Review militèr

Pushilin lan Deinego ngumumake mundurake usulan-usulan kanggo amandemen konstitusi Ukraina, ing ngendi Crimea lan Sevastopol diarani wilayah Ukrainia.

51
Sawise reaksi sing rada atos ing lingkungan media Rusia babagan kasunyatan manawa panguwasa DPR lan LPR ing amandemen sing diusulake kanggo konstitusi Ukraina disebut Crimea lan Sevastopol bagean saka negara iki, wakil resmi saka republik rakyat mutusaké kanggo saiki retorika justificatory. . Dadi, sajrone statement gabungan saka perwakilan DPR lan LPR ing grup kontak ("Minsk"), ternyata dheweke nganggep Crimea minangka bagean saka Rusia, nanging ing wektu sing padha kudu tetep tundhuk karo aturan kasebut. syarat perjanjian Minsk.

Pushilin lan Deinego ngumumake mundurake usulan-usulan kanggo amandemen konstitusi Ukraina, ing ngendi Crimea lan Sevastopol diarani wilayah Ukrainia.


Denis Pushilin lan Vladislav Deinego:
DNR lan LNR mesthi nganggep Crimea minangka bagéan saka Rusia. Kajaba iku, republik kita saenipun uga pengin dadi bagéan saka Federasi Rusia. Nanging status DPR lan LPR kudu ditemtokake dening kerangka perjanjian Minsk. Kita pengin nandheske yen perjanjian kasebut didhukung dening sekutu kita Rusia. Miturut perjanjian kasebut, perlu kanggo nemtokake status Donbass liwat amandemen konstitusi Ukraina. Lan konstitusi Ukrainia duwe artikel babagan Crimea.


Nanging gelombang negatif sing ana gegayutan karo deklarasi Crimea lan Sevastopol minangka bagéan saka Ukraina dadi gedhe banget sing nyebabake pembatalan amandemen konstitusi Ukrainia sing diusulake tanggal 8 Juni dening panguwasa Donetsk lan Lugansk. Republik. Iki dilaporake agensi warta Donetsk.

Pushilin lan Deinego sing padha ngomong babagan penarikan dokumen sing diowahi:
Lan kanggo ngindhari spekulasi luwih lanjut babagan subyek iki, kita mbatalake amandemen kasebut kanggo konstitusi Ukrainia sing wis diusulake kanggo nyebutake Crimea lan Sevastopol.
51 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wong Samaria
    wong Samaria 10 Juni 2015 14:03
    +6
    Luwih maneh kaya drama ...
    1. finch
      finch 10 Juni 2015 14:09
      + 12
      Nanging kanggo kula, wong-wong iki kabeh wektu koyone piye wae mu ... tym ... Kene Zakharchenko, inspires bab! Kabeh iki, mesthi, subyektif, miturut gambar TV, nanging pancet! Mungkin aku salah !

      Salah siji padha nglakoake munggah soko ing panuntun dhumateng ketat Kremlin, utawa padha miwiti kanggo corak kuldi ... Ayo ndeleng!
      1. Zerstorer
        Zerstorer 10 Juni 2015 14:13
        +6
        Kutipan: Zyablitsev
        wong-wong iki tansah katon kaya mu ... ty ...

        Diplomasi minangka bisnis sing angel.
        1. finch
          finch 10 Juni 2015 14:18
          +4
          Aku bakal ngomong - politik iku bisnis muddy, reged lan sinis ngapusi! Lan diplomasi dikorbanake.
          1. ilmuwan
            ilmuwan 10 Juni 2015 14:51
            -8
            Sadar kasep. Kredibilitas wis ilang kanggo dangu. Rusia dipeksa setuju karo persetujuan Minsk-2 kanggo mbuktekake maksud tentrem kanggo ngrampungake konflik ing Uni Eropa lan PBB. Nanging iki ora ateges yen LDNR kudu ngrampungake kabeh kepinginan saka komunitas pro-Amerika sing bodho, lan luwih-luwih amarga dheweke durung resmi diakoni dening Rusia amarga ora bisa mbebasake wilayahe.
        2. RIDIK
          RIDIK 10 Juni 2015 14:30
          +1
          Kutipan saka Zerstorer
          Kutipan: Zyablitsev
          wong-wong iki tansah katon kaya mu ... ty ...
          Diplomasi minangka bisnis sing angel.

