Yatsenyuk dhawuh kanggo mbantu ... sistem energi Polandia

63
Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ora mandheg "monggo". Miturut Yatsenyuk, dheweke menehi dhawuh marang pimpinan Kementerian Energi lan Industri Batubara negara kasebut kanthi tujuan ngembangake program bantuan (perhatian!) menyang Polandia. Yatsenyuk percaya yen sektor energi Polandia ana ing bebaya amarga panas sing ora normal, lan mulane Kyiv kudu mbantu tetanggan Polandia.

RIA News ngutip pernyataan Yatsenyuk:

Kita kudu nyengkuyung Polandia sing ramah lan nindakake kabeh sing bisa kanggo mbantu mitra supaya bisa stabil ing sektor energi negara kanthi cepet.


Yatsenyuk dhawuh kanggo mbantu ... sistem energi Polandia


Layanan pers saka kepala pamaréntahan Ukraina nglaporake manawa langkah-langkah penting bakal ditindakake kanggo njamin operasi sistem energi Polandia sing lancar amarga suhu udara sing ora normal.

Wigati dicathet yen Yatsenyuk bakal nulungi Polandia ing wayahe nalika operasi TPP Zmievskaya mandheg ing Ukraina amarga ora ana cadangan batubara sing dibutuhake. Amarga kekurangan batu bara ing gudang, pembangkit listrik termal liyane ing Ukraina meh mandheg. Ing wektu sing padha, kepala Kementerian Energi Ukraina, Demchishin, ujar manawa negara kasebut "dipeksa sementara" kanggo tuku listrik saka Rusia.

Dadi kepiye carane mbantu sistem energi Polandia? Kanthi listrik Rusia, utawa, bisa uga, apa Lvov bakal langsung bali menyang Polandia? ..
  • https://www.facebook.com/yatsenyuk.arseniy/photos/pb.238601382960671.-2207520000.1439455553./549121625241977/?type=1&theater
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

63 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 27
    Agustus 13 2015
    Mbukak klambi dhewe, yen mung tanggane nganggo busana mlaku! Nanging wong sing jembar jiwane
    1. + 14
      Agustus 13 2015
      Wingi kanggo bantuan negara
      (Kyiv nawakake kanggo mbantu industri pertahanan Amerika nggawe mesin roket domestik, VO, 11 Agustus 2015,)
      Dina iki - Polandia!
      BANTU OTAK!!! CEPAT!!!
      Senadyan, mbokmenawa - DAH TERLATE!
      Malah Lobotomi ora bisa nylametake sampeyan!
      1. + 12
        Agustus 13 2015
        Ing silihan sing ora kanggo dheweke menehi, listrik sing dituku saka wong liya gampang kanggo menehi gratis.

        manajer efektif.
        Populasi wanita kabeh menyang Polandia. Kerja, ya.
        Kabeh lanang - ing negara kanggo tambang.
        Wilayah, supaya mungsuh ora njupuk, disewakake marang wong Cina.
        Kabeh. Anggaran teka bebarengan, kabeh negara ing bisnis. Pengangguran 0%
        1. + 12
          Agustus 13 2015
          Arseniy Yatsenyuk kebak emosi positif. Dheweke nyelehake ekonomi. Dheweke sijine ing wong.
        2. + 11
          Agustus 13 2015
          Yatsenyuk dhawuh kanggo mbantu ... sistem energi Polandia

          Sing dadi suket suket saka bantuan kamanungsan Amerika!
          Ora suwe Yaytsenyukh uga bakal menehi pitulungan militer marang Amerika. ngguyu
        3. PiP
          +8
          Agustus 13 2015
          Kutipan saka Telakh
          Ing silihan sing ora kanggo dheweke menehi, listrik sing dituku saka wong liya gampang kanggo menehi gratis.

          manajer efektif.
          Populasi wanita kabeh menyang Polandia. Kerja, ya.
          Kabeh lanang - ing negara kanggo tambang.
          Wilayah, supaya mungsuh ora njupuk, disewakake marang wong Cina.
          Kabeh. Anggaran teka bebarengan, kabeh negara ing bisnis. Pengangguran 0%

