Review militèr

Power nuduh Rusia nyerang Maryinka

200
Serangan militer ing Marinka ing Donbass minangka operasi gabungan milisi lan unit Rusia, ujare Perwakilan AS kanggo PBB Samantha Power. Koran laporan Ngarsane.

Power nuduh Rusia nyerang Maryinka


"Mripat ora bisa ndhelikake bebener, lan sing bener ing kene yaiku kekerasan anyar gumantung marang serangan gabungan dening Rusia lan para separatis," Power ngandika. Miturut dheweke, "minangka akibat saka pertempuran ing wilayah Maryinka tanggal 3 Juni, limang prajurit Ukraina tiwas, 35 tatu, ana korban jiwa ing antarane warga sipil," nanging ora ana data babagan kerugian milisi. lan pasukan Rusia.

Koran kasebut ngelingake yen, miturut pejuang tawanan Angkatan Bersenjata Ukraina Romawi Marchenko, "kira-kira 200 pejabat keamanan mati ing Maryinka." Kajaba iku, dheweke ujar manawa militer Ukrainia minangka sing pertama mbukak geni.

Miturut pimpinan DPR Alexander Zakharchenko, "kapitunan militer Ukraina ing pertempuran ing wilayah Maryinka gedhe banget - kira-kira sewu tatu lan 400 tiwas."

Sabanjure, wakil presiden Ukrainia, Andriy Lysenko, lan perdana menteri negara, Arseniy Yatsenyuk, ujar manawa milisi kasebut minangka sing pertama nyerang posisi pasukan keamanan ing wilayah Maryinka.

Wakil Angkatan Bersenjata DPR, Eduard Basurin, ora ngilangi manawa serangan Angkatan Bersenjata Ukraina ing Maryinka minangka "gangguan sadurunge provokasi skala gedhe ing wilayah Lugansk."
200 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wong sopan
    wong sopan 6 Juni 2015 12:00
    + 38
    Miturut hukum urip sing ora ditulis, pug mesthine bakal ngubur gajah.
    Lan gajah, ing kasus iki, Mishka, ora kudu menehi perhatian marang sluggish yelping iki.
    1. Baikonur
      Baikonur 6 Juni 2015 12:06
      + 41
      Saben wong kang ngapusi sadulure kang mlarat, saben wong bakal thukul sungu ing sirahe!
      (film "Own among strangers, a stranger among own.)

      lan mongrels iki - ing Panggonan pisanan!
      1. simbah beruang
        simbah beruang 6 Juni 2015 12:26
        + 47

        ... Lan Kenedy Vova gagal karo slingshot minangka anak! Lan Rusia "ngapusi" Psak!

        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 6 Juni 2015 12:31
          + 28
          Koran kasebut ngelingake yen, miturut pejuang tawanan Angkatan Bersenjata Ukraina Romawi Marchenko, "kira-kira 200 pejabat keamanan mati ing Maryinka." Kajaba iku, dheweke ujar manawa militer Ukrainia minangka sing pertama mbukak geni.

          Miturut pimpinan DPR Alexander Zakharchenko, "kapitunan militer Ukraina ing pertempuran ing wilayah Maryinka gedhe banget - kira-kira sewu tatu lan 400 tiwas."

          Lan BENER iku sing pisanan mati ing perang Maryinka sad
          1. DrShan
            DrShan 6 Juni 2015 13:07
            + 45
            Aku njaluk sampeyan. Dheweke tilar donya ing Maidan.
            1. yushh
              yushh 6 Juni 2015 13:19
              + 30
              Kabar apik, sanajan ora ana topik. Rong dina kepungkur, wong sing driji indeks ditembak mati dill diganti lan saiki dheweke ana ing rumah sakit lan wis mari. Dheweke janji bakal cepet bali kerja. lanang ayu apik .
            2. simbah beruang
              simbah beruang 6 Juni 2015 13:46
              + 25
              Lan kepiye sampeyan seneng?
              Ukraina ora bakal tundhuk karo perjanjian Minsk lan ora bakal mbatalake senjata abot saka garis kontak ing wilayah Maryinka lan Krasnogorovka. Miturut Andriy Lysenko, wakil resmi Administrasi Kepresidenan, militèr kanthi peralatan wis mapan ing posisi ing kono lan nyiapake "ngusir serangan" milisi.

              GRUNKS wis resmi nilar "perjanjian" Minsk!
              1. panggang
                panggang 6 Juni 2015 14:55
                + 40
                Phew! Wah, wow - dheweke "nolak" "Perjanjian Minsk"!
                Lan sampeyan, goblin, malah rada "macet" karo dheweke?!
                Lha nek ngono - GET IN THE TEETH, ojo njerit, oke?!
                Miturut Marinka, pira vushnik sing ilang? Inget?!
                Lan yen ana Perang Agung karo Novorossia, pira maneh sampeyan bakal kalah, ujare, paling ora ?!
                Iki dudu babagan Angin Lor, nanging babagan Roh!
                Apa kantor registrasi lan pendaftaran militer sampeyan "bledosan" karo sukarelawan? Aku ragu banget!
                Sampeyan malah ora bisa ngetung ing "biasa"!
                Lan sapa wae sing direkrut, padha buzz: amarga wong dudu sapi (sanajan sapi kudu disiram, dipakani!), Lan wong kudu disandangi, shod, FEED, dilatih, diwenehi senjata normal, nyedhiyakake mburi, nglengkapi rumah sakit (kayata. "lapangan" , kanggo "pertolongan pertama" kanggo "helai", lan kanggo operasi prasaja!) Kita butuh transportasi "helai" sing diadegake menyang rumah sakit sing luwih jero! We kudu mapan "saluran" kanggo pangiriman digunakake / Simpenan, "dipakani", kita kudu traktor kanggo mbusak "peralatan rusak" saka téater, ...... sampeyan kudu akèh iku! Ukrofascists, wiwit sampeyan miwiti Perang Serius!
                Nanging sampeyan bisa nindakake?!
                TWO Kampanye - panas 2014 - Ilovaisk, mangsa 2015 - Debaltseve!
                Loro kampanye sampeyan ukrogoblins SHIT!
                Lan sampeyan maneh pengin "poke" menyang rake padha?!
                Ya, gendera ana ing tangan sampeyan!
                Lan ninggalake pangarep-arep kanggo mercenaries - sanalika kita miwiti kanggo nggawa wong-wong mau mudhun, liyane bakal tiba mudhun, padha ora bakal mati kanggo "kapentingan" Panjenengan! Lan yen ana, supaya padha njupuk shovels karo wong-wong mau, Nanging, kaya sampeyan! Sampeyan bakal ngubur saben liyane!
                1. 78 ing 1973
                  78 ing 1973 6 Juni 2015 23:14
                  +6
                  Kaya sing diomongake Napoleon Bonaparte kita - "Sajrone perang, ora ana kekurangan tenaga kerja, ora cukup prajurit"!
            3. ARES623
              ARES623 7 Juni 2015 08:15
              +1
              Kutipan saka: DrShan
              Aku njaluk sampeyan. Dheweke tilar donya ing Maidan.

              Bebener mati nalika Rothschild lan Rockefeller ngebom mayuta-yuta wong pisanan, lan lara banget nalika jaman Charlemagne. Ing Maidan, ora ana kenangan sing isih ana ing Pravda.
          2. Grim Reaper
            Grim Reaper 6 Juni 2015 16:15
            +3
            Apa ana sing percaya? Perang, pemilu, mburu ....
          3. oracle
            oracle 7 Juni 2015 07:10
            +1
            Ya, mesthi, amarga Ukrainians lan Amerika ngandhani bebener. Bener, ana siji subtlety: "boiler" sadurungé, bandara nuduhake yen LDNR wis mesthi wis luwih akurat ing netepke losses nyata saka mungsuh.
        2. simbah beruang
          simbah beruang 6 Juni 2015 13:36
          + 22
          Ing muda, apa-apa (bakal nindakake kanggo tetanèn), iku bakal bisa kanggo nindakake soko karo roti ireng.
          Nanging, banjur dheweke ngganti orientasi utawa wong sing "wicaksana". keprungu ora ketemu, utawa gelo dening wong (kaya kita McCain), ing umum, skunk ... deteriorated kaya susu ing srengenge.
          Mangkono carane shrews digawe.
          1. Seraphim wae
            Seraphim wae 6 Juni 2015 14:26
            + 33
            Aku ora bisa ndeleng daya iki - ble. pengin milih.
            1. tronin.maxim
              tronin.maxim 6 Juni 2015 19:06
              + 24
              Quote: Mung Seraphim
              Ora bisa ndeleng kekuwatan iki

              Banjur delengen:
              1. Baikonur
                Baikonur 7 Juni 2015 13:25
                +1
                Yen dheweke (sshmamanta) ana ing jajaran Angkatan Bersenjata Ukraina ing Marinka, mesthine milisi ora bakal nyerang ing bathuk ... Iku medeni banget ...


