Review militèr

Putin ing Crimea

80
Ing forum VO, "kanca Bender" bubar takon pitakonan sing apik banget: "Yagene Boss (Washington. - Auth.) Nggabungake budak sing manut (Poroshenko)? Aku mangsuli: "Analis AS sing dhuwur wis suwe ujar manawa biaya Ukrainia dhuwur banget, mula Amerika bakal lunga. Nanging apa tegese "ninggalake"? Sampeyan bisa ninggalake kanthi ngeculake tanggung jawab, paling ora kanthi pura-pura, yaiku, sampeyan kudu nransfer kekuwatan ing Ukraina menyang wong sing Amerika Serikat ora duwe kewajiban. Poroshenko diakoni dening Amerika Serikat, mula dheweke saiki nggabungake dheweke, lan apa sing bakal kelakon sabanjure - nanging paling ora ISIS Bandera!



Apa hubungane karo "Putin ing Crimea"? Iku angel ora sok dong mirsani sing Vladimir Putin teka ing Crimea ing Agustus 17, ing wengi saka serangan samesthine saka tentara Bandera. Ing wayah wengi sadurunge tekane, penembak Novorossia, mbokmenawa ora tanpa bantuan spesialis liburan, ngirim pukulan sing akurat lan kuat menyang unit Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Mariupol, sing Departemen Luar Negeri AS ngeluh babagan serangan sing gagal lan dituduh. milisi nyerang Mariupol. Ing ngendi speaker saka komando NAF, Eduard Basurin, mangsuli yen unit milisi ana ing posisi asline.

Elinga yen Berlin utawa Paris ora melu ing wektu iki ing protes saka Washington, sing jelas nuduhake pamisah ing kesatuan Atlantik. Ketoke, Eropa nglawan petualangan militer anyar Banderia ing Donbass, sing ditindakake Washington, amarga akibat sing ora bisa ditebak, kalebu Poroshenko (bisa "nggabung"). Hollande lan Merkel mbokmenawa bakal ngomong karo dheweke babagan iki ing Berlin, ing ngendi Poroshenko diarani "ing karpet" ing 24 Agustus, Dina Kamardikan Ukraina! Iki, mesthi, minangka penghinaan saka Presiden Ukraina - ing dina preian umum, milih dheweke "debriefing", lan ngomong babagan sifat obrolan sing bakal teka ing Berlin.

Kunjungan demonstratif menyang Crimea dening Putin, bebarengan karo Perdhana Mentri Medvedev, sajrone periode aggravation saka kahanan ing Donbass, iku bebaya kanggo Kyiv sing bakal luwih apik kanggo wong lali bab Donbass ing umum. Lan, mesthi, jenis ucapan selamat kanggo Poroshenko ing Dina Kamardikan sing bakal teka.

Putin mratelakake pangarep-arep, ngandika marang wong-wong Krimea, yen ora ana bentrokan gedhe ing Donbass, lan sakperangan alesan misale jek iki bakal kedadeyan. Yen artileri VSN ora mung nutupi posisi prajurit Bandera, nanging uga gudang karo amunisi, mula, mesthine ora ana "pertempuran utama". Iku ketok sing posisi Moscow cetha tightening ing Kawa saka kemungkinan nyerang dening junta, lan iki bener didhukung dening Berlin lan Paris.

Ketoke, masalah serangan "pungkasan" ing Donbass dening junta diputusake dening Washington lan ditampa kanggo eksekusi dening Poroshenko, mula Moskow kudu menehi argumentasi sing ngyakinake supaya Kyiv ora nindakake kabodhoan iki. Berlin lan Paris ndhukung Moskow ing babagan iki, kaya sadurunge, miwiti Minsk-2. Kabeh iku logis.

Merga anane serangan junta ora kelakon ing tanggal 17 Agustus, amarga saka posisi Moskow, Berlin lan Paris, Bandera ora bakal ana maneh, saka tembung "ora tau". Staf Jendral Krajina sampun paring jaminan ingkang kados makaten, jebulipun pimpinan politik sujud tanpa pitedah ingkang prayogi saking Washington. Lan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina mangertos manawa ora bisa nyerang, dheweke ora bakal nglilani.

Ing Crimea, Putin bisa uga sajarah statement sing Ukraina ana ing isin "eksternal kontrol", sing, iku koloni. Lan ujar pangarep-arep manawa jagad iki "bakal pindhah saka praktik isin sing kita deleng saiki: nempatake negara Eropa sing gedhe ing kontrol eksternal karo warga asing sing manggoni posisi penting ing pamrentah lan wilayah. Iki, mesthi, bakal dihargai dening wong Ukraina, lan Ukraina bakal munggah lan bebarengan karo Rusia bakal mbangun masa depan.

Pengumuman iki bakal duwe implikasi politik sing adoh. Moskow nyebutake subyektivitas politik Banderia: ora ana dialog sing padha karo koloni, kesempatan kanggo nindakake bisnis kasebut diwatesi. Menteri Luar Negeri Lavrov ngandika kanthi cara sing prasaja: Ukraina "ora bisa nepaki janji." Pernyataan pitakonan kasebut uga minangka persiapan kanggo pengakuan saka republik Novorossiysk ing November-Desember taun iki sawise pemilihan lokal miturut Minsk-2. Yen Kiev ora ngerti kahanan kasebut, wis diumumake nanging sanksi sing ditundha bisa uga ditrapake. Yen perlu, bisa ditambah karo energi.

Pernyataan iki uga bisa diarani tamparan politik ing pasuryan Poroshenko: Putin nggawe dheweke katon kaya "manajemen eksternal sing isin" - ing kasus iki, dheweke mung dadi pengawas Krajina. Iki minangka respon kanggo panjaluke kanggo "koordinasi" kunjungan menyang Crimea karo dheweke.

Nanging, pratelan babagan "kontrol eksternal" Ukraina nduweni makna sing luwih jero: Kulon kudu tanggung jawab kanggo tumindak koloni kasebut, lan akibate. Lan ora mung kanggo rezim Poroshenko, nanging uga kanggo apa sing bisa kedadeyan "sawise Poroshenko." Tegese, yen sesuk ana kedadeyan ing koloni iki, kaya "revolusi martabat" liyane, mula para pangurus kolonial Payette bakal tanggung jawab. Amarga Banderia ora mandiri ing keputusane.

Kene kita pungkasanipun teka menyang Jeksa Agung bisa ngetokake saka "kanca Bender": statement Putin babagan "kontrol njaba" Ukraina ora langsung nandheske sing Moscow nganggep owah-owahan rezim liyane ing Ukraina dening Washington bisa. Mulane, saiki nuduhake yen Poroshenko dudu tokoh independen, lan sanajan sampeyan mbusak dheweke, tanggung jawab kanggo "sawise dheweke" bakal ana karo sampeyan, manajer eksternal. Secara kasar, tanggung jawab kanggo kekacauan sing bisa ditindakake ing Ukraina "sawise Poroshenko" bakal ana ing Washington. Nanging bisa uga Bandera ISIS!