          Dheweke ngalahake EU lan Amer kanthi senjata sing padha. Padha tansah ngomong bab ngelawan lan dill mulang. Gee-gee ayo roti sampeyan nyedhot
          1. 341712
            341712 10 Juni 2015 15:39
            +1
            Kutipan saka RIDIK
            RIDIK Dina iki, 14:30 ↑ Anyar
            Kutipan saka Zerstorer
            Kutipan: Zyablitsev
            wong-wong iki tansah katon kaya mu ... ty ...
            Diplomasi minangka bisnis sing angel.
            Dheweke ngalahake EU lan Amer kanthi senjata sing padha. Padha tansah ngomong bab ngelawan lan dill mulang. Gee-gee ayo roti sampeyan nyedhot


            ngguyu kasur duwe sirkuit cendhak ing sirah, saiki kumelun bakal ilang)))))))))))))))
      2. RUS
        RUS 10 Juni 2015 14:33
        +6
        Kutipan: Zyablitsev
        Lan kanggo kula, wong-wong iki tansah katon kaya lendhut ... tym ...

        Aku kelingan yen dheweke nulis manawa Pushilin minangka wong sing ora jelas, mula dheweke milih aku ...
        1. anfil
          anfil 10 Juni 2015 15:01
          +3
          Kutipan: RUSS
          Kutipan: Zyablitsev
          Lan kanggo kula, wong-wong iki tansah katon kaya lendhut ... tym ...

          Aku kelingan yen dheweke nulis manawa Pushilin minangka wong sing ora jelas, mula dheweke milih aku ...

          Saiki lagi mbanting, terus. nglirik
          1. RUS
            RUS 10 Juni 2015 15:36
            +2
            Kutipan saka anfil
            Kutipan: RUSS
            Kutipan: Zyablitsev
            Lan kanggo kula, wong-wong iki tansah katon kaya lendhut ... tym ...

            Aku kelingan yen dheweke nulis manawa Pushilin minangka wong sing ora jelas, mula dheweke milih aku ...

            Saiki lagi mbanting, terus. nglirik

            Ora babagan "plus" lan "minus", kabeh gampang - Pushilin minangka pembangun kanthi pendhidhikan, dheweke entuk dhuwit kanthi dagang lan "penipu" langsung minangka conto, dheweke dadi pejabat "MMM", uga, sing salah sijine yaiku negosiator diplomat?
      3. jawata volot
        jawata volot 10 Juni 2015 15:01
        +3
        Kutipan: Zyablitsev
        Lan kanggo kula, wong-wong iki tansah katon kaya mu ... tym ... Punika Zakharchenko, kang prentah!

        Ideologi sing nyata dicopot (Gubarev, Strelkov lan liya-liyane) lan dipateni (Bednov, Mozgovoy). Ya, wong politik, "pedagang", padha wedi karo apa sing diucapake))
        Strelkov uga ngandika bab Zakharchenko sing dadi komandan wani.
    2. Mahmut
      Mahmut 10 Juni 2015 14:17
      +2
      Pranyata dheweke mutusake ora ngakoni kamardikan Krimea saka Ukraina minangka ijol-ijolan kanggo pengakuan kamardikan dening Ukraina saka LDNR. Nanging iku ora bisa metu ing sly, lan saiki lagi skidding bali aktif wagging buntut.
    3. atalef
      atalef 10 Juni 2015 14:55
      +4
      Kutipan: Samaria
      Luwih maneh kaya drama ...

