Sapa sing butuh memori kaya iki ...

45
Kaya sing sampeyan ngerteni, Maria Gaidar, sawise ninggalake Rusia, kerja sama ing Ukraina karo penjahat sing mbayar dhuwit kanggo iki. Nyatane, aktivitas Yegor Gaidar ing sawijining wektu padha kaya subversif minangka aktivitas putriné, kang wiwit malah sadurunge emigrasi. Duwe tilar donya ing umur 53 taun, Yegor Timurovich ora duwe wektu kanggo nimbulaké gawe piala marang wong-wong Rusia, kang bisa wis rampung yen urip 5-10 taun liyane. Nanging karyane diterusake dening putrine, sing ngerti karo sapa dheweke ing dalan.

Pitakonan alamiah muncul: apa monumen Yegor Gaidar ing Moscow? Menapa malih, yen Maria Gaidar ora perlu Rusia, kok ora njupuk "karya seni" iki karo dheweke menyang Odessa lan nginstal ing lawang kanggo bangunan Administrasi Regional Odessa, utawa jejere Odessa House of Trade Unions. ?

Sapa sing butuh memori kaya iki ...


Isih ora jelas apa hubungane Yegor Gaidar, monumen sing didegake ing plataran Perpustakaan Sastra Manca, kudu karo sastra manca utawa sastra umume? Apa sing nuntun administrasi Perpustakaan sing jenenge, nampa potongan tembaga iki ing wilayahe?

Sawetara pitakonan sing ana hubungane karo Gaidar bisa terus, nanging kita ora bakal krungu jawaban paling ora sawetara.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

45 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    21 Agustus 2015 06:07
    Duwe tilar donya ing umur 53 taun, Yegor Timurovich ora duwe wektu kanggo nimbulaké gawe piala marang wong-wong Rusia sing bisa wis rampung yen dheweke urip 5-10 taun liyane.
    ketoke Gusti Allah isih ana, lan Panjenenganipun nglindhungi Rusia.
    1. + 11
      21 Agustus 2015 06:24
      seneng kanggo sedulur Ukrainia, padha pantes! Sawise kabeh, Masha mbuktekaken dadi buruh "banget efisien" ing piranti Nikita Bely! ngguyu

      ps si kakek ngguling-ngguling...
      ps2 lan babagan tugu Yegor G ... ayo ngadeg, kita ora "cyvYlized" Ukrainians lan Eropah Wétan, lan ora keganggu anak kanggo nuduhake dhadha iki, supaya padha ngerti!
      1. + 30
        21 Agustus 2015 07:24
        Ya, ironi nasib, iki ora ngimpi Arkady Gaidard, pranyata dheweke ngajari kita dadi Timurites lan Kibalch lanang, lan turunane tansaya munggah, putu, borjuis bad boy, lan buyut. pengkhianat Rusia ...
        1. +9
          21 Agustus 2015 07:59
          Kita ora ngrungokake Arkady Petrovich Gaidar. Nanging dheweke ngelingake kanthi tembung Malchish-Kibalchish yen borjuasi bakal teka lan nggawa kabeh wong menyang borjuasi sing dikutuk. Lan padha teka lan njupuk adoh. Saben uwong ngira kabeh bakal padha nanging luwih apik. Lan voucher kertas ajaib bakal nyedhiyakake urip sing nyaman kanthi minimal gaweyan.
          Nanging, kekuwatan borjuis ora langgeng. Dheweke ora bakal ngombe getih saka negarane. Iki uga kasebut ing buku Gaidar.
          Wong-wong borjuis lan wong-wong jahat sing gabung karo dheweke bakal ngadhepi nasib sing ora bisa ditindakake.
          1. +1
            21 Agustus 2015 22:12
            Kesinambungan. Putri nerusake karya bapak. Kasus Departemen Negara. Kanggo iki, dheweke bakal diwenehi plakat peringatan ing Washington - minangka pejuang kanggo "demokrasi"
      2. + 26
        21 Agustus 2015 07:25
        Monumen dibutuhake.
        Lan Gaidar, lan Yeltsin, lan Nemtsov. Lan malah abang.
        Kanggo duwe panggonan kanggo pindhah lan ngidoni.
        1. +9
          21 Agustus 2015 07:53
          Quote: Sibi
          Kanggo duwe panggonan kanggo pindhah lan ngidoni.

