Pyongyang ngancam Amerika kanthi senjata sing durung ana sadurunge

161
Korea Lor wis ngancam Washington kanthi respon keras marang latihan gabungan Amerika Serikat lan Korea Selatan (Ulchi Freedom Guardian), sing bakal diwiwiti minggu ngarep. Kita ngomong babagan nyebabake pukulan sing luar biasa ing Amerika Serikat, laporan Antarane pesen CNN.



Saluran kasebut nyathet yen "ancaman dhewe ora ana sing anyar, amarga latihan Ulchi Freedom Guardian saben taun, lan reaksi rezim Korea Utara marang dheweke mesthi padha: ing taun 2012, Kim Jong-un nimbali militer kanggo nyiapake. kanggo "perang suci" ing ahead saka maneuvers US-Korea Kidul. Nanging wektu iki, ketoke, retorika wis tekan klimaks.

"Tentara lan rakyat DPRK ora kaya jaman biyen, nalika kudu nglawan tenaga nuklir AS kanthi senapan mesin ing tangane ... Korea Lor minangka pasukan sing ora bisa dikalahake kanthi pertahanan lan serangan paling anyar. gamandurung dikenal ing donya,
ngandika Komite Pertahanan Negara DPRK.

"Nyatane, Pyongyang ngancam Washington kanthi serangan ing wilayahe," cathetan saluran kasebut.

"Yen AS pengin njaga wilayahe kanthi aman, latihan Ulchi Freedom Guardian kudu mandheg", - ngandika ing Pyongyang.

Washington reacted rodo restrainedly kanggo ancaman, nuduhake yen padha "familiarized piyambak karo statement saka sisih Korea Utara." Ing wektu sing padha, dheweke nerangake manawa "ora bakal mengaruhi program latihan kanthi cara apa wae."
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

161 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    Agustus 16 2015
    Korea Lor mesthi bakal nggawa akeh kejutan kanggo Washington.
    1. + 26
      Agustus 16 2015
      Panguwasa plump enom iki Kim Jong-un ora ssyk un! Inggih rampung!
      Ancaman Negara!
      1. + 51
        Agustus 16 2015
        Korea Lor minangka kekuwatan sing ora bisa dikalahake, duwe senjata pertahanan lan serangan paling anyar, sing durung dikenal ing jagad iki.

        Ing foto kasebut, wong Korea Lor, sing dipimpin Kim Jong-un, bisa uga ngguyu sawise nulis "ancaman" iki. eseman
        1. + 84
          Agustus 16 2015
          Ing foto kasebut, mesthine, wong Korea Lor, sing dipimpin dening Kim Jong-un, ngguyu kanthi tepat sawise nulis ancaman iki.

          Paling ora nulis gambar - wong Korea Utara nulis menyang kethek ireng
          1. + 10
            Agustus 16 2015
            Bebaya Korea Lor pungkasan.
            1. + 12
              Agustus 16 2015
              Quote: Mahmut
              Bebaya Korea Lor pungkasan.

              975 sing bebaya pungkasan.
          2. Tur
            +2
            Agustus 16 2015
            Kok ora toleran!

            Wong Korea Utara nulis layang marang wong Afrika-Amerika Lor.

            Senadyan tembung toleransi nyebabake rasa mual.
        2. + 14
          Agustus 16 2015
          Hmm... Lucu... Nanging NYENENG!!!
        3. + 25
          Agustus 16 2015
          DPRK tumindak kaya badut ora ana sing nggatekake!
          1. KAV
            +6
            Agustus 16 2015
            Lan bisa uga muspra. Elinga crita babagan bocah lanang lan asu ajag? nglirik
        4. + 14
          Agustus 16 2015
          Kutipan: SRTs P-15
          Ing foto kasebut, wong Korea Lor, sing dipimpin Kim Jong-un, bisa uga ngguyu sawise nulis "ancaman" iki.


          Iku tetep mung kanggo mlebu: "Surat saka Cossacks Korea Utara kanggo Sultan Amérika" ...
        5. 0
          Agustus 17 2015
          ... dheweke mbokmenawa nonton gambar ing dina liyane ngendi crests nulis layang kanggo Sultan Turki ..
          1. 0
            Agustus 17 2015
            Nalika padha nulis layang marang Sultan Turki, durung ana crests, banjur ditemokaké dening Austria.
      2. +4
        Agustus 16 2015
        [quote = Baikonur] Panguwasa enom Kim Jong-UN iki dudu Ssyk Un! Inggih rampung! wassat Aku bakal ngomong "anak asu" ... ya
      3. +6
        Agustus 16 2015
        "Pyongyang ngancam Amerika nganggo senjata sing durung tau ana sadurunge"
        Iki kaya wortel beracun ing Korea ??!!Ha ha ha artis.
        Nanging liyane saka iku, kok ora. Kim Jong Un, ayo kita berangkat sekarang! Lan kepiye yen, sejatine, apa jenis "Armageddon" ing basa Korea mati ing negara-negara!?
        1. + 12
          Agustus 16 2015
          Ya, para freelancer pancen ora seneng menehi hasil (ing babagan kita bakal nggawa demokrasi menyang sampeyan ing bayonet) karo negara sing duwe senjata nuklir.
          Kutipan: Observer2014
          "Pyongyang ngancam Amerika nganggo senjata sing durung tau ana sadurunge"
          Iki kaya wortel beracun ing Korea ??!!Ha ha ha artis.
          Nanging liyane saka iku, kok ora. Kim Jong Un, ayo kita berangkat sekarang! Lan kepiye yen, sejatine, apa jenis "Armageddon" ing basa Korea mati ing negara-negara!?
        2. +4
          Agustus 16 2015
          Kutipan: Observer2014
          Apa iki wortel beracun ing Korea ??!!



          Dheweke ngancam kanthi tepat wilayah Amerika Serikat ... Dadi kenapa ora nganggo senjata tank ??? Dadi bakal ana wortel Korea, nalika ora ana sing ngguyu ... ora ana ...

          PS Sanajan ora cetha, Eun ngomong babagan senjata sing durung "ora katon" ... Dadi ngerti - salah siji bragging poto, utawa padha tenan nemokke sawetara jenis infèksi ...
        3. +7
          Agustus 16 2015
          Kutipan: Observer2014
          "Pyongyang ngancam Amerika nganggo senjata sing durung tau ana sadurunge"

          Senjata rahasia DPRK siap ngrusak Amerika Serikat .......... Kim mikir sawise nonton blockbuster Hollywood liyane. Badut!
          1. -4
            Agustus 16 2015
            minangka kenalanku wong Ceko seneng guyon, ancaman karo cagak pring sing dawa banget OBDBT [ obzvlášť dlouha bambusova tyč ] digunakake utamane minangka sarana pertahanan udara lan tinimbang misil lan KBT cendhak kanggo pertempuran cedhak. Nanging serius, DPRK iku laboratorium ngendi padha nyoba model prilaku lan bisa metu cara anyar saka gagasan Trotsky ing miniatur
            1. -1
              Agustus 16 2015
              Iku malah angel mangertos gagasan apa periode karya Trotsky mlaku ing S. Korea, kang campuran sosialisme otoriter cedhak-feodal lan kapitalisme bayangan alam bébas.
              1. +3
                Agustus 16 2015
                Iku malah angel mangertos gagasan apa periode karya Trotsky mlaku ing S. Korea, kang campuran sosialisme otoriter cedhak-feodal lan kapitalisme bayangan alam bébas.
                Ing kene model Korea ing skala planet minangka tujuane Trotsky, yaiku dalang Bronstein. Yen saben wong ngonsumsi kaya Amerika Serikat, mula planet kasebut bakal cepet dimangsa lan dheweke lagi nggarap model masa depan ing Korea. , kepala lokal farm kolektif uga nyedhaki latihan ing Swiss.Ing USSR, Stalin mateni construction camp konsentrasi global lan ora pengin nggawe Rusia brushwood saka revolusi, nalika sebagian mbusak metu geng revolusioner permanen. warisan sedih Atlantis (Trotskyism "wingi", nanging ora "sesuk") http://dotu.ru/1999/05/07/19990507- trockizm / Sajarah alternatif ": onanisme intelektual, psikosis massa, teknologi politik ... http://dotu.ru/2015/07/29/20150729_alternative_history/
      4. +3
        Agustus 16 2015
        Dheweke nggetak ing ireng! Saliyane husk lisan, Eun iki ora duwe apa-apa lan ora samesthine!
      5. +4
        Agustus 16 2015
        Quote: Baikonur
        Panguwasa plump enom iki Kim Jong-un ora ssyk un!