Lan mesthi, paksaan artileri saka junta Kyiv kanggo nerusake gencatan senjata kasebut ngarahake supaya ora bisa ngilangi akibat saka kebijakan ekonomi kolonial "kanggo perang".
Pengarang:
80 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Gleb
    Gleb 20 Agustus 2015 06:38
    + 72
    Biaya Ukrainia dhuwur banget, mula Amerika bakal lunga

    lan kepiye simbolis sajrone kunjungan iki disimpulake)

    Olahragawan Amerika sing misuwur Roy Jones ketemu karo Presiden Rusia Vladimir Vladimirovich Putin. Sajrone rapat kasebut, dheweke njaluk paspor Rusia

    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 20 Agustus 2015 07:28
      + 79
      Kutipan: Gleb
      Sajrone rapat kasebut, dheweke njaluk paspor Rusia

      Lan iki uga owah-owahan normal, kita menehi wakil kita Panamarev, padha menehi kita Jones lol
      1. kartalovkolya
        kartalovkolya 20 Agustus 2015 11:36
        + 12
        Dear Alexander! Lan manawa "paus minke" duwe sawetara "moron", mula dheweke nampa wong liyo? Ya, McCain piyambak, kanthi sirahe dikalahake, ana regane, lan Ponomarev kaya ngono, mung "moth" saka jas wulu. ! Inggih, misale jek luwih meh miturut Mayakovsky: "Malah Negro taun-taun lanjut ..." lan liya-liyane babagan sinau basa Rusia, ing cendhak, aku ora mangu-mangu yen sampeyan ngelingi! Lan ijol-ijolan ora padha (kanggo amers)!
        1. go21zd45 sawetara
          go21zd45 sawetara 21 Agustus 2015 14:46
          0
          Kanggo kesetaraan, tambahake Sobchak, Navalny lan pemain catur menyang Ponamarev.
      2. Le Chat
        Le Chat 20 Agustus 2015 12:45
        + 21
        ngendi golek .jancok kanggo ngganti menyang Anal ...
        1. vadson
          vadson 20 Agustus 2015 21:02
          +4
          Kebebasan kanggo Angela Davis :-):-):-):-)
  2. rotmistr60
    rotmistr60 20 Agustus 2015 06:44
    + 46
    Pernyataan iki uga bisa diarani tamparan politik Poroshenko

    Kanggo serigala Amerika sing ora duwe pakurmatan, utawa kalbu, utawa bebener ing mburi jiwane, "tamparan politik ing pasuryan" iki kaya tapal mati. Dheweke temenan luwih prihatin babagan masa depane.
    Nanging GDP pancen nggawe gerakan politik sing apik banget kanthi ngunjungi Crimea lan nggawe pernyataan babagan Ukraina.
    1. domokl
      domokl 20 Agustus 2015 07:22
      + 31
      Aku njupuk kabeh iki, amarga aku sijine kebijakan karo huruf zyu ... sad Lan saiki apa sing kudu ditindakake dening pamrentah, kaya wong-wong mau ... Lan malah para separatis iki, kaya sing kedadeyan, nyegah serangan ... lan wong-wong.
      Bubuk mesiu saiki ngenteni kertas saka Departemen Luar Negeri. Lan metu ana..
      Siji apik. Olesya, sing sumunar karo Solovyov ing endi wae, nulis blog babagan Putin lan kecemplungane. Dheweke mbukak mripate, kalebu aku ... Crimeans sengaja flooded setan ngerti nalika kapal, kabeh limo amphorae kasebar, supaya, mulane, kanggo Putin kanggo nggawe gambar televisi ..
      1. Alex 62
        Alex 62 21 Agustus 2015 13:00
        +1
        ... Crimeans sengaja flooded setan ngerti nalika kapal, kasebar kabeh limo amphoras, supaya, mulane, kanggo Putin kanggo nggawe gambar televisi ..

        ........ belay .......... ngguyu wassat ngguyu ..... Aku seneng banget !!!!!.... apik
      2. go21zd45 sawetara
        go21zd45 sawetara 21 Agustus 2015 14:54
        +1
        Nanging Olesya bener, wong Krimea pancen mbanjiri fakta-fakta arti sing diklumpukake puncak nalika ndhudhuk Segara Ireng.
    2. Nils
      Nils 20 Agustus 2015 10:02
      -26
      Kutipan: rotmistr60
      GDP pancen nggawe gerakan politik sing apik ... kanthi nggawe pernyataan babagan Ukraina.


      Brzezinski: "Tanpa Ukraina, Rusia bakal mandheg dadi kekaisaran. Kanthi Ukraina, pisanan disuap, banjur subordinated, Rusia bakal kanthi otomatis dadi Kekaisaran.

      - Saiki aku bakal ngganti tembung sandi sethitik. Aku mikir dheweke bisa nyoba dadi kekaisaran. Nanging bakal gagal.
      Kakaisaran kasebut mung bakal sukses yen Rusia bisa ngalahake Ukraina. Nanging iki angel banget kanggo entuk.

      ... Aku bakal mbaleni iki kanggo umpteenth wektu - iku kabeh gumantung ing Ukrainians. Utamane generasi anyar Ukrainians sing lair warga Ukraina, ora warga Uni Soviet.

      Rusia kudu ngalami proses sing padha yen pengin dadi masyarakat modern.
      1. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 20 Agustus 2015 10:10
        +8
        Kutipan saka nils
        - Saiki aku bakal ngganti tembung sandi sethitik. Aku mikir dheweke bisa nyoba dadi kekaisaran. Nanging bakal gagal.
        Kakaisaran kasebut mung bakal sukses yen Rusia bisa ngalahake Ukraina. Nanging angel banget kanggo entuk

        Nalika iku "koyone" dibaptis, Pakdhe Zbyshek!
        1. weksha50
          weksha50 20 Agustus 2015 13:25
          +8
          Kutipan: Sukhoi_T-50
          Kakaisaran kasebut mung bakal sukses yen Rusia bisa ngalahake Ukraina.



          Bener, sadurunge nulis babagan iki, luwih becik ndeleng makna sejatine tembung "Kekaisaran" ing kamus ...

          Sampeyan nyoba ngubungake tata krama kekaisaran menyang Rusia - nanging nganti saiki ora katon ...

          Sanajan aku pribadi bakal seneng yen Rusia dadi kekaisaran ...
      2. Finn
        Finn 20 Agustus 2015 11:10
        -5
        Kutipan saka nils
        "Tanpa Ukraina, Rusia bakal mandheg dadi kekaisaran. Kanthi Ukraina, pisanan - disuap, lan banjur - bawahan,

        Cho sing nggawa sampeyan menyang alam bébas. Apa sampeyan butuh kekaisaran?
        1. Komentar wis dibusak.
      3. mihasik
        mihasik 20 Agustus 2015 12:00
        +5
        Kutipan saka nils

        Brzezinski: "Tanpa Ukraina, Rusia bakal mandheg dadi kekaisaran. Kanthi Ukraina, pisanan disuap, banjur subordinated, Rusia bakal kanthi otomatis dadi Kekaisaran.

        Brzezinski vanguet... Apa Brzezinski iku sawijining Vanga Amerika?) Napa dheweke ora wuta?
        1. Weyland
          Weyland 20 Agustus 2015 18:08
          +3
          Kutipan saka mihasik
          Yagene dheweke ora wuta?


          ya wis. iki cacat GRU!
          "Moshe Dayan sadurunge tanpa mripat -
          liyane bakal kalah, nyekel ing wayah wengi! "(V. Vysotsky)
          1. asiat_61
            asiat_61 20 Agustus 2015 22:21
            0
            Moshe Dayan, perwira kavaleri Ordo Banner Abang.
        2. cuzmin.mihail2013
          cuzmin.mihail2013 21 Agustus 2015 15:17
          0
          Nawakake kanggo wuta dheweke. Dadi dheweke wis wuta dening gething kanggo Rusia.
      4. weksha50
        weksha50 20 Agustus 2015 13:22
        +5
        Kutipan saka nils
        kabeh gumantung ing Ukrainians. Utamane generasi anyar Ukrainians sing lair warga Ukraina, ora warga Uni Soviet.



        Inggih, ya ... Dheweke langsung lair kanthi ngimpi masa depan Amerika sing cerah ...

