Review militèr

Samantha Power ujar manawa Ukraina ora nyelidiki kanthi bener babagan sniper Maidan lan tragedi Odessa.

99
Favorit lan bek utama saka panguwasa Ukrainia ing Dewan Keamanan, Samantha Power, ngandika cukup cetha babagan kemajuan ing diselidiki kasus Kadurjanan ing Odessa ing Mei 2, 2014 lan ing Kyiv sak kerusuhan Maidan (kita ngomong bab sing disebut "kasus sniper"). Sawise Power, sing ngunjungi ibukutha Ukrainia, muji panguwasa saiki kanggo prasetya kanggo kursus "ing demokrasi lan integrasi Eropah," dheweke ngandika yen ing ngisor iki mesthi uga kanggo nggawa proses diselidiki ing kasus kasebut kanggo mburi.

Samantha Power ujar manawa Ukraina ora nyelidiki kanthi bener babagan sniper Maidan lan tragedi Odessa.


Samantha Power kuotasi TASS:
Penyelidikan kejahatan serius nalika "Maidan" utawa ing Odessa, sayangé, kesandhung ing alangan gedhe, ora mung amarga lack of kompetensi, nanging amarga saka lack saka kepinginan kanggo terus tanggung jawab sing nindakake.


Kajaba iku, Power, sawise patemon karo pejabat tinggi ing Kyiv, ujar manawa akeh reformasi sing dibahas ing Kyiv isih mung ana ing kertas lan adoh banget saka dileksanakake.

Nada ing ngendi Duta Besar AS ing Dewan Keamanan PBB ngomong babagan perkara kasebut maneh nuduhake sapa sing dadi master ing Ukraina modern ...
99 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Manul
    Manul 11 Juni 2015 19:06
    + 31
    Katon kaya akeh wong ing macem-macem negara wiwit banter takon pitakonan sing padha. "Stop maling!" mbengok negara.
    1. MoOH
      MoOH 11 Juni 2015 19:12
      + 37
      Mungkin dheweke lara? Utawa menopause kejiret karo dheweke.
      1. Simon
        Simon 11 Juni 2015 19:21
        + 14
        Ingkang makatên punika, para junta wau badhe ngawontenaken papriksan tumrap piyambak-piyambak, tamtu botên badhe, awit sadaya papriksan ingkang leres badhe tumuju dhatêng paprentahan Kiyèv.
        1. atlantida04
          atlantida04 11 Juni 2015 19:25
          +6
          yen ora mimpin malah luwih, uga, contone, ing Amerika Serikat. Ya mesthi ora, dheweke langsung kenek ing topi lan nutup kabeh akun .. ya ..
        2. vladimir 23rus
          vladimir 23rus 11 Juni 2015 19:52
          + 15
          Ukraina ora nyelidiki amarga cara
          Tembung kunci ing kene amarga. Tegese, cetakan Putin utawa Peskov, Surkov durung ditemokake. Dheweke bakal nemokake lan kabeh bakal apik wassat
          1. Eugene-Evgeny
            Eugene-Evgeny 11 Juni 2015 21:22
            +2
            Ladies - ora Ladies - Ladies, nanging ora kanggo sampeyan ... Ing Amerika Serikat, kaya ing negara-negara Eropah, ana kelompok pengaruh politik, imbangan saiki antarane kang nemtokake loreng koran esuk lan majalah. Ana partai bobot perang sing ndamel Obama menyang jebakan Ukraina, Transnistria bakal suar minangka antithesis kanggo proses Minsk ... Nanging aku ora mikir sing iki bakal mimpin kanggo rift geopolitik. Yen ora, kesalahan tektonik bakal muncul, persis ing zona Pagunungan Colorado.
            1. Apologet.Ru
              Apologet.Ru 11 Juni 2015 23:28
              + 12
              hi
              Nada ing ngendi Duta Besar AS ing Dewan Keamanan PBB ngomong babagan perkara kasebut maneh nuduhake sapa sing dadi master ing Ukraina modern ...
        3. patriot64
          patriot64 12 Juni 2015 03:51
          +2
          Ora, bener - iku kanggo nemokake sniper antarane "separatis, teroris, pasukan khusus saka tentara Rusia", etc. Asu freckled iki bakal ngrusak syaraf kaping pirang-pirang!
        4. APASUS
          APASUS 12 Juni 2015 08:46
          0
          Kutipan: Simon
          Ingkang makatên punika, para junta wau badhe ngawontenaken papriksan tumrap piyambak-piyambak, tamtu botên badhe, awit sadaya papriksan ingkang leres badhe tumuju dhatêng paprentahan Kiyèv.

