Review militèr

Rusia lan China nggawe standar umum kanggo teknologi ruang angkasa

35
Rusia lan China nggawe standar seragam kanggo teknologi antariksa sing bakal digunakake kanggo penerbangan berawak menyang rembulan.

Rusia lan China nggawe standar umum kanggo teknologi ruang angkasa


"Para pihak setuju kanggo miwiti kerjasama ngluwihi orbit Bumi sing kurang, kalebu ing bidang program lunar berawak. Diputusake kanggo ngrampungake masalah ing wilayah lan cara kerja sama, "sumber ing kutipan industri roket lan ruang angkasa. "kurir industri militer".

Sumber kasebut nyathet yen, pisanan, analisis lan koordinasi masalah standarisasi ing bidang penerbangan berawak bakal ditindakake: pangembangan standar stasiun docking, konektor listrik, uga atmosfer kapal ing kasus gabungan. penerbangan. Kanggo iki, subkelompok bilateral kerja khusus bakal digawe.

"Kita ngomong babagan proyek gabungan sing bisa diwiwiti ing pertengahan 2020s," tambah sumber kasebut.
Foto sing digunakake:
http://vpk-news.ru/
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alex_Rarog
    Alex_Rarog 26 Mei 2015 06:09
    +6
    Muga-muga kerjasama iki bisa migunani kanggo kita uga.
    1. prasaja_rgb
      prasaja_rgb 26 Mei 2015 06:11
      +7
      Kutipan: Alex_Rarog
      Muga-muga kerjasama iki bisa migunani kanggo kita uga.

      Kita bakal kerja - bakal migunani kanggo kita !!!
      Kita bakal "motong" - bakal migunani kanggo wong-wong mau !!!
    2. Ruslan
      Ruslan 26 Mei 2015 06:26
      +6
      Aku wedi karo sikap angkasa ing kepemimpinan kita, kaya-kaya wong Tionghoa ora lunga menyang swarga (ruang) ing punuk kita, ninggalake kita ing papan sing padha ... :(
      1. Eugene-Evgeny
        Eugene-Evgeny 26 Mei 2015 07:42
        0
        Volume investasi ing papan ora bakal ngidini iki. Program ruang angkasa sing disebarake mbutuhake dana gedhe, ora Federasi Rusia utawa RRC, sibuk karo rearmament tentara, ora siyap. Nanging proyek gabungan, nglumpukake dana saka sawetara negara, menehi kesempatan gedhe. ISS minangka conto sing apik babagan iki. India lan Jepang uga bakal disambungake ing kene. Sing utama yaiku sumbangan kudu lengkap ing saben sisih.
    3. NEXUS
      NEXUS 26 Mei 2015 07:37
      +2
      Kutipan: Alex_Rarog
      Muga-muga kerjasama iki bisa migunani kanggo kita uga.

      Nanging kita dadi kanca karo wong Tionghoa "serius lan suwe". Ana liyane lan liyane topik lan proyek ing Rusia lan ngluwihi, ngendi negara kita tumindak minangka tandem partner. Lan aku mikir sing nalika nggawe Silk Road, kerjasama lan urusan bebarengan bakal dadi ATURAN.
    4. divangeneral
      divangeneral 26 Mei 2015 10:21
      -1
      ЅЅµµ ± ± ±
      mung Putin bakal ngedol kabeh teknologi menyang wong Tionghoa lan bakal nindakake kabeh ing omah, lan kita wis mbatesi kabeh produksi lan, kanthi optimasi, dheweke bakal miwiti tuku kabeh saka China.
      iki minangka program kanggo ngrusak industri ruang angkasa Federasi Rusia dening mitra Kremlin lan Cina
      1. Basarev
        Basarev 26 Mei 2015 11:37
        -2
        Iki minangka pungkasan saka kosmonautika Rusia sing misuwur ing donya ...
  2. Balamyt
    Balamyt 26 Mei 2015 06:20
    +1
    Inggih, saiki kudu ngenteni kabeh jinis intrik saka tutup kasur. Lan wong Eropa, paling kamungkinan, ora bakal mandheg! wassat
    1. Timur82
      Timur82 26 Mei 2015 08:17
      +1
      Ya, lan saben dina.

