Departemen Luar Negeri AS: Pasukan keamanan Ukraina nanggapi agresi "separatis sing didukung Rusia" kanthi serangan ing Donetsk

37
Juru bicara Departemen Luar Negeri AS John Kirby ujar sajrone taklimat rutin manawa serangan pasukan keamanan Ukraina ing Donetsk minangka respon marang agresi "separatis sing didukung Rusia."



Wigati dicathet yen ing dina Kamis, wakil administrasi distrik Kuibyshevsky Donetsk nglaporake manawa artileri Ukraina nyerang wilayah pemukiman microdistrict Oktyabrsky. Akibaté, wong loro padha tatu. Rong hits direkam ing bangunan omah, lan geni wiwit ing salah siji saka wong-wong mau.

"Ide utama yaiku pasukan Ukraina terus mbela diri saka agresi Rusia (milisi - VO). Kita kudu nggusah pihak Rusia kanggo ndhukung perjanjian Minsk, "RIA ngutip Kirby. "Kabar".

Perwakilan Departemen Luar Negeri nandheske manawa informasi saka laporan OSCE nuduhake yen tumindak pasukan keamanan Ukrainia mung defensif.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 31
    Agustus 21 2015
    Putih ireng, ireng putih... Retorika Departemen Luar Negeri ora owah nganti pirang-pirang dekade. Dheweke uga ngebom kutha-kutha Jepang sing tentrem, mung kanggo tujuan pertahanan diri... Ghouls ngapusi am
    1. +9
      Agustus 21 2015
      Pasukan punitif sing didhukung AS nindakake pembunuhan massal, lan milisi sing didukung Rusia mbela omah-omahé! Spanyol ing abad 21st - rezim Obama fasis nyeponsori pasukan Franco-Poroshenko lokal, lan Rusia nglindhungi kepentingan rakyat!
      1. +5
        Agustus 21 2015
        Iki minangka komentar babagan masalah fasisme ing Ukraina. Aku elinga ing Perang Patriotik, fasis uga mbales dendam marang warga sipil, utamane sawise sabotase partisan.
    2. WKS
      +5
      Agustus 21 2015
      Kutipan: SS68SS
      Putih iku ireng lan ireng iku putih...
      Ora mesthi ing cara sing. Putih yen perlu - ireng, lan yen perlu - putih, lan yen perlu - abu-abu. Apa wae warna sing dibutuhake bakal ana ing komentar Departemen Luar Negeri, preduli saka warna sing nyata.
    3. +2
      Agustus 21 2015
      Dudu wong-wong iku sing nglindhungi Jepang saka wabah abang kanthi bom sing kuat. Kaya bom nuklir preventif padha kanggo kamenangan shitcracy.
    4. 0
      Agustus 21 2015
      Kutipan: SS68SS
      Putih ireng, ireng putih... Retorika Departemen Luar Negeri ora owah nganti pirang-pirang dekade.

      Katon yen Departemen Luar Negeri wis ngowahi ringkese dadi pertunjukan sing ora cukup. Kamentrian Luar Negeri Rusia kudu nyatakake penyesalan babagan legalisasi mariyuana ing ASP lan mamang babagan persepsi kritis informasi sing diwenehake dening perwakilan Departemen Luar Negeri. Kita ora ngomong maneh babagan "standar ganda" (tuduhan kasebut ora ditampa maneh dening "mitra", malah ora nanggepi wong-wong mau), kita ngomong babagan distorsi lengkap fakta lan hubungan sebab-akibat. Ing babagan absurditas pernyataan kasebut, Departemen Luar Negeri wis ngluwihi akeh pelawak; bakal lucu yen ora ana gegayutane karo pembunuhan massal. Amerika Serikat tanggung jawab kanggo saben pati ing Irak, Libya, Suriah, lan Ukraina, nanging tetep dadi penjaga perdamaian. Sinisme langka munggah menyang tingkat seni.
    5. +1
      Agustus 21 2015
      Kutipan: SS68SS
      ... Ghouls ngapusi am

      Inspirasi dening:

