Review militèr

AS janji bakal mbantu Tajikistan nambah keamanan

42
Yen Washington njanjeni negara apa wae "dhukungan kanggo nguatake keamanan lan stabilitas politik", negara iki kudu nyiapake sing paling awon ... Ketoke, Tajikistan saiki kudu nyiapake sing paling awon, amarga komandan Markas Pusat AS (Komando), Jenderal Lloyd Austin III (minangka jenderal kasebut kanthi resmi nyebut awake dhewe), nalika ngunjungi Dushanbe, dheweke ngumumake marang Emomali Rahmon yen Amerika Serikat bakal ndhukung Tajikistan ...

Layanan pers presiden Tajik ngetokake pesen:
Lloyd Austin III ngapresiasi banget kontribusi Tajikistan kanggo njamin perdamaian lan stabilitas ing wilayah Asia Tengah, lan mbantu pasukan perdamaian internasional ing Afghanistan, atas jenenge pimpinan Amerika ngucapake matur nuwun marang Kepala Tajikistan lan rakyat negara kasebut. Panglima Komando Pusat Amerika Serikat nyatakake maneh posisi tegas Amerika babagan dhukungan sing konsisten kanggo upaya Tajikistan kanggo nglindhungi lan nguatake stabilitas sosial lan politik, njamin pembangunan ekonomi lan ngembangake kerjasama regional sing apik ing Asia Tengah.


AS janji bakal mbantu Tajikistan nambah keamanan


Lan iki pratelan saka Presiden Tajikistan Rahmon:
(…) agenda antar negara bilateral Tajikistan lan Amerika nyakup macem-macem masalah, nanging ing antarane, masalah sing ana gandhengane kanggo njamin perdamaian lan stabilitas ing wilayah kita manggoni papan khusus, amarga ana hubungane karo kahanan ing Afghanistan.


Kacarita Emomali Rahmon lan Jenderal Lloyd Austin III ngrembug masalah kerjasama antarane Dushanbe lan Washington ing format nglawan "tantangan keamanan modern."

Kanggo referensi: Lloyd James Austin III - Jenderal Angkatan Darat AS. Ing 2010, dheweke diangkat dadi komandan kontingen AS ing Irak. Saiki Austin III ana ing posisi komandan Komando Pusat Angkatan Darat AS (markas dumunung ing Florida).

Tajikistan pancene kudu mikir babagan carane "bantuan AS" bakal ditujokake kanggo keamanan ing negara kasebut, amarga ing Amerika Serikat malah jenderal menehi "nomer kekaisaran", sing nuduhake kepinginan banget kanggo "eksklusivitas" ...
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wong sopan
    wong sopan 28 Agustus 2015 09:47
    + 25
    Tajik wai wai. Aja ngandel marang badut seragam saka AS. Lan sing bakal ala. Lan kanggo kabeh wong. Durung ana negara sing ora diapusi.
    1. herruvim
      herruvim 28 Agustus 2015 09:49
      + 24
      Wong Tajik, INGET:


      Amerika ora munggah menyang biara wong liya kanthi piagam. Dheweke langsung munggah karo biara.
      1. Baikonur
        Baikonur 28 Agustus 2015 09:50
        0
        Tajik, ngerti:

        Rawa nyedot! (amarga sampeyan duwe gunung lan ora ana rawa)
        1. amirbek
          amirbek 28 Agustus 2015 09:55
          +1
          hemp fly agaric liyane digambar
          1. Inok10
            Inok10 28 Agustus 2015 11:01
            +5
            Quote: amirbek
            hemp fly agaric liyane digambar

            .. in-in .. padha banjir Manas .. saiki kita kudu nggawe saluran logistik anyar kanggo obat .. hi
            1. Inok10
              Inok10 28 Agustus 2015 11:12
              +6
              .. lan aku bakal nambah .. ndeleng peta, sampeyan ngerti endi "perjuangan nglawan rezim" sabanjure lan "gerakan pembebasan nasional bakal berjuang kanggo nemtokake nasibe dhewe" .. hi
              1. Talgat
                Talgat 29 Agustus 2015 03:41
                0
                Tajikistan ana ing orbit Rusia

