Militer bakal nguji ajaran robot "Uranus"

15
Militer Rusia pisanan melu latihan robot kulawarga "Uranus" - petugas kang mateni kobongan lan sappers, laporan TASS pesen saka kepala pasukan engineering Yuri Stavitsky.

Militer bakal nguji ajaran robot "Uranus"


"Robot pemadam kebakaran Uran-14 lan robot sapper Uran-6, sing diluncurake ing taun iki, wis teka. Iki minangka sarana anyar lan teknik iki digunakake kanggo pisanan ing latihan, "ujare Stavitsky.

"Fase aktif latihan kanthi partisipasi robot bakal dianakake ing lapangan latihan Totsk tanggal 28 Agustus," ujare, nambahake manawa peralatan teknik liyane uga bakal melu latihan kasebut.

"Mesin anyar kanggo ngeduk pit MDK-3, kanthi kapasitas meh sewu meter kubik saben jam, penggali anyar adhedhasar KAMAZ lan gabion melu. Nganti saiki, teknik kasebut katon apik, "ujare Stavitsky.

Miturut dheweke, sajrone maneuver, insinyur militer bakal nindakake sawetara tugas, "kalebu ekstraksi banyu, organisasi pasokan energi lapangan, instalasi alangan teknik, ndhelikake lan niru wilayah penting, reresik tambang lan peralatan benteng lapangan. pos komando.”

"Skop kerja gedhe banget. We nglengkapi loro kiriman printah utama lan spare, obyek palsu lan atusan papan perlindungan kanggo peralatan. Mung ing lapangan latihan Donguz ana 12 brigade teknik, yaiku luwih saka 1 ewu wong, lan udakara 400 peralatan. Secara total, latihan unit pasukan teknik saiki ditindakake ing wolung lapangan latihan, "ujare Stavitsky.
  • http://function.mil.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

