Review militèr

Persetujuan gas anyar bakal ngemot kewajiban kanggo pihak Ukrainia

38
Rusia bakal ngrampungake perjanjian gas anyar karo Ukraina yen nemtokake kewajiban Kyiv kanggo tuku bahan bakar lan ngompa menyang fasilitas panyimpenan ing lemah, lan uga yen Uni Eropa nyedhiyakake pitulungan finansial kanggo Kyiv kanggo tujuan kasebut, laporan. RIA News kanthi referensi kanggo kepala Kamentrian Energi Federasi Rusia Alexander Novak.

Persetujuan gas anyar bakal ngemot kewajiban kanggo pihak Ukrainia


"Karyawan kita lagi nggarap dokumen, kita pengin dokumen iki ngemot kewajiban Ukraina kanggo tuku gas lan kanggo injeksi menyang fasilitas panyimpenan gas lemah, volume, lan kewajiban pihak Eropa, sing bakal nindakake masalah kasebut. nyediakake pitulungan finansial, amarga, sampeyan ndeleng, ana (ing Ukraina) saiki ana masalah karo kasedhiyan dhuwit kanggo mbayar gas kanggo dipompa menyang fasilitas panyimpenan gas lemah ", menteri ngandika.

"Dokumen kasebut ditindakake, yen ana sawetara perkara sing penting sing kudu didandani, mula kita bakal siap mlebu. Yèn ana kuwajiban manèh mung ana ing pihak kita, kaya sing ana ing triwulan kapindho, ya ora ana gunané. Kabeh keputusan digawe dening kita."tambah Novak.

Ing mratelakake panemume, patemon trilateral sabanjure (RF-Ukraine-EC) babagan masalah gas bisa ditindakake ing pungkasan Juni.

"Kita bakal nemtokake tanggal kasebut karo Shevchovich (wakil presiden EC kanggo serikat energi) lan Demchishin (kepala Departemen Energi Ukraina), paling mungkin sawise 20 Juni," ujare menteri.
Foto sing digunakake:
AFP 2015
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. KaliVV
    KaliVV 3 Juni 2015 08:36
    + 19
    Ora, dheweke kayane seneng. Menehi gas Ukrainians, padha ora bakal mbayar lan bakal saiki pratelan liyane. Gabung, baleni ... Pejabat kita ora bakal sinau apa-apa, ta?
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 3 Juni 2015 08:57
      + 13
      Kutipan saka RiverVV
      Menehi gas Ukrainians, padha ora bakal mbayar lan bakal saiki pratelan liyane. Gabung, baleni ... Pejabat kita ora bakal sinau apa-apa, ta?

      Kuev resmi kanthi terang-terangan ujar manawa Rusia minangka agresor, yen Ukraina perang karo Rusia. Apa perjanjian antarane pihak sing perang, Ya, kanthi tuku wajib gas? Perang iku perang, agresi iku agresi. Las pipa ing ara, supaya padha klelep karo bledug!
      1. svetruss
        svetruss 3 Juni 2015 09:14
        +4
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Kutipan saka RiverVV
        Menehi gas Ukrainians, padha ora bakal mbayar lan bakal saiki pratelan liyane. Gabung, baleni ... Pejabat kita ora bakal sinau apa-apa, ta?

        Kuev resmi kanthi terang-terangan ujar manawa Rusia minangka agresor, yen Ukraina perang karo Rusia. Apa perjanjian antarane pihak sing perang, Ya, kanthi tuku wajib gas? Perang iku perang, agresi iku agresi. Las pipa ing ara, supaya padha klelep karo bledug!

        Ana cara sing luwih apik, kanggo jotosan pipa ing tlatah Outskirts lan nyalahke kabeh ing Yarosh, padha ngomong, pop ngandika, pop iya.
      2. alexy bukin
        alexy bukin 3 Juni 2015 12:24
        +1
        "Kaping pirang-pirang dheweke ngandhani jagad iki ... nanging ora mung kanggo masa depan ...
        Mbah Krylov.
        Suwene sampeyan bisa babysit Ukraina? Wis dimangerteni sadurunge ora ana perjanjian sing bakal ditindakake, mula disimpulake. Yen negara-negara Eropah, panampa gas Rusia, "nandhang sangsara" saka iki, banjur supaya wong-wong mau ngurutake samubarang ing antarane. Yagene Rusia kudu disalahake kanggo kabeh dosa?
      3. landak
        landak 3 Juni 2015 12:33
        +1
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Las pipa ing ara, supaya padha klelep karo bledug!

