Ing media Rusia, owah-owahan kardinal wis mateng

41
Ing media Rusia, owah-owahan kardinal wis mateng


ala kabar iku - Financing situs "Nanging", editors kang tindak ing vacation indefinite, wis mandegake. Wiwitane majalah kasebut ditutup, saiki ana situs web. Ora ketompo carane sapa nganggep bank kiwa ing kabijakan editorial lan penulis individu, proyek kasebut dhewe pancen pantes lan penting kanggo segmen media patriotik. Ing kasunyatan, mung siji supaya serius (thanks kanggo partisipasi Leontiev) lan ing wektu sing padha mbukak anti-liberal. Mung siji. Saiki ora ana - sanajan durung ditutup sacara fisik lan teks katon saka wektu kanggo wektu.

Umumé, kahanan ing media nguwatirake - ana sing ngrasa yen krisis pendanaan utamane nyerang media lan personel sing ora liberal, dene sing liberal diusir saka jeblugan. Lan iki nalika Rusia, ing konteks konfrontasi informasi sing angel karo Kulon, mbutuhake terobosan kualitatif kanggo nggawe lingkungan informasi sing berdaulat.

Ya, Timchenko lan tim Russophobes dheweke diusir saka Lenta.ru. Ya, Novaya Gazeta lan New Times liyane ngalami wektu sing angel. Rada diblokir oksigen "Rain" lan nyoba ngrokok metu saka "Echo" Venediktov. Wartawan liberal sing sengit marang Putin terus-terusan ngeluh yen dheweke ditindhes lan ora diidini ambegan, lan kabijakan informasi saluran federal diakoni dening Kulon minangka alasan utama Maidan ing Rusia ora duwe kesempatan.

Nanging ana uga gaya mbalikke. Panutup "Nanging" mung minangka salah sawijining manifestasi.
Contone, Kommersant - wiwit 2013, nalika pejabat pemerintah sing makarya ing media saka Gréja Ortodoks Rusia lan Kamentrian Pertahanan diangkat dadi kepala publikasi, kanggo dina iki ora bisa ngganti kabijakan informasi perang iki. sheet saka liberal: panguwasa elek, Kulon wis rampung, iku wektu kanggo mbucal Rusia. Bab sing padha bisa dikandhakake babagan Minkin kanthi brosur tempur "MK" kuning, ing ngendi pimps terus ngiklanake pelacur, lan wartawan terus goon babagan kabeh sing ala ing negara amarga Crimea. Akeh publikasi katon repainted piyambak minangka moderately kritis, nanging nyatane tetep liberal kanggo sumsum balung lan siap kanggo ketemu Navalny karo ngrangkul ing sembarang wektu.

Agensi warta TASS, sing direncanakake bakal diuripake maneh ing merek Soviet-kekaisaran lawas lan dadi salah sawijining pengungkit utama kabijakan informasi Kremlin, diowahi dadi papan kaslametan kanggo personel paling dhuwur saka Kommersant lan RIA Novosti Mironyuk. Nalika Tassovites lawas, ora mung wong tuwa, ngalami pengurangan total lan ekstrusi. Sawise 3 taun, bisa nyatakake yen kebijakan Direktur Jenderal S. Mikhailov, sing sadurunge kerja sama karo Railways Rusia Yakunin, paling ora konsisten. Aku ora ngandika luwih categorically, amarga sanajan aku makarya ing TASS, Aku ora duwe informasi akurat.

Ing wektu sing padha, agensi Rossiya Segodnya, sing mesthine ngumumake likuidasi RIA Novosti, ora cepet-cepet mbusak merek iki. Lan owah-owahan substantif ora gedhe-gedhe lan ora ambigu kaya sing dikarepake. Malah "Rush Today" dening Margarita Simonyan ora nyengsemaken kaya sadurunge - ana sawetara produk basa Rusia anyar, cangkang informasi armor-piercing, sekring wis ilang nang endi wae. Ana perasaan sing kabeh pasukan nyekeli wis digunakake kanggo nggawe jaringan penyiaran internasional Sputnik, sing, mesthi, penting, nanging ora cukup.