          Kajaba iku, dheweke wis mikir nyoba nglulusake undang-undang amnesti kanggo kabeh peserta pogrom ing Odessa tanggal 2 Mei.
        5. alexy bukin
          alexy bukin 12 Juni 2015 09:30
          0
          Ora perlu ngomong, malah Amerika padha kuwatir yen kasus sniper lan tragedi Odessa ora diselidiki. Apa dheweke bakal ngenalake sanksi favorit ing Ukraina?
      2. Lulus Huk
        Lulus Huk 11 Juni 2015 19:33
        +7
        Ugh, apa nistha. Reptiloid ana!
      3. enot73
        enot73 11 Juni 2015 19:34
        + 11
        Kutipan saka MooH
        Mungkin dheweke lara? Utawa menopause kejiret karo dheweke.
        Susah . IMHO iki temenan sing dill kanti awon looking kanggo tilak Russian.
      4. nadezhiva
        nadezhiva 11 Juni 2015 20:53
        +2
        Inggih, oke, karo Odessa, tembung dheweke bisa diinterpretasikake kanthi rong cara ...
        Nanging banjur:
        Kajaba iku, Power, sawise patemon karo pejabat tinggi ing Kyiv, ujar manawa akeh reformasi sing dibahas ing Kyiv isih mung ana ing kertas lan adoh banget saka dileksanakake.

        Apa kepala ngomong iki ngomong SING? Ora bisa, amarga ora bisa.
      5. Wolverine
        Wolverine 11 Juni 2015 21:08
        +1
        Ora, ing sadawane dalan suket rampung, sawetara pencerahan muncul.
        1. jj
          jj 11 Juni 2015 21:14
          +2
          Dheweke ngomong babagan iki
          FBI mbukak kasus pidana babagan korupsi ing pemilihan Paus dening kardinal Prancis lan Italia.
          1. Manul
            Manul 12 Juni 2015 08:00
            +1
            Kutipan saka jjj
            Dheweke ngomong babagan iki
            FBI mbukak kasus pidana babagan korupsi ing pemilihan Paus dening kardinal Prancis lan Italia.

            Dikarepake.Sawise sumbangan medali, iki isih dadi kembang sing dikarepake. Aku Blatter isih bakal njaluk iku, Gusti Allah mberkahi wong kabeh!
      6. Komentar wis dibusak.
      7. yushh
        yushh 11 Juni 2015 22:28
        0
        Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nangis
      8. Bort Radist
        Bort Radist 12 Juni 2015 04:54
        0
        Kutipan saka MooH
        Utawa menopause kejiret karo dheweke.

        Klimaks, menopause, ........ Dadine diarani Klim. nglirik
    2. gjv
      gjv 11 Juni 2015 19:19
      +6
      Kutipan saka manul
      "Stop maling!" mbengok negara.

      Saben uwong ngomong babagan kekurangane. Sapa sing kurang seks ngomong babagan seks, wong luwe ngomong babagan panganan, wong sing ora duwe dhuwit ngomong babagan dhuwit, lan oligarki lan bankir ngomong babagan moral. © Sigmund Freud
      1. Maxsh
        Maxsh 11 Juni 2015 19:22
        + 13
        Samantha misale jek menehi pitunjuk: "Yagene ora ana jejak Rusia sing ditemokake ing kejahatan kasebut nganti saiki?"
        1. Vitaly Anisimov
          Vitaly Anisimov 11 Juni 2015 19:27
          +3
          Diumumake! Pinter... (Psaki bokmenawa tilar donya..) Ora ana liya kajaba kowe.. Samantha! Kita ngenteni pengumuman babagan perkara iki ... nangis
        2. NEXUS
          NEXUS 11 Juni 2015 21:36
          +5
          Kutipan saka Max
          Samantha misale jek menehi pitunjuk: "Yagene ora ana jejak Rusia sing ditemokake ing kejahatan kasebut nganti saiki?"

          Ora mung ora ditemokake, nanging ora dikonfirmasi ing Facebook lan Twitter. Kajaba iku, kanthi "bukti", saka "tangan pertama".
          Pengikut sejati Psaki. sedulur
    3. Komentar wis dibusak.
    4. siberalt
      siberalt 11 Juni 2015 19:22
      +3
      Diterjemahake saka basa Power menyang Ukrainia, iki tegese - Petya, kita ora bakal menehi dhuwit. ngguyu
      1. weksha50
        weksha50 11 Juni 2015 20:50
        0
        Quote: siberalt
        Diterjemahake saka basa Power menyang Ukrainia, iki tegese - Petya, kita ora bakal menehi dhuwit