      Ora drama nanging farce
      Sayange ora ana tutugan ing artikel kasebut, yaiku

      ...

      "DPR lan LPR, mesthi, nganggep Crimea minangka bagéan saka Rusia. Kajaba iku, republik kita saenipun pengin dadi bagéan saka Federasi Rusia, "Denis Pushilin lan Vladislav Deinego, plenipotentiaries DPR lan LPR ing grup kontak ing penyelesaian konflik Ukrainia, ujar ing pratelan. .

      Apa sing dikarepake bakal dibahas lan reaksi apa sing dikarepake - yen tujuan utama yaiku dadi bagian saka Federasi Rusia?
      Kutipan: Zyablitsev
      Lan kanggo kula, wong-wong iki tansah katon kaya mu ... tym ... Punika Zakharchenko

      Apa sampeyan mikir dheweke tumindak mung kanggo kepentingane dhewe?
    4. APES
      APES 10 Juni 2015 15:06
      +5
      Kutipan: Samaria
      katon kaya drama ...


      iki minangka tragedi - lan diwiwiti kanthi divisi gawean siji wong menyang Ukrainians, Belarusians lan Rusia.............

      Nganti umume diakoni yen awake dhewe dadi wong siji, tumindak tragedi iki bakal bola-bali lan bola-bali.........
      1. skeptis jahat
        skeptis jahat 10 Juni 2015 15:26
        -2
        Ya, ayo nganggep kahanan kaya ngono - jagad iki ditimbang, dipikirake lan nyimpulake yen Belarusians, Rusia lan Ukrainia minangka wong siji. Belarusians, Rusia lan Ukrainians uga nampa interpretasi iki tanpa pangecualian. Pitakonan (bayangake referendum kaya ngono amarga kabeh wong seneng karo tembung iki):
        1) Sapa jenenge bangsa iki?
        2) Wong saiki duwe siji jeneng warga negara, lan telung negara?
        3) (nyusul saka pitakonan kapindho) Carane mbedakake antarane konsep Rusia, Belarusia, Ukrainia lan "warga Federasi Rusia", "warga Ukraina", "warga Belarusia"?
        1. Lulus Huk
          Lulus Huk 10 Juni 2015 15:43
          +2
          Aku mikir Rus'!
          1. skeptis jahat
            skeptis jahat 10 Juni 2015 15:52
            -2
            Rus' - kaya aku ngerti, iki dudu jawaban kanggo pitakonan sing pertama, kewarganegaraan Rus' kaya kikuk.

            Dadi, aku mikir pesen sampeyan ana gandhengane karo pitakonan nomer loro lan menehi jawaban yen negara kudu dadi siji. Langsung pitakonan (nyatane, ana puluhan sekaligus, banjur puluhan) - ana telung pamrentah, lan saiki kudu ana. Carane ngleksanakake?
            1. BMP-2
              BMP-2 10 Juni 2015 16:16
              +2
              Ya Gampang. Iki biasane diarani ing hukum minangka "Ketentuan Transisi". Ana rong pamrentah ing FRG lan GDR - lan ora ana alangan sing ora bisa diatasi nalika reunifikasi. Kabeh iki bab teknologi lan yurisprudensi.
              Ing beyo saka warga negara: yen sampeyan pengin umum, banjur "Slav", lan, miturut jeneng wong: Slavs.
              1. skeptis jahat
                skeptis jahat 10 Juni 2015 16:35
                -2
                Ora gampang. Ing pamrentahan negara X - 100 wakil, Y - 150, Z - 200. Ing pamrentahan gabungan, jelas yen ora dibutuhake 450, cukup 200. 250 tetep ora ana ing feeder.

                Apa sampeyan mikir yen persatuan sing kaya ngono bakal dilahirake ing kahanan kaya ngono? Kocak. Lan kahanan iki dumadi ing saben tingkat manajemen.

