babagan ekonomi. Ing cahya saka statements iki, ngarsane junta kuwasa ing Kyiv minangka kondisi ora biso ditompo kanggo Moscow. Iki tegese donya adhedhasar Minsk-2 hanging dening thread. Rusia nyoba, ing siji, kanggo sijine ing kahanan kang mung dipeksa kanggo tumindak.

Sauntara kuwi, "Varangians" mlayu saka kapal sing tenggelam.

Ing sasi kepungkur, manajer "efektif" dumadakan wiwit mlayu saka pamrentah Ukraina:

Kamentrian Pembangunan Ekonomi ambruk bebarengan karo ekonomi, antisipasi kekurangan pembangunan.

Borovik langsung nuduh Yatsenyuk: dheweke ngomong babagan skirmish ing rapat Kabinet Menteri, sawise bos takon carane nindakake karo donor Barat yen ora ana apa-apa khusus kanggo laporan.

Wakil Menteri Pertama Alexander Borovik:
Aku panginten aku cukup qualified kanggo njawab. Mbokmenawa, apa sing dirungokake ora teka ing pengadilan. Yatsenyuk ngucapake omong kosong sing diwiwiti kanthi tembung "wong enom" sanajan aku wis tuwa.


Wakil Menteri ujar manawa nyolong iku dosa, lan luwih becik wong Eropa ngakoni penggelapan - iki bakal dadi beradab.

Penasehat Janika Merilo:
“Nyuwun pangapunten, nanging kula dudu penasehat maneh. Kanggoku, e-government dadi prioritas, kanggo dheweke ora, lan luwih gampang kanggo aku promosi ide kasebut ing njaba pelayanan.


Kamentrian Kehakiman. Dzhambul Ebanoidze lunga, mbanting lawang kanthi banter. Pembaharu utama Georgia ora teka ing pengadilan ing Kiev.

Menteri Kesehatan Alexander Kvitashvili. A dekrit babagan mundur dheweke didaftar. Secara resmi, "oposisi" Lyovochkin nyulam dheweke.

Miturut ilmuwan politik Vadim Karasev, kemungkinan mundur saka Menteri Pembangunan Ekonomi Abromavicius lan Wakil Menteri Dalam Negeri Zguladze dhuwur banget.

Mangkono, meh kabeh "Varangians" ninggalake pamaréntahan, utawa ora suwe bakal nemokake alasan kanggo nglakoni. Mbok menawa iki minangka prelude kanggo ngreset lengkap kekuwatan ing Kyiv (miturut rencana Amerika Serikat, mesthi), lan para reformis saka njaba ora pengin nemen.

Kesimpulan.
Periode hibernasi rampung. A krisis politik lagi artificially inspirasi ing Ukraina, kang bakal pas karo finansial lan bisa uga militèr. Acara wiwit akselerasi lan corak menyang macem-macem spiral. Menapa malih, mokal kanggo nganggep yen kabeh arep miturut siji rencana. Sawise maneh, kaya setahun kepungkur, rong rencana aksi siap tabrakan ing Ukraina: Amerika Serikat lan Rusia.
Pengarang:
Sumber asli:
http://politrussia.com/world/pered-reshayushchey-skhvatkoy-842/
79 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ALABAY45
    ALABAY45 25 Mei 2015 18:51
    + 23
    Inggih, perang, aku ora bakal nyebataken ... Loro-lorone kakuwasan dadi masalah! Kita, uga, uga rampung, kanggo 23 taun katon liwat Pundhak kita ing mestine "wong sedulur" ... Lan, saiki, sing kudu rake?!
    1. oleg gr
      oleg gr 25 Mei 2015 19:09
      + 23
      Amerika Serikat "pancen pengin" implementasine lengkap Minsk-2. Sing ngomong kabeh. Maneh, laporan militer bakal dikirim saka Donbass. Iku tetep kanggo pengin Novorossiya kamenangan karo sethitik getihen.
      1. bort4145
        bort4145 25 Mei 2015 19:10
        + 17
        Lan, ing kene, kanggo sapa sing arep rake?!
        Tunggul cetha yen Rusia. Amerika Serikat, kaya biasane, "berlayar lan ditinggal."

        Lan terwelu dagang kanthi kabeh kekuwatan
        Perdhana Mentri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ngajak perusahaan-perusahaan Amerika supaya aktif ing privatisasi sektor energi negara.
        Kepala Kabinet Menteri nyatakake iki sajrone rapat karo Richard Durbin, ketua ketua kelompok kekancan karo Ukraina ing Senat AS, layanan pers saka laporan pemerintah Ukraina.
        Ing gaya: "Sale panas amarga obah, murah, aku nggawe diskon kanggo urgency!!!" ngguyu
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 25 Mei 2015 19:18
          + 15
          Kutipan saka: bort4145
          Lan, ing kene, kanggo sapa sing arep rake?!

          Kita mesthi. Amerika Serikat ora duwe risiko apa-apa, kajaba sawetara yuta (miliar) "pembungkus permen" virtual. Lan kaya biasane, bocah-bocah Rusia nganggo bedhil mesin bakal mbayar nyawane, lan sing paling nyerang - nglawan awake dhewe. Bodho, nanging dhewe. Lan pendos bakal nambah siji liyane nul kanggo utang negara. Sapa sing menang? Mesthi, USA (saperangan saka cookie lan saperangan saka zeros). Wis wektune kanggo ngumumake pidana model finansial iki, lan aku mikir China lan Iran ora bakal mbantah pernyataan kasebut. hi
          1. bort4145
            bort4145 25 Mei 2015 19:27
            + 34
            Sharia nduweni alegori sing apik kanggo kahanan iki.
            1. APASUS
              APASUS 25 Mei 2015 20:28
              + 37
              Kutipan saka: bort4145
              Sharia nduweni alegori sing apik kanggo kahanan iki.

              Luwih apik tinimbang alegori apa wae, Dominique Strauss-Kahn ngandika marang Kyiv resmi:
              - Kanggo njaluk soko, sampeyan kudu menehi soko! Sampeyan ora menehi apa-apa kajaba nesu lan gething marang sapa wae. Sampeyan ngiyanati Rusia, sing nggawe sampeyan lan menehi sampeyan sendok. Kabeh jagad ngerti! Eling! Pengkhianat ora tresna ing ngendi wae. Padha mung digunakake.
              1. bort4145
                bort4145 25 Mei 2015 22:54
                +3
                Pendekatan anyar kanggo perang ing Ukraina
                Milisi duwe informasi sing komando Angkatan Bersenjata Ukraina nganggep ora cocog kanggo nglatih prajurit kanggo njupuk sing tatu nalika perang.
                Kelas karo personel militer ing zona ATO babagan evakuasi sing tatu lan tiwas ora dianakake. Luwih tepat, prentah kasebut nganggep implementasine ora cocog amarga kasunyatan manawa upaya ngevakuasi wong sing tatu lan tiwas nyebabake kerugian sing signifikan ing antarane personel.
                Terus terang banget - daging iku DAGING negatif
                1. Petr Timofeev
                  Petr Timofeev 25 Mei 2015 23:13
                  +8
                  Nanging Shamanov ora peduli karo negara, wong Eropa gay lan rencana lan sanksi.
                2. Indra7120
                  Indra7120 26 Mei 2015 09:18
                  +3
                  Kenapa njupuk sing tatu? bakal dicekel, ing ngendi dheweke bakal diobati, dipakani, disandhang, banjur diwènèhaké bali menyang Ridna Ukraina .... lan Khokhols nyimpen dhuwit lan kita kelangan ....
          2. samarin1969
            samarin1969 25 Mei 2015 19:37
            +6
            Kutipan: Ingvar 72
            Wis wektune kanggo ngumumake pidana model finansial iki, lan aku mikir China lan Iran ora bakal mbantah pernyataan kasebut.

