Review militèr

Laporan foto. "Aviadarts-2015"

17


Taun 2015. Maneh poligon "Pogonovo", maneh kompetisi "Aviadarts". Nanging deja vu ora kedadeyan. Bentenipun saka taun kepungkur ana, lan cukup pinunjul.

Nyuwun sewu, ing taun iki aku uga ora entuk akreditasi, mula aku melu lomba kasebut minangka penonton sing prasaja. Lan aku ngomong saka sudut pandang mung penonton sing prasaja: ana sukses sing jelas ing organisasi kasebut. Apa seneng nulis babagan.

Parking (Originally dileksanakake dening personel), nomer akeh bus ngirimake penonton menyang papan latihan, feeder liyane lan (aspèk penting) jamban, prices cukup terjangkau kanggo kabeh pleased. Ana sing tuwuh.

Lan aku uga seneng yen wektu iki panitia padha loman lan sijine tong minyak ing saben target. Dadi pitakonan ngevaluasi hit langsung ora diangkat. Iku langsung katon.

Umumé, panitia (Angkatan Udara) lan asisten (Kementerian Darurat Situasi) ngaturake matur nuwun banget kanggo organisasi kasebut. Yen ana uga dhukungan informasi sing cocog, rating bakal "ngluwihi pujian." Lan - "banget." Lan wong lanang saka Kementerian Situasi Darurat umume apik banget.

Wiwit aku, pisanan, piyambak, lan kaloro, ana masalah kanggo nindakake kit video shooting bebarengan karo pamirso biasa, lan ana cetha luwih akeh wong, senadyan cuaca, sayangé, aku ora bakal nyenengake sampeyan karo njupuk video. Mungkin ing bagean internasional, ing Ryazan kita bakal njupuk.

Dadi laporan mung foto, sayang. Nanging bakal ana sing kudu diupayakake ing bagean kapindho ing Ryazan.

Iki bagéan saka kompetisi, kang njupuk Panggonan ing Voronezh, ana kualifikasi. Saka 140 peserta, sing paling apik dipilih, sing kudu makili Angkatan Udara kita ing kompetisi internasional ing Ryazan.

Cuaca seneng lan kita mudhun ing wektu sing padha. Ana mendhung banget lan angin banter. Ing tangan siji, apik, ora ana neraka, kaya taun kepungkur. Ing tangan liyane, iku ora gampang kanggo njupuk, optik ora tansah ngrampungake karo pesawat werna abu-abu ing latar mburi werna abu-abu. Nanging apa sing kedadeyan, kedadeyan.




Wong-wong padha kumpul kanthi apik. Iku angel kanggo ngadili, nanging ana sawetara ewu penggemar.


Pusat rekrutmen, anehe, ora kosong.


Ngenteni wiwitan.


Panglima Angkatan Udara Kolonel Jenderal Viktor Bondarev teka nganggo helikopter. Dheweke nggawe pidato sing cendhak banget, lan Aviamix wiwit.






Kaping pisanan, mung kinerja aerobatik.


Kanggo nambah "mrico", Tu-22M miber lan diwutahake metu rong ember saka bom. Tengen ing ngarep stand.


Mlayu saka ati. Malah sing ngantuk nalika ngenteni padha tangi.


Klompok "Susheks" simulasi serangan bom karo tutup.


Inggih, ora persis niru. Bom kasebut nyata banget.








Bom kasebut disusul roket lan meriam.


"Mung pesawat sing apik banget mabur" (A.N. Tupolev).



Banjur Il-76 mabur lan mbuwang soko menyang pinggiran papan latihan. Kaya, buruh transportasi uga ora lair karo bajingan!


"Rooks". Sing ngomong kabeh.










Tim aerobatik "Berkuts" ing Mi-28.









Pilot pilot ing mesin "diisi". Sawise pertunjukan geni, dheweke mabur kanthi jarak sing cukup lan nuduhake "carousel" kanggo kabeh wong, nggawa barang ing ujung jarak nganti 7-10 menit.


"MiGs" uga melu ing bacchanalia umum, nanging piye wae cepet banget. Mbokmenawa, kaya sing kudu dadi pejuang.





