Review militèr

Yashchenko: Pengamat OSCE nyekseni serangan saka posisi Angkatan Bersenjata Ukraina

38
Ing wengi 12 Agustus, misi ngawasi OSCE nyakseni penembakan sing ditindakake dening pasukan keamanan Kyiv saka sisih Mariupol, ujare Igor Yashchenko, wakil saka Milisi Rakyat LPR. Koran nulis babagan iki Ngarsane.



"Antara jam 22.30:11 ing 05.30 Agustus lan 12:04.30 ing 04.40 Agustus, SMM ngawasi saka lokasi ing microdistrict sing dikontrol Kyiv ing Mariupol. Saka lokasi kasebut, para pengamat krungu babagan satus tembakan artileri metu saka siji nganti limang kilometer saka posisi antarane jam 21 lan 04.55; salvo metu saka BM-100 Grad MLRS murub saka kadohan saka siji limang kilometer kidul SMM ing XNUMX jam; XNUMX salvos artileri metu ing wilayah limang kilometer kidul-kulon saka SMM, "ujare Yashchenko.

Dheweke nyathet yen Angkatan Bersenjata Ukraina mbangun klompok ing arah Mariupol.

"Mangkono, miturut intelijen DPR, posisi tembak BM21 Grad MLRS kacathet ing Mikhailovka, lokasi papat unit BM21 Grad MLRS lan sepuluh bedhil self-propelled ditemokake ing wilayah Paraskovievka, lan nganti 60 unit. Unit teka ing Elizavetovka tank, MLRS BM21 "Grad" lan bedhil self-propelled, "ujare Yashchenko.

"Kajaba iku, tekane wolung unit MLRS Grad BM21 kacathet ing Konstantinovka kulon Donetsk, lan posisi tembak saka papat bedhil poto-propelled dumunung ing Krasnohorivka," dheweke nambah.

Lan dina Sabtu kepungkur, Donetsk kena serangan sing kuat.

"Minangka asil saka shelling saka Angkatan Bersenjata Ukraina, ana akeh geni lan karusakan ing Kirovsky lan Petrovsky distrik Donetsk. Petugas pemadam kebakaran lan penyelamat saiki ana ing papan kasebut. Informasi sing luwih rinci bakal diwenehake mengko," ujare wakil saka milisi DPR.

Miturut dheweke, sethithik sadurungé ing dina sing padha, Angkatan Bersenjata Ukraina murub ing "desa Sakhanka lan Kominternovo ing distrik Novoazovsky ing wilayah Donetsk, lan desa Makeevka lan Spartak uga kena geni saka cangkang Ukrainia. ”
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com/
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Abbra
    Abbra 16 Agustus 2015 12:14
    + 14
    Wong mati. Lan wong-wong iki mlaku, mirsani, ndandani ... Apa gunane?
    1. oleg gr
      oleg gr 16 Agustus 2015 12:18
      + 13
      Kowe bener. Ora ana rasa ing prinsip. Apa sing bakal diwenehi fiksasi iki? Iki mung bakal digunakake nalika junta ana ing dermaga. Luwih, wektu iki wis teka (ngimpi).
      1. lor
        lor 16 Agustus 2015 13:27
        + 10
        Ayo ngenteni karo "pengamat" kaya ngono.
    2. waterdolaz
      waterdolaz 16 Agustus 2015 12:19
      +4
      Dheweke ngerti yen perkara kasebut ora bakal rampung karo mobil sing diobong, yen ora, dheweke ora ngerti apa-apa sadurunge. Mung ngenteni sing bakal ditindakake.
      1. Wend
        Wend 16 Agustus 2015 12:21
        + 11
        Kutipan saka vodolaz
        Dheweke ngerti yen perkara kasebut ora bakal rampung karo mobil sing diobong, yen ora, dheweke ora ngerti apa-apa sadurunge. Mung ngenteni sing bakal ditindakake.

