Versi upgrade saka BMP-2M

60
Sajrone forum militèr-teknis "Tentara-2015", kang dianakaké ing pinggiran kutha "Kubinka", presentation saka versi nganyari saka BMP-2M dianakaké, kang aroused kapentingan gedhe antarane specialists, laporan. "Buletin Mordovia".

Versi upgrade saka BMP-2M


"BMP-2 wis pantes mbuktekake awake dhewe minangka kendaraan sing dipercaya lan ora sopan. Padha njupuk bagéyan ing akeh konflik militèr lan, minangka sadurunge, minangka basis saka tatanan senapan motorized saka tentara Rusia. Sayange, saiki, kendaraan tempur iki dianggep lungse lan ora ketemu syarat modern kanggo paling karakteristik sawijining. Mulane, para ahli militèr percaya yen kanggo nunggu Kurganets-25 paling anyar, kudu miwiti tuku BMP-3 maneh lan modernisasi BMP-2 sing ana ing pasukan, "cathetan publikasi.

Versi BMP-2M sing ditingkatake nampa layar lapis baja lan kisi tambahan kanggo nglindhungi peluru kaliber gedhe lan amunisi kumulatif. Sampeyan uga bisa nginstal palet anti-tambang khusus. Amarga pangayoman tambah, massa mesin wis tambah: saiki luwih saka 16 ton. Nanging, thanks kanggo mesin turbocharged UTD-23 anyar karo daya HP 360. mobilitas tetep ing tingkat sing padha: kacepetan mobil nganti 65 km / h ing dalan gedhe lan nganti 7 km / h ing banyu.

Kajaba iku, versi sing ditingkatake nampa tampilan BO7-K2 modern kanthi saluran pencitraan optik lan termal, rangefinder laser lan saluran kontrol sistem rudal anti-tank. BMP-2M bersenjata meriam 30 mm lan senapan mesin 7.62 mm PKTM. Sampeyan uga bisa kanggo nginstal ATGMs ATGMs 9M120-1, 9M120-1F, 9M120-1F-1 karo tandem HEAT, warheads fragmentasi dhuwur-mbledhos lan dhuwur-mbledhos saged numpes macem-macem target ing kadohan nganti 5000 m.

"Modernisasi sing dikembangake ing Kurgan bakal ningkatake kinerja para veteran lapis baja lan nyedhiyakake kemungkinan ekstensi urip layanan," pungkase publikasi.






  • http://vestnik-rm.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -6
    13 Agustus 2015 11:31
    Malah sedih maca kabeh iki ... Sanajan iki
    BMP-2M nampa layar waja lan kisi tambahan kanggo nglindhungi peluru kaliber gedhe lan amunisi kumulatif. Sampeyan uga bisa nginstal palet anti-tambang khusus. Amarga pangayoman tambah, massa mesin wis tambah: saiki luwih saka 16 ton. Nanging, thanks kanggo mesin turbocharged UTD-23 anyar karo daya HP 360. mobilitas tetep ing tingkat sing padha: kacepetan mobil nganti 65 km / h ing dalan gedhe lan nganti 7 km / h ing banyu.

    Kajaba iku, versi sing ditingkatake nampa tampilan BO7-K2 modern kanthi saluran pencitraan optik lan termal, rangefinder laser lan saluran kontrol sistem rudal anti-tank. BMP-2M bersenjata meriam 30 mm lan senapan mesin 7.62 mm PKTM. Sampeyan uga bisa kanggo nginstal ATGMs ATGMs 9M120-1, 9M120-1F, 9M120-1F-1 karo tandem HEAT, warheads fragmentasi dhuwur-mbledhos lan dhuwur-mbledhos saged numpes macem-macem target ing kadohan nganti 5000 m.

    lagi presented minangka soko dhasar anyar, Ultra-modern, lan malah kapentingan kanggo sawetara "ahli" Apa iku pancene mokal kanggo Rusia, karo daya industri sawijining, modernisasi paling setengah saka mesin 30 taun iki, nanging mung kanggo nindakake presentasi?
    1. + 22
      13 Agustus 2015 11:35
      kok sedih... mobil apik.. buktine...
      1. + 21
        13 Agustus 2015 12:05
        Ing kene dheweke nggawe lolong babagan modernisasi BMP 2
        Ing kene kita duwe 1000 unit pasukan BMP-1 sing kudu dicopot saka layanan, sing kudu diganti dadi potongan BMP 3 utawa nomer sing padha nanging BMP-2 dimodernisasi.
        Ana 3500 ewu BMP-2 ing tentara lan 1500 unit ing pangkalan panyimpenan
        BMP-3 ing pasukan kita 500 unit

        Ing kene wong lanang kerja ora mbukak mburi
    2. Komentar wis dibusak.
    3. avt
      + 25
      13 Agustus 2015 11:38
      Kutipan: Explorer
      Sedih maca kabeh iki ...
      Lan kenapa sedih ?? Malah Amer 113e ora dibusak. Iku cukup pilihan normal - kanggo modernisasi mobil sing wis didol ewu ing saindhenging donya. Wong Swedia menangake sen GDR nganti taun nol ing gudang lan saiki mung didol menyang Irak. Ayo sing modern mlaku lan ngedol. Iki minangka tank komputer kanggo sampeyan - Aku ngeklik mouse lan unit anyar katon. Mesthine, paling ora cathetan telung rubel anyar kanggo pasukan, nanging kanggo modernisasi deuce lan supaya "ngadeg ing sisih pinggir nganti ora ana Kurgan sing beda".
      1. 0
        13 Agustus 2015 12:14
        Lan kenapa sedih ?? Malah Amer 113e ora dibusak.
        Amers bersenjata 6452 M2 lan M3, ing taun 2010. Lan kita duwe 500 BMP-3s, lan liyane iku kayu bakar, sanajan wektu-dites. Dadi gawe kesimpulan dhewe.
        1. +4
          13 Agustus 2015 12:59
          Kutipan: Max111
          Amers bersenjata 6452 M2 lan M3, ing taun 2010.

          Bener, M2 minangka analog saka mung BMP-2. mesin pangembangan Vietnam.
          Dadi nggawe kesimpulan.

          Miturut cara, versi sing disingkat lan sarkastik saka sajarah penciptaan Bradley uga ditampilake ing perang Pentagon.
          ... transportasi pasukan sing ora bisa nggawa pasukan, kendaraan pengintaian sing banget conspicuous kanggo nindakake pengintaian, lan quasi-tank sing kurang waja saka snowblower, nanging wis cukup amunisi kanggo njupuk metu setengah saka DC!
          Crita iki bisa. mesthi. nganggep minangka fiksi ... kajaba sampeyan ngerti manawa penulis buku sing dadi dhasar film kasebut ngentekake 14 taun ing Pentagon tuku senjata lan pensiun kanthi pangkat kolonel.
          1. ups
            0
            13 Agustus 2015 13:43
            Nalika aku ngerti, penulis mung dipecat kanggo "Bradley"))) Lan film iki crita.
          2. 0
            14 Agustus 2015 12:27
            Bener, M2 minangka analog saka mung BMP-2. mesin pangembangan Vietnam.
            Dadi kita nggawe kesimpulan.

            bobot m2 22 ton. Bobot BMP-2 14 ton. Mulane, m2 luwih dilindhungi.
            Dadi kita nggawe kesimpulan
        2. +3
          13 Agustus 2015 13:04
          Kutipan: Max111
          Lan kenapa sedih ?? Malah Amer 113e ora dibusak.
          Amers bersenjata 6452 M2 lan M3, ing taun 2010. Lan kita duwe 500 BMP-3s, lan liyane iku kayu bakar, sanajan wektu-dites. Dadi gawe kesimpulan dhewe.

          =====
          kanggo amers, mesin bakal print minangka akeh minangka perlu kanggo "modernisasi", lan kita, sing kabeh, uga sebagian bakal mbayar.
    4. +5
      13 Agustus 2015 11:38
      Kira-kira 5 taun kepungkur, aku bakal seneng karo modernisasi iki ... nanging saiki kita kudu mbuwang kabeh upaya kanggo produksi baris Armata lan Kurganets. Carane akeh bisa upgrade?
      1. +3
        13 Agustus 2015 11:41
        Kutipan: Nevsky_ZU
        Kira-kira 5 taun kepungkur, aku bakal seneng karo modernisasi iki ... nanging saiki kita kudu mbuwang kabeh upaya kanggo produksi baris Armata lan Kurganets. Carane akeh bisa upgrade?


        sing, conditionally dibagi operator menyang daging lan elit? sampeyan bodho lan metu saka barang lawas, lan sampeyan, minangka elit, bakal njagong ing anyar sing luwih dilindhungi ... kabeh padha, ora bakal cukup kuku kanggo kabeh ... Aku ora setuju karo kowe
      2. +1
        13 Agustus 2015 11:41
        Kutipan: Nevsky_ZU
        Kira-kira 5 taun kepungkur, aku bakal seneng karo modernisasi iki ... nanging saiki kita kudu mbuwang kabeh upaya kanggo produksi baris Armata lan Kurganets. Carane akeh bisa upgrade?


        sing, conditionally dibagi operator menyang daging lan elit? sampeyan bodho lan metu saka barang lawas, lan sampeyan, minangka elit, bakal njagong ing anyar sing luwih dilindhungi ... kabeh padha, ora bakal cukup kuku kanggo kabeh ... Aku ora setuju karo kowe
      3. +9
        13 Agustus 2015 11:47
        Kabeh iku gampang banget, nalika potensial entek, lan peralatan dadi lungse, banjur dibusak, nanging anggere duwe kesempatan kanggo modernisasi tanpa kompromi kuwalitas pertempuran, iku bakal modernisasi! Kajaba iku, biaya akeh dhuwit kanggo ngrampungake kabeh tentara, lan iki uga dudu kasunyatan sing isih enom, nanging saiki ana krisis ing pekarangan !!! Dadi, kita nindakake kabeh kanthi bener, lan pabrik-pabrik kerja lan nyimpen !!!
    5. +5
      13 Agustus 2015 11:38
      "Tuku tuku BMP-3 wis diterusake lan direncanakake bakal nyedhiyakake paket lengkap (batalyon dening batalyon) menyang unit Angkatan Darat," ujare Jenderal Salyukov lan kontrol komando.

      Secara total, ing taun 2020, direncanakake nyedhiyakake luwih saka 5 anyar lan udakara 6 model senjata lapis baja lan peralatan militer, uga udakara 14 unit kendaraan modern.

