Review militèr

Menteri Kabijakan Informasi Ukraina: Penyiaran ulang saluran TV Ukrainia bakal diwiwiti ing Belarus sajrone rong wulan sabanjure

69
Menteri Kebijakan Informasi Ukraina Yuriy Stets ujar manawa ing rong wulan sabanjure siaran ulang saluran TV resmi Ukraina bakal diwiwiti ing Belarus.

Menteri Kabijakan Informasi Ukraina: Penyiaran ulang saluran TV Ukrainia bakal diwiwiti ing Belarus sajrone rong wulan sabanjure


Wigati dicathet yen ing Desember 2014, presiden Belarusia lan Ukrainia Alexander Lukashenko lan Petro Poroshenko sarujuk kanggo nggawe saluran TV Belarus-Ukraina bebarengan. Banjur Poroshenko ngendika yen "Belarus duwe hak kanggo ngerti sudut pandang sing beda-beda, lan luwih becik yen salah sawijining saluran informasi Ukraina duwe kesempatan kanggo siaran ing wilayah Belarus."

"Kita wis ngomong kabeh, mung nuansa teknis lan peluncuran saluran sing isih ana," ujare RIA, menteri Ukraina. "Kabar".

Stets nyathet yen dheweke kerja sama karo Menteri Informasi Belarus Lilia Ananich. Miturut dheweke, ing wayahe pihak kasebut koordinasi dokumen sing dibutuhake.

Menteri Ukraina ujar manawa saluran TV Ukraina Tomorrow, sing saiki ditindakake Kyiv, bakal disiarkan ing Belarus.

"We are nyoba kanggo miwiti ing mangsa cedhak, Aku ing sasi utawa loro kita bakal miwiti, lan sampeyan bakal weruh ing Belarus," dheweke nandheske.

Stets matur nuwun marang presiden Ukraina lan Belarus kanggo kesempatan kanggo nggawe "koridor komunikasi sing mbukak supaya Belarus krungu lan ndeleng sudut pandang Kyiv babagan apa sing kedadeyan ing Ukraina wétan." Miturut dheweke, "iki penting banget" kanggo Ukraina.

Ing wektu sing padha, dheweke nandheske yen karya Kementerian Informasi Kebijakan Ukraina ora ana hubungane karo propaganda.

"Ora ana barang siji-sijine ing peraturan babagan pelayanan sing bakal duwe tembung "propaganda," ujare.
Foto sing digunakake:
http://ria.ru/
69 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. insafufa
    insafufa 9 Juni 2015 09:28
    +5
    Pengkhianatan ana ing pasuryan sampeyan
    1. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 9 Juni 2015 09:33
      + 20
      Banjur Shariy mbukak saluran Free Ukraina. Sudut pandang liyane)))
      1. dalan sutra0026
        dalan sutra0026 9 Juni 2015 09:39
        + 13
        cathetan - dill duwe kabeh - ESOK !!! malah saluran dibukak -
        "Ukraina sesuk"
        .
        Wong sing dikembangake langsung - sabar сейчасmenehi dhuwit сейчас, gelut сейчас, mati сейчас... lan janji - ESOK )))


        py.sy. kapan padha tangi?
        1. kapten
          kapten 9 Juni 2015 10:29
          +7
          Atiku ngrasa yen sanalika kita rumangsa ala, favorit akeh warga Rusia (Lukoshenko) bakal mulai ngrusak Rusia nganti Yushchenko bakal katon kaya Russophile.
          1. Paragraf 4
            Paragraf 4 9 Juni 2015 23:53
            0
            Quote: kapten
            Atiku ngrasa yen sanalika kita rumangsa ala, favorit akeh warga Rusia (Lukoshenko) bakal mulai ngrusak Rusia nganti Yushchenko bakal katon kaya Russophile.

            Dheweke isih nyedot, mung alon-alon. Ing tartamtu, kang sadean bensin kanggo dill, tuku ing Rusia ing discounts ageng tanpa hak adol maneh ing luar negeri.
        2. kapten
          kapten 9 Juni 2015 10:29
          +1
          Atiku ngrasa yen sanalika kita rumangsa ala, favorit akeh warga Rusia (Lukoshenko) bakal mulai ngrusak Rusia nganti Yushchenko bakal katon kaya Russophile.
        3. wong ispaniard
          wong ispaniard 9 Juni 2015 10:39
          +1
          Bapak, ojo dilebokake Uzhik ing kathok cendhaknalika ora perlu iki ... Kajaba iku, bisa uga dudu Ula, nanging Viper ...
          1. Lelek
            Lelek 9 Juni 2015 10:58
            +1
            Kutipan saka ispaniard
            Bapak, ojo dilebokake Uzhik ing kathok cendhak