                Salajengipun, Guarantor - sapa? Tov. Lebokno? Tov. Lukashenka? Pemilu arep dianakake? Kepiye cara nggandhengake bedane jumlah wakil saka macem-macem negara ing pemilihan?

                Ya, lan ing cara, bali menyang pitakonan asli - apa bab "non-Slavs"? Apa saiki uga kudu diarani "Slavs"?
              2. skeptis jahat
                skeptis jahat 10 Juni 2015 16:56
                0
                Ya, lan babagan FRG lan GDR - mesthi ora ana kangelan, amarga "reunifikasi" dudu "penyatuan", nanging "aksesi" - institusi GDR, legal lan 'ekonomi, publik (ya, ing umum, kabeh) padha mung liquidated .
        2. jawata volot
          jawata volot 10 Juni 2015 16:14
          0
          Quote: skeptis jahat
          Ya, ayo nganggep kahanan kaya ngono - jagad iki ditimbang, dipikirake lan nyimpulake yen Belarusians, Rusia lan Ukrainia minangka wong siji. Belarusians, Rusia lan Ukrainians uga nampa interpretasi iki tanpa pangecualian. Pitakonan (bayangake referendum kaya ngono amarga kabeh wong seneng karo tembung iki):
          1) Sapa jenenge bangsa iki?

          Jeneng sajarah: Rus' lan Rusichi, apa sing ora cocog karo sampeyan?
          1. skeptis jahat
            skeptis jahat 10 Juni 2015 16:19
            -1
            We mutusaké ing jeneng, kabeh iku nggoleki, everyone (u-k-r., b-e-l., lan r-u-s.) cocog.
            Ana pitakonan karo pemerintah. Aku wis dikirim menyang kanca sadurunge.


            PS Lan yen pamilih mutusaké jeneng beda. Kaya, kita aran umum kita, nanging ayo miwiti saka ngeruk - kita saiki bakal X (utawa Y, utawa Z). Ngatur?
        3. Kucing
          Kucing 10 Juni 2015 23:29
          0
          Quote: skeptis jahat
          Carane mbedakake antarane konsep Rusia, Belarusia, Ukrainia lan "warga Federasi Rusia", "warga Ukraina", "warga Belarusia"?


          Iku misale jek kula sing siji ngirim ora galau Russian karo Rusian. Ana residents saka negara "Russians", "Ukrainians", "Belarusians". Lan ana unifying "Rusia". Slavs ngandika Russian.
          1. skeptis jahat
            skeptis jahat 11 Juni 2015 08:42
            0
            Aku mung ora bingung Rusia lan Rusian. Mung kanca ing ndhuwur, yen ora nganggep Rusia, Ukrainia lan Belarusia minangka wong siji, ora bakal ana sing migunani. Wong-wong saka bangsa iki minangka paruh wektu lan manggon ing negara liya. Where ora kabeh penutur Russian. Lan ora kabeh Slavs.
    5. Komentar wis dibusak.
  2. setan1978
    setan1978 10 Juni 2015 14:03
    +2
    Utawa Mungkin uga kudu menehi Rostov, supaya padha ngaso ana ing gunung ???? belay
    Psaka bakal seneng!!!
  3. waterdolaz
    waterdolaz 10 Juni 2015 14:04
    +2
    Padha moyoki dill.
    1. Tukang netro
      Tukang netro 10 Juni 2015 14:14
      +8
      Ing ambang rusak
      Puncak pikiran lungguh ...
      Ora ana Gusti Allah ing Ukraina
      Gusti Allah wis lunga menyang milisi ...
    2. NEXUS
      NEXUS 10 Juni 2015 14:17
      +1
      Kutipan saka vodolaz
      Padha moyoki dill.

