Review militèr

Aborsi. Kanggo nglairake apa ora nglairake? Ortodoks lan keamanan nasional Federasi Rusia. Pasal 1

287
Kepala Komite Duma Negara babagan Keluarga, Wanita lan Anak, Elena Mizulina (lair 1954) lan ketua Komite Peraturan Duma Negara, Sergei Popov (lair 1949), ngirimake menyang Duma Negara rancangan undang-undang babagan mbusak aborsi saka asuransi kesehatan wajib (yaiku, penghapusan aborsi gratis) lan nindakake aborsi mung ing institusi medis PUBLIC kanthi amandemen artikel babagan tanggung jawab kanggo ngindhari implementasine ing undang-undang administratif lan pidana saiki.



Menapa malih, mandap Ponggawa free saka meteng (yaiku, ing beyo saka insurance medical wajib) ing Bill iki diijini ONLY yen ana MEDICAL (!) Indikator. (Jumlah aborsi kuwi ing laku ora negligibly (!) cilik - 3%.) Kabeh alasan liyane kanggo aborsi, kayata: rudo pekso (?), bayi ibu, cacat bojo lan pati, etc. - saiki dheweke ora dadi basis kanggo aborsi gratis ing Federasi Rusia!

Kajaba iku, larangan uga dilebokake babagan adol obat-obatan kanggo mungkasi meteng ing apotek.

Apa tegese kabeh iki?

1. Kaping pisanan, penghapusan aborsi saka sistem asuransi medis wajib tegese departure - nglanggar Artikel 41 Konstitusi Federasi Rusia - saka obat gratis ing Federasi Rusia lan transfer menyang bidang layanan sing dibayar kanggo wong Rusia. Ing kasus iki, kanggo wektu iki, diusulake kanggo nindakake iki miturut omongane uwong mung ing bidang penghentian kehamilan buatan. Nanging, preseden iki ndadekake ora seimbang kabeh sistem politik ing negara kasebut ing bidang perawatan kesehatan. Contone, dokter nyathet yen ana akeh kahanan nalika, miturut prinsip "Sampeyan salah dhewe!" amarga sing diarani. "nyimpen" dhuwit saka negara borjuis, pejabat bisa nolak perawatan kanthi biaya asuransi medis wajib, contone: kanker lan penyakit koroner kanggo pasien udud; ciloko sing ditampa ing kacilakan, kanggo pelaku saka kacilakan lan nglanggar safety pegawe; ing kasus obesitas, nolak perawatan patologi jantung, lsp. Lan kanthi mangkono, ing pungkasan, kanggo ngilangi kabeh sistem asuransi medis wajib gratis - i.e. nambani wong mung kanggo dhuwit.

Lan pancen ana "panas" sing nganggep perlu kanggo nulis ulang Konstitusi Federasi Rusia miturut tagihan Mizulinsky.

2. Kagiyatan aboral banget ing negara dadi monopoli negara, lan ora netepi, mesthi bakal diukum dening hukum.

Ing bab iki, kanggo nindakake mandap gawean saka meteng, yen tumindak iki ora ngemot pratandha saka tumindak criminally punishable, tagihan Mizulinsky nyedhiyakake kanggo imposition saka denda exorbitant: 1) kanggo warga (mangerteni, kanggo wanita-abortors piyambak!) - saka 150 nganti 200 ewu rubel saiki 3-5 ewu rubel); 2) kanggo pejabat (mangerteni, dokter ing institusi medis) - 500-800 ewu rubel (saiki 10-30 ewu rubel); 3) kanggo pengusaha individu tanpa entitas legal (mangerteni, dokter ing praktik pribadi lan kabeh jinis "nenek-healers") - 500-800 ewu rubel (saiki 10-30 ewu rubel) utawa penundaan administratif kegiatan nganti 90 dina; 4) kanggo entitas legal (ngerti, klinik, rumah sakit - umum lan pribadi) - saka 500 ewu nganti 2 yuta 500 ewu rubel (saiki 100-150 ewu rubel) utawa penundaan kegiatan nganti 90 dina.

3. Kanthi paukuman kasebut lan inti saka tagihan kasebut, para ahli netepake minangka introduksi larangan lengkap babagan aborsi kanggo lapisan wanita sing paling rawan umur. Undhang-undhang kasebut kanthi jelas lan ora nggatekake sisih sosial-politik lan ekonomi babagan perkara kasebut.

Sapa sing bisa mbayar denda iki? Yaiku.

Kaping pisanan, sawetara wong ngerti yen negara bakal nyetel biaya aborsi rata-rata 15 rubel. (saiki 5-10 ewu rubel) - ing prinsip ngenalaken swasembada mutlak aborsi kanthi panentu wutah laba ing industri medis kanthi nambah biaya saka populasi kanggo aborsi. Pira sing kudu ditindakake wanita kanggo mbayar 15000 rubel. kanggo aborsi?

Kanthi subsistensi minimal per kapita saka populasi sing bisa kanggo kuartal kaping 4 2014 kanthi jumlah 8885 rubel. kanggo mbayar pajak menyang NEGARA lan 15000 rubel. kanggo aborsi dhewe, uga 13% saka pajak - lan malah urip kanggo 1 sasi - pangentukan nominal saka pegawe kudu tekan rata-rata 27000 rubles. Utawa, njupuk menyang akun taunan (!) Akumulasi (!) Dhuwit kanggo aborsi dening pegawe lan pembayaran pajak, pangentukan saben wulan rata-rata saka pegawe ngirim ora luwih murah tinimbang
(15000 rubel / 12 wulan + 8885 rubel) x 1,13 \u11453d 1,29 rubel, utawa XNUMX saka tingkat subsistensi karyawan.

Miturut data 2013, gaji saben wulan rata-rata ing jumlah 1,29÷2 saka minimal subsistence ing kabeh Federasi Rusia ing 2013 ditampa kira-kira 18% nganti 33% kabeh karyawan, masing-masing - http://www/ gks.ru/free_doc/new_site /population/trud/obsled/trud2013.htm Iki wong sing mlarat lan mung mlarat. Saiki - sawise tiba saka ruble ing awal 2015 lan munggah cocog ing prices - sing nomer wis tambah kanggo 40%. Biasane wanita sing nemokake awake dhewe ing zona upah iki. Ing wektu sing padha, mundhut malah proyek kasebut dening wanita ngandhut sing ora nikah iku padha karo bencana urip sing ora rasional kanggo dheweke - i.e. kacilakan ing tingkat kaslametan biologi - ora perlu ngomong kanthi objektif babagan kaslametan biologi bocah ing kene.

Ing "Cathetan Panjelasan" kanggo rancangan undang-undang iki, E.B. Mizulina umume nyebat kepinginan wanita kanggo aborsi ora luwih saka "keprihatinan"! (Bener, dheweke ngakoni yen luwih saka 60% (!) wanita nglakoni aborsi kanthi ora sengaja.)

Akibaté, klompok aboral utamane kalebu sing paling rawan: "wanita" sing diwasa sacara seksual - remaja lan wanita lajang enom sing durung duwe tabungan finansial kanggo wektu nganggur paksa, uga wanita saka kulawarga sing berpendapatan rendah lan wanita sing bapak saka bayi sing durung lair ora gelem nyengkuyung ing wektu sing angel.

Apa sing bakal kelakon kanggo wanita kasebut yen tagihan Mizulinsky diadopsi? sajarah laku menehi jawaban lengkap kanggo pitakonan iki.

Kaping pisanan, langkah-langkah mbatesi kanggo penghentian meteng buatan tansah nyebabake kriminalisasi aktivitas aboral ing negara kasebut, mundhake pati ibu sing lair (70% saka aborsi sing diduweni masyarakat) lan kematian bayi, mundhak cacat. ibu lan bayi, mundhak korupsi ing obat lan lembaga penegak hukum, uga mundhake pembunuhan bayi.

Kapindho, sing isih urip aborted wanita utawa ibu-ibu sing matèni bocah-bocah bakal ngisi kamp pakunjaran wanita, nggawe ing Federasi Rusia cadangan tambahan saka pegawe budak murah kanggo boring lan hard karya kanggo wanita saka populasi pribumi negara ing pasar tenaga kerja Rusia. Kajaba iku, para narapidana bakal dadi tambahan marginal kanggo migrasi tenaga kerja asing, mbuwang biaya tenaga kerja ing Federasi Rusia lan nyuda produktivitas tenaga kerja lan kualitas produk ing negara kasebut.

Kajaba iku, tenaga kerja paksa uga kudu diwenehake kanthi finansial! Bakal perlu kanggo luwih nggedhekake lan finansial nyedhiyakake dhasar materi lan teknis lan staf sistem penjara. lsp. Sistem penjara dhewe regane akeh! Where kanggo njaluk dhuwit saka?

Sadurunge, panyengkuyung proyek Mizulin ngarepake manawa dhuwit sing diklumpukake ing bentuk denda saka aborsi ilegal bakal digunakake kanggo nyengkuyung bocah-bocah ing ibu sing mlarat. (Kulawarga sing duwe anak akeh lan ibune bocah cacat ngimpi babagan iki paling akeh (!)) Iki minangka impen sing ora logis. Kaping pisanan, dhuwit iki isih kudu dikumpulake! Dene ingkang kaping kalihipun, sanadyan arta punika kakumpul, saha panyebaran korupsi ing negari botên dipun gatosaken ing bab punika, mila lare ing negari punika botên sagêd mêksa, têgêsipun para ibu ingkang pêrlu pitulungan saya kathah. Mulane, ibu-ibu lan bapak-bapak sing ngimpi golek dhuwit kanggo eksploitasi kanibal saka wanita sing digugu kanthi ilegal, didorong menyang pojok kanthi nglanggar hak konstitusional miturut hukum Mizulin kanggo mutusake dhewe apa dheweke nglairake utawa ora nglairake, dheweke bakal nampa Penny, yen padha nampa apa-apa ing kabeh. Kajaba iku, kanthi mundhake angka kelahiran, PDB per kapita ing negara kasebut uga bakal mudhun. Sawise kabeh, buruh ing negara ora bakal nambah, nanging, ing nalisir, bakal suda (akeh wanita umur kerja mung bakal mati saka pidana poto-aborsi), lan anak liyane lair isih kudu wungu. Rusia bakal kelangan bagean saka populasi wanita diwasa - TANPA WAR! Kemewahan sing ora bisa diapura! Sajrone perang, wong lanang kita menehi urip lan kesehatan kanggo nglindhungi lan ngreksa rakyate, kalebu populasi wanita sing sehat, enom lan sehat!

Akibaté, "Cathetan Panjelasan" kanggo rancangan undang-undang Mizulinsky ngusulake ALL (?) Dhuwit sing disimpen kanggo aborsi miturut asuransi medis wajib (lan iki mesthine kira-kira 3-5 milyar rubel), lan uga, bisa uga, dhuwit sing ditampa dening negara. klinik-klinik kanggo aborsi ing basis komersial, kanggo sijine ing pangopènan sing wanita ngandhut sing rampung munggah ing dadi-disebut. kahanan "angel", nganti wektu padha nglairake; lan, mesthi, kanggo mbayar ibukutha ibu kanggo 2nd, 3rd utawa luwih. Prinsip distribusi iki sejatine diarani - "Dibagi - lan aturan!"

4. Kerugian saka tagihan Mizulinsky uga nyatane, ngurusi paningkatan populasi ing Federasi Rusia kanthi sembarangan (!), Iku ora kalebu ing asas kamungkinan kanggo ngatur kualitas biologi saka replenishment. Pecandu narkoba lan alkohol uga bakal "dipeksa" nglairake. Inggih, padha bakal menehi anak-refuseniks kanggo tanggungan negara - lan apa sing bakal kelakon? Apa efisiensi ekonomi saka hukum iki babagan iki?

Dadi, rancangan undang-undang Mizulinsky kudu didhukung dening proyek bisnis sing cocog, ing ngendi kabeh risiko sosial, politik lan ekonomi, bisnis kudu diidentifikasi lan diitung, lan bisa dibuktekake kanthi ilmiah lan efektifitas sing bener. Nanging, Mizulina wis ditempelake ing tagihan mung "Cathetan Panjelasan" ing sabdhoning moral lan niat financial, kang subyektif idealis lan palsu!

Kaping pisanan, penulis lan panyengkuyung tagihan kasebut ing wangun sawetara ahli anonim ora bisa setuju karo data awal sing dibutuhake kanggo pitungan bisnis. Dheweke ora bisa mutusake pirang-pirang aborsi sing ditindakake ing Federasi Rusia ing umum, luwih-luwih, kanthi kapisah kanggo wanita Rusia (!) Lan kanthi kapisah kanggo sing diarani. migran "buruh" manca (!). Miturut Layanan Statistik Negara Federal ing Federasi Rusia ing 2014, total 881162 aborsi ditindakake ing klinik-klinik umum, nalika ndeleng tren sing terus-terusan mudhun ing taun-taun pungkasan. Data babagan jumlah aborsi sing ditindakake ing klinik swasta ing Federasi Rusia ora ana. Ing basis iki, sampeyan bisa speculate karo nomer minangka akeh sing kaya! Dadi, contone, yen dokter percaya yen, bebarengan karo klinik swasta ing negara ing 2014, mung udakara 1 yuta 600 ewu aborsi sing ditindakake (kanggo wong Rusia lan wanita manca), banjur ekstremis seksual Ortodoks nang endi wae nyebar desas-desus sing diduga wanita Rusia nglakoni. nganti 5 -8 yuta aborsi saben taun! Kajaba iku, angka kasebut dituduhake dening E.B. Mizulina ing "Cathetan Panjelasan" kanggo tagihan iki. Aku mbaleni: ora ana bukti saka tokoh kasebut! Mulane, kita bisa ngomong yen iki ora mung omong kosong - iku profanity provokatif!

Kajaba iku, iki minangka implementasi strategi agresi pasif marang Rusia. Kajaba iku, digawe nggunakake psikoteknologi saka Institut Adam Smith (London). Ing kasus iki, khususe, sophism relevan informal (introduksi) digunakake - daya tarik kanggo emosi, nalika Machiavellians nemtokke ing wong kanggo nggawe pancasan ora dening alesan, nanging raos liwat intensifikasi saka emosi. Emosi luwih nyenengake tinimbang nalar. Contone, ing kawicaksanan substitusi migran kanggo populasi pribumi Rusia, panguwasa nggunakake rasa wedi sing ana ing antarane wong Rusia yen kita, wong Rusia, mati sacara numerik; lan uga ana rasa welas asih marang manungsa: yen jabang bayi ing guwa-garba iku uga wong (lan mesthine jabang bayi iku malah luwih manungsa tinimbang ibune dhewe, mula kepentingane ibune bisa dilalekake), lsp. Lan uga digunakake sophism informal (omission) - argumentasi kanggo nggatekke, i.e. nalika Machiavellians, supaya nemtokke hukum unfavorable kanggo wong, parasitizes ing nggatekke lali generasi anyar bab jalaran negatif saka laku sosial padha ing sajarah negara. Ing kasus iki, babagan asil negatif saka pengalaman sajarah saka generasi sadurunge wong ing larangan ing mandap gawean saka meteng, loro ing USSR lan ing negara liyane. Ing wektu sing padha, kabeh data pengalaman sajarah, kabeh paseksen saksi profesional, yen padha ora pas karo construction saka konsep Machiavellian anyar, psychotechnologists saka Adam Smith Institute nyaranake Machiavellians mung stubbornly nglirwakake. Apa sing ditindakake Mizulina karo Ko yen bisa. Ing wektu sing padha, incompetence lan adventurism dheweke, kaya, tetep konco sing pemandangan.

Akibaté, wong sing luwih pragmatis isih takon pitakonan sing nyata. Tuladhane. Kenging punapa Gréja mrihatinake babagan nyimpen dana umum, kaya-kaya matèni bayi sing durung lair kanggo dhuwit minangka dosa sing luwih cilik tinimbang tumindak sing padha, nanging tanpa bayaran? Lan apa deputi, ing nalisir, delve menyang bab moral, kurban, nyatane, eksekusi disengaja saka wong wadon sing mutusaké ora kanggo nglairake? Apa sing kedadeyan? Lan ing kene kabeh sing paling menarik diwiwiti. (Lajengipun.)

1.06.2015
Pengarang:
Sumber asli:
Koran "New Petersburg", No. 22 (1174). 4 Juni 2015. S. 1-2
287 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Oberon812
    Oberon812 8 Juni 2015 07:04
    +7
    Saran kanggo legislator: pisanan menehi hasil karo kematian bocah, alkoholisme remaja lan kecanduan narkoba, kematian ing dalan, lsp. Banjur - karo emigrasi. Nanging sawisé iku - kanggo ngatasi masalah demografi kanthi nglarang aborsi.
    1. Penzuck
      Penzuck 8 Juni 2015 07:30
      +1
      Kematian bocah? Ayo nomer. Lan nggawa jumlah dhuwit sing negara allocates kanggo iki. alkoholisme remaja? Apa sing bisa ditindakake negara? Meksa?

      pati ing dalan lsp. - lan carane iku?

      Kepiye babagan emigrasi?

      Jaran campur, wong....
      1. Oberon812
        Oberon812 8 Juni 2015 07:45
        +3
        Nomer? 6,5 saben 1000 bayi ing 2015. Bayi, i.e. nganti 6 sasi. Liyane saka nomer, Aku, sampeyan bakal nemokake dhewe. Mung, yen bisa, kanthi indikasi taun lan klompok target, lan ora kaya ing gambar sing apik iki.

        >> Lan apa bisa negara? Meksa?
        Artikel babagan kasunyatan manawa negara kepengin meksa supaya ninggalake aborsi. Nanging dheweke ora bisa meksa bocah-bocah supaya ora ngombe. Logika...

        > > mati ing dalan, lsp. - lan carane iku?
        Anak ing umur 13 taun tanpa kursi anak - hak kanggo kethokan.

        >> Lan babagan emigrasi?
        Kabeh apik karo dheweke, ora ana sing ninggalake kita.

        >> jaran campur, wong....
        Apa gunane omong kosong kuwi? (pujangga lan syair iku padha)
        1. datura23
          datura23 8 Juni 2015 08:30
          +6
          sing. Bayi dudu wong, ta?
          1. Oberon812
            Oberon812 8 Juni 2015 08:43
            0
            Bayi iku bocah nganti umur tartamtu, ora perlu distorsi.
        2. domokl
          domokl 8 Juni 2015 08:55
          + 13
          Artikel kasebut nggawe sampeyan mikir. Pancen, pembunuhan bayi pancen njijiki. Kabeh katon bener. Coba bayangake kahanan - wong wadon sugih "mabur" menyang hukum kasebut.
          Nanging sing liyane, sing pancen "urip karo gaji" wiwit dina gaji nganti gajian, bakal bisa nindakake iki? Apa masa depan sing nunggu dheweke?
          Wis main modal ibu, apa sing dipikolehi? Anak-anak minangka sumber kasugihan sing ora suwe? Ya bener. Aku ora ngerti nomer sing tepat, nanging aku mikir yen persentase gedhe saka wong sing lair dilahirake kanthi tepat minangka "sumber kasugihan"
          Undhang-undhang kasebut durung dipikirake lan umume populis. Pancen, rencana bisnis dibutuhake. Duwe anak kudu dadi bisnis sing nguntungake ekonomi, loro kanggo ngrampungake masalah "perumahan", lan ngrampungake masalah "kredit", lan ngrampungake pendhidhikan. masalah.
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 8 Juni 2015 09:28
            + 14
            Kutipan saka domokl
            .Tegese nglairake?

            Dadi mikir! Sadurunge nggunakake denda amarga ora nganggo sabuk pengaman, sapa sing mikir babagan safety? Ora ana wong. Lan sampeyan kudu mangsuli tumindak sampeyan, lan ora mung ing ngarsane Gusti Allah.
            Penulis dudu wong sing apik banget, amarga dheweke ngritik para panyengkuyung larangan aborsi, dheweke ora ujar babagan cilaka kesehatan wanita saka aborsi sing padha. Ora kanggo sebutno sisih moral.
            Yen aku dadi Mizulina, aku uga bakal ngenalake klausa ing RUU kasebut - kanggo nyandhingake embrio manungsa karo wong miturut hukum. Aborsi ateges pembunuhan. Sapa sing bisa ngomong nalika nyawa katon ing awak manungsa? hi
            1. pepeteng
              pepeteng 8 Juni 2015 12:37
              0
              Dadi, apa anane jiwa wis kabukten?
              1. Ingvar 72
                Ingvar 72 8 Juni 2015 13:25
                +3
                Quote: Peteng
                Dadi, apa anane jiwa wis kabukten?

                Nanging durung dibantah. hi
                1. pepeteng
                  pepeteng 8 Juni 2015 14:05
                  +1
                  Nah, kaya duwe dewa. Apa aku kudu mbuktekake soko sing ora ana?
                  1. ArMax
                    ArMax 26 Februari 2016 09:22
                    0
                    Quote: Peteng
                    Nah, kaya duwe dewa. Apa aku kudu mbuktekake soko sing ora ana?

                    Sampeyan ora kuwatir, sampeyan ora perlu mbuktekaken apa-apa, ora bab Gusti Allah, utawa bab nyawa.
                    Ing wektu sing tepat, saben wong bakal nggawe panemuan iki kanggo awake dhewe, nanging sayange, bakal kasep kanggo ngganti apa wae.
              2. prav
                prav 9 Juni 2015 00:47
                +3
                Dheweke ngandhani wong wuta yen ana srengenge, nanging dheweke ora percaya karo kabodhoan.
            2. Volgroo
              Volgroo 8 Juni 2015 16:33
              +1
              Sampeyan kudu dadi wanita kanggo ngadili. Intine yaiku kudu nyekolahke bocah, yaiku. sandhangan, feed, duwe papan urip kanggo anak lan ngajari. Yen ora, bocah nakal bakal tuwuh. Napa kita butuh penjahat ing negara kasebut? Hukum kasebut diarahake marang kepentingan Rusia. Contone, apa sampeyan siap kanggo njupuk upbring saka anak wong liya?
            3. ibnvladimir
              ibnvladimir 8 Juni 2015 17:24
              +2
              Aku sampeyan wis buktiaken.
              PS Kowe duwe anak pira, keuanganmu piye? Aku dhewe duwe pitakonan banget akut bab anak - lan aku pengin, lan prick. Yen bojoku cuti hamil, aku mung kudu dadi budak supaya bisa urip. Aku seneng kapitalisme, ibu.
              1. pepeteng
                pepeteng 8 Juni 2015 19:15
                0
                Kalih. Keuangan cukup nyenyet. Aku uga ora seneng kapitalisme.
              2. Komentar wis dibusak.
            4. Komentar wis dibusak.
            5. ArMax
              ArMax 26 Februari 2016 09:48
              0
              Kutipan: Ingvar 72
              Aborsi ateges pembunuhan. Sapa sing bisa ngomong nalika nyawa katon ing awak manungsa?

              Kanggo kula, minangka wong Ortodoks, masalah iki ditanggulangi: lair saka jiwa dumadi ing wayahe penggabungan sel lanang lan wadon.
              Lan ya, aborsi iku pembunuhan.
              hi
          2. Volgroo
            Volgroo 8 Juni 2015 16:28
            +1
            Ayo, ing kasus penolakan oborta, wong wadon bakal dibayar tunjangan saka tingkat rata-rata pembayaran ing negara nganti anak teka umur lan introduce hukum kuwi. Aku yen negara durung diwasa ekonomi sadurunge dheweke.
            1. Pissarro
              Pissarro 8 Juni 2015 16:32
              +2
              Kanthi proposal kaya mengkono, saben wong wadon sing arep nglairake bakal teka lan nolak aborsi kanggo pembayaran rata-rata ing negara kanggo 18 taun sadurunge. Apa sampeyan duwe proposal liyane? Mungkin luwih gampang kanggo langsung dibagi cadangan devisa kanggo saben wong? ngguyu
            2. ibnvladimir
              ibnvladimir 8 Juni 2015 17:25
              0
              Ing mratelakake panemume, cukup tengen - hukum populis.
          3. ibnvladimir
            ibnvladimir 8 Juni 2015 17:19
            +2
            Gusti Allah mboten sare. Bocah = kaelokan. Ora ana dhuwit kanggo ngomong. Luwih becik yen wong tani bisa nyukupi bojone gubug, panganan, lsp. Banjur sirahe petani uga ora lara - dheweke ngerti yen dheweke bakal entuk dhuwit, anggere dheweke ora cacat. Lan wong wadon ora duwe masalah - nglairake anggere ana kepinginan. Wong kerja bakal narik kabeh wong metu.
          4. g1v2
            g1v2 9 Juni 2015 00:51
            +4
            Aborsi = mateni bocah lan ora liya. Lan paukuman kanggo dheweke kudu kaya mateni bocah-bocah. Sampeyan ora bisa tuwuh - nyerah ing rumah sakit. Sawise wilayah sipil lan domestik, ewonan bocah tuwuh ing panti asuhan lan dadi manungsa. Aborsi minangka pembunuhan lan diidini mung ing siji kasus - nalika ana pilihan antarane urip ibu lan anak. Kabeh liyane yaiku pembunuhan lan ora ana alesan. Kabeh . Titik.
        3. Penzuck
          Penzuck 8 Juni 2015 09:41
          +1
          "Sajrone 30 taun, kita wis nyuda tingkat kematian luwih saka kaping telu. Indikator pungkasan sing kita duwe statistik yaiku indikator 2012: luwih saka 10 saben ewu anak lair, "Skvortsova kasebut.
          Apa tren mudhun ing kematian bocah katon? Negara nyengkuyung gaya urip sehat - ora cukup?
          Aborsi = ngrusak kesehatan. Iku logis?
          Kutipan saka Oberon812
          Anak ing umur 13 taun tanpa kursi anak - hak kanggo kethokan.
          Kanggo chop kaya iki kanggo chop: Ora fastened - kanggo kethokan.

          Kutipan saka Oberon812
          Kabeh apik karo dheweke, ora ana sing ninggalake kita.

          Bang gorden wesi ora ditinggal?
        4. alicante11
          alicante11 8 Juni 2015 13:37
          +4
          Anak ing umur 13 taun tanpa kursi anak - hak kanggo kethokan.


          Wis sampeyan nyoba cramming 12 taun ing kursi iki? Uga, ing wektu sing padha, ngrungokake apa sing dikira babagan sampeyan lan apa sing dipikirake kanca-kancane sing ndeleng iki.
          Utawa sampeyan nyoba nyelehake bocah telu ing kursi ing kursi mburi?
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 8 Juni 2015 16:51
            +1
            Kutipan saka alicante11
            Wis sampeyan nyoba cramming 12 taun ing kursi iki?

