Review militèr

Armada Laut Ireng diisi maneh karo telung prau anti-sabotase

47
Telung prau anti-sabotage anyar mlebu ing Segara Ireng armada ing Novorossiysk, laporan RIA News pesen CHF.

Armada Laut Ireng diisi maneh karo telung prau anti-sabotase


"Dina iki, minangka bagéan saka perayaan Dina Rusia, panji St. Andrew dikibarake ing Pangkalan Angkatan Laut Novorossiysk (Angkatan Laut) Armada Segara Ireng ing telung prau anti-sabotase anyar saka proyek Raptor bebarengan," ujare rilis kasebut. "Kapal anyar mlebu layanan kanthi detasemen pasukan anti-sabotase lan sarana pangkalan angkatan laut Novorossiysk."

Peralatan modern saka prau lan "karakteristik seaworthiness sing dhuwur bakal nambah kemampuan pasukan armada kanggo njamin navigasi sing aman ing wilayah tanggung jawab pangkalan angkatan laut," ujare layanan pers.

Lan ing Dina Rusia ing Armada Baltik nomer prau rudal (R-2) nampa jeneng dhewe - "Chuvashia".

"Dina iki, ing Dina Rusia, ing kutha Baltiysk, Wilayah Kaliningrad, upacara solemn dianakaké kanggo ngganti jeneng prau rudal nomer (R-2) saka kapal rudal lan prau saka Pangkalan Angkatan Laut Baltik menyang prau rudal Chuvashia. , BF ngandika ing statement.

Rilis kasebut nyathet yen "penugasan jeneng nominal, kaya sing kacathet, bakal luwih ngembangake hubungan patronase, ningkatake tingkat pendidikan militer-patriotik ing antarane para pemuda pra-conscription, ngreksa lan nambah tradhisi angkatan laut para pelaut militer." Saiki, miturut tradisi lawas, tim prau sing disponsori bakal dibentuk saka para pelaut sing disebut ing Republik Chuvash.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kapten
    kapten 13 Juni 2015 11:21
    + 22
    Iku apik yen kita mbangun, iku ala yen padha dibongkar, ala ora ana sing mangsuli karusakan, paling ora ing moral.
    1. Simon
      Simon 13 Juni 2015 11:33
      + 14
      Kapten kapal-kapal kasebut kudu ngetokake peta wilayah Odessa, dheweke bakal cepet teka!
      1. dmi.pris
        dmi.pris 13 Juni 2015 11:48
        +7
        Mbokmenawa duwe peta wilayah banyu ... Nanging kok wilayah kasebut, marinir mbutuhake ......
        Kutipan: Simon
        Kapten kapal-kapal kasebut kudu ngetokake peta wilayah Odessa, dheweke bakal cepet teka!
      2. weksha50
        weksha50 13 Juni 2015 13:08
        +5
        Kutipan: Simon
        Kapten kapal-kapal kasebut kudu ngetokake peta wilayah Odessa, dheweke bakal cepet teka!



        Inggih, arah Dniester ...
    2. Lt. angkatan udara cadangan
      Lt. angkatan udara cadangan 13 Juni 2015 11:39
      +2
      Quote: kapten
      Iku apik yen kita mbangun, iku ala yen padha dibongkar, ala ora ana sing mangsuli karusakan, paling ora ing moral.

      Aku maca yen ing taun 1990 anggaran militer USSR ana 290 milyar rubel, banjur ruble, yen ora salah, luwih larang tinimbang dolar.(ing taun 1990, Bank Negara nampa 1 dolar padha karo 60 kopecks). Lan banjur ambruk serikat pekerja lan nyuda belanja militer.
      1. Korcap
        Korcap 13 Juni 2015 12:00
        +8
        Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
        Aku maca yen ing taun 1990 anggaran militer USSR ana 290 milyar rubel, banjur ruble, yen ora salah, luwih larang tinimbang dolar (ing taun 1990, Bank Negara njupuk 1 dolar padha karo 60 kopecks). Lan banjur ambruk serikat pekerja lan nyuda belanja militer.