            Wis nyurung. Rama - iku.
        4. Komentar wis dibusak.
        5. wasjasibirjac
          wasjasibirjac 9 Juni 2015 13:05
          +3
          Kutipan saka Silkway0026
          py.sy. kapan padha tangi?

          elinga Jerman ing 45th? padha percaya nganti Mei yen Fuhrer bakal entuk "senjata ajaib", ngalahake Rusia lan Amerika lan ngluhurake Reich. tangi mung nalika prajurit Rusia ngunggahaké gendéra liwat Reichstag, lan Fuhrer dijupuk piyambak. supaya tanpa dijupuk saka Kyiv ora bakal nindakake. mung sawise pencerahan ing otak bakal diwiwiti. banjur kanggo wong tartamtu, nalika liyane bakal mlumpat.
      2. MIHALICH1
        MIHALICH1 9 Juni 2015 09:44
        +6
        Wong tuwa kasebut kanthi jelas seneng yen Barat wis ngilangi label "diktator pungkasan saka geyropa" saka dheweke ... Sanksi kanggo dheweke kaya "manna saka swarga" .. Tuku maneh lan re-stamping lagi ditindakake, mung gangguan. worth iku .. (nyekel crabs, sprats, etc. ing Belarus)))) Ora wedi tenan, nanging Old Man?
        1. BARKAS
          BARKAS 9 Juni 2015 09:54
          +3
          Nggawe saluran TV alternatif apik, nanging sampeyan kudu miwiti saka Ukraina!
    2. Evgen4ik
      Evgen4ik 9 Juni 2015 09:52
      +1
      Banjur Poroshenko ngendika yen "Belarus duwe hak kanggo ngerti sudut pandang sing beda-beda, lan luwih becik yen salah sawijining saluran informasi Ukraina duwe kesempatan kanggo siaran ing wilayah Belarus."

      Apa dheweke ora ujar manawa crests duwe hak sing padha?) Iki dheweke. Kaya wong diwasa. Bisnis dibangun. Pabrik, kapal..
      1. Gomel
        Gomel 9 Juni 2015 10:25
        +8
        sing lucu yaiku ana saluran Ukrainia ing Belarus .... lan tanpa bukaan resmi.
        Iku mung stunt publisitas konsumsi domestiking Ukraina. kaya ana, banget, kanggo kita, Shariy tau ngomong bab iku banget. Aku ora ngelingi gendera ing Brazil utawa Argentina :)

        lan mungkasi nulis babagan ngiyanati, lan liya-liyane, saluran Ukrainia uga disiarake ing Rusia, lan ing Belarus sampeyan bisa kanthi gampang nelpon telek kasebut: 2 + 2 aktif, icitivi umume telek ... liyane, mung ora ana kepinginan kanggo ngalih. ana,

        sepisan maneh - bukaan resmi saluran TV Ukrainia ing Belarus minangka gerakan PR.
      2. w3554152
        w3554152 9 Juni 2015 10:27
        +2
        Pikirane wong tani ngetutake Lukashenka. Wong sing ora bisa dipercaya.
  2. RUS
    RUS 9 Juni 2015 09:29
    +7
    Luka maneh wiwit kenceng karo tumindake sing ora bisa dingerteni.
    1. Basarev
      Basarev 9 Juni 2015 09:50
      -9
      Ya, iki wektu kanggo ninggalake Belarus. Keanehan Old Man wis dadi ora bisa ditanggung.
      1. Humpty
        Humpty 9 Juni 2015 12:00
        +4
        Quote: Basarev
         

        Ora ana sing pribadi kanggo (-), ayo ora mutusake kanggo kabeh wong Belarus.
        Rusia ora duwe sekutu sing luwih cedhak lan ora dikarepake. Aku ora ateges pasuryan Alexander Grigorievich, nanging wong Belarus.
        1. Saratoga833
          Saratoga833 9 Juni 2015 17:45
          +4
          Quote: Humpty
          .Aku ora ateges pasuryan Alexander Grigorievich, nanging wong Belarus.