            Ing kene, aku bubar diukum 3t.r, amarga ngeterake bayi tanpa kursi. Nalika ditakoni kepiye inspektur mbayangno iki, dheweke mangsuli yen iki dudu masalahe. Aku nemokake siji-sijine cara metu kanggo aku - nada mburi. Nyuwun
      2. ibnvladimir
        ibnvladimir 8 Juni 2015 17:14
        +1
        Ana sing mambu dialog babagan anggaran mabuk ... Iki kabeh saka opera sing padha. Aku cenderung setuju karo komentar sing rada dhuwur.
    2. insafufa
      insafufa 8 Juni 2015 07:47
      + 16
      Inggih, kita pindhah saka extremes kanggo extremes, minangka tansah
      Kita uga duwe, kaya ing alas, sing paling kuat bisa urip
      Yen ana wong sing bisa nyengkuyung ing wektu sing angel, mula wong kasebut ora bakal nindakake aborsi.
      Kaping pisanan, kita para petani kudu miwiti mikir ora nganggo sirahe, nanging kanthi sirahe, yen sampeyan blundered lan nggawe bocah, sinau kanthi apik. Banjur, kaya ing paribasan, sailor lan mbuwang menyang telung kothak lying.
      Kanggo kula, aborsi iku infanticide, ora ketompo carane akeh dina saka wayahe aku ngandhut utawa telung sasi. Iki minangka makhluk urip sing nduweni hak kanggo urip. Larangan ora bakal mbantu sababe, perlu kanggo ngganti psikologi wong, lan utamane petani.
      1. pepeteng
        pepeteng 8 Juni 2015 08:00
        +1
        Nanging miturut pratondho medis - iku infanticide utawa apa?
        1. datura23
          datura23 8 Juni 2015 08:32
          0
          prinsip urip ibu ing ndhuwur makaryakke
        2. insafufa
          insafufa 8 Juni 2015 09:29
          +3
          Quote: Peteng
          Nanging miturut pratondho medis - iku infanticide utawa apa?


          Inggih, carane katon, bisa beda-beda, supaya yen bocah wis mati, sampeyan kudu njupuk metu sadurunge infèksi, banjur ora ana masalah.
          Sampeyan ngerti apa injeksi kanggo kosmetik digawe saka (sel induk) sing diekstrak saka embrio sawise aborsi, mung embrio sing dicopot amarga alasan medis ora cocog kanggo iki, bahan bio murni tanpa cacat digunakake, sing digunakake dening "dokter sing ora sopan." "nyimpulake ing ngisor madu minangka paseksi sing sehat.
          1. pepeteng
            pepeteng 8 Juni 2015 09:43
            0
            Apa sampeyan kerja ing kosmetik utawa sampeyan wis cukup ndeleng Ren-TV? Apa sampeyan duwe latar mburi medis?
            1. insafufa
              insafufa 8 Juni 2015 10:09
              +8
              Quote: Peteng
              Apa sampeyan kerja ing kosmetik utawa sampeyan wis cukup ndeleng Ren-TV? Apa sampeyan duwe latar mburi medis?

              Ora sawise aborsi amarga alasan medis. Doctors didiagnosis pati intrauterine, bojoku wiwit duwe suhu, supaya padha ngresiki. Penyidik ​​​​teka karo pitakonan sing diseret. Pranyata sawetara dokter saka rumah sakit kasebut nampa ukuman sawise diselidiki nemokake yen iki pancene ditindakake. Nanging kita padha begja ora kasus kita. Nanging dheweke nindakake banget, bojone kudu ngalami perawatan luwih lanjut lan ngalami prosedur liya, dheweke ngresiki dhuwit ing klinik paling apik ing kutha lan karo dokter sing paling apik.
              Sawisé iku, kita ora kasil kanggo 5 taun, kita diadopsi cah wadon, kita ngadeg ing baris kanggo sing kapindho, supaya Allah nulungi lan putra lair lan mabur saka antrian.
      2. penZioner
        penZioner 8 Juni 2015 08:51
        -6
        Inggih, wong lanang bakal wiwit mikir karo sirahe, lan ora karo sirahe.Mulane jebule bocah setaun, nanging hi Aku nuwun kanggo feed wong apa? Utawa kaya sampeyan ora bisa mangan, aja nglakoni? Karet gelang, dadi ora ana sing mbukak klambi kanthi gratis, lan ora mung. Spiral, tambang munggah kaping pindho. ngguyu.Pil, mula durung dingerteni apa sing luwih mbebayani kanggo wong wadon. Pranyata kita bakal nuwuhake kemiskinan lan nambah kematian ing antarane wanita sing paling kerja keras, nambah bocah sing ditinggal, lsp. Nanging sing duwe dhuwit kanggo nggedhekake anak sepuluh (sektarian ora diitung), dheweke uga bakal nemokake aborsi. yaiku: "Ayo dhewe, nanging dheweke bakal duwe kabeh"
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 8 Juni 2015 09:31
          +2
          Quote: pensiunan
          Karet gelang, supaya ora ana sing bakal mbukak klambi kanthi gratis, lan dudu

          Nyuwun pangapunten, sampeyan kudu njupuk metu ing wektu.
        2. insafufa
          insafufa 8 Juni 2015 09:51
          +8
          Quote: pensiunan
          Inggih, wong lanang bakal wiwit mikir karo sirahe, lan ora karo sirahe.Mulane jebule bocah setaun, nanging hi Aku nuwun kanggo feed wong apa? Utawa kaya sampeyan ora bisa mangan, aja nglakoni? Karet gelang, dadi ora ana sing mbukak klambi kanthi gratis, lan ora mung. Spiral, tambang munggah kaping pindho. ngguyu.Pil, mula durung dingerteni apa sing luwih mbebayani kanggo wong wadon. Pranyata kita bakal nuwuhake kemiskinan lan nambah kematian ing antarane wanita sing paling kerja keras, nambah bocah sing ditinggal, lsp. Nanging sing duwe dhuwit kanggo nggedhekake anak sepuluh (sektarian ora diitung), dheweke uga bakal nemokake aborsi. yaiku: "Ayo dhewe, nanging dheweke bakal duwe kabeh"

          Aku dhewe duwe anak angkat lan anakku dhewe, nanging ora ana bedane;
          Sadurungé kawin, aku mikir kanthi sirahku mung ana siji bocah wadon ing uripku lan iki bojoku. Ana akeh wanita ayu, nanging sampeyan ora kudu mlumpat menyang amben karo kabeh wong. Dene supaya dhewekan, nanging kabeh ora bakal bisa kanggo dheweke nalika kabeh beban saka gegayuhan wong tuwa tumiba ing anak siji lan uripe anak rusak. Aku lan sedulur-sedulurku wis entuk akeh, sinau kanthi apik, luwih disiplin, tuwuh dadi kulawarga gedhe sing ramah papat ing umur diwasa, mesthi ana sing ndhukung lan mbantu. Lan yen mung dheweke sing bakal nulungi lan nyekel dheweke sanajan dheweke duwe kabeh.
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 8 Juni 2015 10:15
            +1
            Kutipan saka insafufa
            Ana akeh wanita ayu, nanging sampeyan ora kudu mlumpat menyang amben karo kabeh wong

            ngguyu Sampeyan bisa mlumpat, nanging aja lali babagan akibat!
            1. insafufa
              insafufa 8 Juni 2015 10:37
              +7
              Kutipan: Ingvar 72
              Kutipan saka insafufa
              Ana akeh wanita ayu, nanging sampeyan ora kudu mlumpat menyang amben karo kabeh wong

              ngguyu Sampeyan bisa mlumpat, nanging aja lali babagan akibat!

              Kandhaku beda, banjur aja mlayu saka akibate dadi wong lanang lan nampa akibate.
          2. mandhiri
            mandhiri 8 Juni 2015 11:05
            +3
            Kutipan saka insafufa
            Aku dhewe duwe anak angkat lan anakku dhewe, nanging ora ana bedane;

            Aku duwe anak lanang sing luwih tuwa, kaya sing diomongake anak angkat (10 taun) lan anakku (pribumi) bakal umur 2 taun. lan kanggo aku ora ana bedane yen anakku (kanthi getih) utawa dudu anakku - kanggo aku iki anak-anakku! Aku tresna loro mau merata! ya, aku nyoba kanggo nanem anakku kepinginan kanggo karya prasaja (aku miwiti karo iki dhewe, lan aku isih ora isin adoh saka prasaja reged karya), anakku isih cilik (ora malah rong taun) - kanggo kula iki srengenge sethitik, nanging aku uga nyoba ora kanggo pamper kakehan (sanajan lan hard). Iku ora bab sing nglairake, nanging sing wungu lan wungu! Saiki aku bakal menehi panjaluk cilik menyang PDB - bisa uga kudu menehi perhatian luwih akeh marang generasi mudha ?! iku worth nggawe cukup sing dicokot saka gaweyan lan finance kanggo masa depan Rusia! a anak-anak kita bakal tuwuh sprouts saka Rusia kuwat ing lemah subur!!!
        3. Michell
          Michell 8 Juni 2015 17:56
          +2
          Quote: pensiunan
          .Dadi pranyata setahun kanggo bocah, nanging aku njaluk ngapura kanggo dipakani karo apa?


          Babagan kesejahteraan kulawarga gedhe ...
          Aku duwe sawetara kulawarga Ortodoks gedhe ing ngarepku - saka papat nganti wolung bocah. Ing Ortodoks, aborsi padha karo paten pinaten karo kabeh jalaran, mungguh, padha nglairake sabisa. Dadi, babagan kesejahteraan. Ortodoks duwe prinsip - "Gusti menehi anak - dheweke uga bakal menehi anak" - ora ana kulawargane sing akrab, nanging wong lanang ora oligarki, ibu-ibu lungguh ing omah - nyoba nggarap enem ukuran sing beda-beda. siji. Salah sawijining kulawarga minangka ilustrasi sing paling jelas saka prinsip ing ndhuwur. Kalorone enom, saka desa, teka ing kutha, manten ing pertengahan 90-an, loro-lorone ora jenius, ora oligarki lan ora pengusaha. Wiwitane, dheweke manggon karo sanak keluarga ing omah sing rusak ing "Shanghai" lokal, nglairake anak wadon sing sepisanan, tuku mobil sing sepisanan - "penny" shapeshifter sawise kacilakan. Banjur - putri kapindho - mobil manca prasaja, putra katelu - mobil manca non-mlaku lan apartemen dhewe - ing karya (!) Ing cicilan (!) Pancen inexpensive (!) Dituku, diakoni ing universitas kanggo Correspondence. Putri kaping papat - kerja ing perusahaan sing bergengsi, sing kaping lima - bisnis dhewe, mobil sing luwih gedhe (pitu kursi - kanggo kulawarga norma kasebut) lan sing ora bisa mlaku, putri nomer enem - proyek liyane, ngganti apartemen kanthi gedhe. omah bata ing panggonan sing apik, tuku mobil kapindho. Aku mbaleni - loro-lorone dudu jenius lan dudu pengusaha modern, nanging kaya ngono. Sing mbarep saiki wis lulus taun pertama universitas (dibayar), sing nomer loro arep akting. Lan kulawarga liyane ora mlarat - kabeh wong duwe omah normal, meh kabeh wong duwe mobil normal.
          Paling ora - iki mung pengamatan urip saka wong-wong sing wis dikenal kanthi pribadi watara limalas taun. ya
        4. Komentar wis dibusak.
      3. ibnvladimir
        ibnvladimir 8 Juni 2015 17:32
        0
        Ya, owah-owahan psikologi sampeyan kaya sing dikarepake, nanging saiki pancen perlu kanggo nggawa bocah cilik iki supaya sampeyan butuh penghasilan saka 35 tr. (ing Togliatti tanpa gubug utawa hipotek dhewe) lan munggah. Kanthi gaji rata-rata 12 tr. Nguripake, sampeyan Pak kita, banget moral.
    3. datura23
      datura23 8 Juni 2015 08:29
      0
      apa sing ngalangi sampeyan nindakake ing wektu sing padha?
    4. Makar
      Makar 8 Juni 2015 08:36
      +4

      Lan ora ana apa-apa kanggo nambah.
      1. pepeteng
        pepeteng 8 Juni 2015 08:56
        +2
        Iki demotivators tearful ngirim.
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 8 Juni 2015 10:18
          +3
          Quote: Peteng
          Iki demotivators tearful ngirim.

          Lan sampeyan ngirim video saka aborsi kanggo nanggepi. duka
          1. pepeteng
            pepeteng 8 Juni 2015 12:39
            +2
            Video aborsi kudu ditampilake ing sekolah. terus-terusan.
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 8 Juni 2015 13:26
              +3
              Quote: Peteng
              Video aborsi kudu ditampilake ing sekolah. terus-terusan.

              Uga
              demotivators nangis
              1. pepeteng
                pepeteng 8 Juni 2015 14:06
                +1
                Ora overtones agama.
      2. ism_ek
        ism_ek 8 Juni 2015 09:34
        -2
        Quote: Makar
        Lan ora ana apa-apa kanggo nambah.

        Babagan nilai-nilai Ortodoks. Apa sampeyan wis mangan daging utawa susu dina iki? Lan dina iki kirim Petrov wiwit. Yen sampeyan wis dosa, lunga lan gantung awak. :(

        Kenapa langsung njupuk kanggo aborsi? Diwiwiti kanthi pasa. Maca donga. Menyang gereja. Lan masalah aborsi bakal ditanggulangi dhewe.
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 09:45
          +2
          Lan umume, dheweke ngandhani saka layar yen kita duwe negara sejatine Ortodoks, lan aborsi ana ing wiwitan. Kepiye carane?
          Ana sing jelas ngapusi)))
        2. alicante11
          alicante11 8 Juni 2015 13:41
          +2
          Sampeyan bingung anget karo alus. Pasa iku "tapa", wah, ngresiki awak, lan aborsi iku mateni.
        3. Pissarro
          Pissarro 8 Juni 2015 13:50
          +2
          miwiti kanthi ora mulang wong sing pasa lan marang sing maca donga.
      3. Ingvar 72
        Ingvar 72 8 Juni 2015 09:34
        + 13
        Quote: Makar
        Lan ora ana apa-apa kanggo nambah.

        Dheweke mlayu ... wong ditembaki ...
        Paw tiba ing salju sing ngeculake,
        Serigala ngerti manawa: ora bakal ana kawilujengan ...
        Lan ora ana kewan sing luwih ala tinimbang MANUNGSA ...

        Lan ing wektu iki, atusan kilometer adoh,
        Ana ukuman mati...
        Ana bocah wadon cilik nang endi wae
        Iki minangka aborsi kaping papatku ...
        Bayi njerit!!! Nanging ora ana sing krungu swarane...
        Dheweke njaluk tulung: “Mbak, NGENTENI!!!
        Sampeyan menehi kula kasempatan kanggo dibutuhake !!!
        Menehi kula kasempatan kanggo urip!!! Amarga aku urip!!!"

        Lan serigala mlayu ... asu nyuwek tenggorokan ...
        Wong mendem bengok-bengok nang alas...
        Dheweke meh nyusul ...
        Serigala ngangkat moncong lan ngusapake luh ...

        Bocahe njerit, nangis...
        Carane elek UNBORN TO DIE!
        Lan nyoba ndhelikake saka wesi,
        Dheweke ngimpi ndeleng mripate ibune.
        Iku mung "ibu" ora perlu iki ...
        Ora dadi FASHIONABLE, sampeyan ndeleng, kanggo nglairake ...
        Dheweke mbuwang jiwane kanggo kebodohan ...
        Mateni anak "ora ing bajingan" ...

        Lan asu ajag ambruk kesel ... iku perlu ...
        Dheweke nyolong VARVAROV saka serigala wadon ...
        Dheweke mung karo asu ajag,
        Nalika dheweke njupuk putusan ...
        Asu-asu nyuwek-nyuwek awaké nganti ambruk!
        Nanging mung nyawa asu ajag ora bisa ambruk !!!
        Jiwane sing seneng kesusu menyang langit!!!

        DEMI ANAK ANA MAKNA MATI!!!
        Lan sapa, kandhanana, kewan iku sejatine?
        Lan kenapa umur iki njijiki???
        Nanging iku mung luwih MANUNGSA KANGGO ...
        Lan ora ana kewan sing luwih ala tinimbang MANUNGSA !!!
        1. sergey32
          sergey32 8 Juni 2015 09:58
          + 17
          Aku setuju, ora ana kewan sing luwih nggegirisi tinimbang manungsa. Kepiye sampeyan bisa mbantah babagan keprigelan mateni anak-anak kita?
          Pitung welas taun kepungkur, nalika bojoku ngerti yen dheweke ngandhut anak nomer loro, dheweke nangis suwe. Kita ora duwe omah, penghasilan normal. Aku marang dheweke kita bisa nangani iku. Dina iki cah wadon njupuk ujian ing kimia, iku medali emas, bangga kita. We duwe papat, iku hard, kadhangkala dadi unbearable, nanging anak soko worth manggon kanggo.
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 8 Juni 2015 10:12
            +7
            Kutipan: sergey32
            Dina iki cah wadon njupuk ujian ing kimia, iku medali emas, bangga kita.

            Hello Sergey. hi Mantan garwane uga pengin "jancok" nalika ngandhut kaping pindho, minangka asil, putri sing paling ditresnani.
          2. insafufa
            insafufa 8 Juni 2015 10:48
            +4
            Kutipan: sergey32
            Aku setuju, ora ana kewan sing luwih nggegirisi tinimbang manungsa. Kepiye sampeyan bisa mbantah babagan keprigelan mateni anak-anak kita?
            Pitung welas taun kepungkur, nalika bojoku ngerti yen dheweke ngandhut anak nomer loro, dheweke nangis suwe. Kita ora duwe omah, penghasilan normal. Aku marang dheweke kita bisa nangani iku. Dina iki cah wadon njupuk ujian ing kimia, iku medali emas, bangga kita. We duwe papat, iku hard, kadhangkala dadi unbearable, nanging anak soko worth manggon kanggo.


            Ya iki wis akrab karo aku, ibu uga nangis bengi-bengi amarga urip sing ora mapan, aku papat uga wis gedhe.
    5. ism_ek
      ism_ek 8 Juni 2015 09:09
      +3
      Kutipan saka Oberon812
      Saran kanggo legislator:
      1. alicante11
        alicante11 8 Juni 2015 13:43
        +6
        Ya, jancok sampeyan, karo nilai Eropa sampeyan. Gusti Allah maringi sing padha "ora kanggo kita" kanggo anggere bisa.
      2. alicante11
        alicante11 8 Juni 2015 13:43
        0
        Ya, jancok sampeyan, karo nilai Eropa sampeyan. Gusti Allah maringi sing padha "ora kanggo kita" kanggo anggere bisa.
      3. komandan brigade
        komandan brigade 8 Juni 2015 18:13
        +1
        Iku bakal alam bébas yen ceramah bab bebaya udud diwenehi dening wong, jus puffing ing rokok, paman karo padharan gedhe marang kita carane nindakake push-ups, alimony angkoro mulangake nilai-nilai urip kulawarga ... wildly utawa lucu (saka swasana ati), ing prakara iki saben wong mutusaké kanggo awake dhewe carane tumindak, apa padha nampa hukum utawa ora, mesthi ana cara kanggo njaluk watara iku, amarga keruwetan hukum negara ing kita. negara wis tansah menehi ganti rugi dening non-eksekusi .... Yen sampeyan ora ngerti apa ... tumindak miturut hukum.
    6. mandhiri
      mandhiri 8 Juni 2015 10:39
      +3
      Aborsi. Kanggo nglairake apa ora nglairake? Ortodoks lan keamanan nasional Federasi Rusia

      nah, pitakonane opo? nglairake apa ora nglairake? - Aku adoh saka mudhun ing pembangunan, nanging aku ora bisa ngerti - Rusia groaning amarga saka nomer cilik saka lair. Dadi, bisa uga kudu ndhukung tingkat lair kanthi sawetara pilihan?! lan siji liyane - wong enom ora pengin miwiti kulawarga amarga "iki item biaya liyane." Dadi apa negara ora ndhukung kulawarga enom?! sampeyan katon kulawarga enom liyane bakal katon lan uga gabung. Aku program nyata kanggo kulawargané enom. lan yen kahanan prayoga uga digawe ing sisih lor, aku dhewe bakal suwek (senadyan taun). sing. kita nggawe kesimpulan - yen negara (yaiku, sing kuwasa) nuduhake karsane - bisa nggawe sektor sosial lan industri. mung kanggo ndhukung gerakan kuwi
    7. tukang kayu
      tukang kayu 8 Juni 2015 21:02
      0
      Kutipan saka Oberon812
      Saran kanggo legislator: pisanan menehi hasil karo kematian bocah, alkoholisme remaja lan kecanduan narkoba, kematian ing dalan, lsp. Banjur - karo emigrasi. Nanging sawisé iku - kanggo ngatasi masalah demografi kanthi nglarang aborsi.

      kanggo sing ngenalake tagihan kaya ngono, luwih becik nyoba menehi panganan kanggo sangu anak sing digawe
      1. wanderer_032
        wanderer_032 8 Juni 2015 21:28
        +1
        Quote: tukang kayu
        kanggo sing ngenalake tagihan kaya ngono, luwih becik nyoba menehi panganan kanggo sangu anak sing digawe


        Ing ..opu, iki sing diarani "manfaat anak", luwih apik tinimbang gaji manungsa lan ora perlu babar pisan.
        Ayo padha nggedhekake anak-anake dhewe. Tanpa "manfaat" lan "mat.kapitalov".
  2. andrey
    andrey 8 Juni 2015 07:07
    +6
    supaya wong urip kanthi martabat, lan pitakonan bakal ilang dhewe ...
    1. Penzuck
      Penzuck 8 Juni 2015 07:37
      +6
      Quote: Andrey Yurievich
      supaya wong urip kanthi martabat, lan pitakonan bakal ilang dhewe ...

      Urip apik, kepiye? Ana pecandu alkohol kronis sing turu karo kanca ngombe, ora mikir babagan awake dhewe, utawa masa depan anak-anake, utawa luwih-luwih babagan aborsi. Wong-wong kuwi nglairake anak sing ringkih sing mati nalika isih bayi utawa gabung karo para pecandu narkoba, pelacur, lan penjahat. Lan wong-wong sing "layak" manggon siap kanggo aborsi, lan ngrusak kesehatane nanging ora nglairake. Ora ana dhuwit kanggo kondom? Lan ing tangan liyane, 500 oblique ibu - iku ora bonus? Saiki luwih gampang kanggo tuku iPhone anyar tinimbang mikir babagan kulawarga.
      1. andrey
        andrey 8 Juni 2015 08:27
        +3
        Kutipan saka Penzuck
        Ana alkoholik kronis

        ya, ya ... banjur ana wong enom normal sing ngimpi kulawarga lan anak, nanging bakal katon ing hipotek lan antrian kanggo TK, lan ... Nyuwun sing pengin ngumbara ing apartemen sing disewakake karo bocah, saka ngendi dheweke bisa "digusur" kapan wae ??? sad
        1. datura23
          datura23 8 Juni 2015 08:34
          -1
          nyuwun pangapura marang kekendelanmu dhewe
          1. andrey
            andrey 8 Juni 2015 09:08
            +5
            Kutipan saka datura23
            nyuwun pangapura marang kekendelanmu dhewe

            iki akal sehat.
        2. alicante11
          alicante11 8 Juni 2015 13:51
          +4
          ana, ana ... lan uga ana wong enom normal sing ngimpi kulawarga lan anak,


          Ngapunten, nanging ing 90% kasus - ing tembung. Bojoku sing sepisanan ujar - pisanan karir, apartemen, mobil, lan banjur bocah. Nanging sawise tahap kapindho, aku kesel ngenteni. Akibaté, ing upaya kaping pindho, bocah kasebut ngandhut nalika manggon ing apartemen, nanging sadurunge lair, dheweke pindhah menyang dhewe. Lan saiki bojone kerep ngomong yen Gusti Allah wis maringi anak, banjur bakal menehi kesempatan kanggo ndhukung dheweke. Mesthi, aku atheis, nanging, ing asas, aku setuju karo dheweke.
    2. datura23
      datura23 8 Juni 2015 08:33
      +1
      Apa sampeyan duwe akeh kenalan karo akeh anak sing pantes urip?
      1. andrey
        andrey 8 Juni 2015 09:07
        +2
        Kutipan saka datura23
        Apa sampeyan duwe akeh kenalan karo akeh anak sing pantes urip?

        ora ana kanca kaya ngono, sayangé. bibiku (dening rama) duwe anak 11, diwasa kanggo dangu, nanging padha manggon ing desa, omah gedhe dhewe, lan kebon gedhe, mesthi, kabeh jinis sapi, ana kesempatan kanggo urip lan tuwuh. lan saiki njupuk kutha karo ekonomi mati, karo lack of karya ... lagi ngomong, aran prabédan. menyang desa kanthi kandachka, sampeyan uga ora bisa cepet-cepet, sanajan sampeyan butuh dhuwit akeh ... Nyuwun
      2. alicante11
        alicante11 8 Juni 2015 13:56
        +3
        Apa tegese "urip kanthi martabat"?
        Yen sampeyan duwe barang sing paling penting - omah, mobil, kemampuan kanggo nyukupi, nyandhang lan ngajari bocah-bocah - mula iki mung siji. Lan ana akeh kulawarga sing kaya ngono.
        Nanging yen sampeyan pindhah menyang syshshely, ing Turki lan tuku sandhangan saka butik lan ngganti mobil kaping pindho saben taun, sampeyan ana ing Kulon. Dheweke ora seneng karo bocah-bocah ing kana, dheweke tresna marang awake dhewe.
  3. bionik
    bionik 8 Juni 2015 07:18
    -1
    Akeh sing kepengin nglairake, nanging dhuwite ora cukup, mula banjur aborsi. Contone, masalah omah sing padha.
    1. Penzuck
      Penzuck 8 Juni 2015 07:43
      +7
      Ya sampeyan sho. Simbah uripe miskin banget. Nanging dheweke duwe anak 9. Lan saben wong ngrampungake masalah omah lan entuk pendhidhikan. Lan ana cukup dhuwit kanggo kabeh, sanajan ora wong sugih. + Wong loro tiwas nalika isih cilik amarga lara. Total 11. Lan saiki wektu kuwi, wektu kuwi ... Cukup uga, ora urip utawa mati. isin sampeyan?
      Kutipan saka bionik
      Akeh sing pengin nglairake, nanging dhuwit ora cukup, contone, masalah omah sing padha.
      1. andrey
        andrey 8 Juni 2015 08:28
        +3
        Kutipan saka Penzuck
        Ya sampeyan sho. Simbah urip banget. Nanging dheweke duwe anak 9.

        Apa simbahmu uga nyewa omah? lan nalika padha manggon ing guwa-guwa, ora ana masalah ing kabeh!
        1. Stanislav
          Stanislav 8 Juni 2015 09:28
          +4
          Quote: Andrey Yurievich
          lan nalika padha manggon ing guwa-guwa, ora ana masalah ing kabeh!
          Saiki dheweke ora manggon ing guwa, nanging ana masalah. Dheweke pengin urip ora kanggo masa depan bocah, kutha, negara lan jagad, nanging kanggo awake dhewe. Dheweke nganggep jinis minangka obat sing aman, tanggung jawab kanggo panggunaan sing artifisial kurang liwat panggunaan kontrasepsi, aborsi lan pendidikan seks liberal. Mula - ora mung masalah demografi kesuburan, kulawarga, nanging uga sawetara masalah liyane: kesehatan, pendidikan, migrasi tenaga kerja.
        2. Penzuck
          Penzuck 8 Juni 2015 09:56
          +5
          Quote: Andrey Yurievich
          Apa simbahmu uga nyewa omah? lan nalika padha manggon ing guwa-guwa, ora ana masalah ing kabeh!