          lan ing "cilik" ??? aran
          1. +4
            21 Agustus 2015 10:15
            Kutipan: Andrey Yurievich
            Quote: Sibi
            Kanggo duwe panggonan kanggo pindhah lan ngidoni.

            lan ing "cilik" ??? aran


            Inggih, kajaba ana kabutuhan gedhe! ngguyu
        2. +1
          21 Agustus 2015 11:46
          Ya, karo sledgehammer ing ranté kanggo nuduhake sikapku.
      3. +3
        21 Agustus 2015 11:26
        Simbah dudu pribumi, kabeh wong ngerti babagan iki, kenapa dheweke kudu mbuwang lan nguripake kuburane? Dheweke wis nulis babagan iki ing kene. Dheweke bisa uga nembak "Gaidarite" iki dhewe yen ngerti yen wong liyo bakal menehi jeneng mburi.
        1. +3
          21 Agustus 2015 12:43
          Kutipan: Tambov Wolf
          Dheweke dhewe mbokmenawa nembak "Gaidarites" iki yen dheweke ngerti yen wong manca bakal nemtokake jenenge.

          Padha clung kanggo fame, amarga padha njupuk jeneng samaran lan ora jeneng nyata (Golikov).
          Iki minangka cheapies enterprising - "anak saka Letnan Schmidt."
        2. +1
          21 Agustus 2015 12:43
          Kutipan: Tambov Wolf
          Dheweke dhewe mbokmenawa nembak "Gaidarites" iki yen dheweke ngerti yen wong manca bakal nemtokake jenenge.

          Padha clung kanggo fame, amarga padha njupuk jeneng samaran lan ora jeneng nyata (Golikov).
          Iki minangka cheapies enterprising - "anak saka Letnan Schmidt."
      4. 0
        21 Agustus 2015 13:00
        Aku setuju yen negara kudu ngerti Pahlawan lan "pahlawan". Mung kanggo monumen kanggo terakhir, aku bakal siji metu gang kapisah.
      5. 0
        21 Agustus 2015 19:12
        Kutipan saka: makst83
        seneng kanggo sedulur Ukrainia, padha pantes! Sawise kabeh, Masha mbuktekaken dadi buruh "banget efisien" ing piranti Nikita Bely!

        Conto kalbu lan pakurmatan, mung mikir?
    2. 0
      21 Agustus 2015 18:51
      Nanging kadhangkala dheweke ngidini nikah ing karya. Kanthi sikap sing luwih ati-ati, Yegorushka kudu diresiki ing buaian. Lan Chubais malah ora watuk.
  2. + 11
    21 Agustus 2015 06:15
    Aku ora ngerti yen ana tugu didegake kanggo dheweke. Kanggo apa? Sapa sing nindakake iki? Apa sampeyan wis takon ewu wong? Aku mikir saben wong duwe sikap negatif marang dheweke, lan saiki putrine wis nuduhake sikap marang Rusia.
    1. +5
      21 Agustus 2015 10:18
      Kutipan: mr.vasilievich
      Aku ora ngerti yen ana tugu didegake kanggo dheweke. Kanggo apa? Sapa sing nindakake iki? Apa sampeyan wis takon ewu wong? Aku mikir saben wong duwe sikap negatif marang dheweke, lan saiki putrine wis nuduhake sikap marang Rusia.


      Tiwas minangka perkara sing paling apik sing bisa ditindakake sajrone urip! Ketoke kanggo iki lan sijine. ngguyu
    2. +1
      21 Agustus 2015 17:54
      Sithik saka! Monumen pisanan kanggo Yegor Gaidar ing Rusia dibukak ing September 22, 2010. ing Moscow Higher School of Economics. Dhadha dipasang ing lobi bangunan "G" HSE ing Pokrovsky Boulevard, 11.
    3. 0
      21 Agustus 2015 19:00
      Kutipan: mr.vasilievich
      Aku ora ngerti yen ana tugu didegake kanggo dheweke. Kanggo apa? Sapa sing nindakake iki?