      Utawa padha mutusaké kanggo muter teater absurd iki karo junta Pitakonan-Kenapa?
      1. APES
        APES 10 Juni 2015 15:09
        +1
        Kutipan: NEXUS
        .Pitakonan-Kenapa?


        paling kamungkinan - iku "isi" sadar - mriksa reaksi ...
      2. Komentar wis dibusak.
  4. Frigate
    Frigate 10 Juni 2015 14:04
    +4
    Piye wae kabeh iku burem.
  5. BAIKALETS
    BAIKALETS 10 Juni 2015 14:06
    +3
    Mungkin iki wektu kanggo ngidoni perjanjian Minsk, Ukrainians ora mirsani wong.
    1. robinson
      robinson 10 Juni 2015 14:16
      0
      Quote: BAIKAL
      Mungkin iki wektu kanggo ngidoni perjanjian Minsk, Ukrainians ora mirsani wong.

      Ojo dumeh. We kudu ngenteni nganti pungkasan taun, crests isih ora bakal bisa kanggo nepaki apa padha janji. Lan republik nindakake kabeh kanthi bener, nalika dina D teka, wektu iku H lan P lengkap, Pakdhe Volodya bakal njupuk Oland karo Baba Merkel kanthi tombol lan tanduran: "Inggih, apa neraka?" (ing tembung liya). Lan sanajan kita bakal nindakake apa sing dianggep perlu lan migunani. Kanggo awake dhewe lan kanca-kanca. Mergo iki.
      1. BAIKALETS
        BAIKALETS 10 Juni 2015 15:03
        0

        Ojo dumeh. We kudu ngenteni nganti pungkasan taun, crests isih ora bakal bisa kanggo nepaki apa padha janji.
        Iki aku figuratively. Lan Pakdhe Vova mung bakal njupuk Merkel kanggo tombol. Hollande kanggo mergo. Nanging ora bakal ngguyu. Ana push hard.
        1. Penduduk Ural
          Penduduk Ural 10 Juni 2015 19:30
          +1
          Lan sajrone wektu iki, pira maneh wong sing bakal mati?
  6. provinsi
    provinsi 10 Juni 2015 14:08
    +4
    Sampeyan, tuan-tuan, pungkasane bakal mutusake sapa sampeyan, sanajan nalika sampeyan mlebu yurisprudensi Ukraina, sampeyan bakal nggantung ing birch sing paling cedhak.
  7. aszz888
    aszz888 10 Juni 2015 14:09
    +4
    Tembung kasebut dudu manuk pipit, lan luwih-luwih diucapake dening para politisi.
  8. PEMBADAN
    PEMBADAN 10 Juni 2015 14:11
    +5
    Ing mratelakake panemume, wong lanang main game sing ora bisa dingerteni kanggo kabeh wong.
    Crimea lan Sevastopol minangka bagéan integral saka Federasi Rusia lan ora liya!
    Mratelakake panemume, amandemen iki minangka "pengintaian ing kekuwatan" kanggo ndeleng reaksi Kuev, lan Kuev ora bisa setuju karo iki, saiki kita bisa ngomong babagan kasunyatan manawa Kuev Benderyites ora setuju karo konsesi kasebut, dheweke nawakake - padha ora gelem, lan kita padha ora duwe apa-apa kanggo pirembagan bab.
  9. Sergey-72
    Sergey-72 10 Juni 2015 14:11
    +3
    Kutipan: Frigate
    Piye wae kabeh iku burem.