        Mesthi wae dheweke wani, ing sisih siji dheweke duwe Rusia, lan ing China liyane, sawetara anjing mongrel uga kanthi kendel ngoyak asu pangon nalika pemilike cedhak.
        Kasunyatane dheweke terus-terusan ngancam, anggere DPRK ana, lan bengok-bengok nganti arep ngilangake Amerika Serikat saka bumi. Pitakonan liya isih ana sing pretyaya marang Dèkné.
        1. +2
          Agustus 16 2015
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kasunyatane dheweke terus-terusan ngancam, anggere DPRK ana, lan bengok-bengok nganti arep ngilangake Amerika Serikat saka bumi. Pitakonan liya isih ana sing pretyaya marang Dèkné.

          Baikonur. Mungkin bareng karo Meehan.ngguyu
          1. +4
            Agustus 16 2015
            Quote: Nagant
            Mungkin karo Meehan

            Meehan ora bakal ngandel. Vatnik, kene dheweke. Aku mung ora ngerti kepiye carane dheweke bakal naleni Israel, nanging aku ngerti manawa dheweke bakal ngikat. ngguyu
            1. -2
              Agustus 16 2015
              Kutipan: Alexander Romanov
              Meehan ora bakal ngandel. Vatnik, kene dheweke. Aku mung ora ngerti kepiye carane dheweke bakal naleni Israel, nanging aku ngerti manawa dheweke bakal ngikat.

              Cetha yen ora ana Israel, mula Amerika ora bakal bisa ngilangi apa-apa saka bumi
          2. +8
            Agustus 16 2015
            Quote: Nagant
            Baikonur. Mungkin bareng karo Meehan.

            Baikonur umume percaya ing kabeh, sanajan dheweke dadi utama ing Angkatan Angkasa.
            Senajan aku misale jek sing utama, ing pisanan September, bakal maneh disebut ing tugas pertempuran ngguyu
      6. +3
        Agustus 16 2015
        Dheweke uga ngancam kebon ... sing kuwat ora ngancam, nanging ngelingake, lan yen ora ngrungokake, dheweke nindakake.
      7. +4
        Agustus 16 2015
        Nyuwun pangapunten, nanging pimpinan Korea Utara isih bodho. Soko aku wis ora krungu bab penolakan kanggo bantuan Amerika Serikat ing pangan. Njaluk pangan, nanging ngoyak. Apa wong apik!
        Lan antics babagan eksekusi kanca-kanca sing cedhak ngomongake kabodhoan. Sembarang wong serius bisa kepincut kanggo sampeyan yen padha aran ing sampeyan pimpinan serius. Karir ora dianggep. Ana uga akeh ing CPSU.
        Lan wong lemu sing nyenengake iki ora duwe apa-apa kajaba getih ing tangane lan aset. goblok. Utawa badut. Sing seneng apa.
      8. -1
        Agustus 17 2015
        Ya, dheweke ngerti yen negara-negara kasebut ora bakal munggah gunung menyang dheweke. Rezim OBAMA-Oligarki ora bakal nahan pukulan ekonomi lan kepala Amerika. Lan carane bakal padha nggoleki senjata iki ana kanggo numpes? Aku ngira sampeyan kudu nggoleki pirang-pirang taun ing penjara - sampeyan ora bakal nemokake. Nganti pirang-pirang taun wiwit perang pisanan, DPRK ndhudhuk guo atusan kilometer.
    2. +9
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka avvg
      Korea Lor mesthi bakal nggawa akeh kejutan kanggo Washington.

      Apa? Apa sing bisa ditindakake?
      1. +5
        Agustus 16 2015
        Kutipan saka zennon
        Kutipan saka avvg
        Korea Lor mesthi bakal nggawa akeh kejutan kanggo Washington.

        Apa? Apa sing bisa ditindakake?

        Aku ndhukung. Zdet - ora tossing tas. Kaya sing ditindakake - banjur kita bakal ngomong.
        1. +8
          Agustus 16 2015
          Padha duwe senjata nuklir kanggo dangu. Yen ora ana ing wilayah Amerika Serikat, banjur ing Jepang lan Korea Selatan bisa ditembak kanthi gampang. Lan dheweke, ora kaya Jepang, Korea Selatan lan kasur, wis siyap digunakake. wetenge ora kurus :)
          1. +4
            Agustus 16 2015
            Pyongyang ngancam Amerika
            unprecedented
            Mungkin blunder karo gegaman? mungkin "ora katon"? opo
          2. +3
            Agustus 16 2015
            Kutipan: Maks-80
            Padha duwe senjata nuklir kanggo dangu.


            Eun ngomong babagan senjata "durung tau ana ing donya" ... Dadi senjata nuklir ora ana hubungane ...
            1. -2
              Agustus 16 2015
              Kutipan saka: veksha50
              Dadi senjata nuklir ora ana hubungane karo ...

              Bom karet? Kang nitih ing kacepetan apik tenan saka dasawarsa, lan mulane ora ana sing bisa ndeleng, nanging ing wektu sing padha bruises Bunch saka wong mati? Ing China, dheweke ngerti yen ana bom kaya ngono, isih mlumpat ing kana, nanging ora ana sing weruh. sedulur ngguyu
      2. +9
        Agustus 16 2015
        Kutipan saka zennon
        Apa? Apa sing bisa ditindakake?

        Intine ora bisa (uga, padha duwe sawetara omong kosong anyar ing stash). Saka ngendi asale retorika kaya ngono? Cetha yen Negara-negara ora bakal mundur saka rencana kanggo nindakake latihan. LAN???? Apa sabanjure? Ora mungkin Kim Jong-un pengin pass kanggo omong kosong. Militansi kamikaze Korea ngganggu.
        "Yen AS pengin njaga wilayahe kanthi aman, latihan Ulchi Freedom Guardian kudu mandheg"

        Sadurunge, pernyataan Korea Utara ora ngemot ancaman khusus sing ana gandhengane karo acara tartamtu.
        ndhuweni senjata pertahanan lan nyerang paling anyar, durung dikenal ing donya
        - Wong lanang cepet-cepet.

        Padha ora ngancam bawana. Kabeh luwih gampang.
        Ing musim semi 2013, kanggo nanggepi latihan kasebut, Korea Lor nyebarake misil balistik Musudan menyang pesisir wétan negara kasebut.

        Ing wektu sing padha, pluru ana ing peluncur seluler lan ora bisa nemtokake lokasi kanthi akurat. Nanging, jarak penerbangan rudal kasebut kira-kira 3-4 ewu kilometer. Iku mung mokal kanggo mencet Amerika Serikat karo rudal kuwi, malah ing teori.

        Ing wulan Februari taun iki, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un ujar manawa dheweke nolak dialog apa wae karo Amerika Serikat lan siap perang sanajan nggunakake senjata nuklir.

        Ing wektu sing padha, Kim Jong-un nganakake latihan militer, sing diprentahake kanthi pribadi lan ujar manawa tentara kasebut nindakake karusakan saka kapal induk AS.
        1. +5
          Agustus 16 2015
          Kutipan saka: nadezhiva
          Ing wulan Februari taun iki, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un ujar manawa dheweke nolak dialog apa wae karo Amerika Serikat lan siap perang sanajan nggunakake senjata nuklir.



          Iki minangka ancaman kosong ...

          Kaping pisanan, jumlah operator cilik banget ...

          Kapindho, wektu kanggo nyiapake peluncuran rudal diukur meh sedina setengah (ngisi bahan bakar, pitungan lan input tugas penerbangan - kaya ing P-12s, sing digawa menyang Kuba sajrone operasi Anadyr). ..

