Review militèr

Toko Ukrainia adol produk saka paket bantuan kamanungsan internasional

44
Dina Kamis, agensi Ukrinform nglaporake manawa ing Ukraina Kulon ana kasus penjualan ing toko produk sing kalebu ing paket bantuan kamanungsan internasional.

Toko Ukrainia adol produk saka paket bantuan kamanungsan internasional


"Ing Novoyavorivsk, wilayah Lviv, toko kelontong adol pasta, sing minangka bantuan kamanungsan kanggo Polandia. Ora ana barcode ing kemasan, lan ujar manawa produk kasebut ora (dituju) kanggo didol, "kutipan saka pesen kasebut. TASS.

Kacathet yen saiki lembaga penegak hukum nyelidiki kepiye carane bantuan kamanungsan internasional bisa rampung ing rak-rak toko biasa.

Wigati dicathet yen Menteri Federasi Rusia kanggo Pertahanan Sipil, Darurat lan Bantuan Bencana Vladimir Puchkov ujar manawa dina iki departemen dheweke nglumpukake konvoi kamanungsan kaping 29 sabanjure, sing bakal ngirim obat-obatan, panganan lan panganan bayi menyang warga Donbass. .

"Kita ngirim pasokan produk kebersihan lan disinfektan sing kapisah," ujare menteri.

Miturut dheweke, Kamentrian Situasi Darurat Federasi Rusia uga terus nggarap transportasi penerbangan saka Rostov-on-Don bocah-bocah sing lara parah saka Donbass menyang klinik-klinik utama ing negara kasebut.

"Sawetara rolas bocah wis dikirim menyang klinik ing Moskow lan St. Lan kita rencana kanggo nerusake karya iki, "ujare Puchkov.
Foto sing digunakake:
http://tass.ru/
44 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. _Buryat_
    _Buryat_ 4 Juni 2015 08:28
    + 39

    "Ing Novoyavorivsk, wilayah Lviv, toko kelontong adol pasta, sing minangka bantuan kamanungsan kanggo Polandia. Ora ana barcode ing kemasan, lan ujar manawa produk kasebut ora (dituju) kanggo didol, ”ujare TASS kutipan saka pesen kasebut.


    Iku bakal ngageti yen crests ora kejawab freebie! wassat
    1. ZVEROBOY
      ZVEROBOY 4 Juni 2015 08:55
      + 10
      yen padha ngedol paspor, banjur apa sing bisa kita ucapake babagan bantuan kamanungsan
      1. Altona
        Altona 4 Juni 2015 10:40
        +3
        Kutipan saka ZVEROBOY
        yen padha ngedol paspor, banjur apa sing bisa kita ucapake babagan bantuan kamanungsan

        ------------------------
        Apa padha ora ngedol? Apa sampeyan ngerti kaya ngono? Mulane, ora ana sing nggumunake, tse tilki pasta ...
    2. nadezhiva
      nadezhiva 4 Juni 2015 09:00
      +4
      Bakal kaget yen crests ngirim bantuan kamanungsan menyang tujuan sing dituju. Nalika iku kaget ora ngerti wates
    3. finch
      finch 4 Juni 2015 09:05
      +5
      "Dicathet yen lembaga penegak hukum saiki lagi nyelidiki ..." kok mung pasta sing didol? Endi liyane saka kamanungsan? Badan-badan iki kanthi becik dicekel lan dipasrahake marang para pedagang sing didol! Ora urut! ngguyu
    4. shax
      shax 4 Juni 2015 09:08
      +3
      Apa dodolan, ora ana dodolan, iki barter
      ing Ukrainia: Aku ngganti produk kanggo hryvnias lan iku.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. siberalt
      siberalt 4 Juni 2015 09:38
      +2
      Ing asas, ora ana sing asing kanggo bisnis, ora ana wates lan ora ana nurani. Bisa lan prod. kiriman saka Kulon kudu diproses minangka bantuan kamanungsan, nanging nyatane kanggo nglereni lan dagang. Lan kabeh wong seneng. ngguyu
    7. abc_02
      abc_02 4 Juni 2015 09:59
      0
      Endi faktane? Mungkin misinformation, kanggo ngrusak lan nundha konvoi kamanungsan
      1. viktorrymar
        viktorrymar 4 Juni 2015 11:10
        +4
        Padha ngedol bantuan kamanungsan Polandia, lan sampeyan ngirim gambar saka Rusian, ora tengen lan ora pendekatan kualitas dhuwur kanggo karya, ora lapangan plowed kanggo hamster lan trolls.
  2. hohkn
    hohkn 4 Juni 2015 08:28
    + 19
    Sapa sing bakal mangu-mangu yen dheweke bakal nyolong? Iku ing getih Ukrainians gedhe.
    1. Revolver
      Revolver 4 Juni 2015 08:34
      + 19
      Siji tembung - Ukraina.
  3. Lantau
    Lantau 4 Juni 2015 08:31
    + 19
    Lan kenapa aku ora kaget? sedulur
    1. NEXUS
      NEXUS 4 Juni 2015 08:38
      + 18
      Kutipan saka Lantau
      Lan kenapa aku ora kaget? sedulur

