Review militèr

NATO prihatin babagan penyebaran "Iskander" ing wilayah Kaliningrad

113
Peralatan maneh saka brigade rudal sing dipasang ing wilayah Kaliningrad kanthi sistem Iskander-M bakal ngganti keseimbangan kekuwatan ing Eropa, ujare Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg, ing Pusat Studi Strategis ing Washington. Iki dilaporake Militer.RF.

NATO prihatin babagan penyebaran "Iskander" ing wilayah Kaliningrad


"Iki [penyebaran Iskander ing wilayah kasebut] bakal ngganti keseimbangan keamanan ing Eropa," ujare Stoltenberg. "Tindakan kasebut dening Moskow mbebayani lan ora stabil."

Elinga yen tanggal 16 Mei, kepala pasukan rudal lan artileri, Mikhail Matveevsky, ngandhani wartawan yen "brigade rudal kapisah sing dipasang ing wilayah Kaliningrad bakal dilengkapi maneh karo kompleks Iskander-M ing taun 2018."

"Iskanders" wis ditransfer menyang wilayah kasebut luwih saka sepisan, nanging mung minangka bagian saka latihan militer. Brigade rudal Brest-Warsaw kaping 152 sing dipasang ing kana saiki bersenjata karo kompleks taktis Tochka-U.

Bantuan Sumber Daya: "Sistem rudal taktis operasional 9K720 Iskander-M diprodhuksi kanggo ngganti sistem 9K79 Tochka (9K79-1 Tochka-U) sing wis lawas. Range - 500 kilometer. Rudal aerobalistik kompleks kasebut dikontrol sajrone penerbangan, sing ndadekake lintasan ora bisa ditebak lan angel nyegat sistem pertahanan rudal. Kajaba iku, kompleks kasebut bisa nggunakake rudal jelajah R-500 kanthi tliti dhuwur.
Foto sing digunakake:
Militer.rf
113 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Abbra
    Abbra 29 Mei 2015 15:15
    + 101
    Rusak kuatirmu. Bakal dumadakan liwat?
    1. Baikonur
      Baikonur 29 Mei 2015 15:18
      + 53
      Kita kudu ngganggu wong-wong mau luwih kerep lan luwih jero! Ing pungkasan - kuwatir nganti mati !!!
      TETEP!!!
      prajurit
      1. Petugas cadangan
        Petugas cadangan 29 Mei 2015 15:27
        + 49
        "Peralatan maneh saka brigade rudal sing dipasang ing wilayah Kaliningrad kanthi sistem Iskander-M bakal ngganti keseimbangan kekuwatan ing Eropa, ujare Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg"

        Kene iku bener ngandika. Yen ora, kanggo apa kabeh iki diwiwiti, Pak Sekjen?
        Njaluk digunakake kanggo unbranchings kuwi saka VGK kita.
        1. POMAH
          POMAH 29 Mei 2015 15:30
          + 24
          yaiku, pungkasane, keseimbangane wis rada owah ing arah kita lan iki nggawe kuwatir))))
          1. supermacan21
            supermacan21 29 Mei 2015 15:34
            + 51
            Raz natwedhus nesu, tegese kita nindakake kabeh kanthi bener basa Nanging yen padha memuji (kaya ing Gorbachev lan Yeltsin), banjur ana sing ora bener karo kita! ora
            1. Lance
              Lance 29 Mei 2015 16:31
              + 37
              wong Eropa! Tse OK ora nglawan sampeyan! Tse nglawan Pirates Greenland!! ngguyu
              1. Zoldat_A
                Zoldat_A 1 Juni 2015 12:00
                +2
                Kutipan saka Lance
                wong Eropa! Tse OK ora nglawan sampeyan! Tse nglawan Pirates Greenland!!

                Jawaban sing pantes kanggo jeneng badut favoritku - J. Psaki! ABM ing Polandia nglawan Iran, ta? Dadi ing Kaliningrad, rudal nglawan penguin sing mikir teroris nyolong kaos kaki sing garing ing kadhemen saka panjelajah kutub kita ...
          2. Semyon Semenych
            Semyon Semenych 29 Mei 2015 16:54
            +7
            Kutipan saka POMAH
            Imbangan wis diganti rada kanggo kita

            Klitschko njupuk cathetan apik
          3. Scott
            Scott 1 Juni 2015 09:42
            0
            dukung presiden, melu NOD!

            ZaSobodu.rf
          4. Zoldat_A
            Zoldat_A 1 Juni 2015 11:57
            +1
            Kutipan saka POMAH
            yaiku, pungkasane, keseimbangane wis rada owah ing arah kita lan iki nggawe kuwatir))))

            Wis pirang-pirang taun, miturut Drunkard of All Russia, kita ngethok roket, lan yen kita mikir babagan keseimbangan, mula mung babagan asam-basa! Wektu kanggo mikir babagan keseimbangan militer! Sepira sampeyan bisa ngremehake dhewe ing ngarep NATO? Ayo padha saiki Simpenan popok.
        2. sub307
          sub307 29 Mei 2015 16:09
          + 17
          Nanging dheweke ngelingake "kuwatir", dheweke bakal ngancam - kita bakal nyelehake Iskander ing wilayah Kaliningrad.
          1. Allitet
            Allitet 31 Mei 2015 13:46
            +8
            - "Aku ngomong aja teka, aku ngomong?"
            - "Ngomong".
            - "Aku ngomong yen mbesuk aku bakal mudhun ing undhak-undhakan, sampeyan ngandika?"
            - "Ngomong".
            - "Inggih, saiki aja gelo!"
        3. Komentar wis dibusak.
      2. kitakaze
        kitakaze 29 Mei 2015 15:51
        + 12
        terus-terusan medeni wong-wong mau saben detik supaya ora turu nganggo tutup kasur gay iki.
      3. sket
        sket 29 Mei 2015 19:42
        +1
        Quote: Baikonur
        Kita kudu ngganggu wong-wong mau luwih kerep lan luwih jero! Ing pungkasan - kuwatir nganti mati !!!
        TETEP!!!

