Wektu kanggo mulih

30
Serangan teroris ing Tunisia nggawe rame banget, sanajan kedadeyan kaya iki mesthi bakal kelakon. BV modern digandhengake karo perang, kekacauan, ekstremisme lan ... karo pariwisata lan rekreasi. Loro pesawat non-intersecting. Mesthi dadi perasaan sing nyenengake: ngombe koktail ing pesisir Teluk Persia sing modis, Segara Abang, Mediterania kidul lan wétan, nyadari yen mung atusan, lan kadhangkala puluhan kilometer adoh saka sampeyan, padha dipotong lan dipateni. . Nanging sampeyan, dear ing saben pangertèn saka tamu, iki ora badhan - inang njamin sing safety ndhuwur kabeh, malah ndhuwur layanan bintang lima. Ya, kaya turis sing mati ing Tunisia. Dadi ngomong babagan wilayah iki minangka papan istirahat, lan luwih akeh, papan panggonan permanen, paling ora tanggung jawab kanggo wong sing ditresnani ...

Turki, Mekkah pariwisata Rusia, nulungi mungsuh Assad kanggo nembus wilayah Siria, saiki ngerti yen kadhangkala dheweke bali. Lan dheweke bakal bali kanthi jumlah sing tambah akeh, amarga pengin mangan, lan bagean Siria sing dadi tanggung jawabe rusak, banjur wong-wong jahat lan tekad saka CAA. Kajaba iku, kontradiksi karo Armenia, Yunani, Kurdi ing njero lan njaba negara durung diilangi, hubungan antarane Kemalis lan neo-Ottoman saya tambah.

Mesir wis revolusi oranye dhewe sawetara taun kepungkur, banjur counter-revolusi, periodik ana jeblugan sosial, masyarakat dipérang. Ing Semenanjung Sinai, cedhak banget karo resort, teroris, pemberontak lokal utawa penyelundup nggawe awake dhewe dirasakake.

Monarki Teluk manggon ing jinis oasis kesejahteraan, didhukung dening petrodollar. Yen dheweke ora main geopolitik, ora bakal ngrancang tanggane, dheweke bakal duwe kesempatan sing luwih apik kanggo ndawakake urip sing kepenak lan ora seneng. Dheweke ngunggahake ISIS, ngobong semut Yaman, lan suwe-suwe lan kanthi seneng narik kumis macan Persia. Ing konfrontasi langsung karo pasukan kasebut, meh ora mungkin para raja tetep kuwasa, kanthi kabeh akibat ...

Aku ora pengin negara-negara iki duwe masalah sing padha, mung ana sawetara pasukan sing sengaja ngrusak negara-negara ing wilayah kasebut. Ana conto Libya, Irak lan Suriah, apa wae bisa ...

Umumé, jagad iki bubar dadi ora aman, ora stabil. Pranyata meh kabeh wilayah ing donya duweni potensi mbledhos, saben negara ing donya nduweni kontradiksi internal dhewe sing ngancam bakal nyapu cara urip sing biasa, nyaman lan nyaman.
Eropa Lawas ... Petinju Rusia sing kondhang (ora nganggo kacamata - nerd), meh ing wayah awan diantemi nganti bubur ing subway kutha Jerman. Ing koran "Olahraga - Ekspres" kasebut ing kesempatan iki yen kejahatan jalanan saya tambah akeh ing Jerman. Iki disambungake, kaya aku ngerti saka artikel kasebut, kanthi tambah akeh migran ... Lan iki ana ing koran, ing ngendi dheweke biasane nulis babagan meter, detik, gol.

Ing artikel "Ora bisa, amarga ora bisa," Aku nulis manawa acara ing bagean sing nyaman iki bisa ditindakake miturut skenario Ukrainia kapan wae ... Mbayangno negara Eropa bersyarat tartamtu N sing mutusake kanggo mbangun pipa. Ing kasus iki, varian saka Maidan Macedonian cukup bisa kanthi keterlibatan populasi rame aktif, nganti penolakan lengkap kanggo ngeterake "gas totalitarian" utawa likuidasi negara N.