      Banjur Eropa arep mbayar tumbas gas menyang Ukraina kanggo ngisi panyimpenan gas, ana sing ngandhani yen Ukrainia ora bakal weruh gas kaya kupinge dhewe. Nanging ing wektu sing padha, wong bakal dadi luwih sugih ing kepemimpinan Ukrainia.
      1. Gsh-18
        Gsh-18 4 Juni 2015 08:43
        +6
        Kutipan: NEXUS
        Banjur Eropa arep mbayar tumbas gas menyang Ukraina kanggo ngisi panyimpenan gas, ana sing ngandhani yen Ukrainia ora bakal weruh gas kaya kupinge dhewe. Nanging ing wektu sing padha, wong bakal dadi luwih sugih ing kepemimpinan Ukrainia.

        Iku misale jek sing ing Eropah padha uga Cut liwat inti saka xoxlobusiness lol
        1. nadezhiva
          nadezhiva 4 Juni 2015 09:01
          +2
          Dheweke dhewe bakal tuku gas transit kanggo Ukraina.
        2. NEXUS
          NEXUS 4 Juni 2015 20:35
          +1
          Kutipan: Gsh-18
          Iku misale jek sing ing Eropah padha uga Cut liwat inti saka xoxlobusiness

          Apa sampeyan mikir mung ing Eropah, miturut panemuku, malah wong Papua wis padha ngomong: Nalika crest lair, wong Yahudi wiwit nangis. hi
      2. Ambek FERTHER
        Ambek FERTHER 4 Juni 2015 09:02
        +2
        Kutipan: NEXUS
        Ukrainians ora bisa ndeleng gas

        Mikir soko kanggo meneng munggah. Bocor ana, shrinkage, goyang, sing ora pracaya sing separator lan agen Pu ngguyu
        1. NEXUS
          NEXUS 4 Juni 2015 17:00
          +1
          Quote: Evil FERREN
          Mikir soko kanggo nyolong

          Ya, ora bakal bisa, kabeh jagad iki wis ngerti sapa sing ditangani, mula nyolong, ngremehake, nyilih, nyenyet, ngemis ora bakal bisa. Nyuwun
    2. alvog
      alvog 4 Juni 2015 09:01
      +2

      "Ing Novoyavorivsk, wilayah Lviv, toko kelontong adol pasta, sing minangka bantuan kamanungsan kanggo Polandia.

      Lan kenapa mung ing kutha iki sing ngerti? Aku yakin ana kasus sing padha ing kutha-kutha liyane, lan adol bantuan kamanungsan liwat Internet wis krungu luwih saka sepisan...
      1. sgazeev
        sgazeev 5 Juni 2015 05:48
        0
        Kutipan saka alvog

        "Ing Novoyavorivsk, wilayah Lviv, toko kelontong adol pasta, sing minangka bantuan kamanungsan kanggo Polandia.

        Lan kenapa mung ing kutha iki sing ngerti? Aku yakin ana kasus sing padha ing kutha-kutha liyane, lan adol bantuan kamanungsan liwat Internet wis krungu luwih saka sepisan...

        Duc psheks ing tangan, nanging kanggo Kyiv, padha bakal ngatur.
  4. Sersan senior
    Sersan senior 4 Juni 2015 08:32
    + 10
    Apa bisa kabeh bakal disalahake ing Putin?
  5. menang p
    menang p 4 Juni 2015 08:32
    0
    Yen ora ana panampa pungkasan, kabeh bakal kalah.
  6. wandlitz
    wandlitz 4 Juni 2015 08:34
    +4
    Biasane ... Ora ana kejahatan sing ora bakal ditindakake kapitalis kanggo entuk bathi 300% .... Karl Marx uga ujar.
  7. DEZINTO
    DEZINTO 4 Juni 2015 08:35
    +3
    Punika sethitik babagan farmakologi Ukrainia. Lan umume ...

