United Instrument-Making Corporation nduduhake hovercraft Chirok kanggo pisanan

59
United Instrument-Making Corporation (OPK) pisanan nuduhake gambar pengintaian lan serangan Rusia paling anyar drone hovercraft "Chirok", sing bakal ditampilake sajrone pameran udara internasional MAKS-2015.



Chirok dikembangake dening Institut Riset Teknik Radio Moskow. Miturut petungan para perancang, dawane lepas landas lan kebangkrutan sing dibutuhake ora bakal ngluwihi 100 meter ing wilayah kanthi lemah sing lembut lan kenthel, ing ngendi ora rata lan anane wetlands (banyu) diidini, "laporan layanan pers perusahaan. TASS.

Tujuan utama drone iki yaiku kanggo ngawasi permukaan bumi utawa banyu lan ngangkut macem-macem jinis muatan. Direncanakake yen militer bisa digunakake minangka piranti pengintaian utawa serangan. "Chyrok" bisa munggah menyang dhuwur nganti 6 ewu meter, lan jarak penerbangan - 2.5 ewu kilometer. Sawise dandan, bakal bisa nglengkapi bom, proyektil lan misil sing dipandu presisi.

Industri pertahanan nyathet yen drone bakal meh ora katon ing spektrum radar amarga kasus sing digawe saka bahan komposit.

"Kajaba iku, penerbangan drone meh bisu amarga mesin piston sepi karo baling-baling pitch variabel," tambah OPK.

Fitur liyane saka piranti iki yaiku kemampuan kanggo nggunakake ing mode manned, sing ngidini sampeyan ngirim wong menyang wilayah sing angel digayuh.
  • http://ghhauto.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

59 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 21
    18 Agustus 2015 10:35
    Kaget. Cekel Shoigu VPK.
    1. + 17
      18 Agustus 2015 10:40
      Kutipan saka Alez
      Kaget. Cekel Shoigu VPK.

      Iku Shoigu sing njupuk wong kuwat kanggo fabirzhe lan wiwit nindakake kabeh! prajurit
      1. +9
        18 Agustus 2015 10:52
        Pungkasan, tatanan dipulihake ing industri pertahanan.
        1. +6
          18 Agustus 2015 11:08
          Yen dadi seri, bakal ana alesan kanggo nggawe motor dhewe saka kelas iki,

          saiki diimpor




          1. +1
            18 Agustus 2015 11:34
            Paling kamungkinan Rotax
          2. 0
            19 Agustus 2015 06:42
            Mesin diesel Jerman dipasang ing piranti kasebut, kaya sing dikandhakake pangembang babagan nem wulan kepungkur.
      2. +2
        18 Agustus 2015 12:38
        Quote: Gusti saka Sith
        Iku Shoigu sing njupuk wong kuwat kanggo fabirzhe lan wiwit nindakake kabeh!

        Paling kamungkinan iki persis apa mengkono. Amarga kita iki wong, kita seneng ndeleng banyu mili, geni lan karya sedulur getih. Kajaba iku, kanggo dhuwit sithik, kita mung nolak kerja. Ing kene, ing kabeh, kemungkinan, konsensus ditemokake (M.S.G.)
        1. 0
          18 Agustus 2015 16:54
          Kanthi Faberge ing teras, kabeh rampung kanthi cepet lan kanthi bakat, kaya mangkene ngguyu
    2. -5
      18 Agustus 2015 11:12
      Kaget.


      Aku ora ngerti dolanan iki kanggo apa. Sapa pelanggan, apa seri lan, adhedhasar iki, regane. Ganti helikopter? Utawa UAV cilik kanggo ndjogo? Utawa UAV serangan garis ngarep nyata? 3 ing siji lan kabeh ala ... Iku misale jek sing padha wuta tanpa specifications technical, saiki lagi mikir ngendi kanggo "adol" (kira-kira, nanging kaya). Lha, komplek industri militèr tansah nggandhèng karo wong-wong sing kecemplung dhuwit, aja kuwatir.
      1. 0
        18 Agustus 2015 18:25
        Kutipan saka dauria
        Aku ora ngerti dolanan iki kanggo apa. Sapa pelanggan, apa seri lan, adhedhasar iki, regane.