      "Kanggo nglengkapi formasi lan unit militer Angkatan Darat, direncanakake tuku tank T-72B3 modern, kendaraan tempur infanteri BMP-3, BMP-2 modern, pengangkut personel lapis baja BTR-82A," ujare Kolonel Jenderal Oleg Salyukov.

      http://newsland.com/news/detail/id/1481168/
    6. +3
      13 Agustus 2015 11:40
      Versi BMP-2M sing ditingkatake nampa layar lapis baja lan kisi tambahan kanggo nglindhungi peluru kaliber gedhe lan amunisi kumulatif.


      Aku weruh ambruk-mati "layar kisi" lying ing pinggir dalan, lan aku ngerti ease karo kang "mabur mati" nalika nggunakake mobil ing kahanan angel. Lan ora ing pertempuran, nanging mung amarga maneuvering ing kahanan cramped ...

      Aku uga ndeleng teknik kasebut, sing "layar" ora mbantu ...
      1. +6
        13 Agustus 2015 11:52
        Iku gumantung ing apa isin adoh saka technique, nawakke ngalahake metu lan apa ngomong bab kendaraan tempur infanteri, padha dimaksudaké kanggo transportasi lan support geni, lan ora kanggo pindhah ing serangan karo saber ing tenggorokan! Sampeyan bisa ngalahake apa wae, nanging sampeyan kudu modernisasi !!!
        1. +3
          13 Agustus 2015 11:55
          Kutipan: Serpent AAA
          Sampeyan bisa ngalahake apa wae, nanging sampeyan kudu modernisasi !!!


          Nanging kanthi wicaksana.

          Karet-kain (tali) layar - "celemek", ora kurang efektif ing cilik saka karusakan saka RPGs, nanging ing wektu sing padha MORE THINKING loro ing perang lan ing operasi ...

          Kanggo sawetara alasan, pengalaman nggunakake ing BMPT "Terminator" ora nemokake aplikasi, lan "kisi" karo survivability dubious poked nang endi wae lan nang endi wae ...
    7. +2
      13 Agustus 2015 11:59
      Ing Course saka karya kanggo nambah tingkat pangayoman, versi Kurgan saka BMP-2M wis ngalami sawetara owah-owahan. Opsi pisanan kanggo pangayoman tambahan kalebu panel waja sing bisa tahan peluru 12,7 mm saka kabeh sudhut, uga grilles anti-kumulatif. Kajaba iku, bagean awak ditutupi karo unit perlindungan dinamis sing dikembangake ing Institut Riset Baja. Kanggo sawetara alasan, utamane amarga risiko ngrusak awak mesin nalika proteksi dinamis dipicu, pilihan iki kanggo langkah-langkah tambahan ora ditawakake kanggo pelanggan lan pungkasane dadi dhasar kanggo pangembangan anyar.
    8. -6
      13 Agustus 2015 12:10
      Napa kita kudu Armata! Napa kita kudu Kurgan! Kita bakal numpak ing kuburan massa infanteri v2.mmmmmmmmmm!
    9. +2
      13 Agustus 2015 13:15
      Ing endi sampeyan nemokake kaya sing disedhiyakake minangka dhasar anyar?
      Kanggo kula, dheweke kanthi tenang nggambarake modernisasi. Pangembang dandan iki ditawakake kanggo wong-wong sing duwe mobil kasebut supaya bisa nambah umure kanthi nambah kemampuan tempur. Suriah sing padha bakal nindakake norma. Ing kasus apa wae, iki minangka dhuwit nyata kanggo pabrik, mula ayo padha nindakake.
      Miturut cara, iku wis suwe. Menang USA M113 lan Bradley wis nindakake iki kanggo dangu. Nyedhiyakake pabrik kanthi karya.
    10. +4
      13 Agustus 2015 13:35
      Siria sing padha bakal ditindakake

      Suriah bisa uga mlebu norma, nanging supaya tentara dhewe numpak waja sing ora ana analog ing jagad iki?
      Lan pertahanan kuwi "bisa"?
      Ing foto, modernisasi BMP-2 saka Slovaks (3) lan versi Ceko-Israel (2) lan (1)

    11. +1
      13 Agustus 2015 13:55
      Modernisasi Belarusian-Slovak saka BMP-1. Diwenehake menyang negara-negara Arab. Kira-kira 40 unit ana ing layanan karo Angkatan Bersenjata Republik Belarus
  2. + 13
    13 Agustus 2015 11:35
    Ana ewonan BMP2 ing pasukan kasebut. Yen ana kesempatan kanggo modernisasi kanthi serius, mula iki kudu ditindakake. BMP NEW ing jumlah serius ora bakal rauh. Kajaba iku, ana kelemahan sing luwih akeh masalah ing tentara, sing luwih apik kanggo mbuwang dhuwit ing wiwitan. Mulane, modernisasi massa inexpensive, ing mratelakake panemume, mesthi luwih apik tinimbang sawetara atus kendaraan tempur infanteri anyar.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +5
      13 Agustus 2015 11:38
      ditambah ewonan mobil ing luar negeri sing modernisasi bakal nggawa dhuwit tambahan ...
    3. 0
      13 Agustus 2015 11:51
      Sapa sing ngomong yen dheweke ora larang?
      1. +1
        13 Agustus 2015 12:07
        Kutipan saka IZUM
        Sapa sing ngomong yen dheweke ora larang?


        pisanan ... modernisasi digawa metu minangka bagéan saka mrikso utama ... ing cendhak, ing basa diakses kuwi .. ibukutha nalika mung kothak tetep saka mobil sawise disassembly, padha ngganti menyang komponen anyar lan rakitan, peralatan tambahan. dipasang lan mobil meh anyar metu.. dadi rega modal ditambah rega peralatan anyar ...

        kaloro ... iku mesthi luwih murah kanggo upgrade sampel sing wis ana tinimbang nggawe sing anyar ... mbandhingake rega Kurgan lan BMP 2

        lan katelu ... pitakonan rega?
      2. Komentar wis dibusak.
  3. -13
    13 Agustus 2015 11:37
    Sampeyan wis entuk karo body kit saka bar. Nglakoni sing lumrah. Stalinis sing kuat. Kabeh BMPs menyang mbucal. Nanging, menehi prajurit tank liyane. Malah sing lawas.
    1. avt
      +6
      13 Agustus 2015 11:43
      Quote: Benson
      Nanging, menehi prajurit tank liyane. Malah sing lawas.
      wong bodho
      Benson kanggo pribadi ndandani kaping Perang Donya I, njabut saka pedestal wassat Ana ing sisih lor lan ing Surya kanggo ngirim karo ISIS kanggo perang - heroically nepaki nasibe dhewe ing bisnis ngguyu .
      1. -10
        13 Agustus 2015 11:56
        Kutipan saka avt
        Benson kanggo pribadi ndandani kaping Perang Donya I, mbusak saka pedestal Ana ing sisih lor lan ing Surya.

        Kenapa saka alas? Nanging T-55 lawas, utamane huruf pungkasan, bakal luwih dipercaya tinimbang BMP. Malah BMP-3. Apa ana T-55. KV-85 utawa KV-1 saka modifikasi apik. KV-1E. Cukup apik, malah dina iki.
        1. avt
          +7
          13 Agustus 2015 12:12
          Quote: Benson
          Apa ana T-55. KV-85 utawa KV-1 saka modifikasi apik. KV-1E. Cukup apik, malah dina iki.

          wassat Mungkasi karo "perang tank" iki, nglawan latar mburi panas lan fase aktif rembulan, kampanye kasebut tumindak kanthi pribadi ing otak.
          Quote: Benson
          . Stalinis sing kuat.

          Malah Stalin, sing sampeyan narik kawigaten, ora main, nanging ing Ivanovskaya Square dheweke felt wesi nyata karo tangane dhewe lan saka prabédan saka "modifikasi apik" tenan mangertos KV. ayu "ing wangun.
          Quote: Benson
          Nanging T-55 lawas, utamane huruf pungkasan, bakal luwih dipercaya tinimbang BMP. Malah BMP-3.

          Sampeyan ora bakal nggawa.
        2. +7
          13 Agustus 2015 12:15
          Quote: Benson
          Apa ana T-55. KV-85 utawa KV-1 saka modifikasi apik. KV-1E. Cukup apik, malah dina iki.

          KV-85, KV-1 utawa KV-1E? belay
          Monsieur jelas ngerti akeh babagan perversions ...

          20 km / jam ing dalan sing reget, ngganti saringan udara saben 2 jam Maret, rem wedged nalika ngowahi, poros twisting lan kelangan untu gearbox, radiator sing nggodhok, mokal kanggo ngowahi menara nalika tumit, visibilitas ora puas ...

          Ora muspra, sanajan sawise kabeh nganyarke, garis KV mati ing 1943, menehi dalan kanggo garis IS. Malah senadyan kasunyatan sing pangayoman waja saka KV luwih apik (waja mbalek mungsuh cast waja ing IP).
          1. -4
            13 Agustus 2015 12:29
            Kutipan: Alexey R.A.
            Monsieur jelas ngerti akeh babagan perversions ...

            Apa perversion iki?
            Kutipan: Alexey R.A.
            20 km / jam ing dalan sing reget, ganti filter udara saben 2 jam, rem wedged nalika ngowahi, poros twisting lan untu gear ilang, radiator sing nggodhok, ora bisa nguripake menara.

            Iki ditrapake mung kanggo mobil ing taun-taun awal produksi. 39 lan 40. Banjur linuwih HF digawa menyang tingkat rata-rata wektu kasebut. Kanggo mesin abot kuwi.
            Kutipan: Alexey R.A.
            ulasan elek...

            Lan apa salah karo visibilitas HF? Dheweke mesthi luwih apik tinimbang mayoritas pesaing. Iki dudu T-34. Lan visibilitas KV-85 umume ora luwih elek tinimbang IS utawa model Jerman apa wae.
            Kutipan: Alexey R.A.
            Ora muspra, sanajan sawise kabeh nganyarke, garis KV mati ing 1943, menehi dalan kanggo garis IS. Malah senadyan kasunyatan sing pangayoman waja saka KV luwih apik (waja mbalek mungsuh cast waja ing IP).