Sanajan tanpa konspirasi, jelas manawa para pengungsi sing teka kanthi eksponensial saka Timur Tengah, sing diobong, kalebu Eropa dhewe, menyang EU, sing ngalami kesulitan serius, cepet utawa mengko bakal nyebabake bentrokan serius ing sadawane wong anyar. baris. Lan aku ora bakal nglebokake sepeser pun kanggo anak-anak keturunan tentara salib lan Viking sing dimanjakan, rusak, lemu, nglawan anak-anak wetan sing ala, keluwen lan perang ...

Babagan partners jaban rangkah ... Soko padha duwe liyane lan liyane putih njupuk cemeng, ireng nyembelih Anglo-Saxon, sawetara jenis confrontation artificially inflated sadawane baris lor-kidul, polisi rampung brutalized, total ndjogo kabeh lan kabeh. Kita ora lali babagan ambruk dolar sing ditunggu-tunggu, babagan "omah-omah kost" sing dibangun ing saindenging negara kanthi kawat berduri ing keliling, babagan peti plastik kanggo tamu, ngrokok Yellustone. Soko aku ora ngimpi manggon ana, jujur ​​... Mungkin iku teori konspirasi sing mung medeni, plus, kanggo sawetara motif politik internal, media lokal nyopir sampah. Nanging misale jek AS dudu papan sing paling nyaman lan aman kanggo urip ing jangka panjang.

Amerika Latin, negara-negara Asia Tenggara, Afrika, ing papan liya ...

Yen ana kerusuhan, revolusi lan perang, alien mesthi dadi sing pertama rake. Iki hukum urip. Sampeyan bisa manggon ing klompok kompak saka compatriots ing swarga tropis, manggon kanggo kesenengan dhewe, lan "mecahaken" masalah bisnis ing Rusia karo bantuan saka Skype lan komunikasi seluler, lan nimbang sing urip iku sukses. Nanging komunitas lan fraternities ditiup dening angin saka uprisings lan perang, ora preduli carane padha urip ing kamakmuran lan kekancan karo panguwasa lokal. Yen sampeyan ora pracaya kula, sampeyan bisa mriksa metu sejarah Wong Yahudi lan Armenia, dheweke wis nulis akeh instruksi babagan topik iki.

Rusia duwe iklim sing rada atos, nyamuk duka, saliyane Sochi, pancen ala karo wit palem lan segara sing anget. Kita duwe tingkat layanan sing kurang, dalan sing ora apik, pejabat korupsi sing ora peduli lan akeh negativitas. Nanging iki minangka pitakonan babagan ngatur negarane dhewe, lan umume bisa ditanggulangi.

Mesthi, luwih gampang teka karo kabeh siap, sijine dhuwit ing lokal paling - paling - dipercaya - bank - kang ora bakal - ngapusi, tuku pulo pribadi ing negara panas lan ... mungkasi munggah kaya Polonsky lan Berezovsky. Iki minangka karakter media, nanging pirang-pirang subjek cilik sing kenal karo sisih mburi keramahan "negara normal". Ora saben Bout lan Yaroshenko mlebu ing laporan kasebut warta, ora saben ibu sing wis kelangan barang sing paling larang amarga kesalahane para perhiasan Norwegia bakal menehi rasa sedhih marang publik, pira Dim Yakovlev sing ora nemokake rasa seneng karo wong tuwa manca?