          Lukashenka nggawe overtures menyang negara Russophobic kang ana perang sipil, lan iki senadyan kasunyatan sing Belarus akeh panganan ing beyo saka Rusia! Aku tansah ngomong lan yakin manawa Lukashenka dudu kanca utawa mungsuh, nanging mung kaya ngono. Bakal ngiyanati Rusia kapan wae! Sampeyan ngomong "wong". Akeh wong sing takon nalika USSR dirusak? Mungkin sedulur Lukashenka ora sabar ngenteni Maidane? Nggolek langsung ing Ukraina? Amarga Lukashenka rai loro, dheweke tetep dadi! Lan saiki dheweke resmi nglilani mungsuh ideologi menyang negarane! Aku mikir saluran TV iki ora bakal menehi apa-apa sing apik kanggo Belarusians! Nanging Russophobia bakal nguatake! Lan berkembang!
      2. w3554152
        w3554152 10 Juni 2015 17:54
        0
        Aja nglirwakake, nanging kanthi sopan tanggung jawab kanggo tembung lan tumindak sing ora dipikirake.
  3. Sergei K.
    Sergei K. 9 Juni 2015 09:30
    +8
    P...ts!! Apa sudut pandang Ukrainia sing diomongake ?? Apa dheweke bakal nyiarake berita palsu babagan agresor Rusia, teroris Lugansk lan Donetsk, lan dill miskin sing ora salah??? Saka sapa, saka sapa, nanging aku mesthi ora nyana iki saka Lukashenka.
    1. Gomel
      Gomel 9 Juni 2015 10:26
      +1
      Histeris?
      santai wae
      Kabeh sing sampeyan ucapake, lan uga, ing saluran Ukrainia menyang Republik Belarus, iki minangka kabar sing wis setaun, lan iki PR murni Poroshenko, kanggo konsumsi domestik.
      1. Sergei K.
        Sergei K. 9 Juni 2015 10:32
        +2
        Aku kaya pracaya. Nanging ora ana kumelun tanpa geni.
    2. Saratoga833
      Saratoga833 9 Juni 2015 17:47
      +4
      Kutipan: Sergey K.
      Aku mesthi ora nyana iki saka Lukashenka

      Nanging aku tansah samesthine! Lan sayang banget yen aku ora salah!
  4. Rune
    Rune 9 Juni 2015 09:31
    + 10
    "Menteri Ukraina ujar manawa saluran TV Ukraina Tomorrow, sing saiki ditindakake Kyiv, bakal disiarkan ing Belarus."
    Jeneng saluran kasebut menarik. Ana pilihan liyane - "Ngunjungi dongeng"
  5. Alexander 3
    Alexander 3 9 Juni 2015 09:32
    +8
    Oh, lan Ukrainians bakal ngapusi Belarusians, minangka tansah, nanging saluran kudu disebut (Ukraina ing sasi).
  6. kita nyoba
    kita nyoba 9 Juni 2015 09:33
    +6
    Bapak mlaku pinggir dalan...
    1. Lelek
      Lelek 9 Juni 2015 11:01
      0
      Quote: kita nyoba
      Bapak mlaku pinggir dalan...


      Kyndyryts ing bokong? - ASLI. (Ltnan Rzhevsky)
  7. inkass_98
    inkass_98 9 Juni 2015 09:33
    +7
    Inggih, uga, Nanging rama sawetara Svidomo akting dhewe, sampeyan kudu ngrungokake swara saka Reruntuhan. Goebbels sarujuk.
  8. propolsky
    propolsky 9 Juni 2015 09:33
    +1
    Nah, ayo ndeleng apa sing bakal ditayangake. Kita lan Rusia kabeh ing kontrol ketat, nanging kene ... Ayo ngenteni.
  9. Diter
    Diter 9 Juni 2015 09:34
    +6
    Quote: Rune
    Ana pilihan liyane - "Ngunjungi dongeng"

    Mung iki dongeng karo mburi elek. Bapak arep lungguh ing kursi loro. Kursi ora cukup.
    1. saturnus.mmm
      saturnus.mmm 9 Juni 2015 09:59
      +9
      Kutipan saka Diter
      Mung iki dongeng karo mburi elek. Bapak arep lungguh ing kursi loro. Kursi ora cukup.

