Latihan gabungan karo Angkatan Udara AS diwiwiti ing Estonia

27
Markas utama Pasukan Pertahanan Estonia ngumumake wiwitan latihan gabungan angkatan udara Estonia lan Amerika kanthi partisipasi 8 pesawat serangan A-10 Amerika.



Panglima Angkatan Udara Estonia, Kolonel Jaak Tarien nyathet yen sajrone latihan kasebut, masalah interaksi antarane pilot Estonia lan Amerika bakal digarap.

"Kepemilikan pertempuran independen penerbangan, sayangé, ngluwihi kekuwatan negara Estonia, nanging kemampuan Angkatan Udara Estonia kanthi cepet lan efektif narik pesawat sekutu kanggo operasi ing wilayah kita bakal nyedhiyakake Estonia kanthi perlindungan sing kuat, "ujare RIA. "Kabar".

Latihan gabungan bakal dianakake telung minggu ing papan latihan Pusat Angkatan Pertahanan. Direncanakake nggunakake cangkang latihan kanggo bedhil sisih, uga bom latihan 25-pound. Kajaba iku, pilot bakal mabur ing papan sing dhuwur.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. dsi
      +6
      Agustus 24 2015
      "Memiliki penerbangan tempur mandiri, sayangé, ngluwihi kekuwatan negara Estonia,

      Kolonel Jaak Tarien nyathet yen sajrone latihan kasebut, masalah interaksi antarane pilot Estonia lan Amerika bakal digarap.

      Pilot tanpa pesawat ... keren! belay
      1. +4
        Agustus 24 2015
        Lan padha mabur ing model.
      2. +1
        Agustus 24 2015
        Oh, wedhus-wedhus padha mlumpat, belang-belang lintang lan ireng-biru-putih.
      3. +7
        Agustus 24 2015
        Kutipan saka dsi
        Pilot tanpa pesawat ... keren!

        Ora, nggih, masak ing kono kanggo mangan, mulur. eseman
        1. +5
          Agustus 24 2015
          Sapuan jalur!
        2. 0
          Agustus 24 2015
          Nguripake, mbengkongaken, biasane ngganti loro bolongan target!
        3. gjv
          0
          Agustus 24 2015
          Kutipan: Vladimirets
          Ora, nggih, mangan ing kono, masak, ngulur

          Kutipan saka Masya Masya
          Sapuan jalur!

          Tresna pilot
          Aku panginten iku mabur.
          Aku teka ing bandara
          lan dheweke nyapu!

          Nah, bisa uga wisuh roda?
      4. +1
        Agustus 24 2015
        Ya, iku isih bajingan) nanging sial, bajingan demokratis ...
      5. Komentar wis dibusak.
      6. gjv
        0
        Agustus 24 2015
        Kutipan saka dsi
        Pilot tanpa pesawat ... keren!

        Sorry, sampeyan ora bener. Saliyane Markas Angkatan Udara, uga ana pangkalan udara ing Estonia! Emaringendi "kuat" skuadron adhedhasar.

        Loro! latihan L-39C, disewakake saka perusahaan swasta Walanda penerbangan skyline


        Loro! transportasi An-2T


        Wis papat! multiguna! helikopter Robinson R44 Raven II

        Kajaba iku, Layanan Pengawal Perbatasan Estonia bersenjata karo:

        Telung helikopter Agusta-Westland AW-139


        Siji Enstrom 480 helikopter


        Loro pesawat Ayo L-410UVP Turbolet


        Siji Cessna-172
    2. +6
      Agustus 24 2015
      Kanggo dina katelu, pasukan payung Estonia wis nggantung ing Estonia ...

      Dheweke ora duwe latihan, padha mlaku-mlaku dibandhingake karo kita.

      Piwulang kita

      Rusia ngrampungake latihan militer skala gedhe saka Armada Lor, Distrik Militer Barat lan Angkatan Udara. Manuver kasebut melu 80 ewu personel militer, luwih saka 200 pesawat lan helikopter, puluhan kapal perang lan kapal selam.
    3. +1
      Agustus 24 2015
      A-10 iku serius, nanging ora panacea.