          Napa sampeyan mikir babagan dheweke? Sampeyan nawakake rencana siap tumindak kanggo metu saka muter. ngguyu
    2. + 10
      Agustus 13 2015
      Yatsenyuk nduweni bakat unik. Ora preduli sepira alane, dheweke mesthi bisa gawe ala.
      1. + 12
        Agustus 13 2015
        Kutipan: 53-Sciborskiy
        Yatsenyuk nduweni bakat unik.
        Wong bodho duwe karisma sing menarik
        Lan tanpa wates saka idiocy -
        Ora mung kita kabeh sing kaget banget,
        Nanging uga nyentuh tanpa wates ...
      2. +7
        Agustus 13 2015
        Kutipan: 53-Sciborskiy
        Ora preduli sepira alane, dheweke mesthi bisa gawe ala.

        Kok luwih elek? Aku tuku ing Rusia, didol menyang Polandia ... prabédan ing rega ing kanthong. Banjur sawise kabeh, milyar pisanan wis entuk, nanging aku pengin MORE!
        1. +2
          Agustus 13 2015
          Quote: Egoza
          Kok luwih elek? Aku tuku ing Rusia, didol menyang Polandia ... prabédan ing rega ing kanthong. Banjur sawise kabeh, milyar pisanan wis entuk, nanging aku pengin MORE!

          Ana clipping saka rating (miturut Forbes, aku ora bakal ujar manawa saiki) lan sing siji yaiku Yatsenyuk.
      3. +1
        Agustus 13 2015
        Pameran luwih larang tinimbang dhuwit, lan pamer kelinci umume ora ana regane amarga ora ana regane ...
    3. +5
      Agustus 13 2015
      Kutipan: Bort375
      Mbukak klambi dhewe, yen mung tanggane nganggo busana mlaku! Nanging wong sing jembar jiwane

      Aku malah bakal ngomong. Bojomu diwènèhaké marang paman, lan menyang b..di dhewe.
    4. 0
      Agustus 13 2015
      Yatsenyuk dhawuh kanggo mbantu ...
      Kaya ing Deribasovskaya
      Sudut Richelieu,
      Jam wolu bengi
      Kabar kasebut nyebar
      Kaya mbah kakung
      Wong wadon tuwa,
      Seven Raiders
      Padha njupuk pakurmatan.

      Ots - tots - terbalik,
      Mbah wis sehat
      Ots - tots - terbalik,
      Mangan kompot,
      Ots - tots - terbalik,
      Lan ngimpi maneh
      Lan ngimpi maneh
      Slamet saka gropyokan.

      mbah ngimpi
      Wong wadon mlarat nandhang sangsara
      Ilang wong mlarat
      Lan tentrem lan turu.
      Lawange mbukak kabeh
      Bandit ora teka!
      Aja teka pitu
      Paling enem!

      Mbah ora metu
      Ing wayah sore ing dalan
      Eyang lagi ngombe
      Wêdakakêna.
      Panggang saben dina
      Kanggo pitik bully
      Aja nganti enem teka
      Lan paling ora ana lima

      Raiders ora teka
      Para sederek ora lunga
      Aja wedi mbah-mbah
      Mbobol omahe.

      Raiders marasake awakmu!
      Ing jalur adus
      nampa dhokter
      Ing kamar nem atus

      Carane Simbah Krungu
      Babagan mbah
      Oh, wong tuwa ora bisa njupuk
      Ngisin-isini
      Dheweke njupuk nenek kita
      Kanggo tangan putih
      Lan saka lantai pitu
      Dibuwang ing pager

      Ots - tots - terbalik,
      Mbah wis sehat
      Ots - tots - terbalik,
      Mangan kompot,
      Ots - tots - terbalik,
      Lan ngimpi maneh
      Lan ngimpi maneh
      Slamet saka gropyokan.
    5. +3
      Agustus 13 2015
      kene gerakane pinter!
      nalika padha takon marang "Senya, kenapa kita duwe barang kaya ngono ing sektor energi?" dheweke bakal mangsuli yen dheweke kepeksa nulungi Polandia!
    6. +2
      Agustus 13 2015
      Kutipan: Bort375
      Mbukak klambi dhewe, yen mung tanggane nganggo busana mlaku! Nanging wong sing jembar jiwane

