Ing pameran Rusia Arms Expo bakal ngomong babagan proses milih jeneng senjata Rusia

34
Departemen Kabijakan Informasi Gubernur Wilayah Sverdlovsk ngumumake yen sajrone pameran senjata, peralatan militer lan amunisi Rusia Arms Expo, sing bakal diwiwiti ing September ing Nizhny Tagil, kanggo pisanan bakal dicritakake carane jeneng kanggo Rusia. peralatan militèr lan gaman.



"White Swan", "Armata", "Terminator" - carane senjata Russian diwenehi jeneng? Pitakonan iki bakal dijawab sepisanan ing pameran, "laporan departemen. TASS.

Moderator meja bunder diarani "Persenjata merek: penghargaan kanggo fashion utawa unsur kabijakan ekspor sing dipikirake kanthi apik?" Vasily Brovko, Kepala Departemen Komunikasi lan Informasi Rostec State Corporation, bakal rawuh. Antarane pamicara yaiku kepala lan spesialis agensi merek lan komunikasi gedhe, ahli ing bidang senjata.

"Para peserta ing diskusi bakal ngrembug babagan carane branding mengaruhi daya saing senjata, lan njelajah kemungkinan nggunakake merek militer ing industri sipil. Para ahli bakal nerangake prinsip sing diwenehi jeneng kanggo senjata Rusia, "ujare departemen kasebut.

Acara utama program bisnis pameran kasebut bakal dadi diskusi pleno "Kompetisi Global lan Kerjasama Militer-Teknis" kanthi partisipasi Wakil Ketua Pemerintah Rusia Dmitry Rogozin, Gubernur Wilayah Sverdlovsk Evgeny Kuyvashev, Kepala Duma Negara. Komite Keamanan lan Anti-Korupsi Irina Yarovaya. Kajaba iku, rapat Collective Security Treaty Organization (CSTO) dijadwalake sajrone pameran kasebut.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. + 21
      Agustus 19 2015
      Ora ngerti apa-apa. Artikel kasebut nyritakake apa sing bakal dicritakake ing pameran babagan peralatan sing dipamerake lan carane diwenehi jeneng? Aku pengin krungu babagan asil sawise pameran.
      Ing sawetoro wektu, artikel kasebut padha karo ukara: "pawarta jam sanga bakal nyritakake kabar ing donya."
      1. + 28
        Agustus 19 2015
        Kutipan saka Telakh
        Ora ngerti apa-apa. Artikel kasebut nyritakake apa sing bakal dicritakake ing pameran babagan peralatan sing dipamerake lan carane diwenehi jeneng?
        Iku padha karo ukara: "pawarta jam sanga bakal nyritakake kabar ing donya."

        Iki diumumake kanthi mbukak RAHASIA MILITER UTAMA !!! Saiki mungsuh bakal ngerti KENAPA CBT kita diarani "Pinocchio", lan gulungan krim diarani "Tornado". nglirik
        Kita dikhianati, kabeh wis ilang! wassat
        1. +1
          Agustus 19 2015
          Kutipan: engineer74
          Napa kita nyebut CBT "Pinocchio", lan krim roll "Tornado"


          Jeneng-jeneng lucu senjata sing ora lucu

          http://vasi.net/community/prikoly/2010/06/24/smeshnye_nazvanija_nesmeshnogo_oruz
          hija.html
          1. + 15
            Agustus 19 2015
            Rudal balistik antarbenua anget nyawaku ing kana "kurir" nganggo senjata nuklir...
            1. + 12
              Agustus 19 2015
              "We nggawa cahya lan anget kanggo saben omah Amerika! - Moscow Research Institute of Thermal Engineering!"
              Slogan ora resmi. eseman
              1. +1
                Agustus 20 2015
                Dadi manawa kanggo nggawe "Cheburashka", soko sing shoots banter utawa njeblug banget. prajurit
            2. +1
              Agustus 19 2015
              Kutipan saka Cherdak
              Rudal balistik antarbenua anget nyawaku ing kana "kurir" nganggo senjata nuklir...