        Nanging malah iki ora bisa dadi alesan kanggo rampokan lan karusakan saka industri, kadhangkala unik ...
        Apa sing kita duwe kita ora nyimpen ...
    3. ksan
      ksan 13 Juni 2015 12:28
      +7
      kapten (1) RU Dina iki, 11:21 anyar
      Iku apik yen kita mbangun, iku ala yen padha dibongkar, ala ora ana sing mangsuli karusakan, paling ora ing moral.
      Aku setuju. Impunitas nyebabake permissiveness. Kanggo ambruk Uni
      lan karusakane Rusia dadi ora ana sing mangsuli. Bab punika ingkang dipun wastani "Liberal" ingkang ngrusak Uni lajêng ngrampok rusia sapunika sami kuwasa. Carane bakal padha ngadili piyambak? sedulur Muga-muga "kasta" utawa "strata" iki dicopot saka kuwasa, lan banjur ana sidhang.
      1. weksha50
        weksha50 13 Juni 2015 13:11
        0
        Kutipan saka ksan
        Muga-muga "kasta" utawa "strata" iki dicopot saka kuwasa, lan banjur ana sidhang.



        Nalika lan dening sapa??? Dheweke kaya Koshchei the Immortals ... conto sing jelas yaiku Koschei rambut abang sing ora bisa dicelupake ... Lan sampeyan ngomong babagan sawetara pengadilan ...

        PS Aneh yen dheweke meneng babagan kasunyatan manawa nanoteknologi paling anyar digunakake ing Raptors ...
        1. lelikas
          lelikas 13 Juni 2015 13:18
          +2
          Kutipan saka: veksha50
          PS Aneh yen dheweke meneng babagan kasunyatan manawa nanoteknologi paling anyar digunakake ing Raptors ...

          Kanggo sing ana akeh polimer - Aja telek !!!! nglirik
    4. weksha50
      weksha50 13 Juni 2015 13:07
      +1
      Quote: kapten
      Iku ala yen ora ana sing mangsuli karusakane, paling ora babagan moral.



      Sing kudu mangsuli kanthi lengkap - kanggo Uni sing rusak, saiki mbukak cangkeme sing saiki Rusia butuh perestroika ... Dheweke ora bakal tenang, lan ora ana sing bakal tenang ...
    5. sub307
      sub307 13 Juni 2015 15:23
      +1
      "Apik banget yen ora ana sing mangsuli karusakan, paling ora babagan moral."
      Ana sing weruh kepriye manuk gagak "ngetokke" mripat gagak? ... Paling ora ing "istilah moral".
    6. Komentar wis dibusak.
  2. atamankko
    atamankko 13 Juni 2015 11:28
    +9
    Carane ora ngelingi "jenis" tembung humpback lan ebn.
    1. NEXUS
      NEXUS 13 Juni 2015 12:20
      +5
      Kutipan saka atamankko
      Carane ora ngelingi "jenis" tembung humpback lan ebn.

      Ing kene perlu kanggo ngelingi ora mung wong-wong mau ... Serdyukov, Vasilyeva, Luzhkov, Nemtsov, lan liya-liyane ... dina iki Pepelnyukhov wis ngisi daftar maling iki kanthi jeneng liya ... Kanthi dhuwit sing dicolong mungsuh-mungsuh kasebut saka wong-wong mau, bisa uga wis rolas dangu mbangun maneh operator pesawat karo kapal support.
  3. Paragraf 4
    Paragraf 4 13 Juni 2015 11:28
    +2
    Kontrak ditandatangani antarane pabrik Pella lan Kementerian Pertahanan RF kanggo pambangunan 2015 kapal serbu landing Project 8 Raptor kanggo Angkatan Laut ing pungkasan taun 03160 - 4 kapal ing 2014 lan 4 kapal ing 2015
  4. St25310
    St25310 13 Juni 2015 11:29
    +1
    Sampeyan kudu ngelingi tragedi kapal perang Novorossiysk.
  5. nik6006
    nik6006 13 Juni 2015 11:29
    +6
    Kapal sing apik banget, kaak bakal menehi 55 knot, mung angin ing kuping prajurit
    1. Korcap
      Korcap 13 Juni 2015 11:40
      +5
      Kutipan saka: nik6006
      Kapal sing apik banget, kaak bakal menehi 55 knot, mung angin ing kuping

      We kudu soko padha, nanging karo pesawat beda saka senjata, kanggo perang prau wojo saka junta, kanggo ndharat lan ndhukung landing.