        Dear, nalika Amerika Serikat nuduhake railgun, sampeyan ora duwe pitakonan - kok, kapan, karakteristik apa, etc. Iki prototipe, apa "Sapa sing pelanggan, apa seri lan, adhedhasar iki, regane.”!
        1. +1
          18 Agustus 2015 20:23
          nalika AS nuduhake railgun sampeyan ora duwe pitakonan



          Saiki, pangembangan proyek railgun darat ditindakake dening General Atomics kanthi inisiatif dhewe. (http://lenta.ru/news/2013/11/25/railgun/)
          nalika, ing dhewe resiko, perusahaan develops F-16 kanggo dhuwit sampeyan- ora ana pitakonan. Sanadyan kapal udara, malah ekranoplan, malah kolam kanggo putri duyung. Nanging trik kasebut yaiku kanthi dhuwit umum, tanpa risiko kursi. Mula, pitakonane sapa sing dhawuh lan APA sing didhawuhake. Utawa mokal kanggo takon, mung kanggo ngujo?
    3. +3
      18 Agustus 2015 12:15
      lan ora ana sing ngganggu:
      hovercraft UAV "Chyrok",


      dawa lepas landas lan kebangkrutan sing dibutuhake ora bakal ngluwihi 100 meter ing wilayah kanthi lemah kenthel sing alus, ing ngendi wilayah sing ora rata lan ana wetlands (banyu).


      "Chyrok" bisa munggah menyang dhuwur nganti 6 ewu meter, lan jarak penerbangan - 2.5 ewu kilometer.


      Kuwi bantal udara. Sak ngertiku kanggo hovercraft, landasan pacu padha karo area kendaraan?!! Utawa aku ora ngerti soko?

      Lan dhuwur iku gedhe banget kanggo bantal udara.

      1. +6
        18 Agustus 2015 12:49
        lan ora ana sing ngganggu:

        iku mung bab sasis, iku kaya. An-14. Dheweke uga nyoba nggawe kendaraan kabeh medan tinimbang dalan ...
        1. 0
          19 Agustus 2015 03:14
          Kutipan saka dauria
          An-14.

          tenan, meh siji karo Booth. Aku ora ngerti, apa industri pertahanan ngapusi MO, utawa MO wong awam? IMHO padha mobil beda.
      2. +4
        18 Agustus 2015 16:34
        Kutipan saka Deniska
        Kuwi bantal udara. Sak ngertiku kanggo hovercraft, landasan pacu padha karo area kendaraan?!! Utawa aku ora ngerti soko?

        Lan dhuwur iku gedhe banget kanggo bantal udara.

        Drone iki ora duwe landing gear. Munggah ing ndhuwur lemah kanthi bantuan bantalan udara. Akselerasi lan lepas landas kanthi bantuan baling-baling lan swiwi konvensional. Akibaté, drone iki ora butuh landasan pacu sing atos lan ora ndharat ing landing gear utawa soft-drop nganggo parasut. Iki trep banget kanggo pasukan, amarga. lepas landas lan kebangkrutan saka situs sing ora disiapake lan cendhak banget.
      3. +2
        18 Agustus 2015 17:17
        Dheweke uga ngalami disonansi kognitif nalika maca: drone, nanging kanthi kabin; ing bantal udhara, nanging dhuwure ana ing ewonan, lan dawane mlaku ana atusan. :) Utawa tembung anyar ing penerbangan, utawa ...
        Inggih, kita ngenteni tes penerbangan ...
  2. +7
    18 Agustus 2015 10:36
    ... pengintaian lan serangan drone ... We entuk karo pasuryan manungsa. lol
    1. +4
      18 Agustus 2015 10:51
      Kutipan: RUS96
      ... We duwe karo pasuryan manungsa diaktifake metu.
      Miturut petungan para perancang, 100 meter bakal cukup kanggo drone domestik kanggo mabur saka medan sing ora rata utawa rawa. "Chirok" dirancang kanggo ngawasi lumahing bumi utawa banyu, uga transportasi saka macem-macem payloads. Militer bakal bisa nggunakake drone iki kanggo pengintaian lan minangka piranti serangan.

