Review militèr

Departemen Luar Negeri AS: Washington nyatakake keprihatinan babagan pasokan sistem S-300 Rusia menyang Iran

70
Juru bicara Departemen Luar Negeri AS John Kirby ngandika sajrone konferensi pers yen persetujuan antarane Rusia lan Iran, sing nyedhiyakake pasokan sistem S-300, ora mbantah resolusi Dewan Keamanan PBB, nanging Washington nyatakake keprihatinan babagan iki.



"Panyedhiya sistem pertahanan iki menyang Iran ora dilarang dening resolusi Dewan Keamanan PBB. Kita butuh informasi luwih lengkap babagan kesepakatan iki kanggo nemtokake manawa cocog karo program sanksi Iran kita dhewe, "ujare Kirby. "Kabar".

Juru bicara Departemen Luar Negeri negesake manawa AS sadurunge nyatakake yen "nentang penjualan sistem iki menyang Iran" amarga "disedhiyakake menyang rezim sing kita kenal ndhukung terorisme ing wilayah kasebut."

"Aku ora ngerti kenapa kita ora kudu nglawan," ujare.

Nanging, Kirby ora nggawe paralel antarane pangiriman iki lan penandatanganan persetujuan babagan program nuklir Iran.

"Sanajan nyatane kita nyatakake keprihatinan babagan pasokan S-300, Sekretaris Negara kanthi jelas nyatakake peran migunani Rusia kanggo nggayuh persetujuan babagan program nuklir Tehran," ujare.

Miturut dheweke, "perjanjian iki dudu Amerika-Iran, nanging diadopsi ing format "lima tambah siji", ing ngendi kabeh pihak duwe kewajiban," lan Amerika Serikat ngarep-arep "bakal nepaki."
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. red_oktober
    red_oktober 19 Agustus 2015 09:55
    + 72
    Negara sing menang psikiatri lan kedokteran gigi. Pinggir kerusuhan langgeng karo eseman edan.
    luar biasa.
    Id..ot.
    1. finch
      finch 19 Agustus 2015 09:57
      + 40
      Yen Departemen Luar Negeri AS nyatakake prihatin, mula kita nindakake kabeh kanthi bener!
      1. rubah21h
        rubah21h 19 Agustus 2015 10:01
        +8
        Salah siji padha kaget sing durung dikirim, banjur padha mratelakake prihatin, tenan
        1. Baikonur
          Baikonur 19 Agustus 2015 10:12
          +5
          Washington nyatakake keprihatinan
          Wedi?

          Amarga iki, celonone dadi kuning ing ngarep lan coklat ing mburi! ngguyu
      2. mad
        mad 19 Agustus 2015 10:02
        +6
        Kutipan: Zyablitsev
        Yen Departemen Luar Negeri AS nyatakake prihatin

        Wong sing nyedhot vakum ora bisa ngelak)
        Dumadakan, penting banget kanggo ngebom, nanging ora ...
      3. Wend
        Wend 19 Agustus 2015 10:03
        +9
        Kutipan: Zyablitsev
        Yen Departemen Luar Negeri AS nyatakake prihatin, mula kita nindakake kabeh kanthi bener!

        Isih, bakal angel ngebom Iran, senjata Rusia ora bakal ngidini kasur lan gantungan-gantungane dadi liar ing kana.
      4. sibee
        sibee 19 Agustus 2015 10:03
        +9
        Iki wektu kanggo nerjemahake keprihatinan Departemen Luar Negeri iki dadi gupuh.
      5. Geisenberg
        Geisenberg 19 Agustus 2015 10:23
        +7
        Kutipan: Zyablitsev
        Yen Departemen Luar Negeri AS nyatakake prihatin, mula kita nindakake kabeh kanthi bener!