      Nganti saiki, kanthi prau kasebut, kapal Natsik wis dikunci ing Mariupol, nanging pangiriman kapal lapis baja anyar saka pabrik Leninskaya Kuznya ing Kyiv ora dikecualekake ...
      1. Dart2027
        Dart2027 13 Juni 2015 15:38
        0
        Padha ora kanggo sing. Iki minangka sarana kanggo nglawan saboteurs; kapal liyane dibutuhake kanggo ndhukung pendaratan.
        1. Korcap
          Korcap 13 Juni 2015 22:12
          0
          Kutipan saka Dart2027
          Padha ora kanggo sing. Iki minangka sarana kanggo nglawan saboteurs; kapal liyane dibutuhake kanggo ndhukung pendaratan.


          Ing komentarku, aku nyathet yen ana sing padha, nanging kanthi SET ARMAMENTS sing beda ...
  6. APASUS
    APASUS 13 Juni 2015 11:30
    +6
    Prau prayoga!
  7. penembake gunung
    penembake gunung 13 Juni 2015 11:31
    +4
    Raptor minangka mobil sing cepet banget. Lan sebagian waja. Ana acara babagan dheweke bubar. Malah duwe bedhil otomatis. Lan kabin kanggo kebangkrutan, minangka akeh minangka 16 pejuang. Mugi padha uga bakal ing Kerch? Ing Azov, iki ora bakal ngganggu, supaya ora ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. gjv
      gjv 13 Juni 2015 11:48
      +5
      Quote: penembak gunung
      mobil cepet banget

      Mobil cepet Be-12 wiwit didandani.
      Warta sing menarik babagan pemulihan maneh pesawat amfibi Be-12 saka Armada Laut Ireng Angkatan Laut Rusia ing Perusahaan Negara "Evpatoria Aviation Repair Plant". Ketoke, amarga ora ana panggantos apa wae ing mangsa ngarep, pesawat Be-12, sanajan wis rampung obsolescence lan ora ana senjata virtual saiki, bakal dioperasikake ing penerbangan Armada Segara Ireng nganti suwe.

      Pitakonan kanggo ahli: Apa sing salah karo senjata kanggo Be-12?
      1. Inok10
        Inok10 13 Juni 2015 12:34
        +7
        Kutipan saka gjv
        Warta sing menarik babagan pemulihan maneh pesawat amfibi Be-12 saka Armada Laut Ireng Angkatan Laut Rusia ing Perusahaan Negara "Evpatoria Aviation Repair Plant". Ketoke, amarga ora ana panggantos apa wae ing mangsa ngarep, pesawat Be-12, sanajan wis rampung obsolescence lan ora ana senjata virtual saiki, bakal dioperasikake ing penerbangan Armada Segara Ireng nganti suwe.

        .. minangka search and rescue mung tembang .. wah gaman gedang wis ora diproduksi maneh .. nanging isih bisa mabur suwe lan nggawa manfaat akeh .. sing menarik ora ana informasi ngendi wae babagan penerus lan ngganti IL-38 .. Lan -40 "Albatross" ... tes negara liwati ing 90s lan sijine menyang layanan lan sing kabeh ... loro sisih test mung .. TTX nyengsemaken:

        Modifikasi A-40
        Jembar swiwi, m 42.50
        Dawane pesawat, m 45.70
        Dhuwur pesawat, m 11.07
        Area sayap, m2 200.00
        Bobot, kg
        pesawat kosong 44000
        Biasane 86000
        lepas landas maksimum 90000
        Bahan bakar internal, kg 35000
        jinis mesin
        utama 2 DTRD PNPP Aviadvigatel D-30TKPV +
        tambahan 2 mesin turbojet Klimov RD-60K
        Tegese, kN
        utama 2 x 117.68
        tambahan 2 x 24.52
        Kacepetan maksimal, km/j 800
        Kacepetan jelajah, km/j 720
        Jarak praktis, km
        maksimal 5500
        kanthi beban maksimal 4000
        Wektu patroli, h 12
        Langit-langit praktis, m 13000
        Awak, wong 4
        Persenjataan: Beban tempur - 6500 kg ing kompartemen senjata
        3 torpedo Orlan utawa 4 misil anti-kapal Korshun utawa 4 misil anti-kapal Yastreb utawa 6 misil anti-kapal Eagle
        1. Komentar wis dibusak.
        2. gjv
          gjv 13 Juni 2015 17:05
          0
          Kutipan saka Inok10
          ora ana informasi ing ngendi wae babagan panggantos lan panggantos IL-38 .. A-40 "Albatross" ...

