Review militèr

Rostislav Ishchenko: Babagan sing "bocor" Novorossia

50
Rostislav Ishchenko: Babagan sing "bocor" Novorossia


Wong-wong ora tau mandheg nggumunake aku. Contone, akeh wong Rusia sing yakin manawa Rusia beda-beda manggon ing Crimea, Donbass lan Odessa lan Kharkov, amarga Crimea ana ing Rusia, Donbass ing perang, lan Kharkov lan Odessa isih remuk lan dikuwasani. Kanthi sukses sing padha, siji bisa mbantah manawa Muscovites siji lan setengah luwih apik tinimbang Volgogradians, kaping pindho luwih apik tinimbang Kuryans, lan Kharkovite lan Rostovites kaping telu, amarga Jerman njupuk Kharkov lan Rostov-on-Don kaping pindho, Kursk - sapisan, Stalingrad lan padha ora njupuk iku rampung, lan padha ora lumebu ing Moscow. Inggih, Petropavlovsk-Kamchatsky rampung didunungi dening pengkhianat sing, nalika negara ana ing perang, lungguh ing mburi.

Aku ora exaggerating, iki carane warga rata-rata Rusia asring katon bab acara sing ngganggu donya lan negara saiki. Nanging, ora mung Rusia. Ing Ukraina, Presiden Putin terus-terusan menang nalika para sosiolog takon pitakonan: "Sapa sing bakal sampeyan pilih yen politisi manca bisa dicalonke bebarengan karo wong Ukraina ing pemilihan presiden ing Ukraina?" Menapa malih, yen ing Rusia HFS Putin kang wungu kanggo 80-85% sawise bali saka Crimea, ing Ukraina menang ing babak pisanan saka pamilihan hipotetis saka taun kanggo taun kanggo luwih saka limang taun saurutan kanthi asil 75-80%. Menapa malih, aku bubar ngobrol karo sosiolog sing aku kenal, sing strukture isih ngukur ing Ukraina, sanajan asil ora diterbitake. Dheweke ngaku yen ing 2014 Putin uga menang ing pemilihan Ukrainia hipotetis ing babak pisanan lan rating dheweke meh ora nandhang sangsara. Nanging ing wektu sing padha, kira-kira setengah saka warga Ukraina kanthi tulus yakin yen negara kasebut perang karo Rusia lan "Putin sing getihen" ngeculake perang iki.

Lan ora mung Ukraina sing perang. Ing tampilan saka bagean Eropah-oriented saka sawijining populasi, iku perang kanggo demokrasi nglawan totalitarianism lan kanggo kabeh apik marang kabeh ala. Ing wektu sing padha, Putin sing diduga minangka personifikasi "totalitarianisme Rusia" lan kabeh sing ala. Lan kanggo dheweke yen "demokrat" Ukrainia siyap milih, kaya presidene.

Pangguna media sosial Rusia asring ngece marang mitra Ukrainia sing prihatin karo Euro, kanthi bener ngaku yen sing terakhir wis menehi Putin kualitas sing sejatine ilahi. Ora ana sing kedadeyan ing Ukraina lan ing saubengé tanpa karsané. Ing wektu sing padha, ora ana sing nggatekake kasunyatan manawa proses sing padha wis kedadeyan ing kesadaran massa Rusia, lan ing kene uga ana bifurcation saka kesadaran massa iki.

Ing tangan siji, Putin dianggep minangka wong sing bisa nindakake apa wae. Contone, bisa nyelehake Amerika Serikat ing panggonane kanthi gerakan alis siji, mungkasi krisis Ukrainia, nyopir ISIS ngluwihi Mozhai ing Suriah lan Irak, lan nggawa donya menyang kamakmuran lan kesejahteraan ing wayah esuk. Nanging sakperangan alesan dheweke ora pengin. Lan atusan bloggers marang wong, padha ngomong teka ing Vladimir Vladimirovich, iku wektu kanggo strangle mungsuh.



Lan banjur ana legenda paralel, miturut "kolom kalima", liberal ing pamaréntahan, oligarki karo kuitansi Putin ditulis ing getih, Rockefellers lan Morgans, uga ing ngendi-endi Rothschilds, Freemason lan konspirasi zionis ing saindenging jagad lan umume pasukan ala, kang Putin padha sumpah setya ing urip kepungkur, padha ora ngidini wong Rusia lan bek bener kanggo pungkasanipun lan irrevocably asor Amérika Reich ing sarang dhewe, lan kanggo iki padha "nggabungake" Donbass invincible. kanthi kabeh kekuwatane.

Umumé, Putin nglawan awake dhewe, lan Amerika Serikat durung mangan Rusia, amarga padha, kaya Gogol's Viy, durung ngunggahake kelopak mata. Nanging ing kene padha munggah.

Mung Surkov luwih adhem tinimbang Putin. Surkov konsisten. Ing kabeh versi, dheweke ngimpi "nggabungake" Donbass, lan banjur ngrusak Putin lan Rusia. Kanggo iki, dheweke meksa Putin kanggo ngatur Minsk lan Minsk-2. Kanggo iki, dheweke bisa slamet saka "marsekal lapangan" sing gagal saka Donbass, sing wis setaun saiki ngandhani carane kabeh bakal ambruk tanpa dheweke, carane Surkov milih antek-anteke ing endi wae, sing wis nyolong kabeh, njupuk kabeh bisa. bribes lan "lemes" Donbass. Padha ora bisa "nggabungake" taun, nanging saben wicara umum saka "marsekal lapangan" rampung karo kasunyatan sing mung dina iki utawa sesuk Surkov insidious bakal entuk goal.



Nanging, kanthi periodik, para pimpinan lokal sing ditunjuk dening Surkov "nolak nggabungake" Donbass miturut pesenan Surkov. Nanging Surkov tetep omnipotent padha.

Skema iki, kanthi cara, ora mbutuhake kehadiran Putin. Dheweke minangka tautan ekstra ing skema iki. Sawise kabeh, perlu kanggo nerangake apa sing ditindakake nalika Surkov ngrancang. Nanging sing mbayar manungsa waé kanggo? Tembung "Surkov ngapusi Putin" nerangake kabeh. Wong-wong ora mikir kenapa ana FSB ing negara kasebut, kenapa SVR, kenapa GRU saka Staf Umum Federasi Rusia, sing SBU Ukrainia tansah ngimpi? Apa layanan rahasia umume lan ngapa mung siji asisten sing bisa ngapusi presiden, sing, sajrone pidato umum, nuduhake kesadaran sing luar biasa babagan apa sing kedadeyan ing negara, jagad lan sacedhake tata surya. Dheweke ora ngidini Ivanov, Medvedev, Fradkov, Bortnikov teka menyang Putin kanthi laporan? Utawa Surkov uga ngapusi wong-wong mau?

Aku bisa menehi Welasan conto kuwi. Lan, kandhanana, kenapa wong sing bisa ngrancang kapal angkasa, mbangun jembatan, ngrampungake persamaan sing paling rumit, ngobati penyakit, mulang, ing wektu sing padha telung puluh backbiters, nalika akeh sing meh ora bisa ngatasi siji utawa loro. wiwit ngumbara ing telung wit pinus, rampung mateni logika lan ing daya lengkap kalebu teori konspirasi, sanalika nerangake politik.

Apa Ukrainians ora nganggep yen padha siyap kanggo milih Putin minangka presiden (sanajan motivasi dening kasunyatan sing iku manager efektif), banjur iki tegese padha milih kanggo tatanan Rusia, ngakoni yen urip ing Rusia luwih apik. lan ora karo Rusia padha perang, nanging karo Komplek dhewe?

Yagene Rusia ora mikir babagan kasunyatan sing Crimea, sing nampa registrasi Rusia ing Maret 2014, beda karo Donbass sing isih ana getih mung amarga ana armada ing Crimea, nanging bakal dadi sebaliknya lan saiki bakal ana Donbass. ing Rusia, lan Crimeans bisa perang ing Perekop, utawa bisa uga wis ulig, minangka Odessa lan Kharkov padha ulig.