      "Chirok" bisa munggah ing dhuwur 6 ewu meter, jarak penerbangan tekan 2,5 ewu km. Bobot lepas landas maksimum piranti kasebut yaiku 700 kilogram, bobot muatan maksimal nganti 300 kilogram.

      http://rostec.ru/news/4517057
      1. +4
        18 Agustus 2015 13:22
        Kutipan saka: ya.seliwerstov2013
        "Chirok" dirancang kanggo ngawasi lumahing bumi utawa banyu, uga transportasi saka macem-macem payloads. Militer bakal bisa nggunakake drone iki kanggo pengintaian lan ing minangka piranti perkusi.
        "Chirok" bisa munggah menyang dhuwur 6 ewu meter, sawetara pesawat tekan 2,5 ewu km. Bobot lepas landas maksimum piranti - 700 kg, bobot muatan maksimum - nganti 300 kilogram.


        Kutipan saka: ya.seliwerstov2013
        Mesin - Chirok dilengkapi rong mesin Rotax-582UL kanthi tenaga 64,4 hp saben. Konsumsi bahan bakar 10 l / 100 km.


        Nah, ayo ngetung bareng. Loro mesin kanthi tingkat aliran 10l / 100km. Kanggo jarak sing diumumake 2,5 ewu km, kanthi petungan prasaja, 500 l / 420 kg dibutuhake.
        Bisa wong nerangake kanggo kula carane iki cocog karo
        bobot takeoff maksimum 700kg. lan bobot payload maksimum 300kg.? Pira bobote keajaiban teknik iki dhewe?
        1. +6
          18 Agustus 2015 17:05
          Kutipan saka Schulz
          Nah, ayo ngetung bareng. Loro mesin kanthi tingkat aliran 10l / 100km. Kanggo jarak sing diumumake 2,5 ewu km, kanthi petungan prasaja, 500 l / 420 kg dibutuhake.

          Ana sing ngandhani yen ana sing salah karo aritmetika ing pitungan iki. 2500:100=25; 25 x 10 = 250 liter. 250x0.74 = 185 kg. (gravitasi spesifik bensin AI-92 yaiku 0.74 kg saben liter).
          1. +1
            18 Agustus 2015 17:23
            Kita tikel loro mesin: 370 kg. Dadi penulis ora salah ...
          2. +1
            18 Agustus 2015 21:54
            Kutipan: Alexey_K
            (gravitasi spesifik bensin AI-92 yaiku 0.74 kg saben liter).

            Mea culpa.
            Aku ora katon ing karakteristik mesin, nanging aku panginten sing wiwit iki eraplan, banjur kudu mesin caracine karo gravitasi tartamtu saka 0,84.
          3. Komentar wis dibusak.
          4. 0
            19 Agustus 2015 06:45
            ana diesel.
        2. +1
          18 Agustus 2015 17:11
          Kutipan saka Schulz
          bobot takeoff maksimum 700kg. lan bobot payload maksimum 300kg.? Pira bobote keajaiban teknik iki dhewe?

          Data iki nuduhake UAV Chirok liyane
          1. 0
            18 Agustus 2015 22:02
            Kutipan: Alexey_K

            Data iki nuduhake UAV Chirok liyane

            Persis, kanggo wong liya? Sampeyan ora ngapusi aku nggunakake gullibility sandi?
      2. Komentar wis dibusak.
  3. +6
    18 Agustus 2015 10:38
    Piranti sing menarik banget!
    1. Komentar wis dibusak.
  4. + 21
    18 Agustus 2015 10:38
    ngawasi lumahing lemah utawa banyu
    Lan apa, kontrol utawa review ora bisa nulis? Mumet karo anglicisms! am
    1. +9
      18 Agustus 2015 10:43
      Kutipan: Ingvar 72
      ngawasi lumahing lemah utawa banyu
      Lan apa, kontrol utawa review ora bisa nulis? Mumet karo anglicisms! am

