Review militèr

Laporan PBB kaping lima babagan pelanggaran hak asasi manungsa ing Ukraina. Pira laporan sing dibutuhake?

38
Dina iki, Komisaris Tinggi PBB kanggo Hak Asasi Manusia Zeid Ra'ad Al Hussein nampilake laporan kaping lima babagan negara hak asasi manungsa ing Ukraina. Yen sawetara dina sadurungé "aktivis hak asasi manungsa" saka Human Rights Watch nyatakake yen "nglanggar hak asasi manungsa ing Ukraina diidini, amarga kahanan militer sing angel dikembangake ing negara kasebut," wakil PBB luwih kategoris. Sampeyan kudu eling yen wakil HRW digawe statement spineless dheweke ing sambungan karo Adoption ing Ukraina saka hukum ing Kyiv nolak kanggo tundhuk karo internasional kewajiban hak asasi manungsa ing hubungan kanggo residents saka "wilayah tartamtu saka Donetsk lan Lugansk wilayah."

Laporan PBB kaping lima babagan pelanggaran hak asasi manungsa ing Ukraina. Pira laporan sing dibutuhake?


Al Hussein nyathet yen ing Ukraina kanggo periode 16 Februari nganti 15 Mei taun iki, sanajan kabeh tembung babagan kesimpulan gencatan senjata antarane pihak sing konflik, ana pirang-pirang pelanggaran hak asasi manungsa.

"Koran Rusia" nampilake terjemahan saka fragmen teks laporan PBB:
Malah kanthi nyuda permusuhan, warga sipil terus tiwas lan tatu. Kita wis nyathet laporan sing ngganggu babagan eksekusi cepet (tanpa proses hukum) dening kelompok bersenjata lan nyelidiki tuduhan sing padha marang angkatan bersenjata Ukraina.


Al Hussein nyathet yen klompok pemantau PBB duwe informasi babagan penyiksaan lan penganiayaan tawanan lan tahanan.
Laporan kasebut menehi perhatian khusus marang karya pers ing Ukraina. Laporan kasebut ngemot bahan-bahan ing ngendi PBB nyatakake keprihatinan babagan kasunyatan manawa entri menyang Ukraina sajrone sawetara wulan kepungkur ditutup kanggo limang wartawan Rusia liyane.

Kaya sing wis kacathet, iki minangka laporan PBB sing kaping lima. Lan, mesthine, ora bakal duwe pengaruh ing sisih Ukraina, kaya papat sadurunge. Yen mangkono, iki bakal dadi bukti liyane, kanthi gampang, peran PBB sing aneh banget kanggo ngrampungake konflik modern. Nyatane, iki dudu peran rencana sekunder ... Dadi - ekstra ...
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. oleg gr
    oleg gr 1 Juni 2015 16:35
    + 18
    Kulon mbutuhake laporan sing bakal mbuktekake manawa pasukan Rusia kudu disalahake kanggo kabeh. Dheweke bakal dadi sing pungkasan lan kabeh pranala menyang dheweke. Aku bungah sing padha ora bisa menehi laporan kuwi karo bukti wesi.
    1. Sid.74
      Sid.74 1 Juni 2015 16:46
      +6
      John Kerry tiba saka mancal lan sikile patah.

      Apa dominasi donya, padha ora bisa ngrampungake karo mancal.