            ... China ora siap ndeleng triliun cadangan devisa nyusut ... skema Fed banget ulet
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 25 Mei 2015 19:48
              +4
              Kutipan saka: samarin1969
              .China ora siap ndeleng triliun cadangan devisa nyusut ... skema Fed banget ulet.

              Aku setuju, nanging iki bisa nerangake craze kanggo tuku emas.
              1. Boa constrictor KAA
                Boa constrictor KAA 25 Mei 2015 21:01
                +6
                Kutipan: Ingvar 72
                kepengen tuku emas

                Iku ora mung China sing guilty iki.
                Bank sentral kita uga ora seneng seneng-seneng karo iki: ngganti bungkus permen ijo kanggo logam nistha! Lan aku pribadi nemokake angel kanggo nuduh dheweke ora profesional.
                1. U-47
                  U-47 25 Mei 2015 21:19
                  +1
                  Quote: Boa constrictor KAA
                  Iku ora mung China sing guilty iki.

                  mesthi) malah wong Vietnam (eh, dudu sing njahit abibas ing jero lemah Chertan ... sanajan ...) luwih seneng emas batangan lan celengan cilik tinimbang main forex lan ngowahi bolak-balik))
                2. Ingvar 72
                  Ingvar 72 25 Mei 2015 21:27
                  +8
                  Quote: Boa constrictor KAA
                  Bank sentral kita uga ora seneng seneng-seneng karo iki: ngganti bungkus permen ijo kanggo logam nistha! Lan aku pribadi nemokake angel kanggo nuduh dheweke ora profesional.

                  Yen kita mbandhingake tumbas saka Bank Sentral lan pertambangan emas ing Rusia, banjur farce babagan PR tuku emas bakal ketok. Luwih akeh emas ditambang ing China (450 ton) tinimbang emas kita (300 ton), lan bagean saka ekspor. akeh luwih murah tinimbang kita. Lan iki senadyan kasunyatan manawa China ora bisu babagan jumlah emas sing tepat.
                  Lan profesionalisme minangka kriteria komparatif, utamane kanggo "manajer efektif". Bab-bab kudu dibandhingake. China tuku atusan ton rambut abang kanthi tenang, lan ora gumunggung. Lan kita tambang kurang saka 300 ton, lan kita gumunggung yen kita sijine 60 ton ing pod. Farce.
                  1. Gagauz
                    Gagauz 26 Mei 2015 15:37
                    +1
                    Dadi mandheg tuku barang emas lan nggawe sistem komunikasi lan navigasi. Umume emas dadi kabutuhan kasebut, lan sing isih ana - ing jar. Lan ing luar negeri kita tuku kanggo nyingkirake keluwihan greenery. Lan iki persis minangka indikator yen kita (kebiasaan lawas - sampeyan) duwe!
                    1. Ingvar 72
                      Ingvar 72 26 Mei 2015 16:16
                      0
                      Kutipan saka Gagauz
                      Dadi mandheg tuku barang emas lan nggawe sistem komunikasi lan navigasi.

                      Omong kosong. Aku bakal nerangake apa. Saiki ALL Enterprises tuku bahan baku ing prices pasar, i.e. kanggo mata uang. Dadi karet, plastik utawa emas. Padha tuku tanpa referensi kanggo geografi produksi. Padha kanggo perhiasan, bahan baku dituku ing ijol-ijolan padha ing WORLD PRICES. Perusahaan Cina tuku emas utamane ing pasar manca.
                      Dadi alasan sing sampeyan sebutake minangka kesimpulan sing entheng sing langsung ana ing pikiran. Kabeh luwih rumit ing kana.
                      Sampeyan perlu kanggo oblige perusahaan pertambangan kanggo ngedol ALL emas kanggo negara, ing prices donya (malah kanggo itungan manca), lan kanggo narik metu dana kanggo iki saka US lan EU GKOs.hi
                    2. yermolai
                      yermolai 27 Mei 2015 13:43
                      0
                      Kutipan saka Gagauz
                      ngasilake sistem komunikasi lan navigasi. Umume emas kanggo kabutuhan kasebut,

                      iku 240 ton emas kanggo wedding rings lan satelit? banjur satelit iki kacilakan saben saiki lan banjur, iku perlu kanggo ngumpulake kasur ing orbit;
                3. Dal
                  Dal 26 Mei 2015 11:41
                  0
                  Kanggo sawetara alasan, Amerika sijine tungsten ing bank-bank! Mungkin padha mikir bakal luwih larang tinimbang emas?
                  1. Bonesetter
                    Bonesetter 26 Mei 2015 13:15
                    +1
                    kabeh luwih prasaja - gravitasi spesifik tungsten lan emas padha - gilding ditrapake ing bar tungsten lan voila! - Sampeyan bisa mbayar utang Jerman nganggo emas palsu!
                    sing ditindakake dening Federal Treasury!!!

                    kanthi kedok lan Kerajaan Tengah entuk roti jahe kuwi ....

                    lan wiwit iku ...
            2. Volzhanin
              Volzhanin 26 Mei 2015 08:17
              +1
              Padha bisa dijupuk dening operator pesawat, pangkalan militer, etc.
              Kanggo sawetara alesan, misale jek kula sing Cina ora bakal nolak iki. eseman
        2. Petugas cadangan
          Petugas cadangan 25 Mei 2015 20:10
          +5
          "Maneh, kaya setahun kepungkur, rong rencana aksi siap tabrakan ing Ukraina: Amerika Serikat lan Rusia."

