Mikhail Zadornov. Apa Amerika nyiapake guru pengkhianat ing Rusia?

164


Wong lemah. Nalika semangate lemes. Saiki Amerika mung arep ngowahi wong-wong sing ora kuwat dadi pengkhianat. Sing paling elek, pengkhianat iki mengko bakal nyekolahke anak-anak kita.

Nganti saiki, inisiatif iki dianggep minangka eksperimen mung ing sekolah-sekolah ing wilayah Moskow. Nanging, sekolah iki meh siji setengah ewu!

Saiki ing urutan. A pesen banget depressing bubar muncul ing situs web RVS. Kanthi judhul sing cocog "Amerika wiwit langsung ngowahi format sekolah Rusia."

Titikane ing ngisor iki. Organisasi globalis paling kuat "Ajar Kanggo Kabeh" wis entuk diakoni ing tlatah Rusia kanggo ngowahi format masyarakat Rusia. Liwat bocah-bocah saiki, sing bakal dadi wong diwasa lan kerja ing Federasi Rusia kanggo ngrampungake tugas-tugas sing dibiayai "Ajar Kanggo Kabeh".

Lan operasi mid-term iki kanggo numpes Rusia bakal dileksanakake dening tangan saka guru, sing Ajar Kanggo Kabeh agen wis milih dina kanggo latihan ing negara Virginia, USA. Ing wektu sing padha, nalika bali saka sekolah, guru pengkhianat bakal nampa potongan perak: 35.000 rubel minangka tambahan gaji saben wulan kanggo ngupayakake kabijakan master globalis Amerika ing sekolah.

Umumé, sawise numpes manajemen ndhuwur pendidikan Rusia, globalisasi Amerika-Yahudi wiwit mbukak ngrusak sekolah kita saka ngisor.

Ana sing mbantah, ujare, kenapa ss69100 nesu?!! Ijol-ijolan internasional pengalaman ngajar iku apik. Horizons, ing kana, nggedhekake tampilan jagad, nambah palet metode pedagogis ...

Ya, nanging bantahan kuwi, sayangé, ora serius. Lan ora mung amarga worldviews Rusia lan Kulon, kaya merkuri lan banyu, ora nyampur. Amarga sing siji menehi urip kanggo nyawa, lan liyane beracun. Lan ora malah amarga keju free mung mengkono ing mousetrap a.

Sanajan pertimbangan pungkasan kanggo guru sing sopan kudu cukup kanggo mangsuli pitakon sing prasaja: kenapa Amerika tiba-tiba dadi apikan lan loman sing ora mung kanthi biaya dhewe, ewonan guru bakal diwulang dhewe, nanging uga sawise. taun padha mbayar dhuwit apik saben wulan?

Ing kene, wangsulana kanthi jujur, kanca guru, dina iki dudu taun 1989, kita wis ngrasakake demokrasi pasar iki nganti tekan inti. Dadi apa sampeyan pancene mikir yen kerjasama karo Amerika bakal entuk manfaat kanggo tanah air sampeyan, siswa sampeyan? Kanggo sampeyan pribadi, pungkasanipun? Apa pembayaran Amerika kanggo pengkhianatan sampeyan bakal munggah ing sampeyan kaya bongkahan ing jiwa sing rusak amarga pengkhianatan? Ing donya iki ora ana sing ora digatekake... Lan yen ora kanggo sampeyan ing urip iki, mesthine anak-turun sampeyan kudu mbayar nistha sampeyan.

Kita menyang situs web Teach For All lan golek sponsor. Antarane sing utama yaiku bank, dana lan perusahaan sing kondhang.

Apa sampeyan mikir sing ana mung Swiss? Sampeyan salah. Paling ora setengah saka eksekutif ndhuwur perusahaan perbankan sing ana hubungane karo Amerika, utawa mung.

Pamela Thomas-Graham minangka anggota Dewan Hubungan Luar Negeri sing paling berpengaruh ing Amerika. Kaya kanca-kancane Jeffrey H. Bunzel, George R. Hornig lan Noreen Doyle. Lan Pamela dhéwé, saliyane, iku mantan pegawe saka perusahaan Amérika McKinsey & Company, wis kondhang ing Rusia. Lan ing pungkasan iki, mantan karyawan Departemen Negara ... Ya, padha Susan Rice, ora kanggo sebutno liyane Anthony W. Miller, Gary E. MacDougal, Nancy Killefer lan karyawan Departemen Negara liyane.

Eric Varvel minangka anggota grup sing ngatur dhukungan finansial saka calon Romney kanggo Presiden AS 2012.

Robert S. Murley minangka Wali saka Universitas Princeton, ing antarane posisi Amerika liyane.

Olivier Steimer uga dadi direktur American ACE Limited, anggota perusahaan saka Dewan Hubungan Luar Negeri sing padha.

Richard E. Thornburgh punika mantan direktur perusahaan Amérika karo jeneng flashy Dollar General Corporation, lan saiki, saliyane Credit Suisse, direktur Reynolds American Inc., NewStar Financial, Inc. lan McGraw Hill Financial Inc.

Jon R. Kinol minangka anggota dewan saka American Tepper School of Business, sing kalebu Universitas Carnegie Mellon sing kondhang.

Peter Brabeck-Letmathe minangka direktur Exxon Mobil Corp.

Pira wong Amerika sing dietung ing antarane 12 manajemen ndhuwur "Swiss" bank Credit Suisse? Ya, persis 10.

Sponsor liyane yaiku gasket NGO Oak Foundation. Salah sawijining pendiri Yayasan Bill, Hillary & Chelsea Clinton. Mung ana siji wong ing staf pimpinan NGO: Kristian Parker tartamtu. Kang uga direktur loro organisasi liyane: ClimateWorks Foundation lan Oceana.

Kaping pisanan, loro mantan pejabat Departemen Luar Negeri sukses ing pimpinan: Susan F. Tierney lan William K. Reilly. Lan kaloro ana ing kontrol Rockefellers. Ing kono, mesthi ana uga mantan karyawan Departemen Luar Negeri: Robert P. Kogod, Cesar Gaviria. Lan kanggo ngrampungake gambar - loro direktur Universitas Tel Aviv. Bertram J. Cohn lan Barbara B. Cohn.

Sponsor liyane pejabat korup guru kita yaiku Omidyar Network. Iki minangka Clintons, Soros, Rockefellers, Google, eBay Inc. lan liya-liyane.

Ana sponsor liyane kayata Western Union, Doris & Donald Fisher Fund, John & Amy Griffin Foundation, Inc. lan liya-liyane.

Lan kabeh iki Rice, Soros, Steimers lan Bunzels liyane karo Rockefellers - kabeh seneng menehi dolar hard-entuk sing entuk dening pegawe usurious hard kanggo entuk manfaat saka anak Rusia lan kanggo kamakmuran Rusia???

Iku ora mung hard kanggo pracaya iki, iku ora cetha carane idea kuwi kanggo pracaya ing malah bisa teka menyang kepala guru normal??!

Nanging ora kurang, yen ora luwih menarik yaiku sing diarani organisasi Teach For All dhewe minangka "mitra strategis." Ana telu:
Deloitte Touche Tohmatsu, Cisco Systems, Inc. lan Boston Consulting Group.

Deloitte Touche Tohmatsu minangka perusahaan konsultasi paling gedhe ing donya. Cukup kanggo nuduhake mung kasunyatan sing ing manajemen ndhuwur wong telu siji kudu saka mantan direktur Amérika Chamber of Commerce. Saiki iku Brian L. Derksen, sadurunge dheweke James H. Quigley. Lan pimpinan perusahaan saiki liyane, Manoj P. Singh kalebu ing struktur manajemen kanggo pangembangan bisnis Amerika. Struktur sing aktivitase tanggung jawab marang salah sawijining komisi Senat AS.

Cisco Systems Inc. ora perlu Rekomendasi. Nanging, salah yen nganggep manawa perusahaan transnasional iki mung ngurusi peralatan jaringan lan mung diwatesi ing bidang ilmu komputer.

Kaya mengkono nalika perusahaan lair. Lan dina iki, manajer utama kalebu karyawan Departemen Luar Negeri, contone, Kristina M. Johnson, lan direktur bank, perusahaan, lan dana paling gedhe ing Amerika. Sing. Cisco Systems Inc. kaya kabeh perusahaan gedhe ing Amerika wis dadi pejuang kanggo nyebar dominasi Amerika ing donya.

Lan apa perusahaan iki pengin mulang bocah-bocah sekolah ing Rusia? Ing semangat apa padha kudu digawa munggah? Praktek wis jelas nuduhake yen bocah-bocah bakal nate nyembah Amerika, cita-cita urip tanpa anak, pederasty, pamisahan saka crita Urut, sikap konsumen marang wong liya lan cita-cita Barat sing apik banget. Sapa sing ora pracaya - manggon taun ing Eropah Kulon. Banjur bakal angel ora yakin karo apa sing wis diomongake dhewe.

Ya, mitra strategis paling aktif lan kuat saka Teach For All globalists yaiku Boston Consulting Group. Mangkene carane ditondoi ing artikel sing dikutip dening RVS:

"The Boston Consulting Group, mimpin kegiatan ing bidang transformasi global masyarakat ing macem-macem negara. Perusahaan iki, utamane, melu pangolahan lan nyiapake bahan babagan masalah "kekerasan rumah tangga."

Sing. salah sawijining wilayah kegiatan yaiku karusakan saka kulawarga liwat introduksi keadilan remaja. Ora nggumunake, ing antarane direktur perusahaan kita nemokake tokoh saka organisasi globalis misanthropic kaya Alison Sander saka World Resources Institute utawa Roselinde Torres saka Wildlife Conservation Society.

Saliyane recruitment biasanipun eksekutif saka The Boston Consulting Group saka wakil saka bank-bank, bisnis, dana, think tanks, kita, mesthi, uga golek pegawe Departemen Luar Negeri sing ngawasi aktivitas. Iki Daniel Werfel.

Ing kasus iki lan kabeh kasus partisipasi Departemen Luar Negeri ing kegiatan perusahaan, kanthi resmi, kita ngomong babagan mantan karyawan pemerintah Amerika. Nanging kaya sing kacathet kanthi jelas ing pambangunan siji paribasan Prancis, Departemen Luar Negeri un jour - Departemen Luar Negeri toujours. Sing. yen wis kerja ing Departemen Luar Negeri, sampeyan bakal tetep dadi karyawan.

Dadi, apa kabeh Goldmansak, Google, Departemen Luar Negeri lan tokoh liyane saka panyiapan global pengin nggawe Rusia kuat, mandiri lan makmur???

Ya kanggo nggenepi, calon kanggo partisipasi ing program Amerika "Ajar Kanggo Kabeh". Aja pura-pura percaya karo dongeng Barat. Sampeyan mung pengin ngiyanati Tanah Air, ta? Kanggo mbah, kanggo rampokan, kanggo duwit kanggo numpes Fatherland.

Penulis dhewe sing salah. Ing 1990, dheweke gabung karo organisasi sing padha, Teachers For Peace. Nanging partisipasi ing mung siji konferensi Moscow cukup kanggo dheweke ngerti kabeh criminality saka rencana jaban rangkah "kanca".

Nanging dina iki dudu taun 1990. Kabeh wis jelas kanggo saben wong. Cetha ing ngendi upaya struktur Barat sing beroperasi ing wilayah kita diarahake. Bisa dideleng apa sing dituju karya destruktif kanggo Rusia: kanggo ngganti mentalitas wong Rusia, kanggo dibagi wong, kanggo nggawe alangi antarane generasi, kanggo numpes kulawarga, pendidikan, industri, etc., etc.

Lan apa bisa wong-wong sing ditakdirake dening nasib kanggo nyebar cukup, apik, langgeng bakal pindhah menyang layanan saka mungsuh sumpah Rusia??!

Elinga, sawise nandhatangani perjanjian karo Iblis, wis janji karo jiwa sampeyan, sampeyan ora bakal tentrem ing jagad iki utawa ing jagad liyane.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

164 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -211
    Agustus 26 2015
    Inggih, apa bisa ngomong, iku bener .. nanging muspra Perky njupuk menyang politik, iku lawas kanggo dheweke .. iku bakal luwih apik kanggo nerusake kanggo "sajarah" lan budaya. Aku biyen kerep ngrungokake dheweke, nanging saiki dheweke ndemek topik sing banget hackneyed - iki ora cocog karo satirist.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. + 49
        Agustus 26 2015
        Kutipan saka tjeck
        Ngomong Zadornov minangka satirist? Kayane wong sindiran.. Sak ngertiku, urusan kaya ngono kuwi kudu diurus karo Kementerian Kebudayaan dudu Perky.

        Apa sampeyan tukang sepatu? Lha kok kowe wani campur urusan kuliner? Apa logika sampeyan?
        1. + 27
          Agustus 26 2015
          ya wis. Lan yen tukang sepatu disuguhake nedha bengi sing ora enak ing restoran, apa dheweke kudu meneng? Ing pretext sing dheweke ora ngerti masak.
          1. + 18
            Agustus 27 2015
            Sampeyan bakal sok dong mirsani yen iki mung siji-sijine troll liberal sing mutusake kanggo ngomong babagan artikel iki, nanging ing ngendi troll liberal liyane sing nganggo tali bahu gedhe ??? Dheweke lungguh kanthi tenang, wedi ngilangi sawetara minus ing kene ... wedi kelangan tali bahu lan, sesuai karo kelangan pengaruh trolling liberal sing dibayar ing kene, amarga dheweke terus mangan bangkai saka organisasi ing ndhuwur kaya hyena. ! Zadornov minangka tambahan gedhe kanggo artikel kasebut, sayang banget yen sampeyan mung bisa nyelehake siji .....
          2. +1
            Agustus 27 2015
            Iki liyane Mich. Zadornov minangka ekonom, miturut pendapatku, minangka wakil. Jeneng lengkap.
            1. 0
              Agustus 28 2015
              Zadornov liyane ora peduli karo budaya - dheweke bisa ngira
        2. -58
          Agustus 26 2015
          Aku bisa, nanging bakal ora kompeten ing bageanku. Nalika satirist wiwit nggali politik kanthi serius, dheweke mandheg dadi satiris, nanging uga ora dadi politisi. Dheweke malah nggawe lelucon vulgar sawise dheweke deepened, supaya bisa ngomong. Yaiku, prakara iki kudu ditangani dening Kemendikbud, wah, mesthi dudu sindiran. Kaya sing sampeyan ngerteni, iki dudu babagan Amerika, nanging babagan gouging karo kita. Senajan iku luwih gampang kanggo scold Amerika lan lali bab masalah ing negara sedulur
          1. + 36
            Agustus 26 2015
            OH PIYE!!! Yen sampeyan ngadeg ing sidelines, sampeyan ndeleng kabeh lan sampeyan mung bisa nesu babagan dhewe, banjur Zadornov ngundakake masalah iki "saka ngisor", amarga "puncak" ora pengin malah ngeruk babagan.
            1. +6
              Agustus 28 2015
              Minangka kanselir Jerman sing misuwur, perang sing paling penting ditindakake ing meja sekolah, lan prajurit sing paling berharga yaiku guru sekolah.
          2. +4
            Agustus 26 2015
            Kutipan saka tjeck
            malah guyonan kang dadi vulgar

            Lan jeneng kula satirist-humoris, kang guyonan ora menehi adoh vulgarity. Kajaba iku, aku bakal pitutur marang kowe kanthi rahasia yen kabeh, tanpa istiméwa, satiris nulis lan maca apa sing dikarepake para penonton sing teka ing konser kasebut.
            1. 0
              Agustus 27 2015
              Lan sampeyan dhewe dudu vulgar sing acuh tak acuh mikir babagan meneng lan ora nindakake apa-apa, iki bisa uga dadi titik sing kuwat.
          3. +5
            Agustus 26 2015
            Lan kenapa sampeyan, warga, tinimbang paling ora argumentasi babagan topik artikel dening wong sing dihormati, pindhah menyang kapribaden? Utawa sampeyan kerja part-time WHERE?
          4. + 13
            Agustus 27 2015
            Kutipan saka tjeck
            Nalika satirist wiwit nggali politik kanthi serius, dheweke mandheg dadi satiris, nanging uga ora dadi politisi.