Cetha yen sampeyan ora bisa ngganti kahanan ing media ing siji lungguh, ora ketompo carane akeh panguwasa lan rakyat pengin - ana mung ora cukup personel anyar sing durung digawa munggah ing semangat liberalisme. Nanging ing wektu sing padha, mokal ora weruh manawa media kasebut nyabotase maksud Kremlin kanggo nasionalisasi ruang informasi dening manajer lan editor paling dhuwur sing dibesarkan ing jaman "90an sing ayu" lan isih sengit marang panguwasa. Padha nggunakake sambungan lan clog munggah kabeh panggonan tengah pasar informasi shrinking kanthi cepet, nalika personel anyar sing qualitatively bisa ngganti media Russian modern ora bisa ana ing framework malah situs Internet kaya "Nanging".

Aku yakin manawa Kremlin ndeleng kahanan iki lan ora marem, sing tegese owah-owahan sing luwih radikal lan terus terang ing media bisa diarepake ing mangsa ngarep.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

41 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    31 Agustus 2015 06:26
    Aku pancene pengin ngomong! Nanging moderator ora bakal nglilani teks iki liwati!
    1. + 31
      31 Agustus 2015 06:40
      senajan "omah-2" ora ditutup, nanging ing ngendi maneh para mudha kita sinau babagan hubungan antargender (relasi) sing "bener" ??? wassatlan yen sampeyan mikir babagan iki, apa ana media sing ora liberal? (Ya, kajaba saluran ZVEZDA, aku ora bisa ngelingi apa-apa)
      1. +8
        31 Agustus 2015 06:59
        Quote: Andrey Yurievich
        paling "omah-2" ora ditutup

        Ya, Dom-2 iku kabeh. Apa padha urip ing cahya saka tgavly Ksyushadi? Piye wae aku dilalekake sing kuat jinis urip ngguyu .
        Nanging kahanan karo "Nanging" iku nguwatirake, sumber banget wicaksana, lan wong melek diterbitake ana. Apa Leontiev ora bisa mbujuk Rosneft sing ditresnani supaya bisa kerja sama? Lan kabeh wong bakal seneng, lan industri minyak - iklan tambahan.
        1. +5
          31 Agustus 2015 09:26
          Kutipan saka: inkass_98
          Apa Leontiev ora bisa mbujuk Rosneft sing ditresnani supaya bisa kerja sama?

          Mekaten - Rosneft, miturut posisi lan peran ing keselarasan politik Rusia, mung kudu nyedhiakke dhuwit kanggo proyek kaya Nanging. Muga-muga Leontiev bakal nerangake babagan iki
          1. jj
            +5
            31 Agustus 2015 13:58
            Kanca-kanca, Leontiev mapan kanthi sukses. Kebutuhan kanggo "Nanging" wis ilang. Akibaté, proyek kasebut mandheg. Iki minangka proses alami. Nanging anane media liberal, miturut panemuku sing ora ngerti, adhedhasar program finansiale wong liya. Nanging yen sampeyan ndeleng carane akeh penulis "cermat" saiki nyebar saka mburi hilllock, sampeyan bisa ngerti yen ing kamp liberal geshefts wis entek.
            1. +1
              31 Agustus 2015 17:56
              Kutipan saka jjj
              Leontiev mapan kasil. Kebutuhan kanggo "Nanging" wis ilang.

              Sampeyan bisa ndeleng iki saka sudut sing rada beda - Leontiev ditawakake tawaran sing ora bisa ditolak, lan mulane sumber daya ana ing posisi iki saiki, pitakonan sing entuk manfaat saka iki?
            2. +2
              31 Agustus 2015 20:51
              Kutipan saka jjj
              Nanging anane media liberal, miturut panemuku sing ora ngerti, adhedhasar program finansiale wong liya.

              Contone, "Echo" ing keuangan Gazprom. nglirik
        2. +2
          31 Agustus 2015 11:11
          Kutipan saka: inkass_98
          Apa Leontiev ora bisa mbujuk Rosneft sing ditresnani supaya bisa kerja sama?