        Iku bakal luwih apik yen padha lair lan tansaya munggah karo idea sing padha kudu bisa, lan ora Kristen kanggo daya ekonomi Ukraina...
      5. c3r
        c3r 23 Agustus 2015 05:52
        0
        Rusia wis ngalami iki wiwit taun 1991 nganti 2000, yen ana sing ora ngerti! Lan kita ora butuh maneh! nalika ngalami kompleks inferioritas. Lan HVZH (hu. ing jo ..) ora perlu! Saiki supaya Eropa lan Amerika nyedhiyakake. Mungkin hohlosaurs (protoukry) bakal tuwuh luwih wicaksana? hi
    3. kapten
      kapten 20 Agustus 2015 19:48
      +1
      Yagene sampeyan mbandhingake kewan sing pinter lan wicaksana karo Poroshenko? Sampeyan ora bisa ngina kewan.
  3. pts-m
    pts-m 20 Agustus 2015 06:45
    +7
    Kahly, kaya wong-wong sing mabuk mabuk sawise mabuk. Padha mlayu ngubengi urin sing dibuwang nganggo garu lan saben-saben diidak-idak.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Karabanov
      Karabanov 20 Agustus 2015 17:00
      + 12
      Kutipan: pts-m
      Kahly, kaya wong-wong sing mabuk mabuk sawise mabuk. Padha mlayu ngubengi urin sing dibuwang nganggo garu lan saben-saben diidak-idak.

      Kanggo sawetara alasan, pidato Lavrov anyar teka ing pikiran ...
      1. cumastra1
        cumastra1 21 Agustus 2015 16:41
        +1
        Lan apa? Ringkes, ringkes, menyang titik.
  4. KaliVV
    KaliVV 20 Agustus 2015 06:50
    +9
    Poroshenko, mesthi, minangka budak sing manut, nanging nyolong banget. Lan karo abdi sing maling, panci tansah tumindak kanthi cara sing padha: padha narik geni.
    1. Weyland
      Weyland 20 Agustus 2015 18:07
      0
      uga, mung cukup thievish lan kanchuks.

      Nanging Parashenko pantes geni!
    2. Weyland
      Weyland 20 Agustus 2015 18:07
      0
      uga, mung cukup thievish lan kanchuks.

      Nanging Parashenko pantes geni!
  5. penembake gunung
    penembake gunung 20 Agustus 2015 06:58
    + 22
    Lan aku guessed sing explosions saka SM ing dill ora sengaja. Iku idea bodho ing bagean saka Angkatan Bersenjata Ukraina - kanggo nyerang saka Mariupol. Umume maju.
    Babagan manajemen eksternal ing dill, GDP ngandika - banget atos. Lan nalika aku ngerti yen Piglet ditimbali menyang Berlin ing dina Kamardikan dill - lan sapa sing bakal njupuk parade? Iki murni bullying!
    1. RU-Petugas
      RU-Petugas 20 Agustus 2015 07:23
      + 25
      Lan aku guessed sing explosions saka SM ing dill ora sengaja.

      Shh-s-s-s! nglirik
      Lan kanggo para wisatawan sing wani - spesialis komunikasi khusus - matur nuwun khusus kanggo profesionalisme! apik
    2. Egoza
      Egoza 20 Agustus 2015 08:30
      +7
      Quote: penembak gunung
      lan sapa sing bakal dadi tuan rumah parade?

      Apa sing kudu dijupuk? Coba pikirake, kothak-kothak kasebut bakal dilewati lan iku ... Siji-sijine yaiku yen ing wiwitan mula dheweke ora nembak ing mobil sing mbukak. Lan sawise "parade" mlayu menyang pesawat lan "ngunjungi". Ingkang utama yaiku duwe wektu kanggo mabuk ing pesawat, yen ora, iku medeni kanggo mikir apa sing bakal diomongake marang dheweke ing kana.
    3. aszz888
      aszz888 20 Agustus 2015 12:00
      +1
      Lan nalika aku ngerti yen Piglet ditimbali menyang Berlin ing dina Kamardikan dill - lan sapa sing bakal njupuk parade?


      Iku katon kaya kepala koloni, ing pangertèn saka Dinas Keamanan Nasional, lan ing siji wong pastur ...
    4. Le Chat
      Le Chat 20 Agustus 2015 12:49
      +3
      Iki mung moyoki ing wangun sing paling murni! [/ Quote]

      Iki ora moyoki, nanging pointer kanggo serf ing panggonan kang, i.e. Parasha - ing parasha ...
    5. olimpiade15
      olimpiade15 20 Agustus 2015 15:41
      +5
      "Babi kasebut diarani Berlin nalika Dina Kamardikan ... Iki murni bullying ..."
      Iki ora moyoki, lackey nimbali dening pemilik nalika padha dianggep perlu, iki normal. Dheweke mung ngelingake parsley yen dheweke dadi wayang. Lan duta besar AS uga bisa nampa parade Ukraina, supaya wong ngerti bendarane. Banjur padha teka munggah karo kamardikan ... Svidomo babu, sing rega kanggo sampeyan.
  6. Siwa83483
    Siwa83483 20 Agustus 2015 07:15
    +7
    Inggih, punika, "kaya" sederek kita, paling, paling: loro tukang bangunan kuna (padha mbangun piramida), lan "prajurit" (padha ndamel Hun ing podzhopniks), "diggers" saka segara, lan ing. , lan liya-liyane, lan liya-liyane ... nanging ora ketompo carane sampeyan bisa mudhun menyang bisnis, iku omong kosong lengkap ing cara bunder.Kysmet (nasib), minangka "annexed" Tatar ngandika ...
  7. APASUS
    APASUS 20 Agustus 2015 07:27
    + 25
    Ing Crimea, Putin nggawe pratelan sing bisa uga bersejarah yen Ukraina ana ing "kontrol eksternal" sing ngisin-isini, yaiku koloni.

    Apa Eropa dudu koloni?
  8. Andrey NM
    Andrey NM 20 Agustus 2015 07:34
    + 46
    Manajemen eksternal, manajemen internal ...
    Wingi padha nuduhake patemon ing Crimea, kang Medinsky takon Putin pitakonan, ngendi dhuwit diparengake lan disepakati ing kabeh tingkat, kang ora bisa teka saka Departemen Keuangan saka awal taun kanggo karya tartamtu, nalika kontrak kanggo iki. karya rampung? Presiden langsung nerusake pitakonan marang Wakil Menteri Keuangan sing lungguh ing jejere, sing ngguyu, mamah lan ndhelikake mripate. Lan pikirane teka ing atine ora ana sing apik sing bakal kelakon nganti ndhuwur owah-owahan kanthi radikal, finansial lan ekonomi mesthi tetep suwe. Nalika Medvedev ujar manawa dheweke njupuk kontrol pribadi, 100% kasus kasebut bakal rusak. Kita wis nerjemahake wektu, dibatalake lan digunakake saben mille, perang karo bolam lampu ... Ora ana sing tanggung jawab kanggo kekacoan lan kerusakan, lan yen padha diukum, banjur langsung parole, amnesti, etc. Impor substitusi? Lan ngendi iku? Tiba-tiba ternyata kita nglumpukake peralatan militer miturut skema obeng. Ora ana mesin, turbin, elektronik dhewe, ora ana alat abot ... Alhamdulillah produksi roket lan gawe kapal nuklir lan energi nuklir durung rusak, sanajan ing kene wis ana garis. Aku duwe tanduran Krasmash ing pinggir dalan. Kayane pesen-pesen wis muncul, nanging gajine wong-wong ora mlebu. Lan kanggo tuwuh spesialis - luwih saka setahun dibutuhake. Ing wektu sing padha, jumlah panggonan sing didanai negara ing universitas saya suda, sing bakal nandur modal ing awake dhewe, ngerti yen ora bakal ana aplikasi khusus iki, lan yen ana, banjur gaji bakal ngisor rata-rata? Aku ngerti yen kabeh butuh wektu, nanging kudu ana sawetara program lan proyek ing arah iki sing bakal menehi inspirasi, nanging ora ana. Inggih, luwih saka setahun wis liwati wiwit introduksi sanksi, lan ora ana sing luwih apik tinimbang maju-mundur tingkat diskon Bank Sentral wis diciptakake, ora ana sing katon utawa krungu. Ing wektu sing padha, dhuwit ajeg nandur modhal ing "securities" Amérika. Iki nuduhake yen Bank Sentral lan elit finansial ora bakal nandur modal ing pangembangan industri lan ekonomi negara. Iku luwih gampang kanggo melu ing transaksi spekulatif, utamané amarga dhuwit ora kita dhewe, nanging dhuwit negara, lan yen ora bisa, uga, kita bakal ngerti carane liya kanggo remet dhuwit saka populasi. Sampeyan bisa ngomong babagan carane nggantheng kita ing kawicaksanan manca, nanging kita uga kudu menehi hasil karo urusan domestik. Padahal kita ganteng? Kabeh sing kita lakoni yaiku nggawe alesan lan nglawan. Nanging kita nulis utang ing kabeh arah! loman! Kuba wis dibusak, Pindostans langsung muncul. Iku prasaja, lagi mbuwang cookie ana saiki, nanging kita ora duwe tuas maneh. Kanggo sapa AS lan Eropa ngapura utang? Nalika kita nutup Lend-Lease? Lan uga ngerti carane nyekel soko, nyolong soko saka kita, etc. Napa kita apik banget?