          14 Desember 2012 Kamentrian Pertahanan nilar pesawat amfibi A-42
          Angkatan Laut Rusia nilar proyek pesawat amfibi A-42 jarak jauh anyar. Miturut Izvestia saka Komando Utama Angkatan Laut, departemen militer ngonfirmasi penundaan pendanaan kanggo riset lan pengembangan (R&D) ing Kompleks Ilmiah lan Teknis Penerbangan Taganrog (TANTK) sing dijenengi Beriev.
          Nyatane, iki tegese penutupan kabeh arah penerbangan jet amfibi ing Rusia.
          Waca liyane: http://izvestia.ru/news/541511
          Akeh kritik babagan A-40 lan Be-200. CL-315 Kanada dipuji.
          Lan luwih akeh babagan kahanan ing pabrik Taganrog - Masalah karo pasokan Be-200
          http://alexeyvvo.livejournal.com/110294.html
      2. weksha50
        weksha50 13 Juni 2015 13:44
        0
        Kutipan saka gjv
        Mobil cepet Be-12 wiwit didandani.



        Ana sing ora apik karo hydroaviation ... Ana uga sawetara masalah karo Be-2000, sanajan ana akeh pesenan saka negara manca, nanging kita dhewe ora cukup ... Ya, iku petugas pemadam kebakaran. .. Nanging Be-12 isih dadi kendaraan tempur, lan ora ana apa-apa babagan panggantos utawa modernisasi sing signifikan, ora ana gosip utawa semangat ...
      3. shans2
        shans2 13 Juni 2015 13:58
        0
        uga, yen padha ngganti avionics, padha bakal bisa nggunakake senjata liyane, x35s padha, ing kang ka-52k dikunjara.
        1. Inok10
          Inok10 13 Juni 2015 14:13
          +6
          Kutipan saka shans2
          uga, yen padha ngganti avionics, padha bakal bisa nggunakake senjata liyane, x35s padha, ing kang ka-52k dikunjara.

          .. Aku ngunjungi Baltic Spit ajeg, warga ngandika wong ing seragam lan tanpa kelompok asring Kerep .. ana gosip bab pemugaran saka lapangan udara Kosa .. Panggonan iku nggantheng .. lane punika 2,5 km. lan pelabuhan hidro .. dheweke isih nggawe hangar .. lapangan udara urip meh nganti taun 90an ..
    3. serezhasoldatow
      serezhasoldatow 13 Juni 2015 16:43
      +2
      Ora ana bedhil, nanging senapan mesin 14.5 mm adhedhasar KPVT
  8. Barberry
    Barberry 13 Juni 2015 11:34
    +3
    Pembangunan kapasitas lagi ditindakake. Lan iki apik. Lan bisa uga ora angel kanggo nyimpen kaya nyimpen. USSR minangka kekuwatan, nanging ora bisa nglindhungi lan ngreksa potensial sing digawe - sawetara pengkhianat sing dhuwur lan kabeh dadi bledug. Mugi kasalahan bakal dijupuk menyang akun.
  9. perepilka
    perepilka 13 Juni 2015 11:52
    +9
    Lan apa watese? Ora, uga, protivodevirsionka utama padha opo
    Lan, mbah kakungku, Chuvash, Kratoning Swarga kanggo wong, mungkasi perang karo Norgs. Piye wae, dheweke lungguh, dheweke roti panggang, ujare, kanggo kita, kanggo wong Slavia, lan nalika aku mlebu lan ujar manawa Chuvash saka Turki, dheweke polesan lantai nganggo rai, ya, dheweke ora mbantah. mandor perusahaan mortir iki maneh, iku kabeh, Chuvashs Slavs recourse
    1. Inok10
      Inok10 13 Juni 2015 12:48
      +6
      Kutipan saka: perepilka
      Lan apa watese? Ora, uga, protivodevirsionka utama padha