Tu-22 mabur maneh, mung mbuwang rong bom, nanging apa ...



Ka-52. Mbokmenawa kinerja sing paling penting. Aku ora nyana iki saka helikopter bobote 12 ton. Inggih mobil. Inggih, motor. Nanging helikopter ...






Tembakan saka meriam ngrusak "Gazelle".





Stands menehi standing ovation. Lan dheweke mabur nyedhaki, nglayang lan "sujud" kaping pindho. Kasenengan ora ana watese.


Il-76 mabur maneh lan mbuwang banyu sethithik ing papan latihan, ing ngendi ana sing kobong sawise "carousel" saka "Berkuts".



Mi-26. kinerja pilot. Kabeh padha gugup. Nalika gudang kuwi nggawe evolusi vertikal lan horisontal, pancen ora kepenak. Sehat tenan...


Sinau? Lan dheweke ujar manawa mung ana sawetara ing Timur Jauh ... Kita ora duwe Timur Jauh, nanging ing kene ...





Soko kaya moth. Cilik. Banter tenan. Nanging, dheweke mabur ing kadohan. Muga-muga taun ngarep kita bakal weruh yen moth iki uga mateni kanthi lengkap.


Pilot maneh. Pertempuran.









Iki trickles putih sethitik ngandika akeh.



Yak-130. Dheweke mabur saka Borisoglebsk. Mangga tresna lan ngormati. Miturut cara, bom lan pluru spud sawetara ora minangka pesawat latihan, nanging banget kaya perang.


"Ksatria".











Iku kejut cilik. Nalika mabur metu kaya jack-in-the-box, sampeyan ora ngerti ngendi asale, sampeyan ora bisa krungu, lan liwat ing ngarep sampeyan ing dhuwur sing pour udhara panas lan nggero . .. Wong-wong padha ndredeg tenan. Iki saka "...th!!!" ing macem-macem variasi klelep metu gumuruh mesin.

"Heavenly Hussars".









"Hussars" pengin lay metu tricolor cedhak lemah. Nanging angin banter ngganggu. Nanging, iki ngganggu dheweke, yen ora akeh.


Kita ndeleng tricolor sing ditindakake dening "Heavenly Hussars".

Punika laporan. Aku bakal ngenteni ing kompetisi internasional. Aku mesthi bakal menyang Ryazan.
Pengarang:
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Shabay62
    Shabay62 1 Juni 2015 06:29
    + 13
    Matur nuwun laporan fotone, aku ngenteni laporan foto babagan acara kasebut. hi
    1. wong ispaniard
      wong ispaniard 1 Juni 2015 08:58
      + 10
      Matur nuwun kanggo nglaporake Roman! Aku iri iri putih sing bisa ndeleng kabeh kanthi mripatku dhewe!

      P.S. Matur nuwun Gusti, "Berkuts" dipindhah saka MI-24 kanggo MI-28, wong lanang pantes, utamané amarga iki pasuryan helikopter saka negara minangka "Ksatriya Rusia" lan "Swifts" pesawat.

      P.P.S. Ora ana sing ngerti, tim aerobatik ing KA-52 bisa uga katon ing Rusia???
      1. Komentar wis dibusak.
      2. gjv
        gjv 1 Juni 2015 10:49
        +6
        Kutipan saka ispaniard
        Matur nuwun kanggo nglaporake Roman! Aku iri iri putih sing bisa ndeleng kabeh kanthi mripatku dhewe!

        Laporan indikatif babagan kompetisi. apik Saliyane kompetisi, uga ana "demonstrator" karo roket!

        Prototipe kaping papat saka pesawat tempur Rusia PAK FA (T-50) generasi kaping lima yaiku pesawat T-50-4 (nomer buntut "054") kanthi model rudal udara-ke-udara jarak menengah RVV-SD ing njaba. sling. Pesawat ing wangun iki melu penerbangan demonstrasi ing pertunjukan udara ("episode taktis") "Aviamix", sing dianakake tanggal 30 Mei 2015 ing papan latihan Pogonovo cedhak Voronezh kanggo ngurmati bukaan bagean utama. kompetisi All-Russian kru pesawat Angkatan Udara Rusia "Aviadarts-2015".
        1. Argon
          Argon 1 Juni 2015 12:40
          +1
          Tanpa syarat seri foto sing paling menarik, ana sawetara pitakonan sing muncul. Pisanan, kenapa ing sling eksternal? Bisa dianggep yen "senjata" ditampilake. Kapindho, pira tata letak? padha nanging rada dawa ing sandi panemu.
          1. Alekseev
            Alekseev 1 Juni 2015 18:16
            +2
            Kutipan saka Argon.
            Nanging, sawetara pitakonan muncul.