      ----------------------
      Ukraina, "negara donor sing kuat", bisa nyebarake listrik saka pundhak master, bagean kasebut, kanthi cara kasebut, dhewe nampa gratis saka "negara agresor" ...
  2. +3
    Agustus 13 2015
    wektune bali Lviv)
    1. +8
      Agustus 13 2015
      Kutipan saka bogart047
      wektune bali Lviv)

      Iki Pole? Kenging punapa?
      Lviv didegaké déning pangeran Galicia Daniil Romanovich ing tengah abad kaping 1272. Kira-kira taun XNUMX, kutha iki dadi ibukutha kerajaan Galicia-Volyn, banjur dadi ibukutha Karajan Rus, Karajan Galicia lan Lodomeria,

      Yen Polandia trampled sethitik ana, iki ora ateges sing Lviv wis dadi kutha Polandia.
      1. Thor5
        +1
        Agustus 13 2015
        Logika! lan ing umum kanggo tokoh metu: kanggo sapa lan apa bali! Amarga sing disebut Ukraina iki sewn ing asas saka selimut patchwork.
      2. Komentar wis dibusak.
  3. +7
    Agustus 13 2015
    Aku ngakak...!!! Dheweke dhewe tuku atusan megawatt listrik saka "agresor" lan arep "mbantu" Polandia! Lan bakal katon kaya apa? "Pemadaman" dhewe bakal enggal teka, lan uga ana "penyelamat Eropa" ...
    1. +3
      Agustus 13 2015
      Ora mung sampeyan.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +8
      Agustus 13 2015
      Kapethik saka: sever.56
      Aku ngakak...!!!


      padha ora .. omong kosong ... sing, padha nguripake menyang pisanan ing wangun lan banjur ing isi .. lan sampeyan, kancaku, mung ora nemokake tembung tengen kanggo njlèntrèhaké kabèh proses iki. hi
      1. +5
        Agustus 13 2015
        Kutipan saka vorobey
        lan sampeyan, kancaku, mung ora nemokake tembung sing tepat kanggo njlèntrèhaké kabèh proses. hi


        Hello Sasha hi
        Kasunyatane yaiku ing basa Rusia sing sugih ana akeh tembung sing bisa nggambarake emosiku, nanging kabeh iku saru! Admin lan wong sing duwe pendidikan ing situs kasebut ora bakal ngerti aku.
        Apa iku kaya - padha nelpon ing populasi kanggo nyiapake kanggo mangsa ing +16 ing apartemen, tuku batu bara saka Donetsk lan ngirim liwat Rusia ... !!! Kanthi manajer "cacat" kaya ngono, ora ana agresi lan sanksi ekonomi sing dibutuhake. Dheweke bakal ndhudhuk kuburan dhewe lan turu ing kono, kanthi tangisan pungkasan - "Kamulyaning Ukraina"!
        1. 0
          Agustus 14 2015
          Nuwun sewu, nanging wong suci iki ... mung nyurung wong liya menyang kuburan, duwe persentase ora asem saka operasi iki, bakal urip dhewe!
  4. +1
    Agustus 13 2015
    Kanthi listrik Rusia, utawa, bisa uga, apa Lvov bakal langsung bali menyang Polandia? ..
    Pitakonan mesthi menarik. Lan gumantung apa sing dirokok dina iki.
    1. +2
      Agustus 13 2015
      Kutipan saka roskot
      Pitakonan mesthi menarik. Lan gumantung apa sing dirokok dina iki.

      Dheweke sniffs, biasane.
      1. +9
        Agustus 13 2015
        Kutipan saka GREY
        Kutipan saka roskot
        Pitakonan mesthi menarik. Lan gumantung apa sing dirokok dina iki.

        Dheweke sniffs, biasane.
  5. hun
    0
    Agustus 13 2015
    Pateni kabeh obyek energi-intensif, nanging ora kabeh mateni ing Urkain. Ngirim listrik menyang Polandia. Tady bisa ngenalake rezim bebas visa.
    1. +6
      Agustus 13 2015
      Kutipan saka hunn
      Tady bisa ngenalake rezim bebas visa.