        Iki minangka "manuk" saka OSCE, nganti sampeyan nyepak, ora mabur. ngguyu
        1. BMP-2
          BMP-2 16 Agustus 2015 12:32
          +1
          Ya, dheweke mesthi ora narik pangeran Phoenix, nanging ing sekte - cukup. Sekte saksi OBESEGO: padha ngaku duwe kawruh sejati! Pengaruh mung ngluwihi urip pribadi para penganut! ngguyu
        2. meriem1
          meriem1 16 Agustus 2015 12:52
          0
          Ora nganti setaun. Dheweke mung nyopot moncong menyang kode ... banjur wiwit obah. Lan sing alon banget!
        3. Lelek
          Lelek 16 Agustus 2015 20:29
          +4
          Quote: Wend
          Iki minangka "manuk" saka OSCE, nganti sampeyan nyepak, ora mabur.


          Lan siji liyane - "konduktor" saka OSCE nindakake mriksa mung ing zona NAF lan ora-ora ing zona saka Angkatan Bersenjata Ukraina. banderlogs ora nglilani wong-wong mau ing kono. Lan "penjamin" Kulon katon lan ora bisa nindakake apa-apa karo anak-anak Abamov. Iki minangka implementasine memorandum Minsk ing Kiev. keprungu
    3. piyambakan
      piyambakan 16 Agustus 2015 12:27
      +4
      Kutipan saka Abbra.
      Wong mati. Lan wong-wong iki mlaku, mirsani, ndandani ... Apa gunane?

      Dheweke duwe proyek kaya ngono. Wong, kita ngerti kepiye OSCE bisa digunakake, lan apa gunane. Organisasi sing ora duwe daya, ora liya.
    4. Makarov
      Makarov 16 Agustus 2015 12:35
      +1
      iki tugase...nanging rasane kudu saka liyan...wong elek sing kuwasa...semacam...
    5. GCU
      GCU 16 Agustus 2015 13:55
      0
      Kelangan boiler liyane !!!
    6. Lt. angkatan udara cadangan
      Lt. angkatan udara cadangan 16 Agustus 2015 18:00
      0
      Kutipan saka Abbra.
      Wong mati. Lan wong-wong iki mlaku, mirsani, ndandani ... Apa gunane?

      Pengamat ora perlu (kayata, kanthi kedok pengamat, bisa uga ana mata-mata sing ngubengi DPR lan ngandhani tentara Ukraina babagan lokasi pasukan DPR), pasukan penjaga perdamaian dibutuhake, nanging ora, nanging kanggo contone Lukashenko nawakake penjaga perdamaian Belarusia, siji bisa nampa tawaran kasebut.
    7. Komentar wis dibusak.
    8. Conn
      Conn 16 Agustus 2015 21:19
      -2
      Ya wis kesel ngrungokne tangise Basurin – nek kowe ora gelem nanggapi lan nyidam batre Khokhloorks nganggo genimu, sabar aja nangis – Eropa tetep ora bakal ngurmati katentremane Donbass. , dheweke ora peduli, dheweke wis dicuci otak dening Eurogoblins, kabeh padha, media Barat bakal ngangkat DPR lan LPR + Rusia guilty . Iku luwih apik kanggo ngidoni kaping pindho kanggo nanggepi supaya bisa ngilangke Durkaina Sands lan panggonan penyebaran Hohlobandites liyane saka pasuryan.
  2. andrei332809
    andrei332809 16 Agustus 2015 12:15
    +3
    ing pungkasan, dokumen isih bakal katon, sing bakal ngomong yen NAF murub ing awake dhewe kanggo provokasi. ora
    1. Andrea
      Andrea 16 Agustus 2015 12:55
      0
      Paramedis teka lan ndandani kita ... wassat

      Kabeh wis tetep lan tetep, lan crests ngindari ... lan maneh kambuh. opo
  3. ALEA IACTA EST
    ALEA IACTA EST 16 Agustus 2015 12:15
    +2
    Padha seksi nanging ora nindakake apa-apa. ora
    1. Asadullah
      Asadullah 16 Agustus 2015 12:56
      +8
      Lan padha ora bisa nindakake apa-apa. Kahanan bakal lucu yen wong sipil, bapake bandit, ora mati, diajak sekolah, ndeleng kepriye tindak-tanduke putrane, yen ora, dheweke wis ilang saka tangane ..... terus kepiye? Anakku, aku ing lantai siji, lan sampeyan ing kaloro, mindhah wong bespectacled iki sing blathers kathah, lan ing lantai siji aku bakal bengok-bengok sing kabeh wis kalem!

