Kamentrian Pertahanan Ukraina ujar manawa gelombang mobilisasi kaping enem bisa uga ora pungkasan taun iki

65
Dina iki, gelombang mobilisasi kaping enem wis rampung ing Ukraina. Sadurungé, Presiden Poroshenko ujar manawa gelombang mobilisasi kaping enem bakal dadi pungkasan ing taun saiki, nanging saiki Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngomong babagan kemungkinan miwiti tahap mobilisasi anyar "amarga kahanan sing tambah parah. ing Donbass."

Kamentrian Pertahanan Ukraina ujar manawa gelombang mobilisasi kaping enem bisa uga ora pungkasan taun iki


Wakil Menteri Pertahanan Ukraina Petr Mekhed dipetik portal kasebut "Dina iki.":

Gumantung ing kahanan, bisa uga ana gelombang mobilisasi kapitu, lan kaping wolu, lan kaping sanga.


Tahap mobilisasi kaping enem kira-kira 2 sasi, diwiwiti ing pertengahan Juni. Miturut statistik resmi, bisa rampung kanthi kira-kira 50%. Sing paling "ketinggalan" rencana kanggo implementasine mobilisasi wilayah Ukraina yaiku wilayah Transcarpathian, Volyn, Kherson, Odessa, uga kutha Kyiv. Wilayah Dnepropetrovsk ana ing ngarep kanggo ngrampungake volume mobilisasi gelombang kaping 6.

Sajrone gelombang iki, potensial "rekrut" kejiret ing endi wae. Dadi gubernur Transcarpathia G. Moskal dhawuh ngirim sawetara penyelundup sing ditahan nalika nyoba nggawa sawetara kanthong rokok metu saka negara menyang tentara Ukraina. Subpoenas dikirim menyang mobilisasi ing pos polisi lalu lintas, ing lurung-lurung ing kutha, sing komisariat militer nggawe kelompok khusus 3-5 wong.

Elinga yen bar "mobilisasi" umur ing Ukraina wungu kanggo 60 taun.
  • http://vzglyad.net.ua
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

65 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 24
    17 Agustus 2015 13:52
    Sapa maneh sing isih dikubur?
    1. +8
      17 Agustus 2015 13:53
      Supaya padha bakal nyekel everyone ing saurutan, kalich lan dipatèni.
      1. + 19
        17 Agustus 2015 13:55
        Nalika iku Rada bakal ngulungake subpoenas - iku bakal sibuk.
        Nanging iki babagan gelombang rong puluh.
        1. +6
          17 Agustus 2015 13:59
          Nah, macem-macem wiji ing kono kanggo pamer bisa menyang zona "ATO". Yen mung pid iki ... Lyashko wis dikirim.
          1. +7
            17 Agustus 2015 16:40
            Punika ingkang kula temokaken ing internet:
            Kita bakal nampa pengungsi saka Mukachevo: Donetsk hotel "Polyot" (cedhak bandara) takon "Givi" ...
        2. +5
          17 Agustus 2015 14:16
          Ombak ora cukup. Wong bakal mungkasi. Oh, Ukraina, Ukraina ...
          1. +4
            17 Agustus 2015 15:03
            Kutipan saka iliitchitch
            Ombak ora cukup. Wong bakal mungkasi. Oh, Ukraina, Ukraina ...

        3. +2
          17 Agustus 2015 14:44
          "Nunggang gelombang" minangka hobi favorit presiden palsu coklat. Lan saka sapa (apa) gelombang - ora masalah kanggo dheweke ...
          1. +7
            17 Agustus 2015 15:29
            Kutipan: BMP-2
            Nyopir gelombang" minangka hiburan favorit presiden palsu coklat. Lan saka sapa (apa) gelombang kasebut, ora masalah kanggo dheweke ...
      2. +8
        17 Agustus 2015 14:06
        Sharikov kanggo nulungi wong-wong mau ... iki puffs nang endi wae ngguyu

      3. + 26
        17 Agustus 2015 14:10
        Sajrone gelombang iki, potensial "rekrut" kejiret ing endi wae. Tekan titik sing gubernur Transcarpathia G. dhawuh marang tentara Ukraina ngirim sawetara smugglersditahan nalika nyoba njupuk sawetara tas rokok metu saka negara. Pimpin mobilisasi dikirim ing pos polisi lalu lintas, ing lurung-lurung ing kutha, sing commissariat militèr nggawe klompok khusus 3-5 wong.

