Medan Perang 2015 (Bagian 1)

23
Aku nggawe debut ing situs kanthi esai foto cilik babagan Festival Medan Perang sing ditindakake taun iki. Aku pisanan ngunjungi lan aku ora getun babar pisan.

Tachanka


SVT + Mosinka ... Bersenjata!


Sad soldaten


lagi diajukake


Surveying paprangan


Ing latar mburi "jaran perang" sing


uga diajukake


Scout mobil drive


Ora cukup turu


Apa Jerman tanpa bir


Bebarengan karo prajurit Perang Donya II ana detasemen cilik G-I Amerika sing wani saka Perang Vietnam.


Inggih, langsung poster-Hollywood


Sekutu ing pawai


Klompok kanca saka Luftwaffe


pitungan DShK


"Chervona Ukraina"


Sadurunge perang


Adoh kiwa - bumbu!


Saka program festival tanggal 9 Agustus, aku bisa ngunjungi 2 rekonstruksi: "Perang ing Normandia" ing lapangan cilik lan "Zeelow Heights" - ing sing gedhe. Ayo dadi miwiti karo Normandia.

Sekutu ing serangan


Lapangan mau mboko sithik mendhung karo kebul.


Lan multi-warna


Pati wong Inggris


Kanthi dhukungan saka "Ganomag", Jerman pindhah ing counteroffensive


Ngati-ati skydivers


Vorwarts!
[/ center]

Paprangan rampung kanthi kamenangan Wehrmacht lan para penonton, kaget dening tembak lan bledosan, ditutupi bumi, karo pasir ing untune, nanging isih marem, weruh saka reenactors karo keplok. Ana sepi sedhela ing Medan Perang.

(Lajengipun)
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    Agustus 24 2015
    Cantik, spektakuler. Lan kenapa Wehrmacht menang? ... Tembak! ngguyu
    1. +6
      Agustus 24 2015
      Inggih, sawise kabeh, carane padha tekan Moscow. )
    2. +4
      Agustus 24 2015
      Kutipan saka Grad
      Kenapa Wehrmacht menang?

      Iki isih kaping 41 ... kira-kira ana kelanjutane ing bagean sabanjure.
      1. +1
        Agustus 24 2015
        Iki Normandia lan kamenangan lokal liwat Anglo-Amerika. Banjur bakal ana ... Seelow Heights!
    3. +1
      Agustus 24 2015
      sekutu, mbok menawa ngguyu
      1. +4
        Agustus 24 2015
        Iku misale jek kanggo kula sing bagéan saka pirsawan seneng sing allies dikalahaké lol
        1. +2
          Agustus 24 2015
          Eugene, ucapan selamat kanggo debut sing sukses, foto - KELAS! Kaya-kaya aku wis ana dhewe. apik
          1. +2
            Agustus 24 2015
            Matur nuwun banget ombenan
  2. +3
    Agustus 24 2015
    Gambar sing cetha lan apik banget.
  3. +4
    Agustus 24 2015
    Pengarang plus. Foto apik. Aku seneng foto karo koki Jerman.
  4. +4
    Agustus 24 2015
    Sugeng ndalu, debut karangan foto sukses..!Gambar apik banget.. menarik..
  5. +2
    Agustus 24 2015
    Pilihan sing keren.
  6. +1
    Agustus 24 2015
    Matur nuwun kanggo foto sing menarik.
  7. +2
    Agustus 24 2015
    Kredit kanggo photographer karo plus. Pilihan gambar sing apik banget. Ora picturesque, wong nyata.
  8. +1
    Agustus 24 2015
    Uga rampung wong lanang kanggo nindakake iki! apik

    "Wektu ora duwe kekuwatan kanggo kabeh sing kita alami sajrone perang," ujare Marsekal, "lan wong-wong sing nate ngalami pacoban gedhe, bakal terus entuk kekuwatan saka kamenangan iki."

    Georgy Konstantinovich Zhukov
  9. 0
    Agustus 24 2015
    nuwun sewu aku ora bisa melu, trip iki dibatalake ing wayahe pungkasan
  10. +3
    Agustus 24 2015
    Matur nuwun! "Jerman" karo bir mung apik banget!
  11. +4
    Agustus 24 2015
    Ana ing Mamaev Kurgan ana rekonstruksi liyane "Padha perang kanggo Motherland".
    "Tanker Jerman" entuk paling akeh - wong-wong mau ngipat-ipati kanthi tenang lan janji sabanjure mlebu lapangan kanthi pratandha "kita dudu SS" - amarga masarakat tansah semangat kanggo njupuk gambar karo "SS" ...
  12. +3
    Agustus 24 2015
    Nang endi wae... ;-)
    1. +1
      Agustus 24 2015
      Aku elinga jenderal (dilakoni dening sarwa Nikolai Gritsenko), karo kang nitih ing Sepur Stirlitz:

      Kita padha tindakake pesenan. SS dibakar. We - perang.
  13. +1
    Agustus 24 2015
    Kabeh banget spektakuler lan menarik. Siji-sijine perkara sing nggumunake yaiku peralatan sing langka ngobong sumber daya sing pungkasan lan sithik babagan iki. Sampeyan bisa njahit seragam, nanging sampeyan ora bisa ngelas tank lan mobil anyar ... lan sampeyan ora bisa mlayu kanggo spare parts (yen kita pengin ngreksa keaslian).
    1. +1
      Agustus 24 2015
      Inggih, sampeyan salah ... kabeh sing ditampilake uga dipulihake dening para penggemar ... asring saka reruntuhan lengkap lan mesthi ora obah. Dadi siji kudu bungah kanggo "urip kapindho" saka teknologi legendaris.
  14. 0
    Agustus 24 2015
    Where ana "poster Amérika, karo telpon." Bentuk kanthong kasebut kaya seragam Kanada.

    Lan ing ngendi parachutists ati-ati. Siji-sijine sing duwe parasut yaiku bentuk helm. Lan kabeh katon.

    Nanging, foto-foto kasebut apik banget.
    1. +1
      Agustus 24 2015
      Inggih ... minangka ngandika - kanggo apa aku tuku - kanggo sing aku ngedol Nyuwun

      Babagan paratroopers - dheweke nerangake dhewe, fokus khusus ing helm, bisa uga ora nganggep awake dhewe kaya ngono ...
      Lan "poster" - ing kene aku dudu "Kopenhagen" eseman
  15. 0
    Januari 6 2017
    Inggih, dheweke ora ngombe, ora nyuntikake, sampeyan bisa ndeleng ing raine. Iki kudu disambut. Nanging reconstructions iki mung kapentingan kanggo peserta. Pitakonan mung, kenapa wong Jerman asli ora diundang? Mesthi wis fraternized karo wong-wong mau ing pungkasan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"