            KV mati amarga tank iki larang lan rumit. Butuh 333 wong saben jam kanggo ngumpulake siji HF. dene kanggo majelis IS-2 udakara 240 wong / jam. Nanging, KV minangka tank abot sing lengkap. Sehat, kuat lan aman. Lan IS-2 minangka TT sing kompak banget ing ukuran ST, sing ndadekake ora tank lengkap. Lan umume, sing lungguh ana (aku lungguh) - ora perlu nerangake apa-apa. Iku mung kapsul pati. Utamane kanggo mekanik. Nanging ing KV-shke iku normal, kaya ing ABRAMS. Lan mesthi bakal luwih apik tinimbang BMP-2 ing konflik rata-rata. Tundhuk panggantos bagean saka unit sing padha saka T-55.
            1. avt
              +3
              13 Agustus 2015 12:44
              Quote: Benson
              KV mati amarga tank iki larang lan rumit. Butuh 333 wong saben jam kanggo ngumpulake siji HF. dene kanggo majelis IS-2 udakara 240 wong / jam. Nanging, KV minangka tank abot sing lengkap. Sehat, kuat lan aman. Lan IS-2 minangka TT sing kompak banget ing ukuran ST, sing ndadekake ora tank lengkap.

              ngguyu ngguyu Nah! Iki apik ! Inggih, jujur ​​- ora ana tembung!ngguyu
              Kutipan saka vorobey
              iya, aturan gamers...

              Bener! Ing kene obat ora duwe daya! Malah yen wong mutusaké kanggo nyoba kanggo lay metu dokumen sing kaping kanggo wong, tabel disusun sawise shelling saka conto komparatif - ora fodder jaran.
              1. -6
                13 Agustus 2015 12:48
                ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu AH-AH-AH-AH!!!
            2. +1
              13 Agustus 2015 13:08
              Quote: Benson
              Iki ditrapake mung kanggo mobil ing taun-taun awal produksi. 39 lan 40. Banjur linuwih HF digawa menyang tingkat rata-rata wektu kasebut. Kanggo mesin abot kuwi.

              Iki ditrapake kanggo kabeh KV nganti KV-1S. Sadurunge wiwitan perang, tanduran kasebut ora mbenerake cacat desain siji ing KV, mbatesi dhewe kanggo paliatif: umpamane, tinimbang ngilangi panyebab saka tuas perpindahan gigi sing mandheg, tanduran kasebut mung nambah tuas. ngunci.
              Quote: Benson
              Nanging, KV minangka tank abot sing lengkap. Sehat, kuat lan aman.

              Hasil tes:
              50-mm anti-tank gun PaK.38, armor-piercing biasa:
              Lembar normal 75-mm nuduhake watesan kekuatan mburi 700 m, watesan penetrasi liwat 400 m, yaiku, wiwit saka jarak 700 m lan luwih cedhak, PaK.38 bisa nembus waja saka KV sing ora dilindhungi, saka 400 m iku dijamin nembus.
              50 mm anti-tank gun PaK.38, sub-kaliber:
              Lembar 75-mm ing sadawane normal nuduhake watesan kekuatan mburi 870 m, watesan penetrasi liwat 740 m, kanthi sudut 30 derajat menyang normal 530 lan 470 m, masing-masing.
              37 mm anti-tank gun PaK.36, sub-kaliber:
              Lembar 75-mm ing sadawane normal nuduhake watesan kekuatan mburi 180 m, watesan penetrasi liwat 120 m.

              Quote: Benson
              Lan mesthi bakal luwih apik tinimbang BMP-2 ing konflik rata-rata. Tundhuk panggantos bagean saka unit sing padha saka T-55.

              Ya, ya, ya ... tank 50-ton tanpa infantri bakal luwih apik tinimbang kendaraan tempur infanteri.
              Miturut cara, bagéan saka aggregates - iki mesin rampung, transmisi, pengamatan lan piranti komunikasi. Ditambah suspensi.
              Lan minangka asil, kita njaluk tank karo pangayoman lan gaman Samsaya Awon saka T-55.
              1. -3
                13 Agustus 2015 13:28
                Kutipan: Alexey R.A.
                Sadurunge wiwitan perang, tanduran kasebut ora mbenerake cacat desain siji ing KV, mbatesi dhewe kanggo paliatif: umpamane, tinimbang ngilangi panyebab saka tuas gearshift nuthuk metu ing gerakan, tanduran mung nambah tuas. ngunci.

                Ndandani akeh. Kunci tuas sing padha minangka conto kanggo sampeyan.
                Kutipan: Alexey R.A.
                Hasil tes:

                Inggih, ayo ngomong babagan KV-1E kanthi paket waja modular. Kanggo bathuk 52 ton 75mm + 30mm (liwat celah udara 20mm) = paket 105mm / 30g (125mm / 30g). Aku bakal ngedhunake papan kanthi 75mm. Papan ing ndhuwur 75mm + 30mm = 105mm mbalek waja. Menara punika sami. Iki umume luwih kuat tinimbang TIGER. Lan kasunyatan sing sawetara jinis bedhil pierced waja iki .. Inggih, padha pierced tank sembarang. Lan macan iku ditusuk. Iku mung sing KV-1E iki waja paling kuat lan mulane iku luwih abot. Lan modul sing rusak gampang diganti karo sing anyar.
                Kutipan: Alexey R.A.
                Ya, ya, ya ... tank 50-ton tanpa infantri bakal luwih apik tinimbang kendaraan tempur infanteri.

                Dadi mandeg. Apa sampeyan setuju yen ing wayahe bedhil motorized ing kendaraan tempur infanteri obah istimewa ing ndhuwur waja? Apa sampeyan bakal mbantah babagan iki? Yen ora, apa bakal nyegah wong-wong mau saka numpak KV-1E ing ndhuwur waja uga? Saiki mbandhingake prabédan. Sampeyan ana ing BMP-2, sing, nyatane, pierces EVERYTHING: kabeh peluru 14,5mm lan 12,7mm. Malah bisa nembus 7,62mmx54R. Lan yen cedhak lan 7,62mmx39. Umume kita bakal meneng babagan RPG utawa ATGM hit. Utawa ayo ngomong - sampeyan ana ing T-72B favorit. Ing perang karo layar sisih ambruk lan bejat minangka biasanipun, hanging tatters. Ing kutha. Ya, ing ngarep sampeyan duwe "bathuk" beton bertulang sing ora bisa ditembus. Apa babagan papan? 80mm ndhuwur mung. Lan saka ngisor ngelawan AZ - 20mm / 45g. Ana sing bakal teka - lan ing mburi waja AZ kanthi amunisi saka tutup (kardus) biaya, sing bakal langsung murub. Lan apa sing bakal jelas lan bisa dingerteni. Lan saka ngisor sampeyan uga duwe 20mm lan mine sembarang bakal break liwat lan maneh jotosan kanggo AZ lan meh wuda mesiu. Akibaté - menara suwek. Lan ing KV-1E lawas, sepisanan, kabeh sisih ngisor bakal dadi 75mm (paket 125mm ing ndhuwur). Ing ngisor 40mm (wis ngalangi), lan ora 20mm kaya ing T-72 Panjenengan. Lan sing paling penting, meh kabeh amunisi ing KV-1E dumunung ing kothak logam protèktif ing lantai, lan cangkang kesatuan dhewe duwe cangkang sing bisa dipercaya ... Apa sampeyan entuk bedane?
                Kutipan: Alexey R.A.
                Miturut cara, sawetara unit rampung mesin, transmisi, pengamatan lan piranti komunikasi. Ditambah suspensi.
                Lan minangka asil, kita njaluk tank karo pangayoman lan gaman Samsaya Awon saka T-55.

                Kenapa liontin? Suspensi KV-1 meh padha karo T-72, mung tanpa bandage karet. Dheweke ora tau ngalami masalah. Ora - mung final drive lan kothak. Engine lawas - 600l.s. luwih kuat tinimbang T-55. Kaya iki:
                1. 0
                  13 Agustus 2015 14:20
                  Quote: Benson
                  Ndandani akeh. Kunci tuas sing padha minangka conto kanggo sampeyan.

                  Kunci tuas ora fix, nanging langkah sementara. Saiki sopir kudu mbukak kunci tuas sadurunge ngalih, lan sawise ngalih, mblokir maneh. Lan kabeh iki - ing perang, ing geni mungsuh lan karo bedhil kang diperlokaké liwat sirahe.
                  Ndandani yaiku supaya tuas ora bisa metu nalika nyopir tanpa detent.

                  Minangka kanggo liyane, masalah karo sistem cooling, saringan online, kekuatan gearbox lan transmisi, rem ing HF padha nyatet loro ing 1940 lan 1941. CHI padha.
                  Quote: Benson
                  Inggih, ayo ngomong babagan KV-1E kanthi paket waja modular. Kanggo bathuk 52 ton 75mm + 30mm (liwat celah udara 20mm) = paket 105mm / 30g (125mm / 30g). Aku bakal ngedhunake papan kanthi 75mm. Papan ing ndhuwur 75mm + 30mm = 105mm mbalek waja. Menara punika sami. Iki umume luwih kuat tinimbang TIGER.

                  Hehehe...Lan kok tank sing apik banget iki dijupuk metu saka produksi wis ing Agustus 1941?
                  Petunjuk sethitik - transmisi lan penundaan KV diwilang adhedhasar massa tank ing 40 ton. Mesin turret traverse umume dijupuk saka T-28, ing ngendi massa turret luwih sithik telu.
                  Quote: Benson
                  Dadi mandeg. Apa sampeyan setuju yen ing wayahe bedhil motorized ing kendaraan tempur infanteri mindhah istimewa ing ndhuwur waja? Apa sampeyan bakal mbantah babagan iki?

                  Ora maneh. Kang menehi kritik dening LJ uv. Mokrushin, riflemen motorized aktif nggambar ... padha diwulang kanggo mindhah ing pangayoman saka waja.
                  Quote: Benson
                  Lan ing KV-1E lawas, sepisanan, kabeh sisih ngisor bakal dadi 75mm (paket 125mm ing ndhuwur). Ing ngisor 40mm (wis ngalangi), lan ora 20mm kaya ing T-72 Panjenengan.

                  Penetrasi waja PG-7V kuna yaiku 260 mm. Lan hibah iki wis diprodhuksi akeh banget sing cukup kanggo kabeh wong.
                  Malah long-rotten RPG-18s - lan padha pierced 300 mm waja.
                  Dadi 80, 75 utawa 20 mm - kanggo RPG ora masalah. Siji-sijine pangayoman tank ing proyeksi lateral yaiku deteksi awal lan penindasan senjata anti-tank.
                  Quote: Benson
                  Kenapa liontin? Suspensi KV-1 meh padha karo T-72, mung tanpa bandage karet. Dheweke ora tau ngalami masalah.

