Kolonel Jenderal L.G. IVASHOV mangsuli pitakonan saka editor-in-chief "Soviet Russia" V.V. CHIKINA

46
Kolonel Jenderal L.G. IVASHOV mangsuli pitakonan saka editor-in-chief "Soviet Russia" V.V. CHIKINA


Chikin V.V. Leonid Grigorievich, carane sampeyan bakal netepake sidang rampung ing kasus Oboronservis lan terdakwa utama Evgenia Vasilyeva?
Ivashov L.G. Iki dudu proses peradilan lan investigasi, nanging kinerja politik lan psikologis sing luwih saka rong taun. Kene hukum lan Code of Prosedur Pidana ngaso, nalika internal politik intrik Russian makarya karo kickbacks, ngethok, sidekicks, etc. Proses sing disebut iki nuduhake apa Rusia saiki lan sing aturan iku. Mbalik maneh kanggo mangsa presiden kaping telu, V.V. Putin weruh sing Serdyukov meh ngalahaké tentara, iku ora pertempuran-siap, Komplek militèr-industri ora nampa pesenan kanggo senjata modern lan peralatan, kang tegese iku ngremehake bebarengan karo angkatan bersenjata. Ing kasunyatan, tentara iki sijine munggah kanggo lelangan, ngendi bêsik lemu tindak menyang kanca-kanca lan sederek Serdyukov. Masyarakat militer lan patriotik Rusia wiwit protes marang kekalahan pertahanan negara, nglawan tumindak panguwasa sing dipimpin dening "komandan tertinggi" - Pak Medvedev. Kajaba iku, acara ing Libya nuduhake Putin sing Western, utamané Amérika, kanca-kanca lan partners siyap ing sembarang wektu kanggo dikunjara, nyumerepi, crucify sembarang wingi "kanca" yen iku banget militèr. Kaya sing kedadeyan karo S. Milosevic, S. Hussein, M. Gaddafi. Ora angel nggambarake nasibe ... Mulane, sawise bali menyang kepresidenan, Putin mutusake kanggo mungkasi luwih saka rong puluh taun demilitarisasi negara lan kekalahan sistem pertahanan lan miwiti nyegerake potensial militer. Miturut cara, minangka jaminan safety dhewe.

V.Ch. Lan miturut pendapat sampeyan, apa Presiden Putin kasil mulihake pertahanan negara, lan kepiye aman saiki kita dilindhungi?
L.I. Valentin Vasilievich, ora perlu kanggo mbangun ilusi. Yen kanggo seprapat abad, diwiwiti karo Gorbachev, kita nuduhake donya conto disarmament lan tentrem, lan kita "kanca" ing Kulon kabeh taun iki wis akeh bersenjata lan diantrekake wewatesan karo pangkalan militèr, iku mokal. kanggo mulihake potensial pertahanan ing telung taun. Miturut cara, aku Wigati sing paling budget pertahanan ing crita Amerika Serikat diadopsi dening Kongres kanthi tepat nalika kita ngrampungake kekalahan tentara lan nyuda belanja militer. Kahanan catastrophic wis dikembangake ing bidang pertahanan Federasi Rusia, lan ora ana kebetulan yen mantan Menteri Situasi Darurat diangkat dadi Menteri Pertahanan. Lan tugas S.K. Shoigu utamane kanggo ngilangi akibat darurat ing tentara lan liya-liyane angkatan lautdibentuk minangka asil saka tumindak sukses Serdyukov lan Medvedev kanggo ngilangi sisa-sisa potensial pertahanan negara.

Sistem senjata modern minangka kompleks teknologi kompleks sing digawe kanthi kerjasama sing cedhak antarane pendidikan, ilmu pengetahuan, sekolah desain lan produksi. Lan yen siji link ora ana ing endi wae ing rantai iki, mula kabeh proses produksi teknologi modern bakal kaganggu. Ya, sampeyan bisa tuku komponen, rakitan, unsur sing ilang ing luar negeri, nanging saiki. Apa kita entuk dina iki. Rusia wis ilang elektronik dhewe, basis unsur, bangunan alat mesin. Banjur Menteri Pertahanan Serdyukov lan Kepala Staf Umum Makarov (Nikolka-pleaser, kaya sing diarani ing pasukan) mimpin kabijakan ninggalake baja waja dhewe, kontrol, lan umume tumuju standarisasi karo NATO.

V.Ch. Nanging sawise kabeh, tumindak Serdyukov lan Makarov ora sah, padha krungu ing Duma Negara, Dewan Federasi, reformasi disetujoni dening Dewan Keamanan Federasi Rusia.
L.I. Sampeyan bener nyatet sing dadi-disebut. Reformasi Serdyukov dudu improvisasi, nanging kabijakan negara Presiden Medvedev lan timnya. I. Yurgens, kepala Institut Pembangunan Kontemporer, sing diarani "gyrus otak utama" saka tim sing padha, ngandika ing konferensi ing Washington ing Juli 2010, terus terang nyatakake yen tujuan Presiden Medvedev yaiku mlebu Rusia menyang NATO lan tuku. peralatan kanggo tentara lan angkatan laut saka negara NATO lan Israel.