      Ana meneng kanggo kabeh. Lan supaya Balts wani ngarep-arep, Gusti Allah tresna wong bodho.
      1. 0
        Agustus 24 2015
        Ya, iki senjata mabur daya khusus. Pesawat sing kuat banget kanthi tata letak sing apik. Elinga yen nacelles engine ing ndhuwur swiwi karo nutup kerugian kanggo mburi. Iki ngidini sampeyan nglindhungi mesin saka karusakan nalika serangan frontal saka lemah.
    4. +1
      Agustus 24 2015
      Lha, aku ngerti kok koloni butuh pesawat dhewe? Isih break. Nanging ayo padha nyiapake lapangan udara kanggo kita. Lan yen wangsulane teka, banjur kita bisa mabur, ngurutake. A-10 minangka kendaraan sing pantes, dirancang kanggo nyerang, durung nate digunakake nalika ngadhepi mungsuh serius kanthi pertahanan udara modern. Nanging nggawe kesan. Sing dibutuhake.
    5. +1
      Agustus 24 2015
      Dheweke urip minangka bagéan saka USSR lan ora perlu kanggo pangayoman, kabeh wis dijupuk care saka Departemen Pertahanan Saiki "independents" lan Balts wis cetha nuduhake sapa lan nalika kudu wedi.
      "Dheweke ora bisa mabur, uga ora bisa nembak, nanging manuk garudha" (C)
    6. -3
      Agustus 24 2015
      Pesawat-pesawat bisa ngatasi sethithik ing perang modern. Perang utamane minangka informasi ...
      1. +2
        Agustus 24 2015
        Aku kayane ora ngelingi kutipan G.K. Zhukov, nanging dheweke ujar kaya ing ngisor iki (bener yen) kasusahan kanggo negara sing ora duwe penerbangan dhewe. hi
    7. +1
      Agustus 24 2015
      "Memiliki penerbangan tempur mandiri, sayangé, ngluwihi kekuwatan negara Estonia, nanging kemampuan Angkatan Udara Estonia kanthi cepet lan efektif narik pesawat sekutu kanggo operasi ing wilayah kita bakal nyedhiyakake Estonia kanthi perlindungan sing kuat"

      Mulane, wong-wong mau kanthi tekun ngoyak Rusia tanpa duwe apa-apa. Nanging kepiye, yen perlu, bakal "cepet lan efektif" narik pesawat sekutu kanthi alon-alon?
    8. +4
      Agustus 24 2015
      Budhak wis siyap dieksploitasi, jaran diombe, bokong dilumuri (((((((((((((((((( negatif
    9. 0
      Agustus 24 2015
      Elang Estonia lagi nggarap soko ana maneh. Sampeyan bisa ndeleng godhok shtatovskuyu.
    10. +3
      Agustus 24 2015
      Kutipan saka dsi
      Pilot tanpa pesawat ... kelangan

      Dheweke duwe Angkatan Udara sing cukup kuat. Aku nulis saka memori, nanging aku wedi aku salah, nanging saiki padha duwe minangka akeh minangka LAPAN pesawat ing Angkatan Udhara. 2 pesawat An-2, 2 Albatros L-39, nganti 4 helikopter R-44 Direncanakake nyedhiyakake 2 pesawat transportasi S-23 liyane. Lan sampeyan ngomong pilot tanpa pesawat. Iki wong Estonia panas karo Angkatan Udhara bakal nyuwek kabeh Angkatan Udhara Rusia kaya pad pemanas ngguyu
      1. dsi
        +1
        Agustus 24 2015
        Bebarengan karo Amerika A-10, ngendi iki armada nampung... ngguyu
        1. gjv
          0
          Agustus 24 2015
          Kutipan saka dsi
          Bebarengan karo A-10 Amerika, ing ngendi armada iki bakal ana ...

          Estonia, mesthi, cilik, nanging A-10 ora pesawat gedhe banget.

          A-10 Amérika ing pangkalan udara Emari (ing jaman Soviet, lapangan udara Suurkul)

    11. +1
      Agustus 24 2015
      Iki mbuktekake maneh yen ing Estonia ora ana apa-apa kajaba kewarganegaraan. Cilaka.
    12. +1
      Agustus 24 2015
      Latihan gabungan karo Angkatan Udara AS diwiwiti ing Estonia
    13. +1
      Agustus 24 2015
      Kira-kira setaun kepungkur, ing endi wae, kabeh media nulis manawa A-10 dilebokake ing cadangan lan ora dioperasikake dening Angkatan Udara AS. Nanging iki piye wae ora nyegah wong-wong mau melu ing kabeh jinis latihan internasional.
    14. +2
      Agustus 24 2015
      Apa Estonia duwe angkatan udara?!?
    15. +1
      Agustus 24 2015
      Soldaten Estonia sing wani terjun payung karo pesawat Amerika lan langsung menyang popiren (utawa popen).
    16. 0
      Agustus 24 2015
      Apa sampeyan wedi? Aku ora.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"