      Dheweke bakal ngenalake, bakal ngenalake ... Lan ora mung ngenalake, nanging uga tomat banget. Ya, lan Polandia bakal ngormati, ora dilalekake pembantaian Volyn, ngelingi paribasan "Srigala melas marang kuda: dheweke ninggalake buntut lan mane"
  6. 0
    Agustus 13 2015
    Inggih, wong sing ora duwe omah alami, kita menehi bantuan kamanungsan, lan dheweke langsung ngedol, apa wae kanggo vodka.
  7. +1
    Agustus 13 2015
    Komedi wong bodho. Iki minangka latar mburi ambruk sistem energi kita dhewe! Apa sampeyan arep nulungi listrik Rusia? Kanthi defisit ing sistem energi Ukraina!
  8. +3
    Agustus 13 2015
    padha dikembangaké program pitulungan (manungsa waé!) Poland

    ambisi Ukrainia ing ekonomi dying - soko ngluwihi cukup. Ing kahanan iki, wis ora ana gunane kanggo nambani Yatsenyuk lan liya-liyane kaya dheweke. Mung amputasi sirah, minangka bagean awak sing ora perlu.
  9. 0
    Agustus 13 2015
    Lan pinten rega kWh ing Polandia?
    Transit kilowatt keprungu
    Aku kanggo iku.
    1. +2
      Agustus 13 2015
      Miturut topik:
      Tes komisioning wis diwiwiti ing unit daya No. 3 saka Rostov NPP
      Ing unit daya wiwitan No. 3 saka Rostov NPP (Volgodonsk, Wilayah Rostov), ​​tahap operasi pilot lagi rampung, tes komisioning (pengujian terintegrasi) ing tingkat daya 100% wis diwiwiti. Iki tegese unit daya wis siyap kanggo commissioning.
      1. 0
        Agustus 13 2015
        Kutipan: Stas 86
        Ing unit daya wiwitan No. 3 saka Rostov NPP (Volgodonsk, Wilayah Rostov), ​​tahap operasi pilot lagi rampung, tes komisioning (pengujian terintegrasi) ing tingkat daya 100% wis diwiwiti. Iki tegese unit daya wis siyap kanggo commissioning.

        opo Ing endi listrik bakal pindhah? Kidul kita uga ngarep-arep kanggo Crimea
        1. 0
          Agustus 13 2015
          Kidul-wétan-kulon.
  10. 0
    Agustus 13 2015
    Kayane wis teka wektu kanggo mungkasi pasokan operator energi lan listrik mandiri (404) kayane kanthi prezik kaya ngono kabeh ana ing COKLAT)))
    1. 0
      Agustus 13 2015
      Ya, mesthine wis suwe banget, nanging mung jembatan energi menyang Crimea durung dilebokake (dheweke durung nindakake apa-apa sajrone setaun, lan mung bubar wiwit nglakoake), lan ya. stasiun kompresor sing ngompa gas menyang Eropah kudu powered, yen ora bakal mateni, lan bakal sambat kaya gas Russian, supaya Rusia nyedhiyani energi kanggo pumping sawijining.
  11. +2
    Agustus 13 2015
    Jahit tanpa kathok adol suspender!?
  12. + 20
    Agustus 13 2015
    Helpfulness kanggo pemilik ing getih.
    1. 0
      Agustus 13 2015
      Kutipan saka semuel
      Helpfulness kanggo pemilik ing getih.

      kaca tingal ovarium ora bunder basa
    2. +1
      Agustus 13 2015
      Kutipan saka semuel
      Helpfulness kanggo pemilik ing getih.

      Ora! Iku mung reinkarnasi.
    3. 0
      Agustus 13 2015
      Senya isih nganggo dasi, nanging wis nguntal.
  13. +4
    Agustus 13 2015
    Terwelu mangan kopeck liyane saka gulma sing nyenengake.
  14. +1
    Agustus 13 2015
    Kutipan: 53-Sciborskiy
    Yatsenyuk nduweni bakat unik.