      Mung teks banget ekspresif. Aku ora ngerti yen ana saluran nang endi wae karo warta DPRK karo terjemahan. Aku bakal mlebu.
    6. 0
      Agustus 22 2015
      Kajaba iku, putih lan ireng asring ngganti panggonan gumantung saka kapentingan Amerika Serikat (((
  2. +5
    Agustus 21 2015
    Sing d.e.b.i.l Kirby ngganggu aku... duka
    1. + 11
      Agustus 21 2015
      Kutipan saka ALEA IACTA EST
      Sing d.e.b.i.l Kirby ngganggu aku... duka

      Ya, Psaka luwih ayu. Sanajan dheweke kaya bodho, dheweke ora nyebabake iritasi ngguyu
    2. +6
      Agustus 21 2015
      Kutipan saka ALEA IACTA EST
      Sing d.e.b.i.l Kirby ngganggu aku...

      Ayo, ing mratelakake panemume statement punika plus. Tunggul iki sejatine ujar manawa milisi nembak ing Angkatan Bersenjata Ukraina, lan Angkatan Bersenjata Ukraina nembak warga sipil minangka tanggapan. Yaiku, dheweke bener-bener nuduh Angkatan Bersenjata Ukraina babagan terorisme.
      Kita butuh personel kaya ngono - ayo padha terus kerja kanthi semangat sing padha.
  3. + 13
    Agustus 21 2015
    Aku uga ngalahake bojoku amarga aku ora seneng karo bosku ing kantor. ngguyu
    1. 0
      Agustus 21 2015
      Kutipan: Vladimirets
      Aku uga ngalahake bojoku amarga aku ora seneng karo bosku ing kantor.

      Nyuwun pencerahane, apa sampeyan ora seneng karo bos utawa bojo sampeyan?..
      1. 0
        Agustus 21 2015
        Kutipan saka: voronbel53
        ora seneng bos opo bojomu?..

        loro-lorone. nglirik
  4. WAN
    +4
    Agustus 21 2015
    Aku uga lali yen milisi nembak awake dhewe. Dheweke ngalahake kuthane dhewe kanthi tank, es, lsp.
  5. 2C5
    +5
    Agustus 21 2015
    ... dunnah ... kita bisa njupuk menyang negara? Luwih abot...kanggo bela dhiri ngguyu Lan kanthi cara kasebut, ora ana pelanggaran perjanjian Minsk ngguyu
    1. +1
      Agustus 21 2015
      Iku wektu dhuwur! AUGLOSAXICS wis dadi ora sopan! Ora ana sing ngajari penonton iki suwene suwe!
  6. +4
    Agustus 21 2015
    Pranyata pemukiman apa wae sing ana ing garis kontak kaya sandera teroris (APU) kanthi peso ing tenggorokan! Milisi terus nyerang - kita nyerang wilayah pedunung lan warga sipil ... FASCIS!
    1. mihasik
      +3
      Agustus 21 2015
      Kutipan saka mpz
      Pranyata pemukiman apa wae sing ana ing garis kontak kaya sandera teroris (APU) kanthi peso ing tenggorokan! Milisi terus nyerang - kita nyerang wilayah pedunung lan warga sipil ... FASCIS!

      Ora, iki minangka nilai Eropa lan demokrasi Amerika!
  7. +3
    Agustus 21 2015
    Ing kasus kaya mengkono, dheweke kandha, "Luwih becik meneng - sampeyan bakal pinter."

    Ana 10 angger-angger, lan kabeh donya Kristen nyoba kanggo manggon dening wong-wong mau lan mirsani wong-wong mau, lan mung Amerika Serikat sing paling kuat kanggo pepakon iki, mung mbokmenawa amarga "eksklusivitas" sawijining, padha mbusak pretext "NOT" saka commandments. .
    A bangsa Satanists ngédap.
  8. +5
    Agustus 21 2015
    Pimpinan LDPR kudu maca laporan OSCE ing asline!
    Sampeyan kudu kewajiban OSCE kanggo nunjukake ing cathetan kasebut:
    1) ora mung sing ngontrol wilayah sing dipecat lan arah penembakan, nanging uga jarak menyang lokasi ing sisih ngelawan ing arah saka shelling kasebut,
    2) ora ana instalasi militer ing pemukiman shelled
    3) nuduhake ora mung jinis lan kaliber bedhil saka ngendi shelling iki mestine murub, nanging uga sawetara diperlokaké.
    Ora kabeh personel militer ing OSCE ngerti karakteristik senjata sing digunakake.
    Ing laporan sing direkam dening OSCE, ora ana apa-apa sing nuduhake karusakan saka warga sipil dening unit Angkatan Bersenjata Ukraina, lan iki sing kudu ditindakake dening pimpinan lan wakil republik.
    Perlu kanggo mesthekake yen gambar kasunyatan shelling luwih lengkap.
    Aku kaya pracaya sing paling siji wakil saka LDPR bakal maca komentar iki.
    1. +1
      Agustus 21 2015
      Kutipan saka: olimpiada15
      Aku kaya pracaya sing paling siji wakil saka LDPR bakal maca komentar iki.