      Pitakonan aneh Apa sampeyan lali privatisasi?
  3. +3
    21 Agustus 2015 06:18
    kang tugu madeg ing plataran Perpustakaan Sastra Manca,


    Mangkene informasi kasebut:
    Perpustakaan Sastra Manca Negara Kabeh-Rusia dijenengi miturut Rudomino, utawa mung "wong manca", dumunung ing omah 1 ing dalan Nikoloyamskaya.

    Ing plataran perpustakaan, ing ngarep lawang utama, ana luwih saka rong puluh dhadha lan patung penulis lan pemikir sing misuwur. Patung-patung dening Dmitry Likhachev lan Simon Bolivar, Yuri Lotman lan Yaroslav Gashek, Abraham Lincoln lan Mohandas Gandhi, Leonardo da Vinci lan John Paul II, James Joyce lan tokoh-tokoh sastra liyane sing misuwur ngowahi plataran dadi papan sing paling monumental ing Moskow. Koleksi kasebut diisi maneh kanthi patung-patung anyar sing disumbang menyang perpustakaan.

    Yaiku, Gaidar, dudu Arkady, nanging Yegor, dianggep minangka THINKER
  4. +7
    21 Agustus 2015 06:21
    Apike, ana tugu Arkady Petrovich Gaidar piyambak? Utawa mung para pahlawan sastra? Nanging unuchek, sing nggambarake gambar sing digawe dening mbah kakung sing misuwur, duwe "bocah ala". Kabeh padha, Arkady Petrovich minangka seer, nanging paling kamungkinan, dheweke ora mbayangno yen sarang "vipers" bakal dikembangake ing kulawargane dhewe ...
  5. +6
    21 Agustus 2015 06:23
    Sawetara masalah sing ana gandhengane karo Gaidars ... Miturut Pavel Gusterin

    kulawarga reged.
  6. +2
    21 Agustus 2015 06:51
    Memori kudu tansah apik lan ala. Kita kudu ngelingi lan ngerti t / w / a / r / e / y iki, sing nyoba ngedol lan ngrusak negara kita lan ngandhani generasi mudha babagan iki. Kita ora bakal ngomong, ana wong kaya Masha, sing Tanah Air minangka papan kosong. Umumé, kepinginan gedhe kanggo nyedhot sampah iki!
  7. +1
    21 Agustus 2015 07:14
    Gaidar, mateni putu buyutmu!
    1. +8
      21 Agustus 2015 07:22
      Kutipan saka RiverVV
      Gaidar, mateni putu buyutmu!

      Dheweke dudu putu buyut, amarga mbah kakunge Timur minangka putra angkat Arkady Gaidar. Mung ana kulawarga Yahudi tartamtu sing kasil nyengkuyung panulis bocah-bocah sing misuwur. Lan brahala tembaga iki, sing nggambarake kelemahane Yegorka, kudu dilebur kanthi cepet!
      1. +4
        21 Agustus 2015 07:42
        Mung ana kulawarga Yahudi tartamtu sing kasil nyengkuyung panulis bocah-bocah sing misuwur.