    Ora ana sing unik, kaya manaher lan kita duwe 2 saka 3. Bab liyane yaiku dheweke ora nyuwara omong kosong ing saindenging jagad.
  15. +2
    Agustus 13 2015
    "Kepiye bakal mbantu sistem energi Polandia?"
    "amarga suhu hawa sing dhuwur banget."
    kanggo nyemangati tuan-tuan karo penggemar ....
  16. +1
    Agustus 13 2015
    Dadi kepiye carane mbantu sistem energi Polandia? Kanthi listrik Rusia, utawa, bisa uga, apa Lvov bakal langsung bali menyang Polandia? ..
    bab utama kene ora bantuan dhewe, nanging janji banter. PR kelinci
  17. +4
    Agustus 13 2015
    Sadurunge eksekusi ukara, Yaytsenyukh kudu menehi kesempatan kanggo nulis memoar lan nyorot aspek ing ngisor iki:
    "Carane aku nylametake Polandia saka keruntuhan energi",
    "Carane aku perang karo tentara Rusia",
    "Carane aku nggawa Ukraina menyang Eropa",
    "Carane aku nggawa tentrem kanggo Ukraina",
    "Carane aku nggawe urip ing Ukraina seneng lan sugih",
    "Kepiye Ukraina iri ing saindenging jagad"
    Aku yakin bakal luwih elek tinimbang Zadornov lan Zhvanetsky.
    Banjur nutup telpon. Kanggo ngapusi.
    1. 0
      Agustus 13 2015
      Oragantung ing endhog, malah bisa uga ana sing migunani, kanggo apa, kanggo apa lan kenapa, kanggo sapa, lsp! prajurit
      1. 0
        Agustus 13 2015
        Kutipan: kot28.ru
        Oragantung ing endhog, malah bisa uga ana sing migunani, kanggo apa, kanggo apa lan kenapa, kanggo sapa, lsp! prajurit

        Sanalika dheweke mbukak cangkeme, dheweke bakal langsung ngisi wortel gedhe nganti dheweke sesak.
  18. 0
    Agustus 13 2015
    Aku ora ngerti apa, nanging aku ngerti yen Kyiv bakal tiba ing Warsawa.

    PS crests elinga babu sapa.
  19. +1
    Agustus 13 2015
    Nalika aku ngerti, dheweke mutusake kanggo mbatalake keluwihan panas saka Polandia, kanggo ngompa gas menyang panyimpenan gas kanggo awake dhewe kanggo mangsa. Utawa dheweke mutusake kanggo ngrampas AC kanggo ATO saka Polandia, yen kabeh pinggiran, lan ora mung, wis ngerti apa gegaman elek AC ing tangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
  20. +2
    Agustus 13 2015
    Kita kudu ndhukung Polandia sing ramah lan nindakake kabeh sing bisa mbantu para mitra supaya bisa nyetabilake kahanan ing sektor energi kanthi cepet.


    Yatsenyuk guyon, nanging ala guyon! Sisane bahan abu-abu kelinci kudu nguap saka panas.
  21. +6
    Agustus 13 2015
    Wong iki lara! Sanajan, wong kaya apa, dadi salah paham ...
  22. BAT
    +3
    Agustus 13 2015
    Ora, dheweke pancen lucu! Wong lanang tanpa akordion iku aneh. Dheweke dhewe ana ing ambang bencana energi, nanging Polandia sing miskin lan apes cepet-cepet nulungi. Penyelamat, asu!!!
  23. +2
    Agustus 13 2015
    "Yatsenyuk dhawuh kanggo mbantu ... sistem energi Polandia"...

    Infèksi iki, kanthi biaya sumber daya Rusia, uga nyoba ngunggahake gambar sing ngubengi ...

    Aja menehi batu bara utawa listrik ... Lan kanthi pasokan listrik menyang Crimea ing setahun, ana sing bisa ditanggulangi ... iPhone, sampeyan sengaja mumble lan ora calve supaya Ukrainians duwe kesempatan kanggo blackmail Rusia karo masalah Crimean kanggo wektu sing luwih suwe???!!!
  24. +3
    Agustus 13 2015
    Tanah Ukrainia wis ora dadi mlarat karo wong bodho kaya Yatsenyuk. ngguyu
  25. +1
    Agustus 13 2015
    Apa pasuryan serius kang dibangun, badut.
    Yaytsenyukh dhawuh... ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu nangis
  26. 0
    Agustus 13 2015
    Lan iki bakal mbantu, ana cukup listrik ing Rusia. Lan dheweke bakal njupuk apel saka Polandia ing transit menyang Rusia. Dheweke kaya ngono, sing dudu dina yaiku prestasi.
  27. +2
    Agustus 13 2015
    Apa jenis komentar bodho sing kanca militaris?