                Ditembak ing mburi sirah! ora ketompo carane lara! ngguyu
          2. AlexSK
            AlexSK 6 Juni 2015 14:54
            + 22
            Ayo....
            Iki cah ayu! aran
            1. panggang
              panggang 6 Juni 2015 15:20
              + 20
              Iki minangka BEAUTIES ing Rusia!
              Ana ing Turochak ora ngerti yen Beauty lan Pinter kuwi manggon ana!
              Bakal menehi buket sing mewah!
              Lan Altai minangka papan sing apik banget! Papan lair kanggo Kaendahan!
              Nanging, ayu uga bakal lair ing Urals! Salah sijine yaiku bojoku! tresna
              1. scaramaks27
                scaramaks27 6 Juni 2015 19:44
                +6
                Aku setuju babagan Ural, nanging ... sing paling ayu bakal lair ing sisih kidul wilayah Rostov!
            2. Paramon1979
              Paramon1979 6 Juni 2015 16:54
              +9
              Lan ing Rusia, kapercayan sing gedhe banget marang sampah lan roh-roh jahat ngganggu aku.
              1. olegnmnk
                olegnmnk 6 Juni 2015 17:49
                +8
                Horde, sajrone pengepungan kutha, nalika ngapusi janji kanggo njaga urip, nanging mung mbayar pajeg, dheweke tansah ngguyu: "Carane naif lan gampang disalahake wong-wong Rusia iki, carane gampang ngapusi wong-wong mau ..."

                Anglo-Saxon saka jenis sing padha, penjajah bokong pinter, eksploitasi, perompak, atheis.
                1. panggang
                  panggang 6 Juni 2015 19:14
                  +8
                  Aku ora ngerti "pemain minus", Nanging ing Federasi Rusia ana bocah-bocah wadon sing ayu banget!
                  Lan kita uga ilang sirah saka Yugoslavia, sial, apa jenis ayu, carane sampeyan bisa ngebom wong kuwi (banjur aku durung nikah)!
                  Yen kita, Rusia lan Serbia - ibuku! - Panggonan pisanan ing Kontes Kecantikan dijamin!
                  1. Komentar wis dibusak.
          3. sgazeev
            sgazeev 6 Juni 2015 20:02
            +6
            Quote: Simbah Bear
            Ing muda, apa-apa (bakal nindakake kanggo tetanèn), iku bakal bisa kanggo nindakake soko karo roti ireng.
            Nanging, banjur dheweke ngganti orientasi utawa wong sing "wicaksana". keprungu ora ketemu, utawa gelo dening wong (kaya kita McCain), ing umum, skunk ... deteriorated kaya susu ing srengenge.
            Mangkono carane shrews digawe.

            Papan siji, rata. Skor kaya pager piket. ngguyu
          4. Ribwort
            Ribwort 6 Juni 2015 20:23
            +7
            Quote: Simbah Bear
            Ing muda, ora ana apa-apa (kanggo tetanèn bakal ditindakake)

            Apa tegese "for agriculture go"? Sampeyan nyinggung, kanca! Kita duwe sing luwih apik.
          5. SU77
            SU77 6 Juni 2015 20:42
            +3
            Baba Yaga, ing mortir cilik.
          6. Vasek Trubachev
            Vasek Trubachev 6 Juni 2015 20:44
            +4
            Redness lan freckling minangka tandha saka nesu banget. Energi Martian - militansi, kuwat banget. Sadawane dalan, bojone mlayu saka dheweke amarga sifate skandal. Ora ana sing bisa ditindakake, iku genetika. Psaki uga abang - mung wektu kanggo asu abang.
          7. ROD VDVshny
            ROD VDVshny 6 Juni 2015 22:57
            +1
            Quote: Simbah Bear
            Ing muda, ora ana apa-apa (kanggo tetanèn bakal pindhah

            nggegirisi ... apa wong wadon? sad
          8. sgazeev
            sgazeev 7 Juni 2015 12:24
            +2
            Quote: Simbah Bear
            Ing muda, apa-apa (bakal nindakake kanggo tetanèn), iku bakal bisa kanggo nindakake soko karo roti ireng.
            Nanging, banjur dheweke ngganti orientasi utawa wong sing "wicaksana". keprungu ora ketemu, utawa gelo dening wong (kaya kita McCain), ing umum, skunk ... deteriorated kaya susu ing srengenge.
            Mangkono carane shrews digawe.

            Mungkin ora ana topik. Aku mikir yen Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia ora nggatekake bantahan babagan vysers asu lan cetha banget yen banyu ing blumbang "ngumbah" otak dheweke. impromptu worth, lan laku bakal ngalangi. Ing mangsa, dheweke bisa ngganti Lavrov.
          9. wong adil
            wong adil 7 Juni 2015 21:08
            0
            Ya, kuping ing cincin irung lan kulit kabeh pockmarked kaya endhog cuckoo.
      2. RUS96
        RUS96 6 Juni 2015 13:26
        + 11
        Apa dheweke iku elek! wassat
        1. Kos_kalinki9
          Kos_kalinki9 6 Juni 2015 13:58
          + 10
          Ya. Lan carane dadi mboseni tanpa ayu Jane. Piye kabare dheweke tanpa kita Jane, bali, kita ngenteni sampeyan.
        2. ty60
          ty60 7 Juni 2015 00:24
          +7
          Iblis ora dadi nggegirisi minangka daya kang!
      3. lelikas
        lelikas 6 Juni 2015 13:31
        + 13
        Ora perlu nerbitake foto close-up dheweke - ngrusak karma !!!
        Ayo nyalahake kabeh serangan ISIS, nyalahke Pindos, lan ngenalake macem-macem sanksi, bengok-bengok saka stands yen dheweke wis goyangake perdamaian donya, lan umume, nganakake referendum kanggo misahake Amerika Serikat saka planet bumi - padha pengin rembulan. - supaya padha nggawa mudhun. wassat
      4. alexy bukin
        alexy bukin 7 Juni 2015 00:34
        +5
        Kayane aku nalika isih cilik, Samantha ora dilebokake ing pojok, nanging nuthuk dheweke ...
        1. panggang
          panggang 7 Juni 2015 19:45
          0
          Carane dheweke kesusu ing Churkin!
          Apa Samantha, wis suwe ora duwe wong lanang? Wis nang ruang rapat PBB "mlumpat"?!
          Nurani banjur jancok, kuwi!
          Amerika asu! Inggih, nalika ing negara ing antarane "muzhiks" "blueness" blooms, involuntarily sampeyan bakal rush ing Real Man!
    2. St25310
      St25310 6 Juni 2015 12:12
      + 18
      Ha! Daya, standar kaendahan ing Kulon!
      1. Petr Timofeev
        Petr Timofeev 6 Juni 2015 12:18
        + 19
        Carane elek, lan nyawa malah luwih elek.
        1. weksha50
          weksha50 6 Juni 2015 12:40
          + 12
          Quote: Peter Timofeev
          Carane elek, lan nyawa malah luwih elek.


          Yen dheweke ana ing jajaran Angkatan Bersenjata Ukraina ing Marinka, mesthine milisi ora bakal nyerang ing bathuk ... Iku medeni banget ...
          1. dr.star75
            dr.star75 6 Juni 2015 13:06
            + 24
            Mesthi, aku ngerti yen sampeyan ora kudu ngombe saka pasuryan, nanging ing dalan karo Inquisition, padha adoh banget.
            1. petik
              petik 6 Juni 2015 14:30
              +1
              "Lagu"! plus.
            2. andrey
              andrey 6 Juni 2015 20:08
              0
              Kutipan: dr.star75
              Mesthi, aku ngerti yen sampeyan ora kudu ngombe saka pasuryan, nanging ing dalan karo Inquisition, padha adoh banget.

              inkuisisi negara? Sampeyan mbukak kaca sejarah anyar kanggo aku ... opo
              1. Ruslan67
                Ruslan67 6 Juni 2015 20:49
                +4
                Quote: Andrey Yurievich
                inkuisisi negara? Sampeyan mbukak kaca anyar ing sajarah kanggo kula.

                Ujian penyihir Salem Nyuwun
                Hello ombenan
                1. andrey
                  andrey 7 Juni 2015 03:43
                  0
                  edarova Ruslan! hi nyoba ing Salem wis boten apa karo "inquisition suci", kang profiled "makarya" karo heretics lan sing ora sarujuk karo dogma pasamuwan! ombenan
          2. Mikhailych
            Mikhailych 6 Juni 2015 14:39
            +7
            Yen dheweke mbintangi film "Viy", mula ora ana bunderan sing bakal mbantu Mikola, jiwane bakal tiba saka siji jinis. wassat
          3. kula 1970
            kula 1970 6 Juni 2015 19:46
            +1
            Aku nganggep yen APU bakal mlayu sadurunge ..........
          4. Komentar wis dibusak.
          5. gjv
            gjv 6 Juni 2015 22:37
            +7
            Kutipan saka: veksha50
            Yen dheweke ana ing pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina ing Marinka,

            Kutipan saka: ehomenkov
            Kene - aja ngomong - ngendi padha njaluk ayu kuwi?

            Clings, sanadyan pasuryan cilik ora metu.
            1. ty60
              ty60 7 Juni 2015 00:26
              0
              Putri saka wong sing ora duwe omah.
          6. ty60
            ty60 7 Juni 2015 00:25
            +1
            Foto dheweke ing vas permen - bocah ora bakal dadi manis!
          7. Komentar wis dibusak.
        2. sgazeev
          sgazeev 6 Juni 2015 20:14
          +2
          Quote: Peter Timofeev
          Carane elek, lan nyawa malah luwih elek.

          Pendos khusus sijine maju karakter kuwi, ana wong jenenge Bolt, saiki pesawat bljad iki. belay
      2. am808s
        am808s 6 Juni 2015 12:42
        + 20
        Ya! Penyihir tanduke. Kusut lan bintik-bintik. Ayo, wong lanang padha isin-isin kaya neraka! Aku nyimpen foto ing vas permen.
        1. lelikas
          lelikas 6 Juni 2015 13:43
          +5
          Kutipan saka: am808s
          Aku bakal sijine kurang ing vas saka permen kanggo nggawa putu bakal wis diathesis.

