Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa

177
Kepala Kamentrian Energi Ukraina Volodymyr Demchishin ngakoni yen ing cuaca kadhemen sing abot negara kasebut ora bisa nindakake tanpa gas Rusia, lan nyatakake kapercayan manawa pamrentah bakal mutusake kanggo nerusake pasokan, laporan. RIA News.



"Aku yakin manawa keputusan kanggo nerusake pasokan gas saka Rusia bakal ditindakake ing mangsa ngarep. Taun kepungkur, arah Rusia makarya, lan ora perlu ngangkat bahan bakar saka fasilitas panyimpenan saben dina kanthi volume maksimal. Mulane, ora perlu pasokan gedhe (gas ing fasilitas panyimpenan),"
mentri ngandika.

Dheweke nyathet yen "yen pihak Rusia nawakake rega sing nyukupi lan njamin pasokan, mula Kiev bakal nampa gas bebarengan saka telung sumber - ing mbalikke saka Eropa 60 yuta meter kubik saben dina, saka Rusia - 114 yuta meter kubik saben dina, lan 55 yuta meter kubik saben dina - kanthi biaya produksi dhewe.

"Yen mangsa adhem banget, bakal ana aliran saka Federasi Rusia. Kita bisa ngliwati mangsa tanpa gas Rusia, anggere ora ana suhu sing ekstrem. Ing frosts abot, ora Matter apa volume bakal ing fasilitas UGS, sanajan kabeh 30 milyar meter kubik. Ing suhu ultra-rendah, panjaluk bakal saya tambah saengga kacepetan ngunggahake gas saka fasilitas panyimpenan ora cukup, "ujare kepala departemen.

Kajaba iku, "pancen mokal kanggo ngompa 19 milyar meter kubik gas menyang fasilitas panyimpenan tanpa pasokan saka Federasi Rusia," ujare.

Menteri kasebut cenderung mikir yen para pihak bakal entuk persetujuan babagan gas. "Yen isih ora ana kiriman gas Rusia, kita kudu ngetung skenario force majeure," ujare.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

177 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 94
    15 Agustus 2015 14:01
    Rusia bakal nerusake pasokan gas yen rega bakal ditampa kanggo RUSIA!!!
    1. + 34
      15 Agustus 2015 14:30
      Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa

      "Arep menyang ngendi, saka kapal selam..." eseman
      1. + 43
        15 Agustus 2015 14:41
        Tumindak kasar liyane saka agresi Rusia !!! Diskon gas sithik banget kanggo Ukraina!
        1. + 24
          15 Agustus 2015 14:51
          Nanging yen:
          Airless, i.e. - GIFT! (burung hantu saka kartun babagan Winnie the Pooh)
          Banjur kita, ing umum, bakal ngormati lan tresna sampeyan (mungkin, mengko, piye wae)!
          ________________________________________________________Kepala Departemen Energi Ukraina Volodymyr Demchishin
          1. + 19
            15 Agustus 2015 15:13
            Quote: Baikonur
            Airless, i.e. - GIFT!

            Intine, Svidomo negesake persetujuan tripartit babagan gas, kaya:
            Rusia nyedhiyakake-Eropa mbayar-Svidomia ngobong, nyolong lan adol maneh.
            1. +3
              15 Agustus 2015 21:54
              Lan iki minangka inti saka negara dill. Kabeh sing ora gratis larang regane.
            2. 0
              15 Agustus 2015 22:28
              Quote: Bebener
              Quote: Baikonur
              Airless, i.e. - GIFT!

              Intine, Svidomo negesake persetujuan tripartit babagan gas, kaya:
              Penyetor Rusia - Eropa mbayar - Svidomo diobong, nyolong lan adol maneh.

              ===
              supaya bakal, sing liya dhuwit bakal Ukraina mbayar gas

              ps saiki aku duwe gendera Inggris?!
              1. -1
                16 Agustus 2015 06:49
                Kutipan: Victorio
                supaya bakal, sing liya dhuwit bakal Ukraina mbayar gas

                Dadi dheweke bakal nulungi "sadulur" Polandia, tuku listrik saka Rusia kanthi sen lan adol kanthi rega euro!
        2. + 37
          15 Agustus 2015 18:51
          Ievini, rampung off topik, nanging! Odessans ngadegake tugu kanggo Mishiko. Inggih, carane ora nuduhake foto MASTERPIECE iki!
      2. +6
        15 Agustus 2015 18:51
        Kutipan: SRTs P-15
        Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa

        "Arep menyang ngendi, saka kapal selam..." eseman

        Ya, padha ora bisa nerusake. Kaya bocah-bocah, kanggo sedhih ibu, aku bakal beku kuping. ngguyu
        1. +1
          16 Agustus 2015 05:15
          Sampeyan ndeleng, kolega. Aku, ngomong babagan force majeure, dheweke ngancam kanthi nyolong langsung saka pipa. Iku ora ditulis ing.)
      3. 0
        15 Agustus 2015 19:21
        Apa dheweke isih urip?
      4. -5
        15 Agustus 2015 19:34
        Kutipan: SRTs P-15
        Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa

        "Arep menyang ngendi, saka kapal selam..." eseman

        Lan saiki arep menyang ngendi?
        Umumé, ora tuku lan persediaan maneh
        Amarga kasunyatan manawa ing 30 Juni 2015, persetujuan tambahan antarane NJSC Naftogaz Ukrainy lan OAO Gazprom kadaluwarsa, lan syarat kanggo pasokan gas Rusia luwih akeh menyang Ukraina ora disepakati dina iki sajrone negosiasi tripartit ing Wina, Naftogaz mungkasi tuku gas. saka perusahaan Rusia," ujare pratelan kasebut.

        "Transportasi gas liwat wilayah Ukraina kanggo pelanggan Eropa Gazprom bakal terus lengkap, sesuai karo syarat kontrak," tambah perusahaan.

        "Sawijining kondisi penting kanggo mulihake tuku gas Rusia yaiku nyetujoni posisi sauntara ing klausa kontrak sing disengketakan antarane Naftogaz lan Gazprom kanggo wektu ora kurang saka akhir kuartal 1 2016," ujare pernyataan kasebut.
        1. +1
          15 Agustus 2015 21:58
          Dadi musim panas! hi
          1. +2
            16 Agustus 2015 00:55
            Padha nyolong kurang.
        2. +3
          15 Agustus 2015 22:04
          Kutipan saka atalef
          Lan saiki arep menyang ngendi, umume ora tuku lan nyedhiyakake

          Kaya gas Slovak sing dituku Ukraina ing mbalikke ora ana hubungane karo Rusia, apa Slovakia duwe Qatar Eropa anyar?
          1. -2
            15 Agustus 2015 22:47
            Kutipan saka APAS
            Kaya gas Slovak sing dituku Ukraina ing mbalikke ora ana hubungane karo Rusia, apa Slovakia duwe Qatar Eropa anyar?


            nei, gas sing dibayar ing tapel wates (miturut paket energi kaping 3) dudu properti Gazprom lan perusahaan kasebut
            Pemasok utama gas mbalikke menyang Ukraina yaiku French Gas de France lan raksasa Jerman RWE lan E.ON.

            Dheweke duwe hak kanggo nindakake apa wae sing dikarepake karo gas, amarga wis dadi propertie, lan panentu yen rega sing diwenehake dening Gazpromorm menyang Ukraina luwih dhuwur tinimbang rega mbalikke menehi hak kanggo njaluk diskon marang Ukraina.
            1. +3
              16 Agustus 2015 05:20
              Njaluk diskon tengen, ora menehi apa-apa! Menyang pasar, golek sing luwih murah. Wis ketemu, apik! Wong wadon karo kreta ... Lan dheweke bakal nuntut babi saka bojone.
              1. -2
                16 Agustus 2015 06:11
                Kutipan: Pengamat 33
                Njaluk diskon tengen, ora menehi apa-apa! Dolan maring pasar, golek sing murah


                Nah, banjur, apa lenga?
                Ing kahanan overproduksi - golek panuku, lan ora nemokake - nggawe diskon.
              2. +2
                16 Agustus 2015 06:11
                Kutipan: Pengamat 33
                Njaluk diskon tengen, ora menehi apa-apa! Dolan maring pasar, golek sing murah


                Nah, banjur, apa lenga?
                Ing kahanan overproduksi - golek panuku, lan ora nemokake - nggawe diskon.
            2. +3
              16 Agustus 2015 08:57
              Kutipan saka atalef
              Dheweke duwe hak kanggo nindakake apa wae sing dikarepake karo gas, amarga wis dadi propertie, lan panentu yen rega sing diwenehake dening Gazpromorm menyang Ukraina luwih dhuwur tinimbang rega mbalikke menehi hak kanggo njaluk diskon marang Ukraina.

              Mung negara-negara sing mbayar gas sing bisa njaluk diskon, prinsip dhasar Pengadilan Sengketa Ekonomi Stockholm. Ora ana sing bisa ditulis.
              Kutipan saka atalef
              gas sing dibayar ing tapel wates (miturut paket energi kaping 3) dudu properti Gazprom lan perusahaan kasebut

              Kasunyatane yaiku paket energi kaping XNUMX beroperasi ing wilayah EU lan ora ana hubungane karo Rusia, lan luwih akeh karo Ukraina. .
              1. 0
                16 Agustus 2015 09:02
                Kutipan saka APAS
                Mung negara-negara sing mbayar gas sing bisa njaluk diskon, prinsip dhasar Pengadilan Sengketa Ekonomi Stockholm. Ora ana sing bisa ditulis.

                Inggih, sepisanan, Kyiv mbayar (google), lan kapindho, kahanan katon kaya iki, aja menehi diskon - aja, ana ngendi kanggo tuku
                Kutipan saka APAS
                Kasunyatane yaiku paket energi kaping XNUMX beroperasi ing wilayah EU lan ora ana hubungane karo Rusia, lan luwih akeh karo Ukraina.

                Lan ngirim ora aplikasi kanggo Rusia, hak gas sawijining mungkasi ing wektu pembayaran ing tapel wates, supaya ngomong sing Ukraina nampa gas Russian punika teori bener, nanging sacoro prakteke ora. Kaya crita waos sing kondhang

                Kutipan saka APAS
                Mulane, sawetara negara duwe perjanjian adol maneh sing kapisah, lan kanthi cara, Slowakia duwe persetujuan kasebut.

