Yunani milih panggantos kanggo Tsipras

26
Dina sadurunge, Perdana Menteri Yunani Alexis Tsipras mundur, makili partai Syriza, sing menang ing pemilihan parlemen pungkasan. Sajrone pidato ing televisi, dheweke ngandhani wong Yunani babagan keputusane, lan uga ngusulake pemilihan awal ing 20 September. A fragmen teks pidato Tsipras mimpin Kantor Warta Athena:

Aku ngumumake yen aku lan kabeh Kabinet Menteri mundur. Sampeyan maneh kudu mutusake apa kita bisa nerusake kabijakan lan dalan sing wis ditindakake nalika negosiasi karo kreditur. Sampeyan kudu mutusake apa sampeyan menehi mandat liyane. Sampeyan mutusake.

Pamrentah kita wis berjuang kanggo mesthekake yen panjaluk keras para kreditur duwe pengaruh sing luwih sithik ing urip warga biasa. Pamrentahan sadurunge nindakake upaya kanggo nyukupi panjaluke para kreditur, sing ndadekake negara ngalami kahanan sing angel banget.



Sawise Tsipras mutusake mundur, Presiden Yunani Pavlopoulos arep ngusulake menyang tengah-tengen (partai Demokrasi Anyar Vangelis Meimarakis) kanggo mbentuk kabinet menteri anyar.

Elinga yen Kabinet Menteri Tsipras miwiti referendum, nalika wong Yunani nentang pemenuhan syarat-syarat kreditur. Nanging, ing pungkasan, Tsipras kudu njagong maneh karo kreditur ing meja negosiasi lan nepaki bagean saka panjaluk sing diajukake dening wong-wong mau.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

26 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 17
    21 Agustus 2015 08:04
    Dadi Tsipras diunekake ing tekanan saka anggota senior Uni Eropa lan ora bisa nglindhungi wong Yunani, nanging mula apik banget!
    1. +3
      21 Agustus 2015 08:18
      Guess kaping telu sing ngandika fu kanggo Tsipras.
      1. +9
        21 Agustus 2015 08:46
        Kamulyan kanggo Herostratus ...
        Rong ewu taun wis liwati, lan Herostrati ing Yunani lan ing donya, iku ora ilang ...
        Lan saiki kita ndeleng kepiye kabeh diwiwiti ... Wong-wong Yunani, sing dipimpin Tsipras lan Varoufakis, nglawan Yunani nglawan pendhudhukan negarane dening "EU" lan wong-wong padha ngetutake dheweke ora ngerti yen dheweke bakal dipateni. padha "EU" ... Varoufakis pisanan competently mbalek adoh saka "kampanye mardika" lan banjur Tsipras caved ing, utawa rodo, caved ing kabeh negara ing EU. wassat Saiki Tsipras nglambai marang wong Yunani kanthi tembung
        -Sapa sing lulus? Aku lulus? Ora ngucapke matur nuwun! Aku mung ora kasil! Aja bingung konsep ...
        Ana anggepan sing Yunani padha umume dikembangke, kroso sing kraman nyata bakal break metu ana marang anggota EU, Merkel lan Co mung nyebul Yunani sadurungé, nalika ngarahake bledosan ing arah padha needed karo bantuan saka kuwi "Wong lan Co. Odious" - Tsipras lan Varoufakis. Endi Yunani saiki? Tengen ing ... Ing wektu sing padha, EU, kaya-kaya, ora lorong, padha ngomong iku pilihan sampeyan. Wong-wong Yunani takon dhewe lan ya, mung saiki sampeyan bakal plow kaya dikutuk kanggo menehi kita silihan.
        Bravo Merkel & Co! Clap-clap-clap. Tsipras saiki bakal diarani kanthi jaminan 100% ing Yunani "Tsipras-Gerostrat" misuwur kanggo kurang ajar ... Herostratus paling diobong siji candhi Artemis marga saka kamulyan, lan Tsipras sijine r ... ing ngarepe EU kabeh negara lan saiki nggawe pena ... Ing setahun, goleki Tsipras , nang endi wae ing Stanford utawa Universitas Chicago, ceramah kanthi tentrem, "30 Serebryannikov" dheweke bakal nampa ...