        Aku pengin nulis apa sing dakkarepake babagan iki, nanging Sergey Viktorovich bakal ujar luwih apik ...
        1. 0
          17 Agustus 2015 22:27
          Sergei Viktorovich mikir, nanging ora ngomong. Banjur dheweke ngomong nalika dheweke mikir. Mangan, bocah-bocah Amerika. "Tahan kapak, Vasily Ivanovich. Yagene sampeyan groaning - apa sampeyan nyekel?"
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +4
        17 Agustus 2015 14:32
        Hauptmann Emil
        Supaya padha bakal nyekel everyone ing saurutan, kalich lan dipatèni.

        Ora ketompo carane dill karyawan registrasi militèr lan kantor enlistment kudu pindhah incognito menyang Rusia, Belarus, Polandia, Hongaria lan negara-negara tetanggan liyane kanggo ngulungake subpoenas ... Amarga DRAFT KONTINGEN wis mbukak! Ing Dill, bakal angel kanggo ngrampungake rencana gelombang anyar kanggo nyekel "SUKARELAWAN FIRE lan PEMBELA MERDEKA!"
        1. +5
          17 Agustus 2015 20:17
          Kutipan saka KazaK Bo
          Ora ketompo carane karyawan dill saka registrasi militer lan kantor enlistment kudu lelungan incognito menyang Rusia, Belarus, Polandia, Hongaria lan negara-negara tanggane liyane kanggo nglayani panggilan ...

          Iku katon kaya bakal
      6. +1
        17 Agustus 2015 14:34
        Rauh kanggo bocah-bocah! recourse
      7. +1
        17 Agustus 2015 14:38
        Dheweke malah nelpon wong-wong sing tiwas sawetara taun kepungkur, dheweke ora duwe dhasar babagan wong
      8. +2
        17 Agustus 2015 21:49
        Kutipan: Emil Hauptmann
        Supaya padha bakal nyekel everyone ing saurutan, kalich lan dipatèni.

        Waca carane padha nindakake iku saiki

        Nanging aku kepingin weruh carane akeh liyane "gelombang" padha bakal cukup wong
    2. + 10
      17 Agustus 2015 13:54
      Kutipan saka: andrei332809
      Sapa maneh sing isih dikubur?

      Kepiye carane Bar umur "mobilisasi" ing Ukraina wis diunggahake dadi 60 taun., luwih 80-taun-lawas wis kebak. ya
      1. + 18
        17 Agustus 2015 14:16
        Yen ora ana perang, kenapa mobilisasi? Lan kenapa ndhelikake ing negara sing diarani aggressor?
    3. +5
      17 Agustus 2015 13:54
      Bocah-bocah lan wong cacat. Aku ora melas marang sapa wae...
      1. +6
        17 Agustus 2015 14:53
        Kutipan saka: Siberia55
        Bocah-bocah lan wong cacat. Aku ora melas marang sapa wae...

        Kantor registrasi lan pendaftaran militer lokal nekad nyoba nelpon kanca sekelasku, sanajan kasunyatane petani kasebut bobote ... 47 kg !! Sampeyan kudune ndeleng dheweke: cilik, ringkih, kaya bocah kelas lima, lara weteng, sawetara hernia vertebral njupuk: "Mungkin sampeyan pengecut? Utawa Mungkin sampeyan ora patriot? "Inggih, Aku mutusaké, Aku ora mbukak. Padha bakal nelpon, padha bakal menehi kula bedhil mesin, lan oke. Ngendi njupuk, aku bakal ngerti, amarga "bantuan ora teka, bala ora dikirim."
    4. mQn
      + 12
      17 Agustus 2015 13:56
      "Kamentrian Pertahanan Ukraina ujar manawa gelombang mobilisasi wolung puluh sanga bisa uga ora pungkasan ing taun saiki"
    5. +5
      17 Agustus 2015 13:59
      Kutipan saka: andrei332809
      Gumantung ing kahanan, bisa uga ana gelombang mobilisasi kapitu, lan kaping wolu, lan kaping sanga.

      Mbokmenawa lunga. Wong tuwa, wanita lan bocah-bocah. Wong cacat uga olèh. ngguyu
      1. +7
        17 Agustus 2015 14:31
        Quote: Wend
        Mbokmenawa lunga. Wong tuwa, wanita lan bocah-bocah. Wong cacat uga olèh.

