Review militèr

Antipoda tanpa awak

12
Australia tanpa Reaper kaya sekunar tanpa nakhoda

Australia meh rampung nganyari armada pesawat militer. Nanging, analis prédhiksi manawa Canberra bakal tuku kendaraan udara tanpa awak lan UAV kanggo ngawasi wilayah laut. Antarane sing paling mungkin nindakake tugas kasebut yaiku piranti Ripper lan Triton.

Nganti saiki, pambentukan syarat kanggo kabeh jinis pesawat militer wis rampung. Gelombang tender sing wis kesapu wiwit pungkasan taun 90-an wis suda. Kabeh jinis pesawat ing layanan karo Angkatan Pertahanan Australia (ADF) anyar utawa panggantos wis ketemu lan pangiriman ditundha. Tender kanggo program latihan penerbangan dhasar, kalebu tuku pelatih, tetep durung rampung.

Kanthi mripat ing Timur Tengah

Nanging, amarga niat pamrentah Australia nambah volume belanja pertahanan saka 2020 nganti 1,6 persen PDB kanggo angkatan bersenjata ing wiwitan taun 8-an, kemungkinan ngumumake tender anyar tetep. Salah siji sing paling mungkin yaiku pasokan UAV serangan sing kompetitif kanggo Angkatan Udara Australia. Northrop Grumman ngarep-arep bisa ngedol rotorcraft MQ-XNUMXC Fire Scout anyar menyang Angkatan Laut Australia. Ana prospek pesenan tambahan kanggo jinis kasebut penerbangan platform sing wis mbuktekaken piyambak ing Angkatan Udhara Australia, kalebu Boeing C-17 pesawat angkut militer lan Airbus KC-30A pesawat tanker (versi Australia saka A330 MRTT pesawat transport tanker serbaguna). » (Airbus). Ing basis saka mesin Eropah, skuadron transportasi modern bisa kawangun sebagian, nganyari maneh kang kasedhiya kanggo rencana pembangunan saka angkatan bersenjata.

Antipoda tanpa awakKemungkinan pesenan Australia kanggo UAV bersenjata nemtokake prospek permusuhan sing terus-terusan ing Timur Tengah. Kanggo nunggu tender potensial, pamrentah ngirim perwakilan Angkatan Udara menyang Amerika Serikat kanggo nampa pelatihan babagan operasi kendaraan General Atomics MQ-9 Ripper (Reaper).

Australia ngarepake kanggo nglampahi nganti $300 yuta kanggo ndarbeni wolung Rippers bersenjata lan loro stasiun kontrol lemah. Saben piranti bakal regane $ 20 yuta. Panglima Angkatan Udhara Australia Marsekal Geoff Brown marang News Corp Australia sing akuisisi saka Ripper UAV ing dhaftar prioritas dhuwur. Miturut Sekretaris Parlemen Pertahanan Darren Chester, teknologi kasebut wis mbuktekake regane ing Timur Tengah, ing ngendi drone bersenjata wis nindakake akeh serangan marang organisasi pemberontak.

Miturut Andrew Davis, analis ing Australian Strategic Policy Institute, iku bakal nggawe pangertèn kanggo Canberra kanggo terus melu ing operasi pertempuran ing Timur Tengah karo UAVs serangan dhewe. Iki bakal nggawe bisa nemtokake lan target target kanthi sepihak. "Saiki, pilihan sing paling jelas yaiku kendaraan tipe Ripper kanthi misil sing dipandu Hellfire. Iki minangka gaman sing cocog kanggo nindakake operasi nglawan mungsuh sing ditemtokake nanging relatif kurang dilengkapi kaya kelompok militan Taliban ing Afghanistan, "ujare analis kasebut.

Saiki, kira-kira 600 wakil saka SOA ana ing Timur Tengah, mbantu sekutu ing perang nglawan militan Negara Islam. Nanging ing Pameran Udara Avalon 2015 ing Februari, Kolonel Guy Adams, kepala program Sistem Pesawat Tanpa Awak (UAS) ing Angkatan Udara Australia, negesake manawa durung ana keputusan babagan tuku UAV. Pesenan kanggo pasokan drone sing dilengkapi senjata udhara lagi diteliti nalika mriksa struktur angkatan bersenjata Australia. Dokumen lan rencana prospektif kudu diterbitake taun iki. Nganti rampung proses iki, negara ora mrentahake peralatan militer anyar. Nanging kemungkinan kontrak kanggo pasokan UAV Ripper dianggep dhuwur banget.