      Kawicaksanan "tangan resik" iki saya kesel. Kabeh wis jelas, Federasi Rusia wis nemtokake "rekomendasi" kanggo pimpinan republik Novorossiysk, akta kasebut ditindakake. Senadyan rasa ora seneng banget saka milisi. Lan saiki, Angkatan Bersenjata Ukraina wis tambang wates, nggarap rute lan thrashing sektor omah kanthi impunity lengkap kanggo siji waé - kanggo njaga tingkat pancet teror ing republik. Ana solusi teknis kanggo ngrusak petungan artileri saka wektu kanggo wektu, nanging iki minangka minimal sing kudu ditindakake dening partai sing meksa nindakake "rekomendasi". Ing pangerten Asadullah, kanggo saben cangkang sing njeblug ing wilayah Novorossia, struktur Ukrainia sing melu kudu nandhang sangsara. Gol apik - segara. Kanthi panjelasan informasi sabanjure babagan apa.
  4. ksv1973
    ksv1973 16 Agustus 2015 12:29
    +7
    Saiki aku bakal ngomong babagan emosi, mula aja ngadili kanthi ketat.
    Nanging OSCE ora organisasi pidana?
    Dadi akeh wektu nonton, ngumpulake informasi, ngolah ... Apa gunane?!
    Pranyata ora ana gunane anane OSCE!
    Iku misale jek sing organisasi iki Bunch saka sadis sing seneng-seneng karo kasunyatan kekejeman padha weruh!
    1. Tur
      Tur 16 Agustus 2015 14:35
      +1
      Lan sapa sing bakal ngangkat tangan kanggo mencet minus?
      Piyé carané wong bisa diadili saka bebener?
    2. Thor5
      Thor5 16 Agustus 2015 19:59
      0
      Siap langganan, Comrade Marshal!
    3. Tatiana
      Tatiana 17 Agustus 2015 08:36
      0
      ksv1973 (6)
      Pranyata ora ana gunane anane OSCE!

      Iku gumantung kanggo sapa.
      OSCE durung suwe iki mratelakake kepinginan kanggo "nguwasani" lokasi penarikan peralatan militer Angkatan Bersenjata DPR lan LPR ing wilayah mburi DPR lan LPR. Sing nuduhake yen OSCE luwih nindakake misi kanggo nindakake INTELLIGENCE MILITER kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina tinimbang misi kontrol nyata babagan penarikan peralatan militer saka zona tembak nalika Angkatan Bersenjata mungsuh teka.
  5. Belarus
    Belarus 16 Agustus 2015 12:30
    +2
    Yashchenko: Pengamat OSCE nyekseni serangan saka posisi Angkatan Bersenjata Ukraina


