Review militèr

Veteran Angkatan Udara Inggris: Kapal selam Rusia kanthi gampang nemokake "rahasia nuklir" Inggris

62
Sawise Kamentrian Pertahanan Inggris kanthi signifikan nyuda jumlah pesawat pengintai elektronik Nimrod (HS 801 Nimrod), kapal selam Rusia mesthi njupuk kesempatan kanggo ngumpulake informasi liyane babagan pasukan nuklir Inggris, limang perwira angkatan udara pensiunan ujar ing surat terbuka sing diterbitake dening Koran Telegraph.

Veteran Angkatan Udara Inggris: Kapal selam Rusia kanthi gampang nemokake "rahasia nuklir" Inggris
Nimrod MR.Mk.2

"Kita ngerti manawa kapal selam Rusia ngawasi wilayah ing ngendi kapal selam nuklir kita lunga sawise ninggalake pangkalan angkatan laut Clyde. Tanpa patroli penerbangan infiltrator iki diwenehi kesempatan kanggo ngumpulake intelijen sing bisa ngrusak safety lan efektifitas pencegahan strategis kita., - ngutip layang RIA News.

Miturut koran kasebut, "pernyataan iki digawe kanthi latar mburi revisi dening pamrentah pembelanjaan pertahanan." Pensiunan pilot wedi yen acara 2010 bisa diulang ing Angkatan Bersenjata, nalika Kamentrian Pertahanan dipeksa ninggalake pesawat pengintai amarga kekurangan dana.

Gerakan kasebut, miturut para veteran, "nyebabake karusakan serius ing kekuwatan militer Inggris."

"Kita bakal kaget yen, wiwit nyuda jumlah Nimrod ing 2010, Angkatan Laut. armada Rusia ora nate entuk informasi intelijen sing migunani ", padha ngomong caustically.
62 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ksv1973
    ksv1973 31 Mei 2015 10:14
    + 31
    Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris? ngguyu
    1. avt
      avt 31 Mei 2015 10:18
      + 15
      Kutipan saka: ksv1973
      Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris?

      Rahasia utama yaiku retakan ing reaktor, amarga umume kapal selam nuklir dicopot, ing kapal penjelajah Argentina sing klelep utamane, kalebu SSBN.
      1. bort4145
        bort4145 31 Mei 2015 13:39
        +1
        Ha, golek apa?
        Mantan Menteri Pertama Skotlandia wis banget ngritik angkatan bersenjata Inggris lan ujar manawa Skotlandia ora duwe niat maneh kanggo ngidinke senjata nuklir ing wilayahe. Sadurungé ing Inggris, skandal njeblug ing pangkalan angkatan laut ing Faslanenalika insinyur Angkatan Laut William McNally nerbitake laporan babagan pelanggaran keamanan serius ing kapal selam nuklir. Juru bicara WikiLeaks Kristinn Hrafnsson percaya yen angkatan bersenjata negara kasebut meksa media supaya ora nglirwakake wahyu McNally.

        27 Juni 2013
        Unit polisi elit sing njaga pembangkit listrik tenaga nuklir Inggris kejiret ngombé lan nggunakake obat-obatan nalika kerja. Kajaba iku, sawetara wong sing ora tanggung jawab nggunakake senjata layanan lan dituduh pelecehan seksual.
    2. oleg gr
      oleg gr 31 Mei 2015 10:19
      +9
      Kabeh wong ing Eropa njerit amarga kekurangan dana. Wektu kanggo ngatur lelang kanggo ngedol rahasia kanggo ngisi anggaran Inggris.
      1. SRC P-15
        SRC P-15 31 Mei 2015 10:38
        + 16
        Sawise Kamentrian Pertahanan Inggris kanthi signifikan nyuda jumlah pesawat pengintai elektronik Nimrod (HS 801 Nimrod), kapal selam Rusia mesthi njupuk kesempatan kanggo ngumpulake informasi liyane babagan pasukan nuklir Inggris, limang perwira angkatan udara pensiunan ujar ing surat terbuka sing diterbitake dening Koran Telegraph.