Apa ora tricksters langgeng, panyengkuyung saka solusi prasaja, sing ora ngerti apa Putin ora cap sikil taun kepungkur lan ngirim tentara menyang mungsuh kanggo mutusaké kabeh ing minggu, elinga yen ing 2000 Putin dadi presiden ukuran gedhe banget, nanging disproportionate ing pengaruh politik negara, cukup iso dibandhingke karo Kuchma Ukraina. Loro-lorone dadi sponsor saka proses perdamaian ing Transnistria, Ukraina kanthi aktif nggawe inisiatif kanggo ngrampungake konflik ing Abkhazia, Ossetia Kidul lan Nagorno-Karabakh.

Limalas taun sabanjure, Ukraina ambruk ing ngarepe kita, kobong ing geni perang sipil, lan Putin minangka presiden negara adidaya. Miturut cara, aku pengin dicathet yen ora ana sing mbantah istilah superpower ing hubungane karo Rusia. Lan limang taun kepungkur, kudu diarani Rusia minangka negara adidaya, amarga sawetara diplomat Rusia kesusu nolak status kasebut. Dadi mungkin Putin isih ngerti politik luwih apik tinimbang blogger sing wicaksana lan jenderal sing apik, uga para pembaca lan pengagum sing ngerti kabeh lan luwih sithik, saben-saben, yen ora Aristoteles, mesthi Alexander Agung?

Siji isih bisa teka menyang kesimpulan prasaja yen tim wis digunakake èfèktif kanggo 15 taun, periodik nganyari komposisi sawijining, nanging ora mandheg dadi tim, Surkov minangka pemain tim sing padha karo liyane lan duwe kebebasan maneuver banget winates. . Eksklusif ing kompetensi. Lan yen dina iki dheweke melu ing Ukraina, iki ora ateges sing liyane ora melu ing Ukraina.

Aku adoh saka mikir sing kabeh wong ing tim iki tresna saben liyane. Menapa malih, Aku manawa sawetara anggota sawijining, kanggo sijine iku mildly, ora banget loropaken karo saben liyane. Nanging sing dibutuhake ora urip kulawarga sing seneng, nanging efektifitas politik. Sapa wae sing ngomong yen dheweke ora efektif, mula dheweke kudu mbenturi watu marang aku.

Lan supaya aku ngelingake wong-wong sing mangu-mangu yen ing 1989-1991, saben penonton program Vzglyad lan saben maca majalah Ogonyok uga ngerti apa sing salah ing jaman kepungkur lan kepiye carane bisa mbangun masa depan sing seneng. Lan kawruh iki nyebabake "90-an sing gagah", sing akeh sing ora bisa urip, lan akeh sing isih urip ora ngerti kepiye carane sukses lan kenapa negara kasebut slamet.

Mulane, siji kudu ora wuta pracaya brahala sabanjuré, kang everyone mangerténi ing advance. Yeltsin uga dadi brahala lan ketoke ora salah kanggo akeh. Sampeyan mung kudu takon dhewe pitakonan prasaja lan menehi jawaban logis konsisten kanggo wong-wong mau.

Lan sing paling penting, siji ora kudu mikir yen setengah saka komentator disebut Minsk mati pisanan, lan 99% diterangake ing Minsk kapindho ing cara iki, banjur Putin ora ngerti apa sing katon lan dingerteni kanggo puluhan politisi amatir.

Lan yen Surkov tanggung jawab kanggo arah Ukrainia, lan kasus ing Ukraina wis ajeg obah menyang perang kanggo luwih saka setahun, banjur iki mesthi ora kelakon marang karsane. Yen dheweke wis berjuang kanggo perdamaian ing biaya apa wae (sanajan kanthi biaya isin), mesthi ana jagad sing isin, utawa dheweke bakal pensiun.

Urip dudu film thriller Hollywood kanthi plot bengkong sing misuwur, ing endi piala iku insidious lan omnipresent. Nyatane, kakehan macem-macem jinis kekarepan, kapentingan lan aspirasi pribadi sing mengaruhi keputusan politik nggawe keputusan kasebut rada linier. Kamenangan dumunung ing salah pitungan luwih saka nomer luwih saka opsi lan nemokake pamindhahan sing ora dikarepke kanggo mungsuh.

Kanthi iki, pamrentah Rusia ngrampungake kanthi becik. Lan yen dheweke ora nuduhake rencana karo wong, mesthine ala, nanging elinga yen Muller lawas, sing dimainake dening Armor ing film "17 Moments of Spring," ujare: "Apa wong loro ngerti, babi ngerti. ” Iku luwih apik kanggo supaya wong dhewe njaluk sethitik gemeter saka jaban rangkah "kanca lan partners" bakal ngerti ing advance carane padha arep nanggapi kabeh meanness.
Pengarang:
Sumber asli:
http://cont.ws/post/91598
50 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. papont64
    papont64 4 Juni 2015 05:01
    + 22
    Ora ketompo carane medeni muni, nanging bakal ana perang luwih ... Ora ana pilihan.
    1. oleg gr
      oleg gr 4 Juni 2015 05:31
      +6
      Sing mesthi. Amerika mung ora bakal mundur. Big muck saka wong-wong mau bakal manawa.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Lukich
        Lukich 4 Juni 2015 06:13
        +9
        Kutipan saka: oleg-gr
        . Big muck saka wong-wong mau bakal manawa.

        lan muck iki ing kabeh ngarep lan pituduh. dheweke ora bakal nampa yen dheweke kelangan pengaruhe lan kalah karo wong-wong sing dianggep wis dikalahake lan ditaklukake. kontol nang anus!!! am
        1. alex-s
          alex-s 4 Juni 2015 13:57
          +3
          Yeltsin uga dadi brahala lan ketoke ora salah kanggo akeh.

          Aku ora nate seneng karo Yeltsin lan ora milih dheweke!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Su24
      Su24 4 Juni 2015 05:54
      -7
      Kutipan saka papont64
      Ora ketompo carane medeni muni, nanging bakal ana perang luwih ... Ora ana pilihan.


      Mesthi wae. Lan iki apik. Perang ndadekke metu paling apik ing wong.

      Mung Surkov luwih adhem tinimbang Putin. Surkov konsisten. Ing kabeh versi, dheweke ngimpi "nggabungake" Donbass, lan banjur ngrusak Putin lan Rusia. Kanggo iki, dheweke meksa Putin kanggo ngatur Minsk lan Minsk-2. Kanggo iki, dheweke bisa slamet saka "marsekal lapangan" sing gagal saka Donbass, sing wis setaun saiki ngandhani carane kabeh bakal ambruk tanpa dheweke, carane Surkov milih antek-anteke ing endi wae, sing wis nyolong kabeh, njupuk kabeh bisa. bribes lan "lemes" Donbass.


      Lan apa sing salah? Nalika Strelkov bocor, serangan balik cepet mandheg.
      1. Xergey
        Xergey 4 Juni 2015 06:27
        +9
        Apa sing apik babagan perang?
        1. mihasik
          mihasik 4 Juni 2015 11:25
          +5
          Kutipan: Xergey
          Apa sing apik babagan perang?

          Ora ana ing perang. Nanging Nazi frostbitten ing tetanggan matèni bocah-bocah, iku apik?
          Lan Wigati, nganti padha mimpin adoh saka tapel wates, padha ngrusak desa Russian lan wong karo tentara meriem. Saiki wong-wong sing kontak langsung karo dheweke dipateni. Lan nganti geeks iki rampung numpes, bocah-bocah lan wong diwasa bakal mati. Lan ing perang
          ora ono sing apik...
          Senajan ana! Kanggo sing nggawe dhuwit saka iku.
      2. wong edan
        wong edan 4 Juni 2015 07:35
        + 10
        "Perang ndadekke metu paling apik ing wong."