                Lan carane mbantu Gazprom?
                1. +3
                  16 Agustus 2015 10:28
                  Kutipan saka atalef
                  Inggih, sepisanan, Kyiv mbayar (google), lan kapindho, kahanan katon kaya iki, aja menehi diskon - aja, ana ngendi kanggo tuku

                  Aja ngomong apa sebabe Gazprom nransfer negara kasebut menyang prepayment, sistem sing ora nguntungake?
                  Perusahaan energi Gazprom wis nerbitake keuangan IFRS kanggo kuartal pisanan 2015. Saka bahan sing diterbitake nderek yen utang multi-milyar dolar saka Naftogaz saka Ukraina bisa diklumpukake minangka awal mangsa panas sabanjuré.
                  Waca liyane ing NTV.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/1460516/?fb#ixzz3ixbzUWAZ
                  Iki bisa gampang diverifikasi, laporan Gazprom diterbitake.
                  Kutipan saka atalef
                  Lan ngirim ora aplikasi kanggo Rusia, hak gas sawijining mungkasi ing wektu pembayaran ing tapel wates, supaya ngomong sing Ukraina nampa gas Russian punika teori bener, nanging sacoro prakteke ora. Kaya crita waos sing kondhang

                  Iki minangka tumindak ing Ukraina. Aku tansah kaget kok ora ana masalah karo Jerman Ya, kabeh iku prasaja - padha mbayar miturut kontrak lan mung ing Ukraina invent masalah.
                  Kutipan saka atalef
                  Lan carane mbantu Gazprom?

                  Ing kahanan iki, Gazprom bisa uga nuntut kanggo mungkasi adol gas menyang negara katelu.Saliyane iku aku ora ngerti kenapa manajer saka Gazprom iki ora nindakake iki.
      5. +1
        16 Agustus 2015 02:00
        Kutipan: SRTs P-15
        Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa

        "Arep menyang ngendi, saka kapal selam..." eseman

        Dadi mung sing dakkira manawa kita bakal "agresif" nyedhiyakake diskon sing bisa ditampa kanggo dheweke.
      6. +2
        16 Agustus 2015 09:32
        Kutipan: SRTs P-15
        "Arep menyang ngendi, saka kapal selam..."

        Sialan! Lan aku ora ngerti yen gampang banget! Sesuk aku medhot saka garis listrik, lan aku nyetel kondisi kanggo jaringan daya lokal: ora murah rega kanggo "ditrima" - Aku ora bakal nyambung maneh. Sawise kabeh, aku klien sing apik - aku duwe kabeh babagan listrik: ketel lan kompor ... ayo ndeleng kepiye urip tanpa dhuwit. nglirik
    2. Aku
      + 86
      15 Agustus 2015 14:31
      Sapa sing sampeyan nulis omong kosong iki? Apa sing bakal diganti kanggo sampeyan, saka rega iki? Kita (wilayah Belgorod) wis ngunggahake tarif sepisan, ing wulan Oktober dheweke ujar bakal ngunggahake maneh. Apa nulis babagan Ukraina, aku ora peduli bab iku, jujur.. yen ora sedulur, yen ora sedulur, ayo padha mudhun alas-alas, lan aku ora ngerti kita, Bandera lan wong matèni padha surak-surak, nanging wong-wong mau padha diskon, sawetara jinis bekal kanggo wong. "wong sedulur", iku bakal luwih apik kanggo beku tariffs, padha saya akeh, lan gaji kanggo panggonan.
      1. + 14
        15 Agustus 2015 14:52
        Aku setuju. Wektu kanggo mikir babagan wong sampeyan. Sapi pepadhamu mati lan anget nyawa? Dadi apa?
        1. +4
          15 Agustus 2015 15:05
          Kepala Kamentrian Energi Ukraina Volodymyr Demchyshyn ngakusing ing cuaca kadhemen abot negara ora bisa nindakake tanpa gas Russian

          Padha ngerti carane "nyuduk" ing dungeons saka SBU! eseman
          1. 0
            16 Agustus 2015 05:51
            mesem! ngguyu "ngaku"
        2. +9
          15 Agustus 2015 18:10
          Kutipan: Candi
          Sapi pepadhane mati lan anget nyawa? Dadi apa?

          Apa sampeyan pengin alegori? - A pepadhamu mateni sapi, mangan, saiki dheweke nuntut susu lan daging gratis saka sampeyan - apa sampeyan bakal nganggep iki kanthi pangerten?
      2. + 20
        15 Agustus 2015 15:38
        Dadi, pindhah menyang "penjamin" kita! Yen ora, dheweke ujar "ana uga wong ing kana" saka basane. Lan kepiye wong Rusia?
        Kutipan saka Soy
        Sapa sing sampeyan nulis omong kosong iki? Apa sing bakal diganti kanggo sampeyan, saka rega iki? Kita (wilayah Belgorod) wis ngunggahake tarif sepisan, ing wulan Oktober dheweke ujar bakal ngunggahake maneh. Apa nulis babagan Ukraina, aku ora peduli bab iku, jujur.. yen ora sedulur, yen ora sedulur, ayo padha mudhun alas-alas, lan aku ora ngerti kita, Bandera lan wong matèni padha surak-surak, nanging wong-wong mau padha diskon, sawetara jinis bekal kanggo wong. "wong sedulur", iku bakal luwih apik kanggo beku tariffs, padha saya akeh, lan gaji kanggo panggonan.
        1. +7
          15 Agustus 2015 16:08
          Inggih, kanggo sedulur-sedulur, kita bakal kepeksa metu. Ana sawetara alasan; bisa mblokir listrik lan gas sedulur kita menyang Crimea. Iki, mesthi, ora apik banget, nanging ing sethitik liwat taun wis bisa kanggo babagan pipa menyang Crimea lan uncalan kabel. Nanging kita, minangka tansah; ing TV kita janji akeh, nanging kita ora pengin nindakake apa-apa. Kita mbenerake paribasan babagan tas sing kudu dipindhah. Kita pancen butuh dhuwit, mula kita bakal ngedol menyang mungsuh, iki alesan nomer loro.
          1. +3
            15 Agustus 2015 16:38
            Ayo padha teka, negor alas, nyiapake kayu bakar. Negara kasebut ana ing perang sipil. Ing headset Walnut sipil kita tindak menyang "kompor potbelly", lan apa sing luwih apik tinimbang kothak?
            Yen sampeyan ora pengin kekancan karo kita, njupuk "Persahabatan" weruh. Kita ora bakal takon akeh banget.
            1. +1
              15 Agustus 2015 22:03
              Dheweke duwe cukup kanggo Cut mudhun, iku bakal soko.
          2. +1
            15 Agustus 2015 18:52
            wong Mesir ndhudhuk kanal anyar ing setahun, lan jembatan ....
            jembatan minangka struktur sing paling rumit - sampeyan ora bisa ngubur dhuwit ing lemah, nanging miturut iki, dheweke nggawe skema penarikan, banjur bakal "mlaku dhewe"
        2. 0
          16 Agustus 2015 04:23
          sijine rong driji ing tutuk ...
      3. +3
        15 Agustus 2015 17:18
        Aku bakal sijine 2 plus, nanging ora mokal, kita duwe dermaga ing Semenanjung Kola Aku (energi listrik keluwihan), pancen ora ana gas (Dhewe) Damn lapangan Shtokman, iku mati mati, nganti Norgs kelet maneh, kita bakal ngambung buffer mobil pungkasan.Rega kanggo kompor listrik 2.41 seneng-seneng.
        1. +2
          15 Agustus 2015 17:48
          Ing Moskow, 1 kW / jam kanthi kompor listrik - 3.45 ... sad
          1. 0
            15 Agustus 2015 19:19
            nanging ing ZATO dadi panas malah ing mangsa panas punika 4500 saben sasi)))) kopeck Piece
          2. +3
            15 Agustus 2015 19:25
            ya, aku lali yen kita isih mbayar lampu ruangan ing dina kutub ((((
            Tin KolAtomenergosbyt-VO!!!!
            1. 0
              15 Agustus 2015 22:03
              Sampeyan keren. ..miturut undang-undang, antarane nyentak, lampu jalan, kajaba kutub sing ekstrim, kudu biaya perusahaan listrik. .... nulis, Syura, nulis. ... padha emas. ...:-)
          3. 0
            16 Agustus 2015 07:36
            Lan ing Pskov tanpa kompor 3.79.
          4. 0
            16 Agustus 2015 10:36
            ing wilayah Samara - 3.44
        2. 0
          16 Agustus 2015 04:25
          lan sing gampang saiki.
      4. +8
        15 Agustus 2015 19:58
        Gazprom njupuk 40 rubel saka warga Rusia mung kanggo nyambungake omah pribadi menyang pipa. Lan banjur iklan ing kabeh saluran saka telly drive, "Gazprom-narodnoe dostoyanie". Dideleng saka cara dheweke mlengkung ing ngarepe Khokhlandia lan pemilike, dheweke luwih kaya properti Khokhloshtat.
      5. 0
        15 Agustus 2015 22:01
        Kancaku, mulane tambah akeh, dodolan sithik-sithik lan murah diikat karo rega minyak.
      6. -1
        15 Agustus 2015 22:23
        Kutipan saka Soy
        Sapa sing sampeyan nulis omong kosong iki? Apa sing bakal diganti kanggo sampeyan, saka rega iki? Kita (wilayah Belgorod) wis ngunggahake tarif sepisan, ing wulan Oktober dheweke ujar bakal ngunggahake maneh. Apa nulis babagan Ukraina, aku ora peduli bab iku, jujur.. yen ora sedulur, yen ora sedulur, ayo padha mudhun alas-alas, lan aku ora ngerti kita, Bandera lan wong matèni padha surak-surak, nanging wong-wong mau padha diskon, sawetara jinis bekal kanggo wong. "wong sedulur", iku bakal luwih apik kanggo beku tariffs, padha saya akeh, lan gaji kanggo panggonan.

        kelangan, gendéra sampeyan ganti ing komentar - Rusia, USA, Iceland, USA, Uni Eropa, USA, Rusia, Iceland ... Lan sampeyan manggon ing wilayah Belgorod. (Mesthi wae, bisa uga sampeyan lelungan ing saindenging jagad lan ngganti gendera gumantung saka negara tuan rumah, nanging aku mikir yen ing kasus iki, mesthine ora ana ...)
        deleng sing kasengsem! ngguyu
        1. 0
          16 Agustus 2015 14:42
          Quote: Baikonur
          Sampeyan lelungan ing saindhenging donya lan ngganti gendera gumantung ing negara inang, nanging aku panginten sing ing kasus iki ora kudu bab iku.