          Dadi dheweke kudu nulis susu ekstra kanggo mbebayani. :)
        2. Inci 6
          Inci 6 6 Juni 2015 18:41
          +2
          katon gagap ora preduli carane miwiti..
        3. olegnmnk
          olegnmnk 6 Juni 2015 18:44
          +1
          "wong-wong" kasebut diarani Pak lan ndeleng Pak liyane.
      3. echomenkov
        echomenkov 6 Juni 2015 13:20
        +5
        Kene - aja ngomong - ngendi padha njaluk ayu kuwi? Saka nesu marang alam, apa padha dadi mongrels embittered utawa apa? belay
      4. kruk lawas
        kruk lawas 6 Juni 2015 13:25
        +3
        ya, dheweke duwe kabeh kulit lan otak (yen ana) - BRILLIANT.
      5. Kos_kalinki9
        Kos_kalinki9 6 Juni 2015 14:54
        +1
        Nuwun sewu, ana sing salah karo mripatku
        - standar kaendahan ing bokong?
      6. meh demobilisasi
        meh demobilisasi 7 Juni 2015 07:19
        0
        Apa lik elek! Yen ora bisa ngetrapake prekara ing pasuryan, mula aku malah wedi mikir (aku isih mikir lol Apa sing ana ing sangisore rok. Malah ana laler, brrr.
    3. kot28.ru
      kot28.ru 6 Juni 2015 12:12
      + 16
      Vo dukun belay Ya, padha wedi banget ing kana opo , pramila dheweke duwe homoseksual kanthi kekuwatan lan kamenangan utama nalika wanita kasebut ana ing cedhak recourse Lan wong wadon tanpa lanang bakal dadi asu! hi
      1. neobranet
        neobranet 6 Juni 2015 12:45
        + 43
        Kutipan: kot28.ru
        Ya, padha medeni banget

        1. dr.star75
          dr.star75 6 Juni 2015 13:08
          +8
          Muga-muga dheweke duwe botol banyu suci?
          1. Kos_kalinki9
            Kos_kalinki9 6 Juni 2015 16:20
            + 12
            Kutipan: dr.star75
            Muga-muga dheweke duwe botol banyu suci?

            Wektu kanggo dheweke nganggo pesona ing kanthonge
        2. Alex
          Alex 6 Juni 2015 15:13
          +3
          Kaya sing sampeyan ngerteni, "Kulon sing enlightened" ing Abad Pertengahan dianggep ayu minangka penyihir, amarga padha narik kawigaten manungsa waé sing gedhe banget. Mulane, padha diobong ing cagak, meh kabeh padha diobong, wong Kulon ditinggal tanpa wanita ayu. Mula efek ora langsung saka ngrembaka homoseksualitas.
        3. Yuri
          Yuri 6 Juni 2015 17:05
          0
          Aku ngerti sampeyan, wanita medeni kaya Baba Yaga, apa kabeh wanita Amerika kaya ngono?
          1. sgazeev
            sgazeev 6 Juni 2015 20:25
            +4
            Quote: Yuri
            Aku ngerti sampeyan, wanita medeni kaya Baba Yaga, apa kabeh wanita Amerika kaya ngono?

            Nang endi wae ing Alaska ana wong wadon penembake.
      2. DrShan
        DrShan 6 Juni 2015 13:15
        +5
        Wong lanang (ing pangertèn sing nganggo cassocks), ing Abad Pertengahan, main trik. Beauty nolak - penyihir, menyang geni. Saiki dheweke wiwit tresna siji liyane (resmi).
      3. Vladislav
        Vladislav 6 Juni 2015 17:19
        +2
        standar kaendahan Amérika
        1. maksimus
          maksimus 6 Juni 2015 17:51
          0
          Apa babras kethek, dheweke dibandhingake Miss America ngguyu
      4. sgazeev
        sgazeev 6 Juni 2015 20:21
        +6
        Kutipan: kot28.ru
        Vo dukun belay Ya, padha wedi banget ing kana opo , pramila dheweke duwe homoseksual kanthi kekuwatan lan kamenangan utama nalika wanita kasebut ana ing cedhak recourse Lan wong wadon tanpa lanang bakal dadi asu! hi

        Ashton iku sethitik cantik, utamané karo eseman irresistible.
        1. NIKAVIZ
          NIKAVIZ 6 Juni 2015 20:54
          +7
          Mdaaaa....!!!!! Kabeh iku relatif.... nglirik
    4. KaliVV
      KaliVV 6 Juni 2015 12:30
      +7
      Piye kabare Psaki? Yen mung dheweke nglairake luwih cepet lan kerja, yen sing anget iki wis bisa kesel.
      1. NEXUS
        NEXUS 6 Juni 2015 13:07
        + 20
        Kutipan saka RiverVV
        Piye kabare Psaki?

        Numpak soko, dolan tresna lol
        1. neobranet
          neobranet 6 Juni 2015 14:52
          +6
          Kutipan: NEXUS
          Numpak soko, dolan

          Aja mlayu menyang Mihan duka Dheweke malah ora ambegan kanggo dheweke. wassat ngguyu
    5. Komentar wis dibusak.
    6. siberalt
      siberalt 6 Juni 2015 15:07
      +3
      Dheweke ngipi elek kanggo wong-wong aneh saka Angkatan Bersenjata Ukraina sing ora pengin tundhuk karo perjanjian Minsk. Miturut pratelan Zakharchenko (ing tanggal 5 Juni), 400 pejabat keamanan lan 60 peralatan dirusak ing Maryinka. Telung atus padha ngetung dhewe. Kenapa Power ora nesu?
    7. Sipil
      Sipil 6 Juni 2015 15:19
      +3
      Dheweke nulis manawa kerugian kita uga gedhe ...
    8. dmitrich
      dmitrich 6 Juni 2015 15:22
      +2
      ngendi pen kanggo sy njupuk wanita elek kuwi! wassat
      1. K-50
        K-50 6 Juni 2015 21:05
        +1
        Kutipan: dmitrich
        ngendi pen kanggo sy njupuk wanita elek kuwi! wassat

        Lagi dikembangke dening budding, kanggo carane ibu alam mulang ora wani utawa vodka cukup ngguyu
    9. Sergey Vl.
      Sergey Vl. 6 Juni 2015 15:41
      +1
      Apa wedhus berbintik iki ngerti ngendi Maryinka iki?!
      1. sgazeev
        sgazeev 6 Juni 2015 20:30
        +5
        Kutipan: Sergey Vl.
        Apa wedhus berbintik iki ngerti ngendi Maryinka iki?!

        Psaki bakal pitutur marang kowe, dheweke iku dhokter ing geografi. ngguyu
    10. krpmlws
      krpmlws 6 Juni 2015 16:03
      +1
      Sampeyan kudu takon kanggo nuduhake Power Marinka ing peta, banjur saben wong maneh bakal nggawe manawa incompetence lengkap.
    11. andrey
      andrey 6 Juni 2015 18:38
      +4
      Mbak Daya duwe ekspresi, kaya-kaya lagi wae "nguntal" ... aran
      1. Loner_53
        Loner_53 6 Juni 2015 19:31
        +1
        Sialan, aku mikir sing padha ngguyu hi
    12. imigran
      imigran 6 Juni 2015 22:00
      +1
      Miturut hukum urip sing ora ditulis, pug mesthine bakal ngubur gajah.
      Lan gajah, ing kasus iki, Mishka, ora kudu menehi perhatian marang sluggish yelping iki.
      Iku ora babagan !!! Pitakonan liyane!!!!!! The Yankees dhasar kepincut kanggo politik dening wanita sing nggegirisi banget lan gelo dening wong kuwat. aran
    13. Elena
      Elena 7 Juni 2015 00:30
      0
      Iki ana alesan kanggo provokasi karo nggunakake senjata lan ngirim wong dhewe, digunakake bish ukrov pati ing Maryinka: Departemen Negara lan Ukraina nyoba pungkasanipun saiki bukti saka ngarsane pasukan Rusia ing Ukraina. Sedhih, dheweke ora bisa nemokake agresor kanthi cara apa wae ...
  2. Sith Gusti
    Sith Gusti 6 Juni 2015 12:01
    + 47
    Aku ngajak kewan iki kanggo kita ing Donetsk, kanggo lumaku ing lurung-lurung lan komunikasi karo populasi lokal.

    Batalyon Pengawal Nasional "Kyiv-1" lan "Kyiv-2" melu ing perang, komposisi batalyon ana 300 militan. Bagéyan saka brigade 28 lan loro kompi saka batalyon Georgia, uga loro kompi saka batalyon Chechen dijenengi sawise Dudayev, uga melu. Yen sampeyan pracaya tokoh diwenehi dening A. Zakharchenko, loro batalyon pisanan padha mung dikalahaké ing sirah.
    1. APASUS
      APASUS 6 Juni 2015 12:10
      + 25
      Quote: Gusti saka Sith
      Aku ngajak kewan iki kanggo kita ing Donetsk, kanggo lumaku ing lurung-lurung lan komunikasi karo populasi lokal.