              Proyek kasebut (Kurir) dihentikan minangka asil saka persetujuan bebarengan karo Amerika Serikat kanggo mungkasi pangembangan ICBM seluler kelas ringan ing taun 1991. Mesakaké. nangis
            3. +1
              Agustus 19 2015
              Bisa uga diarani tukang pos)))
              Sanajan, diwenehi karya surat Rusia, aku ora bakal wani nelpon roket kaya ngono utawa ilang utawa mabur sajrone sasi)
              1. +1
                Agustus 19 2015
                Kutipan: Alex_Rarog
                Bisa uga diarani tukang pos)))
                Sanajan, diwenehi karya surat Rusia, aku ora bakal wani nelpon roket kaya ngono utawa ilang utawa mabur sajrone sasi)

                Banjur dadi - "Feld-huntsman".
            4. 0
              Agustus 19 2015
              Kutipan saka Cherdak
              Rudal balistik antarbenua Kurier kanthi muatan nuklir sing paling nyenengake nyawaku ing kana ...

              ngguyu Ora anget nyawa sampeyan, nanging wong-wong sing dikirimi kurir iki, lan kurir kasebut pancen apikan lan anget nyawa bebarengan nganti puluhan utawa atusan ewu lan langsung menyang tingkat gedhe ...
            5. +7
              Agustus 19 2015
              Aku luwih seneng sing iki !!! apik
      2. +6
        Agustus 19 2015
        Lan iki umume kecenderungan kabeh warta modern - kanggo ngomong babagan apa sing bakal (lan, asring, bisa wae bakal ditindakake).
        1. +6
          Agustus 19 2015
          Pawarta khas.
          Presenter: "Dina iki, potong oyod sing dihormati saka Gunung Vysokaya, ahli ing bidang situasi geopolitik global, bakal nyritakake babagan kahanan geopolitik ing donya. kahanan geopolitik.
          Sabanjure video kasebut: "HSG: Dina iki aku arep nyritakake babagan kahanan geopolitik sing angel, amarga aku bisa ndeleng luwih apik saka gunung."

          Total: kita nyabrang wektu udhara 3 menit kanggo mbaleni bab sing padha, supaya sing bodho lan penyiar entuk pesen.
      3. +7
        Agustus 19 2015
        Umumé, ana crita yen mbah kakung, kolonel, lungguh ing Staf Umum Wilayah Moskow, nalika ditampa, utawa ing pesenan, mula dheweke nuduhake apa produk kasebut, karakteristik kinerja, lan liya-liyane. ., lan simbah menehi jeneng. Codename supaya ngomong! Percaya utawa ora - sepeda.. prajurit
