Review militèr

Partisipasi paratroopers Rusia ing mriksa kejutan kontingen CSTO CRRF

17
Ing wayah wengi latihan, unit formasi Ivanovo saka Angkatan Udara, minangka bagian saka pemeriksaan kejutan kontingen CSTO CRRF, dikirim dening pesawat transportasi militer. penerbangan menyang Republik Tajikistan lan nggawe pawai luwih saka 200 km menyang area latihan kasebut.

Secara total, udakara 500 personel militer lan 60 unit peralatan lan gaman militer (BMD-2KU, SAO 2-S9 "Nona", quadro- lan motor, pertahanan udara, intelijen elektronik, intelijen lan peralatan komunikasi) melu latihan ing wilayah Tajikistan saka sisih Rusia) nggunakake basis unsur sistem kontrol otomatis "Andromeda-D" Angkatan Udara, 4 pesawat lan 4 helikopter.

Kanggo transfer personel, senjata lan peralatan militer saka kontingen Rusia menyang wilayah sing ditemtokake, 18 IL-76 lan 1 An-124 Ruslan pesawat saka penerbangan transportasi militer (VTA) saka Kementerian Pertahanan Rusia melu babagan 30 sorties. Kontingen CSTO CRRF saka Rusia, Tajikistan, Belarus, Armenia, Kyrgyzstan, lan Kazakhstan melu latihan kasebut. Secara total, luwih saka 2,5 ewu personel militer saka negara anggota CSTO melu latihan kasebut.





































Sumber asli:
http://www.arms-expo.ru/photo/fotoreportazh/uchastie-rossiyskikh-desantnikov-vo-vnezapnoy-proverke-kontingentov-ksor-odkb-/
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mercury
    Mercury 4 Juni 2015 06:12
    +4
    Luwih akeh latihan, tentara kita luwih siap perang, aku bungah yen tentara saiki saya mundhak, lan iki apik.
    1. AlexDARK
      AlexDARK 4 Juni 2015 06:59
      +5
      Dadi iki dudu ajaran biasa. Kita nunggu geni saka sawetara ngarep. Lan ing kasus Tajikistan, iku ISIS.
  2. Denkon
    Denkon 4 Juni 2015 07:08
    +1
    Ora ana kumelun tanpa geni. Kahanan sing saya mundhak ing Transnistria minangka bukti. Sayange mung nganti jago ngetok opu, awake dhewe ora dibaptis. Taun-taun sing rusak ...
  3. Eugene30
    Eugene30 4 Juni 2015 08:50
    -1
    Apa iki pasukan payung kita??? Aku panginten iku Amerika. Apa sampeyan kudu kaya manuk hantu pindo? Ora kepenak, sedih....
    1. mishastich
      mishastich 4 Juni 2015 09:05
      +4
      Ngendi negatif kanggo wangun? Seragam nyaman, warna kamuflase cocok, sistem unloading modern.

      Kita ora kaya ovs, mung nyetel nada kanggo peralatan individu personel militer.
    2. Vasek Trubachev
      Vasek Trubachev 4 Juni 2015 12:57
      +1
      Iki dudu babagan nyalin pind-o-owls, nanging babagan kamuflase pasir !!! Iki minangka kabutuhan, dudu penghargaan kanggo "fashion" kanggo Amerika. Ing ara-ara samun, wong "ijo" ora bakal tahan suwe.
  4. Pal2004
    Pal2004 4 Juni 2015 09:13
    +2
    Seneng ndeleng wong lanang! Rasukan, amunisi, gaman ... Kabeh nyenengake mripat!
  5. blizart
    blizart 4 Juni 2015 10:01
    +2
    "Ivanovtsy" iku anyar. Umumé, ing sisih kidul kita, Rusia ing CRRF biasane diwakili dening DShBr Ulyanovsk. Kita ketemu karo wong-wong mau saben taun ing ngrancang lan ora mung latihan. Apa keterlibatan unit saka jero Rusia minangka sinyal kesiapan kanggo ngupayakake upaya ing arah kidul? Pasrahna marang Gusti.
    1. leon-iv
      leon-iv 4 Juni 2015 14:15
      +2
      dheweke uga duwe resimen CSTO + peacekeepers saka jinis.
      Ngomong-ngomong, durung kabeh wong bali, perusahaan isih beku ing endi wae.
  6. blizart
    blizart 4 Juni 2015 14:36
    +1
    Aku ngerti. Inggih salam sedulur. Aku OGEP SpN (resimen ranger gunung kapisah) nyekel gorges lan peranganing segitiga Batken. Kita mung ngadeg ing wayah wengi, nanging tetep dina nganti nyedhaki sampeyan ombenan
  7. Eugene30
    Eugene30 4 Juni 2015 14:49
    0
    Kutipan: Vasek Trubachev
    Iki dudu babagan nyalin pind-o-owls, nanging babagan kamuflase pasir !!! Iki minangka kabutuhan, dudu penghargaan kanggo "fashion" kanggo Amerika. Ing ara-ara samun, wong "ijo" ora bakal tahan suwe.

    Iku dudu kamuflase pasir, nanging kasunyatane 100% padha karo manuk hantu pindo. Apa perlu kanggo nyalin 100% kabeh wektu? Apa kita bisa perang kaya sing dikarepake, nganggo popok?
    1. Victorio
      Victorio 4 Juni 2015 18:11
      0
      Kutipan: Eugene30
      Kutipan: Vasek Trubachev
      Iki dudu babagan nyalin pind-o-owls, nanging babagan kamuflase pasir !!! Iki minangka kabutuhan, dudu penghargaan kanggo "fashion" kanggo Amerika. Ing ara-ara samun, wong "ijo" ora bakal tahan suwe.