        Nganti sampeyan menehi bukti (sanajan diapusi) saka kesalahan Rusia ing kabeh, ing kabeh, sing malah mokal kanggo teka karo ...
    5. 53-Sciborskiy
      53-Sciborskiy 11 Juni 2015 19:31
      +7
      Sapa sing ngunjungi Ukraina saka AS tumindak kaya tuan rumah. Sing mandiri sagged low. Ukrainians menyang bisa ing Eropah minangka janitors, prostitusi, lan pengunjung dadi gubernur, mentri. Wirang kanggo sedulur.
      1. iLiitisitch
        iLiitisitch 11 Juni 2015 20:36
        +5
        sedulur? Kita duwe akeh sing kerja, saka Donbass. We komunikasi. Ana sing salah karo sirahe. Dadi, apa dill ortodoks ngrokok ana? Yen adhine wiwit ngidoni sampeyan, banjur, mesthi, dalane kanggo ngisi pasuryane. Dadi ora sopan ing mangsa ngarep. Aku malah ora pengin krungu tangisan "dheweke bocah, bangsa sing apes, dheweke uga zombi." We are, sial, ing tingkat bodho.
        1. Dokter Rawa
          Dokter Rawa 11 Juni 2015 20:44
          +2
          Lan apa sing dicritakake, miturut gendera - ing EU sampeyan? Yen bisa, luwih spesifik, mangga!
          Apa dheweke mriksa paspor ing EU sampeyan? Apa yen padha Galician???
          1. iLiitisitch
            iLiitisitch 11 Juni 2015 21:12
            +1
            Dhokter Bolotny, gendéra kula ing kalbu moderator; asline tricolor Rusia. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan, aku njaluk dheweke ndandani jamb - tanpa asil. Lan ing kene, ing Rusia, aku luwih spesifik: sanajan sadurunge bali saka Crimea Home, swasana ati saka kanca-kanca iki banget nasionalis ("ya, kita, ya, kita duwe, lan sampeyan! Ora kabeh gampang banget!" lsp. Aku mung isin apa sing dakpangan lemak ... Sawise bom, dheweke pengin dadi bagean saka Rusia ... Aku ora pengin manggon ing republik sing ora diakoni kaya Transnistria ... ("We won' ora bisa mabur menyang Turki."). Ya...
            1. Dokter Rawa
              Dokter Rawa 11 Juni 2015 22:29
              0
              Aku ora Dr. Bolotny, lan Dokter Rawa. Yen sampeyan ora duwe bakat kanggo guyon, aja nyoba, sampeyan katon pathetic.

              Aku isin tenan karo lemu sing dakpangan.

              Dadi aku mbayangno - sampeyan mangan lan nangis amarga isin! Lukisan minyak!!! Kapindho "Petrosian", bravo!
              gendéra kula ing kalbu moderator

              Nanging sakperangan alesan, ing modders ala ora ngganti banner sandi USSR ... Yagene sing? Mungkin iku dudu bobbin?

              Dadi dheweke mriksa paspor, sampeyan ora nate mangsuli, kanthi gracefully evading jawaban sing Marshal RUSS. Apa padha saka Donbass?
              1. iLiitisitch
                iLiitisitch 11 Juni 2015 22:47
                0
                Lha, kok malah ngguyu? Glupo, minangka kita ngomong ing EU. Aku malah ora arep mangsuli. Kanggo troll, iku pati.
            2. Tersky
              Tersky 11 Juni 2015 22:31
              +4
              Kutipan saka iliitchitch
              Dhokter Bolotny, genderaku ana ing ati nurani para moderator

              Sampeyan salah, Pak, gendera sampeyan ana ing kalbu panyedhiya sampeyan. hi
              1. iLiitisitch
                iLiitisitch 11 Juni 2015 22:57
                0
                Frasa misterius. Nerangake marang wong bodho.
        2. weksha50
          weksha50 11 Juni 2015 20:51
          +1
          Kutipan saka iliitchitch
          Aku malah ora pengin krungu. We are, sial, ing tingkat bodho.



          Setuju banget...
        3. sabakina
          sabakina 11 Juni 2015 21:17
          +6
          Sedulur iliitchitch (sialan, sampeyan milih jeneng julukan dhewe ... sampeyan kesusu utawa apa?), Kampanye, Kabeh dudu rokok, nanging kepiye cara ngrokok ...
          1. iLiitisitch
            iLiitisitch 11 Juni 2015 21:50
            0
            Ora, ora kesusu. Rokok dhisik. Nick Jerman. Lan babagan video ... Ana, ing dalan, 90% ngrokok kaya ngono.
            1. sabakina
              sabakina 11 Juni 2015 22:22
              +2
              iliitchitch - google ora nerjemahake ...
              1. iLiitisitch
                iLiitisitch 11 Juni 2015 22:39
                0
                "Ok, gulg, sampeyan wis ngaco. Iku dudu sawetara shredders mac."