      Lan kepiye, ujare, apa sampeyan bisa nindakake akeh perkara sing ora becik?
      - Aku tangi awal lan arep turu pungkasan.
  3. SAM 5
    SAM 5 26 Mei 2015 06:20
    +2
    Iku isih bakal nyuwek mati.
  4. SibRUS
    SibRUS 26 Mei 2015 06:22
    +8
    Kutipan saka Balamyt
    Inggih, saiki kudu ngenteni kabeh jinis intrik saka tutup kasur. Lan wong Eropa, paling kamungkinan, ora bakal mandheg! wassat

    Tembung sing salah!))) Ayo mabur menyang rembulan, lan ana proyek "Tembok" !! nangis
    1. Kolonel Manuk
      Kolonel Manuk 26 Mei 2015 07:01
      +1
      sugih ing gagasan!
    2. pvv113
      pvv113 26 Mei 2015 07:04
      +2
      Iku ora mungkin. Dill, yen ora dijarah ing bumi, bakal dijupuk ing angkasa tanpa tekan rembulan. nglirik
  5. Kos_kalinki9
    Kos_kalinki9 26 Mei 2015 06:24
    -1
    Inggih, persis sing kudu cepet mbangun trampolin.
  6. mamont5
    mamont5 26 Mei 2015 06:26
    +2
    Quote: SibRUS
    Kutipan saka Balamyt
    Inggih, saiki kudu ngenteni kabeh jinis intrik saka tutup kasur. Lan wong Eropa, paling kamungkinan, ora bakal mandheg! wassat

    Tembung sing salah!))) Ayo mabur menyang rembulan, lan ana proyek "Tembok" !! nangis

    Dadi apa? Tanpa guna, mbok menawa wong Ukrainia wis latihan numpak setaun. Dheweke ora butuh kapal maneh. Dheweke bakal tekan rembulan, kanthi mlaku.
  7. ketemu
    ketemu 26 Mei 2015 06:33
    +1
    RUSIA lan CHINA nyedhiyakake standar anyar kanggo tatanan donya ing mangsa ngarep, ing ilmu pengetahuan lan teknologi, ing ekonomi politik - padha mbangun JUST WORLD. Mesthi, bakal ana provokasi, goroh, perang - nanging mung amarga tatanan donya anyar bakal luwih manusiawi lan adil tinimbang sing wis ana. Lan ana wong sing ora bisa kerja kanthi tangisan demokrasi lan hak asasi manungsa kanthi tumpukan kertas ijo utawa warna-warni, nalika nilai keluwihan produksi disebarake kanthi luwih jujur ​​lan adil tinimbang saiki.
    1. saag
      saag 26 Mei 2015 06:54
      +2
      Kutipan saka ketemu
      mbangun JUST WORLD