      Yagene dheweke pengin menyang Donetsk? Sampeyan bakal ngundang Dalia Grybauskaite ing dolan, asile bakal padha! Aku mikir dheweke luwih ngerti babagan apa sing kedadeyan lan dheweke duwe gambar satelit kanthi kualitas sing apik banget. Politik iku prakara sing beda-beda - nggawa bantahan ing kene, kabeh wong bakal dibantah. Rusia kudu disalahake kanggo kabeh lan kabeh!
      Aku mikir yen Putin nyerahake Crimea, adol Novorossia lan mbayar Kyiv, dheweke isih bakal disalahake amarga kasunyatane wong Ukrainia urip banget.
      1. kot28.ru
        kot28.ru 6 Juni 2015 12:16
        + 10
        Apa sing Ukrainians nglirik ,Saxon impudent bakal ngomong sing stasiun kita ing Antartika wis efek ala ing penguin sedulur , ngganggu demokrasi ing kana lan liya-liyane sad Lan yen, Gusti Allah ngalang-alangi, padha nemokake lenga ing kono... recourse
      2. tukang kayu
        tukang kayu 6 Juni 2015 12:27
        +9
        Kutipan saka APAS
        Quote: Gusti saka Sith
        Aku ngajak kewan iki kanggo kita ing Donetsk, kanggo lumaku ing lurung-lurung lan komunikasi karo populasi lokal.

        Yagene dheweke pengin menyang Donetsk? Sampeyan bakal ngundang Dalia Grybauskaite ing dolan, asile bakal padha! Aku mikir dheweke luwih ngerti babagan apa sing kedadeyan lan dheweke duwe gambar satelit kanthi kualitas sing apik banget. Politik iku prakara sing beda-beda - nggawa bantahan ing kene, kabeh wong bakal dibantah. Rusia kudu disalahake kanggo kabeh lan kabeh!
        Aku mikir yen Putin nyerahake Crimea, adol Novorossia lan mbayar Kyiv, dheweke isih bakal disalahake amarga kasunyatane wong Ukrainia urip banget.

        Ya, ing ngendi standar urip crests? - dheweke ora puas karo Putin ing kepala Rusia, dheweke wis ujar kanthi teks biasa (perdana menteri Kanada) - sanksi ora bakal dicabut nganti GDP dadi kuwasa, mula Crimea lan Donbass mung dadi alesan.
        1. Paramon1979
          Paramon1979 6 Juni 2015 17:04
          +8
          Lan aku bakal pitutur marang kowe liyane. Sapa wae sing kuwasa, Putin utawa wong liya, dheweke isih ora bakal kepenak karo kekuwatan iki. Umumé, ora ana kekuwatan (kajaba liberal) sing cocog karo dheweke. Saenipun, dheweke kudu nyingkirake wong Rusia.
        2. APASUS
          APASUS 6 Juni 2015 20:50
          +3
          Quote: tukang kayu
          Kutipan saka APAS
          Quote: Gusti saka Sith
          Aku ngajak kewan iki kanggo kita ing Donetsk, kanggo lumaku ing lurung-lurung lan komunikasi karo populasi lokal.

          Yagene dheweke pengin menyang Donetsk? Sampeyan bakal ngundang Dalia Grybauskaite ing dolan, asile bakal padha! Aku mikir dheweke luwih ngerti babagan apa sing kedadeyan lan dheweke duwe gambar satelit kanthi kualitas sing apik banget. Politik iku prakara sing beda-beda - nggawa bantahan ing kene, kabeh wong bakal dibantah. Rusia kudu disalahake kanggo kabeh lan kabeh!
          Aku mikir yen Putin nyerahake Crimea, adol Novorossia lan mbayar Kyiv, dheweke isih bakal disalahake amarga kasunyatane wong Ukrainia urip banget.

          Ya, ing ngendi standar urip crests? - dheweke ora puas karo Putin ing kepala Rusia, dheweke wis ujar kanthi teks biasa (perdana menteri Kanada) - sanksi ora bakal dicabut nganti GDP dadi kuwasa, mula Crimea lan Donbass mung dadi alesan.

          Ya, sampeyan isih ora ngerti kenapa sanksi dibutuhake?
          Malah yen Putin ninggalake, padha nyerah Crimea lan ngiyanati Donbass, sanksi ora bakal diangkat, iku pancene ora cetha. kebijakan marang negara kita.
          Kulon mbutuhake bongkok anyar kanthi pamikiran sing gampang dibentuk, saiki dheweke wiwit mbantah manawa Margaret Thatcher sing ujar utawa ora, nanging ing pangertene ukara iki, tujuane Barat kasebut cukup akurat:

          Mesthine ana udakara 15 yuta Rusia, jumlah minimal sing cukup kanggo ngekstrak bahan mentah lan njaga pipa gas lan minyak. - Kanggo pisanan tembung kasebut kasebut ing buku Andrey Parshev "Kenapa Rusia ora Amerika":
      3. 41 KAB
        41 KAB 6 Juni 2015 12:30
        +5
        Kutipan saka APAS

        Aku mikir yen Putin nyerahake Crimea, adol Novorossia lan mbayar Kyiv, dheweke isih bakal disalahake amarga kasunyatane wong Ukrainia urip banget.

        Samantha kepengin nulungi Ukraina, supaya dheweke menehi dhuwit, dheweke bakal seneng-seneng. lol
        Utawa EU bakal nampa Svidomo massively rush kanggo Eropah ngguyu
        Kita mesthi bakal disalahake.
        Mulane, perlu kanggo ngirim lelungan seksual kanthi mlaku, tanpa komentar lan panjelasan
      4. zanoza
        zanoza 6 Juni 2015 15:18
        +3
        Nggali kutub ing netral, dasi Samantha - supaya dheweke nimbang sapa lan kaping pirang-pirang miwiti njupuk ... ngguyu
    2. Rus2012
      Rus2012 6 Juni 2015 12:11
      + 11
      Quote: Gusti saka Sith
      Aku ngajak kewan iki kanggo kita ing Donetsk, kanggo lumaku ing lurung-lurung lan komunikasi karo populasi lokal.

      ... iki ora cukup.

      Wektu kanggo LDNR resmi lan umum nuduh 3,14 dina campur tangan ing urusan Ukraina, ngatur kudeta ilegal lan ngrebut kabeh kekuwatan!
      Lan ing wektu sing padha, menehi ultimatum - ing periode "XX = YY", kabeh struktur AS ninggalake wilayah Ukraina, yen ora, mbebasake lan entuk kadhaulatan kanthi kekuwatan ...
      Titik!
      Sabanjure teka serangan ...
    3. Korcap
      Korcap 6 Juni 2015 12:13
      + 14
      Quote: Gusti saka Sith
      Yen sampeyan pracaya tokoh diwenehi dening A. Zakharchenko, loro batalyon pisanan padha mung dikalahaké ing sirah.

      Zema, Sugeng Rawuh!

      Angka kasebut bisa uga rada overestimated, nanging iki ora ngremehake apa sing wis ditindakake.
      Kasunyatan yen rong "batalyon" dibuwang minangka FAKTA, nanging katon yen kerugian tanggal 28 kalebu ing jumlah kerugian Natsik ...
    4. tukang kayu
      tukang kayu 6 Juni 2015 12:33
      +7
      Quote: Gusti saka Sith
      Aku ngajak kewan iki kanggo kita ing Donetsk, kanggo lumaku ing lurung-lurung lan komunikasi karo populasi lokal.

      Batalyon Pengawal Nasional "Kyiv-1" lan "Kyiv-2" melu ing perang, komposisi batalyon ana 300 militan. Bagéyan saka brigade 28 lan loro kompi saka batalyon Georgia, uga loro kompi saka batalyon Chechen dijenengi sawise Dudayev, uga melu. Yen sampeyan pracaya tokoh diwenehi dening A. Zakharchenko, loro batalyon pisanan padha mung dikalahaké ing sirah.

      Ora becik dheweke ngrusak tanah Donbass kanthi stilts sing bengkok - mung ing kandhang sing digantung saka pancing crane truk kanggo nggawa dheweke, lan nganggo topeng gas, supaya hawa ora kotor kanthi napas purulen.
  3. begemot20091
    begemot20091 6 Juni 2015 12:01
    + 16
    baya iki saka ngendi?
    malah psaki ngaso ing jejere dheweke.
    1. Altona
      Altona 6 Juni 2015 12:08
      +4
      Kutipan saka: begemot20091
      baya iki saka ngendi?
      malah psaki ngaso ing jejere dheweke.

      -------------------------
      Dikenal ... Abang abang, ora isin ...
    2. Korcap
      Korcap 6 Juni 2015 12:14
      +8
      Kutipan saka: begemot20091
      baya iki saka ngendi?
      malah psaki ngaso ing jejere dheweke.

      Lan sampeyan mikir ana Hollywood sing padhet?
      1. kot28.ru
        kot28.ru 6 Juni 2015 12:20
        + 10
        Ing abad tengahan "enlightened wong bodho Eropa" wanita ayu padha dipuntudhuh saka ilmu sihir lan burned ing totoan recourse , papriksan am ,dadi-GENES sedulur , adoh saka wong-wong mau! hi
      2. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 6 Juni 2015 12:37
        + 13
        Quote: Korcap
        Lan sampeyan mikir ana Hollywood sing padhet?

        Apa sing luwih apik ing Hollywood? Payudara sing rusak, ovarium dipotong (bojone Brad Pete), sekelompok silikon ing kabeh sisih, ing ngendi sampeyan bisa nyurung - Beauty sedulur
        1. Victor-M
          Victor-M 6 Juni 2015 13:03
          + 11
          Kutipan: Alexander Romanov
          Apa sing luwih apik ing Hollywood? Payudara sing rusak, ovarium dipotong (bojone Brad Pete), sekelompok silikon ing kabeh sisih, ing ngendi sampeyan bisa nyurung - Beauty

          Nanging iku bisa kanggo ngreksa kaendahan alam dening pumping silikon menyang panggonan ngendi otak iki mestine, lan sing paling Jahwéh, tanpa cilaka awak.ngguyu
    3. Bangga.
      Bangga. 6 Juni 2015 12:45
      +5
      Kutipan saka: begemot20091
      baya iki saka ngendi?