Yen ana sing "ora banget" utawa "ora banget" ing omah sampeyan, sampeyan bisa nyoba kanggo ngilangi masalah iki, lan ora mlayu menyang pesisir sing adoh, amarga tanah manca bisa dadi jebakan tikus. Kita manggon ing sawetara wektu alangan, kita ngarep-arep salah siji cooling global utawa ora kurang pamanasan global, ana sing nunggu perang donya katelu, ana sing nunggu kejut ekonomi luar biasa, wong kabeh iki bebarengan. Nanging sampeyan ngerti, Rusia bakal nandhang kabeh, nyebabake nesu lan impotensi mungsuh kita, amarga kedadeyan luwih saka sepisan utawa kaping pindho ing sejarah. Kita ngalami pergolakan kaya ngono (siji abad kaping 20 ana regane) sing negara lan bangsa liya wis suwe ilang.

Ing kene ana akeh nabi, sing kita, Ortodoks, sing Vanga, sing Nostradamus, sing Amerika Casey unanimously janji Rusia, minangka negara, urip lan kamakmuran ing mangsa, sawise sawetara masalah lan upheavals. Ngomong-ngomong, kanggo negara-negara Kulon ramalan kasebut ora sarujuk, kanthi entheng ... Wong-wong iki, sing duwe kanugrahan foresight, lan mbuktekake luwih saka sepisan ing praktik, dumadakan kabeh padha salah? Ana sing ora dipercaya.

Kabeh kasusahan jangka panjang, perang, invasi mungsuh, jungkir balik ing urip politik lan sosial, iklim sing atos lan udan kadhemen sing saiki ana ing njaba jendelaku - kita bakal nimbang kabeh hardening iki kanggo wong-wong kita, kauntungan kompetitif tinimbang liyane. negara hothouse. Dibandhingake karo tetanggan kita, kanthi iklim kita, luwih angel gawe kaget kita karo anomali cuaca, amarga intrik "mitra" kita ing Kaukasus, lan saiki ing Ukraina, ing 20 taun kepungkur, tentara kita tetep apik. wangun, kita kurang whimsical ing urip, kita luwih tenang bab kangelan , paling kita duwe dhewe 6 hektar, felt boots ing kakus lan fishing skills.

Donya wis mandhek dadi stabil lan aman, lan ing cuaca ala luwih becik ana ing omah, ora adoh, amarga. sarwa dumadi, sing kindly sheltered sampeyan, ing wayahe kritis bisa menehi kick ing bokong, lan mung yen sampeyan lagi bejo, padha ora ninggalake apa-apa bab sampeyan minangka keepsake a. Wis wayahe mulih.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

30 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    Agustus 25 2015
    .
    sarwa dumadi, sing kindly sheltered sampeyan, ing wayahe kritis bisa menehi kick ing bokong, lan mung yen sampeyan lagi bejo, padha ora ninggalake apa-apa bab sampeyan minangka keepsake a. Wis wayahe mulih.


    Apa postulat iki bakal tekan otak wong sugih nouveau sing manggon ing WETAN kanthi dhuwit sing dicolong saka RUSIA ....
    apa sing bakal ngalahake rasa srakah utawa naluri ngreksa dhiri wong-wong iki.... enteni.

    Sanajan conto-conto andhuk sing diikat ing gulu Berezovsky utawa rampokan para penyimpan ing BANK CYPRUS mesthine wis suwe banget.
    1. + 10
      Agustus 25 2015
      ... ngalahake srakah lan mungkin ...
      1. +7
        Agustus 25 2015
        Wis wayahe mulih.

        Ora, sampeyan ora kudu bali. Ing kono padha lunga. Bahan-bahan sing mambu ora enak biasane bocor.
    2. +7
      Agustus 25 2015
      Quote: LYOKHA padha
      Apa postulat iki bakal tekan otak wong sugih nouveau sing manggon ing WETAN kanthi dhuwit sing dicolong saka RUSIA ....

      Apa sampeyan mikir yen Rusia minangka tanah air, omahe? Omah kanggo wong-wong mau yaiku panggonan nenek-nenek ...
      1. +2
        Agustus 25 2015
        Kutipan saka andj61
        Omah kanggo wong-wong mau yaiku panggonan nenek-nenek ...