          Mungkin dheweke mung duwe TOR?
        2. Aku
          0
          16 Agustus 2015 23:22
          Keren tenan karo gendéra, ora jelas kok ganti, aku mung nggantung situs ing omah saka pribadi, ing karya saka netbook, yen ing ngendi wae ing dalan, banjur saka telpon. ora ing mesthi dadi jujur.
      7. +1
        16 Agustus 2015 02:06
        Ayo wong-wong mau njupuk kacang polong (luwih murah). Lan dheweke dhewe ngasilake gas. Kuev Novorossiya ngalangi banyu, lan kita menehi gas.
        1. 0
          16 Agustus 2015 02:27
          Kutipan saka: sandrmur76
          Ayo wong-wong mau njupuk kacang polong (luwih murah). Lan dheweke dhewe ngasilake gas. Kuev Novorossiya ngalangi banyu, lan kita menehi gas.

          salah sawijining tetanèn utama, jagung, ora luwih ala tinimbang kacang polong, nyumbang kanggo kembung.
      8. 0
        16 Agustus 2015 02:20
        Kutipan saka Soy
        Sapa sing sampeyan nulis omong kosong iki? Apa sing bakal diganti kanggo sampeyan, saka rega iki? Kita (wilayah Belgorod) wis ngunggahake tarif sepisan, ing wulan Oktober dheweke ujar bakal ngunggahake maneh. Apa nulis babagan Ukraina, aku ora peduli bab iku, jujur.. yen ora sedulur, yen ora sedulur, ayo padha mudhun alas-alas, lan aku ora ngerti kita, Bandera lan wong matèni padha surak-surak, nanging wong-wong mau padha diskon, sawetara jinis bekal kanggo wong. "wong sedulur", iku bakal luwih apik kanggo beku tariffs, padha saya akeh, lan gaji kanggo panggonan.

        Sampeyan pancen bener, aku nesu yen ing negara kita, eksportir hidrokarbon, rega domestik kanggo wong-wong mau gumantung ing rega ing pasar manca, lan ana sawetara ketergantungan aneh. Aku kaget? iPhone, nalika dadi presiden, aku elinga, ujar manawa regane sumber daya energi ing negara kasebut bakal cocog karo rata-rata Eropa.
        1. Aku
          0
          16 Agustus 2015 23:26
          Ya, paling ora cocog karo ruang, gaji kudu proporsional karo tarif, umume topik kasebut mesthi nglarani, ing negara kita, nalika ngunggahake, mesthi lali kanggo ngedhunake, sanajan wis tiba. rega mengko utawa tetep ing tingkat padha.Conto langsung -bensin.
      9. 0
        16 Agustus 2015 04:21
        Kanca, yen topik iki ora kanggo sampeyan, aja maca. Lan whimper ing gombal, carane ala sampeyan aran, lan apa wong liya, iku ora masalah sampeyan.
      10. -1
        16 Agustus 2015 07:29
        Sampeyan bener, yen Ukraina nganggep Rusia minangka agresor lan perang, mula kabeh pangiriman bahan mentah strategis saka Rusia kudu mandheg. Kanthi nyuplai gas menyang Ukraina, Rusia ndhukung rezim Nazi.
    3. + 10
      15 Agustus 2015 16:59
      Kapethik saka: sever.56
      Rusia bakal nerusake pasokan gas yen rega bakal ditampa kanggo RUSIA!!!


      Ya, dheweke bakal miwiti maneh rekaman babagan "wong persaudaraan" lan kita ora bakal ditakoni apa rega kanggo menehi gas punishers, batu bara, listrik.
      1. 0
        15 Agustus 2015 22:01
        Aku setuju kabeh karo sampeyan
    4. +3
      15 Agustus 2015 18:21
      Kanggo khokhlopiteks, rega gas ora kena diikat karo rega minyak, mesthine kudu tetep - 500& saben ewu meter kubik!
    5. 0
      15 Agustus 2015 18:24
      Ayo padha nyekeli telpon kanggo aku ing lantai 3. Aku bakal menehi wong-wong mau bensin gratis esuk!
    6. +4
      15 Agustus 2015 18:39
      Rusia bakal nerusake pasokan gas yen rega bakal ditampa kanggo RUSIA!!!
      Tenan? Ya, kita bakal ngunggahake panyimpenan kanthi maksimal! Yen mung reputasi supplier sing dipercaya ora ilang.
    7. +2
      15 Agustus 2015 18:44
      "Demchishin: Ukraina bakal nerusake ngimpor gas Rusia yen regane terjangkau." salah. "Rusia bakal nerusake ekspor gas Rusia menyang Ukraina (utawa apa wae sing ana) yen negara kasebut bisa mbayar biaya gas Rusia." Sing kaya ngono, miturutku.
      1. +4
        15 Agustus 2015 22:07
        Iki sing katon kanggo sampeyan. Lan GDP lan DAM katon beda. Lan dheweke ora bakal ngrungokake pendapat sampeyan utawa pendapatku, kaya sing dakkira.
        Taun kepungkur padha ngancam: ora ana maneh gratis, apa asile?....
    8. 0
      15 Agustus 2015 19:22
      Sampeyan mikir.
    9. +3
      15 Agustus 2015 20:08
      Kapethik saka: sever.56
      Rusia bakal nerusake pasokan gas yen rega bakal ditampa kanggo RUSIA!!!

      Mesthi, aku ngerti yen sampeyan wis nglumpukake akeh sing seneng karo kiriman iki, nanging aku bisa ngerteni saka ngendi sampeyan entuk? Nggoleki kebijakan negara kita lan Gazprom ing taun kepungkur lan setengah, aku teka menyang kesimpulan sing ngelawan.
    10. 0
      15 Agustus 2015 20:58
      Iki diarani nganti pitik jago digoreng, utawa luwih beku, ora cokotan ing ..opu, Ukraina, wiwit janji mbayar kanthi ..gas sing diobong. wong bodho
    11. GCU
      0
      15 Agustus 2015 21:04
      Ora ana apa-apa kanggo ngutangi junta, sing ngrusak bangsane dhewe! Kaping pisanan, dhuwit, banjur kursi, lan ora kosok balene! Biasane munggah menyang Eropa kanthi gratis! Regane umume !!!
    12. +1
      15 Agustus 2015 21:16
      Oh, ora mesthi. Politisi kita bakal maneh ngulu lan wiwit adol, ndhukung junta Kyiv... negatif
    13. 0
      16 Agustus 2015 01:21
      A atus horseradish ing sak panggonan ora bakal nyenyet kanggo Kyiv junta getih?
    14. -1
      16 Agustus 2015 18:30
      Kanggo Nazi metu, regane siji 9 gram ing bathuk, lan ora ana gas.
  2. +8
    15 Agustus 2015 14:03
    Tuku baterei listrik kanggo mangsa, ngandika kepala Kamentrian Energi Ukraina Volodymyr Demchyshyn.
    1. + 14
      15 Agustus 2015 14:07
      Sing nyekel yaiku Ukraina wiwit tuku listrik saka Rusia ...! Kapasitas, kanthi catastrophically, ora cukup! nangis
      1. +6
        15 Agustus 2015 14:28
        Kapethik saka: sever.56
        Trik punika

        Masalahe yaiku force majeure ana ing treasury lan ing pikiran kosong! Sanadyan EU utawa SGA bakal feed utawa panas Ukraina! Dhuwit diwenehake mung kanggo perang!
      2. + 21
        15 Agustus 2015 14:28
        Kutipan: Stas 86
        Tuku baterei listrik kanggo mangsa, ngandika kepala Kamentrian Energi Ukraina Volodymyr Demchyshyn.

        Kapethik saka: sever.56
        Sing nyekel yaiku Ukraina wiwit tuku listrik saka Rusia ...! Kapasitas, kanthi catastrophically, ora cukup! nangis


        Sugeng enjing ... kita miwiti latihan esuk ... olahraga siji ... sikilmu selebar pundhak, mbengkongake lengen ing sikut, wiwit nyentak nganggo tangan - m ... beling nganti gilyak, m ... beling nganti gilyak.. rampung olah ragane....saiki kita mulai mlumpat ing panggonane.. dhisik ing sisih tengen. - sapa sing ora mlumpat sing siji ... m grin, saiki ing sisih kiwa - sing ora mlumpat m grin ... rampung latihan ... lan saiki kita miwiti prosedur banyu ... harden dhewe yen sampeyan pengen sehat...


        Aku njaluk supaya masalah pasokan gas menyang Ukraina diajukake menyang referendum kabeh-Rusia...
        1. +6
          15 Agustus 2015 14:47
          Kutipan saka vorobey
          lan saiki kita miwiti mlumpat ing panggonan.


          Hello Sasha hi
          Ayo dadi, sethitik, humanists ... Aku propose tinimbang gas free, minangka bantuan kamanungsan, kanggo ngatur tumindak: - "Kanggo saben" Svidomo "-a skipping tali"!
          1. 0
            15 Agustus 2015 15:39
            Padha duwe akeh gas dhewe ... kentut.
            Kapethik saka: sever.56
            Kutipan saka vorobey
            lan saiki kita miwiti mlumpat ing panggonan.


            Hello Sasha hi
            Ayo dadi, sethitik, humanists ... Aku propose tinimbang gas free, minangka bantuan kamanungsan, kanggo ngatur tumindak: - "Kanggo saben" Svidomo "-a skipping tali"!
            1. +1
              15 Agustus 2015 22:12
              Ya, sepotong daging babi Polandia karo kacang polong kukus Magyar lan sprats, nanging apa sing kudu ditindakake dening Balts? Lan uga ngombe susu peternakan ... Saben esuk Svidomo bakal ngisi silinder gas.
          2. 0
            16 Agustus 2015 09:21
            Kapethik saka: sever.56
            . Aku ngusulake tinimbang gas gratis,

            Gas gratuitous aneh sing dadi luwih larang tinimbang Slovak, kanggo wong sedulur.
            Kang menehi kritik dening wutah saka dollar, pamaréntah Rusia maneh nambah kinerja ing beyo saka wong, mbokmenawa ora utamané saged luwih, lan kaya kabeh mungsuh watara, kita piyambak ing putih.
        2. +2
          15 Agustus 2015 14:50
          Kutipan saka vorobey
          Saiki ayo padha mudhun menyang banyu.



          Kantun asana kanker saka yoga ...
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +3
        15 Agustus 2015 14:29
        "Nanging iku Ukraina wis wiwit tuku listrik saka Rusia uga ...! Ana kekurangan catastrophic kapasitas sawijining! nangis"

        Aku lali babagan Eropa Timur, amarga kabeh transit gas menyang kana.
        1. +5
          15 Agustus 2015 15:19
          Kutipan: Stas 86
          "Nanging iku Ukraina wis wiwit tuku listrik saka Rusia uga ...! Ana kekurangan catastrophic kapasitas sawijining! nangis"


          Apa sampeyan wis lali babagan carane Yaytsenyukh ngewangi Polandia kanthi sumber energi (listrik)?