        Oh iya! Iki minangka tandha sing paling yakin. Yen Americanistan wiwit protes, mula kesepakatan kasebut 100% bener.
        1. Kuzyakin15
          Kuzyakin15 19 Agustus 2015 12:59
          +3
          Apa ora iki wektu kanggo Kamentrian Luar Negeri lan pamaréntah kanggo ngetung "ing Wishlist lan Wishlist saka Yankees. Lan keprihatinan uga ... Saiki Persia mung pasukan nyata ing wilayah sing bisa lan nentang. ISIS lan liyane "Makhnovists", lan Yankees karo balung ing tenggorokan. (utawa meh mung siji)
          Lan mung kanggo mangsa cedhak, "ikatan" karo sampeyan dhewe, kanthi nyedhiyakake senjata sanajan ana amer. Sawise kabeh, senjata modern kalebu pangopènan, ndandani lan modernisasi. Lan iki minimal sepuluh taun.
          Yen ora, sawise sanksi dicabut, tamu sing ora diundang bakal munggah ing kono kanthi ora sopan, mula jancok! Tuladha: Kuba, Vietnam...
          1. Altona
            Altona 19 Agustus 2015 13:49
            +2
            Quote: Kuzyakin15
            Apa durung wayahe pemerintah Kementrian Luar Negeri kita "nyetak" ing Wishlist lan Wishlist saka Yankees.

            -------------------
            Dadi aku uga mikir babagan "prihatin" dheweke ... Prihatin, masturbasi ... ngguyu
      6. Starover_Z
        Starover_Z 19 Agustus 2015 10:31
        +3
        Kita butuh informasi luwih lengkap babagan kesepakatan iki

        FigWam! RAHASIA PERDAGANGAN!!!
      7. Simon
        Simon 19 Agustus 2015 10:43
        +2
        Negara-negara kuwatir babagan pesawat lan rudal jelajah, amarga ora bakal ana Yugoslavia sing kapindho.
      8. alexy bukin
        alexy bukin 19 Agustus 2015 11:00
        +5
        Ya, umume kita wedi yen ana Departemen Luar Negeri AS.
      9. Alexey-74
        Alexey-74 19 Agustus 2015 11:31
        +2
        Sing nggawe kita eseman - Departemen Luar Negeri tansah prihatin, sampeyan "PRIHATIN", lan ora luar biasa, mung bakal dadi luwih elek kanggo sampeyan .....
    2. Komentar wis dibusak.
    3. siberalt
      siberalt 19 Agustus 2015 10:19
      +2
      Lan saliyane Washington, sing umume ana ing sisih liya bal, sapa sing nesu? ngguyu Lan apa ora luwih apik kanggo ngowahi angkatan laut ing Mediterania dadi armada nelayan lan miwiti bisnis ing perairan sampeyan dhewe? ngguyu
      1. GRAy
        GRAy 19 Agustus 2015 10:22
        +1
        Quote: siberalt
        Lan saliyane Washington, sing nesu saka sisih liyane bal?

        Atozh, eseman Israel, mesthi. Lan alasane padha.
      2. Altona
        Altona 19 Agustus 2015 13:51
        +1
        Quote: siberalt
        Lan apa ora luwih apik kanggo ngowahi angkatan laut ing Mediterania dadi armada nelayan lan miwiti bisnis ing perairan sampeyan dhewe?

        ---------------------
        Luwih apik ing "ing jero banyu" ...
    4. 53-Sciborskiy
      53-Sciborskiy 19 Agustus 2015 10:33
      +2
      Senjata iku sejatine sifate pertahanan, apa kudu kuwatir.
      1. kekel 31
        kekel 31 19 Agustus 2015 14:32
        +3
        Kutipan: 53-Sciborskiy
        Senjata iku sejatine sifate pertahanan, apa kudu kuwatir.

