Review militèr

PMM-2M - Kendaraan jembatan feri. Penyebaran

17
PMM-2M - Kendaraan jembatan Ferry dirancang kanggo nyabrang alangan banyu tank, instalasi artileri sing digerakake dhewe lan peralatan liyane.
Ferry kasusun saka conveyor ngambang ulat karo lambung struktur dek anti banyu, hinged menyang lambung loro ponton tambahan karo ramps, piranti docking lan roadways.


PMM-2M - Kendaraan jembatan feri. Penyebaran





























Sumber asli:
http://www.arms-expo.ru/photo/fotoreportazh/pmm-2m-paromno-mostovaya-mashina/
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nitarius
    Nitarius 1 Juni 2015 06:52
    +2
    PMM-2M - Mesin jembatan Ferry diutus kanggo nyebrang.
    Admin mbenerake basa Rusia!
  2. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 1 Juni 2015 06:53
    +2
    Aku iki mobil ayu! lan akeh sing dibutuhake. lan sapa ngerti ing Kulon ana sing kaya ngono?
  3. avt
    avt 1 Juni 2015 09:02
    +2
    Babagan serangan nyata kanggo meksa meh langsung karo peralatan abot saka alangan banyu.
  4. Alex_59
    Alex_59 1 Juni 2015 10:41
    +6
    Ing saper.etel, review babagan mobil iki ora apik banget. Kaping pisanan, kapasitas mbeta yaiku 42,5 ton. T-72 ora ngeterake ... mung T-62/55. Kapindho, mlaku saka T-64. Kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake.
    PMM-2M ngangkat 45 ton. Iku isih ora ngangkat tank modern, nanging ing mbukak maksimum ora duwe cadangan buoyancy, kang mbebayani banget.
    1. Tilkus75
      Tilkus75 1 Juni 2015 10:52
      +5
      A review apik Aku kritik mbangun, digunakake akhir-akhir iki situs mung wis kapenuhan semangat lan swasana ati mbebayani. Iku mung sawetara jenis "prasangka". Dheweke uga yakin karo kekuwatan pertahanan lan kemampuan tempur .....
    2. avt
      avt 1 Juni 2015 13:40
      +4
      Kutipan: Alex_59
      PMM-2M ngangkat 45 ton. Iku isih ora ngangkat tank modern, nanging ing mbukak maksimum ora duwe cadangan buoyancy, kang mbebayani banget.

      ,, Saka sawetara feri self-propelled PMM-2, feri kanthi kapasitas muatan tambah dirakit:

      Ferry saka 2 PMM
      kapasitas mbukak - 80 ton;
      dawa ferry - 20 m;
      wektu perakitan - 8 min.
      Ferry saka 3 PMM;
      kapasitas mbukak - 120 ton;
      dawa ferry - 30 m;
      wektu perakitan - 10 menit
      Kutipan saka Tilkus75
      A review apik Aku kritik mbangun, digunakake akhir-akhir iki situs mung wis kapenuhan semangat lan swasana ati mbebayani.

      uncalan sirahe menyang manure padha bakal ngomong - versi kembar keluwih kanggo ngangkut siji tank lan yen siji
      Kutipan: Alex_59
      ing max loading ora duwe cadangan buoyancy, kang mbebayani banget.

      Banjur ing loro, wates buoyancy bakal keluwih. wassat ngguyu
      1. TroN
        TroN 1 Juni 2015 23:26
        +1
        Kutipan saka avt
        ,, Saka sawetara feri self-propelled PMM-2, feri kanthi kapasitas muatan tambah dirakit:

        http://topwar.ru/75763-pro-forsirovanie-vodnoy-pregrady.html
        1. TroN
          TroN 1 Juni 2015 23:36
          +2
          Latihan kasebut ditindakake ing 21.05.2015/XNUMX/XNUMX lan, kaya sing kita deleng, dheweke ora ngira yen PMM "isih ora ngangkat tank modern."
  5. NEXUS
    NEXUS 1 Juni 2015 12:32
    +3
    Kendaraan iku perlu banget, ngelingi kahanan negara kita sing angel banget, mung perlu.
    1. wanderer_032
      wanderer_032 1 Juni 2015 12:43
      +1
      Kutipan: NEXUS
      Kendaraan iku perlu banget, ngelingi kahanan negara kita sing angel banget, mung perlu.


      Nanging kanthi fitur sing luwih apik. Lan ing ndhuwur kabeh, babagan kapasitas mbeta.
      1. avt
        avt 1 Juni 2015 14:06
        +2
        Kutipan: wanderer_032
        Nanging kanthi fitur sing luwih apik.