        1. +9
          Agustus 19 2015
          Legenda liyane: lembaga riset tartamtu ngasilake produk tartamtu kanthi indeks 12P44X, ana wong saka panguwasa sing kepengin weruh kenapa diarani, kanthi cepet dadi jelas yen ing departemen sing nggawe produk kasebut ana 12 wanita lan 44 wong .. .
  3. + 41
    Agustus 19 2015
    Aku ngerti sing ora anyar - nanging kepiye tanpa ing topik iki ???
    Apa Rusia pengin perang
    Takon "Sleep"
    Liwat jembare tanah sing subur lan "Sawah",
    Lan ing "Birches" lan "Topols",
    Uga takon marang prajurit
    Apa jenis spatula "Pilihan",
    Apa jenis "Sepatu" ing sikil,
    Carane "Wedhus" nyekel karo wedi.
    Apa mambu "Fly" lan "Tulip",
    Lan apa sing diisi "Kaca" kita,
    Ing endi "Angin Pusaran" lan "Val" kita?
    Kang "Kapustnik" aturan "Ball",
    "Phantasmagoria" apa
    "Bassoon" muter lan "Oboe".
    Apa sing dikirim "Kurir" kita,
    Ing ngendi Barrier?
    Takon "Metis" karo "Mulato" carane
    We menyang Rusia "Zoo",
    Apa sing ana gandhengane karo "Pinocchio" "Bumblebee",
    Lan apa bakal nyimpen "Svirel" saka
    Saka "Peonies" lan "Carnations"
    Taman kembang kita wangi.
    Apa "Cacti" tuwuh,
    Apa "cornflowers" mekar.
    Apa jenis "Acacia" ing alas,
    Lan apa sing bakal "Woodpeckers" nggawa sampeyan.
    Apa "Flame" saka "Bonfire"
    Kaya "Cranberry" abang Rusia,
    Apa wong Rusia pengin masalah?
    Takon "Chrysanthemums"
    Ing "Forget-Me-Nots" lan "Showcases"
    Takon, apa Rusia butuh perdamaian?
    Lan "Janggut" bakal mangsuli sampeyan
    Lan, bebarengan karo dheweke "Vampire" lan "Rook",
    "Foundling", "Maria" lan "Ivan",
    "Jepit Rambut", "Goblin", "Guardian",
    Lan "Chipmunk" lan "Cypress",
    Lan "Kanaria" lan "Narcissus",
    Lan "Celina" lan "Hyacinth"
    Lan "Mummy" lan "Gnome" lan "Screw",
    Lan "Chernomorets" lan "Gelombang"
    "Rakun", "Squid" lan "Flounder"
    Lan malah "Amethyst" lan "Tick"
    Sampeyan bakal marang bab prasaja.
    Lan sampeyan bakal ngerti pikiranku
    Perang kanggo kita Rusia.
    1. + 23
      Agustus 19 2015
      Bagéan saka 2