            Lan nalika politisi ngandhani goroh, sing kedadeyan kabeh wektu, tetep ngrungokake satiris sing padha. Ing kasunyatan, penulis bener. Lan ora pracaya ing latar sing penulis ora politisi ... supaya sampeyan bisa tekan titik sing sapa wae ora duwe hak kanggo urip, amarga ora ngerti kabeh proses ing awak manungsa kanggo subtleties. . Utawa dheweke ora duwe hak kanggo palu paku, amarga dheweke ora duwe pendidikan pertukangan. Iku bodho, sanadyan.
          5. + 18
            Agustus 27 2015
            Lan angel dingerteni manawa artikel iki ditulis ora saka sudut pandang satirist, kanthi cara, dihormati dening kabeh negara, nanging saka sudut pandang warga Rusia, sing nganggep masa depan dheweke. Aku ora bakal nglilani anak-putuku menyang sekolah ngendi guru-guru sing sinau karo wong Yusovit mulang.
            1. + 21
              Agustus 27 2015
              Kutipan saka kvapu1976
              artikel iki ditulis ora saka sudut pandang satirist, kanthi cara, dihormati dening kabeh negara, nanging saka sudut pandang warga Rusia, rooting kanggo masa depan. Aku ora bakal nglilani anak-putuku menyang sekolah ngendi guru-guru sing sinau karo wong Yusovit mulang.

              Aku bakal nambahake manawa iki ora mung warga negara sing ngupayakake masa depan negarane, lan warga sing ngerti carane ngomong brilliantly ing basa pribumi lan sing, kaya wong melek sembarang, jarred dening semi-melek Soros fosterlings. Aku ngira yen jaman Soros ing Rusia wis rampung - dheweke dicela ing TV lan dicela ing Internet ... Shaw maneh?!? Apa sing mangan hibah menang maneh? Sawise kabeh, dheweke ora butuh basa Rusia, ora butuh sejarah Rusia. Katelu saka Amerika ora bisa nuduhake Amerika ing peta donya. Lan kita wis thukul mahasiswa sing manggon ing Volga lan ora ngerti ngendi iku mili! Nanging kepiye para pejuang sing duwe pendidikan bisa tahan? Rong pertiga mentri kita ngomong "rong ewu limalas taun"!!! Tanpa kepala buta huruf ing endi wae! Lan bocah-bocah sing ora duwe sirah lan buta huruf iki tuwuh lan sekolah! Nggoleki wong tuwa, bakal luwih elek?

              Contone, " atus pointer" ing basa Rusia, korban Ujian Negara Bersatu, wis digali ing Channel One ...
              1. +2
                Agustus 28 2015
                Tanpa kepala buta huruf ing endi wae!
                Malah ing buletin warta, dheweke kerep nulis kanthi salah, mesthine katon jurnalisme, dhasar literasi nulis basa Rusia, nanging ora, dheweke isih bakal nulis kanthi cara sing sampeyan ngerti carane sampeyan pengin!
                1. +2
                  Agustus 28 2015
                  Kutipan saka Allitet
                  Malah ing buletin warta, dheweke kerep nulis kanthi salah, mesthine katon jurnalisme, dhasar literasi nulis basa Rusia, nanging ora, dheweke isih bakal nulis kanthi cara sing sampeyan ngerti carane sampeyan pengin!

                  Gaya SMS. "Lho, sampeyan ngerti apa sing daktulis." Sadurunge, buta huruf ditutupi amarga nulis luwih cendhek kanggo nyetak kurang. Kene mung 90% saka wong-wong sing ing umur 25 taun (yaiku, produk Soros ing wangun murni), "-tsya" lan "-tsya" ora mbedakake, lan malah "cah wadon" - ora ana sangsi. . Lan carane wartawan kita diwulang - Aku dhewe weruh .... Ing departemen jurnalisme salah sawijining universitas ing kutha kita ing taun katelu, ora ana siji siswa ing grup maca "Mu-mu" ....
          6. -8
            Agustus 27 2015
            jlyjpyfxyj NHJKKMMMMMMMMMMMMMM am
            1. +2
              Agustus 28 2015
              Kutipan saka: BLACK-SHARK-64
              jlyjpyfxyj NHJKKMMMMMMMMMMMMMM am


              Sawetara komentar ambigu ternyata ... ngguyu
          7. 0
            Agustus 27 2015
            Lan dheweke dhewe menehi saran ... iki minus ...
          8. 0
            Agustus 27 2015
            Lan dheweke dhewe menehi saran ... iki minus ...
          9. +1
            Agustus 28 2015
            Lha kok klelep karo sindiran, sindiran. Kaping pisanan, Mikhail Zadornov minangka panulis, lan kaping pindho, dheweke minangka warga Rusia, kaya kita kabeh, mula dheweke duwe hak kanggo nyebutake pendapat babagan masalah tartamtu ing negara kasebut.
        3. -3
          Agustus 27 2015
          Anggere pamaréntah ana ing pajak kita, aku duwe hak lengkap lan legal kanggo menehi kritik, lan iku wajib kanggo nerangake tumindak kanggo kita.
          Nalika sampeyan mbukak toko sepatu - aku bakal duwe pilihan apa arep tuku saka sampeyan utawa ora, lan sampeyan bakal mbuktekake yen sepatu bot sampeyan sing paling apik, yen ora, aku bakal pindhah menyang pesaing (lan aku bisa uga ora ngerti sepatu bot. ).

          TAPI aku duwe tanah air siji, ora ana pilihan. Lan sing hangers-ing sing pengin ana ing pajak sandi kudu nerangake piyambak kanggo kula.
          Kanggo Zadornov, wayahe beda. Aku pancene kanggo spesialis kanggo nindakake politik, nanging ana wong sing wis misuwur ing lapangan temen beda lan nggunakake wewenang kanggo nindakake politik.
          Conto sing nyenengake yaiku Sakharov, yen dheweke ngerti partikel, ora ateges bakal padha karo politik. Sadurungé, dhèwèké ora dikritik amarga panguwasaé ing ilmu, nanging saiki wis bebas ngrembug gagasan apa sing dipromosekake, lan ora kabeh, yen ditliti kanthi tliti, dadi apik banget.
          Zadornov minangka conto klasik saka amatir ing politik, kanthi wewenang pribadi sing gedhe.
          Pancen sapa wae bisa menehi kritik, nanging ora kabeh wong bakal ngetutake. Lan ing kasus kaya mengkono, wong ngetutake wewenang, ngerti yen dheweke ora ngerti apa-apa ing wilayah iki, nanging dheweke lunga amarga dheweke dadi artis favorit!
          Negara iki dudu laboratorium kanggo eksperimen, lan dudu panggung kanggo ngejar Amerika! Yen ora bisa, akeh sing bakal nandhang sangsara.
          Elinga paling 90s! Carane akeh wong, kaya komplotan, golek bungkus permen sing ayu?!
          Kesimpulan: seniman, panulis, musisi, model, ilmuwan, lan liya-liyane, yen wong sing sadar, ora duwe hak kanggo mratelakake panemune babagan politik, amarga akeh wong sing ngrungokake pendapat pribadi iki babagan otoritas.
          1. +6
            Agustus 27 2015
            Kutipan saka Xanna 
            yen wong sing sadar, dheweke ora duwe hak kanggo ngumumake pendapat umum babagan politik,

            dadi apa sing apik Pak? partai ngandika, iku perlu, Komsomol mangsuli, ya! iki sawetara jenis unit militèr lan dudu masyarakat, ing ngendi ora ana wong sing duwe hak kanggo mratelakake panemume, kajaba kanggo celestial, panemu ditulis babagan iki supaya masalah kasebut ditutupi saka kabeh sudut, nanging nampa iki utawa sing. sudut pandang iku bisnis saben individu. Galileo diobong ing cagak mung amarga dheweke duwe pandangan sing beda babagan alam semesta, dheweke pancen bener!
            Mesthine, Zadornov utawa selebriti liyane duwe akses luwih akeh menyang pamirsa tinimbang Paman Vasya minangka tukang ledeng, nanging iki ora bisa nyegah wong-wong mau supaya ora nyatakake sudut pandang babagan masalah kasebut.
            1. -4
              Agustus 27 2015
              Ya, sampeyan, kancaku, iku liberal!
              Sing. yen sesuk sawetara model utawa malah Samsaya Awon aktris saru wiwit ngomong bab views politik, lan akeh wong bodho 18 taun dadi kanggo milih dodo favorit - apa iki normal? Kanggo kula, matur nuwun, ora perlu, kita wis cukup pelacur politik ing parlemen kanggo ngidini wong-wong nyata kanggo pindhah ing kono.

              Iki minangka bagean saka manipulasi kesadaran, diarani pengaruh panguwasa (waca Lebon utawa Kara-Murza, ana sing rinci lan bisa dingerteni).
              Apa kena kita kabeh supaya Makarevich? Ya, amarga dheweke dadi idola favorit jutaan. Nanging kasus dheweke egregious.
              Lan pirang-pirang wakil saka 5 kolom kasebut minangka blogger ing internet?! Lan akeh sing ora duwe pandangan anti-Rusia, nanging sing moderat banget, lan kita malah nganggep dheweke patriot, lan kadhangkala dheweke nulis kaya ngono ...

              Aku arep ngomong yen ing kasus brahala, wong akeh ora tindakake gagasan, nanging wong. Lan miturut saos brahala iki, sampeyan bisa ngladeni meh kabeh ide. Mula, sampeyan ora bisa nggunakake wewenang ing wilayah liya kanggo promosi ide politik sing buta huruf, sing ala ...
              1. -1
                Agustus 28 2015
                ngusir seniman, atlit, musisi saka pikirane - ora ana sing bisa ngobrol ing kana, dadi apa? - dheweke dhewe ngerti ngendi dheweke kentut?
            2. +2
              Agustus 28 2015
              Quote: yermolai
              Galileo diobong ing cagak mung amarga dheweke duwe pandangan sing beda babagan alam semesta, dheweke pancen bener!

              Aku setuju karo gagasan utama. Nanging! Wong Galiléa padha kobong. Dheweke setuju karo Inquisition "suci", sanajan dheweke banjur ngandika: "Nanging isih muter!" Giordano Bruno diobong.
        4. +6
          Agustus 27 2015
          Kutipan saka urganov
          urusan kuliner wis wani campur?

          mon cher, Aku shoemaker, nanging aku bisa masak supaya cook ing sela-sela gemeter smokes.
          1. -10
            Agustus 27 2015
            Dadi masak ing pawon! Kanggo yen sampeyan oversalt dening Laka - sampeyan bisa pour menyang jamban.
            Lan yen sampeyan "uyah" negara kaya reformasi politik - sampeyan ora bakal bisa kanggo pour negara mudhun jamban lan nyiapake anyar, mung ana siji nyoba!

            PS Aku uga ngerti carane solder ora kanti awon, nanging nalika nerangake peralatan larang, ngendi risiko screwing munggah banget, lan mung ana siji nyoba, Aku nggawa menyang workshop, kanggo profesional.

            Lha kowe kabeh kok lali piro akehe wong lan takdir sing dipertaruhake ing proses politik nalika ngrungokake "pendapat" para satiris, aktor, musisi... Negara dudu sup kanggo dibuwang!
            1. + 11
              Agustus 27 2015
              Kutipan saka Xanna 
              Lha kowe kabeh kok lali piro akehe wong lan takdir sing dipertaruhake ing proses politik nalika ngrungokake "pendapat" para satiris, aktor, musisi... Negara dudu sup kanggo dibuwang!

              belay Alon alon-alon lan aja ngganggu cutlet lalat lan liya-liyane.
              Kaping pisanan, ora perlu nggambar analogi sing ora proporsional.
              Ngerti lan bisa и ngerti lan bisa profesional Iki pancen beda-beda, nanging ing wektu sing padha, yen sampeyan dudu tukang listrik lan sampeyan ndeleng manawa kabel ing apartemen / lawang mlebu, iki ora ngalangi sampeyan narik perhatian wong liya babagan masalah iki, lan ora mesthi. ngerti iki, dispatcher bakal nampa lamaran, banjur master, etc. Lan ing kasus nalika kumelun metu saka jendhela, sawetara wong bakal ngerti - pemilik wis masak soko ana utawa mutusaké kanggo Fry barbecue ing ngarep, padha nelpon petugas pemadam kebakaran lan ngabari kabeh wong ing distrik.
              Mikhail Nikolaevich narik kawigatosan para spesialis ing bidang iki kanthi karyane, nanging kenapa dheweke narik kawigaten kanthi cara iki - pitakonan liyane. Pancen angel banget kanggo nggayuh pamrentah, TFR lan organisasi liyane sanajan kanggo wong sing misuwur, nanging sampeyan bisa nyoba ngubungi wong sing kasengsem karo pendapat Zadornov babagan iki, saliyane, dheweke nindakake akeh kanggo lali / nglawan clogging. basa lan sastra Rusia
        5. +6
          Agustus 27 2015
          Foto apik! Sampeyan kudu ngerti mungsuh lan pengkhianat kanthi ndeleng !!! Supaya ora kantun ing wektu sing tepat!
          1. 0
            Agustus 27 2015
            Kutipan saka starshina78
            Foto apik! Sampeyan kudu ngerti mungsuh lan pengkhianat kanthi ndeleng !!! Supaya ora kantun ing wektu sing tepat!

            Salah siji wis downvoted negatif
            Apa maneh? nglirik
        6. +1
          Agustus 27 2015
          Yen sampeyan weruh yen maling ngeruk kanthonge tanggane lan ora nindakake apa-apa, mula sampeyan dudu warga negara, nanging sekutu lan dudu patriot, sampeyan mung wong sing ora ana gunane, ora peduli apa sing kedadeyan ing Tanah Air, sampeyan. titik kuwat lan sampeyan lan kita
    2. + 77
      Agustus 26 2015
      Zadornov banget cemburu karo pendidikan Rusia. Lan ing meh saben wicara kang devotees akèh wektu kanggo topik iki. Ing kesempatan iki, dheweke malah ketemu karo Putin. Ing babagan sindiran, sindiran politik, kalebu, mesthi dadi senjata propaganda sing paling kuat ing kabeh wektu. hi
      1. + 20
        Agustus 26 2015
        Quote: siberalt
        Zadornov cemburu banget karo pendidikan Rusia. Lan ing meh kabeh pidato, dheweke nyedhiyakake akeh wektu kanggo topik iki.

        Ing artikel iki, dheweke mbukak mripat kanggo akeh pejabat sing njupuk papan kanthi sia-sia! Kayane langkah-langkah kanggo mungkasi sabotase alon-alon iki marang negara kita bakal ditindakake!
        1. + 15
          Agustus 26 2015
          Kutipan: tol100v
          Kayane langkah-langkah kanggo mungkasi sabotase alon-alon iki marang negara kita bakal ditindakake!

          Apa njupuk tindakan, menehi sadurunge ijin kanggo operate ing negara?
          1. + 17
            Agustus 26 2015
            Kutipan: NEXUS
            Apa njupuk tindakan, menehi sadurunge ijin kanggo operate ing negara?

            Aku setuju karo sampeyan, ing kene ana artikel liyane babagan sanksi kontra marang Kulon, kanggo ngusir kabeh guru sponsor iki nganggo rags pipis, kanggo nglarang mlebu menyang Rusia. am
            1. +1
              Agustus 27 2015
              Kutipan: Kapten45
              drive kabeh iki guru-sponsor karo pissing rags, ban entri kanggo Rusia

              nanging ngenteni, rags gelombang, sampeyan kudu pisanan ngenali ALL sing siyap kanggo ngedol tanah kelairan, banjur ing larik tertib kanggo Kolyma, Wrangel Island lan panggonan panas liyane.
          2. +4
            Agustus 26 2015
            ngirim soko ing situs kanthi jeneng kulawarga lan alamat pengkhianat iki, kita bakal pirembagan!
            1. +2
              Agustus 27 2015
              Quote: gratis
              ngirim soko ing situs kanthi jeneng kulawarga lan alamat pengkhianat iki, kita bakal pirembagan!