        Inggih, sampeyan mesthi mbutuhake peralatan kanthi karakteristik sing luwih apik.
        Kutipan: wanderer_032
        Lan ing ndhuwur kabeh, babagan kapasitas mbeta.

        Utawa Mungkin, pisanan kabeh, penak lan linuwih ing operasi? Lan kapasitas mbeta uga bisa ditambah kanthi cara sadurunge, tanpa nyekel monster super kanggo ngeterake 80 ton iklan ing siji modul, sing ora pas ing platform sepur lan, minangka asil, kudu dibongkar lan diangkut menyang nyebrang ing bagean kapisah.
  6. kplayer
    kplayer 1 Juni 2015 15:20
    +3
    mitra barat:
    http://www.gdels.com/brochures/bridge_m3.pdf
  7. Alexander 3
    Alexander 3 1 Juni 2015 17:44
    0
    Nalika sinau sapper, kita nggodha yen siji linggis utawa linggis luwih cepet tenggelam? Mung siji jawaban.
  8. wandlitz
    wandlitz 1 Juni 2015 20:01
    0
    Pendhudhuk PMM-2M - kendharaan jembatan feri, GSP (ferry-self-propelled) uga ngangkut tank minangka bagéan saka rong kendaraan .....
  9. Alexander 72
    Alexander 72 1 Juni 2015 20:01
    +3
    Punika review PMM-2 sing dikirim ing situs web Minesweeper:
    "Feri PMM-2 sing digerakake dhewe dirancang kanggo nyabrang alangan banyu sing amba kanggo kendaraan sing ora ngambang kanthi roda lan dilacak kanthi bobot curb nganti 42.5 ton. Disaranake nggunakake mesin ing alangan banyu kanthi jembar luwih saka meter 200. Efisiensi panggunaan paling dhuwur digayuh ing alangan banyu kanthi ambane luwih saka 500 meter lan nganti 6 kilometer.
    PMM-2 digawe ing separo kapindho taun pitung puluh ing biro desain E.E. Lenzius lan dimaksudaké kanggo ngganti feri uler GSP, sing dumadi saka rong semi-feri. Iki ketemu cumbersome lan ora trep, minangka nalika siji mesin gagal. kaloro jebule ora kerja. Kajaba iku, petungan ferry GSP ana 10 wong, lan kru PMM mung telung, daya dukung GSP dianggep kakehan (52 ton kanthi margin apung 70%), wektu kanggo nyebarake ferry GSP yaiku. 6-10 menit
    Boten kados HSP lempitan unsur ngambang (ponton), PMM-2 duwe loro mau. Ing posisi transportasi, lagi ditumpuk hydraulically siji ing ndhuwur liyane, lan ing banyu padha glethakaken metu, mbentuk uap. Piranti docking nyedhiyakake sambungan loro utawa telu mobil menyang siji ferry kanthi kapasitas muatan 85 lan 127.5 ton. Sajrone pembangunan, iki dianggep sing saka nomer pinunjul saka mesin bakal bisa kanggo nggawe kreteg ngambang saka dawa dibutuhake, kang bakal bisa kanggo ninggalake taman ponton PMP. Mangkono, PMM-2 dadi kendaraan feri universal. Nanging, ternyata amarga rigidity dhuwur saka tape saka jembatan ponton lan impossibility koordinasi kacepetan engine nomer akeh kendaraan, kanggo mbangun jembatan ponton saka kendaraan PMM-2 mokal.
    Ing agêng-eighties, miscalculation utama saka specifications technical sing wis ditanggepi ing siji wektu kanggo pangembangan mesin iki dicethakaké ana (mesin wis massal-prodhuksi lan mlebu pasukan). Kanthi transisi pasukan tank menyang tank saka jinis T-64, T-72, T-80, panggunaan taktik PMM-2 ditakoni. Kapasitas mbeta yaiku 42,5 ton kanthi cadangan buoyancy minimal, lan tangki kasebut duwe massa 41-46 ton utawa luwih. Panganggone kapal feri ganda PMM-2 kanggo transportasi tank ora praktis amarga kapasitas angkut kurang (85 ton feri kanggo 46 ton kargo). Kabeh kaluwihan liwat GSP ilang, lan jembatan SPP ora bisa ngganti taman ponton PMP. Kajaba iku, siji mesin PMM-2 dadi luwih larang tinimbang rong mesin GSP. Desain mesin iki mbatesi, ora ana cadangan kanggo modernisasi. Dimensioning kanggo nambah muatan mbuktekaken meh ora mungkin amarga watesan dalan lan rel. PMM-2, kaya PMM analog roda, ing istilah taktik lan teknis, "gagal". Gagal antarane T-62 lan T-72. Ora ana papan kanggo iki, ing umum, mesin teknis sing canggih lan unik, ing tatanan pertempuran.
    Aku duwe pakurmatan.
    1. avt
      avt 1 Juni 2015 21:13
      -1
      Kutipan: Alexander72
      . Panganggone kapal feri ganda PMM-2 kanggo transportasi tank ora praktis amarga kapasitas angkut kurang (85 ton feri kanggo 46 ton kargo).

      ngguyu ngguyu ngguyu
      Kutipan: Alexander72
      . Dimensioning kanggo nambah muatan mbuktekaken meh ora mungkin amarga watesan dalan lan rel.