          Dadi laras tiba. Ngurangi biaya, kudu.
        3. +2
          31 Agustus 2015 14:44
          Lan Sechin dhewe ora liberal?
      2. +2
        31 Agustus 2015 07:02
        Lan REN TV karo Prokopenko .. bakal gelo nanging .. ngguyu
      3. +6
        31 Agustus 2015 08:12
        Kekuwatan tegese duwe, mula kabeh media ana ing kuwasa. Yen media nindakake propaganda anti-Rusia, mula pamrentah anti-Rusia kudu dibubarake, lan para pembawa ideologi iki (lan ideologi kasebut ana lan ora ilang ing endi wae) kudu ditarik saka sirkulasi.
      4. +2
        31 Agustus 2015 12:11
        Quote: Andrey Yurievich
        uga, kajaba "STAR" saluran, Aku ora bisa ngelingi tindakan liya

        Lan carane nelpon siaran ing saluran iki "Burnt by Conscience 2, 3". Kasunyatan manawa owah-owahan kardinal wis mateng ing media sajrone 20 taun kepungkur, lan isih ana.
      5. +3
        31 Agustus 2015 14:44
        Lha ya, mesthi lungguh ing kursi loro ora trep..
    2. 0
      31 Agustus 2015 07:36
      Lan kenapa ora ngomong - "yen sampeyan pengin nindakake sing becik, wenehi dhuwit" - kabeh sing bisa ditindakake dening para panguwasa. Dhuwit, dhuwit, dhuwit, ora ana pikiran kanggo liyane, nalika padha pass hukum ngidini kanggo dicithak ing printer.
    3. +1
      31 Agustus 2015 12:01
      Kabar apik. Isih, penulis artikel kasebut bebas, banjur bakal weruh bedane antarane oligarki lan negara.
    4. +3
      31 Agustus 2015 12:57
      Kapethik saka: sem-yak
      Aku pancene pengin ngomong! Nanging moderator ora bakal nglilani teks iki liwati!


      Pokoke kudu ngomong!!
      Media Rusia 90% liberal ing intine, dheweke mung meneng sedhela.
      Elinga peran pers nalika kampanye Chechen, nalika padha diwutahake lendhut lan campuran taek ing tentara, prajurit, lan utamané perwira militèr.
      Aku nganggep yen ana darurat, dheweke (media) bakal nuduhake pasuryan sing sejatine kanthi nyengir kewan ...
  2. +8
    31 Agustus 2015 06:35
    Aku yakin manawa Kremlin ndeleng kahanan iki lan ora marem, sing tegese owah-owahan sing luwih radikal lan terus terang ing media bisa diarepake ing mangsa ngarep.
    Pengarang russkiy_malchik

    Siji pengin ngarep-arep "transformasi radikal" kaya ngono, nanging wis ana wektu sing cukup kanggo transformasi kasebut, lan ana sawetara owah-owahan. Sampeyan kudu ngganti angka sing luwih dhuwur tinimbang media lan kabeh pemerintah kanggo boot.
    1. +3
      31 Agustus 2015 08:33
      Quote: populis
      Sampeyan perlu kanggo ngganti tokoh sing luwih dhuwur tinimbang media lan kabeh pamaréntah saliyane

      Pamrentahan kebak liberal. Apa sebabe kudu sedhih? Lan aku ora mikir yen pamrentah ora ana hubungane.
      1. +2
        31 Agustus 2015 10:30
        "Elit" saiki luwih wedi karo miring sayap kiwa ing negara kasebut tinimbang kalah saka wong Kulon. Compradors bakal ngedol kabeh lan kabeh wong, anggere bisnis iku utuh. Mulane, nalika aku ora weruh alternatif, kekacoan padha nunggu kita ing Ukraina.
  3. +5
    31 Agustus 2015 06:41
    Krisis pendanaan utamane nyerang media lan kader-kader sing ora liberal, lan sing liberal diusir saka jeblugan.

