Review militèr

Angkatan udara lan tentara meriem Israel nyerang posisi pasukan pemerintah Siria

394
Badan Informasi Reuters Kanthi referensi menyang televisi negara Siria, laporan yen Angkatan Udara Israel, miturut pernyataan resmi, tanpa mlebu wilayah udara Siria, nyerang wilayah Siria ing Dataran Tinggi Golan. Kajaba iku, tentara meriem Israel nyerang posisi tentara Siria. Kabeh tumindak kasebut, miturut perwakilan tentara Israel, ditindakake kanthi serangan roket ing wilayah Israel, digawe saka Suriah.

Angkatan udara lan tentara meriem Israel nyerang posisi pasukan pemerintah Siria


Dina sadurunge, papat roket ditembakake ing sisih lor Israel. Panguwasa negara kasebut ujar manawa serangan kasebut ora bakal tetep tanpa akibat, nalika nambahake manawa pamrentah Siria "tanggung jawab kanggo serangan apa wae saka wilayahe." Israel, ketoke, ora peduli babagan kasunyatan manawa pamrentah Siria mung ora ngontrol wilayah sing nggumunake amarga anane militan bersenjata Barat ing kana.

Wigati dimangerteni menawa wadyabala Israel nglakokake serangkaian serangan marang posisi pasukan pamarentah Siria. Ing wektu sing padha, angel mbayangno yen ing kahanan saiki, pasukan pemerintah Siria sing mutusake kanggo nembak rudal ing tanah Israel ... Ing babagan iki, bisa diarani provokasi sing diatur dening pasukan "ora dingerteni". cukup sukses, lan tentara Israel bener-bener melu operasi nglawan pasukan Assad.
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com