      Saka Potomac.
  4. -gunung-
    -gunung- 6 Juni 2015 12:02
    + 16
    Ya, karo moncong kaya ngono sampeyan bisa ngomong omong kosong ... ora bakal tambah parah ... wassat
    1. lis-ik
      lis-ik 6 Juni 2015 12:11
      +4
      Iki minangka wong umum, apa dheweke bisa nggawe dandanan sethithik, kanggo kesopanan, utawa kabeh ana ing salib pribadi, mung umum?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. weksha50
      weksha50 6 Juni 2015 12:44
      + 15
      Quote: -Bugor-
      Ya, karo moncong kaya ngono sampeyan bisa ngomong omong kosong ... ora bakal tambah parah..


      Mergo mbiyen aku nganggep sing ayu iku bodho, sing elek iku sok pinter...

      Saiki aku weruh carane jero aku salah ...
      1. Oprychnik
        Oprychnik 6 Juni 2015 18:55
        +2
        Umm, sapi iki, wis ora cocok kanggo daging utawa susu, lan luwih kanggo breeding turunane elit. Tujuan utama yaiku kanggo fertilize bumi, lan banjur, output bakal produk saka komponen gen dipunéwahi, jenuh karo pengawet modern, kang ibu bumi categorically nolak kanggo proses, amarga foreignness Absolute excrement excrement.
  5. Wolverine
    Wolverine 6 Juni 2015 12:03
    +7
    Samantha Power, apa sampeyan ngrokok, nuduhake resep. wassat
    1. Ambek FERTHER
      Ambek FERTHER 6 Juni 2015 12:06
      + 32
      Quote: Wolverine
      Samantha Power, sampeyan ngrokok apa?

      Punika dikenal sing. Ngapunten para moderator aran
      1. Gromily4
        Gromily4 6 Juni 2015 14:55
        +6
        Ing kene digambar kanthi apik banget.
  6. Mayor_Whirlwind
    Mayor_Whirlwind 6 Juni 2015 12:03
    +7
    Miturut logika pitik sing ora marem iki, yen banderlogs ngebom Donbass kanggo dhuwit Amerika, banjur Donbass kudu disalahake ...

    Amerika kudu dirusak!
  7. pensiunan
    pensiunan 6 Juni 2015 12:05
    +8
    Apa dheweke bakal nemokake Maryinka iki ing peta?
    1. Vasyan1971
      Vasyan1971 6 Juni 2015 12:08
      +6
      Priksa karo kantor yen ... Nyuwun
    2. Korcap
      Korcap 6 Juni 2015 12:19
      + 10
      Quote: pensiunan
      Apa dheweke bakal nemokake Maryinka iki ing peta?

      Dheweke bakal nemokake, Yura, dheweke bakal nemokake ... Salam!

      Samudra ing Belarus, nanging ditemokake ...

      Mungkin kesalahane yaiku panganan cepet sing terkenal, saka panganan laut, sing diprodhuksi ing Belarus? belay
    3. ALABAY45
      ALABAY45 6 Juni 2015 12:25
      +4
      Dheweke kudu mimpin menyang stupor kanthi nggoleki "distrik Uraysky"! hi Lan, kanggo nemokake iki "aset illiquid marriage", sampeyan kudu sawetara jinis partner marriage! aran mungkin nesu postmenopause bakal suda?!
      1. pensiunan
        pensiunan 6 Juni 2015 12:35
        +5
        Kutipan: ALABAY45
        kanggo nemokake iki "aset illiquid marriage", sampeyan kudu sawetara jinis partner marriage!

        Aku suggest moose bisu. ya
        Halo pemutus konvensi! ombenan
        Hello Corsair! ombenan
        1. ALABAY45
          ALABAY45 6 Juni 2015 12:47
          +3
          Aku, ing elk, ing ancaman ngethok ilat, kanthi nglereni bangkai sakteruse, ora pour vodka akeh! ora Ing Eropa, dheweke kudu golek pasangan, ing Eropa ... Ing kana, wong lanang wis edan lan siap kabeh! Hello! hi
          1. Korcap
            Korcap 6 Juni 2015 12:50
            +4
            Kutipan: ALABAY45
            Ing Eropa, dheweke kudu golek pasangan, ing Eropa ... Ing kana, wong lanang wis edan lan siap kabeh!

            Bener, menyang Norwegia utawa Denmark, ing ngendi Viking lokal bakal njupuk dheweke ...
          2. pensiunan
            pensiunan 6 Juni 2015 13:29
            +4
            Kutipan: ALABAY45
            Aku, ing elk, ing ancaman ngethok ilat, kanthi nglereni bangkai sakteruse, ora pour vodka akeh!

            Inggih, Seryozha piyambak, piyambak ya ... Ora kabeh padha ngrusak Tanah Air karo tumindak poaching sing am . Ana sing kudu diwenehake! Nyuwun Utamane yen sampeyan seneng nggawa kabungahan kanggo wong nglirik. Lan ora ana selulit ing kana. ya
            Ayo ninggalake lirik. Coba yen sampeyan wis nampa pesenan ya . Gayuh! prajurit
            1. ALABAY45
              ALABAY45 6 Juni 2015 15:20
              +3
              Aku tresna, Yura, mesthi aku tresna, kanggo nggawa kabungahan kanggo wong! Lan, Samantha, apa hubungane karo iku?! Ayo dadi miwiti, mung karo lirik ... Apa sampeyan ngliwati "urgent" ing arkeologi "pasukan, utawa" Fizmatov "?! prajurit Ish, kowe! Delengen dheweke, dhawuh! Ing kene, coba "tenang", "ngaso" wanita kasebut lan, kanthi mangkono, nggawe dheweke aman kanggo negara kita! Lemah, wong piala sturgeon? basa
              1. pensiunan
                pensiunan 6 Juni 2015 15:32
                +2
                Kutipan: ALABAY45
                Apa sampeyan ngliwati "urgent" ing "pasukan arkeologi, utawa" Fizmatov "?!

                Ora masalah mandheg . Sing penting, mantan kadetku wis ana ing posisi dhuwur ing Wilayah Moskow. ya Siji telpon kanggo kanca nglirik lan sampeyan bakal mbukak kanggo nepaki pesenan kaya siji cantik. Kanggo njamin kepatuhan, aku uga bisa nelpon Administrasi Gubernur KhMAO ya , njlèntrèhaké eksploitasi sampeyan ing lapangan karusakan barbar saka sumber daya hayati saka kabupaten. Ana uga wong aran ... Nanging yen 5 basa asap lan 10 kg sturgeon nemokake pemilik sing sah, banjur prestasi sampeyan bisa ditransfer menyang kategori "gagal". Mbok opo ...+20 muksun. Rada asin. Lan liyane 20 kadhemen garang.
                1. ALABAY45
                  ALABAY45 6 Juni 2015 16:17
                  +2
                  "5 ilat asap, 10 kg sturgeon + 20 iwak putih lan 20 asap liyane golek sing duwe hak, banjur ..."!
                  Apa sampeyan bakal nyerah prinsip sampeyan, lali babagan sumber daya bio lan kadet sing apik banget ing posisi sampeyan?! belay Telpon, kanca, telpon! Ayo kula nandhang sangsara, nanging sampeyan bakal tetep jujur ​​lan ora rusak! nangis Kanthi murmur uterus ing weteng lan idu luwe ing dagu ...
                  1. pensiunan
                    pensiunan 6 Juni 2015 16:21
                    +1
                    Kutipan: ALABAY45
                    Telpon, kanca, telpon!

                    Lha...kowe dhewe sing milih nasibmu Nyuwun . Aja ninggalake omah kanggo saiki nglirik . Dheweke bakal teka kanggo sampeyan ya . Ing kreta kisi sing apik banget nglirik .
                    1. ALABAY45
                      ALABAY45 6 Juni 2015 16:30
                      +3
                      Yen padha teka, padha katon ing tanggul, ing "sterlet", agensi penegak hukum lokal ngerti ngendi panggonan iki! Kita, saiki karo wakil iki, bakal njupuk cognac, sijine metu 2-3 zakiduhas, njagong ing kursi lempitan lan slamming 100g saben, rembugan jalaran saka blackmail pangan ing sisih sampeyan! Uga, kanggo saiki, ing kancing, aja nutup ing jamban ... Kita durung mutusake apa-apa, kita bakal ngandhani sampeyan ...! keprungu
                      1. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 16:52
                        +8
                        Kutipan: ALABAY45
                        kita bakal ngetokake 2-3 zakiduhi,

                        nglirik
                2. Ruslan67
                  Ruslan67 6 Juni 2015 17:42
                  +3
                  Quote: pensiunan
                  .Nanging yen 5 basa asap lan 10 kg sturgeon nemokake pemilik sing sah, banjur prestasi sampeyan bisa ditransfer menyang kategori "gagal". Mbokmenawa apa ...+20 muksun. Rada asin. Lan liyane 20 kadhemen garang.

                  Apa sampeyan bakal ngirim menyang aku ing es? Utawa aku uga kudu nelpon saperangan kanggo kanca taxidermist saka ...? wassat
                  1. pensiunan
                    pensiunan 6 Juni 2015 18:16
                    +1
                    Kutipan: Ruslan67
                    Utawa aku uga kudu nelpon saperangan kanggo kanca taxidermist saka ...?