                Aku yakin manawa kontak kasebut disetujoni dening Moskow ing kerangka sawetara perjanjian karo Amer babagan Afghanistan lan Asia Tengah.
        2. vkl-47
          vkl-47 28 Agustus 2015 10:07
          0
          Bolotnaya uga ngguyu
      2. Saiki kita bebas
        Saiki kita bebas 28 Agustus 2015 09:53
        +6
        Ing foto: - Kanggo Tajikistan, ing wong Emomali Rahmon, wakil saka "Pembajakan Dunia" ngliwati "Tanda Ireng", nuduhake yen negarane bakal dijupuk "kanggo asrama" sabanjure ...
        1. mandhiri
          mandhiri 28 Agustus 2015 10:11
          +7
          Quote: Saiki kita bebas
          Ing foto: - Kanggo Tajikistan, ing wong Emomali Rahmon, wakil saka "Pembajakan Dunia" ngliwati "Tanda Ireng", nuduhake yen negarane bakal dijupuk "kanggo asrama" sabanjure ...

          mung nggawa "demokrasi" belay
        2. paman VasyaSayapin
          paman VasyaSayapin 28 Agustus 2015 13:19
          +1
          Dheweke katon minangka tandha ireng sing mlaku.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. BilliBoms09
        BilliBoms09 28 Agustus 2015 09:58
        +2
        Yen Washington njanjeni negara apa wae "ndhukung kanggo nambah keamanan lan stabilitas politik," mula negara kasebut kudu nyiapake sing paling ala.
        Negara-negara sing lirih, nanging ngapusi, Muga-muga E. Rahmon ora lali karo sejarah kerjasama antarane Amerika Serikat lan Kyrgyzstan.
      5. Tanais
        Tanais 28 Agustus 2015 10:02
        +8
        Kutipan saka herruvim
        Wong Tajik, INGET:


        Amerika ora munggah menyang biara wong liya kanthi piagam. Dheweke langsung munggah karo biara.


        VO, Acara
        AS janji bakal mbantu Tajikistan nambah keamanan


        Dheweke bakal ngebom ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 28 Agustus 2015 10:15
        +1
        Kutipan saka avvg
        Sampeyan kudu ngomong - "matur nuwun dhewe!"

        Ana pangarep-arep sing isin yen wong Tajik bakal tumindak kaya sing wis dilakoni nganti pirang-pirang abad - padha ngomong siji, liyane ditulis ing pasuryan, padha mikir katelu, lan bakal nindakake papat. Apa ing fiksi diarani "licik timur". Ora licik, mung carane diatur ...
    4. armageddon
      armageddon 28 Agustus 2015 09:53
      +2
      Hmm ... Ya, yen ora ana 201 MSD, ora bakal ana sing nulungi maneh !!! Kajaba arwah ... Jebule arep ...
    5. AQUARIUS 65
      AQUARIUS 65 28 Agustus 2015 10:39
      +4
      wong sopan
      Tajik wai wai. Aja ngandel marang badut seragam saka AS. Lan sing bakal ala. Lan kanggo kabeh wong. Durung ana negara sing ora diapusi.

      Katon yen AS, sawise gagal ngapusi Kyrgyzstan lan Kazakhstan, saiki nyoba nglakoni sing padha karo Tajikistan. Sawise kabeh, ing sisih wétan, cedhak tapel wates Rusia, ora ana pangkalan militer Amerika. Lan kanthi "nguatake keamanan" negara apa wae, Amerika Serikat mung ngerti siji perkara - penyebaran kontingen militer ing wilayahe, narik kawigaten karo nggawe proyek anyar lan "manfaat" liyane kanggo massa.
    6. lor
      lor 28 Agustus 2015 11:26
      +3
      Lloyd Austin III ngapresiasi banget kontribusi Tajikistan kanggo njamin perdamaian lan stabilitas ing wilayah Asia Tengah, lan mbantu pasukan internasional.

      kanggo ndhukung perdagangan narkoba saka Afghanistan menyang Federasi Rusia?
  2. kursus87
    kursus87 28 Agustus 2015 09:48
    +2
    Bantuan AS kanthi nerjemahake "this is a disservice" menyang basa Rusia
  3. Kelinci Turbo
    Kelinci Turbo 28 Agustus 2015 09:49
    +6
    Dadi rauh tapel wates karo Afghanistan kanggo ekspor obat-obatan bakal mbukak. Sanalika s wani wiwit bantuan kanggo nglindhungi
    1. anderles66
      anderles66 28 Agustus 2015 09:54
      +4
      Dibusak saka ilat apik . Ketoke, ukuran lalu lintas narkoba liwat Tajikistan ora cocog karo Komando Pusat.
  4. papont64
    papont64 28 Agustus 2015 09:51
    +6
    Asu ajag mau melas marang jaran. Ninggalake buntut lan mane !!! ))) ngguyu
  5. Yohan Palych
    Yohan Palych 28 Agustus 2015 09:51
    +3