      Rusia nyuplai gas menyang Ukraina kanthi rega preferensial, bank-bank Rusia beroperasi ing Ukraina, ora ana sing ngelingi duta besar, televisi Ukrainia ora dilarang ing Rusia, lan liya-liyane. lsp..
      1. KGB nonton sampeyan
        KGB nonton sampeyan 9 Juni 2015 11:26
        +3
        Inggih, dheweke mung bisa ngurus wong liyo. Dheweke dhewe ora ngelingi kabeh diskon, pendanaan, lan kasunyatan sing Ukraina ora ambruk amarga dhukungan saka Vova. Dheweke dadi "mitra" karo Petyunya ngguyu
  10. Vasek Trubachev
    Vasek Trubachev 9 Juni 2015 09:37
    +7
    Logika ngomong dhewe
    - Lan saluran apa sing disiarake Belarus menyang Ukraina? Lan apa iku siaran?
  11. angurow
    angurow 9 Juni 2015 09:40
    0
    dill pengin nuduhake Belarusians carane Gebeles propaganda dianggo, tangi Lukashenka!
  12. s.melioxin
    s.melioxin 9 Juni 2015 09:42
    0
    Kita nyoba ngluncurake ing mangsa ngarep, aku mikir sajrone sewulan utawa rong wulan bakal diluncurake, lan sampeyan bakal weruh ing Belarus, "dheweke nandheske.
    sial! Inggih, manawa "Panjenengan" bakal weruh lan krungu bebener saka agensi warta Ukraina. Minangka sampeyan ora diijini menyang "neraka" kanggo dosa sampeyan.
  13. Yarik
    Yarik 9 Juni 2015 09:43
    +2
    Sergey K. RU Dina iki, 09:30 anyar
    P...ts!! Apa sudut pandang Ukrainia sing diomongake ?? Apa dheweke bakal nyiarake berita palsu babagan agresor Rusia, teroris Lugansk lan Donetsk, lan dill miskin sing ora salah??? Saka sapa, saka sapa, nanging aku mesthi ora nyana iki saka Lukashenka.

    Inggih, kok "ora nyana." Jinis iki nyoba njagong ing 2 kursi, loro kita lan sampeyan. Dheweke pengin mbaleni Yanukovych, ketoke.
  14. klavyr
    klavyr 9 Juni 2015 09:43
    +1
    Saluran TV "Ukraina sesuk" bakal disiarake ing Belarus
    - Ukraina sesuk - iku layar peteng? ngguyu
  15. Dali
    Dali 9 Juni 2015 09:44
    +1
    Awww... Belarusians... sampeyan nang endi?!

    Napa kita meneng? Sampeyan pengin miwiti nggantung mie ing kuping ... !!!
    1. Gomel
      Gomel 9 Juni 2015 10:30
      0
      Wis ditulis ing ndhuwur.
      Aja histeria, kaya bocah sekolah ing adus wong. Sepisan maneh, iki minangka stunt publisitas. Menapa malih, Poroshenkovskiy, lan padha arep mbukak saluran kanggo dangu banget, nanging kanggo ngetik tumpukan siaran resmi (ana akèh telek Ukrainia lan Polandia ing kabel), sampeyan kudu ketemu syarat banget ruwet sing Ukrainia. Wong TV ora bisa ketemu kanthi cara apa wae. Saben uwong ngumpulake lan ngumpulake, ngumpulake lan ngumpulake, lan ing ad infinitum, bakal ana iklan utawa 90% wektu saluran ...
  16. Semenych
    Semenych 9 Juni 2015 09:44
    +4
    Kepala Komite Duma Urusan Internasional, Alexei Pushkov, ngandhakake yen kekancan Presiden Belarusia Alexander Lukashenko karo Amerika Serikat mbebayani kanggo dheweke.



    "Milosevic, Gaddafi, Hussein nyoba dadi kanca karo Amerika Serikat. Nasibe dikenal. Saiki Amerika Serikat nawakake" hubungan anyar "kanggo Lukashenka. Pengalaman sing mbebayani ... " Pushkov nulis ing Twitter.
    Rincian liyane: http://www.rosbalt.ru/main/2014/12/22/1351011.html
    Game mbebayani karo geni.
    1. Dilshat
      Dilshat 9 Juni 2015 10:03
      -2
      Sing bener! Sapa sing ngomong yen wong lanang sejati, eksekutif bisnis sing kuwat?
    2. Gomel
      Gomel 9 Juni 2015 10:34
      0
      ing kahanan modern, warta politik meh 7 months ago petrified endhog dinosaurus.

      Saliyane ndhukung histeria anti-Belarus lan anti-Lukashenko, ora perlu nonton lan ngrungokake kasus nyata saka Minsk resmi lan A.G., nanging luwih becik ora ngrungokake lan ora ndeleng kabeh, dheweke mung dipandu dening judhul media kuning. Banjur ya, nesu lengkap, lan ngiyanati ...
    3. Lelek
      Lelek 9 Juni 2015 11:06
      +3
      Quote: Semenych
      Saiki AS nawakake "hubungan anyar" kanggo Lukashenka. Pengalaman mbebayani ...