          Ing rame nanging ora mad. Dheweke manggon ing desa. Nanging akeh wong pengin apartemen ing kutha, lan iku kaping pirang-pirang luwih larang. Kenapa apartemen? amarga ana akeh nishtyakov ora penting banget. Klub, toko dandanan rambut. Kampung asalku lagi aktif dibangun, bocah-bocah padha mlayu-mlayu. Nanging wong-wong sing pindhah menyang Penza, utawa menyang Moscow kanggo dhuwit, padha ora mikir bab anak, nanging padha pindhah menyang emirat karo Sochi meh saben taun. Ora wong cavernous, nanging Homo Civilis Paganus, sing nerjemahake minangka Ordinary City Man.
      2. insafufa
        insafufa 8 Juni 2015 08:39
        +5
        Kutipan saka bionik
        Akeh sing kepengin nglairake, nanging dhuwite ora cukup, mula banjur aborsi. Contone, masalah omah sing padha.


        Wong tuwaku ora sugih, ora ana garpu lan ora ana mobil. Lan bapakku, kanggo menehi panganan, kerja ing rong proyek, lan ibuku ora bisa ninggalake kita amarga kita isih cilik. Dheweke ora urip apik, nanging wong-wong wiwit ngunggahake anak papat, siji dikubur, dheweke tilar donya ing tentara nalika eksekusi. Dheweke urip sing angel lan angel ing omah cilik, sanajan iki dheweke ngunggahake aku papat. Bakal ana kepinginan kanggo kesempatan, nanging alesan kayata ora ana kondisi lan kesempatan ora ditampa. Kita duwe pamrih, wiwit wiwitan mikir apa sing kudu ditindakake negara kanggo awake dhewe, banjur apa sing bisa ditindakake kanggo awake dhewe lan tanah air. Sajrone 20 taun, kabeh generasi Egoists konsumen wis tuwuh - telusuran kesenengan uga konsumerisme. Kepiye bedane karo kewan yaiku wong bisa kanthi sadar milih dalane dhewe lan ora urip kanthi naluri.
      3. penZioner
        penZioner 8 Juni 2015 09:02
        +1
        Lan mbah kakung duwe anak 11. Lan kaya sing sampeyan ujar, dheweke ngrampungake masalah omah, nanging nalika umur 35 taun, ana sing umur 60. Kabeh pakdhe lan bibi duwe anak telu, lan ora kabeh kita wis ngrampungake masalah omah. kula vaunted hipotek isih mbayar lan mbayar. Kita duwe anak loro, telu, papat sing padha, lan akeh sing wis duwe masalah omah iki. Apa sampeyan ndeleng rega omah, utawa ngreset rega? Cukup aja ngomong babagan tumpukan program, amarga 90% program kasebut ora bisa digunakake, utawa sampeyan kudu menehi bagean dhuwit kanggo nggawe program iki utawa program kasebut.
      4. ism_ek
        ism_ek 8 Juni 2015 09:04
        +3
        Kutipan saka Penzuck
        Ya sampeyan sho. Simbah uripe ora kepenak banget. Nanging dheweke duwe anak 9. Lan saben wong ngrampungake masalah omah lan entuk pendhidhikan. Lan ana cukup dhuwit kanggo kabeh, sanajan ora wong sugih. + Wong loro tiwas nalika isih cilik amarga lara.

        Carane prakara rampung. Paling mati ing Perang Patriotik Agung? Amarga negara ora duwe sarana kanggo nglatih tentara kanthi bener?
        Aja mulang 9 bocah nganti tingkat sing dibutuhake dening revolusi industri modern.

        Sejarah wis nuduhake yen wong wadon pengin aborsi, dheweke bakal nindakake. Bakal ana ing jero lemah, tanpa kemungkinan ngandhut maneh.

        Tingkat lair kudu ditambah kanthi cara liya. Larangan aborsi ora dadi pilihan
        1. Pissarro
          Pissarro 8 Juni 2015 13:55
          +5
          Sejarah nuduhake yen ing 99 persen kasus, wong wadon ora nggawe keputusan kasebut, nanging menyang wong lanang sing lara, dheweke menehi dhuwit kanggo aborsi utawa nglarang.
        2. alicante11
          alicante11 8 Juni 2015 13:59
          +4
          Paling mati ing Perang Patriotik Agung? Amarga negara ora duwe sarana kanggo nglatih tentara kanthi bener?


          Lan Prancis uga ora duwe dana ing WWI, sing padha luwih gedhe ing istilah persentasi saka kabeh peserta liyane ilang? Utawa ing WWII, nalika Jerman gabung ing sasi, ana uga masalah karo loot? Ya, yen simbah iki ora duwe anak 11, Jerman bakal ngliwati Rusia uga negara Eropa.
        3. Penzuck
          Penzuck 8 Juni 2015 17:48
          +3
          Kutipan saka ism_ek
          Carane prakara rampung. Paling mati ing Perang Patriotik Agung?

          NET.
          Kutipan saka ism_ek
          Aja mulang 9 bocah nganti tingkat sing dibutuhake dening revolusi industri modern.

          Lan buruh, sopir, lan liya-liyane ora cocog maneh kanggo revolusi sampeyan? Excavator? Sopir traktor? Tukang jahit? guru? sudagar? lsp. Kanthi omah, masalah wis dirampungake - kaping pindho kanggo sampeyan.
          Kutipan saka ism_ek
          Sejarah wis nuduhake yen wong wadon pengin aborsi, dheweke bakal nindakake. Bakal ana ing jero lemah, tanpa kemungkinan ngandhut maneh.

          Apa histeria nuduhake sampeyan? Utawa Skizofrenia? Dadi sampeyan Rusia bakal mati metu karo sikap kuwi, padha wanted kanggo abort ibuku, supaya Alhamdulillah bibi lara (Gusti Allah welas asih), lan mbah putri mutusaké kanggo nglairake cadangan. Count 11 (9) Mordvins lan 3 (4) Rusia. Iku kabeh pilihan "gratis". Lan saiki nangis - Rusia pembantaian nang endi wae.
      5. slob
        slob 8 Juni 2015 09:09
        0
        Bener, ora urip utawa mati

        manggon ing ngendi? Ing endi bisa tuku / nyewa apartemen utawa omah lan pinten? Kepiye yen mati? Sampeyan lali carane akeh plot ing kuburan saiki.
        1. ibu rumah tangga
          ibu rumah tangga 8 Juni 2015 18:53
          +2
          Lan ing ngendi mung ana siji ing Moskow. Ryazan beda. Ing desa kaping telu Aku bakal ngomong manawa sampeyan ora bakal lunga menyang luar negeri saka desa, nanging ora bakal keluwen lan ora duwe omah, kabeh wong milih dhewe, yen ing desa, ora ing. kutha, plot ing kuburan gratis.
          1. slob
            slob 8 Juni 2015 21:28
            0
            Aku manggon ing Moscow. Aku ora bisa pindhah menyang desa, yen mung amarga gaji sing sithik, ora ana sing bisa disimpen, lan kanggo pindhah menyang desa, aku butuh dhuwit kanggo mapan. Lan umume, luwih becik ngomong babagan desa kasebut, nanging "desa" wis ilang.
          2. wanderer_032
            wanderer_032 8 Juni 2015 23:02
            +3
            Quote: ibu rumah tangga
            sampeyan ora bakal lunga ing luar negeri saka desa, nanging sampeyan ora bakal tetep luwe lan tanpa omah


            Gampang. Lan sampeyan bakal tetep luwe lan uga bisa dibuwang metu saka omah menyang dalan menyang paru-paru (nganggep pajak saiki lan liya-liyane).
            Urip deso modern katon ing cahya rosy mung dening wong-wong sing ora tau urip ing kahanan iki.
    2. Max111
      Max111 8 Juni 2015 07:46
      +6
      Akeh sing pengin nglairake, nanging dana ora cukup

      Apa dheweke krungu babagan kondom? Apa hubungane bocah-bocah?

      Ana pecandu alkohol kronis sing turu karo kanca ngombe, ora mikir babagan awake dhewe, utawa masa depan anak-anake, utawa luwih-luwih babagan aborsi.

      Lan apa saiki kanggo mateni bocah-bocah? Ayo padha disita ing panti asuhan, panti asuhan luwih apik tinimbang rajapati, ing kasus iki, sampeyan kudu ngurangi jumlah alkohol saben kapita, lan ora mateni anak dhewe.
    3. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 07:48
      + 10
      Kita ngarepake anak nomer loro. Kita manggon ing Khrushchev, odnushka. Apa salah kita?
      1. andrey
        andrey 8 Juni 2015 08:29
        +3
        Quote: Peteng
        Kita ngarepake anak nomer loro. Kita manggon ing Khrushchev, odnushka. Apa salah kita?

        ora kaya lingkungan sosial ing negara. lan rasa seneng kanggo sampeyan! hi
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 09:01
          0
          Matur nuwun)))
          1. insafufa
            insafufa 8 Juni 2015 11:02
            +2
            Quote: Peteng
            Kita ngarepake anak nomer loro. Kita manggon ing Khrushchev, odnushka. Apa salah kita?

            Aku lan bojoku uga miwiti apartemen siji-kamar ing Khrushchev, lan saiki apartemen rong kamar ana ing panggonan sing padha.
            Dadi bakal ana kepinginan kanggo kesempatan kanggo golek ibukutha mat mbantu.
      2. datura23
        datura23 8 Juni 2015 08:36
        +4
        Aku ndhukung, awake dhewe ana ing kahanan kaya ngono, nanging kita seneng lan ora pengin mbenerake pamrih dhewe amarga ora ana dhuwit kanggo kulawarga.
      3. lawas
        lawas 8 Juni 2015 08:48
        +3
        Tambah matkapital lan tuku kopeck Piece.
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 09:02
          +1
          Wis ing proses.
      4. Ingvar 72
        Ingvar 72 8 Juni 2015 09:47
        +1
        Quote: Peteng
        Kita ngarepake anak nomer loro. Kita manggon ing Khrushchev, odnushka. Apa salah kita?

        Aku manggon ing apartemen siji-kamar karo bojoku lan anak. Kita arep ing taun kanggo kaloro. Mat.kapital - 450t.r, surcharge kanggo kopeck Piece ing Togliatti kira padha. Apa masalahe?
  4. Penzuck
    Penzuck 8 Juni 2015 07:22
    +7
    Aku percaya yen "lapisan sing ora dilindhungi" bisa mbuwang dhuwit kanggo kondom yen ora pengin bocah. Uga dosa. Nanging kurang saka mateni bayi sing durung lair.
    15 ewu kanggo aborsi? Aku kudu mbayar 100 ewu, lan aku bakal menehi dhuwit iki kanggo sing pengin anak.
    1. Oberon812
      Oberon812 8 Juni 2015 07:32
      -3
      Dosa sing luwih cilik, dosa sing luwih gedhe. Ndhuwur utawa ngisor "pembunuhan bayi sing durung lair"?
      1. datura23
        datura23 8 Juni 2015 08:37
        +4
        kok mikir urip tanpa kamakmuran iku bajingan?
        1. Oberon812
          Oberon812 8 Juni 2015 08:56
          -3
          Apa sampeyan ngomong babagan kelimpahan? Dhuwit? Lan aku ngomong babagan kesehatan bocah-bocah iki.
          1. Pissarro
            Pissarro 8 Juni 2015 13:57
            +1
            Usul sampeyan kaya ing Sparta, ora sehat, mabur saka jurang?
      2. Penzuck
        Penzuck 8 Juni 2015 09:58
        +2
        Kutipan saka Oberon812
        Dosa sing luwih cilik, dosa sing luwih gedhe. Ndhuwur utawa ngisor "pembunuhan bayi sing durung lair"?

        Sing. apa sampeyan ngusulake sterilisasi peksa alkohol degenerasi? Dheweke dhewe ora mikir babagan aborsi.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Gaura
        Gaura 8 Juni 2015 13:40
        +2
        Разбежались алкаши делать аборты. Им и так нормю. А те, что хотят наслаждаться, а потом за счет ОМС делать аборты, пусть думалку включат прежде чем ноги раздвигать в другой раз.
      5. alicante11
        alicante11 8 Juni 2015 14:02
        +3
        Endi, miturut klasifikasi sampeyan, urip sing rusak saka bocah lara saka wong tuwa sing mabuk? Ndhuwur utawa ngisor "pembunuhan bayi sing durung lair"?


        Padha kudu disterilisasi kanthi paksa. Umumé - aborsi teka kaping pindho - kanggo sterilisasi. Lan bocah-bocah ora kudu disalahake.
    2. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 07:49
      +4
      Opo karo rudo pekso, bodho remaja, lsp?? Uga nawakake kanggo nglairake?
      1. lawas
        lawas 8 Juni 2015 08:08
        +8
        Melahirake lan ninggalake negara, mbayar ganti rugi kanggo penolakan. Ana wae sing kepengin duwe momongan, aku dhewe ngrancang taun ngarep, sawise rampung gawe omah.
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 08:29
          -3
          MDA? Sing. Apa sampeyan peduli karo pendapat wong wadon?
          1. lawas
            lawas 8 Juni 2015 08:51
            +5
            Mratelakake panemume wong wadon iku siji bab, nanging urip individu iku liyane. Anak ing guwa-garba uga wong lan ora salah yen ibune ora pengin. Miturut logika sampeyan, sampeyan uga bisa nyingkirake bayi sing anyar, sampeyan kudu nggatekake pendapat ibune ..
            1. pepeteng
              pepeteng 8 Juni 2015 09:04
              -1
              Saka wayahe, miturut indikator biologi, embrio bisa dianggep minangka wong sing lengkap?
              1. Stanislav
                Stanislav 8 Juni 2015 09:47
                +5
                Quote: Peteng
                Saka wayahe, miturut indikator biologi, embrio bisa dianggep minangka wong sing lengkap?
                Dheweke dadi wong sing lengkap ora kanthi biologis, nanging kanthi indikator moral lan budaya. Sawetara wong diwasa sing sehat kanthi fisik, miturut indikator kasebut, ora narik "wong sing lengkap". Ing biologi, virus patogen dadi luwih larang tinimbang dinosaurus - iki wis mati, nanging ana.
                1. pepeteng
                  pepeteng 8 Juni 2015 11:52
                  -2
                  Sing. Apa jabang bayi sing umur seminggu lan bayi sing nembe lair iku padha?
              2. Ingvar 72
                Ingvar 72 8 Juni 2015 09:59
                +2
                Quote: Peteng
                Saka wayahe, miturut indikator biologi, embrio bisa dianggep minangka wong sing lengkap?

                Lan kapan SOUL katon ing embrio? Sapa ngerti? Lan rega kesalahan yaiku nyawa sampeyan!
                1. pepeteng
                  pepeteng 8 Juni 2015 11:51
                  0
                  Aku iki atheis. Aku ora percaya karo dongeng.
                  1. Stanislav
                    Stanislav 9 Juni 2015 08:31
                    +2
                    Quote: Peteng
                    Aku iki atheis. Aku ora percaya karo dongeng.
                    Ateis yaiku wong sing percaya yen ora ana Gusti Allah. Kanggo mbuktekake imane, dheweke kerep nyoba ngandelake data ngelmu, nanging ilmu ora duwe data kaya ngono, amarga ilmu ora nyinaoni gaib lan ora bisa ngomong apa-apa babagan orane (utawa ora ana). Mula, atheis kudu percaya marang dongeng pseudo-ilmiah sing dikarang dening para leluhure, utawa nyipta dhewe kanthi pangarep-arep yen wong liya bakal percaya. Primitivisme "argumentasi" para atheis asring digandhengake karo kasunyatan manawa dheweke yakin karo kaunggulan mental tinimbang mungsuh; wong sing pracaya misale jek wong, dening definisi, setengah-wit. Mangkono incompetence militan. Iki minangka jinis umum ing masyarakat, sanajan, mesthi, ana atheis sing beda.
              3. Pissarro
                Pissarro 8 Juni 2015 14:02
                +1
                lan jabang bayi bisa dianggep wong lengkap? Ora duwe utek, weteng, ususe wong kebak, apa bedane bayi lan jabang bayi? mung ing tataran pembangunan.Ora ana bedane mateni loro
                1. pepeteng
                  pepeteng 8 Juni 2015 14:10
                  +1
                  ?????
                  Sampeyan duwe masalah ing pendidikan sekolah.
                  1. Pissarro
                    Pissarro 8 Juni 2015 14:24
                    0
                    Sampeyan duwe masalah ing pendhidhikan sekolah, tuku buku pelajaran biologi, sampeyan bakal nemokake akeh perkara anyar.
        2. andrey
          andrey 8 Juni 2015 08:33
          +1
          Kutipan saka oldav
          sawise omah rampung.

          lan ora apa-apa. hi
        3. penZioner
          penZioner 8 Juni 2015 09:08
          -1
          ana kulawarga siji, ibu sing alkohol, bapak junkie. Dheweke tuwuh kaya tikus. Bocah-bocah iku kaya bocah (ing rupa). Maksudku, sampeyan bisa njupuk siji saka wong-wong mau, padha ora peduli, padha ora bakal menehi larang (liter utawa loro).
          1. lawas
            lawas 8 Juni 2015 09:22
            +2
            Padha kudu dijupuk dening layanan perwalian lan dipasrahake marang sing pengin. Lan babagan junkies, dheweke isih bakal nglairake, aborsi sing dibayar utawa gratis.
      2. andrey
        andrey 8 Juni 2015 08:32
        0
        Quote: Peteng
        Carane menehi hasil karo rudo pekso kebodohan remaja lsp.?? Uga nawakake kanggo nglairake?
        wuh...+..
      3. datura23
        datura23 8 Juni 2015 08:40
        +4
        sampeyan kudu nglairake! yen ora, ibu ora luwih saka sing dirudopekso dheweke, lan cah anom, apa ora wong full-fledged? mung kudu tuwuh
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 09:05
          -1
          Kowe duwe anak pira?
      4. Ingvar 72
        Ingvar 72 8 Juni 2015 09:57
        +3
        Quote: Peteng
        Carane menehi hasil karo rudo pekso, stupidity remaja

        Ek sampeyan dibandhingake! Rudo pekso kanthi kabodhoan remaja (tumindak kriminal kanthi kesenjangan ing pendidikan)! wong bodho Apa kabodhoan remaja beda ing taun 70an lan 80an? Budaya kasebut beda, sampeyan kudu mbusak kabeh sampah sing promosi glamor saka layar (pirsani Bl .... ing) hi
      5. Penzuck
        Penzuck 8 Juni 2015 10:03
        +3
        Lan yen, sawise aborsi, dheweke ora bakal bisa nglairake, apa sampeyan ngusulake kanggo njupuk pendapat saka wong wadon (umur lan bodho, utawa ing negara passion)?
        Quote: Peteng
        Opo karo rudo pekso, bodho remaja, lsp?? Uga nawakake kanggo nglairake?


        Kutipan saka oldav
        MDA? Sing. Apa sampeyan peduli karo pendapat wong wadon?


        Wong cilik sing ora wadon? Banjur bakal ana boneka sing steril. Mung siji musibah...
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 11:54
          -2
          Vooooo ..... Wis ana wong wadon ing ngisor sing katon)))) sing ngomong yen dheweke bakal tetep steril? Lan yen mangkono, sampeyan kudu mbayar kesalahane.
          1. alicante11
            alicante11 8 Juni 2015 14:06
            +2
            sing ngomong yen dheweke bakal tetep steril? Lan yen mangkono, sampeyan kudu mbayar kesalahane.


            Inggih, ayo mbayar - dheweke menehi kabeh kanggo nggedhekake anak. Luwih migunani tinimbang saka nedot ora duwe anak ... oh shrew.
      6. insafufa
        insafufa 8 Juni 2015 11:10
        +5
        Quote: Peteng
        Opo karo rudo pekso, bodho remaja, lsp?? Uga nawakake kanggo nglairake?

        Nalika dirudopekso sajrone pemeriksaan medis, pil diwenehi gratis kanggo nyegah meteng. Aku kudu mbantu korban nelpon polisi lan banjur mlayu kanggo menehi kesaksian ing ngendi lan nalika dheweke teka kanggo njaluk bantuan.
      7. Pissarro
        Pissarro 8 Juni 2015 13:58
        0
        Sampeyan ora bisa mateni bocah amarga bodhone wong liya. Apa hubungane karo dheweke?
      8. alicante11
        alicante11 8 Juni 2015 14:03
        +4
        Rudo pekso mung bisa kelakon sepisan. Iki masalah solvable, malah karo dhuwit, njupuk silihan padha, nanging sampeyan kudu njawab kanggo cilek bodho, Pak.
    3. andrey
      andrey 8 Juni 2015 08:31
      -2
      Kutipan saka Penzuck
      Aku percaya yen "lapisan sing ora dilindhungi" bisa mbuwang dhuwit kanggo kondom yen ora pengin bocah.

      bodho bisa sterilize yen income ora ngidini kanggo urip kaya manungsa? belay
      1. Penzuck
        Penzuck 8 Juni 2015 16:11
        0
        Quote: Andrey Yurievich
        Kutipan saka Penzuck
        Aku percaya yen "lapisan sing ora dilindhungi" bisa mbuwang dhuwit kanggo kondom yen ora pengin bocah.
        bodho bisa sterilize yen income ora ngidini kanggo urip kaya manungsa?

        BARAT ORA SETUJU KANG IKI NGLARAK HAK-HAK MABUK. Mungkin dheweke bakal mandheg ngombe, ngerti kesalahane lan pulih? Apa dheweke bisa diobati luwih apik? Malah kanthi paksa?
        1. komandan brigade
          komandan brigade 8 Juni 2015 18:36
          0
          Kutipan saka Penzuck
          BARAT ORA SETUJU KANG IKI NGLARAK HAK-HAK MABUK. Mungkin dheweke bakal mandheg ngombe, ngerti kesalahane lan pulih


          ngguyu ngguyu apik
          .... delok-delok, sial, ana sing salah karo negara, ayo diowahi, herax lan revolusi anyar..)))))))
        2. ibu rumah tangga
          ibu rumah tangga 8 Juni 2015 19:01
          0
          Luwih becik nglanggar hak-hak wong sing mabuk tinimbang bocah sing durung lair, sing bakal kena pengaruh apa wae.
    4. ibu rumah tangga
      ibu rumah tangga 8 Juni 2015 18:55
      0
      Apa, nuwun, ing kondom dosa?
  5. lawas
    lawas 8 Juni 2015 07:27
    +3
    Larangan aborsi kanggo nulliparous, mungkasi mateni wong sampeyan dhewe. Rusia ing posisi pisanan ing aborsi, aib! Ibune bocah ora gelem, ditinggalake menyang negara, mbayar ganti rugi supaya ora blather. Dina iki ora mungkin kanggo ngadopsi bayi amarga ora cukup.
    1. Oberon812
      Oberon812 8 Juni 2015 07:35
      0
      Lan kok mung bayi? Apa ora telung utawa limang taun? Utawa malah 13 taun? Ana akeh sing ana ing panti asuhan, nanging menehi apa wae kanggo saben wong sing duwe bayi.
      1. lawas
        lawas 8 Juni 2015 07:58
        +2
        Ngerti masalah! Padha nyoba kanggo ngadopsi bayi, lan njupuk wong diwasa ing guardianship. Iki macem-macem kategori.
        1. Oberon812
          Oberon812 8 Juni 2015 08:06
          0
          Aja kakehan. Sampeyan bisa nganggo 10 taun, lan njupuk telung taun ing guardianship. Kepiye carane iki mengaruhi jumlah bocah ing panti asuhan, sing saben wong ora peduli?
          1. lawas
            lawas 8 Juni 2015 08:24
            +5
            Jumlah bocah ing panti asuhan suda drastis. Cedhak omahku bubar ditutup lan diowahi dadi TK. Ojo ngrungokne wong liberal sing dikira rame, iki wis suwe ora kelakon.
            1. Oberon812
              Oberon812 8 Juni 2015 08:41
              -2
              Endi sing dakkandhakake yen dheweke "rame"? Ora ana kebanjiran, nanging basane uga ora wani nyebut kosong. Statistik resmi, Rosstat: http://www.gks.ru/free_doc/new_site/population/obraz/i-obr2.htm

              >> Cedhak omahku bubar ditutup lan diowahi dadi TK.
              Wiwit runtuh Uni Soviet, jumlah panti asuhan wis tikel kaping telu. Saiki kahanan saya apik, apik banget. Nanging "luwih apik" durung "luwih apik".

              >> mungkasi ngrungokake liberal
              Aku ora ing pakulinan njupuk ing informasi nilai pasuryan ditampa saka sumber unverified. Ana badan statistik resmi, kabeh liya ing jaman kita sampah informasi asring duwe rega ora luwih saka lukisan inlaid. Mulane, kanthi cara kasebut, lucu banget kanggo ngrungokake wong-wong sing ngaku yen jumlah aborsi sing padha wis tambah ing latar mburi penurunan sing jelas: http://www.fedstat.ru/indicator/data.do?id =41696&referrerType=0&referrerId=94692
              1
              1. lawas
                lawas 8 Juni 2015 08:58
                0
                Aku ngrungokake wawancara Astakhov, ujar manawa ing sawetara panti asuhan ana 3-4 karyawan saben bocah, dheweke ora ditutup amarga satus wong ora pengin dipecat. Ing Chechnya lan Ingushetia, ora ana panti asuhan siji-sijia, kanggo wong-wong mau iku isin. Kenapa aku ngomong khusus babagan bayi? amarga topike babagan aborsi. Wong wadon nglairake bayi luwih dhisik, dudu umur 13 taun. Ana panjaluk gedhe kanggo bayi lan langsung diurutake. Tegese, dheweke tekan papan sing dikarepake lan dikarepake.
          2. datura23
            datura23 8 Juni 2015 08:42
            -1
            Pira 10 anak sing wis diadopsi?
        2. ibu rumah tangga
          ibu rumah tangga 8 Juni 2015 19:03
          0
          Loro-lorone bisa diadopsi lan dijupuk ing guardianship, iki ora beda kategori anak, iki legal beda kategori.
      2. datura23
        datura23 8 Juni 2015 08:41
        +2
        amarga sampeyan pengin ngajari, ora dididik maneh
    2. Max111
      Max111 8 Juni 2015 07:54
      + 10
      Larangan aborsi kanggo nulliparous, mungkasi mateni wong sampeyan dhewe. Rusia ing posisi pisanan ing aborsi, aib! Ibune bocah ora gelem, ditinggalake menyang negara, mbayar ganti rugi supaya ora blather. Dina iki ora mungkin kanggo ngadopsi bayi amarga ora cukup.
      Aku setuju banget. yen ora padha mbenerake kepinginan kanggo urip kanggo awake dhewe dening kasunyatan sing padha ora bisa Feed anak. Mesthine, yen sampeyan pengin apartemen ing tengah Moskow lan pengin anak dadi gubernur (ora kurang), banjur ora ana dhuwit sing cukup. Ora ana sing kepengin putrane dadi tukang las utawa tukang listrik lan ora manggon ing tengah Moskow ing apartemen 5 kamar, nanging ing endi wae sing adoh saka Moskow, total 2 wong lan ora ana sing ngeluh babagan urip lan ora ana sing dadi alkohol utawa alkohol. durjana, lan ora ana kang mudhun saka keluwen. Dheweke mung kurang ambisi. Sampeyan ngomong sing sadurungé wektu iku beda, nanging saiki aku ngerti kulawargané karo akeh anak ing salah siji saka 5 anak lan tuwane ora pengusaha lan ora mentri lan wong prayoga lan ora ana kang lying ing pager mabuk lan luwe. Dados prakawis punika saking karsa piyambak-piyambak, tuwin sanès-sanèsipun lêrês.
      1. lawas
        lawas 8 Juni 2015 08:02
        +9
        nggih! Aku duwe sawetara kenalan saka lik 35-40 taun sing ora tau nglairake, nanging mung scribbled abortions. Padha ngenteni pangeran ing jaran putih lan katresnan gedhe. Saiki dheweke ora bisa nglairake amarga kesehatan sing rusak, dheweke ditrapake kanggo alkohol saka depresi.
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 08:32
          0
          Seneng kanggo wong-wong mau. Bodho iku dosa mortal.
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 8 Juni 2015 10:04
            +3
            Quote: Peteng
            Seneng kanggo wong-wong mau. Bodho iku dosa mortal.