                    Lan suwene sampeyan wis disemat dening boneka kewan saka alabai? opo mandheg Ora kolega. Dheweke luwih migunani kanggo kita urip ya . Paling ora ing mangsa ngarep ...
                    Halo langsung maju! ombenan
                    Lan umume: apa sing sampeyan ngerteni ing muksun ??
                    1. Ruslan67
                      Ruslan67 6 Juni 2015 18:51
                      +3
                      Quote: pensiunan
                      Lan suwene sampeyan wis disemat dening boneka kewan saka alabai?

                      Aku bener ngomong bab kulit hanging ing log nganggur aran
                      Quote: pensiunan
                      Lan umume: apa sing sampeyan ngerteni ing muksun ??

                      Ya, ora kurang saka sampeyan ing halibut basa ngguyu
                      1. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 19:11
                        +2
                        Kutipan: Ruslan67
                        Ya, ora kurang saka sampeyan ing halibut

                        Oh nggih! Apa sampeyan tau nyekel ing tangan sampeyan? Ngalahake, mung kejiret ing muter? Apa sampeyan wis tau nyoba nggodho metu saka tutuk tanpa clamp medis? Uga kanggo kula: connoisseur-theorist wong bodho . Lan umume: kepiye carane kanca-kancamu ngomong ing siji seri? opo "Iki sapi kita lan kita susu!" Dadi kaya? nglirik Dadi: nyusup terus, Kolega. ya
                        Kutipan: Ruslan67
                        nganggur digantung ing log

                        Iku luwih apik kanggo nyumerepi ing log nganggur saka nutul gunung es karo endhog. ya Ngrusak diri...
                      2. Ruslan67
                        Ruslan67 6 Juni 2015 19:22
                        +3
                        Quote: pensiunan
                        Apa sampeyan wis tau nyoba nggodho metu saka tutuk tanpa clamp medis?

                        Apa aku katon kaya wong bodho?
                        Quote: pensiunan
                        "Iki sapi kita lan kita susu!

                        Dairyer saka Hrenwood Wood wassat
                        Quote: pensiunan
                        Iku luwih apik kanggo nyumerepi ing log nganggur saka nutul gunung es karo endhog.

                        Apa aku kudu nggantung sampeyan ing tembok? opo
                        Quote: pensiunan
                        Ngrusak diri...

                        Logger...
                      3. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 19:49
                        +1
                        Kutipan: Ruslan67
                        Apa aku katon kaya wong bodho?

                        Aja nggodha aku supaya jujur ​​... aran
                        Kutipan: Ruslan67
                        Logger...

                        ilmuwan log ya . Incidentally, kategori paling dhuwur hi .
                      4. Ruslan67
                        Ruslan67 6 Juni 2015 19:55
                        +1
                        Quote: pensiunan
                        Aja nggodha aku supaya jujur ​​...

                        Paku dhewe ing tembok am
                        Quote: pensiunan
                        Incidentally, kategori paling dhuwur

                        ora Kulite wis tuwa Daginge atos... Kelas telu mesthi dudu jodho Nyuwun Nanging... opo ngguyu
                      5. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 20:08
                        +1
                        Kutipan: Ruslan67
                        Kulite wis tuwa, daginge atos...

                        Bener ya. Dadi ing kasus apa wae, luwih logis kanggo nyelehake sampeyan ing daging Nyuwun . ya wis. Lan bakal ana scarecrow sing luwih gedhe opo . Ing museum, padha menehi uga kanggo kuwi ... Ukur dhewe, dening cara, munggah lan mudhun. Aku bakal ngitung jumlah ...
                      6. Ruslan67
                        Ruslan67 6 Juni 2015 20:24
                        +1
                        Quote: pensiunan
                        Dadi ing kasus apa wae, luwih logis kanggo nyelehake sampeyan ing daging

                        Aku, ora kaya sawetara pedunung log, duwe X Abang ... pah! Buku!
                        Quote: pensiunan
                        . Museum menehi apik kanggo kuwi..

                        ya Lan ora mung ing museum, ing eatery paling cedhak padha uga bisa menehi apik ngguyu Sampeyan luwih kerep pindhah ing kana - sampeyan uga bakal madhangi dalan nglirik
                        Quote: pensiunan
                        Aku bakal ngitung jumlah ...

                        Ora ketompo carane sampeyan mikir, sampeyan isih kudu ya
                      7. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 20:34
                        +1
                        Kutipan: Ruslan67
                        ing eatery paling cedhak padha uga bisa menehi apik

                        Dites ing dhewe? nglirik
                        Kutipan: Ruslan67
                        Ora ketompo carane sampeyan mikir, sampeyan isih kudu

                        Apa sampeyan ditarik filosofi saben sore? Utawa mung sawise wingi?
                      8. Ruslan67
                        Ruslan67 6 Juni 2015 20:45
                        +2
                        Quote: pensiunan
                        Utawa mung sawise wingi?

                        Kadang sadurunge sesuk nglirik
                        Quote: pensiunan
                        Dites ing dhewe?

                        Ngelingake sampeyan Penza? nglirik ngguyu
                      9. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 20:50
                        +1
                        Kutipan: Ruslan67
                        Ngelingake sampeyan Penza?

                        recourse
                        Kutipan: Ruslan67
                        Kadang sadurunge sesuk

                        Drunkard punika permanen. ya
                      10. Ruslan67
                        Ruslan67 6 Juni 2015 20:54
                        +2
                        Quote: pensiunan
                        Drunkard punika permanen.

                        Mabuk esuk - dina gratis
                        Aku ora ngombe esuk, dina wis ilang
                        (pujangga ora dingerteni)
                        recourse Dadi sampeyan elinga ya wassat
                      11. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 21:03
                        +1
                        Kutipan: Ruslan67
                        Aku ora ngombe esuk, dina wis ilang

                        Bener. ya
                        Deleng, sampeyan ora bakal getun: http://politikus.ru/video/51606-poroshenko-luchshiy-orator-vseh-vremen
                        .html
                        Parashka mesthi ora ngombe ing wektu.
                      12. Ruslan67
                        Ruslan67 6 Juni 2015 21:06
                        +1
                        Quote: pensiunan
                        Bener

                        Pancen geng-genge kabeh padha mlayu nang endi wae Nyuwun Sayur-sayuran ditandur ing taman model opo utawa saka ngisor grumbulan katon ing lintang karo mripat abuh? ngguyu
                      13. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 21:12
                        +1
                        Kutipan: Ruslan67
                        Sayur-sayuran ditandur ing taman model

                        Aku uga ndhelikake kentang ing lemah kene. ya
                        Kutipan: Ruslan67
                        saka ngisor grumbulan katon ing lintang karo mripat abuh?

                        Mesthi luwih apik tinimbang lintang 5. Inggih sampeyan ngerti ya ...
                      14. Ruslan67
                        Ruslan67 6 Juni 2015 21:14
                        +2
                        Quote: pensiunan
                        Aku uga ndhelikake kentang ing lemah kene.

                        Salo lan moonshine ana uga? ngguyu
                      15. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 21:29
                        +1
                        Kutipan: Ruslan67
                        Salo lan moonshine ana uga?

                        Carane sampeyan manganya . Aku bakal panen ing musim gugur apik . Lan sampeyan ngapusi, ngapusi ing ngisor grumbulan. Kanthi mripat rusak ...
                      16. Ruslan67
                        Ruslan67 6 Juni 2015 21:34
                        +1
                        Quote: pensiunan
                        . Aku bakal panen ing musim gugur

                        Nalika iku bruwang lagi panen gandum (potato moonshine nglirik ) teka ana lan njupuk iku anget am Aku luwih seneng ndeleng saka ngisor grumbulan wassat
                      17. pensiunan
                        pensiunan 6 Juni 2015 21:38
                        +1
                        Kutipan: Ruslan67
                        ing kono padha anget

                        Berulki durung dadi industri.
                        Kutipan: Ruslan67
                        Aku luwih seneng ndeleng saka ngisor grumbulan

                        Apa mripat ireng bakal lara? opo
                      18. ty60
                        ty60 7 Juni 2015 00:42
                        +1
                        Loro-lorone bravo, amused!
    4. dr.star75
      dr.star75 6 Juni 2015 13:14
      +3
      Apa dheweke bakal nemokake Maryinka iki ing peta? - Aku curiga dheweke ora ngerti apa "kertu" iku.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. Sevas
    Sevas 6 Juni 2015 12:07
    + 13
    Lan apa ??? Kenapa nyediakake wektu akeh kanggo clave iki:
    Apa ing AS padha ora ngerti apa-apa bab Rusia - kanggo krungu pendapat lan posisi saka Rusia ing kono, lan malah liyane bebener bab Rusia, umume ora nyata, nanging ing Rusia sedina muput mung ana warta bab AS. , apa sing dikandhakake, kepiye reaksi, apa sing ditindakake?
  10. Thomas
    Thomas 6 Juni 2015 12:07
    +8
    Apa sampeyan bisa ngomong? Mung siji frasa sing misuwur ...
  11. Sevas
    Sevas 6 Juni 2015 12:08
    +8
    Quote: pensiunan
    Apa dheweke bakal nemokake Maryinka iki ing peta?

    Dheweke uga ora bakal nemokake Ukraina
  12. flSergius
    flSergius 6 Juni 2015 12:08
    + 12
    Mripat ora bisa ndhelikake bebener (O_o?!?!) lan sing bener ing kene yaiku kekerasan anyar iki gumantung marang serangan gabungan saka Rusia lan para separatis.