        Aku setuju banget karo keprihatinan Departemen Luar Negeri AS. Banjur falcons Musa marang wong-wong mau ing ... Saka 300. Kita kudu nang saka 400. Kajaba iku, kita utang ganti rugi miturut kontrak kanggo Persia.
        1. Inok10
          Inok10 19 Agustus 2015 18:37
          +4
          .. ana PMU2 kanggo mripat, yen sampeyan bener nyipta paket lan tuku "soko" saka RTR .. "Falcons Musa" tansah kaya "loro driji ing aspal", iku apa, lan ing chatter saka ilat, wong pilihan Gusti Allah ora kalah karo tutup kasur.. pipa gas siji atalefa saka Qatar nganti Eilat ing sisih ngisor Teluk Persia apa regane .. ngguyu
      2. Sterlya
        Sterlya 20 Agustus 2015 01:36
        0
        Aku uga kuwatir bab kasur preoccupied langgeng wassat
    5. lintang78
      lintang78 19 Agustus 2015 10:59
      +2
      Lan apa bisnis asu sing? Kita bakal njagong ing Amerika lan maca "Murzilka" ing gaya Amerika-Kashkin.
    6. NordUral
      NordUral 19 Agustus 2015 11:01
      0
      Boorish wae.
    7. sasha 19871987
      sasha 19871987 19 Agustus 2015 11:09
      +1
      nah yen lagi sibuk, kudune diomongi dokter, terus kontrake tetep tak lakoni, nek ora salah, tahun 2009... paling-paling kontrakan, ora kaya jago luar negeri.
    8. Kent0001
      Kent0001 19 Agustus 2015 11:40
      0
      Piss, pipis mungsuh. Dheweke ngerti yen ana kedadeyan, dheweke ora bakal mabur menyang Iran kaya sadurunge ing papan liya.
    9. sherp2015
      sherp2015 19 Agustus 2015 12:59
      0
      Kutipan saka red_october
      luar biasa.
      Id..ot.


      Snickering lamis lan pa ... (kanggo) ..nk!
    10. razzhivin
      razzhivin 19 Agustus 2015 13:13
      +1
      Kayane pratelan keprihatinan kasebut dijadwalake pas karo voting ing Senat AS kanggo nyetujoni "kesepakatan" karo Iran lan ... kemungkinan penolakan persetujuan ...

      banjur kabeh bakal bali menyang normal, lan wis karo S-300, kang bakal bisa kanggo nutupi obyek utamané penting ing Iran ...

      nanging iki bisa uga dudu kompleks pungkasan - banjur tangan Rusia bakal "diikat" ... negara-negara dhewe ora netepi janjine ... Nyuwun
    11. ImperialColorad
      ImperialColorad 19 Agustus 2015 14:42
      0
      Apa pilot Amerika saiki bakal lara yen ngebom Iran?
    12. Siwa83483
      Siwa83483 19 Agustus 2015 16:10
      0
      Ya, kanggo aku, klompok kejahatan sing terorganisir apik banget ...
  2. Wiruz
    Wiruz 19 Agustus 2015 09:55
    + 12
    Departemen Luar Negeri AS: Washington nyatakake keprihatinan babagan pasokan sistem S-300 Rusia menyang Iran

    Lan kita tentara keprungu
    1. Penetrator
      Penetrator 19 Agustus 2015 09:58
      +3
      Kutipan saka Wiruz
      Departemen Luar Negeri AS: Washington nyatakake keprihatinan babagan pasokan sistem S-300 Rusia menyang Iran

      Sampeyan ndeleng, Yankees ora duwe titik wesi keprungu
      1. Krasmash
        Krasmash 19 Agustus 2015 10:29
        +4
        Kutipan saka Penetrator
        Kutipan saka Wiruz
        Departemen Luar Negeri AS: Washington nyatakake keprihatinan babagan pasokan sistem S-300 Rusia menyang Iran