    3. +1
      Agustus 25 2015
      Ana pilihan liyane - ora kanggo menehi kick. Kutipan saka lagu: "Nang endi wae aku numpak tank, Nang endi wae tanah favoritku!" Dadi mungkin iki bakal dadi "gagasan nasional" - kanggo mulihake tatanan ing Bumi? Banjur, ora preduli pira-pira wong sing dibangun - saka Bendungan Aswan menyang papan liya ing ngendi wae - ora ana gunane. Nanging, mesthi, iki luwih apik sawise ana tatanan becik (relatif paling) ing Rusia. eseman
  2. + 18
    Agustus 25 2015
    Mung bali saka Crimea wingi. Kesan Sea. Ngaso ing Sudak lan nitih ing pesisir. Kanggo nyebrang siji-arah, minangka ahli waris, dheweke ngenteni 2 jam. Nanging wong sing kejiret ing cuaca ala bisa nyumerepi telung dina, mula ora ana gunane, iki regane lelungan nganggo roda dhewe. Ing dalan, sampeyan bisa pindhah menyang ngendi wae, kajaba distrik Pugachev wilayah Saratov. Nelpon alangan iki larang iku ora giliran saka ilat. Inggih, kanggo liyane, aku nyaranake kanggo kabeh wong. ana soko kanggo ndeleng, lan alam lan sajarah lan segara cetha. Aku menehi saran supaya sampeyan tuku topeng lan snorkel - limang utawa enem meter saka pantai lan ndeleng kepiting lan makhluk urip liyane. Lan yen sampeyan pindhah saka pantai menyang watu, banjur bakal ana urutan gedhene kesan liyane.
    1. +4
      Agustus 25 2015
      Aku iri banget. kanggo apik, ana akeh sederek ing Sudak, meh tanah kelairan kapindho, nanging isih ora bisa pindhah, sumelang. nangis
    2. +3
      Agustus 25 2015
      Quote: pionir lawas
      Nanging wong sing kejiret ing cuaca ala bisa nyumerepi telung dina, mula ora ana gunane, iki regane lelungan nganggo roda dhewe.

      Mabur nganggo pesawat Aeroflot.lol

      Quote: pionir lawas
      Inggih, kanggo liyane, aku nyaranake kanggo kabeh wong. ana soko kanggo ndeleng, lan alam lan sajarah lan segara cetha.
      Lan yen ana sing mikir yen ora bergengsi lan pengin mbuwang dhuwit, mula aku nyaranake Kepulauan Karibia. apik Iklim sing nguntungake, pantai pasir, srengenge, segara, wit palem, abdi lokal sing sopan lan rajin cemeng ah, nuwun sewu, politik ora bener, apa sing diarani? wong Afrika Amerika? dadi kanggo Amerika, kajaba kanggo katresnan dolar, padha ora duwe apa-apa ... Oh! Karibia Afrika!!!
      Aku mung menehi saran supaya sampeyan milih pulau-pulau sing gumantung karo kolonial sing isin marang imperialis. Kapuloan Cayman, Kapuloan Virgin Inggris, Bermuda iku kabeh koloni Inggris. Aruba, Bonaire, Curacao - Walanda. Saint Martin Holland bareng karo Prancis. Puerto Rico, US Virgin Islands - Amérika. Resik, sepi, larang tenan.
      Nanging sing merdika, kayata Republik Dominika utawa Jamaika, luwih reged lan mbebayani. Ing Jamaika, patroli polisi bersenjata mlaku-mlaku ing pesisir ing wayah awan, lan ing wayah wengi ora disaranake metu saka hotel. Lan wilayah kasebut dipageri pager dhuwur, dihiasi nganggo tenun kawat berduri ing ndhuwur. opo Nanging merdika. Lan kanggo nakal kaya Haiti ora Aku malah ora nyaranake ing kabeh. negatif
      Pilihan liyane yaiku cruise. Saben dina pulo anyar, lan ing wayah sore ing prau sing aman lan resik, sing, ing babagan penak lan layanan, ora kalah karo hotel sing paling apik. Inggih, gunung-gunung grub gratis lan enak banget kapan wae awan utawa wengi.
      Nanging saka prinsip, aku ora lunga menyang Arab lan Turki, sanajan iku tenang. Dadi Al-Qaeda lan ISIS ora entuk sen saka aku. Senajan aku ngapusi, sayangé padha duwe lan terus duwe. Saben-saben aku mandheg ing pom bensin, dheweke entuk bagean iki liwat Saudi. Nanging sayangé, aku ora bisa nindakake apa-apa - aku kudu drive piye wae, nanging mobil karo tank kosong ora bakal pindhah.
  3. +6
    Agustus 25 2015
    A pepadhamu digunakake kanggo pirembagan bab lelungan menyang Mesir. Rada kesel.
    Saiki aku ngandhani tangga iki babagan ter. tumindak lan petualangan liyane ing Timur Tengah.
    1. +2
      Agustus 25 2015
      Quote: populis
      Saiki aku ngandhani tangga iki babagan ter. tumindak lan petualangan liyane ing Timur Tengah.