                (apik)
                1. sabakina
                  sabakina 11 Juni 2015 23:35
                  +2
                  Apa sampeyan bisa ngomong ing basa Rusia? nglirik
                  1. iLiitisitch
                    iLiitisitch 12 Juni 2015 00:15
                    0
                    Ilyichich. Wong-wong iki ilang huruf.

                    "Kita nulis Liverpool, nanging kita maca Manchester"
                    (M. Zadornov)
                    1. Dokter Rawa
                      Dokter Rawa 17 Juni 2015 20:44
                      0
                      Il'initch - yen bener.

                      "Ora kasep kanggo sinau" (c) - dudu aku.
    6. Pétrus 1
      Pétrus 1 11 Juni 2015 20:20
      +2
      Kutipan saka manul
      Katon kaya akeh wong ing macem-macem negara wiwit banter takon pitakonan sing padha. "Stop maling!" mbengok negara.


      Bledug ing mripat, aku lali kentut Puer babagan Boeing Malaysia.
    7. weksha50
      weksha50 11 Juni 2015 20:47
      +1
      Kutipan saka manul
      Katon kaya akeh wong ing macem-macem negara wiwit banter takon pitakonan sing padha.



      Aneh yen "wong wadon" iki ora ngetung masalah karo Boeing ...
      1. Scraptor
        Scraptor 12 Juni 2015 04:44
        0
        Aneh yen dheweke ora nyebutake ing artikel iki.
    8. Pengamat 2014
      Pengamat 2014 11 Juni 2015 21:30
      +1
      Gusti, malah kaendahan iki wis ngeweruhi soko: "Samantha Power ngandika yen Ukraina ora bener nyelidiki kasus snipers Maidan lan tragedi Odessa" Ya, kita sumpah dhewe (pengadilan, polisi, jaksa), ya, dibandhingake. menyang Ukraina, langit lan bumi iki!!! Dheweke mung ora ana.
      1. ZU-23
        ZU-23 11 Juni 2015 22:42
        0
        Sing nggumunake, dheweke saiki ngerti yen penembak jitu, Odessa lan Novorossia kabeh ana hubungane ing rantai sing padha, ing ngendi junta sing terus-terusan nyerang kudu disalahake.
    9. goha
      goha 12 Juni 2015 04:05
      0
      Bodho, dheweke wiwit ngerti yen dheweke wis GONE, lan saiki dheweke pengin lancar. Nanging wis kasep kanggo ngombe Borjomi nalika sampeyan lara weteng.
    10. Ohtsistem
      Ohtsistem 12 Juni 2015 10:06
      0
      Nalika aku ngerti, pamilik belang lintang bakal mbusak parashka menyang tong sampah sejarah
    11. Komentar wis dibusak.
    12. Wend
      Wend 15 Juni 2015 10:50
      0
      Apa sing ditemokake ing dheweke, kanggo ndeleng pencerahan pikiran sementara ngguyu
  2. Petugas cadangan
    Petugas cadangan 11 Juni 2015 19:08
    + 10
    Dheweke teka kanggo nyelehake Petya ing pojok. Napa jejak Putin durung ditemokake ing kabeh tragedi iki?! Apa sampeyan entuk dhuwit?
    1. INVESTOR
      INVESTOR 11 Juni 2015 19:15
      +6
      Kanggo nembak wong Amerika, pesawat ing Kyiv nyedhaki, supaya ing pikirane mabur menyang non-negara iki, dheweke bakal ndredheg ..
      1. weksha50
        weksha50 11 Juni 2015 20:53
        +1
        Kutipan saka INVESTOR
        mung mikir mabur menyang non-negara iki, aku nggegirisi ..



        Negara kasebut minangka penembak pesawat ... Dheweke isih kudu mbayar Rusia kanggo Tu-154 lan Tu-22 sipil karo Sukhimi-rooks ing Georgia ...
    2. svetruss
      svetruss 11 Juni 2015 19:20
      +2
      Quote: Petugas cadangan
      Dheweke teka kanggo nyelehake Petya ing pojok. Napa jejak Putin durung ditemokake ing kabeh tragedi iki?! Apa sampeyan entuk dhuwit?