      Inggih, Alexander Grigoryevich pancene kepengin njagong ing meja "Dewan Eropa" lan ngobrol karo Merkel lawas babagan "tumindak sedhih kita" ing sangisore gelas Bavarian. Ya, lan nuduhake anak sing ditresnani menyang Eropa iki yen ngono. ombenan
  17. narval20
    narval20 9 Juni 2015 09:44
    +4
    Televisi TANPA propaganda!!!??? Omong kosong :)
    Apa sing bakal disiarkan? Kabar saka sawah (pertanian)? Kartun?
    1. Gomel
      Gomel 9 Juni 2015 10:35
      0
      nalika kabar kasebut "nyemangati" banget, dianggep yen 90% wektu siaran Ukrakanal bakal dikuwasani dening iklan lan program komersial, amarga isi liyane ora tundhuk karo rekomendasi kuat saka panguwasa kita.
      1. Saratoga833
        Saratoga833 9 Juni 2015 17:53
        +1
        Quote: Gomel
        ukrotvshniki ora pass miturut Rekomendasi kuwat saka badan kita.

        Apa ngono? Muter pertandhingan ing tumpukan jerami!
  18. hohkn
    hohkn 9 Juni 2015 09:45
    +5
    Kutipan: Vasek Trubachev
    Lan saluran apa sing disiarake Belarus menyang Ukraina? Lan apa iku siaran?

    dibusak saka ilat.
    Poroshenko ngendika yen "Belarus duwe hak kanggo ngerti sudut pandang sing beda-beda, lan luwih becik yen salah sawijining saluran informasi Ukraina duwe kesempatan kanggo disiarake ing wilayah Belarus."

    Lan Ukrainians, ketoke, ora duwe hak kanggo ngerti titik beda tampilan.
  19. Balamyt
    Balamyt 9 Juni 2015 09:45
    +1
    Aku ragu nanging!!!!!
    Lukashenka mbokmenawa ora metu saka pikirane kanggo ngidini iki. Lan yen mangkono, memedi Yanukovych mesthi ora ngidini dheweke turu kanthi tentrem!
    Utawa, minangka alternatif, censorship bakal ngluwihi fantasi! wong bodho
    1. Gomel
      Gomel 9 Juni 2015 10:37
      0
      dene sing terakhir, supaya bisa mlebu ing jaringan siaran resmi, saluran kasebut kudu nyukupi syarat sing ketat saka undang-undang Republik Belarus. Lan ak ukrotvishny telek ing bolong kabel cukup. Sawise maneh, iki kabeh gerakan PR dening Poroshenko. Kanggo konsumsi domestik.
    2. Humpty
      Humpty 9 Juni 2015 12:05
      0
      Kutipan saka Balamyt
      Lan yen mangkono, memedi Yanukovych mesthi ora ngidini dheweke turu kanthi tentrem!

      Lan ora mung kanggo dheweke. Ana conto liyane sing wicaksana. Kathok dowo kesel diumbah, nanging dikumbah ora apik. Iku mambu mil adoh.
  20. Grigoryevich
    Grigoryevich 9 Juni 2015 09:46
    +1
    Ukrainia mentri ngandika sing padha nyoba kanggo miwiti, nanging ora miwiti, Aku ora mikir sing rama bakal mimpin.
    1. podpolkovnik
      podpolkovnik 9 Juni 2015 09:59
      +1
      Kutipan: Grigorievich
      Ukrainia mentri ngandika sing padha nyoba kanggo miwiti, nanging ora miwiti, Aku ora mikir sing rama bakal mimpin.