    Iku mung lara.
    1. Viktor Kamenev
      20 Agustus 2015 08:24
      + 24
      Iku nyengsarakke kabeh wong ... Malah ing ilmu roket, aku isih ngelingi, Putin piyambak ngomong babagan genangan gedhe ing bengkel pabrik paling gedhe - atap bocor ... Sampeyan bisa nerangake kabeh, contone, Rusia, nganti BRICS financial digawe, ana ing sistem IMF, lan kanggo manggon karo asu ajag - lolong kaya asu ajag.

      Saliyane, thanks kanggo Crimea lan umume, akeh karya reresik ditindakake ing Rusia, lan uga ing ekonomi. Siji pabrik sing apik, ing jejere, kerja kaya sadurunge, lan mbayar kanthi apik ...

      Kolom kaping lima alon-alon munggah lan lelayaran menyang Kulon, lan matur nuwun marang Gusti Allah. Ekonom Sergei Glazyev minangka penasehat Putin babagan masalah Eurasia. Muga-muga ora mung ing Eurasia ...
      1. Lukas
        Lukas 20 Agustus 2015 13:39
        +4
        Apa sing kedadeyan saiki ing Crimea ora ditampilake ing TV (sepisan maneh aku bali seminggu kepungkur). Manajemen Money Changer (utawa minangka eksentrik iki diarani huruf M) dening subyek saka Federasi Rusia Sevastopol wis tekan titik sing wong kabuka njaluk sanksi rally kanggo mbusak sawijining. Utilitas luwih elek tinimbang ing wektu paling awon ing protektorat Kyiv (sampah ora digawa metu saka kutha sajrone telung dina berturut-turut). Ing lokalitas, dheweke dadi kuwasa mung adhedhasar nepotisme (kanthi cara, ana informasi manawa garwane minangka adhine garwane Shoigu), nanging ora dadi masalah yen dheweke nindakake perkara sing wicaksana, lan kayane. sing buruh sauntara padha mimpin menyang Crimea karo tugas nyekel tanah saka segara, uga, lan ngontrol Motong saka stream budget kanggo dhewe (Aku manawa padha dikirim ing asas saka "go ngendi wae, mung aja ngganggu kene", i.e. dudu manajer spesialis sing paling apik, dibutuhake ing lapangan) banget isin kanggo wong Krimea lan malah isin ing ngarepe. Saben uwong ngerti babagan konflik antarane Chaly lan tukang ganti dhuwit. Mulane, aku wong ngarep-arep luwih saka kunjungan VVP, nanging aku ngerti, dheweke ndhukung garis money changer, amarga. ana frase babagan campur tangan eksternal lan nggunakake rasa ora puas warga kutha karo kepala subyek dening mungsuh eksternal, lan penukar dhuwit kanthi terang-terangan nuduh wong Sevastopol babagan kabiasaan oranye nalika mung dadi gila saka kabijakan sing wicaksana lan dominasi. saka kabeh jinis scum ing kabeh wilayah. isin.
        1. avt
          avt 20 Agustus 2015 17:57
          -1
          Kutipan saka luke
          ). Manajemen Money Changer (utawa minangka eksentrik iki diarani huruf M) dening subyek saka Federasi Rusia Sevastopol wis tekan titik sing wong kabuka njaluk sanksi rally kanggo mbusak sawijining.

          Bener, Chaly nyaranake dheweke, ora gelem dadi walikota, lan saiki
          Kutipan saka luke
          . Saben uwong ngerti babagan konflik antarane Chaly lan tukang ganti dhuwit.

          Ya, kaya Gogol - "Carane Ivan Ivanovich padu karo Ivan Nikiforovich"
          Kutipan saka luke
          Mulane, aku pribadi ngarepake luwih saka kunjungan PDB,

          Lan apa persis? Supaya dheweke bakal nembak Menyailo nganggo pistol pribadi, utawa ana ing eksekusi Chaly kasebut? Utawa Mungkin drown loro ing teluk publicly?
          Kutipan saka luke
          nanging aku ngerti, dheweke ndhukung garis owah-owahan, amarga. ana tetembungan babagan interferensi eksternal

          wong bodho Aja kesusu kanggo urip. PDB ora nggawe gerakan sing cetha, ora dipikirake, lan nyenengake ing mripate publik babagan tontonan sing ngelak, pendidikane ora kaya ngono, mula Yakunin dadi "senator", lan dheweke bakal luwih penting tinimbang Menyailo lan Chaly sing digabungake. yen dheweke ngalih menyang Volodin, dheweke ora bakal ngerti - reaksi kasebut bakal ana ing panguwasa, nanging paling ora saka Poklonskaya sing padha ... Dheweke ora bakal ngatur wilayah kasebut kanthi manual.
          1. Lukas
            Lukas 20 Agustus 2015 21:37
            0
            Bener, Chaly nyaranake dheweke, ora gelem dadi walikota, lan saiki
            Apa sampeyan ana ing diskusi para kandidat kanggo jabatan kepala subjek kasebut? Apa sampeyan ngerti kepiye kedadeyan kasebut (Aku ora njupuk level iki, nanging paling ora ing perusahaan gedhe, struktur komersial)? utawa sampeyan mikir kabeh pancen kaya ing warta ing Channel One?)
            Supaya dheweke bakal nembak Menyailo nganggo pistol pribadi, utawa ana ing eksekusi Chaly kasebut? Utawa Mungkin drown loro ing teluk publicly?
            Ya sampeyan?! Ora, mesthi, iki bakal kenek gambar saka wong kaya (sing bakal bisa karo wong sawise iku), sing ora nyerah dhewe, malah yen padha rampung ngaco munggah kaya Serdyukov, Vasiliev, Zurabov, etc.
            Ora bakal ngatur wilayah kanthi manual
            Yah? Lan sadurunge iku, dheweke piye wae ora mung ngatur wilayah kasebut (dheweke mrentahake nginstal kamera ing desa-desa sawise kebakaran - kanggo ngawasi konstruksi, ing kana ana genius penguasa skala mega) utawa sampeyan pengin ujar manawa sistem kita debugged lan dianggo kanggo kebekan? Dhuh Allah, rahayu tiyang ingkang pitados....
            Sawise maneh aku yakin - PDB ing kabijakan luar negeri pancen apik! Aku ora ngerti ing njero
        2. gladcu2
          gladcu2 21 Agustus 2015 00:15
          +1
          Lukas

          Kasunyatan korupsi gampang banget kanggo nerangake.
          Sistem sing pejabat mung diwajibake njupuk lan nyolong. Yen dumadakan dheweke dadi ideologis lan wiwit tumindak ing njaba sistem, dheweke mung bakal diremehake. Dheweke ora bakal tuwuh lan bakal diganti karo sing rusak.