        Sampeyan uga bisa nambah kuatir yen sampeyan ujar manawa kompleks kasebut bakal duwe misil sing dibuwang kanthi hulu ledak khusus.
    2. Tersky
      Tersky 29 Mei 2015 15:19
      + 24
      Kutipan saka Abbra.
      Rusak kuatirmu. Bakal dumadakan liwat?

      Ora bakal bisa, ora ... mung ora tekan ... panggonan "kuatir" adoh saka sirah ... sedulur , lan wis biasa ngeruk nganggo ilat. nglirik
      1. Inok10
        Inok10 29 Mei 2015 15:28
        + 52
        Kutipan: Tersky
        Kutipan saka Abbra.
        Rusak kuatirmu. Bakal dumadakan liwat?

        Ora bakal bisa, ora ... mung ora tekan ... panggonan "kuatir" adoh saka sirah ... sedulur , lan wis biasa ngeruk nganggo ilat. nglirik

        .. uga, kita mung bakal tekan loro kepala paling kasar .. saka Mamonovo kanggo Berlin -470 km. kanggo Warsaw - 250 km. .. ngguyu
        1. weksha50
          weksha50 29 Mei 2015 16:00
          + 18
          Kutipan saka Inok10
          . saka Mamonovo kanggo Berlin -470 km. kanggo Warsaw - 250 km. ..


          Lan jarake 500 km ... Kabar kaya mengkono anget nyawa ...

          PS Iki minangka indikator jarak - ya, gulung lan cetak ing media ing Polandia lan Jerman ... Yen mung ana rustle ...
          1. Lance
            Lance 29 Mei 2015 16:34
            +7

            Lan jarak 500 km

            Lan iku mung langkah pisanan ... nglirik
          2. Xergey
            Xergey 29 Mei 2015 20:00
            +5
            Nanging dikandhakake yen tes nganti 2000 km wis ditindakake, mula bisa uga kita bakal nggawe kabeh wong seneng yen ana.
            1. Talgat
              Talgat 29 Mei 2015 20:23
              +3
              Luwih saka 2000 km minangka rudal jelajah, sing uga bisa adhedhasar kompleks kasebut

              Nanging nganti saiki, kaya sing dakkarepake, dheweke dilarang dening perjanjian (ing operator darat) - mulane wong Buyan kanthi kaliber diidini nglangi ing Kaspia lan Volga. sanajan ora ana ticonderog ing Kaspia - iki mbokmenawa operator ngambang rudal jelajah nglawan target darat sing adoh.

              Ing asas, 500 km ora ala saka Kaliningrad ing Polandia lan Jerman - utamane amarga luwih angel ditembak tinimbang KR biasa.
            2. putu saka Perun
              putu saka Perun 29 Mei 2015 21:05
              +4
              Nanging dikandhakake yen tes nganti 2000 km wis ditindakake, mula bisa uga kita bakal nggawe kabeh wong seneng yen ana.

              Rudal Iskander-K, sing murub ing 2000 km, ora kaya balistik Iskander-M, minangka rudal jelajah, yaiku. luwih alon. Nanging saka Kaliningrad mabur langsung menyang Spanyol.
          3. Scott
            Scott 1 Juni 2015 09:43
            0
            dukung presiden, melu NOD!

            ZaSvobodu.rf
          4. Scott
            Scott 1 Juni 2015 09:43
            -1
            dukung presiden, melu NOD!

            ZaSvobodu.rf
        2. ROD VDVshny
          ROD VDVshny 29 Mei 2015 16:34
          +7
          Kutipan saka Inok10
          .. ah, kita lagi arep tekan loro kepala paling liar ..

          iku bakal luwih gampang poop violently demokratis wassat
          Pee ing kertu - kredit apik
        3. sket
          sket 29 Mei 2015 20:14
          +1
          Kutipan saka Inok10
          uga, kita mung bakal tekan loro kepala paling kasar .. saka Mamonovo kanggo Berlin -470 km. kanggo Warsaw - 250 km.