            Saiki bodho iki dibudidaya kanthi sengaja, liwat "budaya" media massa. Film, musik, talk show.
        2. Bijo
          Bijo 8 Juni 2015 11:49
          +4
          Kutipan saka oldav
          nggih! Aku duwe sawetara kenalan saka lik 35-40 taun sing ora tau nglairake, nanging mung scribbled abortions. Padha ngenteni pangeran ing jaran putih lan katresnan gedhe. Saiki dheweke ora bisa nglairake amarga kesehatan sing rusak, dheweke ditrapake kanggo alkohol saka depresi.

          Kajaba iku, biaya aborsi ing endi wae udakara 1500 rubel, lan yen ora ana kesehatan, 300 rubel minangka eko, banjur dudu kasunyatan manawa ana sing bakal ditindakake. Ing endi kaadilan? Kanggo matèni anak 000r lan kabeh. Wanita saiki rakus, nyelehake 1500 yuta rubel kanggo aborsi. bisa miwiti nglairake.
    3. insafufa
      insafufa 8 Juni 2015 11:16
      +2
      Kutipan saka oldav
      Larangan aborsi kanggo nulliparous, mungkasi mateni wong sampeyan dhewe. Rusia ing posisi pisanan ing aborsi, aib! Ibune bocah ora gelem, ditinggalake menyang negara, mbayar ganti rugi supaya ora blather. Dina iki ora mungkin kanggo ngadopsi bayi amarga ora cukup.


      Inggih, ora ana masalah kanggo diadopsi, nanging nemokake cah wadon saka Slavic katon hard kanggo taun, wong wis nunggu. Amarga saben wong butuh pirang kanthi mata biru. Kita duwe prawan campuran, mula ora ana pelamar, kita ditawani setengah taun. Nalika kasus kasebut munggah.
      1. lawas
        lawas 8 Juni 2015 11:31
        +1
        Iki isih bisa ditemokake. Iki nandheske kasunyatan manawa bocah-bocah ora nggoleki wong tuwane kanggo wektu sing suwe, mula diurutake langsung.
  6. Denis
    Denis 8 Juni 2015 07:45
    +2
    Apa tegese kabeh iki?

    Tegese masturbasi lisan Duma
    Tiru kegiatan kerja sing sibuk
    liquidate kabeh free sistem asuransi medical wajib - i.e. nambani wong mung kanggo dhuwit
    Ing kene padha bungah-bungah
    E.B. Mizulina umume nyebat kepinginan wanita kanggo aborsi ora luwih saka "keprihatinan"!
    Anane legislator kuwi, sing manggon ing freebie owahan lan pasuryan, uga-worn dening tentara saka cosmetologists, sing lali nalika padha metu saka Moscow Ring Road, kudu dianggep cilaka. Apa dheweke ngerti carane akeh wong njaluk ngisor tingkat subsistence?
    Ngobrol, padha karo sterilisasi pets, perlu kanggo sterilisasi kewan parasit liyane, kayata pejabat lan wakil.
  7. pepeteng
    pepeteng 8 Juni 2015 07:46
    0
    Lan carane akeh anak Mizulina? Sampeyan sinau / kerja ing endi?
    1. Denis
      Denis 8 Juni 2015 08:27
      0
      Quote: Peteng
      Lan carane akeh anak Mizulina? Sampeyan sinau / kerja ing endi?

      Dheweke bakal takon marang pengurus rumah tangga, gubernur lan liya-liyane lan mesthi bakal mangsuli
    2. Paman Joe
      Paman Joe 8 Juni 2015 16:25
      +3
      Quote: Peteng
      Lan carane akeh anak Mizulina? Sampeyan sinau / kerja ing endi?
      Duwe anak diwasa loro [89][90].

      Putrane, Nikolai Mizulin, sinau ing MGIMO ing luar negeri - ing Universitas Bern lan Oxford. Saiki dheweke urip lan kerja minangka pengacara (miturut sawetara sumber, co-pemilik firma hukum [92]) ing ibukutha Belgia, Brussels, minangka partner ing firma hukum Mayer Brown. (Mayer Brown promosi kesetaraan perkawinan lan sponsor acara LGBT; Inisiatif LGBT Mayer Brown - http://www.mayerbrown.com/aboutus/diversity/initiatives/lgbt-initiatives/). Loro putu saka Mizulina uga manggon ing Brussels[22][93]. Nikah karo warga Spanyol Patricia Gonzalez Antón-Pacheco, putri saka penulis Spanyol misuwur.

      Putri Ekaterina uga urip pisah karo ibune, lan dheweke ora duwe anak[93]. Putri Mizulina mimpin Yayasan Moskow kanggo Inisiatif Sosial lan Legal "Modal Hukum", sing melu intermediasi finansial, penerbitan lan iklan[22]. Miturut laporan pers, dana kasebut kagungane Elena Mizulina[94].
  8. pepeteng
    pepeteng 8 Juni 2015 07:50
    +1
    Miturut cara, ana wanita ing komentar? Iku mratelakake panemume sing menarik.
    1. dmb
      dmb 8 Juni 2015 08:16
      +3
      Woh, woh. Kita, minangka aturan, duwe ahli paling gedhe ing masalah ing diskusi, wong. Ayo ninggalake solusi masalah kanggo wanita (Mizulina, kanthi alasan sing jelas, ora kudu diitung ing antarane). Lan bisnis kita yaiku nyedhiyakake wanita kanthi kesempatan kanggo nglairake luwih akeh lan ora kuwatir babagan nasibe bocah-bocah. Iku mung kanggo iki sampeyan kudu ngganti kasunyatan kapitalis saiki, bebarengan karo konduktor sawijining. Akeh bocah saka Potanin lan Zheleznyak ora bakal ngrampungake masalah demografi.
    2. Anita
      Anita 8 Juni 2015 12:00
      +1
      Ora ana pendapat sing ora jelas babagan perkara iki. Garis kasebut tipis banget, nganti langkah ing sisih tengen, langkah ing sisih kiwa, bisa ngowahi kabeh. Secara pribadi, aku nglawan aborsi, nanging nglarang iku minangka kabodhoan gedhe.
    3. Aventurine
      Aventurine 8 Juni 2015 13:30
      +4
      Ana.
      Iku angel ngomong kanthi pasti (kita seneng banget).
      Minangka pilihan (sudut pandang pribadi) - kanggo ngilangi aborsi saka asuransi medis wajib tanpa indikasi medis, kanggo nggawe ragad sing layak, nanging kalebu sterilisasi sukarela lan wajib (kanggo pecandu alkohol lan narkoba).
      Yen sampeyan ora pengin nglairake, nanging yen sampeyan pengin *** - dasi tabung, aja kuwatir babagan f***ing. Lan ora bakal ana alesan kanggo aborsi lan ora mbebayani kanggo kesehatan. Yen sampeyan ora pengin disterilisasi, babaran. Amarga sampeyan wis dielingake.
      Nanging malah akeh wanita sing ora setuju karo pendapatku. Phenimisme, feminisme kuwi.
    4. Aventurine
      Aventurine 8 Juni 2015 13:57
      +1
      Ah, ana liyane.
      Nglarang aborsi, mesthi, aku pengin banget. Maneka warna pangrasane manungsa kayata rasa welas asih, lsp. Nanging apa sing bakal dikandhakake dening bocah (ratusan ewu bocah) mengko, sing, amarga larangan iki, bakal ditinggal dening wong wadon sing nglairake dheweke, bakal urip nganti 18 taun ing kahanan sing nggegirisi ing panti asuhan, kanthi meh ora ana. kasempatan kanggo kulawarga lan mangsa normal?
      Minangka ibu, aku nglawan aborsi. Nanging, yen sampeyan nyelehake dhewe ing panggonan bayi sing ditinggalake, ana keraguan manawa aku luwih seneng urip sing kaya ngono tinimbang pati sing cepet.
      1. Pissarro
        Pissarro 8 Juni 2015 14:27
        +1
        tuduhna bocah sing arep dipateni? Lan yen sampeyan pengin mati, njupuk lan mati, iku bakal dadi keputusan sampeyan. Nalika aborsi, dheweke mateni tanpa takon kekarepane.
        1. Aventurine
          Aventurine 8 Juni 2015 14:40
          0
          Quote: Pissarro
          aborsi dipateni tanpa takon karsane

          Dheweke uga nglairake tanpa takon.
          Kabeh bocah ngalami pamikiran "Aku ora njaluk nglairake aku" kanggo nanggepi tembung saka wong tuwa - "sampeyan kudu."
  9. Ibu Teresa
    Ibu Teresa 8 Juni 2015 08:16
    + 10
    Apa sebabe wajib pajak kudu mbayar aborsi? Sawise kabeh, dhuwit iki dijupuk saka item biaya liyane, penulis ora ngerti iki. Babagan perokok, uga ana tumpukan bebener, kenapa wong liya kudu mbayar kelemahane.
    1. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 08:26
      -5
      Ngapa ora? Kanggo pambangunan bangunan agama lan preian, banjur bisa lan perlu, nanging kanggo aborsi ora ana cara. Dadi apa?
      Aborsi minangka kepinginan pribadi wanita. Utawa maneh, kita padha karo wanita kelas loro, kayata "tugasmu masak borscht lan nglairake anak"?
      1. datura23
        datura23 8 Juni 2015 08:50
        +1
        bangunan agama lan preian apa sampeyan dipeksa mbayar?
        1. insafufa
          insafufa 8 Juni 2015 09:02
          +3
          Aku ora ngerti carane pasamuwan-pasamuwan kanggo mesjid kita, kita chiped kanggo 10 taun, supaya administrasi mbantu kanggo bantuan, supaya ora ngganggu.
        2. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 09:07
          -1
          Contone, 1 milyar rubles bakal dialokasikan kanggo perayaan pembaptisan Rusia dening Vladimir. Sapa sing dadi sponsor?
      2. lawas
        lawas 8 Juni 2015 09:36
        +3
        Gréja lan masjid dibangun ing sumbangan saka warga lan ora saka negara, lan iki bisnis dhewe. Candhi mung nggawa kabecikan lan pencerahan. Sampeyan ateis lan sengit Gusti Allah ora ngerti iki. Ngirim bojomu kanggo aborsi kaya menyang toko kelontong.
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 09:46
          -1
          Mungkasi ngapusi wis.
        2. saag
          saag 8 Juni 2015 09:53
          +5
          Kutipan saka oldav
          Candhi mung nggawa kabecikan lan pencerahan.

          Mbokmenawa kanggo pencerahan, wulangan astronomi ing sekolah dibatalake?
          1. Pissarro
            Pissarro 8 Juni 2015 14:08
            +3
            Apa pasamuwan dibatalake? NVP uga dibatalake, apa imam uga disalahake?
        3. Boris55
          Boris55 8 Juni 2015 10:14
          +4
          Kutipan saka oldav
          Candhi mung nggawa kabecikan lan pencerahan. Sampeyan ateis lan sengit Gusti Allah ora ngerti iki.

          Aku kudu langsung ngomong yen Gusti Allah ana lan aku pracaya marang Panjenengane. Masalahe yaiku ora ana Gusti Allah ing pasamuwan.
          Kepiye gereja nglawan ilmu lan ngobong wong-wong mau - ora perlu dicritakake?

          1. lawas
            lawas 8 Juni 2015 10:20
            +1
            Gréja Ortodoks ora nindakake apa-apa.
            1. pepeteng
              pepeteng 8 Juni 2015 11:56
              +4
              Maneh ora bener.
          2. ibu rumah tangga
            ibu rumah tangga 8 Juni 2015 19:12
            -1
            Kowe isih kelingan karo baptisan wong India! Apa hubungane Inkuisisi lan Gusti Allah? Dheweke ndhelikake Kitab Suci saka wong-wong ing Eropa nganti pirang-pirang abad, amarga dheweke ora nindakake apa-apa, sanajan dheweke terus-terusan nyebutake. Lan saiki padha: Padha makutha kaum gay ing pasamuwan-pasamuwan, lan padha ngomong nèk Gusti Allah nyetujoni. Dadi apa Gusti Allah ana ing pasamuwan-pasamuwane? Lan iki ora ateges Gusti Allah ora ana. Dheweke mung ora duwe Gusti Allah.
            1. pepeteng
              pepeteng 8 Juni 2015 19:27
              0
              Mesthi, ing Rusia, Kitab Suci ana ing saben omah lan kabeh wong ngerti maca.
              1. ibu rumah tangga
                ibu rumah tangga 8 Juni 2015 21:27
                -1
                Menarik banget karo Rusia, ing tangan siji, ing jaman kuna, kita duwe wong sing melek luwih akeh tinimbang ing Eropa sing padha. Ing sisih liya, ora ana sing bisa diwaca kajaba buku spiritual, isih ana babad, cathetan pedagang lan, kaya sing dibuktekake dening kulit birch Novgorod, cathetan rumah tangga. Ing saben omah, mesthine ora ana buku - regane larang. Mulane, ora kabeh padha melek. Nanging pangeran, sudagar, ulama iku kudu. Lan ing Eropah, malah para ulama ing ngisor iki ora bisa maca utawa maca, lan Kitab Suci nganggo basa Latin. Bisa diwaca maneh, dening wong-wong sing mligi mulang basa Latin, para ulama lan ilmuwan sing luwih dhuwur. Ing Rusia, ana ICON. Tebih saka kabeh wong bisa dadi pelukis ikon. Lan ora masalah bakat. Merga lambang kuwi gambar Alkitab sing apik. Canons ora teka saka langit-langit. Ing lambang, saben stroke lan saben warna nduweni makna simbolis lan narasi. Mula, contone, ana macem-macem variasi lambang Ibune Gusti Allah, wiwit cilik, wong tuwa ngandhani bocah-bocah babagan apa sing digambarake ing kono lan kenapa, ora mungkin bingung. Sayange, kanthi retellings iki, wong kalebu fantasi.Mulane, ana akeh aturan Ortodoks "saka nenek", pasamuwan ora ndhukung aturan kasebut, nanging ora utamané perang, kajaba iku takhayul, amarga kabeh tambahan rakyat iki tansah. ngarahke ing apik, carane ing dongeng - Good kudu menang. eseman
                1. wanderer_032
                  wanderer_032 8 Juni 2015 23:12
                  -2
                  Quote: ibu rumah tangga
                  Rusia menarik banget.


                  Ya. Apik banget.

                  1. ibu rumah tangga
                    ibu rumah tangga 9 Juni 2015 00:18
                    +1
                    Lan apa? Wong-wong kafir matèni anak-anaké, matèni wong-wong Ortodoks, banjur ngobong awaké dhéwé.Lan apa hubungané Gusti Allah lan kesusastraan ing hubungané karo Alkitab? Lan malah mengko, skismatics ngobong awake dhewe, apa kabeh iku, mesthi, Gusti Allah? Lan dudu setan? Lan ing jaman saiki ing Ukraina, sedulur putih - elinga? - pira akeh wong, biasane bocah-bocah, ngobong awake dhewe! Sawetara ewu! banjur nyembah rune umume dadi madhouse! Dheweke ora nyembah dewa, nanging rune, yaiku huruf! Lan sing paling penting - mateni aku ..... dheweke! Mateni wong Kristen! Rusak pasamuwan-pasamuwane!Patriark sing ngaku-aku njaluk senjata marang Amerika - mateni iku dudu dosa!! Apa sampeyan salah sijine?
                    1. wanderer_032
                      wanderer_032 10 Juni 2015 08:44
                      +1
                      Quote: ibu rumah tangga
                      Lan apa?


                      Banjur. Kekristenan kasebut ditanam ing Rusia kanthi geni lan pedhang. Iki apa.
                      Wong-wong sing ora pengin tanpo pekso ngalami ritus baptis padha brutal kanggo iki. Punika apa.

                      Lan ing mburi "tanaman" agama Kristen ing Rusia, ana kaisar Bizantium lan bangsawan Bizantium. Lan kanggo sijine iku mung, Geeks (ing pangertèn harfiah saka tembung), sing biasa-biasa wae .. bajingan negara lan sadhar sing ing mangsa cedhak padha bakal teka menyang mburi, mutusaké kanggo "nyiyapake lemah" kanggo "expansion" sing. liwat gunung" (apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?).
                      Kanggo nindakake iki, padha milih Rusia lan wiwit nindakake kabeh limo trik reged. Lan salah siji saka trik reged iki karusakan saka budaya Slavic (Veda) kuna ing Rusia lan ngganti karo Kristen. Amarga budaya Veda kuna menehi wong kesadaran sing luwih dhuwur, individu lan sosial.
                      Kabeh sing kita marang bab gesang leluhur kita ing jaman Slavic kuna
                      (yaiku, bab kasunyatan sing padha kabeh unwashed lan uneducated go..otami) - omong kosong lengkap.
                      Kabeh masalah ing Rusia mung diwiwiti saka wektu nalika pangeran Rusia wiwit "promosikake kanggo massa" budaya asing sing teka saka Byzantium.
                      Kabeh sing diwarisake saka para leluhur mung dirusak, lan luwih saka siji abad. Lan nganti saiki padha nyoba ngrusak apa sing isih disimpen, supaya wong-wong Rusia ora bakal ngelingi sapa sejatine leluhure lan saka ngendi kabeh wong Slavia. Lan wong nolak iku, lan banget hard.
                      Dheweke ora pengin nampa budaya asing iki lan kanggo iki mung dibasmi (kaya wong Rusia sing dibasmi ing Ukraina saiki, mung amarga wong Rusia).

                      Yagene iku perlu?
                      Ya, amarga kanthi introduksi massa menyang pikirane wong Rusia, agama anyar luwih gampang diatur. Wiwit budaya mantan (budaya, ora agama - prabédan pinunjul), kang ana ing pikiran saka populasi Rusia Kuna, ora menehi Geeks Bizantium kuwi kesempatan.
                      Amarga ing budaya iki wis dibantah babar pisan yen wong iku abdi. Ditampik ing kabeh cara. Lan iki ora nyenengake klompok wong Bizantium tartamtu.
                      1. rus
                        rus 10 Juni 2015 20:21
                        0
                        ALL iku bener. Yandex. "Kalender pagan Slavic", "Strike of the Jewish gods" . Kamulyan kanggo GENUS.
      3. Stanislav
        Stanislav 8 Juni 2015 10:07
        +4
        Quote: Peteng
        iki kepinginan pribadi saka wong wadon. Utawa maneh kita padha wadon kanggo kelas loro
        Apa sampeyan Ellochka kanibal?! Nick saka kamus dheweke. Wanita dudu kelas loro, nanging bocah-bocah wadon kanthi umur lan dibesarkan dipérang lan terus dipérang dadi wanita lan pelacur. Iku mung babagan ora madhakake kelas siji karo kelas loro.
      4. Penzuck
        Penzuck 8 Juni 2015 10:19
        +3
        Quote: Peteng
        Aborsi minangka kepinginan pribadi wanita.

        1. Ana sumur gratis kuwi. ing wiwitan dheweke kepengin nglairake, mula dheweke turu, katon kaya 9 sasi lan nglairake - iki minangka pilihan.
        2. ana sing bebas kaloro, kawitane arep nglairake, turu, banjur mutusake kenapa? - aborsi, gawe piala kanggo kesehatan. - kaya pilihan nanging tenan? wanita ngandhut umume ora cukup.
        3. ana katelune ora kersa nglairake, nanging turu karo wong ora tiba, abuh salah wektu, lsp, banjur mutusake ora nglairake. Hibrida titik 1 lan 2.
        4. Ora arep turu - pilihan.
        5. ora gelem nganggo kondom. - pilihan.
      5. Bijo
        Bijo 8 Juni 2015 11:53
        +1
        Quote: Peteng
        Ngapa ora? Kanggo pambangunan bangunan agama lan preian, banjur bisa lan perlu, nanging kanggo aborsi ora ana cara. Dadi apa?
        Aborsi minangka kepinginan pribadi wanita. Utawa maneh, kita padha karo wanita kelas loro, kayata "tugasmu masak borscht lan nglairake anak"?

        Kowé kuwi ala! sepisanan aku menehi minus ing VO kanggo sampeyan, sadurunge aku sumpah ora bakal minus sapa. Sampeyan bisa langsung ndeleng pagan-Satanist.
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 8 Juni 2015 12:01
          +7
          Quote: Bijo
          Sampeyan bisa langsung ndeleng pagan-Satanist.

          Aku nganggep aku luwih pagan, nanging dudu Satanis. Lan durung categorically marang aborsi! Kaping pisanan, sampeyan kudu dadi manungsa. hi
          1. ibu rumah tangga
            ibu rumah tangga 8 Juni 2015 19:16
            0
            Sing lucu yaiku wong pagan sing kaya ngono iku luwih Kristen tinimbang akeh sing nyebut awake dhewe. Kristus ngandika - sapa sing ora nglawan kita, iku karo kita. Kabeh bener - sing paling penting yaiku dadi wong lanang! apik
            1. Pissarro
              Pissarro 8 Juni 2015 22:40
              0
              Nang endi Kristus ngomong omong kosong kuwi?
              1. ibu rumah tangga
                ibu rumah tangga 9 Juni 2015 00:48
                +2
                Quote: Pissarro
                Nang endi Kristus ngomong omong kosong kuwi?

                Kristus ngomong omong kosong? Hmm...
                Injil Markus 9.40. "Sabab sing sapa ora nglawan sampeyan, iku kanggo sampeyan" ngandika marang para rasul.
                1. Pissarro
                  Pissarro 9 Juni 2015 01:21
                  0
                  “Sapa sing ora nunggal karo Aku, iku nglawan marang Aku; lan sing sapa ora nglumpukake karo Aku, bakal ngoyak-oyak.” Matius 12:30 . Uga ngandika marang para rasul
        2. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 12:49
          0
          Aku bakal nandhang sangsara banget amarga minus sampeyan.
  10. Alex66
    Alex66 8 Juni 2015 08:29
    +1
    Menehi kesempatan kanggo wong lanang kanggo entuk lan nyengkuyung kulawarga, mula wanita bakal bisa ngurus anak. Lan saiki loro-lorone kudu kerja, lan wiwit taun iki kabeh dhuwit menyang keperluan, sandhangan lan pangan.
    1. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 08:36
      -1
      Iku apik kanggo distorsi. Yen sampeyan pengin, yen ora tangan sampeyan ing panggonan, sampeyan bisa tansah entuk. Mung "manajer efektif" sing terus-terusan merengek.
      1. Astartes
        Astartes 8 Juni 2015 15:30
        0
        Pira jam saben dina sampeyan kerja lan pinten sampeyan nglampahi kanggo nggedhekake anak?
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 17:50
          +1
          Telulas jam, apa?
    2. datura23
      datura23 8 Juni 2015 08:52
      +1
      ngapura alesan kuwi, "menehi wong lanang" wong ora njaluk, dheweke lunga lan nindakake, nanging sing lanang bisa njaluk ... saka ibune ... titya
  11. KaliVV
    KaliVV 8 Juni 2015 08:31
    + 10
    Aku maca artikel lan ora ngerti apa salah karo hukum ngajokaken. Lan, yen kedadeyan kasebut, apa hubungane pakar Komite Publik Nasional Pemberantasan Korupsi? Iki penulis, ya. Kepiye hubungane korupsi karo aborsi?

    Terus terang, masalah dhewe ora jelas kanggo aku. Ora ana wanita sing meteng karo aku sing aborsi. Bocah papat, wedok kabeh... Ana sing melasi aku!
    1. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 08:38
      -1
      Lan sampeyan, nalika nutup mata, dadi peteng ing endi wae?
    2. BOLSHEVIK
      BOLSHEVIK 8 Juni 2015 09:48
      +6
      Kutipan saka RiverVV
      Bocah papat, wedok kabeh... Ana sing melasi aku!

      siji tembung ngguyu
    3. Stanislav
      Stanislav 8 Juni 2015 10:22
      +4
      Kutipan saka RiverVV
      Kepiye hubungane korupsi karo aborsi?
      Pelobi aborsi nyumbang ora mung kanggo Duma Negara, supaya hukum, yen liwati, bakal duwe komponen korupsi dhuwur, kang tegese iku bakal ninggalake kabeh minangka iku, mung setengah rega, nanging uga kanggo macem-macem organisasi umum lan non-profit. (utamane sing duwe pendanaan manca lan nggarap skema "abu-abu") sing bakal torpedo inisiatif legislatif iki.
      1. KaliVV
        KaliVV 8 Juni 2015 10:37
        +1
        Aku ora entuk ... Apa tegese komponen korupsi sing dhuwur? Apa dheweke isih nglawan aborsi, utawa nglawan suap?
        1. Stanislav
          Stanislav 9 Juni 2015 08:17
          0
          Kutipan saka RiverVV
          Apa tegese komponen korupsi dhuwur?
          Iki tegese hukum ninggalake akeh kanggo discretion saka pejabat, lan discretion paling asring didandani dening suap.
    4. tata basa
      tata basa 8 Juni 2015 11:59
      -1
      Wareg! Putri kita duwe jumlah sing padha saka materi turun temurun saka bapak lan ibu. Nanging ing anak lanang - ing kasunyatan, ana tansah luwih ibu saka bapa. Mbandhingake kromosom X lan Y opo .
  12. bionik
    bionik 8 Juni 2015 08:36
    +1
    Kutipan saka Penzuck
    Ya sampeyan sho. isin kowe?
    Kutipan saka bionik
    Akeh sing pengin nglairake, nanging dhuwit ora cukup, contone, masalah omah sing padha.

    Aku ora duwe loro, 4 lan 7.
    1. Penzuck
      Penzuck 8 Juni 2015 10:32
      +2
      Kutipan saka bionik
      Aku ora duwe loro, 4 lan 7.