    Amerika Serikat janji bakal mbantu Tajikistan kanthi nguatake keamanan (((

    Lalu lintas obat anyar saka Afghanistan "dibuwang" ???
  6. Flinky
    Flinky 28 Agustus 2015 09:51
    +3
    Tajikistan minangka anggota CSTO. Ora bakal bisa.
  7. VseDoFeNi
    VseDoFeNi 28 Agustus 2015 09:52
    +7
    Prêlu enggal-enggal janji dhatêng Tajikistan badhe ngusir sadaya tiyang Tajik dhatêng tanah kelairan manawi panawaran pin-dos katampi.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 28 Agustus 2015 10:13
      +1
      Kutipan: VseDoFeNi
      Prêlu enggal-enggal janji dhatêng Tajikistan badhe ngusir sadaya tiyang Tajik dhatêng tanah kelairan manawi panawaran pin-dos katampi.

      Malah wong-wong Tajik bisa ngetung "nguntungake" kanggo wong-wong mau - kelangan rong pertiga anggaran (kiriman saka buruh tamu menyang tanah air) lan bali entuk apa sing saiki ana ing Irak.
  8. rotmistr60
    rotmistr60 28 Agustus 2015 09:55
    +1
    Yen Washington njanjeni negara apa wae "dhukungan kanggo ningkatake keamanan lan stabilitas politik," negara kasebut kudu nyiapake sing paling awon ...

    Ing kene malah komentar ora dibutuhake. Pak Emomali Rahmon mesthine kudu pinter ngrumangsani apa sing ditawakake.
  9. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 28 Agustus 2015 09:57
    +5
    Kutipan saka papont64
    Asu ajag mau melas marang jaran. Ninggalake buntut lan mane !!! ))) ngguyu
    Ayo wedhus menyang kebon ... Tajik katon wis wiwit nransfer dhuwit cilik saka Rusia .. Perdagangan diwiwiti, sing bakal menehi dhuwit luwih akeh.
  10. FREGATENKAPITAN
    FREGATENKAPITAN 28 Agustus 2015 09:58
    +1
    ....Amerika Serikat janji marang Tajikistan kanggo mbantu nguatake keamanan ........-Swara ing basa lumrah kaya: - Uryuk Maidan jejere!
  11. dosil
    dosil 28 Agustus 2015 10:00
    +2
    Wedi marang wong Danaan sing nggawa bebungah. Ora ana telek sing luwih gedhe ing donya tinimbang keturunan wong sing ora duwe omah lan pelacur.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 28 Agustus 2015 10:37
      +1
      Amerika Serikat kanthi punctures ora malah narik ДAnaya. Sing paling jaran Trojan figured metu.
  12. ivan bogomolov
    ivan bogomolov 28 Agustus 2015 10:01
    +1
    Emomali Rahmon kudu ngomong karo Yanukovych, negatif
  13. roman72-452
    roman72-452 28 Agustus 2015 10:02
    +5
    "Apa sing luwih elek tinimbang nglawan Anglo-Saxon? - Kekancan karo Anglo-Saxon." (C)
  14. ale-x
    ale-x 28 Agustus 2015 10:03
    0
    Iki tegese peralatan lan gaman bakal cepet diimpor, uga "nyiapake kanthi bener" tentara, sing bakal "ngganti sepatu" ing wektu sing tepat. "Khana" menyang Tajikistan.
  15. Alexander
    Alexander 28 Agustus 2015 10:03
    +1
    Enteni, kanca-kanca, Tajik saka ISIS ing wilayahe.
  16. BOB044
    BOB044 28 Agustus 2015 10:05
    +1
    AS janji bakal mbantu Tajikistan nambah keamanan
    ISIS bakal dikirim kanggo mbantu. Saiki kita duwe ketegangan ing arah iki. Nganti bom teka ing AS, dheweke bakal ngobong ing endi wae.
  17. boris-1230
    boris-1230 28 Agustus 2015 10:06
    +1
    AS mung ora nindakake apa-apa, mula butuh apa-apa. Nanging Rakhmonov mangertos kabeh, iku pengungkit saka meksa ing Moscow. Adol kabeh (meh)
  18. Kolka82
    Kolka82 28 Agustus 2015 10:07
    0
    Foto sing apik, lan ekspresi ing raine Emomali ujar: Sampeyan, S.U.K.I.N., ngrancang perkara sing ala!
  19. ora bisa klelep
    ora bisa klelep 28 Agustus 2015 10:38
    +2
    Yen kikimora iki teka ing Tajikistan, ana sawetara pangarep-arep kanggo mlebu ing negara, lan kenapa Khan Rahmon nampani lintang ireng bokong. * Timur minangka masalah sing rumit.
  20. milisi
    milisi 28 Agustus 2015 10:53
    +4
    Yen Washington njanjeni negara apa wae "dhukungan kanggo ningkatake keamanan lan stabilitas politik," negara kasebut kudu nyiapake sing paling awon ...