                  Kanggo HF dhasar:
                  Bahan tes nuduhake yen sanajan ana mesin sing duwe daya 600 hp. (kang ora bisa rampung dibusak amarga sistem cooling miskin), transmisi lan sasis bisa ing watesan ndhuwur lan ora ngidini opsi kanggo nambah massa lan daya engine, nalika pisanan iku kudu ono, lan liya perlu.

                  Miturut cara, rollers ing HF sawise shielding wiwit gagal banget cepet.
                  1. -2
                    13 Agustus 2015 14:38
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Hehehe...Lan kok tank sing apik banget iki dijupuk metu saka produksi wis ing Agustus 1941?

                    Jawaban iki prasaja - kanggo KV-1 ing 41, mung ora ana mungsuh pantes. Malah T-34s gampang direndhem. Ing wektu sing padha, KV-1, minangka tank abot sing modern banget, nuntut dhukungan teknis. ARV, BTS, crane self-propelled, lapisan jembatan tank, lsp. Lan kaya tank abot WW2 sing khas, ora bisa dipercaya. Beda karo stereotipe sing ana, kudu dikandhakake manawa ALL tank abot WW2 ngalami linuwih. Macan uga padha. Nah, banjur isih ora ana teknologi kanggo monster 50-ton kanggo drive kaya ZHIGULI tanpa masalah. Ing tembung liyane, kita duwe alat sing ora ngerti carane nggunakake. Sing luwih apik - AKM utawa pedhang? Mesthi AKM. Ing pulo sing adoh ana prajurit Papua loro. Menehi siji pedhang, liyane AKM - sing bakal menang? Mekaten.
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Ora maneh. Kang menehi kritik dening LJ uv. Mokrushin, riflemen motorized aktif nggambar ... padha diwulang kanggo mindhah ing pangayoman saka waja.

                    Mangkono anggone padha DIWAJARI. Wiwit BMP-1. Nanging nyatane, kepiye? Aja ngapusi awake dhewe utawa wong liya.
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Dadi 80, 75 utawa 20 mm - kanggo RPG ora masalah. Siji-sijine pangayoman tank ing proyeksi lateral yaiku deteksi awal lan penindasan senjata anti-tank.

                    Inggih, sepisanan, aku mbandhingake KV-1E karo BMP-2 (mulane diskusi diwiwiti), lan ora karo tank T-72B sing kuat. Dadi, dibandhingake karo BMP-2, tank KV-1E dijamin ngemot:
                    1. kabeh peluru.
                    2. kabeh pecahan.
                    3. kabeh meriam 25-30mm bedhil otomatis saka kendaraan tempur infanteri, helikopter / pesawat.
                    4. model lawas RPG karo sawetara latihan.
                    Ora cukup, setuju. Aja nyalahake KV-1E lawas amarga ora bisa nahan serangan VAMPIRE. Minangka kanggo comparison karo T-72B, ngisor lan sisih KV-1E obyektif luwih dilindhungi saka T-72B. KV-1E nduweni amunisi sing luwih apik lan aman (tumit Achilles kabeh tank arsitektur T-64). Inggih, lan sing paling penting - aku ora bakal numpak KV-1E ing saham. Aku bakal rock iku paling apik saka kemampuanku. Apa sing ngalangi dheweke saka welding layar sisih kanggo awak lan menara? Apa sing ngalangi rada ngiyataken pangayoman anti-kumulatif bathuk? Apa sing nyegah saka scalded karo 4C20? Saben uwong bakal luwih apik tinimbang BMP-2. cetha.
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Kanggo HF dhasar:

                    KV-1 bobote 48 ton. KV-1E - 52 ton. Bedane 4 ton iku omong kosong.
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Miturut cara, rollers ing HF sawise shielding wiwit gagal banget cepet.

                    Aku bakal sijine rollers saka T-1 ing KV-80EM sandi. Sanalika padha pas.
                    1. +2
                      13 Agustus 2015 17:28
                      Quote: Benson
                      Jawaban iki prasaja - kanggo KV-1 ing 41, mung ora ana mungsuh pantes. Malah T-34s gampang direndhem.

                      Ugh... dudu.
                      Sampeyan ngomong iki 2 TD - minus seket KV kanggo 2 dina perang ing Juni 1941. Utawa 124 tank brigade, kang ora bisa break liwat 30 km isthmus antarane St. Petersburg lan Oranienbaum Piglet ing KV lan ilang. ing perang meh kabeh mobil.
                      Quote: Benson
                      Nanging nyatane, kepiye? Aja ngapusi awake dhewe utawa wong liya.

                      Nanging nyatane, ing taun kepungkur nalika pawai tapel wates, senapan bermotor ora katon ing waja.
                      Quote: Benson
                      Dadi, dibandhingake karo BMP-2, tank KV-1E dijamin ngemot:
                      3. kabeh meriam 25-30mm bedhil otomatis saka kendaraan tempur infanteri, helikopter / pesawat.
                      4. model lawas RPG karo sawetara latihan.

                      Aku malah ora yakin bab 25mm - amarga ana M919 DU APFSDS-T.
                      Kanthi persiapan tartamtu - kepiye? Cut layar? Sampeyan uga bisa nyumerepi ing BMPs. DZ? Banjur massa mundhak.
                      Quote: Benson
                      Aja nyalahake KV-1E lawas amarga ora bisa nahan serangan VAMPIRE.

                      Imago (kene: substitusi - lat.) - technique enem. Iku kasusun ing kasunyatan sing maca diwenehi sawetara kewan boneka unimaginable sing ora ana hubungane karo mungsuh nyata, sawise mungsuh fiksi iki numpes.

                      Tampilake ing ngendi aku ngomong babagan RPG modern? Ing nalisir, Aku ndhukung sing malah kuna PG-7V lan RPG-18 mbebayani kanggo HF.
                      Quote: Benson
                      Inggih, lan sing paling penting - aku ora bakal numpak KV-1E ing saham. Aku bakal rock iku paling apik saka kemampuanku. Apa sing ngalangi dheweke saka welding layar sisih kanggo awak lan menara?

                      Ora bisa nginstal modul. Ora cukup kapasitas mbukak. ngguyu
                      Quote: Benson
                      KV-1 bobote 48 ton. KV-1E - 52 ton. Bedane 4 ton iku omong kosong.

                      Sampeyan nerangake babagan penundaan lan transmisi - manawa, saliyane 8 ton kakehan model dhasar, kudu tahan 4 ton liyane. eseman
                      Shafts bengkong lan pindah dadi gundul, ora saka urip apik. Lan ora saka urip sing apik, sawise KV-1E, KV dhasar kudu dihentikan - lan diganti karo caktank karo pangayoman waja suda.
                      Operasi normal saka suspensi lan transmisi KV mung bisa ditindakake kanthi nyuda bobot tank dadi 42,5 ton.
                      1. 0
                        13 Agustus 2015 18:21
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Nanging nyatane, ing taun kepungkur nalika pawai tapel wates, senapan bermotor ora katon ing waja.

                        Aku ngomong ing perang.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Sampeyan ngomong iki 2 TD - minus seket KV kanggo 2 dina perang ing Juni 1941.

                        Iku ora kaya sing sampeyan pikirake. Tundhuk serviceability lan tangan langsung kru KV-1, PRIZRAK (minangka wong Jerman kasebut) minangka perkara sing elek kanggo Jerman. Kolobanov minangka conto kanggo sampeyan.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Aku malah ora yakin bab 25mm - amarga ana M919 DU APFSDS-T.

                        Ora bakal rusak. Iku pecah nang endi wae watara 60mm.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Kanthi persiapan tartamtu - kepiye? Cut layar? Sampeyan uga bisa nyumerepi ing BMPs. DZ? Banjur massa mundhak.

                        Uga, saliyane kit awak standar karo modul waja KV-1E, aku bakal nambah sheet lancip saka waja ing segi telu karo wedhi Isi ing SLD lan VLD. Aku bakal nambah layar sisih baja karo inter-roller mandeg. lempitan. Ketebalan 10-15 mm. Ing menara, aku bakal ndawakake bonks modul tambahan, lan menyang reresik 4C20. Wedge saka waja ing mantlet gun. Tinimbang mriem 76mm - 57mm S-60 senapan serbu utawa 76mm laras kapal digawe adhem. Ing bathuk awak, menara lan layar sisih - 4S20. Total 54 ton.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Shafts bengkong lan pindah dadi gundul, ora saka urip apik.

                        Padha ora nggulung munggah karo. Ya, lan kabeh iki ganti dadi unit T-55 utawa T-80.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        lan ngganti karo kaktank karo pangayoman waja suda.

                        Apa masalahe banjur? "Kaya tank" ing varian KV-85 lan KV-122, ing umum, MBT paling apik ing donya ing wektu iku. 43 km / h, waja 100-105mm lan 85-100-122mm gun, sehat, nyaman - nanging sing liyane ing donya bisa kurban iki? TIGER lan PANTHER lagi ngaso.


                        http://topwar.ru/46134-kvas-kak-on-est.html
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Ora bisa nginstal modul. Ora cukup kapasitas mbukak.

                        Kanthi penundaan persis padha +1, roller trek digawe dening monsters kayata KV-3, KV-4, ngebotake h.z. pinten puluhan ton. Ora ing kasus iki. Sampeyan salah. Sasis KV-1 sampurna dirancang kanggo bobot saka kendaraan lan duwe cadangan ngalangi kanggo modernisasi.
                      2. 0
                        14 Agustus 2015 10:26
                        Quote: Benson
                        Iku ora kaya sing sampeyan pikirake. Tundhuk serviceability lan tangan langsung kru KV-1, PRIZRAK (minangka wong Jerman kasebut) minangka perkara sing elek kanggo Jerman. Kolobanov minangka conto kanggo sampeyan.

                        Uh-huh ... siji conto kanggo kabeh 1941. Lan dheweke nuduhake - apa sing kedadeyan ing kolom kasebut, yen ing Maret sampeyan ngetung keamanan, pengintaian lan interaksi karo artileri.
                        Ngomong-ngomong, kepiye bukti dokumenter perang kasebut? Apa sampeyan nemokake bagean sing ana ing kolom kasebut? nglirik
                        Quote: Benson
                        Tinimbang mriem 76mm - 57mm S-60 senapan serbu utawa 76mm laras kapal digawe adhem. Ing bathuk awak, menara lan layar sisih - 4S20. Total 54 ton.