        Sampeyan ndeleng, Yankees ora duwe titik wesi keprungu

        Lan nalika padha duwe wesi Aku elinga karo anget ing atiku carane Somalia nuthuk wong ing sup Gobis. Padha ora bakal perang karo losses 1k 1. Lan siluman vaunted ditembak mudhun dening Yugoslavs, carane sobered pends. Utawa carane dheweke ngandhut kanggo melu perang ing Pristina karo pasukan payung sing dikuwatake dening pasukan khusus GRU. Lan umume, karusakan saka Amersos bisa kanthi aman dipadhakake karo amal lan didhukung karo penghargaan pemerintah.
  3. podpolkovnik
    podpolkovnik 19 Agustus 2015 09:56
    +7
    Juru bicara Departemen Luar Negeri AS John Kirby ngandika sajrone konferensi pers yen persetujuan antarane Rusia lan Iran, sing nyedhiyakake pasokan sistem S-300, ora mbantah resolusi Dewan Keamanan PBB, nanging Washington nyatakake keprihatinan babagan iki.
    1. Andrey 447
      Andrey 447 19 Agustus 2015 17:53
      0
      Pernyataan aneh. Aku kelingan sawetara wulan kepungkur ngrokok lan para ahli ujar manawa dheweke ora seneng karo S-300 ... lan iki ora dadi masalah kanggo dheweke. Lan sing saiki wis owah, mungkin penerbangane dadi luwih elek kanggo mabur, ing pangertèn ngisor lan luwih alon, utawa pilot lali carane mabur utawa iku statement kanggo wong dhewe, kaya apa sing arep dilakoni??? wassat
  4. ALEA IACTA EST
    ALEA IACTA EST 19 Agustus 2015 09:57
    +3
    Lha apike wong bajingan kebak najis bab mokal kanggo nggegem wong Persia.
    1. Thor5
      Thor5 19 Agustus 2015 10:10
      +1
      Lan kita manut, wedi lan ... sijine!
  5. Sergey-8848
    Sergey-8848 19 Agustus 2015 09:57
    +5
    Flying bebas lan karo impunity lan nyebar demokrasi langsung dadi piye wae ssykotnenko, lan mulane kuatir.
  6. Baron Wrangel
    Baron Wrangel 19 Agustus 2015 09:57
    + 11
    Kepiye perasaan kita babagan topik iki?
  7. Meh forester
    Meh forester 19 Agustus 2015 09:57
    +1
    Miturut dheweke, "perjanjian iki dudu Amerika-Iran, nanging diadopsi ing format "lima tambah siji", ing ngendi kabeh pihak duwe kewajiban," lan Amerika Serikat ngarep-arep "bakal nepaki."
    Lan ing konteks iki, aku ora ngerti yen Rusia njupuk sawetara kewajiban menyang Amerika Serikat? Utawa Amerika Serikat nyoba, sepisan maneh, kanggo angan-angan?
    1. Kurkul
      Kurkul 19 Agustus 2015 12:18
      0
      Kutipan saka: Meh-forester
      Lan ing konteks iki, aku ora ngerti yen Rusia njupuk sawetara kewajiban menyang Amerika Serikat?

      Ora, iki ora kabeh: Amerika kuwatir yen Iran bakal bisa nggawe sing diarani. "zona ora mabur" ing Teluk Persia padha (contone).
  8. A-Sim
    A-Sim 19 Agustus 2015 10:00
    +3
    "Aku ora ngerti kenapa kita ora kudu nglawan." Frasa gedhe. Intine kabeh karya Departemen Luar Negeri ing siji frasa.
  9. corong
    corong 19 Agustus 2015 10:04
    +3
    "We don't know why, but we express concern. Force of habit, you know. " Bangsa sing luar biasa. wong bodho
  10. BOB044
    BOB044 19 Agustus 2015 10:06
    +1
    З

    "Panyedhiya sistem pertahanan iki menyang Iran ora dilarang dening resolusi Dewan Keamanan PBB. Kita butuh informasi luwih lengkap babagan kesepakatan iki kanggo nemtokake manawa cocog karo program sanksi Iran kita dhewe, "ujare Kirby.
    Amerika Serikat mbingungake Rusia karo Prancis, sampeyan bisa ngomong. Apa lan marang sapa sing arep didol. Rusia dhewe, tanpa nglanggar resolusi Dewan Keamanan PBB, bakal nggawe keputusan.
  11. iku-ai00
    iku-ai00 19 Agustus 2015 10:07
    +6
    ... nglawan apa wae sing didol menyang Iran sistem iki" amarga "diwenehake menyang rezim sing kita ngerti ndhukung terorisme ing wilayah kasebut."