    Sampeyan kudu ngerti manawa wiwit jaman Soviet, ing Ukraina Kulon, sistem energi wis dirancang kanggo ekspor menyang negara-negara Pakta Warsawa, lan saiki kanggo kabutuhan negara-negara Uni Eropa, standar sistem energi kita beda, mula 2 sistem energi digawe kanggo ngekspor. Siji makarya kanggo kabutuhan internal Ukraina, sing kapindho, kanggo ekspor listrik menyang Kulon. Mulane, apa sing dikandhakake Yatsenyuk mung nyatakake yen sawetara perjanjian tambahan wis ditindakake babagan volume lan rega listrik. Ukraina ora bisa mung nransfer energi iki nang, supaya padha ngupaya kanggo ngedol energi ing luar negeri kanthi rega dhuwur, sawise nampa mata uang, tuku energi saka kita (cocog kanggo wong-wong mau miturut standar) kanggo mirah (amarga ana Crimea, kang powered). dening Ukraina). Semono wae.

    Atu keju boron, miturut jinis
    Jahit tanpa kathok adol suspender!?
  28. 0
    Agustus 13 2015
    Sialan, apik banget, GUY KAOS !!!
    Dheweke bakal menehi sing pungkasan, yen mung nggawa dheweke menyang Eropa !!!
    Sawise kabeh, iku ora kanggo apa-apa sing sirah gundul flaunts ing sirah !!! Ana ungkapan, "nyupir wong botak", lan wong botak IKI, ketoke, dioyak, lan malah diusir, lan diusir menyang kabeh bagian awak !!!
  29. 0
    Agustus 13 2015
    ana cukup wong kene sing ngerti basa Inggris tanpa kamus belay Aku angker dening siji warta sing ditemokake ing sumber liyane babagan hukum 86-90 saka 17,07,59 Amerika http://prntscr.com/843pgj iku palsu liyane utawa wong bisa enlighten nglirik
  30. 0
    Agustus 13 2015
    Kita kudu ndhukung Polandia sing ramah lan nindakake kabeh sing bisa mbantu para mitra supaya bisa nyetabilake kahanan ing sektor energi kanthi cepet.
    Apa langsung kaya iki: "bantuan karo listrik, menehi Lvov ...", ngandika "kabeh bisa."
    Iku temenan taun pungkasan loropaken: kanggo nampa batu bara Polandia kanggo free - iki, uga, piye wae, fraternally bakal bantuan Polandia, iku mbokmenawa bakal dadi rodok anget kanggo Polandia saka complicity loropaken Great Ukraina! Lan energi dheweke ...
    Kabeh ana ing semangat ukrologi lan ideologi.
  31. 0
    Agustus 13 2015
    Sanalika aku weruh judhul artikel
    Yatsenyuk dhawuh kanggo mbantu ... sistem energi Polandia

    meh bledosan karo ngguyu, nanging ngatur lan pikirane teka sing
    ndhukung Polandia loropaken lan stabil kahanan
    Ukraina isih bisa. Ing sambungan iki, aku nyuwun Verkhovna Rada saka Ukraina:
    - Miwiti dadi panas pembangkit listrik termal karo Bandera, Polandia bakal nyetujoni! ya
  32. 0
    Agustus 13 2015
    Amarga panas, konsumsi listrik ing Polandia minimal. Kene Yaytsenyuk, tanpa arep menyang rincian technical lan tanpa takon sapa, mutusaké apa energi boroske, iku bakal luwih apik kanggo menehi kanggo Ukraina! Ing wektu sing padha, kita bakal nulungi Polandia lan entuk listrik gratis.
  33. 0
    Agustus 13 2015
    Sirkus wis ilang, nanging badut tetep.
  34. 0
    Agustus 13 2015
    Wong lanang tumindak kanthi prinsip mati dhewe, lan nulungi kanca. Ndhesek mesthi ora paling awon, nanging katon cukup bocah.
  35. +1
    Agustus 13 2015
    Kutipan: Bort375
    Mbukak klambi dhewe, yen mung tanggane nganggo busana mlaku! Nanging wong sing jembar jiwane