      We kudu mbangun BRICS PBB karo blackjack lan bocah-bocah wadon! ya
      1. Petr Timofeev
        Petr Timofeev 1 Juni 2015 16:53
        + 18
        Laporan kasebut ora ana gunane. Ing Amerika, mbokmenawa wis lali apa tegese tembung BENER.
      2. bort4145
        bort4145 1 Juni 2015 17:01
        +7
        Aku pengin duwe tanggi kaya OSCE utawa PBB - dheweke mung ndandani (lan saben liyane) lan sanajan "blah blah" mula dheweke ora mutusake apa-apa. ngguyu
      3. wong adil
        wong adil 1 Juni 2015 17:06
        +4
        luwih apik yen dheweke ngalahake sirahe, bisa uga luwih akeh otak
      4. Victor-M
        Victor-M 1 Juni 2015 18:11
        +1
        Gusti nandhani nakal. ngguyu
  2. A-Sim
    A-Sim 1 Juni 2015 16:36
    + 17
    PBB minangka platform undeciding kanggo chatting politik lan nutup-up karo verbiage lan chattering bab tumindak reged saka blok NATO.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Romawi1970
      Romawi1970 1 Juni 2015 16:40
      + 13
      Kutipan: A-Sim
      PBB minangka platform undeciding kanggo chatting politik lan nutup-up karo verbiage lan chattering bab tumindak reged saka blok NATO.

      Sayange, aku setuju ... PBB bakal ngalami nasib "Liga Bangsa-Bangsa" ...
      1. avia1991
        avia1991 1 Juni 2015 22:02
        0
        Kutipan: Roman1970
        PBB bakal nandhang nasib "Liga Bangsa" ...

        Ayo! wassat Apa sampeyan mikir kaya ngono? Deleng, Kementerian Luar Negeri kita ngadeg ing mburi PBB kanthi gunung! Lan presiden kanthi hormat..
    3. Gemini
      Gemini 1 Juni 2015 16:50
      +5
      Sampeyan ora bisa ngomong luwih tepat ... Amerika Serikat bisa ngebom tanpa resolusi. Demokrasi huh.
      1. jdcjd
        jdcjd 1 Juni 2015 16:58
        +5
        Oh, kelompok pemantauan kasebut. Monitor, monitor, monitor. ZERO rasa. Uga saka PBB, OSCE lan liya-liyane.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Vladimir Pozlnyakov
      Vladimir Pozlnyakov 1 Juni 2015 17:11
      +4
      [quote = A-Sim] PBB minangka platform sing ora bisa ditemtokake kanggo obrolan politik lan nutupi kanthi verbiage lan ngobrol babagan tumindak kotor blok NATO. [/ quot
      Lan dheweke nindakake kabeh omong kosong iki, kalebu biaya kita!
  3. prabis
    prabis 1 Juni 2015 16:40
    +5
    Kutipan: A-Sim
    PBB minangka platform undeciding kanggo chatting politik lan nutup-up karo verbiage lan chattering bab tumindak reged saka blok NATO.


    Aja lali ing wilayah ngendi PBB dumunung
    1. weksha50
      weksha50 1 Juni 2015 17:17
      +6
      Kutipan saka Prabiz
      Aja lali ing wilayah ngendi PBB dumunung



      Wayahe pindhah menyang pulo sepi, ing gubug sing digawe saka godhong palem ...

      Kanggo saben keputusan sing bener, wenehake botol banyu lan saperangan pisang ...

      Kanggo salah - bokong gundhul ing tumpukan rayap ...
      1. Kos_kalinki9
        Kos_kalinki9 1 Juni 2015 17:43
        +1
        Luwih apik tinimbang Antartika. Ing Frost kaya mengkono iku bakal mutusaké siji utawa loro, banjur padha mellowed metu ing srengenge anget.
      2. Starik72
        Starik72 1 Juni 2015 18:14
        0
        Aku setuju karo sampeyan George 1000% lan ndhukung !!!
  4. glitchy
    glitchy 1 Juni 2015 16:42
    + 10
    Limang laporan, lan sanadyan suket ora tuwuh, nanging padha goyangake tabung test karo soko ora dingerteni, supaya padha langsung miwiti bom Irak, saya mundhut bobot, PBB iki outlived sawijining migunani dangu.
  5. klavyr
    klavyr 1 Juni 2015 16:44
    +3
    ... Nyatane, iki dudu peran saka rencana sekunder ... Dadi - ekstra ...
    Aku bakal ngomong: "$paid$ extras".
    1. weksha50
      weksha50 1 Juni 2015 17:15
      +1
      Kutipan saka klavyr
      Aku bakal ngomong: "$paid$ extras".


