Pasukan Khusus Parapsikologis

185
Pasukan Khusus Parapsikologis


Parapsychology - ilmu sing ngidini nggunakake cadangan psyche manungsa kanggo clairvoyance, transmisi pamikiran lan sawetara fungsi sing didhelikake - wis digunakake ing kondisi pertempuran wiwit jaman kuna. Ilmu iki diduweni dening para imam Mesir lan Babil sing mrentah negara, lan para prajurit sing dipilih. Kanggo abad, kawruh unik ditransfer mung kanggo elit. Ing wiwitan abad kaping 30, layanan khusus modern nuduhake kapentingan gedhe ing ilmu iki sing nggawe institusi khusus kanggo nggunakake parapsychology ing kondisi pertempuran kanggo entuk kauntungan saka mungsuh. Ing Jerman, ing taun 40-an lan 40-an, ana Institut Ahnenerbe (diterjemahake saka basa Jerman - "Warisan Leluhur"), lan ing USSR nalika iku laboratorium NKVD Gleb Bokiy wis sukses. Badan intelijen AS wiwit aktif nggunakake parapsychology ing taun XNUMX-an. Lan kabeh iki ora nggumunake, amarga ilmu penting iki, nggabungake panggunaan obat lan psikologi, ndadekake bisa ngalahake mungsuh ing pertempuran kanthi cara non-kontak.

Pasukan khusus Rusia nggunakake teknik tempur parapsikologi sajrone perang nglawan teror ing Chechnya. Unit militèr sing nindakake operasi tempur khusus dipimpin dening Letnan Jenderal Alexei SAVIN, sing setuju kanggo njawab pitakonan saka Timur Akhmetov, wartawan lepas kanggo NVO.

- Alexey Yuryevich, sampeyan mimpin unit militèr 10003, kang melu ing pangembangan cara non-tradisional pengaruh psychophysical. Apa sampeyan mikir yen bisa ditrapake ing kahanan perang modern?

"Kita luwih menehi perhatian marang pertahanan. Iku perlu kanggo invent soko universal, bisa nyedhiyani pangayoman kanggo loro prajurit lan perwira, lan pimpinan ndhuwur angkatan bersenjata. Iki minangka fokus riset kita ing wiwitan. Pusat riset, rumah sakit militer, lembaga riset, lembaga Akademi Ilmu Kedokteran, lan Institut Psikologi melu. Kita bisa ngembangake sistem sing kita banggaake. Minangka kanggo impact ing wong, kita padha luwih kasengsem ing kamungkinan kanggo njupuk informasi bab aktivitas manungsa: ngumumke niat mungsuh, komposisi saka pasukan lan sarana melu tumindak tartamtu. Dampak remot minangka perang non-kontak sing adoh, sing diduweni Kadochnikov lan murid-muridé. Lan nalika padha makarya metu cara sing, kita wiwit nglilani perwira liwat pusat Kadochnikov. Aku bakal ngomong sing kanggo pasukan khusus iki penting banget ing kahanan sing padha ora mbukak ing akeh, amarga banjur iku angel kanggo aplikasi Techniques impact energi iki, lan nalika padha operate piyambak utawa ing kelompok cilik, iku efektif. Kita percaya yen dheweke butuh pangembangan lan perbaikan luwih lanjut kanggo latihan prajurit pasukan khusus.

– Ing wawancara, sampeyan ngomong babagan metacontact, teknologi sing ngidini sampeyan nampa informasi kanthi andal. Teknik iki ngidini ngevaluasi kasunyatan ancaman lan nggunakake teknik perlindungan sing tepat kanggo wong sing dilindhungi. Apa bisa kanthi sengaja nyasarake metacontact kanggo tujuan disinformasi, utawa teknologi iki pancen njamin akurasi informasi?

- Kita nyoba kanggo mesthekake yen linuwih meh Absolute. Yen kadet kita ngrampungake sawetara tugas kanthi kepastian ing ngisor 90%, dheweke bakal gagal. Sampeyan ora bisa nggawe kesalahan ing perang. Kita bisa nggawe metodologi kanggo latihan wong sing nuduhake sawetara talents ing lapangan iki, lan nyiapake warriors pramuka meh becik.

- Apa bisa pengaruhe nggawe keputusan kanthi bantuan metacontact, lan njaga sing dilatih bisa nglindhungi pengaruh kasebut?

Ora ana pangayoman marang pengaruh kasebut. Kita ngembangake sistem pengaruh supaya ora ana perlindungan. Kita wis nyinaoni kanthi apik apa sing duwe mungsuh, lan nggawe sistem sing ora ana pertahanan. Minangka kanggo pengaruh ing kaputusan-nggawe, iku bisa, nanging kita ora duwe wektu kanggo nindakaken. Ana eksperimen kapisah, kita tekan repeatability apik ing eksperimen. Nanging kita ora duwe wektu kanggo ngenalake massa kanggo latihan pasukan khusus.

- Minangka kanggo perang lokal modern, ing mratelakake panemume, apa nduweni teknologi metacontact mbantu ing kahanan pertempuran, contone, nalika ndeteksi ambushes?

- Ya, iku mbantu. Yen wong wis dilatih kanthi apik, wis nampa latihan sing cocog, ora mung ambushes sing bisa dideteksi, nanging uga rencana mungsuh: bandit utawa kelompok teroris lan markas, cache, gudang, papan sing ndhelik bisa dibukak lan ditemokake. Iki carane kita miwiti karya kita ing awal 90s lan nindakake iku banget efektif.

- Apa sampeyan mikir kudu nggunakake teknologi iki menyang layanan karo unit pasukan khusus? Apa bakal mbantu dheweke nindakake misi tempur kanthi efektif? Apa ana pangertèn kanggo nyakup parapsychologist full-time ing saben klompok pengintaian, utawa kudu kabeh klompok dilatih miturut metodologi iki?

- Ing asas, iku ndadekake pangertèn kanggo nyiapake kelompok lan kelompok gedhe. Ing siji wektu - 30 wong. Yen sampeyan masak nganti siji lan setengah nganti rong sasi, sampeyan bisa nggawa menyang tingkat sing apik. Sawise kabeh, ora akeh wong ing pasukan khusus. Rata-rata, sampeyan bisa nglatih 200 wong saben taun sing bakal dadi profesional. Kita bakal menehi sawetara cara, kalebu mbukak rencana, lan deteksi obyek sing nyamar; dheweke bakal ngerti saka ngendi ancaman kasebut, sing saka lingkungane bisa ngeculake informasi. Yen prajurit pasukan khusus, njupuk tawanan mungsuh, banjur bakal ngerti kanthi rinci apa wong iku, apa kekirangane, apa kekuwatane. Yen tugas recruiting disetel, iki bakal nggampangake tugase. Dheweke bakal bisa mriksa wong sajrone jam. Wong bakal bersenjata kanthi teknologi sing efisien, kinerja bakal dhuwur, lan bakal ana sawetara korban.

- Apa spesialis sing dilatih ing teknologi iki bisa mungkasi kewan liar sing siap nyerang dheweke lan ngyakinake dheweke supaya nyerah?

"Nggarap lumba-lumba, kita wis nggawe kontak telepati kaya ngono, ing ngendi sampeyan bisa menehi prentah tartamtu kanthi mental. Mbokmenawa, yen kewan kasebut ing kahanan normal, sampeyan bisa menehi instruksi supaya kewan kasebut ora nyerang. Kita dipimpin dening karya Durov, sing menehi instruksi mental, lan kabeh iki ditindakake. Natalya Petrovna Bekhtereva mbantu kita ing prakara iki. Kanggo mungkasi kewan, sampeyan butuh operator sing wis dilatih sing ngerti psikologi kewan.

- Apa spesialis kasebut bisa nggunakake teknologi kanggo mungkasi tank utawa operator personel lapis baja?

"Spesialis kaya ngono kudu diajari babagan pengaruhe peralatan, ngalahake program komputer, ngobong kristal ing generator. Dampak iki bisa ditindakake.

- Ing proses ngrampungake lan nindakake tugas pengintaian, eavesdrop ing obrolan utawa ngganggu siaran televisi utawa radio utawa komunikasi?

- Sampeyan bisa khusus nyiyapake wong sing bakal nggawa mudhun program. Eavesdrop ing obrolan - ora nyobi kuwi wis digawa metu, nanging nyobi wis digawa metu kanggo maca document lying ing aman, malah yen ana ing basa manca sing kita ora nganggo.

- Sawise Perang Donya II lan saiki, ana perang nglawan terorisme ing saindenging jagad. Kepiye carane efektif teknologi iki kanggo nglawan terorisme?

– Iku banget efektif, lan Amerika ngerti, lan kita ngerti. Ing taun 1993-1994, Amerika teka lan nawakake kanggo nggabungake pasukan ing perang nglawan terorisme lan ing perang nglawan panyebaran narkoba. We lungguh bebarengan lan temen maujud sing iku bisa. Dheweke duwe trik dhewe. Kanggo kita, karya nyegah perdagangan narkoba pancen anyar. Tugas kasebut menarik lan penting. Kita ora ngerti distribusi obat penting banget ing Rusia. Kepemimpinan kita lan Amerika ora kerja sama. Ing taun 1993, kita kasil makarya karo Kamentrian Dalam Negeri, banjur kabeh seri saka operasi digawa metu ing Moscow lan Wilayah Moscow. Ing sasi, luwih saka 100 kejahatan ditanggulangi lan luwih saka 100 penjahat kejiret, ora diitung. gaman lan obat-obatan. Polisi durung panen panen ing pirang-pirang taun, nanging kanthi bantuan spesialis kita, dheweke entuk asil kasebut sajrone sewulan.

- Ana ilmuwan sing nuduhake konsep "anti-teror" lan "counter-terrorism". Anti-teror minangka cara pasukan angel. Counter-terrorism minangka macem-macem cara non-kuat sing ditujokake kanggo nglawan terorisme, kalebu persuasi, pengaruh teroris, lan karusakan saka terorisme ing tunas liwat nilar niat. Sepira bisa nggunakake teknologi iki kanggo anti-teror, ing tumindak kuat lan kontra-terorisme?

Kita padha kepincut kanggo acara kuwi. Bisa kanthi jelas ngenali individu sing dadi bagian saka jaringan teroris. Iki minangka cara kita miwiti kegiatan kanggo nyegah teror. Mesthi, karya panjelasan ditindakake, film, pers kudu mlaku ing arah iki. Kita bisa ngenali calon potensial kanggo kelompok teroris. Ana wong sing nggegirisi utawa seneng-seneng, sisih liya duwe, lan mesthine, dheweke nyoba ngrekrut dheweke kanggo nindakake aksi teroris. Kita bisa nemtokake host lan rekrut luwih apik tinimbang departemen liyane. Babagan kontra-terorisme: sampeyan bisa nyerang komunikasi, nabrak komputer utawa radiotelephone.

- Apa teknik parapsychological ngidini sampeyan nguwasani superpower kanggo nindakake misi pertempuran khusus? Contone, suwe ora mangan lan ngombe lan ing wektu sing padha njaga semangat, ora turu nganti pirang-pirang dina. Ana informasi manawa biksu yamabushi Jepang lan biksu Shaolin duweni teknik iki.


Ditembak saka film "Mad Special Forces". 2009

"Teknik dheweke ora cukup sampurna. Teknik Kadochnikov kita luwih diadaptasi kanggo kondisi modern. Ing babagan kaslametan, kudu ana kombinasi metacontact lan metode tradisional. Spesialis sing dilatih ing metode kita bisa, tanpa turu nganti pirang-pirang dina, njaga semangat, njaga negara pertempuran nganti suwe tanpa pangan lan banyu utawa diet banyu - supaya banyu ngganti panganan. Ing negara kita, arah iki dikembangake dening Institut penerbangan lan obat angkasa. Teknologi sing dikembangake uga ditrapake kanggo pasukan khusus. Dheweke efektif nglatih pilot supaya bisa urip ing kahanan sing ekstrim.

- Apa prajurit pasukan khusus sing duwe cara non-kontak duwe kauntungan saka mungsuh ing kontak fisik utawa geni?

- Yen iki ora gelut grup, banjur iku. Ing pertempuran klompok, ora. Sawise kabeh, ing pertempuran tanpa kontak, jeda dibutuhake. Ing kelompok cilik sajrone seni bela dhiri ana kesempatan kanggo ngetrapake teknik kasebut.

- Dikenal yen spesialis sing duwe teknologi metacontact bisa nindakake parapsychological utawa, bisa uga, interogasi non-verbal. Sepira efektife menurutmu?

- Kapercayan saka papriksan meh satus persen. Ora bisa ndhelikake saka dheweke.

- Apa worth ngajar teknologi kanggo nglawan interogasi tentara pasukan khusus yen dicekel utawa malah pejabat paling dhuwur ing negara utawa kepala struktur komersial utawa petugas keamanan kanggo njaga rahasia negara utawa komersial sing bisa diungkapake dening parapsychologists saingan?

- Nggawe pangertèn, mesthi. Kita wis nggawe metodologi unik, nanging layanan intelijen Barat ora mandheg lan saya apik. Mula, kita kudu siyap yen dheweke bakal ngganggu kepentingan kita. Wong kudu dilatih ing teknik iki.

- Penguasaan kawruh sing cepet lan efektif perlu kanggo prajurit pasukan khusus. Apa teknologi parapsychological, kalebu metacontact, bisa digunakake kanggo nggawe atmosfer sing kondusif kanggo sinau, sing ngidini sampeyan nguwasani jumlah maksimum kawruh ing wektu sing cendhak?

– Learning njupuk Panggonan ora mung ing wangun tugas praktis. Ana perkembangan ilmu filosofis sing gedhe banget. Pandangan donya wong owah, wong dadi kuwat spiritual, moral resik, lan motivasi dadi kuwat. Motif dadi umum lan negara. Iki nyumbang kanggo sukses ing nguwasani kawruh.

- Apa teknik kasebut bisa mbantu nguwasani basa manca?

- Mesthi padha bisa. Kita sesambungan karo Institut Militer Basa Asing lan sinau akeh babagan pedagogi. Tugas pisanan sing diwenehake sawise latihan sasi yaiku kemampuan kanggo nampa informasi ing basa apa wae ing donya, ora ana dokumen utawa buku. Operator kita kudu menehi isi utama dokumen utawa apa sing ditulis ing buku kasebut. Apa tegese sinau basa yaiku tata basa lan kawruh tembung. Grammar kanthi cepet dipikolehi dening siswa utawa kadet sing teliti, banjur sawetara ewu tembung diapal. Teknik kasebut ngidini sampeyan menehi konteks utama, banjur wong kasebut wiwit nerjemahake, ngerti babagan apa, lan luwih gampang kanggo nerjemahake lan terjemahan teks kondisional dikurangi kaping telu.

- Apa teknologi kasebut bisa digunakake kanggo perawatan ing kahanan pertempuran? Contone, mungkasi getihen?

- Ora mungkin getih bisa mandheg, nanging bisa nransfer tatu menyang kondisi sing luwih entheng. Ngurangi tingkat nyeri. Yen ana kegagalan sistem - contone, contusion ing wong, durung ana sing ngerti apa sing paling abot - banjur cara kita minangka cara sing efektif kanggo ngatasi masalah kasebut. Wong diwenehi nutrisi energi-informasi.

- George Clooney ing film "Mad SWAT" nyebarake awan kanthi bantuan energi kesadaran. Apa wong, sing wis nguwasani teknologi metacontact, bisa mengaruhi kahanan cuaca?

Eksperimen kasebut ora kasil.

- Amerika nyatakake yen dheweke ngawasi kapal selam nuklir Soviet kanthi bantuan parapsychologists. Apa ora ana klompok pasukan khusus, nalika dibuwang ing mburi garis mungsuh, ora ana pertahanan lan bisa dipantau dening parapsikolog?

- Padha nindakake, nanging linuwih informasi ora dhuwur banget.

- Apa senjata psikis efektif ing perang generasi kaping enem? Sawise kabeh, Amerika nguji rudal kanthi pemancar gelombang frekuensi dhuwur sing mengaruhi psyche. Apa ana kasempatan kanggo nylametake pasukan saka efek iki ing perang?