      Dibusak saka ilat.
      "Janji ora nikah"
  21. Koshak
    Koshak 9 Juni 2015 09:46
    +2
    Ana sawetara "aktivis hak asasi manungsa" ing Belarus, mula saiki Svidomo Belarusians uga bakal berkembang biak. Alexander Grigoryevich, apa sampeyan butuh?
  22. ayuric
    ayuric 9 Juni 2015 09:47
    0
    kanggo "cerdas" ing Belarus rawuh UKROComedyClub
  23. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 9 Juni 2015 09:54
    +9
    Siaran saluran iki bakal nyiapake Maidan dhewe ing Minsk!
    Wong! Ati-ati! Nyiarake propaganda fasis ing negara sampeyan minangka dhuwure kabodhoan!
    1. serpihan666
      serpihan666 9 Juni 2015 10:04
      +2
      Ukrainia duwe sistem zombi TV sing apik banget, dadi sajrone setaun utawa rong taun, kita bakal kelangan siji sedulur liyane ...
  24. tiras85
    tiras85 9 Juni 2015 09:57
    +3
    Sedulur Belarusia! Apa sampeyan ora duwe cukup goroh!? Sampeyan "nggabung" Rusia! Lan iki tegese!
    1. Gomel
      Gomel 9 Juni 2015 10:42
      +2
      ??? apa ngendi lan carane?
      ninggalake emosi kanggo kasus liyane, menehi bukti lan bantahan kanggo statement. Nanging maca komentar ing ndhuwur dhisik. Maneh, kaya setaun kepungkur, histeria anti-Belarus wis mbukak. Tenang lan nulis komentar sing mbangun, ora emosi. Ora bisa maca komentar, siji histeria "patriotik" sawise liyane.
      Priksa informasi, mriksa penulis, tarik kesimpulan YOUR ing pungkasan, aja histeria. Nguripake otak ing pungkasan!
  25. svu93
    svu93 9 Juni 2015 10:03
    0
    lan dheweke (Wong Tua) wis diijini mbukak saluran kasebut? Aku mikir dheweke bakal mikir kaping pirang-pirang sadurunge nindakake!
    1. Lelek
      Lelek 9 Juni 2015 11:15
      +1
      Kutipan saka svu93
      dheweke mikir akeh sadurunge nindakake!


      Sawise pirang-pirang taun kekuwatan tanpa wates, kadhangkala "pemikir" atrofi. Gusti Allah, yen iki kasus LAS. opo
  26. svu93
    svu93 9 Juni 2015 10:03
    0
    lan dheweke (Wong Tua) wis diijini mbukak saluran kasebut? Aku mikir dheweke bakal mikir kaping pirang-pirang sadurunge nindakake!
  27. serpihan666
    serpihan666 9 Juni 2015 10:03
    +1
    Ukrainia duwe sistem zombi TV sing apik banget, dadi sajrone setaun utawa rong taun, kita bakal kelangan siji sedulur liyane ...
    1. EvgNik
      EvgNik 9 Juni 2015 10:45
      0
      Kutipan saka splinter666
      Ukrov nduweni sistem zombie TV sing apik banget


      Iki yen sampeyan ndeleng. Aku uga ora nonton kita, lan sawise 5 menit nonton UkroTV, diare wiwit.
  28. Rusian
    Rusian 9 Juni 2015 10:06
    +3
    Quote: MIHALYCH1
    Wong Tua kasebut kanthi jelas seneng yen Barat wis ngilangi label "diktator pungkasan saka geyropa" saka dheweke ..

    Old Man wis mesthi wis vile, cidra lan loro-ngadhepi, kang ora kejawab kasempatan kanggo blackmail Rusia, nanging karo tumindak kang mbangun gallows kanggo awake dhewe karo tangan saka homoseksual!
  29. azbukin77
    azbukin77 9 Juni 2015 10:09
    +4
    Ya, wong tuwa bakal tiba ing sikil setan supaya geyropa bakal ngakoni pemilihan presiden ing Belarus minangka sah! Dheweke ora peduli apa-apa saiki (kaya sadurunge), mung kanggo nyunting luwih lanjut. Sawise kabeh, 6 istilah berturut-turut !!!!!!!!!!!!!!!
  30. Humpty
    Humpty 9 Juni 2015 10:13
    +1
    Oke, apa masalahe. Wong tuwaku wis duwe ukrokanal 2 ing kabel Cina, nanging ora ana sing nonton, corat-coret cilik.
  31. MIHALICH1
    MIHALICH1 9 Juni 2015 10:24
    +5
    Old Man ora pracaya ing Rusia .. Dheweke wedi! Straw lays lan muspra .. West ngarep-arep kanggo isi munggah Putin lan crucify Rusia .. We are saiki ing Rusia kabeh "Putins" lan ala ing earnest .. Friends dikenal ing alangan, lan ana kurang lan kurang saka wong-wong mau! Kabeh pangarep-arep kanggo Angkatan Darat lan Angkatan Laut Rusia .. Dheweke minangka sekutu paling dipercaya lan setya ing Rusia! Bener, Putin nggawe taruhan babagan iki! Banjur kita bakal ngerteni ...
    1. Humpty
      Humpty 9 Juni 2015 12:09
      +1
      Quote: MIHALYCH1
      .Dheweke wedi! Straw lays lan muspra .. West ngarep-arep kanggo isi munggah Putin lan crucify Rusia.