                        Ora bakal lepas landas. Wis 48 ton wis akeh.
                        Quote: Benson
                        Padha ora nggulung munggah karo. Ya, lan kabeh iki ganti dadi unit T-55 utawa T-80.

                        Lan apa sing isih ana ing KV? Kasus baut?
                        Quote: Benson
                        Apa masalahe banjur? "Kaya tank" ing varian KV-85 lan KV-122, ing umum, MBT paling apik ing donya ing wektu iku. 43 km / h, waja 100-105mm lan 85-100-122mm gun, sehat, nyaman - nanging sing liyane ing donya bisa kurban iki?

                        Kanggo KV-122 - 35 km / h. Lan 100 mm minangka bathuk menara. Awak tetep saka KV-1S - 75 mm bathuk, 60 mm sisih.
                        Miturut cara, KV-100 bisa nginstal meriam 100-mm. Nanging meh ora bisa digarap - amarga tradisional kanggo Grabin ukuran gedhe saka breech lan unitar dawa.
                        Quote: Benson
                        Kanthi penundaan persis padha +1, roller trek digawe dening monsters kayata KV-3, KV-4, ngebotake h.z. pinten puluhan ton.

                        Apa utawa nindakake? Siji-sijine saka seri supertank iki sing tekan medan perang digawe luwih entheng kanthi masang turret sing ora standar ("soket").
                      3. 0
                        14 Agustus 2015 11:56
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Uh-huh ... siji conto kanggo kabeh 1941. Lan dheweke nuduhake - apa sing kedadeyan ing kolom kasebut, yen ing Maret sampeyan ngetung keamanan, pengintaian lan interaksi karo artileri.

                        Lan Jerman ora ngetung apa-apa, KV-1 Kolobanov nampa luwih saka satus hit. Kabeh sing diduweni Nazi nembak dheweke. Ora nulungi.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Ora bakal lepas landas. Wis 48 ton wis akeh.

                        Nanging sing ngandika akeh? Aja omong kosong. Akeh ora kanggo tank dhewe, nanging kanggo infrastruktur sing mesthine ndhukung tumindak lan sing isih durung ana.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Lan apa sing isih ana ing KV? Kasus baut?

                        KV-1 padha. Onboard gearbox lan gearbox saka T-55. Roller trek saka T-80 (uga dijupuk saka bedhil self-propelled T-80 saka bedhil swadaya SU-14, sasis sing meh salinan KV-1, kajaba roda dalan - rol dipasang ing KV-1 tanpa karet amarga karet banjur kurang).
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Kanggo KV-122 - 35 km / h.

                        Kanggo kabeh 43km/j. KV-122 lelungan 35 km / h amarga padha sijine pemblokiran saka IS-2 karo engine banget. Dadi sadurunge KV-1S mung KV-1 ing ngendi blok saka KV-1S didorong. 40km / jam dheweke nyopir sanajan bobote 48-50 ton.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Lan 100 mm minangka bathuk menara.

                        Bathuk, sisih lan buritan menara dadi tepat.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Awak tetep saka KV-1S - 75 mm bathuk, 60 mm sisih.

                        Bathuk 75mm+30mm=105mm/30g (paket 125mm). Modul waja ing VLD saka KV-1E malah disimpen dening KV-1S.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Apa utawa nindakake?

                        Dheweke dianggep minangka massa sing kaya ngono. Lan malah padha nindakake.
                        Kutipan: Alexey R.A.
                        Nanging meh ora bisa digarap - amarga tradisional kanggo Grabin ukuran gedhe saka breech lan unitar dawa.

                        Grabin iku wong sing tangguh. Nalika Nazi padha perang ing cuttlefish ukuran Zaporozhets, kita wis nawakke normal lan bedhil normal kaya saiki. Daya http://topwar.ru/uploads/images/2015/534/hrkd256.jpg:
                      4. 0
                        13 Agustus 2015 18:48
                        KAKTANK:






                        macan:



                    2. +1
                      14 Agustus 2015 06:12
                      Mesthi wae, nuwun sewu ... nanging pungkasane sampeyan "macet" ing WoT sampeyan wong bodho Malah ing frasa kasebut bisa dideleng - "Lan sing paling Jahwéh, aku ora bakal numpak KV-1E ing Simpenan. Aku bakal ayunan iku kanggo paling kemampuan. Apa ngalangi saka welding layar sisih kanggo awak lan menara?" wassat
                      ... "Aku bakal sijine rollers saka T-1 ing KV-80EM sandi. Tengen." wassat

                      Aku ora mbantah, ing sawijining wektu KV minangka mobil sing apik ... Nanging saiki ?? Apa sampeyan ora duwe pikiran? Ayo dadi njupuk saka pedestals - MS-1, utawa Renault ngguyu
                      1. 0
                        14 Agustus 2015 11:48
                        Kutipan saka NOMADE
                        Aku ora mbantah, ing sawijining wektu KV minangka mobil sing apik ... Nanging saiki ??

                        Lan saiki luwih apik tinimbang BMP-2. Inggih, karo modifikasi sethitik mesthi.
                      2. 0
                        14 Agustus 2015 12:31
                        Nonton carane wong nyoba KV-85G. Carane kelangan lan nyaman ing njero:
        3. +6
          13 Agustus 2015 12:16
          Quote: Benson
          Quote: avtBanson kanggo ndandani pribadi kaping Perang Donya I, njabut saka pedestal Ana ing sisih lor lan ing Surya Apa saka pedestal? Nanging T-55 lawas, utamane huruf pungkasan, bakal luwih dipercaya tinimbang BMP. Malah BMP-3. Apa ana T-55. KV-85 utawa KV-1 saka modifikasi apik. KV-1E. Cukup apik, malah dina iki.


          iya, aturan gamers...
        4. Komentar wis dibusak.
    2. VP
      +2
      13 Agustus 2015 12:44
      Saben infantri ing tank karo sopir pribadi?
      1. -3
        13 Agustus 2015 12:50
        Kutipan saka VP
        Saben infantri ing tank karo sopir pribadi?

        Siji tank saben regu utawa platoon. nggih. Ana sing bisa ditunggangi (ing ndhuwur waja). Lan ing perang tansah ana dhukungan kanggo kendaraan lapis baja, sanajan tanpa interaksi karo unit tank sing nyata.
        1. VP
          +1
          13 Agustus 2015 13:01
          Lan apa prabédan antarane infantri motorized lan unit tank?
          Platoon - telung tank.
          Utawa ngilangi infantri bermotor, nransfer kabeh wong menyang pasukan tank?
          1. -2
            13 Agustus 2015 13:11
            Kutipan saka VP
            Lan apa prabédan antarane infantri motorized lan unit tank?

            Bedane yaiku infanteri bermotor, miturut ide asline, kudu perang bebarengan karo tank, ing kendaraan tempur infanteri, nalika lagi ing njero BMP. Dismounting mung yen pancen perlu. Bener, kabeh titik tampilan BMP ora ana ing daya tembak sing bisa diwenehake tank, nanging kanggo nglindhungi riflemen motor saka WMD lan geni mungsuh nalika operasi bebarengan karo tank. Nanging laku ndhikte aturane dhewe. Saiki wong normal ora nyopir ing BMP. nalika ndamu munggah utawa shelling mobil saka TCP, iki pati tartamtu. Saben uwong nitih ing ndhuwur waja. Nanging kanthi cara sing padha, sampeyan bisa numpak ing ndhuwur waja tank. Apa gunane BMP karton iki? Ana pengangkut personel lapis baja kanggo infantri bermotor. Lan ana tank sing nyedhiyakake daya tembak lan mobilitas infanteri ing kahanan pertempuran sing angel. Konsep kendaraan tempur infanteri kanthi waja entheng ora mbenerake awake dhewe, lan iki dadi jelas 20 taun kepungkur. Minangka infantri, iku luwih apik kanggo kula kanggo duwe normal, nawakke lengkap ing tangan, lan ora iki komplong timah karo grates gandheng.
        2. +1
          13 Agustus 2015 13:16
          Quote: Benson
          Kutipan saka VP
          Saben infantri ing tank karo sopir pribadi?

          Siji tank saben regu utawa platoon. nggih. Ana sing bisa ditunggangi (ing ndhuwur waja). Lan ing perang tansah ana dhukungan kanggo kendaraan lapis baja, sanajan tanpa interaksi karo unit tank sing nyata.

          ====
          sampeyan ngidini negara ing saindhenging donya kaya mengkono, ora bakal ana sing bisa dibela
        3. 0
          13 Agustus 2015 14:10
          Ing Chechnya, ing jamanku (2003-2006,42 MSD), gerakan ing waja dilarang kanthi urutan (padha nyopir kaya iki amarga bebaya bledosan tambang, uga, saka pameran gedhe), sadurunge nyopir 50 / 50 (setengah ing waja / setengah ing landing). Paling-paling, padha nandur penembak mesin saka PC / RPK utawa penembak senior saka AGS supaya yen ana serangan dadakan, bebarengan karo persenjataan BM, dheweke bakal nutupi mudhun saka pasukan pendaratan.
          Apa sampeyan mikir, yen padha wedi PG saka RPG, sampeyan ora Care babagan CO geni?
          Apa sampeyan infanteri? Apa sampeyan kudu nggawe pawai dawa ing kendaraan? Contone, unit MSD kaping 42 ing konflik ing 08.08.08/200/600 nggawe Maret XNUMX-XNUMX km, sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kedadeyan karo pasukan pendaratan?
          Ana rong jinis serangan, ing pertahanan sing disiapake lan sing ora disiapake, ing kasus sing sepisanan, cepet-cepet landing, ing kaloro, ora.
          Tank ana ing staf brigade / ana ing staf UKM (TP) / MSD (TD).
          1. 0
            13 Agustus 2015 14:40
            Kutipan saka: strannik1985
            Ana rong jinis serangan, ing pertahanan sing disiapake lan sing ora disiapake, ing kasus sing sepisanan, cepet-cepet landing, ing kaloro, ora.
            Tank ana ing staf brigade / ana ing staf UKM (TP) / MSD (TD).