      Kasepen - 7,62 / 30-mm sistem peluncur granat
      Kutub - kompleks perang elektronik (Mi-8PP)
      Birch - tank T-80UD
      Topol - sistem rudal darat seluler 15P158 [SS-25 Sickle] [SS-27]
      Pilihan - 40-mm grenade-shovel
      Obuvka - peluncur granat 40 mm GP-30 (6G21)
      Kozlik - peluncur granat otomatis eksperimental TKB-0134
      Fly - 64-mm roket-propelled anti-tank granat RPG-18 (6G12) (sajrone pangembangan TKB-076)
      Tulip - 240-mm mortir self-propelled 2S4
      Kaca - helikopter Mi-24
      Angin Puyuh - pesawat ATGM 9K121 [AT-16 Scallion] [AT-9 Whirlwind]
      Poros - senapan mesin 9 mm khusus AC (6P30)
      Kapustnik - sistem kontrol otomatis kanggo artileri self-propelled 1V127
      Bal - sistem rudal pesisir 3K60 [SSC-6 Swithblade]
      Phantasmagoria - stasiun sebutan target penerbangan
      Bassoon - portabel ATGM 9K111 [AT-4 Spigot]
      Oboe - portabel-portabel ATGM 9K111-1 ("Kompetisi")
      Kurir - sistem rudal darat seluler 15P159 kanthi ICBM RSS-40 ukuran cilik [SS-X-28]
      Barrier - Pasukan Rudal Strategis PKP adhedhasar MAZ-543 ("Granit")
      Metis - portabel ATGM 9K115 [AT-7 Saxhorn]
      Mulatto - pemandangan imaging termal 1PN86
      Zoo - seni radar Komplek. pengintaian lan kontrol geni 1L219
      Pinokio - sistem flamethrower abot TOS-1
      Shmel - 93 mm RPO-A flamethrower tangan
      Svirel - piranti kanggo pangayoman marang ngrungokake saluran seluler
      Pion - 203-mm self-propelled gun 2S7
      Carnation - 122-mm self-propelled howitzer 2S1
      Kaktus - sistem keamanan kabel aktif
      Vasilyok - 82-mm mortir otomatis 2B9
      Akasia - 152-mm self-propelled howitzer 2S3
      Woodpecker - Grenade Pistol
      Geni - Peluncur granat dipasang otomatis 30 mm AGS-17 (6G10) (216P)
      Api unggun - peluncur granat 40 mm GP-25 (6G15)
      Cranberry - peluncur granat RPG-28
      Chrysanthemum - self-propelled ATGM 9K123 [AT-15 Springer]
      Lali-aku-ora - sistem kanggo ngrekam multi-saluran obrolan telpon
      Showcase - Sistem peluncur granat moncong 50 mm (ing AKS-74U)
      Wong janggut - manual flamethrower MRO-A
      Vampire - 105,2 mm RPG-29 (6G20) peluncur granat anti-tank genggam (sajrone pangembangan TKB-0175)
      Rook - pistol 9-mm PYa Yarygin (6P35)
      Foundling - tembakan 40-mm VOG-25P (7P24) nganti GP-25 (30)
      Maria - bom atom taktis 30 kt (RDS-3)
      Ivan - bom hidrogen 50 Mt (produk 202) AN602
      Jepit rambut - 125-mm BPS 3BM22 (23) ("Harapan")
      Goblin - bedhil submachine 9mm
      Wali - APC
      Chipmunk - target boat driver pr.1392
      Cypress - 9 mm submachine gun OTs-02
      Canary - peluncur granat otomatis bisu 6S1
      Narcissus - sistem tampilan tunggal penerbangan
      Tselina - sistem rudal lemah seluler 15P962 kanthi ICBM RT-23
      Hyacinth - bedhil self-propelled 152 mm
      Mummy - proyektil sub-kaliber 125 mm 3P31
      Gnome - 40-mm manual enem-shot revolver grenade launcher RG-6 (6G30)
      Meneng - ngalami NAR TRS-82M
      Chernomorets - misil torpedo pesawat (eksperimental)
      Gelombang - SAM menyang SAM "Storm"
      Rakun - torpedo 533-mm SET-65
      Kalmar - kapal selam nuklir rudal pr. 667BDR [Delta-III]
      Kambala - roket-propelled anti-kapal tambang KRM
      Amethyst — RCC P-70 (4K66) [SS-N-7 Starbright]
      Klesh - tambang anti-tank
      1. +3
        Agustus 19 2015
        Aku bakal nambah dhewe, bagean spasi:
        Chamomile-antena (banget padha) kanggo nampa telemetri saka roket;
        Semut - peralatan panampa lan rekaman;
        Orion - nampa lan televisi Komplek (sampeyan bisa ndeleng gambar saka ISS ing TV);
        Kama - nampa audio saka ISS (sampeyan krungu swara ing TV);
        Kontur kubus - nampa kompleks data saka satelit
        1. ITT
          +2
          Agustus 19 2015
          nah, aku mung bakal menehi pitunjuk,
          yacht
          capung
          spring
          rowan
          harrier
          plump
          flywheel
          prisma
          bango
          segawon
          lira
          fregat
          1. 0
            Agustus 19 2015
            Burka bisa ditambahake menyang Lun lan Flywheel.
  4. +2
    Agustus 19 2015
    "Angsa Putih"
    Nanging manut. aku seneng.
    1. +2
      Agustus 19 2015
      Kutipan: Roman1970
      "Angsa Putih"
      Nanging manut. aku seneng.