          Perdhana Mentri Arseniy Yatsenyuk mrentahake Menteri Energi Volodymyr Demchishin kanggo njupuk langkah-langkah kanggo njamin pasokan listrik maksimal menyang Polandia.
          Iki dilaporake dening layanan pers Kabinet Menteri.
          "Kita kudu nyengkuyung Polandia sing ramah lan nindakake kabeh sing bisa kanggo mbantu mitra supaya stabil kahanan ing sektor energi negara sanalika bisa," ujare perdana menteri.
          Yatsenyuk menehi pitunjuk "cepet-cepet njupuk langkah-langkah penting kanggo njamin pasokan listrik kanthi teknis maksimal" menyang Polandia.
          Polandia njaluk Ukraina nambah pasokan listrik amarga tambah konsumsi listrik sing ana gandhengane karo panas sing ora normal. Miturut Demchishin, saiki Ukraina ngekspor 600 MW menyang Polandia. Sisih Polandia njaluk nambah pasokan 200-400 MW.


          http://gordonua.com/news/money/YAcenyuk-poruchil-pomoch-Polshe-s-elektrichestvom
          -93905.html
          1. 0
            15 Agustus 2015 16:15
            Kutipan: Tanais
            Yaytsenyukh arep mbantu Polandia kanthi sumber energi (listrik)

            Dadi iki Ukrainia-gaya politik bakal, nuduhake, sing, nyawa sing godhongé amba lan kesempatan Eropah.
      5. +5
        15 Agustus 2015 14:34
        Kapethik saka: sever.56
        Sing nyekel yaiku Ukraina wiwit tuku listrik saka Rusia ...! Kapasitas, kanthi catastrophically, ora cukup! nangis

        Uga batu bara kanggo pangembangane. Lan uga kudu dituku saka "agresor" utawa saka "separs". Bener, ana uga Afrika Kidul lan Australia, nanging wis liwat mangsa pungkasan. Maju!!!!!
      6. +5
        15 Agustus 2015 14:48
        Padha ing total defisit. Kabeh ilang. Lan sing paling penting otak. Sisane coklat.
        1. +1
          15 Agustus 2015 14:59
          Kutipan saka roskot
          Padha ing total defisit. Kabeh ilang. Lan sing paling penting otak. Sisane coklat.

          Lha terus apa sing ana ing coklat, yen mung ana ing weteng ngisor. dangles antarane sikil. dadi ing coklat ing pet presiden. Lan aku mangu-mangu liyane.
          1. +1
            15 Agustus 2015 20:41
            Aku ngomong babagan Poroshenko. Babagan industri coklat.
      7. 0
        15 Agustus 2015 15:14
        Tanpa batu bara Donbass, ora ana panas utawa cahya. Nanging tuku saka separatis - ora, ora, luwih apik ing telung Afrika larang (ing wektu sing padha bakal tetep ing kanthong sampeyan)
        1. +2
          15 Agustus 2015 15:41
          Ya, padha drive ing sly lan separatist, ngendi sampeyan bisa pindhah, padha mung ora nggawa menyang Svidomo, digunakake lustrate.
      8. 0
        15 Agustus 2015 22:07
        Batu bara tetep ing Donetsk Cut kayu bakar ing Zhytomyr, digunakake kirdyk!
      9. 0
        16 Agustus 2015 10:17
        Kapethik saka: sever.56
        Sing nyekel yaiku Ukraina wiwit tuku listrik saka Rusia ...! Kapasitas, kanthi catastrophically, ora cukup! nangis


        Aku lali babagan Eropa Timur, amarga kabeh transit gas menyang kana.
    2. +1
      15 Agustus 2015 17:12
      "Kanggo ngedol barang sing ora perlu, sampeyan kudu tuku barang sing ora perlu, nanging kita ora duwe dhuwit!" Iki tembung-tembung prasaja saka Pakdhe Fyodor saka Prostokvashino nemtokake kabeh.
  3. + 15
    15 Agustus 2015 14:04
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/782/oknc401.jpg
    1. +1
      15 Agustus 2015 14:14
      [quote = sever.56] Uga, PDB bakal dicopot saka jabatan gubernur Muscovy .. belay
    2. +1
      15 Agustus 2015 15:12
      Tembung Edan, Dope, lan sapanunggalane wis ora cocog maneh. Kita butuh tembung anyar kanggo nemtokake diagnosis !!! wong bodho
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +2
      15 Agustus 2015 19:41
      Lan ganti jeneng presiden dadi Putin. ngguyu
    5. -1
      16 Agustus 2015 07:05
      Ana anekdot: Wong Rusia lan Ukrainia lagi lelungan ing kompartemen. Dheweke ngombe, kaya sing dikarepake, wiwit ngomong babagan politik:
      -Ukrainia (U) - Lan apa jeneng parlemen sampeyan?
      -Russian (R) - Duma!
      (U) - Lan kenapa Duma?
      (P) - Amarga dheweke mikir! Napa jeneng parlemen sampeyan?
      (U) - Seneng!
      (P) - Apa sampeyan seneng?
      (U) - Lan aku ora mikir !!!!!!
  4. +5
    15 Agustus 2015 14:05
    Ya hantu sampeyan ngapusi! Salah siji "negara agresor", utawa "tuku gas"! Isi ing gerbong gas, lan bakal ana gas sing dipateni dening wong.
    1. +4
      15 Agustus 2015 14:30
      "Yen isih ora ana pasokan gas Rusia, kita kudu ngetung skenario force majeure," ujare.

      Skenario force majeure kaya maling banal? ... Kayane bakal ...
      1. +1
        15 Agustus 2015 16:30
        Iki sing diarani nyolong ing Ukraina Eropa.
  5. + 15
    15 Agustus 2015 14:05
    Pancen alam bébas. Dheweke nyoba ngrampungake masalah kanthi biaya wong liya! Nah, jenis apa iki. Mariners.
  6. +8
    15 Agustus 2015 14:09
    Demchyshyn: Ukraina bakal nerusake ngimpor gas Rusia yen regane bisa ditampa.
    ".... Aku mikir," ujare Ippolit Matveyevich, "sing tawar menawa ora pantes ing kene!" Nalika tekanan ing pipa gas Ukrainia mudhun dadi kritis, mula gas Rusia bakal dibutuhake langsung, lan kita bakal weruh apa diskon kasebut. hi
    1. Aku
      +3
      15 Agustus 2015 14:33
      Apa sadurunge, anggere transit gumantung marang wong-wong mau, Rusia ora bakal bisa nindakake apa-apa.
      1. 0
        15 Agustus 2015 14:40
        ..... Umumé, iku ndadekake pangertèn kanggo "push" gas Rusia liwat Kazakhstan .... lan banjur mutusaké ing kelayakan kanggo mbangun kabeh limo "lepen" lan "pasukan"!
        Mulane, Eropa lan Ukraina bakal duwe sing kudu dipikirake!
        1. +1
          15 Agustus 2015 14:45
          Quote: Pedhang
          ..... Umumé, iku ndadekake pangertèn kanggo "push" gas Rusia liwat Kazakhstan .... lan banjur mutusaké ing kelayakan kanggo mbangun kabeh limo "lepen" lan "pasukan"!
          Mulane, Eropa lan Ukraina bakal duwe sing kudu dipikirake!

          menyang Eropa? belay Apa Kazakhstan wis pindhah? Sewulan kepungkur, katon kaya ngadeg. Nyuwun
        2. -1
          15 Agustus 2015 14:45
          Quote: Pedhang
          iku ndadekake pangertèn kanggo "push" gas Russian liwat Kazakhstan

          menyang Eropa? belay

          Iki sing anyar ing geografi..
          1. +1
            15 Agustus 2015 15:13
            Kutipan: Alex28
            menyang Eropa? Apa Kazakhstan wis pindhah? Sewulan kepungkur, katon kaya ngadeg.
            wong bodho
            Kutipan saka Cat Man Null
            menyang Eropa?
            Iki sing anyar ing geografi..
            Sadurunge guyon, deleng gambar sing ditampilake.. Iku pitakonan saka pipa menyang China. Kauntungane yaiku pipa wis ana lan ora perlu nandur modal akeh ing pambangunan "lepen".
            Uga, amba "+" -som iku Kazakhstan siap kanggo njupuk ing kewajiban financial yen rute iki dipilih.
            Kajaba iku, proyek iki bisa dadi hubungan apik antarane negara tetangga. Kajaba iku, Federasi Rusia bisa digunakake kanggo njupuk pilihan ing Republik Kazakhstan. K-n, ngrampungake masalah gasifikasi wilayah sing penting ing negara kasebut.
            1. 0
              15 Agustus 2015 15:24
              Kutipan saka Alibekulu
              Delengen sadurunge moyoki

              .... ing peta. Rusia lan China duwe tapel wates umum 1. Iku luwih cedhak kanggo narik langsung saka Siberia 2. Apa mbayar dhuwit kanggo transit 3. Mung pro proposal iki minangka gerakan politik. P.S. Aku sampurna mangertos apa aku wis ing atine rowange, nanging obrolan ing artikel bab arah kulon. Apa karo wétan?
            2. 0
              15 Agustus 2015 15:27
              Kutipan saka Alibekulu
              Sadurunge guyon, deleng gambar sing ditampilake.. Iku pitakonan saka pipa menyang China.

              Iki mung bisa dingerteni .. mung artikel babagan rega kanggo Ukraina lan, kanthi mangkono, transit menyang Eropa.

              Lan ing ngendi, kayane, China lan Kazakhstan?

              Kutipan saka Alibekulu
              Uga, amba "+" -som iku Kazakhstan siap kanggo njupuk ing kewajiban financial yen rute iki dipilih.

              Ya .. lan dadi negara transit liyane .. supaya Gazprom mutusake ana, mesthi, padha ngetung risiko, nanging aku wong ora bakal melu .. contone Ukraina sadurunge mripatku.