          Lan kenapa kabeh ing Ukraina tabrakan, cedhak wates kita?
          Mungkin luwih apik ing Meksiko? Utawa ing Kanada? Kanthi losses persis padha antarane populasi.
          1. samarin1969
            samarin1969 25 Mei 2015 22:13
            +1
            Wektu Kuba, El Salvador lan Ortega sing tresna wis bebarengan karo "ikatan" kita .... sayangé, Federasi Rusia saiki sacara objektif ora kuwat ......... Muga-muga, durung lemah.
          2. samarin1969
            samarin1969 25 Mei 2015 22:37
            +2
            Kutipan saka Alexey
            lan getih diwutahake saben dina, nanging Amerika Serikat lan Obiss ora peduli
            ... Aku bakal ngomong: ALL donya ora Care babagan Rusia lan Donbass - uga, jancok wong ... politik - ana perjuangan sengit kanggo papan lan mangsa. Kanthi Minsk, Rusia ora bakal duwe. Wektu kanggo Givi lan Motorola.
        3. afrikanez
          afrikanez 25 Mei 2015 22:37
          0
          Kepiye carane kudu sengit marang tanah air? Bajingan nakal!!! wong bodho
      2. Kosyar
        Kosyar 25 Mei 2015 19:16
        +3
        Ing kabeh kipish, mesthine ana denouement ... nanging dill, sial, duwe plot anyar ...?!
        1. yermolai
          yermolai 27 Mei 2015 14:13
          0
          Quote: Kostyara
          Thread anyar neh...?!

          padha bakal duwe siji string-noose liwat aspen. utawa poplar.
      3. Aleksiy
        Aleksiy 25 Mei 2015 21:43
        +2
        Minsk iki - 2 ORA nuduhake kamenangan kanggo Militia, lan getih diwutahake saben dina, nanging Amerika Serikat lan Obis ora peduli, mung getih Slavik, mula yen dheweke wiwit nyeret kabeh jinis mercenary menyang lemah. Galitsians lan Polandia liyane, bakal ana lolongan mung terus. "Maneh, kaya setahun kepungkur, rong rencana aksi siap tabrakan ing Ukraina: Amerika Serikat lan Rusia." - rencana iki bentrok ing Crimea setahun kepungkur, lan saiki ing Donbass ....
      4. SHAKESPEARE
        SHAKESPEARE 26 Mei 2015 00:55
        0
        Ayo ndeleng kahanan. Wiwitan perang lan pungkasan gencatan senjata bakal tekane Biden, kaya biasane.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. Sid.74
        25 Mei 2015 19:22
        +3
        Kutipan saka: oleg-gr
        Amerika Serikat "pancen pengin" implementasine lengkap Minsk-2. Sing ngomong kabeh.

        Nanging aku ora ngerti!opo

        Wong sing ora dingerteni mbukak spanduk ing bangunan Chicago Tribune edisi Amerika sing berwibawa kanggo nylametake rakyat Donbass saka agresi panguwasa Kyiv.

        Video muncul ing jaringan ing ngendi wong sing ora dingerteni nggantung spanduk ing bangunan Chicago Tribune edisi Amerika kanthi telpon supaya ora ndhukung agresi Kyiv ing Ukraina kidul-wétan.
        RIA Novosti http://ria.ru/world/20150525/1066405422.html#ixzz3bATmnWwA

        1. Sid.74
          25 Mei 2015 19:34
          +6
          Warta singkat saka topik.

          Mesir mrentahake 46 pejuang MiG-29 - kanggo perusahaan iki minangka transisi saka kaslametan kanggo pembangunan.
          http://www.vedomosti.ru/politics/articles/2015/05/25/593348-soglasovan-kontrakt-
          na-postavku-46-istrebitelei-mig-29-v-egipet
          1. Dembel77
            Dembel77 25 Mei 2015 20:12
            +6
            Miturut artikel lan umume miturut acara paling anyar ing Donbass, ing ngisor iki bisa dicritakake: abses Kyiv (sing diarani boils) wis mateng maneh lan abses bakal teka kanthi intervensi bedah sabanjure (ahli bedah wis ana. ing siap), therapy kene, minangka pengalaman sadurunge nuduhake, ora bantuan! Inggih, Washington, dheweke ora bakal kantun dhewe, lan malah karo Poroshenko, paling ora karo wong liya sing bakal ngganti dheweke (utawa luwih, sing bakal diganti dening Poroshenko), nanging Ukraina ora bakal dibusak saka dhaptar koloni ing. mangsa cedhak!
            1. hidroks
              hidroks 25 Mei 2015 21:47
              +1
              Kutipan: Dembel77
              nanging Ukraina ora bakal dibusak saka dhaptar koloni ing mangsa cedhak!

              Iki carane katon: pisanan, Ukraina dudu koloni kanggo Yankees, kakuwasan kolonial saya sugih ing koloni, iki ora ing Ukraina lan ora kanggo dangu, nanging apa bisa dijupuk saka a negara miskin yen ora ana pasar kanggo barang Amerika?
              Kapindho, kanggo nggunakake Ukraina minangka springboard nglawan Rusia, Amerika kudu nindakake iki 10 taun kepungkur: saiki Rusia wis dadi kuwat banget kanggo Amerika Serikat kanggo cokotan ing setengah - losses bisa ngluwihi bathi bisa (yen ora mateni kabeh urip. barang ing lemah) ...
    4. Anaconda
      Anaconda 25 Mei 2015 19:47
      0
      Penulis artikel kasebut nyatakake kasus kasebut kaya-kaya ing Ukraina wong-wong iku kewan eksperimen, sing dikarepake Amerika Serikat, bakal dilebokake. Wong-wong Ukrainia ora manut kaya sing dikira penulis sing dihormati.
      1. Sid.74
        25 Mei 2015 20:01
        +8
        Kutipan saka anakonda
        .Wong Ukrainia ora tunduk kaya sing dikira penulis sing mulya.

        Dene kang ngarang iku wong kang narik kawigatene, mbelani Sang Maidan, mimpin mung sadasa, mung satus.
        Lan dheweke wiwit nyuwara pikirane diametrically gantos kanggo statements saka Maidan.
        Banjur padha janji arep matèni wong kanggo wahyu.
        Kulawarga kasebut lan dheweke ana ing tangan, banjur menyang Rusia. Saiki dheweke nulis artikel kanthi analisa kahanan ing Ukraina. LiveJournal sing cukup menarik http://yurasumy.livejournal.com/
      2. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 25 Mei 2015 21:04
        +5
        Kutipan saka anakonda
        Wong Ukrainia ora kaya manut kaya sing dikira penulis sing mulya.

        Nanging banget, sial, SABAR !!!
    5. Corsair5912
      Corsair5912 25 Mei 2015 19:56
      +7
      Kutipan: ALABAY45
      Inggih, perang, aku ora bakal nyebataken ... Loro-lorone kakuwasan dadi masalah! Kita, uga, uga rampung, kanggo 23 taun katon liwat Pundhak kita ing mestine "wong sedulur" ... Lan, saiki, sing kudu rake?!