          Ing ISIS. Aparat administratif adhedhasar sistem teror. Kanthi komisioner sing ditugasake kanggo saben pejabat. Kajaba iku, gaji pejabat minangka panganan, lan biaya kesalahan yaiku urip. Efisiensi kasebut dhuwur banget.

          Ing tembung liyane, struktur daya dening cabang kudu diganti anew lan bebarengan. Link ndhuwur menyang ngisor. Lan ing ngendi iku kesempatan kanggo sijine wangun komputerisasi kontrol.

          Yagene padha ora nglakoni? Padha mbokmenawa ora bisa.
          1. Lukas
            Lukas 21 Agustus 2015 12:01
            +1
            Yagene padha ora nglakoni? Padha mbokmenawa ora bisa.
            Aku ora mikir realistis. Birokrasi luwih gedhe tinimbang Angkatan Darat (yaiku, luwih saka yuta)! Where kanggo njaluk supaya akeh wong dilatih ing wektu sing padha kanggo ngganti?! Kita duwe populasi 150 lyam, kita nyuda Angkatan Darat, Kementerian Dalam Negeri (uga luwih saka sejuta), pejabat, pensiunan, wong cacat, bocah cilik, lsp. - bakal ana blumbang cilik sing mbayar pajak))) Sistem saiki cumbersome, ora efisien lan ora ngidini dhewe dadi lungse. Lan kaya sing wis dicathet kanthi bener - yen sampeyan ninggalake sistem iki munggah - sampeyan dadi sandera sing wis mati lan ing dina sing padha karo kabeh sing kepungkur, yen sampeyan pengin, sampeyan ora bakal cepet-cepet pisah (sanajan dumadakan bledhek nyerang sirah lan sampeyan mutusake kanggo manggon kanthi bener) - lan liya-liyane, mantan kanca-kancane ora bakal menehi))) minangka sistem polisi lalu lintas - kanthi jujur ​​diusir sajrone sasi ... Urusan) Ing kono sirkus, utamane yen dheweke ujar manawa ora bakal ndemek lemah. Reformasi lagi ditindakake lan ... kabeh, kaya biasane, kabeh wong mabur saka lemah. Lan kepala ngganti meja staf, digarap maneh kanggo wong tartamtu lan dilaporake) Yen ana pengurangan, mula iki kudu ditindakake dening kantor independen saka Kementerian Dalam Negeri, sing pisanan nyinaoni fungsi lan efektifitas saben posisi, banjur nggawe keputusan khusus kanggo dheweke. Banjur, sanajan ing kasus iki, manajemen mung bisa nransfer karyawan sing dibutuhake lan ngganti dadi "ora perlu"
            1. c3r
              c3r 23 Agustus 2015 06:09
              0
              [/ kutipan] Kita duwe populasi 150 lyam, kita nyuda Angkatan Darat, Kementerian Dalam Negeri (uga luwih saka sejuta), pejabat, pensiunan, wong cacat, bocah cilik, lsp. - bakal ana kolam cilik sing mbayar pajak)))
              Apa sampeyan ngerti yen kabeh pasukan keamanan uga mbayar pajeg, ora kurang, utawa malah luwih saka "blumbang cilik" sampeyan!
              1. Lukas
                Lukas 23 Agustus 2015 10:01
                0
                Apa sampeyan ngerti yen kabeh pasukan keamanan uga mbayar pajeg, ora kurang, utawa malah luwih saka "blumbang cilik" sampeyan!
                ing ngerti, nanging padha karyawan negara lan iku dadi metu, ing kasunyatan sing padha bali dhuwit bali menyang budget, padha dhewe ora gawé apa-apa (sing, saka siji kanthong liyane). Kowe ngerti?
    2. atos_kin
      atos_kin 20 Agustus 2015 10:17
      +9
      Kutipan: Andrey NM
      Iku mung lara.
    3. Manajer Tugas
      Manajer Tugas 20 Agustus 2015 12:30
      + 10
      Aku setuju karo sampeyan! Saka kenalan lan kanca-kanca, 90% duwe pendidikan sing luwih dhuwur, sing wong tuwane mbayar 5 taun (akeh dhuwit), lan minangka asil: ora ana sing kerja ing spesialisasine, mung supir taksi lan manajer. sistem pendhidhikan lan ketenagakerjaan arang banget ora efisien, malah rada cacat. Ora ana jaminan lan motivasi kanggo wong kanggo njamin masa depane. Pranyata, sawetara wong saka kalangan penguasa sing pengin ngganggu masalah sosial negara. Nanging kekuwatane negara. ana ing wong ...
      1. alicante11
        alicante11 20 Agustus 2015 13:18
        +5
        Saka kenalan lan kanca-kanca, 90% duwe pendidikan sing luwih dhuwur, sing dibayar dening wong tuwane suwene 5 taun (akeh dhuwit), lan minangka asil: ora ana sing kerja ing spesialisasine,


        Sing aneh, dheweke ora kerja ing spesialisasine, lan pendidikan sing kudu disalahake. Sampeyan kudu sinau kanthi apik. Ing sawijining wektu, aku dhewe golek magang ing depo. Aku nyambut gawe gratis, ning bengkel TO-3/TR-1 “matur nuwun” sewulan, entuk juru kunci kategori 3, ben mengko oleh asisten. Lan liyane padha pinter lan mung understudy lan entuk asisten, lan juru kunci "nyatane", ing 90s iki bisa. Dadi, banjur aku uga nindakake perkara bodho lan uga "skor" kanggo praktik sing isih ana, kaya kabeh pegawe negara. Wah, aku bakal katon kaya wong bodho. Akibaté, dheweke nggigit sikut ing distribusi. Lan saiki malah luwih elek. Sampeyan ngomong, pindhah menyang latihan sing dibayar ing BAM, enem siswa gratis, banjur siji setengah nganti rong sasi dadi asisten 20-30 ewu. Ora, iku perlu kanggo ninggalake omah, kanggo nyewa omah ana, amarga padha ora nglilani menyang DMZH lan DOLP, nanging saiki dhuwit bakal mbayar ... Iki spesialis sing metu mengko, iku medeni malah supaya padha bisa ing beluk.
        1. gladcu2
          gladcu2 21 Agustus 2015 00:21
          +3
          Ing USSR.
          Iku kaya iki. 3 taun kanthi mangkat menyang papan sing dituduhake kanggo latihan, banjur sampeyan bisa bali.

          Nanging minangka aturan, padha manggon ing panggonan kang padha mbangun urip.

          Nanging amarga perusahaan ulig omah utami. Ana uga sistem mentor. Nalika insinyur enom isih dilatih ing papan kasebut.
    4. Nikoha.2010
      Nikoha.2010 20 Agustus 2015 17:56
      0
      Kutipan: Andrey NM
      Iku mung lara.

      Iku lara apik! Iku tega sing Andrey ora bisa menehi liyane pluses! hi
    5. gladcu2
      gladcu2 21 Agustus 2015 00:05
      0
      Andrey NM

      Goblin duwe video YouTube sing apik babagan topik iki.