          Lan yen R-500, sing nduweni radius 2000 km?))
        4. Boa constrictor KAA
          Boa constrictor KAA 30 Mei 2015 02:04
          +1
          Kutipan saka Inok10
          saka Mamonovo kanggo Berlin -470 km. kanggo Warsaw - 250 km. ..
          Kanthi aritmetika, kabeh cocog karo sampeyan, kanthi taktik - ora nyenengake. Sapa sing bakal maju Iskanders langsung menyang tapel wates, zona peluncuran kasebut yaiku "ring Baltik" lan saubengé.
          1. skrabplus.com
            skrabplus.com 31 Mei 2015 23:20
            +1
            perlu - nggawa
    3. Gsh-18
      Gsh-18 29 Mei 2015 15:49
      + 19
      NATO prihatin babagan penyebaran "Iskander" ing wilayah Kaliningrad

      Dadi, apa sing dikarepake? Maneh, kanthi sepihak mindhah pasukan lan "anti-rudal" kanthi radar menyang tapel wates kita, nindakake latihan ing negara Spratland, Georgia lan xoxlostan? Nah, iki jawabanmu! Saiki saben pelacur NATO bakal ngerti manawa bisa dadi taman sing mambu ora enak sajrone sedetik. Kita sumurup, mung prospek sing kaya ngono sing njaga "kanca" iki saka tumindak sing reged ing babagan kita. ya
    4. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 29 Mei 2015 16:27
      + 19
      - Bubar, Honduras wis ngganggu aku.
      - Aja ngeruk dheweke.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. Sith Gusti
      Sith Gusti 29 Mei 2015 16:53
      +3
      Kutipan saka Abbra.
      Rusak kuatirmu. Bakal dumadakan liwat?

      Sampeyan kudu ngumbah luwih kerep!
    7. Xergey
      Xergey 29 Mei 2015 19:56
      0
      Cetha banget yen kabeh bakal liwati))))
    8. Werterex
      Werterex 30 Mei 2015 09:16
      0
      Bisa valerianochki netes?
    9. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 30 Mei 2015 10:46
      0
      Rusian kita bokmenawa nyambut gawe, wis ping satus sèket ngrembug bab panyebaran, nanging pranyata mung ing taun kaping wolulas, lan sadurunge ora perlu mbela negara, ya.
    10. Seraphim wae
      Seraphim wae 30 Mei 2015 12:18
      0
      Aku nerjemahake menyang Rusia apa sing diomongake Pentagon. Lan ngandika:
      http://topwar.ru/uploads/images/2015/340/lrum26.jpg
    11. Kent0001
      Kent0001 30 Mei 2015 17:57
      0
      Aku kasengsem banget, sawise pratelan sing ora duwe daya ing umum lan ing ngarep kamera televisi, apa sing ditindakake ing wayah sore - apa dheweke ngalahake sirahe ing tembok amarga ora duwe pengarep-arep, poop utawa lolongan kaya asu ajag?
    12. waterdolaz
      waterdolaz 1 Juni 2015 13:14
      0
      Iku, NATO kuwatir, saiki aku ora bakal turu)))
  2. serg1970
    serg1970 29 Mei 2015 15:16
    + 14
    Wis jam pira? Sampeyan kudu nyimpen syaraf. Saka kasunyatan manawa NATO mikir babagan iki, pancen ora ana sing bakal diganti.
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 30 Mei 2015 02:16
      +2
      Kutipan: serg1970
      Saka kasunyatan manawa NATO mikir babagan iki, pancen ora ana sing bakal diganti.
      Ojo ngomong, ojo ngomong...
      Apa sampeyan kudu tuku "ancaman"? -- Perlu!
      Akibate, dheweke bakal mbuwang dhuwit kanggo iki, mbatalake saka sektor ekonomi sipil, lan iki minangka kalem ing pembangunan, program sosial, maneh ... etc.
  3. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 29 Mei 2015 15:16
    + 25
    "Iki [penyebaran Iskander ing wilayah kasebut] bakal ngganti keseimbangan keamanan ing Eropa," ujare Stoltenberg. "Tindakan kasebut dening Moskow mbebayani lan ora stabil."

    ora bisa!
    Lan manuver sing melu NATO ing Baltik lan Ukraina ora mbebayani lan ora stabil? ora? Dadi, Iskanders cedhak Kaliningrad ora.
    1. GRAy
      GRAy 29 Mei 2015 16:15
      +8
      Kutipan: Alexey R.A.
      ora bisa!
      Lan manuver sing melu NATO ing Baltik lan Ukraina ora mbebayani lan ora stabil? ora? Dadi, Iskanders cedhak Kaliningrad ora.