Panglima Angkatan Udhara Australia Air Marshal Geoff Brown ngandika setahun kepungkur sing Canberra bakal ndarbeni sistem pangeboman tanpa awak bersenjata tanpa gagal: "A platform karo campuran apik saka pengintaian lan kemampuan mogok ndadekake pangertèn kanggo Australia." Tuku kendaraan tempur tanpa awak baling-baling ora konsisten karo solusi saka tugas utama SOA kanggo ngontrol pendekatan segara menyang bawana. Nanging nyedhiyakake syarat kanggo nindakake operasi sing wis ditindakake dening pasukan Australia suwene 15 taun ing Timur Tengah.

Kemampuan negara kanggo ndhukung sekutu saya tambah akeh dening BAS. Akuisisi sadurungé saka C-I7 lan KS-30A nyedhiyakake SOA kanthi kapabilitas panyebaran tanpa bantuan sing luwih gedhe. Kajaba iku, Angkatan Udara Australia saiki bisa menehi kontribusi kanggo peringatan lan kontrol dini kanthi akuisisi enem Boeing E-7.

Ana uga kauntungan ora langsung kanggo tuku UAV sing dilengkapi ASP. Angkatan Udara Australia ngarep-arep bisa ngoperasikake platform jet sing luwih akeh, mula duwe skuadron udara sing berpengalaman saiki bakal migunani kanggo pindhah menyang tingkat teknologi sing luwih dhuwur ing mangsa ngarep. Prajurit bakal entuk pengalaman, lan nalika model janji bakal mlebu layanan, Angkatan Udara wis duwe personel sing dilatih.

Kantor aces


Saiki Australia bener-bener njamin pesenan kanggo salah sawijining jinis UAV, lan kanthi kemungkinan sing dhuwur bakal teka ing taun ngarep. Kita ngomong babagan pesawat tanpa awak kanggo ngawasi wilayah segara MQ-4C "Triton" (Triton) perusahaan "Northrop Grumman". Pamrentah Australia ngumumake maksude ing 2014, lan ing babagan iki, UAV Global Hawk, kanthi basis saka Triton digawe, malah melu pameran Avalon-2015. Iki minangka pameran internasional pisanan ing ngendi UAV RQ-4 ing dhuwur kanthi durasi penerbangan dawa saka jinis HALE (High-Altitude, Long-Endurance) ditampilake. Lan sanajan Global Hawk saka armada Angkatan Udara AS dipamerake, dudu Triton, pejabat militer Australia lan Northrop Grumman sing seneng banget.

Ing program Triton, kemungkinan kerjasama karo Angkatan Laut AS dianggep, ujare Guy Adams ing pameran Avalon 2015: Angkatan Laut AS.

Bubar, Triton nggawe penerbangan pertama kanthi radar udhara multi-fungsi MFAS (sensor aktif multi-fungsi). Iki bakal mbantu nambah kacepetan deteksi, klasifikasi, nelusuri lan identifikasi obyek prioritas. Ing mode pengawasan maritim MSS (Maritime Surface Surveillance), area sing amba dipantau terus-terusan. Saliyane radar MFAS, MQ-4C dilengkapi sensor optoelektronik / IR sing nyedhiyakake pambentukan gambar statis lan syuting video skala lengkap babagan ancaman potensial obah, kompleks intelijen elektronik kanggo nemtokake sinyal radar mungsuh, target otomatis. sistem identifikasi AIS (Automatic Identification System), sing ndeteksi lan ngiringi kapal sing dilengkapi transponder AIS.

Ing kesiapan tempur, UAV MQ-4C Triton bakal nyedhiyakake pemantauan saben jam meh ing endi wae ing saindenging jagad. Kemampuan kanggo operate ing papan sing dhuwur bakal nambah efektifitas kumpul intelijen lan kesadaran situasi maritim.

Pamrentah Australia wis setya entuk pitung Triton UAV adhedhasar Global Hawk, sanajan jumlah sing tepat durung dikonfirmasi. Ing Angkatan Udara, dheweke bakal nglengkapi pesawat patroli maritim (MPS) P-8A. Paling ora wolung utawa malah 12 pesawat Boeing P-8 Poseidon uga bisa dilebokake ing layanan, ngganti 18 Lockheed Martin P-3C Orion MPS sing saiki digunakake. ”(Lockheed Martin), digawa menyang AP-3C standar lokal. Siji utawa loro Orion dilaporake diowahi luwih jero - diowahi dadi pesawat intelijen elektronik (RTR) miturut program Peace Mate ing taun 90-an.