      matur nuwun kanggo nelpon "teal" lan ora "teal" ... ngguyu kang mesin, aku siap kanggo argue, ora kita ... ora Nyuwun
      1. + 13
        18 Agustus 2015 11:01
        Quote: Andrey Yurievich
        kang mesin, aku siap kanggo argue, ora kita ...
        Mesin - Chirok dilengkapi rong mesin Rotax-582UL kanthi tenaga 64,4 hp saben. Konsumsi bahan bakar 10 l / 100 km. Ing perusahaan, pasinaon ditindakake babagan instalasi "lan mesin liyane." Ing tartamtu, iki dianggep pilihan kanggo nginstal 37 hp TVD-60, dikembangaké dening perusahaan produksi ngelmu lan technical "Turbo-M" (Kaluga). Nanging, mesin sustainer Rotax-582 bisa diganti karo mesin XM-500 sing dikembangake dening Aero-Motor, perusahaan St. Mesin kasebut lulus tes bangku 20 jam ing CIAM lan nuduhake tenaga 75 hp, saliyane, mesin anyar luwih entheng tinimbang Rotax.

        http://alternathistory.org.ua/rossiya-predstavila-bespilotnik-chirok-na-vozdush
        oy bantal
        1. +2
          18 Agustus 2015 12:07
          ya.seliwerstov2013 Engines - Chirok dilengkapi karo rong mesin Rotax-582UL
          ya Ya, nalika padha ngalih saka mesin Austria kanggo kita, banjur padha bakal nindakake apik.
    2. +1
      18 Agustus 2015 17:22
      Kutipan: Ingvar 72
      ngawasi lumahing bumi utawa banyu Lan apa, kontrol utawa review ora bisa ditulis?

      Ing kene, pengawasan utawa riset luwih cedhak.
  5. +7
    18 Agustus 2015 10:39
    Pungkasane dheweke nindakake, dheweke ngomong babagan limang utawa enem taun kepungkur, aku mikir bakal tetep ana ing gambar ...
    1. +4
      18 Agustus 2015 11:06
      Quote: Shurale
      Aku mikir dheweke ngomong babagan limang utawa enem taun kepungkur ...

      A sethitik awal.
      1. +3
        18 Agustus 2015 11:55
        Kutipan saka Schulz
        A sethitik awal.

        +100500 - wis ana ing MAKS 2007, mung banjur ora ana sing ngarani drone.
        Ora ana antena utawa peralatan - pegatan sing apik,
        mesakake yen kita mung dicekel.
        1. 0
          18 Agustus 2015 12:39
          Persis. Lan maneh, gambar tinimbang mobil.
        2. +1
          18 Agustus 2015 12:44
          Quote: lelikas
          mesakake yen kita mung dicekel.

          Aja breeding! Kaya biasane, dheweke ora setuju apa-apa.
          Iku misale jek sing apik "divorce" kanggo "mbah" karo F-35. Lan karo "Chirok", apa iki "cerai"?
          1. 0
            18 Agustus 2015 13:27
            Quote: Hedgehog
            Kaya biasane, dheweke ora setuju apa-apa.

            Ya, kawruh Rusia murni - drone berawak! Amerika kaget, Eropa ndhelik lan mung Walanda sing terus cekikikan. ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
  6. +6
    18 Agustus 2015 10:40
    Piranti sing menarik. apik Muga-muga dheweke gabung karo militer.
  7. +3
    18 Agustus 2015 10:40
    Sepira alane kateguhan kita kang ajeg, budhal negara ing wayah tartamtu lan tiba wajib, diterusake balapan kanggo menang, take-off lan maneh, Gusti Allah, tiba, yen taun 90-an ora kedadeyan karo dheweke. kaping hard, kita wis dawa wis ahead saka liyane saka planet ing wilayah iki
    1. -3
      18 Agustus 2015 10:48
      Yen ora kanggo Khrushchev lan master Brezhnev, kita mesthi wis ahead saka wong ing 90s. Nanging ora bisa, meri manungsa lan kabodhoan kita ngalahake kita. Lan saiki kahanan kasebut kudu didandani, ora preduli kepiye para liberal sing kuwasa nyoba ninggalake kabeh - "ekonomi" liberal para maling.
      1. +6
        18 Agustus 2015 11:46
        Kutipan: NordUral
        Yen ora kanggo Khrushchev lan master Brezhnev, kita mesthi wis ahead saka wong ing 90s.



        Sampeyan mbantah dhewe ...