        Lima pensiunan perwira Angkatan Udara iki dicekik dening kodhok sing wis dipecat - kabeh. Kanggo sawetara alasan, para perwira sing tetep ing layanan ora ngganggu babagan iki, sanajan kanggo wong-wong mau masalah iki penting banget. Resentment ngandika ing perwira pensiunan.
        1. ALABAY45
          ALABAY45 31 Mei 2015 10:45
          + 34
          Aku uga, nalika pensiun, bakal mbukak kabeh rahasia tengen lan kiwa! Sanajan, mung rahasiaku saiki: ing kahanan mabuk, aku njiwit bojone pepadhamu ing bokong ... aran
          1. SRC P-15
            SRC P-15 31 Mei 2015 10:56
            +9
            Kutipan: ALABAY45
            Sanajan, mung rahasiaku saiki: ing kahanan mabuk, aku njiwit bojone pepadhamu ing bokong ...

            Lan bokong dadi bojomu? ngguyu hi
            1. ALABAY45
              ALABAY45 31 Mei 2015 11:01
              + 14
              Yen...! sad Tanggane ora ngira, nanging nyawaku ora ana ing papan sing bener. Aku dhewe, wong iku ora cilik, nanging pepadhamu, infèksi, bab 200 cm dhuwur lan bobot ing 130 kg. Aku mendesah, ing tembung ... belay
              1. SRC P-15
                SRC P-15 31 Mei 2015 11:15
                +5
                Kutipan: ALABAY45
                Aku dhewe, wong iku ora cilik, nanging pepadhamu, infèksi, bab 200 cm dhuwur lan bobot ing 130 kg. Aku mendesah, ing tembung ...

                Ya, sampeyan, nanging, iku masokis, kancaku! ngguyu
                1. sergn
                  sergn 31 Mei 2015 19:28
                  0
                  Adrenalin, sampeyan ngerti! ngguyu
                  1. ALABAY45
                    ALABAY45 31 Mei 2015 19:47
                    +4
                    Ya, apa neraka iku adrenalin rush?! Sampeyan, bayangake gambar kasebut: saben esuk, saka kira-kira jam 9, ing wilayah jejer, loro "bal" bal-balan sing ditutupi kathok cendhak denim wiwit kelip-kelip ing ngarepku, kaya-kaya ditempelake! am Kanthi benang, ing potongan ngisor, apik sing, kanthi periodik, ditarik metu nganggo driji sing apik lan apik ... aran Pemilik kasebut, sajrone minggu, diduga nandur gladioli, nalika preman iki "tugas". ya Apa sampeyan bakal bengok-bengok marang dheweke: "Wong wadon! Ya, carane sampeyan bisa?! Nduweni kalbu!" Amarga kekirangan seksual lan, amarga disfungsi sementara saka aparat wicara, ing pengaruh alkohol, komponen tactile makarya kanggo kula ...
              2. ksv1973
                ksv1973 31 Mei 2015 11:16
                + 12
                Kutipan: ALABAY45
                Yen...! sad Tanggane ora ngira, nanging nyawaku ora ana ing papan sing bener. Aku dhewe, wong iku ora cilik, nanging pepadhamu, infèksi, bab 200 cm dhuwur lan bobot ing 130 kg. Aku mendesah, ing tembung ... belay

                Lha yen tanggane ora ngerti anane situs TOPWAR, kowe kancaku ora usah wedi. nglirik
                Nanging sampeyan wis sijine rahasia minangka beban abot ing pundhak kita. Oh ora, ora! Nyuwun
              3. Komentar wis dibusak.
          2. Boa constrictor KAA
            Boa constrictor KAA 31 Mei 2015 11:02
            + 11
            Kutipan: ALABAY45
            mung rahasiaku saiki: lagi mabuk, aku njiwit bojone tanggaku ing bokong ..

            Ya ... Seryoga, Ora akeh ... Mungkasi ngombe, mudhun menyang bisnis! Mungkin mengko sampeyan bakal nyelehake sing luwih pinunjul ing celengan "tumindak mulya". Lha piye, mlaku-mlaku neng ngisor padhang rembulan, gulat cah Nanai, malah “Kama esuk” nganti sore!!! (Aja bingung karo KamAZ! Sampeyan mata-mata, ora kesel!) ombenan
          3. perepilka
            perepilka 31 Mei 2015 13:16
            +4
            Kutipan: ALABAY45
            lagi mabuk alkohol, dheweke njiwit bokonge bojone tanggane... aran

            Ofigel! Ora mung sampeyan ngobong dhewe, sampeyan uga ngobong wong wadon. Teka, weruh, warisan, nutupi lakune banjur mlayu, kaya-kaya. ngguyu
          4. sgazeev
            sgazeev 31 Mei 2015 13:52
            +1
            Kutipan: ALABAY45
            Aku uga, nalika pensiun, bakal mbukak kabeh rahasia tengen lan kiwa! Sanajan, mung rahasiaku saiki: ing kahanan mabuk, aku njiwit bojone pepadhamu ing bokong ... aran