          Dadi Eun, senadyan conceous lan miturut omongane uwong ora wedi, ing kasus iki minangka omongan kosong, amarga shtatovites, nalika nyiapake rudal kanggo diluncurake, bakal bisa numpes luwih saka kaping rolas ...

          Rudal Korea Utara kanthi hulu ledak nuklir bisa ngancam negara sing ora duwe senjata kasebut, ora duwe pertahanan udara-aerospace dhewe lan ora duwe penerbangan sing bisa nggayuh lan ngrusak peluncur Korea Utara ...
          1. 0
            Agustus 16 2015
            Dadi aku kepingin weruh kepiye kawruh babagan DPRK kasebut ??
          2. +2
            Agustus 16 2015
            Kutipan saka: veksha50
            shtatovtsy, nalika nyiapake rudal kanggo diluncurake, bakal bisa numpes luwih saka kaping rolas ...

            Amerika dhewe ora optimistis.
            Badan Pertahanan Rudal Nasional nyebarake rudal pencegat ing Alaska lan California kanggo numpes hulu ledak Korea Lor. Pentagon arep nyiyapake rong area posisi liyane kanthi antimisil ing pesisir wétan.

            Bener, kaya sing dingerteni Kamar Akun AS, pencegat kasebut duwe cacat serius sing bisa ngganggu implementasine misi kasebut. Priksa kasebut nuduhake yen kontak ing jaringan listrik onboard digawe saka bahan berkualitas rendah, lan motor kemudi ing busur ora bisa dipercaya.

            - Kabeh 33 rudal sing tugas duwe paling ora siji saka rong cacat. Cacat bisa mimpin kanggo mundhut saka orientasi interceptors ing papan lan deprive wong saka kemampuan kanggo maneuver kanggo numpes warheads, - Los Angeles Times quotes wakil saka joint venture. - Kacilakan lan gagal ing testing sistem sing ngginakaken 40 milyar dolar dumadi luwih asring saka sampeyan bisa nyana

            Kanthi kabeh operator ridiculous antarane Korea, iku mbokmenawa worth pangling mung 1 kasunyatan: sampeyan ora perlu akèh wong. Iku gumantung ing ngendi iku menyang kono. Asumsi babagan satelit Korea kanthi senjata nuklir ora ana. Siji utawa rong bledosan ing Amerika Serikat ing ionosfer lan kabeh wong bakal ragu: apa, ing ngendi lan kapan Yankees bakal bisa diluncurake. Lan tetenger ing wates kesalahan lan megatsunami sakteruse ... Fantasi nangis.
        2. + 15
          Agustus 16 2015
          Militansi kamikaze Korea ngganggu.


          Lan muspra. Apa militansi republik Baltik ngganggu sampeyan? Aku uga, amarga kabeh wong ngerti yen iki mung chip Amerika ing game geopolitik karo Rusia. Korea Utara trick padha, mung chip China ing game geopolitik karo Amerika Serikat. Bedane mung. sing Balts iku poodles, saka temperaments beda, ing leash saka Amerika Serikat, lan Korea Lor minangka Chihuahua ing basket Cina. Amarga tanpa China, Korea Lor wis mbengkongake, saben dina gerbong karo panganan dimuat menyang RRC. Kanggo rong puluh taun, Korea Lor njaluk ekstradisi para pembelot menyang China, lan mung rong taun kepungkur nandhatangani persetujuan antar pemerintah sing menehi jaminan manawa paukuman pati ora bakal ditrapake kanggo dheweke.

          Akeh sing digelitik karo tumindak anti-Amerika ing negara iki, nanging kudu milih sekutu, utamane Korea Utara ora bakal dadi sekutu kita, sanajan ana konflik bersenjata karo Amerika Serikat. Tanpa tim saka Beijing. Kajaba iku, kawicaksanan manca negara iki ora mbenerake kawicaksanan domestik, amarga yen ana jeblugan sipil, warga bakal nyuwek kabeh kulawarga Chuhchi gedhe, bebarengan karo kabeh birokrat sing cedhak. Sapa wae sing ora setuju karo aku, takon dhewe apa dheweke pengin manggon ing negara iki. Yen ana, aku bisa ngandhani kanthi rinci babagan carane nindakake. Kanggo liyane, kudu katon minangka bilik wayang ing Maslenitsa.
          1. +3
            Agustus 16 2015
            Quote: Asadullah
            Militansi kamikaze Korea ngganggu.


            Lan muspra. Apa militansi republik Baltik ngganggu sampeyan? Aku uga, amarga kabeh wong ngerti yen iki mung chip Amerika ing game geopolitik karo Rusia. Korea Utara trick padha, mung chip China ing game geopolitik karo Amerika Serikat. Bedane mung. sing Balts iku poodles, saka temperaments beda, ing leash saka Amerika Serikat, lan Korea Lor minangka Chihuahua ing basket Cina. Amarga tanpa China, Korea Lor wis mbengkongake, saben dina gerbong karo panganan dimuat menyang RRC. Kanggo rong puluh taun, Korea Lor njaluk ekstradisi para pembelot menyang China, lan mung rong taun kepungkur nandhatangani persetujuan antar pemerintah sing menehi jaminan manawa paukuman pati ora bakal ditrapake kanggo dheweke.

            Akeh sing digelitik karo tumindak anti-Amerika ing negara iki, nanging kudu milih sekutu, utamane Korea Utara ora bakal dadi sekutu kita, sanajan ana konflik bersenjata karo Amerika Serikat. Tanpa tim saka Beijing. Kajaba iku, kawicaksanan manca negara iki ora mbenerake kawicaksanan domestik, amarga yen ana jeblugan sipil, warga bakal nyuwek kabeh kulawarga Chuhchi gedhe, bebarengan karo kabeh birokrat sing cedhak. Sapa wae sing ora setuju karo aku, takon dhewe apa dheweke pengin manggon ing negara iki. Yen ana, aku bisa ngandhani kanthi rinci babagan carane nindakake. Kanggo liyane, kudu katon minangka bilik wayang ing Maslenitsa.

            Sing paling wicaksana, miturut pendapatku, komentar!
      3. + 10
        Agustus 16 2015
        Kutipan saka zennon
        Kutipan saka avvg
        Korea Lor mesthi bakal nggawa akeh kejutan kanggo Washington.
        Apa? Apa sing bisa ditindakake?

        Bayi iki uga bisa diremuk nganggo sandal ....... lan bisa menehi pengalaman sing ora bisa dilalekake yen ora dianggep serius!
        1. 0
          Agustus 16 2015
          Apa sampeyan mung nglebokake gambar laba-laba, utawa sawetara spesies tartamtu? Aku mung ora apik. Mirip randha ireng.
          1. +3
            Agustus 16 2015
            Karakurt utawa Black Widow
            1. -4
              Agustus 16 2015
              Vryatli siji cokotan saka angga iki bakal mimpin pati.
              1. +5
                Agustus 16 2015
                Kutipan: Vadim237
                Vryatli siji cokotan saka angga iki bakal mimpin pati.

                Kematian saka cokotan karakurt wis dikenal, yen ing DPRK, retorika ora ngarahake kanggo ekspor, nanging kanggo konsumsi domestik, kudu piye wae supaya wong-wong mau mobilitas, ora ana serangan, nanging tutup kasur nyoba. ora sopan karo negara sing duwe senjata nuklir.
      4. +1
        Agustus 16 2015
        Ing asas, iku angel kanggo nindakake soko migunani, nanging kanggo ngrusak utawa ngrusak iku luwih gampang. Dadi padha bisa.
    3. +1
      Agustus 16 2015
      Sapa ngerti, bisa uga wong Korea bakal nyerang Yellowstone? hi
      1. +1
        Agustus 16 2015
        Kutipan: kot28.ru
        Sapa ngerti, bisa uga wong Korea bakal nyerang Yellowstone? hi

        Yen Amerika Serikat lan sekutu terus nyebar rot ing dheweke, bisa uga bang. ora gelem.
    4. +9
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka avvg
      Korea Lor mesthi bakal nggawa akeh kejutan kanggo Washington.