    Rezim AS ndhukung terorisme ing kabeh wilayah ing planet iki, lan digawe dening dheweke lan diwenehi panganan. Aku pengin "merpati" iki kanggo narik metu sting, lan break mati taringe.am
  12. Pacifist
    Pacifist 19 Agustus 2015 10:08
    +7
    "Aku ora ngerti kenapa kita ora kudu nglawan"

    Mung chickdosina, ora statement. Pewaris langsung Chernomyrdin muncul. Sing utama yaiku nyingkirake keraguan babagan kecukupan penutur lan organisasi sing diwakili. Macaques, mung ...
  13. Rusian Uzbek
    Rusian Uzbek 19 Agustus 2015 10:13
    +2
    ""Nanging, Washington nyatakake rasa was-was babagan iki""
    lan apa saiki?
  14. ermak.sidorov
    ermak.sidorov 19 Agustus 2015 10:15
    +4
    rezim sing kita kenal ndhukung terorisme ing wilayah kasebut
    iki saiki jenenge wong sing bener-bener perang nglawan teroris "Islam".
    "Islam" - ing tandha petik, amarga dheweke duwe hubungan ora langsung karo Islam (kaya aku menyang China, sawise nyoba sepatu olahraga Cina)
  15. sounddoc
    sounddoc 19 Agustus 2015 10:15
    +3
    Kutipan saka Penetrator
    Kutipan saka Wiruz
    Departemen Luar Negeri AS: Washington nyatakake keprihatinan babagan pasokan sistem S-300 Rusia menyang Iran

    Sampeyan ndeleng, Yankees ora duwe titik wesi keprungu

    Wesi-dudu wesi, nanging dilatih kanthi apik ... LGBT konfirmasi)))))
  16. weksha50
    weksha50 19 Agustus 2015 10:17
    +6
    "Kita butuh informasi luwih lengkap babagan kesepakatan iki kanggo nemtokake manawa cocog karo program sanksi Iran kita dhewe.»"...


    Mungkin Amerika Serikat pengin Kamentrian Luar Negeri kita dadi cabang saka Departemen Luar Negeri, lan GRU saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, kaya ing Ukraina, cabang saka CIA ???

    Wishlist AS wis nyabrang kabeh garis kesopanan, lan impudence wis liwat atap ...

    Lan, paling Jahwéh, kang menehi kritik dening statements - padha dhewe ora ngerti apa padha arep ... Ingkang paling penting iku kudu piye wae salah, nanging carane - lan setan mung ngerti ... Nanging - ora kaya sing ! !!
    1. meriem1
      meriem1 19 Agustus 2015 10:21
      +3
      Ya, Amerika Serikat dhewe ora ngerti apa sing diomongake. Banjur padha bisa gampang ngalahake S-300. Sing padha nglawan lan wedi. Brad ngapusi omong kosong. Iki carane wong bingung kabeh ngguyu
  17. MATROSKIN-53
    MATROSKIN-53 19 Agustus 2015 10:18
    +5
    Lan kenapa Departemen Luar Negeri ora prihatin babagan pasokan senjata sing bisa nyebabake Ukraina?!
  18. mateni fasis
    mateni fasis 19 Agustus 2015 10:21
    +4
    iki nyemangati, kang ngganggu. lan siji liyane wayahe, nalika Putin ngangkat larangan ing sumber 300x presiden kasur (ireng ireng) ngandika sing iki ora keganggu lan ora ngerti ing kabeh kok Rusia durung ngirim Komplek iki sadurunge ... marang wong-wong mau ana ing kono
  19. Alexander 1959
    Alexander 1959 19 Agustus 2015 10:22
    +3
    Kaya ing lelucon lawas dadi metu.
    Loro Chukchi lungguh ing pesisir Samudra Arktik. Siji-sijine:
    - Ana sing ngganggu aku babagan Honduras.
    - Sampeyan perlu kanggo ngeruk kurang, lan ora bakal ngganggu. wassat
  20. Bangga.
    Bangga. 19 Agustus 2015 10:32
    +1
    "Sanajan nyatane kita nyatakake keprihatinan babagan pasokan S-300, Sekretaris Negara kanthi jelas nyatakake peran migunani Rusia kanggo nggayuh persetujuan babagan program nuklir Teheran," ujare. "Oh! Iki anyar. .. Loro-lorone sampeyan lan kita.
  21. Temples
    Temples 19 Agustus 2015 10:33
    +3
    Retorika wis owah