      Iki duweke kita! :)
  4. +2
    Agustus 25 2015
    Mesthi bener !!! Mung siji komentar. Sing kudu ngenteni ing omah.
  5. +1
    Agustus 25 2015
    Mesthi, luwih gampang teka karo kabeh siap, sijine dhuwit ing lokal paling - paling - dipercaya - bank - kang ora bakal - ngapusi, tuku pulo pribadi ing negara panas lan ... mungkasi munggah kaya Polonsky lan Berezovsky.


    Iki ora bisa dibalekake, kaya akeh liyane sing wis nyekel dhuwit.
    1. +1
      Agustus 25 2015
      ... lan ora mung wong-wong sing nyekel dhuwit, nanging uga wong-wong sing ngedol Tanah kelairane .., lan kenapa kosmopolitan kabeh belang dibutuhake ing kene ... pengkhianat sing didhelikake kabeh lan saben wong sing martakake agama Yahudi - yen mung apik. kanggo kula pribadi...
  6. +2
    Agustus 25 2015
    Artikel kanggo sapa? kita wis ing ngarep, sing mbuwang loot liwat gunung kanggo wong-wong sing ora peduli sing penulis nyebar pikirane bebarengan wit .. -
  7. +5
    Agustus 25 2015
    Ya, ora ana gunane yen kita wis wiwit ngomong - "kita mesthi ora puas karo kabeh, nanging ing wektu sing padha kita ora nindakake apa-apa kanggo nambah urip kita dhewe! Kita sambat yen kene reged, lan ing wektu sing padha kita langsung mbuwang sampah ing cedhak lawang.. lsp.”!!! Wektu kanggo miwiti karo awake dhewe! Kita kudu ngunggahake negara kita, nanging ing negara manca kita mesthi ora bakal luwih apik!
    1. 0
      Agustus 26 2015
      +100! Aku ngandika, Aku ngomong lan aku bakal ngomong - liyane kejujuran lan decency, nang endi wae. Miwiti karo dhewe! Aja sampah, aja nyogok, ngirit dhuwit lan aja ngrusak alam, jujur ​​​​marang wong, ora nyolong, lsp. lsp.
      Yen saben wong sethithik sethithik, paling sethithik luwih apik, mula urip bakal dadi luwih apik lan luwih apik ...
      Oh carane aku dibungkus :)
  8. +6
    Agustus 25 2015
    Inggih, ngendi kita ora. Urip manut pikiran lan kalbu, nyambut gawe, ngunggahake Tanah Air. Lan wong-wong sing nganggep dheweke luwih pinter tinimbang wong liya utawa luwih licik bakal entuk duweke. Sawise kabeh, maling padha mlayu liwat gunung, penjahat lan riffraff liyane, sing mutusake yen dheweke dadi puser bumi, mula aku ora melas yen ana kedadeyan, dheweke milih urip dhewe.
    Sawise, kenalan ngeluh yen kabeh ala, kabeh wong duwe utang, dheweke pengin urip luwih apik, lsp. Jarene - ora ana sing njaga sampeyan ing kene, pindhah menyang bukit, luwih becik ana wong kaya sampeyan. Akibate, saiki dheweke duwe kulawarga sing normal, kerja lan ora sambat apa-apa lan ora bakal lunga, amarga isih ana otak.lol
    Inggih, ngendi kita ora hi
  9. +1
    Agustus 25 2015
    Penulis ing sawetara jenis negara cemas, iki, mesthi, bisa dadi piranti sastra, nanging, miturut Gumilyov, ora siji "jaman emas" terus tanpa wates, sanajan pedunung piyambak, manggon ing "jaman emas" utawa ing pinggiran, mesthi, ora padha weruh, Nanging, uga pedunung ing tetanggan wong-peradaban, lan nalika kuwi "omah emas kertu" wiwit ambruk, kabeh wong ing distrik wiwit ambruk; diseret menyang pusaran air utawa dikumbah dening ombak bencana. Puncak peradaban Kulon wis liwati, misale jek musim gugur emas wis rampung, mbokmenawa wektune wis teka kanggo musim gugur sing slushy udan, nanging wong Eropa Barat bisa uga ora ngelingi iki, kaya wong Romawi kuno, sing mbantah ing "Roma abadi. "Nalika wong barbar milih kaisar.
  10. -2
    Agustus 25 2015
    Kapethik saka: afdjhbn67
    Artikel kanggo sapa? kita wis ana ing omah, sapa sing mbuwang rampokan ing bukit ora peduli yen penulis nyebar pikirane ing wit..