Lan, bali menyang sidhang sing disebut ing kasus "Oboronservis", aku nyathet yen dheweke sengaja nyepetake rencana penipuan lan wanita sembrono ditunjuk kanggo posisi pelaku utama, mesthine janji ora bakal kelakon. . Lan culprits utama saka demolition lan rampokan saka pertahanan negara isih ora mung ing gedhe, nanging uga ing posisi dhuwur. Kita, warga biasa, kaget dening milyaran (ing rubel) saka penggelapan warga Vasilyeva. Nanging iki trifle muni dibandhingake karusakan nyata kanggo nimbali lan keamanan.

Serdyukov lan Kᴼ ngrusak ilmu militer minangka sistem, ngrusak intelijen militer kanthi serius, lan ngrusak pendidikan militer. Ing taun 2009, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ora gelem nampa personel militer asing kanggo latihan, amarga penerjemah militer dicopot saka sistem pendidikan militer, lan departemen basa Rusia dibubarake. Lan pembubaran distrik militer, tentara, divisi lan transisi menyang sistem brigade - apa iki ora nolak perlindungan militer negara lan wilayahe? Brigade bisa mbela siji utawa loro desa, nanging dudu negara. Sistem komando lan kontrol rusak. Iku tekan titik sing Staff Umum wiwit ngatur brigade kapisah. Ing wulan Agustus 2008, nalika Georgia nyerang ora mung Ossetia Kidul, nanging uga penjaga perdamaian Rusia (yaiku, Rusia), meh sedina ora ana sing nggawe keputusan lan menehi prentah marang pasukan kanggo ngusir agresi. Lan yen Georgia nyerang bebarengan karo Estonia, apa kita bisa ngusir agresi ing loro ngarep?

Lan ngganti logistik permusuhan karo perusahaan lan kafe? Lan apa babagan pengurangan bodho ing setengah saka jumlah perwira, likuidasi lembaga panji lan midshipmen, panggantos personel militèr arsenal militèr, registrasi militèr lan kantor enlistment karo warga sipil? Lan apa bab padha "Mistrals", lobbied dening Medvedev lan Serdyukov, lan pancen ora ana guna kanggo misi pertempuran armada? Iki dudu milyaran rubel, nanging milyaran euro sing dibuwang. Dadi, kabeh iki dudu kacilakan, dudu kekarepan manajer toko perabotan Serdyukov, nanging kebijakan sadar pimpinan sing paling dhuwur. Lan Dewan Keamanan, Duma Negara, Dewan Federasi, pamaréntah, counterintelligence militèr, Kamar Akun nutupi asor diatur saka angkatan bersenjata lan Komplek militèr-industri. Aktif perang nglawan rampokan saka angkatan bersenjata mung organisasi militèr-umum, kalebu Vladimir Vasilyevich Kvachkov lan Kantor Jaksa Military kang dipimpin déning Sergei Fridinsky. Jaksa penuntut militer luwih saka satus kiriman menyang Menteri Pertahanan, ngalahake kabeh struktur negara sing tanggung jawab, miwiti kasus pidana, nanging kabeh muspra: kejahatan pejabat, wakil, jenderal pengkhianat lan pedagang luwih kuwat tinimbang waja.

Lan kasunyatan sing, sawise dadi presiden maneh, V.V. Putin wis nyedhiakke luwih saka 20 triliun rubles kanggo kabutuhan militèr, iki, pisanan, realisasi saka ancaman militèr nyata, lan kapindho, nyoba kanggo plug celah sing kawangun minangka asil saka aktivitas Medvedev, Serdyukov, Makarov. Saiki, mantan struktur organisasi lan staf ing angkatan bersenjata, divisi sing padha, dipulihake. Nanging sawise kabeh, divisi ora mung personel, nanging uga peralatan larang, ewu unit. Dadi kudu dituku. Dadi milyaran rubel sing disalahake kanggo Vasilyeva mung minangka penyamaran karusakan nyata kanggo kemampuan pertahanan negara.

V.Ch. Leonid Grigoryevich, banjur kok Serdyukov lan Makarov ketemu piyambak metu saka tuntutan ukum? Makarov, misale jek, ora melu dadi saksi ing kasus kasebut.
L.I. Makarov entuk dhewe: kanggo nglirwakake kapentingan Fatherland, kasepen lan persetujuan, dadi Pahlawan Rusia, nampa pensiun ageng, lan, ketoke, mergo.

Lan Serdyukov ora bisa diadili tanpa sijine sawetara rolas pejabat dhuwur ing dermaga. Mbayangno carane pengacara Padva, contone, bakal nglindhungi Serdyukov. Pisanan: "Dheweke ora profesional, dheweke ora ngerti apa-apa ing urusan militer, dheweke ora bisa diangkat dadi Menteri Pertahanan." Sing. ingkang dhawuh punika kaluputan. Kapindho: "Sawise kabeh, Serdyukov ora mutusaké ing implementasine saka reformasi tartamtu, kang mung ngajokaken wong, adhedhasar kawruh sejatine sifate komersial lan pengalaman. Proposal kasebut dianggep ing rapat Dewan Keamanan, komite Majelis Federal, lan disetujoni dening pemerintah, ing ngendi mantan Menteri Pertahanan S. Ivanov minangka Wakil Perdana Menteri sing tanggung jawab kanggo masalah pertahanan. Dadi Serdyukov ora guilty saka apa, pejabat temen beda kanggo nyalahke. Katelu: "Around Mentri Serdyukov ana jenderal lan perwira, collegium saka Kementerian Pertahanan, sing uga applauded kabeh inovasi saka klienku," pengacara bakal ngomong.