    Dakkandhani apa gunane yen dheweke menehi kesaksian ????? Mungkin dheweke isih dadi "pengamat" lan ngirim cangkang menyang paukuman, wong Eropa homo iki ora ana gunane.
  6. Voha_krim
    Voha_krim 16 Agustus 2015 12:32
    -1
    Padha ngrekam ... Apa ana wong ing Kulon sing ngrekam? Padha ndandani mung fiksasi Ukrainophile am
  7. Victor-M
    Victor-M 16 Agustus 2015 12:41
    + 19
    OSCE nyathet penembakan wilayah Donetsk dening Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet penembakan wilayah Lugansk dening Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet penembakan wilayah Shirokino dening Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet penembakan wilayah pinggiran Donetsk dening Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet penembakan wilayah Donetsk dening Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet penembakan wilayah bandara Donetsk dening Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Yasinovataya saka APU.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Sakhanka saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Dokuchaevsk saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Avdiivka saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Lozovoe saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Marinka saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Sands saka APU.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Rahayu saka APU.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Gray saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina.
    OSCE nyathet shelling saka wilayah pemukiman. Gorny saka sisih Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Kesimpulan Kelompok Pemantau OSCE: "Loro-lorone pihak sing nentang perjanjian Minsk!"
    1. Makarov
      Makarov 16 Agustus 2015 12:43
      +5
      iki kegilaan...
    2. g1v2
      g1v2 16 Agustus 2015 15:39
      +7
      Inggih, kita uga muter pawulangan kabeh wektu, iku mung media kita, mesthi, ora sebutno shelling iki lan, miturut, iku ternyata OSCE mung nyathet shelling saka APU. Kaya sing dicritakake wong lanang saka VSN bubar, yen target tetep, banjur numpes. Mbusak baterei counter lagi ditindakake. Yen drone ndandani posisi artel Ukrov, mula baterei kita langsung bisa digunakake ing kana. Lan bagean pinunjul saka tentara meriem saka Angkatan Bersenjata ora mundur menyang mburi, nanging ing tugas ing nunggu shelling sabanjuré saka ukrov kanggo mateni wong-wong mau. DPR lan dill wis nglaporake luwih saka sepisan babagan tutup baterei. Bab liyane yaiku informasi babagan iki disaring lan mulane kentut dimuntahake dening jenderal sofa. Jinis zrada - dill dibuwang, nanging milisi ora nanggapi, PDB bocor, lan liya-liyane. Sampeyan kudu ngerti yen infa sing nduweni makna militer utawa politik disaring lan apa sing bisa mbebayani diblokir. Contone, karya departemen militèr diterangake ing sawetara panggonan lan milisi rajin nolak iku ing ngarepe kamera, ing wektu sing padha, video asring nuduhake soko sing padha ora bisa dijupuk ing pawulangan, lan ing obrolan pribadi wong. konfirmasi yen hadiah saka Pakdhe Vova ditampa. PM infa militèr tansah dosed, lan yen perlu, iku didandani supaya misinform mungsuh. Contone, sajrone persiapan kanggo operasi Debaltsevo, video dikirim ing jaringan, ing ngendi kolom waja lelungan kidul kanthi prasasti kaya Mariupol, lan Zakhar ngumumake serangan marang Marik ing sawijining wawancara. Akibaté, urks disiapake kanggo mbela Marik, nyimpen cadangan ing kono lan dipompa liwat kawah Debaltsevo.
    3. olimpiade15
      olimpiade15 16 Agustus 2015 20:50
      +1
      Dheweke ora nulis kaya ngono.
      Yen shelling kacathet ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina, OSCE nyerat:
      "Pembobolan posisi Angkatan Bersenjata Ukraina dening teroris"
      Yen shelling kacathet ing posisi milisi, banjur OSCE nyerat:
      "Pembobolan posisi teroris dening Angkatan Bersenjata Ukraina"
      Yen padha ngrekam shelling pemukiman, banjur OSCE nyerat:
      "Shelling saka pemukiman saka arah iki lan kuwi" lan nuduhake lor, kidul, kulon, wetan.
      Lan saiki delve menyang makna saka apa aku wrote ing tandha petik, pranyata ana skirmishes antarane teroris lan Angkatan Bersenjata Ukraina, lan kesimpulan logis sing shelling pamukiman? Mesthine, dudu negara, nanging teroris, mulane kabeh jagad nganggep milisi kasebut minangka teroris sing ngobong populasi, amarga istilah teroris nuduhake teror penduduk. Iki carane kabeh donya padha kesasar.
      Lan mbenakake shelling ndadékaké kanggo katon saka dokumen nuduh mung siji sisih.
  8. provinsi
    provinsi 16 Agustus 2015 12:43
    +2
    OSCE minangka mripat lan kuping saka Kulon. Iki nerangake kabeh.
  9. vovanpain
    vovanpain 16 Agustus 2015 13:05
    + 10