            Ing praktikku, serangan infantri apa wae kudu ditindakake kanthi mlaku. Lan tansah duwe tank watara. Iku tank, dudu kendaraan tempur infanteri. Mung ing lapangan sampeyan mlayu sawise wong. Lan ing kutha sampeyan lunga dhisik lan menehi target target kanggo ngrusak omah iki utawa omah kasebut.
            1. +1
              13 Agustus 2015 15:18
              Saliyane tumindak serangan langsung, ana tugas kanggo mblokir obyek, nyedhiyakake IRD, nguatake unit sajrone wektu sing nguwatirake - tank ing kasus kasebut ora dibutuhake lan malah mbebayani, amarga padha ngrusak permukaan dalan. Malah nalika nyerbu ing baris dismounting, dear Benson, iku luwih apik kanggo njaluk ana, lan ing wangun cukup kanggo tumindak luwih (contone, ing mangsa utawa udan, ing cilik saka long march, etc.)
              Maneh, iki babagan perang, nanging sadurunge? Barang-barang pribadi, busa, kantong turu, tambahan b / c, jatah garing apa sing kudu digawa? Kita duwe akeh sampah ing BMPs (lan sampeyan ora bisa nindakake tanpa sepatu sing bisa dicopot, tas turu, ganti sandhangan, pejuang bakal lara lan dadi beban).
              Kanggo dhukungan tank, staf UKM duwe batalyon tank kabeh, lan staf MSD duwe resimen tank.
              1. 0
                13 Agustus 2015 15:28
                Kutipan saka: strannik1985
                Malah nalika nyerbu ing baris dismounting, dear Benson, iku luwih apik kanggo njaluk ana, lan ing wangun cukup kanggo tumindak luwih (contone, ing mangsa utawa udan, ing cilik saka long march, etc.)

                Pisanan kanthi truk, MRAP utawa APC. Banjur ing waja MBT. Apa masalahe?
                Kutipan saka: strannik1985
                Saliyane tumindak serangan langsung, ana tugas kanggo mblokir obyek, nyedhiyakake IRD, nguatake unit sajrone wektu sing nguwatirake - tank ing kasus kasebut ora dibutuhake lan malah mbebayani, amarga padha ngrusak permukaan dalan.

                Ing kasus kasebut, luwih becik nggunakake kendaraan lapis baja. Lan tank rodha padha kaya RUIKATA.
                Kutipan saka: strannik1985
                Barang-barang pribadi, busa, kantong turu, tambahan b / c, jatah garing apa sing kudu digawa? Kita duwe akeh sampah ing BMPs (lan sampeyan ora bisa nindakake tanpa sepatu sing bisa dicopot, tas turu, ganti sandhangan, pejuang bakal lara lan dadi beban).

                Kanggo barang pribadi, sampeyan kudu duwe BTR-80 utawa URAL. Yen sampeyan nyurung kabeh menyang kothak turret spare parts kanggo tank, iku ora bisa. Nanging ing perang utawa ing kahanan sing bisa diwiwiti kanthi tiba-tiba, infanteri kudu ana ing lemah lan duwe tank sing cedhak. Dudu kendaraan tempur infanteri / pengangkut personel lapis baja utawa liya-liyane, yaiku tank.
                1. +1
                  13 Agustus 2015 16:15
                  Quote: Benson
                  Kanggo barang pribadi, sampeyan kudu duwe BTR-80


                  saiki dheweke uga mutusake kanggo ngedhunake operator personel lapis baja ...

                2. +1
                  13 Agustus 2015 16:29
                  MCI optimal kanggo konflik lokal, apa sampeyan ngusulake supaya kabeh tentara dadi bahan peledak? Pengangkut personel lapis baja, sayang, wis suwe dadi kendaraan unit infantri linier, digunakake ing pawai lan ing perang. Apa sampeyan pengin nyuda unit senjata dhukungan saka kembar 14,5 / 7,62 dadi 30 mm 2A72?

                  Sampeyan ngladeni ing ngendi? Ing taun pinten?
                  RUIKAT nglawan T-54/55, bedhil 76 mm, 105 mm ing proyek kasebut. Armor anti peluru. Tegese, waja sing ringkih saka kendaraan lapis baja / kendaraan tempur infanteri ora cocog karo sampeyan, nanging apa sebaliknya kanggo tank roda? Ing endi logika?

                  Truk ing negara MSR? Napa KR lan operator ora nyenengake sampeyan ??
                  Kendaraan rodha duwe watesan luwih akeh babagan patensi, armor sing luwih lemah lan bersenjata luwih elek.
                  1. 0
                    13 Agustus 2015 16:40
                    Kutipan saka: strannik1985
                    MCI optimal kanggo konflik lokal, apa sampeyan ngusulake supaya kabeh tentara dadi bahan peledak? Pengangkut personel lapis baja, sayang, wis suwe dadi kendaraan unit infantri linier, digunakake ing pawai lan ing perang. Apa sampeyan pengin nyuda unit senjata dhukungan saka kembar 14,5 / 7,62 dadi 30 mm 2A72?

                    Ora. Aku mung milih divisi sing jelas. Kanggo polisi, OMON, SOBR ing urusane, lan kanggo infantri ing Maret - truk, pengangkut personel lapis baja utawa MRAP. Senadyan beda-beda sing jelas ing antarane kelas peralatan kasebut, ora ana bedane babagan panggunaan taktik sing ditrapake. Nanging kanggo infantri, pasukan khusus, marinir, lsp. ing umum kanggo militèr ing perang utawa cedhak - mung tank. OBT. Kabeh liyane mung setengah langkah. Teknologi kanggo wong miskin. Ana macem-macem kelas lan subkelas sing ora bisa diitung. Sing ora nambah efektifitas pertempuran utawa efisiensi mesin kasebut, nanging mung nyebabake kebingungan lan kebingungan ing sirah kita. Tank minangka kendaraan sing digawe kanggo perang ing jejere prajurit infanteri lan tanpa dheweke. Ora perlu reinvent setir.
                    Kutipan saka: strannik1985
                    RUIKAT nglawan T-54/55

                    Dheweke perang lan asring ngalahake dheweke.
                    Kutipan saka: strannik1985
                    Truk ing negara MSR? Napa KR lan operator ora nyenengake sampeyan ??

                    Wah, truk iku beda. lapis waja. Lan truk, ora kaya kendaraan lapis baja sing ngambang utawa kendaraan tempur infanteri, bisa bobote nganti 30 ton waja, mula durung dingerteni sing luwih apik. Lan nyatane, loro-lorone duwe niche panggunaan sing padha. Ing laku, ing antarane kebingungan kabeh teknik cahya iki, ora ana sing netepi aturan sing ketat babagan kasebut. Aturan kasebut ora dingerteni maneh sanajan para ahli teori sing nate nemokke.
                    Kutipan saka: strannik1985
                    Tegese, waja sing ringkih saka kendaraan lapis baja / kendaraan tempur infanteri ora cocog karo sampeyan, nanging apa sebaliknya kanggo tank roda? Ing endi logika?

                    Tank rodha ing wangun saiki uga ora wareg. Nanging konsep tank kuwi menarik lan duwe ruang lingkup dhewe. Tank rodha ora kudu ngambang, lan mulane, ing kendaraan 30x40 8-8 ton, tank sing dilindhungi banget bisa digawe. Dipercaya, akal lan cepet ing wektu sing padha.
                    1. 0
                      13 Agustus 2015 17:10
                      Bentenipun ageng sanget, truk menika kendaraan pendukung, mboten usah dilebokna tembelan GP/ROP, pos pemeriksaan, jumlahipun wonten batalyon/resimen terbatas, maksimal booking kabin anti peluru.
                      MRAP minangka taksi kanthi profil sempit menyang medan perang.
                      Pengangkut personel lapis baja cocok kanggo tugas saben dina lan kanggo pertempuran.
                      MBT kanthi jumlah 1 saben regu asring ora dibutuhake, perusahaan tank cukup kanggo batalyon.
                      Apa Sun miskin? Sapa ing donya umume nggunakake tank landings?

                      Sampeyan bisa uga, bakal ana omong kosong ageng, larang karo pangayoman, ing paling apik, ing tingkat BMP-2M. Apa gunane bingung anget karo alus?


                      Ya, nanging isih bakal luwih lemah tinimbang MBT normal ing kabeh babagan. Ora ono kanggo nyelehake dhuwit?
                      1. 0
                        13 Agustus 2015 17:21
                        Kutipan saka: strannik1985
                        Sapa ing donya umume nggunakake tank landings?

                        kita. Lan padha digunakake cukup sukses minangka sajarah wis ditampilake. Sampeyan ora kudu numpak waja tank ing perang. Sampeyan numpak nganti wiwitan perang, lan mung mlumpat kanthi cepet lan aja nyegah tank supaya ora ngowahi menara.
                        Kutipan saka: strannik1985
                        Bener, bedane gedhe banget

                        Ya, ora ana bedane gedhe. Tangan ing ati, ngomong wong tenan bothers karo iki? Apa ing tangan apa padha menehi. kuwi divisi hard. Tank, MBT - kendaraan lapis baja ringan (awan ageng) lan bedhil self-propelled, sistem rudal. KABEH. Otak ora cocok maneh. Iku stunt publisitas, ora luwih.
                        Kutipan saka: strannik1985
                        Ya, nanging isih bakal luwih lemah tinimbang MBT normal ing kabeh babagan. Ora ono kanggo nyelehake dhuwit?

                        Ora kurang daya geni. Mobilitas luwih apik. Lan rega isi uga. Umumé, mesthine luwih lemah, nanging ana ceruk.
                      2. 0
                        13 Agustus 2015 17:37
                        Sajrone WWII? Lan suwene kita butuh dadi kabecikan?
                        Ora mung iku, aku butuh tambahan b / c, jatah garing ing baris sing bubar direbut maneh, ngungsi sing tatu, sarana komunikasi sing luwih kuat tinimbang r / st sing bisa dipakai, minangka komandan unit kanggo mindhah pasukan menyang papan liya, mundur. unit saka perang. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh kendaraan dhewe ing staf regu / peleton / perusahaan, lan dudu tank sing dipasang.

                        Ora, sayang. Ana staf, ana peralatan kanggo tugas unit. MSR ora nyopir truk minangka kendaraan biasa.

                        Luwih cepet mung babagan kacepetan individu ing dalan gedhe, luwih elek ing persimpangan, mlaku padha. Suwene wis kita sijine 2A46 ing wheelbase?
                      3. 0
                        13 Agustus 2015 17:44
                        Kutipan saka: strannik1985
                        Ora mung iku, aku butuh tambahan b / c, jatah garing ing baris sing bubar direbut maneh, ngungsi sing tatu, sarana komunikasi sing luwih kuat tinimbang r / st sing bisa dipakai, minangka komandan unit kanggo mindhah pasukan menyang papan liya, mundur. unit saka perang. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh kendaraan dhewe ing staf regu / peleton / perusahaan, lan dudu tank sing dipasang.