Lan, mesthi, Serdyukov bakal pura-pura dadi wedhus, semak sing tatu, sing bocah-bocah wadon sing ora sopan wis ngubengi driji. Sapa sing arep nandur? Ora ana siji, amarga ora ana Comrade Stalin. Kuwi sifate angkara gedhe lan ngiyanati gedhe.

V.Ch. Sampeyan nglukis gambar sedih. Nanging, kenapa Vladimir Vladimirovich milih dealer furnitur kanggo jabatan Menteri Pertahanan sadurunge ninggalake kepresidenan? Kita ngakoni manawa ing jaman Soviet, manajer toko furnitur minangka tukang suap priori ing kahanan kekurangan, sanajan ora kabeh, nanging akeh. Lan sawise karusakan sengaja saka USSR Serdyukov terus dalan saka pengusaha saka Furnitur.
L.I. Ing 2012, ing rapat pribadi karo V.V. Putin, aku takon pitakonan sing padha. Aku ora nampa jawaban sing jelas, mula kita mung bisa spekulasi. Versiku kaya ing ngisor iki: nalika ninggalake jabatan Presiden Federasi Rusia, Vladimir Vladimirovich diasuransiake kanthi "airbag", nawakake penerus sing lemah sing isih kudu kerja minangka penasihat hukum senior ing perusahaan gedhe utawa ing perusahaan gedhe. peternakan kolektif supaya dadi kepala departemen hukum. Kanggo wong ngenteni bali cepet Putin, amarga Medvedev, miturut definisi, ora siap kanggo mimpin negara. Inggih, supaya tentara ora gesper ing mentri pertahanan kuwat lan ora nolak kanggo ndhukung pencalonan saka Putin bali, manager toko diangkat kanggo posisi iki. Kanthi tandem kaya rong wong sing ora kompeten - "komandan tertinggi" lan menteri pertahanan - tentara bakal ndhukung Putin kanthi jelas. Ana apa. Kajaba iku, Putin, minangka perdana menteri, mung tanggung jawab ora langsung kanggo negara pertahanan. Nanging Vladimir Vladimirovich, ketoke, ora mbayangno yen karusakan ageng kuwi bakal rampung kanggo nimbali ing patang taun lan kahanan geopolitik bakal worsen ing kuwi ...

V.Ch. Ngapunten, aku bakal ngganggu sampeyan, Leonid Grigorievich. Sawise Serdyukov diangkat dadi Menteri Pertahanan, sampeyan ujar ing wawancara yen Putin bisa milih Labrador kanggo posisi iki ...
L.I. Ya, dheweke ngomong kaya ngono. Ana rasa nesu amarga ngremehake tentara, sing dakwenehake luwih saka patang puluh taun, sing nindakake misi mardika menyang Paris, Berlin, Manchuria, lan umume nutupi spanduke kanthi kamulyan langgeng. Lan wis mesthi wis mimpin dening wong pantes, kajaba mbok menawa Trotsky. Nanging saiki aku bakal nilar kesimpulan - Labrador ora bakal nggawa akeh alangan kanggo tentara lan negara minangka Serdyukov.

V.Ch. Leonid Grigoryevich, apa sing kedadeyan sajrone sesi pungkasan saka pengadilan Krasnopresnensky, nalika hakim ora nggatekake posisi penuntut negara (8 taun percobaan) lan ditunjuk 5 taun wektu nyata? Apa wani lan obyektivitas hakim, utawa apa politik uga campur tangan ing kene?
L.I. Kanggo Kantor Kejaksaan Umum, iki dudu sing sepisanan tumindak kanthi "fleksibilitas manungsa" ing kasus-kasus sing dhuwur, lan ing kasus iki, penuntut negara ora nggatekake ukuran nyata kejahatan sing ditindakake dening sekelompok pejabat lan nyoba kanggo tameng wong. Minangka hakim, ayo padha matur nuwun marang wanita sing wani iki lan aja ngira yen dheweke nuduhake kamardikan, ngelingi kamardikan pengadilan, utawa wong saka ndhuwur mutusake kanggo menehi hadiah marang para veteran perang lan dinas militer ing wayah wengi. mengeti 70th saka Kamenangan, nuntut kanggo menehi wektu nyata Vasilyeva. Lan iki bisa ditindakake ing negara kita. Utawa mungkin Vasilyeva dhewe wis kesel karo "kanca-kanca" karo PR lan arrogance. Sawise kabeh, dheweke nindakake banget defiantly lan moyoki kabeh sistem penegak hukum.
V.Ch. Iki tegese ana pangarep-arep sing paling sawetara partikel kaadilan bakal menang, lan Vasilyeva bakal ngawula istilah nyata.
L.I. Aku uga pengin. Nanging, ketoke, kita durung matured kanggo pengadilan sawijining, kanggo tingkat struktur sosial lan negara adil. Mulane, kelanjutan saka tontonan politik-psikologis iki bisa uga banget. Vasilyeva bakal njagong ing kunjara sawetara sasi, lan banjur banding bakal bisa lan dheweke bakal dirilis, karo njaluk ngapura lan mbayar ganti rugi, utawa parole bakal Applied, count dheweke tetep ditahan ing apartemen pribadine minangka istilah. Lan iki bakal dadi spit liyane ing pasuryan kabeh wong jujur ​​​​Rusia, penghinaan kanggo komunitas militer, personel Angkatan Bersenjata. Iki bakal dadi olok-olok liyane para penyidik ​​​​profesional sing kanthi jujur ​​nindakake pakaryan ngumpulake bukti. Kejahatan liberal, sing kita ucapake ing ndhuwur, bakal menang lan nuduhake kekuwatane marang Rusia. Amargi ingkang utami sampun nilar piwales ingkang adil. Ya allah aku salah...