      Mangkene apa sing dianggep normal:
      Moscow. 29 Mei. Interfax-AVN - Rusia bakal dipeksa kanggo njupuk langkah-langkah pembalasan marang pangembangan tanpa wates pertahanan anti-rudal NATO, sing nduweni kemampuan kanggo nyegat rudal balistik antarbenua, ujare Wakil Menteri Pertahanan Rusia Anatoly Antonov.
      "Ing kahanan pangembangan pertahanan rudal sing ora ana watesan, sing nduweni kemampuan kanggo nyegat rudal balistik antarbenua Rusia, bakal perlu, kaya sing wis bola-bali ditekan, kanggo njupuk langkah-langkah pembalasan," Antonov marang wartawan ing dina Jumuah.
      Dadi dheweke menehi komentar babagan kahanan kasebut karo hubungane Norwegia menyang topik anti-rudal. Sadurungé, media Norwegia nglaporake yen ing Oktober 2015, frigat angkatan laut nasional Fridtjof Nansen bakal melu pisanan ing latihan Demonstrasi Laut 2015 sing dipimpin AS saka negara anggota Forum Pertahanan Rudal Teater Maritim.
      "Kaya sing kita yakini," ujare Antonov, "tujuan utama latihan kasebut, saliyane kanggo Norwegia lan Amerika Serikat, Inggris Raya, Italia, Kanada, Walanda lan Prancis bakal melu, yaiku mbangun pengalaman ing tumindak bebarengan ing udhara lan rudal pertahanan, uga testing Amérika anti-rudal SM-3. Latihan bakal dianakaké ing sisih lor-wétan Atlantik, kang bisa nunjukaké siji bab - iku wis ngrancang kanggo bisa metu interception saka balistik Russian. misil."
  4. tupelo43
    tupelo43 29 Mei 2015 15:16
    + 12
    s-500 carane dadi ana uga perlu
    1. Baikonur
      Baikonur 29 Mei 2015 16:11
      +4
      S-600 liyane, S-700, S-8000000!!! GE-GE-GE! wassat
      Lan bang, malah minangka bang! Kabeh ana ing shambles!!! (ensign saka film "DMB")
  5. elka01
    elka01 29 Mei 2015 15:17
    + 36
    Babar pisan ora ngganggu, nanging nggawe aku seneng. Aku manggon ing Kaliningrad lan wanted kanggo wahing ing kuatir saka lara mental. eseman
    1. weksha50
      weksha50 29 Mei 2015 16:02
      + 14
      Kutipan saka: elka01
      lan kepengen ngguyu


      Kesehatan apik ora mung kanggo sampeyan, nanging kanggo kabeh warga wilayah Kaliningrad !!!
  6. RUSIA kaping pindho
    RUSIA kaping pindho 29 Mei 2015 15:18
    + 13
    Landak ing kathok cendhak. Normal.
  7. vkl-47
    vkl-47 29 Mei 2015 15:18
    +8
    Padha kuwatir .... ngombe valerian.
    1. AleksUkr
      AleksUkr 29 Mei 2015 16:10
      +3
      Kutipan: vkl-47
      Padha kuwatir .... ngombe valerian.


      Ora bakal mbantu. Iki wis dadi diagnosis ...
  8. NEXUS
    NEXUS 29 Mei 2015 15:20
    + 18
    Aku kepengin weruh apa sing bakal dikandhakake NATO babagan adopsi sistem rudal anti-pesawat Barguzin ing taun 18, lan ICBM abot Sarmat nganti taun 20? nglirik
    1. Tersky
      Tersky 29 Mei 2015 15:30
      +9
      Kutipan: NEXUS
      Aku kepengin weruh apa sing bakal dikandhakake NATO babagan adopsi sistem rudal anti-pesawat Barguzin ing taun 18, lan ICBM abot Sarmat nganti taun 20?
      Sampeyan ora bisa ngomong akeh nalika lungguh ing kaca ...
    2. Gsh-18
      Gsh-18 29 Mei 2015 15:56
      +4
      Kutipan: NEXUS
      Aku kepengin weruh apa sing bakal dikandhakake NATO babagan adopsi sistem rudal anti-pesawat Barguzin ing taun 18, lan ICBM abot Sarmat nganti taun 20? nglirik

      Ketoke dheweke wis siyap-siyap milih kanthi swara ala kanggo kabeh distrik - RUSIA TEKA! wassat
    3. weksha50
      weksha50 29 Mei 2015 16:03
      +1
      Kutipan: NEXUS
      Menarik apa kang bakal dikandhakake NATO babagan adopsi sistem rudal anti-pesawat Barguzin ing tugas tempur ing 18, lan ICBM abot Sarmat nganti 20?


      Ora ketompo carane wiwit gagap ...
      1. NEXUS
        NEXUS 29 Mei 2015 16:10
        +4
        Kutipan saka: veksha50
        Ora ketompo carane wiwit gagap ...

        Sampeyan mung mikir gagap ... hmm ... Sarmat ICBM abot (200 m. ton). Dheweke ora ninggalake jamban saka Voyevoda ICBM (50 m. ton), nanging ing kene kejutan 4 kaping "luwih. fun" Lan sampeyan mikir iku mung wiwit gagap? ora
        1. weksha50
          weksha50 29 Mei 2015 16:49
          +5
          Kutipan: NEXUS
          Lan sampeyan mikir yen dheweke bakal mulai gagap?


          Ya, aku ora bisa ngungkapake pikiranku sing sejatine kanthi banter, amarga bakal dilarang mlebu neraka ...

          Lan dheweke dhewe duwe kesempatan kanggo ngawula ing Voevoda, lan ing Scalpel ... Dadi nalika BZHRK dipotong, dheweke nangis, ora nangis, nanging kaya ...
          1. Kos_kalinki9
            Kos_kalinki9 29 Mei 2015 21:00
            +1
            BZHRK ora ana ing rawa Susaninsky, kanthi kasempatan?
            1. weksha50
              weksha50 29 Mei 2015 23:26
              +1
              Kutipan: Kos_kalinki9
              BZHRK ora ana ing rawa Susaninsky, kanthi kasempatan?


              Injih pak...
              1. Kos_kalinki9
                Kos_kalinki9 30 Mei 2015 05:56
                +1
                Kutipan saka: veksha50
                Kutipan: Kos_kalinki9
                BZHRK ora ana ing rawa Susaninsky, kanthi kasempatan?


                Injih pak...