- Senjata psikotronik minangka obat psikotropika, iki minangka efek generator lan wong sing mengaruhi wong. Teknik kasebut mbantu ndandani karya sensor. Ana radiasi saka piranti kasebut, tegese sampeyan bisa nyekel lan ngganggu. Penemu arah bisa digunakake kanggo nggawe interferensi.

- Eksperimen ditindakake babagan panggunaan generator Deev nglawan batalyon tank. Sepira efektif generator ing pertempuran lan kepiye cara kerjane?

- generator Deev èfèktif kena pengaruh bahan bakar, dadi nglukis, lan mobil mandheg.

GANTI AFTERWORD

Pasukan khusus minangka elit tentara lan layanan khusus. Dheweke dipasrahake karo tugas sing paling tanggung jawab lan mbebayani sing ora bisa ditindakake dening pasukan utawa unit militer liyane. Sukses misi tempur gumantung saka kualitas latihane. Panggunaan teknik parapsychological ngidini pasukan khusus nindakake misi tempur kanthi efisien. Muga-muga pasukan khusus kita bakal dilatih miturut metode lan teknologi sing paling apik, amarga pasukan khusus sing paling apik ing donya kudu nglindhungi wilayah kasebut.

Ilmu ora mandheg, terus berkembang lan nambah kanggo kepentingan manungsa. Parapsychology lan teknik pertempuran dadi luwih efektif lan sukses, diasah lan disempurnakan ing laboratorium layanan khusus kanggo nglindhungi Tanah Air. Iki minangka ilmu ing jaman saiki lan ing mangsa ngarep, sing perlu banget ing wektu tentrem lan perang, amarga bisa nylametake nyawane warga negara. Ora muspra yen para ilmuwan saka macem-macem negara nyoba nemokake cara sing paling maju kanggo nggunakake parapsikologi. Ingkang utama yaiku para ilmuwan lan profesional layanan khusus sing nggunakake dheweke kudu ngelingi manawa dheweke ngladeni ide umum kanggo nglindhungi peradaban lan perdamaian kadonyan ing planet iki, supaya nggawe metode anyar ora nyumbang kanggo perang anyar. lan bilai, nanging mung kanggo pangayoman, keamanan lan stabilitas kanggo njaga tentrem.

Bantuan "NVO"

Alexey Yuryevich Savin - letnan jenderal cadangan, dokter ilmu teknis lan filosofis, mrentah unit militèr rahasia No. 10003 (tujuan khusus), kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia saka 1989 nganti 2005.

Unit militèr ing komando kang njupuk bagéyan ing pertempuran ing Chechnya bebarengan karo pasukan khusus. Operasi unit kasebut kalebu ing unit pasukan khusus, lan uga dadi klompok pasukan khusus independen. Subdivisi uga kerja sama karo polisi subdivisi kanggo ndeteksi depot amunisi bandit.

Alexey Yurievich dianugerahi pesenan pemerintah lan medali, kalebu Order of Courage. Dokter Kehormatan Universitas Eropa, Akademisi Akademi Ilmu Pengetahuan Alam Rusia, Akademi Ilmu Pengetahuan Alam Eropa, Akademi Ilmu Internasional, Akademi Ilmu Ekonomi lan Sosial Italia.

Wiwit taun 1989, Alexey Yuryevich Savin dadi kepala program kanggo pangembangan senjata khusus lan peralatan militer anyar, cara lan sarana latihan lan pendidikan pertempuran non-tradisional, lan manajemen sumber daya psikofisik manungsa.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

185 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    Agustus 29 2015
    kemungkinan satus persen informasi sajrone interogasi yaiku potlot ing antarane driji ... kabeh liya sampah lan propaganda ...
    karo kanca jenderal... hi
    1. +9
      Agustus 29 2015
      kemungkinan satus persen informasi sajrone interogasi -


      Iku telpon kanggo kanca. ngguyu
      1. + 22
        Agustus 29 2015
        Soko uga katon kanggo kula - sawetara jenis lobuda! Aku ngerti, mesthi, ana arah kuwi, nanging
        mengaruhi teknologi, ngalahake program komputer, ngobong kristal ing generator
        sawise latihan sasi, iki minangka kemampuan kanggo nampa informasi ing sembarang basa ing donya, ora ketompo dokumen utawa buku.

        Dongeng kanggo para penggemar komik Amerika babagan supermen.
        karo kanca jenderal... hi
        1. +2
          Agustus 29 2015
          Quote: Baikonur
          Soko uga katon kanggo kula - sawetara jenis lobuda! Aku ngerti, mesthi, ana arah kuwi, nanging
          mengaruhi teknologi, ngalahake program komputer, ngobong kristal ing generator
          sawise latihan sasi, iki minangka kemampuan kanggo nampa informasi ing sembarang basa ing donya, ora ketompo dokumen utawa buku.

          Dongeng kanggo para penggemar komik Amerika babagan supermen.
          karo kanca jenderal... hi

          Kaya ngerti. Iku luwih apik kanggo ndeleng babagan Kadochnikov https://www.youtube.com/watch?v=Q9UxwnsfJvE
          1. +9
            Agustus 29 2015
            Kaya ngerti. Iku luwih apik kanggo ndeleng babagan Kadochnikov
            Dheweke manggon ing lawang sing padha, nyoba dhewe ... kesengsem.
            1. + 13
              Agustus 29 2015
              Kutipan saka: zao74
              Dheweke manggon ing lawang sing padha, nyoba dhewe ... kesengsem.

              Aku uga njupuk pelatihku kaping telu kanggo dheweke, menyang kursus, nganggep dheweke mahir, lan sawise sambo dheweke wiwit nglatih kita ing aikido. recourse , dokter kanthi pendhidhikan, mula dheweke ngajarake carane ngilangi sendi ing tuas miturut Petrovich, banjur dilebokake maneh miturut Morihei Ueshiba. Nang endi wae wiwit iku, ora, sadurungé ing dalan opo , terapi manual lan ngubengi Rusia, umume, nyatane yen aku isih, kanthi tulang punggung sing rusak ing pendaki, yaiku pelatih lan garwane sing ana ing gedung olahraga. aran ketemu nglirik padha narik kula metu, padha nyuwil kula ing dhengkul, liwat pain, nanging padha nindakake iku, thanks kanggo wong-wong mau.
              1. +7
                Agustus 30 2015
                zao74
                Kaya ngerti. Iku luwih apik kanggo ndeleng babagan Kadochnikov
                Dheweke manggon ing lawang sing padha, nyoba dhewe ... kesengsem

                Mobile chtoli nyoba kanggo remet metu ing ngleboke utawa omong kosong ing undhak-undhakan? ngguyu
                1. +1
                  Agustus 31 2015
                  Mobile chtoli nyoba kanggo remet metu ing ngleboke utawa omong kosong ing undhak-undhakan? ngguyu
                  Nang endi wae kaya sing, ing undhak-undhakan lan kejiret.))
          2. -1
            Agustus 29 2015
            Kutipan saka meryem1
            Quote: Baikonur
            Soko uga katon kanggo kula - sawetara jenis lobuda! Aku ngerti, mesthi, ana arah kasebut, nanging kanggo pengaruh teknologi, ngalahake program komputer, ngobong kristal ing generator.
            ...

            Kaya ngerti. Iku luwih apik kanggo ndeleng babagan Kadochnikov ...

            lan ngendi padha ngobong kristal ana?
          3. +2
            Agustus 30 2015
            Sorry, mung nempel video sampeyan. Keren gan...
            1. 0
              Agustus 30 2015
              Kutipan saka: sabakina
              Sorry, mung nempel video sampeyan. Keren gan...

              bagean saka syuting wis gelaran, ngendi ana akeh karo kelet - padha nyerang ing siji
            2. 0
              Agustus 30 2015
              Ya ... Iki dudu hopak tempur kanggo sampeyan. nglirik
        2. +2
          Agustus 29 2015
          Rasputin, Vanga, Juna .... Ora bisa dingerteni ora ateges palsu.
        3. +5
          Agustus 29 2015
          Quote: Baikonur
          Ana uga sing kaya aku - sawetara jenis lobuda!

          Ya kayane bener. Kanggo spesialis, ekspres ora ana hubungane karo psikologi, sampeyan kudu cepet. Penyidik ​​​​lan interogator, uga, ora ana pasangan, mung psikolog, wektu ora entek. Parapsychology, uga, ing Rusia, cedhak-psikologi, uga, kaya paramedik, ing ambulans ing negara, nguripake sirene lan njupuk menyang spesialis. Kita, kanthi cara, uga muncul, wis suwe, bojoku didiagnosis parainfluenza! Ibu, paramedic ambulans, ana TNT, ana telung kiloton, kabeh padha kuping, bojoku urgent menyang distrik, meteng ora kejawab, meh tekan sepsis. Dadi karo uap awalan, iki ora malah amatir, iki soko sing nang endi wae dening pinggiran, lan kanggo prestise, nambah. Ngomong-ngomong, aku ora tau krungu tembung paramekanik lan paramazut opo , sampeyan ndeleng, iki ora bisa digunakake ing mobil lan tank Nyuwun
        4. + 12
          Agustus 29 2015
          Quote: Baikonur
          Soko uga katon kanggo kula - sawetara jenis lobuda! Aku ngerti, mesthi, ana arah kuwi, nanging

          RenTV entuk VO.
          1. +4
            Agustus 29 2015
            Kutipan saka tomket
            RenTV entuk VO.

            Aja ngomong, Paling sijine rong atus Bhikkhu lan PK ing flanks
        5. +5
          Agustus 30 2015
          Nanging sampeyan, kancaku, muspra! Ora omong kosong. Kita kudu nyiapake perang psikotronik sabanjure! Konsentrasi kanthi becik kanggo ngerti video sabanjure )
          1. +4
            Agustus 30 2015
            Sampeyan uga bakal nglebokake New Town ...
            Lan ing Uni iku! Lan aku ora butuh "la-la" ...
      2. -1
        Agustus 29 2015
        Nanging apa bab gajah?
        1. 0
          Agustus 31 2015
          Apa minus saka sing nyoba?
    2. + 17
      Agustus 29 2015
      Kutipan saka Egevich
      kemungkinan satus persen informasi sajrone interogasi yaiku potlot ing antarane driji ... kabeh liya sampah lan propaganda ...
      karo kanca jenderal... hi

      Sampeyan ora kudu sadis. Dheweke nyuntikake injeksi zat psikotropika lan dheweke bakal ngandhani kabeh, wiwit nalika lair. Lan keluhan yen jantung lemes utawa ati iku omong kosong. Putus driji, utawa jarum ing kuku, utawa scrotum ing godhong lawang, nyebabake stres sing wong asring gila utawa mati amarga serangan jantung. Mesthine luwih manungsa lan luwih murah.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 12
        Agustus 29 2015
        Kutipan: Alexey_K
        Kutipan saka Egevich
        kemungkinan satus persen informasi sajrone interogasi yaiku potlot ing antarane driji ... kabeh liya sampah lan propaganda ...
        karo kanca jenderal... hi

        Sampeyan ora kudu sadis. Dheweke nyuntikake injeksi zat psikotropika lan dheweke bakal ngandhani kabeh, wiwit nalika lair. Lan keluhan yen jantung lemes utawa ati iku omong kosong. Putus driji, utawa jarum ing kuku, utawa scrotum ing godhong lawang, nyebabake stres sing wong asring gila utawa mati amarga serangan jantung. Mesthine luwih manungsa lan luwih murah.


        hmm... Mas ngerti akeh... nglirik
      3. +1
        Agustus 29 2015
        Kutipan: Alexey_K
        Sampeyan ora kudu sadis. Dheweke nyuntikake injeksi zat psikotropika lan dheweke bakal ngandhani kabeh, wiwit nalika lair.

        Iku ora kasunyatan. Stress, alkohol, lsp. ngrusak asil. Knalpot minangka gambar sing kleru. Ya, ana faktor wektu. Yen sampeyan kanthi aktif usus, wong ora bakal tahan luwih saka sepuluh menit, dheweke mung bakal kepéngin nyritakake kabeh lan luwih sithik.
      4. 0
        Agustus 29 2015
        Kutipan: Alexey_K
        Dheweke nyuntikake injeksi zat psikotropika lan dheweke dhewe bakal ngandhani kabeh,

        Apa ana lan apa ora opo Sing "berat" duwe cara, mung kanggo lara, dheweke pengin mati luwih cepet, dudu psikologi, takon kanthi bener lan nyekel kontradiksi supaya ora keganggu, manual latihan biasa sinau lan ditambah karo improvisasi lan pengalaman saka wong. Kabeh kanthi cepet, perlu kanggo ndhelikake, lan jejak kasebut ora sumunar suwe.
      5. +1
        Agustus 29 2015
        Injeksi psikotropika - sapisan ing slang diarani "disinhibition." Lan gambar saka buku teks, sing nyekeli ing tangane, elinga: kanggo "wawancara ekspres" kanggo dasi tawanan kanthi tangan lan sikil menyang grumbulan ... Banjur, duwe ramrod utawa piso bayonet ing tangan sampeyan. , njaluk jawaban kanggo pitakonan sing diajukake.
      6. 0
        Agustus 30 2015
        . Dheweke nyuntikake injeksi zat psikotropika lan dheweke bakal ngandhani kabeh, wiwit nalika lair. A


        Mung saiki ora jelas carane, ing kasus iki, kanggo misahake delirium, kenangan palsu, saka informasi nyata. Dadi zat psikotropika isih akeh kekurangane ... nganti ilmu pengetahuan ngerti mekanisme sing tepat saka sistem saraf pusat.
      7. -1
        Agustus 30 2015
        Dheweke nyuntikake injeksi zat psikotropika lan dheweke dhewe bakal ngandhani kabeh


        Aku krungu yen teknik kasebut digunakake ing Israel, sanajan dheweke nerangake yen ing abad kaping 20 dikembangake ing USSR lan ing sawetara panggonan liyane.
        Yen isih telung dina, pendhapa sing ora turu kelangan kesempatan kanggo nolak interogasi.

        kok psikotropika kabeh bisa ditanggulangi kanthi cara sing ramah lingkungan
    3. +3
      Agustus 29 2015
      Ya, aku ora ngerti ... Ember banyu, tapik lan "telpon kanca" luwih efektif, kayane aku ...
    4. +7
      Agustus 29 2015
      Sapa sing kudu ngirim omong kosong iki? parapsychologists metakontakts.
      Saben uwong luwih utawa kurang literate ngerti yen ora ana "ilmu parapsikologi", ana scammers sing, kanthi bantuan pseudoscience iki, "nyedhot ngeruk." Dheweke uga bingung Bekhterev kanggo menehi bebener.
      Ya, aku maca kabeh nganti rampung! "Academician of useh academies, anggota saka ilmu unnatural, marshal lapangan pasukan khusus parametapsychopathic" Kabeh wis cetha. Aku yakin manawa pejabat intelijen militèr normal, nalika ketemu karo "field marshal of metampsychosis" iki, nggantung ing dheweke ... lei menyang ndhuwur banget lan ora ana paramagnetisme sing bakal nylametake penipu saka pelajaran pendidikan sing pantes.
      1. -1
        Agustus 29 2015
        Petugas normal ora bakal bisa tangi saka kursi tanpa ijin yen ketemu spesialis kasebut.
        1. 0
          8 September 2015
          Kutipan saka Volgroo
          Petugas normal ora bakal bisa tangi saka kursi tanpa ijin yen ketemu spesialis kasebut.