    Aku mung lungguh nalika maca iki wingi. Kaya kita karo sampeyan, nanging ora nglawan wong-wong mau (c).
  10. Federal
    Federal 10 Juni 2015 14:13
    +3
    wong lanang! Sampeyan bakal piye wae wis mutusaké ing pranyatan saka bakal, salah siji sing kanggo "abang" utawa kanggo "putih", digunakake dadi metu sawetara jenis sampah "lan menek ing wit Natal lan ora luh celonone."
  11. Bkmz
    Bkmz 10 Juni 2015 14:14
    0
    Iku bodho, bodho kanggo mbatalake lan nggawe alesan, saiki Ukraina malah ora bakal maca. Jeksa Agung bisa ngetokake Crimea ora kanggo wong-wong mau kanggo mutusaké, tugas kanggo meksa konstitusi kanggo ditulis maneh, kanggo nggawe precedent kanggo wilayah liyane uga nampa status khusus, kabeh wong kepengin dadi khusus.
  12. kekel 31
    kekel 31 10 Juni 2015 14:16
    +1
    Obama ah. Menehi senjata nyerang Rusia. Tentara paling apik ing Eropa ngalahake kita metu saka Sevastopol, kita ngalami kerugian gedhe. Saka bagean asli saka dill Crimea.
  13. Stalker.1977
    Stalker.1977 10 Juni 2015 14:19
    +1
    Ya, ora ana sing kudu diomongake ing kene, sampeyan kudu mikir sadurunge ngomong, nanging iki minangka dokumen kasebut.
  14. EvgNik
    EvgNik 10 Juni 2015 14:20
    -1
    Apa konstitusi kita ngomong bab? Yen sing ana ing sangisore Yanukovych _ ora bener, amarga ana kudeta (utawa revolusi, sebut wae sing dikarepake, ora masalah). Anyar digawe? Ora. Dadi apa sing arep dirembug?
  15. tukang sinyal
    tukang sinyal 10 Juni 2015 14:21
    +4
    Ya, padha ora duwe pikiran. Panemu pribadi. KABEH kudu diwaca. Lan padha diajeni ing kene. owah-owahan iku apik.Iki sing dicritakake.???? Bener, dheweke ora duwe otak. Mung emosi. Ing lapangan iki, Pushilin bisa dianggep minangka badut. . Rusia ketoke basa liya kanggo dheweke lan ora bisa maca. Ya, jebule kabeh persaudaraan iki ana ing DPR lan LPR. Padha wong njupuk kita kanggo tambahan. Sing kaya ngono lan dianggep kaya ngono ..... Iki apa. Minus sapa wae. Nanging aku kandha. daya iki sing ora bisa lan ora ngerti carane ngirim ing tembung apa sing dikarepake saka kahanan. Saka kene lan Minsk 1 - lan Minsk 2. Kanggo ngrumusake masalah lan ngrampungake - iki ora diwenehake marang pimpinan Novorossia. Saka kene lan slip kabeh.
  16. s30461
    s30461 10 Juni 2015 14:23
    +6
    Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing persetujuan Minsk, ing asas, ora bisa dileksanakake ing salah siji sisih. Lan yen Rusia nyoba ndalang yen ora ngeyel pamisahan Novorossiya saka Ukraina, mula ora ana gunane kanggo nempel ing tembung sing kudu ana ing dokumen kasebut, dicocogake karo konstitusi Ruin. Pimpinan Novorossia wis ana ing kahanan sing angel, kenapa perlu kanggo promosi topik Crimea, aku ora ngerti. Aku ngakoni kanthi lengkap yen "tape putih" ngrebut iki lan nindakake kabeh sing bisa kanggo ngrusak kahanan kasebut lan maneh nggawe keraguan babagan dhukungan Rusia kanggo Novorossia.
    1. provinsi
      provinsi 10 Juni 2015 14:30
      +4
      Ya, ana keraguan. Kita kuwatir nganti setaun suwene, nulungi lan nulungi, lan dumadakan dadi bummer. Mbok menawa ana bata ing dadaku nganti suwe, lan iki minangka kesempatan kanggo ngobahake arah kasebut. perasaan ora enak.?
  17. Deniska999
    Deniska999 10 Juni 2015 14:25
    +1
    Parikan wis rampung.
  18. Vladimir1960
    Vladimir1960 10 Juni 2015 14:37
    +1