              Nanging iki minangka ide !!! Yen jeneng-jeneng guru kuwi ... sing nampa "pendidikan" ing Amerika Serikat dipasang ing saben cagak, mesthine guru-guru iki bakal cepet gantung ing cagak kasebut!.. Utawa bakal mlayu ngliwati kordon ... wedi!
            2. +2
              Agustus 27 2015
              Quote: gratis
              ngirim soko ing situs kanthi jeneng kulawarga lan alamat pengkhianat kasebut,ayo ngomong!

              Kita bakal. Ngobrol.
          3. +2
            Agustus 27 2015
            Kutipan: NEXUS
            Apa njupuk tindakan, menehi sadurunge ijin kanggo operate ing negara?

            Ing PDB ing mode manual, tangan ora tekan saben pejabat - kanggo nyekel tenggorokan. Nanging pejabat kasebut kanthi ati-ati diwenehi dana. A ing ngendi ana akses - menyang otak bocah-bocah, menyang industri pertahanan utawa menyang weteng kita - idu resmi iki nganggo saliva ....
        2. + 49
          Agustus 26 2015
          tol 100w (5)
          Ing artikel iki, dheweke mbukak mripat kanggo akeh pejabat sing njupuk papan kanthi sia-sia! Kayane langkah-langkah kanggo mungkasi sabotase alon-alon iki marang negara kita bakal ditindakake!

          Skema ambruk Federasi Rusia, lan pancen ana kekuwatan sing kuwat, kaya ing ngisor iki.
          Aku bakal laporan banget sedhela lan selektif. Filsuf, sosiolog lan futuris Amerika sing misuwur Francis Fukuyama nerbitake buku "A Strong State: Governance and World Order in the 2006st Century" (diterbitake ing Federasi Rusia ing taun XNUMX). Dadi ing kana papan utama diwenehake kanggo kelemahane struktur kekuwatan kasebut ing jaman tentrem.
          Pranyata ing wektu tentrem wilayah ing ngisor iki sing paling ora dikendhaleni dening negara lan eluding manungsa waé umum - iki pendidikan umum lan Angkatan Bersenjata non-belligerant saka negara. Amarga ing mangsa perang, manungsa waé diwènèhaké marang tentara, nanging ora ing wektu tentrem. Ing dekomposisi struktur kasebut ing wektu tentrem lan gampang nembus menyang dheweke, pasukan utama mungsuh diarahake minangka pukulan utama agresor potensial. Kanthi dekomposisi struktur kasebut, negara - korban agresi - ilang kakebalan kanggo pertahanan nglawan mungsuh.
          Kita wis ndeleng skema iki ing implementasine, ora minangka conto saka ambruk tentara ing mantan Menteri Pertahanan Serdyukov lan Co. Kita ndeleng skema iki ing implementasine ing pendidikan uga, utamane ing Menteri Pendidikan lan Ilmu Livanov. Alat kanggo ambruk lan disintegrasi struktur kasebut yaiku penetrasi metode kepemimpinan pasar.
          Pitakonan tetep - sapa sing nggawe dheweke maju lan kenapa dheweke tetep manggon ing panggonane nganti suwe lan terus?
          Many thanks kanggo Mikhail Zadornov kanggo informasi penting lan rinci!
          1. + 13
            Agustus 26 2015
            Kutipan: Tatyana
            Skema ambruk Federasi Rusia, lan pancen ana kekuwatan sing kuwat, kaya ing ngisor iki

            Sampeyan bisa nggali luwih jero.
            Pecah kulawarga.
            Tinimbang nglairake lan nggedhekake anak, sing wis ditemtokake dening alam, wong wadon nindakake pakaryane wong lanang.
            Lan wong njaba melu pendidikan, nanging bocah kasebut diwenehi wektu tartamtu kanggo konsep dhasar ing urip, lan ora ana wong liya kajaba ibune.
            1. +1
              Agustus 26 2015
              Sayange, bocah-bocah sing digedhekake dening ibu-ibu rumah tangga, ing pirang-pirang kasus, ora katon luwih apik saka bocah-bocah liyane. Ora moral utawa intelektual. Alamiah, aku ora ngomong babagan kabeh wong.
              1. +3
                Agustus 26 2015
                Kutipan: Sergeyj1972
                Sayange, bocah-bocah sing digedhekake dening ibu-ibu rumah tangga, ing pirang-pirang kasus, ora katon luwih apik saka bocah-bocah liyane. Ora moral utawa intelektual. Alamiah, aku ora ngomong babagan kabeh wong.

                Kabeh kudu digarap dening generasi penerus.
                Lan dheweke ora. Ora, iku, nanging negatif.
          2. +5
            Agustus 27 2015
            Kutipan: Tatyana
            Pitakonan tetep - sing nyalonake wong-wong mau lan ngapa dheweke wis lan terus manggon ing panggonane nganti suwe?

            Aku ora bakal ngomong babagan Livanov, nanging Aku krungu bab Taburetkin. Ing ngisor-nano-Presiden Vedmedev kita pribadi ngandika ing tembung ing TV: "Aku ora keluhan babagan aktivitas Serdyukov minangka Menteri Pertahanan." Pruflink nggolèki sadurunge - ora ketemu. Saka Internet, statement iki dipotong kanthi kasar. Uga statement dhewe sing "amarga krisis perbankan ing Siprus, pendanaan kanggo program kanggo pendidikan patriotik pemuda wis dilereni soko tugas." Dhuwit kanggo pendidikan patriotik, dialokasikan dening negara, dumunung ing lepas pantai ing Siprus. Dididik, mudha... Paragraf wis rampung.
            1. 0
              Agustus 27 2015
              Zoldat_A (3)
              Aku krungu bab Taburetkin.
              Dear Zoldat_A (3)!
              Babagan "Taburetkin" (Serdyukov), aku uga kudu ngirim komentar - ing kaca 2 komentar ing artikel iki.
              Sing kepengin, uga bisa kenalan karo.
          3. 0
            Agustus 27 2015
            Aku setuju banget karo sampeyan yen kita tetep meneng, mula parasit iki sing ing foto bakal nggumunake anak-anak kita lan pengkhianat kasebut kudu dieling-eling, sanajan wong-wong iki sinau ing sekolah-sekolah Soviet, dianggep gratis lan saiki ngiyanati cita-cita Tanah Air.
        3. +1
          Agustus 26 2015
          Kutipan: tol100v

          Ing artikel iki, dheweke mbukak mripat kanggo akeh pejabat sing njupuk papan kanthi sia-sia! Kayane langkah-langkah kanggo mungkasi sabotase alon-alon iki marang negara kita bakal ditindakake!


          Kita ora perlu mbukak mripat. Lan minangka kanggo dipatèni saka sabotase, sing wong urip kanthi pangarep-arep, nanging, kang menehi kritik dening pungkasan 24 taun, pangarep-arep wis dawa mati.
          1. +1
            Agustus 27 2015
            Kutipan saka larand
            nanging miturut 24 taun pungkasan, pangarep-arep wis suwe mati.

            Ora, sampeyan ora bener! Pangarep-arep ditangekake maneh, lan saya suwe saya suwe, saya tambah percaya diri kanthi asil sing luwih apik.
        4. 0
          Agustus 26 2015
          Apa kanggo sampeyan sing pisanan mbukak mripat sampeyan, sampeyan duwe kita Ya, lan tsar apik, nanging boyars .... Apa, penjamin ora weruh apa-apa kaya sampeyan? Apa sampeyan uga wuta. lan budheg? kabeh iki teka saka dheweke. Mesthi wong normal sing tresna Motherland bakal ngidini iki? Ora, dheweke mesthi wis mbuyarake kabeh geng agen karo kanca-kancane, nanging keraguan sing ora jelas wiwit nyiksa dheweke, lan dudu agen ..., amarga iki kedadeyan ing negara kasebut lan ora ana sing ditindakake.
          1. +3
            Agustus 26 2015
            Kutipan: Tambov Wolf
            Apa kanggo sampeyan sing pisanan mbukak mripatmu, sampeyan duwe kita, sing ora bisa ndeleng Ya, lan tsar apik, nanging boyars .... Apa, penjamin kaya sampeyan ora weruh apa-apa ?.


            Comrade, ngendi sampeyan maca omong kosong iki bab tsar lan boyars? Apa sampeyan pengin menehi jeneng lan patronymic saka wong sing kabeh gumantung ing Federasi Rusia? Sampeyan kudu maca kanthi luwih ati-ati, lan ora mbuwang gludhug kanthi bledheg, sampeyan kudu ati-ati.
            1. -3
              Agustus 26 2015
              Apa sing sampeyan wedi?
      2. +4
        Agustus 26 2015
        Quote: siberalt
        Zadornov banget cemburu karo pendidikan Rusia.

        Dheweke iri karo kabeh prekara lan tradhisi sing apik sing wis dikembangake lan dipikolehi dening generasi sadurunge.

        The Pendos ngerti iki banget lan nyoba kanggo break sambungan karo kepungkur, karo sajarah.
        Rumus kasebut wis suwe diverifikasi: wong sing lali utawa nolak masa lalu ora duwe masa depan. Urkaina minangka conto iki.
    3. -22
      Agustus 26 2015
      Kok ora nyalahake kos-kosan Tionghoa, bocah-bocah Rusia ora keganggu karo topik Cina Agung, ta?
      1. + 12
        Agustus 26 2015
        Slobber:
        Kok ora nyalahake kos-kosan Tionghoa, bocah-bocah Rusia ora keganggu karo topik Cina Agung, ta?

        Apa sampeyan nimbali "Tjeck", dear, utawa "in defiance" liyane, mungsuh? ora
        Kita uga nyalahke:
        - kabeh limo sekte lan pasamuwan-pasamuwan persuasi dubious;
        - organisasi kanthi orientasi nasionalis;
        - pendidikan seksual awal lan toleransi LGBT.
        Terus daftar? wassat
        Lan umume: kabeh kudu moderat, amarga. loro China lan Rusia duwe budaya abad-lawas, lan saben wong duwe soko kanggo bangga. Lan sampeyan kudu ngerti tanggi - iku bakal migunani (dadi kanca, contone, utawa menehi kick - carane dadi) hi
    4. + 33
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka tjeck
      Inggih, apa bisa ngomong, iku bener .. nanging muspra Perky njupuk menyang politik, iku lawas kanggo dheweke .. iku bakal luwih apik kanggo nerusake kanggo "sajarah" lan budaya. Aku biyen kerep ngrungokake dheweke, nanging saiki dheweke ndemek topik sing banget hackneyed - iki ora cocog karo satirist.
    5. +9
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka tjeck
      sia-sia perky mlebu politik, dheweke wis tuwa banget kanggo dheweke. luwih becik diterusake ''sejarah'' lan budayane

      Lan carane iki dihormati Nikita beda saka Zadornov? Inggih, kasunyatan sing Mikhail Zadornov wis lawas tabet sing luwih pinter lan wicaksana tinimbang wong enom. Ing kono, ing Kuev, para pemuda, ing massa, nggawe pemilihan Maidan. Lan apa gunane? Ora pantes, Nikita ora peduli karo wong tuwa. Senajan nom-noman ora bisa luwih.
      1. -7
        Agustus 26 2015
        Nyuwun pangapunten, aku ora ngerti carane nelpon sampeyan Nyuwun Nanging aja padha sumelang, para sesepuh galloping ana ing turah mbrawah. Ngomong-ngomong, kenapa Kuev? Miturut cara, Kyiv minangka kutha Rusia sing gedhe, lan apa sing kedadeyan ora ana hubungane karo kutha kasebut. Ora katon apik, kaya sampeyan posisi dhewe minangka wong tuwa (pinter) lan sampeyan dhewe.
        1. +3
          Agustus 27 2015
          Kutipan saka tjeck
          Ngomong-ngomong, kenapa Kuev?

          Biyen Kyiv, lan saiki Kuev. Coba tebak, kok ana owah-owahan? Lan babagan umur tuwa ... kaya sing diucapake bapak Muller ing "17 Moments of Spring": 80 taun minangka puncak kanggo para politisi. Lan kanggo wong sing pinter, iki tegese ora ana umur kanggo politik, kajaba, mesthi, dokter ndeteksi penyakit Alzheimer.
        2. +1
          Agustus 28 2015
          Kutipan saka tjeck
          Nyuwun pangapunten, aku ora ngerti carane nelpon sampeyan

          Sampeyan pancen bakat! Apa ora kuwat ngetik profil mungsuh? Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia! Hedgehog iku jenenge Eugene...
    6. +7
      Agustus 26 2015
      ngendi sampeyan ndeleng politik ing artikel iki? Wong lanang iki takon serius ing artikel iki. Aku kaget amarga ora ana reaksi saka panguwasa Rusia babagan topik iki, utawa luwih reaksi positif ing bentuk ijin kanggo kegiatan kasebut kanggo Ajar Kanggo Kabeh, utamane nganggep sponsor program kasebut. Minangka satirist, aku ora antusias babagan Zadorny, nanging aku ora weruh politik ing dheweke. Miturut logika sampeyan, sapa wae sing ngangkat masalah sosial sing penting kanggo diskusi lan mbuktekake posisi kasebut kanthi otomatis dadi politisi? Yen mangkono, luwih akeh politisi kaya ngono.
      1. +4
        Agustus 27 2015
        Aku ndhukung. Nang endi wae aku malah krungu iklan kanggo program iki ing saluran utama utawa ing radio. Nanging partner Umum - SBERBANK. Piye kabare? Aku wis nulis yen aku takon pitakonan sing padha ing kelas 10-11: kenapa negara manca kudu melu pendidikan lan pendidikan anak saka negara liya? Banjur aku menyang kamp aktivis, ing ngendi penyelenggara kemah kasebut kanthi bangga nyatakake yen dheweke nampa dana kanggo kemah kasebut kanthi dana AS. Lan malah banjur ana koyo sing nang endi wae nyekel. Ya, keju ora bisa gratis kajaba ana ing jebakan tikus.
    7. +1
      Agustus 27 2015
      Sapa sampeyan dhewe? Pegawe Departemen Luar Negeri AS? Apa hak sampeyan kanggo ngadili satirist Rusia Mikhail Zadornov? Drive vzashey saka Rusia "Ajar Kanggo Kabeh". Sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo reprogram karakter Rusia lan ngganti sajarah Rusia ing cara Amerika, sampeyan mung duwe wektu sethitik ...
      1. 0
        Agustus 27 2015
        Mitra proyek kasebut yaiku OAO "Sberbank"!!!!
    8. +1
      Agustus 27 2015
      Lan sampeyan, wong bisu sing dihormati, ora peduli karo masa depan anak-anak kita, amarga wong kaya sampeyan, parasit mlebu ing negara kita lan ngrusak lan mabuk negara kita.
    9. +2
      Agustus 27 2015
      Ora upvote utawa downvote. Pisanan: apa jenis Zadornov iki? Kapindho: kok politisi kudu melu politik, lan kita kudu keplok kuping, lan iki senadyan kasunyatan sing politisi ora diwulang ing ngendi wae! Kabeh padha otodidak! Lan sapa sing ora ana ing antarane. Sawetara aktor lan atlit worth soko! Politisi kudu, pisanan kabeh, warga lan patriot saka Motherland - iki sing paling penting, lan kabeh liya bakal tindakake. Katelu: yen Amerika njupuk anak-anak kita, mula iki pancen serius, amarga. Rusia mung bisa numpes saka njero, i.e. kanggo nyebar "karusakan ing sirah" lan kanthi pirang-pirang cara wis sukses. Lan kaping papat, inisiatif AS kasebut kudu dipantau lan ditindhes ora dening kita, nanging dening layanan sing cocog, contone, FSB.
    10. +1
      Agustus 28 2015
      Nanging kanthi pribadi, kenapa sampeyan mikir sampeyan duwe hak kanggo mutusake sapa lan apa sing kudu ditindakake? Apa sampeyan, wakil utawa ANGGOTA pemerintah (sing diarani politisi)?
      Banjur, iki sing mbedakake karakter Slav bener (Rusich, Aria) sing lara karo nyawa kanggo Motherland lan nganggep piyambak tanggung jawab kanggo kabeh sing kedaden ing Motherland HIS, ing kontras kanggo OTHERS ana - alien.
      Ora ana wong ASING siji-sijia sing bakal nindakake apa wae kanggo kabecikan NEGARA ASING!
    11. 0
      Agustus 28 2015
      Sampeyan pancen ironis kanthi sia-sia, sampeyan ngerti banget yen sapa sing ngajari generasi mudha nduweni, lan M. Zadornov, kanthi apik kanggo ngunggahake topik iki, aku, minangka wong tuwa saka bocah sekolah, bakal nggawe manawa bajingan iki ora mlebu. sekolah, paling anakku.
    12. +1
      Agustus 28 2015
      Degenerate swasana ati, kayata: "Satirist kudu ngomong Lawakan, lan wong - hawal" tuwuh saka ROOT padha, saka kang Ukrainia zombieism, sistem juvenile, lan ing violently waved.
  2. + 46
    Agustus 26 2015
    "Organisasi globalis paling kuat "Ajar Kanggo Kabeh" wis entuk diakoni ing wilayah Rusia kanggo ngowahi format masyarakat Rusia."
    Lan sing ngidini kanggo operate ing tlatah Rusia? Sapa sing menehi ijin kanggo guru kita sinau ing luar negeri? Sapa sing pungkasane ngidini dana manca nggawe pembayaran tambahan kanggo gaji dana manca? Sawise kabeh, dhuwit ora ditransfer liwat utusan. Iki minangka pengkhianat sejati.
    1. +9
      Agustus 26 2015
      Saiki, kolom kaping lima, Yevgeny Nikolaevich, nduweni akeh kesempatan.
      1. -3
        Agustus 26 2015
        Kang penjamin kita ngurmati, nurtures lan ngurus saka Apa sampeyan bakal ngomong sing iki ora bener? Lan sapa sing banjur ngangkat iki ....... kanggo papan ing pimpinan ndhuwur?
        1. -5
          Agustus 27 2015
          Kutipan: Tambov Wolf
          Kang penjamin kita ngurmati, nurtures lan ngurus saka Apa sampeyan bakal ngomong sing iki ora bener?