            Mischievous, sanajan nalika getih godhok, sampeyan bisa ngidak-idak "pitik". lol
        2. lan327
          lan327 31 Mei 2015 12:45
          +2
          Ala, padha persis padha. kaya ing tentara kita: nalika sampeyan ngawula, meneng. digunakake padha solder kabeh saka non-subordination kanggo khianat - mulane mung pensiunan bisa ngomong bebener kanggo uterus!
        3. sgazeev
          sgazeev 31 Mei 2015 13:51
          0
          Kutipan: SRTs P-15
          Sawise Kamentrian Pertahanan Inggris kanthi signifikan nyuda jumlah pesawat pengintai elektronik Nimrod (HS 801 Nimrod), kapal selam Rusia mesthi njupuk kesempatan kanggo ngumpulake informasi liyane babagan pasukan nuklir Inggris, limang perwira angkatan udara pensiunan ujar ing surat terbuka sing diterbitake dening Koran Telegraph.

          Lima pensiunan perwira Angkatan Udara iki dicekik dening kodhok sing wis dipecat - kabeh. Kanggo sawetara alasan, para perwira sing tetep ing layanan ora ngganggu babagan iki, sanajan kanggo wong-wong mau masalah iki penting banget. Resentment ngandika ing perwira pensiunan.

          "Jeng segara" ora duwe daya, wis wayahe lali karo jaman biyen, ana kekirangan, ratu tuwa lara wasir. ngguyu
      2. Lukich
        Lukich 31 Mei 2015 11:14
        +4
        Kutipan saka: oleg-gr
        Kabeh wong ing Eropa njerit amarga kekurangan dana. Wektu kanggo ngatur lelang kanggo ngedol rahasia kanggo ngisi anggaran Inggris.

        lan Mungkin menehi wong saperangan saka Rahasia sing? lawas. ora perlu. iki carane padha nyimpen dhuwit. lan padha ngumpulake dhuwit, iku mudhun saluran. mungsuh bakal ngombe
        1. sergn
          sergn 31 Mei 2015 19:30
          0
          Kirimi dhewe? Pira menit dheweke bakal teka? ngguyu
    3. Komentar wis dibusak.
    4. tombok
      tombok 31 Mei 2015 10:32
      +6
      Kutipan saka: ksv1973
      Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris?

      Apa ana "rahasia" sing isih ana ing Inggris?
    5. WKS
      WKS 31 Mei 2015 10:32
      + 17
      Kutipan saka: ksv1973
      Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris? ngguyu

      Mesthi, ora kabeh. Rahasia "nuklir" Inggris paling gedhe yaiku ora ana rahasia nuklir ing Inggris.
    6. Victor Agung
      Victor Agung 31 Mei 2015 10:44
      +2
      Kutipan saka: ksv1973
      Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris?
      Sampeyan perlu kanggo nyelehake pitakonan titik-kosong: apa ana rahasia Inggris ing kabeh nalika senjata ing kontrol Amérika?
      1. neobranet
        neobranet 31 Mei 2015 11:15
        +2
        Quote: Victor Agung
        Apa ana rahasia Inggris nalika senjata ana ing kontrol Amerika?

        Nanging, ing nalisir, Amerika ing imperceptible kontrol "Inggris".
        1. FM-78
          FM-78 31 Mei 2015 23:32
          0
          Akhire!!! Pancen, ing wayahe (Ya, lan jujur, umure udakara 40 taun), buntut kasebut ngoyak poodle.
    7. Komentar wis dibusak.
    8. siberalt
      siberalt 31 Mei 2015 10:46
      +2
      Departemen militèr ngetokaké dhuwit saka anggaran kanthi wong-wong sawah iki. Kabeh wis dikenal kanggo dangu. Inggris dudu Korea Lor ngguyu
    9. yushh
      yushh 31 Mei 2015 10:57
      +2
      Sampeyan bisa uga mikir dheweke dhewe ora melu ngawasi rahasia nuklir kita, kita ora nangis babagan iki. Sajrone pamaréntahan kanca paling demokratis ing Kulon, umume, kabeh sistem kontrol pertahanan udara mungsuh ambruk, saiki kahanan saya ganti lan iki apik.
    10. Lukich
      Lukich 31 Mei 2015 11:08
      +4
      Kutipan saka: ksv1973
      Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris?