                Panggonan banget kondhang
                1. weksha50
                  weksha50 30 Mei 2015 07:22
                  0
                  Kutipan: Kos_kalinki9
                  Panggonan banget kondhang



                  ya...
                  1. Kos_kalinki9
                    Kos_kalinki9 30 Mei 2015 21:46
                    0
                    Kutipan saka: veksha50
                    Kutipan: Kos_kalinki9
                    Panggonan banget kondhang



                    ya...

                    Apa jeneng: St. Vasilek, St. Chamomile
                    Aku bubar nemokake ing net foto sepi, reruntuhan. Oh, pro kuwi. jebule.
  9. Bronik
    Bronik 29 Mei 2015 15:21
    +3
    bakal ngganti imbangan daya ing Eropah, ngandika Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg

    Wong tuwo iki, srawung karo piwulang kita, kaya-kaya nandhang sangsara marga saka buron mania.
    1. AleksUkr
      AleksUkr 29 Mei 2015 16:30
      +6
      Kutipan saka bronik
      Sembarang tumindak kita nyebabake rasa wedi marang dheweke.


      Tumindak AS nuduhake yen dheweke ora ngilangi konfrontasi militer karo Rusia ing Eropa. Tumindak Rusia ditujokake kanggo "ngeling-eling" Amerika Serikat yen taun 90-an wis suwe, lan kasunyatane saiki - militèr lan politik - yaiku Rusia duwe apa-apa kanggo nanggepi agresi. Sing luwih jelas Rusia bisa nerangake babagan iki, luwih sithik kemungkinan konflik militer. Lan iku supaya!!!
      Rasa kuwatir, wedi marang dheweke ... nggawe kita bangga.
      Lan ora ana sing kudu ditindakake, urip bakal terus maju.
  10. Kubus123
    Kubus123 29 Mei 2015 15:21
    +6
    Logika khas: "Apa kanggo kita?" sedulur
  11. siera
    siera 29 Mei 2015 15:23
    +3
    ing teori, saiki anané militèr tambahan ing negara Baltik ora nggawe pangertèn. amarga yen ana alangan, bakal dadi lebu. opo gunane nambah kontingen karo militer manca larang :)
    1. wulan 702
      wulan 702 29 Mei 2015 16:08
      +2
      Kutipan saka sieras
      ing teori, saiki anané militèr tambahan ing negara Baltik ora nggawe pangertèn. amarga yen ana alangan, bakal dadi lebu. opo gunane nambah kontingen karo militer manca larang :)

      Apa mung kanggo implementasine provokasi.. ora ana maneh..
  12. LeeDer
    LeeDer 29 Mei 2015 15:23
    +7
    Sing menarik, dheweke kuwatir babagan sistem rudal kita ing Kaliningrad, nanging sistem pertahanan rudal ora kudu ngganggu kita???
    Kaping pirang-pirang kita wis dielingake babagan iki, wektune kanggo nuduhake sepira kuwatir kita!
  13. pensiunan
    pensiunan 29 Mei 2015 15:25
    + 13
    Isih sawetara Iskanders. More dibutuhake. Faktor!! Kaya kabeh liyane. Wektu kaya ngono. iku ora dosa kanggo miwiti pengayaan uranium kanggo sawijining kebekan. Lan sculpt, lan sculpt, lan sculpt ... Iku bakal becik kanggo drive parahot karo mbah Kuzka nang endi wae ing Liverpool lan ngomong sing kanggo saiki supaya ngadeg, nanging yen ana, banjur nelpon. Pencet ing kabeh ngarep. Dheweke ora bakal mandheg dhewe. Ora kanthi panggilan akal, utawa kanthi karsa. Mung amarga wedi.
    1. Tersky
      Tersky 29 Mei 2015 15:32
      + 11
      Quote: pensiunan
      Iku bakal becik kanggo pas nang endi wae ing Liverpool parahodik karo mbah Kuzka

      Jahat kowe.... ya . Steamboat wis suwe ngluku expanses ana ing banyu ..., mung tanpa asap saka cerobong asep ... ndhelikake ... Halo, "agresor", ombenan
      1. pensiunan
        pensiunan 29 Mei 2015 16:21
        +1
        Kutipan: Tersky
        Steamboat wis suwe ngluku expanses ing banyu ..., mung tanpa asap saka cerobong asep ... ndhelikake ...

        Mulane padha ora wedi. Nanging yen saben dina saka jendhela omahe dhewe-dhewe bisa duwe rasa seneng mikirake kapet sing bisa ditindakake, mesthine, dheweke bakal mikir: "Apa kita butuh?".
        Kutipan: Tersky
        Salam "agresor",

        Apa sing nyerang ... recourse Dadi... negatif Saiki aku mung bisa nembak mungsuh. Banjur: yen kaca tingal ana ing panggonan ...
        Halo, pike-lover, pike-probe lan pike-keeper! ombenan
  14. Kucing apik
    Kucing apik 29 Mei 2015 15:27
    +1
    "Iki [penyebaran Iskander ing wilayah kasebut] bakal ngganti keseimbangan keamanan ing Eropa," ujare Stoltenberg. "Tindakan kasebut dening Moskow mbebayani lan ora stabil." Ya lan, ojo ngece, aku wis ping satus!
  15. Baracuda
    Baracuda 29 Mei 2015 15:30
    +4
    Ya, wis luwih saka setahun saben wong ngucapake rasa kuwatir. Lan apa?! keprungu Ya, kabeh padha menyang alas geyropian, ditandur ing baris.
  16. twincam
    twincam 29 Mei 2015 15:34
    +6
    Kutipan saka Inok10
    Kutipan: Tersky
    Kutipan saka Abbra.
    Rusak kuatirmu. Bakal dumadakan liwat?

