Review militèr

"Swifts" saka Kubinka njupuk Panggonan pisanan ing kompetisi tim aerobatic

18
Swifts saka Kubinka cedhak Moskow, nggunakake pejuang ringan MiG-29, njupuk Panggonan pisanan ing kompetisi tim aerobatik Rusia, kang dianakaké minangka bagéan saka Aviadarts-2015.

"Swifts" saka Kubinka njupuk Panggonan pisanan ing kompetisi tim aerobatic


Panggonan liya kanggo Ksatriya Rusia, mabur pejuang Su-27 abot, sing, bebarengan karo Swifts, ajeg melu ing pameran udara internasional. Kertu kunjungan kelompok sing misuwur yaiku "Diamond Kuba", sing ditampilake, kalebu ing Parade Kemenangan Moskow.

Panggonan katelu dijupuk dening grup Falcons Rusia saka Pusat Penerbangan ing Lipetsk, sing tugas utama yaiku nglatih pilot enom lan nguji peralatan anyar.

“Aku mikir kabeh wis apik. Mesthi wae, ana kekurangan, kita ndeleng, nanging iki normal, "ujare Panglima Angkatan Udara Rusia, Kolonel Jenderal Viktor Bondarev sajrone konferensi pers sawise asil kompetisi. "kurir industri militer".
Foto sing digunakake:
http://vpk-news.ru/
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ImperialColorad
    ImperialColorad 2 Juni 2015 06:24
    0
    Aku malah ora ngerti MiG 28 - iku modifikasi saka MiG 29 utawa typo?
    1. portoss
      portoss 2 Juni 2015 06:26
      -2
      Wis wektune kanggo ngganti MIG-29 dadi MIG-35. Ngendi pimpinan nggoleki?
      1. Lukich
        Lukich 2 Juni 2015 06:49
        +5
        Kutipan saka Portos
        Wis wektune kanggo ngganti MIG-29 dadi MIG-35. Ngendi pimpinan nggoleki?

        kok ganti? iki tim aerobatik, dudu unit tempur. sanajan mesthi iki utamané pilot tempur. nanging ing MIG-35 sampeyan bisa nggawe tim aerobatic liyane. mung butuh?
        1. PROXOR
          PROXOR 2 Juni 2015 12:37
          0
          Kutipan: Lukich
          kok ganti? iki tim aerobatik, dudu unit tempur. sanajan mesthi iki utamané pilot tempur. nanging ing MIG-35 sampeyan bisa nggawe tim aerobatic liyane. mung butuh?

          Sapa sing ngandhani yen Swifts lan Knights dudu unit tempur? Dheweke duwe pesawat saham kanthi set lengkap kabeh piranti lan instrumen kanggo pertempuran.
    2. Lukich
      Lukich 2 Juni 2015 06:57
      +3
      Kutipan saka ImperialColorad
      Aku malah ora ngerti MiG 28 - iku modifikasi saka MiG 29 utawa typo?

      bodho eseman nanging wis didandani eseman
  2. SERGEY UI
    SERGEY UI 2 Juni 2015 06:25
    0
    "Swifts" saka Kubinka cedhak Moskow, nggunakake pejuang ringan MiG-28. MiG-28 belay ???
  3. kursus87
    kursus87 2 Juni 2015 06:27
    0
    Aku congratulate tim aerobatic "Swifts" ing kinerja sukses.
  4. SERGEY UI
    SERGEY UI 2 Juni 2015 06:30
    0
    Oh wis didandani apik
  5. Lukich
    Lukich 2 Juni 2015 06:45
    +4
    pitakonan kabeh iku sing bakal pisanan lan sing bakal kaloro. kene wis mantun. Sugeng tanggap warsa kagem rencang-rencang sebangsa ingkang pikantuk peringkat 3 ingkang terhormat!!!
  6. tiras85
    tiras85 2 Juni 2015 06:52
    0
    Bravo - "Swifts"! Bravo - "Ksatria"! Pilot duwe conto sing kuat lan tujuan aspirasi. Iki minangka bukti liyane yen "mobil" kita luwih apik tinimbang sing Barat.
    Luwih murah lan luwih dipercaya! Wedi, mungsuh!
  7. Jovanni
    Jovanni 2 Juni 2015 06:54
    0
    Inggih rampung! Nanging keraguan sing ora jelas terus disiksa: sepira cedhake aces saka tim aerobatik kita menyang pilot unit tempur ... Apa "pilot" bisa nglatih pilot Angkatan Udara supaya bisa nggunakake perkembangane kanggo pertempuran udara nyata?
    1. NEXUS
      NEXUS 2 Juni 2015 07:54
      0
      Kutipan saka Jovanni
      Nanging keraguan sing ora jelas terus disiksa: sepira cedhake ace saka tim aerobatik kita menyang pilot unit tempur ...

      Mulane, saben resimen bakal nggawe grup dhewe kanggo kompetisi lan turnamen kasebut. Lan luwih gampang kanggo nuduhake katrampilan lan njaga kabeh unit tempur kanthi apik. Lan ing kana, pilot saka negara Sekutu bakal nyusul. migunani lan menarik. .
      Lan ucapan selamat sing tulus kanggo "Swifts"!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. gjv
        gjv 2 Juni 2015 16:10
        0
        Kutipan: NEXUS
        Mulane, saben resimen nggawe grup dhewe kanggo kompetisi lan turnamen kasebut.

        "Aviadarts"liwat dhisik ing distrik antarane pilot resimen pertempuran.
        Tahap distrik kompetisi Aviadarts-2015 ing Distrik Militer Timur, sing ditindakake tanggal 2 Mei ing lapangan terbang Central Corner, ing ngendi Resimen Penerbangan Tempur Pengawal kaping 22 dipasang. Kompetisi kasebut dirawuhi dening kru paling akeh jinis pesawat garis ngarep Distrik Militer Wétan, kajaba Su-35S, sing mabur menyang Parade Kemenangan ing Moskow, uga Su-30M2 lan Su-24MR. .
        MiG-31BS mentas mlebu resimen saka mrikso ing 514 ARZ ing Rzhev.



  8. cachekmosa
    cachekmosa 2 Juni 2015 07:00
    +1
    Sugeng Swifts, Aku tansah disenengi wong paling. Sayange dheweke mabur ing batu bara (padha ngrokok)
    1. Smikhalych
      Smikhalych 2 Juni 2015 07:17
      +1
      Kutipan saka cahekmosa
      Sayange dheweke mabur ing batu bara (padha ngrokok banget)

      Wong-wong mau ora sengaja dipangan karo jerami mentah lol
  9. SergeySeverny
    SergeySeverny 2 Juni 2015 09:20
    0
    mabur ayu! kendel!
  10. Watrukh
    Watrukh 2 Juni 2015 09:23
    0
    Fotone ayu apik pesawat kaya glued eseman
  11. pemotong meneng
    pemotong meneng 2 Juni 2015 09:49
    0
    Apa tegese "pejuang ringan", uga luwih akurat lan, sing penting, luwih murah. Luwih ing tentara kanggo ngirim serangan bedhah.