    Sadurungé ana piwulang saka wong-wong mau.
    Keprigelan liyane muncul
    Saiki rasa wedi wis diwiwiti!

    Kita ana ing dalan sing bener!
  22. rotmistr60
    rotmistr60 19 Agustus 2015 10:36
    +2
    ora mbantah resolusi Dewan Keamanan PBB, nanging Washington nyatakake keprihatinan babagan iki.

    Nalika Washington ora nyatakake rasa kuwatir lan kuwatir babagan masalah sing ora ana gandhengane lan ora kudu nyusup irunge? Nanging ing ngendi Washington wis warisan lan ing ngendi, amarga kesalahane, getih diwutahake, dheweke ora nyatakake prihatin.
  23. shax
    shax 19 Agustus 2015 10:37
    0
    Ganti S-300 karo S-400, supaya Departemen Negara
    tenang wae.
    1. 52 gim
      52 gim 19 Agustus 2015 17:03
      0
      Ora cukup dening awake dhewe, nganti ora ana sing nyukupi.
  24. Ejik_026
    Ejik_026 19 Agustus 2015 10:57
    +2
    Padha tansah kuwatir. Sampeyan kudu ngombe valerian.
  25. SALLAK
    SALLAK 19 Agustus 2015 11:13
    +2
    Aneh, para ahli AS ngomong yen C 300 ora dadi masalah kanggo wong-wong mau, mula kok kuwatir banget ... ???
  26. atamankko
    atamankko 19 Agustus 2015 11:15
    +1
    "Ing luar biasa" lancar mili menyang "Prihatin".
  27. 511
    511 19 Agustus 2015 11:16
    +2
    Dheweke bakal ngomong langsung .. padha wis wanted kanggo nulis, nanging yen kita wis kurang saka mongrels, kita bakal duwe crap dangu ago.
  28. nord2015
    nord2015 19 Agustus 2015 11:17
    +2
    Minangka Barack Obama bubar ngandika bab wektu tundha ing sumber S-300s kanggo Iran: "Aku sajujure kaget sing langgeng supaya dawa, diwenehi sing ora ana sanksi sing bakal nglarang kesepakatan iki," RIA Novosti dipetik Obama ngandika. .
    Lan saiki dumadakan maneh prihatin. Mungkin padha seneng dadi "prihatin"?
  29. akudr48
    akudr48 19 Agustus 2015 11:22
    +2
    Lan Departemen Negara dina iki banget
    sibuk seksual...
  30. abrit
    abrit 19 Agustus 2015 11:46
    +1
    Lan babagan pasokan senjata menyang Ukraina, Departemen Luar Negeri ora pengin nyatakake keprihatinan? ya jebule...
  31. Batia
    Batia 19 Agustus 2015 11:49
    +1
    "Kita butuh informasi luwih lengkap babagan kesepakatan iki kanggo nemtokake manawa cocog karo program sanksi kita dhewe marang Iran," ujare RIA Novosti Kirby.
    Lan tombol kanggo apartemen ngendi dhuwit? Yankees dadi ora sopan.
  32. lopvlad
    lopvlad 19 Agustus 2015 11:51
    +1
    dheweke dhewe kudu ditemtokake. Banjur dheweke tumindak kanthi gaya "anane sistem S-300 ing Iran ora bakal menehi kesulitan kanggo kita yen kita arep nyerang Iran" lan saiki "Washington nyatakake rasa wedi sing ana hubungane karo dheweke. "
    Amerika kudu bisa nggetak nganti pungkasan.
    1. dudinets
      dudinets 19 Agustus 2015 20:29
      0
      ora perlu isin karo komplekse.
  33. Kidey
    Kidey 19 Agustus 2015 12:07
    +1
    Matthew Lee nang endi kowe??? matèni ram iki (pliiizz) Mungkin kita bakal numpes kabeh, lan dheweke bakal ninggalake maternity
  34. okknyay82
    okknyay82 19 Agustus 2015 12:19
    +1
    Kutipan: Alexey Bukin
    Ya, umume kita wedi yen ana Departemen Luar Negeri AS.