        Kaping pisanan, senadyan akeh kesalahan, Khrushchev utawa Brezhnev ora dadi sengit marang Uni Soviet lan wong-wong Soviet, kaya penerus Gorbachev sing kondhang ... , tentara lan kompleks industri militer lan ora dijenengi ...
        Miturut cara, ing agêng-80s, kita padha ahead saka liyane ing akeh masalah, utamané ing Komplek militèr-industri, nanging Yudas teka - lan ing sawetara 5 taun bisa numpes kabeh ...
        1. +2
          18 Agustus 2015 12:09
          Kanggo Brezhnev, aku setuju, dheweke dudu mungsuh, mung wong lanang.
          Lan kanggo labeled lan Eltsyn, iki mesthine kudu jelas kanggo kabeh wong ing VO, malah kanggo trolls.
          Nanging, ya, kita wis entuk akeh, sanajan Khrushch lan aturan Brezhnev sing bosok, kita terus maju ing impuls pembangunan Stalinis. Lan, ternyata, iku suwene suwe. Nanging carane akeh kita wis ora ngrambah, thanks kanggo wong-wong mau.
    2. +4
      18 Agustus 2015 11:54
      Yen mbah putri duwe Faberge, dheweke bakal dadi mbah. ngguyu
      Ayo padha urip! Masa lalu ora bisa diganti, nanging kita bakal nyoba supaya ora ngetung.
      1. +1
        18 Agustus 2015 12:10
        Sampeyan perlu kanggo redo saiki, supaya ing mangsa sampeyan ora kudu nangisi bab apa ora rampung ing wektu.
  8. + 10
    18 Agustus 2015 10:41

    Ketoke isih nyoba karo pilot!
    1. 0
      18 Agustus 2015 11:20
      Ketoke isih nyoba karo pilot!


      lan nalika pilot ora dibutuhake maneh, kursi kosong bisa digunakake kanggo ngungsi sing tatu ...
  9. +2
    18 Agustus 2015 10:43
    Mesin apik. Saiki tes lan seri, ing kabeh modifikasi.
  10. 0
    18 Agustus 2015 10:52
    Perlu kanggo nyedhiyakake modifikasi transporter lan ngluwari lan sanitasi.
  11. +1
    18 Agustus 2015 11:17
    Aku maca warta iki ing sumber daya liyane, nanging sakperangan alesan everyone clings kanggo artikel karo foto karo "drone" karo kursi pilot.
    Thanks kanggo MolGro kanggo video lan foto sing cocog!
  12. -2
    18 Agustus 2015 11:27
    Kutipan saka: ya.seliwerstov2013
    bobot payload maksimum - nganti 300 kilogram

    ya .... maneh kita sebut putih ireng ... Apa kejut sing bisa diiseni menyang 300 kg ?!
    uga yen
    Sawise dandan, bakal bisa nglengkapi bom, proyektil lan misil sing dipandu presisi.
    Lan payload kang bakal nambah, banjur ya, wis soko. Lan supaya "simulasi ing tingkat amatir radio." Wong lanang, aja tersinggung, nanging UAV kita pancen lucu banget dibandhingake karo AS lan Israel. Nalika kita bakal duwe analog saka terminator t-1000 ?! =) Aku ora mbantah babagan kemanfaatan kabeh iki, nanging amarga dheweke wiwit nindakake, amarga dheweke wiwit ngumumake pangembangan arah iki, mula dadi apikan kanggo nuduhake barang sing migunani, lan dudu boneka sing nganggo kabel. ATV. =) Senajan "Teal", Aku ngakoni ing sirah ndhuwur kabeh ana "elang", etc., kang njupuk mung kamera saka payload. Sugeng siang sedaya!
    1. +1
      18 Agustus 2015 14:46
      Lan aku pengin numpak motor utawa skuter Rusia !!! Lan ora ing Cina utawa LLCs gabungan liyane .... Ayo padha sinau kanggo nindakake soko prasaja. Nalika sampeyan nyoba kanggo nindakake somersaults tanpa latihan, sampeyan biasane tiba ing sirah .... Sampeyan kudu tresna lan nggunakake kanggo tujuan dimaksudaké!
      Nganti saiki, ora kabeh wis jelas karo data lan kemampuan piranti kasebut. ora
  13. +1
    18 Agustus 2015 11:39
    "Fitur liyane saka piranti iki yaiku kemampuan kanggo nggunakake ing mode manned, sing ngidini sampeyan ngirim wong menyang wilayah sing angel digayuh"...