      werna kang lagi dicet tetep rahasia kanggo kita
    11. NEXUS
      NEXUS 31 Mei 2015 22:21
      0
      Kutipan saka: ksv1973
      Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris? ngguyu

      Ketoke, kanthi serius, dheweke percaya yen sadurunge nyuda "pesawat patroli", militer kita naif banget.
    12. FM-78
      FM-78 31 Mei 2015 23:27
      0
      Padha???
    13. Gsh-18
      Gsh-18 1 Juni 2015 00:46
      0
      Kutipan saka: ksv1973
      Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris? ngguyu

      Apa iki pancen rahasia? lol
      Ya, yen teknologi ora bisa ditindakake, mula sampeyan bisa ngerteni saka Amerika ing situs NSA sing disusupi.
    14. Veteran
      Veteran 1 Juni 2015 07:33
      +1
      Kutipan saka: ksv1973
      Apa ora kabeh wis ngerti babagan "rahasia nuklir" Inggris? ngguyu

      Sampeyan kudu ngerti carane cepet padha shrinking. nglirik
  2. ketemu
    ketemu 31 Mei 2015 10:20
    +7
    Lan saka taiga menyang segara Inggris
    Tentara Abang paling kuat kabeh ...
  3. Raider
    Raider 31 Mei 2015 10:20
    +7
    Sawise Menteri Pertahanan Inggris nyuda jumlah pesawat intelijen elektronik Nimrod


    Teka supaya Boeing P-8 Poseidon ing kasur lan ngombe kacang ijo, utawa cilik Inggris kasur bantalan ngemis kanggo Lockheed P-3 Orion nasharu?
  4. elka01
    elka01 31 Mei 2015 10:22
    +5
    Apa naivety, kaya bocah-bocah, nanging kabeh "rahasia" wis suwe dikenal kanggo kita. eseman
  5. pts-m
    pts-m 31 Mei 2015 10:25
    +2
    Delengen sepira serius dheweke. Dheweke ora kejawab siji perkara ... ora ana poster ing markas, sing ditulis ing basa Rusia ...
  6. svp67
    svp67 31 Mei 2015 10:26
    +5
    Ing cendhak, makna utama yaiku Dhuwit. Menehi dhuwit kanggo senjata anyar ... Kaya biasane, sing perang, lan sing ... Ora seneng kanggo Rusia mung alesan.
    1. NDR-791
      NDR-791 31 Mei 2015 13:13
      0
      Ya, sing utama yaiku liwat cangkeme sawetara pensiunan. Kaya wong muni weker, lan parlemen muter watara.
  7. MIHALICH1
    MIHALICH1 31 Mei 2015 10:26
    +5
    Inggris sing salah wis dadi salah.. Maling-maling kita nemokake "gubug blat" ing kana.. Lha, saiki!
  8. salahe
    salahe 31 Mei 2015 10:28
    +3
    Pejabat militer kabeh negara ing Eropah Kulon wis mratelakake rasa ora puas karo pengurangan belanja pertahanan ing Uni Eropa sadurunge. Ing latar mburi acara Ukrainia lan tuduhan agresi Rusia, dheweke njupuk kauntungan saka paranoia sing saya tambah akeh ing EU kanggo ngedol jumlah sing luwih gedhe saka anggaran negara.
  9. atamankko
    atamankko 31 Mei 2015 10:30
    +3
    Rusia malah ngerti apa tegese sampeyan
    masak kanggo dheweke ing mangsa ngarep.
  10. penembake gunung
    penembake gunung 31 Mei 2015 10:34
    +7
    Sing biasa. Kita ora bersenjata amarga ora ana dhuwit, lan kita butuh luwih akeh saka anggaran. Salajengipun, skema kasebut digarap. Umumé, organisasi birokrasi (kalebu tentara ing pangertèn sing wiyar) ngupayakake ekspansi tanpa wates (tambah), iki uga ditrapake kanggo kasur, lan Prancis, lan Jerman. Perlu alesan. Alasane wis ditemokake.WONG RUSIA STR-R-R-ASH IKI WIS TEKA! Dheweke meh entuk kita kabeh. Apa sampeyan krungu gemuruh trek tank Rusia ing lurung-lurung ing kutha-kutha Eropa? ora? Sampeyan angel krungu! Eropa uga butuh ide kanthi dhasar sing bisa "goyangake dhewe", mobilisasi lan miwiti pembangunan. Bener, sakperangan alesan ISIS ora medeni dheweke. Nanging ancaman iki luwih cedhak tinimbang tank Rusia mitos ing lurung-lurung ing Berlin lan Paris.
  11. tukang sinyal
    tukang sinyal 31 Mei 2015 10:37
    +2
    apik.
  12. EvgNik
    EvgNik 31 Mei 2015 10:38
    +6
    Iku wis apik - padha ngomong Great Britain - saiki mung Britain - Kaif! Lan ing sawetara taun, dheweke bakal ujar "sawetara jenis pulo."
    1. vik14025
      vik14025 31 Mei 2015 16:30
      0
      Menawi bumi dipunsajèkaken awujud imam, punika pulo punika ... tengen, bolongan.
  13. Abbra
    Abbra 31 Mei 2015 10:38
    +1
    Kaya ing game strategi "Peradaban". Nalika sampeyan ngalahake kabeh saingan, lan isih akeh wektu sadurunge pungkasan game, sampeyan ninggalake sawetara kutha mungsuh liyane, lan mbangun pasukan bersenjata tanpa wates. Ing game - metu saka bosen. Nanging ing urip nyata, yen kita ngomong babagan NATO lan kabeh camarilla iki - supaya bisa nyuda anggaran.
  14. Denis
    Denis 31 Mei 2015 10:49
    +4
    Kita ngerti manawa kapal selam Rusia ngawasi wilayah ing ngendi kapal selam nuklir kita lunga sawise ninggalake Clyde Naval Base.
    Bungah yen sampeyan ora ana ing pangkalan. Aku pengin ngutip obrolan antarane bocah wadon umur 14-16 taun nalika nonton film babagan penembak jitu L. Pavlichenko, nalika dheweke mbanting limang Fritz sing ngrayakake Natal kanthi geni.
    -Dheweke jenis tegese kanggo wong-wong mau.
    - Dadi perang lan padha mungsuh
    Inggih, padha ngrayakake Natal.
    -Natal kudu dirayakake ing omah
    Mangkono uga iki, lungguh ing pangkalan, nanging sampeyan wis nginstal "kekuwatan militer Inggris", mula aja ngeluh.
    Lan aja njerit
  15. ssla
    ssla 31 Mei 2015 10:53
    +1
    "Kita bakal kaget yen, wiwit Nimrod mudhun ing 2010, Angkatan Laut Rusia ora bisa entuk informasi intelijen sing penting," ujare.