    Ora mung Departemen Luar Negeri, nanging uga Amerika Serikat dhewe :-)
  35. kostyan77708
    kostyan77708 19 Agustus 2015 12:22
    +1
    "Amerika Serikat ngarep-arep" sing bakal nepaki wong-wong mau "- padha ngarep-arep, sampeyan ndeleng, kabeh perlu, nanging kasur pissed ora perlu!
  36. apik AAH
    apik AAH 19 Agustus 2015 12:24
    +1
    Buzhinsky: Pangiriman S-300 menyang Iran bisa nyebabake sanksi AS
    http://ria.ru/defense_safety/20150819/1194643646.html
    1. jaket quilted
      jaket quilted 19 Agustus 2015 13:11
      0
      Kaputusan sing bener yaiku nyedhiyakake senjata Iran lan nguatake ing bidang ekonomi, yen ora, sapa sing bakal nolak "gelombang" teroris lan maniac sing dibiayai lan didhukung dening rezim Israel lan kanca-kanca Wahabi.
      "Gelombang" bandit lan pembunuh, sing didorong dening AS lan Israel, kudu dihentikan sabisa-bisa saka Rusia, lan mung Iran sing bisa nulungi kita.
  37. Nyrobsky
    Nyrobsky 19 Agustus 2015 13:15
    +1
    Quote: apik AAH
    Buzhinsky: Pangiriman S-300 menyang Iran bisa nyebabake sanksi AShttp://ria.ru/defense_safety/20150819/1194643646.html

    Sanksi luwih akeh, kurang sanksi ...... iki ora bakal ngilangi sapa wae, luwih-luwih amarga dheweke dikenalake kanthi dalih sing adoh.
    Kanggo menang maneh tegese nuduhake konsesi, sing bakal ditafsirake minangka kekirangan.
    Senjata pertahanan S-300!!! Yen ora ana sing arep nyerang, apa sing diwedeni kasur?
    Bolt ing 65 lan tombol ing 19 supaya padha corak lan kuwatir luwih
  38. Zomanus
    Zomanus 19 Agustus 2015 13:22
    +1
    Eh, nalika mesin komplek mlebu Iran lan penyebaran komplek ing posisi diwiwiti, mula kita bakal bungah. Ing sawetoro wektu, iki chatting murni, ora luwih.
  39. Pavel Vereshchagin
    Pavel Vereshchagin 19 Agustus 2015 16:47
    +1
    Mesthi wae dheweke prihatin babagan carane dheweke, wong miskin, bakal ngebom wong Iran? Sawise kabeh, sampeyan bisa njaluk jawaban kanggo tinsel nanggepi.
  40. 52 gim
    52 gim 19 Agustus 2015 17:08
    0
    Nanging sejatine aku prihatin karo anane Fashington lan sekitare. Lan keprigelanku uga ditindakake dening umume pedunung ing saindenging jagad. Lan S-300 minangka kompleks pertahanan sing prasaja. Lan kepiye dheweke ngganggu "panas katentreman, kabecikan lan dermokrasi" sing saya kuwatir?
  41. red_oktober
    red_oktober 19 Agustus 2015 18:17
    0
    "Sanksi Amerika ora ana hubungane karo kita. Kita mung nepaki kewajiban internasional, pisanan kabeh, babagan sanksi, iki minangka keputusan Dewan Keamanan PBB. Kabeh sepihak liyane, sing dikenalake ngliwati Dewan Keamanan sing nglanggar norma-norma umum hukum internasional, ora ana kapentingan kanggo kita, "ujare TASS ngutip Lavrov.
    "Mulane, supaya kanca-kanca Amerika sinau, mesthine ora bakal migunani kanggo dheweke nyimpulake yen ora kabeh menehi pemahaman babagan hukum internasional," ujare Lavrov.
  42. Goldmitro
    Goldmitro 19 Agustus 2015 19:49
    +1
    Juru bicara Departemen Luar Negeri negesake manawa AS sadurunge nyatakake yen "nentang penjualan sistem iki menyang Iran" amarga "disedhiyakake menyang rezim sing kita kenal ndhukung terorisme ing wilayah kasebut."