      Senjata sing ora katon:
      (dheweke isih cilik)
      1. +4
        Agustus 16 2015
        Zucchini iki bakal cepet tuwuh dadi MBR.
      2. 0
        Agustus 16 2015
        Senjata sing ora katon:
        (dheweke isih cilik)

        Padha tuwuh kanggo Lyashko. lol
      3. 0
        Agustus 17 2015
        Apa dheweke malah duwe timun militer?))
    5. Komentar wis dibusak.
    6. -4
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka avvg
      Korea Lor mesthi bakal nggawa akeh kejutan kanggo Washington.

      Siji hard hit ing yellowstone cukup. Sampeyan ora butuh roket. Sampeyan bisa ngirim nganggo truk. Lan mekaten. Khan menyang Gedung Putih. Kajaba iku, jeblugan ora bakal kuat kaya ing cara alami. Tegese, ora bakal ngrusak donya akeh. Nanging, Amerika bakal lali babagan carane nindakake trik kotor kanggo kabeh wong.
      1. +6
        Agustus 16 2015
        Kutipan saka: vlade99
        Nanging, Amerika bakal lali babagan carane nindakake trik kotor kanggo kabeh wong.

        Sawise iku, dheweke bakal lali babagan DPRK ing salawas-lawase! eseman
    7. + 12
      Agustus 16 2015
      Lan uga kewan sing ora katon))
      1. +5
        Agustus 16 2015
        Quote: Sipil
        Lan uga kewan sing ora katon))



        Badhak gelut mabur... Ya malah meteng... Tunggul bening, senjata unprecedented...
    8. + 13
      Agustus 16 2015
      Intine ora malah DPRK bisa utawa ora bisa, nanging kasunyatane yen Eun ngganggu saraf Yankees lan ngipi elek ing publik wis apik. Yankees mlayu liwat setengah bal kanggo nanggapi ancaman, ing Eropah utawa ing sisih wétan - padha ketegangan lan fussed. Maneh, pakan Korea Kidul karo dhuwit, Ukrainians bakal kurang, lan iki wis setengah perang! hi
      1. +1
        Agustus 16 2015
        Iki statement "mambu" piye wae layang saka Cossacks kanggo sultan Turki.
        Sanajan, ayo ngenteni lan ndeleng. Kabeh bisa diarepake saka panguwasa Korea Lor.
      2. 0
        Agustus 16 2015
        Quote: Mayor Yurik
        Intine ora malah DPRK bisa utawa ora bisa, nanging kasunyatane yen Eun ngganggu saraf Yankees lan ngipi elek ing publik wis apik.

        Aja ngguyu! Ambekan-ambegan Eun mung badut, kaya negarane! Lan wong-wong Amerika ora nggatekake kabeh iki yapping Korea Utara. Malah senjata nuklir ngirim ora digunakake marang asu-mangan iki. A rolas utawa loro pinpoint hits dening "Tomahawks", lan Korea piyambak bakal mangan Eun karo sycophants kang.
    9. lor
      +3
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka avvg
      Korea Lor mesthi bakal nggawa akeh kejutan kanggo Washington.

      Aja ngremehake Kim sabanjure. Kabeh retorika, diterjemahake saka cara diplomatik Korea Utara - "menehi dhuwit lan bantuan pangan luwih akeh." Iki wis kedadeyan sajrone 20-30 taun, kanthi rutinitas sing nyenengake. Lan saben-saben dheweke nampa apa sing dibutuhake saka mungsuh sumpah.
    10. +1
      Agustus 16 2015
      padha seneng-seneng ing kono ...
    11. +1
      Agustus 16 2015
      Apa dheweke bakal mbuwang peninggalan Kim Jong Il, utawa apa? Hm...
    12. SSR
      +3
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka avvg
      Korea Lor mesthi bakal nggawa akeh kejutan kanggo Washington.

      Contone, kreta perang udara sing ditarik dening papat helikopter XZ, utawa sinar zombie, uga, dheweke bakal ngeculake Green Hulk menyang pinggir ... -negara teknologi, Federasi Rusia lan China katon ing cangkeme lan Amerika Serikat .... Sejatine, dheweke ora bisa turu.
    13. +1
      Agustus 16 2015
      Udhara bakal ngrusak lan kirdyk amers !!!
  2. 0
    Agustus 16 2015
    Latihan reguler ing pesisir DPRK minangka papan sing paling apik kanggo provokasi kanthi tujuan nyurung perang donya.
    1. lor
      +6
      Agustus 16 2015
      Padha liwati saben taun, lan durung ana apa-apa.
      1. Thor5
        -3
        Agustus 16 2015
        Ora suwe ngenteni taun iki.
        1. lor
          +1
          Agustus 16 2015
          lan ora perlu kluruk
      2. Komentar wis dibusak.
  3. + 13
    Agustus 16 2015
    kampanye kraken bakal dirilis))))
    1. -6
      Agustus 16 2015
      Ora, iku bakal dadi gas usus saka kentut ambruk. Yaiku, kaya flamethrower raksasa. Yen ana kedadeyan, 20 yuta kanca bakal ngatur kirdyk kanggo Seoul lan kabeh CFA Chinhae.
      1. +4
        Agustus 16 2015
        Quote: slompret
        bakal dadi gas usus

        Apa ana cukup gas saka keluwen? nglirik
        1. +4
          Agustus 16 2015
          "Apa ana cukup gas saka keluwen?"

          - Lan sapa sing ngandhani yen wong keluwen ing Korea? Echo saka matzah utawa udan? Apa sampeyan marshal? ngguyu , sampeyan bisa mikir kanthi sirah dhewe, goleki informasi babagan DPRK lan ngerti yen ora ana oligarki, prostitusi, kelompok kejahatan terorganisir, perusahaan multinasional lan "keuntungan gaya urip bebas" liyane ora nyebabake keluwen.
          Lan cara paling gampang kanggo njupuk tega ing ewu lan setengah euro lan pindhah kanggo ndeleng dhewe apa kanggo apa lan carane manggon ing DPRK.

          Aku wis ngirim link iki kaping pirang-pirang ing VO kanggo penganut tampilan Amerika ing DPRK, padha manggon ana ora mlarat saka Ukraina saiki. -

          http://www.enlight.ru/camera/dprk/
          1. +3
            Agustus 16 2015
            Quote: pengikat
            , sampeyan bisa mikir kanthi sirah dhewe,

            Mulane aku nulis apa sing dakkira nganggo sirahku! Miturut cara, aku maringi pitutur sampeyan kanggo ngomong karo wong-wong sing padha ana, lan ora kanggo drive omong kosong standar babagan Rain karo matzah, anané oligarki, prostitusi, kelompok angkara diatur, perusahaan transnasional lan liyane "keuntungan saka gaya urip free" liyane. hi
          2. +1
            Agustus 16 2015
            Ing Korea, suwene 7-8 taun dheweke ora keluwen, nanging tetep kurus. Sega saben dina isih dadi impen kanggo umume.
          3. +6
            Agustus 16 2015
            Korea Lor minangka negara miskin sing manggon ing handout, lan ekonomine ditimbang dening anggaran militer sing gedhe banget. Lan ora jelas sapa lan apa sing bisa ngancam.
      2. 0
        Agustus 17 2015
        Kimchi lan beras karo kedhele migunani banget, ya.
    2. lor
      -1
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka Jonny
      kampanye kraken bakal dirilis))))

      padha ngomong yen dheweke kroken, mula wong Skandinavia nyebat dheweke
  4. Komentar wis dibusak.
  5. -9
    Agustus 16 2015
    Aku panginten mung dill kumelun nganti padha kelangan pikiran, nanging ora, lan DPRK uga ana
    1. +1
      Agustus 16 2015
      Ora, Korea Lor duwe penghapus rahasia kanggo mbusak negara kasebut saka peta donya utawa bom karet.
    2. +6
      Agustus 16 2015
      Mung dheweke, ora kaya dill, duwe bom nuklir.
      1. 0
        Agustus 16 2015
        Kutipan: Maks-80
        Mung dheweke, ora kaya dill, duwe bom nuklir.