        Lan apa ora ... "Parashlopchik" contone, minangka tiron saka "Hitler Youth".
    6. +5
      17 Agustus 2015 14:19
      2017 liwat gelombang 200 mobilisasi. bisa nyekel lan drive kanggo layanan 2 wong sing ora duwe omah. sing mabuk banget ora bisa mlayu wassat
      1. +4
        17 Agustus 2015 15:05
        Kamentrian Pertahanan Ukraina ujar manawa gelombang mobilisasi kaping enem bisa uga ora pungkasan taun iki

        Gelombang sawise gelombang teka
        Ngubur dill ing ngisor sampeyan.
        - Kayane padha main perang,
        Carane sampeyan bisa alon mudhun mutts?
    7. +2
      17 Agustus 2015 15:03
      Kaya dene brute kanggo sembelih.kakak lan sedulur... ...urip ora mulang apa-apa.mung nesu ing ati lan eluhe ibu.Aku sengit perang.Ambune mesiu lan kringet sing langgeng.
    8. +1
      17 Agustus 2015 15:06
      Kutipan saka: andrei332809
      Sapa maneh sing isih dikubur?

      Ukrokhunta ora bakal disimpen dening "Gelombang Kesembilan" uga!
    9. 0
      17 Agustus 2015 20:34
      Via lan gengipun
  2. + 37
    17 Agustus 2015 13:58
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/704/qtjb435.jpg
    1. +7
      17 Agustus 2015 14:37
      Kapethik saka: sever.56
      http://topwar.ru/uploads/images/2015/704/qtjb435.jpg

      ngguyu
      Ana kekurangan bakat ing tentara Ukrainia.
  3. +7
    17 Agustus 2015 14:00
    Pertempuran ana utamane personel lan ideologis. Lan wong-wong sing digerakake kanthi paksa mung nggawe karakter massa, lan ana sing ditulis kanthi apik kanggo dheweke ing markas. Aku nganggep mobilisasi minangka nyolong langsung dana saka anggaran Angkatan Bersenjata Ukraina dening para jenderal.
    1. +1
      17 Agustus 2015 17:19
      Kutipan saka Shooting
      uga ana sing ditulis

      Ora, ora soko, nanging secara harfiah kabeh! Saka senjata lan amunisi nganti roti.
    2. Thor5
      0
      17 Agustus 2015 19:16
      Dadi, mulane padha diukir kanggo nulis, saw, saw, write off.
  4. +5
    17 Agustus 2015 14:01
    Logika Vopscheto ora bisa dimangerteni. Tinimbang ngenalake prajurit 25 taun lan nyopir gelombang pisanan menyang perang nganti rampung dibantai, dheweke didemobilisasi lan nyoba ngganti kanthi jumlah sing padha karo daging tanpa cangkang, kanthi biaya tambahan kanggo paling sethithik latihan ing spesialisasi militer. Yaiku, ing mangsa panas sabanjure, yen Ukraina bisa urip, ora ana sing bisa ngrampungake tentara ing acara apa wae ing ngarep.
    1. 0
      18 Agustus 2015 00:20
      Ing meat, persentase losses muter liwat. Pancen angel mateni wong sing berpengalaman. Pitakonan iku carane exterminate maksimum Ukrainians? Logika iki cetha.
  5. + 19
    17 Agustus 2015 14:02
    Elinga yen bar "mobilisasi" umur ing Ukraina wungu kanggo 60 taun.
    Khokhols tenan mbuwang sampeyan, apa sampeyan I.d.i.o.t.s?
    1. 0
      17 Agustus 2015 19:14
      Kutipan: vch 72019
      Khokhols tenan mbuwang sampeyan, apa sampeyan I.d.i.o.t.s?


      Amarga sampeyan pancen pinter, bayangake kahanan kasebut:
      Sampeyan duwe bojo lara (onkologi). Anak lan putu cilik.
      Lan kabeh dhuwit sing digunakake kanggo perawatan.
      Sapa lan ing endi sing nunggu tim kasebut? Ing Rusia? Ing Eropah?

      Ana mayuta-yuta wong Ukraina kaya ngono. Pengemis lan ora dibutuhake dening Rusia.