Ing kasus apa wae, kudu ana rencana kanggo nggedhekake kapasitas armada MPS sawise decommissioning pesawat Orion. Angkatan Udara Australia wiwit pensiun AP-3C ing 2013 amarga masalah pangopènan. Pesawat pungkasan direncanakake bakal dicopot ing taun 2019, ujare kapten grup udara, Roger McCutchen, sing mimpin kampanye transfer angkatan udara nasional menyang MPS R-8.

Australia nyiapake Angkatan Udhara kanthi tujuan kanggo ngrampungake kewajiban sekutu ing wilayah Timur Tengah. Amarga iki, akeh perhatian dibayar kanggo pesawat tanker lan drone. Nanging iki dudu kabeh tugas sing direncanakake.

Komitmen Australia kanggo visibilitas radar sing kurang kanggo platform pesawat kasebut nyebabake penempatan antena internal ing pesawat Peace Mate. Kanthi biaya nyuda kekuwatan sinyal sing ditampa, konfigurasi iki njamin manawa ora mungkin kanggo nemtokake jinis misi tempur sing ditindakake dening kru Orion Angkatan Udara Australia - apa sing digunakake kanggo nindakake operasi ing segara utawa nindakake. pengintaian elektronik.

ngisi bahan bakar kelas VIP


UAV "Triton" bakal dilayani kanthi set standar alat RTR. Nanging bakal duwe ciri sing luwih apik dibandhingake karo analog saka dimensi sing padha lan konsumsi daya sing ana ing taun 90an. Ing wektu sing padha, ora jelas manawa kompleks RTR bakal duwe ciri sing padha karo sing digunakake ing program Peace Mate, lan yen mangkono, sepira Angkatan Udara Australia bakal kepenak karo ekspansi kemampuan sistem kasebut. dikembangaké ing 90s. Yen, Nanging, kanggo nambah efektifitas saka intelijen elektronik, tambah dimensi lan konsumsi daya dibutuhake, loro utawa telung pesawat P-8 bisa nyedhiyani.

P-8 Australia bakal dilengkapi sistem PTR sing padha karo Angkatan Laut AS, ujare McKuchchen, lan dheweke ora mikir yen ana peralatan khusus sing dibutuhake kanggo nambah kemampuan kasebut.

Ing wiwitan taun ngarep, keputusan bakal ditindakake babagan tuku tambahan papat pesawat P-8. Penasihat pamrentah babagan kabijakan pertahanan percaya manawa kemungkinan pesenan dhuwur.

Kauntungan saka nggunakake pesawat angkatan laut kanggo pengintaian elektronik yaiku nduweni kemampuan kanggo mabur ing jarak sing adoh tanpa kebangkrutan. Iki ndadekake KC-30A ngeterake calon sing ora cocog kanggo fungsi kasebut. Nanging, Airbus bakal nampa pesenan saka Australia paling ora rong KC-30A saliyane limang tanker / transporter saiki.

Pesawat Australia KC-30 Angkatan Udhara dilengkapi dek standar kanggo pesawat, mulane wis dadi panggantos parsial kanggo jet bisnis, loro Boeing 737BBJ lan telung Challenger 604 (Challenger 604) diprodhuksi dening Skuadron Udara Bombardier No. 34, adhedhasar ing Canberra. Yen Angkatan Udhara uga dhawuh jet bisnis Dassault 7X efisien, lan mateni BBJ lan 7, padha bisa ngurangi jumlah jinis pesawat ing layanan dening siji unit, ngandika Olivier Villa, Sr.. Wakil Presiden, Aviation Sipil, Dassault Aviation. Sisih lemah saka proposal kasebut yaiku adhedhasar Boeing-604 loro pesawat AWACS lan Wedgetail (Wedgetail, Boeing 7372 AEW & C) lan pesawat Poseidon digawe, sing bakal tetep digunakake nganti pirang-pirang dekade, mulane. , Nulis BBJ ora bakal migunani.