    Ya, oligarki ora peduli, nanging kajaba oligarki, saka satus nganti patang atus ewu wong ninggalake Rusia saben taun, apa kabeh oligarki? Ya, setengah saka wong-wong sing lunga bisa bali tanpa masalah, lan padha ketemu ing kono, liwat gunung, ora karo roti lan uyah.
  11. +5
    Agustus 25 2015
    Ayo ngunjungi kita ing Kazakhstan. Ana uga sing bisa dideleng ing kene.
  12. +5
    Agustus 25 2015
    Koper, stasiun sepur, Rusia? keprungu Lan aku bakal gelombang nang endi wae menyang Baikal utawa Kamchatka .. Sayange ana bisnis lan ora cukup dhuwit. sad Ya, lan ing tapel wates bisa solder panggilan menyang tentara Ukrainia.
    1. 0
      Agustus 25 2015
      iku kelangan ing Baikal, angin lan kabeh ing kumelun
  13. +4
    Agustus 25 2015
    Setuju banget karo penulis! Wis wayahe kanggo nguripake mata menyang Tanah Air, sanajan ora kabeh apik karo kita, nanging ana kesempatan gedhe kanggo nggawe anak-putu kita bangga karo negarane kaya aku bangga lan isih bangga yen aku cukup begja. manggon ing negara gedhe - USSR!
  14. 0
    Agustus 25 2015
    Wiwit penulis kasebut ramalan. Aku ora ngerti babagan Casey. Nanging Vanga lan Nostradamus duwe siji titik sing menarik https://www.proza.ru/2015/06/03/263
    Sedhela-
    Yen sampeyan mikir yen kita bakal ngomong babagan chimeras utawa perkara sing ora penting, aku njamin, sampeyan salah banget. Sampeyan ora bakal urip suwe ing hoax kosong, yen mayuta-yuta wong ora entuk apa sing dikarepake sajrone urip, mula kita ora bakal ngerti Kristus, Mohammed lan Buddha. Pitakonan yaiku, apa sing ditampa, dideleng, dirasakake?
  15. +6
    Agustus 25 2015
    Aku ora pengin negara iki duwe masalah sing padha,