      Apa sampeyan bisa menehi saran pinter kanggo I.D.I.O.T.A.M kuwi?
  6. +6
    17 Agustus 2015 14:06
    Saakashvili nyoba nggawe prajurit Georgia dadi aset penting kanggo master manca ... Poroshenko makarya miturut resep sing padha .... adol chernozem lan daging manungsa ...
  7. +7
    17 Agustus 2015 14:07
    Bakal ana mobilisasi anggere ana sing nyopir menyang pembantaian ....
  8. +3
    17 Agustus 2015 14:10
    Ana nuansa: gelombang mobilisasi kaping wolu ing Ukraina kemungkinan bakal ditindakake dening administrasi militer sementara Novorossiya.
  9. +3
    17 Agustus 2015 14:11
    Haha! Padha nelpon kanggo 60 taun! Apa iki ora minangka indikator efektifitas Angkatan Bersenjata republik lan pengecut Banderaskoks pasuryan babi?
  10. 511
    +3
    17 Agustus 2015 14:12
    Bener, Pak Poroshenko! Ukraina kudu dibusak saka suket lan dill. Donetsk penambang sing mowers apik.
  11. + 13
    17 Agustus 2015 14:15
    Bakal ana 7 lan 8 lan gelombang mobilisasi kaping 159 nganti bumi gosong tetep ana ing krajina.
  12. +6
    17 Agustus 2015 14:18
    ombak bakal nganti reca kamardikan wis sakabeheng adoh.
    1. +3
      17 Agustus 2015 14:48
      daya segara. Ombak padhet. Utawa gelembung ...
  13. +2
    17 Agustus 2015 14:23
    Jero saka mericatos wis lemes. Apa sing dikarepake?
    Kandyk mesthi bakal muter munggah kanggo wong, mung saiki dheweke bakal ngerti apa sk.tina mabuk langgeng!
  14. +2
    17 Agustus 2015 14:35
    Kepengin ngubur tangga-tanggane bukhari kabeh, arek lanang-lanang lagi ndhudhuk... Lan sewulan kepungkur lucu. A panggilan teka kanggo pepadhamu residivist (30 taun pengalaman, ing panggonan ora supaya adoh). Bojone golek uwuh apa iki, banjur nelpon maneh polisi. Umumé, padha smeared pepadhamu. lan yen ora kanggo gangguan, kang bakal pindhah kaya sethitik becik.
  15. +2
    17 Agustus 2015 14:36
    Ing foto mung ana blockheads, sing luwih pinter, sampeyan ora bakal nyekel utawa nggodho. Isih kudu ngunjungi madhouse, nanging aku ora ana wong bodho kuwi. prajurit
    1. 0
      17 Agustus 2015 17:34
      Ing wilayah kita, plot kanggo konstruksi omah individu disebarake, tukang bangunan meh mung Ukrainians, biasane Western. opo
  16. +2
    17 Agustus 2015 14:43
    Kewan kewan malah ngerti yen dheweke digawa menyang rumah jagal, banjur wong ora ngerti, dheweke lunga lan meneng, nerangake apa iku. Ora ana otak utawa apa-apa. Utawa mung golek dhuwit.
  17. +3
    17 Agustus 2015 14:46
    Sampeyan menehi mobilisasi sing luwih apik lan beda (paling ora saben wulan nalika Perdushenko duwe dina KRITIKAL)
  18. +3
    17 Agustus 2015 14:46
    Ing badai Dill. Ombak padhet. Samudra ngamuk.
  19. +3
    17 Agustus 2015 15:01
    kaya mangkono iku belay wong bodho
    Yatsenyuk: "Ukraina dudu tanah kelairanku, lan aku ora bakal manggon ing kene"