        P.S. Miturut cara, kabeh sing kita deleng minangka conto liyane babagan carane wong / negara bodho (sanajan patriotik) dikembangake. Beradab/gentlemanly Eropah? Wahahahaha! Aja ngece sandalku... ngguyu ngguyu ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
    2. + 11
      21 Agustus 2015 08:21
      Panginten - wong, ternyata - dadi-dadi ...
    3. +3
      21 Agustus 2015 08:27
      Mratelakake panemume, wong Yunani mung nduweni kekuwatan nominal, sing ngupayakake kabijakan independen - iki kolonel ireng!
    4. +3
      21 Agustus 2015 08:30
      Mulané Tsipras dibuwang ing tekanan saka anggota senior EU lan ora bisa nglindhungi Yunani, nanging carane ayu iku kabeh wiwit!
      Geyropa sijine kontol ing jeruk ...
      Jeruk iki ing Yunani dibuwang ing tong sampah kanthi ton ...
  2. +8
    21 Agustus 2015 08:10
    Hmm, kacau, sing! Utang lan migran ... iki atmosfere! Nalika ibu maratuwa ngerti yen pensiunan Yunani nampa 1000 euro, dheweke ngetokake seri epithet kasebut, nggunakake ekspresi idiomatik! belay Lan, iki minangka guru sing diajeni saka Rusia, RSFSR kudu disalahake (konsep sing beda-beda). Ing wektu sing padha, arah banding kasebut ambigu: saka Gorbachev nganti Medvedev! Inggih, paling ora dheweke ora ndemek Tsipras ... wong 78 taun, nanging, aku setuju karo dheweke! ya
    1. +1
      21 Agustus 2015 08:15
      Kutipan: ALABAY45
      Hmm, kacau, sing!

      Ya, Yunani duwe siji cara metu - referendum, metu saka EU, gabung karo Rusia. Lan minangka asil ... sirah ... recourse uga, everyone mangertos.
    2. +1
      21 Agustus 2015 08:53
      Kutipan: ALABAY45
      sing pensiun Yunani nampa 1000 euro, seri epithet kuwi, nggunakake ungkapan idiomatic, marang metu!

      Nyuwun Supaya kita bisa nggawe pensiun saka 1000 euro saben, mung dhuwit ora bakal cukup kanggo dangu lan kabeh program pembangunan kudu curtailed, banjur kaya Yunani bakal ngalahake rebana lan nari watara IMF lan EU, menehi dhuwit?
      1. +1
        21 Agustus 2015 09:08
        Iki sing ngganggu aku uga! Pancen, nalika isih enom, kita, wong Rusia, ora bisa entuk pensiun sajrone "masa kerja"?! Pensiun Jepang nyewa kapal pesiar, wong tuwa kita luwih elek?! Sanajan, ndeleng hari Ulyukaev, Kozak, Shuvalov lan "iPhone minibrutal", sampeyan bakal ngerti yen kita kabeh dadi "departemen sepatu" ... Rogozin mung ora disamak, suwene?! recourse
        1. 0
          21 Agustus 2015 09:37
          Kutipan: ALABAY45
          Iki sing ngganggu aku uga! Pancen, nalika isih enom, kita, wong Rusia, ora bisa entuk pensiun sajrone "masa kerja"?! Pensiun Jepang nyewa kapal pesiar, wong tuwa kita luwih elek?!

          ngguyu Apa kita bisa, mung wutah populasi kudu kuwat lan dana pensiun kudu entuk dhuwit, lan ora nglampahi incomprehensibly ngendi. Dana kasebut disimpen ing kono lan kabeh dikumbah dadi dolar utawa euro utawa dilebokake ing kanthong, tinimbang investasi sing kompeten ing saham perusahaan berkembang utawa perusahaan sing janji.
          ps Mratelakake panemume, uga perlu kanggo ngenalake pajak progresif, amarga wong sing duwe 10 ewu / sasi - 1300 sensitif, lan wong sing duwe yuta / sasi - 130 ewu iku rada kesel. Lan gaji pejabat lan wakil kudu diikat karo upah minimum kanthi multiplicity tartamtu (10-20-max. 30)
          1. 0
            21 Agustus 2015 14:18
            Apa saham ing dana pensiun? Apa sampeyan pengin dheweke ditutupi cekungan tembaga sanalika bisa? Aset banget beboyo. Umumé, aku seneng ngukum pasar saham lan ngirim kabeh sedulur finansial menyang produksi lan ilmu pengetahuan. Kita ora butuh. Lan kita butuh siji dana pensiun - negara. Ora perlu nomer bank liar ing Rusia, nanging siji, nanging normal, nanging ing produksi lan perdagangan, sebaliknya, kompetisi dibutuhake.
        2. +2
          21 Agustus 2015 10:42
          "Rogozin siji-sijine ora disamak, nganti suwe?!"
          Ora cukup srengenge kanggo cangkir dheweke ... Jembar banget.
        3. 0
          23 Agustus 2015 12:14
          Kepriye pegaweane Jepang mung ngipi elek kanggo wong Rusia, cuti taunan rata-rata 5 dina ....
          Inggih, Tsipras, ketoke, nemokake pancing kanggo dheweke, amarga dheweke "ditinggalake" kanthi cepet ...
  3. +6
    21 Agustus 2015 08:13
    "Ana sawetara kekerasan nyata, mula ora ana pimpinan." V.S.Vysotsky
  4. +6
    21 Agustus 2015 08:14
    Yunani milih panggantos kanggo Tsipras