        Lan sing paling awon banget.
        1. Lukich
          Lukich 4 Juni 2015 10:39
          +7
          Kutipan saka: crazy_fencer
          Lan sing paling awon banget.

          lan malah luwih. katon carane punishers unleashed piyambak ing Donbass
    4. Moore
      Moore 4 Juni 2015 06:01
      +5
      Aku bakal ngomong luwih akeh: malah kertas (kok kertas - wong-wong sing njabat ing Pasukan Rudal Strategis ngerti) prajurit - misil pungkasane wiwit nyiapake ...
      1. Dembel77
        Dembel77 4 Juni 2015 06:55
        + 11
        Aku seneng artikel kaya Ishchenko. Artikel iki khusus cocog karo pangertenku babagan kedadeyan ing Ukraina kanthi lengkap. Sayange aku ora duwe wektu kanggo maca kabeh artikel dheweke. Ayo kula ngutip saka artikel liyane babagan dheweke:
        Ing kartun bocah-bocah adhedhasar buku Milne, bocah beruang lucu Winnie the Pooh, nalika arep ngunjungi Eeyore, mangan madu sing digawa minangka hadiah, lan banjur nggawe lagu, sing isine digodhog nganti nyatakake pet fisik aneh madu, kang "kene, lan saiki wis musna."

        Padha bisa ngandika bab persetujuan Minsk kanggo mutusake masalah konflik sipil ing Ukraina. Dheweke ora bakal duwe wektu kanggo lair sawise pirang-pirang jam vigils, amarga langsung ilang. Iku karakteristik yen sawise Minsk-1 nomer ahli optimistis sing samesthine pembangunan lan deepening saka proses perdamaian relatif gedhe (kurang saka pesimis, nanging isih), banjur sawise Minsk-2 ana praktis ora ahli kuwi. Nanging, yen penjamin persetujuan sing ditindakake ing Rusia, Jerman lan Prancis isih nyoba ngunggahake optimisme tugas, mula para pihak ing konflik kasebut nyatakake persetujuan kasebut ora bisa ditindakake sanajan sadurunge tinta para penandatangan garing.
        Minangka wong nulis, malah mung maca tanpa mikir iku menarik. kula hormati.
        1. g1v2
          g1v2 4 Juni 2015 15:16
          0
          Aku ora seneng kabeh artikel dheweke, nanging iki mesthi ana ing titik. Aku ora ngerti yen akeh penggemar teori plum lan konspirasi Surkov sing nggegirisi bakal ngerti, nanging yen paling ora bagean saka wong-wong mau ngerti, iku ora ala.
    5. NEXUS
      NEXUS 4 Juni 2015 07:26
      +7
      Kutipan saka papont64
      Ora ketompo carane medeni muni, nanging bakal ana perang luwih ... Ora ana pilihan.

      Dadi sampeyan mikir yen AS lan NATO bakal ngeculake konflik nuklir? Yagene, nalika ngomong babagan perang, apa wong mikir yen ora bakal mengaruhi dheweke lan kulawargane lan bakal ana ing 10-15% wong sing slamet?
      Amarga saka 10-15% iki, kauntungan utama senjata nuklir dirusak - FAKTOR PENENTU!
    6. Komentar wis dibusak.
    7. siberalt
      siberalt 4 Juni 2015 09:11
      +7
      Sing kurang kita pengabdian kanggo rencana saka daya, luwih kita pengin pracaya marang daya. Ing USSR ana rencana (biasane rencana limang taun) lan rencana kasebut mudhun ing saben ekonomi lan produksi. Lan kabeh wong weruh asil konkrit saka kegiatane. Ing kapitalisme, kita mung ngerti yen kita kudu ngganda PDB kanthi cara apa wae. Lan carane lan kanggo sapa ora ana sing jelas. Iki asale saka embezzlement lan ora tanggung jawab legal saka panguwasa.
    8. mihasik
      mihasik 4 Juni 2015 11:12
      +2
      Kutipan saka papont64
      Ora ketompo carane medeni muni, nanging bakal ana perang luwih ... Ora ana pilihan.

      Mung Yellowstone bakal nylametake jagad iki!
    9. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 4 Juni 2015 14:00
      0
      Aku ora ngerti yen Putin ora bisa nyelehake Surkov iki ing kanker utawa dheweke pracaya marang kabeh sing ora ana wong pinter ing jejere presiden, dheweke bakal ngirim Surkov iki ing teks biasa.
      1. avt
        avt 4 Juni 2015 15:32
        0
        Kutipan saka SAXA.SHURA
        Aku ora ngerti yen Putin ora bisa nyelehake Surkov iki ing kanker utawa dheweke pracaya marang kabeh sing ora ana wong pinter ing jejere presiden, dheweke bakal ngirim Surkov iki ing teks biasa.

        Lan kanggo pangerten, ora gelem mikir babagan pikirane sing prasaja - kenapa ana ing wahyu pungkasan kanthi teken "marsekal lapangan" lan umume mantan petugas FSB ora ana siji-sijine, apamaneh rekaman - transkrip saka Zakharchenko Surkov ngipat-ipati ing ngarepe tatanan ing rong baris ??? Saiki, yen dheweke kaya ing ngendi-endi lan krungu saka ing kono - uga, nulis ing tape carane akeh macem-macem iku glethakaken metu. Cukup ora perlu bab "kahormatan" saka perwira" lan "tresna ora kanggo Surkov, nanging kanggo Tanah Air" - ora bakal bisa, amarga ing teks dicithak wis ana whining babagan limang kolom Surkov entuk. Yen ora ana fakta, dheweke bener banjir organ lan saka Donbass Kabeh iki .... uga, yen luwih alus - singsot artistik saka aria kidang sing dipateni saka opera "Tales of the Wina Woods" -,, aku dhewe durung weruh Pavel nanging ora ' t ngarep-arep. Cossack ngethok dheweke dadi setengah karo saber. "Aku dudu pengacara Surkov, nanging kabeh mantra babagan propaganda Surkov iki" wis padha karo siaran TV Ukraina. Mungkin cukup kene kanggo sekte d, Strelka Girkin, kanggo merekrut penganut, mungkin isih luwih apik nggunakake otak kanggo tujuan sing dituju?
  2. Maks Repp
    Maks Repp 4 Juni 2015 05:19
    +5
    Ditulis padat
  3. shishakova
    shishakova 4 Juni 2015 05:34
    +9
    Спасибо.
    Ing tim apa wae ana wong kanthi tampilan lan karakter sing beda.
    Nanging, sapa wae bisa ngowahi pikirane, keputusan, tumindak, gumantung saka kahanan.
    Penulis bener pracaya yen kita, wong biasa, katon banget simplistically ing panguwasa, ing pengaruh ing politik ing Rusia.
    1. blizart
      blizart 4 Juni 2015 09:14
      +4
      Kutipan saka shishakova
      Penulis bener pracaya yen kita, wong biasa, katon banget simplistically ing panguwasa, ing pengaruh ing politik ing Rusia.
      Ing novel A. Hailey "On Your Heights" cetha ditampilake carane kabeh kabinèt mentri ing Kanada, kang dudu negara paling ringkih, teetering ing verge saka mundur mung amarga saka siji kapal kang "terwelu". Nanging, ing Rusia sing kurang liberal, kekuwatan minangka asil saka kekuwatan kabeh vektor masyarakat. Iki minangka motto masyarakat: "Wenehana kebebasan, kita bakal urip tanpa negara sing kuwat!" - Yeltsin mrentah. Kahanan saiki wis jelas, Putin wis katon kaya sing kita kenal saiki, utawa luwih, sampeyan nggawe dheweke.
      1. Mik13
        Mik13 4 Juni 2015 10:35
        +3
        Kosok baline, mung negara sing kuwat kanthi ekonomi sing kuwat sing bisa menehi kamardikan. lan masyarakat sipil sing kuwat.

        Negara lemah kanthi ekonomi kuwat - Jerman. Kabeh katon apik, nanging NSA ngrungokake wong-wong mau liwat kabeh bolongan, lan kanselir mung ngulu lan ngusapi awake dhewe.