15 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Agustus 28 2015
    Iki minangka cyborg nyata, dudu sing ditemokake ing bandara Donbass.
    1. +4
      Agustus 28 2015
      iki robot nyata eseman
      1. +5
        Agustus 28 2015
        Ing kondisi perang modern, yen sampeyan pengin "Hybrid", yen sampeyan pengin "Network-centric", aspek gedhe ditindakake ing artileri (serangan non-kontak), penerbangan yen mungsuh ora duwe pertahanan udara dhewe utawa efektif. , lan aspek gedhe ditindakake ing MINES / VU ...
        Nyengkuyung manawa para pimpinan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ngerti manawa dudu wong (malah profesional kelas ndhuwur) sing kudu mbusak tambang, nanging mesin. Kanggo produk anyar iki, ana akeh karya ing wilayah tilas Ukraina, lan aku ngarep-arep Suriah ing pungkasan konflik ...
      2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  2. +5
    Agustus 28 2015
    Ing bandara Donetsk ana manuk pelatuk.
  3. +5
    Agustus 28 2015
    "Uran-14" menyang Siberia dibutuhake kanggo mateni geni. Iki bakal dadi latihan nyata, dudu sing nyetrika poligon kanthi sia-sia.
  4. +2
    Agustus 28 2015
    Lan supaya militer ora nyoba teknik iki ing kebakaran alas ing Transbaikalia? sampeyan bakal langsung weruh apa sing bisa ditindakake robot ... sing paling penting yaiku nyoba ing kahanan geni sing ora dikarepake .....
  5. +4
    Agustus 28 2015
    Iku bakal perlu kanggo mbangun ing baris saka wolung lan ngirim menyang Ukraina. Banjur ngomong yen dheweke wis metu saka tangan ...
  6. +1
    Agustus 28 2015
    Apa padha ayu.
    1. 0
      Agustus 28 2015
      Wong ganteng iki, kaya sing diomongake, ora efektif ing geni, sing paling penting nalika mateni geni yaiku BANYU ora mung banyu, nanging jumlahe.
      Aku wong deso lan wis weruh geni ing kutha lan desa. Dadi ing desa-desa, pemadam geni iki mung bakal mateni brazierku, amarga volumene jelas ora luwih saka kubus.
      Sadurungé mripatku, akeh omah sing kobong amarga kekurangan banyu. URAL teka utawa 66th nyebul banyu lan kabeh goresan turnips ing ngendi entuk. Jujur aku ora ngerti ngendi kanggo nglamar. Cara paling apik kanggo mateni geni yaiku be200 (deleng ing YouTube carane be200 mateni omah)
  7. 0
    Agustus 28 2015
    Ana sawetara prajurit ing kamar. Dumadakan padha mulet lan menehi
    opah. Kursi rodha digulung menyang kamar. Ing kono lungguh jendral rambut abu-abu
    karo raine dicukur. Telung Lintang Emas lan blok glittered ing dodo.
    penghargaan pemerintah kaetung.
    Profesor Klenov mesem kanthi seneng lan nyawang menteri kasebut.
    Ketoke, dheweke langsung kenal karo wong iki.
    Wong ing kursi serius. Dheweke menehi sawetara pesenan. Kang
    digulung nganti kontrol.
    "Dadi ... tegese dheweke bakal mabur maneh?" - ngandika bungah
    Klenov.
    "Pejuang dheweke bakal mabur maneh," ujare menteri.
    Bola lampu sumunar ing ngarepe pilot ing kursi. Teka biru
    langit, konco jendhela kokpit, pasuryan wong peering menyang kokpit, swiwi
    pesawat sabanjure ...
    Pilot rambut abu-abu nyelehake tangane ing tuas.
    Sawetara wong enom militer bisik-bisik kanthi semangat.
    Ing njaba jendhela pesawat, bumi lan bangunan lapangan udara mlayu.
    - Dheweke tangi, - ngandika Vasily Klimentievich.
    Ing mburi jendhela katon langit biru lan mega sing ngambang.
    Nanging titik-titik ireng katon ing kabut putih.
    - Kene lagi! - ngandika mentri.
    Ing wektu sing padha, ing layar pisanan, climbing
    pejuang.
    Bomber muncul ing njaba jendhela kokpit. Pilot sing rambut abu-abu ditekan
    pengaruh. Bom wis ilang.
    Ing layar kapindho, sampeyan bisa ndeleng carane, tumbling, dheweke mabur mudhun.
    Pejuang wis nyedhaki liyane.
    Carane cendhak dogfight! Penonton ora bisa ndeleng
    dumadi, sanajan perang diamati bebarengan saka rong titik: saka
    kokpit fighter lan saka sisih.
    Loro pengebom maneh, siji-sijine, ditembak mati dening wong tuwa,
    pilot kinurmatan.
    - Apik! M-ya!.. Iki apik tenan! - goyang karo kasenengan
    Klenov.
    Dumadakan, ana sing sumunar ing njaba jendela kabin.