      Ya, iku apik kanggo nyumerepi mie ing kuping lol . Sampeyan malah ora bisa mencet tombol "reply". keprungu.
      Nanging serius - "ora bakal cukup" (c).
      1. bionik
        bionik 8 Juni 2015 13:32
        +2
        Apa sampeyan tanggung jawab kanggo pasar? keprungu
  13. Boris55
    Boris55 8 Juni 2015 08:37
    +4
    "Kerusakan diwiwiti ing pikiran"

    Ing kabeh media (buku, film, TV, lan liya-liyane), kita krungu saka kanak-kanak yen ana katresnan. Wis diwasa sethithik, kita sinau yen sampeyan ora bisa mrentah ati, yen katresnan ora langgeng. Diwenehake marang kita, liwat media, model prilaku Barat nyebabake karusakan saka bangsa manungsa. Deleng ing AS utawa Eropa - wong kulit putih mati ...

    Larangan ora ngrampungake masalah - pikirake dhisik, banjur tumindak. Minangka media (buku, film, TV, lan sapiturute) mbentuk pikiran kita, uga tumindak kita.

    1. datura23
      datura23 8 Juni 2015 08:55
      +2
      kok stereotype sing nglarang ora bisa ngatasi masalah tegese iku ora perlu kanggo ban?
      1. Boris55
        Boris55 8 Juni 2015 09:07
        0
        Kutipan saka datura23
        kok stereotype sing nglarang ora bisa ngatasi masalah tegese iku ora perlu kanggo ban?

        Yen kita nganggep yen wong iku kewan tanpa otak, ya, larangan kasebut bakal ditindakake, nanging kudu rembugan karo wong sing cukup. iku cukup lan cukup saged circumventing kabeh larangan sampeyan, lan liyane, "woh terlarang tansah manis."

        Setuju yen sikap kanggo urip "ing katresnan" rada beda karo sikap wong sing nggawe kulawarga.
        Sawetara "penyayang" sinau babagan mung ing kantor pendaptaran, lan sawetara malah ora tekan ...

        ps
        Cara sing kuat kanggo ngrampungake masalah kasebut minangka cara paling anyar saka kabeh cara sing kasedhiya kanggo ngontrol manungsa. Iku uga cepet lan cepet. Ana akeh informasi ing Internet babagan "enem prioritas kanggo ngatur kamanungsan."
    2. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 09:19
      +1
      Pakdhe ngandika apik. Aku ora ngerti film kasebut ...
      1. Boris55
        Boris55 8 Juni 2015 09:45
        +2
        Quote: Peteng
        Pakdhe ngandika apik. Aku ora ngerti film kasebut ...

        Siberian Spas (1998)

        "Martakaké hak kanggo nistha, lan kabeh wong bakal ngoyak sampeyan" F.M. Dostoevsky.

        Aku ora bakal narik kawigaten marang tembunge wong tani, nanging tumindake mantan bojone. HONOR - martabat moral batin saka wong, wani, kejujuran, bangsawan jiwa lan kalbu sing resik. Kelangan iki - kita entuk kewan sing paling ala ing Bumi.
        1. pepeteng
          pepeteng 8 Juni 2015 12:32
          -2
          Konsep pakurmatan owah-owahan liwat wektu. Lan ora tansah ing cara ala.
  14. Komentar wis dibusak.
  15. lawas
    lawas 8 Juni 2015 09:17
    +3
    Gusti liberal! Yagene, nalika sampeyan menehi kita demokrasi Eropah enom minangka conto, carane uga lan dikembangaké, sampeyan ora sebutno sing ing salah siji saka wong-wong mau aborsi umume dilarang, padha bisa rampung ana mung ing indikasi medical? Aku ngomong babagan Polandia. Yagene yen kita nyoba ngatur iki, "kediktatoran" langsung diwiwiti, nglanggar hak lan kebebasan, lsp.
  16. Insinyur
    Insinyur 8 Juni 2015 09:21
    +3
    Inisiatif Brad! Dheweke bakal nindakake ing jero lemah, kanthi resiko kanggo urip wanita, dheweke bakal tuku obat-obatan sing ora disertifikasi kanggo gangguan ing tahap awal. Sampeyan ora bisa meksa wong wadon nglairake. Inggih, dheweke bakal nglairake lan apa, dheweke bakal nyerahake menyang papan perlindungan? Apa negara ngurus papan perlindungan? Lan sing arep kanggo aborsi? Temenan dudu wanita saka kulawarga sing makmur, tegese dheweke ora bakal duwe dhuwit kanggo aborsi sing sah. Supaya wong wadon arep nglairake, perlu kanggo nggawe kahanan sosial sing nyenengake. Lan nindakake iki, para geng ... timbalan! Banjur sampeyan manggon ing jagad cilik sing ora ana wong lan mung mikir babagan bathi.
    1. lawas
      lawas 8 Juni 2015 09:34
      +1
      Utawa Mungkin padha bakal sijine soko sadurunge nindakake iku .. apa. Ngerti apa sing bakal kelakon sabanjure yen sampeyan ora nglindhungi dhewe.
      1. Boris55
        Boris55 8 Juni 2015 11:29
        +1
        Kutipan saka oldav
        Utawa Mungkin padha bakal sijine soko sadurunge nindakake iku .. apa. Ngerti apa sing bakal kelakon sabanjure yen sampeyan ora nglindhungi dhewe.

        Apa sing kedadeyan sabanjure ... Apa sampeyan krungu babagan telegoni?
        Sampeyan ngerti yen jumlah endhog ing wong wadon wiwit lair lan tambah akeh ora kedadeyan. Sampeyan ngerti manawa ketagihan mengaruhi endhog saka wong sing ora ngombe kanthi cara sing beda-beda, lan mung sawise ngrasakake alkohol, wong sing lara lair, lan bocah sing sehat bisa lair saka bajingan - gumantung saka endhog sing dibuahi. Kabeh wong sing duwe kontak karo wong wadon, utawa malah wong wadon sing mental kepinginan liyane, ninggalake tandha genetis ing endhog wadon. Mulane wong bule loro bisa duwe anak ireng .... Ojo nyemangati laku cabul banjur ora akeh pitakonan.
  17. begemot
    begemot 8 Juni 2015 09:24
    0
    Mulane, kita bisa ngomong yen iki ora mung omong kosong

    Kita duwe meh kabeh undang-undang, kajaba aturan lalu lintas lan, sebagian, KUHP minangka omong kosong, nanging minangka salah sawijining tokoh: "wong hawala!"
    Iku wektu kanggo nliti partai gemuk iki ing Duma Negara, yen wong durung lair, nanging wis nglanggar sawetara hukum. Dene Mizulina, prakarsa jender dheweke mung nggawe aku nesu, yen undang-undang wis lulus, aku bakal melu partisan.
  18. Metallurgist
    Metallurgist 8 Juni 2015 09:46
    +2
    Inggih, pitakonan punika angel. nglairake apa ora nglairake.
    Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe lan individu. Bener, ana "pacar", kanca, lan liya-liyane ...
    Aku bakal nyoba nulis pendapat babagan topik iki.
    NEGATIF.
    Kanthi larangan, negara ora bakal entuk apa-apa kajaba nambah "bawah lemah", sing diarani aborsi "kriminal". Mula kabeh pesona liyane: pati ibu, pati bayi. Jumlah sing nolak bakal tambah akeh. Ora usah diwutahake slogan-slogan “patriotik” ing kupingku bab kabagyan ibu lan sapanunggalane. Ya, ana rasa seneng ing ibu, nanging mung nalika sadar. Lan kanggo meksa wong kanggo "seneng" kanthi paksa ora mungkin.
    Ayo nimbang pitakonan luwih. Aborsi dhewe iku ala. Iki minangka kemungkinan gedhe yen meteng kaping pindho ora kedadeyan.
    Lan saiki ayo ndeleng sisih liyane, sing uga dibahas ing kene utamane dening para komentator.
    1. Sosial. Dadi bayi lair. Ayo nganggep kabeh wong seneng. Kita menyang toko lan apa sing kita deleng ing kana? Kita ndeleng rega ana: 40 rubel (utawa luwih dhuwur) kanggo jar panganan saka 3-6 sasi. Lan sampeyan butuh akeh kendi iki. popok. Deleng rega dhewe utawa menehi saran? Oh ya, kita tuwuh ing popok. Wêdakakêna ngumbah bayi - kanggo ngumbah, lan popok dhewe uga duwe biaya. Stroller. Lan kudu paling ora loro: rumah sakit sing bocah isih cilik lan sing nomer loro, sing diarani mlaku-mlaku. Malah luwih: crib bayi. Sandhangan saka ngendi bocah kasebut tuwuh meh kanthi cepet.
    Sampeyan ngomong yen kabeh iki ora larang? Ya, bisa uga ora larang, nanging kepinginan alami saka wong tuwa kanggo menehi anak menang sing paling apik. Kanggo kulawarga enom, lan utamané yen ora ing Moscow, utawa kutha gedhe liyane, iki jumlah cukup gedhe. Kowe kelingan mbah mbah? Apa padha duwe yuta ing saben wong?
    Apa sampeyan ngerti yen meh 80% bayi sing anyar nandhang alergi kanthi cara siji utawa liyane? Aja pracaya marang aku - pindhah menyang klinik anak, ing dina nalika njupuk bayi. Nyorot akeh perkara anyar. Lan ing wilayah Moskow, analisis tingkat pertama kanggo alergi: 1500 rubel. Lan liyane, plus obat-obatan.
    Anak mundak akeh, banjur TK wiwit lan ... lan extortions. Ing kene aku bakal diwenehi akeh conto, ujar manawa pemerasan minangka woh saka imajinasiku sing lara, ayo. Ing kalbu. Ora, ana taman kanak-kanak sing ora ana biaya, utawa minimal. Nanging ... ndandani, subbotniks, teka bantuan - iku kabeh saka seri iki. Lan ing kutha-kutha gedhe, wong tuwa nyambut gawe saka 9 nganti 18, lan saka taman kanak-kanak "ngangkat nganti 17". Ana taman kanak-kanak sing sibuk karo bocah-bocah nganti jam 20:00. A gandhewo kurang kanggo wong iki, nanging padha sawetara. Ya, lan karo taman kanak-kanak, uga, ora kabeh gampang banget, tegese lokasi. Sampeyan mung ora bakal mlebu ing akeh taman kanak-kanak, sanajan sampeyan manggon ing omah ing ngarep.
    Pindhah menyang panguwasa - ngomong marang aku. Inggih ibu, lungaa. Sapa sing bakal kerja kanggo aku? Lan gaji ora dibayar amarga sampeyan wis kadhaptar. Obrolan ing conto, sanajan sampeyan teka ing kana, - birokrasi lan pejabat - minangka masalah sing kapisah. Pungkasane, sampeyan mung ngidoni kabeh iki lan "ngrampungake" masalah kasebut kaya biasane.
    Oh ya, aku lali siji maneh. Padha teka (paling ora kaya sing diumumake) saka panguwasa wali, kanggo ndeleng: apa hak-hak bayi sing dilanggar? Apa dheweke duwe kabeh? Nanging sakperangan alesan, kulawarga sing ana masalah nyata lan bantuan dibutuhake - ora teka.
    Sawise TK - sekolah. Aku ora bakal nulis akeh babagan dheweke. Sampeyan dhewe ngerti kabeh.
    1. Metallurgist
      Metallurgist 8 Juni 2015 09:47
      +3
      2. Umum. Lan ora ana sing mikir, contone, sesuk saben kulawarga duwe anak telu utawa papat. Endi padha sinau? Maksudku ora sekolah lan taman kanak-kanak. Senajan ana ing sekolah, saiki meh kabeh kanggo dhuwit. Kanggo entuk pendidikan sing apik saiki kanthi gratis yaiku saka alam fantasi. Dadi, ngendi kanggo sinau? Sekolah kejuruan, sekolah teknik endi? Ngendi pelatihan para pekerja trampil? Lan dheweke ora. Apa sampeyan mikir kabeh bocah bakal kuliah? Naif! Apa sampeyan duwe dhuwit? Mungkin wong bakal pindhah gratis, lan liyane?
      Lan kudu menyang ngendi? Kanggo ngisi maneh tentara gaster sing disenfranchised? Lan padha arep mangan. Ing endi perusahaan anyar lan proyek anyar? Ing rencana pemerintah? Dadi wong-wong sing kerja ing rencana kasebut tetep ana ing rencana kasebut. Ora proyek, ora gaji, ora anak - ing mratelakake panemume, sesambetan langsung.
      Ora cukup nglairake, kudu nggedhekake lan nyinau. Iku angel ing wilayah kutha. Aku ora ngandika iku unbearable, nanging angel. Lan iku perlu kanggo tuwuh munggah ora "weteng" akeh zhrachka lan parasitizing ing gulu wong tuwa, nanging perlu kanggo tuwuh munggah CITIZEN. Lan ora mung babagan kulawarga, nanging uga babagan negara.
      3. Politik. Iku nderek saka loro pisanan. Kebijakan pemerintah, lan presiden. kang ngarahke ing masalah internal liyane lan liyane ngelingaken kula loro jenderal saka dongeng dening Saltykov-Shchedrin "Carane wong panganan loro jenderal." Kanggo sawetara alasan, pamrentah lan negara percaya yen tanpa nandur modal dhuwit ing prasekolah, sekolah lan pendidikan kejuruan, ana turners, tukang kunci, tukang reparasi, tukang, tukang listrik nang endi wae "ing grumbulan". Sistem pendhidhikan banget ngarahake yen bocah-bocah mung bisa maca lan nulis sethithik. Lan ngetung nganti sepuluh. Iku luwih gampang kanggo ngatur komplotan bodho saka wong karo menara. Lan kenapa negara kuwatir babagan tingkat lair tanpa ngrampungake masalah liyane? Apa sing bakal ditindakake, negara, karo potensi manungsa sing gedhe banget? Lan uga bakal nglairake.
      Ing tembung, inisiatif Mizulina: ndhelikake tembung "ayu", push liwat hukum mbebayani kanggo Federasi Rusia.
      Minus.
      PS Aku duwe anak telu, yen ana.
      PPS Pendapat pungkasanku yaiku yen aborsi ora dilarang. Luwih becik wong wadon nampa perawatan medis sing mumpuni tinimbang kelangan kesehatan sing pungkasan.
      PPPS Negara kanthi apik "ngangkat" sing tanggung jawab kanggo krisis demografi, nempatake beban liyane ing bagean paling miskin saka populasi. Ing wektu sing padha, iku, negara, rampung unprepared kanggo ngatasi masalah mencet saka wong-wong sing, ing mratelakake panemume, kudu nambah lan nambah demografi.
      Saiki mesthi, minus.
      1. lawas
        lawas 8 Juni 2015 09:53
        -1
        Ing tlatah Federasi Rusia, 200-250 yuta wong bisa urip kanthi bebas, saiki kita duwe 146, mula bakal ana kerja kanggo saben wong sing pengin.
        1. Metallurgist
          Metallurgist 8 Juni 2015 10:28
          +2
          Apa sampeyan malah ngerti apa sing daktulis?
          Utawa, kaya mayoritas ing situs, blurted metu tanpa mikir?
          1. lawas
            lawas 8 Juni 2015 10:39
            +3
            Mesthi wae dheweke ngucap, ora ana sing maca teks kasebut. Sampeyan mung ora perlu kuwatir, sing utama yaiku carane sampeyan ngunggahake anak-anake, banjur bakal nggawe cara dhewe. Ora bakal ana tambah akeh anggota. Pasonku menyang Ptu, dadi kurang, ora ana sing lunga, senajan dijamin pegaweyan mengko.
            1. Metallurgist
              Metallurgist 8 Juni 2015 12:05
              +2
              Apa sampeyan saka Novosibirsk?
              Kutha sing apik, kerja ...
              Endi sing bakal ditindakake? Utawa apa sampeyan mikir yen sampeyan ora "menyang zona", banjur sampeyan nggawe dalan?
              Inggih, menawi wonten pedamelan ingkang dipun jamin sasampunipun lulus saking SMK ingkang sami, kula remen sanget. Nanging mung ana sing ngandhani yen kanggo dhuwit sing kita seneng mbayar ing perusahaan. dheweke ora bakal kerja suwe. Utawa dheweke bakal mlebu bisnis pribadi, yen duwe tangan, utawa "goyang wong" ...
              Ing jaman Soviet, dheweke lunga menyang Lor "kanggo rubel dawa", nanging saiki? Apa kita kabeh mbuwang ing Nerezinovoy? Kanggo St. Petersburg? Ing Ekat? Lan ing ngendi dheweke sijine?
              Utawa, kaya sing sampeyan tulis ana, 200 yuta? Utawa nerusake kanggo construction saka Timur? Dadi mung bubar ana skandal karo ora mbayar gaji, nanging sampeyan pengin mangan saben dina lan kaping pirang-pirang.
              Saiki, yen sampeyan ngrancang kulawarga, yen sampeyan ngandhut anak kanthi persetujuan bebarengan, banjur nglairake sak senengmu. Lan telu lan lima lan pitu. Sing. sampeyan duwe pangerten babagan carane ngunggahake anak, ing ngendi dheweke bakal sinau, kerja. Ing ngendi dheweke bakal manggon ...
              Nanging kanggo nyingkirake wong wadon saka hak kanggo aborsi, dooming dhéwé lan anak kandhutan kanggo mlarat - Aku ora duwe hak. Ya, lan sampeyan uga. Lan malah liyane Mizulins karo Medvedevs.
              Pengin ndandani demografi? Nggawe lapangan kerja, infrastruktur, upah sing layak. Lan wanita bakal nglairake loro utawa luwih, lan ora bakal ana masalah.
              1. lawas
                lawas 8 Juni 2015 12:41
                +4
                Ya, aku saka N-ska. Biyene apik-apik, saiki dadi luwih elek. Anakku sinau ing SMK kanthi jaminan kerja ing pabrik. W / n ana rata-rata kanggo negara kanggo pamula ora ala. Dadi ora ana sing mlebu ing SMK iki, amarga kabeh wong kepengin sinau hukum, lan umume generasi (90-an) iku cilik banget. Lan sampeyan ngomong ora ana papan kanggo sinau. Ing jaman Soviet, aku ndeleng statistik aborsi, ana 2 kali luwih akeh, kanthi kabeh kesejahteraan khayalan kasebut. Saiki ana akeh kesempatan kanggo pangembangan lan ora perlu ujar manawa kabeh wong urip mlarat, deleng jumlah mobil ing kutha sampeyan. Kutha kita kabeh lagi dibangun, sampeyan bisa tuku apartemen kanggo 700 ewu, supaya ora ana masalah karo omah. Aku ora weruh alesan kanggo gupuh lan ngomong sing kabeh ala.
                Aborsi minangka pembunuhan, ora ketompo carane sampeyan ngiris, lan negara kudu nglawan, sampeyan ora bisa ninggalake apa sing sampeyan duwe.
                1. Metallurgist
                  Metallurgist 8 Juni 2015 12:53
                  +2
                  Aku ora ngomong yen kabeh iku ala, ing pungkasan kabeh wong ngatasi masalah karo anak. Aku ngomong babagan kasunyatan sing sadurunge ngumumake aborsi ilegal, negara kudu ngurus pitakonan kasebut, lan apa sing bakal kelakon luwih dhisik.
                  Aku manggon ing pinggiran kutha. Lan karya kita ala, luwih elek tinimbang ing USSR. Perusahaan terus mudhun. Meh kabeh wong kerja ing Nerizinova. Plus pengunjung. Gaji rata-rata 40-50 tr. Lan sampeyan isih bisa manggon ing dhuwit iki. Nanging aku terus-terusan lelungan bisnis ing wilayah kasebut, lan saiki kabeh luwih elek. Padha adaptasi ana uga, nanging sabenere "adaptasi".
                  Yen sampeyan, minangka wong, duwe kekuatan kanggo perang, sampeyan begja. Nanging akeh sing aku weruh sing rusak, sing mung dipateni dening kenaikan rega liyane - ora diitung. Wong tuwa sing sibuk karo kaslametane awake dhewe lan anak-anake ora bisa mung menehi wektu akeh kanggo dheweke. Sing ala. Lan iku ora fault saka tuwane sing ing kutha, contone, ana siji pabrik, lan ana gaji 20 tr. kang seprapat menyang keperluan. Lan bocah-bocah saya akeh. Mengkono iku bab.
                  Aku ora nelpon kanggo abortions, Gusti Allah ngalang-alangi. Aku mung mikir yen njupuk obat sing berkualitas, kalebu aborsi, minangka hak sing ora bisa dicopot kanggo nampa layanan medis ing umum.
                  Aja pengin dadi pisanan ing donya ing aborsi? - bisa karo anak, ngajari. Lan negara kudu duwe peran penting ing kene, lan ora mundur, kaya sing kedadeyan ing dekade kepungkur.
                  Yen sampeyan pengin dadi Juara Olimpiade, olahraga. Dadi ing kene - yen sampeyan pengin bangsa sing sehat kanthi prinsip moral sing kuat - kerja bareng karo bocah-bocah.
                  Lan kanggo nglarang aborsi ora liya kajaba gething tambahan kanggo negara (gething saka pejabat negara kanthi otomatis digambarake menyang negara) lan kita ora bakal entuk peningkatan kematian.
                  Dadi nganti sampeyan - salah siji kita mbangun kabeh kanggo wong, utawa kita nguripake wong menyang sapi, kang kontrol dening massa saka hukum. Sapa sing ora mikir. Tanpa menehi apa-apa, lan mung nuntut, nuntut, nuntut.
                  1. lawas
                    lawas 8 Juni 2015 13:13
                    +2
                    Aku ora njaluk larangan. Mratelakake panemume iku perlu kanggo mbatesi aborsi kanggo nulliparous utawa sing duwe anak kurang saka loro. Yen cah wadon nglairake lan nolak, mula bisa ngrangsang dheweke ora nolak utawa tuku anak saka dheweke. Mizulina mung ngusulake supaya struktur lan diatur. Ing klinik negara, kaya sing disaranake, paling ora bakal ngobrol karo wong wadon.
                    Sing dicritakake babagan MO, kabeh pancen ala, contone, gajiku sithik lan aku duwe anak telu. Negara menehi ibukutha ibu lan tunjangan kanggo anak katelu, sing luwih tuwa sinau gratis lan nekani bagean, meh ora ana masalah ing taman kanak-kanak.
                    Ing Polandia padha, contone, pengangguran akeh Samsaya Awon, nanging Nanging, aborsi dilarang ana (kajaba indikasi medical).
                    1. Metallurgist
                      Metallurgist 8 Juni 2015 13:29
                      +2
                      Mizulina mung ngusulake kanggo nglarang. Legislatif. Lan ninggalake sawetara leladen nalika (pancen medeni, bocah mati ing guwa-garba) melu-melu medical mung perlu.
                      Saiki babagan aborsi ing nulliparous lan sing duwe anak kurang saka loro.
                      Aku pracaya yen aku ora bakal nemokake Amerika yen aku ngomong yen dekrit mbalang wong wadon bali sosial. Masalah karo Employment. Iku ora guyon. Bocah-bocah wadon mung gelem digawa menyang omah bordil. Nyatane, angel golek kerja kanthi gaji putih yen sampeyan ora duwe sambungan. Kanggo bocah-bocah wadon utamané. Lan ora ketompo sing ngomong apa-apa marang aku babagan "tanggung jawab sosial bisnis" - tetep mung tembung, kanthi pengecualian sing arang banget. Enom tegese sampeyan bakal nikah, nglairake ... Lan kita duwe kapitalisme, yen ana sing lali, ing endi bathi dilebokake ing ngarep, lan dudu wong.
                      Sampeyan bakal bisa ngukum cah wadon sing wis aborsi, nyadari kabeh jalaran, yen dheweke wis pilihan: karir, utawa dekrit, anak lan iku. Banjur sampeyan ora bakal nemokake proyek. Aku ora bisa nyalahke dheweke. Aku ora duwe hak moral. Babagan kasunyatan sing "bojo kudu entuk" - Aku ora pengin sumpah. Padha mundhakaken generasi weteng lan gigolo sing ora bisa, ora pengin lan ora ngerti carane kanggo nyedhiyani kanggo awake dhewe. Akèh-akèhé saka dadi-disebut. "wong lanang" yaiku bocah cilik sing percaya yen ibune ngrampungake masalahe dhisik, banjur bojone. Unisex. Mungkin ing papan liya - nanging ing wektu Moskow wis ana jumlah gigolo sing akeh banget, ditambah iklan sing terus-terusan babagan "urip sing ayu" ing permen karet.
                      Kita ora duwe bagean gratis. Ing sekolah apa wae, taman kanak-kanak - requisitions (jelas utawa didhelikake). Negara ora njupuk bagéyan lan pitulungan ing upbringing anak.
                      Ningali kabeh iki, wong wadon mangertos yen dheweke mung ora tahan lan arep aborsi. Sedhih? Pira ibu tunggal sing kita duwe?
                      Mekaten.
                      PS Nalika bojoku lagi ngandhut anak nomer loro, ibukutha dikenalaké. Kita, minangka kulawarga, ketagihan banget karo bantuan negara, kita wis biasa ngandelake awake dhewe. Dadi, garwane ujar manawa gynecologist sing diamati dheweke nangis amarga akeh ibu sing njupuk rujukan kanggo aborsi, amarga bocah sing lair ora ana ing "ibukutha ibu".
                      Nalika bojone teka lan ngomong yen dheweke lagi ngandhut anak nomer telu, kita malah ora ngrembug masalah aborsi. Nanging kita duwe kahanan sing beda lan pendidikan sing beda. Nanging aku mbaleni maneh: Aku ora bisa ngukum bocah wadon sing arep aborsi, mung amarga dheweke ora bakal bisa ngunggahake warga negara sing pantes. Dheweke ngerti yen dheweke nglairake, mula kabeh, karire wis nol.
                      Lan Mizulins njupuk peran saka hakim, malah nang endi wae Gusti Allah - menehi piyambak hak kanggo ngadili.
                      1. lawas
                        lawas 8 Juni 2015 13:45
                        +3
                        Babagan bocah-bocah wadon sing isih enom lan ora seneng, iki, mesthi, bener ing sawetara pangertèn. Nanging iki dudu angka mutlak. Ing kasus apa wae, dheweke bakal ngunggahake siji anak lan negara kudu mbantu dheweke ing babagan iki, minangka imbalan yen dheweke nglarang aborsi. Menehi iku go, minangka padha ngomong.
                        Sejatine, aborsi pisanan ditindakake kanthi alasan ing ngisor iki; kurang percaya karo wong lanang, ora lulus kuliah, ora rampung ndandani ing apartemen, ora preian, apartemen cilik, aku pengin urip luwih sethithik kanggo aku, ngenteni nganti telung puluh. , mbayar hipotek, etc. Setuju, ora alesan banget pinunjul kanggo matèni wong urip? Aku duwe loro kenalan sing terus-terusan ditundha nganti mengko lan saiki ora bisa duwe anak.
                      2. Metallurgist
                        Metallurgist 8 Juni 2015 13:57
                        0
                        Ing antarané bojoku, wong sing aborsi, alasane mung ing ngisor iki:
                        1. Aku ora pengin menehi lair kanggo liyane (katelu) saka wong iki - kuciwo ing bojone, nanging padha ora njaluk pegatan kanggo alasan materi padha kondhang.
                        2. Ora ana kapercayan ing mangsa ngarep - alasan sing padha, nanging tampilan sisih.