              Kutipan saka Alibekulu
              K-n, ngrampungake masalah gasifikasi wilayah sing penting ing negara kasebut

              Iki mung bisa dingerteni ngguyu
              1. -2
                15 Agustus 2015 16:28
                Kutipan: Alex28
                nanging pacelathon ing artikel kasebut babagan arah kulon. Apa karo wétan?
                "Kolega" mung nyebutake opsi sing diusulake dening Republik Kazakhstan. "Endhog paling apik disimpen ing kranjang sing kapisah."
                Kutipan saka Cat Man Null
                nanging aku wong ora bakal melu .. conto saka Ukraina sadurunge mripatku.
                Semono uga. Opsi wis diusulake, lan "master-master" bebas mutusake dhewe kepiye carane entuk bathi kanggo dheweke ..
                Ing kasus iki, retorika Rusia nyebabake penolakan: "Ish sampeyan wedhus licik, apa sing sampeyan pikirake? am Maneh dheweke pengin njagong ing gulu Ibu Rusia "
                Kutipan saka Cat Man Null
                Iki mung bisa dingerteni
                Umumé, Pamrentah Republik Kazakhstan kudu nyegerake proyek kanggo pambangunan pabrik pangolahan gas (GPP) ing cedhak lapangan Karachaganak. Lan saiki, gas terus disedhiyakake menyang pabrik pangolahan gas Orenburg (OGPP). Kajaba iku, Kazakhstan ora puas karo syarat pasokan gas menyang Rusia. "Kazakhstan, kanggo bagean, wis claims marang Rusia sing pepadhamu lor ora mbayar kita ekstra kanggo gas didol ing pasar domestik saka federasi saka lapangan Karachaganak," ngandika pangareping peneliti ing Institut Ekonomi saka Kementerian Pendidikan. lan Ilmu saka Republik Kazakhstan.
                Kangge, masalah mbangun pabrik pangolahan gas ing wilayah negara kita penting banget. Dina iki, miturut Pak Smirnov, sanajan kasunyatane yen republik kita duwe cadangan gas 3,9 triliun meter kubik. m (2% saka cadangan donya), populasi Kazakhstan kurang kasedhiya karo gas. "Sanajan ing wilayah Almaty sing padhet, tingkat gasifikasi mung 14%. Lima wilayah tetep ora diasifikasi, "ujare ahli ekonomi IPR. Pambangunan pabrik pangolahan gas bakal ngidini ngrampungake salah sawijining masalah republik - gasifikasi ing sisih lor negara. GPP domestik, miturut KMG, ing taun 2017 bakal bisa nyedhiyakake gas menyang Astana lan wilayah lor negara kasebut. Pasokan gas saka lapangan Karachaganak bisa mundhak wiwit taun 2019 nganti 2021, nganti 5 milyar meter kubik. m saben taun, sing bakal luwih saka 50% saka dikarepake Kazakhstan saiki kanggo "bahan bakar biru". "Yen pabrik pangolahan gas dibangun, kita ora mung bisa nyukupi kabutuhan domestik negara, nanging uga mlebu pasar internasional kanthi produk pabrik kasebut," Pak Egorov yakin.
                Ing sawijining wektu, ing tekanan saka Federasi Rusia, diputusake yen pambangunan pabrik pangolahan gas ora bisa ditindakake. Ing cahya saka acara anyar, iku wektu kanggo ngelingi dheweke ..
                Kita uga nyathet yen keputusan dhasar wis digawe ing Republik Kazakhstan babagan pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir.
                Ing wektu sing padha, ana lobi sing kuat kanggo nransfer tender kanggo konstruksi menyang perusahaan Rusia. Kayane kudu ngilangi motif politik lan milih pilihan sing paling apik, ing ngendi proposal Prancis katon luwih disenengi (miturut sawetara sumber) ..
                1. +3
                  15 Agustus 2015 18:56
                  Kutipan saka Alibekulu
                  Ing kasus iki, retorika Rusia nyebabake penolakan: "Oh, wedhus sing licik, apa sing sampeyan pikirake? Maneh dheweke pengin njagong ing gulu Ibu Russe"

                  Wigati aku ora ngomong. Aku mung ujar manawa pipa gas langsung, IMHO, luwih apik tinimbang pipa gas sing ngliwati sawetara negara transit liyane. Mung kanthi definisi. Ana luwih sithik wasir lintas-wates amarga.

                  Kabeh liyane iku bangga sampeyan tatu hi

                  PS: Aku nyoba banget supaya ora melu "oriented nasional" srach rembugan.

                  Aku nambani Kazakhstan lan Kazakhs merata. Nyatane, aku ora kalebu wong-wong mau. ya
                2. 0
                  15 Agustus 2015 20:00
                  Kutipan saka Alibekulu
                  "Kolega" mung nyebutake opsi sing diusulake dening Republik Kazakhstan. "Endhog paling apik disimpen ing kranjang sing kapisah."

                  Argumentasi sampeyan jelas, nanging ora jelas kenapa minus Nyuwun Secara pribadi, aku dadi plus.
                3. 0
                  15 Agustus 2015 20:07
                  Kutipan saka Alibekulu
                  Ing wektu sing padha, ana lobi sing kuat kanggo nransfer tender kanggo konstruksi menyang perusahaan Rusia. Kayane kudu ngilangi motif politik lan milih pilihan sing paling apik, ing ngendi proposal Prancis katon luwih disenengi (miturut sawetara sumber) ..

                  Apa Kazakhstan butuh "Mistral" dhewe? Geopolitik, ora tau dikurangi. Conto iki yaiku pabrik kimia Kostanay. Lan aku bisa nambah akeh conto ing Kazakhstan, ora kanthi kabar.
            3. +2
              15 Agustus 2015 15:31
              Kutipan saka Alibekulu
              Ana omongan babagan pipa menyang China.
              Inggih, sing kapitunan ing Geografi.
              1. -1
                15 Agustus 2015 15:46
                Kutipan: Alex28
                Inggih, sing kapitunan ing Geografi
                Lha sapa sing bodho, aku wis ngerti.. nglirik
                Astana nawakake Moscow pilihan alternatif kanggo pasokan gas menyang China - transit liwat Kazakhstan. Sauat Mynbayev, kepala Kazmunaigas, ngandhani Kommersant yen rute pasokan saka Rusia menyang sisih kidul Kazakhstan bisa digunakake kanggo iki.
                "Yen ana niat - lan wis katon - kanggo ngeterake gas (saka Rusia. -" Kommersant ") menyang China, banjur kita kudu nginstal stasiun kompresor cilik, sing wis kita lakoni, banjur gas bakal tenang. ing sadawane rute, "ujare Sauat. Mynbaev: Sing, ing asas, yen project iki dipun ginakaken, iku ora perlu kanggo invent apa liwat pipa anyar, kabeh iki bisa rampung liwat pipelines gas wis ana. Miturut interlocutors Kommersant ing industri, kanthi modernisasi pipa gas Bukhara-Ural, potensial kanggo ekspor gas Rusia menyang China ing arah iki yaiku 10-15 milyar meter kubik saben taun. Rincian liyane: http://www.kommersant.ru/doc/2692967
                1. +2
                  15 Agustus 2015 15:49
                  Kutipan saka Alibekulu
                  Minangka kepala Kazmunaigas, Sauat Mynbayev, marang Kommersant,

                  Iku bakal ala kanggo pengusaha sing ora narik kemul ing awake.Aku njupuk kupluk kanggo wong. hi Nanging peta sing dakkirim, delengen.
                2. 0
                  15 Agustus 2015 22:51
                  Kutipan saka Alibekulu
                  Inggih, sing kapitunan ing Geografi

                  Aku kelingan!!!Karagach, aku rumangsa sampeyan bakal ngerti aku. Mung saiki aku ngerti apa sing dikarepake Karimov.
    2. +3
      15 Agustus 2015 14:37
      Kutipan saka Appraiser
      Demchyshyn: Ukraina bakal nerusake ngimpor gas Rusia yen regane bisa ditampa.
      ".... Aku mikir," ujare Ippolit Matveyevich, "sing tawar menawa ora pantes ing kene!" Nalika tekanan ing pipa gas Ukrainia mudhun dadi kritis, mula gas Rusia bakal dibutuhake langsung, lan kita bakal weruh apa diskon kasebut. hi

      Ngelingi yen dheweke janji bakal nyelehake kabel menyang Crimea ing pungkasan taun, banjur ing kuartal kaping papat taun iki, diskon bisa banget, malah banget. Inggih, ing 2016 anyar kita bakal weruh.
  7. +6
    15 Agustus 2015 14:11
    Hubungan karo "adhine" sing nesu kudu direset kanthi lengkap. Sayange yen pemerintah lan pejabat individu beda-beda panemu babagan masalah iki ... Dictated, kaya, dudu kepentingan pribadi.
    1. +3
      15 Agustus 2015 14:36
      Kutipan: KBR109
      kudu dibatalake rampung

      Ora bisa dibatalake kanthi lengkap. Minangka pemasok gas wajib menyang Eropa, kita wajib nepaki kewajiban miturut kontrak kasebut. Lan yen (lan bakal diwiwiti) nyolong, kaya biasane, kamenangan, mula Kulon kudu ngelu! Lan supaya dheweke mbayar gas sing dicolong gratis!
  8. + 13
    15 Agustus 2015 14:11
    Rega sing bisa ditampa kanggo Reruntuhan minangka hadiah, mula ora mungkin dheweke bakal setuju. Kajaba Uni Eropa mbayar langsung menyang Rusia kanggo pasokan gas tanpa gangguan menyang Eropa. Aliran Kidul ditinggal! Ayo padha metu dhewe!
    1. +2
      15 Agustus 2015 15:12
      Ora, larang. Dheweke butuh Rusia kanggo mbayar ekstra kanggo Ukraina sing setuju nggunakake gas Rusia hi
  9. +8
    15 Agustus 2015 14:11
    Wis kesel, Rusia ora duwe utang apa-apa, lan supaya padha njupuk bensin ing ngendi wae.
    Gusti, kapan pungkasane bisa mungkasi pasokan gas menyang cesspool iki lan meksa "wong wicaksana" iki kanggo ngrampungake masalahe dhewe - ayo padha ngrampungake slogan-slogan kasebut, ndhudhuk trowongan lemah menyang negara-negara lan ngeterake wong Amerika sing ditresnani. gas liwat iku.
    1. +4
      15 Agustus 2015 14:47
      Kutipan saka: olimpiada15
      Wis kesel, Rusia ora duwe utang apa-apa, lan supaya padha njupuk bensin ing ngendi wae.
      Gusti, kapan pungkasane bisa mungkasi pasokan gas menyang cesspool iki lan meksa "wong wicaksana" iki kanggo ngrampungake masalahe dhewe - ayo padha ngrampungake slogan-slogan kasebut, ndhudhuk trowongan lemah menyang negara-negara lan ngeterake wong Amerika sing ditresnani. gas liwat iku.