      Sing mesthi wae. Siji nyeleh jerami, liyane lemak buntut gorges. Ora ono gunane .
  32. ssn18
    ssn18 9 Juni 2015 10:27
    +1
    Quote: MIHALYCH1
    Ora wedi tenan, nanging Old Man?

    Ora, rama ora wedi, mung mbuwang dhuwit recehan. Umur pedhet emas. Ana wayahe kanggo nyuda paru-paru, sing ora bisa digunakake. Dheweke dadi wali kanggo negarane. Nanging rama bakal njaluk menyang kahanan lan nindakake kanthi bener nalika Federasi Rusia nemokake panggantos kanggo MZKT. Kanggo kula pribadi, isih durung jelas kenapa sistem rudal seluler kita (ora ketompo Pasukan Rudal Strategis, OTRK, lan liya-liyane) nggunakake sasis sing diimpor nalika Bryansk (ana pengalaman) lan N. Chelny siap ngasilake analog sing pantes.
  33. grinyow.ivan
    grinyow.ivan 9 Juni 2015 10:28
    +1
    Jancok tombol akordeon wedhus, lan ing Belarus Maidan.
  34. EvgNik
    EvgNik 9 Juni 2015 10:39
    +1
    ""Saluran TV "Ukraina sesuk" bakal disiarake ing Belarus""

    Jeneng saluran sing diusulake banget nyentuh. Pitakonan ngganggu: apa Ukraina bakal ana sesuk? Sawise kabeh, gagasan sing cerah bakal ilang tanpa guna.
  35. Gomel
    Gomel 9 Juni 2015 10:45
    +1
    Artikel kasebut minangka pratelan saka pratelan menteri. Ora ana fakta tambahan, ora ana analytics dhewe. Umumé, tanpa informasi tambahan (kajaba saka Menteri Ukrainia).
    Lan ing wektu sing padha, ing komentar - histeria anti-Belarus.

    Mokal kanggo maca.

    OTAKmu OTAK OPO OPO ORA BANGET Esuke?
    1. KGB nonton sampeyan
      KGB nonton sampeyan 9 Juni 2015 11:30
      +1
      Ora, dheweke mung bisa mbengok BATSKA TRAITOR!!!11 Ing wektu sing padha, tanpa ngelingi yen "mitra" utama junta yaiku Federasi Rusia, utawa luwih kepemimpinane, sing duwe 86% dhukungan. nglirik
  36. mackonya
    mackonya 9 Juni 2015 11:29
    0
    Sampeyan bisa nonton saluran Ukrainia ing saluran IP TV, yen, ujar, anane propaganda lan gething dicethakaké, banjur lisensi kanggo siaran ing Belarus mung bakal dicopot, mula ora perlu kuwatir. Miturut cara, propaganda uga bisa liwat saluran nasional, contone, propaganda rahasia. Kita ing Kazakhstan duwe saluran lan majalah kasebut, wong sing nyukupi bakal bisa nemokake bebener, nanging ora ana sing bakal mbantu wong bodho.
  37. Jurkovs
    Jurkovs 9 Juni 2015 11:40
    +2
    Iki minangka cara infeksi ditularake saka wong siji menyang wong liya, saka Yanukovych menyang Lukashenka.
  38. vladimirw
    vladimirw 9 Juni 2015 12:18
    +2
    wong tuwa nari miturut irama ukrofasis. isin
  39. Thompson
    Thompson 9 Juni 2015 12:31
    +1
    Kutipan saka: narval20

    "Ora ana barang siji-sijine ing peraturan babagan pelayanan sing bakal duwe tembung "propaganda," ujare.