V.Ch. Tim "Soviet Rusia" uga bakal pracaya mung retribusi kanggo para penjahat sing ngrusak pertahanan negara. Matur nuwun, Leonid Grigoryevich, kanggo obrolan sing jujur ​​​​lan jujur.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

46 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 38
    31 Agustus 2015 06:37
    Kapten tanggung jawab kanggo kabeh sing kedadeyan ing kapal, lan ing tentara - komandan paling dhuwur, sing, antara liya, milih menteri pertahanan. Nalika kita "paling dhuwur" ngandika - "Nanging aku ora ngerti ..." - iki, kanggo sijine iku mildly, bewildering. am Menapa malih, usaha kanggo "ngarahake panah" ing Medvedev, minangka sawijining, tokoh saged kanggo ngatasi soko, nimbulaké apa-apa nanging eseman.
    1. + 15
      31 Agustus 2015 08:20
      Kepiye Leonid Grigorievich nyawang banyu (babagan Vasilyeva), artikel kasebut diterbitake tanggal 14 Mei 2015! belay
      1. 0
        31 Agustus 2015 13:42
        Mungkin Ivashov bakal dadi Menteri Pertahanan sabanjure.
        1. 0
          31 Agustus 2015 18:09
          Sayange, kita ora ngatasi masalah kasebut.
        2. -3
          31 Agustus 2015 20:13
          Ya, yen mung Shoigu promosi. .. Lan iku cukup bisa.
          1. +1
            31 Agustus 2015 21:04
            "Matur nuwun" kanggo minus, nanging aku ngakoni kanthi lengkap yen Shoigu bakal pantes dadi perdana menteri.
            1. +1
              1 September 2015 00:15
              Owahan perdana menteri lan pamarentah, umume, wis suwe banget. Nanging kabeh iki khusus. Lan wiwit jenderal menehi wawancara karo koran Sovetskaya Rossiya, kabeh kudu ditindakake supaya ora mung koran kasebut dadi Soviet, nanging kabeh Rusia dadi Rusia Soviet. Wis wayahe, negara lan rakyat wis ngenteni owah-owahan. Owah-owahan sing bakal mulihake kapercayan kita ing mangsa ngarep.
            2. +3
              1 September 2015 02:09
              Apa sampeyan lan Shoigu kesusu karo karung sing ditulis? populis biasa .. lan kanca sejatine Putin
        3. 0
          1 September 2015 09:36
          Ayo dadi njaluk Kvachkova banjur!
    2. + 11
      31 Agustus 2015 10:17
      Kutipan saka Bongo.
      "Aku ora ngerti..."

      Dheweke ngerti kabeh, lan saka iki kita nggawe kesimpulan sing bener.
      1. WKS
        +8
        31 Agustus 2015 11:44
        Kutipan: Oleg147741
        Kutipan saka Bongo.
        "Aku ora ngerti..."

        Dheweke ngerti kabeh, lan saka iki kita nggawe kesimpulan sing bener.

        Ora ana keraguan manawa ana wong sing kuwat ngurmati camarilla iki. Lan kasunyatan sing iki ora Gusti Allah, nanging wong sing sethitik ngisor uga ketok.
        1. +5
          1 September 2015 00:21
          Aku wis dawa wis nggawe percoyo sing negara iki mbukak dening klompok pidana diatur karo godfather ing sirah. Lan kabeh positif sing kelakon ing negara mung disebabake wedi kewan godfather iki ora nuduhake nasib Milosevic, Saddam, Gaddafi, etc.
          Lan kita kasil digantung mie babagan braces lan liya-liyane, babagan tangi saka dhengkul. Muga-muga kanthi pemilihan presiden calon sing pantes kanggo peran Stalin modern bakal katon ing negara kasebut, bisa mbentuk tim, kanggo nemtokake tugas sing jelas lan cara kanggo ngrampungake kanggo negara kasebut. Lan nglakoni kanthi netepi janji pemilu.
          1. +2
            1 September 2015 02:06
            Aja ngarep-arep - nasibe Rokhlin lan Kvachkov minangka ilustrasi lan piwulang kanggo saben wong sing nyerang kekuwatan "iki sapi kita lan kita susu" ...
          2. WKS
            -1
            1 September 2015 09:44
            Kutipan: NordUral
            Aku wis dawa wis nggawe percoyo sing negara iki mbukak dening klompok pidana diatur karo godfather ing sirah. Lan kabeh positif sing kelakon ing negara mung disebabake wedi kewan godfather iki ora nuduhake nasib Milosevic, Saddam, Gaddafi, etc.