    Ora bakal bisa, ora ... mung ora tekan ... panggonan "kuatir" adoh saka sirah ... sedulur , lan wis biasa ngeruk nganggo ilat. nglirik

    .. uga, kita mung bakal tekan loro kepala paling kasar .. saka Mamonovo kanggo Berlin -470 km. kanggo Warsaw - 250 km. .. ngguyu

    Aja ndemek Potsdam!!! )))
  17. Jovanni
    Jovanni 29 Mei 2015 15:34
    +3
    Dheweke bakal prihatin banget, ora bakal kasar karo Rusia lan ora bakal nambah ketegangan. Tentara NATO ngoyak ...
  18. Eustace
    Eustace 29 Mei 2015 15:36
    0
    Sampeyan kudu nyuda wektu kanggo nglengkapi maneh brigade lan nginstal Iskander ing Taun Anyar. tresna Iki bakal dadi hadiah Taun Anyar kanggo NATO saka Putin. ombenan
  19. Dmitry Volodin
    Dmitry Volodin 29 Mei 2015 15:40
    +2
    Ora, wah.... jebule, eh! Bear kita wis tangi, lan saiki lagi "PRIHATIN" !!! Ugh, ped.... sy
    Lungguha saiki, pet bokong lan pikirake saka ngendi asale
  20. wanderer_032
    wanderer_032 29 Mei 2015 15:42
    +4
    Peralatan maneh saka brigade rudal sing dipasang ing wilayah Kaliningrad kanthi sistem Iskander-M bakal ngganti keseimbangan kekuwatan ing Eropa, ujare Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg, ing Pusat Studi Strategis ing Washington.

    Ya?! nglirik

    Lan isi negara-negara Eropa Timur karo unit mekanis militer lan udara Amerika Serikat lan NATO, kalebu. Negara Baltik lan Ukraina, kaya, ora mengaruhi imbangan kanthi cara apa wae?! ngguyu

    Lan kelip-kelip pancet ing wangun kabeh "latihan gabungan" uga menehi pitunjuk marang Rusia yen kanthi keseimbangan kekuwatan ing Eropa, kabeh iku "nishtyak". wong bodho
  21. Baracuda
    Baracuda 29 Mei 2015 15:42
    +5
    Kutipan saka Jovanni
    Tentara NATO ngoyak ...

    Lha iki digaji, bajingan.. Lan ing pensiun mung bakal mratobat.. Kaya aku ora ana apa-apa. (Yen negarane slamet mesthi).
    Aku nemokake "dolanan" - v.yak.t nglawan RUSSIA!
  22. NordUral
    NordUral 29 Mei 2015 15:45
    +3
    Oh uga .... lan kepiye penyebaran sampeyan ewonan kilometer saka wates AS ing tapel wates kita, lan ing saindenging jagad?
    1. Baracuda
      Baracuda 29 Mei 2015 15:48
      +1
      Iku ora kanggo kita, nanging kanggo wong-wong mau. eseman Ing AS, mung penutur basa Rusia sing maca kita.
  23. Balamyt
    Balamyt 29 Mei 2015 15:46
    +9
    Bisnis sing nyenengake! Aku wong Rusia! Lan sampeyan ngerti kepiye aku, kulawarga, kanca lan wong sing ditresnani, kita ALL prihatin babagan anane NATO! am
    Luwih becik ora nesu.......!
    1. Baracuda
      Baracuda 29 Mei 2015 15:52
      +1
      Aku ndhukung! Yen aku bakal melu, lan wis..
  24. Sersan senior
    Sersan senior 29 Mei 2015 15:51
    +2
    Ing endi wae sing dilebokake mesthi ora marem (prihatin). padha duwe kabijakan!
  25. rembulan
    rembulan 29 Mei 2015 15:51
    +3
    Tumindak kasebut dening Moskow mbebayani lan ora stabil.

    Ya Ya Ya! rampung destabilizing lan arang banget mbebayani! (Ngunggahake Iskander menyang transporter)
    iki ora demokratis babar pisan! (nggawe kapal selam nuklir)
    kita menehi perhatian banget marang rekomendasi saka EU lan VshivoTon (kita ngirim conto serial Almaty menyang platform)
    kita uga prihatin babagan kahanan saiki (nganakake latihan rutin Angkatan Bersenjata RF)

    Diplomasi, kaya ngono)) Ana kapentingan kita, liyane minangka Wishlist
  26. fif21
    fif21 29 Mei 2015 15:56
    +5
    Kanca-kanca, mitra saka NATO, aja kuwatir, santai, sistem senjata iki ora diarahake marang sampeyan, nanging nglawan ngimpi elek kabeh manungsa - Taliban Afghan! wassat
  27. weksha50
    weksha50 29 Mei 2015 15:57
    +1
    "NATO prihatin babagan penyebaran "Iskander" ing wilayah Kaliningrad"...