  8. penembake gunung
    penembake gunung 4 Juni 2015 08:37
    + 12
    Keuntungan saka dodolan bantuan kamanungsan gedhe banget. "Digulung maneh" - lan kabeh liyane duweke! Kanggo dill kantun freebie kuwi - ya, iku mung unthinkable! Otake bakal njeblug.
  9. CARLSON
    CARLSON 4 Juni 2015 08:40
    +8
    Siji-sijine perkara sing tekan panampa pungkasan ing Ukakin yaiku cookie, lan mung amarga Nuland menehi wong-wong mau lan dudu kasunyatan manawa panampa pungkasan ora adol maneh mengko.
  10. Styx
    Styx 4 Juni 2015 08:40
    +3
    Kanggo sapa - perang, lan sapa sing ditresnani ibu ....
    Kawicaksanan rakyat. Ana cukup telek ing wong nang endi wae
  11. KOH
    KOH 4 Juni 2015 08:41
    + 10
    Lan kenapa ana mobil kanthi bantuan kamanungsan saka Federasi Rusia ing foto, nanging dheweke nulis babagan Polandia ... yen sampeyan ndeleng foto kasebut lan mung maca judhul, banjur provokasi khusus sing diarahake marang DPR lan LPR ...
    1. Strezhevchanin
      Strezhevchanin 4 Juni 2015 08:49
      +9
      Patamushta gumconvoys Polandia minangka tentara biasa saka Federasi Rusia, ora katon nanging iku.
    2. Watnik88
      Watnik88 4 Juni 2015 08:58
      +3
      Ora ana sing bisa nemokake gambar kanthi bantuan kamanungsan saka negara liya, bugagaga!
  12. Michael m
    Michael m 4 Juni 2015 08:47
    +2
    Wis kelakon karo jatah garinge Amer. Aku wonder kanggo sapa bantuan kamanungsan iki asline kanggo? Ora Ukraina Kulon.
  13. asadov
    asadov 4 Juni 2015 08:47
    +4
    Apa crests wis sunk kanggo ... Iki ora malah Nazisme, nanging sadar timer karusakan, loro fisik lan morally.
  14. Alfons xv
    Alfons xv 4 Juni 2015 08:50
    -8
    Dadi opo? Ayo padha ngedol. Bisnis iku bisnis, bisnis ing Ukraina, lan ora mung ing Afrika.
    1. SYOK.
      SYOK. 4 Juni 2015 08:57
      0
      Ing kasus iki, bisnis ing getih.
    2. U-47
      U-47 4 Juni 2015 09:02
      -3
      Kutipan saka alfons xv
      Dadi opo? Ayo padha ngedol. Bisnis iku bisnis, bisnis ing Ukraina, lan ora mung ing Afrika.

      lan aku ora ngerti kok sawetara wong kene mutusaké sing perang, Maidans lan garis ngarep dumadakan radikal malih ngganti mentality saka xoxls, apa padha separatis utawa Svidomo. Kasunyatan bilih bantuan kamanungsan, sing kita, sing Akhmetov, dicolong lan didol minangka kasunyatan sing dikenal. Lan aja pedal Ukraina Kulon. Muncul utamane ing wilayah sing cedhak.
  15. BOB044
    BOB044 4 Juni 2015 08:54
    +5
    "Ing Novoyavorivsk, wilayah Lviv, toko kelontong adol pasta, sing minangka bantuan kamanungsan kanggo Polandia. Ora ana barcode ing kemasan, lan ujar manawa produk kasebut ora (dituju) kanggo didol "- Iki minangka negara demokratis. bantuan kamanungsan kanggo wong. Lan dheweke dadi panggedhe sing didol, kanthi tembung, Ukraina yaiku Eropa. Lan aku mikir yen Ukraina saiki dadi gedhe ..... a. hi
  16. ssn18
    ssn18 4 Juni 2015 08:54
    +4
    Inggih, jujur, aku ora kaget babar pisan. Ing kene, kaya sing diomongake, sing perang, sing ibu tresnani. Yen ora, carane bisa disebut looting. Punika u.r.o.d.y.
    1. smith7
      smith7 4 Juni 2015 09:05
      +3
      Kutipan saka: ssn18
      Inggih, jujur, aku ora kaget babar pisan. Ing kene, kaya sing diomongake, sing perang, sing ibu tresnani. Yen ora, carane bisa disebut looting. kene .
      Lan kita kudu ngakoni kanthi jujur ​​manawa bisa uga ana ing Rusia. Ing antarane bangsa apa wae ana wong pinter sing ora duwe karep lan kamulyan. Nanging nang endi wae iku isin, lan nang endi wae pakewuh. Aku ora njupuk tingkat legislatif, nanging maksudku moralitas umum. Awis ing bantuan kamanungsan iku dosa. Nanging aku elinga 90s, lan kutha provinsi asli. Ana kasus adol jatah kamanungsan kanggo dhuwit (sanajan ora ing toko, nanging saka "ing ngisor lantai").
      1. U-47
        U-47 4 Juni 2015 09:14
        0
        Kutipan: smith7
        Lan aku kudu ngakoni kanthi jujur ​​yen bisa uga ana ing Rusia .... Aku ngelingi taun 90-an, lan kutha provinsi asliku. Kasus adol jatah kamanungsan kanggo dhuwit