          Wong lanang sing daktresnani, kencengake imajinasimu, elinga pangandikane salah sawijining filsuf babagan negara. Kaya mengkono "negara minangka makhluk sing duwe tentakel sing akeh banget lan asring sawetara tentakel ora ngerti apa sing ditindakake wong liya." Lan yen kita nambah manawa sinyal tekan otak kanthi wektu tundha (sclerosis, ora ngerti babagan sejarah), mula kita entuk apa sing kita duwe - kabeh katon nglawan, sing negatif isih teka.
    2. + 19
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka EvgNik
      "Organisasi globalis paling kuat "Ajar Kanggo Kabeh" wis entuk diakoni ing wilayah Rusia kanggo ngowahi format masyarakat Rusia."
      Lan sing ngidini kanggo operate ing tlatah Rusia? Sapa sing menehi ijin kanggo guru kita sinau ing luar negeri? Sapa sing pungkasane ngidini dana manca nggawe pembayaran tambahan kanggo gaji dana manca? Sawise kabeh, dhuwit ora ditransfer liwat utusan. Iki minangka pengkhianat sejati.


      Malah bocah mangertos manawa tukang utang donya ora bakal nggawa apa-apa sing apik kanggo negara kita lan Kamentrian Pendidikan Rusia kudu diwenehi perhatian khusus saka layanan khusus.
      Mungsuh lan pengkhianat ing Rusia wis akeh kaya cacing ing manure ...
    3. + 25
      Agustus 26 2015
      Tambahan cilik-NENGEndi nonton dinas rahasia, jaksa lan liyane? opo
      1. + 12
        Agustus 26 2015
        Kutipan: kot28.ru
        Tambahan cilik - Endi layanan khusus, kantor jaksa lan liya-liyane?

        Wikipedia dilarang.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. gjv
          +6
          Agustus 26 2015
          Kutipan: Alexander Romanov
          Wikipedia dilarang.

          Iki Wikipedia squeaking sing padha dilarang. Lan ora kabeh situs dilarang, nanging mung kaca situs sing ngemot resep kanggo nggawe obat narkotika.
      2. +2
        Agustus 26 2015
        Layanan khusus, kantor jaksa lan liya-liyane minangka asu penjaga lan layanan (ing pangertèn sing positif), nanging ana sing kudu mrentah "pasuryan!"
      3. Komentar wis dibusak.
      4. -2
        Agustus 26 2015
        Dheweke nonton rubel sing tiba lan ngetung dolar supaya bisa mbuwang ing kesempatan.
  3. + 18
    Agustus 26 2015
    Lan pelayanan ing bungah kanggo nangis. Akhire, kita bakal bantuan karo bantuan efektif ing ambruk final pendidikan. Apa Soros lan liya-liyané kaya dhèwèké ora nyambut gawé? Saiki pamaréntah liberal bakal cepet "ngatasi" tugas, lan sampeyan uga katon ing liberal karo shitcrats lan negara bakal dipasrahake menyang Anglo-Saxon ing platter perak.
    1. Alf
      +8
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka: bsk_mna54
      Saiki pamaréntah liberal bakal cepet "ngatasi" tugas, lan sampeyan uga katon ing liberal karo shitcrats lan negara bakal dipasrahake menyang Anglo-Saxon ing platter perak.

      Wong Tionghoa ing Transbaikalia diwenehi 115 hektar sajrone 49 taun kanggo 28 yuta saben taun, yaiku, kanggo kuwi, dheweke janji 18 liyane ing 85. Moscow "ora weruh." Norwegia wis unfastened Piece saka beting, Moscow "ora weruh iku."
      Proses wis diwiwiti ...
      1. -6
        Agustus 26 2015
        Kaya sing biyen diomongake ing "Gorodok" Ana proyek kaya ngono, kanggo ngedol tanah air!

        Nanging kanthi serius, aku ora ngerti tangis liar Zadornov sing dihormati.
        Iku gampang banget kanggo nuduh guru miskin ngiyanati nalika sampeyan duwe jumlah cukup substansial saka dhuwit.
        Nanging pikirake dhewe, guru Rusia sing prasaja, dheweke pisanan dadi bapak / ibu lan banjur dadi guru.
        Budak luwe ora bakal dikhianati!
        Lan nalika dheweke nawakake internship ing luar negeri lan + 35k kanggo gaji, aku ora bakal ngukum dheweke.
        Sampeyan kudu ngukum wong-wong sing percaya yen Olimpiade kanggo 200 yard luwih perlu tinimbang masa depan bocah lan pendhidhikan.
        Aku setuju yen wiji saka Kulon bakal glethakaken ing bocah-bocah iki, nanging ora ana sing pengin lay liyane.
        Suwene sampeyan bisa lelungan kanthi semangat para patriot?
        1. 0
          Agustus 26 2015
          Kajaba iku, aku setuju banget karo sampeyan.
        2. +6
          Agustus 27 2015
          Kutipan saka Sigizbarn
          Lan nalika dheweke nawakake internship ing luar negeri lan + 35k kanggo gaji, aku ora bakal ngukum dheweke.

          Menarik sampeyan mikir. Kabeh iki ora bakal ana apa-apa yen guru-guru kuwi kanggo 30 potong salaka, yaiku, kanggo 35 ewu rubel, ora bakal mulang anak-anak kita babagan sejarah negara kita kanthi cara Amerika, ing ngendi ora ana Minin karo Pozharsky, ora ana Suvorov karo Kutuzov, ora Lomonosov, nanging mung debauchery , rereget, rudeness lan redneck umum saka wong Rusia. Pengkhianatan minangka pengkhianatan ing Afrika, preduli saka jumlah sing dibayar: 30 potongan perak sepisan utawa 35 ewu rubel saben wulan!
          1. 0
            Agustus 27 2015
            Pracayaa yen aku dhewe setuju karo sampeyan, lan aku dhewe minangka mungsuh sing kuat kanggo distorsi sejarah Rusia.
            TAPI ing wektu sing padha, aku ora bisa nyalahke guru! Lan aku ora setuju babagan 30 potongan perak. Padha wong lan, kaya kabeh wong, padha duwe kulawarga lan kabutuhan dhewe sing ora bisa ketemu karo gaji.
            Ya, wong-wong sing duwe pengaruh gedhe kanggo generasi sabanjure. Lan ya, "mitra" kita ngerti manawa nggunakake iki trep kanggo ngompa otak bocah menyang arah sing dibutuhake.

            Nanging kapan iki bakal dimangerteni ing RUSIA?????
            YEN SING NGERTI SING KANGEN INVESTASI PENDIDIKAN ANAK-ANAK SAIKI KOWE MBANGUN MASA DEPAN.

            Guru kudu maneh dadi profesi sing dihormati lan bergengsi kanthi prospek lan gaji sing apik, banjur sampeyan bakal weruh manawa ora ana sing bakal ndeleng handout saka Kulon. Lan pendidikan bisa maneh dadi salah siji sing paling apik ing donya.
            1. 0
              Agustus 28 2015
              Kutipan saka Sigizbarn
              Padha wong lan, kaya kabeh wong, padha duwe kulawarga lan kabutuhan dhewe sing ora bisa ketemu karo gaji.
              Saben uwong nggawe pilihan dhewe, ana sing golek kerja liyane, ana sing golek penghasilan tambahan, lan ora dadi dosa yen wong dagang ing tanah air. Utawa ora bakal mulang anak-anake? Utawa padha priori nyiapake kanggo kewarganegaraan liyane?

              Kutipan saka Sigizbarn
              Guru kudu maneh dadi profesi sing dihormati lan bergengsi kanthi prospek lan gaji sing apik.
              Aku setuju 100%. Miturut cara, tinimbang tembung "guru" sampeyan uga bisa ngganti "dokter" lan "insinyur", etc.
          2. 0
            Agustus 28 2015
            Ya, aja wedi karo sing kuwat - yen dheweke bakal mulang babagan bocah-bocah - kudu ngisi kabeh ing formulir elektronik nalika pelajaran lagi ditindakake - lan bocah-bocah dhewe sinau materi - mula kabeh gumantung marang bocah lan tuwane, sampeyan bisa ngomong - ing wayah sore aku nerangake marang putriku apa sing ditindakake ing wayah sore - guru ing komputer nulis kabeh pelajaran - iki sing diomongake putri - nanging babagan tambahan gaji - aku setuju karo Sigizbarn sing ditulis ing ndhuwur - dheweke ora mbayar negara - dheweke bakal njupuk dhuwit saka wong liya - kabeh wong pengin mangan - yen ing ndhuwur ora menehi apa-apa - mula guru ora ana ing kene.
  4. + 12
    Agustus 26 2015
    Iwak rots saka sirah. Miturut cara, wis mambu akeh. Nanging, kanthi ora bisa diprediksi, nenek mudhun. Siji bab iku nguwatirake sing padha banjur bakal mbayar ekstra, i.e. bakal ngontrol lan ngetrapake panginstalan kasebut.
  5. + 11
    Agustus 26 2015
    Tambahan cilik - Endi layanan khusus, kantor jaksa lan liya-liyane?

    Lan karya layanan khusus, jaksa, etc. sebagéyan ngelingi nonton film, ngendi padha menet tombol ngaso, banjur ngeculake. Lan karya sing freezes kaya pahlawan film - ing sembarang posisi. Sing, ing sembarang tataran saka diselidiki.
  6. +8
    Agustus 26 2015
    Kabeh bakal terus kanthi total impunitas. GDP nerangake yen ora bakal ana 37 taun, sing kudu ngerti kanthi bener ... kita mung bisa pracaya marang Suleman - "Kabeh liwat lan iki bakal liwati", sing utama yaiku kanggo nylametake Rusia.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +8
      Agustus 26 2015
      Kapethik saka: afdjhbn67
      Kabeh bakal terus kanthi total impunitas. GDP nerangake yen ora bakal ana 37 taun, sing kudu ngerti kanthi bener ... kita mung bisa pracaya marang Suleman - "Kabeh liwat lan iki bakal liwati", sing utama yaiku kanggo nylametake Rusia.

      Nanging kepiye carane dheweke, Rusia, bisa dilestarekake ing kasus kaya mengkono? Dheweke bakal nggawa wong "nganti titik" manawa wong bakal miwiti nggawe regu lynch, wis suwe, sawetara tokoh kudu ditemoni kanthi topi lan kapak, amarga ora ana pamrentah liyane kanggo dheweke.
  7. +6
    Agustus 26 2015
    Foto iki kanggo siji monumen, lan monumen iki (dilebokake) ing endi wae ing TPA sing ana papan kanggo kabeh koruptor ...
    1. +4
      Agustus 26 2015
      endi panggonane wong korupsi kabeh...

      Iki kuburan...
    2. +9
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka brasist
      Foto iki kanggo siji monumen, lan monumen iki (dilebokake) ing endi wae ing TPA sing ana papan kanggo kabeh koruptor ...

      Dheweke ana ing papan liya (ngapunten) ...
    3. +1
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka brasist
      Foto iki kanggo siji monumen, lan monumen iki (dilebokake) ing endi wae ing TPA sing ana papan kanggo kabeh koruptor ...

      Nalika ndeleng foto kasebut, garis-garis kasebut ana ing pikiran: "Ora ana liyane (Jerman), lan sing adoh (kasparysh-maggot)" lol
  8. + 11
    Agustus 26 2015
    Sampeyan ngerti, nanging nalika ngadhepi karo kasunyatan saiki, aku njaluk koyo kuwat saka un air de déjà vu, amarga negara kita liwati kabeh iki, utawa urip minangka sapa seneng ing 30s dashing. Yen ana sing ora ngerti gagasanku, banjur deleng buku sing apik banget: "Puisi Pedagogi" ... apa sing ngelingake sampeyan? Nyuwun nanging kasunyatan sing driver kita ngrusak kabeh lingkungan sosial gesang kita ora mung ditulis dening kesed! carane akeh salinan padha bejat bab terjemahan khayal saka jam jam ahead, lan carane asil excrement iki, ing tembung Old Man Angel? (Yen wong ora ngelingi, iku salah siji saka kuotasi saka film "Walking Through the Torments", ing ngendi Papanov ora iso lali main bapake Malaikat).
    Kutipan saka tjeck
    Inggih, apa bisa ngomong, iku bener .. nanging muspra Perky njupuk menyang politik, iku lawas kanggo dheweke .. iku bakal luwih apik kanggo nerusake kanggo "sajarah" lan budaya. Aku biyen kerep ngrungokake dheweke, nanging saiki dheweke ndemek topik sing banget hackneyed - iki ora cocog karo satirist.

    pitakonan counter: lan sampeyan ngapura kula sing, kanggo nunjukaké ngendi lan ing wilayah apa wong kudu melu? Mungkin kita ora ngerti babagan layanan sampeyan kanggo budaya Rusia? Mungkin sampeyan mbukak rolas perpustakaan ing negara kita ing defiance saka Zadornov? supaya meneng ing gombal, "Spinoza" pancake! wong bodho
  9. +7
    Agustus 26 2015
    Lan apa bisa wong-wong sing ditakdirake dening nasib kanggo nyebar cukup, apik, langgeng bakal pindhah menyang layanan saka mungsuh sumpah Rusia??!