      .. Aku uga kaget wiwit nalika "Raptor wis dadi anti-sabotage .. sanajan aku mbayangno apa jenis lolongan bakal munggah ing ukara:
      "Dina iki, minangka bagéan saka perayaan Dina Rusia, ing Novorossiysk Naval Base (Naval Base) saka Armada Segara Ireng, gendera St. Andrew dikibarake ing telung anyar. sabotase kapal proyek Raptor,
      .. ngguyu .. anti-sabotage, minangka adoh aku elinga, iki "Grachenok" pr. 21980 pamindahan saka 180 ton "ing full stuffing" kalebu malah kendaraan ing jero banyu unmanned nganti 200 m ... nglirik
      1. perepilka
        perepilka 13 Juni 2015 13:42
        +1
        anyar sabotase kapal proyek Raptor
        Lan cho, iku ora banget kanggo Multiply 16 dening telu, iku cukup kanggo dhewe, utamané wiwit dibandhingake karo wong-wong mau, wojo banyu-mripat belay ngguyu Airborne ngaso
        1. perepilka
          perepilka 13 Juni 2015 14:12
          +1
          Nang endi wae mung ing pungkasan 70s, mung ing awal 80s, padha mbuwang wong-wong mau ing cedhak Murmansk, ing "kubah", komandan nyuwil wentis, supaya luh iki nyeret wong menyang panggonan ing tandu, nanging mbukak loro toko. sadawane dalan, ing vodka beyo, hushed munggah, cho ombenan
  10. corong
    corong 13 Juni 2015 11:58
    +6
    Lha, wingi mung dirembug pawarta:Wakil Presiden Parlemen Eropa Ioan Pascu nyatakake keprihatinan babagan keamanan ing cekungan Segara Ireng ing tengah-tengah penguatan armada Rusia ing Crimea, nyatakake yen masalah iki ora bisa diabaikan lan mung ditinggalake kanggo kawicaksanan NATO., lan ing kene ana telung "Raptor". Saiki dheweke bakal mulai panik ing umum. nangis "Anak" layanan dawa.
  11. Altona
    Altona 13 Juni 2015 12:00
    +3
    Iku apik yen armada "nyamuk" uga mlebu layanan, iki dudu balapan kembung ... lembah Angkatan Bersenjata Ukraina ... Prau kasebut apik banget lan jenenge republikku ...
    1. weksha50
      weksha50 13 Juni 2015 13:47
      0
      Kutipan saka Altona
      iki ora gon inflatable .. doly APU



      Lan iki uga dibutuhake ... Kabeh dibutuhake, lan kabeh duwe fungsi dhewe - ing ngendi kembung, lan ing ngendi - wesi lan plastik ...
  12. Maxom75
    Maxom75 13 Juni 2015 12:12
    +3
    Siji-sijine sing ngganggu, miturut proyek kasebut, kapal kasebut duwe mesin 2x1150 hp. karo. diesel "Uler" C18. Yen mangkono, ing ngendi kita bakal nindakake? Dadi prau iku apik, nanging sabenere kanggo tujuan lokal, ana cara liya kanggo nglindhungi tapel wates, kalebu Project 133 Antares, kacepetan maksimum 61 knots! Nanging ing wayahe, kabeh kapal saka jinis iki tilar saka pasukan tapel wates Rusia lan Ukraina. Ing Rusia, PSKR 109 lan 110 minangka sing pungkasan dinonaktifake (loro ing taun 2009), lan ing Ukraina PSKR-115 ing taun 2010. Sayange ora nyimpen apa sing ngidini dheweke cepet nutup tapel wates.(((
    1. Inci 6
      Inci 6 13 Juni 2015 12:25
      +1
      Kita bakal pesen suku cadang kanggo wong Cina ...
  13. Zomanus
    Zomanus 13 Juni 2015 12:32
    +2
    Njupuk menyang akun carane akeh Unit biaya Armada Segara Ireng kanggo decommissioning, sembarang kapal bakal ana kanggo panggonan. Nanging umume, mesthine, kudu nggawa kekuwatan kapal lawas menyang perang normal ing kana. Apa kuwi trifle rivet piyambak.
  14. gridasov
    gridasov 13 Juni 2015 12:33
    +1
    Jarak 300 mil tegese siji cara yaiku 150. Ora cukup. Kacepetan uga ninggalake akeh sing dikarepake. Mulane, ora becik yen hidrofoil sing bisa ditarik maneh durung digarap.
    1. lelikas
      lelikas 13 Juni 2015 13:32
      +1
      Kutipan saka gridasov
      Jarak 300 mil tegese siji cara yaiku 150. Ora cukup. Kacepetan uga ninggalake akeh sing dikarepake. Mulane, ora becik yen hidrofoil sing bisa ditarik maneh durung digarap.

      Lan ora ana railgun lan Gauss gun! Cacat desain serius!
      1. Korcap
        Korcap 13 Juni 2015 13:46
        +1
        Quote: lelikas
        Lan ora ana railgun lan Gauss gun! Cacat desain serius!