      Ekstra biasane dibayar dhuwit, lan wong-wong sing mangan mayit iki dibayar kanthi apik ...
      1. klavyr
        klavyr 1 Juni 2015 22:30
        0
        Ekstra biasane mbayar dhuwit ...
        Nah Duc "ekstra" padha, "luar biasa" ngguyu
  6. NEXUS
    NEXUS 1 Juni 2015 16:47
    + 11
    Lan nganti 16 Februari, kabeh hak asasi manungsa dihormati ing Donbass?
  7. kursus87
    kursus87 1 Juni 2015 16:51
    +5
    Kabeh laporan iki ora ana gunane, kabeh iki mung omong kosong. Ora ana pimpinan Barat sing nindakake langkah nyata kanggo mungkasi konflik bersenjata ing Ukraina
  8. Mayor Yurik
    Mayor Yurik 1 Juni 2015 16:54
    + 11
    Sistem distribusi nilai miturut standar PBB:

    LAPORAN - bazaar kosong kanggo simulasi kegiatan;
    OKLAD - evaluasi tumindak para birokrat saka PBB;
    TREASURE - bodho telas khokhlopraviteli;
    LAD - cabal negara sing narik dill;
    AD punika gesang pedunung Donbass.

    Mangkono anggone padha mrentah! am
  9. sounddoc
    sounddoc 1 Juni 2015 16:55
    + 16
    Bapak-bapak, pitakonan iki prasaja kanggo disgrace! Dina iki, ing pangerten saka Kulon, hak asasi manungsa 99% hak sampah LGBT! Mateni sewu bocah ing Donbass - lan NOTHING ... tenang lengkap ... Nanging nyoba kanggo umum nelpon homoseksual 3,14dor - lolongan bakal ngadeg ngocapake!
  10. Andrea
    Andrea 1 Juni 2015 16:59
    +3
    Ora ketompo carane akeh sampeyan ngomong halva, iku ora bakal dadi manis, sing PBB, sing EU telung kethek, aku ora weruh, aku ora krungu lan aku meneng.
    Apa Donbass, apa Lugansk?
    Kanggo Kyiv, iki wis dadi negara manca, nanging apa sing kedadeyan ing "CEEurope" dhewe? Ana sepi lengkap babagan iki.
  11. dchegrinec
    dchegrinec 1 Juni 2015 17:08
    +2
    Ana perasaan yen PBB lan OSCE minangka aplikasi gratis. Kaya sing dikandhakake, tambahan sing apik kanggo NATO lan Amerika Serikat. Nanging nyatane ora ana masalah ing nggawe keputusan "kanca". Kita butuh iki amarga kita ngormati hukum internasional. Rusia kudu nimbang kekuatan lan ngidoni agresi, utawa luwih, pindhah menyang nyerang. "Kanca-kanca" bakal diunekake ...
  12. Obolensky
    Obolensky 1 Juni 2015 17:13
    +3
    PBB wis kaping pirang-pirang discredited dhewe. Ora ana rasa. Mungkasi ala. Wis wayahe dibubarake kabeh institusi "internasional" iki, wis dadi lungse, amarga padha njoget karo lagu wong liya.
    1. lanang landhep
      lanang landhep 1 Juni 2015 20:53
      0
      PBB minangka organisasi bajingan sing kondhang.
    2. lanang landhep
      lanang landhep 1 Juni 2015 20:53
      0
      PBB minangka organisasi bajingan sing kondhang.
  13. weksha50
    weksha50 1 Juni 2015 17:13
    +2
    "iki bakal dadi bukti liyane, kanggo sijine iku mildly, peran aneh banget PBB ing ngrampungi konflik modern. Ing kasunyatan, iki ora malah peran secondary ... Dadi - ekstra ..."...


    Aku ndeleng PBB iki, PACE lan akeh organisasi liyane lan mikir: carane akeh wong sing ora ana gunane, mbuwang dhuwit akeh, ora ana gunane lan malah cilaka wong???