      Ora 23 taun, nanging luwih akeh, SS lan OUN wiwit bali saka kemah menyang Ukraina ing pungkasan 50s lan awal 60s ing Khrushchev.
      Ing wektu sing padha, ing tekanan saka Komite Pusat Partai Komunis Ukraina, sing ditutup karo nasionalis, ana Ukrainization mbukak kurang ajar saka populasi pribumi Rusia, sing pancen menang ing tanah primordially Rusia Novorossia, Little Rusia. , Slobozhanshchina lan Severshchina.
      Kanggo tangisan umum sing ora sopan "Kamulyan Para Pahlawan!" Bandera tampa 15 dina, lan ora ijo sarwa ing bathuk kaya kang wis mestine, kang dadi generasi saka nasionalis-komunis kaya Yushchenko, Kuchma, etc.
      Anggota Komite Pusat CPSU M.A. Suslov pro... ral karya ideologi marang Nazi lan nasionalis ing Ukraina.
      Dheweke main peran gedhe ing pimpinan Komite Pusat CPSU lan USSR saka separo kapindho taun 1950-an nganti mati. Ing L. I. Brezhnev, dheweke dadi wong nomer loro ing Partai, dadi ideolog utama CPSU. Dheweke ora goyah ngadeg ing posisi Marxisme sing paling ortodoks, penolakan saka penyimpangan apa wae, perang ideologi nglawan ideologi borjuis. Ing wektu sing padha, dheweke meh ora duwe karya ilmiah.
      1. zubkoff46
        zubkoff46 25 Mei 2015 23:25
        +5
        Dear "Corsair", aku bakal duwe mamang bab kaluputan Comrade Suslov ing Gagal karya ideologi ing Ukraina. Ing kaping paling apik, yaiku agêng-60s - ing pungkasan 70s, kang pribadi mirsani ing Kyiv lack meh lengkap dikarepake kanggo majalah Ukrainia lan sastra, wong sadar lan willingly maca lan disampekno ing Russian; tembung "Mazepa" lan "Bandera" padha kasar lan digunakake ing tingkat padha sumpah; siaran warta saben dina ing radio ing basa iki jengkel wong ("ngomong Kyyiv" ...); wong terus terang ngguyu ing imigran saka Western Ukraina lan Sifat saben dinten lan padha ora duwe bobot sembarang ing masyarakat, padha felt insecure lan ora nyaman antarane wong-wong mau. Sekretaris pisanan saka Komite Sentral Partai Komunis Ukraina Shelest, sing ngidini piyambak kanggo mungkasi ing cara kanggo bisa lan publicly reprimand kios kanggo lack of koran ing Ukrainia kanggo Advertisement, luwih wicaksana, nanging wis dibusak kanthi aman, kalebu. kanggo iki. Mangkono uga ing saindhenging Ukraina tengah lan wétan. Ukrainisme wiwit katon wiwit kira-kira saka garis Zhytomyr. Nanging kedaden historis, ideologi, paling kamungkinan, wis boten apa karo. Badan KGB Ukrainia ngawasi pesenan lan mangan roti kanthi alasan sing apik. Iku ora kanggo apa-apa sing periodik pimpinan lan karyawan layanan iki ditransfer kanggo Moscow karo Tambah. Kabeh outrages dina wis nampa carte blanche lan pembangunan wiwit tiba saka Uni. Pengarangé wis kondhang lan saiki dadi tokoh urip. Lan "tapa wesi" Suslov ing wektu iki wis ilang. Antarane liyane, aku isih teka-teki nganti saiki: pasukan lan cara apa sing digunakake kanggo ngowahi kesadaran para sedulur Ukrainia ing wektu sing cendhak ing prinsip ...
    6. Komisaris NKVD
      Komisaris NKVD 25 Mei 2015 20:46
      +6
      Kutipan: ALABAY45
      Kita uga wis rampung kanthi apik, sajrone 23 taun ndeleng pundhak kita ing "wong sedulur" ...

      Apa kita ana sadurunge? Nalika USSR ambruk, Yankees langsung nguwasani Situevina, lan ing wektu iku kita ora bakal tiba ing sawetara formasi liyane sing ora kompeten ... Ing ngendi kita bisa ngajari wong liya ing kana. Lan nalika dheweke ngerti yen - ing 2011-12 - wis kasep.
    7. layangan
      layangan 25 Mei 2015 22:10
      +6
      Kutipan: ALABAY45
      Kita uga wis rampung kanthi apik, sajrone 23 taun ndeleng pundhak kita ing "wong sedulur" ...

      - saka wong-wong mau, kanggo 20 taun padha dhewe nganti kuping ing .... tancep metu. Kita slamet saka reformasi Chubaisogaidar - kita, penasehat asing, duwe omah pemerintah lengkap - kita duwe standar ing taun 1996, kita slamet standar - kita, telung perang (loro Chechen), tank shooting ing Moscow - kabeh donya weruh. , kita miraculously nyingkiri ambruk saka kadhaulatan - kita, Maidans rawa quieted mudhun ing 2011 - karo kita, ... .
      Sedulur ora sinau saka kesalahan, nanging awake dhewe duwe memori sing cendhak, lali ing endi.
    8. STi_v
      STi_v 26 Mei 2015 05:03
      +2
      Inggih, aku ora bakal ngomong yen 23 taun katon liwat Pundhak. Rusia ana ing lam padha karo Ukraina saiki. Kalebu ing militèr. Mungkin wong kelalen Chechnya, Nord Ost, omahé ing shosse Kashirskoe, ing subway, nanging carane akeh ana. Apa sampeyan ora ngelingi carane Tatar nemokke passport dhewe? Lan kepiye Amerika ngompa lenga lan gas ing Sakhalin kanthi gratis, mungkin dheweke ora ngerti? Apa inflasi? Lan total barter sanajan antarane perusahaan gedhe amarga kekurangan dhuwit. Maksudku, kita wis cukup telek kita. Piye wae raked. Ing ngendi ana kanggo ndeleng watara ... Saiki padha katon wis straightened munggah sethitik. Ora malah saiki - ing 2008, bali ing Georgia, padha mung wungu mata. Lan saiki kabeh jinis Carries mabur menyang Sochi, padha takon. Kita ana ing dalan sing bener, mesthine.
    9. 97110
      97110 26 Mei 2015 10:30
      +1
      Kutipan: ALABAY45
      Kita uga apik, 23

      Ya, sampeyan pancen hebat. Lan ing Yeltsin, lan ing Putin, lan ing, medeni kanggo mikir, Medvedev. Ing pundhak sampeyan ... Lan administrasi eksternal, saka negara sing durung ditinggal, durung ndemek YOU. Sapa kowe?
    10. Alekseev
      Alekseev 26 Mei 2015 19:31
      +1
      Kutipan: ALABAY45
      Kita uga wis rampung kanthi apik, sajrone 23 taun ndeleng pundhak kita ing "wong sedulur" ...