      tas? Aku ngomong babagan transportasi. ngguyu ngguyu
      1. +2
        15 Agustus 2015 15:57
        Nanging, pilihan sing bener apik
  10. +5
    15 Agustus 2015 14:12
    Apa rega "nyukupi" sing dibutuhake? $ 247 vs $ 350 mangsa pungkasan iku rega ngagetake? Pucuk sing rakus ... Ayo dheweke tuku ing EON kanthi mbalikke, ora masalah kanggo kita, EON sing padha bakal tuku volume saka kita lan download kanthi rega 270-290 liwat "mundur" Slovak ...
    1. Aku
      -1
      15 Agustus 2015 14:34
      Sampeyan mesthi ora peduli ngguyu
    2. +8
      15 Agustus 2015 14:50
      Rega, mesthine kudu cukup, nanging sing paling penting yaiku kondisi kasebut ora ilang ing kontrak. prabayar, kaya ngono, lan ora liya ...
      1. Thor5
        0
        15 Agustus 2015 17:38
        Rega kudu KITA, lan prabayar - mesthi!
  11. +2
    15 Agustus 2015 14:12
    Nanging ora bakal bisa ditampa? Nalika aku ngerti, ditrima kanggo dill, nalika Gazprom uga mbayar ekstra.
  12. + 23
    15 Agustus 2015 14:13
    "Yen sampeyan mikir wong tuwa sampeyan duwe utang, sampeyan isih enom.
    Yen Tanah Air duwe utang marang sampeyan, sampeyan dadi oposisi.
    Yen kabeh jagad duwe utang marang sampeyan, Sugeng, sampeyan- x.o.o.o.l!!!"
  13. +4
    15 Agustus 2015 14:13
    Piye? utawa njaluk dicolong! Iku pitakonan? Lan wong Eropa wong Eropa nempelake piagam energi ing cangkir - sampeyan ora bisa nyolong. Ya, apa Ukrainians duwe kamardikan kuwi karo bodho kuwi?
    1. 0
      15 Agustus 2015 15:15
      Mung pangeling
  14. +8
    15 Agustus 2015 14:16
    Aku ora ngerti, apa padha karo kita (Rusia) ing perang utawa ora? Kaya Rada ngadopsi hukum ing negara agresor? Utawa dheweke mung ngapusi?
  15. Lor
    +7
    15 Agustus 2015 14:17
    sing warga Rusia ora gumantung ing discounts, lan padha ora takon bab rega, nanging nyetel tariffs meneng, kaya fait accompli. lan dagang karo tanggane. pancake pancake ora bisa tuku ora tuku. kumelun dill tetep anget.
    nanging luwih apik kanggo klelep - karo dill, taun sing subur saiki. Rampasan saka parashka bakal tetep, lan tarif kanggo wong biasa bakal tambah kaping 3.
    1. Aku
      +3
      15 Agustus 2015 14:36
      Aku setuju, padha mundhakaken dhewe, piye wae malah ora kasengsem.
  16. 0
    15 Agustus 2015 14:26
    Rega sing bisa ditampa kanggo Ukraina yaiku ara gedhe, kanthi rega Ukraina dhewe.
    1. Aku
      0
      15 Agustus 2015 14:37
      Pira regane saben mripat?Aku ora ngerti komentar kaya ngono, mung dadi sarkastik, kaya bocah cilik.. deleng tarif sampeyan.
      1. -4
        15 Agustus 2015 14:46
        Pasang meter gas, sampeyan bakal mbayar dhuwit.
        1. -1
          15 Agustus 2015 16:26
          Pasang panel surya lan baterei - sampeyan ora kudu mbayar apa-apa.
        2. 0
          15 Agustus 2015 21:52
          Aku wonder yen wong bisa ngomong apa 3 minuses padha sijine kanggo komentar babagan counter?
          Mung kepingin weruh. Aku dhewe mbayar kabeh miturut meter listrik. banyu, gas ... Aku pengin ngerti apa negatif ... Matur nuwun!
        3. 0
          16 Agustus 2015 09:42
          5000 rubel kanggo sen sampeyan kanthi gaji 11000 nalika kerja ing Gazprom
          1. 0
            16 Agustus 2015 09:55
            Kutipan: _Aleksey_
            kanthi gaji 11000 nalika kerja ing Gazprom

            Apa pegaweyanmu?
        4. Aku
          0
          16 Agustus 2015 23:45
          Apa sampeyan duwe sarkasme kaya ngono? Tanpa counter, sampeyan ora bakal mbayar apa-apa, amarga ora ana sing kudu dibayar. ngguyu
  17. +1
    15 Agustus 2015 14:27
    Apa bocah lanang sing capricious lan flirtatious, carane muter, padha ngomong. We tuku. manawi rêganipun bêsin punika kêdah dipun tampi, inggih punika namung duwit. Lan yen rega tetep ora bisa ditampa kanggo Ukraina, banjur force majeure bakal teka, apa force majeure = 3.14z.dets diterjemahake saka basa diplomatik menyang Rusia? Yen terjemahanku saka diplomatik menyang Rusia bener, force majeure wis ana ing pikirane panguwasa Ukraina.
  18. +5
    15 Agustus 2015 14:29
    Dheweke nyathet yen "yen pihak Rusia nawakake rega lan jaminan pasokan sing cukup

    Aku tau mandek kaget ing impudence saka dill, "rega nyukupi" kaya. Kaya kita bakal spoil sampeyan ing lawang, nanging sampeyan ora wani nesu, lan kapekso kanggo menehi kita vodka ing sembarang wektu dina. Nanging.
  19. +4
    15 Agustus 2015 14:29
    "Yen sisih Rusia nawakake rega sing cukup

    Apa iki rencana tarif anyar kaya iki, "Rega sing cukup kanggo negara sing ora nyukupi"? Ketawa...
  20. +1
    15 Agustus 2015 14:32
    Iku cetha banget! Ing Kiev, politisi mung pamer. Amarga ana luwih akeh sampeyan ngomong babagan kamardikan saka Rusia lan pernyataan agresif sing ditujokake marang dheweke, luwih akeh sampeyan dadi patriot))))
    Nanging kepiye perang????
    Apa bisa tuku gas saka "agresor"?
  21. +1
    15 Agustus 2015 14:33
    Dheweke butuh tali lompat kanggo musim dingin, ngono. Aku mikir EU bakal nyedhiyakake kanthi rega terjangkau !!!
  22. +1
    15 Agustus 2015 14:40
    Apa insatiable Ukrainia-parasit, ing awal padha bakal omong kosong everyone lan kabeh, banjur ayo kang gawe marem wong loro Rusia lan mbalikke saka Eropah, lan malah kita drive dhéwé. Supaya bisa uga kanthi tenang karo awake dhewe, kanthi tangan tengen, lan nyopir, iki bakal dadi tumindak sing cukup lan, sing paling penting, ora ana gunane!
  23. 0
    15 Agustus 2015 14:43
    Lan, kaya biasane, pamrentah kita, mung metu saka filantropi lan njupuk persaudaraan karo wong Ukraina, bakal setuju babagan rega sing saling migunani (sanajan mung kanggo Ukraina) lan bakal nyedhiyakake gas, sanajan ana intrik imperialisme kanggo padu kita. !
  24. 511
    +5
    15 Agustus 2015 14:45
    Saiki gas lan sesuk tank pesawat? Kanggo urip aku ora ngerti ... Ukraina saiki dadi wilayah musuhan kanggo kita karo scumbags manggoni. Kita kudu menehi gas beda kanggo dangu lan ora ngenteni tutugan trik.
  25. +3
    15 Agustus 2015 14:46
    "Ukraina bakal nerusake ngimpor gas Rusia yen rega bisa ditampa" ...

    Carane! Sing tuku nyetel kahanan kanggo bakul ... nyetel nalika, ing pikiran sing waras, panuku iki bakal dipeksa tuku barang kanthi rega apa wae, yen ora, dheweke ora bakal urip ...

    Kok ora ngaku gas iki gratis???

    Utang tahun 2011-2013 endi sing durung dibayar???

    Where... where... where... why... why... Lan mung ana siji jawaban kanggo pitakonan: MEMBERI!!!
  26. +1
    15 Agustus 2015 14:47
    "Miturut mbalikke saka Eropa 60 yuta meter kubik saben dina, saka Rusia - 114 yuta meter kubik saben dina"...

    Lan ing mbalikke saka Eropah - iki ora maneh saka Rusia ... uga, mesthi ...
  27. +2
    15 Agustus 2015 14:52
    Rudeness ora ana watese.
  28. 0
    15 Agustus 2015 14:52
    Rudeness ora ana watese.
  29. +3
    15 Agustus 2015 14:56
    Sampeyan uga bisa nyedhiyakake gas. Sawise mbayar maneh FULL utang lan mung ing pembayaran advance. Lan ora diskon. Minangka menyang geyropa kanggo 500 dolar, dadi menyang "ceuropa" ing rega padha.
  30. +7
    15 Agustus 2015 15:01
    Aku ora ngerti apa sebabe, kanthi rega murah kanggo bensin lan gas, regane mundhak ing negara kita, lan ing saindenging jagad dadi luwih murah kanggo populasi.
    1. +1
      15 Agustus 2015 22:38
      kanthi rega murah bensin lan gas, ing negara kita saya larang


      lan aku malah goblok. Bahrain, Kuwait, Norwegia, Brazil lan Kazakhstan uga perdagangan minyak lan gas, nanging mata uang kasebut ora ambruk kaping pindho. opo
  31. +1
    15 Agustus 2015 15:02
    Aku ora ngerti apa sebabe, kanthi rega minyak lan gas sing murah, ing negara kita saya larang, lan ing saindenging jagad iki saya murah kanggo populasi.
  32. +3
    15 Agustus 2015 15:04
    Jancok sampeyan, dudu gas kita! Tuku saka Amerika lan "kanca". Wong-wong menehi kompensasi pirang-pirang jam, dacha, sinau ing luar negeri, yacht lan rekreasi "buruh" elit kita. Ing RRC, dheweke ditembak amarga korupsi.
  33. +3
    15 Agustus 2015 15:11
    Oh, sampeyan dermawan kita, Dymchishin! Nanging kepiye Rusia bisa urip tanpa dhuwit kanggo gas? Nyuwun pangapunten, Pak, tumbas gas paling sekedhik. Wes tak wenehake, ilang tanpa welas asih, bajingan.
    1. +1
      15 Agustus 2015 15:37
      Kutipan: MATROSKIN-53
      Oh, sampeyan dermawan kita, Dymchishin! Nanging kepiye Rusia bisa urip tanpa dhuwit kanggo gas? Nyuwun pangapunten, Pak, tumbas gas paling sekedhik. Wes tak wenehake, ilang tanpa welas asih, bajingan.