      Aku seneng percaya yen paling ora siji wakil OSCE bakal maca komentar sampeyan ...
  9. +1
    Agustus 21 2015
    Mungkin mandheg nerbitake alien iki, wetengku lara amarga ngguyu lan ora lucu maneh
  10. +4
    Agustus 21 2015
    Lan sampeyan ngebom Vietnam nganti pirang-pirang taun amarga Self-Defense?

    Sapa sing menehi tembung pikun iki !!! mandheg
  11. +1
    Agustus 21 2015
    Padha dirancang aneh, maksudku anatomi: utomo ends ing tailbone lan ing panggonan iki ana Bunch saka mripat, apa mripat iki ndeleng apa padha ngomong bab. Ketoke, nalika rampasan suku India (ing ngendi kabeh asale), ana wong sing narik mripate menyang bokonge. Lan padha manggon karo kosok iki kanggo dina iki. Sayange kanggo wong lanang, dheweke bakal dadi apik lan seneng. Ketoke, crests uga wis infèksi karo infèksi iki: padha ndeleng apa kedados saka mburi mripat, kang kok padha ndeleng donya minangka omong kosong. Yen ora, padha ora duwe kesempatan, uga, ora ana! Dadi dheweke nguwasani jagad dhewe, ngowahi abad dadi global.
  12. +2
    Agustus 21 2015
    "tumindak pasukan keamanan Ukraina murni defensif" ...

    Iku misale jek kula sing wektu kanggo njupuk langkah-langkah bedhah radikal ... Where liya kita bisa pindhah ??? Lobotomi, mung lobotomi ...
  13. +2
    Agustus 21 2015
    Ayo nutup perusahaan AS ing Rusia utawa paling ora nundha kegiatane! Sawise kabeh, dhuwit sing ditampa dening perusahaan kasebut ing Rusia dadi kanggo ndhukung rezim Poroshenko lan mateni bocah-bocah !!!
    1. 2C5
      0
      Agustus 21 2015
      ... ora mung saka "kampanye" iki, sayangé, opal-liberal nemokake celah kanggo mbukak usaha patungan karo negara liya sing dipimpin dening kasur, kalebu Ugrobia, lan kanthi mangkono, bathi langsung menyang militer utawa "dana umum" kanggo kabeh jinis EGGS ... Ora ana pribadi ing kabeh bisnis ... Aku mikir yen ana hubungane karo perang sing diumumake dening pemerintah kita ing macem-macem "dana kanggo ndhukung demokrasi" jumlah kepercayaan kuwi mung bakal nambah ... http://antikor.com.ua/articles/57038-restorator_savelij_libkin_vladejushchij_n
      eskoljkimi_restaranami_v_odesse_otkroet_kompot_v_moskve
  14. +1
    Agustus 21 2015
    Sayange, kabeh populasi Tang dadi bodho lan brutal nganti ora bisa nemtokake manawa putih lan endi ireng!
  15. 0
    Agustus 21 2015
    Amarga genangan, bajingan kabeh nyritakake babagan Khokhland sing demokratis.
  16. +1
    Agustus 21 2015
    Yen GDP ora setuju karo Merkel lan Hollande ing wulan Februari, ayam jago Departemen Luar Negeri ora bakal kluruk maneh! Minsk ora apik kanggo kita!
  17. 0
    Agustus 21 2015
    Sawetara ilmuwan politik AS ujar manawa umat Katolik Amerika pancen BODO, mula umume percaya karo "dina utangan" lan "perang suci" Kristen karo Muslim (Irak, Iran, Suriah, malah Arab Saudi, lan liya-liyane. tentara Iblis)! Minangka asil saka kamenangan final saka Kristen, loro sing urip lan wong mati bakal munggah swarga bebarengan menyang Kratoning Allah, lan padha bakal seneng!!!
    Mulane, Rusia, ndhukung Irak, Iran, Suriah, kanthi bantuan media, gampang ditugasake menyang kamp "musuh" dening mungsuh No. 1, 2, 3 !!!!
  18. 0
    Agustus 21 2015
    Sapa maneh sing kudu disalahake?
    Mesthine wong-wong iku wong sing rukun.
    Lan Rusia minangka "negara sing paling agresif."
    Departemen Luar Negeri bisa ditebak, mula ora kuwat lan bodho wassat
  19. 0
    Agustus 21 2015
    Crita lan crita Departemen Luar Negeri babagan agresi Rusia lan "separatis" kaya balsem kanggo jiwa Parashenka, tatu dening alkohol, lan dheweke siap mlumpat metu saka kulit kanggo mbuktekake kasetyane marang para juru crita iki ...
  20. +3
    Agustus 21 2015
    "Tanggepan" sing apik banget, njupuk ing wong tuwa lan wilayah omah. Mung ing semangat AS. Medeni perang karo milisi, nanging Mbah ora mangsuli.
  21. +4
    Agustus 21 2015
    Matthew Lee nggoleki ngendi?
    1. 0
      Agustus 21 2015
      Matthew Lee nggoleki ngendi?