                        Ing kalangan mudha, sak ngertiku kahanane, saiki turu (turu tanpa mikir akibate) kaya ngombe banyu segelas. Lan iki asalé saka kasunyatan sing ora ana wong sing nate nerangake apa sing apik lan sing ala. Sing. negara profufukala karya karo anak, mutusaké sing ibu lan bapak bisa nangani piyambak. Kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke ora sukses. Aku ngomong babagan kutha-kutha gedhe, utamane Msk. Aborsi amarga ora mbayar hipotek - sampeyan ngerti, iku penting. Persetujuan karo bank minangka perkara sing angel. Lan nalika sampeyan dibuwang metu menyang dalan (kanthi cara, panguwasa guardianship ora bakal mbantu ing kene - kasunyatan, kaya sing diucapake ing pasuryan) kanggo utang lan sanajan bocah cilik ...
                        Lan kabeh liya - ketoke ing wates kesalahan statistik.

                        Dadi masalah utama yaiku ekonomi. Sanalika masalah iki ditanggulangi, kurva lair mundhak.
                      3. lawas
                        lawas 8 Juni 2015 14:13
                        +4
                        Apa ana sing kudu ditindakake? Mizulina nyaranake, kabeh wong nyerang dheweke, nawakake liyane. Negara, uga, sawise kabeh, ora bisa njupuk liwat 100% saka pangopènan wong mung amarga mutusaké kanggo nglairake. Hipotek, utangan, bocah-bocah wadon sing ditinggal sepi ana ing kabeh negara. Nanging statistik aborsi kita sing paling depresi.
                      4. Metallurgist
                        Metallurgist 8 Juni 2015 14:38
                        +2
                        Apa aku kudu?
                        SD.
                        1. Mbalikake pendidikan sadurunge sekolah, kalebu bagean lan taman kanak-kanak kanggo pembayaran MINIMUM utawa simbolis. Ngusir sembarang non-inti kanggo asu wadon saka mantan TK.
                        2. Munggah gaji ing taman kanak-kanak, sekolah, mundhakaken gaji kanggo pelatih ing bagean anak.
                        3. Mulihake sistem pendidikan Soviet, miturut program nganti 1988. Yen ana sing anyar lan positif sawise 1988, kalebu.
                        4. Legislatively nglarang bisnis saka kategori "adol maneh". Ing jaman Soviet sing padha, ana lembaga pamaréntah khusus sing ngurusi impor. Dadi ayo padha nglakoni.
                        5. Bali industri menyang kepemilikan negara. Tembung sing bener, lucu nalika Severstal kagungane Lesha Mordashev. Iku kaya conto.
                        6. Equalize upah ing wilayah. Lan ora ing downside.
                        7. Wangsul regulasi negara babagan panganan (pisang lan jeruk digawa menyang USSR, lan ora ana apa-apa, padha dituku) lan obat.
                        8. Ninggalake loro bank, liyane saka jancok - nutup.
                        9. Personil sing dibebasake (pengusaha sing ing USSR bakal lungguh kanggo spekulasi lan manajer "efektif" liyane) - kanggo pambangunan perusahaan anyar, dalan, rumah sakit, sekolah.
                        10. censorship ketat kabeh media, radio lan televisi. Aku kuwatir yen akeh sing bakal nandhang sangsara yen mandheg nonton omah loro lan sampah liyane.

                        Iku mung sing dadi pikiran ing limang menit pisanan.
                        Nanging ... tinimbang bali menyang model sosialis, kita ngusulake kanggo LARANGAN ing kedok frase ayu babagan "ngrawat generasi anyar lan ibu-ibu enom.

                        Aku ora nyebutake program kanggo kulawarga enom, distribusi sawise lulus saka universitas lan institusi pendidikan profesional liyane. Ora nyebutake akeh. Nanging iki langkah pisanan lan perlu. Banjur kita bisa ngomong babagan demografi.
                      5. pepeteng
                        pepeteng 8 Juni 2015 17:55
                        +1
                        Kabeh iki ana. Apa sampeyan mikir kabeh iku ilang?
                      6. wanderer_032
                        wanderer_032 8 Juni 2015 13:46
                        +2
                        Quote: Metallurgist
                        Babagan kasunyatan sing "bojo kudu entuk" - Aku ora pengin sumpah.


                        Topik paling. Ing ngendi kerja normal ing negara kasebut?
                        Siji sektor minyak lan gas mung dianggo. Lan kabeh liya ing wangun appendage kanggo iku dadi.
                        Ing endi industri normal lan produksi pertanian sing maju, kanthi upah sing layak?
                        Sing dadi mesin utama lan pilar ekonomi negara apa wae sing beradab, sing ora ngaku status "kekuwatan gedhe".
                        Kita seneng ngritik kabeh jinis Ukraina, lan liya-liyane, nanging kita dhewe wis ora adoh saka dheweke, ing babagan iki.

                        Aku mung arep ngomong kanggo pembuangan saka saran ing panelusuran proyek. Lunga liwat alas sing sampeyan tindak.
                        Aku ora sinau lan entuk papat spesialisasi teknis supaya bisa kerja minangka petugas utawa loader ing toko.
                      7. Pissarro
                        Pissarro 8 Juni 2015 14:31
                        +2
                        Industri pertahanan nangis banget, ora cukup insinyur lan buruh trampil ing puluhan ewu.
                      8. Metallurgist
                        Metallurgist 8 Juni 2015 14:48
                        +6
                        Industri pertahanan nangis, nanging ora pengin mbayar gaji sing layak.
                        Conto prasaja: bakal ana wong sing kerja saka Moskow, ujar, Orenburg yen gaji ing Moskow 50 tr. lan ing Orenburg ing perusahaan industri pertahanan - 23 tr? Lan tag rega meh padha karo wektu Moscow.
                        Para altruis piye wae mati.
                      9. wanderer_032
                        wanderer_032 8 Juni 2015 17:15
                        0
                        Quote: Pissarro
                        Industri pertahanan nangis banget, ora cukup insinyur lan buruh trampil nganti puluhan ewu.


                        Dheweke butuh operator mesin, dudu profilku.
                        Kabeh spesialisasiku ana gandhengane karo kerja langsung babagan teknologi.
                        Kendaraan lan peralatan khusus.
                2. wanderer_032
                  wanderer_032 8 Juni 2015 13:56
                  +3
                  Kutipan saka oldav
                  Kutha kita kabeh lagi dibangun, sampeyan bisa tuku apartemen kanggo 700 ewu


                  Ing cf. gaji 15-18 ewu rubel minangka topik "nyata". Dadi ing 100 taun. ngguyu

                  Sampeyan bakal tuku "odnushka" telanjang ing ngendi sampeyan isih kudu nandur modal dhuwit sing padha (kanggo dekorasi, lan liya-liyane) supaya bisa manggon ing kono.
      2. penZioner
        penZioner 8 Juni 2015 13:00
        +1
        kabeh mung kaya ngono. Lan ora ana sing kudu ditolak ing kene, yen mung kanggo bebener
      3. wanderer_032
        wanderer_032 8 Juni 2015 13:29
        +1
        Quote: Metallurgist
        Saiki mesthi, minus.


        Nanging kenapa sampeyan kudu dadi kanca minus?
        Sampeyan nulis kabeh kanthi cetha lan bisa dingerteni manawa luwih becik lan meh ora ana sing nulis.
        Plus sampeyan ageng kanggo iki.
      4. Zlyden.Zlo
        Zlyden.Zlo 8 Juni 2015 18:02
        +1
        Aku setuju banget karo kesimpulan sampeyan.. (Kadhangkala pikirane mlebu ing slogan negara kita ... Multiply, kita butuh budak ...)
        Benefit kanggo bocah nganti 16 taun

        Ditugasake marang salah siji saka wong tuwa (utawa wong tuwa angkat, wali) kanggo saben bocah sing lair, diadopsi utawa dijupuk ing sangisore perwalian nganti tekan umur nembelas taun lagi wolulas taun).

        Tunjangan kanggo saben bocah yaiku 300 rubel saben wulan.
        Ya, bantuan saka negara sing ora nyata. Ya, luwih becik kita nganakake Olimpiade, Piala Dunia
  19. lawas
    lawas 8 Juni 2015 09:48
    +6
    Miturut artikel kasebut, sampeyan kudu ninggalake kabeh lan aja ndemek apa wae. Ayo Rusia tetep ing posisi pisanan babagan jumlah aborsi, supaya kabeh wong ngguyu kita, supaya populasi tituler kita terus saya suda, supaya jumlah wanita mandul mundhak, supaya getih bayi sing ora lugu diwutahake amarga ibune ora duwe. cukup kanggo trip kanggo Mesir utawa silang anyar. Inggih purun.
    1. uwus 50
      uwus 50 8 Juni 2015 11:03
      -2
      Idiocy saka alignment karo * manca *, sampeyan nggawe kahanan lan mung nuntut. Lan ibu dhewe duwe hak kanggo mutusake anak. Yen negara ora bisa mbayar ibu, banjur ora ana apa-apa kanggo pindhah menyang wilayah iki.
      1. wanderer_032
        wanderer_032 8 Juni 2015 14:11
        +2
        Kutipan: asily 50
        Yen negara ora bisa mbayar maternity


        Lan negara ora wajib nindakake iki, kajaba kanggo kahanan individu lan luar biasa. Tugas negara yaiku nyiptakake kahanan sing nyenengake ing ngendi warga dhewe bakal nglairake, nggedhekake, lan nyekolahke anak-anake.

        Lan kahanan kasebut nyedhiyakake kerangka legislatif lan administratif sing bakal dadi prioritas kanggo warga Rusia sing sehat, lan ora kanggo lambung lan pemilik budak.
        Contone, industri konstruksi. Lan coba deleng sapa sing kerja ing kana saiki.
        Bener, ora ana owah-owahan. Akèh-akèhé buruh ing kono isih dadi imigran saka negara-negara Asia.
        Dheweke isih kerja ing kahanan sing padha, lan penduduk lokal isih nganggur. Kajaba iku, dheweke wis munggah ing peralatan ing endi wae. Senajan kasunyatan sing padha sinau nang endi wae kanggo bisa ing, Aku wong mangu banget. Padha mung tuku dokumen lan iku.

        Dadi, alignment saka industri kuwi minangka kabèh ing saindhenging negara lagi wae AMBEGAN, produksi tetanèn ing jero .. operasi, ing situs construction saka kabeh lan kabeh lambung Asia, populasi lokal, mayoritas slamet minangka paling apik. bisa lan apa padha bisa ... Lukisan lenga - sailed.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  20. Fibrizio
    Fibrizio 8 Juni 2015 09:49
    +1
    Jujur, ana hubungane karo acara kasebut, aku ngerti yen aborsi kanthi alasan non-medis gratis. Ing mratelakake panemume, iki rampung keluwih. Iku pancene worth nggawa wong metu, amarga. Iki minangka whim lan dudu indikasi medis.
    Sembarang wong waras bakal nemokake 10t.r. 2 tablet ing tahap awal. Ora, dheweke bakal utangan, 200 dolar ora papan, wong tuwane bakal nyilih.
    Nanging larangan aborsi iku bodho. Yen, contone, wong mbayar hipotek? Dheweke duwe 3 taun kanggo mbayar. Padha mbayar karo dhuwit saka bojo, lan urip saka gaji saka bojo. Bojone nglairake, lan sawise setengah taun kabeh kulawarga ana ing dalan. Apik banget!
    Argumentasi sabanjure sing dakanggep yaiku kebebasan saka kekarepan lan pilihan. Sawise kabeh, iki minangka larangan buatan. Sawise kabeh, beban pangopènan lan pendidikan dadi tanggung jawab wong tuwa. Ing babagan iki, mung dheweke kudu nggawe keputusan sing tepat.
    Sabanjure kita duwe kelompok sing ora duwe hak sosial. Siswa, murid. Mesthi, iku banget kelangan nalika loro mahasiswa anyar duwe kembar ing umur 18. Loro-lorone ora bisa. Hadiah kanggo ibu lan bapak.
    Ora saben wong bisa mbayar.
    Sampeyan bisa nyalahke aku, nanging kebebasan milih (malah salah) sing nemtokake derajat kebebasan manungsa.
  21. pepeteng
    pepeteng 8 Juni 2015 09:55
    -1
    Miturut cara, carane aborsi ing USSR? Tanpa omong kosong agama lan timbalan pgmnutye?
  22. wanderer_032
    wanderer_032 8 Juni 2015 10:00
    +2
    Aborsi. Kanggo nglairake apa ora nglairake? Ortodoks lan keamanan nasional Federasi Rusia. Pasal 1


    ngguyu
    Lan umume, apa sing ditindakake artikel iki babagan "Military Review"? Nyuwun

    Kepala Komite Duma Negara babagan Keluarga, Wanita lan Anak Elena Mizulina

    Ing taun 1995, dheweke gabung karo asosiasi Yabloko lan gerakan Reformasi - Kursus Baru. Wiwit taun 1995, dheweke mimpin organisasi umum regional Yaroslavl "Equilibrium
    Ing Desember 1995, Mizulina kapilih dadi Duma Negara saka rapat kaping XNUMX ing konstituensi mandat tunggal Kirov (Yaroslavl) saka Yabloko.
    Ing Desember 1999, dheweke kapilih dadi Duma Negara saka rapat III saka Yabloko. Ing Juli 2000, dheweke mimpin Uni Yaroslavl saka Pasukan Demokratik, kang kalebu wakil saka Yabloko lan Uni saka Pasukan tengen.
    Ing Februari 2001, dheweke ngumumake yen dheweke ora bakal ngonfirmasi keanggotaan ing Yabloko [19]. Ing wulan Juni taun sing padha, dheweke gabung karo Union of Right Forces[20]. Mizulina nerangake yen dheweke lunga saka Yabloko kanthi ujar manawa dheweke "isin kanthi pribadi dadi partai sing mung entuk 5% ing pemilihan. Iki wis dadi masalah moral kanggo aku."[21] Mantan associates E. B. Mizulina ing Yabloko lan SPS Sergey Mitrokhin lan Leonid Gozman nerangake owah-owahan partai politik Mizulina kanthi nyatane dheweke ngetutake tren politik [22] (yaiku, mung adaptasi tanpa pedoman politik sing jelas IMHO )

    Urip pribadi
    Dheweke wis nikah lan duwe anak loro diwasa [89][90].

    Suami, Mikhail Yuryevich Mizulin, Calon Ilmu Filsafat, Profesor Madya Departemen Ilmu Politik lan Manajemen Politik RANEPA. Nalika Mizulina dadi wakil saka Yabloko, dheweke mimpin sel partai ing Yaroslavl [22][91]. Dheweke dadi dekan Fakultas Ilmu Sosial Universitas Yaroslavl[6].

    Putrane, Nikolai Mizulin, sinau ing MGIMO ing luar negeri - ing Universitas Bern lan Oxford. Saiki dheweke urip lan kerja minangka pengacara (miturut sawetara sumber, dheweke dadi co-pemilik firma hukum [92]) ing ibukutha Belgia, Brussels, lan dadi partner ing firma hukum Mayer Brown. Loro putu saka Mizulina uga manggon ing Brussels[22][93]. Nikah karo warga Spanyol Patricia Gonzalez Antón-Pacheco, putri saka penulis Spanyol misuwur.

    Putri Ekaterina uga urip pisah karo ibune, lan dheweke ora duwe anak[93]. Putri Mizulina mimpin Yayasan Moskow kanggo Inisiatif Sosial lan Legal "Modal Hukum", sing melu intermediasi finansial, penerbitan lan iklan[22]. Miturut laporan pers, dana kasebut kagungane Elena Mizulina[94].
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%CC%E8%E7%F3%EB%E8%ED%E0,_%C5%EB%E5%ED%E0_%C1%EE%F



    0%E8%F1%EE%E2%ED%E0
    (Kados ingkang dipunsebat "lukisan lenga". Saking ingkang kaserat ing nginggil, sampun cetha menapa ingkang dipunsebat).
    1. lawas
      lawas 8 Juni 2015 10:15
      0
      Inggih rampung! nglairake lan nglairake anak loro, yaiku kepahlawanan miturut standar saiki.
      1. pepeteng
        pepeteng 8 Juni 2015 12:29
        +4
        Lan dikirim kanggo sinau ing geyropa blasphemous. Piye wae ora ortodoks.
    2. Stanislav
      Stanislav 8 Juni 2015 10:42
      0
      Kutipan: wanderer_032
      Kaya sing diucapake "lukisan minyak".
      Ora beda karo Pedivikia. Lan ing Mizulina pidhomoseksual utamané nesu.
      1. wanderer_032
        wanderer_032 8 Juni 2015 12:12
        +1
        Kutipan: Stanislav
        Ora ana cara liya kanggo Pediviki. Lan homoseksual utamané nesu marang Mizulina.


        Aku ora ngerti apa-apa bab wong-wong sing manggon ing kene lan cepet-cepet saka siji ekstrim menyang liyane ... Nyuwun

        Punapa panjenengan mangertos, bilih sadaya tiyang “Yabloko” tuwin “SPS” punika gadhah turunan ingkang merdika, ingkang meh sami kaluputan tumrap sakehing kasangsaraning nagari, mila dumadakan dados dermawan rumiyin tanpa sabab. opo Sampeyan mutusake dhewe karo sapa.

        Lan kasunyatan manawa makhluk loro-lorone kaya Mizulina lan Co., kanthi PGM sacara lahiriah (kanggo nggawe citra positif ing antarane wong akeh, lan ora kabeh amarga wong sing tulus lan jero agama), nongkrong. ing Duma Negara Federasi Rusia lan nulis kanggo wong liya, iki mesthi banget kanggo negara. Nyuwun

        Lan kanggo Mizulina lan gay, dheweke dadi ora toleran marang dheweke, dheweke ngirim anak kanggo sinau lan manggon ing hotbed "budaya" gay - "GayES". belay Aja gawe aku ngguyu. lol
        Miturut cara, dheweke ora nate mbantah.

        Lan ora preduli apa sing dikandhakake sapa wae, kanggo aku pribadi, makhluk kaya Mizulin lan Co., oportunis biasa sing kanthi cara apa wae tekan feeder, lan tetep dadi wong sing kudu diusir saka kono nganggo sapu sing reged. Lan luwih cepet luwih apik kanggo negara.

        Amarga ora dina iki / sesuk sawetara paman / bibi sing serius (yen durung njupuk) bakal nggawa putrane ana ing sirkulasi, dheweke bakal nelpon ibune ing telpon lan ujar:
        Apa sampeyan nindakake kabeh sing dakkandhakake, utawa enggal kita bakal ngirim anak sampeyan kanthi bingkisan, ing bagean.
    3. uwus 50
      uwus 50 8 Juni 2015 11:12
      +4
      Yavlinsky, pencipta *apel*, ndhelik ing *DURKA* saka tentara. Sembarang pengikut *ideolog* kuwi padha.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. ibu rumah tangga
      ibu rumah tangga 8 Juni 2015 21:46
      +1
      Apa karo godhong elek? Sing nyoba kanggo pass mati omong kosong minangka soko Ortodoks? Kabeh sawetara jenis Western sectarian sampah! Siji karma ana regane! Sawetara gerakan roh suci (karo huruf cilik, luwih-luwih)! Kang preachers entuk iki palsu? duka
      1. wanderer_032
        wanderer_032 8 Juni 2015 22:16
        -2
        Quote: ibu rumah tangga
        Apa karo godhong elek?


        Memo kanggo wong sing duwe PGM (Orthodoxy of the Brain).

        Apa PGM?

        PGM (orthodoxy of the brain) minangka penyakit memetik sing mengaruhi sistem saraf pusat manungsa, wangun ganas saka FGM.

        memetic-Meme (Inggris meme, diwaca minangka mime), uga dikenal minangka virus media, yaiku gagasan, gambar utawa obyek liyane saka donya non-material sing ditularake saka wong menyang wong kanthi lisan, non-verbal, liwat Internet utawa kanthi cara liya. A meme bisa ngganti nang operator, duwe impact ing wong lan masyarakat minangka kabèh. Yen katon luwih akeh, banjur ana mekanisme transmisi lan panyimpenan informasi budaya sing nggunakake entitas egois sing ngobong otak (meme) minangka operator, lan wong minangka sel memori.

        FGM-phimosis (Yunani φίμωσις - narrowing) saka otak (asring uga ing ejaan Kashchenite: "Goyle nyamuk phimosis", etc. [1].) minangka penyakit mental utama sing diobati ing Kashchenko. Kasus khusus FGM yaiku Ortodoks otak (kanthi tembung liya, Kristus saka otak). ngguyu
        1. wanderer_032
          wanderer_032 8 Juni 2015 22:19
          -3
          Pengobatan:

          Prognosis ora apik. Terapi kejut, neuroleptik, isolasi ditampilake: delirium sing disebabake banget, mbantu ngimbangi buta huruf, obat-obatan sing ngrangsang otak. Nanging, amarga prevalensi penyakit sing dhuwur lan kekurangan pusat perawatan khusus, panyedhiya perawatan medis angel.
          Ilmu wis netepake yen religiusitas morbid minangka gejala epilepsi, mungguh, PGM bisa diobati kanthi bedhah kanthi operasi otak.

          Perlu dicathet utamane yen pasien karo PGM mbebayani sacara sosial, mula kudu diisolasi saka masyarakat.
          Ing kasus-kasus langka, bisa marasake awak dhewe ing pengaruh Internet. Perawatan ing tahap terminal ora mungkin, obyek kasebut ilang kemampuan kanggo ngerteni informasi kanthi cukup.
          Ing kasus-kasus sing jarang, bisa waras ing pangaribawa kasunyatan sing atos, babagan khayalan sing pecah. Tabrakan pasien karo PGM karo kasunyatan sing paling kerep nyebabake pati pisanan. Yen pasien bisa urip, mula asil sing paling umum yaiku kemajuan penyakit kasebut lan mung ing sawetara kasus ana remisi - pasien mbuwang literatur sing kena infeksi sing nyumbang kanggo pangembangan sindrom lan ngirim kabeh menyang ...
          Nanging, ilmu wis nyathet precedents nalika, sawise ngobati, pasien nerusake aktivitas berorientasi Ortodoks, ora pengin (utawa ora bisa) kelangan bonus. Kasus kuwi arang teka munggah, amarga cahya saka "pengkhianat ing Motherland" meh pesti entails mundhut saka kredibilitas lan kabeh bonus padha. Mulane, sawise ketemu karo wong sing nggawa "apik lan cahya kanggo massa", aja cepet-cepet nggawe kesimpulan: Mungkin mung tugase? ngguyu
          1. wanderer_032
            wanderer_032 8 Juni 2015 22:24
            0
            Kabeh iki ditrapake kanggo fanatik agama militan sing nandhang sangsara marga saka PGM lan kang ana akeh pegatan ing Rusia modern.
            Kanggo wong normal, diwasa lan rumiyin religius sing ora kelet kanggo saben wong lan saben wong karo slogan "Apa sampeyan wis ngliwati ritus baptis ?!" lan ngerti yen negara kita minangka negara multi-confesional sekuler, iki ora ditrapake.
  23. strimmer
    strimmer 8 Juni 2015 10:12
    +5
    Mesthine, ora kabeh sing ana ing tagihan kasebut lancar, nanging aborsi pancen kudu digawa menyang kompetensi mung klinik-klinik negara. Kita ngrusak blumbang gene kanthi tangan kita dhewe. Lan perlu kanggo nindakake karya panjelasan karo wong enom supaya padha ngerti apa anak lan apa sing perlu kanggo rencana, lan ora mung ngandhut ing cepet-cepet. Sistem dibutuhake.
  24. Smol79
    Smol79 8 Juni 2015 10:15
    +5
    Aku pracaya yen cah wadon, wong wadon ora bisa ndhukung anak lair, banjur ninggalake wong ing rumah sakit karo waiver saka hak wong tuwa. Lan supaya festival terus utawa karir. Bayi bakal diadopsi dening wanita sing, minangka akibat saka awal utawa kaping pirang-pirang aborsi, wis ilang kesempatan kanggo metokake anak, ana atusan ewu kampanye kuwi taun, ana 4 yuta abortions.
    1. wanderer_032
      wanderer_032 8 Juni 2015 19:13
      -1
      Kutipan: Smol79
      Aku pracaya yen cah wadon, wong wadon ora bisa ndhukung anak lair, banjur ninggalake wong ing rumah sakit karo waiver saka hak wong tuwa.


      Ya ngene iki sing gawe babaran merga mat.kapital.
      Yen sampeyan mikir yen bocah bakal duwe urip sing manis ing kulawarga angkat, sampeyan salah. Lan serius.
      Gambar sing nyenengake ing "kothak" babagan bocah-bocah sing seneng ing kulawarga asuh umume adoh saka kasunyatan sing angel.
      Kajaba iku, birokrat kabeh jinis ora averse kanggo "warming tangan" ing anak yatim piatu, wiwit saka direktur panti asuhan, etc. Sawise kabeh, negara allocate cukup dana kanggo pangopènan.
      Miturut cara, aku ngira ora saben wong sing njupuk anak menyang kulawarga angkat nindakake kanthi motif murni lan ora kasengsem. Kabeh sistem iki wis dadi bisnis sing mapan, ing ngendi bocah yatim minangka komoditas urip lan "sapi awis".
    2. ibu rumah tangga
      ibu rumah tangga 8 Juni 2015 21:54
      0
      Ya, dheweke ngrusak dhewe, menehi wong liya, banjur bakal dikandhani yen aborsi iku normal. Nanging wanita kanthi infertilitas utami (sing durung aborsi) kudu diijini ngadopsi bocah kasebut ing wiwitan. Dheweke bakal tresna lan ngormati bocah-bocah iki, lan bakal nggawa dheweke kanthi bener. eseman
      1. leksem2
        leksem2 8 Juni 2015 22:56
        0
        ibu rumah tangga
        Ya, dheweke ngrusak dhewe, menehi wong liya, banjur bakal dikandhani yen aborsi iku normal.