            Nanging sajarah Crimea piye wae ora pas karo model iki.
          3. 0
            1 September 2015 13:12
            Yen padha eling Joseph Vissarionovich, iku mesthi mokal kanggo nindakake tanpa "munggah saka dhengkul". Dadi "bapak baptis" ora salah. Dene OPG ingkang nguwasani nagari, lajeng kandha, wonten pundi kelompok kriminal terorganisir? Mungkin ing AS, utawa nang endi wae ing Eropa, utawa ing pojok liyane? Saka sapa njupuk conto? Malah klasik ngandika sing negara iku apparatus saka coercion (utawa oppression, nanging makna ora ngganti saka iki). Wiwit Roma nganti saiki, prinsip pamaréntahan padha ing endi wae.
      2. + 10
        31 Agustus 2015 11:53
        Oleg147741 Kutipan: Bongo
        "Aku ora ngerti..."
        Dheweke ngerti kabeh, lan saka iki kita nggawe kesimpulan sing bener.

        Mesthine dheweke ngerti kabeh ... lan dheweke isih ora jujur ​​..
        V.Ch. Nanging, kenapa Vladimir Vladimirovich milih dealer furnitur kanggo jabatan Menteri Pertahanan sadurunge ninggalake kepresidenan?

        L.I. Ing 2012, ing rapat pribadi karo V.V. Putin, aku takon pitakonan sing padha. Ora entuk jawaban sing jelas ...

        Lan dheweke ora bakal ngandhani kanthi terang yen mung ana siji alesan kanggo janjian Serdyukov - dheweke butuh manajer sing berpengalaman tanpa isin ... kalbu lan ora dibebani karo konsep kayata "PATRIOTISME.!" Sawise kabeh, tahap "kapitalisme liar" wis diwiwiti - tahap akumulasi modal awal amarga rampokan rakyat sing ora isin!
        PEGAWAI TNI AD LAWAS, sing dadi penyangga utama lan sing digedhekake ing slogan - KABEH sing digawe dening rakyat kudu diandelake!, uga, dheweke ora bisa mimpin pasukan kanthi slogan anyar "MAJU! THE STOPPED CAPITALS OF ABRAMOVICH (DERIPASKO, BEREZOVSKY lan luwih mudhun dhaptar saka majalah FORBS...)!!!" Dadi dheweke sijine manajer tanpa kompleks, nanging mantune wong sing cedhak karo PDB. Lan kontrol ditransfer menyang Panglima-in-Chief anyar ... "dryugu" lan admirer nilai jaban rangkah! Iki dudu urusan kraton ... nguwasani wong ... diangkat dadi boyar ... ayo kerja, aja melu-melu ing keuskupane ... ora ana apa-apa sing nggawe dheweke ngimpi elek. Rasa permissiveness iki ... Serdyukov ngalahake tentara lan angkatan laut ... dheweke nyebar personel profesional sing sopan ... lan nerusake, njupuk kauntungan saka lack of kontrol, kanggo nepaki tugas pribadi - kanggo entuk modal ...
        Nanging dheweke ngrampungake tugas utama sing ditugasake dening MODAL BESAR ... LAN SAPA SERDIUKOV INI ... BAKAL NGAdili ???
        1. + 10
          31 Agustus 2015 12:45
          Kutipan saka KazaK Bo
          PEGAWAI TNI AD LAWAS, sing dadi penyangga utama lan sing digedhekake ing slogan - KABEH sing digawe dening rakyat kudu diandelake!, uga, dheweke ora bisa mimpin pasukan kanthi slogan anyar "MAJU! THE STOPPED CAPITALS OF ABRAMOVICH (DERIPASKO, BEREZOVSKY lan luwih mudhun dhaptar saka majalah FORBS...)!!!

          Bgg... perwira tentara lawas lan hardening Soviet ing sawetara taun didol Armada Pasifik. Sawise wong-wong mau, "Fotiy Krylov" meh ora bisa bali.

          Pripun mimpin wadyabala - 08.08.08/58/XNUMX nuduhake uga carane perwira iki mimpin pasukan. Panglima tentara XNUMX nitih kolom marching langsung menyang ambush ... iku apik sing padha Georgians. GPZ, keamanan, Maret miturut piagam, pengalaman loro Chechens - ora, padha ora krungu.
    3. 0
      31 Agustus 2015 18:07
      Ora kapten, nanging komandan kapal. Aku isih upvote.
  2. +3
    31 Agustus 2015 07:05
    "... Kaya sing kedadeyan karo S. Milosevic, S. Hussein, M. Gaddafi. Ora angel nggambarake nasibe ... "

    Tegese, wong-wong sing kasebut ing ndhuwur kanthi ora langsung mbantu nylametake tentara kita saka ambruk?