      Pratelan kasunyatan bisa dingerteni. Nanging ora ana jawaban kanggo pitakonan sing kondhang. Malah pitunjuk.
  9. fomkin
    fomkin 20 Agustus 2015 07:37
    -18
    Lan ing ngendi bab kecemplung heroik menyang ngisor nyimpen ..., ugh, bingung Segara Ireng karo produk impor kanggo 2,5 yuta euro?
    1. soratnik
      soratnik 22 Agustus 2015 20:49
      -1
      Dheweke mbokmenawa looking for a ruble menyang ngisor, nanging salah siji dheweke ora nemokake ngisor, utawa ruble wis bejat liwat ngisor iki.
    2. c3r
      c3r 23 Agustus 2015 06:20
      0
      Ya, aku setuju yen perlu kanggo nyilem menyang domestik. Iku bakal luwih ngyakinake. Ya, lan ana pitakonan sing luwih sithik, amarga sampeyan bisa entuk jawaban kanthi pangiriman omahapik
  10. VohaAhov
    VohaAhov 20 Agustus 2015 07:55
    + 22
    Lan ing kene Vladimir Vladimirovich mangsuli Petr Alekseevich: "Aku bisa teka ing Crimea - nanging sampeyan ora kuwat?"
  11. bocsman
    bocsman 20 Agustus 2015 08:08
    +8
    Kayane GDP wis ngalahake "hegemon" maneh! Lan ora suwe sampeyan kudu mateni lantern abang ing lawang omah bordil AS sing diarani dill!
  12. Rune
    Rune 20 Agustus 2015 08:33
    + 25
    Ing musim semi, dheweke entuk loro celeng lan loro terwelu, wadon lan lanang, jenenge celeng "Poras" lan "Turchik", terwelu - lanang "Yaytsenyukh", lan wadon "Lyashka". Ing Eve Taun Anyar aku bakal pindhah ing piso. Bakal ana daging ing meja.
    1. Minstrel
      Minstrel 20 Agustus 2015 08:54
      +5
      Quote: Rune
      Dheweke menehi jeneng celeng "Poras" lan "Turchik", terwelu lanang "Yaytsenyukh", lan wadon "Lyashka". Ing Eve Taun Anyar aku bakal pindhah ing piso. Bakal ana daging ing meja.

      Nuwun sewu, iki bisa uga dudu urusanku, nanging aku uga ngerti yen iki mung barbecue ing mangsa ngarep, nanging pitakonane: apa bakal njijiki mangan daging saka kewan sing jenenge "ayu"?
    2. pensiunan
      pensiunan 20 Agustus 2015 08:57
      +9
      Quote: Rune
      Ing Eve Taun Anyar aku bakal pindhah ing piso. Bakal ana daging ing meja.

      2 celeng lan 2 terwelu bebarengan? opo... Aku rumangsa yen sampeyan ora bisa ngatasi dhewe ora . Bisa mbantu ya ...
      1. Echelon
        Echelon 21 Agustus 2015 21:47
        0
        Iku tegese, wong ora diijini ngrusak produk sanksi)))
        Ayo langsung nggawe dhaptar asisten, sing teka karo apa. Contone, aku bisa njupuk cognac Crimean))
  13. pensiunan
    pensiunan 20 Agustus 2015 09:00
    +2
    Menarik: ana koresponden UkroSMI ing tlatah Crimea? Lan kepiye carane nutupi kunjungan VVP?
    1. Nikoha.2010
      Nikoha.2010 20 Agustus 2015 18:14
      +1
      Quote: pensiunan
      Lan kepiye carane nutupi kunjungan VVP?

      Ora ana sing istimewa Yuri. Presiden Rusia Vladimir Putin teka menyang dicaplok Crimea kanthi kunjungan rong dina. Iki minangka kunjungan resmi kaping telu Putin menyang semenanjung. sawise aneksasi. Tujuan sing diumumake saka kunjungan presiden Rusia yaiku kanggo ngrembug babagan pangembangan pariwisata. Nanging, miturut para ahli, kanthi cara iki Putin pengin nduduhake yen Crimea minangka wilayah Rusia, uga nggawe kesempatan informasi liyane. Lan uga kanggo ngrukunaké Chaly karo Menyailo.
  14. apik AAH
    apik AAH 20 Agustus 2015 09:38
    -2
    Ngendi Kulon bakal ninggalake Ukraina? Kanggo apa? Dheweke bisa ndalang yen wis nggawe perdamaian karo Rusia ing Ukraina, banjur nyeret bagean NATO menyang Ukraina kanthi sah. Kepiye carane CDF Rusia bakal luwih maju, mangan kabeh maneh, kaya ing negara-negara bekas kamp sosialis?
    1. mihasik
      mihasik 20 Agustus 2015 15:51
      +2
      Quote: apik AAH
      banjur, kanggo tune iki, sah narik munggah bagean NATO kanggo Ukraina

      Aku bakal mbukak rahasia gedhe! Dheweke wis ana, lan cukup sah, nanging ...
      Kita ndalang yen dheweke ora nggatekake kehadirane, nanging dheweke ora ngerti kepiye "udan" ing batch ... Mangkene game kasebut).
  15. Hiu
    Hiu 20 Agustus 2015 09:39
    + 17
    Kabeh wong yapping babagan kunjungan Putin menyang Crimea. Dadi Shariy nyathet. Dheweke ujar manawa dheweke entuk tambahan kanggo njupuk foto sing apik karo Putin. Aku wis mesakake, ana panemu yen lawan politike wis tembus ing batine. Kanggo tujuan apa? Umume, akeh pitakonan. Umume, aku ora seneng karo dheweke katon ing Crimea. Kesel, haggard. Aku bisa mbayangno sepira angel kanggo dheweke ... Gusti menehi kekuwatan.
    1. Kap Morgan
      Kap Morgan 20 Agustus 2015 10:53
      +2
      Ing mratelakake panemume, Putin katon prayoga. Bener, apa downgrade ing rating, kabeh iku normal, yen ana overlays, banjur iki bisa dingerteni manungsa. Ora mengaruhi rating.
      1. navigator
        navigator 20 Agustus 2015 19:16
        0
        "Ing mratelakake panemume, Putin katon prayoga. Bener, apa downgrade ing rating, kabeh iku normal, yen ana overlays, banjur iki bisa dingerteni manungsa. Iki ora mengaruhi rating."

        Aku mikir rating dheweke ora peduli, ora kaya produsen gambar.
    2. Alexander 72
      Alexander 72 20 Agustus 2015 13:30
      +4
      Punapa mawon GDP saiki - kabeh katon kaya iki (lan miturut prinsip silet Occam, iku paling kamungkinan) sing trolling Amerika Serikat lan pribadi B. Obama. Lan apa wae sing ditindakake dening Pangeran Ireng, kabeh ana ing siji tujuan (lan uga asil sing bisa ditebak) - iki:
      1. Weyland
        Weyland 20 Agustus 2015 18:13
        +1
        Ngiwa ing baris ngisor, luwih apik kanggo nyelehake Sigismund 3rd, Charles 12th utawa Frederick the Great
    3. PolDol
      PolDol 20 Agustus 2015 13:50
      +1
      Kutipan saka hiu
      Kabeh wong yapping babagan kunjungan Putin menyang Crimea. Dadi Shariy nyathet. Dheweke ujar manawa dheweke entuk tambahan kanggo njupuk foto sing apik karo Putin. Aku wis mesakake, ana panemu yen lawan politike wis tembus ing batine. Kanggo tujuan apa? Umume, akeh pitakonan. Umume, aku ora seneng karo dheweke katon ing Crimea. Kesel, haggard. Aku bisa mbayangno sepira angel kanggo dheweke ... Gusti menehi kekuwatan.