        bener. Ora wonder shabolda iki ngrancang kanggo pindhah permanen menyang Israel, nganti dheweke disebut kanggo karya ing 404))). Aku curiga sawise gagal ing 404, isih bakal cepet-cepet menyang Israel ...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        21 Agustus 2015 09:59
        apik apik apik KENYATAAN MURNI!!!!!!!!!!!
  8. +5
    21 Agustus 2015 07:21
    Isih ora jelas apa hubungane Yegor Gaidar, monumen sing didegake ing plataran Perpustakaan Sastra Manca, kudu karo sastra manca utawa sastra umume? Apa sing nuntun administrasi Perpustakaan sing jenenge, nampa potongan tembaga iki ing wilayahe?
    Putu wadon dhewe kerja kanggo dhuwit AS ing geng Odessa penjahat internasional sing dikarepake.
    Aku ora ngerti apa sing ditindakake geng liberal kanggo Rusia, sing usaha ing taun 90an ditujokake kanggo ngrusak sektor strategis ekonomi, sing malah Luzhkov nuduh dheweke nggunakake conto Moskow, ngrusak sistem teknis sing luwih dhuwur lan sekunder. lan pendidikan kejuruan, ilmu pengetahuan, pendidikan. Apa sing bisa diwulangake buku teks Soros, luwih kaya buku komik?
    Nerangake kula, scoop peteng, kok pakurmatan kuwi ora liberal lan kok abang-rambut siji, sing janji bakal privatize kabeh industri ing setahun karo bantuan saka 20 spesialis (petugas CIA) saka Amerika Serikat, isih ing gedhe. Lan liwat RUSNANO sing dipimpin dening dheweke, nanoteknologi, sing bakal dituku Rusia, ora bakal menyang Kulon? Lan kepiye kedadeyan sing dicurigai mantan manajer puncak Rosnano dumadakan cepet-cepet nyabrang kali nalika dheweke ditahan?
    Apa dheweke dilebokake ing dhaptar sing dikarepake internasional? am
    1. 0
      21 Agustus 2015 13:36
      Saka situs web Real Estate of Moscow lan Moscow Region
      18 Agustus 2015 ing 09:46 Dikirim dening Dmitry Muzalevsky
      Chubais ngandhakake yen dheweke nganggep pamaréntahan Rusia saiki ora sah, mula Ukrainia ora kudu "memotong kabeh wong Rusia ing sikat sing padha," amarga, miturut Chubais, ana akeh wong Rusia sing ora ndhukung "perang fratricidal." Tembung-tembung saka tokoh umum iki dikutip dening Dialog.ua kanthi pranala menyang situs web Obozrevatel.

      Oposisi Rusia nyebut konflik ing Donbas minangka "perang fratricidal" amarga padha solidaritas karo media Ukraina ing propaganda yen tentara Rusia biasa mateni wong Ukraina ing Donbas. Chubais uga ujar manawa dheweke medharake kekalahan Rusia ing Donbass. Lan sawise Ukraina ngalahake Rusia, pilihan becik yaiku integrasi Rusia menyang Ukraina lan kebangkitan Kievan Rus.
      Ing wektu sing padha, Chubais mratelakake tulus, ing tembung, dhukungan lan admiration kanggo wong Ukrainia, amarga Ukrainians "kaping pindho ngatur Maidan." Chubais ora nemtokake pirang-pirang owah-owahan positif sing diprodhuksi dening Maidan loro kasebut ing negara kasebut.