    Media Ukraina aktif ngrembug pernyataan paling anyar dening Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk, sing digawe ing rapat Kabinet Menteri. Miturut salah sawijining saluran TV Ukrainia sing paling dhuwur ing negara kasebut, 1 + 1, "Perdhana Mentri Ukraina katon nyiapake budhal saka negara kasebut."
    Mratelakake panemume yen Arseniy Yatsenyuk arep mundur awal lan mlayu saka negara kasebut katon sawise ana statement aneh, kaya kanggo perdana menteri negara kasebut, yen Ukraina dudu tanah kelairan sajarah kanggo dheweke.
    "Ing rapat Kabinet Menteri, Perdhana Mentri Arseniy Yatsenyuk langsung nyatakake yen sawise mundur, dheweke bakal langsung ninggalake negara kasebut, amarga Ukraina dudu tanah kelairan sejarah," laporan saluran TV.
    Perdhana Mentri Ukraina Yatsenyuk, kanggo nanggepi ukara sing diucapake dening salah sawijining menteri yen "kita kudu manggon ing negara iki ..." ngandika: "Ukraina ora tanah kelairan sajarah, lan aku ora arep manggon kene."
    Sawise analisa ekonomi babagan kahanan ing negara, sing wedi karo kasunyatane, presenter TV saluran kasebut ujar: "Tembung aneh saka wong sing nduwe posisi paling dhuwur ing Ukraina."
    1. +3
      17 Agustus 2015 15:07
      Kutipan saka: andrei332809
      Yatsenyuk: ... Aku ora bakal manggon ing kene

      Ya, dheweke ora bakal ngladeni ing kene!
  20. +1
    17 Agustus 2015 15:09
    Gumantung ing kahanan, bisa uga ana gelombang mobilisasi kapitu, lan kaping wolu, lan kaping sanga.

    Cosplay Ukrainia saka Reich Katelu... ora ana gunane lan tanpa welas asih.
    Aku ngerti yen ora suwe kita bakal ndeleng foto kaya iki:

  21. +3
    17 Agustus 2015 15:18
    Aku weruh klip karo nenek "potriotic" ana, lan kene padha ing Donbass-Suk saka lawas.
  22. +2
    17 Agustus 2015 15:34
    Wong Yahudi arep mimpin nganti kakla pungkasan Nyuwun
  23. +3
    17 Agustus 2015 15:36
    Ngenali wanita sing tanggung jawab kanggo layanan militer. Punika solusi kanggo masalah. Dheweke, sanajan saka Maidan, ora ilang semangat juang. Aku isih kelingan tembakan ing ngendi wong wadon tuwa, pitik trotoar, kanggo cobblestones, sing bakal diuncalake menyang polisi huru-hara. Lan bocah-bocah wadon enom ing Odessa nyedhot koktail Molotov kanggo Istana Serikat Pekerja. Dadi, isih ana cadangan ing Ukraina!
    1. +2
      17 Agustus 2015 15:40
      Kutipan: cuzmin.mihail2013
      Ngenali wanita sing tanggung jawab kanggo layanan militer. Punika solusi kanggo masalah.

      Uh-huh... Divisi Bomba Seks, Resimen Leningradka. Utamané medeni ing pertempuran cedhak. ngguyu
    2. +2
      17 Agustus 2015 18:55
      Pitik iki wis suwe kabeh ana ing Rusia, minangka pacangan kathok renda, ngadeg ing trek.
    3. 0
      17 Agustus 2015 18:55
      Pitik iki wis suwe kabeh ana ing Rusia, minangka pacangan kathok renda, ngadeg ing trek.
  24. +3
    17 Agustus 2015 15:40
    ayo "paman" ngurusi ekonomi, nanging kanggo menehi pengangguran kerja utawa paling ora panganan, dheweke bakal mobilisasi! supaya ora ana kerusuhan lan "kadhemen" ...
  25. +3
    17 Agustus 2015 16:22
    Kutipan saka revnagan
    Ya, aku mutusake, aku ora bakal mlayu, dheweke bakal nelpon, dheweke bakal menehi bedhil mesin, lan bener.

    Gusti Allah ngalang-alangi, mesthi, nanging sampeyan bisa uga ora duwe wektu kanggo tokoh metu ngendi kanggo njupuk!
  26. 0
    17 Agustus 2015 16:40
    Lan dheweke ora bakal entuk maneh! Siji-sijine mung kudu ndeleng pirang-pirang lamaran sing ditampa kanggo ngisi posisi ing "polisi patroli anyar" lan langsung jelas, amarga kebingungan junta, dheweke dhewe menehi celah kanggo nyegah kuburan. Mung ing Dnepropetrovsk, 12 wong nyatakake kepinginan kanggo nyoba dadi polisi.
  27. +2
    17 Agustus 2015 16:50
    Kutipan: Emil Hauptmann
    Supaya padha bakal nyekel everyone ing saurutan, kalich lan dipatèni.