    Carane angel kabeh iku interconnected ing donya iki!
  3. + 11
    31 Agustus 2015 07:14
    Euforia saka aneksasi Crimea bakal cepet liwat, akeh sing bakal ngerti kenapa iki ditindakake, banjur kita bakal weruh pasuryan sejatine Pak Putin. Reformasi Serdyukov wis ditindakake sajrone 20 taun ing babagan pendidikan, perawatan kesehatan lan umume ing kabeh wilayah. Lan nalika kita ngerti apa, apa sing bakal kita lakoni, ya? Maidan ora mungkin! Paling ora, sing padha nyoba kanggo gawe uwong yakin kita kanggo setengah taun kepungkur nggunakake conto Ukraina lan apa kedaden sawise revolusi ...
  4. + 13
    31 Agustus 2015 07:20
    nawakake penerus sing lemah sing isih kudu kerja minangka penasihat hukum senior ing perusahaan gedhe utawa ing peternakan kolektif

    Ing krisis banget, dheweke saiki ngarahake ekonomi ... "Atlet" Mlyn, miturut video Sochi .. wassat
  5. + 19
    31 Agustus 2015 07:47
    Aku elinga nalika aku manggon ing USSR, aku bangga karo negara lan manteb ing ati ing mangsa. Sawise aneksasi Crimea, aku wiwit ngarep-arep kanggo kawentar saka Rusia, lan ing kene iki ngidoni ing nyawa karo layanan nimbali. Saiki dadi cetha sapa sing mrentah ing negara kita. Lan sing paling kamungkinan Rusia ora duwe wektu kanggo munggah saka dhengkul.
    1. +8
      31 Agustus 2015 17:11
      Kutipan saka Yurok
      Saiki dadi cetha sapa sing mrentah ing negara kita. Lan sing paling kamungkinan Rusia ora duwe wektu kanggo munggah saka dhengkul.

      Sing jelas sapa sing nguwasani negara wiwit taun 90-an, nalika saben wong sing ora kesed wiwit njarah-rayah negara. Dheweke saiki duwe kekuwatan hukum. Nanging siji ngirim ora dadi pesimis bab nasib Rusia. Kita mesthi bakal munggah saka dhengkul, nanging mung pitakonan apa biaya. Sing luwih adoh, regane luwih dhuwur. Sayange akeh sing isih ora ngerti iki, ngelingi wektu Gorbachev antrian lan kupon ing USSR. Discrediting sistem sing paling adil ing donya diwiwiti kanthi organisasi kekurangan kabeh ing negara kasebut lan kanthi perawatan psikologis wong kanthi kasunyatan manawa urip luwih apik ing Kulon. Luwih apik tinimbang ing USSR, ora ana wong ing donya sing tau urip. Wong-wong kang ngulungake Tanah Air, padha ngusapi sikile ing wong lan, lungguh ing punuk wong, padha lemu, squandering barang-barang wong, ngidoni kita, kaya ing suckers, kang padha coolly breeding.
  6. + 14
    31 Agustus 2015 07:52
    Iki minangka jawaban kanggo para pembela Serdyukov lan Vasilyeva, sing ing sawetara topik ing VO nyanyi pujian!
  7. + 18
    31 Agustus 2015 08:41
    "Amarga pelaku utama wis ninggal paukuman sing adil. Gusti Allah nyingkiri aku salah.."

    Sayange, Comrade ora salah. Ivashov.

    Solidaritas kelas maling sing duwe pangkat luwih kuwat tinimbang hukum. Kabeh sistem penegak hukum lan lembaga keamanan diasah kanggo ngilangake ancaman kanggo eksistensi supaya njamin kelanjutan pesta kanggo ngrampas negara.

    Mulane, Serdyukov (saiki karo selir) gratis, lan Kvachkov ana ing pakunjaran.

    Lan owah-owahan tanpa ngganti lapisan ngatur mung bisa samesthine saka ala kanggo Samsaya Awon.
  8. + 13
    31 Agustus 2015 09:06
    Matur nuwun, kanca Ivashov, kanggo sampeyan
    wawancara jujur ​​lan objektif.
    1. dmb
      +4
      31 Agustus 2015 11:50
      "Ya, ora, matur nuwun," wangsulane Comrade Ivashov lan cepet-cepet mlayu supaya dheweke ora ditakoni pitakonan sing ora nyenengake sajrone wawancara iki. Inggih, utamane, dheweke bisa ditakoni kepiye Pemimpin, sing bali lan "nyadari jerone tiba," nanggepi pembubaran kasus kasebut marang terdakwa utama. Aku ora ngelingi apa sing dheweke, minangka patriot gedhe ing Fatherland, nambahake swarane marang massa sing nesu. Salah siji kita kabeh salah patriot, utawa ana sing kudu didandani ing konservatori. Minangka adoh minangka Ivashov, siji kudu nuduhake ketaatan kanggo prinsip kanggo mburi. Utawa meneng wae, yen ora kepenak.
      1. +6
        31 Agustus 2015 12:19
        Inggih, jenderal kanthi wicaksana tetep meneng, sanajan ing antarane garis dheweke munggah kanggo jenenge sing "cerah".
  9. +1
    31 Agustus 2015 11:51
    "Panglima Tertinggi" - Pak Medvedev
    Singkatan menarik lan carane ngerti? lol
    1. 0
      1 September 2015 10:52
      Ya.
      Persis!
  10. + 14
    31 Agustus 2015 12:25
    Dheweke ngangkat dhingklik minangka Menteri Pertahanan PDB ing taun 2007, diangkat maneh Medvedev ing taun 2008 lan diangkat maneh PDB maneh ing taun 2012, iki minangka dalan mulya saka dhingklik ing lapangan menteri. Siji wong mlaku kabeh lan ora worth ngubungake tumindake marang wong liya, sing kabeh liyane, supaya "nyanyi bebarengan lan nari", wong nggawe KOMUNISME ing ekonomi, politik, prosedur pidana bal kanggo bunder sempit wong, lan ora wong sing paling apik, nanging siji bisa ngomong dongeng bab profesionalisme sing. Dadi kita duwe sanksi, ambruk ruble, inflasi, pengangguran, 23 yuta warga ing sangisore garis kemiskinan, lan liya-liyane, STALIN-GDP sajrone periode industrialisasi yaiku 15-30%% saben taun, pitung taun sawisé Perang Patriotik Agung. , PDB sadurunge perang dibalèkaké , lan ing 1947 kertu dibatalake, ana prabédan, banjur sing GREAT, lan sing "ora kene utawa ana."
  11. +7
    31 Agustus 2015 12:32
    Mbalik maneh kanggo mangsa presiden kaping telu, V.V. Putin weruh sing Serdyukov meh ngalahaké tentara, iku ora pertempuran-siap, Komplek militèr-industri ora nampa pesenan kanggo senjata modern lan peralatan, kang tegese iku ngremehake bebarengan karo angkatan bersenjata.