      kanggo kapitalisme oligarki iku muni aneh :-)
      1. ketemu
        ketemu 26 Mei 2015 09:07
        +1
        Kapitalisme oligarki minangka salah sawijining tahapan kanggo mbangun negara Rusia ing mangsa ngarep. Kaya tsarist Rusia utawa USSR. :-)
      2. ketemu
        ketemu 26 Mei 2015 09:07
        0
        Kapitalisme oligarki minangka salah sawijining tahapan kanggo mbangun negara Rusia ing mangsa ngarep. Kaya tsarist Rusia utawa USSR. :-)
        1. Basarev
          Basarev 26 Mei 2015 11:39
          -1
          Nanging ora mungkin Rusia bakal urip ndeleng jagad sing adil, yen kapitalisme oligarkis ngetokne tanpa mercilessly.
  8. Kosmos1987
    Kosmos1987 26 Mei 2015 06:37
    +2
    Standar apa sing bisa ditindakake nalika wong Tionghoa didilat kabeh saka teknologi ruang angkasa Soviet tanpa owah-owahan ???
    1. ketemu
      ketemu 26 Mei 2015 07:02
      0
      Interstate GOST.
    2. ketemu
      ketemu 26 Mei 2015 07:02
      0
      Interstate GOST.
      1. Basarev
        Basarev 26 Mei 2015 11:40
        -1
        Rahasia kasebut cetha: wong Tionghoa pengin nggawe standar anyar kanggo nggawe maneh peralatan Soviet sing dicolong ing ngisor iki, saengga mbatalake kasunyatan plagiarisme.
  9. Nitarius
    Nitarius 26 Mei 2015 06:48
    0
    ana ing tapel wates karo Mongolia)) dadi ana sing aneh mabur ing langit! kacepetan kolosal .... kira-kira 20-30 ewu km / s atos!
    dadi Lies babagan papan wis rampung! sensasi kuwi numpak ing kuping wong!
    1. AlexDARK
      AlexDARK 26 Mei 2015 07:20
      +2
      Lan kepiye sampeyan ndeleng barang sing mabur kanthi kacepetan sing luar biasa?
      1. Bayonet
        Bayonet 26 Mei 2015 12:06
        +1
        Kutipan saka: AlexDARK
        Lan kepiye sampeyan ndeleng barang sing mabur kanthi kacepetan sing luar biasa?

        Suket sing apik ngidini sampeyan ndeleng wektu lan ruang ...
        1. Nitarius
          Nitarius 26 Mei 2015 13:33
          0
          Ngomong dhewe! Aku ngombe nanging ora ngrokok babar pisan!
          Aku sengit marang pecandu narkoba!
      2. Nitarius
        Nitarius 26 Mei 2015 13:32
        0
        Liwat mripat! ing kawitan padha panginten sing Satelit ... nanging sing kacepetan lan MANEUVERS .. ora siji satelit ngganti orbit supaya cepet .. malah ing arah ngelawan! Arah diganti - ing kabeh arah!
        Ngguyu kene ora cukup.. Aku mangertos siji bab.. sing kita urip ing donya ngapusi.
      3. Nitarius
        Nitarius 26 Mei 2015 13:36
        0


        saka opera padha!
  10. penembake gunung
    penembake gunung 26 Mei 2015 06:50
    +3
    Sajrone wektu "pembangunan paralel" standar kita lan Cina ing nggawe teknologi ruang mung kudu "drive munggah". Nanging kasunyatan sing saiki bakal dikoordinasi iku penting banget. Iki tegese dockings kapal wis ngrancang, sing pamblokiran peralatan bakal duwe konektor standar lan uga bisa diganti karo padha diprodhuksi dening "petang"! Iki tegese prospek interaksi ruang dianggep serius.
  11. Mercenary
    Mercenary 26 Mei 2015 07:16
    +1
    "Soyuz-Apollo" kanthi logat Cina. Bab iku perlu.
  12. rotmistr60
    rotmistr60 26 Mei 2015 07:28
    +2
    Kerjasama antarane Rusia lan China ing industri ruang angkasa migunani, ora ana sing ngomong. Pengalaman kita lan, ing sawetara ombone, teknologi kanthi dhukungan finansial lan intelektual Cina - wong Amerika lagi kesurupan. Wingi, ing program R. Babayan "The Right to Vote" (ing tema luar angkasa), para pengagum Amerika nyoba nyampur program ruang angkasa lan rencana eksplorasi ruang angkasa karo Mr. Lan, kaya biasane, argumentasi utama yaiku yen rudal tiba, Amerika Serikat luwih dhisik tinimbang Rusia ing eksplorasi ruang angkasa, lsp. Kanggo pitakonan sing gampang: kenapa Amerika tuku mesin roket lan nggunakake kendaraan pangiriman? jawaban nggodhok mudhun kanggo kasunyatan sing Amerika banget pinter lan nalika lagi digunakake ing sistem iku luwih murah kanggo wong-wong mau kanggo nggunakake layanan saka Roskosmos. Iki admiration kanggo Amerika ora mung ngganggu, nanging wiwit nesu kula.
    1. Basarev
      Basarev 26 Mei 2015 11:43
      0
      Nanging, miturut skor Hamburg, Amerika ora nyelehake roket, lan iki sing utama. Kanggo mesin, ana conto sing padha - Merkava Israel duwe mesin Jerman sing dituku. Lan ora ana cara wong Yahudi bisa ngembangake dhewe. Dheweke ora bisa nindakake.
  13. Kolonel Manuk
    Kolonel Manuk 26 Mei 2015 07:34
    0
    Jarahan Cina + "pikiran" sing isih ana = bisa uga ana sing bakal ditindakake.
  14. koksalek
    koksalek 26 Mei 2015 07:34
    0
    Apa wae iku luwih apik kanggo diatur karo kita tinimbang karo standar wong liya
  15. IV762
    IV762 26 Mei 2015 08:01
    0
    ya... aran
    Imbangan perdagangan, imbangan pembayaran bakal ngadili kabeh wong. lol
  16. anip
    anip 26 Mei 2015 09:13
    0
    Rusia lan China nggawe standar seragam kanggo teknologi antariksa sing bakal digunakake kanggo penerbangan berawak menyang rembulan.