      Patty duwe alesan, malah FBI ora nyuwil-nyuwil jejak Putin supaya yen Mbak Samantha kepéngin, dheweke bisa nyusup dhéwé. ngguyu
      1. Komentar wis dibusak.
      2. gjv
        gjv 11 Juni 2015 19:34
        +4
        Kutipan: Svetruss
        yen Mbak Samantha kepengen bisa ngambu

        guru (Samantha Power) nulis cathetan marang ibu murid:
        - Sofia Abramovna (Samantha Power), Monyu (Petya) kudu dikumbah. Monya (Petya) Ambune ora enak.
        Cathetan wangsulan:
        - Fira Moiseevna (Evgenia Sergeevna), Monyu (Petya) kudu sinau. Monyu (Petya) ora usah ngiyup.
        Lan tenan, apa kanggo mambu. Dadi dikenal: Sing luwih dhuwur kethek munggah, luwih apik katon bokonge!
    3. imigran
      imigran 11 Juni 2015 19:24
      +2
      Dheweke teka kanggo nyelehake Petya ing pojok. Napa jejak Putin durung ditemokake ing kabeh tragedi iki?! Apa sampeyan entuk dhuwit?
      Ya Ya Ya!!! Lan pancen penting yen pasukan khusus Rusia nindakake kabeh iki, lan sing paling penting, tawanan urip !!!!!!!!!!!!!!!!!! lol
      1. Frigate
        Frigate 11 Juni 2015 19:35
        +1
        Kutipan saka Imigrant
        Ya Ya Ya!!! Lan pancen penting yen pasukan khusus Rusia nindakake kabeh iki, lan sing paling penting, tawanan urip !!!!!!!!!!!!!!!!!! lol

        Lan mabuk, supaya saben wong dadi Buryats, ora mungkin. eseman
  3. St25310
    St25310 11 Juni 2015 19:08
    +4
    Vladimir Putin maringi pangkat jenderal Natalya Poklonskaya.
    http://www.rbc.ru/rbcfreenews/5579a8ed9a7947b06d6c70f1
    1. shasherin_pavel
      shasherin_pavel 11 Juni 2015 20:25
      0
      Bener, pangkat Jaksa minangka pangkat katelu, sing cocog karo jenderal ing tentara.
  4. penembake gunung
    penembake gunung 11 Juni 2015 19:08
    +3
    Lan kanthi bener, kepiye carane? Padha, mesthi, edan, nanging ora cukup kanggo neliti kejahatan dhewe! Guilty - piyambak, ing cendhak. Kabeh dhewe. Lan padha dijupuk lan diobong, banjur padha mlumpat metu saka jendhela lan rampung mati piyambak ... Hollywood bakal keselak dhewe karo meri.
  5. Tatar 174
    Tatar 174 11 Juni 2015 19:09
    0
    Nifigga dhewe! Samantha sialan!
    PySy: Nyuwun pangapunten babagan emosi.
  6. sanyajan
    sanyajan 11 Juni 2015 19:09
    0
    Otak-otike pancen wis mulai kerja, ya Allah.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 11 Juni 2015 19:45
      0
      Otak-otak wis mulai kerja? Ora ngrasakake diare sing parah ... durung ... Otak-otak dheweke ngerti kabeh ...
      Quote: sanyajan
      Otak-otike pancen wis mulai kerja, ya Allah.
  7. Wiruz
    Wiruz 11 Juni 2015 19:11
    0
    USA nguras Ukraina?! Dadi taruhanku kalah ngguyu
  8. Vadim Zhivov
    Vadim Zhivov 11 Juni 2015 19:12
    +2
    Churkin komunikasi apik karo badut kaya monyet iki, nanging ing dill dheweke
    manuk empuk.. Lho, kaya pitik.. muga-muga ahli zoologi ngapura ...
  9. Yarik
    Yarik 11 Juni 2015 19:21
    +2
    Lan ing kene kita duwe gambar saluran sing nyata. belay
    1. Styx
      Styx 11 Juni 2015 20:43
      +1
      perang bukti kompromi:
      - Menehi dhuwit, yen ora, kita bakal nggabungake penyelenggara Boeing sing mudhun!
      -Lan tokoh telung driji kanggo sampeyan, dudu dhuwit: sing nembak ing Maidan lan ngobong wong ing Odessa ??
    2. Inok10
      Inok10 11 Juni 2015 20:51
      +4
      Kutipan saka Yarik
      Lan ing kene kita duwe gambar saluran sing nyata. belay