    Iku menarik, nanging apa, sadurunge mangsa presiden katelu, Putin dadi perdana menteri ing rembulan? Utawa isih ana ing Rusia?
    Oh, keraguan gedhe yen Putin ora ngerti kahanan nyata ing tentara minangka perdana menteri.

    Nanging Vladimir Vladimirovich, ketoke, ora mbayangno yen karusakan ageng kuwi bakal rampung kanggo nimbali ing patang taun lan kahanan geopolitik bakal worsen ing kuwi ...

    Maneh, dadi perdana menteri lan ora makili kahanan saiki? wassat

    Kanthi kabeh hormat kanggo Jendral Ivashov ... Utawa wartawan maneh nambah soko dhewe?
    1. + 10
      31 Agustus 2015 12:57
      Kutipan: Alexander1959
      Iku menarik, nanging apa, sadurunge mangsa presiden katelu, Putin dadi perdana menteri ing rembulan? Utawa isih ana ing Rusia?
      Oh, keraguan gedhe yen Putin ora ngerti kahanan nyata ing tentara minangka perdana menteri.

      Lan Gusti Naga kudu ngluwihi curiga. eseman

      Sampeyan kudu ngerti: Ivashov duwe tugas sing angel. Dheweke kudu ngrusak "pembuat furnitur" lan ora ndemek PDB. Dadi Kamerad Kolonel Jenderal metu.
      Dheweke duwe loro metu - yen sampeyan ngakoni yen produsen furnitur tumindak atas jenenge lan atas jenenge perdana menteri, banjur sampeyan bakal kudu nglirwaaken Paint ireng lan tenan katon ing tumindak taburetkin (amarga serangan ing Moscow Region ricochet menyang perdana menteri). Iki Ivashov ora bisa lunga.
      Dadi siji bab tetep: boyar ala swindled pangarep-arep saka panguwasa, nalika dheweke ora kuwasa. Lan raja-panguwasa sing apik ora ana hubungane karo:
      Kajaba iku, Putin, minangka perdana menteri, mung tanggung jawab ora langsung kanggo negara pertahanan.
  12. + 11
    31 Agustus 2015 12:51
    Serdyukov minangka bawahan langsung saka Putin. Dadi ora perlu nyalahake kabeh ing Medvedev lan Co.
    Ora ana sing mangsuli apa-apa. Saben uwong tetep, yen ora ana ing kacang, banjur karo dhewe. Lan ora ana paukuman minangka dalan langsung kanggo luwih ora tanggung jawab lan nistha.
  13. + 11
    31 Agustus 2015 13:08
    Perwira kanca, kapitalisme, nanging! Nggoleki smirk condescending saka Nanolis abang-rambut, Medved lan surprises liyane, sampeyan ngerti carane rumiyin nistha korup wis ngrebut kabeh daya ing negara. Padha mbukak bullying wong. 28 yuta resmi urip ing sangisore garis kemiskinan!
    Mongrel jinis Kasyanov, Curly, Dvorkovich lan kabeh jinis ulat sutra saka kuping matzo udan ngedol kita grosir lan eceran ing ngendi wae lan ing endi wae. Nistha lan desolation!
  14. +4
    31 Agustus 2015 13:12
    Matur nuwun kanggo artikel. Aku bungah yen kita duwe jenderal sing jujur ​​lan wartawan sing jujur ​​ing negara kita.
  15. +8
    31 Agustus 2015 14:05
    Kaya pesen iki. Lan Putin ora ana ing urusane bruwang? Lan dudu perdana menteri?
    Yen sampeyan wis menehi tandha, banjur ngomong sing bener. Sing kabeh elit wis sawing negara kabeh iki taun.
    Aku ora nglawan Putin, nanging dheweke kudu mangsuli. Lan aja nggegirisi nganggo tembung sing pinter kaya bruwang.
    1. +4
      31 Agustus 2015 17:20
      Kutipan saka: jetfors_84
      Yen sampeyan wis menehi tandha, banjur ngomong sing bener. Sing kabeh elit wis sawing negara kabeh iki taun.