    Lan Eropa, kanthi bias LGBT, wis dadi kaya Narcissus: deleng carane aku bener, ayu lan keren ... Lan sampeyan kabeh ala ...

    Lan ora ana sing bakal ngomong kanthi terang-terangan yen dheweke katon kaya sprei reged sing kontaminasi karo macem-macem kejutan venereal ...
  14. Velizariy
    Velizariy 1 Juni 2015 17:13
    +2
    Lan apa yen, contone, sampeyan ora ngidini, nanging uga ora ngganggu parade gay lan ngidini pi iki ... kanggo klumpukne minangka massively sabisa, lan banjur ngubengi kabeh peserta kanggo siji ... Saka mesthi, kasebut kanthi teliti, supaya ora babras samubarang wong normal lan ora ngrusak arsitektur kutha.
    Kejem ... Aku setuju, nanging wis pinggiran! Uga ngresiki media.
    Kabeh unsur sing ora bisa dipercaya karo hama liyane Russophobes kanggo pangembangan tanah prawan.
    1. kodhok
      kodhok 1 Juni 2015 17:22
      +5
      Sampeyan jenis ala. Lha, kok ngubengi lan ...? Ngidini parade gay ing dina Angkatan Udara, ing dina Angkatan Laut (ala banget yen dina penjaga tapel wates ora kejawab) lan ing pungkasan taun, para penyimpang ing negara kita bakal rampung, supaya bisa ngomong. kanthi cara alami
      1. ora utama
        ora utama 1 Juni 2015 22:00
        0
        Quote: kodok
        Ngidini parade gay ing dina Angkatan Udara, ing dina Angkatan Laut (ora apik yen dina penjaga perbatasan ora kejawab)

        Kanggo sawetara alasan, dina Angkatan Udara ora diuripake! Mung sawise Angkatan Laut lan Angkatan Udara, padha polesan!
    2. Andrea
      Andrea 1 Juni 2015 17:33
      +2
      Kutipan saka Velizari

      Lan apa yen, contone, sampeyan ora ngidini, nanging uga ora ngganggu parade gay lan ngidini pi iki ... kanggo klumpukne minangka massively sabisa, lan banjur ngubengi kabeh peserta kanggo siji ... Saka mesthi, kasebut kanthi teliti, supaya ora babras samubarang wong normal lan ora ngrusak arsitektur kutha.
      Kejem ... Aku setuju, nanging wis pinggiran! Uga ngresiki media.
      Kabeh unsur sing ora bisa dipercaya karo hama liyane Russophobes kanggo pangembangan tanah prawan.
      Lan apa tegese "iiii....".
      Mangga nerangake, yen ora ana pikiran aneh. ngguyu
  15. dibusak
    dibusak 1 Juni 2015 17:17
    +1
    Kanggo ediyotov paling atus laporan. Kanggo liyane, ora ana. Dadi kabeh wis jelas. Utamané - sing nganti Fashington menehi printah, ora jago siji bakal kentut ing nenka native. Lapor, opo ora lapor.
  16. Obolensky
    Obolensky 1 Juni 2015 17:23
    0
    Kutipan saka: veksha50
    "

    Lan ora ana sing bakal ngomong kanthi terang-terangan yen dheweke katon kaya sprei reged sing kontaminasi karo macem-macem kejutan venereal ...