    Kabèh kahanan ing Ukraina punika farce lengkap lan phantasmagoria.
  19. Alexander
    Alexander 10 Juni 2015 14:38
    +1
    Ya, padha ngaco munggah. Mesthine ora gampang. Sedina utawa rong dina kanggo ngresiki apa lan kepiye.
  20. flSergius
    flSergius 10 Juni 2015 14:44
    +3
    Pernyataan kasebut ora kena disepelekake. Kabeh mau rampung kanthi tujuan siji - kanggo nuduhake yen LDNR nyoba nepaki perjanjian Minsk, kanggo nggayuh perdamaian politik, lan junta ngganggu lan ngrusak kabeh inisiatif perdamaian.
  21. Zoilent
    Zoilent 10 Juni 2015 14:45
    +2
    Yudha.......
  22. Saratoga833
    Saratoga833 10 Juni 2015 14:47
    +3
    Pungkasan perang ing Ukraina ora perlu kanggo tim Poroshenko, amarga padha entuk bathi akeh saka pasokan militer. Sajrone taun perang, Poroshenko nambah ibukutha kaping 7, Yatsenyuk kaping 4 (miturut pangkat), para panguwasa liyane uga ora kalah. Dheweke uga ora butuh kamenangan, amarga perang bakal rampung! Dheweke butuh konflik militer permanen.
    Republik sing ngaku-aku dhewe uga ora ngerti apa sing dikarepake. Salah siji menehi wong "kamardikan", banjur padha arep manggon minangka bagéan saka Ukraina, banjur padha ora indifferent kanggo Rusia. Nanging ora ana tentara siji, ora ana tujuan sing jelas saka perang, apa sing bakal ditindakake sanajan menang ora diwakili. Rusia mbantu kanthi nglindhungi 1,5 yuta pengungsi - apik, ngirim gumconvoy - apik, mbantu sukarelawan - apik. Lan kasunyatan manawa Crimea bali menyang Rusia iku ala saka sudut pandange! Aku iku SCAM ing sisih! Yen sampeyan pengin manggon minangka bagéan saka Ukraina - manggon, nanging banjur ana apa-apa kanggo pindhah menyang Moscow kanggo dhuwit lan nilai materi! Utawa ana ing getihe? Lan kita menehi. Lan liyane. Babagan sumber daya manungsa - mbentuk kontingen pengungsi lanang (aku dietung) nganti 5 divisi lengkap lan sampeyan bakal seneng. Lan mutusake, pungkasane, apa sing dikarepake ing kasus kamenangan!
    Nanggepi kabeh bab apik sing ditampa saka Rusia, kita krungu "Crimea iku Ukraina"! Lan aja lali yen pengakuan Crimea minangka wilayah Rusia bertentangan karo Konstitusi Ukrainia! Wong Krimea wis milih! Beda karo kowe!
  23. skeptis jahat
    skeptis jahat 10 Juni 2015 15:36
    -2
    Para pangguna sumber daya sing ditresnani, aku maca pesen sampeyan lan mung siji perbandingan sing ana ing pikiran: goreng ing kandhang - ing endi bayi tiba, wedhus kesusu. Aku ngerti sing iki mbokmenawa comparison nyerang (yen poto-kritik asing), supaya aku bakal nambani minuses karo pangerten.
  24. agen 008
    agen 008 10 Juni 2015 15:49
    0
    Iku mung BODO - kanggo nulis sing Crimea iku Ukrainia, yen ing kasunyatan iku FOREVER Rusia!
  25. Bubyr
    Bubyr 10 Juni 2015 15:53
    +1
    Pendhudhuk DPR lan LPR ora seneng karo blokade, saben dina ngethok lan sing paling penting, ora mesthi. Akeh sing ngarepake tumindak sing luwih penting saka Rusia, sawetara, kaya sing dakdeleng, kuciwa ...
  26. uri
    uri 10 Juni 2015 16:30
    0
    Lan Strelkov ing bakul antik kanthi bener ngandika:
    tugas saka provokator sing nggabung Crimea, Donbass lan Rusia minangka kabèh kanggo meksa wong-wong mau kanggo nggawe mung konsesi cilik banget - kanggo ngenali Crimea minangka Ukrainia. Banjur - dalan sewu mil diwiwiti kanthi langkah pisanan, langkah cilik - menyang tujuan sing apik.