        Kepiye cara pangiriman?
        1. lor
          +2
          Agustus 16 2015
          Ya, dheweke mesthi duwe satelit ing jero banyu :-)
          1. 0
            Agustus 17 2015
            Miturut kabar, dheweke isih nyebarake lagu babagan Kim Il Sung menyang saindenging jagad.
  6. -13
    Agustus 16 2015
    Oh, badut-badut kuwi... Dill sipit. ngguyu
    1. +3
      Agustus 16 2015
      Lizh-kanggo blurt metu?
      1. +1
        Agustus 16 2015
        Korea Lor, kaya Ukraina, minangka pug sing barking ing gajah ing saben kesempatan. Ya, lan para pamimpin negara kasebut mung nyebabake ngguyu lan kepinginan kanggo ngirim menyang institusi sing cocog.
        PS Tulis kanthi bener.
      2. Komentar wis dibusak.
  7. + 21
    Agustus 16 2015
    Mungsuh mungsuhku kancaku. Secara pribadi, aku ngajeni DPRK.
    1. lor
      +7
      Agustus 16 2015
      Kabeh bakal apik, mung dheweke (pemimpin DPRK) sing frostbitten ing kabeh ukuran cilik.
  8. +9
    Agustus 16 2015
    Ing asas, liyane statements saka macem-macem negara, liyane kesempatan kanggo Washington kanggo mikir. Sawise kabeh, jujur, kabeh perang sing ditindakake Amerika Serikat sajrone dekade kepungkur wis rampung kanthi gagal. Amerika bakal enggal-enggal ekonomi ora bisa ndhikte kekarepane ing saindenging jagad.
    1. 0
      Agustus 16 2015
      Dheweke! Aku ora peduli, Washington ora bakal ngerti. Apa dheweke ora diancam maneh. Lan ibune Kuzkina! Efek
      negatif.
  9. +1
    Agustus 16 2015
    Kutipan: Stas 86
    Aku mikir kaya ngono.
    Siji kapal selam diesel-listrik (kamikaze) bakal nyedhaki Amerika Serikat lan ngumbah setengah ekonomi negara kasebut kanthi tsunami.

    Mesthi wae, ing negara-negara, ora mung Yelounstone nanging uga kesalahan California.
  10. +1
    Agustus 16 2015
    Ya, kabeh wong ngerti yen Korea Utara nggawe simulasi kaya asu. Nyatane, bisa nyebabake karusakan ing Korea Selatan, amarga ora duwe misil sing bisa tekan Amerika Utara. Sembarang pulo maksimum. Crita medeni peringatan Cina (Korea) liyane.
    1. -6
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka kebeskin
      Ya, kabeh wong ngerti yen Korea Utara nggawe simulasi kaya asu.
  11. +6
    Agustus 16 2015
    Lan apa kepastian.
    1. 0
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka konvalval
      Lan apa kepastian.

      Lan apa pikirane pimpinan - UMISCHSHCHE! sedulur
      1. +3
        Agustus 16 2015
        Quote: Bayonet
        Lan apa pikirane pimpinan - UMISCHSHCHE!

        Katon kaya Kim lemu lan stafe menehi kontra! ngguyu
        1. +1
          Agustus 16 2015
          Quote: Bayonet
          Quote: Bayonet
          Lan apa pikirane pimpinan - UMISCHSHCHE!

          Katon kaya Kim lemu lan stafe menehi kontra! ngguyu

          Iku penganut Kim lan Korea Utara sing nesu)))
          1. +1
            Agustus 16 2015
            Minus movers, yen sampeyan manggon ing Korea Utara sing dikasihi, sampeyan ora bakal bisa menehi minus amarga kekurangan Internet. ngguyu
  12. +3
    Agustus 16 2015
    Korea Utara jelas nggetak. Dheweke ora duwe apa-apa sing anyar. Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku instalasi rudal balistik ing kapal selame. Ing wektu sing padha, mangu-mangu yen bisa entuk peluncuran ing jero banyu.
  13. 0
    Agustus 16 2015
    Sing ora dingerteni mesthi ngganggu ...
    1. +3
      Agustus 16 2015
      Kutipan: Irina Itkina
      Sing ora dingerteni mesthi ngganggu ...

      Banjur kedadeyan lan nggawe aku ngguyu! eseman
  14. +5
    Agustus 16 2015
    Nanging kasunyatane, iki ora bisa dadi pamer: DPRK minangka negara militer kanthi ekonomi sing direncanakake, bisa uga nambah setengah anggaran kanggo konstruksi, umpamane, satelit kanthi senjata balok eksperimen lan dilebokake ing orbit minangka komersial liwat perusahaan ngarep. Utawa iku trite kanggo ngumpulake ing wilayah ngendi separatis Inggris martakaké supaya disebut-. bom atom "USA". Lan kanggo jerk iku, amarga padha diisolasi kanggo kamardikan lan ulig dening sanksi duwe apa-apa kanggo ilang.
    1. -2
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka flSergius
      . Lan kanggo jerk iku, amarga padha diisolasi kanggo kamardikan lan ulig dening sanksi duwe apa-apa kanggo ilang.

      Dadi ayo padha enggal nampa pati sing gampang, yen ora ana sing ilang! Lan ojo ngapusi wong liya!!! am
  15. -3
    Agustus 16 2015
    Ya, saka ngendi dheweke bisa entuk apa-apa.
  16. + 10
    Agustus 16 2015
    Dheweke bakal miwiti Kim ing AS)))))

    Nanging kanthi serius, wis rampung. Dheweke bisa ngancam sapa wae lan bakal wedi.
    Jangan nget ngetan!!! Bela kepentingane wong korea!!!
    1. +5
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka: Basil_3
      Dheweke bakal miwiti Kim ing AS)))))

      Nanging kanthi serius, wis rampung. Dheweke bisa ngancam sapa wae lan bakal wedi.
      Jangan nget ngetan!!! Bela kepentingane wong korea!!!

      Ya, lan dheweke narik sawetara "manungsa" saka tutup kasur menyang awake dhewe, sing uga migunani kanggo kita. ya
      1. 0
        Agustus 16 2015
        Bener....
        Lan kepiye carane ngerti sapa sing mangsuli komentarku, yen ora, aku ora sengaja ndeleng jawaban sampeyan?
  17. +7
    Agustus 16 2015
    "Pakanan lan ngombe energi saben dina saka warga DPRK lags sacara signifikan ing diet sehat sing diusulake dening para ahli saka PBB. Iki 2500 kkal saben wong diwasa saben dina. Bebarengan karo isi kalori sing kurang, diet Korea Lor uga ora. gizi seimbang"
    Apa sampeyan ngimpi hamburger lemak?! Dheweke, mesthi, ora bakal kelangan apa-apa, nanging ing wayah wengi aku duwe: loro celeng, sapi lanang, 14 geese, udakara 40 broiler, 6 kalkun lan 12 terwelu + kentang, beets, wortel + pickles dhewe (tomat). , timun, paprika, jamur) + senggol (7 varietas) Babagan iwak, aku umume meneng ... Sayange bakal ilang kabeh iki, yen, Gusti Allah ngalang-alangi, mangsa dadi nuklir!
    1. 0
      Agustus 16 2015
      Duc, Sergey, kaya-kaya nyiapake kanggo mangsa sing suwe ... Apa tetanggan bakal mbuwang kulaks? Wedi riko
      wong Korea Utara luwe. Mangan kabeh! nglirik
  18. +3
    Agustus 16 2015
    Ing retorika, dheweke ora ngerti carane medeni. Nanging ora ana apa-apa.
  19. +1
    Agustus 16 2015
    Senjata anyar yaiku jam shift setengah jam maneh. Roket bakal diluncurake, isih ana setengah jam maneh kanggo pamer. Urip ide Juche!
  20. 0
    Agustus 16 2015
    Dadi Gusti tulung Kim Jong-un keprungu с
    senjata nyerang durung dikenal ing donya,
    Mungkin ing paling Yellowstone bakal Pick munggah lan amers ora bakal nganti iku ora becik sak donya!
  21. +4
    Agustus 16 2015
    Ing Washington ... "familiarized karo statement saka sisih Korea Utara"
    Iku tetep kanggo njaluk kenalan karo hadiah.
  22. +7
    Agustus 16 2015
    ngirim saluran pesen Interfax CNN