    OSCE njupuk posisi 3 kethek: Aku ora weruh apa-apa, aku ora krungu apa-apa, aku ora bakal ngomong sapa-sapa. amben lan luwih 152mm
    1. Baleskin1
      Baleskin1 16 Agustus 2015 19:48
      +3
      203mm luwih (2S7 Peony, contone,), amarga padha mbokmenawa digunakake kanggo 152mm lan 122mm lan ora sok dong mirsani.
  10. penembake gunung
    penembake gunung 16 Agustus 2015 13:07
    0
    Ya ora bisa apa-apa. Rasa saka fiksasi kasebut. Padha laporan luwih "munggah", lan iku. Lan para panguwasa ora ngerti urusane. Rusia kudu disalahake kanggo kabeh. Ora apa-apa, kudune ngono. Lan wong mati. Iki geni ngganggu tenan matèni wong-wong mau.
  11. fif21
    fif21 16 Agustus 2015 13:11
    +2
    Pira sampeyan bisa "nyekseni"? iku wektu kanggo ngukum junta Kyiv getih! Utawa tugas (OSCE) kanggo ngetung jumlah wong sing isih urip ing Donbass? am Ya, lan pimpinan DPR lan LPR pancen apik, rakyate dipateni, lan "mamah irung". Sampeyan bisa nyelehake minus, nanging saben bocah sing dipateni lan wong tuwa ing Donbass ana ing kalbu ora mung junta Kyiv, nanging uga wong-wong sing nyoba kanggo mungkasi pembunuh kanthi persuasi lan persetujuan. MUSTAKA setuju karo Kyiv! Kyiv mung bisa dipeksa kanggo tentrem!
    1. CT-55_11-9009
      CT-55_11-9009 16 Agustus 2015 15:20
      +1
      Kanggo njaluk negara sing sengit kita mengko? Sampeyan bisa ngarani aku sinis, nanging luwih becik yen KOKHLES dhewe kesel karo masarakat Bandera lan wiwit dipotong ...
  12. Andrewsir
    Andrewsir 16 Agustus 2015 13:19
    +2
    Nah, "iki OSCE banget" menehi kesaksian babagan cangkang, dadi apa? Apa padha ngukum penembake? ora? Dadi, sampeyan bisa njupuk luwih? Kuwi, sampeyan ngerti, iku, "iki OSCE banget" apik! Kabeh "ndeleng kanthi tampilan mandiri", mung "ora bisa ngomong" ...
  13. BOB044
    BOB044 16 Agustus 2015 13:26
    +1
    Pira warga sipil sing kudu mati. Sadurunge pengamat saka OSCE kanggo diamati lan nggawe obahe ing arah milutaken kanggo mungkasi shelling.
  14. roskot
    roskot 16 Agustus 2015 13:30
    +1
    OSCE minangka boneka biasa. Kayane wis, kayane ora. Lan sampeyan ora kudu ngenteni Del saka dheweke.
  15. aszz888
    aszz888 16 Agustus 2015 13:53
    +2
    Ora tau, aku mbaleni, ora bakal OSCE "ndeleng" apa sing kedadeyan ing Donbass!
    Dene yen arep ngoceh-ocehake apa wae sing nyengkuyung DPR lan LPR, ora oleh gaji merikatosia.
    Lan sapa sing pengin kerja keras?
  16. VadimSt
    VadimSt 16 Agustus 2015 14:18
    0
    Perwakilan Milisi Rakyat LPR Igor Yashchenko, komentar babagan kahanan cedhak Mariupol lan ing DPR? Ing DPR, Basurin lumayan apik! Informasi iki nuwuhake pitakonan luwih akeh tinimbang jawaban.
  17. olimpiade15
    olimpiade15 16 Agustus 2015 15:09
    +2
    OSCE wiwitane nulis laporan babagan shelling ing rong versi:
    1) pemukiman dibuwang saka sisih (contone, sisih lor-kulon), nanging ana posisi Angkatan Bersenjata Ukraina - ora dituduhake lan cathetan kasebut ngidini interpretasi yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora melu. ing shelling kutha Kabeh wis diwilang ing kasunyatan sing garis kontak iku tortuous lan ora stabil, mulane, ora ana sing bakal ngerti sing mung Angkatan Bersenjata Ukraina bisa murub saka arah sing dituduhake.
    2) Angkatan Bersenjata Ukraina dipecat dening milisi.
    Saka rong formulasi kasebut, milisi kudu disalahake amarga dheweke ngobong Angkatan Bersenjata Ukraina lan populasi, lan Angkatan Bersenjata Ukraina mung nanggapi serangan, tegese sing nyerang yaiku milisi, lan Angkatan Bersenjata Ukraina minangka pembela populasi.
    Wong sing ngerti basa Inggris uga pindhah menyang situs kasebut lan maca apa sing ditulis OSCE ing laporan kasebut lan narik kawigaten babagan fitur iki. Miturut laporan kasebut, ora ana alesan kanggo nuduh Angkatan Bersenjata Ukraina ngrusak populasi.
    Iku sabenere wayahe iku perlu kanggo swara ing sesi OSCE PA ing Finland, ngendi delegasi kita ora katon, amarga kepala delegasi ditolak mlebu, lan resolusi diadopsi ngukum Rusia kanggo escalation saka konflik ing. Ukraina. Saiki, resolusi sing ditampa ing Finlandia digunakake kanggo ngetrapake rencana B ing pengadilan.
  18. slizhov
    slizhov 16 Agustus 2015 15:20
    +1
    Aku wonder carane akeh taun padha rencana kanggo FIX???
  19. CT-55_11-9009
    CT-55_11-9009 16 Agustus 2015 15:21
    +2
    wah! digatekake! Banjur apa?
  20. kacang
    kacang 16 Agustus 2015 17:28
    +3
    "desa Makeevka", ing Rusia 24 minangka pinggiran Donetsk-Gorlovka, mbokmenawa ora ana wartawan sing luwih kompeten :) kanthi sistem pendidikan kasebut.
    Where OSCE wis ana lan dill patriots sing mencet, layar apik kanggo Intelligence. Sanajan media lan DPR lan LPR lan Rusia lan, mesthi, Ukraina isih meneng babagan jumlah korban.
  21. rus-5819
    rus-5819 16 Agustus 2015 17:29
    +1
    Kutipan saka Abbra.
    Wong mati. Lan wong-wong iki mlaku, mirsani, ndandani ... Apa gunane?