          Petugas normal kebal saka paparan kasebut ... keprungu
      2. -2
        Agustus 29 2015
        Kandhel nggatekke saka Jeksa Agung bisa ngetokake
        ora nuwuhake pernyataan sing ora ditrapake kasebut
      3. +5
        Agustus 29 2015
        Ing 80s, nalika isih ing layanan, ing masalah banget resonant, sawise nampa ijin, kaping pindho dipeksa kanggo nguripake kanggo parapsychologists padha. Dheweke banjur wiwit kelip-kelip ing antarane pamirsa sing prayoga. Asilé ana ing tingkat khayalan saka pet sing misuwur. Nanging ing sisih liya, ing pertengahan 90-an, dadi "roti gratis", nasib nggawa aku bebarengan ing Moskow karo Safonov Vladimir Ivanovich. Kertu bisnise (ing ngarepku) diwaca: Akademisi Akademi Ilmu Informasi Energi Internasional Federasi Rusia. Dheweke dadi penulis sawetara buku babagan subyek. Secara pribadi, aku mung nguwasani "Utas Ariadne". Dheweke melu liwat Departemen Pertahanan USSR, kalebu ing eksperimen babagan ngirim teks sing prasaja lan tampilan lan warna tokoh geometris liwat kadohan tanpa nggunakake sarana teknis. Asil, miturut omongane uwong, ana, nanging ora tundhuk aplikasi praktis. Pakdhe iku menarik banget, demokrat gedhe ing komunikasi, prajurit garis ngarep. Intine penampilanku neng ngarepe iku babar pisan ora ngurusi kesehatanku dewe opo meneh. Nanging ... kita lungguh ing pawon, kita ngombe sethitik. Tanpa alesan, Vladimir Ivanovich ngandika ing antarane obrolan: "Sampeyan pindhah menyang x-ray, manawa kanggo mriksa. Sampeyan duwe soko ing paru-paru tengen, utawa konco, aku weruh .. " Alami, dheweke ora menyang ngendi wae. Nanging akeh mengko, nalika tomographs dadi nyebar, sak ujian, padha ora sengaja nemokake tumor gedhe ing tembok mburi peritoneum ing sisih tengen. Paling kamungkinan asil saka ciloko lawas. Lan wong-wong teka ing droves kanggo diagnosa lan saran ing urip. Lawang apartemen ora tau dikunci, mlebu gratis. Ora ana rombongan, dekorasi, lilin lan omong kosong liyane. Cukup tentrem, karo ibu, ngomong karo wong tuwa sing wicaksana. Dheweke ora njupuk pembayaran ing asas, kajaba yen padha nggawa pangan. Kanggo pitakonanku babagan alasan munculé hadiah clairvoyance, dheweke mangsuli manawa dheweke nemokake kemampuan kasebut sawise tatu dada sing abot ing Finlandia. Kanggo dangu dheweke lay ing netral ing salju tanpa bantuan, getihen nganti mati, bener froze kanggo pati. Para utusan kasebut ora sengaja nguripake maneh, kanggo kepentingane, nyolong dheweke menyang kompor Rusia sing digawe panas.
    5. +2
      Agustus 29 2015
      Kutipan saka Egevich
      kemungkinan satus persen informasi sajrone interogasi yaiku potlot ing antarane driji ... kabeh liya catur lan propaganda ... babagan Comrade General

      Apa sampeyan mikir Ches lan propaganda miturut pendapat sampeyan?
      Sampeyan wis tau krungu saka premonition biasanipun lan bakal nolak orane wong karo kabisan mboten umum?
      Cukup maca sapa Mikhail Viktorovich Vinogradov, sawise program sing misuwur, sawetara wong pancene entuk kerja sing apik ing kantor ............. nanging iki ...... ora ana sing
      1. +1
        Agustus 29 2015
        Kutipan saka APAS
        Kutipan saka Egevich
        kemungkinan satus persen informasi sajrone interogasi yaiku potlot ing antarane driji ... kabeh liya catur lan propaganda ... babagan Comrade General

        Apa sampeyan mikir Ches lan propaganda miturut pendapat sampeyan?
        Sampeyan wis tau krungu saka premonition biasanipun lan bakal nolak orane wong karo kabisan mboten umum?
        Cukup maca sapa Mikhail Viktorovich Vinogradov, sawise program sing misuwur, sawetara wong pancene entuk kerja sing apik ing kantor ............. nanging iki ...... ora ana sing

        misale jek sing mung babagan interogasi cepet, lan ora bab jaran kubik ing vakum bundher ... nalika nerangake kene lan saiki, kabeh prakara sing luwih dhuwur iki umume ora ana apa-apa. ya, yen ora angel kanggo sampeyan, wenehana conto tartamtu babagan keuntungan tartamtu saka apa sing ora dianggep minangka catur lan propaganda, adhedhasar topik diskusi ...
        1. 0
          Agustus 30 2015
          Kutipan saka Egevich
          misale jek sing mung babagan interogasi cepet, lan ora bab jaran kubik ing vakum bundher ... nalika nerangake kene lan saiki, kabeh prakara sing luwih dhuwur iki umume ora ana apa-apa. ya, yen ora angel kanggo sampeyan, wenehana conto tartamtu babagan keuntungan tartamtu saka apa sing ora dianggep minangka catur lan propaganda, adhedhasar topik diskusi ...

          Kemungkinan wong ing tingkat subconscious luwih akeh lan bisa digunakake tanpa nggunakake potlot minangka topik kanggo diskusi.
          1. 0
            Agustus 30 2015
            Kutipan saka APAS
            Kutipan saka Egevich
            misale jek sing mung babagan interogasi cepet, lan ora bab jaran kubik ing vakum bundher ... nalika nerangake kene lan saiki, kabeh prakara sing luwih dhuwur iki umume ora ana apa-apa. ya, yen ora angel kanggo sampeyan, wenehana conto tartamtu babagan keuntungan tartamtu saka apa sing ora dianggep minangka catur lan propaganda, adhedhasar topik diskusi ...

            Kemungkinan wong ing tingkat subconscious luwih akeh lan bisa digunakake tanpa nggunakake potlot minangka topik kanggo diskusi.

            mula ora ana sing mbantah manawa kabisan manungsa luwih jembar (utawa luwih akeh) ... Sampeyan menehi conto piguna sing gegayutan karo konteks, yen ora nggawe angel, yen ora akeh tembung, nanging ana. ora ono gunane... aneh kok jebule...
    6. 0
      Agustus 29 2015
      Sijine minus. Tulis lan ora ngerti apa.
      Maca informasi saka wong uga ditindakake ing panggung kanthi biaya cilik. Saiki, akeh kelompok informal sing ngembangake kemampuan sing padha.
      Nongkrong ing grup iki lan cepet ganti pikiran.
    7. +1
      Agustus 30 2015
      ngapunten ngganggu. TAPI
      Parapsychology minangka ilmu
      iku goroh. am Ora ana ilmu sing kaya ngono am Yen padha blatantly ngapusi ing tembung pisanan, banjur ora ana gunane kanggo maca luwih, titik.
  2. + 12
    Agustus 29 2015
    Ora kaya tanggal 1 April. Ora ana pengaruh intuisi lan psikologis lan akeh perkara. Nanging ing kene ana kompote kasebut.
    1. + 15
      Agustus 29 2015
      Rampung setuju karo sampeyan.
      Generator Deeva èfèktif tumindak ing bahan bakar, dadi nglukis, lan mobil mandheg.

      Ketoke dirancang kanggo nglukis otak. Aku tansah kesengsem karo barang-barang kaya iki. Aku dhewe ana hubungane karo topik iki, nanging ngluwihi akal sehat. Ora ligaku. Saniter!!!
      1. +3
        Agustus 29 2015
        "... Sing nggumunake cedhak, nanging dilarang.."

        V.S. Vysotsky

        ngguyu ngguyu ngguyu
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 13
      Agustus 29 2015
      Wiwit padha sijine minus siji, ketoke penulis bakal nerusake. Munculé materi iki isih bisa diterangake dening kasunyatan sing mahasiswa saka universitas tertutup lagi nindakake makalah kanggo nggawe palsu. Bisa uga. Nanging, masalahe yaiku kanthi cara iki kita ngrusak ruang informasi dhewe, lan dudu mungsuh.

      Banjur ana pitakonan kanggo editors "VO" lan sebagian minangka pesen kanggo penulis materi iki, aku ngerti roti wartawan iku pait, nanging sampeyan dhewe muddied proyek iki apik banget karo jurnalisme rakyat. Dadi dadi kaya. Urip nuduhake yen publikasi serius nyoba ora Recruit lulusan jurnalisme, padha seneng linguis lan filsuf saka Moscow State University lan MGIMO. Supaya karya karo penulis, Chuvakin padha nolak luwih saka siji penulis pantes, ketoke amarga saka Komplek Salieri.
      Bakal perlu kanggo ngumpulake serikat pekerja lan ngirim dheweke kerja minangka proofreader lan penerjemah, ing kono dheweke duwe, aja nganti mlebu politik editorial.
      1. +7
        Agustus 29 2015
        Aku kanthi lengkap nuduhake pendapat penulis komentar ... Artikel kasebut omong kosong lengkap, aku ora pengin mbuktekake ... Sapa wae sing ngerti sethithik babagan profanity kuwi bakal ngerti aku, lan liyane bakal ngerti. isih percaya video sing dipentasake saka TV utawa perusahaan ...
        1. +2
          Agustus 29 2015
          ya wis. Jenderal Kashpirovsky menehi wawancara marang wartawan Chumak. Paling seneng.
  3. avt
    + 12
    Agustus 29 2015
    Kutipan saka Bort Radist
    Ora kaya tanggal 1 April.

    Rembulan ana ing perigee dina iki, mula dheweke nyathet paningkatan disk sing katon nganti 10%. Iki normal, kaya psychogeneral iki, utawa umum psiko, ing kene aku ora bakal nggawe diagnosis sing akurat - psikiater dibutuhake kanthi medis normal. pendidikan lan praktik klinis paling ora 5 taun. Nanging ing latar ora langsung, "ilmiah" recognitions saka riset umum, Doctor Kehormatan saka Universitas Eropah, Academician saka Russian Academy of Natural Sciences, European Academy of Natural Sciences, International Academy of Sciences, Italia Academy of Economics lan Ilmu Sosial. - dhokter kehormatan bisa mlebu ing Institut Serpsky tanpa ujian, mesthi ana, ana lan bakal dadi cara pengaruh psikofisik, nanging apa sing kasebut ing artikel kasebut ora cedhak, paling ora kanggo kesopanan kasebut kalebu sebutan tugas. saka "MK Ultra", "Artichoke". Umumé, ing-tugas omong kosong, dirancang kanggo generasi lawas, sing padha ora wedi ing siji wektu dening Kashpirovsky, uga, sing ora ngelingi esuke, "psychics."
    1. +9
      Agustus 29 2015
      Kutipan saka avt
      Rembulan ana ing perigee dina iki, mula dheweke nyathet paningkatan disk sing katon nganti 10%. Iki normal, kaya psychogeneral iki, utawa umum psiko, ing kene aku ora bakal nggawe diagnosis sing akurat - psikiater dibutuhake kanthi medis normal. pendidikan lan praktik klinis paling ora 5 taun.

      .. Aku setuju banget .. hi .. lan aku uga bakal nambah perlu kanggo pemeriksaan lengkap ing rumah sakit .. nanging, Simbah (Kadochnikov) sing diseret kene, umume ilang emosi .. A gandhewo jero kanggo mbah kakung kanggo apa sing digawa metu saka semangat gedhine . nanging dheweke ora piyambak .. kabeh sistem dibangun ing hukum fisika lan fisiologi sing prasaja lan kondhang. Academician Bekhterov .. ing ngendi banjur ditemtokake yen cerebellum mung ngomong giroskop .. hi .. sing, sesanti manungsa, dipérang dadi operasional 15 "lan peripheral .. kabèh sistem dibangun ing bukti ilmiah dikonfirmasi bukti .. ora parapsychology .. fisika lan fisiologi .. hi
      1. -1
        Agustus 29 2015
        Lan ayo nyoba! Teks kasebut bakal ngemot kombinasi tembung sing bakal nyebabake sawetara asosiasi. Lan ora apa-apa. TAPI!!! Ing wayahe, nalika wong wis ngadhepi karo kahanan nemen kang bakal perlu kanggo njupuk mung kaputusan bener, mbok menawa makna saka tembung iki bakal ditampani. Iki bisa dadi persimpangan banal karo kahanan non-standar. Lha, apa sing bakal dipriksa para sedulur materialis? Sawise kabeh, otak kaya kita, nanging "isi" kasebut ora kabeh.
        1. +4
          Agustus 29 2015
          Mergo sing tak enteni... Dadi apa inti saka hipotesis sing diuji? Ing kahanan sing ekstrem, sengaja diganggu karo makna frasa tinimbang nggawe keputusan sing bener?

          Ps Utawa aku duwe asosiasi sing salah?
          1. avt
            +3
            Agustus 29 2015
            Kutipan: BMP-2
            Soko aku digress ... Dadi apa inti saka eksperimen?

            Aku menehi sampeyan nginstal. keprungu - Kelopakmu tambah abot, tambah abot, tambah abot...., saiki angkat tlapukanmu lan waca judul artikel - "Parapsychological Special Forces" ...... PASANGAN PSYCHES, LOGIS SPECIAL FORCES, nanging mung dipimpin dening umum ing aneh, lan malah - Doctor saka Universitas Eropah! ngguyu
            Lan ing Februari, ora saben taun, dheweke uga akademisi!
            Kutipan saka avt
            , Akademisi Akademi Ilmu Pengetahuan Alam Rusia, Akademi Ilmu Pengetahuan Alam Eropa, Akademi Ilmu Internasional, Akademi Ilmu Ekonomi lan Sosial Italia."
            ngguyuSaiki ngirim dhuwit kanggo kula kanggo riset luwih. ngguyu
            1. +2
              Agustus 29 2015
              Kasunyatan bilih saben akademisi perlu dhuwit, kang ora averse kanggo njupuk adoh saka psychos, lan iki siap dadi paling umum, paling dhokter - iki mung logis alam. ngguyu

              Sejatine wong kaya ngono ora diidini cedhak akademi utawa markas kanggo nembak meriam ...
            2. +1
              Agustus 30 2015
              Kutipan saka avt
              Aku nyetel ...



              ngguyu


              Kabeh padha, ana sing bisa nganggo jas putih.
        2. -1
          Agustus 29 2015
          bahan bakar lan kristal ( Nyuwun ) komputer uga ketoke menyang prapatan banal karo kahanan non-standar?
          1. +2
            Agustus 30 2015
            Kutipan: my 1970
            bahan bakar lan kristal ( Nyuwun ) komputer uga ketoke menyang prapatan banal karo kahanan non-standar?


            Aku ora bakal ngomong babagan kristal, nanging jangkoan lan Internet saka MTS, kita mesthi duwe sawetara jinis shaitan helluva bewitched kanggo obahe pancet ... lol
        3. +4
          Agustus 29 2015
          Kutipan saka gridasov
          Lan ayo nyoba! Teks kasebut bakal ngemot kombinasi tembung sing bakal nyebabake sawetara asosiasi. Lan ora apa-apa. TAPI!!! Ing wayahe, nalika wong wis ngadhepi karo kahanan nemen kang bakal perlu kanggo njupuk mung kaputusan bener, mbok menawa makna saka tembung iki bakal ditampani. Iki bisa dadi persimpangan banal karo kahanan non-standar. Lha, apa sing bakal dipriksa para sedulur materialis? Sawise kabeh, otak kaya kita, nanging "isi" kasebut ora kabeh.