    Interfaxes kita nindakake apa sing dicithak ulang ing lobuda sing diciptakake dening para amers lan wong-wong sing duwe henpecked. Suwene kepungkur dheweke mbukak mata jagad babagan carane Eun nembak para jenderal, jenderal lan sedulure saka bedhil anti-pesawat.
    Saiki, sing "ditembak" bebarengan karo Yn, kanggo nanggepi latihan ing pesisir, ngancam Amerika nganggo senjata sing durung tau ana sadurunge.
    Kita ngenteni kabar lucu sabanjure babagan level Psaki sing lali.
  23. +3
    Agustus 16 2015
    Kutipan: Maks-80
    Padha duwe senjata nuklir kanggo dangu. Yen ora ana ing wilayah Amerika Serikat, banjur ing Jepang lan Korea Selatan bisa ditembak kanthi gampang. Lan dheweke, ora kaya Jepang, Korea Selatan lan kasur, wis siyap digunakake. wetenge ora kurus :)

    Padha bisa pop. Nanging pitakonane apa piranti nuklir iki bakal tekan Jepang. Lan umume bisa diangkut utawa ora?

    Kutipan: kot28.ru
    Sapa ngerti, bisa uga wong Korea bakal nyerang Yellowstone?

    Mung ing siji kasus. Yen pesenan Kim sabanjure, banjur nggawe slingshot raksasa bisa murub ing Yellowstone.

    Quote: Tetangga
    Kutipan: Stas 86
    Aku mikir kaya ngono.
    Siji kapal selam diesel-listrik (kamikaze) bakal nyedhaki Amerika Serikat lan ngumbah setengah ekonomi negara kasebut kanthi tsunami.

    Mesthi wae, ing negara-negara, ora mung Yelounstone nanging uga kesalahan California.

    ya. Kepriye wong-wong ing kene nggiling ngguyu Dheweke arep ngumbah tsunami AS kanthi nyelehake sawetara Atus MEGATON biaya, lan saiki kita setuju karo daya sing lemah, kanthi kapasitas sawetara kiloton ... ngguyu

    Kutipan saka flSergius
    Nanging kasunyatane, iki ora bisa dadi pamer: DPRK minangka negara militer kanthi ekonomi sing direncanakake, bisa uga nambah setengah anggaran kanggo konstruksi, umpamane, satelit kanthi senjata balok eksperimen lan dilebokake ing orbit minangka komersial liwat perusahaan ngarep.

    Satelit kuwi, lan kudu oh, apa dimensi sakabèhé lan bobot, saiki mung papat negara bisa miwiti. Rusia, AS, Prancis, Jepang. Sapa sing bakal mlayu. Sanadyan Amerika Serikat utawa USSR ora kasil nggawe senjata balok tempur, nanging bakal Korea inspirasi dening gagasan Juche nindakaken? Ojo ngece sandalku

    Kutipan: VNP1958PVN
    Mungkin ing paling Yellowstone bakal Pick munggah lan amers ora bakal nganti iku ora becik sak donya!

    Lan carane ing wektu sing padha donya kabeh bakal "seneng lan apik." Bisa uga diet saiki wong Korea Lor kanggo pirang-pirang negara bakal dadi impen pipa. Perang panganan bakal diwiwiti. Iki bakal dadi bener kanggo RRC lan India kanthi milyar wong ... Sapa sing bakal diidak-idak wong Tionghoa?
    1. +1
      Agustus 17 2015
      Quote: lawas26
      Lan carane ing wektu sing padha donya kabeh bakal "seneng lan apik." Bisa uga diet saiki wong Korea Lor kanggo pirang-pirang negara bakal dadi impen pipa. Perang panganan bakal diwiwiti. Iki bakal dadi bener kanggo RRC lan India kanthi milyar wong ... Sapa sing bakal diidak-idak wong Tionghoa?

      Ya, ora kanggo kalkun - ora bakal ana apa-apa, kajaba sapi sing suci kanggo daging. Sanadyan ing wektu iku kalkun wis ngidoni kasucian sapi, mangan dhewe, lan wiwit squint karo katon luwe ing saben liyane.
  24. +4
    Agustus 16 2015
    Ora ana sing nganggep serius iki, sawise kabeh, Amerika Serikat ora bakal nyerang Korea Lor. Ora ana gunane, lan ora bakal bisa ngalahake wong Korea ing tanahe.
    1. 0
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka shans2
      Wong Korea ora bakal sukses ing negarane.

      Lan kenapa keganggu karo dheweke ing lemah, sampeyan mung bisa ngobong, nanging ora bakal ditindakake - tanggi bakal nandhang sangsara. Dadi ayo padha yap! eseman
  25. 0
    Agustus 16 2015
    Kaya ing lelucon kasebut: "... turu kanthi becik, saiki supaya Khuseinych mbuwang lan nguripake."
  26. +2
    Agustus 16 2015
    Kita kudu menehi sawetara poplars, supaya Amerika mudhun menyang bisnis, paling ora bakal ninggalake kita))))
  27. +6
    Agustus 16 2015
    Amerika dhewe sing kudu disalahake kanggo kahanan iki! Aja model Korea 38 podo banjur, iku ora bakal saiki
    masalah kuwi! Korea Selatan sukses ekonomi, lan politik, iku vassal saka Amerika Serikat! LAN
    terus bark kanggo pemilik! Ancaman lan provokasi marang Korea Lor tetep.
    DPRK dudu negara odious. Lingkungane meksa dheweke kaya ngono, yen ora bakal dipangan. Ing kene slamet
    negara, minangka paling bisa, setengah kaliren mbangun pertahanan sawijining. Amarga, Amerika lan demokrasi isih dieling-eling!
    Lan dheweke ora pengin bali menyang jaman krisis Korea ing taun 50-an ...
  28. +6
    Agustus 16 2015
    Quote: pengikat
    "Apa ana cukup gas saka keluwen?"

    - Lan sapa sing ngandhani yen wong keluwen ing Korea? Echo saka matzah utawa udan? Apa sampeyan marshal? ngguyu , sampeyan bisa mikir kanthi sirah dhewe, goleki informasi babagan DPRK lan ngerti yen ora ana oligarki, prostitusi, kelompok kejahatan terorganisir, perusahaan multinasional lan "keuntungan gaya urip bebas" liyane ora nyebabake keluwen.
    Lan cara paling gampang kanggo njupuk tega ing ewu lan setengah euro lan pindhah kanggo ndeleng dhewe apa kanggo apa lan carane manggon ing DPRK.

    Aku wis ngirim link iki kaping pirang-pirang ing VO kanggo penganut tampilan Amerika ing DPRK, padha manggon ana ora mlarat saka Ukraina saiki. -

    http://www.enlight.ru/camera/dprk/

    Ya, ya, pisanan sampeyan kudu njaluk visa. Kanthi bisnis, ora bakal bisa ditindakake, Pariwisata pariwisata individu dibatalake ing Oktober 1990 saka USSR lan luwih saka Rusia sawise ora setuju serius antarane Kim Il Sung lan wong botak. Puncak ing kuartal pamaréntahan ing Pyongyang lan pangeran lokal urip apik. utama (utawa, contone, pilot maskapai sipil ing rute internasional) bisa lumaku ing dalan ing seragam wrinkled amarga lack saka wesi Ing toko ing provinsi, mung kale segara sing didol kanthi bebas Lan sampeyan ora bakal ketemu asu ing lurung-lurung Dadi ati-ati kanthi semangat babagan kesejahteraan tetanggan Korea Utara. (sing ora duwe tanah air utawa gendera duwe dhuwit siji ing pikirane) ora mambu
  29. +4
    Agustus 16 2015
    Kutipan: Sergey333
    We kudu menehi wong saperangan poplars, supaya Amerika njaluk mudhun kanggo bisnis