      Kepiye carane ngerti yen iku palsu? Apa ana sing duwe konfirmasi? Sadurunge Minsk 1, ana INFA sing rikma abrit diatur rembugan tertutup ing Swiss karo partisipasi oligarki Ukrainia lan Rusia, nanging banjur katon implausible. belay
  9. +1
    21 Agustus 2015 07:26
    Lan aku malah ora ngerti sing monumèn iki didegaké ing bangkai ala - Yegorchik.
    Carane akeh pod.onkov warmed munggah ing Rus '!
    Yen padha ngadegake ing Samara, monumen kasebut mesthi bakal mandheg. Iku mung bakal kapenuhan menyang ndhuwur karo feces! 100%!
  10. + 15
    21 Agustus 2015 07:27
    Sawetara klarifikasi babagan hubungan kulawarga wong kanthi jeneng samaran Gaidar.
    1. +2
      21 Agustus 2015 07:48
      Apa kabar! Dadi ora ana hubungan getih ing antarane dheweke? Dadi padha impostor.
    2. +1
      21 Agustus 2015 09:25
      Lan putu lan putu wadon ora nyata. Lan luwih apik kanggo mbusak tugu, kanggo apa-apa. Kita duwe akeh wong sing diajeni sing ora duwe monumen, sing siji iki, Solomyansky.
    3. 0
      21 Agustus 2015 09:28
      Lan iki biografi lengkap (menarik) saka zhi-da Gaidar.
      http://matveychev-oleg.livejournal.com/2490750.html
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +4
      21 Agustus 2015 09:41
      Apa putu buyut saka Maria Gaidar kanggo Arkady Gaidar Masha Gaidar saiki dudu putu saka panulis Soviet Arkady Gaidar (Golikov)! Dheweke ora ana hubungane karo dheweke! Saben uwong, diwiwiti karo mbah kakunge Timur, minangka penipu sing mutusake kanggo nggawe karir kanggo awake dhewe kanthi jeneng sing misuwur, lan kabeh diwiwiti karo Timur (ing sisih tengen foto). Bocah lanang Timur dudu putrane Arkady Golikov-Gaidar (kiwa ing foto), dheweke ora ana hubungane karo dheweke, bocah umur telung taun. Sejarah ora ngerti bapake. Rakhil Lazarevna ora tau ngomong babagan dheweke, sanajan ing Wikipedia iku aneh lan mbingungake ditulis, umume Arkady Golikov dadi bapake. Bener, ora suwe, amarga pasangan kasebut bubar lan ora nate ketemu maneh, Rakhil Lazarevna ninggalake Arkady lan mlayu menyang sekretaris Shepetovsky Ukom saka RCP (b) Israel Mikhailovich Razin, sing banjur ditembak. ing taun 1938 kanthi tuduhan melu organisasi kontra-revolusioner. Bojone sing nomer telu yaiku pelatih skating tokoh, wartawan olahraga - Samson Volfovich Glyazer. Wektu liwati lan keturunan Yahudi sing cepet-cepet Timur Solomyansky-Golikov, nalika entuk paspor, dheweke ngerti yen nalika diwasa bisa entuk. proyek apik karo surname sonorous.
      Apa putu buyut Maria Gaidar kanggo Arkady Gaidar
      Timur Gaidar (tengen) karo kulawarga lan putrane ing potret Arkady Golikov-Gaidar.
      Banjur dheweke mutusake njupuk jeneng ibune ... ora, lan dudu jeneng asline bapak tirine, nanging jeneng samaran sastra! Bocah pinter, ya?
      Arkady Gaidar (Golikov) ora bisa mbantah, amarga ing wektu iku wis seda ing ngarep saka Perang Patriotik Agung. Miturut cara, biografine pancen heroik. Priksa manawa maca.
      Goroh kulawarga iki teka saka Timur "Gaidar". Banjur putrane, Yegor, lair saka Gaidar palsu, sing, mesthi, uga dicathet minangka Gaidar, amarga jenenge iki kondhang ing Uni Soviet lan nggawa dividen gedhe.
      Apa putu buyut Maria Gaidar kanggo Arkady Gaidar
      Yegor Gaidar karo kulawarga (bojo lan anak). Ing tembok tansah ana potret mbah kakung (sanajan dudu pribumi)
      Mengko, Yegor Timurovich duwe anak wadon, Masha, sing putu Timur, nanging ora dening ANYONE kanggo penulis Soviet kita tresna Arkady Gaidar! Yegor Gaidar dhewe dadi misuwur amarga reformasi "demokratis".
      Apa putu buyut Maria Gaidar kanggo Arkady Gaidar
      Titik sing menarik, Masha dhewe urip kanthi jeneng Smirnova nganti umur 22, amarga Yegor Timurovich "gaidar" ninggalake ibune, Irina Smirnova, nalika Masha cilik umur 3 taun.
      Dadi, Mashenka tansaya munggah, lan kaya mbah kakunge, Timur Solomyansky, dheweke temen maujud sing urip kanthi jeneng banter bakal menehi wutah karir liyane.
      Masha cepet-cepet ganti saka Smirnova dadi Gaidar, lan kaya sing kita deleng, dheweke nggawe keputusan sing bener! Miturut cara, dheweke uga nduweni karir apik ing Rusia (wakil gubernur wilayah Kirov?) Nganti dheweke mateni bocah wadon umur 13 taun ing jip ing Kirov lan dheweke kudu cepet-cepet ninggalake kanggo sinau ing Amerika Serikat.
      Apa putu buyut Maria Gaidar kanggo Arkady Gaidar
      Lan, dadi, ing Juli 17, 2015 Masha Gaidar dadi wakil gubernur wilayah Odessa.
      PS Saka Blind Pew: Teks kasebut ujar manawa Masha Smirnova ngremehake bocah wadon ing jip ing Kirov. Dadi, kasus kasebut ditutup lan dipasang rem. Kasus iki peteng lan ora bisa dimangerteni, ora ana sing bisa dicritakake. Kabeh bukti kasebut ilang banget utawa ora bisa dingerteni. Banjur, wong wadon, sopir bis troli, dihukum amarga tabrakan kasebut. Senajan kabeh saksi ngaku yen cah wadon ditabrak jeep werna abu-abu. Ing cendhak, kita mbokmenawa ora bakal ngerti bebener. Nanging amarga ora ana sidhang Mashenka, kita ora duwe hak kanggo nuduh dheweke mateni. Mergo iki.
      1. 0
        21 Agustus 2015 19:11
        Kutipan saka: pupkin70
        Masha cepet-cepet ganti saka Smirnova dadi Gaidar, lan kaya sing kita deleng, dheweke nggawe keputusan sing bener! Miturut cara, dheweke uga nduweni karir apik ing Rusia (wakil gubernur wilayah Kirov?) Nganti dheweke mateni bocah wadon umur 13 taun ing jip ing Kirov lan dheweke kudu cepet-cepet ninggalake kanggo sinau ing Amerika Serikat.