      Kutipan saka avt
      ? Lan kapasitas mbeta uga bisa ditambah kanthi cara sadurunge, tanpa nyekel monster super kanggo ngeterake 80 ton iklan ing siji modul, sing ora pas ing platform sepur lan, minangka asil, kudu dibongkar lan diangkut menyang nyebrang ing bagean kapisah.
      Sing dibutuhake kanggo dibuktekake.
      Kutipan: Alexander72
      PMM-2, kaya PMM analog roda, ing istilah taktik lan teknis, "gagal". Gagal antarane T-62 lan T-72. Ora ana papan kanggo iki, ing umum, mesin teknis sing canggih lan unik, ing tatanan pertempuran.

      Otak para ahli ing situs kasebut gagal. A kendaraan normal kanggo transfer operasional peralatan - sampeyan kudu mikir karo sirah, lan ora nyetel tugas kanggo jawaban, kaya menehi kita mobil anyar kanggo tank anyar. Feri kaya feri - bakal ngrampungake tugas dhewe nganti jembatan ponton dibangun.
      1. Alexander 72
        Alexander 72 2 Juni 2015 03:57
        +1
        "Pakar" - penulis artikel Yu. Veremeev nulis babagan awake dhewe ing panggonan sing padha: "Penulis duwe kesempatan kanggo mrentah platoon GSP watara telung taun. penulis bisa nyathet yen pasukan tansah duwe kru standar. saka 4 wong, yen perlu, nalika disebaraké padha ngatur karo telung, lan sak nyebrang malah wong loro. Lesozavodsk) Distrik Military Wétan Tebih (650nd platoon saka perusahaan 2) ing mangsa panas 4 ana 1972 min 2 sec. Standar yaiku 54-3.5 min.
        Bener, ing wektu sing padha, dheweke njlentrehake: "Sajujure, penulis ora tau duwe kesempatan kanggo ndeleng mobil iki ing tumindak, kanggo njagong ing mburi pengungkit dhewe. Lan tanpa iki, kabeh penilaian ana ing alam akademis."
        Aku kaya kanggo ngerti pendapat reasoned saka wong-wong sing, ing tugas, wis kasempatan kanggo operate PMM lan PMM-2 ing laku lan bisa mbandhingaké karo peralatan ferry liyane (GSP padha, PMP, etc.).
        Aku duwe pakurmatan.
        1. avt
          avt 2 Juni 2015 09:27
          -1
          Kutipan: Alexander72
          Bener, ing wektu sing padha, dheweke njlentrehake: "Sajujure, penulis ora tau duwe kesempatan kanggo ndeleng mobil iki ing tumindak, kanggo njagong ing mburi pengungkit dhewe. Lan tanpa iki, kabeh penilaian ana ing alam akademis."

          apik ngguyu "Aku ora weruh Pavel dhewe. Nanging aja ngarep-arep - Cossack Cut wong ing setengah karo saber. " Nanging aku mbayar pajeg kanggo pakar - Aku sajujure ngakoni yen aku ora aran mobil. bebener babagan
          Kutipan: Alexander72
          Adhedhasar pengalaman ngoperasikake GSP ing kahanan sing beda-beda, penulis bisa nyathet yen petungan standar GSP tansah 4 wong ing pasukan, yen perlu, padha ngatur karo telung nalika penyebaran, lan malah loro wong ing kabeh sak nyebrang. . Boten, padha nindakake iku. Cathetan kanggo penyebaran feri ing batalyon udhara kapisah 650th (Lesozavodsk) saka Distrik Militer Timur Jauh (platoon 2 saka perusahaan 4) ing mangsa panas 1972 yaiku 2 menit 54 detik. Standar yaiku 3.5-4 menit.