      Shariy, ing nalisir, digawe nyenengake ukrosmrad lan fiksi "ekstra sing dipasang".
    4. Kvazar
      Kvazar 20 Agustus 2015 16:02
      0
      Lan apa bab amphoras ing Taman? Ana akeh banget sing saben wong ora kesed golek. Dismantled padha wis lan luwih saka sepisan utawa kaping pindho di sedot saka driji. Uga tatu nalika mabur karo manuk.
      Ora ana sing nyekel apa-apa, tambahan digawe kanthi alasan liyane (biasane saka pabrik sing paling cedhak karo wong biasa), nanging amarga syarat safety. Yen sampeyan mung metu menyang dalan, wong akeh bakal mandheg ing sawetara menit)))
      Nah, mangkat kerja tanpa dina libur 12-16 jam saben dina, sampeyan bakal luwih elek ing tampilan)
  16. Belousov
    Belousov 20 Agustus 2015 10:22
    +2
    Dadi terus terang ngirim lelungan erotis sing mlaku - bener apik lol
    Nanging pitakonane beda - apa ana kekarepan politik sing cukup kanggo ngrusak karusakan ekonomi? Utawa apa milisi bakal mandheg maneh separo menyang Mariupul? Bakal padha maneh kumpa metu keuangan kanggo pribadi Western akun? ora
    1. PolDol
      PolDol 20 Agustus 2015 13:53
      +1
      Kutipan: Belousov
      Dadi terus terang ngirim lelungan erotis sing mlaku - bener apik lol
      Nanging pitakonane beda - apa ana kekarepan politik sing cukup kanggo ngrusak karusakan ekonomi? Utawa apa milisi bakal mandheg maneh separo menyang Mariupul? Bakal padha maneh kumpa metu keuangan kanggo pribadi Western akun? ora

      Kok malah nyurung dheweke? Dheweke dhewe, sayang, dheweke mlebu jurang (kaya ibu maratuwa ing ngisor es).
  17. Ivan Slavyanin
    Ivan Slavyanin 20 Agustus 2015 10:29
    +3
    Eh, Valtsman pancen begja nganti saiki - anggere dheweke ditampani! Lan dheweke bisa entuk pancingan karo opercuts biyen.
  18. Lokal
    Lokal 20 Agustus 2015 10:40
    +1
    Kutipan: fomkin
    Lan ing ngendi bab kecemplung heroik menyang ngisor nyimpen ..., ugh, bingung Segara Ireng karo produk impor kanggo 2,5 yuta euro?

    Iki piye wae mbatalake kasunyatan kontrol eksternal sing diarani. Ukraina?
  19. ando_bor
    ando_bor 20 Agustus 2015 10:48
    +2
    Aku ora mikir yen Amerika bakal ninggalake Ukraina kaya ngono, dheweke ora kelangan wong utawa dhuwit serius ing kana, dheweke ngontrol elit kanthi lengkap, yen kalah, dheweke kepenak karo proses kasebut - perang. Mungkin Eropa murmuring? Padha wis nyiapake kahanan kanggo 24 taun, sijine elit ing kontrol, zombifying populasi, ngatur Maidans - padha diwutahake ing limang milyar, lan nalika kabeh wiwit muter, njupuk lan saluran iku?
  20. Nyrobsky
    Nyrobsky 20 Agustus 2015 10:56
    +9
    Aku wonder apa wilayah Ukraina bakal tetep ing kontrol Washington ing limang taun?
  21. pemikir
    pemikir 20 Agustus 2015 11:32
    + 12
    Kutipan: VohaAhov
    Lan ing kene Vladimir Vladimirovich mangsuli Petr Alekseevich: "Aku bisa teka ing Crimea - nanging sampeyan ora kuwat?"

    Ora, luwih apik kaya iki ->
  22. den3080
    den3080 20 Agustus 2015 12:27
    +2
    Quote: Rune
    Ing musim semi, dheweke entuk loro celeng lan loro terwelu, wadon lan lanang, jenenge celeng "Poras" lan "Turchik", terwelu - lanang "Yaytsenyukh", lan wadon "Lyashka". Ing Eve Taun Anyar aku bakal pindhah ing piso. Bakal ana daging ing meja.

    Kancaku duwe kucing "Yeltsin". Dheweke nanggapi "Yeltsin" lan "Borka". eseman carane akeh Lawakan padha ... Apa Yeltsin dipakani? Maneh Yeltsin shat ing lorong ... uuu aku bakal nemokake karo pasuryan eseman
  23. samuro
    samuro 20 Agustus 2015 12:48
    +1
    Aku koyone ngetutake kahanan ing Donbass. nanging ngendi aku bisa ndeleng informasi bab serangan tentara meriem VSN?
    1. Komentar wis dibusak.
  24. as150505
    as150505 20 Agustus 2015 13:08
    +3
    Aku bakal nelpon kucingku Obamych
  25. wk
    wk 20 Agustus 2015 16:15
    -1
    dheweke njupuk kabeh sing ora bisa dipercaya (pisanan, Shoigu, anggota "kulawarga") Yeltsin karo dheweke supaya ora bisa ditindakake, kaya ing Agustus 1991 .... lan ing Moskow mung Naryshkin .... dheweke percaya dheweke mung ing dalan .... Valentina Matvienko, piye wae mesem sedih nalika ngerti kabar babagan nominasi Yakunin menyang Dewan Federasi .... dheweke uga saka Yeltsin, yaiku wektu kanggo ngganti!
  26. Mercenary
    Mercenary 20 Agustus 2015 17:16
    0
    Pengarang Viktor Kamenev
    Negara-negara kabeh wedi! Padha ora Care rumiyin babagan pesen diplomatik lan verbiage semantik IS Bendera, iku malah luwih apik yen padha mung muter trick reged ing Rusia, lan serangan artileri tartamtu ing atine!
  27. twincam
    twincam 20 Agustus 2015 18:14
    +1
    Kutipan saka as150505
    Aku bakal nelpon kucingku Obamych

    ora usah, apa salahe kucing?
    ora, yen sampeyan duwe kucing nigga))))))
  28. xomaNN
    xomaNN 20 Agustus 2015 19:05
    0
    Lan bakal lucu nonton carane GDP ngirim panjalukan menyang Kyiv" "Apa aku bisa menyang Krimea KITA???" keprungu (Saka impen semrawut bubuk ....)
  29. Volka
    Volka 21 Agustus 2015 04:24
    0
    lan Lavrov kanthi bener nyathet ... lan iki secara harfiah nuduhake Ukraina karo presiden wayang lan pamaréntahan ...
  30. tukang sinyal
    tukang sinyal 21 Agustus 2015 05:50
    -4
    Putin ana ing Crimea karo resimen, yen ora luwih pengawal. Lha, sakjane wong-wong kudu melas karo dhuwit. Yen ing Irkutsk pesenan gedhene luwih murah. Lan ing kene knalpot kasebut pancen nol. Aku malah ora nggatekake. Inosmi ngeweruhi opo???? Kita kerja INO??? Kita kudu mikir babagan awake dhewe. Lan aku rauh bakal tekan 100 r dolar, lan kabeh padha ing Crimea.???? Dope wis rampung
    1. Sly
      Sly 21 Agustus 2015 18:43
      0
      Quote: Sinyalman
      Putin ing Crimea karo resimen, yen ora luwih pengawal

      ya, malah karo 2 rak-rak yen perlu, kang ora arep safety
      Quote: Sinyalman
      Dope wis rampung

      Dope ana ing sirah yen sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan
  31. 30 ing
    30 ing 21 Agustus 2015 19:40
    0
    kanca kita! Serangan preemptive ngalahake kepinginan kanggo perang. Amerika fasis (karo huruf cilik) ora bakal menang. Aku mung arep ngomong = "Pati kanggo penjajah Nazi lan satelite!"
  32. Rukoshop
    Rukoshop 22 Agustus 2015 09:57
    0
    "Conto sing apik babagan barang sing migunani"
  33. YA
    YA 22 Agustus 2015 10:28
    0
    Kutipan saka vadson
    Kebebasan kanggo Angela Davis :-):-):-):-)