      .. dikenal wiwit jaman biyen .. "Moor wis rampung tugase, Moor bisa.." .. Piglet nampa Black Mark.. iku ora ngagetne.. luwih menarik.. sing bakal dadi First Figure sabanjuré. mbok Jaresko ? .. ana sing ngandhani yen tukang kasur ngerti kabeh tanpa prospek taruhan "ing personel lokal" ..
  10. BOB044
    BOB044 11 Juni 2015 19:22
    +6
    Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak.. Titah liyane sing katon ora puas karo Amerika Serikat, sing sawetara palsu liwat wong liya. Pamrentahan siji worth liyane.
  11. Vadim Zhivov
    Vadim Zhivov 11 Juni 2015 19:23
    +3
    Tuan-tuan, apa sampeyan mikir yen dheweke malah ngomong babagan penyelidikan kejahatan? Ya, dheweke pisanan kasengsem ing ngelawan, sanajan ing rem, nanging sepi, banjur bakal lali. Boeing beku lan liya-liyane uga ora bakal kemana-mana .....
  12. lor62
    lor62 11 Juni 2015 19:24
    +2
    Ya, sampeyan Samantha mung - "sterlet"! Petrusha Valtsman lan Senka "Stop the Thief" ing ayunan lengkap reformasi dhuwit NATO, lan sampeyan meh ngina! Ora ana gunane yen ana hubungane karo abdi sing setya! Oh, ora apik! Ora miturut konsep! ngguyu
    Ing nalisir, iku perlu kanggo bengok-bengok saka kabeh stands sing Ruin minangka negara sing paling sukses direformasi dening sampeyan, carane nggantheng lengkap ambruk negara wis arep, carane cepet wong mlarat lan carane misuwur kabeh wis didol. Dadi "reformasi sukses" ing pasuryan, nanging ing kasus sampeyan - ing pasuryan!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. gjv
      gjv 11 Juni 2015 19:55
      +1
      Kutipan saka nord62
      Ya, sampeyan Samantha mung - "sterlet"! Petrusha Valtsman lan Senka "Stop the Thief" ngowahi dhuwit NATO kanthi kuat lan utama, ... carane cepet wong mlarat lan carane misuwur kabeh didol.

      Ing pangiriman Odessa:
      - Bu, kok angsamu larang banget?
      - Dheweke ora larang, dheweke mung ngawasi dolar.
  13. azbukin77
    azbukin77 11 Juni 2015 19:25
    +3
    Penyihir iku padha karo kabeh toppers kasur lan elek banget, sampeyan ndeleng alam lagi ngaso liwat kecoak garing iki.
    1. gjv
      gjv 11 Juni 2015 20:12
      +1
      Kutipan saka: azbukin77
      Lan iku medeni, carane medeni

      Ngomong ing telpon:
      Ya, lan aja lali nggawa kanca karo sampeyan.
      - Dadi sampeyan bakal teka karo kanca, utawa apa?
      - Ora, sampeyan mung dumadakan medeni ... ngguyu
    2. gjv
      gjv 11 Juni 2015 20:19
      +1
      Kutipan saka: azbukin77
      Lan medeni carane medeni

      Odessa...
      - Pityunya, ing ngendi kowe ketemu karo bocah wadon kuwi?
      - Ngendi"? Ing Deribasovskaya, ing lampu dalan!
      - Lan sho, apa lantern banjur ora bisa?
    3. Komentar wis dibusak.
  14. klavyr
    klavyr 11 Juni 2015 19:28
    +2
    padha ngerti kabeh banget. padha mung muter komedi kanggo tliti, mangkono stalling kanggo wektu
  15. ALABAY45
    ALABAY45 11 Juni 2015 19:28
    +2
    Ngomong....!!! Apa sampeyan nemokake wong? belay "Pensioner" cocog karo topik !!! Ah, aku mikir yen dheweke wis tenang. Aku ora bakal ngganggu, "bulan madu", aku ngerti ... nangis Sing kuat, Yura, kita karo sampeyan ... sakbenere.
    1. Tersky
      Tersky 11 Juni 2015 22:39
      +5
      Kutipan: ALABAY45
      Ngomong....!!! Apa sampeyan nemokake wong? "Pensioner" cocog karo topik !!!

      Ora... ora , Yura monogami, yaiku, pacangan log, lan ora bakal ngganti log kanggo chip bosok iki .. ya ngguyu
      1. perepilka
        perepilka 12 Juni 2015 04:44
        +1
        Kutipan: Tersky
        Yura monogami, yaiku pacangan log,

        Bener, iki Renereptil logger posisi dhewe opo
        Lan Samantha, apa ora Estonia kanggo jam? Malah ignition banget telat, cah wadon slows mudhun
        Hello boyars. ombenan , kanggo dina nalika ora ana sing gumantung marang kita, aja ngremehake kabeh lan nggantung awake dhewe ngguyu
  16. Lukas
    Lukas 11 Juni 2015 19:30
    0
    Favorit lan bek utama saka panguwasa Ukrainia ing Dewan Keamanan, Samantha Power, ngandika cukup cetha babagan kemajuan diselidiki saka kasus Kadurjanan ing Odessa ing Mei 2, 2014 lan ing Kyiv sak kerusuhan Maidan.
    Inggih, iku kabeh - saiki kita nunggu statements banter lan foto saka Surkov saka SVD ing Maidan lan Elderberry karo obor ing Odessa. Sawise pratelan sadurunge pejabat Ukrainia, iki bakal logis ing negarane.
  17. maxxdesign
    maxxdesign 11 Juni 2015 19:36
    0
    mutusake kanggo "kumbah tangan" kaya sing diomongake ... nanging kepiye yen penyidik ​​​​metu bakal mimpin pungkasane menyang Amerika Serikat dhewe? (sanajan iki mung ing dongeng)
  18. MAK6301366
    MAK6301366 11 Juni 2015 19:39
    0
    Inggih, panguwasa Ukraina ora bakal nindakake investigasi lan miwiti kasus pidana marang awake dhewe.