                        Sampeyan kudu kendaraan dhewe ora mung kanggo tambahan, nanging malah kanggo SM utama. Lan banjur 6-8 majalah kanggo AK, 2-3 kothak kanggo PC lan 3-6 dijupuk kanggo RPG-7 - iki ora serius.
                        EMNIP, Isaev wrote (babagan alternatif kanggo "AK lan RPG ing 1941") sing tanpa armored personel carrier / infantri kendaraan tempur minangka bagéan saka MSO, iku meh mokal kanggo mundhakaken firepower saka infanteri lan lengen karo RPGs lan bedhil mesin. Infantryman mung ora nindakake kabeh ing dhewe, lan "transportasi terpusat", sanajan subordination ing tingkat batalyon, terus-terusan dadi ora ana lan ora ana.
                3. +1
                  13 Agustus 2015 17:38
                  Quote: Benson
                  Kanggo barang pribadi, sampeyan kudu duwe BTR-80 utawa URAL. Yen sampeyan nyurung kabeh menyang kothak turret spare parts kanggo tank, iku ora bisa.

                  Kanggo wiwitan, coba nyopot paling ora BC MSO lan nempelake daya tembak menyang kothak turret tank sajrone 2-3 dina gelut. Lan uga kabeh sing MSO lan dana iki perlu ing cilik saka operasi ing isolasi saka mburi kanggo 2-3 dina iki, nalika truk ambruk konco bebarengan karo mburi. Lan ing wektu sing padha, ora kanggo perang karo tanker sing kudu nyeleh bab sing padha kanggo tank, nanging uga kanggo pucuk barel tambahan.
                  Utawa sampeyan arep kanggo cosplay WWI, nalika advance saben dina ing nyerang diukur ing Unit kilometer?

                  Ngomong-ngomong, ing ngendi sampeyan arep nyelehake pasukan ing tank? liwat MTO? Oh iya... landing grill.
                  1. 0
                    13 Agustus 2015 18:08
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Kanggo wiwitan, coba nyopot paling ora BC MSO lan nempelake daya tembak menyang kothak turret tank sajrone 2-3 dina gelut.

                    Ya iku aku. guyon. Kothak turret spare parts kanggo tank kudu diisi karo kethokan bata abang utawa putih karo wedhi. Mbebasake dheweke, yen perlu, miturut jutaan dolar lan emas sing dijupuk saka mungsuh sing dikalahake.
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Lan uga kabeh sing MSO lan dana iki perlu ing cilik saka operasi ing isolasi saka mburi kanggo 2-3 dina iki, nalika truk ambruk konco bebarengan karo mburi. Lan ing wektu sing padha, ora kanggo perang karo tanker sing kudu nyeleh bab sing padha kanggo tank, nanging uga kanggo pucuk barel tambahan.

                    Aku ujar manawa kanggo tujuan kasebut cukup duwe URAL utawa BTR-80. Kenapa BMP dibutuhake? Yagene kabeh barang sampeyan bakal kobong?
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Ngomong-ngomong, ing ngendi sampeyan arep nyelehake pasukan ing tank? liwat MTO? Oh iya... landing grill.

                    Ing swiwi. Ing MTO yen bisa. Menyang menara. Ing ngarepe menara ing sudhut. Sampeyan bisa njupuk akeh wong. Regu kanggo siji tank iku normal. Iku luwih apik tinimbang BMP.
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Sampeyan kudu kendaraan dhewe ora mung kanggo tambahan, nanging malah kanggo SM utama. Lan banjur 6-8 majalah kanggo AK, 2-3 kothak kanggo PC lan 3-6 dijupuk kanggo RPG-7 - iki ora serius.

                    Minangka tanker AK, sampeyan ora perlu. Pistol utawa PDW AKS-74U. Lan RPG umume mungsuh kelas sampeyan. Mesthine ana papan kanggo PCT.
                    Kutipan: Alexey R.A.
                    Sajrone WWII? Lan suwene kita butuh dadi kabecikan?

                    Iku ora perlu, mung taktik anyar. Rampung sabdho. Carane akeh fasis miskin burned mudhun ing Khanomagi - ora count.
                    Kutipan saka: strannik1985
                    Suwene wis kita sijine 2A46 ing wheelbase?

                    Ana sasis banget ing 2A46 - BTR-80. Sampeyan kudu nggawe tank metu saka iku. Kabeh padha, kanggo monster ageng 8x8 7 landing wong - mung ngguyu. UAZ bakal luwih pas. TO BTR-80 mung ing turret karo bedhil 125mm.
                    1. 0
                      13 Agustus 2015 18:31
                      Kendaraan tempur infanteri minangka operator personel lapis baja sing padha, nanging kanthi kemampuan maneuver sing luwih apik (padha karo tank) lan senjata sing luwih kuat, tugas ing perang padha karo operator personel lapis baja - ndhukung unit kanthi geni lan maneuver.

                      Ora, iku apa mlarat. Lend-Lease armor personel operator digunakake minangka basis kanggo memori, ana ora cukup kanggo bedhil motorized.

                      Sampeyan ora bakal ngerti. Minangka sarana dhukungan ing medan perang, BTR-80 ora cocog karo sampeyan, nanging minangka basis tank, yaiku, kanthi tugas sing padha, kosok balene?
                      1. 0
                        13 Agustus 2015 18:44
                        Kutipan saka: strannik1985
                        Kendaraan tempur infanteri minangka operator personel lapis baja sing padha, nanging kanthi kemampuan maneuver sing luwih apik (padha karo tank) lan senjata sing luwih kuat, tugas ing perang padha karo operator personel lapis baja - ndhukung unit kanthi geni lan maneuver.

                        Ora. Fungsi pembawa personel lapis baja yaiku ngirim infanteri menyang papan perang lan ndhukung tumindake kanthi geni senjata udhara. Fungsi BMP yaiku kanggo nindakake pertempuran bebarengan karo tank ing formasi pertempuran. Kajaba iku, infantri gelut utamane saka njero BMP, nggunakake proteksi kasebut, mung mudhun yen ana darurat. Dadi dheweke mikir nalika nggawe BMP, nanging kabeh dadi beda.
                      2. 0
                        13 Agustus 2015 18:56
                        Ing kahanan panggunaan senjata pemusnah massal lan / utawa nalika nyerang pertahanan sing ora disiapake, luwih-luwih, loro operator personel lapis baja lan kendaraan tempur infanteri.
                        Nalika nyerang pertahanan sing disiapake, l / s, loro ing operator personel lapis baja lan ing kendaraan tempur infanteri dicampur, mung kru BM sing isih ana.
                        Ing ngendi sampeyan dadi prajurit infantri?
                      3. 0
                        14 Agustus 2015 11:21
                        Kutipan saka: strannik1985
                        Ora, iku apa mlarat. Lend-Lease armor personel operator digunakake minangka basis kanggo memori, ana ora cukup kanggo bedhil motorized.

                        Ora mesthi ing cara sing. Ing peran ZSU ing Tentara Abang, mung ZSU normal tumindak. ditampa dening LL.
                        Lan operator personel lapis baja LL digunakake ing unit pengintaian lan artileri. Intelligence nampa "Universals", "Scouts" lan "setengah geese". Artileri - "Pramuka" lan "setengah-geese", sing digunakake minangka kendaraan staf lan traktor kanggo divisi lan bedhil anti-tank.
                        Ing asas, distribusi logis. Unit pengintaian, sawise nampa waja, nambah mobilitas lan kaslametan infantri lan dadi analog saka mod kelompok pengintaian lanjutan Jerman. 1941. Inggih, tentara meriem biaya negara banget ing preparation - lan asring banget ketemu piyambak ing kahanan kang ora ana siji antarane wong-wong mau lan infantri / tank Jerman.
                        Tanggal 23.00 April jam 29, rombongan udakara 1500 kanthi tank lan kendaraan maneh nyerang resimen BS-3, nyoba nembus desa kasebut saka wetan nganti kulon. Ing wayah sore, baterei resimen 321 wis meh rampung nggunakake pasokan amunisi kanggo senjata pribadi. Ing kahanan iki, gaman dijupuk peran nemtokaken, dipun warisaken ing turah mbrawah saka klompok sadurungé saka wong diubengi sing nyuwil liwat Halbe. Ing pembuangan saka "anti-tankers" ana 21 bedhil mesin, nomer akeh bedhil mesin, faustpatrons lan granat tangan. Katutup dening gelombang serangan Jerman, baterei saka resimen padha diisolasi saka saben liyane lan tetep ing tutul liwat radio lan telpon. Kabeh personel resimen kasebut dilatih maneh minangka infanteri lan perang maneh nganggo senjata pribadi, granat lan faustpatron. Operator personel lapis baja sing disewakake saka komando resimen uga ditemokake digunakake ing perang. Padha nyebar pati ing jajaran discordant saka Jerman karo geni saka bedhil mesin abot.

                        Kaya sing kaserat ing laporan brigade anti-tank kaping 7: "massa mayit mungsuh ana ing sekitar posisi tembak, lan mungsuh terus maju." Carane ora bisa ngelingi Lermontov: "Tangan para pejuang kesel nyuduk, lan gunung awak sing getihen nyegah bal saka mabur." Kanggo serangan balik, platoon kontrol resimen digunakake kanthi dhukungan saka operator personel lapis baja komandan resimen. Ing jam 7.00, kahanan kasebut dibalèkaké déning infantri Resimen Infanteri 545, sing wis bali menyang posisi asliné.
    3. -1
      13 Agustus 2015 21:12
      Quote: Benson
      Sampeyan wis entuk karo body kit saka bar. Nglakoni sing lumrah. Stalinis sing kuat. Kabeh BMPs menyang mbucal. Nanging, menehi prajurit tank liyane. Malah sing lawas.