        pancen. Wates geografis lan noosphere nyekel ora kompatibel. ngguyu
  17. atamankko
    atamankko 4 Juni 2015 08:54
    +4
    Khokhols ngedol kabeh, malah tanah air, kalbu lan pakurmatan.
    1. Vladimir Pozlnyakov
      Vladimir Pozlnyakov 4 Juni 2015 09:00
      +3
      Kutipan saka atamankko
      Khokhols ngedol kabeh, malah tanah air, kalbu lan pakurmatan.

      Dheweke ora tau duwe iki!
  18. Masya Masya
    Masya Masya 4 Juni 2015 08:55
    +8
    Ora Putin dhewe adol? ora? Dadi, agen Kremlin
  19. Biron
    Biron 4 Juni 2015 08:56
    +3
    Quote: Sersan Senior
    Apa bisa kabeh bakal disalahake ing Putin?

    kudu ekstrim. wassat
    1. Vladimir Pozlnyakov
      Vladimir Pozlnyakov 4 Juni 2015 09:01
      0
      Kutipan saka biron
      Quote: Sersan Senior
      Apa bisa kabeh bakal disalahake ing Putin?

      kudu ekstrim. wassat

      A sing!
  20. Bosch
    Bosch 4 Juni 2015 08:57
    +1
    Bantuan kamanungsan minangka jinis bisnis sing kapisah, Afrika sing padha wis "dipakani" lan "dipakani" suwene ?, nanging ing kene misale jek yen loro Afrika bisa diwenehi panganan! Contone, bantuan kamanungsan (sandhangan) kanggo panti asuhan ing Latvia uga ngliwati perusahaan kita, mula saka sudut pandangku, mung kargo sing ngliwati perusahaan kita iki cukup kanggo nyandhang sepatu lan nyandhang kabeh panti asuhan ing Latvia, lan kita ora mung siji-sijine, sareh, minangka aturan, barang-barang iki ora diurutake lan paling ora setengah kanggo wong diwasa ... lan kabeh dadi nang endi wae lan njaluk liyane, "bazaar" ing tembung ... Iki ora mung masalah Ukraina lan Rusia, ngendi dhuwit melu, wates ora Matter.
  21. Alfons xv
    Alfons xv 4 Juni 2015 08:58
    0
    kok ana mobil karo bantuan kamanungsan saka Federasi Rusia ing foto, nanging padha nulis bab Polandia. Iki minangka kamuflase, nanging penyamaran kasebut ala. Apa wae bisa kedadeyan.
  22. Alfons xv
    Alfons xv 4 Juni 2015 08:58
    -2
    kok ana mobil karo bantuan kamanungsan saka Federasi Rusia ing foto, nanging padha nulis bab Polandia. Iki minangka kamuflase, nanging penyamaran kasebut ala. Apa wae bisa kedadeyan.
  23. -gunung-
    -gunung- 4 Juni 2015 08:58
    +3
    Kakly lan ibune dhewe bakal didol sepotong lemak.
  24. Riperbahn
    Riperbahn 4 Juni 2015 08:59
    +3
    Psheks ngasilake produk khusus kanggo bantuan kamanungsan? Ora kanggo pasar domestik. Aku nang padha sijine iku ing ana! Nate, sedulur Ukraina kita, krev asu! Mangan, bdlo, sing kita ora mangan babi! Sampeyan, sedulur, sundel, mung slop!
  25. Alfons xv
    Alfons xv 4 Juni 2015 09:05
    -7
    Kutipan: S.O.K.
    Ing kasus iki, bisnis ing getih.