    Kok sithik. Paling padha menehi paling sethithik, utawa malah kabeh Pasukan Rudal Strategis. Kabeh ing kabeh, saran bodho.
  30. -4
    Agustus 16 2015
    Kabeh iki, ancaman lan aggravation saka kahanan ing wilayah iki, banget ono gunane kanggo Amerika Serikat! Amerika bakal mundhak kanthi kemungkinan satus persen. Aku mikir We are nunggu tutugan narik ati saka masalah iki.
  31. 0
    Agustus 16 2015
    Ngelingi sajarah Abad Pertengahan: kabeh kutha lan negara sepi sawise invasi pageblug utawa kolera. Aku ora pengin nyinggung DPRK, warga lan panguwasa, nanging negara kudu kurang peduli babagan negara iki. Jawaban kasebut bisa dibandhingake karo kolera lan wabah ing Abad Pertengahan.
  32. +4
    Agustus 16 2015
    Pyongyang ngancam Amerika kanthi senjata sing durung ana sadurunge
    Yen mung padha urip maneh KSA!!!
    Aku seneng Konfederasi !!!
  33. -4
    Agustus 16 2015
    Kutipan: SRTs P-15

    Ing foto kasebut, wong Korea Lor, sing dipimpin Kim Jong-un, bisa uga ngguyu sawise nulis "ancaman" iki. eseman

    ya, lucu saka sing diomongake!
    nanging ora suwe ngenteni, minggu ngarep yen USA ora dirusak banjur Eun-ch mo.
    ps lan saben wong sing plus kanggo wong banget!
    z.z.y kita malah bisa nggawe taruhan, apa sing bakal kelakon? ali kaya biasane?
  34. 0
    Agustus 16 2015
    Mungkin sampeyan pancene kudu mikir? Lan dumadakan padha shandarahnut sawetara omong kosong?! Ing kene bakal dadi "ngguyu"!
    Kumbang cilik, bau ...
  35. +2
    Agustus 16 2015
    Kutipan: fomkin
    Mungsuh mungsuhku kancaku. Secara pribadi, aku ngajeni DPRK.

    Halo Victor!Aku uga ngormati kapercayan sampeyan, nanging sing ditulis ing artikel kasebut CRAZY COMPLETE!Dheweke duwe masalah, tambahan yuta kanggo bahan bakar lan panganan. hi
    1. -6
      Agustus 16 2015
      Utawa mungkin Rusia kanthi rahasia ngirim rudal R-36M2 menyang Korea Lor, nanging tanpa hulu ledak?
    2. +1
      Agustus 16 2015
      Iku gampang kanggo teka munggah karo unprecedented ("kamikaze dilatih ing ATVs rodha telu"), iku hard kanggo teka munggah karo unprecedented lan efektif.

      Kanggo topik, iku mung siji linguistik liyane saka propaganda Korea. Ora ana kewajiban marang sapa wae.
  36. -6
    Agustus 16 2015
    Kutipan saka MsRedMaster
    Pyongyang ngancam Amerika kanthi senjata sing durung ana sadurunge
    Yen mung padha urip maneh KSA!!!
    Aku seneng Konfederasi !!!

    KSHA? Iku bakal urip maneh sawise bali saka serfdom kanggo Rusia. Kowé bakal dadi baturé sapa?
  37. 0
    Agustus 16 2015
    ing umum, malah scourge saka abad tengah Eropah - cacar utawa kaya sing (Wewelak, SARS, manuk utawa sawetara jenis flu asu ................) malah bisa matèni sawetara puluhan ( atus ) yuta
    supaya Amerika Serikat bisa dadi ora lucu!
  38. 0
    Agustus 16 2015
    "Kita ngomong babagan nyerang Amerika Serikat kanthi kekuwatan sing luar biasa .." Keberanian pernyataan iki nggawe rasa hormat marang negara cilik iki. Lan manawa dheweke nyerang pukulan iki utawa ora ...
    1. +3
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka vobel
      "Keberanian pernyataan iki nggawe rasa hormat marang negara cilik iki. Apa jotosan iki bakal ditindakake ...

      Biasane omong-omongan gumunggung ora diajeni! eseman
  39. +2
    Agustus 16 2015
    Ning kene, piye kabare?

    Mungkin dheweke nggetak, bisa uga ora ...

    Nalika ana sing nelpon lan nglaporake "tambang stasiun" - kabeh wong ngerti manawa kemungkinan kedadeyan kasebut cilik banget, nanging ora ZERO!

    Mulane evakuasi diumumake, lan, sappers karo asu, meneng-menengan sumpah liwat untu, ninggalake ...

    "Chip" yaiku kabeh negara ora duwe evakuasi. Lan "panelpon" - sampeyan ora bakal nyekel.

    Mulane, trolling sah.
    1. +1
      Agustus 16 2015
      Iki minangka kasus sing rada beda - padha nelpon stasiun saben dina nganti pirang-pirang taun berturut-turut, kanthi swara serak sing padha, lan ora ana sing wis dievakuasi nganti suwe.
  40. +1
    Agustus 16 2015
    Lan Korea Lor pancen narik kawigatenku! Dheweke ora peduli babagan politik pedal! Ora bakal mbengkongake, utawa bakal banting !!!
  41. +2
    Agustus 16 2015
    Kutipan saka Saratoga833
    Korea Lor minangka negara miskin sing manggon ing handout, lan ekonomine ditimbang dening anggaran militer sing gedhe banget. Lan ora jelas sapa lan apa sing bisa ngancam.

    Tuan-tuan, ora kabeh gampang banget! Aku banget nyaranake nonton kabeh bagean saka film Mikhail Kozhukhov "Korean Happiness" ing YouTube.
    Aku njamin sampeyan ora bakal getun!
  42. +5
    Agustus 16 2015
    Juru tulis lungguh, juru tulis ngadeg. Golek liyane beda.
  43. +1
    Agustus 16 2015
    lan aku mikir Korea ora mung ngumumake partisipasi ing game tentara sabanjure ing Rusia ...
  44. +1
    Agustus 16 2015
    Inggih rampung, sing padha sajujure ngandika, yen "Putin ala" bakal disalahake maneh.
  45. +3
    Agustus 16 2015
    Kutipan: Vadim237
    Utawa mungkin Rusia kanthi rahasia ngirim rudal R-36M2 menyang Korea Lor, nanging tanpa hulu ledak?

    Ndekek. Lan ora mung tanpa BG, nanging uga tanpa mesin, sistem kontrol lan liya-liyane. Lan biasane digawe saka karton. ngguyu
    Apa sampeyan mikir kita bunuh diri???
    1. 0
      Agustus 16 2015
      Yen kedadeyan kasebut, utusan saka Amerika Serikat, Korea Selatan lan Jepang bakal langsung mlayu kanthi bengok "Apa sing sampeyan lakoni."
    2. -4
      Agustus 16 2015
      Lan apa, aku bakal nyelehake lan nelpon - ICBM Kimkrsen 1.
  46. 0
    Agustus 16 2015
    Bisa mbalikke kali. Duwe IDEA sing "ora goyah".
    1. +5
      Agustus 16 2015
      Kemungkinan banget yen Amerika bakal meksa dheweke nggunakake iki eseman :


      Nanging kanthi serius, kanthi becik, sampeyan kudu medeni dheweke, amarga Washington sepuluh kaping luwih kuwat tinimbang Pyongyang. Lan ora ana apa-apa kanggo macem-macem AS, Israel, Korea Selatan, EU lan anggota teroris lan gangster internasional liyane sing ora perlu.
  47. +1
    Agustus 16 2015
    Aku ngormati DPRK, dheweke ora wedi karo sing manggon ing mburi genangan uyah!
    1. +1
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka kolonel manuch
      Aku ngormati DPRK, dheweke ora wedi karo sing manggon ing mburi genangan uyah!