      Cukup...
      Apa sing kudu ditindakake? Kampanye luwih kuwat?
      Svidomo lan sing gabung dikepengini Dheweke pengin agitasi, dudu kita, ing Europka. Dheweke duwe hadiah ing kulawargane
      carane kabeh wong digawa menyang Moskow! ya
      Sembarang bantahan sing cukup disingkirake ora mung dening borjuasi nasional sing maling, sing wedi yen Moskow bakal njupuk soko saka wong-wong mau, nanging uga akeh hives sing prasaja.
      Iki dudu perkara sing gampang, wis atusan taun kaya ing Ukraina.
      Liyane bab iku banderlogs miwiti booze ora ing wilayah sajarah lan kudu mbebasake sawetara tanah saka ngarsane mambu, nanging pindhah menyang ..., i.e. menyang Eropah, njupuk metu panci.
  2. andrei332809
    andrei332809 25 Mei 2015 18:51
    + 35
    "Kabeh dicampur ing omah Oblonskys"
    1. vch 72019
      vch 72019 25 Mei 2015 19:48
      + 17
      Kutipan saka: andrei332809
      "Kabeh dicampur ing omah Oblonskys"

      Woy tukang gawe
      1. andrei332809
        andrei332809 25 Mei 2015 19:53
        +6
        Kutipan: vch 72019
        Woy tukang gawe

        ora, nanging ing arah ngendi eri digantung ngguyu kanggo ndeleng sing dhewe ora mlayu saka mobilisasi
      2. yermolai
        yermolai 27 Mei 2015 14:26
        0
        Ya, ora apa-apa, rauh Kakaisaran Celestial mbukak vtorchermet, lan kabeh tembok bakal pindhah ing paket rapi kanggo remelting.
  3. St25310
    St25310 25 Mei 2015 18:54
    +7
    Pandangan banget babagan kahanan, sing arang banget ing jaman saiki.
    1. Alexei
      Alexei 25 Mei 2015 19:58
      +3
      Nanging aku ora ngandel yen Departemen Luar Negeri mutusake kanggo mirsani Minsk-2, oh, angel dipercaya ... Luwih kaya dheweke mung pura-pura main kanggo umum, kenapa dheweke butuh kahanan sing stabil ing Eropa?
  4. MIHALICH1
    MIHALICH1 25 Mei 2015 19:00
    + 14
    Tentara Novorossia uga nyiapake..! "Chiriy Ukraina! wis mateng.. Lotion ora mbantu, iku wektu kanggo njupuk scalpel utawa gangrene ...
  5. Vladimirets
    Vladimirets 25 Mei 2015 19:02
    +7
    Salah siji saka loro, salah siji saka getih-pamimpin mbayangno piyambak minangka navels bumi lan mutusaké kanggo tumindak miturut "gedhe" misi ing bumi, ora ngrungokake bendarane; utawa, amerobonzes dipindhah menyang Kepemimpinan lemah saka zoo Ukrainia. Nyuwun
  6. Loner_53
    Loner_53 25 Mei 2015 19:02
    +8
    Iku wektu kanggo mungkasi karusakan iki salah siji arah utawa liyane. Suwene Rusia tahan, luwih impudently rusak tumindak. Padha ngerti sajarah ala ing karusakan, lan sajarah nuduhake, Gusti Allah ora, sabar Rusia entek! Dheweke bakal teka ing ngendi. asale, mula pikiren mungsuhe, nganti RUS wis ngilangake pikiranmu eseman
  7. s.melioxin
    s.melioxin 25 Mei 2015 19:11
    +4
    Sawise maneh, kaya setahun kepungkur, rong rencana aksi siap tabrakan ing Ukraina: Amerika Serikat lan Rusia.
    Sampeyan bisa ngomong. Sampeyan doo @ ak, doo @ ak dhewe, nanging mung ora ngalahake pasuryan saben liyane. Iku fraught. Lan aku rumangsa ora butuh. Lan sampeyan pengin. Nanging ora saiki.
    1. Lance
      Lance 25 Mei 2015 21:08
      +1
      ... "Banjur. Lan donya kabeh ana ing reruntuhan "(C)
  8. AnaBat
    AnaBat 25 Mei 2015 19:13
    +7
    MP saka partai Angela Merkel nolak mlebu menyang Rusia nglirik

    http://www.kommersant.ru/doc/2734065
    1. Alekseir162
      Alekseir162 25 Mei 2015 19:35
      +7
      MP saka partai Angela Merkel nolak mlebu menyang Rusia

      Ketoke ing folklor Jerman ora ana paribasan lan paribasan sing ana ing basa Rusia. Salah sawijining paribasan Rusia ujar: "Aja ngidoni ing sumur, sampeyan kudu ngombe banyu." Dadi ing kene ana pitutur gratis para priyayi Eropa, sinau kawicaksanan rakyat, bakal migunani. ngguyu
      1. gunter_lux
        gunter_lux 25 Mei 2015 21:26
        0
        Seid zufrieden mit dem Gut, das ihr habt! Marem karo apa sing sampeyan duwe. Mergo iki. Paribasan ing basa Jerman - tumpukan! Kaya ing basa Rusia ...
      2. zubkoff46
        zubkoff46 26 Mei 2015 13:21
        0
        Utawa sampeyan bisa ngomong iki: "Aja ngidoni ... yen mabur metu - sampeyan ora bakal nyekel!"
  9. sv68
    sv68 25 Mei 2015 19:27
    +2
    Ukraina tanpa dekrit Departemen Negara lan ora kentut, apa kamardikan kamardikan? Lan Amerika Serikat mung pengin, sawise bubuk otak saben wong, kanggo nransfer perang menyang fase anyar kanthi keterlibatan wajib saka EU lan negara kita. ing.
  10. Darth revan
    Darth revan 25 Mei 2015 19:29
    +1
    Politisi Ukrainia duwe jeneng banget Ukrainia - Ebanoidze, Kvitashvili, Abromavicius, Zguladze. ngguyu
  11. Oman 47
    Oman 47 25 Mei 2015 19:29
    +1
    Kasur pengin ngganti wedhus lanang sing ora dikelola, terwelu ing Kueva dadi sing dikelola ...
    Lan tanpa Ebanoidze, Kementerian Kehakiman Kahlov minangka khan lengkap!
  12. MIHALICH1
    MIHALICH1 25 Mei 2015 19:32
    + 24
    Panjenenganipun ngandika apik .. Kratoning Swarga kanggo wong! Kabeh wong ngerti kabeh, nanging sayang, ora ana setan ing samodra! Iku entuk manfaat kanggo wong-wong mau ...
    1. Dal
      Dal 26 Mei 2015 11:46
      +1
      Perang mandheg ing Donbass.
  13. Erg
    Erg 25 Mei 2015 19:37
    +3
    Ana analogi sing jelas karo 1917 ing Rusia. (kantong kanggo minus siap) Pisanan, pengkhianatan Tsar Nicholas (kene Yanukovych), mateni (Putin ditarik Yanyk, yen ora bakal kirdyk). Banjur pamaréntahan interim (junta bubuk) dadi kuwasa, sing kanthi "ketetapan" nindakake ambruk tentara, ekonomi, ngatur pembantaian bangsane dhewe ... Kabeh dadi konvergen. Banjur ana transfer kekuwatan marang Bolshevik (ora ana sing disebutake rebutan, mung pagelaran, mung ana pelanggan siji.) Apa sing ditindakake Amerika, aku ora ngerti, nanging yen ngganti kekuwatan, siji. mung bisa nganggep yen kahanan bakal saya elek. Mugi-mugi kawicaksanan pemerintah kita.
    1. saag
      saag 25 Mei 2015 20:10
      +2
      Kutipan saka Erg
      Banjur ana transfer daya kanggo Bolsheviks