      Lan Demchishin mangsuli sampeyan - Ing dhengkul, abdi, lan bathuk, bathuk ing lantai, yen ora, aku ora bakal njupuk bensin, aku ora bakal njupuk !!!!! keprungu
  34. +1
    15 Agustus 2015 15:23
    Mung dina iki lan mung kanggo sampeyan, tawaran super! Rega sing paling nyukupi yaiku $ 800 saben 1000 m3. ngguyu
  35. +1
    15 Agustus 2015 15:24
    "yen sisih Rusia nawakake rega sing cukup"
    Apa tegese iki, GIFT?
  36. +2
    15 Agustus 2015 15:30
    Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa


    Pratelan saka tukang listrik Ukraina iki katon kaya ancaman utawa malah blackmail, nanging statement kuwi, sampeyan ngerti, ora digawe tanpa kawruh saka panguwasa saka Amerika Serikat.
  37. 0
    15 Agustus 2015 15:35
    Rusia bakal nerusake pangiriman kanthi rega Eropa kanggo non-negara "Eropa" mung kanthi prabayar 100%!
  38. +5
    15 Agustus 2015 15:37
    Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa

    Umumé, diskon apa wae kanggo gas, bahan bakar liyane, barang liyane kanggo Ukraina, sejatine minangka wangun pendanaan sing didhelikake, sing diarani ATO. Supaya padha mbayar lengkap.
  39. +2
    15 Agustus 2015 16:03
    Ing pitakonan saka rega kanggo Ukraina sumber energi lan ing gas tartamtu, Aku mikir ing ngisor iki: Ing kahanan ora bakal kita bisa kanggo pengaruhe rega. Dadi, kepiye ora gumantung marang kita, apa sing saya kuwatir yaiku apa rega kanggo kabeh iki kanggo sampeyan lan aku, yaiku, Rusia. Yen ana liyane Tambah ing prices amarga sumber gas kanggo Ukraina, etc ing mirah. Nalika iku sampeyan kudu kuwatir lan malah protes! Secara pribadi, aku nglawan pasokan listrik lan gas kanthi murah, yaiku, meh ora ana. Adhedhasar pertimbangan yen Junta Kiev, bebarengan karo sekutu (EU lan Washington), nemokake lan setuju akeh dhuwit kanggo operasi punitive ing Donbass!
  40. 0
    15 Agustus 2015 16:05
    "... bakal ditrima ...", i.e. kanggo apa-apa!
  41. +1
    15 Agustus 2015 16:06
    Kutipan: 53-Sciborskiy
    Tumindak kasar liyane saka agresi Rusia !!! Diskon gas sithik banget kanggo Ukraina!

    rampung dill mad ing aggressor kanggo njaluk gas wassat
  42. +1
    15 Agustus 2015 16:06
    Kenapa ?, - kita bisa nyedhiyakake gratis, mung ora metana, propana, nanging ... - klorin, fluorine, phosgene, gas mustard lan menehi angkat khusus, uga gratis, menyang administrasi parashenka, menyang yaytsenyuk, kanggo Duma, kanggo Demchishin padha pribadi lan luwih bebarengan dhaftar ...
  43. +4
    15 Agustus 2015 16:18
    Iki dudu pidato menteri, nanging sawetara jinis omongan bayi ... Aku pancene pengin dill "liwat" mangsa iki tanpa gas Rusia !!! Ayo ndeleng sepira adohe karo wacana iki ...
  44. 0
    15 Agustus 2015 16:22
    Winter bakal teka rauh kanggo Ukraina banget, iku bakal lengkap ... Kanggo ngisi fasilitas panyimpenan, padha nggunakake dhewe ... gas pungkasan.
  45. +1
    15 Agustus 2015 16:27
    ....
    - lan mripate biru lan "JUJUR" ....
  46. -3
    15 Agustus 2015 16:31
    Ya, kabeh bakal apik. Jaket quilted sing dikubur ing mangsa pungkasan lan ora ana apa-apa.
  47. 0
    15 Agustus 2015 16:31
    "Yen isih ora ana pasokan gas Rusia, kita kudu ngandelake skenario force majeure," ujare.
    Skenario force majeure - kepiye carane? Cetha, kaya biasane, njupuk gas saka pipa tanpa prabayar sing cukup.
  48. +2
    15 Agustus 2015 16:37
    Ya, aku teka ing toko lan nyatakake yen aku kudu nyimpen ing kene, nanging regane ora cocog karo aku. Aku wonder ngendi padha bakal ngirim kula? Parafrase: Nèk Yéhuwah arep ngukum manungsa, Panjenengané ngrampas pikirané pepadhamu.
    guyon:
    Abram lan Sarah lagi turu ing wayah wengi. Sarah takon: "Yagene kowe ora turu Abramushka?". Wangsulane: "Ya, aku nyilih dhuwit menyang tanggane, saiki aku kudu mbalekake." Sarah thothok-thothok ing tembok pepadhamu: "Apa kowe ora turu? Abram nyilih dhuwit saka sampeyan, supaya dheweke ora bakal bali menyang sampeyan." Turu apik Abramushka, saiki pepadhamu ora bakal turu.
  49. 0
    15 Agustus 2015 17:03
    Iki pa hopak liyane. Iki diarani "gimme a million!"
  50. +3
    15 Agustus 2015 17:04
    Kutipan: Alex28
    Kutipan saka Alibekulu
    Delengen sadurunge moyoki

    .... ing peta. Rusia lan China duwe tapel wates umum 1. Iku luwih cedhak kanggo narik langsung saka Siberia 2. Apa mbayar dhuwit kanggo transit 3. Mung pro proposal iki minangka gerakan politik. P.S. Aku sampurna mangertos apa aku wis ing atine rowange, nanging obrolan ing artikel bab arah kulon. Apa karo wétan?

    Aku uga bakal nambah titik 3
    Kazakhs, mesthi, sadulur ing salawas-lawase, nanging dill biyen uga "selawase"! Ora perlu ngidak-idak rake!
  51. 0
    15 Agustus 2015 17:11
    kita kudu Count ing skenario force majeure

    Kepiye carane? Beku, utawa remet Rusia metu? Iki menteri, lan kabeh gratis.
  52. 0
    15 Agustus 2015 17:11
    Sampeyan ora ngerti apa sing kudu dipikirake - apa dheweke de.bi.l utawa pura-pura?
  53. +2
    15 Agustus 2015 17:18
    Nanging piye wae aku ora peduli yen gagak ireng tuku gas saka gagak ireng liyane utawa ora, sing luwih penting kanggoku yaiku monopoli terus-terusan ngunggahake tarif kanggo warga ing Rusia (lan Ukraina), ora preduli apa rega minyak (gas) mundhak utawa tiba .
  54. 0
    15 Agustus 2015 17:40
    Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa
    Nanging sampeyan ora perlu tombol kanggo Kremlin lan bali Crimea kanggo kita.
  55. +1
    15 Agustus 2015 18:19
    Ora apa-apa, kita bakal nembus ... Pahlawan ora beku !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  56. 0
    15 Agustus 2015 18:24
    I.D.I.O.T.Y ya sampeyan bisa nolak gas kita kabeh!!!!
  57. 0
    15 Agustus 2015 18:30
    Kutipan: SRTs P-15
    Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa

    Mratelakake panemume, tembung kasebut ora rampung. Yen regane "ora bisa ditampa", Ukraina bakal nyolong (nyolong) gas. Iki katon kaya BLACKMAIL. Kapan kita bakal nyerah transit sing nandhang lara iki. Kita mbayar dhuwit lan kelangan bensin! ! hi
  58. 0
    15 Agustus 2015 18:33
    "Yen sisih Rusia nawakake rega sing nyukupi lan njamin pasokan, mula Kyiv bakal nampa
    Nanging wong-wong bajingan bakal melas maneh.
  59. 0
    15 Agustus 2015 18:36
    Aku sumpah!
    Kanggo sawetara alesan aku njaluk gas ing rega padha ngomong, lan aku uga kudu nggawa dhewe amarga ora ana gas alam
  60. 0
    15 Agustus 2015 18:44
    Tanpa "serangan" gas saka "agresor" ing mangsa, "korban "agresi" Rusia bakal duwe snot ing irung sing bakal beku. Federasi Rusia iki minangka agresor aneh. Ora kaya wong. Delengen kepiye Uni Eropa lan AS nangani Libya - tugu kumelun lan negara kasebut rusak! Nalika Amerika bajingan babagan Irak lan kabeh wong, dheweke isih ngumbah getih ing Irak.
  61. 0
    15 Agustus 2015 18:48
    Aku arep takon wong iki: apa ana pilihan?
    Sapa sing bakal Velikoukry njupuk gas yen Rusia ora setuju karo rega?
    Apa FSA bakal miwiti ngeterake parachid LNG? Banget ora mungkin. Dheweke ora lincah kanggo dhuwit, lan dheweke ora bakal ngrungokake "panyuwunan sing apik".
    lan pitakonan liyane kanggo wong: perang Ukrainia-Rusia gedhe wis rampung?
    PYSY: njijiki banget maca warta kaya ngono ...
    Yen ora ana trans-pipeline liwat wilayah sing wis kontaminasi iki, kabeh pasokan gas menyang shitholes wis suwe dipotong ...
    Aku duwe kanca sing manggon ing Dneprodzerzhinsk.
    Dheweke ora bisa ngomong babagan kahanan tanpa sumpah - amarga dheweke lara karo wong sing "bodho" ing gendéra PS lan liya-liyane.
    Sial, 40 yuta ing seprapat abad padha diuripake 180 derajat, diwenehi racun kanggo ngombe, untu beracun tuwuh ing cangkeme ... Sampeyan ora bakal bisa ngyakinake dheweke yen ora - lan sampeyan kudu njupuk hit ing bathuk - lan ora ana pilihan liyane ...
  62. 0
    15 Agustus 2015 18:56
    Saben uwong kudu nyedhiyani freeloaders iki.
  63. +1
    15 Agustus 2015 18:58
    Dheweke ngenteni hadiah sing loman saka Federasi Rusia, nanging kahanan bisa berkembang kanthi cara sing ora bakal menehi hadiah. Banjur kewan sing duwe wulu mesthi bakal ngunjungi dheweke ing musim dingin.
  64. 0
    15 Agustus 2015 19:10
    Yah, force majeure bakal nyolong...
  65. 0
    15 Agustus 2015 19:17
    Kapethik saka: sever.56
    Yen mangsa kadhemen banget, bakal ana perlu kanggo aliran saka Federasi Rusia. Kita bisa ngliwati mangsa tanpa gas Rusia, nanging mung yen ora ana suhu sing ekstrem. Ing frosts abot, ora ketompo apa volume bakal ana ing fasilitas panyimpenan gas lemah, sanajan mung 30 milyar meter kubik. Ing suhu ultra-rendah, panjaluk bakal mundhak saengga tingkat angkat gas saka panyimpenan ora cukup

    Banjur dheweke bakal miwiti ngombe gas iki saka pipa.
  66. +1
    15 Agustus 2015 19:28
    Kutipan saka erseer
    Aku arep takon wong iki: apa ana pilihan?
    Sapa sing bakal Velikoukry njupuk gas yen Rusia ora setuju karo rega?