          .. hi .. lan apa hubungane parapsikologi? .. hi .. nalika Ibumu nembangake kowe, dheweke wis ngerti cara iki, lan dheweke diwulang dening Ibune, Eyangmu, lsp. .. ngguyu
  4. +4
    Agustus 29 2015
    Omong kosong ing wayah wengi rembulan))))
    1. 0
      Agustus 29 2015
      Saben pratelan kasebut minangka cara kanggo milih instrumen pengaruh sing bakal menehi efek.
  5. -2
    Agustus 29 2015
    Yen sampeyan pracaya iku ana.
    Kanggo apa?
    Push:
    1. Kanggo nyirnakake wong tanpa intervensi fisik.
    2. Nyolong informasi tanpa kawruh saka informan.
    3. Ngatur wong akeh (kawanan).
    4. Pratelan yen kabeh iku demokratis.
    5. Supaya kabeh wong ing negara mikir yen sampeyan bisa mikir lan nyipta nganti suwe lan dadi oligarki sing jujur ​​(wong sugih banget).
    6.???
    1. -2
      Agustus 29 2015
      Bodho, dheweke nyopir menyang wong akeh ing wangun kaya Krasukha lan nguripake sinyal ing tingkat neuron otak lan wiwit ndhikte aturan dheweke menyang otak wong akeh.
      Mergo iki belay
      1. +2
        Agustus 29 2015
        Ana Metode sing luwih setya tinimbang proposal sampeyan. Digawe. utawa rodo, klompok perusahaan film wis digawe lan wis operasi kanggo dangu. Saben wis diarahake menyang klompok umur tartamtu. Lan film lagi digawe, kartun karo latar mburi banget tartamtu. Sapa sing bakal tuwuh? Lan ora perlu senjata lan masalah. Perang ora mandheg. mung owah-owahan wujud implementasine.
      2. -2
        Agustus 29 2015
        Damn, dheweke ora krungu babagan generator torsi ing Red Square sajrone parade lan ora maca babagan eksperimen Akimov. Dig deeper menyang topik iki.
        1. +1
          Agustus 29 2015
          Kaping pisanan, ora ana definisi sing tepat babagan apa lapangan torsi. Iki tegese ora ana parameter lengkap, ora mung ukuran lan parameter email. gangguan magnetik, nanging ora ana kawruh sing luwih jero babagan apa sing umume e. gangguan magnetik. Awit iku pancen logis yen paramèter kasebut kudu digabungake supaya bisa kedadeyan. Yaiku, sampeyan kudu ngerti paramèter pengaruh lan gangguan. Etc. Lan kang menehi kritik dening kasunyatan sing malah kabeh basis unsur saka peralatan elektronik dibangun ing, kita bakal ngomong prinsip insufficiently sinau, banjur generator daya tetep sawetara jenis abstraksi. Lan ana alesan kanggo iki. Mesthi, efek individu ana, nanging ora duwe kabeneran sing sistematis, kurang pangerten.
      3. 0
        Agustus 29 2015
        Kutipan: Stas 86
        drive nganti wong akeh ing wangun kaya Krasukha lan nguripake sinyal

        shhh babagan Krasukha (lan perang elektronik umume) komentar "dilewati" sajrone sawetara dina,
        yen ana alien "diikat" ya
        py.sy. - minus dudu aku.
    2. +5
      Agustus 29 2015
      Mesthi ana! Kaya "mesin gerak abadi". Lan kerjane padha! ngguyu

      Inggih, kanggo apa - kabeh luwih prosaic ing kene:
      1) kanggo lull waspada saka mungsuh potensial;
      2) meksa dheweke mbuwang dhuwit kanggo riset lan pangembangan sing ora ana gunane;
      3) lan (paling penting!) Cut budget.
      1. 0
        Agustus 29 2015
        Sapa wae sing duwe sistem kaya ngono ing tangane, wis suwe diikat karo anggaran.
        Kenapa?
        Wong akeh bakal nggawa aran
        1. -1
          Agustus 29 2015
          Paling awon.
          Lan yen kita ora duwe prioritas, lan kita kabeh hum kaya komplotan stupidly nalika kita milked, lan padha giggle lirih. belay
        2. +4
          Agustus 29 2015
          Kutipan: Stas 86
          Wong akeh bakal nggawa


          Wong akeh dhewe bakal nggawa, sanajan ora ana sistem, lan wong akeh mung ujar manawa ana. Buktine yaiku sejarah Ukraina sajrone taun kepungkur.
          1. +1
            Agustus 29 2015
            Lan kanggo ngerti cara kerjane tanpa fantasi - nonton film kasebut (kanthi cara, wong Jerman nggawe film) "Eksperimen 2 - Gelombang" ...
            1. 0
              Agustus 29 2015
              Hahaha lucu banget.
      2. 0
        Agustus 29 2015
        Aku sing paling pembuangan saka topik iki wis bingung carane lan apa posisi ing hubungan kanggo topik kanggo milih. Kadhangkala tumindak kaya metode. Yen informasi ora bisa didhelikake, banjur otak bisa bingung.
        1. +2
          Agustus 30 2015
          Mesthi, angel setuju karo frasa pisanan saka statement sampeyan amarga rong alasan: 1) miturut komentar, saben wong tetep karo sudut pandang dhewe; 2) akeh sing isih mutusake kanthi menehi plus utawa minus ing artikel kasebut.
          Nanging babagan frasa pungkasan - aku setuju 100%! Mbokmenawa conto klasik paling striking saka kebingungan kuwi kasus chilling saka ilang "Dyatlov grup". Ana sing bingung ora mung kedadeyan, nanging uga sing bingung. lol
          1. +1
            Agustus 30 2015
            Aku ora mikir sing kabeh obrolan iki wis mimpin kanggo sembarang pangerten saka inti saka masalah. Ora siji iota. Ora ana sing nyatakake informasi anyar sing paling sethithik sing sadurunge ora dingerteni ora mung kanggo aku, nanging kanggo kabeh wong. Kita kabeh "nyorong banyu ing mortir." Mula, sing diarani saben wong tetep karo pendapate. Ing kasus kaya mengkono, aku tansah ngutip aksioma yen "potensi total akal ora owah saka jumlah wong lan panemu sing beda." Kita butuh pamikiran sing kreatif lan mapan sing bakal menehi dorongan kanggo pambentukan konsep rasional kanggo mangerteni tatanan donya. Lan ing basis iki, bakal bisa kanggo nimbang masalah sing kita nimbang.
            Apa sing ana gandhengane karo "grup Dyatlov" kita ora bisa menehi komentar babagan acara kasebut, amarga kita ora duwe kabeh informasi lengkap minangka sumber kanggo analisis. Lan saka ngendi wae, akeh desas-desus lan konjektur sing lair. Lan ing posisi iki kita duwe tampilan siji.
            1. +2
              Agustus 30 2015
              Pancen bener. Tinimbang nindakake perkara sing konstruktif, energi mental diarahake kanggo ngunyah permen karet mental ... Nyuwun
              Sanajan, isih ana pangarep-arep sing paling ora ana wong sing dicritakake ing kene bakal teka kanthi migunani! ya
              1. +2
                Agustus 30 2015
                Aja meksa! Genius nggawe ing proses kasampurnan dhiri lan ing kurungan saka kerusuhan donya. Ora ing pangertèn harfiah, nanging ing kasunyatan sing padha manggon ing donya batin saka pemahaman lan analisis. Wong jenius dadi jenius, lan jenius dhewe urip ing jagade dhewe lan kanggo dheweke iku mung urip lan karya pikiran. Ana siji masalah. kang genius iki ora bisa ngatasi. Meh kabeh. Iku prakara ngimbangi nalika sampeyan kudu tetep dadi wong sing prasaja supaya bisa ngerti carane sampeyan dirasakake lan bisa ndeleng jagad kanthi beda. Mulane, genius asring pertapa. Contone, sampeyan mung bisa ngakoni dhewe sing saliyane sekrup lan baling-baling, minangka prinsip dhasar saka operasi piranti iki, bisa uga ana piranti sing mung prasaja, nanging karo kualitas dhasar anyar saka proses lan sawijining. asil. . Utawa mbayangno coil induksi kanthi giliran non-intersecting utawa mesin listrik tanpa stator, amarga kabeh bagean bisa dipindhah, nanging ternyata mung nganggo rotor. Utawa nyoba rasio prasaja saka nomer asil, kang disebut nomer Pi, kanggo mbangun ora minangka seri tanpa wates nomer. nanging minangka sistem kalkulus siklik sing ngowahi infinity seri iki dadi dimensi sing wis ditetepake kanthi tepat saka infinity iki. Umumé, kabeh iku menarik.
                1. +1
                  1 September 2015
                  Wah aku ora ngerti... ora Bernard Shaw duwe sudut pandang sing beda babagan perkara iki. ya : "Wong sing nalar adaptasi karo jagad sing ana ing saubengé. Wong sing ora duwe akal adaptasi karo awake dhewe, mula kemajuan kasebut ditemtokake dening tumindake wong sing ora masuk akal."

                  Aku jenius bisa dipercaya. apik
                  Dadi tansah ana kesempatan. Kajaba nalika ora ana.
  6. +6
    Agustus 29 2015
    Pejuang utama Rusia nglawan pseudoscience E. Kruglyakov ngandika:
    "Kebutuhan kanggo nggawe Komisi khusus kanggo nglawan pseudoscience dimangerteni dening Presiden Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia, Akademisi Yu.S. Osipov. Ing November 1998, komisi iki digawe. Ing wektu sing cendhak, bisa nimbang kahanan sacara sakabèhané lan ngembangake sawetara usulan. Sawetara bisa dileksanakake kanthi bantuan pemerintah, sawetara kanthi bantuan Presidium Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia. uga bakal dibutuhake.
    Ing ngisor iki minangka proposal komisi kanthi komentar sing cocog.
    1. Kanggo entuk respon positif saka Pamrentah Federasi Rusia babagan ujian wajib ing Akademi Ilmu Rusia proyek kanggo nggawe teknologi anyar, utamane militer, adhedhasar panggunaan hukum dhasar alam sing ora dingerteni ilmu tradisional. (medan torsi, antigravitasi, "genom gelombang", lsp.). Priksa manawa kanggo nindakake pemeriksaan ora mung saka sing diusulake, nanging uga proyek sing wis ditindakake, utamane sing dikembangake ing kerangka unit militer 10003.
    Senadyan tutup rahasia, nanging ana sing dingerteni. Dikenal, utamane, kerja ing teknologi torsi terus. Nanging, ora jelas, sing nyebabake: ora ngerti utawa korupsi? Dikawruhi yen astrologi wis sah ing Kementerian Pertahanan. Pangareping astrologer, kapten XNUMXst rank A. Buzinov, adhedhasar ramalan ing "tata planet", "proses ing atmosfer", gumantung ing kasunyatan sing "medan Magnetik mengaruhi acara." Malah njupuk menyang akun anyar saka Pak Buzinov (dheweke ngluwihi efek ulang tahun kanggo pesawat, kapal, lan sapiturute), kabeh iki katon loro sengsara lan sedih. Sawise kabeh, ramalan astrologi dadi pandhuan kanggo tumindak kanggo pangkat paling dhuwur ing Kementerian Pertahanan!
    Aku ora bakal menehi komentar babagan aktivitas unit militèr 10003. Iku cukup dibayangke ing seri artikel dening Novaya Gazeta kanthi judhul umum "Angkatan Najis Bersenjata". Salah sijine ditulis dening aku. Aku bisa nyathet yen yen Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia entuk hak kanggo nliti proyek (ora kabeh, nanging mung sing adhedhasar, ayo ngomong, babagan hukum dhasar rahasia alam), kahanan kasebut bakal saya apik.
    1. +2
      Agustus 29 2015
      Yeaaaa! Aku ora ngira yen kabeh wis diabaikan ... Aku kepengin weruh kapan Shoigu bakal nutup toko iki ..? ...
      1. +3
        Agustus 29 2015
        Kutipan saka razzhivin
        Yeaaaa! Aku ora ngira yen kabeh wis diabaikan ... Aku kepengin weruh kapan Shoigu bakal nutup toko iki ..? ...

        Dheweke dhewe minangka "keturunan dhukun lan anggota CPSU", saengga ing rapat-rapat Staf Umum astrologi dheweke dhewe ngalahake tamborin lan mlumpat ing geni, nyebabake karusakan marang mungsuh ...
      2. 0
        Agustus 29 2015
        Bakal tansah ana toko kaya iki. Ing pamaréntahan apa wae. Departemen kuwi wis ana wiwit jaman rezim Soviet (terry materialists) lan dikontrol dening NKVD, etc. Yen durung ditutup, banjur ana regane.
        1. +2
          Agustus 29 2015
          Yen durung ditutup, tegese punika worth.
          Iki minangka perkara utama ing perkara iki - rampokan digergaji kapan wae (mung ing dina Cheka-OGPU-NKVD-MGB-KGB padha menehi pesenan kanggo iki)
    2. +2
      Agustus 29 2015
      RAS - iku mung Bunch saka ora ngerti sing. Lan fisikawan ing kono pancen charlatans: ora ana sing bisa nerangake kanthi matematis gerakan neutrino kanthi kecepatan superluminal. Iki, sampeyan ndeleng, mbantah idiocy saka otak sing ora ana kacepetan superluminal gerakan. Tegese, yen fakta-fakta kasebut bertentangan karo teori, mula apa sing dibutuhake kanggo kasunyatan kasebut? Lan yen sampeyan ndeleng saka sisih liyane, banjur ana pitakonan: apa kanggo "ilmuwan" sing ora bisa menehi panjelasan kanggo kasunyatan? Lan kasunyatan manawa RAS dikirim kanthi kepinginan kanggo ngerteni babagan 10003 iku normal. Ayo padha pisanan menehi panjelasan kanggo data kasedhiya ing kacepetan superluminal, lan mung banjur maju lan denounce wong.
      Lan kanggo nerangake apa sing dakkandhakake, aku ngomong babagan iki: "Teori relativitas umum Einstein nyatakake yen ana watesan kacepetan ing alam semesta sing padha karo kacepetan cahya. Ora ana sing bisa mindhah luwih cepet. Ing eksperimen iki , wektu sing dibutuhake sinar neutrino kanggo ngatasi jarak 732 kilometer ing jero lemah antarane CERN lan kolektor partikel lemah sing ana ing Gran Sasso ing Italia. Cahya ngliwati jarak iki kira-kira 2,4 milidetik. Pangukuran nuduhake yen neutrino teka luwih awal tinimbang wektu iki. Rada sadurunge - 20 yuta sekedhik saka wektu iku, nanging isih sadurungé.
      RAS ora bisa menehi katrangan babagan asil, amarga bertentangan karo pandangan donya. Lan saka sudut pandang Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia, kabeh sing ora cocog ing sirahe iku omong kosong. Lan yen kasunyatan kasebut bertentangan karo pandangan dunia para anggota RAS, mula luwih elek kanggo kasunyatan kasebut.
    3. 0
      Agustus 29 2015
      Iki minangka maneuver kanggo Amerika supaya dheweke ora bisa nyekel kita. Perlu dimangerteni.
    4. 0
      Agustus 30 2015
      NG dudu indikator. Iki persis apa gun palsu. Kanggo "media" iki, prioritas ing wiwitan yaiku menehi telek babagan Federasi Rusia, nanging ora masalah yen bener utawa ora. Aja ngandel - maca "investigasi" ing Boeing. Ya, aku uga ora nulis kanggo NG, supaya ora ngilangake kuning mengko.
      kanthi hormat..
  7. +5
    Agustus 29 2015
    Nanging mateni aku, lan aku bakal ngandhani yen warga Novorossiysk bakal nampa paspor Rusia, perang bakal rampung!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      Agustus 29 2015
      Aku setuju karo sampeyan! Lan sing paling penting, yen Novorossiya nampa dhukungan luwih akeh saka lan saka Rusia, mula akeh sing mlumpat saka Ukraina bakal cepet lali Bandera, kaya sing kedadeyan ing Jerman ing taun 1945.
      1. 0
        Agustus 29 2015
        Quote: kulkas
        ! Lan sing paling penting, yen Novorossiya nampa dhukungan luwih akeh saka lan saka Rusia,

        Hi Vadim! hi Inggih, pikiraken. Novorossiya ora bakal sag maneh, Ukraina ngebom, kabeh wong mesem, lan apa sing kedadeyan. Saiki diskon, Zhenya dirilis, apa asu apik kita! Ya wis cukup!
  8. +1
    Agustus 29 2015
    sawise maca artikel, sampeyan bisa mbayangno kanthi jelas carane wong NSA aktif nulis review pembaca ing situs kasebut. woy nulis kanggo wong-wong mau ora kanggo pisanan kanggo njaluk pendapat ing proses njupuk informasi.
    1. 0
      Agustus 29 2015
      Ora perlu maca artikel, dina kapindho ana ing Ren TV. Lungguh lan ngombe bir.
  9. +3
    Agustus 29 2015
    Aku ora pengin nyinggung jenderal sing diwawancarai, nanging aku duwe kapribaden pamisah: siji bagean percaya yen iki minangka terobosan sing durung ana sadurunge ing ilmu pengetahuan jagad, sing nomer loro - iki omong kosong! Aku durung mutusake sapa sing kudu ngrungokake. kanggo, nanging aku luwih cenderung kanggo versi kapindho ...
    1. +3
      Agustus 29 2015
      Ya, iki jawaban kanggo sampeyan, kenapa artikel babagan parapsychology iki dibutuhake: kanggo nimbulake keraguan lan kahanan sing durung mesthi ing sistem nilai lan kapercayan sing nganti saiki. Salajengipun, minangka Kadochnikov padha ngandika, kabeh iku prasaja: iku paling gampang kanggo ngontrol obyek sing wis ilang imbangan ...

