Review militèr

Latihan NATO ing Polandia

19
NATO Rapid Response Force ngleksanani Noble Jump kanggo miwiti dina iki ing Polandia, laporan RIA News pesen saka departemen pertahanan negara.

Latihan NATO ing Polandia


Manuver pasukan aliansi "bakal melu udakara 2,1 ewu personel militer, kalebu unit udara saka Republik Ceko lan Walanda, infanteri mekanis saka Jerman lan Norwegia, tanker saka Polandia, penembak saka Belgia lan unit helikopter saka Amerika Serikat," militèr informed.

Latihan kasebut bakal dianakake ing Polandia kulon cedhak kutha Zagan.

"Tujuan latihan kasebut yaiku kanggo nyoba ing praktik operasi unit ing kahanan sing cedhak karo kahanan lapangan sing nyata," cathetan rilis kasebut.

Manuver "Noble Jump" NATO minangka bagean saka seri latihan kanthi jeneng umum "Allied Shield: BALTOPS, Saber Strike, Noble Jump lan Trident Jous".

Kangge, spekulasi terus-terusan babagan "ancaman Rusia" nindakake tugase: luwih akeh wong Polandia sing gabung karo organisasi sukarela paramiliter. Jendral Polandia mutusake kanggo nggabungake klompok-klompok sing beda-beda iki dadi siji "Federasi Organisasi Pertahanan". Iku bakal kalebu 7 tatanan ana.

Kamentrian Pertahanan yakin manawa bakal bisa nglumpukake luwih saka 100 ewu wong ing federasi kasebut. 350 instruktur dialokasikan kanggo latihan. Kabeh klompok paramiliter bakal diwenehake gaman, amunisi lan entuk akses menyang jarak tembak.

Ing wektu tentrem, sukarelawan direncanakake digunakake ing kahanan krisis kayata banjir, kebakaran, lsp.
Foto sing digunakake:
EPA
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Romawi1970
    Romawi1970 9 Juni 2015 08:39
    +1
    Ayo padha mlayu ing suket... Ora pantes yen kita nguwuh-uwuh marang piwulange, kayadene piwulange.
    1. Bener
      Bener 9 Juni 2015 08:44
      0
      Kutipan: Roman1970
      Ayo padha mlayu ing suket ...

      Lan ing kuburan massal, sanajan kunjungan kepungkur menyang Rusia, suket uga tuwuh kanthi apik ...
    2. penembake18
      penembake18 9 Juni 2015 08:45
      0
      Ana maneh prajurit! Ayo padha dolanan
      1. STOP VOINE 2014
        STOP VOINE 2014 9 Juni 2015 09:41
        0
        kita teka ing game perang kanggo muter, lan ing wektu sing padha kanggo "meremet pendapat pribadi saka Polandia" -lemah !!!
        Saben dina aku maca pendapat saka Polandia, ohogo-adoh-dadi-kaya carane properti iki ..
  2. bocsman
    bocsman 9 Juni 2015 08:40
    +1
    Nanging dheweke ora menehi saber menyang panamas supaya tank plywood Rusia bisa dipotong! Kahanan poligon nyata mesem. Papan latihan dudu perang, nanging perang dudu papan latihan.
  3. Decathlon
    Decathlon 9 Juni 2015 08:42
    +5
    Aku katon ing foto lan, dumadakan, kepinginan irresistible muncul kanggo uncalan RGD menyang tengah iki "bunder antar bokong". Aku militeris ngelak getih?! belay
    1. Bener
      Bener 9 Juni 2015 08:50
      +5
      Kutipan saka Decathlon
      Aku militeris ngelak getih?!