      Miturut cara, ana sing wis suwe ora katon utawa krungu saka Lee ...
  22. 0
    Agustus 21 2015
    Departemen Negara minangka kerajaan ngapusi lan diare demokratis.
  23. 0
    Agustus 21 2015
    Inggih rampung! sinau. Iki minangka conto propaganda sing ngapusi nanging nyerang kanggo nggayuh tujuan kanggo ngrusak mungsuh. Kaya Goebbels.
    Nanging sapa sing ngalangi kita nggunakake pendekatan iki? Utawa kita isih durung metu saka posisi tumungkul ing ngarepe sing duwe. Lan kita wedi nesu malah luwih. Kita medeni dheweke supaya dheweke ora dianggep bodho.
    Contone, sapa sing mbiayai ISIS lan kabeh kelompok radikal ing donya? Apa sing ora jelas? Sanajan ora langsung, liwat wong liya, dumunung ing permukaan. Lan kita meneng utawa ora kuwat bleating babagan sawetara monarki.
    Ayo para pengrajin propaganda palsu saiki dadi meneng utawa nggawe alesan. Posisi loro kasebut kalah.
    Lan saiki kita ana ing posisi iki!
  24. +3
    Agustus 21 2015

    "Elf cahya" ora ngerti, dheweke wis biasa ngebom kabeh wong nganggo napalm lan kabeh demi shitcracy
  25. 0
    Agustus 21 2015
    Carane hiasan, carane "diplomatik". Asu, cepet babaran. Sawise sampeyan ora ana intelektual babar pisan nangis
  26. +1
    Agustus 21 2015
    Iki carane Jerman fasis "mbela" dhewe kanthi dhukungan saka para pengikut Bandera!
  27. +3
    Agustus 21 2015
    Damn - ora ana tembung. Sampeyan kudu ngenalake istilah internasional sing nduwe ciri kawulo mutlak - "Bebener Amerika."
  28. +2
    Agustus 21 2015
    Iku bab sing padha. Lavrov lan Zakharova kudu sabar apa?
  29. 0
    Agustus 21 2015
    Duh, Gusti! Lan aku, naif, pracaya ngelawan!
    Inggih, Departemen Luar Negeri wis "mbukak" mata saben wong, matur nuwun!
    Wedhus-wedhus mambu, lara omong kosong!
  30. +1
    Agustus 21 2015
    Kutipan saka Shooting
    Ana 10 angger-angger, lan kabeh donya Kristen nyoba kanggo manggon dening wong-wong mau lan mirsani wong-wong mau, lan mung Amerika Serikat sing paling kuat kanggo pepakon iki, mung mbokmenawa amarga "eksklusivitas" sawijining, padha mbusak pretext "NOT" saka commandments. .
    A bangsa Satanists ngédap.