      Menarik, apa sampeyan mikir: efek apa sing pengin digawe penulis karo artikel kasebut?
      1. +2
        Agustus 29 2015
        Klumpukne rating murah lan moyoki wong sing goblok...
      2. +1
        Agustus 29 2015
        Kanthi idin sampeyan, aku bakal ngomong. Sembarang statement wis dadi produk informasi kanggo analisis. Lan iki luwih penting tinimbang ngarepake sawetara efek.
    2. 0
      Agustus 29 2015
      Ya, sampeyan duwe skizofrenia. ))) Rungokake psikiater. )))
      1. +2
        Agustus 29 2015
        Platform sing apik kanggo ngembangake kekebalan kanggo ngina. Sanajan iki minangka tes sing apik kanggo dheweke.
  10. +3
    Agustus 29 2015
    Contone, dowsing wis kasil digunakake sawetara ewu taun kepungkur kanggo ndeteksi bijih lan banyu, nanging ilmu ora ngakoni sacara resmi ... :)
    1. 0
      Agustus 29 2015
      Padha uga nundhung roh. Uga, aja lali babagan Inkuisisi ...
      1. +1
        Agustus 29 2015
        Nah, eksorsisme setan lan omong kosong sing ana ing artikel iki beda-beda ... Apa sampeyan wis tau weruh kepiye setan nguwasani manungsa?
        1. 0
          Agustus 30 2015
          ya wis. Situs iki kebak wong-wong mau. Dheweke percaya setan, ing kabeh jinis Peru ...
  11. +2
    Agustus 29 2015
    Posisi Alexei Savin ditugasake ing posisi jenderal. Staff kalebu spesialis militèr paling padhang lan paling bakat karo gedhe-ukuran lan pikiran luar biasa. Iku menarik sing meh mistik lan "pseudo-ilmiah" parapsychology, karo kang kabeh diwiwiti, dikuwasani owahan, nanging ora ateges bagean utama ing subyek saka unit militèr 10003.

    Savin bisa ngembangake teknik khusus lan ngenalake pasukan, bisa uga diarani latihan massal paranormal. Ora ana papan liya ing donya sing nindakake kaya iki. Alexey Yuryevich bisa kanggo teoritis substantiate lan mbuktekaken ing laku sing sembarang wong normal alamiah bisa nemokake lan berkembang kabisan extrasensory. Kursus khusus digawe ing sawetara universitas militer, lan padha bisa nglatih atusan perwira mangsa kanthi kapabilitas parapsikologis. Sayange, kursus iki ora suwe. Perwira tentara Rusia sing pinter banget ora dibutuhake.

    Perang diwiwiti ing Chechnya, spesialis Savin langsung ujar manawa konflik kasebut bisa ditindakake lan ngusulake rencana dhewe kanggo ngatasi krisis Kaukasia. Boris Yeltsin ora nggatekake rekomendasi kasebut.

    Ing wiwitan taun 1995, Mayor Jenderal Savin - dheweke diwenehi pangkat umum tanah, dudu segara - teka ing Chechnya karo kelompoke. Psikik militer melu pengintaian ing kana, ngevaluasi acara saiki, ngantisipasi sing bakal teka, lan melu interogasi militan sing ditawan. Dheweke kerja tanpa henti ing Kaukasus Lor sajrone rong taun.

    Ing taun 1997, unit militèr "apik", kang wis status departemen saka Staff Umum, diowahi dadi departemen khusus, sing, status saka unit wis tambah akeh. Savin dianugerahi pangkat letnan jenderal, akeh karyawan sing dianugerahi pesenan militer. Jangkoan tugas sing kudu ditanggulangi wis akeh banget, kira-kira satus institusi akademik lan macem-macem lembaga riset khusus wis melu kerja umum.

    Kahanan kasebut owah kanthi wiwitan taun 2000. Ana présidhèn anyar ing Rusia, lan menteri anyar katon ing Kementerian Pertahanan, banjur NGSH anyar. Ing pungkasan taun 2003, miturut pesenan Yuri Baluyevsky, departemen Savin dibubarake. Ing awal 2004, Alexey Yurevich piyambak mundur.
    1. 0
      Agustus 30 2015
      Quote: Oleko
      Kahanan diganti nalika taun 2000
      Apa sampeyan yakin yen ing taun 90-an, nalika ana ambruk sistematis tentara lan angkatan laut, direktur staf umum digawe ing nalisir, kanggo ngiyataken wong-wong mau, nanging karo tekane saka Putin, kabeh diganti: pilot njupuk menyang langit. , para pelaut tindak menyang segara sing mbukak - iki minangka maneuver diversionary, lan pukulan kasebut disabetake ing jantung angkatan bersenjata kita, departemen khusus parapsychologists? wassat
  12. +4
    Agustus 29 2015
    Waugh uga wis tekan pseudoscience. Sampeyan kudu ngenalake bagean liya ing situs kasebut - fiksi non-ilmu. Saben materi kapindho cocok kanggo bagean iki. Sing luwih elek kasunyatan, luwih akeh ruang kanggo quackery. Sampeyan uga kudu ngomong babagan gypsies, gild pen, yen ora, aku bakal nglilani karusakan.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      Agustus 29 2015
      Kutipan: fomkin
      Waugh uga wis tekan pseudoscience. Sampeyan kudu ngenalake bagean liya ing situs kasebut - fiksi non-ilmu. Saben materi kapindho cocok kanggo bagean iki. Sing luwih elek kasunyatan, luwih akeh ruang kanggo quackery. Sampeyan uga kudu ngomong babagan gypsies, gild pen, yen ora, aku bakal nglilani karusakan.


      Inggih, babagan gypsies - iki psikologi biasa. Lan teknik hipnotis percakapan bisa diwulangake marang sapa wae. Lan kene - prakara temen beda: claims soko adikodrati! ngguyu

      Nanging bagean "Tales, mitos lan fiksi militer" - ing kene aku setuju banget, ana kabutuhan sing penting! prajurit
  13. +5
    Agustus 29 2015
    Lan kene teka contactless wassat byada
    Guru non-kontak gedhe, mabuk Lavrov lan kabeh sedulur

    - Apa prajurit pasukan khusus sing duwe cara non-kontak duwe kauntungan saka mungsuh ing kontak fisik utawa geni?

    - Yen iki ora gelut grup, banjur iku. Ing pertempuran klompok, ora. Sawise kabeh, ing pertempuran tanpa kontak, jeda dibutuhake. Ing kelompok cilik sajrone seni bela dhiri ana kesempatan kanggo ngetrapake teknik kasebut.

    Cukup mikir setengah detik, sapa sing kudu dipikirake, omong kosong apa sing ditulis ing artikel kasebut (ndeleng kutipan)
    1. +3
      Agustus 29 2015
      Rekomendasi: ati-ati, amarga ora kabeh wong ngerti yen iki dudu Lavrov sing dadi S.V., nanging sing dadi A.L.! ngguyu
  14. +5
    Agustus 29 2015
    Parapsychology minangka ilmu
    Sampeyan bisa uga ora maca luwih.
  15. +1
    Agustus 29 2015
    Kutipan saka Egevich
    kemungkinan satus persen informasi sajrone interogasi yaiku potlot ing antarane driji ... kabeh liya sampah lan propaganda ...
    karo kanca jenderal... hi


    Lan potlot lan energi sethithik, yen sampeyan ngerti yen sampeyan ngapusi, bakal luwih efektif.
    Ora ana sing ujar manawa mbatalake pengalaman sadurunge.
    Iku mung anyar, kawruh tambahan.
  16. +1
    Agustus 29 2015
    Saliyane Savin, jenderal Rogozin, sing diarani "ahli nujum Kremlin" lan Ratnikov, nggarap topik iki.
    Unit militèr kaya ngono. Mung aku banget mangu-mangu yen dheweke saiki ngomong kanthi terang-terangan, sanajan adoh saka lengkap. Klompok kanca-kanca iki nerbitake babagan rolas buku babagan topik sing padha. Saiki dheweke mimpin sawetara kantor latihan ing ngendi dheweke nglatih wong, miturut omongane uwong nggunakake metode sing dikembangake sajrone kegiatane ing kantor kasebut ing artikel kasebut. Artikel babagan topik iki sajrone sepuluh taun kepungkur adoh saka sing pisanan. Ana uga video.
    Miturut cara, iki salah siji saka wong-wong mau.
    1. 0
      Agustus 29 2015
      Video iki cilik banget. Carane akeh "sandal KGB" muncul wassat . Utamané ing Ren TV. Nanging ana ora kaya sing .... padha nuduhake.
      1. +1
        Agustus 29 2015
        Kutipan: Alexander1959
        Carane akeh "sandal KGB" muncul

        Sandal asli ora ditampilake ing NTV.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +2
          Agustus 30 2015
          Lan aku ngomong babagan sing padha. Lan wong-wong dhewe, sing disambungake karo riset aspek psikologi kasebut, ora bakal sumunar.
          Lan contactees, magicians, psychics ... mbukak sembarang penet kuning utawa ing "Vkontakte" .... paling mangan jarahan. wassat
  17. +2
    Agustus 29 2015
    Riset kasebut minangka bisnis layanan khusus. Panggunaan sing akeh minangka senjata alternatif ora mungkin, amarga kerumitan latihan lan bunderan wong sing winates banget sing cocog kanggo iki. Contone, kanggo numpes pesawat, luwih gampang nandur bom sing didhelikake utawa ngrusak elektronik, utawa njupuk roket, tinimbang nyoba nembak pesawat kanthi pengaruh telekinetik sing diarahake!
  18. +4
    Agustus 29 2015


    kaya tavo nglirik
  19. +5
    Agustus 29 2015
    Minangka wektu alangan teka, supaya pseudoscience munggah metu saka kabeh retak. Kita wis krungu omong kosong iki suwene 25 taun.
    1. -1
      Agustus 29 2015
      Ya iya....sibernetika uga biyen pseudoscience.
      1. 0
        Agustus 30 2015
        lan malah saiki dheweke pseudoscience lan gedhe, ing pangertèn kang konsep iki nandur modhal ing USSR.
  20. +2
    Agustus 29 2015
    Yen kita nyisihake kabeh mistisisme, banjur ing arah pengaruhe psyche, sing paling menarik yaiku karya-karya almarhum Igor Viktorovich Smirnov, sing diarani Amerika minangka bapak senjata psikotronik. Dheweke ditawani institut sing digawe kanggo dheweke ing Amerika Serikat ... nanging dheweke tetep ana ing Rusia.
    Wong sing menarik banget. Smirnov jenenge ibune. Jeneng bapakne yaiku Abakumov (pendiri SMERSH). Sawise bapake dicekel, ibune uga dicekel. Smirnov lair ing pakunjaran lan ngenteni telung taun pisanan urip ing pakunjaran karo ibune. Simbahe jenenge Orlando, ahli hipnotis panggung sing kondhang. Panjenenganipun wungu Igor Viktorovich.
    Akademisi Igor Viktorovich Smirnov ngelingi - "Kanggo kula, taun pitung puluh sanga minangka tonggak sejarah, amarga banjur kita mutusake kanggo nglamar panemuan kasebut. Iki diarani kaya mangkene: "Properti organisme sing luwih dhuwur kanggo interaksi sing adoh." Opo iki? Pranyata yen ana klompok obyek urip, dheweke "masak" ing sawijining lapangan informasi. Kene padha pinched buntut siji clurut - lan ing wektu sing limang ewu kilometer adoh, jantung liyane mandheg. Aku ora nggedhekake. Lan iya dadi. Nyoba ing terwelu ing Moscow lan Samarkand. Tanpa mangu, kita wis nemokake model senjata eksperimen!

    http://va-sk.ru/man/mir/1089-igor-viktorovich-smirnov.html
    1. +3
      Agustus 29 2015
      Yen kita ngilangi mistisisme, mula Amerika nggunakake karya refleksi saka psikolog Soviet V. Lefebvre, sing pindhah menyang wong-wong mau, kanggo ngontrol kesadaran umum. "Aljabar kalbu", "Refleksi" lan sawetara perkara cilik ana ing jaring.
      1. +1
        Agustus 29 2015
        Matur nuwun kanggo tip. Ditemokake ing ngendi ana http://www.koob.ru/lefevr_v_a/
        Rong buku dening Smirnov kasedhiya ing kene http://www.koob.ru/smirnov_i_v/
        Nanging padha mbukak sumber.
        1. +3
          Agustus 29 2015
          Lan matur nuwun kanggo Smirnov. Aku bakal tinker ing luang. hi
          1. 0
            Agustus 29 2015
            Ora ana sing anyar. Smirnov Nyatane, dheweke dadi penerus, yen ora mung niru rekonstruksi teknologi kanggo mengaruhi psyche sing disedhiyakake dening Jerman nalika Perang Dunia II. Bedane mung ing algoritma lan nguatake tahap pajanan individu.
        2. +1
          Agustus 31 2015
          Waca carane undeveloped eling kita. Kita ngerti manawa garis ing monitor dibentuk minangka linear. Kita weruh yen kode binar minangka basis arsitektur kabeh komputer. WE kabeh ngerti sing Smirnov conjectured sing bisa kanggo masang menyang algoritma kode linear ngrekam frekuensi lan momentum saka apa padha arep instill menyang gambar visual saka pemahaman. Nanging!!! Urip ora mung linear, nanging spasial. Mula pangerten yen struktur ruang bisa dianalisis uga bisa dimodelake. Aku bakal menehi conto prasaja. Mung wong sing ora duwe pikiran sing jero ora bisa ndeleng lan nyadari yen, contone, komunikasi rong wong sing ngelawan ing dialog ora kedadeyan minangka kontak langsung. Apa tegese iki, mung papan sing misahake dheweke duwe properti utawa kemampuan kanggo mbentuk kabeh set informasi sing pisanan ditampa dening papan iki minangka impuls perturbasi saka siji, lan mung banjur nransfer paramèter informasi kasebut menyang liyane ing kadohan. Saiki bayangake manawa spasi kasebut ana ing sangisore vektor transversal saka aliran email sing kuat. pangolahan magnetik antarane ngrembug wong. Iki tegese informasi saka siji banget diowahi menyang liyane. Tanpa fisika, ora ana pangerten babagan ruang, ora ana proses transfer energi, ora ana pangerten yen sambungan fraktal mung bisa dileksanakake ing siji tingkat. Umumé, iki minangka bagian cilik saka masalah sing kudu disepakati sacara sakabehe. Nanging!!! maneh . Piyé masalah-masalah iki bisa dirampungké? yen kode mung binar ing sistem analisis.
          1. +1
            Agustus 31 2015
            Kita cenderung mikir yen persepsi kaya jendhela menyang kasunyatan. Teori evolusi ngandhani yen kita salah nanggapi persepsi kita. Nanging, kasunyatan luwih kaya desktop 3D sing dirancang kanggo ndhelikake kabeh kerumitan ing donya nyata lan mbantu kita nyetel. Spasi, kaya sing sampeyan ngerteni, iku desktop sampeyan. Objek fisik mung minangka lambang ing desktop.