    Kabeh scrapers bakal diklumpukake. Ing cendhak, Volkssturm ing Ruin.
  28. +1
    17 Agustus 2015 17:38
    kayane Papa Petya didhawuhi nransfer populasi lanang ing Ukraina!!! Sapa sing bakal kerja ing Moskow?
    1. +1
      17 Agustus 2015 18:57
      Moldova lan Tajik seneng saben gelombang minangka preian nasional. wassat
    2. 0
      17 Agustus 2015 18:57
      Moldova lan Tajik seneng saben gelombang minangka preian nasional. wassat
  29. T_T
    0
    17 Agustus 2015 18:37
    Cukur Petya, mangsa bakal teka. Kadhemen, pengangguran, lsp. Dumadakan rakyat mbalela. Lan ing kene maneh bakal disembeleh. Ya wis ora ana tambang lan pabrik maneh. Ora ana papan kanggo nyambut gawe, mula dheweke golek cara kanggo ngalahake pengangguran.
  30. +1
    17 Agustus 2015 18:50
    Lan nalika ukrobots bakal entek rampung?
  31. +1
    17 Agustus 2015 18:58
    "Apik banget Dnieper ing cuaca sing tenang, nalika cepet-cepet mlayu kanthi bebas lan lancar ing alas lan gunung-gunung sing kebak banyune. Ora rustle utawa gludhug. Sampeyan katon, lan sampeyan ora ngerti apa jembaré sing nggumunake obah utawa ora. lan kaya-kaya kabeh diwutahake saka kaca lan kaya dalan pangilon biru, tanpa ukuran ambane, tanpa pungkasan dawane, mabur lan angin ngliwati jagad sing ijo, mula kepenak yen srengenge panas katon saka ndhuwur lan kacemplungaken sinar ing banyu glassy kadhemen, lan kanggo alas pesisir padhang ing banyu.

    Pitakonan kanggo connoisseurs: "Khokhols fag ... ry utawa ora?"
  32. +3
    17 Agustus 2015 19:03
    Kutipan: SPB 1221
    Pitakonan kanggo connoisseurs: "Khokhols fag ... ry utawa ora?"

    Kaping pisanan, iki siji wong karo kita. Saiki umume uga normal. Ing sisih liya, saliyane wong-wong sing jujur, dheweke dibuwang kanthi propaganda fasis. Kanggo menang perang iki, wong pisanan kudu ditarik metu saka lapangan informasi propaganda fasis. Mung ndeleng wong-wong mau, aja mikir sing padha sawetara jenis nir bodho (sanajan lagi), nanging kita ndeleng carane kabeh iku. Mesin zombie kita uga bisa digunakake. Lan kita uga duwe cukup nir iki ing turah mbrawah. Ya, ana sawetara wong sing bener-bener mikir ing masyarakat. Kuwi hukum alam. Lan padha nggunakake.
  33. +1
    17 Agustus 2015 19:11
    Kabeh ombak mobilisasi iki bakal nutupi gelombang murka kaping sanga saka Rusia Anyar.
  34. 0
    17 Agustus 2015 19:13
    Kamentrian Pertahanan Ukraina ujar manawa gelombang mobilisasi kaping enem bisa uga ora pungkasan taun iki.
    Iku 3175, 1.673.051 mobilisasi lagi ing Ukraina ...
  35. Komentar wis dibusak.
  36. +1
    17 Agustus 2015 20:44
    Mung wong Bandera sing ora wedi manggon ing negara iki.
    1. +1
      17 Agustus 2015 21:54
      Nanging, ora ana sing bakal ngubur iki.
  37. 0
    17 Agustus 2015 21:48
    http://www.youtube.com/watch?v=CDOQg9G7XDs
  38. Komentar wis dibusak.
  39. 0
    18 Agustus 2015 04:30
    IMF nyedhiyakake utangan kanggo perang, kudu ditindakake !!! amarga padha ora bisa menehi liyane. Makhluk - ora peduli karo urip manungsa, ambisi politik ing sirah.
  40. 0
    18 Agustus 2015 12:21
    Anak bojoku dikirim surat panggilan saka registrasi militer lan kantor pendaftaran, sanajan dheweke ora layak kanggo dinas militer ing wektu tentrem dening dewan medis ing kantor pendaftaran lan pendaftaran militer. Sendi pundhak tangan tengen diganti. Iku mung bisa tahan beban kluwarga cilik.
    Dadi apa wektu saiki (utawa posisi) ing Ukraina? Damai utawa militer?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"