    X-r en karo loro ends) Rusian ora bakal nampa informasi, supaya padha TANGAN padha, everyone mangerténi iki.
    Lan dheweke bakal ngumpulake, mula kita ujar manawa Rusia agresif lan ngrancang tindak pidana sing elek.
    Kuwi kabeh hakekat lan hakekat angokaks.
  16. Lyton
    Lyton 31 Mei 2015 11:01
    +1
    Para pensiunan mutusake kanggo ngelingake awake dhewe kanthi cara iki, yen ora, mesthine mboseni nalika pensiun, nalika kabeh wong lali babagan sampeyan, kabeh iki rahasia.
  17. ssn18
    ssn18 31 Mei 2015 11:05
    +5
    Iku cukup ala yen Nimrods padha dipotong. Dadi paling ora ing wilayah patroli Angkatan Bersenjata bisa ngadili ing ngendi kapal selam Inggris cilik.
    Inggris wis lali yen Rusia ora miwiti perang, iku mungkasi.
  18. ngawasi
    ngawasi 31 Mei 2015 11:05
    0
    Iku wektu kanggo ngatur gerakan partisan kanggo kamardikan saka Celts ditindhes ing Albion foggy.
    1. Denis
      Denis 31 Mei 2015 13:45
      +1
      Quote: Diawasi
      Iku wektu kanggo ngatur gerakan partisan kanggo kamardikan saka Celts ditindhes ing Albion foggy.