        Apa sampeyan malah ngerti yen ing 90s (lan gumantung ing backlog saka taun Soviet), wong mung "nindakake" otak karo propaganda terus-terusan lan kaku pancet ????? saka "lam" - ngendi sing paling kuat menang Ing apa sing paling kuat mung ora cetha.
        Ing tembung liya, iki minangka pembantaian biasa, miturut pengaruh teknologi paling maju.
        Lan sampeyan bisa ninggalake pendapat kanggo kluwarga.
        1. ibu rumah tangga
          ibu rumah tangga 9 Juni 2015 00:33
          +1
          Apa sampeyan ngerti yen babagan taun 90-an, umpamane, aku setuju banget karo sampeyan, lan hukum ing wangun iki uga bodho. Ya, aku mratelakake panemuku. Lan ana alesan sampeyan mikir yen aku ora duwe hak kanggo nglakoni. Kayane tembung ibu rumah tangga banget jengkel sampeyan. Dadi aku kudu golek sing ora duwe otak? Apa babagan rambut, dandanan, tas tangan sing modis? Utawa apa sampeyan nesu yen aku Ortodoks? Aku ora ngerti yen iki kejahatan utawa kabodhoan, lan aku ora mulang sapa wae, nanging aku mratelakake panemume tanpa moyoki sapa wae. Untunge, ing kene isih akeh wong normal, lan ora mesthi wong Kristen.
  25. jagung
    jagung 8 Juni 2015 10:18
    +5
    Artikel kasebut nggawe kesalahan kaping pirang-pirang, tinimbang "abortal" penulis nulis "aboral" (tembung iki tegese "ngelawan saka rongga lisan").
    Pitakonan sing diangkat ing artikel kasebut luwih jero tinimbang "nglarang utawa ora nglarang aborsi." Masalahe yaiku jumlah wong Rusia, minangka negara sing mbentuk negara, terus saya suda (kaya populasi Rusia sakabèhé).
    Pitungan cilik:
    Rata-rata pangarep-arep urip ing Rusia ing 2014 yaiku 66,05.
    Jumlah wong sing lair ing taun 2002 -1,397 yuta ing 2012 -1,937 yuta, rata-rata saben taun - 1,672. We multiply dening 66,05 lan kita entuk angka 110,44 yuta wong ing 66 taun, i.e. populasi ngurangi watara 0,5 yuta saben taun.
    Aku ora seneng larangan legal babagan aborsi (lan Mizulina uga), nanging pitungan kasebut nuduhake yen emosi kudu dilebokake ing papan sing aboral.
    1. Fibrizio
      Fibrizio 8 Juni 2015 10:24
      0
      Saiki ora ana sing bakal menehi sampeyan statistik babagan jumlah wong Rusia sing nglairake. Ing kene wong Rusia bisa pindhah menyang + minangka kabèh. Nanging babagan Rusia, aku ragu banget. Arang loro anak, lan aku ngelingi mung siji kulawarga kenalan Russian karo 3 anak.
    2. Fibrizio
      Fibrizio 8 Juni 2015 10:24
      +1
      Saiki ora ana sing bakal menehi sampeyan statistik babagan jumlah wong Rusia sing nglairake. Ing kene wong Rusia bisa pindhah menyang + minangka kabèh. Nanging babagan Rusia, aku ragu banget. Arang loro anak, lan aku ngelingi mung siji kulawarga kenalan Russian karo 3 anak.
      1. lawas
        lawas 8 Juni 2015 10:35
        +3
        Minangka ukuran suda, dadi suda. Wong liya nggawe statistik.
    3. jagung
      jagung 8 Juni 2015 11:55
      0
      Nemokake bug, aku kudu ndandani.
      Ditulis: ing 2012 - 1,937 yuta, nanging kudu: ing 2014 - 1,937 yuta.
  26. Rostislav
    Rostislav 8 Juni 2015 10:22
    +3
    Usul kasebut bener lan cukup. Iku ora apik kanggo negara kanggo Cut cabang demografi dhewe, kang lenggah, mbayar kanggo abortions. Kulawarga iku anak. Yen sampeyan pengin "mung seneng-seneng" - mbayar metu saka kanthong dhewe.
  27. Zomanus
    Zomanus 8 Juni 2015 10:24
    -2
    Hukum konyol. Ditulis kanthi bener yen hukum kasebut diadopsi, bakal ana kontrasepsi bayi lan ilegal, klinik aborsi sing kuat lan lemah. Ing wektu sing padha, saiki ora bakal katon galak banget. Lan iku, masalah bakal ditutup. Rumah bordil polisi lan aula bedhil mesin atap? Dadi klinik aborsi bakal dilindhungi. Bodho ing cendhak. Bener, kaya Mizulina dhewe karo hukum. Saiki, kita ora butuh bocah lan wong akeh. Perlu kanggo nambah kahanan urip, lan ora nyembelih negara kanthi daging, nyetak ing kahanan urip. Miwiti nggawe omah sing terjangkau, populasi dhewe bakal tuwuh.
    1. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 12:27
      -1
      Biasane nglarang apa sing ora pengin dilawan.
      Ora jelas apa sing ngalangi aborsi sing berkualitas tinggi utawa, yen ana komplikasi, langsung ngelingake wanita yen dheweke ora bakal bisa duwe anak maneh....
  28. Dimka off
    Dimka off 8 Juni 2015 10:25
    +3
    Larangan sing ora jelas babagan aborsi ing kabeh syarat. Iku wektu kanggo mungkasi dosa elek saka infanticide. Lan kanggo ningkataké tanggung jawab ibu lan bapa, kesucian lan kulawarga gedhe.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Fibrizio
      Fibrizio 8 Juni 2015 11:32
      -3
      Lan kanthi logika sampeyan, amarga Allah ora ngalang-alangi legalisasi poligami.
    3. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 12:24
      -2
      Biasane sing ora menehi wong wadon ngomong ngono.
  29. Stanislav
    Stanislav 8 Juni 2015 11:00
    +3
    Wong-wong sing nglawan inisiatif legislatif iki. Yen sampeyan konsisten njunjung sikap negara kanggo jinis minangka obat sing paling apik - aman (kanthi biaya minimal kanggo kontrasepsi) lan rasa seneng sing ora tanggung jawab (aborsi kanthi biaya masyarakat, sampeyan bisa ninggalake bocah kasebut mengko tanpa konsekuensi kanggo biografi). , banjur kudu ndhukung kabeh panjaluk LGBT: padha pengin bab sing padha.
  30. Komentar wis dibusak.
  31. lawas
    lawas 8 Juni 2015 11:20
    +2
    Statistik! Ing Chechechen-Ingushetia, jumlah aborsi 12 saben 100 lair, ing wilayah Novosibirsk (my) 129, pertumbuhan populasi 19,2, NSO-0,3. Ing bab kadurjanan, panggonan pungkasan, ing babagan pegatan, panggonan pungkasan, ora ana panti asuhan.. Ayo padha sinau saka sedulur enom.
    1. jagung
      jagung 8 Juni 2015 11:58
      +2
      Kutipan saka oldav
      Ayo sinau saka sedulur cilik.

      Sapa sing sampeyan anggep "sedulur cilik". Iku muni banget ambigu ing konteks komentar sampeyan.
    2. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 12:23
      -2
      Ayo ngenalke Islam nang endi-endi lan kabeh bakal apik, ya.
  32. Fibrizio
    Fibrizio 8 Juni 2015 11:58
    -1
    Quote: Peteng
    Sing. Apa jabang bayi sing umur seminggu lan bayi sing nembe lair iku padha?


    Angger-anggering Toret, yen pangeling-eling aku bener, jabang bayi dadi bocah nalika lair lan bisa ambegan dhewe. Lan bertentangan karo pendapat sawetara, iki minangka istilah sing sah.
    Lan kanggo sing terakhir, paukuman kasebut 105 saka KUHP Federasi Rusia.
    1. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 12:55
      -2
      Sing. dheweke dianggep wong mung saka wayahe lair, lan ora angen-angen. Beda karo panemune akeh sing wangkal.
      Yen aborsi diidini mung amarga alasan medis, euthanasia uga kudu diidini.
  33. Dosen1984
    Dosen1984 8 Juni 2015 11:58
    +2
    Ana akeh omongan ing kene, lan kanthi bener, babagan topik hukum, perkara global, kurva lair lan liya-liyane ... Nanging miturut pendapatku, masalah kasebut kudu dianggep saka sudut sing beda. Lan miturut apa. Sawise mirsani sawetara laporan babagan kulawarga sing beda-beda, kira-kira lima-enem-pitu bocah sing "tiba-tiba" ora duwe apa-apa lan ora ana sing nganggo, ngrungokake crita saka urip wong sing manggon ing cedhak garis kemiskinan, aku teka ing kesimpulan. sing ing 90% kasus ing kontingen kuwi, anak lair amarga "THIS HAPPENED" - lan sing karo tembung kuwi. Sing, wong ora éling ing kabeh sing karukunan ndadékaké kanggo angen-angen saka anak, misale jek ing 40% kasus. Lan padha ora duwe konsep tanggung jawab saka tembung "pancen". Masalah bocah-bocah iki ora diwiwiti kanthi tiba-tiba, nanging malah sadurunge lair, nalika "wong tuwa" ora mikir apa-apa, ing ngendi lan biaya sing bakal ditindakake lan ndhukung bocah-bocah iki nganti umur kerja ... Iki ngendi setan dumunung, lan ora kabeh ing hukum ...
    1. wanderer_032
      wanderer_032 8 Juni 2015 12:52
      +1
      Kutipan saka Docent1984
      Masalah bocah-bocah iki ora diwiwiti kanthi tiba-tiba, nanging malah sadurunge lair, nalika "wong tuwa" ora mikir babar pisan, ing ngendi lan biaya sapa sing bakal nggedhekake lan nyengkuyung bocah-bocah iki nganti bisa kerja.


      Rampung setuju karo sampeyan. Aku pribadi wis ndeleng iki kaping pirang-pirang.
      Salah sawijining alasan manawa owah-owahan positif kasebut ora kedadeyan ing kesadaran massa warga Rusia yaiku akeh warga sing isih ora ngerti kasunyatane sistem negara sing saiki urip.
      Lan iki difasilitasi dening panguwasa lan media, sing sengaja nyasarake wong, yaiku, lagi melu disinformasi massa saka populasi babagan topik iki.
      Ing wektu sing padha, sing pisanan, saliyane kanggo kabeh liyane, nyoba nindakake iki kanthi narik wong kanthi macem-macem "nishtyaks" kayata modal finansial lan langkah-langkah pseudo liyane sing padha, ora pengin ngganti kesadaran wong. kanggo luwih apik, lan uga dikarepake saka juragan, contone, implementasine ketat saka hukum ing pembayaran kanggo karyawan gaji prayoga.
      Nalika warga dhewe entuk dhuwit kanthi prayoga (tanpa preduli saka status sosiale) lan kanthi mandiri nglairake, ngunggahake, ngajari lan ngajari anak-anake kanthi cara dhewe, mula masalah kesuburan ing Rusia bakal ilang dhewe. Amarga iki tingkat kesadaran warga sing beda, tingkat sing luwih dhuwur tinimbang sing saiki.
      Banjur pemerintah dhewe bakal bisa nindakake kewajiban sosial (arupa manfaat sosial, lan liya-liyane) mung kanggo wong sing pancen mbutuhake. Iki bakal nyuda beban anggaran negara, utamane ing jaman sing angel kaya saiki.
      Lan kabijakan negara saiki babagan topik iki ora bener, kabeh jinis "mat.capital" mung ngrusak wong. Aku wong ngerti conto nalika bocah-bocah wadon enom utawa wadon nglairake anak, mung kanggo nampa keuntungan sosial iki (kanggo Feed lan mundhakaken liyane, utawa nglampahi dhuwit iki kanggo awake dhewe, ing discretion). Sanalika diwenehi kabeh dokumen sing dibutuhake ing tangane, dheweke ninggalake anak-anake, menehi tandha penolakan ing rumah sakit bersalin (paling apik) utawa mung mbuwang bocah-bocah menyang dalan ... Kabeh iki sedih.
      1. wanderer_032
        wanderer_032 8 Juni 2015 13:10
        -1
        Ana praktik ala liyane sing kaya ngono, yaiku nalika dokter ngandhani wong wadon luwih dhisik yen dheweke bakal duwe anak kanthi kelainan fisik utawa mental sing signifikan. Lan apa sampeyan mikir?
        Dheweke kanthi tenang nglairake dheweke. Sawise kabeh, bocah kuwi gumantung ing pensiun meh seumur hidup lan kabeh keuntungan, sing bisa urip kanthi apik ing wilayah berpenghasilan rendah ing negara kasebut. Apa gunane warga kaya ngono? Dheweke ora bakal bisa kerja (wong sing sehat ora digawa menyang endi wae), dadi tentara (ora cocog kanggo kabeh indikator), lsp. Dheweke asring dadi beban masyarakat, beban urip.
        Karyawan saka macem-macem institusi negara sing bisa ing profil iki (kabeh limo pesantren, omah-omahé kanggo dipatèni, etc.) asring uga ora averse kanggo warming tangan ing topik iki.
        Iki bisa dideleng yen sampeyan kasengsem ing topik iki kanthi kapisah. Elingi pirang-pirang kasus skandal sing muncul akhir-akhir iki. Nanging iki mung bagean cilik. Cilik banget. Wilayah pangopènan lan layanan kanggo kategori warga iki wis suwe dadi bisnis sing apik lan nguntungake kanggo sawetara wong. Ing wektu sing padha, ora ana sing peduli karo kapentingan bocah kasebut dhewe utawa wis diwasa. Dheweke ana mung dadi "sapi awis" kanggo kepentingan wong liya sing duwe kabeh sing cocog karo fisiologi lan psyche.
        Mulane, nyana yen lair saka wong-wong kuwi mung bakal nambah karo wektu.
        Apa sampeyan isih nglawan aborsi?

        Ing kasus iki, negara mung mbuwang weds "mudhun saluran", warga kuwi, sawise kabeh, ora bakal bisa kanggo bisa utawa nglindhungi negara ing kasus soko kelakon. Lan ing wektu sing angel, dheweke mung mati. Dheweke ora bisa urip dhewe.
        Lan carane menehi hasil karo?
        1. Volgroo
          Volgroo 8 Juni 2015 17:16
          0
          Undhang-undhang iki ditindakake dening mungsuh negara. Ayo FSB njupuk ing potlot. Aku setuju karo sampeyan.
        2. ibu rumah tangga
          ibu rumah tangga 8 Juni 2015 22:05
          +3
          Jaman angel mesthi bakal teka kanggo negara sing ora ngurmati individu, nanging mung ngormati organisme sing sehat, kanthi cara, organisme sing sehat lan percaya diri bisa dumadakan dadi lumpuh (ora ana sing kebal saka apa wae), sing ora bakal bisa entuk apa-apa dhewe. Apa dheweke kudu dibuwang supaya kulawargane ora ngalami kesulitan moral lan finansial? Kajaba iku, wong lumpuh ora kena diwenehi hak milih apa wae, amarga sampeyan ora duwe daya, supaya wong liya mutusake kanggo sampeyan. negatif
          1. wanderer_032
            wanderer_032 8 Juni 2015 22:41
            -1
            Quote: ibu rumah tangga
            organisme apa wae sing cukup sehat lan percaya diri bisa dumadakan dadi pincang


            Mbok. Nanging ora saka lair, nanging minangka asil saka bundhas ditampa nang endi wae. Iki minangka prabédan sing signifikan.
  34. lawas
    lawas 8 Juni 2015 12:29
    +2
    Kutipan saka jagung
    Kutipan saka oldav
    Ayo sinau saka sedulur cilik.

    Sapa sing sampeyan anggep "sedulur cilik". Iku muni banget ambigu ing konteks komentar sampeyan.

    Ya, paling ora saka wong sing sinau, luwih elek tinimbang kita (Rusia), ora ana sing duwe. Mungkasi isin kabeh donya.
  35. RuslanNN
    RuslanNN 8 Juni 2015 12:46
    +6
    Mbak Mizulina melu populisme. Amne, amarga dheweke peduli banget karo angsa Rusia, apa dheweke pengin menehi tagihan babagan pembayaran normal kanggo pangopènan bocah, panyedhiya taman kanak-kanak, klub olahraga gratis? Akeh sing ora duwe anak amarga pancen angel banget kanggo nyedhiyakake dheweke. Dadi kita kudu miwiti ora karo larangan, nanging kanthi bantuan nyata kanggo kulawarga.
  36. chunga-changa
    chunga-changa 8 Juni 2015 13:38
    +2
    Saiki luwih gampang aborsi tinimbang nambani flu. Influenza, apa wae sing sampeyan ucapake, paling ora telung, lan aborsi setengah jam. 4/5 bojo malah ora Suspect carane akeh lan nalika bojoné wis abortions, iku tekan pindho digit.
    1. Volgroo
      Volgroo 8 Juni 2015 17:13
      0
      Inggih, ing Rusia, luwih saka rolas biasane ora mbukak.
  37. Polokirter
    Polokirter 8 Juni 2015 15:15
    +3
    Moral masyarakat kepengin dadi luwih apik 1) Elinga critane, nalika Nazi nyerang USSR, Jerman mriksa wanita enom, 90% prawan, Hitler ujar manawa wong sing duwe prinsip moral kaya ngono ora bisa dikalahake. 2) Ungkapan apa: "ngasilake kemiskinan", apa saiki kemiskinan? Wong-wong, ayo padha ngerti, kaya apa urip ing Rusia ing paruh pertama abad kaping 20? Loro perang, pailan, karusakan, ing wektu iku siji bisa ngomong bab mlarat, nanging ora saiki. 3) Ilmuwan wis suwe mbuktekake yen embrio minangka pribadine anyar, dudu organ wanita, kaya sing dikandhakake akeh, wong sing pisah uga pengin urip, aborsi yaiku pembunuhan.
    1. Metallurgist
      Metallurgist 8 Juni 2015 15:22
      +1
      Yen kita mbandhingake tingkat kamakmuran saka penduduk Moskow ing abad kaping 17 lan ing awal abad kaping 20? - ngendi luwih apik?
      Dadi kene uga. Aja bingung konsep. Kanggo ngasilake mlarat tegese ora bisa menehi pendhidhikan marang bocah, ora bisa nyedhiyakake bocah kanthi minimal sing perlu tanpa nyuda rasa nyaman.
      Ora perlu ngomong babagan mobil, apartemen lan lelungan menyang Maladewa. Iki isih ora kasedhiya kanggo akèh-akèhé wong ing Federasi Rusia.
      Habitual comfort: apartemen, TV, kulkas kang mouse macet dhewe, kesempatan kanggo tuku anak sandhangan anyar saben telung sasi, lan banjur saben nem sasi, lan prayoga pangan (woh-wohan lan sayuran, daging, unggas, iwak, produk susu). Iki anane komputer ing omah, yen bisa, Internet. Iki minangka perawatan medis sing layak, iki wektu luang.
      Dadi komentar sampeyan ing paragraf loro minangka populisme murni.
      1. Pissarro
        Pissarro 8 Juni 2015 15:34
        +3
        Iki dudu populisme, iki pendekatan nilai sing beda, kanca kasebut nulis kanthi bener, ing taun telung puluhan lan patang puluhan luwih elek ing babagan urip, keluwen kedadeyan, nanging ora kelangan, dheweke nglairake anak lan mbangun negara.
        1. Volgroo
          Volgroo 8 Juni 2015 17:08
          +2
          Ing wektu iku, negara tanggung jawab kanggo kabeh. (panganan bayi, pendidikan, kesehatan, lsp.) Saiki wong tartamtu tanggung jawab lan pendidikan dibayar. Saiki tanpa pendidikan angel dadi wong lanang.
          Bali menyang kasunyatan saka 30s lan 40s.
          1. ibu rumah tangga
            ibu rumah tangga 8 Juni 2015 22:12
            +2
            Dadi negara kudu eling yen kita dudu Cina, negara kita butuh wong! Dhewe, ora migran. Kanthi pendhidhikan sing ora palsu, kanthi pakaryan teknologi dhuwur lan bayaran sing apik! Lan negara kudu njamin kesehatane rakyate! Dadi negara bakal makmur. Ora mungkin negara sing makmur saka minyak, gas, gegaman lan perdagangan woh.
        2. wanderer_032
          wanderer_032 8 Juni 2015 17:32
          +1
          Quote: Pissarro
          Iki dudu populisme, iki pendekatan nilai sing beda, kanca kasebut nulis kanthi bener, ing taun telung puluhan lan patang puluhan luwih elek ing babagan urip, keluwen kedadeyan, nanging ora kelangan, dheweke nglairake anak lan mbangun negara.


          Amarga kabeh pedunung ing negara duwe tugas kolektif ing pikirane - kanggo mbangun negara. Lan iki dudu tembung kosong, kaya saiki. Iki minangka kasus sing spesifik banget.

          Ing wektu iku, ana kekurangan buruh. Lan padha dibayar apik kanggo karya.
          Ing Stalin, dheweke bakal nyoba ora mbayar apa sing ditampa dening wong.
          Aku bakal katon menyang.
          Contone, yen operator mesin wis ora mbayar dhuwit prayoga, ing wektu lan tanpa cidra, iku bakal kaancam bakal punah, kanggo ngganggu rencana negara. Banjur padha ora stroke sirah kanggo gangguan saka rencana negara.
          Iki minangka tindak pidana.

          Banjur manajemen perusahaan ngoyak wong-wong mau lan ngurus supaya rencana negara 100% kawujud.
          Ing produksi tetanèn, kedadeyan sing padha. Amarga asile usaha tani uga dipasrahake miturut rancangan negara. Sing makarya kanthi apik banjur entuk bathi. Wong lawas kabeh minangka siji konfirmasi iki.

          Apa dina iki? Banjur, kaya sing diarani wong sing misuwur: "Yen sampeyan pengin iki, nanging yen sampeyan pengin nggawe, sampeyan bakal entuk - X ...!" Lan apa gunane stres?
          1. Pissarro
            Pissarro 8 Juni 2015 22:50
            +1
            Dheweke nulis kabeh kanthi bener, mung ujar ing pungkasan kiriman sampeyan diciptakake ing Uni, lan ora saiki, aku kelingan banget. eseman
      2. Polokirter
        Polokirter 8 Juni 2015 15:36
        +4
        Dear, sampeyan kudu nggunakake tembung sing bener lan ngerti apa tegese: "Tegese tembung mlarat iku (saka ora ana apa-apa?) mlarat banget, squalor, kekirangan, kabutuhan lan kekurangan; kosok balene yaiku kasugihan, kelimpahan" (kamus Dal. ). Umur kita, iki jamane wong egois, mung mikirake awake dhewe: aku, aku, kanggo aku. Kaping pisanan padha turu karo sapa wae, banjur mateni bocah-bocah, lan padha njerit ing ndhuwur paru-paru babagan hak-hak, lan sapa sing bakal ngomong babagan hak-hak jutaan bayi sing dipateni? Deleng statistik, tanpa perang sing diumumake, kita kelangan mayuta-yuta wong saben taun. Apa iki? Apa iki abad 21 pencerahan lan peradaban? Kewan ora tumindak kaya ngono.
        1. Metallurgist
          Metallurgist 8 Juni 2015 16:10
          0
          Sampeyan ora ngerti apa sing daktulis.
          Wong-wong sing turu karo sapa wae lan bengok-bengok babagan hak-hak kasebut, ing prinsip, uga warga negara. Iki wayahe.
          Dene nyekaraken mlarat.
          Apa sampeyan duwe anak? Apa sampeyan dolanan karo dheweke ing pekarangan? Utawa Mungkin padha pitutur marang kowe bab sekolah?
          Lan ana wong sing tuku ponsel anyar, nanging sampeyan ora bisa.
          Ana wong sing nyedhiyakake anak karo musim panas ing Crimea, lan wong mung ing pekarangan.
          Ana sing tuku klambi anyar, lan ana sing nganggo klambi kanggo wong liya.
          Ana sing numpak sepedha anyar, lan ana sing mlaku nganggo tongkat tinimbang otomatis.
          Bocah-bocah nesu banget. Lan aku ora duwe hak kanggo ngukum ibu sing aborsi amarga wedi yen anake ora bakal nampa minimal sing meh saben wong saiki.

          Conto saka 30-40s ora bab sing. Saben uwong ing kono padha banget. Tanpa pamisah ing masyarakat dadi sugih lan miskin, kaya saiki.
          Lan sing luwih apik? Kanggo nglairake, lan ora ngurus anak, supaya dheweke bakal isin ing dalan lan pungkasane dadi alkohol utawa junkie kanthi kemungkinan meh 100%, utawa isih aborsi?
          Akhlakmu rendah?
          Lan sampeyan miwiti karo dhewe. Sampeyan, kanthi pribadi, siap ngeculake 60% saka gaji saben wulan kanggo wong-wong sing mung nglairake kanthi bodho lan ora mikir apa-apa. Leveling!
          Lan bab hak-hak anak sing dipatèni lan ora lair, yen sampeyan ora siyap kanggo unfasten pangopènan, sampeyan ora ngomong kene. Muni munafik. Sakbenere, kita kabeh Dartagnans, nanging nalika nerangake urip nyata, sakperangan alesan everyone mbukak menyang bushes.
          1. Volgroo
            Volgroo 8 Juni 2015 16:50
            0
            Aku setuju karo sampeyan.
          2. Pissarro
            Pissarro 8 Juni 2015 17:01
            +1
            mateni bocah amarga wedi mlarat? timah
            Kajaba iku, mesthi ana bedane penghasilan, sampeyan bakal tuku Toyota anyar, lan pepadhamu Ferrari, tinimbang nerangake marang bocah yen iki dudu rasa seneng, apa sampeyan langsung menehi tawaran supaya ora nandhang sangsara?
            1. Metallurgist
              Metallurgist 8 Juni 2015 22:22
              0
              Pissarro.
              Ora perlu rereget lan distorsi.
              Sampeyan babagan siji, sampeyan babagan liyane. Sing ngukur mobil - padha katon saka donya liyane. Aku ngomong bab sing paling perlu.
              Sampeyan mbokmenawa ora weruh carane ing 90s wong teka ing pasar lan tuku 1 apel kanggo anak ing advance lan 1 apel kanggo mbayar? ora weruh? Banjur meneng.
              Ora urusan sampeyan kanggo ngadili sapa sing bisa nindakake.
              Aku bakal banget penasaran kanggo ndeleng sampeyan ing wong. Nalika saka keluwen lan kadhemen prinsip moral wiwit tiba. Nalika iku kita bakal ngomong.
              Lungguh ing kursi anget ing komputer, kabeh pahlawan.
              1. Pissarro
                Pissarro 8 Juni 2015 22:53
                +1
                kita mbokmenawa mabur saka luar angkasa lan ora manggon ing taun 90. Negara kita kabeh ngalami mlarat, mula sadurunge nulis kiriman kasebut, sampeyan kudu mikir lan meneng dhewe. ngguyu

                Ya, lan dudu sampeyan sing ngatur komputer kanggo aku lan papan sing anget karo dheweke, nanging aku dhewe keprungu
          3. Stanislav
            Stanislav 9 Juni 2015 09:47
            +1
            Quote: Metallurgist
            Lan babagan hak-hak anak sing dipateni lan sing durung lair, yen sampeyan ora siyap kanggo mbebasake wong-wong mau kanggo pangopènan, sampeyan ora ngomong ing kene.
            Apa sampeyan pribadi siap mbayar pensiun kanggo wong cacat? Ora?! Ing ngisor piso! Punapa panjenengan kersa nampeni saperangan tiyang sepuh (= cacad)? ora? Saperangan liter bensin lan pertandhingan bakal mbantu ngrampungake masalah kasebut karo Nursing Home. D'Artagnan, nyedhiyakake 60% saka gaji sampeyan kanggo aborsi kanggo wanita ngandhut sing ora ngerti sapa bapake bocah kasebut, utawa langsung menyang wagon gas?
            1. Metallurgist
              Metallurgist 9 Juni 2015 09:57
              0
              Pateni emosi.
              Saka sudut pandang negara, pensiunan minangka beban. Wong cacat dadi beban. sinis? - Ya, mesthi.
              Dhukungan kanggo panti asuhan lan panti jompo teka ing beyo saka negara, lan mulane ing beyo saka sampeyan lan mine, kalebu pajak.
              Nanging ora biyasa ngomong babagan iki, sing dadi beban. Inhuman lan liya-liyane.
              Conto prasaja: eksperimen medis marang wong ing kamp konsentrasi. Inhumane? - Pancen. Nanging sakperangan alesan, dokter ing saindenging jagad nggunakake asil kasebut.
              Dadi sampeyan kudu nenangake tangisan sampeyan.