    Bakal ana sing ora mung mlaku, nanging mlayu. Nanging Kamentrian Pendidikan pancen sepisan maneh ora mung "keplok kuping", nanging, kaya adat ing pelayanan iki wiwit jaman EBN, mbantu ngrusak Rusia saka njero.
  10. + 17
    Agustus 26 2015
    Kita kabeh kudu nggatekake pendhidhikan kanthi serius, nganti rampung dibuyarake.
    1. +1
      Agustus 26 2015
      Penjelasan cilik: Amerika Serikat iku ora kabeh donya. Senajan padha pengin banget.
      1. + 15
        Agustus 26 2015
        Kutipan saka ltc22a
        Penjelasan cilik: Amerika Serikat iku ora kabeh donya. Senajan padha pengin banget.
        1. Komentar wis dibusak.
  11. -6
    Agustus 26 2015
    Pengenalan resimen agen FSB diterusake kanthi normal ....
    1. +2
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka vyinemeynen
      Pengenalan resimen agen FSB diterusake kanthi normal ....

      Apa FSB, kayata agen ...
  12. +8
    Agustus 26 2015
    Lan apa sing bisa dakkandhakake ing pamrentah kita, Kementerian Pendidikan dipimpin dening spesialis sing kerja ing Amerika Serikat. Mula EGE, program jahat kanggo mulang bocah-bocah sing guru dhewe ora bisa ngerti, iki minangka introduksi "karya sastra" Amerika lan Barat menyang pikirane bocah-bocah. nang endi wae lan nang endi wae - Mary, John, Brunhilda lan dongeng karo inclinations sadis. Nanging ana apa-apa kanggo ngomong bab karusakan saka Academy of Sciences ing guise saka reformasi. Carane kakehan ana panjaluk kanggo mbusak wong, malah saka Rusia kurang ajar, Nanging ora ana gerakan ing arah iki. Inggih, "dheweke ora nyerah dhewe"
    1. -2
      Agustus 27 2015
      Kutipan saka valokordin
      dongeng kanthi kecenderungan sadis.

      Ngomong-ngomong, ora preduli pirang-pirang dongeng sing diwaca, gunakake tembungku - crita rakyat Rusia sing paling sadis! Nanging iki dudu sing paling penting. Sing paling penting, ing crita rakyat Rusia, apik menang liwat piala, senadyan sadisme!
  13. +2
    Agustus 26 2015
    Dina iki minangka panen kanggo artikel kritis. Ing babagan iki, lan minangka nerusake obrolan sing diwiwiti kanggo urip, pitakonane, apa kita duwe penjamin? Utawa, ora nyisihake awake dhewe, apa dheweke ndayung ing galleys?
    Pranyata metu dadi menarik, ngendi sampeyan uncalan wedge nang endi wae, lan mung Putin munggah unsullied ndhuwur kabeh iki. Lan kabeh wong tresna marang dheweke. Mungkin wong kita diserang Sindrom Stockholm. Nyatane, kita ana ing kabeh pose saka Kama Sutra lan ing kabeh bolongan, lan kita padha bebarengan lan luwih saka sadurunge ...
  14. +6
    Agustus 26 2015
    Ing ngendi panguwasa "ngawasi" nggoleki? Lan padha ora katon ing ngendi wae. Saiki ana pangurangan total belanja anggaran kanggo kabeh, kanthi eksplisit lan kerudung. Kalebu pedagogi. Saiki, sekolah-sekolah wis wiwit ngenalake kontrak kerja suwene 9 wulan, khusus kanggo nyuda gaji guru lan ora mbayar preian "penuh". Ing kahanan kaya mengkono, kabeh organisasi sing kena pengaruh saka "inovasi" kasebut kanggo "ngoptimalake" biaya, "kaya klelep ing jerami" njupuk sumber pendanaan "non-standar" lan "informal" lan kanthi pancing utawa tutup lan defend. sumber kuwi. Apa bener nggunakake kabeh limo "dana" manca.
  15. +2
    Agustus 26 2015
    Mikhail Nikolaevich ndeleng ing oyod! "Prancis dikalahake dening guru Prusia," ujare Oskar Peschel. Apa mercenary manca bakal mulang ora mung mangertos dening dumbass pungkasan, lan yen mangertos lan ngidini, mungsuh iku unequivocally, kanggo pillory, lan yen ora nambah, banjur kanggo count ped-gogs kuwi (- fils)!
  16. +6
    Agustus 26 2015
    Aku ndhukung Mikhail Nikolaevich. Yankees - mulih! Yankee mulih!
    Nanging kanggo ngerteni sapa sing menehi ijin KISAH perlu. Ora kabeh pengkhianat liberal durung diidentifikasi.
    Kanggo kanca sing ngirim artikel ing VO - matur nuwun khusus.
  17. +7
    Agustus 26 2015
    Foto sing menarik! ora mung katon ing dheweke lan kena karo rasa seneng! ora Sawise kabeh, ing negara ora ana pejabat sing kanthi tenang ngedol negarane menyang Amerika langsung saka akun pribadine! negatif Siji-sijine perkara sing tansah nesu karo aku, yen ora ana pamrentahan? recourse Lan Biden seneng .. carane padha duwe kita ... lan ora mung kita ... negara bandit lan pembunuh aturan donya .. kelas! lan kita minangka negara paling gedhe sing meneng ... Iku isin .. nangis
    Pendidikan ing USSR ana sing paling apik, nanging aku elinga malah banjur kita marang sing paling moronic, nanging super ing geyropa! Mulane dheweke isih ora ngerti carane maca kabeh ing kelas 8 lan 9, lan aktor Hollywood, paling apik, mung rampung sekolah, akeh sing ora bisa nulis kanthi bener ... apik Nanging kita dikandhani manawa dheweke luwih apik ... wong bodho elek..! negatif
  18. -7
    Agustus 26 2015
    Kutipan: Viktor Demchenko
    carane iki excrement pour metu, ing tembung Old Man Angel? (Yen wong ora ngelingi, iku salah siji saka kuotasi saka film "Walking Through the Torments", ing ngendi Papanov ora iso lali main bapakne Malaikat).

    Bener, ukara iki saka film "His Excellency's Adjutant"

    Aku maca artikel kaping pindho lan nyuwun pangapunten, aku ora ngerti apa-apa. Apa kesalahane guru-pengkhianat? Dhaptar bank, sponsor lan liya-liyane bisa dingerteni, nanging apa sing spesifik. Apa sing ditindakake "guru pengkhianat" saiki? Utawa kesalahane? Apa dheweke duwe magang ing luar negeri? Dadi, kita uga wis ngalami iki, ing pungkasan taun 30-an, nalika lelungan, utawa luwih kerja ing luar negeri, kanthi otomatis nyebutake wong minangka "pengkhianat".
    Aku pancene ora ngerti inti saka tuduhan marang guru ...
    1. +4
      Agustus 26 2015
      Quote: lawas26
      Aku pancene ora ngerti inti saka tuduhan marang guru ...

      Ana paribasan: sapa mbayar cah wadon iku dheweke lan "tari". "Tari" pido iki..guru sing bakal mbayar.
    2. -1
      Agustus 26 2015
      Quote: lawas26
      Apa salahe guru-pengkhianat?

      Bab sing padha yaiku kesalahane "dokter hama"! Kasedhiya sabanjure! sedulur
  19. +6
    Agustus 26 2015
    Ora Amerika sing nggawe luwih akeh gawe piala marang Rusia, nanging elit sing korup ing kekuwatane. Apa Putin pancen weruh lan ora ngerti apa-apa? Lan yen dheweke nindakake, kenapa dheweke ora njupuk langkah kanggo ngganti kahanan?
  20. +5
    Agustus 26 2015
    organisasi globalis "Ajar Kanggo Kabeh" wis entuk diakoni ing tlatah Rusia

    Apa sing bisa lan kudu ditindakake kanggo nyuda kemampuan "Ajar Kanggo Kabeh" kanggo merekrut guru kanggo latihan maneh ing negara-negara?
    Iki bakal dadi langkah sing luwih efektif, amarga mbujuk pengkhianat supaya ora ngiyanati ...
  21. +4
    Agustus 26 2015
    Sapa sing tanggung jawab kanggo kekacoan iki? Nglumpukake lan mbuwang kabeh riffraff sing melu!

    Ing Moskow, iki wis dadi atap wong. Gisik wis rampung ngapusi!
  22. +4
    Agustus 26 2015
    Quote: Optimis waja
    Saiki, kolom kaping lima, Yevgeny Nikolaevich, nduweni akeh kesempatan.

    Nanging, akeh patrons lan breadwinners saka well-wishers
  23. +1
    Agustus 26 2015
    Kutipan: NEXUS
    Apa njupuk tindakan, menehi sadurunge ijin kanggo operate ing negara?

    Nuwun sewu. Kepengin sijine +. salah.
  24. +1
    Agustus 26 2015
    Kutipan: fomkin
    Dina iki minangka panen kanggo artikel kritis. Ing babagan iki, lan minangka nerusake obrolan sing diwiwiti kanggo urip, pitakonane, apa kita duwe penjamin? Utawa, ora nyisihake awake dhewe, apa dheweke ndayung ing galleys?
    Pranyata metu dadi menarik, ngendi sampeyan uncalan wedge nang endi wae, lan mung Putin munggah unsullied ndhuwur kabeh iki. Lan kabeh wong tresna marang dheweke. Mungkin wong kita diserang Sindrom Stockholm. Nyatane, kita ana ing kabeh pose saka Kama Sutra lan ing kabeh bolongan, lan kita padha bebarengan lan luwih saka sadurunge ...

    Apa sampeyan ora mikir yen Putin luwih kaya prajurit ing lapangan? Meh piyambakan. Saben uwong duwe dhuwit ing mripat lan kanthong.
    1. dmb
      +3
      Agustus 26 2015
      Sampeyan ngerti, iku ora katon kanggo kula pribadi, nanging sadurunge (yen sampeyan pengin) aku mbenerake sandi "ora katon", aku pengin ngerti apa asumsi sampeyan adhedhasar. Yen mung: "Aku pracaya," banjur dialog, mesthi, ora ana gunane.
  25. +6
    Agustus 26 2015
    Ya, proyek kasebut menarik. dheweke njupuk lulusan paling sukses saka macem-macem universitas (ora pedagogical), nglatih wong-wong mau kanggo sawetara sasi, lan iki, miturut hukum kita, wis menehi hak kanggo mulang. Kajaba iku, wiwitane bakal kerja ing wilayah Moskow kanthi kelas sing kurang beruntung (salah sawijining tujuan sing dikandhakake yaiku nggarap bocah-bocah saka kulawarga sing kurang beruntung), dheweke durung menyang Moskow amarga sekolah-sekolah kasebut ana ing kana. Tujuan liyane sing kasebut yaiku latihan para pemimpin enom sing bisa ngowahi sistem pendidikan saka njero. Istilah dhukungan (kalebu "stipendi" 35000r) yaiku 2 taun, sawise "nglangi gratis". Pilihan banget ketat, sawetara wawancara, tes, lsp. Umume, pancen menarik banget kanggo sekolah-sekolah daerah sing murah, banjur bakal kasep. Iku bakal menarik kanggo nemokake wong tuwane bocah-bocah sing diwulang dening "pemimpin model bisnis" iki lan takon apa sing diwulangake.
  26. +3
    Agustus 26 2015
    artikel lawas rong minggu
  27. +4
    Agustus 26 2015
    Hérodès ngubengi saka kabèh sisih. Wis wayahe kanggo mbudidaya pelayanan pendidikan kita. Ora nyekel tikus.
    1. 0
      Agustus 28 2015
      Kutipan saka roskot
      Hérodès ngubengi saka kabèh sisih. Wis wayahe kanggo mbudidaya pelayanan pendidikan kita. Ora nyekel tikus.

      Dheweke ora nyekel tikus, nanging nenek.
  28. +4
    Agustus 26 2015
    Kutipan saka tjeck
    Inggih, apa bisa ngomong, iku bener .. nanging muspra Perky njupuk menyang politik, iku lawas kanggo dheweke .. iku bakal luwih apik kanggo nerusake kanggo "sajarah" lan budaya. Aku biyen kerep ngrungokake dheweke, nanging saiki dheweke ndemek topik sing banget hackneyed - iki ora cocog karo satirist.


    Sing paling awon yaiku nalika wong enom sing jiwane ora stabil lan bodho mlebu politik. Ya, lan dheweke mbantah sapa sing "lawas" kanggo politik, lan sapa sing "ora liya, bakal ditindakake" ...
  29. +9
    Agustus 26 2015
    Kutipan: Tatyana
    Kanthi dekomposisi struktur kasebut, negara - korban agresi - ilang kakebalan kanggo pertahanan nglawan mungsuh.
    Kita wis ndeleng skema iki ing implementasine, ora minangka conto saka ambruk tentara ing mantan Menteri Pertahanan Serdyukov lan Co. Kita ndeleng skema iki ing implementasine ing pendidikan uga, utamane ing Menteri Pendidikan lan Ilmu Livanov. Alat kanggo ambruk lan dekomposisi struktur kasebut yaiku penetrasi menyang metode manajemen pasar.
    Pitakonan tetep - sapa sing nggawe dheweke maju lan kenapa dheweke tetep manggon ing panggonane nganti suwe lan terus?

    Bapak Presiden V.V. Putin sampeyan karo sapa lan kanggo sapa?. Karo sampeyan, negara kita lagi dirusak saka njero, nanging sampeyan ora weruh apa-apa? Pira sampeyan ora bisa ndeleng? Kabeh negara njerit, bengok-bengok - mungkasi moyoki pendidikan, ilmu. Saiki lagi nyiapake kanggo ngajari anak-anak kita ing sekolah miturut pola Amerika. Jiwane bakal dijupuk. Ngganti neraka karo apa. Lha kok iso ngomong, bengok-bengok, bengok-bengok. Apa sampeyan budheg utawa pengkhianat lan bodho kaya Gorbachev?. Suwene ora weruh lan ora krungu wong-wong ing masalah ilmu lan pendidikan, pinten??? Ayo profesional ngatasi masalah iki lan luwih apik saka sekolah Soviet, lan dudu penasehat Amerika
    1. +1
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka Boris117
      Apa sampeyan budheg utawa pengkhianat lan bodho kaya Gorbachev?.

      Borya sing keren mlayu menyang Presiden, oh keren ... nglirik
    2. +1
      Agustus 26 2015
      Kutipan saka Boris117
      Bapak Presiden V.V. Putin sampeyan karo sapa lan kanggo sapa?.

      Dadi ora perlu nulis ing VO, ora kadhaptar ing VO eseman Sampeyan kudu nulis menyang Kremlin, sayangku -
      Presiden Federasi Rusia Putin VV
      Kremlin
      Moscow
      Saka ing kono, jawabane bakal ... Utawa bisa uga ora saka ing kono ... esemanNanging bakal mesthi!
  30. +2
    Agustus 26 2015
    Kutipan: Alexander Romanov
    Wikipedia dilarang.