Australia saiki wis miwiti proses kontrak kanggo pesawat angkut C-17 kapitu lan kaping wolu. Sing tuku bisa diprediksi. Mantan Menteri Pertahanan David Johnston uga nyaranake kemungkinan entuk pesawat nomer sanga lan kaping sepuluh. Salah sawijining alasan kanggo prediksi iki yaiku niat kanggo nuduhake keausan pesawat udara lan mesin ing antarane produk sing tambah akeh, saengga bisa nambah umur layanan lan nundha panggantos pesawat anyar nganti pirang-pirang dekade. Yen Angkatan Udara Australia tuku pesawat kapitu lan kaping wolu, Boeing bakal ditinggal limang C-17 sing ora bisa didol.

Northrop Grumman tetep duwe pengarep-arep yen anggaran pertahanan Australia sing tambah bakal ngidini tambahan MQ-8C UAV, versi helikopter Bell-4U7 tanpa awak, menyang armada Angkatan Laut Australia. Angkatan Laut AS nggunakake pesawat pengintai bebarengan karo helikopter H-60 ​​​​Sikorsky ing kapal perusak lan frigat, sing dioperasikake dening pilot lan teknisi pangopènan sing padha. Angkatan Laut Australia, setya nggunakake peralatan sing padha, bakal nampa unit 24 saka versi paling anyar saka helikopter MH-60R.

Program Jericho


Angkatan Bersenjata Australia terus-terusan ngetrapake program kanggo nglengkapi maneh armada pesawat. Bebarengan karo platform sing diawaki, emphasis uga dilebokake ing pengintaian lan UAV jinis mogok, sing ing tataran saiki dianggep dening pimpinan militer minangka sarana sing nyukupi tugas sing disetel lan nduweni kriteria efektifitas biaya sing optimal.

Taun iki, Angkatan Udara Australia bakal sibuk nyiapake adopsi UAV MPS P-8A lan MQ-4C, uga pejuang F-35A lan pesawat Boeing EA-18G Growler EW, sing bakal diwiwiti saka 2017 saka taun. Sertifikasi ARBS (Aerial Refueling Boom System) kanggo KC-30A sing mentas dituku uga samesthine. Ing Eropah, uji coba wis rampung, lan ing Australia kudu diwiwiti taun ngarep.

Ing 2015, Angkatan Udara Australia bakal terus melu operasi ing Timur Tengah, uga ing operasi NATO anyar "Support Resolute" (Support Resolute) ing Afghanistan. Nanging mbok menawa sing paling bermasalah yaiku "Rencana Yerikho" sing disusun dening Panglima Brown, sing dirancang kanggo mesthekake "persepsi lengkap babagan potensi kesempatan sing janjeni." Dijenengi kanthi manthuk menyang crita Kitab Suci, iki kalebu ngganti pola pikir Komando Angkatan Bersenjata Australia, Departemen Pertahanan lan Industri Australia kanggo nyepetake proses pengadaan, ngarahake aplikasi teknologi sing janji.

"Ing pertahanan, kita kudu entuk integrasi karo teknologi darat lan angkatan laut supaya platform modern kita bakal menehi manfaat maksimal kanggo negara," ujare Brown ing simposium nganti Avalon 2015. "Kita kudu dadi pasukan jaringan sing bisa nyadari potensi teknologi sing berkembang lan negesake maneh posisi kita minangka master wilayah udara."

Karya sing disusun dening Brown bakal terus ing saindhenging 2015 ing telung arah: mbikak potensial pertempuran pasukan terpadu mangsa, ngembangaken personel inovatif, ngganti cara lan kemungkinan swasembada.
Liyane: http://vpk-news.ru/articles/25365
Pengarang:
Sumber asli:
http://vpk-news.ru/articles/25267
12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. NEXUS
    NEXUS 30 Mei 2015 07:33
    +7
    On kita bakal nyepetake karya ing UAV mogok abot. hi
    1. Sipil
      Sipil 30 Mei 2015 08:45
      +7
      Kutipan: NEXUS
      On kita bakal nyepetake karya ing UAV mogok abot. hi