        Sampeyan bisa nindakake iki, yen sampeyan ora njupuk menyang akun iku cilik. Gas disedot metu liwat pipa setengah saka Eropah. A Bunch saka kontrak karo wong homo lugu mudhun saluran. Gunung tuntutan hukum saka wong Eropa homo. Apa sampeyan butuh? Iki tumbas ngarahke ing panentu stabil saka Eropah, lan ora kanggo nambah kesejahteraan saka kepala Ukrainia.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 3 Juni 2015 21:33
          +2
          Quote: Hedgehog
          Gas disedot metu liwat pipa setengah saka Eropah.

          Dadi aku uga. Ya, aku ora nggawe pipo saka gawe piala - nanging amarga kasunyatane Ukraina de facto nyatakake perang marang kita. Dadi nerangake kanggo wong Eropa - padha ngomong perang, Ukraina, padha ngomong, force majeure lan ing umum ... Supaya padha bakal cepet drive Porosenko menyang kios. Lan karo Ukraina, TANPA KONTRAK, ing kahanan apa wae. Perang, sawise kabeh ... hi
    2. weksha50
      weksha50 3 Juni 2015 09:03
      +1
      Kutipan saka RiverVV
      Ora ana sing bakal mulang apa-apa marang pejabat kita, ta?



      Mratelakake panemume, dheweke wis dadi banget toleran ... Kanggo warna, aku ora ngerti, nanging kasunyatan manawa unsur sadomasochism diamati mesthi ...
      1. vladimir 23rus
        vladimir 23rus 3 Juni 2015 12:27
        0
        Kajaba iku, dheweke (pejabat) nggawe keputusan, lan kita entuk sadomaso.
    3. Kent0001
      Kent0001 3 Juni 2015 09:26
      +2
      ....politik, Pak!
    4. layangan
      layangan 3 Juni 2015 10:06
      +1
      Kutipan saka RiverVV
      Ora ana sing bakal mulang apa-apa marang pejabat kita, ta?