    Ketawa uga! Sing. titikane ana ing tembung Ya, meneng lan tanpa nulis akeh sing bisa ditindakake lan ditindakake ... !!!!!!!
    Aku duwe frasa favorit - sampeyan mikir, nanging ora ??? Kaya-kaya padha ngadili kita!
  40. Valery Valery
    Valery Valery 9 Juni 2015 13:09
    +1
    Lukashenka minangka bocah sing ora wajar, nyusoni saka palem Rusia lan nggitik driji. Dadi aku arep menehi shelban !!!!
  41. dhek20
    dhek20 9 Juni 2015 13:35
    0
    Saluran kanthi jeneng banter "Ukraina sesuk"! Ketoke bakal nuduhake film apokaliptik dijupuk ing pabrik ngimpi. Ora ana masa depan liyane kanggo Ukraina.
  42. lopvlad
    lopvlad 9 Juni 2015 13:47
    +3
    Masalah utama Rusia yaiku Ukraina lan Belarus.
    Sing wong Rusia manggon ing wilayah siji sing wong Rusia manggon ing wilayah liyane, lan ora ana gunane kanggo nggawe negara kapisah saka Rusia kanggo wong iki.
    Panguwasa Ukraina lan Belarus mangertos iki, padha ngerti sampurna.
    Mulane, sanalika republik entuk kamardikan saka Rusia, dheweke wiwit ngetrapake kebijakan "Ukraina dudu Rusia" lan "Belarus dudu Rusia." Ing Ukraina, iki ditindakake kanthi cara sing luwih angel (faktor Galicia). , industri sing dikembangake lan kekandelan pipa gas sing luwih gedhe sing dibutuhake Rusia) lan ing Belarus kanthi luwih sithik.
    Nanging ing loro negara kasebut, garis wis ditindakake lan ditindakake sing dirancang kanggo mbuktekake marang generasi mudha yen Belarus lan Ukrainia minangka bangsa sing beda lan dudu wong Rusia triune.
    Kanggo Lukashenka, dheweke pancen ngrusak awake dhewe sawise mlebu Crimea menyang Rusia.
    Bapak kentang pancen wedi banget. Ora ana tentara Rusia, nanging asil referendum ing Crimea. Ing ngendi wong-wong Crimea meh padha milih kanggo gabung karo Rusia (penduduk Belarus bisa milih kaya ngono lan Lukashenka bakal dadi ora perlu).
    Ing Belarus, uga ing Ukraina, kelompok nasionalis kanthi orientasi anti-Rusia digawe lan didhukung dening panguwasa.

    Nasib Belarus?

    Ya, deleng apa sing kedadeyan ing Ukraina, banjur bakal kedadeyan ing Belarus.
  43. Glaz8000
    Glaz8000 9 Juni 2015 13:48
    0
    Quote: Gomel
    Artikel kasebut minangka pratelan saka pratelan menteri. Ora ana fakta tambahan, ora ana analytics dhewe. Umumé, tanpa informasi tambahan (kajaba saka Menteri Ukrainia).
    Lan ing wektu sing padha, ing komentar - histeria anti-Belarus.

    Mokal kanggo maca.

    OTAKmu OTAK OPO OPO ORA BANGET Esuke?


    Swara ing ara-ara samun(((((((.
    Ya, akal sehat malah ora nginep ing komentar. Nanging kepiye wong seneng mikir nganggo slogan lan ora nganggo otak ...
  44. provinsi
    provinsi 9 Juni 2015 14:19
    +1
    Aku iki wektu kanggo nggawe kos-kosan kanggo présidhèn ing pengasingan ing Rusia, wis ana loro.
  45. vladimir 23rus
    vladimir 23rus 9 Juni 2015 18:14
    0
    Saluran TV "Ukraina sesuk"
    ngguyu sarapan Ukrainia anyar. Jeneng sing dikarepake amarga: "Ukraina dina iki" ora bisa diarani. nyatane, dina iki ing Ukraina kebak ..... "Ukraina wingi" ora bakal bisa uga. ngelingake wong carane padha dikembangke ing Maidan. Iku tetep kanggo pirembagan bab padhang gay Eropah sesuk.
  46. gamipapa
    gamipapa 9 Juni 2015 23:48
    0
    Dadi, apa ora ana saluran Ukrainia ing Rusia? Aku ora bisa ngomong kanggo TV (Aku mbuwang metu 10 taun kepungkur), nanging saluran siaran Ukrainia liwat Internet mung dazzle mripatku. Lan ndhisiki wong liya. Iku isih kanggo mimpin 24 kita kudu nyoba kanggo nemokake iku. Lan sapa sing nonton? Ya, ora ana sing nonton, aku nyoba ngerteni kaping pirang-pirang, aku ora sabar. Ora mung program-program kasebut bodho banget, kaya sing ana ing wiwitan taun nineties (omong kosong kaya ngono iku omong kosong), nanging uga ing basa sing diciptakake, gibberish, kabeh basa wis kleru.
  47. Eseer
    Eseer 11 Juni 2015 01:44
    0
    sampeyan ora ngerti apa sing diomongake u.k.r.o.p? sing liyane bakal teka sesuk ...