    Wikipedia uga minangka barang sing khas, ditulis kanggo saben basa (negara) kanthi cara dhewe-dhewe. Contone, Wikipedia kanggo Ukraina ditulis kanthi cara sing beda karo Rusia.
  31. dmb
    +4
    Agustus 26 2015
    Aku ngerti kabeh kajaba siji, carane foto nggambarake artikel kasebut. Digambarake ing, mesthi, sawetara ala, nanging paling ora melu ing introduksi saka inovasi ing wilayah Moscow. Ing kene, bakal luwih cocok kanggo duwe foto wakil penting Rusia Bersatu, patriot cathetan Gubernur Vorobyov, utawa foto Pimpinan ngrungokake penasehate Fursenko, utawa foto Menteri Livanov ngrungokake Pemimpin. Banjur bakal cetha kanggo sapa, kajaba mungsuh manca, nesu sing bener saka satirist sing misuwur diarahake.
    1. +1
      Agustus 26 2015
      Fursenko, sing biyen dadi Menteri Pendidikan saka 2004 nganti 2012, ing ngendi reformasi runtuh pendidikan diwiwiti, saiki dadi penasihat penjamin, anggota koperasi Ozero, pendiri sing dadi penjamin. Dheweke ora ngedol duweke dhewe, mung shuffle saka panggonan kanggo panggonan.
  32. +3
    Agustus 26 2015
    Zadornov bener, gagasan liberal iki ora bakal rampung kanthi apik.
  33. +6
    Agustus 26 2015
    Nganti Putin nggawe taruhan ing wong, mesthine ora bakal owah. Yen kersane, dheweke bakal ngusir kabeh organisasi Yankee saka Rusia. Tapi sayange...
    1. 0
      Agustus 28 2015
      Iku bakal dadi karsane - karo phrases kuwi sampeyan bakal dadi lucu saka Zadornov :) - terus
  34. + 11
    Agustus 26 2015
    Aja lali yen apa sing kedadeyan ing Ukraina ditindakake dening guru sekolah. Apa sampeyan mikir, saka kulawarga kanthi akar Rusia, karo mbah kakung - prajurit garis ngarep, nerds zombified tuwuh? Kabeh iku bertahap. Ing wiwitan, tinimbang Pushkin - slogan, ing saben buku teks - "hatynki" karo jago, iki "ridne kita" apa sing kudu dirungokake? Lan guru, keselak, kanthi swara dhuwur, nyebarake yen "Bandera minangka wong sing paling sinau ing jamane" (iki direkam dening bocah ing kelas ing telpon lan ditampilake ing omah). Luwih becik sampeyan mriksa buku pelajaran anak sadurunge kasep.
  35. +6
    Agustus 26 2015
    kanggo sembarang guru prayoga, iku kudu cukup kanggo sajujure njawab pitakonan prasaja: kok ing bumi Amerika dumadakan dadi apikan lan loman sing padha ora mung mulang ewu guru ing beyo dhewe, nanging uga sawise taun bayaran apik saben wulan?

    Mungkin kita wis cukup karo Us..al, sing wis entuk pendhidhikan AS lan kanthi tekun promosi nilai-nilai lan pandangan jagad Amerika ing Rusia saiki. Pikiran ora bisa dipercaya! Apa pancene ora jelas yen latihan guru-guru kita ing negara-negara bakal luwih nggegirisi kanggo keamanan Rusia tinimbang kabeh NGO musuhan sing kerja kanggo kita! Nalika kita nyisihaken saka gambar saka negara, nuwun kanggo harshness, ora wedi lan ... iot, ngendi kabeh ngarahke ing karusakan lan pati saka Rusia gampang (karo partisipasi aktif saka liberal kita) nemokake cara kanggo expanses. negara kita, lan apa kang diarahake kanggo sawijining apik Iku HARD kanggo nggawe sawijining cara!
  36. +6
    Agustus 26 2015
    Yen aku ngerti undang-undang kasebut kanthi bener, mula kabeh sing diarani guru sing setuju karo proposal iki kudu nyatakake awake dhewe dadi agen asing. Utawa iki mung ditrapake kanggo organisasi, lan individu ora kudu ngomong babagan pengkhianatan ing tanah air? Banjur hukum kudu diowahi.
  37. +3
    Agustus 26 2015
    Kolom kaping lima wis ana ing Kementerian Pendidikan wiwit taun 90-an. Dheweke promosi "lampu" pedagogi Amerika. Lan dheweke ngenalake ing kursus promosi, lan uga ujar manawa gaji dipotong amarga Crimea. Ora guru. pengkhianat, nanging kabeh elit ing pendidikan. Padha duwe goal - kanggo ngrusak, numpes kabeh. Padha ngomong sing kabeh guru kudu dipecat, lan ing bali padha kudu direkrut toleran lan kreatif Amerika.
  38. +1
    Agustus 26 2015
    nyawang foto keluarga sing ayu iki ... tangane njulur ... wah, sampeyan dhewe ngerti, kanca-kanca, kenapa ...
  39. uri
    +2
    Agustus 26 2015
    Kanggo sawetara alasan, nambani untu anak, sampeyan ora nggawa anak menyang sapa wae. Lan kahanan jiwane ora cocog?
  40. +2
    Agustus 26 2015
    ngrusak manajemen ndhuwur pendidikan Rusia,

    supaya kita kudu miwiti karo iki - kanggo mulihake Manajemen ndhuwur pendidikan Russian, lan guru ora duwe apa-apa karo, iku dadi metu kaya Perang Donya II - Hitler kanggo nyalahke kabeh, lan wong-wong sing nurtured wong tetep ing. pinggiran
  41. +1
    Agustus 26 2015
    kita mung bisa duwe wates sing padha karo Amerika. Anglo-Saxon ora tau mikir bab Slavs ing umum, lan malah luwih, lan padha ora bakal nggawa kita apa-apa apik liwat program latihan guru. Banjur sampeyan kudu perang karo guru. , iku kanggo dhuwit banjur anak-anak kita bakal kesasar saka dalan sing bener.Dunia iki menyang ngendi babar pisan.......
  42. 0
    Agustus 26 2015
    Mishan elang! Ora ing alis, nanging ing mripat. Jancok guru-guru kuwi!
  43. +5
    Agustus 26 2015
    Ing foto karo sing duwe! Undhang-undhang kita dagang! Kita ora bisa ngadili, nanging nyuda
    kewarganegaraan-gut ora kuwat!
  44. 0
    Agustus 26 2015
    AU!!! Pak Putin, panjenengan wonten pundi???
  45. -1
    Agustus 26 2015
    Globalisasi Amerika-Yahudi


    "... The Golem, ing salah siji saka akeh obrolan meja, ngandika metu babagan penyakit genetis midges. Miturut panemune, dheweke minangka wakil saka masa depan manungsa, spesies genetik anyar wong, intelektual lan moral luwih unggul saka wong biasa ... mulane fokus ing kontak karo anak ...

    ... Kabeh bocah ing kutha ninggalake wong tuwane kanggo manggon karo midges biting ... "© ("Angsa Ugly" - crita saka sedulur Strugatsky. https://ru.wikipedia.org/wiki/Ugly_swans_ (crita ))


    Iki sing nggumunake karya Yahudi Strugatsky, iki kasunyatan sing padha banget, banget transparented tugas lan gol saka Jewry ing wangun sastra.

    Lan nang endi wae wong-wong Yahudi katon kanggo wong-wong mau ing wangun "super-entitas", apa padha "progressors", "wanderers" utawa - "biters sethitik".

    Miturut cara, nyatane, biting midges minangka wakil saka midge ngisep getih sing paling jahat lan ganas - midges.

    Kene ing Strugatskys, tanpa mbah Freud - temenan ora bisa rampung ...
  46. +2
    Agustus 26 2015
    Njupuk fosterlings iki ing hood, yen sampeyan kudu ngirim bruwang putih kanggo mulang aritmetika lan kaligrafi. Lan supaya padha mulang, nglampahi. Artikel kita dhewe kanggo treason kanggo tambahan, Deepen lan ngenteni. Sing ana ora succumb kanggo propaganda mungsuh, lan sing "netes" sak karya bakal cepet teka kanggo cahya. Lan ana, eskuze mua, sampeyan wis dielingake. duka ngguyu
  47. +3
    Agustus 26 2015
    Kabeh "guru" iki ing "daftar ireng" wong kulit putih! Lan banjur bakal nggawa mudhun alas ing Kolyma, utawa bakal teka munggah karo liyane "Kanal Segara Putih" khusus kanggo wong-wong mau! Banjur gaji saka dana Barat kanggo kerja keras pancen pas! ngguyu
  48. +2
    Agustus 26 2015
    Ora apa-apa, ora apa-apa ...

    Kita rakulino kanggo ngandika apik bab tentara: "Sapa sing ora Feed tentara dhewe bakal feed wong liya." Dadi ing kene kahanane padha. Pengemis guru miskin sing mulang masa depan negara. Lan negara dhewe mimpin masa depan menyang mlarat. Taun-taun. Rong puluh lima taun: siji generasi wis thukul; rong setengah siklus pendidikan. Lan iki dudu pitakonan "telung puluh potongan salaka". Cukup kanggo mangan. Kanggo ngukum wong sing ringkih apa sing arep dipangan? Negara dhewe ora ngurus guru lan dokter.

    Lan Vasilyeva bakal dirilis ing parole.
  49. +4
    Agustus 26 2015
    ... Organisasi globalis paling kuat "Ajar Kanggo Kabeh" wis entuk diakoni ing wilayah Rusia kanggo ngowahi format masyarakat Rusia.

    Sapa sing bakal ngandhani thread menyang ngendi kanggo njaluk ijin iki dibatalake? Soko misale jek kula sing ijin kanggo kantor kuwi ditanggepi ing Kabinet, ing panuntun dhumateng ketat DAM. Liberal, kabeh padha kaya reformis kanggo masa depan sing luwih cerah. Banjur Chubais, Gaidarryata, Nemtsovchiata, lan liya-liyane wiwit tuwuh. rot liberal liyane.
  50. Komentar wis dibusak.
  51. +1
    Agustus 26 2015
    V.V. durung negara. Pimpinan - ya. Nanging ora dhewe. Lan sanajan dheweke kapenuhan maksud sing paling apik, ora ana sumber daya dhewe (pribadi) pengaruhe ing kahanan ing kasus tartamtu bakal cukup kanggo dheweke, yen mung amarga jumlah informasi sing akeh banget. Sapa sing kudu dipercaya - sampeyan, sing ana ing kene lan saiki, utawa fagot sing "tanggung jawab kanggo fenomena iki"? Utawa apa kita bisa nulungi dheweke? Ya, yen dheweke dudu mungsuh. Lan MN ... Ya, bocah wadon sing apik. Paling ora ana sing ngelingi Kozma Prutkova!
  52. 0
    Agustus 26 2015
    Ing dongeng sing misuwur babagan Wisaya Oz, ana karakter sing mbantah banyu kanthi catastrophically. piring. Yen sampeyan wisuh, iku bakal ilang. Ing akeh kita, sampeyan mung kudu nyemprotake ... Sampeyan ora bisa ndeleng saka ndhuwur ... Mungkin kaya ing lemah?
  53. +2
    Agustus 26 2015
    Serangan anyar iki dening liberal ing kuwasa, sing nandur bom wektu, luwih ala tinimbang Ukraina.
    Nanging mung gaji saka telung manajer "efektif" (punggawa sipil, aku nyathet) bakal cukup kanggo mbayar gaji kira-kira 5000 guru ing wilayah Moskow sing padha (gaji wong pinter iki 8 rubel saben wulan! telung. lanang mikir uga. Lan carane luwih padha lan pangkat ngisor. Mesthi bakal cukup kanggo gaji kabeh guru ing Rusia, nanging ora, "kita" kudu mahasiswa pengkhianat Amérika lan manager kuwi.
  54. +1
    Agustus 27 2015
    Sing mbayar tarian. Iki minangka dalan liyane kanggo ambruk lan karusakan saka Rusia.
  55. +3
    Agustus 27 2015
    Zadornov bener. Lan dheweke ngangkat topik iki kanggo wektu sing suwe lan kanthi alasan sing apik. Kasunyatan yen dheweke pengin ngunggahake bocah-bocah Rusia dadi zombie-dibiloid sing egois ora ana sing ngerti. Lan yen malah "ora brainer" ngerti, banjur apa ora cetha kanggo wong-wong sing mbentuk kawicaksanan pendidikan? Aku bisa menehi akeh, banget akeh, conto saka apa degradasi pendidikan ndadékaké kanggo urip siji negara jaban rangkah banget maju kang iki "pendidikan pedagogis" wis ngrembaka kanggo dekade. Kaping pisanan, lucu, banjur ora lucu, nalika, contone, wakil saka layanan tapel wates "salah" dokumen kanggo pengawasan amarga 25.10.2015 Oktober 25 ora bisa kelakon. Lan kabeh amarga ora ana XNUMX. sasi ... Wong karo pendhidhikan universitas kaget ngerti sing "Cezar" ora persis salad, nanging ora malah salad utawa casino ing Vegas, nanging komandan, lan siji sing manggon ( Gusti Allah pareng nerangake) SM. Nanging bocah wadon sing umure kira-kira rong puluh lima taun ora ngerti carane ngetung lan nulis luwih alon tinimbang murid kelas siji. Dokter kulawarga nggunakake iPhone kanggo ndeleng apa sing kudu diresepake kanggo sampeyan utawa sampeyan lara ... Lan ora lucu. Dadi, pikirane yen "guru" iki bakal nguripake anak-anak Rusia kita sing ditarik menyang kawruh lan ngupayakake dadi masyarakat egois sing buta huruf saka jender sing ora ditemtokake nggawe aku nesu lan nesu. Artikel kasebut perlu lan migunani, perlu kanggo njupuk langkah-langkah sing penting kanggo mbenerake kahanan iki. Thanks kanggo Mikhail Nikolaevich. Respect kanggo ngunjungi situs kita lan ora ninggalake tanpa pengawasan.
  56. +1
    Agustus 27 2015
    Iku tren sing ora apik, nanging kita percaya, negara kita wis diindoktrinasi karo pengkhianat wiwit pungkasan taun 70-an, wiwitane mung tuku, banjur ing awal 90-an wiwit latihan, isih akeh. , lan padha manggoni posisi dhuwur lan wong dihormati lan padha nggarap dhuwit recehan perak, mung bubar padha wiwit spud lan trek wong, kasil, ora kasil, nanging katon ... Patut, kita "mitra", nyadari sing saka ndhuwur iku bakal dawa lan angel lan dipercaya, banjur mudhun saperangan saka tingkat, kanggo fertile lan disiapake lemah kanggo otak saka generasi enom, wis sak tenane scorched dening Gadgets lan tablet. Luwih gampang lan luwih efisien ing kene, bahan mentah wis diproses dening teknologi MAK, sing isih ana mung nambah katalis - mentor. Langkah sabanjure layanan intelijen ing proyek jangka panjang. Yen kita uga ngrusak iki, pungkasane bisa uga mbebayani; Ukraina bakal katon kaya dongeng bocah-bocah. Wis wayahe bali menyang personel KITA, ana ing negara-negara sing ora nampa wong sing duwe ijazah, kenapa? Apa ora ana sing mikir babagan iki?
  57. +3
    Agustus 27 2015
    Kutipan saka Xanna
    Aku pancene seneng spesialis sing melu politik, nanging ana wong sing wis misuwur ing lapangan sing beda lan nggunakake wewenang kanggo melu politik.


    Apa ana profesi kaya ngono?

    Yen sampeyan ndeleng makna konsep kasebut dhewe, "politik" ora ditetepake minangka profesi, mula dadi spesialis ing bidang iki katon semrawut. Politik minangka wilayah negara lan umum, lan 100% populasi diwasa ing planet iki bisa melu. Putin minangka politisi, lan Khakamada minangka politisi. Mangkene pitakonan sing prasaja: carane nemtokake endi sing dadi spesialis utawa wewenang sing paling apik, miturut kriteria apa?

    Zadornov minangka wong sing cerdas, lan sindiran (lan iki minangka zona pamikiran kritis) ora dadi alangan utawa antagonisme kanggo politik. Nanging, kanggo panguwasa ... kanggo sawetara, Poroshenko iku Gusti Allah ...
  58. 0
    Agustus 27 2015
    Sijine sing nomer sepuluh lan, kaya ing film "Ten Little Indians," asile dikenal kabeh wong.
  59. +1
    Agustus 27 2015
    Kutipan: Alf
    Kutipan saka: bsk_mna54
    Saiki pamaréntah liberal bakal cepet "ngatasi" tugas, lan sampeyan uga katon ing liberal karo shitcrats lan negara bakal dipasrahake menyang Anglo-Saxon ing platter perak.

    Wong Tionghoa ing Transbaikalia diwenehi 115 hektar sajrone 49 taun kanggo 28 yuta saben taun, yaiku, kanggo kuwi, dheweke janji 18 liyane ing 85. Moscow "ora weruh." Norwegia wis unfastened Piece saka beting, Moscow "ora weruh iku."
    Proses wis diwiwiti ...