      Iku dudu kamuflase pasir, nanging kasunyatane 100% padha karo manuk hantu pindo. Apa perlu kanggo nyalin 100% kabeh wektu? Apa kita bisa perang kaya sing dikarepake, nganggo popok?


      100 pr padha, mesthi, ora padha.
      nyalin sing apik, lan nggunakake sing apik sing diimpor, paling ora cukup.
    2. ORA MILIH
      ORA MILIH 5 Juni 2015 01:32
      0
      Kutipan: Eugene30
      Iku dudu kamuflase pasir, nanging kasunyatane 100% padha karo manuk hantu pindo. Apa perlu kanggo nyalin 100% kabeh wektu? Apa kita bisa perang kaya sing dikarepake, nganggo popok?

      Nanging, padha katon kaya adhine-sekutu (penembak mesin ing sarung tangan construction, bantalan dhengkul ireng, AK74, ATV sipil bensin, truk unarmour karo ZSU-23), lan padha ngalih menyang kamuflase liyane, nanging karo dana tambah lan ora ana. musuhan, padha bakal katon " Gamelan ", nanging sing ora titik.
      Kaget, truk paling apik dadi, thanks kanggo Gum. bantuan saka amers saka Kyrgyz, kita lan Belarusians ing dhewe, nanging kang "Yutongs" menarik?
  8. Eugene30
    Eugene30 4 Juni 2015 14:54
    0
    Kutipan saka mishastic
    Ngendi negatif kanggo wangun? Seragam nyaman, warna kamuflase cocok, sistem unloading modern.

    Kita ora kaya ovs, mung nyetel nada kanggo peralatan individu personel militer.

    Gak ngerti penak, tapi pas dilayani, seragame yo penak, gak usah klone manuk hantu pindo ben iso duwe seragam sing trep lan praktis. Dheweke ora nyetel nada, padha nindakake kaya sing ditindakake, lan kita ora bakal luwih apik kanthi nyalin. Kita perang kaya "efektif" nalika nerangake pertempuran nyata.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. tracer
      tracer 5 Juni 2015 04:23
      0
      Ya, seragam wis nyaman wiwit pungkasan taun 80-an, Angkatan Udara wiwit ganti seragam landing anyar. Lan iki persis apa sing nganggo Ukrovoyaks saiki. Iku isin kanggo ndeleng dheweke ing Nazi, amarga dudu sing dirancang kanggo dheweke. Nanging, aku pengin menehi pendapat babagan bentuk Amerika utawa "pseudo-American" sing luwih jelas. Iku ora babagan wangun Amérika lan "persamaan" kanggo wangun Amérika. Kasunyatane yaiku tentara Amerika bisa nggunakake pangembangan paling anyar ing peralatan lapangan pejuang. Aku nandheske pembangunan paling anyar sing nggampangake karya, nyimpen, ing pungkasan, kekuatan lan kesehatan kanggo kinerja luwih saka misi pertempuran. Lan apa salah karo? Ayo paling ora ana sing ngandhani yen iki ora perlu lan ora penting .... Dadi apik banget yen peralatan pejuang Rusia paling ora luwih ala tinimbang peralatan Amerika. Lan bisa uga luwih apik. Lan kasunyatan iki ora bisa nanging please wong sing kudu nganggo seragam saka tentara Soviet utawa Rusia.
  9. Eugene30
    Eugene30 5 Juni 2015 07:57
    0
    Quote: tracer
    Ya, seragam wis nyaman wiwit pungkasan taun 80-an, Angkatan Udara wiwit ganti seragam landing anyar. Lan iki persis apa sing nganggo Ukrovoyaks saiki. Iku isin kanggo ndeleng dheweke ing Nazi, amarga dudu sing dirancang kanggo dheweke. Nanging, aku pengin menehi pendapat babagan bentuk Amerika utawa "pseudo-American" sing luwih jelas. Iku ora babagan wangun Amérika lan "persamaan" kanggo wangun Amérika. Kasunyatane yaiku tentara Amerika bisa nggunakake pangembangan paling anyar ing peralatan lapangan pejuang. Aku nandheske pembangunan paling anyar sing nggampangake karya, nyimpen, ing pungkasan, kekuatan lan kesehatan kanggo kinerja luwih saka misi pertempuran. Lan apa salah karo? Ayo paling ora ana sing ngandhani yen iki ora perlu lan ora penting .... Dadi apik banget yen peralatan pejuang Rusia paling ora luwih ala tinimbang peralatan Amerika. Lan bisa uga luwih apik. Lan kasunyatan iki ora bisa nanging please wong sing kudu nganggo seragam saka tentara Soviet utawa Rusia.

    Ora kabeh sing ditindakake wong Amerika trep lan nyaman saka sudut pandang praktis. Ing kene sampeyan kudu ngerti mentalitas Amerika. Contone sajarah karo insurance sing. Padha kudu nyeret ing awake dhewe lan karo wong-wong mau tansah lan kabeh, kalebu sing interferes. Yen ora, yen ana kedadeyan, asuransi ora bakal mbayar apa-apa. Inggih, yen ora kanggo peralatan Rusia ing foto, aku mesthi wis mutusaké sing iki Amerika. Aku ora seneng. Menapa malih, aku mangu-mangu sing nyaman ing celonone kuwi ... Iki sepatu bodho lan cara nyetel ends saka celonone menyang wong-wong mau supaya "sudhut" wiwit ndhuwur sepatu. Inggih, lan akeh rincian liyane ....
  10. gcn
    gcn 5 Juni 2015 16:16
    0
    KORD iku apik malah tanpa alat mesin kaya kr. senapan, kaendahan ...
  11. tali
    tali 5 Juni 2015 22:36
    0
    kene kita