        Negara sing kuwat, ekonomi sing kuwat - lan masyarakat sing ringkih - Amerika Serikat. Cukup kediktatoran ing ambang fasisme. Ayo wis ngluwihi - kita mung ora ngerti kabeh.

        Ora ana gunane malah ngomong babagan Ukraina piye wae. Bebarengan karo Libya - ing siji tumpukan ...

        Dadi ing Federasi Rusia, KMK, mung ana kebebasan liyane kanggo ALL warga - ing kene mung yen kita mbandhingake obat - wis ana alesan kanggo bangga. Ing Boris Bukh, kamardikan mung kanggo elit ing beyo wong liya.
      2. shishakova
        shishakova 4 Juni 2015 10:44
        +2
        Kutipan saka blizart
        Putin katon kaya sing kita kenal saiki, utawa luwih, sampeyan nggawe dheweke


        matur nuwun. Aku seneng banget karo ide sampeyan iki.
        Ora ana wong sing sampurna, saben wong duwe kapercayan dhewe-dhewe. Isih, misale jek Putin duwe peran positif ing Rusia. Yen sampeyan ngelingi taun nol, dadi medeni, sanajan saiki kabeh dadi rapuh)
  4. Loner_53
    Loner_53 4 Juni 2015 05:36
    +8
    Mulane, siji kudu ora wuta pracaya brahala sabanjuré sing everyone mangerténi ing advance

    nanging piye wae aku uga ora pengin pracaya Surkov, iki mung pendapatku hi
    1. xan
      xan 4 Juni 2015 12:19
      +1
      Kutipan: Loner_53
      nanging piye wae aku uga ora pengin pracaya Surkov, iki mung pendapatku

      Ing krisis Krimea setaun kepungkur, Shoigu mènèhi prentah sing kaya-kaya tèknis kanggo nglebokaké pasukan sing sithik banget ing semenanjung. Sinau babagan iki, Putin takon: "Sapa sing menehi ijin marang sampeyan?" Iku ing film "Crimea. Way ngarep." Iki minangka cara kerja VVP, ing wektu-wektu penting dheweke malah nduweni kontrol cilik, lan Surkov kanthi jelas dibangun ing skema iki.
    2. Gagak
      Gagak 5 Juni 2015 02:43
      0
      nanging, nyuwun pangapunten, apa Surkov ngandika utawa publicly nindakake sing siji bisa ngomong - "Aku ora pracaya / pracaya" ???
  5. TotalWar
    TotalWar 4 Juni 2015 05:50
    +5
    Penulis wis rampung, aku setuju karo sampeyan kanthi cara akeh! Analisis sober babagan kedadeyan lan kesimpulan sing dikalibrasi kanthi jelas!
  6. shinobi
    shinobi 4 Juni 2015 05:53
    +2
    Yen perang ora diwiwiti ing musim panas iki, Federasi Rusia wis menang, nanging ing sadawane dalan, prediktor bener, 2015 minangka titik balik.
  7. alicante11
    alicante11 4 Juni 2015 05:55
    +6
    Mesthine, GDP ora bocor apa-apa. Iku mung perang, sanajan kadhemen. Ing perang ana sing menang lan sing kalah, ing saben perang lan ing perang kabeh. Sampeyan uga ora bisa nuduhake rencana, nanging kudu diterangake KENAPA iki ditindakake kanthi cara iki. Yen sampeyan ngerti apa sing kedadeyan lan sampeyan bisa tumindak kanthi cerdas, iki nduwe pengaruh positif marang semangat para pejuang. Conto prasaja yaiku para pelaut sing padha perang nganti pungkasan ing kapal perang Oslyabya ing Tsushima, ditulungi lan ditransfer menyang cruiser Dm. Donskoy, meh miwiti kerusuhan nalika mung ditutup ing kokpit nalika perang supaya ora nyegah. punggawa biasa saka perang Jepang. Lan yen kita nggatekake yen kabeh bangsa pancen perang ing Perang Dingin, mula kabeh bangsa kudu ngerti apa sing kedadeyan.
    Ing bab mung iku muspra penulis "hit" Strelkov. Sawijining wong kanthi tulus gelo karo pamrentah lan kanthi tulus nganggep ora bener. Sampeyan kudu ngormati panemune, utamane amarga dheweke mbela pendapat kasebut kanthi senjata ing tangane.
  8. saag
    saag 4 Juni 2015 06:05
    +4
    "... Mulane, siji ngirim ora wuta pracaya brahala sabanjuré, kang everyone mangerténi ing advance. Yeltsin uga brahala lan ketoke infallible kanggo akeh."

    Sanadyan padha njupuk mati teropong pink
  9. Deff
    Deff 4 Juni 2015 06:17
    +5
    IMHO, penyanyi sabanjure memuji GDP lan timnya. Deleng foto Surkov (daffodil karo krama boyar) lan ing ngendi kulawarga, anak, real estate lan properti?
    Apa sing ditindakake Surkov, lan apa sing dikenal, apa manfaate kanggo negara (utawa manfaat sing padha karo Gref lan Chub - padha mbantu nguatake lan mbangun kekaisaran kanggo wong sing bener)? Sapa Zurabov, sing ngentekake setahun ing kapal selam ing Kyiv, lan kenapa dheweke ana ing kana? Apa iki tim?

    1. Pamrentah Kerensky uga dadi tim - kepiye pungkasane?
    2. Aku ngerti swoop a, Surkov Originally saka Alfa-Bank, sing, yen katon jero menyang 23 taun: Sistem kanggo distribusi portofolio VIP tetep oligarki. Endi Chubais, sing ngrampok wong nganggo voucher?
    Gref, ngelingi Sberbank saka Crimea (supaya ora tiba ing sanksi) Iku bakal menarik kanggo katon ing Rakyat Commissar Keuangan ing Perang Donya II, sing ngelingi bank amarga saka ancaman fasis ... Inggih, etc.
    3. Sebutake paling ora siji kasus serius karo wong VIP pemerintah sing rampung ing pengasingan skandal utawa nyoba (Vasilyeva ora diitung, amarga pion)
    ===============
    Apa ana tanggung jawab elit kanggo tumindak ala sing ditindakake ing Tanah Air?
    1. krant
      krant 4 Juni 2015 07:30
      +4
      Aku setuju 100%!
    2. Gaura
      Gaura 4 Juni 2015 09:39
      +2
      Kok lunga adoh? Kasyanov uga dadi bagéan saka tim iki bubar. nglirik Iki minangka tim sing efektif, ing antarane dumadakan ana sawetara pejuang "ideologis" kanthi tim sing padha.
  10. Deff
    Deff 4 Juni 2015 06:34
    +4
    Apa ganjaran sing bisa ditampa yen universitas dijenengi miturut jeneng wong sing ngrusak negara (Universitas Ural dijenengi EBN)? Lan Yayasan Gorby isih menehi rekomendasi babagan cara "rampung" Rusia, lan wong-wong ngubengi Moskow ing mobil VIP kanthi lampu sumunar ing khusus Rusia. keamanan. Sing. kabeh iki normal kanggo elit kita, iki toleransi lan toleransi kanggo pengkhianat, provokator lan usurpers. Senajan ... iki alam kanggo kapitalisme, amarga iku sing kudu menehi thanks kanggo donya lan ibukutha Rusia
    1. krant
      krant 4 Juni 2015 07:32
      +3
      Ing kana, saben wong duwe awake dhewe, "nanging ora ninggalake awake dhewe", apa sing ora jelas ing kene?
  11. kanca74
    kanca74 4 Juni 2015 06:40
    -9
    Nalika pilot glider licik Agung meneng, bocah-bocah dipateni, lan wong Kudrin bali.
  12. penumpang
    penumpang 4 Juni 2015 07:14
    + 14
    Ya, paling ora sapisan ing pojok, katon luwih jembar babagan kedadeyan ing jagad iki. Coba sijine dhewe ing panggonan Putin padha. Iki minangka aerobatik - kanthi tenang nindakake apa sing dibutuhake, karo wong sing wis ana, sing adoh saka ideal. Lan ati-ati banget karo panemu lan sudut pandang sing beda. Putin dudu penakluk, dheweke minangka pencipta. Liyane iku sekunder. Ukraina sing padha ora kudu dikalahake utawa dibebasake, nanging diformat maneh. Ing kene tim nggawe kahanan kanggo transformasi kasebut. Sakit, nanging iku tamba.
    1. saag
      saag 4 Juni 2015 07:34
      +1
      Kutipan saka putnik
      Putin dudu penakluk, dheweke minangka pencipta.