    Hmm ... Sawetara jinis hibrida ... Apa ora laler lan cutlet luwih apik - kanthi kapisah ???

    Nalika ngupayakake universalitas diwiwiti, mula, biasane, paramèter sing positif, apik, optimal saka fungsi individu dipateni, suda ...

    Drone dadi drone ... Reconnaissance - dadi pengintaian, kejut - kaget banget ... Ya, sampeyan uga kudu mbuwang wong ing sepi, nanging sampeyan ora perlu nggabungake setan karo apa wae ...
    1. 0
      18 Agustus 2015 12:00
      Drone dadi drone ... Reconnaissance - dadi pengintaian, kejut - kaget banget ... Ya, sampeyan uga kudu mbuwang wong ing sepi, nanging sampeyan ora perlu nggabungake setan karo apa wae ...
      OPO KOE BATENYA, JAHAT SANGA? Versatility bisa uga dadi pilihan sing paling apik kanggo UAV kelas iki. Wektu bakal ngomong ... hi
      1. +1
        18 Agustus 2015 12:22
        Kutipan: Kolonel Ireng
        Wektu bakal ngomong..



        Dadi iku ... Nanging wektu, nyatane, ora cukup ... utawa ora ... Lan ana masalah karo dhuwit ... Oalah, misale jek aku bakal luwih gampang, luwih gampang lan luwih cepet kanggo ngenalake iki. prekara-prekara sing dibutuhake ing seri kasebut kanthi kapisah ...

        Maneh, iki mung pendapat subjektifku.
  14. +2
    18 Agustus 2015 12:09
    Kutipan: Ingvar 72
    ngawasi lumahing lemah utawa banyu
    Lan apa, kontrol utawa review ora bisa nulis? Mumet karo anglicisms! am

    Nyuwun pangapunten, nanging "kontrol" dudu Anglicisme, ta? Ing konteks iki, mbokmenawa ora "kontrol", nanging "pengawasan" luwih bener? Yen cukup ing basa Rusia, "pengamatan". Apa sing dakkarepake: utang-utang iki wis suwe mlebu ing basa kita lan mbokmenawa mung bodho nolak. Ngapunten kanggo "offtopic" hi
  15. +3
    18 Agustus 2015 12:13
    Pitakonan iku, apa iku mabur? Ide kasebut minangka video sing apik, paling ora dikirim kanthi pesawat, lepas landas lan landing.
    1. 0
      18 Agustus 2015 13:31
      Kutipan saka bmv04636
      Pitakonan iku, apa iku mabur?

      Apa sampeyan serius?
      Ana sing pengin nang sing ing MAKS bakal ngadeg apik ing ngadeg, lan wakil saka Komplek industri pertahanan ngadeg cedhak bakal pitutur marang kowe karo pasuryan serius carane akeh perusahaan wis "nuduhake kapentingan kanggo tuku" Ajaib iki?
    2. Komentar wis dibusak.
  16. +3
    18 Agustus 2015 12:22
    Sajarah proyek iki wiwit taun 99, lan bisa uga luwih awal. Pesawat iki disusun kanggo eksplorasi geologi utawa kanggo ngawasi lingkungan, yaiku. sawetara tujuan sing ora jelas. Nanging dikandhakake yen Goskomsever pengin meh 400 lembar. Nanging, sakperangan alesan, dheweke kepengin banget, ahli geologi ora ngerti apa sebabe dheweke butuh pesawat sing nggawa rong wong nganggo knapsacks, yen helikopter bisa nindakake perkara sing padha, lan ing wektu sing padha, peralatan transportasi lan ndharat ing tumit apa wae. ing taiga. Umumé, ora ana sing mbutuhake pesawat amfibi khusus kanggo tundra. Tapi gaweane terus, golek pelanggan, malah ngetokne mock-up nang MAKS 2007. Fotone seko kono. Kabeh ora ana gunane, banjur mutusake kanggo ngganti konsep pesawat kasebut - drone militer ing bantal udara, katon maneh kanggo tundra, amarga ing garis lintang tengah sing butuh bantal iki. Aku ora ngerti sapa sing mromosikake keajaiban iki ing Wilayah Moskow, nanging ketoke wong kuat, amarga carane nyurung pesawat saka mesin saka Kanada sing ramah NATO, kanthi airbag sing ora ana gunane kanggo drone, sing nyuda bobote. payload karo bobot sawijining, mung bisa wong sing duwe bobot ing ngarepe ahli pendapat ing wilayah iki. Umumé, Serdyukovism minangka banyu murni.
  17. +6
    18 Agustus 2015 12:39
    Tujuan utama drone iki kanggo ngawasi permukaan bumi utawa banyu lan transportasi saka macem-macem jinis muatan. Aku seneng ukara iki.
    Versi sipil, yen katon, dijepret. Nalika mancing dhewe ing setir, dheweke tiba maneh ing kursi lan dhawuh: - "Omah." ngguyu
    Winged Happy Aviation Day saka USSR.
    1. +1
      18 Agustus 2015 13:06
      Aku sampeyan kenek tandha. Iki pipelats saka mangsa, utamané kanggo sugih mesthi. Apa sampeyan ndeleng film Tamu saka Masa Depan? Ok google, taman hiburan please. Iki dudu helikopter sing larang. Konsumsi BBM mung 10l / 100km, suwe-suwe bisa ngurangi konsumsi, Aku mbuwang pancing utawa bedhil, ngacungake tangan menyang bojoku lan eeehh .... ngimpi
    2. Komentar wis dibusak.
    3. gjv
      +2
      18 Agustus 2015 17:46
      Kutipan saka Bort Radist
      Winged Happy Aviation Day saka USSR