            Iku alamiah. Pesawat kasebut, nanging rahasia ...
            Nanging luwih apik yen umume ngerti babagan sawetara rincian babagan mesin kasebut.
            Kanggo warga normal bisa seneng mung ing Fatherland kamulyane.
    2. Komentar wis dibusak.
  2. tlahuicol
    tlahuicol 1 Juni 2015 08:19
    +4
    Kelas!!! Matur nuwun!
  3. NEXUS
    NEXUS 1 Juni 2015 08:43
    +5
    Laporan foto sing apik banget ... matur nuwun banget kanggo penulis!
  4. avovana
    avovana 1 Juni 2015 08:46
    +4
    Sing ayu!!!
  5. agen
    agen 1 Juni 2015 08:54
    +2
    Laporan sing apik, hormat marang penulis, aku ora bisa njaluk dhewe ...
  6. Vasek Trubachev
    Vasek Trubachev 1 Juni 2015 11:16
    +1
    Sawijining dina pesawat manca bakal katon ing kompetisi, ora mung prestise Rusia, nanging uga adrenaline corny saka partisipasi bakal ditambahake kanggo kabeh peserta lan penonton.
  7. Dhukungan
    Dhukungan 1 Juni 2015 11:32
    +1
    Acara sing keren, foto sing keren - matur nuwun banget kanggo penulis. Aku bungah, kabeh liyane aku tresnani saka akèh model penerbangan, sastra saka 70s.
  8. Prasaja
    Prasaja 1 Juni 2015 11:46
    +4
    Salam Roman!

    Kanggo acara kasebut, telephoto aperture sing apik dibutuhake (utamane ing cahya konvoi, ing wektu sing padha fisik sing kuwat. eseman )


    Foto 1,29, 53, 54 apik!

    Aku wingi ana acara.
    Aku bisa nambah materi kanggo laporan foto menyang situs ing minggu torwara.
    1. Roman Skomorokhov
      1 Juni 2015 14:27
      +2
      Quote: Prasaja
      Kanggo acara kasebut, telefoto aperture dhuwur dibutuhake


      Inggih, apa ... 75-300. Aku luwih seneng.

      Quote: Prasaja
      bebarengan karo fisik kuwat


      Nah, iki urutane. nyuwil.
  9. homegoblin
    homegoblin 1 Juni 2015 12:00
    +2
    Klaaaaaas!!!!!!!!!!! hi
  10. Rostislav
    Rostislav 1 Juni 2015 12:08
    +3
    Matur nuwun kanggo foto lan komentar!
  11. S-krim
    S-krim 1 Juni 2015 12:47
    +2
    Matur nuwun sanget. Aku wis ndeleng pertunjukan demonstrasi kaping pirang-pirang, nanging aku pengin ndeleng latihan tempur.
  12. RomaACDC
    RomaACDC 1 Juni 2015 13:34
    +1
    Sing ayu banget! Iku larang kanggo nonton. Aku pengin ndeleng kanthi mripatku dhewe, nanging ing Ukraina kita ora bisa ndeleng apa-apa kaya kupinge dhewe ... nangis
    1. Lavrenty Palych
      Lavrenty Palych 1 Juni 2015 16:39
      +1
      Lan kita weruh Angkatan Udara sampeyan ing Donbass, sanajan ora suwe.
  13. wong sopan
    wong sopan 1 Juni 2015 18:05
    +1
    Pelaporan sing apik banget. Wis ora ana cipratan, sayange aku ora ana. Apik tenan.
  14. Linda
    Linda 1 Juni 2015 22:22
    +1
    Laporan sing apik banget! Roman, matur nuwun sanget! hi
    Lan T-50 pancen katon kaya moth))