      - pratelan kasebut wis dadi tetembungan padinan kanggo bibit pacelathon babagan politik. Nanging kepiye eling ing kasus iki? Artikel kasebut ngemot informasi babagan ngubungake EU menyang kewajiban Ukraina. Ora bakal ana bantuan finansial saka wong-wong mau, ora bakal ana persetujuan, ora bakal ana gas ing fasilitas panyimpenan ing lemah, mulane, ora bakal ana gas saka anggota EU ing mangsa. Lan ing mangsa panas padha marang bab iku! Iki golek dhuwit dudu kanggo perang. Supaya anggota EU ora lali babagan kuwatir saben dina.
    5. vasiliev yu
      vasiliev yu 4 Juni 2015 09:02
      0
      Kaya sing wis dikandhakake luwih saka sepisan, sawetara atus milyar dolar ngginakaken dhuwit gas kanggo Ukraina, lan Amerika Serikat biaya 5 milyar, lan saiki asil wis katon. Aku ora duwe apa-apa marang Putin, mung siji complaint marang wong - kanca kudu milih pinter, ora pengabdian bodho. Dvorkovichi, Medvedevs lan liya-liyane kaya dheweke mung bisa mbuwang dhuwit kanggo gas lan petrodollar, dheweke ora mikir babagan ngembangake ekonomi sadurunge, ujare, kita bakal tuku kabeh karo petrodollar ing luar negeri. Aku isih macet nalika ngelingi statement babagan cadangan devisa sing disimpen ing Kanada, AS, Jerman, lan negara liya kanthi kapentingan mikroskopis. Ing wektu sing padha, kanthi terang-terangan ujar manawa dheweke ora nandur modal dhuwit ing Rusia amarga yen nandur modal paling ora ing pambangunan dalan, pasokan dhuwit bakal mundhak lan inflasi bakal diwiwiti. Aku dhewe krungu kabeh statement kasebut. Lan iki minangka ekonom utama kita. Ing dina liyane aku maca ing Tsinichke.ru yen ekonomi bisa disinaoni saka buku teks, mula kabeh pustakawan bakal dadi miliarder.
  2. Romawi1970
    Romawi1970 3 Juni 2015 08:37
    +5
    Rusia bakal nggawe kesimpulan saka perjanjian gas anyar karo Ukraina yen bakal nemtokake kewajiban Kyiv kanggo tuku bahan bakar lan ngompa menyang panyimpenan lemah.
    Ya, Gusti Allah mberkahi dheweke, karo Ukraina ... Punika pitakonan saka kewajiban transit kanggo Eropah, iki wis luwih serius ... Nalika Turki bakal nglairake ana babagan pipa gas?
    1. arus timur
      arus timur 3 Juni 2015 08:55
      +3
      Turki bisa uga ora bakal lair, nyatane, iki ora perlu. Ingkang utama yaiku dheweke ora ngganggu cabang cabang menyang pesisir ngelawan. Duwe diinstal hub, Rusia bakal perdagangan ing hub DAF-Turki, lan sing bakal njupuk iku wis secondary, pitakonan nalika EU bakal narik thread ana. Sampeyan ora bisa nindakake iki karo Ukraina amarga alasan historis lan politik, plus kahanan bingung saka Gazprom ing hubungan karo saben negara ngimpor kanthi kapisah ...
      1. twviewer
        twviewer 3 Juni 2015 14:11
        0
        Kutipan saka ostrom
        Turki bisa uga ora bakal lair, nyatane, iki ora perlu. Ingkang utama yaiku dheweke ora ngganggu cabang cabang menyang pesisir ngelawan.

        Lan nalika Turki mlebu paling ora siji perjanjian? Saiki dheweke janji sawise pemilu, lan sawise diskon kanggo gas, lan Gazprom wis miwiti konstruksi (saiki, ora ana gunane), amarga prau laying wis disewa kanggo setahun. Aja maca koran Soviet ing wayah esuk :)
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 3 Juni 2015 09:04
      +2
      Kutipan: Roman1970
      Mangkene masalah kewajiban transit menyang Eropa, iki wis luwih serius ...

      Iku mung kene, ing VO, kang wrote. Apa sing bisa dikarepake Turki? A pipa gas lagi dibangun - lan supaya iku dibangun. Kulon nuduh kita nglanggar perjanjian Minsk lan, amarga tirani Piglet, menehi tekanan marang kita. Dadi mateni gas menyang Eropa - lan nyalahke Piglet kanggo iki. Ayo wong-wong mau meksa dheweke. Wiwit booze kuwi wis musna - kanggo nuduh dosa adoh-fetched ... Kita ora miwiti, nanging kita kudu ndhukung game. Lan, minangka GDP ngandika, "menehi respon sing cukup kanggo tumindak sing ora nyukupi".
  3. mister2013
    mister2013 3 Juni 2015 08:37
    +5
    Kesepakatan gas anyar WAJIB ngemot kewajiban kanggo pihak Ukrainia ing transit barang lan personel militer Rusia saka kontingen perdamaian ing Moldova (Republik Moldavia Pridnestrovia).
    1. klaus16
      klaus16 3 Juni 2015 08:55
      +3
      Ana apa-apa kanggo rembugan karo wong-wong mau ing kabeh! "Dhuwit ing wayah esuk - kursi ing wayah sore".
    2. Komentar wis dibusak.
  4. ssn18
    ssn18 3 Juni 2015 08:37
    +5
    "Persetujuan gas anyar bakal ngemot kewajiban kanggo pihak Ukrainia"

    Inggih, kaya yen ora, iku ora kelakon. Sembarang persetujuan, kontrak, persetujuan, bebarengan karo klausa liyane, kudu kalebu klausa "Kewajiban para pihak" a priori.
    1. DEZINTO
      DEZINTO 3 Juni 2015 08:40
      +8
      Mung kanggo dill, titik penting iki kudu ditulis ing saben kaca - TANGGUNG JAWAB !!! TANGGUNG JAWAB!!!