      Ora mung dheweke, isih ana sing nyengkuyung
      Tentara Republik Irlandia, IRA (Irl. Óglaigh na hÉireann, Tentara Republik Irlandia Inggris) minangka organisasi pembebasan nasional Irlandia sing tujuane kanggo nggayuh kamardikan lengkap Irlandia Lor saka Inggris, kalebu - lan utamane - penyatuan maneh Irlandia Lor. (bagéyan Ulster) karo Republik Irlandia.
      Tanggal 30 Mei 1972, IRA ngumumake penghentian permusuhan aktif. Nanging, amarga pamaréntah Inggris ora gelem rembugan karo separatis, militan IRA nerusake serangan ing Ulster lan Inggris.
      Tandha utama IRA yaiku peringatan telpon 90 menit sadurunge bom mobil diunekake, sing nyuda kemungkinan korban manungsa, nanging dadi pertunjukan kekuwatan. Salah sawijining panyedhiya senjata utama kanggo IRA yaiku Libya. Sasaran utama IRA yaiku prajurit tentara Inggris, polisi lan hakim.
      Supaya urip ora katon kaya madu, yen ora, dheweke nampa macem-macem g ...
  19. Vladimir Pozlnyakov
    Vladimir Pozlnyakov 31 Mei 2015 11:06
    0
    Wiwit jaman Svyatoslav, RUSICH wis bisa nggambarake SUBMARS sing urip! Kamyshin ing untu lan menyang ngisor reservoir! Yen perlu, padha lumaku lan ngremuk mungsuh ing buntut lan ing mane, ora nyisihake weteng! NyaTyam ora tau ngerti kabeh iki!
    1. Denis
      Denis 31 Mei 2015 13:16
      +1
      Kutipan: Vladimir Pozlnyakov
      Kamyshin ing untu lan menyang ngisor reservoir! Yen perlu, padha lumaku lan ngremuk mungsuh ing buntut lan ing mane, ora nyisihake weteng!

      Dheweke uga nggawe teknis sing luwih rumit. lol
      Ing XNUMX-XNUMX abad, wedi nyebar liwat kabeh pesisir Segara Ireng, kang digawe dening kapal selam saka Zaporizhzhya Cossacks. "Ora ana kapal sing paling kuat, sing rumangsa aman, ngerti manawa kapal selam Cossack bisa uga ana ing cedhake," ujare para sejarawan ing wektu kasebut.
      "Chaika" - kapal digawe dening Zaporizhzhya Cossacks, kang digawe saka log hollowed gedhe lan pinggiran padha upholstered karo Papan pinus. Dawane prau kuwi 18 meter, ambane lan dhuwure nganti papat. Bundel saka reeds ditempelake ing sisih, kang nambah stabilitas lan buoyancy, lan uga dadi buffer kanggo mooring lan pangayoman apik marang peluru mabur kurang. Padha kerep duwe loro rudders ing mburi lan ngarep, kang tambah kacepetan lan maneuverability. Seagull duwe layar, saka 10 nganti 15 pasang dayung lan bisa nampung nganti 70 wong.
      Kapal selam iki digawe saka rong seagulls, siji ditutupi dening liyane lan hermetically tetep. Ing sisih pinggir, bolongan kanggo dayung disegel karo cuffs kulit, sing ora ngidini banyu nembus ing njero (data kasebut dipikolehi kanthi bantuan situs - btl agensi, sing akeh matur nuwun marang dheweke). Udhara sing dicelupake mlebu ing poros, sing menyang permukaan menyang prau cilik, ing ngendi siji Cossack lungguh lan ngontrol kabeh struktur, dene para pendayung ing bagean jero banyu prau nyedhiyakake kacepetan kanthi dayung.
      Saka njaba, katon ana siji wong sing numpak prau lan ora nggawe curiga, dene bagean utama ing jero banyu ditempelake ing permukaan dening siji utawa sawetara poros udara. Nalika Seagull nyedhaki mungsuh sing ora curiga ing banyu, dhasar dobel prau mbukak lan wedhi diwutahake saka kono, sing dadi ballast.
      Struktur kebungkus ganggang, ngambang munggah dumadakan ing ndhuwur banyu, wedi mungsuh. Cara anyar perang ing segara nggawa akeh kamenangan kanggo Cossacks ing pesisir Segara Ireng. Ing wektu iku, ora siji daya bisa èfèktif nolak jinis gegaman kaya kapal selam Chaika.
      Kanggo konfirmasi keasliane, ana informasi saka sumber liyane
      Kapal selam Cossack - kapal, miturut penulis Prancis, Inggris lan Rusia, digunakake dening Cossacks saka Zaporozhian Sich lan bisa ana ing banyu kanggo sawetara wektu.
      Ing literatur ilmiah, informasi babagan prau kasebut diwenehi minangka kasunyatan sing bisa dipercaya. Ing jaman Soviet, lan nalika jaman kamardikan Ukrainia, topik kasebut nyebar ing literatur populer.
      Sayange, ora ana foto sing ditemokake. lol Mungkin dheweke ora nggawe ...
      Gambar mung
  20. 07 dina
    07 dina 31 Mei 2015 11:10
    +1
    .WONG RUSIA STR-R-R-ASH wis teka! Dheweke meh entuk kita kabeh. Apa sampeyan krungu gemuruh trek tank Rusia ing lurung-lurung ing kutha-kutha Eropa? ora? Sampeyan angel krungu! Eropa uga butuh ide kanthi dhasar sing bisa "goyangake dhewe", mobilisasi lan miwiti pembangunan. Bener, sakperangan alesan ISIS ora medeni dheweke. Nanging ancaman iki luwih cedhak tinimbang tank Rusia mitos