    Sampeyan kudu duwe cemilan





    PS: Sepisan maneh aku ndeleng foto dheweke kanggo artikel kasebut. Ngadhepi masalah. Mungkin yen kita kabeh uncalan dhéwé ing dheweke kanggo vibrator karo motor, dheweke bakal tenang? nglirik
    1. sergey32
      sergey32 6 Juni 2015 13:03
      + 13
      Ing siji iki? Dheweke bakal bener wassat
      Eh, jaman cilikanku kudu kompak akeh beton nganggo alat kuwi.
      1. Korcap
        Korcap 6 Juni 2015 13:08
        +5
        Kutipan: sergey32
        Ing siji iki? Dheweke bakal bener
        Eh, jaman cilikanku kudu kompak akeh beton nganggo alat kuwi.


        Kene, sawise kabeh, bab iku ... Ingkang utama yaiku kanggo narik metu ing wektu supaya "beton" ora duwe wektu kanggo ngrebut. Lan banjur TOOL bakal ilang ...
  13. meriem1
    meriem1 6 Juni 2015 12:08
    +5
    Mbah Yaga ora bakal tenang. Disonansi kognitif bakal narik kawigatene pandangan donya sing sesat. Utawa wong-wong Anglo-Saxon lan liya-liyane kaya wong-wong mau kabeh ngaso ing kekuwatan lan dhuwit? Bener. Apa sing sampeyan pengin ndhelikake ing awak dhewe, atribut kanggo wong liya. Wong India tansah ngelak getih. wong Yahudi iku srakah. Wong Asia iku bisu. Pecandu alkohol Rusia .... Sing kabeh iki ing Bunch, lan sampeyan njaluk donya Anglo-Saxon. Ora ana maneh sing kudu ditambahake.
  14. MAK6301366
    MAK6301366 6 Juni 2015 12:09
    +6
    Endi buktine Baba Yaga? wassat
    1. clidon
      clidon 6 Juni 2015 12:41
      +3
      "" Mboko sithik (adhedhasar apa sing diomongake saka lapangan), gambar serangan sing gagal ing Maryinka muncul," ujare Igor Strelkov. kerugian gedhe dhewe lan ora nindakake karakter distracting (yaiku, pukulan utama ora dikirim ing sektor ngarep liyane), banjur gagal. Serangan kasebut ditindakake dening unit Pengawal Republik. Brigade Vostok ora melu ing iku. Assessment saka serangan minangka Gagal mung dening asil taktik sawijining. Miturut cara, karo getun jero, nanging isih aku kudu ngomong sing aku ora kaget dening kahanan.
    2. DrShan
      DrShan 6 Juni 2015 13:29
      +2
      Kenapa bukti? Departemen Negara ngandika - supaya iku! ngguyu
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. maksimus
      maksimus 6 Juni 2015 18:03
      +2
      Kutipan: MAK6301366
      Endi buktine Baba Yaga? wassat

  15. fif21
    fif21 6 Juni 2015 12:09
    +2
    Iku kabeh salah Obama! Dheweke kuwatir banget babagan perkara sing ora ana gandhengane. Dadi ora let suwe menyang rumah sakit jiwa. Lan umume! Sapa wong Amerika?
  16. Alex123Hay
    Alex123Hay 6 Juni 2015 12:10
    +3
    Nalika irung bakal tuwuh? wassat
  17. wong pulo
    wong pulo 6 Juni 2015 12:11
    + 14
    BUKTI babagan tentara Rusia - FAKTA, WONG, PERALATAN, SHOOTING OF THE ORBITAL GROUP - WHERE??!

    Perlu piye wae ngluwihi sanksi!
    Inggih, donya kabeh wis ngguyu, lan padha mlengkung dhewe!
  18. penembake gunung
    penembake gunung 6 Juni 2015 12:13
    +8
    Sing kita kabeh kuwatir babagan omong kosong pitik Departemen Luar Negeri sabanjure. Apa kita ngarep-arep krungu bebener? Iki ora bakal kelakon.
  19. klavyr
    klavyr 6 Juni 2015 12:14
    +3
    ... ora ana data babagan kerugian pasukan Rusia.
    Ya, amarga padha ora ana!
  20. wong pribadi
    wong pribadi 6 Juni 2015 12:15
    +1
    Inggih, sapa kajaba RUSIA, ora ana wong liya.
  21. KaliVV
    KaliVV 6 Juni 2015 12:20
    +4
    Sapa sing ngira yen aku bakal kelingan pidato Psaki?
  22. spek
    spek 6 Juni 2015 12:26
    +5
    ndeleng foto aku temen maujud ngendi ing sisih kulon ana dadi akeh 3 mburi-wheel drive belay
    1. wong pribadi
      wong pribadi 6 Juni 2015 12:31
      +1
      Luwih becik dhewe nganggo tangan tengen
  23. sv68
    sv68 6 Juni 2015 12:30
    +5
    Apa pancene ora ana wong siji ing komplek ONN kabeh sing bakal mbungkus raine karo cellophane lan nyuwun pangapunten, jancok Samantha kanthi lengkap, supaya rasa ora puas seksual dheweke ilang lan kekuwatane mandheg nyopir badai salju?
  24. Stalker.1977
    Stalker.1977 6 Juni 2015 12:43
    + 10
    Where, ngendi kita kudu mlebu, ahh Texas, ngenteni.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. neobranet
      neobranet 6 Juni 2015 12:51
      +9
      Kutipan: Stalker.1977
      nggih, ngenteni.

  25. Stinger
    Stinger 6 Juni 2015 12:44
    +6
    Sapa sing bakal mangu-mangu. Ya, dheweke ora gelem tuku titanium saka Rusia minangka sanksi.
  26. ndandani2207
    ndandani2207 6 Juni 2015 12:46
    +4
    Sampeyan ora bisa ngomong sing bener karo pasuryan sing kaya ngono....
  27. Baracuda
    Baracuda 6 Juni 2015 12:49
    +6
    Ora bakal ngremehake jeneng - Samantha.

    "Sawijining bocah sekolah Amerika saka Maine, sing dadi misuwur ing donya amarga surat sing ditulis kanggo Yu.
    Salajengipun, generasi ngerti crita, sanajan aku kecanthol lan pinggiran.
  28. 3vs
    3vs 6 Juni 2015 12:50
    +5
    Tangane Churkin mbokmenawa gatel ing bathuk mbak iki kanggo muter ilat
    digigit.
    1. panggang
      panggang 6 Juni 2015 15:00
      +1
      Kutipan: 3vs
      Tangane Churkin mbokmenawa gatel ing bathuk mbak iki kanggo muter ilat
      digigit.

      Yagene, dheweke bakal mateni dheweke kanthi tembung!
      Lan Samantha bakal mbuwang awake maneh, ngarep-arep "soko" saka Churkin dhewe! Lan dheweke ora bakal nglilani dheweke! Ayo dheweke nandhang sangsara, Rusty Samantha!
  29. nyeret33
    nyeret33 6 Juni 2015 12:51
    + 33
    Sampeyan ndeleng wong-wong sawah iki lan tembung-tembung kasebut macet ing tenggorokan ... Dadi jelas kenapa akeh 3,14 Daras ing AS lan Gayrop !!! Apa padha khusus iki Ashtons, Powers, Psaks miturut program genetik khusus? Churkin kudu dibayar ekstra kanggo kahanan kerja khusus ing viper iki ...
  30. alexander07
    alexander07 6 Juni 2015 12:51
    +4
    lan kok heraldse elek banget!!!!!!!!!!!!!!!!
    1. Stinger
      Stinger 6 Juni 2015 12:54
      +8
      Kuwi jenis jaran Inggris.
  31. navara399
    navara399 6 Juni 2015 12:51
    +3
    Wong, delengen. apa sing ditindakake ... iku dheweke. S..ka dicelup.
  32. barclay
    barclay 6 Juni 2015 12:54
    +9
    Serangan militer ing Marinka ing Donbass minangka operasi gabungan milisi lan unit Rusia, ujare Perwakilan AS kanggo PBB Samantha Power.
    Inggih, inggih! Aku gelem percaya!
    1. ibragim
      ibragim 6 Juni 2015 13:10
      +3
      Ya, kabeh padha ana ing Gedung Putih. Kabeh padha "Sanajan pipis ing mripat lan padha ...."
    2. 29261
      29261 7 Juni 2015 06:02
      0
      Ya, dheweke lara ing sirah, sanajan dheweke ora mung siji-sijine. Kadhangkala jagad iki wis edan, lan sampeyan mung pengin nelpon wong lanang metu saka omah bodho nganggo straitjackets!
  33. Ngamuk Bambr
    Ngamuk Bambr 6 Juni 2015 13:07
    + 13
    Aku wis ngira bakal teka karo sing anyar ... Dheweke isih adoh saka Psaki
    1. maksimus
      maksimus 6 Juni 2015 18:08
      +6
      tambahan)
      1. lanang landhep
        lanang landhep 6 Juni 2015 23:04
        0
        Dadi sing ngalahake dheweke! ngguyu
      2. lanang landhep
        lanang landhep 6 Juni 2015 23:04
        0
        Dadi sing ngalahake dheweke! ngguyu
  34. Dreiko11
    Dreiko11 6 Juni 2015 13:13
    +1
    Ya, mbusak neurasthenik lan psikopat iki saka kana, dheweke mlumpat, mesthi bakal nabrak rebana
  35. BOB044
    BOB044 6 Juni 2015 13:13
    +2
    Perwakilan AS kanggo PBB Samantha Power. Persis masalah ora cukup tresno lanang. Dadi kabeh jinis omong kosong metu saka dheweke, lan bakal ana wong lanang karo dheweke. Delengen lan dadi luwih pinter. Dadi, nggih, du ... du ... oh. hi
  36. MuadDib
    MuadDib 6 Juni 2015 13:18
    +2
    Aku ora bisa tokoh metu apa salah iki n / a Marinka. Wingi padha ngomong yen Angkatan Bersenjata HP njupuk dening badai. Dina iki dheweke wis ujar manawa milisi diusir saka kana. Contone: http://www.rbc.ua/rus/video/zachistka-marinki-boevikov-iyunya-video-1433514292.
    html. Video kasebut, kanthi cara, aneh banget. Iki bisa digawa menyang ngendi wae.
  37. rembulan
    rembulan 6 Juni 2015 13:19
    +4
    Inggih, apa wong wadon elek! Gusti ngapura kula, malah dheweke gibberish, Mudhun metu saka cangkeme bengkong, bulak ing ngarepe katon. Lha, ana operasi plastik, mbok menawa bakal didandani, dadi luwih apik, luwih seneng, mandheg ngomong omong kosong ... oh, ngimpi. Dheweke minangka monster sing ngapusi lan surem, mulane, lobotomi.
    1. wandlitz
      wandlitz 7 Juni 2015 08:31
      0
      Aku mikir yen foto dheweke bisa digunakake ing perang, contone, karo kecoak utawa gagak ing taman ...
  38. sabakina
    sabakina 6 Juni 2015 13:22
    + 15
    Aku malah ora ngguyu ... "Dheweke duwe siswa sing apik" ...