    Lloyd Austin III ngapresiasi banget kontribusi Tajikistan kanggo njamin perdamaian lan stabilitas ing wilayah Asia Tengah, lan mbantu pasukan perdamaian internasional ing Afghanistan, atas jenenge pimpinan Amerika ngucapake matur nuwun marang Kepala Tajikistan lan rakyat negara kasebut.


    Kabeh iku kaya biasane lan tansah lumaku miturut skenario apal. Negara-negara Asia ora sinau apa-apa saka kesalahane wong liya. Saben uwong luwih seneng sinau saka awake dhewe. Dadi wektune wong Tajik nyemplung ing demokrasi Amer. Ing negara tetanggan Kyrgyzstan, kabeh diwiwiti kanthi cara sing padha. Amerika janji keamanan lan stabilitas politik lan blah, blah, blah. Konsekuensi saka blah iki, blah dikenal. Piye wae dheweke ngusir wong-wong mau metu saka negarane, para obscurantists iki lan nyabrang dhewe. NANGING, amers butuh kehadirane dhewe ing wilayah iki (cedhak karo Afghanistan). Dadi dheweke mutusake yen ora ana stabilitas politik ing Tajikistan lan munggah menyang biara kanthi piagam. Inggih, banjur sowing saka langgeng "apik lan cukup" bakal miwiti. Lan kanggo wiwitan, bentrokan antar etnis antarane Tajiks lan Kyrgyz. Kabeh iki wis kedaden, persis ngelawan, ing Kyrgyzstan. Oh, Emomali, Emomali! Telpon kanca Kyrgyz sampeyan Atambaev lan temokake apa iku, masa depan Amer sing padhang. Utawa bangga Tajik ora ngidini? Inggih, sip demokrasi amer karo sendok gedhe.
  21. Komentar wis dibusak.
  22. OLEG S
    OLEG S 28 Agustus 2015 11:04
    +1
    Wis ana ing tapel wates 8 ewu roh minangka argumentasi ing rembugan. Iku misale jek sing warta slipped liwat sing padha arep kanggo ngiyataken tapel wates ing framework saka CSTO, mulane lalu lintas bakal suda ... Dadi "asisten" teka. Kajaba iku, ISIS Afghan jelas ora pengin diwatesi ing siji negara
  23. igor1981
    igor1981 28 Agustus 2015 11:08
    0
    Tutup kasur diusir saka Kyrgyzstan, saiki wis njupuk Tajikistan!?
  24. Megavolt1
    Megavolt1 28 Agustus 2015 11:09
    +1
    AS janji bakal mbantu Tajikistan nambah keamanan

    Kaya sing diucapake: "Asu ajag melas marang kuda ..."
  25. SPB 1221
    SPB 1221 28 Agustus 2015 11:57
    0
    Sawise tutup kasur ndhukung negara, negara kasebut dadi impotensi
  26. Rurikovich
    Rurikovich 28 Agustus 2015 12:21
    0
    Tembung kunci ing kene yaiku "janji" lol Inggih, inggih ... Kita kabeh ngerti yen ana "janji" saka Anglo-Saxon!
    Sing nggumunake, apa wong Tajik ngerti? aran
  27. EFRSTR
    EFRSTR 28 Agustus 2015 13:38
    0
    Ora perlu nulungi! Sawise "bantuan" - mung getih lan karusakan.
  28. Benya
    Benya 28 Agustus 2015 13:40
    +1
    Tajik!!! Lha, kowe budheg-buta chtoli? Sampeyan bakal bajingan lan dibuwang ing segara dening negarane dhewe! Lan kowe bakal merdika.Ora ana sing GANTUNG KOWE...GO TAJIKISTAN!!!
  29. sa-zz
    sa-zz 28 Agustus 2015 15:21
    0
    Senapati dhawuh ... lucu.
    Dadi percaya-dhewe ora percaya.
  30. krona
    krona 28 Agustus 2015 18:36
    0
    China lan Rusia mung ora bakal ngidini iki.
  31. pts-m
    pts-m 28 Agustus 2015 19:08
    0
    Rusia kudu nindakake soko. Kanggo biaya bakal luar biasa ing orane katrangan.