    Mbokmenawa malah wong wadon tuwa-kasur ...
  17. Baloo
    Baloo 1 Juni 2015 17:29
    +1
    Iku njijiki kanggo ndeleng antics saka Kyiv "tamu" ing talk show saluran tengah kita. Pemimpin wis ora ngempet maneh.
    Macaques lan Kyiv banderlogs ora perlu wong ing Donbass. Sapa sing durung ngerti? Iki wektu, nanging luwih apik kanggo nundha nganti musim gugur. Apa milisi duwe kamera termal lan pemandangan wengi sing cukup? Peralatan kanggo njlentrehake koordinat sistem artileri mungsuh?
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 1 Juni 2015 17:53
      +3
      Saka kabeh tamu, mung Pogrebinsky ing program Solovyov ngandika langsung. sing kudu pindhah menyang Kyiv sesuk, lan liyane kene, ing ibukutha kita, wis mapan mudhun lan roam saka terusan kanggo terusan kaya .... mo ing bolongan. Woh iki bubar ditakoni ing salah sawijining obrolan nuduhake pira regane roti ing kueva. Dheweke isin lan .... dheweke ora ngomong, utawa ora ngerti, utawa minangka partisan dheweke mutusake kanggo meneng sajrone interogasi. Luwih pisanan.
  18. Lenin
    Lenin 1 Juni 2015 17:46
    +2
    Sayange, reaksi kasebut ora mung ana ing PBB, nanging uga ing meh kabeh Eropa lan Amerika Serikat. Kabeh banget ngeling-eling babagan kebangkitan fasisme ing Eropa, mula dheweke uga ora weruh apa-apa, nganti Hitler wiwit metu saka panguwasane para pencipta ...
  19. vladimir.orkmen
    vladimir.orkmen 1 Juni 2015 17:48
    +3
    Ing kabeh wektu, demokrasi Kulon wis nuduh Rusia dosa sing paling karakteristik dhewe. wiwit wektu Ivan the Terrible, dijuluki Vasilyevich kanggo kekejeman. Lan malah sadurunge ...
  20. fomkin
    fomkin 1 Juni 2015 18:10
    +1
    WALL STREET UN-PROPERTY
  21. Svetovod
    Svetovod 1 Juni 2015 19:06
    0
    Sapa sing nonton kartun Soviet kaya iki - "Bèntèng tukang ngapusi"? Kabeh kerjasama lan pengamatan Euro saka OBEESE iki nyebabake sensasi sing ora ana artine sing padha karo kartun kasebut ...
  22. Dimy4
    Dimy4 1 Juni 2015 21:04
    0
    Ya, PBB nyelehake tumpukan gedhe ing kabeh hak kasebut. Pitakonan sing paling penting - Sapa sing nglanggar! Kanggo wong-wong mau, kabungahan bakal nyata, yen kita bisa diseret. Elinga Chechnya, kepiye kabeh organisasi internasional iki peduli babagan kesehatan para bandit, mung kanggo ngrusak kita!
  23. pvv113
    pvv113 1 Juni 2015 23:03
    0
    laporan kaping lima babagan hak asasi manungsa ing Ukraina

    Kanggo sawetara alasan, tembung "laporan kaping lima" digandhengake karo tembung "peringatan Cina pungkasan"
  24. Volka
    Volka 2 Juni 2015 03:47
    0
    PBB isih dadi wayang saka Yankees, lan kenapa kita butuh ballast iki ...
  25. Velizariy
    Velizariy 2 Juni 2015 09:03
    0
    Kutipan saka Andrea
    Kutipan saka Velizari

    Lan apa yen, contone, sampeyan ora ngidini, nanging uga ora ngganggu parade gay lan ngidini pi iki ... kanggo klumpukne minangka massively sabisa, lan banjur ngubengi kabeh peserta kanggo siji ... Saka mesthi, kasebut kanthi teliti, supaya ora babras samubarang wong normal lan ora ngrusak arsitektur kutha.
    Kejem ... Aku setuju, nanging wis pinggiran! Uga ngresiki media.
    Kabeh unsur sing ora bisa dipercaya karo hama liyane Russophobes kanggo pangembangan tanah prawan.
    Lan apa tegese "iiii....".
    Mangga nerangake, yen ora ana pikiran aneh. ngguyu

    Nanging yen sampeyan bisa nindakake apa sing ditunjuk kanthi cara sing bisa ngrusak arsitektur kutha!? Banjur sampeyan RAKSASA!!!))))))))))))))
    Lan ya, aku maca piye wae lan kanthi rong cara))))) A plus gedhe lan kandel kanggo sampeyan kanggo komentar!