      Miturut layanan pers Aviastar-SP JSC (Ulyanovsk), pesawat transportasi Il-76MD-90A seri sabanjure (nomer seri 0105), diprodhuksi miturut kontrak karo Kementerian Pertahanan Rusia, nggawe penerbangan pertama ing 14 Agustus 2015. , mbukak seri tes pesawat pabrik. Penerbangan kasebut luwih saka 7 jam lan sukses. Program kasebut rampung kanthi lengkap, sawise pesawat kasebut ndharat ing bandara Ulyanovsk-Vostochny.


      Pesawat produksi katelu Il-76MD-90A "Viktor Livanov" (registrasi RF-78653, nomer seri 01-05) (c) JSC "Aviastar-SP"
  18. 0
    18 Agustus 2015 12:55
    Kutipan saka Bort Radist
    Tujuan utama drone iki kanggo ngawasi permukaan bumi utawa banyu lan transportasi saka macem-macem jinis muatan. Aku seneng ukara iki.
    Versi sipil, yen katon, dijepret. Nalika mancing dhewe ing setir, dheweke tiba maneh ing kursi lan dhawuh: - "Omah." ngguyu
    Winged Happy Aviation Day saka USSR.

    Yen mancing, banjur: "kita njupuk telu, kita ninggalake pancing ing omah, kita ora mudhun saka bis (teal)!" (c) wassat
  19. +2
    18 Agustus 2015 13:30
    Ana pangembangan apik banget saka proyek EKIP, garis pesawat bisa saka sing paling cilik nganti sing raksasa, bisa patroli kanthi kacepetan 500-600 km / jam sajrone sawetara dina, ngangkut nganti 3000 wong, nggawa sawetara balistik strategis. pluru, saged kebangkrutan kaya teal iki, amarga wis digabungake sasis, wheel lan bantalan online. Kosok baline mlaku ing rake, sing pisanan nggawe ekranoplanes yaiku desainer umum Alekseev, penemuan sing apik banget, ditinggal lan dilalekake, saiki lagi nyoba mulihake. Kita butuh mesin kayata ekranoplan, ekranoplanes (EKIP) kanthi ruang terbuka, sumber daya banyu, Kementerian Pertahanan, Kementerian Darurat, layanan tapel wates, lan uga transportasi wong, umpamane, nyebrang Krimea, Kaliningrad, kene sampeyan bisa nambah hovercraft gedhe sing bisa dilakokno ing mangsa panas lan mangsa, sing ngendi orane katrangan kanggo kreatifitas, transportasi wong lan barang liwat banyu daratan. Iku aneh kok panguwasa ing wong pisanan ora mbayar manungsa waé kanggo iki, apa temonan technical lan transportasi.
  20. +1
    18 Agustus 2015 13:38
    Kutipan: Kolonel Ireng
    OPO KOE BATENYA, JAHAT SANGA? Versatility bisa uga dadi pilihan sing paling apik kanggo UAV kelas iki. Wektu bakal ngomong ...