      Comrades, dill lan unsold - ana bab kuwi - DUTY.

      Opo ora. Ora bakal nulungi. Bakal padha nyipta dhawuh anyar, sing bakal ditampa kanthi sarujuk ing Rada. Ing kono bakal dikandhakake yen konsep - DUTY - ora ana kanggo Ukraina.

      Yaki isih KEWAJIBAN ?? - item iki nemokke dening zradniks lan mos..li.
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 3 Juni 2015 12:54
        0
        Kutipan saka DEZINTO
        Opo ora. Ora bakal nulungi. Bakal padha nyipta dhawuh anyar, sing bakal ditampa kanthi sarujuk ing Rada. Ing kono bakal dikandhakake yen konsep - DUTY - ora ana kanggo Ukraina.

        Luwih elek. Dheweke bakal nggawe dekrit miturut kabeh kewajiban Ukraina kudu ditindakake klyaty moskali.
    2. 41 KAB
      41 KAB 3 Juni 2015 08:47
      +6
      Kutipan saka: ssn18
      "Persetujuan gas anyar bakal ngemot kewajiban kanggo pihak Ukrainia"

      Aneh banget yen Ukraina isih ora duwe "tugas" item iki Nyuwun
      Item iki wis ana ing kontrak 20 taun belay
    3. Korcap
      Korcap 3 Juni 2015 09:04
      0
      Kutipan saka: ssn18
      "Persetujuan gas anyar bakal ngemot kewajiban kanggo pihak Ukrainia"

      Inggih, kaya yen ora, iku ora kelakon. Sembarang persetujuan, kontrak, persetujuan, bebarengan karo klausa liyane, kudu kalebu klausa "Kewajiban para pihak" a priori.


      Ora apa-apa, ora apa-apa ...

      Nanging kabeh padha, "adem" creeps menyang nyawa sing Gazprom (maca Rusia), sawise liyane (wiwit Juni taun kepungkur) statement bab tightening kondisi kontrak gas, dumadakan dumadakan "STOPS" maneh ...
  5. Alex_Rarog
    Alex_Rarog 3 Juni 2015 08:37
    0
    Lha, mbok koklam lan gas gayop iki... Ayo paw.
  6. menang p
    menang p 3 Juni 2015 08:41
    +4
    Yen Eropa pengin njaluk bensin, banjur padha siyap-siyap kanggo mbayar badut
    1. bocsman
      bocsman 3 Juni 2015 08:47
      +2
      Ing kene sirkus bakal diwiwiti nalika Eropa dijupuk dhuwit! Bakal langsung cetha sapa kanca lan sedulure. Mung ana siji jaminan saka Eropah, terus njarah-rayah karusakan lan awan otak.
    2. Komentar wis dibusak.
  7. corong
    corong 3 Juni 2015 08:43
    +3
    Inggih, padha wedi karo TUGAS iki.
  8. aszz888
    aszz888 3 Juni 2015 08:45
    +3
    Ukrokakly bakal miwiti whine lan narik ing sih.
    Ora nikmat. Wis main karo wong-wong mau.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 3 Juni 2015 08:48
    +3
    "Persetujuan gas anyar bakal ngemot kewajiban kanggo pihak Ukrainia"