    Sampeyan mikir mangkono? Aku ora yakin. Iki "wong gedhe atine" iki luwih kamungkinan kanggo undressed wong saka Ruin, kang nindakake karo sukses.
  36. 0
    Agustus 13 2015
    Ya, koloni kasebut duwe utang kabeh metropolis lan satelit umume ...
  37. +2
    Agustus 13 2015
    Kutipan saka: aviator1913
    Apa jenis komentar bodho sing kanca militaris?

    Sampeyan kudu ngerti manawa wiwit jaman Soviet, ing Ukraina Kulon, sistem energi wis dirancang kanggo ekspor menyang negara-negara Pakta Warsawa, lan saiki kanggo kabutuhan negara-negara Uni Eropa, standar sistem energi kita beda, mula 2 sistem energi digawe kanggo ngekspor. Siji makarya kanggo kabutuhan internal Ukraina, sing kapindho, kanggo ekspor listrik menyang Kulon. Mulane, apa sing dikandhakake Yatsenyuk mung nyatakake yen sawetara perjanjian tambahan wis ditindakake babagan volume lan rega listrik. Ukraina ora bisa mung nransfer energi iki nang, supaya padha ngupaya kanggo ngedol energi ing luar negeri kanthi rega dhuwur, sawise nampa mata uang, tuku energi saka kita (cocog kanggo wong-wong mau miturut standar) kanggo mirah (amarga ana Crimea, kang powered). dening Ukraina). Semono wae.

    Atu keju boron, miturut jinis
    Jahit tanpa kathok adol suspender!?

    Setuju banget. Ayo kula njlentrehake manawa bagean listrik menyang Belarus, lan liwat menyang negara Baltik. Lan kiriman saka Ukraina wis ambruk banget - biyen dadi eksportir listrik utama. Sistem energi wis seimbang. Lan saiki kabeh wong sambat, nanging Polandia, ketoke, luwih dikunci
    1. 0
      Agustus 13 2015
      Paling ora ana sing mikir nganggo otak, lan ora nganggo "klise" standar sing ditulis ing alam bawah sadar.

      Kepinginan kanggo nulis komentar "lucu" tanpa mangerteni inti masalah ngrusak sumber daya iki, sing dibuktekake dening akeh komentator non-contentious babagan topik iki ...
  38. dsi
    0
    Agustus 13 2015
    Kaya, rak dadi isin amarga ora gelem nyumbang batu bara kanggo wong Ukrainia ...
  39. 0
    Agustus 13 2015
    The sniffing Faberge, minangka tansah, malah bakal bisa "nguripake werna abu-abu lan katon watara luwih saka sapisan - iku ora pas kanggo kvass?" (C). Pasokan Rusia nggunakake listrik meh gratis. Lan dheweke bakal ngedol terwelu menyang Polandia kanthi dhuwit sing apik. Kepiye dheweke ora kesel karo dill kanthi "kesederhanaan spiritual"? Mung docility ora ngidini pasuryan babi ora nggabung swindler!
  40. 0
    Agustus 13 2015
    Bodhone manungsa iku tanpa wates...
  41. 0
    Agustus 13 2015
    padha mbantu kabeh Eropah karo gas, saiki padha njupuk munggah listrik
  42. 0
    Agustus 13 2015
    Ya, ing pinggiran kuwatir tutuk kebak - kanggo Feed, ngombe, panas, kelangan Eropah. Nalika dheweke wiwit ngrawat dheweke 150 taun kepungkur, dheweke ora nate ...
  43. 0
    Agustus 13 2015
    Apa wong apik! Dheweke saiki bakal ka-a-a-ak supaya panas subsides lan kabeh bali menyang normal kanggo Polandia. Banjur k-a-a-a-k bakal ngirim udan menyang wilayah Chernobyl lan geni bakal mati. Kelinci sing brutal, wis medeni!
  44. 0
    Agustus 13 2015
    Kelinci "ayu", kelinci "baik", nanging sing repot, dheweke kurang ajar!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"