    Dheweke krungu clanging dompet Rusia.
    [media=http://www.kp.ru/daily/26388.7/3265580/]
    Wong Rusia wis teka.
    ... ing ngendi kapal selam nuklir kita lunga sawise ninggalake Pangkalan Angkatan Laut Clyde ...

    Kabeh pangkalan sampeyan wis suwe ana ing Iskander, Topol, Yars lan program sing padha.
    Lan para pejuang ISIS medeni BRITAIN "gedhe" kanthi serangan teroris ing Eropa.
  21. Tigrus
    Tigrus 31 Mei 2015 11:14
    -1
    Dheweke duwe rahasia belay
  22. wong sopan
    wong sopan 31 Mei 2015 11:17
    +1
    Carane wong Inggris iki njaluk kabeh wong karo snobbery bodho sing. Anak tiri saka wong Slavia tumindak kaya ngerti-kabeh.
    1. Denis
      Denis 31 Mei 2015 21:47
      0
      Quote: wong sopan
      Anak tiri saka wong Slavia

      Iku ora watara
      Mbokmenawa kethek gek
  23. meriem1
    meriem1 31 Mei 2015 11:23
    +1
    oh-oh-oh. Saka kekurangan dana, dheweke dadi saka pesawat. Ora. Saka srakah lan raos eksklusif. Pretentious "celestial" dipimpin déning perdana menteri setengah-witted lan ratu kodok lawas. Kapal selam kita, ora kabeh sing bisa ditindakake ...
  24. Tribun
    Tribun 31 Mei 2015 11:28
    0
    "Veteran ora dadi tuwa ing jiwa (Inggris, - ed.)": "Kita ngerti manawa kapal selam Rusia ngawasi wilayah ing ngendi kapal selam nuklir kita lunga sawise ninggalake pangkalan angkatan laut Clyde"

    Kaya sing dikandhakake Raikin, yen dilebokake ing papan sing anget, cedhak baterei, mula sampeyan isih bisa ngobrol karo dheweke ...babagan tugas lan kualitas armada kapal selam Inggris ...
  25. sub307
    sub307 31 Mei 2015 11:36
    +1
    "Kita ngerti manawa kapal selam Rusia nonton wilayah ing ngendi kapal selam nuklir kita lunga ..."
    Mesthi wae sing nonton, yen ora, apa perlu kapal selam.
  26. shinobi
    shinobi 31 Mei 2015 11:55
    0
    Kekaisarane wis satus taun ora ana, nanging angkuh lan angkuh, kudu luwih andhap asor.
  27. Boa constrictor KAA
    Boa constrictor KAA 31 Mei 2015 11:57
    +5
    Oh licik, licik "tuan-tuan"!
    RZK kita ndhaptar ing Firth of Clyde. Wong lanang iku pinter banget lan ora wedi. Amarga ambane ora ngidini, kaya ing Kamchatka, prau kanggo nyilem nalika isih ana ing saluran banyu, dheweke kepeksa mlebu ing NP nganti kecemplung. Iki ngendi "kuping shaggy" kita nunggu wong-wong mau. Lan banjur - prakara teknologi kanggo ngirim pesen babagan metu saka Inggris menyang KPF, sing - kanggo Pike-B kita.
    Mangkene pitakonku: apa perang elektronik / RTR-ovskie "Nimrods" apa karo? Dheweke isih ora bakal nggawe gangguan ing SDV, dheweke ora bakal nyuda COP karo RZK ing ISZr ... Nanging kanggo nyegat SBD ... Inggih, ayo padha nyoba. Sanajan sampeyan nemtokake manawa ana kapal selam ing wilayah kasebut, iki ora ateges sampeyan bisa nyingkiri pelacakan kanthi aman ... AOKS bakal nindakake tugase kanthi cara apa wae.
    Dadi, weruh bobot, tuan! kita ngerti manawa padha wesi matak! Salvage bakal digergaji dening wong liya sing diakoni ing feeder. Wekdal panjenengan sampun kliwat, wekdalipun dipun mangertosi, Pak.
  28. mechislav
    mechislav 31 Mei 2015 11:59
    -5
    bebek liyane, sampeyan kudu pracaya kurang zhurnashlyushki
    1. BAIKAL03
      BAIKAL03 31 Mei 2015 15:02
      0
      HU ... LAN ... Kamulyan!
  29. NDR-791
    NDR-791 31 Mei 2015 12:15
    +1
    Pensiunan pilot wedi yen acara 2010 bisa diulang ing Angkatan Bersenjata, nalika Kamentrian Pertahanan dipeksa ninggalake pesawat pengintai amarga kekurangan dana.
    Ayo-ayo! Nglumpukake luwih akeh kabeh rabble lan supaya kabeh wong bisa entuk manfaat !!! Wow, supaya saben Berezovsky urip kaya Abramovich ... kanthi biaya sampeyan. Lan pesawat kudu ngenteni. Eh, rezun ora ngajari apa-apa, nanging kepiye carane dheweke nyoba, wedhus!
  30. Rostislav
    Rostislav 31 Mei 2015 12:25
    +2
    Crita medeni liyane kanggo entuk dhuwit luwih akeh.
  31. Tomat Signor
    Tomat Signor 31 Mei 2015 12:53
    +2
    Lan kenapa Inggris cilik duwe tentara lan angkatan laut ??? Dheweke wis bisa nyurung kabeh mungsuh kanthi bathuk ... Utawa bakal nyewa kolom kaping lima kaya Jerman lan Grefs - dheweke bakal nyoba.
  32. perepilka
    perepilka 31 Mei 2015 13:05
    +1
    Apa sampeyan seneng? Sampeyan ora duwe Oleg Kaptsov ing sampeyan, dheweke bakal nyelehake kabeh ing rak ing wayahe, mbangun kabeh wong, lan ngirim wong-wong sing mbedakake awake dhewe kanggo turu. ngguyu
  33. Bongo
    Bongo 31 Mei 2015 13:37
    +6
    Sawise Kamentrian Pertahanan Inggris suda Ngartekno nomer pesawat pengintai elektronik Nimrod (HS 801 Nimrod)