      Pencipta apa?
  13. Egoza
    Egoza 4 Juni 2015 07:44
    +3
    "Ing dina liyane ngerti yen SURKOV teka menyang kita, Dheweke ujar manawa REPUBLIK LUGANSK lan DONETSK ora dibutuhake RUSIA kanggo pitakon apa sing kudu kita lakoni, dheweke mangsuli yen kanggo ngethok arca saka kayu kanthi jujur, mula akeh wong sing mati lan dheweke. ORA KEPENDUK AKU NENG RUSIA.wiwit awal aku ngerti yen dheweke iku umume maling, rampok, ora entuk pitulungan manungsa, kita pengin duwe pimpinan biasa, nanging kepiye carane nyopot tukang kayu yen dheweke dadi pembunuh lan bakal. GRIP FOR POWER KARO BANTUAN GEtih kaya Poroshenko.
    iki carane wong saka Novorossiya nulis. Lan nyoba kanggo mbuktekaken sing Surkov ora saka kolom 5. Dadi ing kasus iki, aku ora setuju karo Ishchenko. Umumé, piye wae artikel kasebut ora ditulis kanthi gaya. Bener, uga, "mbengkongaken"?
    1. avt
      avt 4 Juni 2015 09:31
      +4
      Quote: Egoza
      "Ing dina liyane ngerti yen SURKOV teka menyang kita

      Aku krungu karo komentar saka "Field Marshal" sing tanpo pekso digabung menyang pensiun - "Dheweke ora bisa "nggabungake" Taun, nanging saben wicara umum saka "Field Marshal" ends karo kasunyatan sing mung dina iki utawa sesuk Surkov insidious bakal entuk. goal. "---- "Field Marshal" uga wrote sing Surkov prangko ing ngarepe Zakharchenko, sing digawe dowo metu ing manungsa waé tanpa crutches lan muntahake ing pasuryan, sumpah banget. "Mbokmenawa," Field Marshal "ing dandanan ana. ana ing tumindak iki.
      Quote: Egoza
      SURKOV Ngandika yen RUSIA ora perlu REPUBLIK LUGANSK lan DONETSK menyang Pitakonan Apa sing kudu kita tindakake?

      Apa dheweke ngomong yen ing panggung opera? Apa warga takon pitakonan saka penonton? Nalika pungkasan sampeyan ndeleng pidato umum dening Surkov, paling ora ing Rusia??? Shooting ing TV lan wawancara karo wartawan bisa diitung nganggo driji siji. Maneh - dheweke dudu wong militer, dheweke dadi politisi, lan yen militer ora mbukak rencanane ora mung sajrone perang - sampeyan ora bakal ngenteni "peta dalan" kanggo urip saka politisi - ora ana sing bakal nyerah. gerakane ing Game ahead saka wektu Aku ora pengacara Surkov lan kabeh liyane, aku ora ketemu wong, nanging ngerti saka data ora langsung ... kabeh iki minangka singsot seni saka "field marshal." Umumé. , ALL acara ing Donbass lan Lugansk kudu diukur ing konteks konfrontasi global antarane Rusia lan Amerika Serikat, lan ing kene malah kabeh-kuwasa ora pengin muter luwih adhem tinimbang Putin. wassat , Surkov, lan gerakane timbal balik kanggo kahanan saiki USA. Lan iki kanggo dina iki, uga, saka sing paling nyata, perang ing Transnistria miturut jinis 08.08.08. ngiring dening, saiki isolasi nyata saka Rusia.
    2. Magadan
      Magadan 4 Juni 2015 11:35
      +3
      Aku ndhukung sampeyan.
      Kasunyatan bilih Novorossiya durung digabung ora ateges sawetara bajingan sing nduweni kuwasa ing Federasi Rusia ora pengin nggabungake. Kasunyatan bilih pamaréntahan kita cetha ora monolitik uga katon ing mripat langsung.
      Contone, sakperangan alesan Serdyukov dibusak, nanging isih ora dikunjara. Padha temenan nyoba kanggo smear Vasilyeva, nanging ora cukup, sanajan paukuman isih entheng. Lan sing non-manungsa, putri saka kepala Komite Pemilihan Irkutsk, sing ngalahake mudhun bocah-bocah wadon pati, iki umum dibebaske. Piye wae aku ora percaya yen kabeh kekuwatan ing negara kita mbenerake pembunuh kaya ngono, nanging ana kemungkinan sawetara Sekte sing kuwasa lan nutupi saben liyane.
      Dadi butting kanggo Novorossia ing panguwasa jelas terus. Lan sektarian pro-Kulon uga bisa nindakake akeh. Rusia dhewe pancen nyedak Donbass kanthi blokade. Coba smuggle soko kanggo Donbas, lan aku bakal weruh. Utawa tuku soko ing Donbass kanggo ngedol ing Rusia supaya wong ing Donbass bisa entuk dhuwit.
      Umumé, ora perlu ngyakinake manawa "pesta plum" ora ana. Aku ora percaya.
      Aku elinga taun kepungkur banget uga, nalika kabeh Runet, kaya-kaya ing isyarat, ing Mei-Juni wiwit sing mantras bab "Miners-lungguh-on-the-bokong", Amerika Serikat, lan ora mung ing Donbass "(padha). ngomong, ora apa-apa yen Donbass gabung)
  14. wong edan
    wong edan 4 Juni 2015 07:54
    +1
    Artikel punika plus mesthi. Miturut cara, purun, komentator, sakperangan alesan, mung ndeleng Amerika Serikat minangka mungsuh potensial ing perang mbesuk. Alas, iku ora dadi saka tembung ing kabeh. Yen (Gusti Allah ngalang-alangi) kedadeyan kaya krisis militer global, mula kabeh Eropa bakal cepet-cepet menyang Rusia kanthi seneng, kaya sing wis ditindakake ing taun 1941. Aku curiga yen Putin, Surkov, lan Ulyukaev uga ngerti kanthi jelas. Mulane, dheweke nyoba ngimbangi jerami sing ora kandel. Maneh, nyadari yen kesiapan angkatan bersenjata domestik isih adoh banget saka bisa nglawan kabeh wong ing wektu sing padha. Lan dheweke ora bakal siyap kanggo konflik global sing potensial, aku wedi, durung sesuk.
    1. Magadan
      Magadan 4 Juni 2015 11:24
      -1
      minus artikel sing ora diragukan. Kabeh tulisan kanggo nyoba kanggo uncalan ing paling Piece cilik saka telek ing Strelkov.
      Babagan Perang. Apa sampeyan lali babagan senjata nuklir sajrone sejam? Apa aku ngomong babagan "kabeh Eropa bakal cepet-cepet menyang Rusia kanthi seneng"?
  15. Deff
    Deff 4 Juni 2015 08:43
    +5
    Kutipan saka: crazy_fencer
    Artikel punika plus mesthi. Miturut cara, purun, komentator, sakperangan alesan, mung ndeleng Amerika Serikat minangka mungsuh potensial ing perang mbesuk. Alas, iku ora dadi saka tembung ing kabeh. Yèn, (Gusti Allah pareng) kedadeyan kaya krisis militèr global, mula kabèh Éropah bakal buru-buru menyang Rusia kanthi seneng, kaya sing wis kedadean ing taun 1941.