    Apa ana sing isih nyekel dheweke? :)
  34. Coboklo
    Coboklo 22 Agustus 2015 12:13
    0
    wong lanang! Sapa sing bakal dadi ciri Syariah?
    Iku menehi kesan yen dheweke kusam.
  35. Komentar wis dibusak.
  36. bob
    bob 22 Agustus 2015 16:33
    0
    Konflik ing Ukraina dudu pilihan Ukraina utawa Rusia dhewe. Iki minangka konflik antarane Kulon, utawa luwih saka AS karo Rusia. Lan cara metu saka konflik iki kudu digoleki ing Washington. Masalahe yaiku Barat wis ngembangake ide manik babagan superstate (sing kabeh wong kudu nyembah lan mbantu), uga krisis ekonomi sing bakal teka, lan mung donor anyar (ing wong negara-negara Eropa karo dheweke. pasar sugih, kalebu pasar senjata) bakal bisa ngeculake krisis kasebut. Lan Ukraina, minangka bahan mentahan lan koloni intelektual, ora bakal natoni West kanggo susu iku kanggo kebekan.
    Panyebab utama perang ana ing sistem finansial lan ekonomi global saiki lan hubungane, ing ngendi ana negara super, ana uga negara sing cedhak karo negara iki (lan bebarengan nggawe "miliar emas") lan ana peripheries (koloni) sing nyedhiyani "pemilik" karo pegawe lan keuntungan meh free (ing conto China, lan saiki Afrika lan Amérika Kidul, iki cetha katon). Krisis ing sistem iki sing dadi panyebab perang global. Ing sisih apik, kanggo nyegah perang, pinggiran kudu diwenehi status lan kesempatan sing luwih gedhe kanggo pembangunan. Nanging, minangka tambahan adoh-sighted saka Kulon wis diwilang, iki ngancam Kulon ing mangsa karo mundhut saka pimpinan. Mulane, "apik" ora bakal bisa maneh. Ora bakal bisa digunakake karo Rusia, sing nduweni kemampuan militer teknis kanggo numpes Kulon.
    Aku yakin yen Rusia, sing Barat nyoba ngremehake lan ngisolasi sabisa dina iki, lan, minangka Barak Ob. "suwek-suwek" bakal ngadeg ing wektu iki amarga kedadeyan luwih saka sepisan ing sejarah lan bakal dilairake maneh. Mung kanthi teknologi Barat sing dhuwur banget, intelektual lan sing paling penting banget moral, kabeh bakal rampung, amarga budaya Kulon modern minangka dhasar lan dhasar kanggo pangembangan masyarakat lan mula ekonomi lan teknologi ora bakal nyerna krisis saiki lan bakal. ing mangsa ngarep ora bakal dadi conto kanggo pangembangan generasi sing bakal teka lan nyembah brahala negara liya ing mangsa ngarep (bakal angel nerangake apa sing kedadeyan kanggo kepentingan nglindhungi nilai-nilai demokrasi, sing nyebabake korban kasebut).
    Kesimpulan: perang ora bisa dihindari lan sampeyan kudu disiapake sabisane. Lan yen ora kelakon ing 17.08, iku kamungkinan sing bisa break metu ing 24.08 utawa mengko. Lan kabar lulling sing bakal ora ana perang gedhe ing Ukraina iku mitos, validol kanggo calms utamané gemeter. Nyatane, perang ora bisa kedadeyan nganti panyebab utama diilangi, lan ora bisa diilangi ing wektu sing cendhak karo pejabat paling dhuwur saiki ing negara-negara utama. Ukraina, ing tangan liyane, wis dipilih dening Kulon minangka instrument weakening lan getihen Rusia. Rencana Dallas ing tumindak. Ateges rencana fasis. Pramila sabab kita adil lan kamenangan bakal dadi milik kita (kajaba, mesthi, kita nyiapake kanthi apik)
  37. Dr. Bormenthal
    Dr. Bormenthal 22 Agustus 2015 17:44
    0
    Lan sadurunge dheweke ujar manawa "Timur minangka masalah sing angel," nanging ing kene luwih tipis - sampeyan sampah, sampeyan ora ngerti. Padha mutusaké soko ana, padha muter-muter, padha ora ngomong apa-apa, ana sawetara jenis cabals ... Aku wong gelo dening siji bab - padha tak vacation pituwas, lan njagong ing wong-wong mau lan x.r nyedhot - sampeyan ora. kudu gulung munggah ngendi, boten. Oke, aku tahan kabeh uripku, lan kita bakal tahan karo bojoku)). Kesel kabeh iki.
  38. Denis-Skif
    Denis-Skif 22 Agustus 2015 20:06
    0
    Kutipan saka: veksha50
    Kutipan: Sukhoi_T-50
    Kakaisaran kasebut mung bakal sukses yen Rusia bisa ngalahake Ukraina.


    Sanajan aku pribadi bakal seneng yen Rusia dadi kekaisaran ...

    Lan iki apik. bakal kaya mangkene
  39. soratnik
    soratnik 22 Agustus 2015 20:28
    0
    Artikel kasebut lucu. Kabeh banget hiasan. Makna sing didhelikake ing statement. Aku sing Komite Regional Washington ora Care babagan kabeh iki makna pindho, pitfalls, etc. Mbok iki penting kanggo wong-wong sing looking for ilang ambisi kekaisaran sawise Putin nyerah Ukraina. Mbok menawa penulis bakal nggoleki makna kaping pindho ing pernyataan Putin ing mangsa ngarep babagan carane Amerika Serikat bakal njupuk Kuba. Nanging bubar, musim semi iki, Putin uga nyerahake Kuba. Sanajan bisa uga ana ijol-ijolan, Putin nyerahake Kuba menyang Amerika lan dheweke ninggalake Ukraina. Mung sampeyan ora bisa dipercaya amers kabeh. Putin bakal dikumbah maneh. Yen Amerika lunga, nanging Jerman tetep, Polandia, lan liya-liyane, Khokhlov bakal dipérang dadi protektorat.
    1. soratnik
      soratnik 22 Agustus 2015 22:16
      0
      PS Amerika Serikat wis nindakake sing padha karo Nikita. Nalika kita mbusak pluru kita saka Kuba lan padha dibusak saka Turki. Mung ing kene Turki, sing isih ana ing sangisore Amerika, mbangun ekonomi sing kuat dhewe, lan kita menehi panganan kanthi biaya sajrone sejarah sosialis Kuba. Lan saiki dheweke nyerahake Kuba kanggo panggunaan pribadi marang Pakdhe Sem, resik tanpa utang lan kanthi impen penduduk babagan urip sing nyaman ing kontrol Amerika, nanging kepiye "katresnan" kita bakal sejajar karo Ukraina sing miskin, rusak lan musuhan isih ditulis. karo pitchfork ing banyu. Aku kelingan sawise perang, Bandera nganti pertengahan 60-an kejiret ing alas.
  40. Andrewsir
    Andrewsir 22 Agustus 2015 23:28
    0
    Inggih. Kaping pisanan, Putin ing Crimea minangka simbolis. Aku ora dadi kagungane "lizuns bagean tartamtu saka awak Presiden", kabeh liyane supaya. milih dheweke mung ing pemilihan presiden pungkasan. Ya, lan dheweke duwe cukup kekurangan ... Nanging! Wong iki ing Pos "wis wani nggawe keputusan fateful"! Saiki Crimea dadi duweke! Lan ora ketompo carane ana lan ora ketompo sing puffed munggah ... Aku serviceman Russian, diwatesi kanggo lelungan luar negeri ... Wiwit 2000, aku ngimpi ngunjungi swarga iki. Ana ing Crimea ing taun 1983 lan 1990. Cukup tresna iki Piece saka swarga! Nganti taun iki, aku durung menyang Sevastopol. Lan supaya. pungkasane ... Ing wulan Juni taun iki, dheweke mabur menyang Crimea. manggon ing Alushta. ngunjungi Sevastopol, Miskhor. Massandra, Gunung Ai-Petri... Wareg banget! Taun ngarep aku arep menyang Crimea maneh. Lan kabeh argumen iki saka Westerners-liberal lan "haters of the Russian State"... Jancok!!!... Lan aku ngormati Putin! Sampeyan bisa nyoba kanggo telek ing wong, nanging ... Wong iki Pemimpin! Lan supaya wong ireng ing samodra "ngamuk kanthi nesu", nanging Putin dadi Presidenku! Lan liberal ... Inggih. supaya padha "liberalize" ... Mungkin bakal luwih gampang kanggo wong-wong mau.