    Bojone wis milih pengganti, saiki giliran negara. Kalah kronis iki Citrus
  5. +3
    21 Agustus 2015 08:20
    Ora ana sing bakal ngucapake tembung apik marang politisi sing korup iki. Dheweke mung pengkhianat.
    1. +1
      21 Agustus 2015 08:45
      Aku ingat ditty:
      Kum mangan timun
      lan ngandika karo glepung
      “Bapak kita ternyata
      dudu bapak, nanging su ... yu!
  6. +3
    21 Agustus 2015 08:25
    Tsipras nindakake kabeh sing dijanjekake, nanging marang financiers EU - dheweke lanang. Lan masalah utang Yunani 300 milyar durung rampung. Nganti saiki, dhuwit iki meh dicekel dening bank-bank ing Jerman lan kreditur liyane ing Yunani minangka silihan. Masalah bali. Ekonomi donya ana ing badai, lan mulane CIA lan NATO cepet-cepet nylametake! Aku kaya kanggo mikir sing Putin lan Co. ngerti iki luwih apik tinimbang kita.
  7. +2
    21 Agustus 2015 08:26
    Moor wis nindakake pakaryane. Moor wis ilang...
    1. +6
      21 Agustus 2015 08:32
      kentut ing genangan?
    2. +3
      21 Agustus 2015 08:54
      Pancen bener. Tsipras ora bakal bisa menyang "premiership" tanpa persetujuan saka Fritz lan Toad Eaters. Tugase kabeh yaiku "alus" ngedhunake wong Yunani, tanpa konsekuensi revolusioner, kanggo mbatalake komunisme "pensiun" Yunani lan akeh barang sosial liyane, sing ditindakake kanthi apik. Bener, sawetara pangguna forum pinter nulis babagan iki sadurunge - "Cossack salah ditangani ..."
  8. +5
    21 Agustus 2015 08:28
    Wong Yunani urip kanthi utang, nanging freebie rampung lan wektune kanggo mbayar tagihan. Lan ora pengin! Iku kaget yen wektu iki Rusia ora nguripake gulu kanggo "sadulur ing iman". Lan carane padha wanted! Pinjaman EU anyar kanggo Yunani tegese pungkasane negara sing berdaulat lan transformasi dadi ora preduli sing (kreditor utama) protektorat ... Inggih, dheweke ora bakal ngluku lan ngencengi sabuk ing kringet alis, mbayar utang!
  9. +6
    21 Agustus 2015 08:28
    Musike ora suwe, Tsipras ora nari!
  10. +1
    21 Agustus 2015 08:29
    lan perang bakal tanpa allies, minangka tansah
  11. +4
    21 Agustus 2015 08:29
    Ya, dheweke cepet-cepet nglebokake tenggorokan ing Brussels. Wong lanang mikir yen dheweke bakal ngusir kabeh wong lan ngarahake negara kasebut, nanging ora, dheweke njupuk wong Yunani dadi pincer sing apik lan mbengkongake maneh. Dheweke wis wani ngumumake mundur, sanajan dheweke nindakake kanthi apik, yen ora, dheweke mesthi dikunjara nganti pungkasan masa jabatane.
  12. +2
    21 Agustus 2015 08:29
    Tsipras dadi Cossack sing salah ditangani supaya Yunani ora nyingkirake utangan lan EU ora bakal dikirim!
  13. +3
    21 Agustus 2015 08:33
    Jeruk, dheweke jeuk, nanging ing wiwitan dheweke nyebut awake dhewe minangka beban, dheweke mung menek ora menyang kothak, nanging menyang bokong.
  14. + 10
    21 Agustus 2015 08:35
    Kaping pisanan, kabeh iki katon ora cocog karo Yunani.
    Ya, wong Yunani banget ora puas karo Uni Eropa, ana masalah.
    Nanging Eropa kayane wis main game.
    Ace ditarik metu saka lengen klambi - Tsipras, miturut slogan "bener" teka menyang daya, lan banjur, miturut omongane uwong ing pangaribawa saka kahanan, prakteke mbuwang wong-wong sing milih wong.
    Paling ora saka njaba katon kaya iki.
    Nanging sing paling awon yaiku dheweke nindakake perkara sing padha karo kita, lan kita ora weruh log ing mripat kita dhewe!
    Ing kene Ulyukaev, kanthi serius, nyanyi yen ruble bakal ngetutake fluktuasi rega minyak, yen ekonomi saya mudhun maneh, sanajan sewulan kepungkur dheweke ngumumake yen ngisor wis tekan.
    Sampeyan kudu ngerti sapa sing kuwasa, sapa sing teka lan kanggo apa.
    Sing. sampeyan kudu paling ora kasengsem ing politik negara, yen ora politikus bakal jancok sampeyan.
    Lan ing ngisor iki yaiku Ulyukaev sing kuwasa (sanajan ing pasuryane diwaca yen dheweke bodho), Nabiulina (ing pasuryan nalika dheweke nglaporake menyang PDB - apa wae sing disenengi ... kaya sing sampeyan ucapake ...), Gref (klan Chubais), Shuvalov karo deklarasi penghasilan kiwa (kanca saka Abramovich lan Mamut), Dvorkovich (karo diploma saka Universitas Duke, California Lor, maca agen Amerika), lsp. lsp.
    Nalika wong milih daya, padha pracaya ing slogans, mesthi, teknologi brainwashing massa bisa kanggo kebekan, nanging sadurunge voting, sampeyan bisa nyoba kanggo tokoh metu sing sapa?
    Iki sing dadi taruhan.
    Wong wis diwulang dadi konsumen, diwulang - kenapa sampeyan kudu ketegangan otak, milih sing ..., pilihan luwih, luwih jujur, luwih ayu, mabur ing kapal selam, lsp.
    Lan sampeyan mung kudu ngevaluasi tumindak.
    Punika Ulyukaev padha sing nindakake kanggo wutah saka ekonomi?
    Apa sing ditindakake dening pamrentah DAM kanthi sakabehe?
    PDB wis kuwasa 15 taun, apa wis rampung?
    Stalin mbangun maneh negara kasebut kanthi cepet sawise perang paling angel ing sejarah!
    Umumé, makna pesen kasebut yaiku kita ana ing posisi sing ora luwih apik tinimbang wong Yunani, kita mung duwe NEGARA PALING KAYA ING DUNIA kanthi SUMBER, lan dikelola dening Ulyukaevs, Nabiulins, Dvorkoviches, Shuvalovs ...
  15. +2
    21 Agustus 2015 08:37
    Padha nyuwil kanca ing Eropah, Aku panginten sing bakal pindhah menyang mburi karo wong.
  16. +2
    21 Agustus 2015 08:40
    Jilid ...... b .. l kabeh wong, luwih dhisik, dheweke ngedhunake bangsane, dhasar padha ngomong babagan wong Yunani, bangga, mbrontak, lan ing kene iki Tsipras sial, siji sing jelas, V.V. Putin kita mung duwe "PATUL", ngandika, iya.)))))))))))))))) apik Sepisan maneh aku yakin.
  17. +2
    21 Agustus 2015 08:43
    Kutipan saka: olimpiada15
    Dadi Tsipras diunekake ing tekanan saka anggota senior Uni Eropa lan ora bisa nglindhungi wong Yunani, nanging mula apik banget!