    Lan sing lungguh lan vegetated ing Kamentrian Luar Negeri Rusia ing Ukraina kanggo 23 taun? Apa sing ora katon? Bojoku saka Crimea, supaya de-Russification lan Ukrainization wis kasil nandur ing kono kanggo 23 taun (sampeyan mung bisa ndeleng ing buku teks) - utawa apa sampeyan sok dong mirsani iku mung sawise Maidan pungkasan? Apa ana lantai CIA lan ora Gru? Apa angel mbantu Yanuk karo anti-Maidan, utawa ora ana sing bisa dilacak, malah dheweke ngerti babagan uwal ing pungkasan, utawa kabeh tim Rusia ing Kyiv sibuk nuduhake gas? Wiwit warta, kajaba masalah gas, durung muncul ing pers kita sajrone 10 taun kepungkur ...
    1. non-pejuang
      non-pejuang 4 Juni 2015 15:00
      +1
      Kasunyatan. Rusia turu liwat Ukraina suwene 23 taun. Lan ora perlu nggawe alesan yen kita duwe taun 90-an, kita meh dhengkul. Rotenbergs-Surkovs-Ulyukaevs lemak kita padha antusias nuduhake pai, mung pepadhamu (USA) nuthuk ing lawang njaba, sing uga peduli karo pie kita. Lan kita duwe apa-apa siap ing Ukraina. Salajengipun. Ora ana sing ditindakake sajrone 23 taun iki.
  16. Volzhanin
    Volzhanin 4 Juni 2015 09:31
    0
    Bla bla bla... Cathetan babagan apa-apa!
    Ngomong, bodho percaya lan kabeh bakal apik.
    Lan kita ora pengin bodho, nalika liberal wis kuwasa kanggo puluh lan mung puffs metu pipi lan mbangun kabeh limo trik reged.
    Ora ana kasus nyata!
    Ora ana substitusi impor sing dikarepake, mung tembung. Tanpa proteksionisme pragmatis sing sehat, Rusia ora bisa ngadeg kanthi dhuwur. Lan kanggo iki, WTO kudu dikirim menyang neraka, lan liya-liyane. lsp.
    Inggih, supaya wong wicaksana licik iki ngleksanani ing privasi manca, nanging apa karo ekonomi domestik? Kanthi sistem pendidikan, perawatan kesehatan? Lan iki saya tambah parah ...
    Duh, wis capek..
    1. divangeneral
      divangeneral 4 Juni 2015 10:44
      0
      iku mung Surkov kang x .. tamparan ing gaji
      nepaki
      Strelkova obsi..et
      nyoba kanggo njaga iman ing rencana licik
      ing umum, kabeh padha kabeh padha
    2. Magadan
      Magadan 4 Juni 2015 11:20
      +1
      teka menyang kesimpulan padha
      Lan miturut Putin, aku luwih yakin yen dheweke pancen Pemain Gedhe lan Patriot sejati. Nanging, sayangé, kanthi pilihan personel, dheweke ora duwe bakat sing jelas. Putin dudu Catherine Agung.
      Iki ora detract saka virtues liyane, nanging, peduli iku, sampeyan ora bisa narik metu kabeh Game ing dhewe. Iku kaya ing bal-balan - sampeyan kudu Tim, lan ora mung siji Maradona karo 2-3 pemain liyane normal, nalika liyane saka tim nyedot, lan liyane, saperangan pemain uga pengin nggawe gol ing sly.
      Seneng ora seneng, kaya ngono saiki ing pamarentah.
      1. saag
        saag 4 Juni 2015 11:36
        +2
        Kutipan saka Magadan
        sampeyan ora bisa narik metu kabèh game ing dhewe

        Sampeyan ngerti, ana aktivis kaya ing Prancis, Joseph Fouche, urusan ing jaman Napoleon, lan dheweke uga seneng ngubungake kabeh ing awake dhewe supaya dadi tokoh sing ora bisa diganti, nanging kabeh padha, ing siji wektu dheweke ora gelem. jasane...
  17. Henokh
    Henokh 4 Juni 2015 09:41
    +1
    Pujian liyane kanggo PDB lan rencana licik, mung Rusia sing prasaja, nanging marmot Serdyuki lan liya-liyane dihormati. Pujia Gusti Allah sing ana!
  18. Ora perduli
    Ora perduli 4 Juni 2015 09:47
    +7
    Akeh sing bakal kaget yen aku bakal nulis saiki. Mung sedina ing taun 1988, nalika ana USSR lan ora ana sing wani mikir yen bakal ambruk, dheweke menehi buku kandel "Prediksi Masa Depan" kanggo sedina. Diduga, ditampa liwat portal informasi ... Lan omong kosong liyane. Aku babar pisan ora kasengsem karo apa sing diprediksi ing kono sajrone sewu, telung ewu taun. Kaping pisanan, aku ora bakal teka. Kapindho, ramalan ora kelakon kanggo periode kasebut. (Aku panginten mangkono) Mulane, aku maca satus taun pisanan kanthi rinci lan kanthi teliti. Lan pracaya utawa ora, wis ditulis ana sing USSR bakal mandek kanggo ana. Sing bakal ana sawetara negara merdika. Sing jagad bakal miwiti Perang Donya kanthi partisipasi akeh negara. Umume negara Muslim bakal perang. Lan Ukraina bakal dadi medan perang lan bakal wiwit mudhun. Nanging, ana uga ditulis yen Rusia uga bakal digambar ing acara kasebut, nanging negara kasebut ora bakal perang. Aku banjur gumun karo ramalan kaya ngono. Lan aku ora bisa mbayangno kabeh. Apa Ukraina bakal njaluk yen perang bakal biasane Muslim? Ing kana uga ditulis manawa wong Islam lan Eropa bakal entuk. Iki aku ora bisa mbayangno ing wektu. Mulane, aku nganggep ramalan kasebut minangka fiksi lan mandheg maca! Lan saiki aku ngerti yen iki kedadeyan! Aku kudu ngati-ati apa sing diparingake. Saiki aku bakal ngelingi kabeh sing luwih apik. Sing paling aneh yaiku yen ana wong sing isih duwe buku iki ... Dadi yen sampeyan percaya, mula Perang Agung, sing seneng ditulis ing kene, ora bakal. Lan yen mengkono, banjur Rusia ora bakal langsung melu ing.
    Sapa sing ora percaya karo apa sing daktulis ing kene, aja diwaca. Lan luwih-luwih aja ngomentari apa sing ditulis. Aku ora bisa "mangan bumi" kanggo mbuktekake marang wong yen kabeh pancen bener !!!
    1. dmb
      dmb 4 Juni 2015 11:46
      +4
      Sebutno pengarang? Lan sampeyan ngerti, aku bakal percaya yen ing buku kasebut bisa uga ana katrangan babagan dina iki. Mung wong sing nulis, ora kaya "ilmuwan annalo-politik" saiki, pancen gampang dianalisis lan cukup ngerti. yen dianalisis saiki, banjur aktivitas Gorbachev ing pungkasan taun 80-an kaya longsor. Malah banjur ana konflik Karabakh lan kerusuhan Kazakh lan konflik Ossetian-Ingush. Lan yen sadurunge pemerintah ditindhes wong-wong mau atos, saiki ana demokrasi lengkap lan indecision, kang, bebarengan karo masalah ekonomi (lan padha), uga bisa menehi saran kanggo analis serius kamungkinan ambruk daya lan ambruk sakteruse saka negara. Elingi Gurov karo angkara diatur. Pakaryane uga bisa dadi dhasar kanggo analis sing sampeyan gunakake. Lan yen pemerintah ambruk, ambruk negara cukup bisa. Churchill ngomong babagan pamisahan Ukraina saka Rusia minangka tugas. Lan apa pemisahan sing ditindakake kanthi tentrem. Nalika salah siji saka rong negara adidaya ilang saka peta donya, banjur ngerti yen bakal ana badai ing donya. ing umum iku bisa. Lan amarga kabeh kapentingan kita lan Amerika Serikat diikat karo Timur Tengah, sing ora tau tentrem, ramalan kelanjutan badai uga ora nggumunake. Sing kasebut ing ndhuwur ora nyuda bakat penulis buku kasebut. Iki saiki luwih utawa kurang cetha kanggo kita.
  19. Tambov Wolf
    Tambov Wolf 4 Juni 2015 10:21
    -2
    Artikel dening sycophant Surkov. Maneh dheweke ngidoni Strelkov. Ayo gelut, panulis, kaya Strelkov, banjur nulis. Toady Dudayevsky.
  20. divangeneral
    divangeneral 4 Juni 2015 10:43
    -1
    nyatane, h..plet Ishchenko, karo artikel kang, dikonfirmasi sing lungguh ing gaji Surkov, kang wis bola-bali ditulis bab sadurungé.
    kurang dengerin iki..
    1. Magadan
      Magadan 4 Juni 2015 11:48
      -3
      Aku setuju karo sampeyan, nanging sakperangan alesan iku ora bisa metu kanggo sijine plus ....
      1. Ruslan67
        Ruslan67 4 Juni 2015 21:36
        +1
        Kutipan saka Magadan
        Aku setuju karo sampeyan, nanging sakperangan alesan iku ora bisa metu kanggo sijine plus ....