          Sing bakal nindakake PMM-2 luwih cepet tinimbang standar.
  10. starhina01
    starhina01 1 Juni 2015 20:10
    0
    http://www.cardesign.ru/files/comment/part_18/173094_1320317759.jpg

    kok ora bali menyang lawas uga lali, contone, upgrade basa 6944 kanggo kabutuhan anyar bridge crossings, ana pembangunan. armada nyebrang ponton sing tuwa bisa diganti mboko sithik, jarak sumbu roda luwih mobile kanggo transfer nyebrang kanthi cepet
    P.S. mikir banter.
    1. Alexander 72
      Alexander 72 2 Juni 2015 03:52
      +1
      Lan panemu babagan mesin PMM ing wheelbase iki dikirim ing situs web Minesweeper:
      "PMM digawe ing 1974 ing biro desain E.E. Lenzius kanthi jeneng kode "Volna" lan dimaksudaké kanggo ngganti ferry ulat GSP, lan bisa uga armada ponton PMP. kemampuan kanggo cepet nransfer ferry tegese kanggo TCTerms nyebrang dibutuhake, lan kacepetan panyebaran saka ferry (3 menit, tinimbang 4-5 kanggo GSP) bakal nyedhiyani bangunan jembatan ponton luwih cepet saka taman PMP (loro mobil), 40 ton ferry (telung mobil), lan docking nomer sing dibutuhake mobil, lan minangka jembatan ngambang, kang diwenehi sebutan SPP.
      Kaping pisanan, jembatan SPP ora duwe kaluwihan tinimbang jembatan taman PMP, kajaba dawane rada dawa. Kajaba iku, ternyata amarga kaku banget sambungan mesin PMM jejer, jembatan, kanthi dawa gedhe, ora bisa nahan tekanan banyu. Operasi militer nyatakake yen ora praktis kanggo ngumpulake feri saka luwih saka 3 kendaraan amarga strukture rapuh. Sing. mokal kanggo ngumpulake feri transportasi saka sembarang kapasitas mawa saka kendaraan PMM, minangka armada PMP ngidini, lan utamané modifikasi mengko (PPS-84, PP-91). Kacepetan feri ing banyu ora luwih dhuwur tinimbang feri saka armada PMP.
      Sajrone operasi ing tentara, ternyata amarga diameter gedhe saka roda kanthi tekanan tartamtu saka roda PMM ing lemah, angel kanggo kendaraan mlebu banyu lan utamane metu saka banyu kanthi kenyal. , lemah silted saka ngisor alangi banyu. Roda uga nyuda kacepetan gerakan ing banyu lan nangani, lan nalika obah kanthi beban, ambane sing rada gedhe dibutuhake (paling ora 90 cm), yen ora, feri kasebut kandas. Iku uga angel kanggo mbukak peralatan ing ferry karo bank-bank lanang, amarga. ferry kudu dimuat adoh saka pinggiran banyu kang, kang peralatan diangkut dipeksa kanggo lelungan dawa ing antarane dharat lan ferry ing banyu ing ambane ford maksimum kanggo kendaraan darat. Ndandani ponton ing pasukan meh mokal amarga kasunyatan sing padha digawe saka aluminium, kang mbutuhake nggunakake gas argon kanggo welding, kang ora kasedhiya kanggo pasukan. Kajaba iku, ternyata massa mobil gedhe banget kanggo mesin nalika nyopir ing medan sing kasar, lan ing banyu, amarga resistensi banyu sing dhuwur, tansah bisa digunakake ing mode watesan lan ora tahan urip layanan. .
      Ing agêng-eighties, miscalculation utama saka specifications technical sing wis ditanggepi ing siji wektu kanggo pangembangan mesin iki dicethakaké ana (mesin wis massal-prodhuksi lan mlebu pasukan). Kanthi transisi pasukan tank menyang tank saka jinis T-64, T-72, T-80, panggunaan taktik PMM ditakoni. Kapasitas mbeta yaiku 40 ton kanthi cadangan buoyancy minimal, lan tangki kasebut duwe massa 44-46 ton utawa luwih. Panganggone feri PMM dobel ora cocog amarga kapasitas angkut sing kurang (80 ton feri kanggo 46 ton kargo). Kabeh kaluwihan liwat GSP wis ilang, lan PMP "Volna" ora bisa ngganti taman ponton. Kajaba iku, siji mesin PMM meh ora luwih murah tinimbang rong mesin GSP. Desain mesin iki mbatesi, ora ana cadangan kanggo modernisasi. Dimensioning kanggo nambah muatan mbuktekaken meh ora mungkin amarga watesan dalan lan rel. PMM, kaya versi ulat PMM-2, ing istilah taktik lan teknis, "gagal". Gagal antarane T-62 lan T-72. Ora ana papan kanggo mobil iki ing formasi pertempuran."
      Umumé, panemu ing PMM rodha lan versi dilacak saka PMM-2 merata negatif.
      Aku duwe pakurmatan.