    Sepisan maneh, paribasan kasebut dikonfirmasi: Tryndet aja gulung tas.
  18. +1
    21 Agustus 2015 08:57
    Ah, wong Yunani. Siji judhul. Pimple ing awak EU. Inggih, padha squeezed metu. Apa kokwaca bab mau. Wong gemblung, negara gemblung....
  19. 0
    21 Agustus 2015 10:11
    Miturut cara, sing ana wong milih soko. Padha milih metu, lan milih ing referendum, nanging isih bab sing padha maneh, bunder ganas.
  20. 0
    21 Agustus 2015 12:00
    Keturunan saka Hercules lan Achilles diunekake, nanging carane nyanyi, apa fabel Aesopia sing disiarake :-):-):-)
  21. 0
    21 Agustus 2015 12:25
    Inggih rampung! Dheweke ngiyanati wong-wong, nggabungake Yunani, nggawe negara kasebut minangka pelacur pungkasan ing AS lan Uni Eropa, lan wektune pipis ...
  22. 0
    21 Agustus 2015 14:26
    Ing asas, yen wong Yunani ninggalake EU, banjur kabeh bakal bisa metu. Nanging padha mutusaké kanggo ngluwihi mlumpat menyang bolongan utang.
    Kanggo Rusia, iki ora dadi ala, anggere ana krisis ing Kulon, dheweke ora duwe dhuwit kanggo nambah tekanan marang kita.
  23. uri
    0
    21 Agustus 2015 16:08
    Kutipan: MATROSKIN-53
    Inggih rampung! Dheweke ngiyanati wong-wong, nggabungake Yunani, nggawe negara kasebut minangka pelacur pungkasan ing AS lan Uni Eropa, lan wektune pipis ...


    Sampeyan kelalen tahap penengah, nanging penting banget "sijine sepotong ing kanthong sampeyan" minangka hadiah saka Merkel
  24. 0
    21 Agustus 2015 16:54
    Kinder Surprise wis nindakake tugase, saiki sampeyan bisa entuk bathi.
  25. 0
    21 Agustus 2015 18:38
    Sayange, aku rumangsa wong lanang. . . . . . .

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"