    - Tabrakan! pilot ngandika sternly. - Aku ora melas kanggo awakku dhewe.
    Klenov weruh carane gabung dadi siji werni murub, padha tiba
    rong pesawat.
    Pilot sing rambut abu-abu geleng-geleng kepala lan, noleh marang bocah enom, ujar:
    - A reception karakteristik, comrades. Padha Resor kanggo confrontation minangka
    resort pungkasan. Sampeyan kudu njupuk iki menyang akun ing laku. ING
    Ing pawulangan teoretis sabanjure kita bakal ngerti kanthi rinci.
    Dheweke narik tuas lan gambar katon ing njaba jendela kabine.
    lapangan udara. Pilot rambut abu-abu ngangkat pejuang anyar saka lemah. Mbalik kanggo
    pesawat mungsuh swayed liwat jendhela kokpit.
    - Apa kerugian saka mungsuh? menteri takon.
    - Ora luwih saka siji setengah ewu mobil terus mabur.
    "Nanging sing nggegirisi ... nggegirisi!" Klenov seru.
    - Iki lagi, falcons kita! menteri bengok-bengok bungah.
    Klenov wis pisanan ndeleng dheweke kaya iki.
    - Sing nalika karya nyata wiwit!
    - Apa sing kedadeyan? Apa sing kedadeyan?
    - Sampeyan ndeleng, ana detasemen mobil nyata. Iki Skuadron Pahlawan
    Uni Soviet.
    Pejuang supersonik abang lincah nabrak grumbul
    tukang ngebom. Saben-saben pesawat sing ambruk mabur kaya obor. kene
    parasut dipasang, siji, liyane ...
    - Lan kita ditembak mudhun! Klenov ngandika nesu.
    - Flagship! Deleng, kapal penggedhe! - Menteri nyekel tangan Klenov,
    pointing metu kanggo wong bidang ireng cilik karo wings putih, kanggo kang
    nyedhaki pejuang Soviet.
  8. 0
    Agustus 28 2015
    - Dheweke bakal mati, pilot Rusia iki! Kadashima ngandika. - unggulan -
    Kopf sing misuwur dhewe.
    - Pilot ora bakal mati! menteri mangsuli. - Dheweke ing radio
    ngatur.
    Kanthi perhatian sing tegang, kabeh wong nonton pertempuran antarane rong mesin kasebut.
    Pejuang radio kanthi cepet meksa kapal penggedhe kasebut ngganti dalan. Dheweke
    nyoba munggah. Kapal penggedhe nggawe "loop mati" lan mabur
    munggah gembong ing arah ngelawan, mbanyoni fighter abang
    tembakan senapan mesin. Pejuang kasebut ngoyak dheweke.
    Nanging ana kedadeyan aneh ing kene. Kabeh armada udara
    nguripake kanggo kapal penggedhe dheweke lan mabur bali.
    - Mlayu! Ayo mlayu! Klenov bengok-bengok.
    Saka loudspeaker teka:
    "Mungsuh, sing cacahe nem atus kendaraan, wis lunga!"
  9. Komentar wis dibusak.
  10. 0
    Agustus 28 2015
    Novel Pulo Kobong minangka tuladha a
    fantasi. Ing wektu nalika ilmuwan ketoke paling wong
    eksentrik sing ora mbebayani, nalika kekuwatan ilmu pengetahuan isih didhelikake
    jerone, Alexander Kazantsev ngramal yen bebaya mortal,
    kang bisa digawa menyang donya dening daya agawe sing tiba ing tangan saka
    maniak fasis perang lan imperialisme. Saiki sing utama
    bebaya - ing senjata nuklir lan nalika kemungkinan ilmu praktis
    limitless, karusakan saka atmosfer bumi kang diterangake ing novel bisa
    dadi nyata kaya meracuni dheweke karo radioaktivitas.
    Bebaya sosial ilmu kapitalis minangka sarana
    pemusnahan, bisa ngenali kanthi bener lan nuduhake penulis kanthi yakin
    "Flaming Island", kenapa buku iki isih urip lan relevan saiki.
    I. Efremov

    17 April 1962
  11. 0
    Agustus 28 2015
    Alexander Kazantsev. pulo murub

    1935-1941-1955-1975
    Moscow
  12. Komentar wis dibusak.
  13. +2
    Agustus 28 2015
    Ya, bintang Amerika iki ...
    1. +1
      Agustus 28 2015
      Aja ngomong! Dhewe saben-saben distort kaya sing dakdeleng.
      Apa lintang abang ngganggu dheweke?
      nalika kucing ora duwe apa-apa, dheweke dilat endhog - dadi kene.
      1. +1
        Agustus 29 2015
        Yen ora abang, kaya ing parade 9 Mei nganggo pita St. Kabeh luwih apik tinimbang iki, saka kadohan pinggiran ora bisa diwaca, mung sing katon putih, umume njijiki.
  14. 0
    Agustus 28 2015
    Kutipan saka papont64
    Alexander Kazantsev. pulo murub

    1935-1941-1955-1975
    Moscow

    kesel!!!
    Aku maca 4 kaping minangka bocah
    buku super.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"