    Padha disebarake kanggo nggawe, yen perlu, ember bolts saka Thunderbolts dikirim menyang tlatah negara Baltik ...
  28. pts-m
    pts-m 29 Mei 2015 15:57
    +3
    soko bajingan iki goyang mung amarga Rusia nindakake kabeh iki ing wilayah dhewe, nanging kasunyatan sing NATO bejat menyang Segara Ireng ora keganggu wong ing kabeh.
  29. apik AAH
    apik AAH 29 Mei 2015 15:59
    +1
    Aja nggatekake wong-wong Kulon, sing omong-omongan. Meneng lan mesem nanggepi ocehane wong Kulon. Ayo padha writh ing wedi.
  30. AleksUkr
    AleksUkr 29 Mei 2015 16:06
    +2
    Ayo bali 1.5 taun kepungkur:

    19.12.2013 20: 59

    """" Sekretaris Jenderal NATO Anders Fogh Rasmussen ujar manawa langkah-langkah Rusia kanggo nglawan sistem pertahanan rudal EuroABM (utamane, penyebaran sistem rudal Iskander ing wilayah Kaliningrad) minangka sampah dhuwit. Iki dilaporake dening RIA Novosti. Dheweke nyathet yen sistem iki eksklusif defensif lan menehi perlindungan kanggo populasi saka serangan rudal.

    "Sistem kita ora diarahake marang Rusia kanthi cara apa wae. Mulane, ora adil kanggo njupuk langkah-langkah pembalasan marang sistem pertahanan rudal kita. Kajaba iku, bakal dadi sampah sumber daya, investasi nglawan mungsuh buatan sing ora ana, amarga kita ora duwe niat nyerang Rusia, "ujare Rasmussen.
    Wingi, Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu, ngomong babagan reaksi Eropa babagan panyebaran kompleks ing cedhak tapel wates karo Uni Eropa, nyathet yen Rusia nginstal ing wilayahe ing ngendi wae sing dikarepake."""""

    TAPI mbiyen, NANG SAIKI .... Mugo-mugo wong NATO ora lara...
  31. kemewahan
    kemewahan 29 Mei 2015 16:09
    0
    Wis wayahe wong Iskander ana ing kana... apik
  32. sv68
    sv68 29 Mei 2015 16:09
    +2
    contone, kita kuwatir babagan kekurangan komplek Iskander ing wilayah Kaliningrad !!!lan keprihatinan kita luwih penting tinimbang gupuh sampeyan tangi.
  33. penembake gunung
    penembake gunung 29 Mei 2015 16:12
    0
    Nuremberg aja ndemek! Muga-muga ana kesinambungan sejarah. Lan penting banget yen instigators WWII - Kutub - njaluk ing bangku! Ora percoyo? Lan google crita karo "Koridor Danzing" sakdurunge perang. Cetha yen wong-wong Saxon sing ora sopan njalari tumindak kasebut, ngarep-arep yen Prancis, kaya ing Perang Dunia I, bakal nglawan Jerman - mung wektu iki kanggo Polandia. Lan Prancis ora pengin perang. Sakabehe. Dadi wong-wong Polandia langsung mlayu saka bat.
  34. bvi1965
    bvi1965 29 Mei 2015 16:13
    0
    Urip sistem PRO-PRO ... apik
  35. MIHALICH1
    MIHALICH1 29 Mei 2015 16:14
    0
    BAB!
    Efek "kahuripan" digayuh amarga kombinasi fitur desain, utamane, perawatan roket kanthi lapisan panyebaran nanostructured khusus, ngeculake bagean protruding sawise diluncurake, lan liya-liyane. Lintasan Iskander ora mung non-balistik, nanging uga angel diprediksi. Sanalika sawise diluncurake lan langsung nyedhaki target, roket kasebut nindakake maneuver intensif. Gumantung ing lintasan, kakehan saka 20 nganti 30 unit. Mulane, rudal interceptor kudu tahan kakehan paling ora 2-3 kaping luwih dhuwur, kang teknologi mokal ing framework saka urutan teknologi 4th ana ing donya lan malah kalima janjeni.


    http://expert.ru/2014/01/27/neulovimyij-raketnyij-mstitel/
  36. Alekseir162
    Alekseir162 29 Mei 2015 16:17
    +2
    NATO prihatin babagan penyebaran "Iskander" ing wilayah Kaliningrad