    Samantochka aja ngomong omong kosong wassat , utawa sampeyan menehi pitunjuk supaya dheweke langsung nyalahke wong liya babagan iki.
  19. Andrea
    Andrea 11 Juni 2015 19:40
    +1
    Obrolan. Obrolan. Obrolan lan kemunafikan.
    Sawise kabeh, dill wis nyelidiki kabeh, uga, carane ora teka ing omong kosong iki sing padha ngobong dhewe ing Odessa, lan ing Maidan Putin wis operasi karo FSB, lan Ruina banget democratically crumbles wong dhewe dadi cilik. crumbs, nelpon wong teroris.
  20. narval20
    narval20 11 Juni 2015 19:42
    -1
    Aku wonder - "weruh cahya", utawa game liyane?
  21. dmi.pris
    dmi.pris 11 Juni 2015 19:43
    0
    Ukrainians durung resmi nemokake V.V. Putin minangka organizer saka Kadurjanan ing Odessa lan ing Maidan, malah ora palsu karo gambar saka Panyebab utama Kabeh Troubles ing Ukraina karo bedhil penembak jitu ing Maidan lan ing lapangan Kulikovo. . Sing ala, bedo layanan karo kabeh akibat ...
  22. aran
    aran 11 Juni 2015 19:55
    +1
    Kutipan saka MooH
    Mungkin dheweke lara? Utawa menopause kejiret karo dheweke.


    Ora, kowe .....

    Upaya kanggo nyimpen pasuryan kanggo Departemen Negara! Lan bisik-bisik ing kuping supaya terus semangat sing padha ....
  23. Mayor Yurik
    Mayor Yurik 11 Juni 2015 20:00
    +1
    Quote: Petugas cadangan
    Dheweke teka kanggo nyelehake Petya ing pojok. Napa jejak Putin durung ditemokake ing kabeh tragedi iki?! Apa sampeyan entuk dhuwit?


    Kita ngomong!
    Petya, sampeyan pancen kanker! Aku ngerti Samantha!
    Partai kasebut entuk persetujuan ing rapat resmi! am
  24. dr.star75
    dr.star75 11 Juni 2015 20:11
    +1
    Apa kabar, yen setaun mengko padha mutusake kanggo nyelidiki?
  25. compotnenado
    compotnenado 11 Juni 2015 20:20
    0
    Vikusya sumpah le nawakake kanggo nandur. Dheweke lelayaran karo pelaut Rusia. Saiki ayo lungguh karo narapidana. Kita bisa ngomong apa sing bakal diwulangake.
  26. AID.S
    AID.S 11 Juni 2015 20:21
    0
    Dheweke bakal duwe kuping Abamkin ...
  27. VALERIK_097
    VALERIK_097 11 Juni 2015 20:32
    0
    Aku exaggerate, Mungkin cah wadon Samantha Smith lan nunggu manuk dara ing donya, gerbang padha kanggo saben wong, nanging sakperangan alesan, padha arep skip antrian kanggo NERAKA.
  28. Valkh
    Valkh 11 Juni 2015 20:35
    +1
    Kutipan saka: enot73
    Kutipan saka MooH
    Mungkin dheweke lara? Utawa menopause kejiret karo dheweke.
    Susah . IMHO iki temenan sing dill kanti awon looking kanggo tilak Russian.

    Paling kamungkinan. Apa sing dikarepake saka PIN kabeh!?! ora
  29. solad74
    solad74 11 Juni 2015 20:39
    0
    Inggih, awit dheweke ngandika (dhawuh) golek pelaku, banjur bakal.
    Atusan MB foto lan video nyebar ing saindenging jagad sing ora ana jejak Rusia ing kana. Aku bakal nemokake pelaku saka bunderan batin (deputi, komandan batalion utawa menteri). Inggih, sampeyan ngerti, apposition internal kudu dibusak piye wae.
  30. tribuchet
    tribuchet 11 Juni 2015 20:42
    +1
    Ya, mung bakal dadi tandha manawa layanan khusus Rusia ana ing kabeh. One gate play.
  31. kenig1
    kenig1 11 Juni 2015 20:43
    +3
    Vladimir Vladimirovich, prau dicemplungke, panyimpenan lenga diunekake, apa instruksi liyane bakal ana?
  32. weksha50
    weksha50 11 Juni 2015 20:46
    0
    "Samantha Power ujar manawa Ukraina ora nyelidiki kasus penembak jitu Maidan lan tragedi Odessa" ...