        Prakara iku cepet-cepet meneng, senajan rame banget.
        Bu iki mangkat menyang Amerika Serikat sawise asil mriksa pembangunan pusat perinatal dikenal, utawa luwih, dheweke mutusake ora bali sawise kelangan dhuwit.
    6. Komentar wis dibusak.
  11. +3
    21 Agustus 2015 07:38
    [kutipan][/kutipan] Duwe tilar donya ing umur 53 taun, Yegor Timurovich ora duwe wektu kanggo nimbulaké gawe piala marang wong-wong Rusia, kang bisa wis rampung yen urip 5-10 taun liyane. e]

    artikel kasebut bener + nanging aku ora setuju karo iki - gaidar ternyata luwih efektif tinimbang senjata nuklir kanggo negara .. gawe piala maksimal ing wektu sing cendhak, hoopoe
    1. 0
      21 Agustus 2015 07:50
      Ngomong-ngomong, kepiye critane Gaidarp mlebu ing rumah sakit London nalika Litvinenko diracun dening master Western?
  12. +2
    21 Agustus 2015 08:00
    Wiwit taun 90-an, pasuryan Gaidar iki nyebabake rasa jijik lan kepinginan kanggo ngetrapake bata.
  13. 0
    21 Agustus 2015 08:03
    Lan ngendi Timur Gaidar? nglirik
  14. 0
    21 Agustus 2015 08:10
    Sapa sing butuh memori kaya iki ...

    Karo putri saka hardened demokrat Gaidar, supaya adoh kabeh kaya ing Kitab Suci

    “Ingsun iki Yehuwah, Gusti Allahira, Allah kang cemburu, kang ngukum anak-anak marga saka kaluputane bapa-bapa nganti turun-tumurun kang kaping telu lan kaping papat, kang padha sengit marang Ingsun, sarta paring sih-rahmat marang turun-tumurun kang padha tresna marang Ingsun lan netepi pepakoningSun.” wong Israel ngandika marang Nabi Musa, mènèhi dhawuh sepuluh.
  15. 0
    21 Agustus 2015 08:20
    "Nanging, ora jelas apa hubungane Yegor Gaidar, sing tugu didegake ing plataran Perpustakaan Sastra Manca, kudu karo sastra manca utawa umume sastra apa? tembaga ing wilayahe?"
    Dadi cetha yen kita elinga yen direktur Library, saiki almarhum, Genieva minangka wakil "padhang" saka partai liberal lan Russophobe kondhang, kang, ketoke, dheweke nampa janjian lan panegyrics saka Medinsky sawise dheweke mati.
  16. +2
    21 Agustus 2015 09:02
    Arkasha Gaidar babagan putu: kanggo tong minyak, kanggo jar saka cookie ...