    Apa sampeyan wis menehi ??? Sing dakeling-eling, ora ana sing ngluwihi niyat sing ditandatangani. Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, pindhah menyang Transbaikalia lan ningkatake tetanèn ing kana, yen ora, warga lokal wis bangkrut ing produk impor ...
  60. +1
    Agustus 27 2015
    Ukrainians wis brainwashed - saiki padha mikir sing asalé saka dill. Sakcepete kita uga bakal dikumbah. Pinten sampeyan bisa klik beak, dening Gusti Allah. Yen kita ora pengin maydauns kita, kita ngirim ora ngidini wong manca menyang pendidikan menengah.
  61. +1
    Agustus 27 2015
    Iku isin yen anak-anak kita diwulang nggunakake teknologi Barat sing minangka jaman evolusi. Aku ana ing sekolah M.P. Shchetinin. Akeh wong sing nampa 1-2 pendhidhikan sing luwih dhuwur (pedagogis, arsitektur, lan liya-liyane) ing pungkasan pasinaon. Pikiran lan kawruh mili kanthi bebas ing saindhenging sekolah ... Aku diarani fenomena iki Internet noospheric. Aku ngomong karo siji siswa sekolah menengah babagan kosmologi lan transfer pengetahuan spontan kedadeyan. Siswa kasebut "nyerep" apa sing wis daklakoni sajrone 7 taun. Ana ing taun 2000 kabeh bocah ngerti babagan perang informasi Barat nglawan Rusia lan nyiapake kanggo mbela tanah air. Kita sinau kanggo gagasan apik iki.
    Lan mengko Menteri Pendidikan nutup sekolah amarga ora gelem nampa Ujian Negara Bersatu. Anak-anak menyang Moskow lan menteri ndhelik saka dheweke sajrone seminggu. Bocah-bocah bisa rapat, nanging mentri tetep nutup sekolah.
    Nanging wong-wong kuwi mlaku ing sangisore tameng sing ora katon. Sekolah kasebut pindhah menyang Altai. Sumber daya manungsa Rusia saiki dipalsukan kanthi rahasia. Masa depan ana ing bocah-bocah ing donya.
  62. +4
    Agustus 27 2015
    Aku maca artikel kasebut, maca komentar, lan mikir babagan sawetara ... Aku kepengin weruh kenapa sawetara "komentator" nolak hak Zadornov kanggo nyatakake pikirane mung kanthi alesan yen dheweke "dudu politisi"? Yagene dheweke ora bisa ngomong yen dheweke ndeleng masalah sing wis muncul, sing (yen ora ditanggapi SAIKI) ing sawetara taun bakal nggawa kita luwih cilaka yen ora dicekel! Aku pracaya yen "komentator" iki salah siji overfed snobs sing nolak wong biasa hak kanggo mundhakaken masalah long-ngadeg kanggo diskusi umum, utawa biasanipun 5 kolom, ing pangertèn saka pengkhianat kanggo Rusia! Lan Zadornov ora mung ndhukung Rusia kanthi ati-ati, nanging uga nglawan pengkhianat! Terus, Paman Misha! Iku kanggo posisi sampeyan ing nglindhungi Rusia saka kabeh limo bajingan sing aku tansah ngormati lan ngormati sampeyan!!!
  63. +1
    Agustus 27 2015
    Kutipan: NEXUS
    Apa kudu tumindak tanpa menehi idin kanggo operasi ing negara kasebut?

    apa maksudmu kok!? iki minangka arus kas, pisanan kanggo akses, banjur kanggo langkah-langkah ngangkat nglirik
  64. +2
    Agustus 27 2015
    Kutipan saka tjeck
    Inggih, apa bisa ngomong, iku bener .. nanging muspra Perky njupuk menyang politik, iku lawas kanggo dheweke .. iku bakal luwih apik kanggo nerusake kanggo "sajarah" lan budaya. Aku biyen kerep ngrungokake dheweke, nanging saiki dheweke ndemek topik sing banget hackneyed - iki ora cocog karo satirist.

    Sapa maneh, kajaba Zadornov, kudu ngunggahake topik kayata "pendidikan" lan "politik" amarga, ternyata, padha bebarengan, Zadornov, sing nduweni pendidikan Soviet sing apik, lulus saka Institut Penerbangan Moskow, sing lulusan kabeh jinis. saka "Elyas" lan "Princetons" malah ora ngimpi. . Lan bab pungkasan sing pisanan kanggo sampeyan, babagan umur Zadornov, taun-taun wis padhang lan pikirane dadi luwih cetha. Nanging kedadeyan beda, yen alam ora menehi ganjaran karo intelijen, sampeyan ora kudu nyana kanthi rambut abu-abu.
  65. -1
    Agustus 27 2015
    Kutipan: Tatyana
    ambruk tentara ing mantan Menteri Pertahanan Serdyukov lan co.


    Tatiana. Paling kamungkinan, sampeyan mung ora ngerti apa sing sampeyan ngomong.

    Kayata mulihake struktur tentara sing rusak banget lan rearming ora rampung ing setahun utawa rong taun.
    Kabeh sing sampeyan deleng minangka asil kerja sepuluh taun (paling ora). Dadi Serdyukov, ana prakara apa, iku salah siji saka wong-wong sing mulihake tentara.
    Apa padha nyolong? Inggih, sing utama yaiku tentara wis dibalekake. Utawa ora?
    Lan sampeyan uga bisa dadi maling, mung wong biasa, lan dudu wong sing kuwasa. Ora nyinggung sampeyan, kita ora ngomong babagan sampeyan, nanging babagan kahanan sacara sakabehe.
    1. +1
      Agustus 27 2015
      _Merlin_
      Tatiana. Paling kamungkinan, sampeyan mung ora ngerti apa sing sampeyan ngomong.
      Serdyukov, ana prakara apa, iku salah siji saka wong-wong sing mulihake tentara.
      Ing rombongan "Taburetkin" (Serdyukov), militer duwe 100% incriminating, rong taun dokumen kompromi sing disiapake dening militer babagan ambruk (rampokan) Angkatan Bersenjata Rusia ing sangisore dheweke, sing ora bisa ditindakake militer sajrone 2 taun. taun amarga kekuatan sambungan birokrasi "ing ndhuwur" ing posisi dhuwur. Warga sipil melu. Serdyukov lan Co pungkasanipun gagal ing upaya kanggo bener liquidate Akademi Kedokteran Militer Federasi Rusia ing St Petersburg karo rencana profesional untenable kanggo "ngusir" saka kutha menyang lapangan mbukak.
      Apa sampeyan bisa mbayangno Angkatan Bersenjata Rusia tanpa perawatan medis kanggo personel tentara lan angkatan laut?! Tanpa paling ora ana rumah sakit militer ing negara kasebut? Tanpa kasedhiyan dokter bedah lapangan militer lan latihan profesional? Utamané ing Kawa saka perang bisa?! Aku ora mikir.
      Apa padha nyolong? Lan sampeyan uga bisa dadi maling, mung wong biasa, lan dudu wong sing kuwasa. Ora nyinggung sampeyan, kita ora ngomong babagan sampeyan, nanging babagan kahanan sacara sakabehe.
      Pandangan sampeyan babagan maling aneh! Pancen, ing antarane wong-wong, "iwak" bosok saka "sirah!"
      Maling iku maling! Lan ora ana alesan kanggo dheweke! Utamane ing posisi resmi dhuwur! Bisa diapura yen wong nyolong panganan amarga keluwen. Stalin mesthi nembak Serdyukov lan Vasilyeva lan Co. kanggo ngkhianati Tanah Air!
      Inggih, sing utama yaiku tentara wis dibalekake. Serdyukov, ana prakara apa, iku salah siji saka wong-wong sing mulihake tentara. Utawa ora?
      sepisanan. Ngomong saiki (!) babagan sawetara "pemugaran" tentara dening Serdyukov, nalika tanggal 6 November 2012 - count 3 taun (!) Sawise Serdyukov - Sergei Kuzhugetovich Shoigu diangkat lan sukses dadi Menteri Pertahanan Federasi Rusia, ing asas wis kasep lan karo tension gedhe bakal! Lan ing sisih sampeyan, _Krechet_, iki malah katon naif!
      Lan kapindho, ora ana gunane kanggo mbela Serdyukov amarga nyolong ing tim birokrasi! Sampeyan bisa uga mikir yen kanggo dhuwit saka wajib pajak Rusia, Serdyukov lan padha "Taburetkins" ing posisi birokrasi padha manggoni duwe hak kanggo nindakake apa-apa migunani kanggo negara? Ora bisa! Mayoritas wong ora mikir.
  66. +1
    Agustus 27 2015
    Ora mung guru kita sing pengkhianat, nanging uga wong TV kita. Kabeh saluran diisi karo film borjuis lan musik borjuis. Njupuk saluran REN-TV, kanggo setengah dina Igor Prokopenko siaran sing otak kita lagi diformat kanthi bantuan saka propaganda lan budaya Kulon, lan sanalika sawise siaran saluran nuduhake alam bébas Western "masterpieces". Apa sampeyan mikir dheweke uga nuduhake film lan konser Rusia ing gunung? Kita mung kudu nyalahke kabeh sing kedadeyan !!!
  67. +1
    Agustus 27 2015
    Amerika mbuwang milyaran kanggo ambruk Federasi Rusia. Program kaya iki karo guru minangka sabotase anti-Rusia jangka panjang sing nyata. Iki proyek kanggo FSB.
  68. +2
    Agustus 27 2015
    Thanks kanggo M. Zadornov, dheweke ngangkat pitakonan kanthi bener, sampeyan ora bisa ngandelake pendhidhikan generasi mudha marang ideologi wong liya, wektu bakal teka lan negara bakal ambruk, kanggo nyenengake mungsuh kita, dheweke bakal seneng, wis pungkasanipun ngrambah goal, padha numpes Rusia saka njero. Ing endi para reformis kita saka Kementerian Pendidikan nggoleki, utawa iki inisiatif, lan iki ditampilake minangka inovasi. Sampeyan kudu miwiti dhiskusi ing saindhenging negara, supaya wong ngomong apa anak-anake kudu guru Amérika sing ningkataké cara Western gesang, marriage padha-jinis, risak kulawarga, etc.
  69. 0
    Agustus 27 2015
    Panguwasa kita pancen percaya marang guru, ora ana masa depan kanggo negara sing ora duwe guru. Contone, ing ngisor iki kutipan:
    "Sajarah masalah mbayar ganti rugi guru kanggo literatur metodologi sing dituku iku menarik dhewe, amarga nuduhake sikap nyata negara menyang profesi guru. Aku ngutip saka artikel dening Academician saka Akademi Pendidikan Rusia M. Potashnik " Tiba saka dhuwur sing ora bisa digayuh", diterbitake ing jurnal "Pendidikan Umum" (No. 6 taun 2015): "Minangka diubah dening Hukum Pendidikan 1992, ganti rugi iki 10% saka gaji. Yen gaji mundhak, ganti rugi uga mundhak, sing adil, amarga kerugian saka inflasi dikompensasi. Ing taun 1996, 10% diganti karo upah minimum (upah minimum), sing uga dianyari saben taun kanggo nggatekake inflasi. Yen norma iki wis dilestarekake, mula saiki ganti rugi bakal kira-kira 6 ewu rubel saben sasi. jumlah tetep 100 rubel. Banjur ", kanthi biaya buku biasa yaiku 5-10 rubel, iki jumlah sing bisa ditampa kanthi lengkap. Nanging wiwit iku ora tau diindeks, ngurangi kaping 60 (!) Kemampuan guru kanggo njaga karo warta buku."
  70. +2
    Agustus 27 2015
    Sawetara komentar aneh.
    Bagéan singa teka kanggo kritik saka penulis, lan ora kanggo subyek artikel.
    Sistem pendidikan pancen dirusak saka ndhuwur, lan sak tenane. Dheweke ngrusak banget, umpamane, aku ora ngerti carane mbenerake kahanan kasebut. Sawetara jinis nyederhanakake wis dikenalake ing wulangan. Nyiyapake kanggo Ujian Negara Bersatu lan Ujian Negara Bersatu teka mudhun menyang otak bocah ora ngerti, nanging kawruh babagan pilihan jawaban sing bener. sekolah (uga polisi, kanthi cara) wiwit intensif nguber statistik "bener".
    Departemen pendidikan nyoba meksa sekolah kanggo "entuk dhuwit" ing kabeh cara sing kasedhiya lan ora apik.
    Tugas banget kegiatan pendidikan wis surut ora malah menyang latar mburi, nanging menyang latar mburi. Aku ora ngomong babagan kualitas buku teks.
    Aku wedi, Ladies lan Gentleman. Wingi aku nerangake marang anakku lulusan kelas 9 prinsip pengoperasian handuk listrik. Aku wedi.
  71. +1
    Agustus 27 2015
    Kutipan saka tjeck
    Lan iki sing kudu ditindakake dening Kementerian Pendidikan, mesthine dudu satiris. Kaya sing sampeyan ngerteni, masalahe ora ana ing Amerika, nanging amarga kecerobohan kita. Senajan iku luwih gampang kanggo scold Amerika lan nglirwakake masalah ing negara
    Ya, sampeyan wis dadi Kulit Departemen Luar Negeri sing wis diproses, sampeyan wis adol lan saiki sampeyan mbuwang lendhut menyang kita. Ya, yen Rusia ora nglawan serangan saka Iblis global iki, sing tuku nyawa wong sing ringkih ing semangat lan rakus dhuwit, banjur sawise sawetara wektu, donya mung bakal dadi mbucal sampah, ing ngendi uripe wong bakal dadi. ora ana gunane. Kratoning fasis finansial lan spiritual bakal teka! Apa gunane SGA dibangun ing Bumi, sing saiki dadi negara paling kuat kanthi ekonomi? Kehancuran wis disebar ing endi-endi, mayuta-yuta wong wis tiwas, lan kabeh iki mung supaya bobote ora katon ing jagad iki. Lan saiki, ora entuk penurunan lengkap Rusia sawise ngiyanati ndhuwur CPSU lan ngapusi wong kanthi "sosis sintetik" sing murah, dheweke nyoba ngrampungake, liwat depravity pungkasan, generasi wong bodho supaya kanggo ngunggahake wong-wong mau dadi penjahat enom Maidan, pengkhianat marang negarane, sing, kanthi kabodhoan sing dididik, bakal menehi kasugihan Rusia menyang finansial fasis oligarki ing jagad bosok Anglo-Saxon, sing wis wiwit suffocate saka miasma dhewe. ! Kanggo urip, dheweke kudu terus-terusan nggedhekake wilayah "buwang sampah", iki minangka tujuan sing sejatine, lan ora ana masalah kanggo ningkatake pendidikan ing Rusia. Kabeh sing dilatih ing organisasi iki kudu sangsoro saka hak kanggo mulang ora mung ing sekolah, colleges, universitas, nanging uga ing institusi pendidikan prasekolah! am mandheg
  72. 0
    Agustus 27 2015
    Cukup kanggo Rusia ndeleng manawa bagean penting saka oligarki ing Federasi Rusia sejatine ora kerja kanggo negarane, nanging kanggo kelompok oligarki finansial ing Kulon, lan mulane sing ditunjuk saka macem-macem departemen lan kementerian, miturut pandhuane. nyoba kanggo legitimize aktivitas saka macem-macem dana Western operasi kanggo numpes Rusia ing slogan ayu tentrem lan kaluhuran. Ora kebeneran yen organisasi iki ditindakake sawise penutupan sawetara dana Barat kanggo LSM pro-Kulon - lagi nutup kesenjangan ing ngarep anti-Rusia karo organisasi anyar! Sampeyan perlu kanggo nggawe owah-owahan ing aktivitas saka macem-macem dana ing Rusia lan NPOs. Lan pelobi ing Federasi Rusia kudu dirusak kanthi nyuda kegiatan ekonomi ing Federasi Rusia! Ora ana gunane ngembangake "rayap" ing omah sampeyan dhewe! Iki uga mbutuhake amandemen kanggo Konstitusi Federasi Rusia, sing kudu. supremasi hukum Federasi Rusia liwat sing disebut hukum internasional ditulis dening mungsuh saka Federasi Rusia lan kamanungsan! hi
  73. 0
    Agustus 27 2015
    Kutipan: Alf
    Kutipan saka: bsk_mna54
    Saiki pamaréntah liberal bakal cepet "ngatasi" tugas, lan sampeyan uga katon ing liberal karo shitcrats lan negara bakal dipasrahake menyang Anglo-Saxon ing platter perak.