    Nanging ing kertas ijo, sing diarani dhuwit, ana tulisan - "IN GOD WE TRUST".

    Miturut cara. Sajarah munculé prasasti iki uga menarik:

    Ukara "In God We Trust" wis muncul ing dhuwit Amerika wiwit taun 1963, sanajan asal-usul tembung kasebut luwih maju.

    Miturut cathetan Departemen Keuangan, ing taun 1861 Pendeta M.R. Watkinson, mentri Pennsylvania, nulis marang Sekretaris Keuangan Salmon P. Chase, nyuwun marang dheweke yen dhuwit recehan anyar kudu kalebu "pengakuan marang Gusti Allah sing Maha Kuwasa". Chase kepincut banget karo layang Watkinson sing njaluk US Mint kanggo ngembangake semboyan kanggo nguatake fokus agama negara nalika jaman Perang Sipil.

    Ing tanggal 22 April 1864, Kongres nglakokaké undang-undang sing mbutuhake dhuwit recehan siji sen, rong sen, lan telung sen kanggo ngemot ukara "In God We Trust."

    "Undhang-undhang sing ngidini motto iki dicithak ing dhuwit kertas teka ing 1955," ujare Claudia Dickens, juru bicara Biro Pencetakan Amerika. Ing taun 1956, Kongres nglapurake undang-undang sing nggawe tembung "In God We Trust" minangka motto nasional resmi Amerika Serikat.

    Aku tansah nganggep pitenah iki. Lan ora mung aku:


    Nanging, ing pirang-pirang taun, wong-wong wis nentang anané motto agama ing mata uang nasional. Presiden Theodore Roosevelt, ing layang diterbitake ing New York Times ing taun 1907, ngandika sing ngarsane motto kuwi ing dhuwit recehan rampung khayal, lan mbok menawa malah pitenah.

    "Perasaanku dhewe babagan perkara iki ana hubungane karo kapercayanku, amarga aku percaya yen nglebokake frasa kasebut ing koin utawa nggunakake kanthi cara iki ora mung ide sing ala, nanging uga cilaka sing diarani positif, nyatane, ora sopan. sing wewatesan karo sacrilege." , wrote Roosevelt.

    Ing taun 1970, ana tuntutan hukum pisanan kanggo mbusak semboyan saka mata uang nasional, nanging Pengadilan Banding Distrik mutusake yen "nggunakake motto iku patriotik lan perayaan lan ora ana hubungane karo sponsor agama saka pemerintah."

    Wiwit iku, kasus iki wis bola-bali mbantah ing pengadilan federal, nanging ora ana apa-apa.
  31. +3
    Agustus 21 2015
    Nalika "Rusia tangi saka turu"? Suwene sampeyan bisa ngidinke? Cepet nganti tomat, supaya urip katon kuwalik!Bodho, tukang ngapusi! Lemah metu nganggo visor sing mbukak?!..
    1. 2C5
      0
      Agustus 21 2015
      ...Yen ora! Mesthi wae ora kuwat ... luwih demokratis lan luwih aman kanggo ngganggu kabeh wong lan kabeh saka jaban rangkah, lan uga kanggo nyurung kepala kosong sing beda-beda ... Balts lan ... wong lan ngedol kanggo greenbacks Tanah kelairan ... Nanging padha njaluk tanah air? Padha ngumbara ngubengi planet (kaya Mishiko) kaya wong sing ora duwe omah, liwat tong sampah kanggo nggoleki botol, dheweke ngedol awake dhewe sing paling apik lan ngiklanake marang sing tuku nalika dheweke bisa mbayar, lan yen dhuwite entek, ya wis. , dear, rapat kita ana kesalahan ... kaya "Vava, iki Lyalya! Apa sampeyan bisa mbayangno, Yakin nilar uripe lan dheweke lan aku mabur menyang Crimea.." kanggo sing ngelingi lan ngerti maksudku ...
  32. 0
    Agustus 21 2015
    Cidra, sinis t.v.a.r.i.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"