      sapa sing menehi kekuwatan marang sapa?
      1. Erg
        Erg 25 Mei 2015 22:27
        0
        Kerensky kanggo Lenin (yen skema)
  14. 27091965i
    27091965i 25 Mei 2015 19:40
    +3
    Aleksey Zudin, anggota Dewan Ahli Yayasan ISEPI, nyathet: "Sing pertama sing dipikirake yaiku iki minangka tandha impotensi lan kekalahan kabijakan luar negeri sing dituju marang Rusia. Pengasingan internasional lan upaya kanggo ngrusak ekonomi Rusia gagal. Ukraina saka potensial "trofi politik" saka Amerika Serikat saya ngowahi dadi masalah lan serius, beban mbebayani. regnum.ru, 23 Mei 2015.


    Mbok Kerry lan Nuland ora teka kanggo rembugan, nanging nyoba kanggo meksa Rusia.
  15. vfqjh
    vfqjh 25 Mei 2015 19:46
    0
    Wah kabare!!! Menehi shtatovtsy lan geyropa hohlyandiya, ngenali DPR lan LPR, supaya purun iki karo appendage materi mentahan freeloaders kuwi nyoba kanggo Ngurutake metu. Iki ora menehi cookie, kene sampeyan butuh tyamkalka. Paling gampang njerit, nanging yen sampeyan cokotan, untune lara. muspra padha miwiti kabeh bodyaga iki, oh muspra !!!
    1. vfqjh
      vfqjh 25 Mei 2015 20:40
      +3
      Sayange wong ora ngerti apa sing diarani sarkasme.
  16. Goldmitro
    Goldmitro 25 Mei 2015 19:46
    +2
    ... ing Kyiv, dheweke (Nuland) ngendika yen Negara-negara "banget nandheske yen perjanjian Minsk dileksanakake, diwiwiti kanthi gencatan senjata lengkap, masalah politik sing ana hubungane karo perjanjian Minsk, lan masalah tapel wates."

    Iku misale jek sing Departemen Negara kepengin kanggo njaluk melu ing proses Minsk lan nggunakake persetujuan Minsk kanggo ngreksa kahanan "beban" ing kidul-wétan Ukraina - ora perang utawa tentrem, kang masalah DPR. LPR dadi kanggo dangu luwih saka masalah Rusian saka Ukraina, lan liyane saka Ukraina bener ends ing kontrol lengkap Departemen Luar Negeri, ngendi padha bakal mrentah lan quietly "dumunung" marang Rusia kanggo akèh taun. nalika Rusia, nanggepi iki, bakal tetep, minangka biasanipun, mung kanggo nyebut badhan saka ambane beda!
  17. samarin1969
    samarin1969 25 Mei 2015 19:51
    +5
    "Kanggo Amerika Serikat, mung (?) Lyovochkin bisa dadi oposisi, sing, kaya sing kita eling, minangka salah sawijining penyelenggara (?) Maidan." - luwih saka debatable ...... Lan ing umum, penulis nyoba kanggo mbédakaké "saluran saka Ukraina" ... Nanging tambah impudence tentara Ukrainia saka "kelas ekonomi" ora bisa digatèkaké ... Ing Skenario ANY, bakal angel kanggo milisi lan warga Donbass.
  18. penembake gunung
    penembake gunung 25 Mei 2015 19:52
    +1
    Kahanan sing jelas ora seimbang. Acara nyepetake. Lan luwih cepet lan luwih cepet. Sing toppers kasur temenan ora nyana yen bakal murub kaya iki nalika padha nggawa match. Kasur uga duwe tekanan wektu. Lan dheweke ora ngerti carane mutusake. Dheweke nyoba kabeh, nyoba golek solusi kanthi nyoba lan kesalahan.
  19. Vladimir Pozlnyakov
    Vladimir Pozlnyakov 25 Mei 2015 19:54
    +2
    USA mung sapisan metu saka perang karo moncong diiseni! Sawise Vietnam, nanging isih ana wong-wong sing nentang perang, nalika peti mati wiwit teka ing tanah air! Saiki kuldi licik biasane ngebom, nanging perang karo tangan sing salah! Coffins teka arang lan ora katon! Ing bodho lan lemu lan hardened, malah 11 September, piye wae ora bisa!
  20. MIHALICH1
    MIHALICH1 25 Mei 2015 19:56
    +4
    Nanging, matur nuwun marang Gusti Allah sing Rusia ora ngirim ing pasukan .. Ana bakal kakehan getih lan masalah ing manca privasi lan ekonomi! We kudu ngenteni .. Kalem esem ing kabeh mundhak lan antics Kyiv lan sing nduweni!
    1. zubkoff46
      zubkoff46 26 Mei 2015 13:46
      0
      Utawa bisa dadi cara liyane: kita duwe Yanukovych, lan paling ora corak tali saka dheweke. Ing kerangka CIS, kita disambungake karo Ukraina kanthi persetujuan bantuan militer bebarengan. Sawijining tembung saka Yanukovych lan, iki minangka alesan sing sah kanggo mbantu Ukraina fraternal kanggo nyingkirake, antara liya, fasisme lan nasionalisme. Setaun kepungkur, tentara Ukrainia isih cukup simpatik marang kita, lan sanajan kita katon decisiveness lan kajelasan niat, transisi saka pasukan kanggo sisih kita bakal - Aku manawa - massive. Akibaté, minangka program minimal - wates umum ing Dnieper, lan bisa uga ing Tisza karo Bug. Garing cara kanggo Crimea, diakoni saka Ukrainia produk kanggo kita pasar kanggo maksimum. Kontra-propaganda aktif, nyoba para pengkhianat kanthi basis hukum sing jelas lan bisa dingerteni. Akibaté - sanksi padha lan squeal padha saka "mitra". Dadi opo?? Utawa bisa uga dheweke bakal luwih tenang - kabeh wong ngajeni sing kuwat lan hak-hake. Dheweke ora pengin nglawan kita. Kanthi tangane sedulur Khokhol, isih ora apa-apa, kita bisa ngenteni. Lan korban massal, getih, karusakan, wasir ing watese, pangarep-arep, sampeyan ora ngerti apa - mesthine ora bisa kedadeyan. Aku ngerti skeptisisme sampeyan: "yen mbah kakungku-Yanukovych duweni mbah putri, mula dheweke bakal dadi mbah putri." Ya, sepur wis mangkat. Iku isin. Kita ngenteni keputusan Minsk sabanjure, bajingan ...
  21. IV762
    IV762 25 Mei 2015 19:58
    +2
    - Aja overestimate "owah-owahan" ing sikap saka Komite Regional Washington menyang panguwasa Kyiv saiki: ora ana wong irreplaceable, utamané nalika sampeyan kudu "kurban" wong kanggo kahanan worsening; kurs umum tetep padha. Kanggo pisanan utawa apa.?.
    - Aplikasi kanggo nyerah tanah Nezalezhnaya ing target kanggo pasukan nuklir strategis Rusia - ... .. siji iki ing puddle a. Ukraina ora bakal cocok kanggo kasus serius pesenan iki kanggo dangu teka.
    Krisis politik diilhami sacara artifisial ing Ukraina, sing bakal bertepatan karo finansial lan, bisa uga, militer.
    - Militer wis ana. Lan ing kene luwih main peran variabel bebas. Nanging ing dhewe, owah-owahan ora saka panguwasa, nanging saka panyiapan politik bisa dadi kepinginan saka Kulon kanggo beku konflik.
    1. saag
      saag 25 Mei 2015 20:12
      0
      Kutipan: Iv762
      - Aplikasi kanggo nyerahake tanah Nezalezhnaya ing target kanggo pasukan nuklir strategis Rusia