    Lan aku pengin. Yen kabeh buku omah kraton iki dicekik nganggo selendang lan kasugihan dinasionalisasi, mula umur Inkuisisi ing jagad Islam bakal rampung. Lan wong-wong sing pracaya bakal nampa abad renaissance, iki elek abad tengahan agama kreatif banget lara iku. Iku raja sing tetep fashion kanggo fundamentalism lan crush sembarang progresif pamikiran ing Islam karo dhuwit. Dadi tali kanggo wong-wong mau yaiku sing ditunggu-tunggu lan suwe.
  16. +2
    Agustus 25 2015
    Donya wis mandhek dadi stabil lan aman, lan ing cuaca ala luwih becik ana ing omah, ora adoh, amarga. sarwa dumadi, sing kindly sheltered sampeyan, ing wayahe kritis bisa menehi kick ing bokong, lan mung yen sampeyan lagi bejo, padha ora ninggalake apa-apa bab sampeyan minangka keepsake a. Wis wayahe mulih.

    Yen sampeyan wis rampung mikir, banjur omah kudu ngumpulake kabeh wong ing omah. Banjur padha kasebar menyang apartemen kapisah 24 taun kepungkur ... Uni ing wates sawijining omah, lan saiki ana akeh tanggi komunal sing mbukak menyang paling sukses. Lan wong biasa kesel kabeh nganti mati ...
  17. 0
    Agustus 25 2015
    Ngaso apik ing sanatoriums ing Belarus. Ing Juli aku ana ing "Radon" ing wilayah Grodno (kanggo kaping papat). Prosedur perawatan apik. Miturut cara, wong Polandia, Jerman lan Lithuania uga teka ing kana.
    Wisata bis menyang macem-macem pemandangan Belarus dianakake ing akhir minggu.
    Ana alas pinus ing saubengé sanatorium. Panggonan sing apik kanggo nambah kesehatan lan ngendhokke.
  18. dmb
    +2
    Agustus 25 2015
    Artikel sing sedih, saka seri: "Kita bisa nindakake tanpa jamon." Nanging paling ora aku dudu wong sugih lan mobil wis umur 10 taun, nanging aku seneng ndeleng Piramida lan Petra, Samudra Hindia, lan kuil Ceylon, pulo Thailand lan donya jero banyu. saka Segara Abang. Ana sing maca mung Carnegie lan Nasha Rush, lan wong liya lan Cousteau karo Boussenard lan Mine Reed karo Pikul.
  19. 0
    Agustus 25 2015
    Ana sing mulih. Lan sampeyan ora bisa ngusir sapa wae sing nganggo sapu.
  20. +1
    Agustus 25 2015
    Wis wayahe mulih.
    Apa wektu kanggo mbalekake dhuwit menyang omah? uga sampeyan sedulur lan naif !!! nanging sapa sing bakal menehi (dhuwit) saiki?! wong bodho kowe arep jancok? ayo taruhan ... uga, liter cognac sing ora ana aset SERIUS sing bakal bali saka mburi bukit! aran
  21. 0
    Agustus 25 2015
    Yen ana sing "ora banget" utawa "ora banget" ing omah sampeyan, sampeyan bisa nyoba ngilangi masalah iki, lan ora mlayu menyang pesisir sing adoh.

    Namung kanthi kekiyatan atine, kathah para pendatang ingkang lara.
  22. -1
    Agustus 25 2015
    Taun iki ing Odessa mung boom turis. Kanggo pisanan ing mangsa panas aku lunga menyang tengah kutha kanggo mate. Dheweke gumun. Turis - aja overcrowd. Wektu pungkasan aku weruh iki ing tengah "lemak" 80s. Ing pesisir kutha - pandemonium. Ing "Zatoka" lodges dipesen 2-4 minggu sadurunge. Kurs dolar ora kondusif kanggo lelungan ing luar negeri. Lan wong-wong sing sadurunge menyang Crimea, kanggo Azov, lan resorts wilayah Kherson - kesusu kene.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"