    Sayange, aku ora ngelingi sapa sing ngomong, nanging dikandhakake: "Aja ngeruk Honduras." Saktemene ana wong sing pengin ngeruk "ganduras" kabeh masalah ing donya. keprungu
  37. komentar
    komentar 29 Mei 2015 16:21
    +4
    Sampeyan perlu kanggo nerangake NATO yen iki ora nglawan wong-wong mau, nanging "nglawan rudal Iran." Dumadakan, rudal NATO saka Polandia lan Rumania bakal kantun lan ora ditembak, amarga para ahli ujar manawa misil kita bakal luwih apik. Iki ngendi Rusia bakal nglindhungi Eropah. Sampeyan mung kudu percaya - kita percaya manawa misil kasebut nglindhungi Eropa saka Iran lan ora liya.
  38. tankograd
    tankograd 29 Mei 2015 16:24
    +2
    [kutipan] Iki [penyebaran Iskanders ing wilayah kasebut] bakal ngganti keseimbangan keamanan ing Eropa, "ujare Stoltenberg. "Tindakan kasebut dening Moskow mbebayani lan ora stabil." [kutipan]
    Lan telung ewu prajurit Amer nyetabilake kahanan?! Lan instruktur ing Ukraina? Apa bab pangrusak ing Segara Ireng?
  39. twincam
    twincam 29 Mei 2015 16:25
    0
    ing NATO, kampanye wiwit ngobong kentut))))))))))
  40. ochakow703
    ochakow703 29 Mei 2015 16:25
    +1
    Tanah kita, lan misil kita - ing ngendi wae sing dikarepake, kita sijine ing kono! Lan mung siji-sijine sing kudu dikuwatirake dening para fagot yaiku tujuane.
  41. BOB044
    BOB044 29 Mei 2015 16:27
    +3
    Komplek Iskander-M kita kaya paku ing tlapakane. Kuwatir wong-wong. Biasane wong lanang. Saiki ora ana presiden mabuk ing Rusia. Lan Rusia wungu saka dhengkul. Saiki kita ora kanggo mlengkung.
  42. staryivoin
    staryivoin 29 Mei 2015 16:30
    +2
    Pak Stoltenberg kudu nguripake kanggo tuntunan saka Oz, kanca. Obama Goodwinov, ayo ngirim kaca tingal khusus mawar-colored supaya urip ora katon ala. Inggih, utawa ing paling awon, kanggo Oorfene Carter, supaya wong ngasah liyane blockheads lan manggonake watara Geyropa.
    Cukup aja lali yen kanggo acara iki utawa kasebut sampeyan kudu mbayar. Ya, ya, wong Eropa gay ora asing karo kasunyatan manawa "peteng" Obama Goodwin bakal ujar manawa ...
  43. wasjasibirjac
    wasjasibirjac 29 Mei 2015 16:32
    +2
    Inggih, kanca, padha jahat banget. wong kuwatir, nandhang sangsara, sel otak mati kanthi cepet. dheweke bakal kuwatir, dheweke bakal nandhang sangsara lan dadi bodho, kepiye carane ngomong karo wong sing kaya ngono? kita kudu nenangake wong sing gelisah, ujar manawa Rusia wedi banget marang serangan Zusul sing ala lan kita butuh Iskanderchiks kita kanthi tepat supaya bisa nglawan tentara Zusul sing ala yen teka ing wates kita. Mulane, kita dadi pembela Eropah saka Zusuls ala. wassat
  44. Vatnik Igor
    Vatnik Igor 29 Mei 2015 16:34
    +2
    Apa NATO bakal kuwatir yen aku ngombe 1 (siji) liter cognac Armenia karo kanca-kanca ing Kaliningrad, aku ngenteni kantor. wangsulan.
  45. mateni fasis
    mateni fasis 29 Mei 2015 16:37
    0
    yen ngganggu, banjur kudu nyelehake loro, ora, luwih becik telung divisi luwih saka sing direncanakake sadurunge.
  46. _ pendapatku
    _ pendapatku 29 Mei 2015 16:41
    +2
    NATO prihatin babagan penyebaran "Iskander" ing wilayah Kaliningrad

    dadi ora masalah nginstal sistem pertahanan rudal Amerika ing omah, lan sampeyan ora perlu kuwatir ...
  47. Mindaugas
    Mindaugas 29 Mei 2015 16:45
    + 13
    Ana ora akurat cilik ing kene. Miturut survey global sing ditindakake ing taun 2014, pedunung ing pirang-pirang negara ing donya kasebut minangka ancaman utama kanggo keamanan ing planet iki ... bener, Amerika Serikat. Ora Rusia - yaiku pimpinan NATO.
  48. XYZ
    XYZ 29 Mei 2015 16:52
    +1
    Iku bener ngandika ing artikel sabanjuré: yen sampeyan aran kuatir, hubungi psychoanalyst.
  49. gladiheff2010
    gladiheff2010 29 Mei 2015 17:06
    0
    Kutipan saka: veksha50
    Kutipan saka Inok10
    . saka Mamonovo kanggo Berlin -470 km. kanggo Warsaw - 250 km. ..


    Lan jarake 500 km ... Kabar kaya mengkono anget nyawa ...

    PS Iki minangka indikator jarak - ya, gulung lan cetak ing media ing Polandia lan Jerman ... Yen mung ana rustle ...

    Alhamdulillah, padha kuwatir, ora kabeh wong kaya ngono, ana liyane: [media=http://ria.ru/world/20150527/1066821921.html]
  50. Master
    Master 29 Mei 2015 17:09
    0
    Dadi perlu kanggo nambani kuatir kanthi intensif karo ISKANDER lan liya-liyane sing mbantu YARS lan POPLAS.
    1. Alfons xv
      Alfons xv 29 Mei 2015 19:43
      -2
      Kantor psikoterapi roket Dr. V.V. Putin mbukak. Tinimbang dipan Dr Freud, Dr Putin lan roket kang Free kanggo Eropah.
    2. Alfons xv
      Alfons xv 29 Mei 2015 19:43
      0
      Kantor psikoterapi roket Dr. V.V. Putin mbukak. Tinimbang dipan Dr Freud, Dr Putin lan roket kang Free kanggo Eropah.