    Kita nyedhiyakake pasta, dudu papan perlindungan. Pasta sing apik saka kaliber 9 mm.
    1. pensiunan
      pensiunan 4 Juni 2015 09:34
      +3
      Kutipan saka alfons xv
      Kita nyedhiyakake pasta, dudu papan perlindungan. Pasta sing apik saka kaliber 9 mm.

      mandheg Ngenteni. Dheweke bakal nambani sampeyan karo pasta iki ya . Pass liwat piyambak nglirik lan bali ya .
  26. manajer senior
    manajer senior 4 Juni 2015 09:17
    -1
    Sampeyan, dear lads, hawa anyep, siji bocah nguripake gesheft kang, lan kita nyebar kabeh liwat Ruin, malah yen dheweke pantes iku. Ora apik. Lan Bapak-bapak, Admin, kepriye sampeyan seneng karo artikel sing nyebabake kebencian etnis. Bazar kudu disaring, ora digoleki tikar. IMHO.
    1. EGOrkka
      EGOrkka 4 Juni 2015 18:26
      0
      Apa ana siji?
      banjur:
      kherovye
      heeh ro
      dheweke rovatei
      penyakit
  27. rus-5819
    rus-5819 4 Juni 2015 09:18
    +2
    Ora ana barcode ing kemasan

    Apa pacul ngerti apa iku?

    lembaga penegak hukum saiki nyelidiki carane bantuan kamanungsan internasional bisa rampung ing rak-rak toko biasa.

    Saiki, lembaga penegak hukum nyelidiki kepiye bantuan kamanungsan internasional bisa ngliwati irunge katon ing rak-rak toko biasa
  28. KaliVV
    KaliVV 4 Juni 2015 09:24
    0
    Inggih Puchkov. Tinimbang ngumbara ing macem-macem papan angkasa lan universitas, dheweke nindakake pakaryan kanthi tenang.
    ngurmati.
  29. Ansete
    Ansete 4 Juni 2015 09:42
    0
    Ora ana sing anyar ing sangisore srengenge. Kita uga adol bantuan kamanungsan Amerika. Aku elinga yen bapakku tuku permen utawa jeruk, lan ing kothak ana cathetan "kanggo anak-anak Rusia" lan gambar potlot saka sawetara bocah.
  30. asu jaga
    asu jaga 4 Juni 2015 10:34
    +1
    Babagan wektu kasebut ... Inggih, ora ketompo carane kaget ... Nanging mungkin cukup kanggo Feed Banderstadt wong bodho mandheg , perlu piye wae ngontrol bantuan kamanungsan Nyuwun ? Banjur sawetara wilayah Rusia dhewe ora bakal natoni freebie kasebut. Ora kabeh wilayah iku emas. Aku ora nolak perlu kanggo dhukungan, sedulur saka Slavs, nanging dhuwit kanggo iki ora teka saka kickbacks birokrasi, mbokmenawa, nanging saka kanthong saka pembayar pajak prasaja. nangis ? Kita duwe. Utawa kelet disiplin, utawa kekacoan. Apa sing kudu ditindakake - kita minangka wong sing seneng kebebasan ... Nyuwun
  31. Monk
    Monk 4 Juni 2015 11:13
    +2
    Masalahe, kahanane nang DPR yo podo wae, koncoku sing nang kono jare nang toko-toko ana godhok nang konter sing tulisane bantuan kamanungsan, tapi ora bisa kaliren..... medeni ora. langkah-langkah ditindakake.
    1. frankenstuzer
      frankenstuzer 4 Juni 2015 12:01
      0
      Kutipan: Biksu
      Masalahe, kahanan ing DPR padha

      lan apa bedane mental antarane wong-wong sing manggon ing sisih ngelawan saka "garis demarkasi"?
      1. Ansete
        Ansete 4 Juni 2015 12:03
        -1
        Ing sing kita ngomong babagan mung siji sisih "garis kontak"
        1. frankenstuzer
          frankenstuzer 4 Juni 2015 12:32
          +1
          Kutipan saka Ansete
          kita ngomong babagan mung siji sisih "garis kontak"

          Kutipan: Biksu
          ing DNR kahanan padha


          garis demarkasi ora lumaku liwat alam manungsa.
      2. Monk
        Monk 4 Juni 2015 13:20
        0
        dikira-kira yen sikap marang wong sing dipateni beda karo wong sing urip, sehat lan bisa kerja.
  32. wladimir
    wladimir 4 Juni 2015 12:12
    +1
    njaluk pangan lan ora sampah? iku mokal ing ukraine
  33. zwerchau
    zwerchau 4 Juni 2015 12:22
    0
    Ganti gambar. Pesen sing salah ditampa ing artikel kasebut.