    Думаю, что и создавать-то особо не надо. Мало, что-ли китайцы купили и натырили технологий?

    Yen ora, luwih becik Rusia lan China mabur menyang rembulan menyang papan ekspedisi lunar saka Amerika (utamane sing pisanan) supaya bisa ngrampungake pitakonan "apa Amerika ing rembulan."
    1. Bayonet
      Bayonet 26 Mei 2015 12:11
      0
      Kutipan saka anip
      Apa ora cukup yen wong Cina tuku lan ndhudhuk teknologi?

      Bubuk mesiu, seismometer, kompas lan liya-liyane. Kabeh wis poked, poked, poked… Apa sampeyan kelingan lantern Cina lan thermoses? - dheweke uga nyolong !!!
    2. Bayonet
      Bayonet 26 Mei 2015 13:52
      0
      Kutipan saka anip
      Yen ora, luwih becik Rusia lan China mabur menyang rembulan menyang papan ekspedisi lunar saka Amerika (utamane sing pisanan) supaya bisa ngrampungake pitakonan "apa Amerika ing rembulan."

      Ing wektu sing padha, "sapisan lan kanggo kabeh" kanggo mutusake apa Bumi iku bola utawa warata! Lan iku ora cukup ...
  17. Yun Klob
    Yun Klob 26 Mei 2015 09:57
    0
    «Речь идет о совместных проектах, которые могут начать реализовываться в середине 2020-х годов»

    Kanggo sing ora sinau apik ing sekolah - 2015 paling "pertengahan 2020".
  18. dojjdik
    dojjdik 26 Mei 2015 11:04
    0
    mesthi, yen ora kanggo perang nglawan Amerika, banjur program eksplorasi rembulan banget janjeni kanggo telung negara kita Rusia, China lan India, nanging negara lan Israel ora bisa ngrampungake karo rakus patologis kanggo sumber daya alam, supaya sayangé papan kudu militer
  19. logika1312
    logika1312 26 Mei 2015 11:32
    0
    Ora suwe, ISS sing lungse bakal diganti karo RKS - Stasiun Rusia-Cina! nglirik
  20. Jurkovs
    Jurkovs 26 Mei 2015 11:37
    0
    Standar seragam teknologi antariksa minangka panggilan jaman. Pitakonan kasebut adhedhasar apa sing bakal katon: ing Rusia-Cina utawa Amerika. Utawa pilihan "PAL/SECAM" bisa?