      )))) Strategi Sofa))) Apa sampeyan arep munggah gunung ing tank uga?))))))
    4. +1
      14 Agustus 2015 12:33
      Kabeh BMPs menyang mbucal. Nanging, menehi prajurit tank liyane. Malah sing lawas.
      Aku setuju. Kajaba iku, prajurit kita numpak waja. supaya tank dadi luwih apik.
  4. +3
    13 Agustus 2015 11:40
    Deuce minangka mobil favoritku. nggantheng.
  5. +3
    13 Agustus 2015 11:42
    MO bakal ngomong: "Kita ora duwe dhuwit, numpak pennies rusak lan deuces luwih." Nanging kita nindakake 2 (utawa pira?) Proyek korvet (salah sijine yaiku under-frigate sing pertahanan udara ora bisa digunakake, sing nomer loro yaiku "keajaiban teknologi" liyane nganti dibangun, mula bisa sadar. ), kita ngembangaken 2 pengebom strategis (PAK YES ora perlu ing kabeh yen kita arep kanggo mbangun Tu-160M2), etc.
  6. +1
    13 Agustus 2015 11:44
    Versi BMP-2M sing ditingkatake nampa layar lapis waja lan kisi tambahan kanggo nglindhungi peluru kaliber gedhe ??? lan proyektil kaliber gedhe ......
    1. +1
      13 Agustus 2015 13:24
      Aku uga wanted kanggo poke fun ing "layar kisi kanggo pangayoman marang peluru kaliber gedhe" +
  7. +3
    13 Agustus 2015 11:45
    Yen kit awak nyimpen paling ora siji fighter, iki wis plus amba!
  8. +1
    13 Agustus 2015 11:46
    Mungkin kita bakal modernisasi T-34? Kenapa setengah langkah iki? Utawa ana perang sesuk? Yen ora, banjur mung rearmament massa karo model anyar saka peralatan, lan modern "Dvushki" mung ing luar negeri!
  9. 0
    13 Agustus 2015 11:49
    Kutipan: Explorer
    lagi presented minangka soko dhasar anyar, Ultra-modern, lan malah kapentingan kanggo sawetara "ahli" Apa iku pancene mokal kanggo Rusia, karo daya industri sawijining, modernisasi paling setengah saka mesin 30 taun iki, nanging mung kanggo nindakake presentasi?

    Iki sejatine minangka asil reformasi pendidikan lan ora ana tampilan sistematis babagan pitakonan "tentara apa" lan "Rusia apa" sing dibutuhake pemerintah kita. Lulusan universitas teknis sing mlebu ing perusahaan pertahanan sawise ndeleng kahanan kerja lan mbayar, nampa kawruh castrated ing universitas, melu niru "kegiatan kasar", sing kasusun ing layar welding, nginstal ATGM pindho, ditambah peti lampu tambahan. Sukses fenomenal.

    Kita ngguyu ing brainchildren saka Komplek militèr-industri Ukraina, nanging pendekatan umumé padha. Model dhasar dijupuk, komposisi senjata diganti, sawetara komponen lan rakitan, voila, modernisasi. Kabeh bakal apik, mung ing mburi kemewahan iki, ana kasepen lan kekosongan. Bentenipun mung sing luwih dhuwit diparengake lan volume model dhisikan luwih gedhe.
    1. -1
      13 Agustus 2015 11:54
      Ing limang taun, nalika kendaraan tempur infanteri pungkasan, modernisasi anyar, bakal mardenized, loro ATGM lan saperangan layar bakal dikirim .....
      Untunge.....
  10. +1
    13 Agustus 2015 11:53
    Nanging, nganyarke luwih apik tinimbang ora ana. Nanging, aku pengin pasukan nampa peralatan anyar liyane.
  11. +3
    13 Agustus 2015 11:59
    Aku kelingan carane padha ngguyu ing crests nalika sing bar wis nyiyapake. Nyatane, kabeh wis disetel. Ing Afganistan lan Irak, peralatane kabeh diubengi pager.
    1. +2
      13 Agustus 2015 12:45
      Kutipan saka Fibrizio
      Aku kelingan carane padha ngguyu ing crests nalika sing bar wis nyiyapake. Nyatane, kabeh wis disetel. Ing Afganistan lan Irak, peralatane kabeh diubengi pager.

      Padha ngguyu ing xoxls ora amarga padha masang bar. Lan mulane - carane padha sijine gratings iki lan apa padha digawe saka.
      Grid saka wong sing sehat:

      Kisi Ukrainia:

      1. +1
        13 Agustus 2015 13:48
        Aku luwih seneng pilihan iki..
        1. +1
          13 Agustus 2015 14:22
          Kutipan saka vorobey
          Aku luwih seneng pilihan iki..

          Lan iki kanggo kula:
      2. Komentar wis dibusak.
  12. -20
    13 Agustus 2015 12:29
    SS iki mbengkongaken saka militarization.
    saiki giliran Erefia
    1. +3
      13 Agustus 2015 13:09
      Zhidariya bakal mbengkongaken sadurungé. Untunge kanca-kanca Arab sampeyan duwe sedulur.
    2. +1
      13 Agustus 2015 13:25
      Kutipan saka Tofa
      SS iki mbengkongaken saka militarization.
      saiki giliran Erefia

      ====
      apa tegese registrasi sampeyan ing portal, nuduhake gangguan pencernaan lan liya-liyane?
    3. -1
      13 Agustus 2015 14:13
      Kutipan saka Tofa
      saiki giliran Erefia


      Abram mung nesu, amarga. wis kebak popok...

      ISIS dudu Palestina kanggo sampeyan, ya, ... sampeyan lan Pakdhe Sam main ... kayane kirdyk bakal teka ing kana.


      Ya, lan S-300 bakal ana ing Iran. wassat
    4. Komentar wis dibusak.
  13. -4
    13 Agustus 2015 12:38
    Konfirmasi liyane yen pimpinan .......... kita ora bakal nandur modal ing perkembangan ilmiah kanggo produksi kendaraan tempur anyar. Malah ora dianggep minangka legislator persenjataan ing papan utama lan ndhikte lan adol persenjataan.
    Napa kita kudu ndhukung, feed, nambah akeh ilmuwan ing Institut Riset saka Akademi Ilmu Rusia, luwih gampang kanggo ngasilake saka foto sing katon saka njaba mungsuh potensial, lan isi internal ora katon. tho - supaya saben wong mikir sing teknologi modern. Lan kanthi dhuwit sing disimpen liwat kickbacks, kita bakal nambah rejeki pribadi. Kawicaksanan khas eselon sing luwih dhuwur.
    Sanadyan, ing sisih liya, kita lagi nyiapake perang global, mula yen kita nyiapake, mula nalika wiwitan perang, kabeh peralatan militer sing ana ing sak panggonan bakal ora cocog kanggo perang. . Ing perang global sabanjure, yen ana wong liya sing bisa nglawan, mula sing menang bakal dadi wong sing nggawe produksi senjata sing gampang, nanging efektif ing wektu sing padha. Ing mlarat saka geni support infantri kendaraan tempur, minangka adoh aku ngerti, BMP 2 lan BMP 3 senjata efektif malah tanpa gratings iki. Nanging survivability mundhak karo bar, mung pinten biaya.
    Ing kene sampeyan kudu ngerteni sepira dhuwit sing ditindakake dening Kementerian Pertahanan RF kanggo modernisasi iki.
  14. +4
    13 Agustus 2015 12:48
    Ora let suwe negara Israel bakal dibusak kabeh.
    1. -2
      13 Agustus 2015 16:53
      Kutipan saka Krona
      Ora let suwe negara Israel bakal dibusak kabeh.

      Sampeyan ngarep-arep muspra, warga, ora ana kesempatan sing paling cilik kanggo skenario pangembangan acara kasebut lan ora bisa. Iki dimangerteni malah dening Islamists paling wangkal, kang padha wedi kanggo ngganggu kita. Aneh yen sawetara pengunjung forum sing kasengsem ing topik militer ora bisa ngerti apa sing wis dipelajari wong Arab sing buta huruf biyen. sedulur
      Kutipan saka sancho
      ISIS dudu Palestina kanggo sampeyan, ya, ... sampeyan lan Pakdhe Sam main ... kayane kirdyk bakal teka ing kana.

      Sapa sing peduli, Assad? Iku katon kaya bebener - padha nguras ...
      Kutipan saka sancho
      Ya, lan S-300 bakal ana ing Iran. wassat

      Ya, paling ora S-500, apa sing diganti? Ing pendekatan nyata kanggo senjata nuklir, Persia ora bakal cukup.
      Kutipan saka sancho
      Abram mung nesu, amarga. wis kebak popok...

      Kutipan: KBR109
      Zhidariya bakal mbengkongaken sadurungé.

      Lan iki saka redneck lan kurang budaya, miturut pendapatku, moderator durung cukup ...
      1. 0
        13 Agustus 2015 21:30
        Tanpa alesan, sayang, aku ora nate sumpah. Iki minangka wangsulan kanggo mutiara sabangsamu, sing dicopot moderator sadurunge maca. Tilas ana ing kono. Mulané, aja padha ngadili, supaya kowé ora disalahké.
  15. +2
    13 Agustus 2015 13:10
    nampa layar waja lan kisi tambahan kanggo nglindhungi saka peluru kaliber gedhe lan amunisi kumulatif.

    tengen:
    nampa armored tambahan kanggo pangayoman marang peluru kaliber gedhe lan layar kisi kanggo pangayoman marang amunisi kumulatif.
  16. 0
    13 Agustus 2015 14:59
    Lan kok padha ora sijine menara saka BMP-3?
  17. 0
    13 Agustus 2015 16:24
    BMP-2M ditampa ora mung bar, nanging uga layar waja tambahan (ing bunder). Ing teori, iku kudu nyekel hit saka projectile 30mm.
  18. 0
    13 Agustus 2015 17:40
    Lan apa, kanthi layar lan bar kasebut, dheweke isih bisa nglangi?
  19. 0
    13 Agustus 2015 22:08
    Iku tetep mung kanggo ngomong "teka pikiran sehat!". Luwih telat tinimbang ora tau, nanging yen modernisasi kasebut dadi gedhe, mula kudu dingerteni manawa ora mung desainer sing ngerti. Ya, modernisasi ora nyengsemaken lan cetha ngarahke ing penghematan biaya lan gamblang: Hull kiwa padha, tinimbang DZ padha Hung layar kisi bebarengan karo wojo (kang, aku ngerti, uga tumindak minangka damper a), mesin anyar. Boten pinunjul, iku arang banget telat, iku sedih sing tinimbang dipun promosiaken Kurgans-25, kita kudu pager modernisasi, nanging wis apik. Yen ora ana kamungkinan / pangertèn kanggo nindakake soko pinunjul, ing Nilai saka modernisasi kuwi mundhak dramatically, utamané yen, amarga murah, iku bisa diprodhuksi ing nomer mesin dibutuhake. Urip sing dislametake yaiku urip sing disimpen.

    Nanging malah ing Afghanistan dadi cetha yen pesenan BMP-2 ora cukup, lan kanthi bantuan nginstal layar waja tambahan, padha digawe BMP-2D.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"