              Iku bab soko temen beda. Dadi sawise komentar iki aside - salah siji bali menyang topik asli, utawa ora nulis "bockwells".
              Banjur njupuk kalkulator lan ngitung: apa sing luwih nguntungake, kanggo mbayar aborsi utawa njaga bocah ing umur 18 taun ing panti asuhan.
              Miturut cara, miturut hukum kita, negara wajib, sampeyan krungu, iku wajib kanggo nyedhiyani papan urip.
              1. Stanislav
                Stanislav 9 Juni 2015 10:15
                0
                Quote: Metallurgist
                Banjur njupuk kalkulator lan ngitung: apa sing luwih nguntungake, mbayar aborsi utawa njaga bocah ing umur 18 taun ing panti asuhan
                Aku panginten sampeyan akuntan, dudu metallurgist eseman. Nggunakake kalkulator sing padha, ngitung apa sing luwih nguntungake, ngobong Rumah Perawat, utawa mbayar pangopènan 30 pedunung, sing, bisa uga, rata-rata bisa tahan 15 taun. Iki minangka argumen akuntansi sampeyan babagan keuntungan aborsi.
                1. Metallurgist
                  Metallurgist 9 Juni 2015 13:11
                  0
                  Stasik, sampeyan bisa nyimpen pendapat bab kula kanggo dhewe.
                  Lan yen sampeyan ora mateni emosi, banjur mikir babagan pitakonan iki: yen negara ora ngurus pensiunan, apa insentif wong enom kanggo manggon lan bisa ing negara iki? Dadi, ngleksanakake karep sampeyan babagan "kobong" karo wong tuwa sing wis pensiun ing dacha dhewe.
                  Mula, sinau materi, sanajan sampeyan kudu miwiti saka sekolah. Saka konsep primitif "becik" lan "ala".
        2. Volgroo
          Volgroo 8 Juni 2015 16:53
          0
          Lan kaping pirang-pirang sampeyan wis nglairake lan pira anak sampeyan kudu ngadili masalah iki? )))
          1. Metallurgist
            Metallurgist 8 Juni 2015 16:55
            0
            Kutipan saka Volgroo
            Lan kaping pirang-pirang sampeyan wis nglairake lan pira anak sampeyan kudu ngadili masalah iki? )))


            Nemtokake marang sapa sing sampeyan tujukake pitakonan kasebut.
        3. wanderer_032
          wanderer_032 8 Juni 2015 18:02
          0
          Kutipan saka Polokirter
          Deleng statistik, tanpa perang sing diumumake, kita kelangan mayuta-yuta wong saben taun.


          Lan kita bakal terus kalah. Yen panguwasa ora ngganti sikap marang warga, ing biaya padha bener ana.
          Nganti kahanan ekonomi ing negara diganti radikal. Wong ora percaya maneh ing dongeng babagan carane ing mangsa adoh ing Rusia bakal ana urip normal.
          Wektu kanggo nggawe urip iki dhewe. Malah dina sadurunge wingi.
    2. Volgroo
      Volgroo 8 Juni 2015 17:12
      0
      Para ilmuwan bakal kaget banget yen embrio iku manungsa. Nyedhiyani bukti dhisik. Utawa mbok menawa wiji uga dadi pribadine anyar, lan dudu sekresi sampeyan. ))) Banjur wiji ilang sepisan lan nindakake kadurjanan mateni wong. )))
  38. Volgroo
    Volgroo 8 Juni 2015 16:49
    0
    Moralitas dhuwur ing USSR, nanging negara tanggung jawab kanggo kabeh. Ternyata totalitarianisme. Moral bisa kanthi pilihan dhewe. Wiwit jaman biyen, wong wadon dhewe nggawe pilihan kasebut. Negara mbutuhake sumber daya manungsa kanggo wilayah gedhe, lan pasamuwan butuh kekuwatan lan kumpul / dhuwit. Muga-muga wong Rusia wis kesel dadi "sumber daya manusia". Wong kudu muni bangga, nanging kanggo bangga kudu dadi wong. Lan kanggo iki perlu kanggo Feed, sandhangan, anget (duwe ruang urip) lan ngajari anak, lan sing paling penting, kesehatan fisik lan mental perlu, sing mung bisa ing kulawarga lengkap. Yen ora, wong sing cacat karo karep kriminal bakal tuwuh (ing kulawarga miskin lan siji-wong tuwa). Aku nimbang hukum ing oborta mbebayani kanggo negara (ing tataran iki). Sing paling ala, negara ora butuh bangsa sing sehat, nanging mung budak.
    Lan umume, goleki pendapat wanita. Sapa sing nglairake lan nglairake, dheweke kudu mutusake masalah iki.
    1. ibu rumah tangga
      ibu rumah tangga 8 Juni 2015 22:21
      +2
      Tembung kasebut ditulis liwat A. Aborsi. Sampeyan lagi ngrembug bab sing malah ora bisa ditulis kanthi bener! Wong wadon kadang-kadang nggawe pilihan mung bodho. Banjur sing paling kerep getun. Lan ing ngendi wong lanang saiki ??? anake!!! Tinimbang ngomong - sayangku, sing utama yaiku dheweke wis lair, aku bakal nindakake kabeh kanggo sampeyan! - salah siji "sampeyan duwe dhuwit, aborsi," utawa muttering indistinct - "Inggih, iki pilihan wong wadon, dheweke duwe hak ..." Lan ngendi hak sampeyan? Yen wong wadon sampeyan aborsi, sampeyan ora cukup lanang babar pisan, dadi sampeyan lanang, apik yen akeh wong lanang sejati! Sampeyan malah bisa ndeleng kene!
  39. Fibrizio
    Fibrizio 8 Juni 2015 17:02
    0
    Quote: Peteng
    Sing. dheweke dianggep wong mung saka wayahe lair, lan ora angen-angen. Beda karo panemune akeh sing wangkal.
    Yen aborsi diidini mung amarga alasan medis, euthanasia uga kudu diidini.


    Ora cukup yen dheweke lair, dheweke kudu sregep. Dheweke dianggep bocah mung nalika ambegan sepisanan dhewe. Ora sadurungé. Nganti saiki, de jure, dheweke dudu bocah.
    Aku ora weruh hubungane karo euthanasia.
    1. pepeteng
      pepeteng 8 Juni 2015 19:48
      0
      Amarga euthanasia bisa ditindakake kanthi alasan medis. Miturut cara, aku seneng karo tangan loro.
    2. Stanislav
      Stanislav 9 Juni 2015 10:08
      +1
      Kutipan saka Fibrizio
      Nganti saiki, de jure, dheweke dudu bocah.
      Ora perlu nglebokake "de jure" ing ndhuwur kabeh. Hukum biasane diadopsi dening wong sing dudu wong sing paling pinter lan jujur. Biyen budak de jure dudu subyek hukum (="political animal"=human). Kita ngomong babagan ngganti hukum supaya ing tahap eksistensi intrauterine, janin dianggep minangka anak, lan dudu properti saka wong wadon, sing bisa dibuwang miturut kahanan lan kawicaksanane dhewe.
      1. Fibrizio
        Fibrizio 9 Juni 2015 11:47
        0
        Inggih, sanalika kita mandheg ngetrapake hukum ing wiwitan, kita bakal mandheg urip ing negara hukum kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake.
        Yen sampeyan nyandhingake jabang bayi karo bocah, mula bakal dadi ilegal kanggo aborsi amarga alasan medis, amarga. iku ateges rajapati. Contone, ing tahap awal meteng, dicethakaké ana ing jabang bayi lara penyakit Down. Sampeyan duwe hak kanggo mutusake apa arep nglairake dheweke utawa ora, nanging kanthi logika moral sing dhuwur, iki ora mungkin. Sampeyan bakal nglairake dheweke, dheweke bakal lungguh ing gulu nganti pirang-pirang taun, lan yen sampeyan mati, dheweke bakal dipasrahake menyang panti jompo, ing kono bakal ditindhes lan cepet mati ing sangsara.
        Aja mikir categorically. Kanggo kapentingan dhokter, takon ing tahap apa janin dadi sentient. Sampeyan bakal dijawab rada sinis.
        1. Pissarro
          Pissarro 9 Juni 2015 18:51
          0
          Kanggo kapentingan dhokter, takon ing tahap apa janin dadi sentient. Sampeyan bakal dijawab rada sinis.


          Iki argumentasi sing lemah banget, bayi ora duwe pikiran apa-apa. Pikiran iku kemampuan kanggo mikir, bayi ora bisa mikir. -bayi tuwa
  40. Volgroo
    Volgroo 8 Juni 2015 17:05
    +3
    Aku nawakake tes kanggo kabeh wong.
    Pira sing arep dipotong saben sasi saka dana kanggo anak lair saka wong liya nalika milih kanggo adopsi hukum iki? Ayo njupuk minimal yen kelangan kerja ing bursa tenaga kerja lan gaji rata-rata ing kutha sejuta wong.
    a) 4.500r
    b) 20.000 r

    Tes kapindho.
    Apa sampeyan mikir sampeyan kudu mbuwang saben sasi saben bocah?
    Wangsulanmu __________________________________________
    1. Pissarro
      Pissarro 8 Juni 2015 17:13
      +2
      iku dhasar salah kanggo tingkat lan njupuk jumlah tetep saka saben wong.
      Ana ibukutha ibu lan ana mekanisme kanggo pambentukan ibukutha iki, perlu kanggo nambah, lan ora kanggo finance tanggungan.Laku nuduhake yen sampeyan ora bakal njaluk warga negara apik minangka tanggungan, nanging mbantu kulawarga normal tuku. apartemen lan ngajari anak bener lan tanggung jawab negara
    2. wanderer_032
      wanderer_032 8 Juni 2015 18:19
      0
      Kutipan saka Volgroo
      Apa sampeyan mikir sampeyan kudu mbuwang saben sasi saben bocah?


      Lan ing kene ora perlu ngetung, negara dhewe wis nggawe minimal dana kanggo njamin kegiatan penting kabeh kategori warga.


      
      Pamrentah Federasi Rusia wis nambah minimal subsistence
      05.06.2015

      Pamrentah Federasi Rusia nambah minimal subsistensi Kabinet Menteri, kanthi Keputusan 4 Juni 2015 No. 545, nyetujoni minimal subsisten per kapita lan kanggo kelompok sosial-demografi utama saka populasi ing Rusia. Federasi kanggo kuartal pisanan 2015. Dokumen kasebut dikembangake dening Kementerian Tenaga Kerja Rusia.
      Mangkono, minimal subsistence kanggo Rusia sacara sakabehe kanggo kuartal pisanan 2015 per kapita disetel ing 9662 rubel, kanggo populasi sing bisa - 10 rubel, kanggo pensiunan - 404 rubel, kanggo bocah-bocah - 7916 rubel.
      Elinga yen kanggo kuartal IV 2014, minimal subsistence ditemtokake kaya ing ngisor iki: per kapita - 8234 rubel, kanggo populasi sing sehat - 8885 rubel, kanggo pensiunan - 6785 rubel, kanggo bocah-bocah - 7899 rubel. Mangkono, dibandhingake karo kuartal kaping papat taun kepungkur, minimal subsistence per kapita kanggo kuartal pisanan taun iki mundhak 17,1% kanggo populasi sing bisa, 16,7% kanggo pensiunan lan 20,1% kanggo bocah-bocah.
      Sesuai karo Hukum Federal 24 Oktober 1997 No. 134-FZ "Ing minimum subsistence ing Federasi Rusia", minimal subsistence per kapita lan kanggo kelompok sosial-demografi utama populasi ing kabeh negara ditemtokake ing basis saka basket konsumen lan data Rosstat ing tingkat prices konsumen pangan, produk non-pangan lan layanan. Dhéfinisi minimal subsistence perlu kanggo netepake standar urip populasi Rusia ing pangembangan lan implementasine kabijakan sosial lan program sosial federal, kanggo mbenerake upah minimum sing ditetepake ing tingkat federal, jumlah beasiswa, tunjangan lan pembayaran sosial liyane, uga kanggo mbentuk budget federal.

      http://seminar.bash.ru/index.php/news/1984-r-n-pravitel-stvo-rf-uvelichilo-velic




      hinu-prozhitochnogo-minimum-rn

      Mulane, kanggo saben bocah ing kulawarga, kudu ana minimal(yaiku saka :) - 9489 rubel saben wulan

      Yen kita ngetung saben taun, kita entuk - 113 ewu 868 rubel, jumlah minimal kanggo saben bocah ing kulawarga.

      Lan saiki dakkandhani, pira gaji sampeyan sing cocog karo paling sethithik iki?
      1. wanderer_032
        wanderer_032 8 Juni 2015 21:38
        +1
        Kutipan: wanderer_032
        Lan saiki dakkandhani, pira gaji sampeyan sing cocog karo paling sethithik iki?


        Aku pengin nambah liyane kanggo iki. Kanggo minimal kanggo nyedhiyani sampeyan karo kulawarga 3 wong, ing wektu iki kepala kulawarga kudu entuk paling 30 tr, tangan resik.
        Lan ing ngendi gaji kaya ngono ing negara kasebut? Saliyane Moscow, St Petersburg lan Lor.
        Wilayah liyane mung ora dibutuhake dening negara, amarga. nyata cf. s / n ing wong 15-18 ewu, ing tangan.

        Supaya wong-wong mau nglairake Muscovites, residents St. Dheweke uga disaranake supaya ora aborsi. IMHO.
  41. Polokirter
    Polokirter 8 Juni 2015 17:36
    +5
    Ya warga, kanthi pandangan donya sing kaya ngono kita ora bakal adoh. Nilai panguripane manungsa iku lawan urip saben dinane. Kita kudu mikir luwih dhisik sadurunge nyebar sikil, mula ora bakal ana diskusi kaya ngono. Saiki akeh kulawarga sing siap njupuk bocah kasebut. Zachala- nglairake, ninggalake ing panti asuhan, nanging aja mateni. Iki posisiku.
  42. pepeteng
    pepeteng 8 Juni 2015 18:01
    0
    Lan, sing khas, meh mung wong lanang ing obrolan))) lan saben wong mutusake apa lan kepiye wanita kudu nindakake. Yen jinis "kuwat", umume, ora mlebu ing grumbulan nalika tembung pisanan - "sampeyan reap, kita bakal duwe anak," ora ana Mizulins sing dibutuhake.
    Deleng ing pangilon, wong.
  43. leksem2
    leksem2 8 Juni 2015 18:11
    +1
    Apa sing paling nyenengake aku
    "Sampeyan bakal duwe bayi"
    saka layar TV.
    Ing negara kanthi demografi paling liar.
    Sinisme saka urutan paling dhuwur.
    Wong-wong kita nindakake kabeh kanthi ora sopan.
    Mung apa simbiosis luar biasa saka kapentingan wong biasa lan "adoh looking" nang endi wae metu ana.
  44. rus
    rus 8 Juni 2015 20:55
    +5
    Nalika sperma ing uterus nyawiji karo endhog, Jiwa sing dikirim dening Gusti Allah kanggo inkarnasi mabur menyang zat iki. Kabeh, wong iku. Tanpa rencana (jiwa) Gusti Allah, jabang bayi mati. Aborsi iku mateni, dosa iki meh ora bisa disalahake. Sampeyan bisa downvote, nanging iki katon dening wong sing luwih adhem tinimbang Vanga lan Juna. Juruwilujeng kawula kancaku sing andhap asor.
    1. wanderer_032
      wanderer_032 8 Juni 2015 22:02
      0
      Kutipan: rus
      Aborsi iku pembunuhan.


      Ya, iki pembunuhan. Nanging apa sing nyebabake wong nindakake?
      Alasane bisa uga beda. Lan beda banget.
      Ana wong sing aborsi kanthi alesan sing terus mimpin gaya urip dissolute, lan wong metu saka karep kanggo wong mangsa, ngerti apa sing nunggu wong ing mangsa.
      Amarga ora ana wed-in, utawa kesempatan kanggo tuwuh wong sing lengkap.

      Lan jawaban kanggo wong iki ora bakal dianakake ing ngarepe wong-wong sing kuwasa ing Bumi, kalebu. lan ing ngarepe badut saka Duma Negara, kayata Mizulina.
      Sing sijine piyambak ing tingkat padha karo Gusti Allah, utawa malah ndhuwur wong.

      Lan sapa sing? Wong-wong sing padha nglakoni dosa lan kesalahan sing padha karo wong liya.
      Status sosial sing lungguh ing feeder ora menehi hak kanggo mutusake nasibe wong.
      Malah ing tingkat dhasar, dheweke ora bisa ngatur lan ngatur uripe wong ing negara kasebut kanthi cara supaya aturan urip dhasar lan bisa dingerteni.
      Apa ngomong. Asring dheweke ora bisa ngatur urip dhewe kanthi normal, nanging menek menyang wong liyo.

      Aku ngira yen negara terus mlebu ing urip pribadi pedunung negara, banjur liwat wektu iku bener bakal nyabrang "garis abang" sing bakal mimpin kanggo ambruk lengkap.
      Amarga "eksperimen" kasebut ing wong mesthi rampung banget kanggo "eksperimen" dhewe.
      1. Pissarro
        Pissarro 8 Juni 2015 23:07
        +1
        Ana wong sing aborsi kanthi alesan sing terus mimpin gaya urip dissolute, lan wong metu saka karep kanggo wong mangsa, ngerti apa sing nunggu wong ing mangsa.
        Amarga ora ana wed-in, utawa kesempatan kanggo tuwuh wong sing lengkap.


        Apa sampeyan ngerti babagan sesuk? Ing kulawarga sing seneng lan sugih kanthi anak akeh, wong tuwa bisa mati amarga kacilakan mobil ing sawijining wektu lan salam kanggo kabutuhan. Ibu tunggal bisa nyukupi awake dhewe kanthi nyedhiyakake anak, utawa omah-omah kanthi sukses. Minangka salah sawijining filsuf Ukraina, sesuk ngguyu
        1. wanderer_032
          wanderer_032 8 Juni 2015 23:35
          0
          Quote: Pissarro
          Sesuk, minangka salah sawijining filsuf Ukrainia, ora kabeh wong bisa ndeleng


          Lan paling aku ngerti apa "filsuf" iki.

          Quote: Pissarro
          Ibu tunggal bisa nyukupi awake dhewe kanthi nyedhiyakake anak, utawa omah-omah kanthi sukses.


          Lan apa bab ibu tunggal?

          Quote: Pissarro
          Ing kulawarga sing seneng lan sugih kanthi anak akeh, ing wayahe wong tuwa bisa mati amarga kacilakan mobil lan hello kanggo butuh.


          Kurang SIM kudu didol kanggo wong sing ora bisa nyopir mobil ing dalan lan wong bodho liyane. Banjur bakal luwih sithik wong sing mati amarga kacilakan ing dalan. Ing wilayah kita, telung pejalan kaki ditembak ing XNUMX jam pungkasan. Loro nganti mati.

          Quote: Pissarro
          Apa sampeyan ngerti babagan sesuk?


          Apa bisa kanggo kula. Lan iki kasunyatan.
  45. gamipapa
    gamipapa 8 Juni 2015 23:53
    +3
    Kahanan beda-beda, kok ngeruk kabeh nganggo sikat sing padha.

    Iki minangka conto saka kedadeyan anyar saka uripku. Kita mutusaké kanggo duwe anak katelu, kita seneng banget nalika kabeh bisa metu. Iku misale jek sing dudu wektu (sing lawas wis gedhe), nanging padha mikir lan mutusaké, ya, kita bakal Feed biasane, nanging yen mati, wong tuwa ora bakal ninggalake.
    Dadi apa, ing pungkasan, sanajan kanggo wektu sing cendhak, tekanan getih bojone ana ing sangisore 200, dheweke mung wiwit sirna ing ngarep mata. Lan apa saiki mati kanggo dheweke??? Inggih, ana sing bakal ngomong, nanging dumadakan kabeh bakal rampung. Ya, ora bakal bisa, dasawarsa kaping lima, kabeh katon kaya sirah. Aku kudu aborsi. Jiwaku lara banget, meh sewulan aku mlaku kaya wong sing kesasar.
  46. andrian
    andrian 9 Juni 2015 01:32
    +3
    Ing kene Bapak lan Ibu nglairake kita lan sinau, urip kanthi gaji cilik, lan nyewa kamar, lan kerja loro, ngaso ing tenda, main gitar. LAN KITA!!!
    Lan banjur diunekake! Karya, karir, preian ing pulo, mobil, telpon-iPhone kanggo 10 kertu, kapitalisme-sosialisme. Lan sampeyan duwe sapa, lan sampeyan bakal ????
  47. Aleksiy
    Aleksiy 9 Juni 2015 05:42
    +1
    Pitakonan kasebut rumit banget. Aku mung bisa nuduhake pengalaman urip ing Kanada lan pitakonan childish. Ing Kanada, negara mbantu kulawarga gumantung saka penghasilan kulawarga, luwih murah, luwih akeh pitulung. Negara mbantu ibu tunggal banget. Kindergartens banget manéka warna, aku bakal ngomong yen aku manggon ing taman kanak-kanak pribadi, ngendi guru saka Rusia, Ukraina, iku biaya $ 800 saben sasi saben anak, TK negara ana elek. Cuti maternity ing kene luwih murah tinimbang ing Rusia. Ing rumah sakit ing kene, ora ana sing ngobati aborsi ing irung, sanajan ana kemungkinan gedhe yen bakal lair kanthi panyimpangan, kanthi cara kasebut, sanajan dokter menehi saran supaya aborsi - aja cepet-cepet, mungkin bayi sampeyan bakal tiba ing persentase bocah sing sehat, lan bakal dadi panglipur sampeyan. Babagan kasunyatan manawa bocah kasebut bakal nyegah sampeyan nggawe karir, utawa liya-liyane, mula miturut pendapatku, yen diwiwiti ing urip, mula bocah kasebut ora ana hubungane, kaya ing kasus sing ngelawan. Nalika kabeh dadi apik, bocah ora bakal dadi jangkar. Ingkang utama kanggo ngelingi yaiku yen aborsi minangka tumindak sing NON-BALIK.
  48. LM66
    LM66 9 Juni 2015 10:26
    0
    Pembunuhan aborsi, pembantaian masturbasi nglirik
  49. Fibrizio
    Fibrizio 9 Juni 2015 11:56
    0
    Kutipan: wanderer_032
    Kutipan: wanderer_032
    Lan saiki dakkandhani, pira gaji sampeyan sing cocog karo paling sethithik iki?


    Aku pengin nambah liyane kanggo iki. Kanggo minimal kanggo nyedhiyani sampeyan karo kulawarga 3 wong, ing wektu iki kepala kulawarga kudu entuk paling 30 tr, tangan resik.
    Lan ing ngendi gaji kaya ngono ing negara kasebut? Saliyane Moscow, St Petersburg lan Lor.
    Wilayah liyane mung ora dibutuhake dening negara, amarga. nyata cf. s / n ing wong 15-18 ewu, ing tangan.

    Supaya wong-wong mau nglairake Muscovites, residents St. Dheweke uga disaranake supaya ora aborsi. IMHO.


    Punika masalah liyane. Aku 25, lan gaji kira-kira 45. Lan iki gaji dhisikan, yen aku bisa ngomong. Siji Nanging, kabeh luwih larang ing Moskow. Cacah prasaja. Nyewa-6k, lelungan-3.5k, mangan minimal kerja-200r / dina, umpamane 500r kanggo obat-obatan saben wulan, paling ora 10 ewu kanggo panganan ing omah. Cekakipun, udakara 30k aku mbuwang kanggo nglayani dhewe. Lan aku durung rampung ngaco munggah.
    Item nomer 2. Aku manggon ing apartemen komunal (kamar 19 sq.m) karo kulawarga (ibu, bapak, adhine). Apartemen biaya minimal 6 lyam. Tulung dakkandhakake ing ngendi aku bisa nyelehake bocah-bocah ing tata letak kasebut?
    Iki pitakonan saka Muscovites.
  50. Makar
    Makar 10 Juni 2015 00:13
    0
    Kutipan saka Fibrizio
    Kutipan: wanderer_032
    Kutipan: wanderer_032
    Lan saiki dakkandhani, pira gaji sampeyan sing cocog karo paling sethithik iki?


    Aku pengin nambah liyane kanggo iki. Kanggo minimal kanggo nyedhiyani sampeyan karo kulawarga 3 wong, ing wektu iki kepala kulawarga kudu entuk paling 30 tr, tangan resik.
    Lan ing ngendi gaji kaya ngono ing negara kasebut? Saliyane Moscow, St Petersburg lan Lor.
    Wilayah liyane mung ora dibutuhake dening negara, amarga. nyata cf. s / n ing wong 15-18 ewu, ing tangan.

    Supaya wong-wong mau nglairake Muscovites, residents St. Dheweke uga disaranake supaya ora aborsi. IMHO.


    Punika masalah liyane. Aku 25, lan gaji kira-kira 45. Lan iki gaji dhisikan, yen aku bisa ngomong. Siji Nanging, kabeh luwih larang ing Moskow. Cacah prasaja. Nyewa-6k, lelungan-3.5k, mangan minimal kerja-200r / dina, umpamane 500r kanggo obat-obatan saben wulan, paling ora 10 ewu kanggo panganan ing omah. Cekakipun, udakara 30k aku mbuwang kanggo nglayani dhewe. Lan aku durung rampung ngaco munggah.
    Item nomer 2. Aku manggon ing apartemen komunal (kamar 19 sq.m) karo kulawarga (ibu, bapak, adhine). Apartemen biaya minimal 6 lyam. Tulung dakkandhakake ing ngendi aku bisa nyelehake bocah-bocah ing tata letak kasebut?
    Iki pitakonan saka Muscovites.

    Apa sing lucu ... Aku 33, lan gaji kira-kira 40, Lan iki minangka langit-langit kanggo posisi manajerial ing produksi ing wilayah kita, sewa 7+, lelungan kanthi transportasi dhewe, 8 k / sasi, kanggo 200 mung mangan ning ruang makan....isih sehat, sehat...
    ana loro, lan katelu bakal, lan apartemen kaya ing Balashikha ...
    Kita ora, kita manggon, Muscovites teka karo dongeng kanggo awake dhewe babagan "kita kabeh larang" yen sampeyan melas kanggo dhewe, nyoba kanggo nglindhungi dhewe, lan ora mateni bayi sing durung lair ...
    Coba pikirake anakmu dicopot-copot nganggo scraper wesi, mung mikir, aja kesusu mbayangake gambar ... Sawise kabeh, iki anakmu! Lan ora babagan agama, lan ora babagan kamakmuran. Dina iki sampeyan merengek aborsi, sesuk sampeyan merengek euthanasia ... amarga larang banget kanggo menehi panganan kanggo wong tuwa ...