      Fantasi liyane, temenan Chernobyl ana sawetara kanggo sapa
  22. skifd
    skifd 25 Mei 2015 20:26
    +3
    A little off topic: Aku mung mirsani crita warta Espreso-TV babagan pemilihan ing Polandia - Duda, sing dinuga mung menang, wis ngatur kanggo ngomong sing Polandia perlu Ukraina ing Uni Eropa. ??????? Cepet banget?? Apa ora ana barang liya?
    1. MIHALICH1
      MIHALICH1 25 Mei 2015 20:35
      +3
      Kutipan saka skifd
      A little off topic: Aku mung mirsani crita warta Espreso-TV babagan pemilihan ing Polandia - Duda, sing dinuga mung menang, wis ngatur kanggo ngomong sing Polandia perlu Ukraina ing Uni Eropa. ??????? Cepet banget?? Apa ora ana barang liya?

      Kabeh ing topik ... hi Ora ana pangarep-arep yen Polandia, sawise pemilihan, bakal njupuk sawetara posisi netral babagan Ukraina lan Rusia. metu saka kahanan kaya ngono..
  23. alex700
    alex700 25 Mei 2015 20:37
    +1
    nalika Kyiv ora ragu-ragu kanggo njaluk dhuwit kanggo perang karo Rusia.
    Lan takon Rusia!
  24. Normal ok
    Normal ok 25 Mei 2015 20:47
    -1
    Salah siji Kyiv iku wayang saka Fashington, utawa iku oppressing garis dhewe, meh marang negara ???! Endi sing bener?
  25. evgmiz
    evgmiz 25 Mei 2015 21:06
    -1
    Kutipan: ALABAY45
    Inggih, perang, aku ora bakal nyebataken ... Loro-lorone kakuwasan dadi masalah! Kita, uga, uga rampung, kanggo 23 taun katon liwat Pundhak kita ing mestine "wong sedulur" ... Lan, saiki, sing kudu rake?!

    Ing wektu sing padha, siji kudu takon sing nampa pilihan saka Ukraina kanggo 23 taun.
  26. Ivan Tarasov
    Ivan Tarasov 25 Mei 2015 21:18
    -6
    Federal Reserve AS 88 persen diduweni dening Rusia.
    Amerika minangka wayang saka Rusia.
    Apa bisa dadi gelut karo wayang.
    1. Petr Timofeev
      Petr Timofeev 25 Mei 2015 23:42
      +2
      Apa iku guyon?
      1. Ivan Tarasov
        Ivan Tarasov 26 Mei 2015 00:27
        0
        Quote: Peter Timofeev
        Apa iku guyon?

        Ora babar pisan.
        http://argumenti.ru/toptheme/n471/386632
  27. 31 rus
    31 rus 25 Mei 2015 21:24
    0
    Dear, miturut artikel kasebut, kita kalah perang kanggo Ukraina langsung, nanging kita isih berjuang kanggo Donya, nggunakake Ukraina sing padha, apa sing dikarepake Amerika Serikat ora nggumunake, nanging kanthi perkembangan apa wae, kita duwe pengaruh cilik ing acara kasebut. , Mulane, ing nimbali langgeng, "anyar" pamaréntah ing Ukraina, supaya iku, dadi luwih pinter, luwih demokratis, liyane accommodating, malah menehi dalan ing Donbass, nanging inti bakal tetep padha, Russian, mungsuh Russian, langkah sabanjure punika emergence saka bisnis manca, lan iku kudu direksa, iki pisanan basa kanggo latihan Angkatan Bersenjata Ukraina , lan banjur lengkap-fledged pangkalan militèr, iki kira-kira carane kita bakal menang ing Donbass (utawa padha bakal menehi kita) , nanging quietly kita ora bakal langsung nggabung kabeh Ukraina, lan mesthi, statements, diskusi, malah pancasan terobosan saka kabeh pihak interested
  28. yowis
    yowis 25 Mei 2015 21:30
    +1
    Perang kanggo Rusia. Ukraina minangka gambar sastra, tokoh wicara.
    1. Lelek
      Lelek 26 Mei 2015 00:01
      +1
      Kutipan saka iouris
      Ukraina minangka gambar sastra, tokoh wicara.


      Mekaten - FIG-hooray! keprungu
  29. atos_kin
    atos_kin 25 Mei 2015 21:32
    0
    Acara ing Ukraina minangka gema saka "wiseFuck! Belovezhskaya perjanjian No. 1" ing ambruk Uni Soviet (loro accomplices isih urip). Kaya utawa ora, sampeyan isih kudu nyiapake persetujuan "Belovezhskaya Pushcha-2" tinimbang Minsk-2 (3,4 ..?) Kanthi partisipasi pejabat ndhuwur Rusia, Donbass, (Novorossia, Little Russia, Transcarpathian Rus , Transnistria) lan "EuroUkria" tanpa partisipasi Western lan jaban rangkah "wali-mitra" sing bakal lolong, nanging ora nguripake munggah, iku medeni. Kanggo miwiti, kanggo nyalahake "Omong kosong Belovezhsky" ing hubungane karo Ukraina (kanthi indikasi pelanggaran lan pelaku) lan, kanthi nganggep kepinginan wong pribumi, kanggo ngusulake sing anyar. Suwe-suwe kita nundha lan terus "mitra", luwih akeh getih Rusia bakal tumpah lan pemugaran karusakan bakal luwih akeh.
  30. uge.garik
    uge.garik 25 Mei 2015 21:45
    +2
    Lan apa mratelakake panemume Amerika ing Minsk-2 apa karo iku ..? Dheweke pengin melu ... - supaya aku moor ing pelabuhan Belarusia lan ngenteni Minsk-3 ... mungkin dheweke bakal ngajak ...
    1. bort4145
      bort4145 25 Mei 2015 22:47
      0
      uge.garik - supaya kula moor ing port Belarusian lan ngenteni
      uga ngandika ngguyu
  31. Michael m
    Michael m 25 Mei 2015 21:48
    +1
    Kamentrian Kehakiman. Jambul Ebanoidze

    Mentri kuwi apa, mentri kuwi. Lan negara ora adoh.
  32. atamankko
    atamankko 25 Mei 2015 23:02
    0
    Lan apa sing bakal ditindakake crests?
    Apa padha lungguh maneh?
  33. Rusian
    Rusian 25 Mei 2015 23:28
    -1
    Kutipan: ALABAY45
    Mlebu, loro kekuwatan!