            Donald Hoffman
      2. +2
        Agustus 29 2015
        Kutipan: BMP-2
        Amerika nggunakake karya ing bayangan saka psikolog Soviet V. Lefevre, sing emigrasi kanggo wong-wong mau, kanggo ngontrol eling umum.
        Mulane, Amerika bodho (C) M. Zadornov. Teori Lefebvre ora njawab pitakonan: apa sifat refleksi, kesadaran (kalebu kesadaran sosial) lan psyche, nanging, kaya teori psikologis liyane. Pengaruh eksperimen ing kesadaran (disebut ing Rus' "kabut") wis dikenal wiwit jaman sophists, karo kang Socrates perang. Dheweke bisa uga duwe data prediktif (probabilistik) sing apik ing wektu sing cendhak, nanging para eksperimen ora tanggung jawab kanggo akibat jangka panjang. Yen tujuan utama "psikologi" yaiku kanggo mbingungake populasi ("massa"), banjur apa sing ditindakake para penipu lan politisi sajrone ewonan taun? Pisanan dheweke ngapusi Amerika, saiki dheweke pengin ngapusi kabeh jagad kanthi bantuan "game refleksif"? Nanging ora ana sing kepengin urip ing jagad sing bingung. Basis alangan yaiku cidra lan wedi. Masyarakat sing terus-terusan diapusi, ngasilake rasa wedi amarga macem-macem alasan, nggunakake energi saka rasa wedi iki kanggo tujuan egois (nyawisake "tamba" kanggo rasa wedi sing cocog), ora bisa tetep sehat, gerakane karo pikirane menyang komplotan.
        1. +2
          Agustus 31 2015
          Aku wonder apa teori ing mratelakake panemume njawab pitakonan iki?

          Minangka akibat jangka panjang - kaya sing diucapake: "yen aku ngerti tuku maneh, aku bakal manggon ing Sochi"! eseman

          Babagan pembentukan masyarakat sing ora sehat saka cidra lan wedi - ya. Saiki aku ndeleng kanthi mripatku dhewe ing Ukraina ...
  21. +4
    Agustus 29 2015
    - Eksperimen ditindakake babagan panggunaan generator Deev nglawan batalyon tank. Sepira efektif generator ing pertempuran lan kepiye cara kerjane?
    - generator Deev èfèktif kena pengaruh bahan bakar, dadi nglukis, lan mobil mandheg.

    Umumé, padha ngrokok soko angel ana. ngguyu
    1. +6
      Agustus 29 2015
      Kene kabeh diterangake dening hukum, kang dirumuske dening Mikhailo Lomonosov. Ing hubungane karo kasus iki, bakal katon kaya mangkene: "Yen ana sing cair ing sak panggonan (otak), banjur ing liyane mesthi bakal kenthel (bahan bakar)." lol
    2. +1
      Agustus 29 2015
      Kanggo ngganti struktur bahan bakar, sing bakal nyebabake penebalan, proses pemadatan struktur iki perlu, yaiku, meh ora bisa ngetrapake efek lokal ing proses komponen kasebut kanthi teknologi modern kanggo ngatasi, antara liya iku, alangi saka Nihan tank, kang nindakake fungsi saka "sel F". Ana uga sawetara alangan liyane sing sifate nyata, mung siji kesimpulan.
  22. +1
    Agustus 29 2015
    Wawancara karo Darth Vader karo Sith sing enom lan bodho. Sayange Master Yoda durung kepincut. Bener, mesthi apik banget.
  23. 0
    Agustus 29 2015
    Sampeyan bisa uga ing sawetara kasus kanggo entuk asil sing ora dikarepke. Ing kahanan laboratorium. Nanging iki mung hukum fisika sing durung diteliti, lan dudu parapsikologi utawa liya-liyane. ajaran sesat. Kanggo aspek sing ditrapake - latihan prajurit - ora ana cara sing luwih apik tinimbang nyopir l / s menyang kringet kapitu ing papan latihan lan papan latihan. IMHO.
  24. +2
    Agustus 29 2015
    Insya Allah, ing VO kita bakal miwiti serius ngrembug fiksi non-ilmu. Sayange, modern pseudo-pendidikan asring ora nggawe iku bisa kanggo kritis mangertos kuwi "palsu". Ing tangan siji, keajaiban ilmu pengetahuan lan teknologi ngubengi wong saka kabeh pihak, karya sing ndadekake wong aran maha kuwasa, lan ing tangan liyane, akeh wong ora ngerti carane ngisi baterei telpon tanpa plugging menyang soket. Sanajan konsol kasebut wis suwe didol.
  25. 0
    Agustus 29 2015
    Ya, babagan Cossacks-karakter, sing nyekel peluru karo untu lan saka ngendi cangkang mumbul, kita wis maca kene ... Ora suwe, aku rumangsa bakal maca babagan cara asing nglatih pasukan khusus.
  26. +1
    Agustus 29 2015
    Apa metode ilmiah wis dibatalake, utawa aku wis ora kejawab? Minus kanggo obscurantism
    1. 0
      Agustus 29 2015
      Quote: Dima Calevo
      Cara ilmiah durung dibatalake
      Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo golek wong kanggo nyobi sing ora nuwun.
  27. +5
    Agustus 29 2015
    Apa bisa nggunakake kabisan spesialis kita, contone, kanggo tenang (ngobati) Babi lan Turchak saka skizofrenia?
  28. 0
    Agustus 29 2015
    Artikel ngandika.

    1. Teknik interogasi parapsikologis menehi asil sing apik, yaiku:

    "Kapercayan saka papriksan meh satus persen. Ora bisa didhelikake saka dheweke."

    2. Pramila, “ prayoginipun ngajari tèknologi kangge nglawan papriksan ingkang kados makatên punika tumrap para pejabat luhur nagari
    kanggo njaga rahasia negara utawa komersial.

    Bisa dimangerteni yen iki minangka prakara sing serius lan perlu, utamane kanggo pejabat sing paling dhuwur, supaya rahasia kasebut disimpen, kaya Malchish-Kibalchish.

    Kasengsem apa pejabat senior kaya Serdyukov dilatih ing teknologi counteraction. Minangka sampeyan bisa ndeleng, dheweke mbokmenawa kasil sinau cara counteraction, metu garing saka pusaran korupsi.

    Bebener Vasiliev ora lulus. Nanging bisa uga dheweke ora bisa kerja lan ora kaya sing dibutuhake, dheweke ora sinau kanggo nglawan, malah sebaliknya.
    1. +2
      Agustus 29 2015
      Ing Vasilyeva, cara anyar kanggo nularake resistensi liwat kontak seksual lagi ditindakake. Eksperimen kasebut ora kasil.
  29. +1
    Agustus 29 2015
    REN TV ngakak!!! Lukas, rasakake kekuwatane! ngguyu Menawi sedaya menika sampun dipuntindakaken “wiwit jaman rumiyin”, kenging punapa profesi pramuka menika wiwit jaman semanten. Ketoke, mudhun, ndeleng, ngrungokake, nanging nyeret basa isih luwih dipercaya tinimbang "intuisi". Kayane Hitler duwe petugas psikis-staf ing Kriegsmarine, sing nemtokake penyergapan kanggo kapal selam kanthi kristal ing benang ing peta. Lan apa? Kapal selam, lan pancen perang umume, ilang kanthi kabeh kesasar gaib. Utawa iku kabeh "tukang sihir Stalinis" nindakake? wassat
    1. +2
      Agustus 29 2015
      Artikel iki minangka pariwara sing apik kanggo kegiatan "kanca" saiki.
      Aku mbaleni, nanging artikel lan video kasebut ing perusahaan "petugas keamanan astral" iki katon kanthi frekuensi sing nyenengake luwih saka setahun.

      Sing kasengsem bisa maca (aja nganggep iki minangka iklan) wassat )

      http://www.generalsavin.com- личный сайт генерала Савина
      http://www.10003.ru школа академика Савина
      Kayane ana uga grup ing "Vkontakte"

      Umume, para priyayi nyambut gawe kanthi maksimal.
  30. Komentar wis dibusak.
  31. +6
    Agustus 29 2015
    Aku uga duwe parapsikologi - aku menyang toko, kayane ora tuku apa-apa, nanging mesin pemotong kaya-kaya ora kedadeyan ... Endi mbah Freud?
  32. -1
    Agustus 29 2015
    Apa sing kita ngerti babagan Semesta dhewe, babagan wujud materi sing ana ing jerone, bentuk interaksi saka prakara iki, babagan wujud urip liyane? Ya, sejatine ora ana apa-apa. Kanggo kita, Bumi minangka pusar Semesta, lan kita dhewe minangka siji-sijine wujud urip lan kesadaran ... Saka iki, bisa dadi skeptis babagan wawancara umum. Nanging iki tegese wong sing mamang bener?????
    1. +4
      Agustus 29 2015
      Kutipan: Bogranz
      Apa sing kita ngerti babagan Semesta dhewe, babagan wujud materi sing ana ing jerone, bentuk interaksi saka prakara iki, babagan wujud urip liyane? Ya, sejatine ora ana apa-apa. Kanggo kita, Bumi minangka pusar Semesta, lan kita dhewe minangka siji-sijine wujud urip lan kesadaran ... Saka iki, bisa dadi skeptis babagan wawancara umum. Nanging iki tegese wong sing mamang bener?????


      Ora ateges. Uga ora ateges sing mamang iku salah. Cukup realistis, sampeyan kudu ngerti manawa ing masyarakat konsumen, mie informasi minangka produk konsumsi massal, nilai nutrisi kanggo awak nol.
      1. 0
        Agustus 29 2015
        Aku ora nganggep awake dhewe dadi warga sing gampang ditipu, nanging aku dituntun karo prinsip: percaya diri sing berlebihan yaiku adhine sing sempit. Mulane aku ora nate nate label ing produk konsumen massa babagan nilai nutrisi.
        1. +3
          Agustus 29 2015
          Lha kuwi hakmu. Aku getun, ketoke, aku ora sengaja ndemek watu dhasar imanmu. Nyuwun

          Lan aku, ing nalisir: Aku ora kasengsem ing hubungan kulawarga saka shortcomings manungsa, nanging aku banget attentive kanggo kualitas produk migunakaken. eseman
  33. +3
    Agustus 29 2015
    Parapsychology minangka ilmu

    Ilmu Carl!!! wassat

  34. +1
    Agustus 29 2015
    Lan iki liyaneDadi pitakonan gedhe ...
    1. +1
      Agustus 29 2015
      Kutipan saka gygola
      pitakonan gedhe ...


      1. +1
        Agustus 30 2015
        Aku wis nliti koleksi iki luwih saka sepisan sadurunge, lan saben-saben aku ora bakal kaget karo kabodhoan wong!
        Kochergin uga ngomong babagan contactless https://www.youtube.com/watch?v=FVw7wwIiBp4
  35. 0
    Agustus 29 2015
    Iki kabeh tumindak peteng. Artikel babagan topik iki lan video katon saka wektu kanggo wektu, nanging ora ana sing spesifik babagan metodologi persiapan. Kajaba iku, gampang banget kanggo nggawe video palsu. Sanajan topik kasebut menarik, informasi kasebut ana. uga kasebut ing katrangan babagan eksploitasi samurai.
    1. 0
      Agustus 29 2015
      Ana tartamtu, nanging ing judhul ... rahasia.
    2. 0
      Agustus 29 2015
      Kutipan saka: uzer 13
      , nanging ora ana sing spesifik babagan cara nyiapake.

      Metode ora bakal katon, bakal luwih adhem tinimbang PAK FA. Lan padha ora perlu falsification kanggo apa-apa! Padha bisa, ing asas, ora nuduhake, nanging sampeyan bisa uga ora nonton.
  36. +3
    Agustus 29 2015
    Sapa sing ngidini iki ing situs kasebut?!Lan apa hubungane Kadochnikov?! Simbah ora tau mulang sapa wae sing ora bisa kontak! Dheweke lan putrane Arkady mung melu fisioterapi murni! Teori gaya Kadochnikov, fisika padhet lan matématika sistem pengungkit. Sistem kasebut, sanajan janjeni nanging ora cocog kanggo tim tentara amarga mbutuhake pendekatan individu kanggo latihan. Singkate, iklan ora jelas kenapa!
  37. +2
    Agustus 29 2015
    Psikologi, senjata sing kuat!
    1. +1
      Agustus 29 2015
      Kutipan saka: AlexDARK
      Psikologi, senjata sing kuat!
      Kaya senapan mesin saka Pan Ataman, sing bajingan, nembak dhewe.
  38. +2
    Agustus 29 2015
    Kabeh ngandika ana. Nanging, perlu misahake bagean sing cedhak karo kasunyatan saka apa sing dihiasi. Wong sing prasaja lan ora siap, mesthi gampang dimanipulasi. Lan ora perlu ngomong babagan sawetara jinis gaib. Teknologi lan cara sing prasaja kanggo nambah pengaruh, ing kahanan tartamtu, ngidini algoritma non-standar kanggo persepsi alam saka kahanan, kanggo envelop karo aura misteri.
    1. +3
      Agustus 29 2015
      Pancen bener. Nyatane, wiwit jaman kuna, kekuwatan para imam lan "inisiasi" adhedhasar kekurangan informasi lengkap saka obyek pengaruh. Otak ing proses evolusi, sanajan dikembangake, ora bisa digunakake kanthi cara sing beda. Inggih, kasunyatan manawa pikiran subconscious bisa ngrampungake kekurangan informasi dhewe - iki dituduhake kanthi jelas dening pakaryan hipnoterapis sing luar biasa Milton Erickson, nalika dheweke menehi instruksi sing ora jelas marang pasien kanthi fokus bebarengan kanggo ngrampungake masalah kasebut. .
      1. +2
        Agustus 29 2015
        Wigati dimangerteni manawa ahli hipnoterapi kelas dhuwur tansah nguji pilihan pasien sing nggunakake pengaruhe. Kajaba iku, lingkungan njaba uga kena pengaruh. Umumé, wong-wong sing hipnotis dhewe kanthi bantuan ahli terapi dihipnotis. Nanging ing kene sampeyan bisa ngeweruhi sing malah ing Plato bisa nyathet sawetara unsur analisis matématika, kang dhasar beda saka modern. Kasunyatane iki mung bisa dideleng saka posisi kawruh sing luwih maju babagan ambiguitas logika. Ananging punika ugi nedahaken bilih para leluhur ingkang dipunpendhet ngelmu punika sampun wonten ing longkangan ing lampahing transfer kawruh punika saking generasi ke generasi. Nanging wis ana ing ALKITAB ana unsur logika sing akeh nilai. Umumé, sapa sing ndeleng, diwenehi luwih akeh.
        1. +3
          Agustus 30 2015
          Lan ing kene aku setuju banget karo sampeyan: tes saran awal minangka perkara tradisional kanggo umume hipnotis; kamungkinan kang hipnotis iku umumé ditemtokake dening ciri pribadi lan Donyane. "Sampeyan bisa nuntun jaran menyang banyu, nanging sampeyan ora bisa nggawe dheweke ngombe."

          Kahanan ing artikel kasebut mesthine kudu dianggep saka sudut pandang logika telung nilai.