      Menapa malih, yen kita ndeleng manuk ayu ing wong, sing Yankees Black Jack - apa padha duwe ing slang - baton polisi.
      1. +1
        Agustus 19 2015
        Quote: lelikas
        baton

        Dheweke minangka "titik", game kertu.
        Saliyane jeneng militer, Departemen Dalam Negeri uga seneng karo visionaries - borgol "Tenderness", julukan PR-71 "Argumentasi", gas "Lilac" lan "Cherry Bird", etc. ngguyu
      2. +1
        Agustus 19 2015
        Blackjack iku salah siji saka game kertu paling populer, lan ing construction lan prinsip game - Russian "Puluh siji", ing wong umum - titik! hi
      3. 0
        Agustus 19 2015
        Black Jack - lan uga - ing slang - ireng x..
  5. + 10
    Agustus 19 2015
    Ing panemuku, apa omong kosong. belay Ing USSR ora ana konsep "merek", lan jeneng kasebut ora didol, nanging kanthi humor tentara sing sehat. AS tansah ngganti dheweke. Nalika wong Rusia ngguyu, jagad liyane bisa tenang. hi
  6. +2
    Agustus 19 2015
    Miturut cara, babagan jeneng. Bubar, monitor Cina dilebokake ing udan es lan diarani murni ing cara Amerika, misale jek kaya tornado. Kosmopolitanisme ngrembaka. Apa sampeyan bisa menehi conto liyane?
    1. 0
      Agustus 19 2015
      Tornado iku jeneng liya kanggo tornado. Iku misale jek kula sing cukup cocok kanggo seri fénoména atmosfer (Hail, Hurricane, Tornado). Ana Tornado-G (modernisasi Grad) lan Tornado-S (modernisasi Tornado)
  7. Thor5
    +3
    Agustus 19 2015
    Aku jeneng ora bab sing paling penting, yen karakteristik kinerja bakal ing tingkat.
  8. +4
    Agustus 19 2015
    Mesthi ana cheburashka !!!
    1. +3
      Agustus 19 2015
      Wis suwe. eseman
      1. +9
        Agustus 19 2015
        Miturut cara, bapak nyata Cheburashka, sing ditresnani dening massa, ora liya Israel (Leonid) Aronovich Shvartsman. Simbah wis umur 94 taun!!!
        Lan ing tanggal 30 Agustus dheweke bakal dadi 95!
        Aku propose kanggo congratulate mbah Schwartzman ing ulang mbesuk!
        1. 0
          Agustus 19 2015
          Kutipan saka Shuttle
          Miturut cara, bapak nyata Cheburashka, sing ditresnani dening massa, ora liya Israel (Leonid) Aronovich Shvartsman. Simbah wis umur 94 taun!!!
          Lan ing tanggal 30 Agustus dheweke bakal dadi 95!
          Aku propose kanggo congratulate mbah Schwartzman ing ulang mbesuk!

          Lan uga, sesuk iku ulang tahun nyata Cheburashka dhewe!
          https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BA%D
          0%B0#.D0.94.D0.B5.D0.BD.D1.8C_.D1.80.D0.BE.D0.B6.D0.B4.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D1.8F_.
          D0.A7.D0.B5.D0.B1.D1.83.D1.80.D0.B0.D1.88.D0.BA.D0.B8
  9. +1
    Agustus 19 2015
    Apa iku woro-woro pameran ing September? "Informatif" banget... Panjaluk: Mangga dideleng nalika pameran dibuka.
  10. 0
    Agustus 19 2015
    Aku maca nang endi wae sing ing cabal ing biro desain, desainer jokingly jeneng sistem kang mentas dikembangaké "S-500" kanggo pakurmatan saka mentas angsal "Mercedes", lan ora kabeh amarga saka terus-terusan generasi ... macet...
    yen pit isih lucu eseman
  11. 0
    Agustus 19 2015
    bakal menarik kanggo ngrungokake lan ndeleng
  12. +1
    Agustus 19 2015
    Kutipan saka Grabber2000
    Umumé, ana crita yen mbah kakung, kolonel, lungguh ing Staf Umum Wilayah Moskow, nalika ditampa, utawa ing pesenan, mula dheweke nuduhake apa produk kasebut, karakteristik kinerja, lan liya-liyane. ., lan simbah menehi jeneng.

    Aku ora ngerti babagan mbah, nanging departemen wis mesthi. Lan padha nyoba kanggo menehi jeneng saka jinis iki supaya mungsuh ora guess apa iku

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"