        Mungkin amarga aku tamparan minus bebarengan karo sampeyan wassat Bosen slivshiki am Sampeyan mung bisa nguras apa sing sampeyan duwe. Nyuwun Transnistria contone ...
  21. Zorro
    Zorro 4 Juni 2015 11:09
    +3
    Mung wong bodho sing ora ngerti yen ing perang sipil ing Ukraina, ora ana pilihan kanggo persetujuan perdamaian lan penghentian perang.

    Mung siji pilihan bisa - asor lengkap saka tentara Ukropov disebut, jupuk Kyiv lan karusakan fisik lengkap kabeh Ukrofascists sing nolak.

    Ora ana perjanjian perdamaian lan gencatan senjata. Junta fasis sing ngrebut kekuwatan liwat kudeta kudu dirusak.

    Apa sing dikarepake "dara perdamaian" Kremlin pancen ora jelas. Kanthi ghouls Bendero-fasis lan ghouls, tentrem ora bisa a priori.

    Iku pait lan isin kanggo nonton mouse iki fuss karo gencatan senjata. Sapa sing entuk manfaat? Sawise kabeh, tho, cepet utawa mengko, Kyiv kudu numpes roh-roh jahat fasis.

    Napa ndawakake kasusahan sing abot iki? Sawise kabeh, saben dina perang nggawa korban anyar, wong Rusia mati. Ing jeneng apa? Kanggo banjur isih drive republik Novorossiysk menyang leladen fasis?

    Waca apa sing ditulis prajurit milisi biasa babagan negosiasi perdamaian. Ana sing takon apa sing dikarepake?

    Wong-wong pengin urip sing bebas lan mulya, sing ora bisa ditindakake miturut kekuwatan junta fasis sing ana.

    Mung perang nganti kamenangan lengkap marang ukrofascists bakal menehi wong loro kebebasan lan kesempatan kanggo mbangun urip mangsa ora miturut pesenan wong liya, nanging miturut karsane dhewe.
  22. Magadan
    Magadan 4 Juni 2015 11:16
    +5
    Pak Ishchenko, ngendi sampeyan krungu Strelkov ngendika yen "kabeh bakal ambruk tanpa dheweke"? Sampeyan perlu kanggo nulis kabeh artikel mung kanggo siji gulung saka telek, apa sampeyan arep kanggo uncalan ing Strelkov?
    Kabeh jinis boltologists Kurginyakin ora bakal tenang kanthi cara apa wae. Lungguh ing kono, tambah pinter. Nanging mung usaha sampeyan kanggo ngrusak Pahlawan nyebabake mung eseman nistha. Sampeyan kaya para penjilat ing abad kaping 18 sing saben wong nyoba Suvorov utawa Ushakov kanggo tenggelam. Iku ora bisa metu. Rakyat ora bodho. Wong pracaya ing tumindak, ora ngomong.
  23. Egoza
    Egoza 4 Juni 2015 12:13
    +3
    Kene sampeyan! Saiki Poroshenko ing wicara ngandika: "Rusia prajanji Donbass" kita ora nglirwakake kita dhewe "lan wong pracaya. Nanging nyatane, Rusia nguripake Donbass menyang latihan kanggo prajurit lan karusakan saka Ukraina."
    Iki carane indecision dadi metu utawa asil saran Surkov
    1. avt
      avt 4 Juni 2015 17:07
      -2
      Quote: Egoza
      Iki carane indecision dadi metu utawa asil saran Surkov

      Quote: Egoza
      L SURKOV NGARAN RUSIA ORA BUTUH REPUBLIK LUGANSK lan DONETSK kanggo pitakonan apa sing kudu kita lakoni, dheweke mangsuli yen kanggo ngethok tokoh kayu.

      Rungokna! Inggih, sampeyan wis diwasa - yen ana kedadeyan sing kaya mengkono - sampeyan mesthi wis ngirim paling ora ing wangun transkrip saka rapat biyen. Nanging sawise kabeh, wiwit wayahe mundur saka posisi timer janjian saka Departemen Pertahanan ing Donbas, ora ana bukti saka Girkin / Strelkov. Ya, ora ana transkrip, ora ana video, ora ana rekaman audio, mung kiriman ing Internet ala Avakov ing Facebook - Surkov bocor kabeh, utawa malah Putin bocor, mesthi, nanging ing panjalukan urgent saka Surkov, utawa ing pesenan. . wassat
      Kutipan saka avt
      . Kabeh iki .... uga, yen luwih alus - singsot artistik saka aria kidang sing tiwas saka opera "Tales of the Vienna Woods" -,, aku dhewe durung weruh Pavel, nanging ora ngarep-arep. The Cossack Cut "Aku dudu pengacara Surkov, nanging kabeh mantra babagan "propaganda Surkov" wis padha karo siaran televisi Ukrainia. Mungkin cukup kanggo sekte "Strelka Girkin" kanggo ngrekrut penganut, mungkin isih luwih becik nggunakake otak kanggo tujuan sing dituju?
      Belkovsky lan kanca-kancane promosi "marsekal lapangan" tinimbang Putin kanggo resepsi ing Rusia, lan ing kene, "Levada Center" kanthi kapisah ngukur sikap marang Igor Strelkov. Jumlah wong Rusia sing ngerti dheweke tambah saka September 2014 nganti Mei 2015 saka 21% nganti 27%.Sikap marang dheweke "umume positif," ujare Alexei Grazhdankin: 29% responden ngomong yen dheweke ngujo dheweke.