    Nanging apa jenis "Hoogle" kanca-kanca kang mangan ing tengah Donetsk, ngendi padha ora njupuk?
    Kanggo ngusir wong-wong mau menyang wilayah Kyiv, lan malah luwih apik kanggo Gorlovka, sampeyan ndeleng, mripate bakal njeblug, kupinge bakal bisa, amarga ZHO dhewe .. larang!

    Banjur, sampeyan ndeleng, padha ngobong mobil! Ya kudu resik-resik rai ping pitu, ben nurani tangi!!!
  22. dchegrinec
    dchegrinec 16 Agustus 2015 17:59
    +1
    Aku wonder carane akeh liyane bukti iki bisa diklumpukake, misale jek sing kabeh wis cetha yen Kyiv mung sijine kabeh!Lan kita nonton karusakan alon saka populasi lan kutha. Banjur yen ana ara-ara samun ing kana, kita bakal nuduhake - iki wong jahat ...
  23. agen 008
    agen 008 16 Agustus 2015 20:46
    0
    Eropa wis ngati-ati ing Donbass - sampeyan ora bisa ngomong liya ...
  24. rus-5819
    rus-5819 16 Agustus 2015 22:04
    0
    Kutipan saka dchegrinec
    Aku wonder carane akeh liyane bukti iki bisa diklumpukake, misale jek sing kabeh wis cetha yen Kyiv mung sijine kabeh!Lan kita nonton karusakan alon saka populasi lan kutha. Banjur yen ana ara-ara samun ing kana, kita bakal nuduhake - iki wong jahat ...


    Patang puluh taun mengko padha ngenaliyen "Boeing" liwat Ukhrenina tindak menyang "pesawat astral", lan acara ing Donbass minangka kesalahan fatal saka layanan khusus sing ora dingerteni utawa serangan sing ora dingerteni. misuwur peretas.
  25. sgr291158
    sgr291158 17 Agustus 2015 06:39
    0
    Ora ana pangertèn saka OSCE iki, Padha ndeleng, ndandani lan meneng.