    Lan Rusia seneng ngedol sistem iki menyang Iran, amarga dheweke sing saiki perang karo teroris utama ISIS saiki, digawe dening negara lan didhukung kanthi rahasia, lan ora bakal njaluk ijin saka Departemen Luar Negeri. didol!
  43. fa2998
    fa2998 19 Agustus 2015 19:51
    0
    Kutipan: Zyablitsev
    Yen Departemen Luar Negeri AS nyatakake prihatin, mula kita nindakake kabeh kanthi bener!

    Yen kesepakatan kasebut ora mbantah keputusan Dewan Keamanan PBB, banjur nyurung "keprihatinan" lan "wedi" sampeyan dhewe, sampeyan ngerti ngendi. basa hi
  44. dudinets
    dudinets 19 Agustus 2015 20:27
    0
    banjur Iran bakal sinau kanggo njupuk saka Komplek iki. operator pesawat ing Teluk Persia mambu banget, kang bisa nemen ngganggu negara Teluk.
  45. Vlad5307
    Vlad5307 19 Agustus 2015 21:35
    0
    Lan "peacekeepers" kita uga apik - ora apik kanggo beku pasokan S-300 ing 2007! Padha didilat bokong saka negara, lan saiki lagi disentangling masalah Iran lan Suriah, iku perlu kanggo nguber kapentingan dhewe, lan ora monopoli sworn "kanca"! nangis
  46. kucing hippo
    kucing hippo 20 Agustus 2015 00:06
    0
    Lan Amerika Serikat sing ujar manawa Iran ndhukung teroris. Aku kepengin weruh sapa sing nggawe Al Qaeda, Taliban lan ISIS. Sapa sing bakal ngomong, Amerika Serikat kanthi yakin nyekel posisi pertama ing perang.
  47. AleksWest
    AleksWest 20 Agustus 2015 00:17
    0
    Hodges: AS, kanthi bantuan Ukrainia, sinau kanggo nglawan sistem EW Rusia Miturut umum, AS utamane kasengsem ing kemampuan tempur senjata Rusia. "Ora ana wong Amerika sing ngalami artileri utawa roket Rusia, utawa kena pengaruh perang elektronik Rusia, kayata penindasan lan kumpul intelijen, paling ora ing tingkat taktis. Lan puncak-puncak kasebut kena, dadi menarik kanggo ngrungokake apa sing disinaoni, "ujare Hodges, laporan TASS.
  48. Volka
    Volka 20 Agustus 2015 04:40
    0
    Iki minangka salah sawijining sebab kenapa Yankees ninggalake Teluk Persia, wektu panyebaran kompleks S-300 ora ngluwihi 5 menit, lan sawetara divisi lan masalah wis rampung, ana sing kudu dipikirake dening wong sing ora sopan. babagan ...