    Ya, ya, isih ora ana kesimpulan saka komisi Ukraina sing sugih kanthi putusan yen pembunuh-penyerang saka GRU Rusia makarya ing Maidan lan ing Odessa ...

    Ora ana kesimpulan liyane saka Peci ...
  33. tiras85
    tiras85 11 Juni 2015 20:56
    +1
    Retorika"ing nada dhuwur".Nanging kabeh wong, kita ngerti yen Power ngerti kasunyatan.
    Iku gambar sing murah, njijiki kanggo nonton lan ngrungokake, lan uga "diidentifikasi" ing PBB!?
    Utawa: "Terwelu lungguh ing pager, ngambung aku bata." (cerita rakyat) kira-kira.
  34. Kucing Jahat
    Kucing Jahat 11 Juni 2015 20:57
    +1
    Ukraina ora nyelidiki kanthi bener kasus penembak jitu Maidan lan tragedi Odessa
    Lha, mateni presidene dhewe wis 50 taun ora diselidiki lan ora ana apa-apa.
  35. kapal feri
    kapal feri 11 Juni 2015 21:05
    0
    Samantha nuntut supaya "penyelidikan" terus.
  36. leksem2
    leksem2 11 Juni 2015 21:14
    0
    Gusti
    Apa ora wektu kanggo kontes?
    miss rf "apocalypse". Kanthi fitur karakteristik ing pasuryan.
    Profesi diplomat piye wae devalued.
  37. wong pribadi
    wong pribadi 11 Juni 2015 21:21
    0
    Iki minangka tandha saka jejak Putin sing kudu digoleki, Rusia kudu disalahake kanggo GRU.
  38. sir_obs
    sir_obs 11 Juni 2015 21:24
    0
    Iki kudu dingerteni kanthi gampang. Napa Ukraina isih tundha nuduh Rusia yen penembak jitu kasebut murub ing Maidan.
  39. exalex2
    exalex2 11 Juni 2015 22:02
    0
    Edan.
  40. pvv113
    pvv113 11 Juni 2015 22:15
    0
    Samantha Power ujar manawa Ukraina ora nyelidiki kanthi bener babagan sniper Maidan lan tragedi Odessa.

    Apa kowe?! belay
  41. wanderer_032
    wanderer_032 11 Juni 2015 22:17
    0
    Kayane Amerika Serikat mutusake "nggabungake" wong saka wayang kasebut sithik-sithik.
  42. Bangga.
    Bangga. 11 Juni 2015 22:28
    +2
    dudu wong. Wewelak ing omahmu ...
  43. koralvit
    koralvit 11 Juni 2015 23:45
    0
    Power nyetel tugas kanggo Kyiv kanggo nindakake investigasi supaya nuduhake yen Rusia kudu disalahake. Lan carane nggawe Rusia guilty tanpa kaluputan - padha ngerti carane kothak.
  44. Felix-A
    Felix-A 11 Juni 2015 23:46
    0
    Ayo! Yagene dheweke ora mangan?
  45. vitaliy.rnd
    vitaliy.rnd 12 Juni 2015 00:20
    0
    Ojo nganti diapusi. Yen dheweke ujar manawa "... uga kanggo ngrampungake proses investigasi babagan kasus kasebut," mula iki mung tegese panjaluke kanggo nyalahake Rusia.
  46. Tukang nyolong
    Tukang nyolong 12 Juni 2015 00:35
    0
    Meehan, sing sampeyan kudu jotosan! Punika EVIL BOMB! Iki bang - bang!!! ngguyu ngguyu ngguyu
  47. Savai
    Savai 12 Juni 2015 05:39
    0
    Dheweke teka kanggo nggegirisi anak asuh, nanging kaya sing sampeyan ngerti, manuk gagak ora bakal ngethok mripate.
  48. Obolensky
    Obolensky 12 Juni 2015 09:22
    0
    Padha nyoba kanggo sijine pasuryan apik ing game ala. Oh inggih. Kabeh padha, wis suwe jelas kanggo saben wong sing nggawe kekacoan iki.
  49. mamont5
    mamont5 12 Juni 2015 12:08
    0
    Kutipan saka MooH
    Mungkin dheweke lara? Utawa menopause kejiret karo dheweke.

    Ya ... Kanthi cara iki, dheweke bakal tekan Boeing.