      Kita ngarepake sukses saka manajer sing efektif.
  2. monster_lemak
    monster_lemak 30 Mei 2015 09:26
    +4
    Ing Australia, "psikosis" saka jinis sing rada beda saiki ora bisa ditindakake tinimbang ing Eropa. Kanggo sawetara alasan, dheweke dumadakan mutusake yen Australia ngarahake .... China! Tegese, China kepengin ngrebut wilayah Australia. Ing televisi Australia, "kasunyatan" "anyar" babagan aspirasi hegemoni China terus-terusan disiarake ing warta; sing China ndharat ing pesisir Australia, lan partisan lokal, kayata perlawanan, sukses nglawan dheweke, lsp.
    1. tchoni
      tchoni 30 Mei 2015 09:54
      +4
      Sawetara jenis dreamers ing Australia. Nanging, diwenehi pengalaman Perang Donya II, dheweke duwe sawetara alasan kanggo psikosis. Kajaba iku, China dudu Jepang ....
    2. Syur
      Syur 31 Mei 2015 01:43
      0
      Padha ngomong histeria padha wis dawa wis lestarekake ing Filipina.
    3. wuh wuh
      wuh wuh 31 Mei 2015 10:27
      +1
      "Yaiku, China kepengin ngrebut wilayah Australia" ///

      Aku iki ora titik.
      Australia, miturut perjanjian bantuan,
      bakal diwajibake (utawa dipeksa) nulungi pasukan
      USA ing wilayah sampeyan. Lan kanggo sesambungan, gadhah outdated
      teknologi iku mokal. Amerika ngalih saka radio menyang jaringan
      sistem. Australia kudu nggawa Angkatan Udara nganti Amerika
      tingkat, yen operasi gabungan ora bakal bisa.
  3. 31 rus
    31 rus 30 Mei 2015 10:57
    +4
    Dhuh, pimpinan "psikos massa ing saindenging planet iki mung Amerika Serikat", wong Australia dhewe munggah ing rampage, mikir, kaya Amerika Serikat, ora bisa digayuh, perkara kasebut beda, gegaman dibutuhake. Komplek sing bisa nglawan UAV saka peleton lan ndhuwur, mesthine ora bisa nyekel wong-wong mau miturut UAV klasik, lan ora perlu, kita butuh pangembangan dhewe, contone, pejuang UAV, jinis anyar. , paramèter anyar, konsep rampung anyar, amarga ana akeh salinan kuwi ing penet lan kita duwe padha, mung kabeh padha ing salinan siji, sampeyan kudu nyusul, ora nyekel munggah
    1. TOP2
      TOP2 30 Mei 2015 19:54
      +1
      Kutipan: 31 rus
      miturut UAV klasik, kita ora bisa nyekel maneh

      Lan apa kangelan? Duwe basis unsur perlu ing wektu cendhak, sampeyan bisa nggawe UAV kanggo maksud apa waé.
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6VxZ0rwOcZQ
    2. Syur
      Syur 31 Mei 2015 01:52
      0
      Kabeh bisa "dicekel" yen ana kekarepan. Robot lan kendaraan tanpa awak uga dibutuhake ing jero banyu lan ing darat. Kabeh iki apik banget, nanging kita kudu nggawe akeh rudal lan sistem cerdas sing bakal nuntun dheweke menyang tujuane. Supaya wong lanang ing panel kontrol ing bunker ora santai banget karo secangkir kopi.
  4. k_ply
    k_ply 30 Mei 2015 14:10
    +2
    Kutipan: 31 rus
    ... wong Australia dhewe munggah ing rampage, mikir, kaya Amerika Serikat, sing ora bisa digayuh ...

    Wong Australia mung ora ngira, bisa nggedhekake RRC kuwatir, Australia kaiket banget karo negara-negara ASEAN, mula dheweke entuk pengalaman tempur sabisa-bisa.
    1. Syur
      Syur 31 Mei 2015 01:45
      0
      Kaping pisanan, China kudu bali menyang Taiwan. Histeria awal banget. Kakang gedhe sing pasuryane pucet katon banget nyoba film horor ing wayah wengi.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. k_ply
        k_ply 31 Mei 2015 17:41
        +1
        Quote: Syur
        Kaping pisanan, China kudu bali menyang Taiwan.

        Bener?! Dadi, kabeh tanggane kudu santai, lan kabeh wong sing padudon karo pulo lan wilayah karo China ing kana.
        Kutipan saka k_ply
        ... Australia kaiket banget karo negara-negara ASEAN ...

        Kanggo intelligibility, perlu kanggo nulis - "... karo negara-negara Asia-Pasifik Region", lan Taiwan ora dikenali, kalebu.