        Kanthi iki kanggo Lucas, dheweke nggawe film Star Wars ... Kabeh arsenal ana, ing antarane pemandangan lan peraga ...
    2. VALERIK_097
      VALERIK_097 13 Juni 2015 13:41
      +3
      Kapal dipenjara kanggo tugas tartamtu, lan sing disebut Sampeyan ora perlu hydrofoils.
      1. gridasov
        gridasov 13 Juni 2015 15:47
        0
        Mungkin aku ora ngerti kanthi bener, nanging kenapa ora nggunakake kemampuan sayap kanggo mabur satus kilometer saben jam ing banyu sing mbukak lan bisa obah ing banyu sing cethek. Yen wis anti-sabotage, banjur kemungkinan kudu ditambahi. Lan babagan persenjataan, pancen kudu ana ing ngarsane kabeh jinis senjata. Aku tau weruh carane pirate schooner padha dicemplungke. Dadi iki minangka aib.
      2. gjv
        gjv 13 Juni 2015 17:12
        +1
        Kutipan saka: VALERIK_097
        Kapal kasebut diasah kanggo tugas tartamtu

        Kapal kasebut dirancang kanggo nindakake tugas ing ngisor iki ing wayah awan lan ing wayah wengi:
        pangiriman klompok personel paling sethithik 20 wong, njamin kacepetan maksimal nalika disembarkasi lan kebangkrutan grup;
        ing tugas ing wilayah diutus;
        interception lan penahanan target cilik;
        ngluwari wong ing wilayah tugas.
        Wilayah navigasi - zona pesisir segara, selat, cangkeme kali sajrone pandhu arah tanpa es ing wayah awan lan ing wayah wengi kanthi jarak nganti 100 mil saka papan perlindungan.
        1. gridasov
          gridasov 13 Juni 2015 22:36
          +1
          Tanpa mangu, produksi produk kasebut minangka langkah paling maju. Sing utama yaiku miwiti lan berkembang. Nanging, uga ketok yen sampel manca dijupuk minangka basis. Nanging iku worth nindakaken dhewe lan nindakaken wani lan nalisir fashion. Iki tegese mbangun lambung modular kanthi hidrofoil sing bisa ditarik maneh. Meriam banyu bisa lan kudu digawe kanthi prinsip sing luwih maju. Perhatian liyane kudu dibayar kanggo kenyamanan landing. Iki tegese sampeyan bisa nggawe kapsul ing suspensi, uga panggonan sing luwih nyaman kanggo turu lan liya-liyane. Umumé, dhaptar solusi sing migunani bisa ditambah banget.
  15. narval20
    narval20 13 Juni 2015 12:49
    +1
    Nanging sing utama yaiku - nalisir kabeh "prediktor": kita mbangun, nindakake operasi - kita berkembang. Lan iki nyemangati banget! apik
  16. Knight Rider
    Knight Rider 13 Juni 2015 15:29
    +4
    Cater ganteng! Loro njaba lan internal.
    1. klavyr
      klavyr 14 Juni 2015 01:46
      0
      Cater ganteng! Loro njaba lan njero
      -wis drooling mili mudhun ing lambe mbalek, tenan - wong nggantheng! apik
  17. tchoni
    tchoni 13 Juni 2015 21:28
    0
    Ing kene aku ora ngerti. Nilai kanggo armada prau kuwi .... Inggih, kaya UAZ ekstra kanggo divisi. Lan babagan dheweke ing warta.
  18. klavyr
    klavyr 14 Juni 2015 00:35
    0
    Kabar apik banget! Luwih akeh staf, luwih akeh teknologi!
  19. tchoni
    tchoni 14 Juni 2015 14:51
    0
    ing prau, kanggo kula pribadi, siji bab tetep sethitik dingerteni: Yen dipanggonke minangka kebangkrutan lan pasukan khusus, banjur logis, piranti iki kudu nggawa unsur teknologi siluman ... (Kabeh limo landings lan landings pasukan khusus. cedhak pesisir sing bisa dadi musuhan yaiku masalah sing sepi lan rahasia lan sumunar ing radar ing wektu sing padha ora comme il faut .....)
  20. CT-55_11-9009
    CT-55_11-9009 14 Juni 2015 15:38
    +1
    Chuvashia! Kelangan! Aku saka Chuvashia! Oh, sayang banget yen ana kanca sing ninggalake tentara setahun kepungkur. Menyang Armada Laut Ireng. Lan supaya - bisa ngawula ing Baltik.
  21. tchoni
    tchoni 14 Juni 2015 17:22
    0
    Kaya iki vsv ...