    Aku duwe pitakonan sing prasaja - kenapa tugas-tugas saka pihak Ukrainia iki ora ditulis sadurunge? Utawa kita wis "banget dipercaya ing Ukraina" kabeh iki taun lan ing observance ketat dening Ukraina iki saka persetujuan rampung? Tangi nalika losses ing milyar sing nuthuk ing lawang.
  10. gubug provinsi
    gubug provinsi 3 Juni 2015 08:49
    +3
    "Rusia bakal setuju kanggo nyimpulake persetujuan gas anyar karo Ukraina yen nemtokake kewajiban Kyiv kanggo tuku bahan bakar lan ngompa menyang fasilitas panyimpenan lemah, lan uga yen Uni Eropa nyedhiyakake bantuan finansial kanggo Kyiv kanggo tujuan kasebut, laporan RIA Novosti kanthi referensi menyang Kepala Departemen Energi Federasi Rusia Alexander Novak. "Iku menarik, nanging wong bakal bantuan Rusia, tariffs bakal skyrocket rauh. Kanthi gaji lan pensiun iki, kita bakal rauh uga miwiti mlaku-mlaku karo panci.
  11. mamont5
    mamont5 3 Juni 2015 08:55
    +1
    Kutipan: Roman1970
    Rusia bakal nggawe kesimpulan saka perjanjian gas anyar karo Ukraina yen bakal nemtokake kewajiban Kyiv kanggo tuku bahan bakar lan ngompa menyang panyimpenan lemah.
    Ya, Gusti Allah mberkahi dheweke, karo Ukraina ... Punika pitakonan saka kewajiban transit kanggo Eropah, iki wis luwih serius ... Nalika Turki bakal nglairake ana babagan pipa gas?

    Apa babagan Turki? Kita wis wiwit mbikak pipa. Lan Turki ora arep menyang ngendi wae. Iku migunani kanggo wong-wong mau. Lan kasunyatan sing lagi disandangi munggah, supaya dingerteni, padha perdagangan kanggo nggawe luwih apik.
  12. Zomanus
    Zomanus 3 Juni 2015 08:56
    0
    Inggih, ing cendhak, kita sinau kanggo competently ngleksanakake syarat kita. Ora kanthi njerit lan pidato provokatif, nanging kanthi kontrak sing ditulis kanthi apik, kanthi keterlibatan pihak katelu ing perkara iki. Sing bakal tanggung jawab kanggo gagal perjanjian kasebut. Oke, kita sinau.
  13. azbukin77
    azbukin77 3 Juni 2015 08:58
    +4
    Ing menehi Novak!!! Malah kanggo kiriman kepungkur, 5 milyar ora kudu diwenehake, lan kita menehi kontrak anyar, kanthi diskon kaya biasane utawa ora ???
    1. msm
      msm 3 Juni 2015 09:30
      0
      Knot Gordian ing Washington. Cut lan kabeh bakal bali menyang normal!
  14. weksha50
    weksha50 3 Juni 2015 09:01
    +4
    Kabeh iki tari campuran-ferdibobels (hopak campur jeng) wis kesel ...

    Apa jenis jaminan saka EU lan pemenuhan syarat-syarat Ukraina sing bisa kita ucapake ???
    Merkel lan Oland wis nuduhake awake dhewe dadi "penjamin" diskusi Minsk, lan Petsia dadi eksekutor ...

    Utang - akeh! Lan dheweke uga kanthi brazenly nyatakake Rusia minangka "pemutang sing ora sopan" (!!!) lan ora gelem mbayar utang kasebut !!!

    Ya, pinten sampeyan bisa ngolesi kaca nganggo tongkat ???