          Icalipun tradhisi alih ilmu menika kadadosan. Iku manifests dhewe utamané cetha ing wayahe "gangguan" kaping. Nanging, bali ngelmu bisa, amarga dalan bakal dikuwasani dening sing mlaku.
          1. +3
            Agustus 30 2015
            Ayo nganggep yen sampeyan setuju kanggo ngrungokake pendapat apa wae. Banjur aku bakal ujar manawa kabisan sing jelas saka wong kaya Wang, Casey, Messing lan liya-liyane ora kudu dirasakake kanthi emosi sing nyenengake utawa kaget. nanging ing basis saka kasunyatan sing iki isih bisa. Nanging iki wis nyaranake yen wong-wong iki ora nganalisa saka arsip kawruh utawa visi saka pengalaman urip, nanging saka kemampuan sing didhelikake ing arsip memori kasebut, sing isih ana otak, nanging ngidini sampeyan ngerteni ora. mung kenangan, nanging proses algoritma chain sing nimbulaké sesanti iki. Aku bakal mbaleni aku lan ujar manawa ora bisa mbangun model ing data abstrak. Iki tegese ana kemungkinan proses otak sing ngidini sampeyan mbangun rantai "kenangan". Iki tegese model, yaiku model teknologi matematika otak kudu nuduhake properti kasebut supaya wong ora mbuwang wektu luwih akeh, contone, nalika ngelingi dekade kepungkur luwih saka setahun. Lan kita wis mbangun model matématika ing ngendi properti iki ana. Sampeyan ngerti yen ana "PROPERTI", lan dudu apa sing bisa diarani spesifik. Lan iki minangka properti saka papan. Mulane, spasi dudu abstraksi - iku "SANG", "APA" ngemot kabeh set properti sing bisa mbentuk kabeh acara fisik. Properti kasebut kalebu ukuran, vektor lan momentum, minangka tingkat polarisasi ing titik persimpangan vektor. lsp. Nanging, iki dudu logika ternary maneh, nanging model logika sing akeh nilai. Lan nduweni kabeh atribut model matematika. Tegese, bisa dideleng lan dirasakake. Sampeyan bisa ngomong babagan lan nimbang, etc. Tegese, wis bisa dianalisis. Bisa digunakake minangka alat prakiraan lan modeling.
            1. +3
              Agustus 30 2015
              Yen aku krungu pendapat sampeyan, mung kanggo njlentrehake manawa aku ngerti kanthi bener. eseman
              Emosi mung energi sing perlu kanggo wong kanggo cepet netepke owah-owahan ing lingkungan, lan panandha saka owah-owahan banget, kang nemtokake proses luwih saka adaptasi kanggo wong-wong mau.
              Cetha yen fenomena Vanga, Casey, Messing lan liya-liyane saiki ora duwe panjelasan sing jelas babagan konsep akumulasi kawruh lan pengalaman urip.
              Adhedhasar sifat sistemik ing donya (kabeh saling gegandhengan karo kabeh), bisa dianggep yen wong-wong iki ditondoi kanthi kemampuan kanggo nguripake saringan selektif kanggo ngerteni informasi sing ngidini dheweke ngasilake visi sing minangka asil saka modeling subconscious. pangembangan kabeh kompleks hubungan sebab-akibat karakteristik obyek tartamtu.
              1. +3
                Agustus 30 2015
                apik tenan! Apa sampeyan ngerti manawa kewajaran utawa rasionalitas pikiran sing nemtokake tumindak mengko bisa dirasakake? Utawa kanthi cara liya, yen logika nalar bisa dirasakake kanthi emosional. Iki artine apa? Iki tegese bagean otak sing rasional bisa dikontrol dening bagean sing nyebabake rasa logika. Sensasi emosi batin sing subtle iki nyebabake tingkat kerja otak sing diarani karya alam bawah sadar. Apa saiki, kanthi ciloko sing rumit, utamane otak, wong disuntik dadi koma. Saktemene kanggo mateni karya bagian sadar otak. Awak manungsa nemokake solusi luwih cepet kanggo regenerasi struktur sing rusak utawa rusak, nalika ora tritely diganggu dening pikirane dhewe.
                Fenomena wong-wong iki, antara liya, aspek sing penting banget. Iki minangka conto nyata yen otak bisa utawa isih bisa digunakake ing mode iki. Iki ngomongake potensial. Lan yen nuansa cilik iki ora ngeweruhi, iku mokal kanggo mbangun gambaran lengkap carane mekanisme otak bisa katon matématis. Ora mekanika utawa apa sing dianggep ing tingkat modern, nanging sabenere struktur matématika kang kabeh superstructure dibangun.
                Umumé, emosi, kaya kabeh liya ing wong lan ing donya, minangka bagéan saka proses energi sing nduweni tugas integral dhewe ing proses sakabehe otak, nanging uga proses sistemik sing nduweni setelan matematika dhewe.
                1. +2
                  Agustus 30 2015
                  Kutipan saka gridasov
                  Apik banget!

                  Matur suwun!

                  logika nalar bisa dirasakake kanthi emosional

                  Dadi, miturut pendapatku, iki persis sing ditindakake NLP nalika nggawe model macem-macem negara. Kanggo eksekusi sing sukses, ora cukup kanggo mangerteni struktur eksternal saka tumindak kasebut, penting kanggo nyambungake karo sensasi internal. Robert Dilts nyoba kanggo model proses mental saka genius, nanging ing setelan kuwi ora muni kaya iki.

                  Apa saiki, kanthi ciloko sing rumit, utamane otak, wong disuntik dadi koma.

                  ya wis. Sanajan asring kalebu mekanisme subconscious saka regulasi diri awak bisa digayuh kanthi nyebabake hipoksia otak jangka pendek kanthi mung mencet ing arteri karotid.

                  Inggih, apa, nggawe model matematika proses emosi cukup tugas sing pantes.
                  1. +2
                    Agustus 30 2015
                    Ngomong babagan hypoxia ing saben pangertèn saka isi konsep iki. Sampeyan ora bisa tansah ing wangun apik utawa kosok balene, etc., etc. Mulane, proses pangaturan dhewe saka nada lan kabisan bisa ditambahake utawa diremehake minangka algoritma penguatan-weakening siklik. Maneh, kita ngganti terminologi lan definisi, nanging inti saka model matematika ora owah.
                    1. +2
                      Agustus 31 2015
                      Kutipan saka gridasov
                      Maneh, kita ngganti terminologi lan definisi, nanging inti saka model matematika ora owah.

                      Dadi aku ngomong: wektune nulis buku. Utawa wis bisa maca nang endi wae? aran

                      Ps Siklus... Lha, ya bener maneh! ya
                      1. +2
                        Agustus 31 2015
                        Mbokmenawa jawaban kasebut durung jelas, mula informasi kasebut kudu dicathet ing kertas. Kasunyatan iku wong kaleksanane analisis saka acara "saka past", sing, saka kawruh makili posisi kausalitas. Nanging, mikir ing tingkat "mathemization" kawruh kuwi ngidini kita kanggo nimbang kabeh acara minangka sistem matématika saka interkoneksi sabab lan efek ing cara sing efek padha mung disposisi saka interconnection multipolarized. Ing tembung liyane, mikir bisa "saka mangsa." Iki murni ing tingkat abstrak saka pemahaman manungsa. Pramila, kula asring ngandharaken bilih informasi minangka bahan baku utawi bahan ingkang, saliyane sifat-sifat maneka warna liyane, uga nduweni kasunyatan manawa mung minangka toolkit matematika "mentah" sing bisa "dipahat", utawa luwih, ngungkapake ideologi. saka wong kang wuta donya iki.
                        Temenan . yen N Bekhtereva lan timnya ngungkapake aspek fisiologis otak. Savin makarya ing arah saka laku nggunakake kabisan anomali. Nanging, iki ketok, kita makili basis dhasar saka kawruh. Iki minangka mekanisme dhasar prosedural babagan informasi apa lan babagan pola lan proses sing didhasarake. Matematika Sejati ora nduweni definisi obyektivisme utawa subyektivisme.
                      2. +2
                        Agustus 31 2015
                        Sampeyan ngandika banget bab hubungan multipolarized. Inggih, ing umum, iku bisa dingerteni. Inggih, banjur kita bakal terus ngawasi kualitas bahan baku lan polish skills kita ing karya karo piranti.
                      3. +1
                        Agustus 31 2015
                        Pancen ora ana sing rumit! Bayangake polarisasi linear ing sadawane simetri biner, babagan titik simetri. Segmen prasaja dipérang dadi rong bagéan. Lan iki sing diarani polarisasi binar. Telung segmen sing relatif marang titik simetri yaiku simetri telung utawa polarisasi telung. Nanging sistem nomer ing seri relatif kanggo nomer tartamtu mbentuk multipolarization a. Lan saiki elinga kepiye analisis apa sing diarani nomer PI ditindakake. Komponen geometris saka proses analisis rampung dipisahake saka kuantitatif, pisanan kabeh. Lan rasio circumference kanggo diameteripun mung kaputusan tartamtu ing hubungan kanggo carane akeh radii pisanan bisa cocog karo nomer nat. baris. Mulane, ing pungkasan, apa sing diarani panelusuran kanggo jumlah PI sing winates ora liya mung nambah jumlah pojok poligon, ing hubungane karo jumlah radii. Lan seri nomer iki algoritma lan rampung kanthi definisi sing jelas lan tepat saka korespondensi ukuran rasio tartamtu sing bisa ditemtokake ing solusi tartamtu ing hubungane karo ukuran circumference sing dipilih kanggo rong radii. Nanging, kanggo ngerti skema sing paling gampang iki, sampeyan kudu ngerti manawa aliran gaya magnetik sing diasilake ing babagan segmen kasebut, lan luwih apik kanggo mangerteni bal kasebut, ora mung polarisasi plus lan minus, nanging mbentuk aliran gaya magnet sing dituduhake dening vektor lan tingkat ukuran, ditemtokake dening nomer. Umumé, ora mungkin kanggo njlèntrèhaké kanthi tembung - kanggo ngerti, nanging murid kelas siji kandha marang aku: "Mbah, kabeh ora kaya ngono?" Tegese, dheweke ngerti konsep sing ora ambigu lan prasaja. Lan ing ngendi aku mbangun kesadaran lan pandangan donya. Iki uga disebut. logika multi-nilai utawa pamikiran spasial ing analisis.
                        Sampeyan bisa nggoleki solusi kanggo masalah. Nanging luwih becik bisa ngerti luwih dhisik carane mbangun metode kanggo nemokake cara sing nemtokake validitas cara kasebut. Awit kita ora bisa ngerti carane obyektif korespondensi iki nemokake solusi kanggo TRUTH
              2. +1
                Agustus 30 2015
                Kutipan: BMP-2
                Emosi mung minangka energi sing dibutuhake kanggo nemtokake owah-owahan ing lingkungan kanthi cepet, lan minangka tandha saka owah-owahan sing padha, sing nemtokake proses adaptasi luwih lanjut.
                ngguyu Mbayangno pecandu ing negara "dhuwur", lan orgasme, sembarang kahanan emosi dhuwur-energi liyane. Apa "evaluasi operasional saka owah-owahan ing lingkungan"?! Nalika tikus mencet pedal, ngrangsang "pusat kesenengan" ing otak dhewe, ora ngelingi apa sing kedadeyan ing lingkungan, lan mati ing euforia emosional sing lengkap.
                1. +2
                  Agustus 30 2015
                  Kutipan: Stanislav
                  Mbayangno pecandu ing negara "dhuwur", lan orgasme, sembarang kahanan emosi dhuwur-energi liyane. Apa "evaluasi operasional saka owah-owahan ing lingkungan"?! Nalika tikus mencet pedal, ngrangsang "pusat kesenengan" ing otak dhewe, ora ngelingi apa sing kedadeyan ing lingkungan, lan mati ing euforia emosional sing lengkap.


                  eseman Inggih, komentar sing cukup. Ing kasunyatan, conto sing sampeyan menehi ora mbantah apa sing diomongake sadurunge: paling kamungkinan, sampeyan lan aku menehi makna sing rada beda ing konsep "penilaian".

                  Ayo kula nerangake apa sing dakkarepake: prilaku manungsa bisa dideleng minangka asil saka paling ora rong mekanisme pengambilan keputusan: emosional lan intelektual. Padha beda-beda ing tujuan lan wektu nanggepi.

                  Tugas intelek yaiku nindakake rencana strategis tumindak. Iki minangka proses sing mbutuhake wektu sing mbutuhake evaluasi LOGIS. Tugas emosi yaiku menehi penilaian cepet babagan kahanan kasebut. Iki minangka proses sing cepet banget lan cendhak (emosi berkembang sajrone sekedhik), ndadékaké munculé penilaian EMOSI sing prasaja (ditulis ing kategori: nyenengake - ora nyenengake) utawa penilaian EMOSI sing dibedakake (ditulis ing kategori: bungah. , sedhih, njijiki, sedhih, medeni, ... lan liya-liyane).

                  Iku kedadeyan saka emosi iki utawa sing ngidini wong, ngliwati refleksi sing dawa, mutusake apa arep nerusake tumindak sing diwiwiti (yen emosi positif), utawa ngganti prilaku (yen emosi negatif). Ing wektu sing padha, prilaku manungsa bakal dituju kanggo nemokake tumindak sing nyebabake emosi positif lan nyingkiri tumindak sing nyebabake emosi negatif.

                  Ing cilik saka clurut, kabeh iku persis padha: mencet pedal ndadékaké kanggo Assessment emosi positif saka tumindak iki, kang meksa kanggo nerusake sawise ketemu "sukses" prilaku sing ndadékaké kanggo euforia. hi
                  1. +2
                    Agustus 30 2015
                    Iku worth ngeweruhi. yen "SITUASI" pancen netral babagan kabeh. Iku imbang energetically kanggo kabeh peserta. Nanging ing kene subconscious ngevaluasi ing framework kanggo mesthekake panguripan salah siji wong utawa titah liyane Yen ora, periode punah nalika peserta liyane sregep ing sistem katon bakal kritis kanggo liyane ing wektu cendhak banget. Lan saiki pikiran ngevaluasi owah-owahan ing kahanan, ing hubungan karo jinis dhewe, ing hubungan kanggo dhewe, etc. Umumé, kepenak banget urip tanpa ngerti apa-apa. Cukup dadi makhluk urip. Dheweke cendhak banget. Pitakonan mung apa iku kanggo ngrasakake kesenengan, supaya raos iki ora kusam, nanging tansah mundhak. Nanging ora kelakon. Kabeh owah-owahan ing seri siklus lan simetri.
                  2. +1
                    Agustus 30 2015
                    Kutipan: BMP-2
                    prilaku manungsa bisa dideleng minangka asil paling ora rong mekanisme pengambilan keputusan: emosional lan intelektual. Padha beda-beda ing tujuan lan wektu nanggepi.
                    Kaping pisanan, emosi ora kudu digandhengake karo owah-owahan ing lingkungan, sukses lan gagal tumindak, lan liya-liyane. Aku kelingan anekdot lucu - dadi nyenengake. Apa jenis lingkungan utawa penilaian operasional babagan kahanan kasebut? Kapindho, emosi kasebut bisa uga gumantung marang penilaian intelektual babagan kahanan kasebut: Aku krungu swara ing atap, aku mutusake yen angin lan aku tenang, utawa aku mikir manawa ana penyusup mlebu ing apartemen ing atap - kuatir mundhak. Emosi gumantung marang kimia getih, napas, denyut jantung, nada otot, lsp. Owah-owahan kanthi refleks, kanthi owah-owahan ing lingkungan, utawa kanthi sadar, "saka njero". Nanging, aku wedi, diskusi iki ora kanggo VO. hi
  39. +3
    Agustus 29 2015
    Ing 1993-1994 padha teka wong amerika lan ngajokaken kanggo nyawiji efforts ing perang nglawan terorisme lan ing perang nglawan panyebaran narkoba.

    asosiasi ala. Apa sampeyan wis menehi pitulungan marang negara liya?
    Apa iki ditindakake kanthi serius sawise Afghanistan ing taun 2000-an? Produksi obat sawise "demokratisasi" wis tuwuh 40 kali. Kepala FSKN ngomong babagan iki. Apa wis diwenehi makna?

    Barang ayu ora ana gunane.