    Ora muspra yen wong ngunggahake masalah pilot, amarga paling ora bakal dibutuhake: kontrol manual lan kursi pilot, lan iki minangka masalah penempatan lan massa tambahan, uga adaptasi karakteristik penerbangan. hi.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. gjv
      0
      18 Agustus 2015 17:24
      Kutipan saka gladysheff2010
      amarga bakal dibutuhake, paling sethithik: kontrol manual lan kursi pilot. Lan iki minangka masalah penempatan lan massa tambahan.

      Iku ora persis ngelawan. Peralatan tambahan dipasang ing versi manned - transceiver, ACS lan aktuator kanggo drive sistem kontrol pesawat.
  21. Rrr
    0
    18 Agustus 2015 17:17
    Kutipan saka: ya.seliwerstov2013
    Mesin XM-500 dikembangake dening perusahaan St. Petersburg "Aero-motor". Mesin kasebut lulus tes bangku 20 jam ing CIAM lan nuduhake daya 75 hp.


    Ngapunten, nanging malah SMD-62 mesin traktor ing Ing tes selektif kontrol, miturut program kasebut, dheweke bengkong 30, 60 lan 120 jam. Nanging ana uga 1000 lan 3000 jam kanggo linuwih!

    20 jam tes ora ana apa-apa! Nuduhake. Ora malah engine break.
    Apa iklan mentah, kanggo ngombe dana?
    1. 0
      18 Agustus 2015 19:33
      Kutipan saka rrr
      Kok iklan mentahan

      Lha kok ngiklanake babar pisan kanggo dijupuk. Dheweke bakal njupuk lan nindakake 1000, lan bakal nemokake lan ngilangi. Lan yen padha ora njupuk, Aku dicet lan uncalan adoh, kok padha nandhang sangsara banget.
  22. a71
    0
    18 Agustus 2015 19:23
    Tulung dakcritakake cara kerja bantal udara iki. Sa adoh aku ngerti, bantalan udara konvensional mbutuhake injeksi udara, nanging aku ora weruh sing kaya ngono.
    Nanging, padha nulis ing kene - konsumsi bahan bakar 10/100km. Nanging konsumsi bahan bakar kanggo transportasi udara ditulis ing jam.
  23. +2
    18 Agustus 2015 20:10
    Piranti sing menarik, sampeyan bisa nyusup ing weteng ing sembarang terrain, apik kanggo tugas pengintaian lan sabotase, kanggo kapal landing, operator helikopter.
    KARAKTERISTIK Bobot lepas landas, kg nganti 700
    Bobot muatan, kg 275 – 300
    Lebar sayap, m kira-kira 10
    Dhuwur pesawat, m nganti 6000
    Kacepetan pesawat, km/j: - maksimal 350 - jelajah 250
    Jarak penerbangan, km nganti 2500
    Dawane lari take-off, m 100 Take-off lan landing ing hovercraft
    Kualitas aerodinamis, unit 17
    Sumber: http://nevskii-bastion.ru/chirok/ VTS "NEVSKY BASTION" AVKarpenko

    Iku praktis SUV. UAV saka jinis helikopter, kita lan manca, lagi ngaso.(S100 MG-8I Rf137 DPV-450-B MI34C V-34 BP-2).
    Gusti, mberkahi manuk iki, pirang-pirang taun! sedulur
  24. 0
    18 Agustus 2015 22:34
    Nyatane, Rusia ora mbutuhake drone abot ing pangertèn konvensional kanggo masa depan sing bisa diramal.
    Kita ora bakal ngebom wong lan terus-terusan nyetrika ing njaba negara kita, lan supaya pesawat sing dikontrol ora bisa nindakake tugas sing padha.
    Kita gumantung ing liya - robotisasi, kita mlumpat liwat langkah-langkah.

    Mulane, kabeh topik iki nyeret ora goyang utawa muter. Ora nuduhake MO kanggo topik kapentingan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"