      Fame Strelkov cukup dhuwur kanggo pindhah menyang jajak pendapat miturut slogan ngumpulake tanah Rusia lan entuk asil ing kepala dhaptar partai non-parlementer, ujare ahli strategi politik Andrey Bogdanov. kanggo saiki, "warga kriminal" duwe bobble - nomer ora padha kanggo wektu - "Partisipasi aktif ing politik Rusia saka tokoh DPR lan LPR bakal tampi dening 29% saka Rusia," Levada Center ketemu metu. 43% saka responden padha nglawan partisipasi kasebut. "--- Nanging masalah wiwit - kasus Levadobelkovsky kanggo promosi "300 Strelkovite lan Babai" ora dikirim menyang arsip ing wangun counterweight kanggo Putin. Kanggo wektu iki, nangis keprungu ing kutha lan kutha mung babagan "propaganda Surkov", sing bocor Novorossia. "Nanging saiki.
  24. vex
    vex 4 Juni 2015 12:46
    +2
    Iku muni aneh saka saran analis supaya ora ngevaluasi tokoh lan acara. Dheweke ora tau ngevaluasi sapa wae lan ora ngevaluasi? Apa dheweke tau ngritik sapa wae? Yen dheweke ngritik, apa dheweke ora mikir yen wong sing dikritik tumindak miturut kapentingane dhewe, kanthi sudut pandang dhewe, yen tumindake logis lan bener, amarga Ishchenko nyoba mbenerake tumindak presiden lan Surkov? Apa dheweke tansah setuju karo kabeh sing kedadeyan? Apa banjur profesi analis?
    Dadi, kenapa ora bisa ngevaluasi lan ngritik presiden lan Surkov? Iki padha karo nelpon wartawan supaya ora ngliput acara, polisi ora nyekel durjana, dhokter ora nambani wong lara, lan liya-liyane. Ayo, Pak Ishchenko, aja ngalang-alangi upaya wong kanggo ngatasi kahanan dhewe, tanpa iman buta ing apa sing diwenehake, utamane para analis lan wartawan kanthi sikap sing padha karo kebebasan mikir kaya sampeyan. Kajaba iku, sampeyan dhewe ujar manawa presiden lan Surkov ora nglaporake babagan jabatane. Mungkin ing umum iku worth matesi jumlah wong sing ngomong ing macem-macem kesempatan kanggo sawetara Analysts bener?
  25. Tijiy
    Tijiy 4 Juni 2015 12:57
    +2
    Mung sing kuwat sing diajeni ing donya, iku banal lan primitif, nanging iku cara iku. Sanadyan panguwasa Rusia mbengkongake lan nggegirisi, lan Lavrov wis serak saka pidato bodho babagan pentinge perjanjian Minsk, kita bakal diantemi, ditendhang, lan sanksi tambahan bakal dileksanakake, nanging ora ana sing bakal ngormati lan negosiasi. Amerika Serikat bisa ngebom pemukiman apa wae karo teroris kanggo warga negarane, lan kita wis ilang puluhan ewu Rusia ing Donbass, sing percaya yen Rusia "ora ninggalake dhewe", lan ora ana tindakan sing nemtokake ... Ya, ana Penyetor peralatan lawas mantan Ukrainia kiwa ing Crimea lan, ing paling banget, didandani, ana sawetara tartamtu saka "vacationers", nanging iki kabeh cowardly setengah ngukur ... Nganti ana tendhangan nemtokake ing bokong kanggo Bandera , lan nggawe Novorossia saka 7-8 wilayah bekas Ukraina, kita bakal terus remuk lan bend...
    Ora perlu nyerang Ishchenko, bocah kasebut kerjane kanggo dhuwit, sing mbayar luwih akeh, dheweke nulis babagan iki ...
  26. Victor-M
    Victor-M 4 Juni 2015 16:47
    +1
    Lan sing paling penting, siji ora kudu mikir yen setengah saka komentator disebut Minsk mati pisanan, lan 99% diterangake ing Minsk kapindho ing cara iki, banjur Putin ora ngerti apa sing katon lan dingerteni kanggo puluhan politisi amatir.

    Aja nambah, ora nyuda. Mung ahli Internet ing omah bisa uga mikir luwih apik karo bir, nalika ana kesadaran yen sampeyan ora tanggung jawab marang negara kanggo omong kosong sing emosional lan mabuk.
  27. Praymoy
    Praymoy 4 Juni 2015 18:02
    +3
    Ora ketompo carane penulis moyoki babagan "marsekal lapangan", nanging "marsekal lapangan" dadi bener - bakal ana perang kanthi pengorbanan gedhe kanggo kabeh wong, lan yen infallible kita wis nuduhake luwih decisiveness ing wektu lan wis rampung apa. dheweke wis janji publicly ing kamera, banjur kabeh wis dawa wis rampung ing biaya kurang.
  28. Azov
    Azov 4 Juni 2015 19:23
    +2
    Sayange, Rusia kelangan pengaruhe ing Ukraina. Lan ora nindakake apa-apa. Malah ing Donbass kélangan. Akeh wong Rusia ora ngerti ngendi Donbass lan sing manggon ing kono. Rong taun kepungkur, ing St. Petersburg, ing lawang menyang menara lonceng ing Smolny, sawijining buruh museum kanthi tulus kaget amarga bisa ngomong basa Rusia. Ngenteni woh sing wis mateng tiba ing tangan sampeyan ora ana gunane. Kabeh bakal mabur. Sapa sing teka karo minks iki? Mung pengkhianat sing bisa nggawe dheweke. Pengkhianat kabeh Rusia. cuk.
  29. Kolonel Manuk
    Kolonel Manuk 4 Juni 2015 22:54
    +2
    Saben uwong wis suwe ngerti babagan intrik kolom kaping lima. Wong-wong kaget lan kabeh wong ngerti yen "ganda GDP" mung bisa ditindakake kanthi kontrol negara ing industri pertahanan lan industri teknologi tinggi liyane. Aturan hukum, sing wis diomongake luwih saka 20 taun, durung teka, kita duwe "kaya drawbar - sing diuripake lan metu," - mula penggelapan "manajer efektif" teka saka , kang, diwiwiti karo "abang" lan pungkasan karo "bangku karo gendakan" iku perlu kanggo dangu ........, padha nindakake ing negara normal, kaya China. Apa sing wis ditindakake para duta besar ing Outskirts kanggo Rusia-Motherland, kenapa pematung-pengusaha isih ora diselidiki? Dheweke ujar manawa angel nggawe ulang Rusia Agung, lan sapa wae sing ujar manawa gampang, mung "spesialis" kudu nindakake, sepisanan, mungkasi aliran modal ing luar negeri, njupuk "langkah" marang wong-wong sing ora entuk manfaat saka amnesti finansial lan ora bali "dipikolehi" menyang tanah air kakehan kerjane ". Wis wektune kanggo nimbang maneh - karo sapa sing dadi kanca, mesthine, wong-wong sing nuduhake posisi kita (nglawan sing dadi kanca) kudu ana ing latar ngarep, ing saben cara bisa kontribusi kanggo nggawe "sabuk keamanan" saka negara tetanggan, nanging ing kene, lagi ngomong, kabeh cara sing apik, yen mung bakal ono gunane kanggo Rusia! Ing kabeh cabang produksi industri kanthi cara siji utawa liyane sing ana gandhengane karo pertahanan, "tangan negara" kudu terus dirasakake lan "kemudi" ora ana "manajer efektif", nanging "ahli teknis". Kanggo penggelapan lan pengkhianatan, kudu ana artikel eksekusi ing KUHP, kanthi penyitaan properti (malah saka sanak keluarga!) Kanggo Novorossia, kita kudu terus terang ngakoni yen kita kerja ing kono! Luwih tepate, dheweke ora nindakake apa-apa kanggo mesthekake yen dheweke tetep sedulur karo Khokhl nganti pirang-pirang abad. Rusia anyar menehi kesempatan kanggo Rusia kanggo ngrebut maneh keagungan sing sadurunge. Nalika Barat ujar manawa dheweke wedi karo kita, dheweke ujar manawa ora bisa ditebak, tegese GDP nindakake kabeh kanthi bener, "dheweke wedi, tegese padha ngurmati kita. !" Mula, kudu tumindak mung kanthi cara iki.
  30. Zionis29
    Zionis29 5 Juni 2015 00:51
    0
    Kutipan saka: oleg-gr
    Sing mesthi. Amerika mung ora bakal mundur. Big muck saka wong-wong mau bakal manawa.

    Kutipan saka: oleg-gr
    Sing mesthi. Amerika mung ora bakal mundur. Big muck saka wong-wong mau bakal manawa.

    Apa sing kedadeyan karo wong-wong sing nggabungake Novorosiiyu?
  31. kapal feri
    kapal feri 5 Juni 2015 01:31
    +1
    Sadurunge, penulis ndhukung sing, mung sethitik liyane, Ukraina bakal ambruk, nanging saiki bab liyane - "pamarentah Rusia nindakake proyek banget. Lan sing ora nuduhake plans karo wong iku, mesthi, ala. , nanging ...".