      Nah, iki carane ndeleng:
      Yen ing tanahe, sampeyan isih bajingan, bocah-bocah ngrusak liburan ...
      Yen ing lemah Rusia, banjur kok siji ... sampeyan bisa mbuwang loro utawa telung granat, kok getun soko ... granat.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. EvgNik
      EvgNik 9 Juni 2015 08:51
      +1
      Aku padha, miwiti soko ing tengah, nanging paling jajan sapi iku luwih tipis lan liyane.
  4. ayuric
    ayuric 9 Juni 2015 08:49
    +2
    1. "Mriksa ing laku operasi bagean ing kahanan, cedhak karo kahanan lapangan sing nyata"-???
    2. Ing wektu tentrem, sukarelawan direncanakake digunakake ing kahanan krisis kayata banjir, kebakaran, lsp. - lan iki bener "pasukan rakyat"
  5. NEXUS
    NEXUS 9 Juni 2015 08:51
    +3
    Pelatihane wong-wong Éropah wis maju, lan wong-wong sing mikir yen Amerika Serikat, yen ana apa-apa, bakal ngayomi dheweke, seneng-seneng nyoba mlumpat lan ngocok buntut kanthi bungah.
    Nanging siji-sijine, garis ngarep Eropa lagi dibentuk lan dikuatake.
  6. 2224460
    2224460 9 Juni 2015 08:53
    -1
    Kangge, spekulasi terus-terusan babagan "ancaman Rusia" nindakake tugase: luwih akeh wong Polandia sing gabung karo organisasi sukarela paramiliter. Jendral Polandia mutusake kanggo nggabungake klompok-klompok sing beda-beda iki dadi siji "Federasi Organisasi Pertahanan". Iku bakal kalebu 7 tatanan ana.
    Ya, paling ora 100500 Polandia bakal ana ing pederasi iki, Gusti Allah ora bakal teka menyang "makhach" sing nyata, para pahlawan iki bakal cepet-cepet menyang kulon adoh saka registrasi militer lan kantor pendaftaran militer dhewe, lan kabeh wong bakal langsung dadi pasifis, amarga "darling ora."
  7. Rune
    Rune 9 Juni 2015 08:56
    0
    Asu mlayu. ngguyu
    Ayo padha frolic sethitik ing suket, banjur bali menyang aviary, lan sapa frolics ala ora njaluk balung, padha bakal mangan nganti apel taun kepungkur .... lol
  8. Dr. Barmaley
    Dr. Barmaley 9 Juni 2015 08:57
    0
    NATO Rapid Response Force ngleksanani Noble Jump kanggo miwiti dina iki ing Polandia


    Dadi apa?

  9. Alexander 3
    Alexander 3 9 Juni 2015 09:02
    +1
    Lan ing klumpukan, ayo padha mangan sprats, bantuan Balts lan cemilan ing apples.
  10. 015
    015 9 Juni 2015 09:07
    0
    Dheweke bakal latihan trik babagan carane cepet drape !!! ngguyu
  11. weksha50
    weksha50 9 Juni 2015 09:19
    0
    Sing paling penting ing foto aku seneng karo wedhus lanang sing ana ing sisih kiwa - gaman katon maju, sirah katon mburi, menyang alas - dumadakan ana wong saka grumbulan nggebug sirah saka mburi ...
  12. Penarik
    Penarik 9 Juni 2015 09:27
    0
    Kanca-kanca, Polandia, sinau ilmu militer, ayo dipriksa. Ingkang utama yaiku mlaku, mlaku kanthi alangan lan jarak sing adoh ... ombenan
  13. Victor-M
    Victor-M 9 Juni 2015 10:24
    0
    Kangge, spekulasi pancet babagan "ancaman Rusia" nindakake tugase.: liyane lan liyane Polandia gabung organisasi sukarela paramiliter. Jendral Polandia mutusake kanggo nggabungake klompok-klompok sing beda-beda iki dadi siji "Federasi Organisasi Pertahanan". Iku bakal kalebu 7 tatanan ana

    Ayo, mung wis main game perang virtual cukup, sampeyan mutusaké kanggo éling dhewe ing urip nyata, nanging ing kasunyatan, yen mbanting, sampeyan ora bakal miwiti tingkat saka awal. Yen padha ora pracaya, supaya padha takon militan, "ora wedi", tanggi Svidomo. ngguyu
  14. kg pv
    kg pv 9 Juni 2015 10:46
    0
    Kutipan saka Decathlon
    Aku katon ing foto lan, dumadakan, kepinginan irresistible muncul kanggo uncalan RGD menyang tengah iki "bunder antar bokong". Aku militeris ngelak getih?! belay

    Ora ora saiki, yen F-1 bakal dadi militarist lengkap. prajurit
  15. sabakina
    sabakina 9 Juni 2015 11:11
    +2
    cedhak karo kahanan lapangan sing nyata


    Iki kaya apa? belay Apa sing bakal diwulangake ing kelas?
    Aku ngerti, "piwulang sabisa kanggo pertempuran operasi," nanging kanggo "kondisi lapangan"?
    Aku ngelingi film kita "Ing Zona Perhatian Khusus" lan tembung saka film "Kita diijini nindakake tindakan apa wae, kajaba kanggo nembak amunisi langsung" ...
  16. suwi99
    suwi99 9 Juni 2015 12:08
    0
    Kutipan saka Decathlon
    Aku katon ing foto lan, dumadakan, kepinginan irresistible muncul kanggo uncalan RGD menyang tengah iki "bunder antar bokong". Aku militeris ngelak getih?!

    Sadawane dalan, ora mung sampeyan sing duwe kepinginan kaya ngono! Lan panovier ora cepet-cepet ngganti Kalash dadi Mka .....
  17. karacunan
    karacunan 9 Juni 2015 16:54
    0
    cedhak karo kahanan TPA nyata, "cathetan rilis. Iku lucu, nanging pancene ing lapangan, ora kanthi cara apa wae nglirik