    Ostap Bender minangka nakal, nanging prinsipe: Dhuwit ing wayah esuk - kursi ing wayah sore isih efektif ...
  15. Alex66
    Alex66 3 Juni 2015 09:08
    +1
    Ora rasional yen ngutangi saiki, bakal dadi kaya guyonan babagan polisi lan wong sing ora duwe omah, ing pungkasan, sawise marem wong sing ora duwe omah kanggo yuta sing dijanjekake, wong sing ora duwe omah ing ekstasi lan ujar: ayo utang aku!!! Luwih praktis minangka "12 kursi" ing dhuwit esuk ing gas sore.
  16. Stinger
    Stinger 3 Juni 2015 09:10
    +2
    Kaping pisanan, "kewajiban" dill ora ana regane.
    Kapindho, statement saka Rada: "The Verkhovna Rada saka Ukraina ngakoni Federasi Rusia minangka negara aggressor lan nelpon ing partners internasional Ukraina kanggo nyegah impunity kanggo sing tanggung jawab kanggo Kadurjanan marang djalmo manungso setya wiwit awal agresi Rusia marang Ukraina" kudu. dibatalake. Tanpa iki, ora ana rembugan. "Agresor" duwe hak kanggo meneng ngrungokake kepinginan saka negara "peacekeeping".
    Katelu, apa hubungane karo "yen EU nyedhiyakake pitulungan finansial kanggo Kyiv kanggo tujuan kasebut"? Karya nulungi wong sing klelep, sing kerjane wong sing klelep dhewe. Wesi sing kurang teyeng bakal dituku kanggo "pertahanan"
  17. atamankko
    atamankko 3 Juni 2015 09:21
    +1
    Wes wayahe ngomong karo wong-wong goblok iki
    saka sudut negara sing ngajeni awake dhewe.
  18. pofigisst74
    pofigisst74 3 Juni 2015 09:55
    0
    Kutipan saka RiverVV
    Ora, dheweke kayane seneng. Menehi gas Ukrainians, padha ora bakal mbayar lan bakal saiki pratelan liyane. Gabung, baleni ... Pejabat kita ora bakal sinau apa-apa, ta?

    Nalika birokrat ora tanggung jawab pribadi kanggo "jambs" dheweke ora peduli. Yen sampeyan meksa wong-wong mau kanggo mbayar metu saka kanthong dhewe, banjur padha bakal mati kanggo saben meter kubik gas! duka
  19. Alexander S.
    Alexander S. 3 Juni 2015 10:23
    0
    bebek, kaya, Uni Eropa .. ing tartamtu, sawetara mentri manca (nanging ora pet) wis dijupuk ing sawetara kewajiban ... malah karo Yanukovych ... mung sadurunge Maidan. Saiki apa wong kita pengin njupuk tembung saka wong-wong mau.. malah ing kertas? Ya Allah wis ora lucu maneh. Deleng .. Prancis uga nganggep kewajiban ... mistral. Nanging sing paling penting aku mikir ... yen pinggiran Transnistria lunga ... kita uga bakal menehi diskon paralel kanggo gas ...? Mesthine, aku nglawan perang .... nanging kene mung penasaran ... ana wates kuwi ... wates .. ngendi pejabat kita bisa tekan ... apa ora?
  20. loaln
    loaln 3 Juni 2015 11:00
    0
    Maneh persetujuan. Nanging sing jelas risiko banget. Ora ana sing diamanake. Mistral sing padha, gas. Lali babagan pipa menyang Eropa. Ngunci ing LNG. Perdagangan gas mung ing pasar domestik kanthi rega wiwitan sing cocog karo Rusia. Lan menehi hasil karo gasifikasi Rusia, pangolahan gas jero. Utawa sampeyan butuh mata uang? Oh ya. Sawetara sing durung mbangun kabeh kanggo awake dhewe ing njaba Rusia. Inggih, banjur perlu kanggo nyimpulake persetujuan, kanthi diskon, kanthi persen 95. Lan margine ana ing kanthong sampeyan.
  21. Stena
    Stena 3 Juni 2015 11:25
    0
    Fiksi!
    Penyetor gas menyang mungsuh nalika perang!
    Menapa malih, padha ngedol kanggo 3 kopecks!
    Kepiye carane diarani?
    Ayo diarani spade spade, sanajan angel ...
  22. fa2998
    fa2998 3 Juni 2015 13:05
    0
    Komitmen apik! Sing paling penting bakal ana DISKON GAS menyang Kyiv, utawa ora! Utawa kita bakal muter giveaway maneh. Gazprom minangka bandha nasional, mung ing iklan! hi
  23. tuts
    tuts 3 Juni 2015 19:06
    0
    Jujur, Eurogays bakal nyurung kita maneh Damn, kekuwatan Siberia bakal dibangun luwih cepet kanggo ngirim geyropa jenggot iki telung huruf menyang SHOWER kanggo ngilangi nilai-nilai Barat lan ngasilake manungsa universal.