      Apa kita wedi? Apa China wedi? Kabeh wong wedi, nanging Korea mung ora wedi apa-apa?
      Wedi minangka bagéyan integral saka psyche manungsa lan serves kanggo njaga diri minangka organisme biologis. Panjenenganipun nglindhungi kita saka tumindak rash, saka kepahlawanan sing ora perlu. Wedi matesi prilaku kita kanggo sawetara framework aman kondisional. Lan yen wedi dadi ora dingerteni kanggo wong, iku mokal kanggo nelpon wong liya saka wong bodho. eseman Dadi ing kasus iki, yen wong normal mandheg amarga wedi perang nuklir kanggo ngrusak peradaban manungsa, mula kekurangan Korea ora peduli! Padha bisa ngandika babagan penggemar antusias. hi
  48. +1
    Agustus 16 2015
    Kutipan: EFRSTR
    Yen kedadeyan kasebut, langsung utusan saka Amerika Serikat, Korea Selatan lan Jepang

    Apa sampeyan ngimpi banget yen kita sijine R-36M2 ing kana ??? Waduh, mesti gawe gela kabeh. Aja ngenteni. Babagan pisanan sing bakal ngalangi kiriman kasebut yaiku perjanjian KRT. Kapindho. Inggih, ora psychos ing ndhuwur, ora de.e. ngalahaken. Mungkin ing kasunyatan alternatif ana sing kedadeyan, nanging ora ana ing kita.
    1. +1
      Agustus 16 2015
      Persetujuan dirancang kanggo dilanggar - sing ditindakake dening Amerika Serikat.
  49. 0
    Agustus 16 2015
    Agustus durung rampung. lan guess apa?
  50. +1
    Agustus 16 2015
    Aku ngormati DPRK! Ora ana kolom 5! Penduduk manunggal karo kepala negara
    1. +1
      Agustus 16 2015
      Kutipan saka Reptilian
      Aku ngormati DPRK! Ora ana kolom 5! Penduduk manunggal karo kepala negara

      Slogan sing pantes kanggo reptil - bravo! wassat
  51. -1
    Agustus 16 2015
    Padha ngguyu - iku tegese padha tenan teka karo soko.
    Oalah, elek mangan, amarga lemahe kaya ngono (panganan ora thukul ing watu gundhul) Dene teknik mesin sing dikembangake mung kanthi urutan lengkap, contone yaiku produksi. senjata nuklir. Carane akeh negara wis bisa nindakake? - sampeyan bisa Count ing tangan siji, nanging padha nindakake iku, lan padha nindakake dhewe.
    1. +2
      Agustus 17 2015
      Kutipan saka gamipapa
      Padha ngguyu - iku tegese padha tenan teka karo soko.
  52. 0
    Agustus 16 2015
    Iku bakal menarik kanggo nonton ... heh ... yen ora dumadakan paralel 38 bakal pindhah nang endi wae ing sisih lor Oklahoma)))
  53. -1
    Agustus 16 2015
    Dheweke ujar manawa ana akeh kacang polong ing DPRK, mula iki kabeh rahasia senjata ajaib! Yaiku, ing sawijining dina, saben wong Korea bakal mangan setengah kilo kacang polong, banjur kabeh wong bakal kentut bebarengan menyang AS! Aku mikir wong Amerika ora bakal nemokake ...
  54. 0
    Agustus 16 2015
    Badut Korea Bodho!
  55. +2
    Agustus 16 2015
    Kutipan: 8982795roman
    DPRK tumindak kaya badut ora ana sing nggatekake!

    Paling ora loro negara paling ora ing donya tenan mbayar manungsa waé. Iki Korea Selatan lan Jepang. Dheweke secara harfiah nyekel saben pesen saka DPRK. Nanging yen ....
  56. 0
    Agustus 16 2015
    Pyongyang ngancam Amerika nganggo senjata sing durung tau ana sadurunge"

    Ora! Jare A, ngenteni B! Naif mesthi. Apa, yen..! opo
  57. 0
    Agustus 16 2015
    Pyongyang ngancam Amerika nganggo senjata sing durung tau ana sadurunge"

    Ora! Jare A, ngenteni B! Naif mesthi. Apa, yen..! opo
  58. +2
    Agustus 16 2015
    Kutipan: Vadim237
    Persetujuan dirancang kanggo dilanggar - sing ditindakake dening Amerika Serikat.

    Aku bakal ngucapke matur nuwun banget yen sampeyan menehi conto perjanjian khusus (perjanjian) babagan persenjataan lan conto pelanggaran dening Amerika.
  59. +1
    Agustus 16 2015
    Mesthi, ana wong sing ora marem ing USSR, nanging kanggo dangu padha meneng, lan ora ngrusak pemuda karo nistha iki utawa sing. Ing DPRK, mbokmenawa wektu sing padha. histeria kanthi hormat.
  60. 0
    Agustus 16 2015
    Sauntara kuwi, ana bledosan maneh ing Tianjin. Aku wonder nalika Cina saiki bakal miwiti serangan hacker ing server kasur? Saiki, mugi kula salah, sanajan iki ora sabotase, nanging sakperangan alesan iku break ing ngendi superkomputer diinstal. Ora ing tengah lapangan sing resik. Oh kepiye ... Sawetara kudu ngelingi yen program netral, kaya proyek ruang angkasa tanpa dhukungan saka sedulur sing kuwat, ora bakal ngadeg ing barbar kasur, nggawe kesimpulan lan njupuk langkah kanggo ketemu Rusia. Tiyang Tionghoa ora bakal ditinggal, sanajan gubuge terus ana ing pinggir.
  61. +2
    Agustus 16 2015
    Kutipan: Barbos
    Saiki, mugi kula salah, sanajan iki ora sabotase, nanging sakperangan alesan iku break ing ngendi superkomputer diinstal. Ora ing tengah lapangan sing resik. Opo carane...

    Superkomputer dumunung luwih saka rong kilometer saka situs bledosan.
  62. -2
    Agustus 16 2015
    Iku bakal dadi kesalahan kanggo nganggep yen Pyongyang ngomongake khusus babagan senjata nuklir, sanajan mesthine duwe senjata kasebut. bakal ana cukup media kanggo nggawa menyang AS? gojag-gajeg. Nanging, aja lali manawa China duwe akeh barang sing ora bisa digunakake. nanging kanthi tangan "pariah donya" - DPRK, sing ora ana apa-apa - kanthi gampang. lan iku ora kanggo apa-apa sing akhir-akhir iki wis dadi akeh Dhiskusi bab moan kuning. Sanajan China ora kudu ngetrapake pangembangan anyar. Iku cukup kanggo pitunjuk transparan.
  63. 0
    Agustus 16 2015
    Dheweke dadi lemu, apa pancene ora bisa mangan kurang, lan wong-wong ing kono ora mangan banget.
  64. +2
    Agustus 16 2015
    Kutipan: Tolstoevsky
    Nanging, aja lali manawa China duwe akeh barang sing ora bisa digunakake. nanging ing tangan "paria donya" - DPRK

    Lan apa? Apa China bakal nyerahake hulu ledak menyang Korea Lor? Utawa operator? Apa maneh China sing ora bakal nggunakake risiko, kajaba WMD?
  65. 0
    Agustus 17 2015
    Hm! Gaya rambute apik tenan...
  66. +1
    Agustus 17 2015
    wong-wong iki ora duwe apa-apa kajaba tank lan traktor teyeng nganggo rudal, ayo padha kapisah
    ps DPRK menehi Amerika Serikat alasan sing apik kanggo nambah kontingen ing wilayah kasebut kanggo nglindhungi "perdamaian lan stabilitas." Dheweke diancam kanthi terang-terangan!)
  67. 0
    Agustus 17 2015
    DPRK bluffing kaya biasane, miwiti perang karo Yankees saiki ora liya saka aggravation liyane saka kegilaan Korea Utara ... mungkasi ngatur sirkus karo perang liyane, iku wektu kanggo mikir bab wong, ekonomi domestik lan donya. integrasi...
  68. -1
    Agustus 17 2015
    Ing kene kabeh wong nyerang Korea Lor - nanging jawabane prasaja - yen ora ana AS lan ora ana Korea Lor. Kabeh negara kasebut minangka produk saka wabah abad kaping 20 - Amerika Serikat.
  69. Komentar wis dibusak.
  70. 0
    Agustus 18 2015
    Latihan wis diwiwiti, kenapa Yyyyyn mateni Amerika, utawa kaya biasane?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"