    Wong Tionghoa ing Transbaikalia diwenehi 115 hektar sajrone 49 taun kanggo 28 yuta saben taun, yaiku, kanggo kuwi, dheweke janji 18 liyane ing 85. Moscow "ora weruh." Norwegia wis unfastened Piece saka beting, Moscow "ora weruh iku."
    Proses wis diwiwiti ...


    Apa sampeyan wis menehi ??? Sing dakeling-eling, ora ana sing ngluwihi niyat sing ditandatangani. Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, pindhah menyang Transbaikalia lan ningkatake tetanèn ing kana, yen ora, warga lokal wis bangkrut ing produk impor ...
  74. 0
    Agustus 27 2015
    Aku mikir babagan kasunyatan manawa ing kapitalisme, elit nasional ing negara endi wae kanthi otomatis mili ing sangisore patronase Anglo-Saxon. Banjur, kaya clockwork, aliran kabeh sumber daya lan kasugihan menyang kanthong dhasar wong manca. Yakinkan aku sebaliknya...
  75. +1
    Agustus 27 2015
    Pitakonan kasebut pancen serius banget. Iki minangka bom wektu. Kita, nulis saiki ing forum iki, bakal tuwa, lan generasi anak "Soros" bakal teka kanggo ngganti kita, negara ora bakal suwe. Bakal ambruk dadi akeh "kepangeranan" cilik.
  76. -1
    Agustus 27 2015
    Zadornov DRIVES ing dalan! Apa Amerika uga nglatih guru nyata karo EG lan debilitation populasi?
  77. 0
    Agustus 27 2015
    "Organisasi globalis paling kuat "Ajar Kanggo Kabeh" wis entuk diakoni ing wilayah Rusia kanggo ngowahi format masyarakat Rusia."

    Kepiye hubungane karo Konstitusi Federasi Rusia:
    Kita, wong multinasional Federasi Rusia, digabungake kanthi nasibe umum ing tanah kita, negesake hak-hak lan kabebasan-kabebasan manungsa, katentreman lan keharmonisan sipil, nggabungake kesatuan negara sing diadegake sacara historis, adhedhasar prinsip kesetaraan lan tekad mandiri sing diakoni umum. saka bangsa, ngurmati memori leluhur kita sing ngirim kanggo kita katresnan lan ngormati kanggo Fatherland, iman ing kabecikan lan kaadilan, reviving negara kadhaulatan Rusia lan negesake inviolability saka dhasar demokratis sawijining, ngupaya kanggo njamin kesejahteraan lan kamakmuran Rusia, adhedhasar tanggung jawab kanggo Motherland kita sadurunge generasi saiki lan mangsa, ngenali dhéwé minangka bagéan saka masyarakat donya, kita nampa KONSTITUSI saka FEDERASI RUSIA.
    Iku wektu kanggo Kantor Jaksa Agung kang ngadeg munggah kanggo pangayoman saka anak saka tumindak korup FSA mercenaries.
  78. +1
    Agustus 27 2015
    Kutipan saka tjeck
    Nah, apa sing bisa dakkandhakake, kaya ngono ... nanging sia-sia Zadorny mlebu politik, dheweke wis tuwa banget ... luwih apik yen dheweke terus melu "sejarah" lan budaya. Aku biyen kerep ngrungokake dheweke, nanging saiki dheweke ndemek topik sing wis lawas - iki ora cocog karo satirist.

    Miturut logika sampeyan, kita bisa menehi alesan kaya mangkene: Kasparov minangka pemain catur, lan kenapa dheweke mlebu politik, dheweke kudu njagong lan puff ing papan .... Lan Kasparov ora mung siji-sijine ing komunitas liberal. ..
  79. 0
    Agustus 27 2015
    Quote: Brigadir
    Aku maca artikel kasebut, maca komentar, lan mikir babagan sawetara ... Aku kepengin weruh kenapa sawetara "komentator" nolak hak Zadornov kanggo nyatakake pikirane mung kanthi alesan yen dheweke "dudu politisi"? ...

    Ora kabeh bener, ing sawetara masalah, dheweke luwih akeh politisi tinimbang sing katon saka njaba apik
    Kolega ing forum, Aku saranake sampeyan njupuk dipikir luwih ati-ati ing materi lan tindakake pranala. Ya, informasi iki dikirim ing situs resmi M. Zadornov lan pakurmatan lan pujian marang dheweke sing dikirim ing situs kasebut, TAPI ... Aku nyaranake ndeleng link ing pungkasan, nalika M. Zadornov nunjukake sumber kasebut. , sing banjur ditampilake ing sumber UTAMA - http://ss69100.livejournal.com/2355344.html
    Kasunyatan manawa salah sawijining anggota forum nampa tamparan amarga nyerang Zadoronov bener, nanging liya ... yen kabijakan iki terus, kabeh bakal katon kaya ing video iki (profanity) - https://www.facebook.com/ anpronin/videos/952248088167402/?pnref=story
  80. +1
    Agustus 27 2015
    Mikhail, sampeyan bener. Ora 90 taun. Wong tuwa bakal mbantu guru ngerti apa sing bakal diomongake ing kelas. Mung guru sing ngandhani apa sing digawa saka ANA, lan bocah cilik kasebut kanthi bener ing omah. Kajaba iku, latihan ora ana jarum ing jerami. Wong tuwa ngerti kabeh babagan guru. Iki minangka pitakonan liyane: ing sekolah ngendi guru iki bakal nemokake proyek? Kita ora bakal nyinggung tanah air kita.
  81. 0
    Agustus 27 2015
    Zadornov bener. Guru-guru sing kaya ngono kuwi kudu dikongkon menyang panggonan sing dipangan, nanging ora dibutuhake ing kana. Sapa sing bakal mbayar?
  82. 0
    Agustus 27 2015
    Mesthine, hibah kanggo guru banget nggodha, ana sing bisa ngedol tanah air ora kurang saka 200 UAH.
  83. +1
    Agustus 27 2015
    Aku guru sejarah lan kerja ing sekolah. Aku ora diundang ing luar negeri lan ora bakal diundang (aku minangka Stalinis kanthi yakin), nanging apa sing kedadeyan saiki ing sistem pendidikan ora bisa diarani apa-apa kajaba ngiyanati! Lan iwak rots saka sirah - saka pelayanan, departemen, administrasi! Ing kene Yudas sing mangan hibah lungguh!
  84. 0
    Agustus 28 2015
    Quote: starley saka kidul
    Kutipan saka tjeck
    Ngomong-ngomong, kenapa Kuev?

    Biyen Kyiv, lan saiki Kuev. Sampeyan bisa guess sanalika apa owah-owahan kuwi dumadi?


    Kasunyatan yen wong-wong ing kono wis edan, ora dadi alasan kanggo ngilangi rasa nesu marang kutha gedhe kasebut. Ing kasus iki, apa bedane sampeyan karo wong bodho sing nguwuh-uwuh marang Moskiliak marang Gilyak? Wong tartamtu kudu disalahake kanggo kahanan ing Ukraina. Aku bakal ndeleng sampeyan sawise 20 taun brainwashing bab gedhe lan sing dikutuk dening iku, padha kudu dianggep lan ora disebut jeneng.
  85. 0
    Agustus 28 2015
    Wong-wong sing gumantung ing solusi kanggo akeh masalah, kalebu pendidikan, kasengsem ing degradasi populasi, / luwih gampang ngontrol massa, gumeter kaya jeli / nyuda jumlahe lan ngapusi wong-wong sing urip saiki. punika parole saka pidana Vasilyeva - tumindak blatant non-selaras karo hukum Intine - a purulent spit ing pasuryan saka wong! Lan ing dina sing padha, informasi babagan kenaikan peringkat presiden dirilis. Apa goroh blas! Mungkin negara kita ora diajeni sabenere amarga ngapusi wong-wong sing duwe pangkat dhuwur?
  86. 0
    Agustus 28 2015
    arep ngomong opo? Wiwit jaman biyen, ing Moskow wis luwih akeh pengkhianat marang Rus tinimbang sing setya marang roh Rusia.
    Iku padha karo organisasi apa wae: siji karo bipod, pitu karo sendok. Lan ora mung bakal mangan kabeh, nanging uga bakal telek ing wajan ...
    Okhanka, intelijen militer, Cheka, GPU, NKVD, MGB, KGB, FSB, lan GRU ngasilake mata-mata lan saboteurs manca ing pangkate.
    Kamentrian Luar Negeri ngedol negara lan kepentingane.
    Pejuang narkoba mangan saka para pengedar narkoba lan nindakake tumindak bodho.
    Kamentrian Keuangan ngrusak ekonomi.
    Polisi, kantor jaksa lan mesin pengadilan wis nindakake lan nutupi luwih akeh kejahatan, luwih serius tinimbang sing diidentifikasi lan dikutuk lan dihukum.
    Kementerian Sumber Daya Air ngubur dhuwit ing lemah.
    Kamentrian Pertanian nyambut gawe kanggo para petani manca, pabrikan mesin pertanian manca lan tumindak kanthi prentah superconcerns kaya TNC Monsanto Company.
    Dokter sukses perang karo wong sing sehat lan sing lara, lan dudu penyakit lan sebabe.
    Organ remaja ngrusak "sel masyarakat", sing tegese ngrusak masa depan negara.
    Kementrian Pendidikan... wekasane entuk! Donya (donya sing ngatur ing mburi layar) ora butuh wong sing duwe pikiran analitis. Lan umume, wong ora dibutuhake. Kabeh "beradab" donya wis buktiaken, lan Ukraina nuduhake, carane gampang lan cepet populasi bisa zombified. 20 taun. mung 20! Lan generasi anyar teka, dilatih miturut aturan anyar ing kahanan anyar. Lan njupuk kekuwatan lan kekarepan saka para pinituwa. Lan wong tuwa bakal nggrundel lan setuju. Dheweke ora bakal ngangkat tangan marang bocah-bocah ... Nanging bocah-bocah. Dheweke wis ora bocah maneh. Lan zombi sing mripate mencorong saka film babagan alien ...
    Nanging spesialis sing apik lan jujur ​​tansah lan ing endi wae kaya balung ing tenggorokan kanggo pejabat, manajemen, lan nomenklatura.
    Lan panguwasa nindakake iki. Amarga dheweke uga ZOMBIE, ora ngladeni wong, nanging sawetara jinis Cthulhu.
    Sapa sing nyolong dhuwit, kesehatan, urip, pendidikan, orane saka pensiunan, wong cacat, bocah-bocah?
    Mungkin OPEC, CIA, IS lan Internasional Oligarki Internasional?
    Mesthi padha! Ora Dewan Menteri, dudu menteri, dudu wakil lan dudu pejabat kabeh garis ... Apa sampeyan ngelingi Kasyanov, Chubais, Taburetkins lan Vasilyeva? Saben uwong wis suwe dicritakake: dheweke ora kudu disalahake (uga, Vasilyeva rada sithik)!
    Sing bakal diangkat saiki sing disalahake. Babagan! ketemu! Walikota saka Dagestan lan gubernur Sakhalin!
    Apa sampeyan, Mikhail Mikhailovich, looking for culprits ing "Pedagogical Poem XXI"?
    Pelaku wis ditemokake! Sesuk dheweke bakal nemokake sing pungkasan - pensiunan Arkhip Pafegosov, sing mbungkus shag ing potongan-potongan kaca saka buku pelajaran Elementary Geometry kanggo institusi pendidikan menengah ...
    Lan sampeyan ngomong; “Soros... Rockefeller...”
  87. 0
    Agustus 28 2015
    "OST" rencana.
    Aturan mentor Hitler.
    Kawicaksanan pendidikan saka penjajah.
    Kolom kaping lima ngenteni sing duwe.
    "Elite" casting kanggo KAPO.
  88. +1
    Agustus 28 2015
    Kutipan saka mainbeam
    Wong mlarat iku guru mlarat sing mulangake masa depan negara. Lan negara dhewe nyopir masa depan menyang mlarat. Taun-taun. Rong puluh lima taun: siji generasi wis thukul; rong setengah siklus pendidikan. Lan iki dudu pitakonan "telung puluh keping perak". Bakal cukup kanggo mangan. Ngutuk wong sing ringkih amarga kepingin mangan? Negara dhewe ora ngurus guru lan dokter.

    Dear, apa sampeyan nyoba ngomong yen konsep kayata "kahormatan", "nurani", "patriotisme" iku asing kanggo wong luwe???
    Pengkhianat mbenerake awake dhewe kanthi tembung sing padha - ujar manawa ora ana pilihan! - Aku wanted kanggo mangan!
    Sawetara pengemis bakal duwe kamulyan luwih saka "kuwasa" ing donya iki.
  89. 0
    Agustus 28 2015
    Quote: Bokong
    "Organisasi globalis paling kuat "Ajar Kanggo Kabeh" wis entuk diakoni ing wilayah Rusia kanggo ngowahi format masyarakat Rusia."

    Kepiye hubungane karo Konstitusi Federasi Rusia:
    Kita, wong multinasional Federasi Rusia, digabungake kanthi nasibe umum ing tanah kita, negesake hak-hak lan kabebasan-kabebasan manungsa, katentreman lan keharmonisan sipil, nggabungake kesatuan negara sing diadegake sacara historis, adhedhasar prinsip kesetaraan lan tekad mandiri sing diakoni umum. saka bangsa, ngurmati memori leluhur kita sing ngirim kanggo kita katresnan lan ngormati kanggo Fatherland, iman ing kabecikan lan kaadilan, reviving negara kadhaulatan Rusia lan negesake inviolability saka dhasar demokratis sawijining, ngupaya kanggo njamin kesejahteraan lan kamakmuran Rusia, adhedhasar tanggung jawab kanggo Motherland kita sadurunge generasi saiki lan mangsa, ngenali dhéwé minangka bagéan saka masyarakat donya, kita nampa KONSTITUSI saka FEDERASI RUSIA.
    Iku wektu kanggo Kantor Jaksa Agung kang ngadeg munggah kanggo pangayoman saka anak saka tumindak korup FSA mercenaries.

    Kaping pisanan, kita kudu njlentrehake: sapa sing nulis konstitusi INI?
    Wangsulan: FSA mercenaries.
    Larangan dienalake ing IDEOLOGI negara Rusia, prevalensi hukum perjanjian internasional babagan hukum domestik dienalake. prioritas hak warga tinimbang tanggung jawab. Sapa sing nduweni hak kanggo ngowahi konstitusi INI? Dipikir. Lan apa dheweke bingung - perang nglawan udud? Ora ana tembung censorship maneh kanggo kegiatane!
  90. 0
    Agustus 28 2015
    bocah-bocah sekolah ora pengin ngrungokake ing kelas, dadi format ulang ora bakal bisa)
  91. 0
    Agustus 29 2015
    Siji mung bisa nggumunake optimisme penulis sing ora bisa ditemtokake. Apa sing bisa kita ucapake? Urip luwih seneng karo dheweke ...
    Lan iki:
    "Elinga, yen sampeyan menehi tandha persetujuan karo Iblis lan janji nyawa sampeyan marang dheweke, sampeyan ora bakal tentrem ing donya iki utawa ing donya liyane." - instruksi praktis kanggo nggunakake.
    eseman

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"