    Dheweke duwe pilihan. Yen Rusia ora menehi diskon sing padhet, dheweke dhewe bakal njupuk kaya sing dibutuhake. Iki Rusia ing kapal selam - sawise kabeh, pipa transit yaiku Ukrainia. Mulane, Gazprom entuk diskon - sanajan nganggo a wedhus ireng, malah karo tuft saka wool, padha kudu nyisihaken saka kuwi "transiter". hi
  67. 0
    15 Agustus 2015 19:30
    Ora apa-apa, Pak, sampeyan bakal entuk tendhangan saka Amerika ing musim gugur, lan sampeyan bakal nggawa ember gas kanggo dhuwit. Aku uga nemokake sing kelangan. Iki dudu wektu kanggo nyetel kahanan kanggo Her Majesty Russia. Saiki dheweke lan mung dheweke bakal mrentah Ball!
  68. 0
    15 Agustus 2015 19:39
    Kahlams malah kudu ngedol salju ing mangsa. Ayo padha njaluk gratis saka wong Eropa Gay. Iku apik kanggo kahlam kanggo njagong ing gulu Rusia. Down with Freebies for Kalyandiya!!!
  69. 0
    15 Agustus 2015 19:43
    Kabeh bakal apik ing Ukraina, mung ora ing urip iki. ngguyu
  70. 0
    15 Agustus 2015 19:45
    Rusia bakal maneh nyalahke kanggo nyolong gas lan bakal ana panjaluk saka iku - nanging karo EU, minangka tansah, bribes Gamelan ... A kabijakan konsisten ing gas kudu ngoyak - ora prepayment, - ora gas lan ora. discounts, ing basis umum, utawa KHUSUS Padha kudu nerangake apa padha pantes diskon? We are utang puluhan milyar dolar, padha nuntut saben liyane, padha ora bisa teka menyang persetujuan, lan maneh sawetara jenis diskon, padha ora ngormati piyambak yen iki terus maneh ...
  71. 0
    15 Agustus 2015 19:57
    Jancok dheweke, skenario force majeure lan junta fasis kabeh!!!!!
  72. 0
    15 Agustus 2015 20:00
    Aja menehi hadiah, supaya padha mbayar rega pasar. mandheg
  73. 0
    15 Agustus 2015 20:06
    Ya, wong FREAKS iki akeh sing sombong...., Biyen, kayane wong sing paling sombong iku wong gipsi, nanging aku salah banget.
  74. 0
    15 Agustus 2015 20:42
    Ya, yen Yaitsenyukh lan Parashka nguwuh: "Ukraina iku Eropah," tegese gas kanggo wong-wong mau tanpa diskon, ing prepayment lan ing prices Eropah (Aku Gazprom bakal cocog karo 350 dolar).
  75. 0
    15 Agustus 2015 21:24
    Padha klelep Donbass ing getih, lan kita menehi wong gas ...?????
  76. 0
    15 Agustus 2015 21:25
    Para pemimpin negara sing ditresnani, aku ngajak sampeyan ngatur skenario force majeure kanggo Nazi, nanging rakyat umum ora bakal entuk apa-apa.
  77. +2
    15 Agustus 2015 21:45
    Aku mikir yen Ivan Andreevich Krylov nulis fabele "The Dragonfly and the Ant" ing taun 1808 ora kanthi kebetulan. Banjur Napoleon Bonaparte ngumumake blokade kontinental ing Inggris, sing ora pengin nari kanthi irama. Inggih, sampeyan bisa ngelingi apa sing kedadeyan, mesthine, nanging luwih becik maca fabel kasebut.

    Jumper Capung
    Summer sang abang;
    Ora sempat noleh mburi
    Minangka mangsa nggulung ing mripat.
    Sawah wis mati;
    Ora ana dina sing padhang,
    Kaya ing ngisor saben godhong
    Meja lan omah wis siap.
    Kabeh wis ilang: karo mangsa adhem
    Perlu, keluwen teka;
    Capung ora nyanyi maneh:
    Lan sing bakal pikiran
    Ing weteng kanggo nyanyi luwe!
    Melankolis ala sedih,
    Dheweke nyusup menyang Semut:
    “Aja ninggal aku, mbah mbah!
    Diparingi kekuatan kanggo kumpul
    Lan nganti musim semi mung dina
    Feed lan anget!"-
    "Gosip, iki aneh kanggo aku:
    Apa sampeyan kerja nalika musim panas?"
    Ant marang dheweke.
    “Sadurunge kuwi, ta?
    Ing semut alus kita duwe -
    Lagu, dolanan saben jam,
    Dadi sirahku mumet."
    "Ah, dadi sampeyan ..." - "Aku ora duwe jiwa
    Musim panas dheweke nyanyi."-
    "Apa sampeyan nyanyi kabeh? Iki kasus:
    Dadi ayo njoged!”

    1808
  78. +1
    15 Agustus 2015 22:59
    Yen sampeyan miwiti beku, sampeyan bakal mbayar rega Rusia.
  79. +1
    15 Agustus 2015 23:07
    Aku nemokake komentar sing menarik babagan Ukraina, ora babagan gas, nanging, ing umum, babagan topik

    .
  80. Mih
    +1
    15 Agustus 2015 23:14
    Dheweke nyathet yen "yen pihak Rusia nawakake rega sing nyukupi lan njamin pasokan, mula Kiev bakal nampa gas bebarengan saka telung sumber - ing mbalikke saka Eropa 60 yuta meter kubik saben dina, saka Rusia - 114 yuta meter kubik saben dina, lan 55 yuta meter kubik saben dina - kanthi biaya produksi dhewe.
    ngguyu
    Gratis maneh? sedulur Apa wae bisa. Ayo wong-wong mau terus mlumpat karo telpon kanggo lading, terus mateni warga sipil - padha "sadulur". am
  81. +1
    16 Agustus 2015 01:40
    "Aku yakin manawa keputusan kanggo nerusake pasokan gas saka Rusia bakal ditindakake ing mangsa ngarep."
    "Klien" saka Ukraina entuk kabeh campuran: keputusan kanggo nerusake pasokan gas digawe ing Rusia, nanging ora ing Ukraina. Kaya biasane, dheweke nampilake awake dhewe minangka "arbiter takdir".
  82. +1
    16 Agustus 2015 03:34
    wong lanang! Sapa sing butuh Outskirts? Murah! Kajaba Lugansk lan Donetsk. Lagi didol menyang aggressor kanggo gas! ... lan liya-liyane! E. Diskon bisa !!!
    p.s. nistha.
  83. +2
    16 Agustus 2015 04:44
    Nalika nerangake gas, Aku ora Care yen Ukrainians utawa wong liya pengin tuku. Aku isin yen duwe sumber daya kaya ngono, sakperangan alesan ing desa-desa kaya Siberia kita panas karo kayu lan batu bara, suwene sampeyan bisa ngremehake wong sampeyan?
  84. 0
    16 Agustus 2015 07:49
    Apa dheweke, Menteri Demchishin iki, tiba saka kasunyatan sing padha? Sawise kabeh, dheweke ngumumake kanthi jelas "Dhuwit ing wayah esuk, Kursi ing wayah sore" utawa padha ngarep-arep yen dheweke bakal nyolong maneh! Saiki masalah banget akut - mbayar kabeh utang, banjur kita bakal ngomong babagan Prices, nanging dhuwit dhisik! Lan padha bisa pindhah menyang EU lan sambat babagan Gazprom kaya sing dikarepake (Uni Eropa wis cukup kesel kabeh iki, minangka bukti saka kaputusan kanggo nambah kapasitas Nord Stream), lan banjur, lah, gas. Penyetor "kepungkur" Ukraina bakal rampung mbukak! Kanggo sing kita "congratulate" wong-wong mau!
  85. 0
    16 Agustus 2015 09:42
    Pitakonan?, lan ditrima kanggo sapa? Independen wis gabung karo sanksi sethithik lan ing saben pojok padha bengok-bengok yen Rusia minangka agresor, lan uga kanthi sistematis ngrusak populasi sipil Donbass, terus mbaleni manawa iki wilayahe. iku wektu kanggo nelpon spade spade.Pemerintah Outskirts iku mung JUNTA, lan Garda Nasional, Batalyon Terrestrial, Angkatan Bersenjata Ukraina lan rabble liyane sing Bunch saka bandit lan perampok. Dadi apa rega bisa kita ngomong bab? Ayo kasur lan wong Eropa gay padha kuwatir babagan masalah iki, nanging ora ana gunane malah ngomong babagan rega apa wae karo wong Ukrainia! Kasunyatane isih ana wong Ukrainia, nanging wektune wong-wong kudu tangi lan mandheg dadi sapi sing bisu.
  86. 0
    16 Agustus 2015 10:47
    carane kabeh wong pengin panguwasa - pimpinan kanggo njupuk menyang akun panemu warga nalika nggawe paling sawetara kaputusan. Ayo padha ngerti - kepemimpinan kita MERDEKA. Dheweke butuh kita mung ing pemilu lan mung kanggo mbuktekaken ing Kulon yen kita duwe. demokrasi, yen ora, dheweke ora peduli karo rakyate.
  87. 0
    16 Agustus 2015 12:14
    Rusia ora butuh utang.
  88. 0
    16 Agustus 2015 12:21
    "Demchishin: Ukraina bakal nerusake impor gas Rusia yen regane bisa ditampa"

    Regane (kanggo kabeh barang) kudu padha karo sing kudu ditindakake nalika ngadhepi negara mungsuh. Mesthine ora ana omongan babagan kemitraan ing kene.
  89. 0
    16 Agustus 2015 17:11
    Kutipan saka A.V.
    Ora ana gunane ngutangi dhuwit marang junta sing ngrusak bangsane dhewe!Kawitane dhuwit, banjur kursi, lan ora kosok baline.

    Utawa mungkin dheweke bakal lungguh ing bangku? ..
  90. 0
    16 Agustus 2015 20:27
    Sajrone sasi kepungkur, kompor potbelly biasa wis dadi hit saka dodolan ing Ukraina. Iki bisa dingerteni - dheweke bakal menehi wong Ukrainia panas lan cahya, yen perlu ...
    Perusahaan sing adol kompor weteng secara harfiah dadi sugih!
    Ing tembung, mangsa padhang lan kamakmuran mung watara sudhut kanggo wong-wong sing begja.
    Lan mayoritas bakal mati, kaliren lan mati.
    Ibu-ibu rada seneng babagan iki, nanging ora ana ngendi wae ... ing perang ora golek kanca ing sisih ngarep.
  91. 0
    17 Agustus 2015 06:54
    tapi ora ana sing gratisan, regane wis diumumake, kirim dhuwit dhisik, njaluk bensin, ora, nanging ora ana, ora ana uji coba ...
  92. 0
    17 Agustus 2015 15:23
    piye carane ngerti wong-wong iki?! A?! Apa sing padha ngrokok utawa ngorok ing kono?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"