    Apa jenis "pengurangan sing signifikan" sing kita ucapake? mandheg Kabeh "Nimrods"wis dijupuk metu saka layanan kanggo sawetara taun. Penerbangan pungkasan saka pesawat jinis iki digawe ing Inggris ing taun 2011. Ing taun 2010, Inggris nandatangani persetujuan senilai £700 yuta kanggo tuku telung pesawat Boeing RC-135W Rivet Joint saka Departemen Pertahanan AS kanggo ngganti pesawat Nimrod. ing Skuadron 51 Royal RAF (Waddington Air Force Base).
  34. Dhukungan
    Dhukungan 31 Mei 2015 13:58
    0
    Yen kabeh wis rampung, aku njupuk bedhil pneumatik lan menyang tumpukan sampah kanggo mateni tikus ... ...
  35. dchegrinec
    dchegrinec 31 Mei 2015 14:25
    0
    Ing Inggris ora mung industri mobil sing ala, nanging uga, sing bisa dideleng saka gambar, industri penerbangan.
  36. Khagysh
    Khagysh 31 Mei 2015 14:52
    +1
    Kita bakal kaget yen, wiwit nyuda jumlah Nimrods ing 2010, Angkatan Laut Rusia ora bisa entuk informasi intelijen sing terkenal.
    Aku yakin manawa rahasia nuklir Inggris dikenal ing Rusia luwih awal tinimbang 2010. Wis kasep kanggo ngombe Borjomi nalika ginjel wis tiba mati.
  37. BAIKAL03
    BAIKAL03 31 Mei 2015 15:01
    +1
    Nanging ana rahasia!
  38. nozdrevat58
    nozdrevat58 31 Mei 2015 20:35
    +1
    Aku mung arep ngomong "hello, gentlemen, buggers!"
  39. Zomanus
    Zomanus 31 Mei 2015 22:31
    +1
    Ya, malah Inggris wis liwati ... Sanajan apa sing bakal dikarepake saka dheweke. Wong-wong iku sing njaga kita ing driji sikil kita kabeh wektu. Lan dheweke dhewe wis santai, ngerti yen kita ora bakal munggah dhisik.
  40. Komentar wis dibusak.
  41. vlad7777kul
    vlad7777kul 1 Juni 2015 08:20
    0
    Apa wong Inggris duwe rahasia? Ya, lan dheweke mrentah, yen ora salah, rudal Yankee sing sregep.