    1. Ing Negara Baltik, pusat khusus kanggo serangan informasi ing negara kita resmi lan kabuka wiwit operate, padha nuduhake ing saluran anjog OUR. Resmi lan mbukak.
    2. Ing saluran TV paling gedhe, salah sawijining kaluwihan saka institusi pambuka kasebut kanthi serius diwenehake yen menu kasebut disiapake dening koki manca (Prancis). Apa ana sing weruh iki?
    3. Apa sing bakal kelakon yen kita pindhah saka mobil Jerman, Jepang menyang mobil Rusia sing anyar? - Dadi? "Kapahlawanan" karo potongan gaji luwih ayu.
    4. Ater-ater "euro" sejatine bobote apa? Apa "renovasi Eropah-gaya" luwih saka "repair prasaja", "Euro-menu ing cafe" saka luwih, "Euro-interior", "minangka apik, meh kaya ing Eropah / Amerika"? Swara apik, efektif, gampang. Mung dadi metu - asor dhewe. Ya, sing ala ora katon. Nanging kerjane.
    Paling ora mikir babagan "gulung ing samodra" iki utawa liya-liyane.
    Lan banjur "pasukan khusus parapsychological." Nyatane, perang informasi skala lengkap ditindakake nglawan Rusia, kanthi sukses. Malah ing TV, wartawan tanpa sadar mbaleni. Wong sing sehat psikologis ora bakal ngomong babagan awake dhewe.
    Ing taun 50-an, USSR nyetel rekor donya kanggo tingkat kematian sing kurang, PDB kanggo 9-10 taun (sawise kamenangan ing Perang Patriotik Agung) tambah 2,5 kaping, prom. produksi 3 kali. Ing taun 30-an, program nasional ditindakake kanggo ningkatake pendhidhikan populasi. Iki ana ing wilayah kasebut, kanthi area kira-kira 1/7 saka tanah. Kaping pira wis kasebut? Lan ya, kabeh iku dhewe.
    "Kekuwatan alus" kanthi cara sing beda - "bengkok kaya sing dikarepake, tanpa operasi militer." Paling ora sinau aturan dhasar. Rating minangka perkara sekunder. Nanging tugas utama beda.
  40. +4
    Agustus 29 2015
    Savin
    Alexey Yurievich Letnan Jenderal
    cadangan, akademisi
    Ratnikov
    Mayor Jenderal Boris Konstantinovich
    cadangan saka Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia
    Rogozin
    Georgy Georgievich Mayor Jenderal
    cadangan saka Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia
    Fonarev
    Dmitry Nikolaevich Veteran 9 Manajemen. KGB
    Presiden NAST RF

    Kanca-kanca iki ing situs dhewe "Noocosmology" tuwuh akeh mie lan cukup sukses digantung karo nyedhot kuping. Secara pribadi, aku ora nyalahake dheweke, roti isi karo kaviar ora mbebayani kanggo pensiunan.
  41. +2
    Agustus 30 2015
    Ora ana siji contactless sing durung menang nglawan pejuang biasa. Ana akeh video ing YouTube.
    PS: Ana cara kanggo mengaruhi psyche lan energi saka pejuang, nanging mesthi dudu apa sing diiklanake dening labukh iki. Ana Dimmak, pertempuran Qigong, Ningpo, sing ing tingkat pemahaman sing paling dhuwur ana metode pengaruh non-kontak. Nanging sampeyan ora bisa nguwasani kanthi cepet, butuh 7-10 taun mung kanggo nguwasani cara dhasar ngontrol energi dhewe ing tahap wiwitan. Ing sawetara kasus, adept ora kasengsem maneh ing kasunyatan sing ana ing sekitar. Sejenis otaku saka jagat silat.
    1. +1
      Agustus 30 2015
      Kutipan: shinobi
      Ora ana siji contactless sing durung menang nglawan pejuang biasa. Ana akeh video ing YouTube.
      PS: Ana cara kanggo mengaruhi psyche lan energi saka pejuang, nanging mesthi dudu apa sing diiklanake dening labukh iki. Ana Dimmak, pertempuran Qigong, Ningpo, sing ing tingkat pemahaman sing paling dhuwur ana metode pengaruh non-kontak. Nanging sampeyan ora bisa nguwasani kanthi cepet, butuh 7-10 taun mung kanggo nguwasani cara dhasar ngontrol energi dhewe ing tahap wiwitan. Ing sawetara kasus, adept ora kasengsem maneh ing kasunyatan sing ana ing sekitar. Sejenis otaku saka jagat silat.

      Inggih, ing kana, tanpa ndemek wong kesandhung, kanggo meksa wong kesandhung utawa ngalahake tangan saka gerakan, iki minangka perkara sing kondhang, Kadochnikov nuduhake mukjijat analisis cepet lan implementasine kesalahan gerakan mungsuh, dheweke ngerti ngendi lan nalika kanggo push, ana nembak nalika master ngalahake siji saka 5-6 resisters karo push tangan menyang tangan everyone, nanging telekinesis kanggo kabeh wektu iki wis ora luwih saka tutup Kulagina.
      1. +3
        Agustus 30 2015
        Ya, ya, nggunakake titik buta ing persepsi visual, overloading mesin motor mungsuh, nggunakake rongga dinamis ing gerakan, lan liya-liyane. artikel punika bab apa ana, nanging dumunung ing pesawat temen beda. Ing sarasehan wushu, kelompok kula ditampilake minangka non-kontak nyata.
      2. +4
        Agustus 30 2015
        Bener banget! Spesialis ngembangake kemampuan kanggo analisis ultra-cepet. Analisis kasebut dikembangake kanthi basis pangembangan katrampilan motor algoritma pamikiran. Dheweke ora alesan nalika ndeleng sing posisi mungsuh ora stabil, utawa kamungkinan nggunakake tuas kanggo break peserta, lan akeh liyane. Nanging kanggo wong sing ora duwe katrampilan motor kasebut, kacepetan nggawe keputusan kasebut katon kaya mukjizat, lan kanggo wong-wong mau minangka personifikasi mukjizat. Masalahe yaiku yen ana alesan liya sawise analisis subconscious. Akeh wong ngguyu ing wiwitan, nanging nalika nerangake yen memori kerja disambungake karo mekanisme analisis subconscious, mula dheweke ngerti. Umumé, ora ana keajaiban. Ana unsur pangolahan kacepetan dhuwur sing sawetara berkembang, nalika wong ora duwe wektu kanggo ngevaluasi.
        1. 0
          12 Oktober 2016
          Carane numpak sepedha tanpa mikir babagan pedaling. Inggih, sampeyan bisa sinau kanggo nyoba satus rpiems utawa siji nanging sak tenane
    2. +2
      Agustus 30 2015
      Kesalahan saka alasan kasebut dumunung ing kasunyatan manawa yen kita ngomong babagan spesialis, banjur "disorganizes" mungsuh ing saben tingkat rapprochement lan malah ora bisa nggawe kontak. Ing kasus iki, kabeh cara pengaruh bisa digunakake. Persis, kabeh. Ya, yen kita ngomong babagan pejuang, mula iki kabeh kahanan gawean sing menehi prioritas kanggo siji utawa liyane. Umumé, kasunyatan tansah beda dhasar saka teori. Lan prabédan tansah ing multivariance saka pangolahan gabungan ing kasunyatan lan keterbatasan ing kinerja.
  42. +5
    Agustus 30 2015
    Aku maca omong kosong iki lan ora ngerti apa iku ... banjur aku tekan baris "Spesialis kuwi kudu diwulang kanggo pengaruhe peralatan, ngalahake program komputer, ngobong kristal ing generator" lan ora maca maneh ... wong bodho
  43. +2
    Agustus 30 2015
    Kutipan saka Volgroo
    Ana tartamtu, nanging ing judhul ... rahasia.

    "Kanca-kanca" iki - wong tanpa kontak mung sebaliknya: "rahasia", nanging ing judhul "khusus" eseman kanggo dhuwit, lan kadhangkala mung kanggo segelas banyu geni (Lavrov contone)
    Kanggo ngapusi wong nggawa wong-wong mau sarana konkrit kanggo subsistence. Wong-wong iki mangan charlatanism, iki cara urip, iki rahasia paling gedhe.
  44. +2
    Agustus 30 2015
    - George Clooney ing film "Mad SWAT" nyebarake awan kanthi bantuan energi kesadaran. Apa wong, sing wis nguwasani teknologi metacontact, bisa mengaruhi kahanan cuaca?

    Eksperimen kasebut ora kasil.


    Aneh - iki sing paling gampang. Nyuwun Nanging aku ora tau ketemu nyata "tanpa kontak" ...
    1. +2
      Agustus 30 2015
      Ing topik "non-kontak" aku ngomong karo Alexander Dmitrievich Cherepanov, hipnotis panggung sing kondhang ing jaman kepungkur. Aku ora bisa ngomong kanggo kabeh, nanging sawetara nuduhake iki nggunakake "saran telat", lan "jangkar" diselehake kanggo tumindak tartamtu. saran, hipnotis, kaya kabongkar dening pasukan dingerteni, bakal fly mati dening 2 -3 meter.
      Cherepanov dhewe nggunakake teknik sing padha ing pagelarane ing taun 70-an lan 80-an.
      Iki mung salah siji opsi sing bisa nerangake bab kuwi.
    2. +1
      Agustus 30 2015
      Kutipan saka: Who Why
      - George Clooney ing film "Mad SWAT" nyebarake awan kanthi bantuan energi kesadaran. Apa wong, sing wis nguwasani teknologi metacontact, bisa mengaruhi kahanan cuaca?

      Eksperimen kasebut ora kasil.


      Aneh - iki sing paling gampang. Nyuwun Nanging aku ora tau ketemu nyata "tanpa kontak" ...

      tripod grounded banget dianjurake
  45. 0
    Agustus 30 2015
    sampeyan ndeleng gopher? Ora. lan aku ora, nanging dheweke ana eseman
  46. +2
    Agustus 30 2015
    Akeh sing wis ditulis babagan macem-macem fenomena jiwa manungsa dening L. Grimak
    Grimak Leonid Pavlovich (1931 - 2008) - dhokter saka ilmu medical, profesor, kolonel saka layanan medical. Perwakilan paling padhang saka psikoterapi Rusia, sing ana ing ngarep sawetara spesialisasi medis lan wilayah ilmiah - aerospace lan obat lingkungan, obat darurat, obat restoratif. A intelektual Rusia, ilmuwan, dhokter lan healer, sing wis kesah bumi iki liwat angel, lofty lan bungah path katresnan kanggo wong - path saka Pribadi Spiritual.

    Dheweke nerbitake buku "Pelatihan psikologis saka skydiver", "Psikofisiologi eksperimen ing riset ruang angkasa", "Modeling negara manungsa ing hipnosis", luwih saka pitung puluh artikel ilmiah lan populer.

    Buku-bukune bisa ditemokake ing kene
    http://www.koob.ru/grimak/
  47. +1
    Agustus 30 2015
    Ing pungkasan 80s lan awal 90s, spesialis cedhak-ilmiah, freaking metu saka lack of dhuwit lan "reformasi", massively ngagem topi karo pigura kabel. Diduga, "otak" kasebut diarahake dening mungsuh kanthi radiasi sing mbebayani, lan iki cara nglindhungi awake dhewe. Dheweke uga nyeret pigura sing digawe saka kawat kanthi massal lan ditawani nemokake "zona geopatik", pipa lan garis kabel. Mungkin padha ketemu soko ana, nanging saliyane entuk dhuwit kanggo awake dhewe. Dadi wong-wong mau padha mati ing mlarat lan edan. Jagad subtle iku barang subtle. Aja sijine ing stream. Sejatine, dheweke diburu dening charlatans lan obscurantists. Efektivitas lan asil "parapsychology" ora bisa dibuktekake. Lan "spesialis" pengin dhuwit saiki, lan akeh. Gypsies bakal disewa kanggo guess dening "parapsychologists"!
  48. +1
    Agustus 30 2015
    Parapsychology minangka ilmu


    Parapsychology dudu ilmu, nuwun sewu, aku ora maca luwih lanjut.
  49. 0
    Agustus 31 2015
    artikel kanggo bayangan dening townsfolk, nanging sing tenan duwe iku wong elek, utawa rodo profesional, nanging ana sawetara wong, malah ing GRU, gegaman kanggo elit, Nanging, sistem latihan khusus Kadochnikov punika saestu paling apik. sistem kanggo latihan prajurit pasukan khusus, malah Yankees saka kucing lan berets ijo ngenali ...
  50. 0
    Agustus 31 2015
    ... Kanggo sapa Para, kanggo sapa Edan
    Oh-loh-Logia padha duwe ...
  51. 0
    Agustus 31 2015
    Miturut Smirnov.
    Meh ora ana sing ngerti babagan dheweke. Salah sawijining jinis senjata psikotronik.
    Algoritma kasebut ngidini sampeyan nglebokake gambar apa wae menyang urutan video sing luwih dawa utawa kurang. Gambar sing didhelikake ditempelake ing video lan katon ing bagean. Contone, potret saka wong dienkode ing transmisi. Iki tegese mripat dienkripsi dhisik, banjur bathuk, lan pungkasane katon kuping. Sawise 12 menit, gambar lengkap digawe ing subconscious panampil.

    Yen fragmen luwih cendhek, saran kasebut ora bisa digunakake. Wong liyo sing lengkap, sing potret dienkripsi ing video sing beda-beda, bakal nuwuhake simpati ing rapat pisanan. Bayangane macet ing sirahku. Dheweke iku sayang!
    Kanthi bantuan saran kasebut gampang banget kanggo narik simpati para penonton, contone, nalika pemilihan.
    Teknik nglebokake gambar topeng menyang materi video uga ditindakake kanthi program liwat komputer. Ing kontras kanggo pigura 25th, decode, i.e. Iku meh mokal kanggo ngenali gambar sing didhelikake.

    Ora bisa ngenali gambar iki kanthi nggunakake cara sing ana, kajaba dekoder sing dikembangake dening spesialis. Dekoding informasi iki banget, angel banget. Sacoro prakteke ora bisa nyekel tangane wong sing nggunakake cara kasebut ...

    Pencipta teknologi iki yaiku Profesor Igor Smirnov

  52. 0
    Agustus 31 2015
    Iki minangka salah sawijining titik saka metode Smirnov.
    1. +1
      Agustus 31 2015
      Wiwit pemahaman manungsa ora mung diwatesi karo kemampuan visual, pengaruhe bisa rumit. Apa sing isih ana? Cukup tekan tingkat nggawe tingkat tatanan sinyal kaya kisaran listrik. gangguan magnetik, sing cocog karo unsur persepsi. Banjur siji bisa mbayangno manawa generator impuls kasebut bisa uga wong kasebut dhewe. Iki sing kita deleng. Mulane, wong ora kudu mbatesi awake dhewe mung karo kapercayan utawa ora percaya marang kabisan anomali. Sampeyan mung bisa nggawe rationalize iki. Mulane, perlu kanggo ngrangsang ora mung kemajuan ilmiah lan teknologi, nanging uga wong dhewe, sing banjur bakal ngrangsang kemajuan iki luwih cepet lan luwih efektif.
      1. 0
        Agustus 31 2015
        Bisa uga. Pitakonan yaiku persepsi sadar saka sinyal kasebut. Njupuk basa non-lisan sing padha. Ing sawetara kasus, kita cukup bisa ngomong carane wong, contone, nambani kita. Kanthi ngerteni sawetara sinyal suprathreshold lan ngolah.
  53. 0
    12 Oktober 2016
    Topik iki, mesthi, kudu disinaoni lan kanggo wong sing mamang kanggo sinau. Hipnotis sing paling gampang bisa mbantu nyuda rasa nyeri ing pasien. Operasi ditindakake ing situs anestesi. Iku mesthi ora cocok kanggo interogasi. Nanging sijine penjaga turu karo hipnosis ing panggonan matèni lan menehi adoh katon kene ing umum, Aku nimbang iki Tema. Koyone akeh gosip lan video babagan contactless, nanging sampeyan ora bisa ngandhani scammers saka spesialis nyata kanthi video. Ya, lan iki ora bisa ditrapake ing endi wae. Lavrov misale jek nuduhake samubarang. Ing paling aku njupuk Amérika menyang ditahan nglarani ing video bab pasukan khusus nggunakake Rentev. Nanging dheweke dudu muride lan ora ngerti basane. Bakal padha sujud marang dheweke utawa ora? Aku mikir kita kudu nindakake riset ing kene lan nuduhake temuan karo layanan. Lan apa kabeh bisa ditindakake kanthi laporan utawa ora, aku mikir yen kita kudu ngindhari terminologi babagan parapsikologi, chakra, lan liya-liyane. Manungsa lan. Tanpa iki, dheweke bisa mlumpat telung meter amarga wedi yen ndeleng bruwang ing mburine. Iki minangka jinis cadangan sing kudu kasedhiya. Lan aku mikir yen pertempuran tangan-tangan-tangan lan jinis-jinise kudu diwulang kanthi kapisah ing institusi utawa kaya sekolah Shaulin. Kanggo tentara (kanggo penyembelihan, kanggo Kementerian Dalam Negeri kanggo ditahan, lan liya-liyane), sing pengin bisa sinau dhewe lan ora bakal ana Jun lan speller banyu sing duwe ijazah saka sapa ngerti. sapa, sapa ngerti. Lan yen sampeyan pengin nelpon pelatih saka ing kono kanggo taun kanggo mulang dhasar, lan Mungkin wong-wong iki bakal ngundang sawetara talents. Mesthine ora olahraga. Supaya ora ilang kaya sawise mati Kakaisaran Rusia lan USSR.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"