    Kang menehi kritik dening kasunyatan sing denunciation njupuk Panggonan ing umum lan ing wektu paling cendhak, Serat, kalebu saka tembung Strelok, digawe langsung, lan tanpa gati kanggo kapribaden anjog kelompok media pribadi.

    Aku seneng.
  27. Lyton
    Lyton 10 Juni 2015 16:51
    0
    Wong lanang Chota ketoke bungah banget karo pernyataan kaya ngono, lan saiki diuripake, ternyata elek.
  28. lanang landhep
    lanang landhep 10 Juni 2015 20:27
    0
    Ora gampang ing panggonan Republik Rakyat, yen kanthi persetujuan - banjur "dheweke", yen ing kalbu - banjur deleng perjanjian kasebut!
  29. 16112014nk
    16112014nk 10 Juni 2015 20:38
    0
    Kutipan saka Robinson
    lik Volodya bakal njupuk Oland karo Baba Merkel dening tombol

    Inggih, Pakdhe Volodya uga ngoyak ora lemes! Salah sawijining "Liberal sing paling penting yaiku aku" lan "... kita bakal nerusake ekonomi liberal pasar" sing ana regane. Senajan kabeh wong sing cukup lan waras ngomong yen ekonomi iki buntu! Kita butuh nasionalisasi lan ekonomi mobilisasi, nanging para liberal anti-rakyat nglawan. Sapa sing kerjane? Temenan ora kanggo kepentingan Rusia. Lan penjamin kita uga muji karya liberal ing pr-ve. Stalin, 10 taun sadurunge perang, nguripake USSR saka negara agraris menyang industri. Apa sing wis ditindakake VVP sajrone 16 taun kepemimpinane? Mung jumlah borjuis homegrown wis tambah. Ing Stalin, saben musim semi ana penurunan rega, lan saiki mung mundhak, luwih-luwih saben wulan, utawa malah saben dina. Lan ing mangsa ngarep, mung nyuda luwih ing ekonomi. Senajan Tambah, banget, mung prices lan tariffs kanggo omah lan layanan komunal.
  30. Thompson
    Thompson 10 Juni 2015 21:37
    +1
    Quote: skeptis jahat
    Para pangguna sumber daya sing ditresnani, aku maca pesen sampeyan lan mung siji perbandingan sing ana ing pikiran: goreng ing kandhang - ing endi bayi tiba, wedhus kesusu. Aku ngerti sing iki mbokmenawa comparison nyerang (yen poto-kritik asing), supaya aku bakal nambani minuses karo pangerten.

    Aku ora ngerti carane ngomong, nanging apa sing sampeyan sebut kapal ... Iku bakal becik dadi skeptis, nanging vile mesthi! sampeyan nyoba ngganti konsep, kanggo mimpin wong menyang arah sing sampeyan butuhake, nanging ... ing kene sampeyan ora ana.
    Nanging ing intine ... Bakal ana siji negara, Rusia. Lan bakal ana wong siji - Rusia! Lan sapa sing pengin, bakal tetep dadi - Rusia iku Rusia, Belarusian Belarusian, Ukrainia iku Ukraina, kaya kabeh Rusia liyane.
    Nanging kanthi biaya pamrentah ... telu ing siji ... Iki persis sing nyebabake ambruk USSR, yen saben sekretaris jenderal republik serikat pekerja pengin dadi PRESIDEN MERDEKA! Iku padha, lan wong, kaya wedhus, sing mimpin kanggo dongeng bab kamardikan ... Kita ndeleng asil