    Ya, mung ora Rusia nanging Amerika Serikat ngalami masalah, elinga Masha lan bruwang nalika asu ajag nawakake Masha ijol-ijolan kulkas.
  34. Petr Timofeev
    Petr Timofeev 25 Mei 2015 23:41
    +3
    guyon:
    Turis Amerika mlaku-mlaku ngubengi Moskow karo pandhuan lan ujar:
    - Kabeh bangunan sampeyan cilik banget, contone, omah kita bakal 10 kali luwih gedhe!
    - Alamiah, iki klinik psikiatri.
  35. Mih
    Mih 25 Mei 2015 23:43
    0
    Dzhambul Ebanoidze lunga, mbanting lawang kanthi banter. Pembaharu utama Georgia ora teka ing pengadilan ing Kiev. Meh kabeh "Varangians" ninggalake pamaréntahan, utawa ora suwe bakal nemokake alasan kanggo nglakoni. Ana pratandha serius saka owah-owahan ing sikap Washington marang panguwasa Kyiv. ngguyu

    Wonten ing kalodhangan punika kula badhe nyebataken, nyuwun pangapunten awit saking sepele: “Yen ana wong mangan ya suwe-suwe”. Ukraina, ing pimpinan njaba wong bodho, dikontrol dening wong bodho. Aku mesakake wong-wong sing milih kepemimpinan kaya ngono, nanging dheweke pantes. apik
  36. Lelek
    Lelek 25 Mei 2015 23:57
    0
    Amerika Serikat "pancen pengin" implementasine lengkap Minsk-2, lan kanggo pisanan ketemu karo oposisi saiki, nggawe cetha yen dheweke ndeleng alternatif kanggo pamrentah Ukraina.

    Aku wonder apa jenis oposisi Madame Nuland wis ing atine? Sapa maneh dheweke menehi panganan sandwich? Ora ana oposisi normal ing stan Kiev saiki - kabeh oposisi njagong ing guo SBU, utawa ngaso ing kuburan, utawa manggon ing Novorossia utawa emigrasi menyang Rusia utawa ing sisih kulon. Utawa Mungkin dheweke nganggep oposisi Nazi Yarosh lan Tyagnybok? opo sad
  37. ochakow703
    ochakow703 26 Mei 2015 04:15
    +1
    Aku wonder suwene stupidity unshakable saka Amerika bakal tahan, amarga wedhus mangertos yen Rusia ora bakal nyerah marang Ukraina ing kasus apa wae, uga, iki ora nguntungake kanggo kita. Nanging masalah ISIS bisa teka menyang negara lan Rusia. Dadi dheweke ora bisa ngalahake sing ora mungkin, nanging konsentrasi pasukane ing kana.
  38. Wong Neraka
    Wong Neraka 26 Mei 2015 04:25
    +1
    Ya, ora ana apa-apa sing kudu dicritakake, kabeh mlaku miturut rencana (Amerika). Lan miturut skenario, pamrentah iki mung sementara, supaya sampeyan bisa ngeculake tangan, noda getih, mlebu kabeh perjanjian anti-negara, ngetrapake. hukum "perlu", lsp.
    Cetha yen mengko ora ana wong sing arep ngurusi pamrentahan sing kaya ngono, lan umume rakyate dhewe bakal ngunggahake dheweke dadi lading. Nanging ... wong Moor wis nindakake tugase, Moor bisa lunga. Saiki, miturut skenario, antipodes kudu katon, wani "Ukrainians", sing bakal dadi pamaréntah nyata saka Ukraina anyar.
    Iku mung ing ngisor wong-wong mau, kabeh pagelaran iki digawe. Iki minangka anak didik saka Kulon, mula ora ana sing kaget.

    Kaya biasane, posisi pamrentahan sing dipimpin Putin pancen nggumunake: dheweke ora nindakake apa-apa, main karo Ukraina ing kabeh aspek, menehi diskon, menehi perdagangan, menehi imigrasi tanpa visa lan ora dikendhaleni, ngidini awake dhewe diremehake, lsp.
    Aku ora ngandel maneh marang panguwasa kita - kabeh wis suwe didol lan "pompa" bisa digunakake. Jarahan mutusake kabeh.
    1. Volzhanin
      Volzhanin 26 Mei 2015 08:34
      +1
      Aku kanthi setuju lan ndhukung. Sampeyan ora bisa mbantah logika. Apa kita duwe kapitalisme? - Ya. Oligarkis, alam bébas. Kanggo kapitalis, apa sing paling penting ing donya? - Bener - rampokan! Inggih, malah kulit dhewe. Lha, apa hubungane kepentingan negara, apa maneh rakyate?
      Ukraina lenggah ing manure, nanging chirps! Lan kita ora bisa ngganti retorika ... sad Opo maneh bisnis...
      kesel wis.
    2. Ludmila Shagaeva
      Ludmila Shagaeva 26 Mei 2015 08:36
      0
      Infernal Man: "Kaya biasane, posisi pamrentahan sing dipimpin Putin pancen nggumunake: dheweke ora nindakake apa-apa, dheweke main karo Ukraina ing kabeh aspek, menehi diskon, menehi perdagangan, menehi imigrasi tanpa visa lan ora dikendhaleni, dheweke ngidini awake dhewe. diremehake, lsp."

      Dear, iki ora bener. Ana Departemen Luar Negeri Federasi Rusia lan departemen liyane ing ngendi SPECIALISTS nganalisa EVERYTHING lan, miturut, pilihan kanggo pangembangan acara. Media entuk informasi minimal lan mung sing ana ing permukaan. Dadi ujar sampeyan: "... kabeh wis suwe didol lan "pompa" bisa digunakake. Jarahan mutusake kabeh. Lan paling ora ana perang, paling ora bencana, paling ora ancaman ing saindenging jagad - sing utama yaiku pompa pompa.", durung wayahe lan ora adil.
  39. ytrish
    ytrish 26 Mei 2015 09:03
    +1
    Kutipan: ALABAY45
    Inggih, perang, aku ora bakal nyebataken ... Loro-lorone kakuwasan dadi masalah! Kita, uga, uga rampung, kanggo 23 taun katon liwat Pundhak kita ing mestine "wong sedulur" ... Lan, saiki, sing kudu rake?!

    23 taun iki uga ora apik kanggo kita, apa sing kudu kita lakoni? Narik metu negara utawa Ukraina?