      Ivashov ora tau ngalem panguwasa. Sampeyan bisa nemokake ing Internet wawancara dheweke saka taun-taun sing beda-beda, ing ngendi dheweke ngritik lan ngejar panguwasa amarga tumindak pidana kanggo ngrusak negara.
  16. 0
    31 Agustus 2015 14:15
    Dadi pranyata wawancara wis lawas. Maiskoe. Aku ora langsung maca. Apa sing bakal dikandhakake jenderal kanthi menarik saiki dheweke wis dibebasake. Sampeyan kudu nindakake wawancara liyane.
  17. +2
    31 Agustus 2015 14:20
    Matur nuwun kanggo bebener, kanca jenderal! Nganti kapan PEGAWAT bakal ngandhani rakyat kanthi jujur ​​babagan iki? Utawa ngenteni, kaya ing lelucon: nalika dheweke mati, banjur kita bakal ngerti?
  18. 3vs
    +2
    31 Agustus 2015 14:48
    Badge-fly lan boten kanggo nambah!
  19. +4
    31 Agustus 2015 16:37
    Sampeyan maca iki lan sampeyan ora pracaya mripatmu, iku riyaya sak Wewelak, Sodom lan Gomora katon jejere iki, Lawakan resik. Ternyata, ora siji sing jujur? Malah sing paling penting? Dadi ternyata HE miwiti kabeh proses iki supaya bisa bali mengko "kabeh ing putih"? Lan saiki keprihatinan ora babagan kita (wong) sederek, lan ora babagan Motherland, mung medeni yen ana ing panggonan Gaddafi. Lan sapa sing kudu percaya? Sampeyan ora bisa urip tanpa iman, sampeyan kudu tansah duwe iman! Kayane ora ana sing bakal nelukake Rusia, mung bakal ngedol.
    1. gcn
      +2
      31 Agustus 2015 18:05
      Sing katelu bisa uga padha.
    2. 0
      31 Agustus 2015 18:27
      Sampeyan maca iki lan sampeyan ora bisa pracaya mripatmu


      Apa ora pracaya, ana, pers liberal, kabeh ing topik padha, karo tembung padha, karo badhan padha. Asing, mung nyedot, kaya ing printah. Lan banjur "patriot" aneh gabung. Kanggo sapa sing dadi ilat kanggo mbandhingake release saka bibi nyolong karo bali saka Crimea. Mbokmenawa Putin sengaja nindakake operasi "Crimea", supaya mengko bakal ngeculake Vasilyeva kanthi tenang ... kepiye ora bisa setuju? (Politisi Ukraina langsung teka ing pikiran)

      Kanggo pracaya, sayang, iku perlu ing Gusti Allah. Lan ing urip iku perlu kanggo aplikasi hukum kapindho termodinamika, sing entuk manfaat.
  20. +1
    31 Agustus 2015 17:58
    Sing paling menarik yaiku jeneng media ing jaman saiki
  21. +1
    31 Agustus 2015 20:56
    Kepiye carane presiden bisa ngurus rakyat lan negara (pejabat) sing dipasrahake lan peringkate? Lan mrentahake pejabat supaya manawa informasi sing ditampa kasebut nyebabake perasaan: kabeh apik, kabeh apik. Apa sing ditindakake kanthi sukses. Lan apa sing dirasakake rakyat ing wektu sing padha yaiku perkara kaping lima kanggo pejabat lan presiden. Kawicaksanan domestik saka presiden karo tandha -. Rating presiden dikelola dening adm. sumber daya lan zomboyaschikom.
  22. 0
    31 Agustus 2015 21:04
    Serdyukov ala, Evgenia Vasilyeva ...
    Bisa pitakonan?

    Saka ngendi asale wong sing sopan lan tentara sing sejati?

    Apa iki bisa dadi jawaban?

    Ivashov L.G. Iki dudu proses peradilan lan investigasi, nanging kinerja politik lan psikologis ...
  23. +3
    31 Agustus 2015 22:21
    Mbalik maneh kanggo mangsa presiden kaping telu, V.V. Putin weruh sing Serdyukov meh ngalahaké tentara, iku ora pertempuran-siap, Komplek militèr-industri ora nampa pesenan kanggo senjata modern lan peralatan, kang tegese iku ngremehake bebarengan karo angkatan bersenjata.

    Lan dheweke ninggalake Serdyukov minangka Menteri Pertahanan. Kenapa dumadakan? Utawa, minangka perdana menteri, ahli strategi sing apik tenan kita nandhang cretinism lan ora weruh seni taburetkin, banjur dumadakan katon maneh? Iku misale jek kula yen bojoku ora nyetel sungu karo sow Vasilyeva iki, Serdyukov bakal dadi mentri malah saiki.
  24. 0
    31 Agustus 2015 23:03
    Kutipan: Vadim237
    Mungkin Ivashov bakal dadi Menteri Pertahanan sabanjure.

    keprungu
    1. 0
      1 September 2015 21:55
      Dheweke ora bakal. Lan umume, iki dudu masalah menteri individu, nanging kepiye carane tugas Kementerian Pertahanan dirumusake. Banjur wong ditemokake kanggo tugas iki. Serdyukov uga diangkat.
  25. +2
    1 September 2015 00:09
    Ivashov bener. Mung banget alon-alon, dheweke negesake bunder sing tanggung jawab kanggo ngiyanati negara. Aku ora bakal nulis liyane, kabeh iku arang banget unprintable.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"