    Lan wektu kanggo mbusak monumen Yeltsin lan Egor Gaidar, panggonane ana ing sampah
  17. 0
    21 Agustus 2015 10:05
    Yen tugu iki pancen tembaga, mula para pemburu logam non-ferrous bakal ngurus. Sanajan, mesthine, dheweke bakal ngurus yen pancen digawe saka tembaga ...
  18. +1
    21 Agustus 2015 10:16
    Sayange yen tembaga sing digunakake kanggo "monumen" iki padha karo ngedegake monumen kanggo Vlasov lan liya-liyane. Iki wong-wong sing wis lali negara ngendi, "pinter" saka tembung cart.
  19. 0
    21 Agustus 2015 10:51
    Punika rawa Gaidar. Lan senggol iku kanggo nyalahke kanggo kabeh amarga saka puddle.
    1. +2
      21 Agustus 2015 11:13
      Mug iki sing kudu disalahake, sing dilebokake ing ekonomi negara. Sawetara antek isih ora adoh saka setir.
  20. +2
    21 Agustus 2015 11:43
    Bajingan cilik iki wis gawe piala marang negara nganti saiki ora bisa didandani. Lan turunane, Sekolah Tinggi Ekonomi, terus nyebarake gagasan liberal sing ala. Lan putri - apa ora adoh saka bapak kiwa, scum.
  21. +3
    21 Agustus 2015 12:52
    Konco xxx iki ora mung ekonomi.
    "... Iki langsung ana hubungane karo proses sing wis kena pengaruh saben kita, lan kabeh mantan Negara minangka sakabehe. Iki saka sudut pandang "ekonomi".
    Nanging aku duwe pitakon kanggo dheweke, lan dudu babagan ekonomi. Ing Januari 1995, wong lanang sing kasebut ing ndhuwur, minangka bagéan saka delegasi gedhe "aktivis hak asasi manusia" (dipimpin dening S.A. Kovalev), teka ing Grozny kanggo mbujuk prajurit kita supaya nyerah marang wong Chechen miturut jaminan pribadine. Kajaba iku, Gaidar sumunar ing udara taktis, kaya-kaya ora luwih kuat tinimbang Kovalev. Ing "jaminan pribadi" Gaidar 72 wong nyerah. Salajengipun, sing dimutilasi, kanthi jejak torture, mayit ditemokake ing wilayah cannery, Katayama lan Sq. menit.
    Pinter lan Ganteng iki tangane getihe ora nganti sikut, nanging nganti tekan kupinge.
    Dheweke begja - mati dhewe, tanpa nyoba utawa eksekusi.
    Nanging wayahe bakal teka nalika, ing tradisi Rusia, jeroan bosok digawa metu saka kuburan, dimuat menyang meriam lan ditembak ing sisih kulon - iku ora pantes kanggo ngapusi ing Tanah Kita." Kubanezz
  22. +1
    21 Agustus 2015 13:45
    Aku dudu pendukung pembongkaran monumen. Oalah, iku sejarah. Sing utama yaiku dhukungan informasi sing bener saka brahala iki.
    Kaya - "Passer-by, katon menyang pasuryan saka wong ala iki! Iki minangka perwujudan saka pitung dosa. A titah sing ngiyanati tanah kelairan lan ngedol nyawane. A titah sing, sawise ninggalake donya iki, ora bisa njupuk maneh dolar. ditampa saka mungsuh kanggo ngiyanati lan angsal kutukan saka sabangsa. Idol diinstal minangka bebaya kanggo kolom kalima "Ugh !!!
    1. +3
      21 Agustus 2015 15:23
      Wong-wong nyebut kreasi iki minangka bandit siji-senjata. Kepiye carane dheweke bisa mlebu????????????? Ing tlatah perpustakaan ana monumen kanggo penulis lan pujangga sewelas, kanthi cara kasebut, perpustakaan kasebut apik banget, kanthi staf sing apikan lan mbiyantu, dheweke mbantu nemokake buku langka, lan malah menehi rong minggu!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"