    - Apa sampeyan ngebom Donetsk?
    - Kita diserang dening Rusia, kita mbela negara kita!
    - Donetsk - Rusia?
    - Ora, Donetsk iku Ukraina!
    - Dadi kenapa sampeyan ngebom Donetsk lan dudu Rusia?


    Wingi aku ndeleng shuster, mung kanggo seneng-seneng, padha menehi metu wulu kuwi ana, utamané, siji kolonel:
    -ilmuwan kita wis ngembangake bahan klamben sing ora perlu dicopot, nanging bisa ditindakake langsung liwat perban...
    - Ilmuwan kita wis ngembangake paket bahu. Sing njupuk UAV apa wae ...
    -tangki kita T-64 BV malah luwih adhem tinimbang Almaty. Sing macet ing parade ...
    Punika prajurit:


    Shuster:
    -Pak Kiselyov, perwira pasukan informasi (sing dimaksud Kiselyov, aku ora ngerti)
    1. Sukhoi_T-50
      Sukhoi_T-50 6 Juni 2015 13:54
      +2
      Kutipan saka: sabakina
      Aku malah ora ngguyu ... "Dheweke duwe siswa sing apik" ...

      - Apa sampeyan ngebom Donetsk?
      - Kita diserang dening Rusia, kita mbela negara kita!
      - Donetsk - Rusia?
      - Ora, Donetsk iku Ukraina!
      - Dadi kenapa sampeyan ngebom Donetsk lan dudu Rusia?


      Wingi aku ndeleng shuster, mung kanggo seneng-seneng, padha menehi metu wulu kuwi ana, utamané, siji kolonel:
      -ilmuwan kita wis ngembangake bahan klamben sing ora perlu dicopot, nanging bisa ditindakake langsung liwat perban...
      - Ilmuwan kita wis ngembangake paket bahu. Sing njupuk UAV apa wae ...
      -tangki kita T-64 BV malah luwih adhem tinimbang Almaty. Sing macet ing parade ...
      Punika prajurit:


      Shuster:
      -Pak Kiselyov, perwira pasukan informasi (sing dimaksud Kiselyov, aku ora ngerti)

      Butusov uga disebut Shuster wingi
    2. panggang
      panggang 6 Juni 2015 14:24
      +5
      "Kolonel" iki kayane "ngudud" sadurunge acara Shuster!
      Nggoleki cangkir sing dipangan kanthi apik, angel curiga dheweke serangan "ing sing diarani" Separs "!
      Nek ana badut kaya ngono, ora langsung mateni - dhisik, ayo padha ngresiki reruntuhan ing DPR/LPR!
  39. lopvlad
    lopvlad 6 Juni 2015 13:23
    +3
    Opo maneh iki.................
  40. gelo47
    gelo47 6 Juni 2015 13:31
    +3
    Wanita iki ora ngomong apa-apa sing anyar, lan kabeh wong jelas yen Svidomo bakal nindakake provokasi liyane lan nyalahake milisi kanggo iki. Lan tutup kasur bakal diangkat ... duka
  41. sanyajan
    sanyajan 6 Juni 2015 13:33
    +4
    Ayo dheweke katon ing pangilon luwih kerep, mbok menawa dheweke bakal nyedhot awake, mallard.
  42. Shadows
    Shadows 6 Juni 2015 13:33
    +2
    Iku tega sing kita duwe Putin ora godfather.
  43. dr.star75
    dr.star75 6 Juni 2015 13:37
    +3
    Apa dheweke duwe bojo?
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 6 Juni 2015 19:39
      +3
      Cass Sunstein. Iki wong sing beruntung!!!!
  44. panggang
    panggang 6 Juni 2015 13:59
    +2
    Ing kene ana wong wadon sing ngapusi lan teyeng!
    "Mripat ora bisa ndhelikake bebener, lan sing bener ing kene yaiku kekerasan anyar gumantung marang serangan gabungan dening Rusia lan para separatis,"

    Nanging apa bab Kekerasan saka APU, nalika padha "fruitfully" lan methodically dijupuk populasi sipil Donbass?! Mesthine, Rusty Samantha ora weruh iki (ing "wayahe" ana sing ana ing mripate!)
    Sampeyan kabeh ngaco munggah!
    Yen ana pasukan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ing kana, "kasus" ora bakal rampung mung karo Maryinka! Lan "pribadi sing misuwur" bakal nongkrong ing kutub ing Khreshchatyk!
    NOOO JANCOK KITA! Beruang ora cokotan, nyuwek daging!
  45. K-50
    K-50 6 Juni 2015 14:06
    + 10
    Apa dheweke penyihir? belay
    Mangga wong!!! Aja ngirim foto close-up wanita iki !!! mandheg
    Ngeri banget!!!!
    Mung kodok Novodvorskaya luwih elek!
    Nuwun sewu!! ngguyu
  46. Moscow
    Moscow 6 Juni 2015 14:11
    +6
    Kasus Psaki urip lan berkembang ...
    Psaki lan Power, sadulur kembar ...
  47. Amurskiy
    Amurskiy 6 Juni 2015 14:16
    +2
    Iku misale jek kaya wektu kanggo ngirim kabeh psaknuts iki ing arah tartamtu.
  48. _ pendapatku
    _ pendapatku 6 Juni 2015 14:20
    +1
    Power nuduh Rusia nyerang Maryinka

    goroh ora nuntun marang kabecikan, apa sing didhelikake...
  49. Yugra
    Yugra 6 Juni 2015 14:21
    + 13
    Baba Yaga iki bakal ndandani gubug ing sikil pitik ...
    1. ibragim
      ibragim 6 Juni 2015 18:42
      0
      Oh..t, korban aborsi gagal. Iki luwih elek tinimbang baba yaga kita
    2. NIKAVIZ
      NIKAVIZ 6 Juni 2015 20:21
      +2
      Mdaaaa....!!!!!!!!!!!!!!!! Iku angel banget kanggo mbandhingake ... wassat
    3. NIKAVIZ
      NIKAVIZ 6 Juni 2015 20:28
      +2
      Nanging ..... wanita tuwa kita tansah ngerti panggonane .... eseman ngguyu
      1. Korcap
        Korcap 7 Juni 2015 06:19
        +2
        Kutipan saka NIKAVIZ
        Nanging ..... wanita tuwa kita tansah ngerti panggonane ....

        Kanggo Motherland kita, alas, lan kabeh Amerika, bakal cilik banget ...
  50. tiras85
    tiras85 6 Juni 2015 14:26
    + 13
    Sing dadi pembahasan dudu data fisik, nanging pratelan Mbak Power. Opo sing ndadekne kowe cah!? Iki situs TopWar. Ah, sampeyan ngrembug babagan penampilane ...??? Dheweke mbukak provokasi Rusia ... Lan pasuryane "ungu". Secara pribadi, kanggo aku, perkara sing njijiki sing dipromosikan minangka ancaman nyata.
    Lan kudu nanggapi kanthi cepet lan cekap. "Acara" ing PMR bakal enggal diwiwiti. (informasi saka sumber asli) Banget serius, ing ngendi Rusia kudu njawab kanthi tegas, Ya utawa Ora!
    1. Penilai
      Penilai 6 Juni 2015 15:27
      +5
      "Kabeh ing wong kudu ayu: pasuryan, lan sandhangan, lan nyawa, lan pikirane," writer gedhe A.P. Chekhov sapisan ngandika. Adhedhasar iki, tumindak lan pikirane katon ing pasuryane ..... ora
      1. sir_obs
        sir_obs 6 Juni 2015 15:52
        +2
        Iki padha ing wong, nanging iki ... mung ngelingake wong.
    2. Grim Reaper
      Grim Reaper 6 Juni 2015 16:11
      +4
      Kok ora. Aku wis jam setengah loro mburi kerah, nanging nalika aku ndeleng foto, aku dadi sober. Iku kudu njupuk telung .... Hmmm, paling tiba mudhun. Nanging intine - mungsuh sing dipoyoki wis setengah. Lan babagan Transnistria ... Yen sampeyan butuh, dheweke bakal nelpon. Lan syaraf kanggo angin munggah apa bakal utawa ora bakal kelakon - uga, iku .... Ora ana maneh syaraf sing tanggung jawab kanggo kasenengan emosi. Nah, kaya iki