    Ora ketompo apa wae wakil saka pers liberal nyoba nuduhake yen dheweke dianiaya, dilarang, lan liya-liyane, saiki dheweke pancen rumangsa gedhe. Ing wektu sing padha, dheweke nindakake propaganda anti-Rusia sing jujur ​​lan, terus terang, dheweke nindakake sabotase ideologis. Lan ing kene sikap struktur negara iki ora jelas. Yen iki minangka kepinginan kanggo nuduhake marang Barat yen kita duwe kebebasan ngomong, banjur kepinginan iki nyimpang menyang negara dhewe. Yen iki ditindakake kanthi sengaja kanggo dhukungan langsung media kasebut, mula iki wis rusak. Dadi saben wong mikir kaya sing dikarepake, lan ing wektu iki negara kalah ing ngarep informasi.
  4. -2
    31 Agustus 2015 06:48
    Ora luwih saka dina iki aku maca carane liberals mourn kanggo Maksimovskaya ing REN TV ... bebener nang endi wae toko (F. Mulder) karo regards kanggo Leontiev, iku cantik panganan munggah "Nanging" Aku ora bakal kaget yen tinimbang Peskov njedhul, nang endi wae ing November .. ( wangyu )
    1. +1
      31 Agustus 2015 07:24
      Aku maca maneh komentar lan aku ora ngerti persis sapa sing minus liberal utawa patriot .. wassat
      1. +2
        31 Agustus 2015 11:15
        Kapethik saka: afdjhbn67
        lan ora ngerti tenan

        Duc lan minus, sampeyan ndeleng, uga ora ngerti
        Kapethik saka: afdjhbn67
        babagan Leontiev, dheweke cukup kesel karo "Nanging"
  5. +5
    31 Agustus 2015 06:58
    "Kabijakan informasi saluran federal diakoni dening Kulon minangka alasan utama kenapa Maidan ing Rusia ora sukses"
    Minangka Barat ora pengin ngakoni manawa iki ora utamane babagan kabijakan informasi, nanging babagan kekejeman sing ditindakake dening Kulon ing saindenging jagad, akibat sing nggegirisi saka kabijakan intervensi, lan ora ketompo carane sampeyan sijine ing media. gambar dadi ketok tho.
    Kulon wis mandhek dadi lambang urip beradab, lan iku tega sing ora ngerti iki.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. +1
    31 Agustus 2015 07:35
    "Nanging degradasi dheweke minangka pangiriman kanggo wong-wong sing dudu zombi. Supaya dheweke ora santai"

    Rum 11:11
  8. + 10
    31 Agustus 2015 08:29
    Ing media Rusia, owah-owahan kardinal pancen wis telat.
    Wong ora naga karo akeh kepala, saben wong duwe siji sirah, lan ing sirah iki informasi kudu pas cetha, cetha lan logis.
    Ing jaman Soviet, mung radio lan mung siji program sing kasedhiya ing pirang-pirang wilayah. Dadi program iki nyumbang kanggo pembentukan pribadine sing bener. Ana kabeh - klasik, musik modern, lagu rakyat, modern, pagelaran, program anak.
    Secara pribadi, aku ngucapke matur nuwun marang radio kasebut - thanks kanggo, aku ora mung ngerti yen wong kudu pinter, kuwat, jujur, aku ngerti lan seneng lagu-lagu ing wektu kasebut lan rakyat, musik klasik, karya penulis. Radio iki mbukak donya ageng - asmara para penakluk Siberia lan pait saka mundhut, asmara segara, renda musik Chopin lan sonata Beethoven, pesona musik Brahms. Kabeh jagad sing amba lan apik iki dibukak dening program kasebut, jagad sing pengin urip, sing kudu dideleng lan dingerteni, lan sing paling penting, ora ana goroh, nanging meneng, nanging ora ngapusi.
    Saiki informasi media minangka isi tong sampah: kethokan, pecahan, potongan sing enak lan bau, lan wong modern, kalebu TV, dicemplungake ing ember iki.
    Program "Nanging" iku tega, marga saka iku bisa kanggo nguripake TV.
    Negara umume ora gelem ngatur informasi ing negara kasebut, lan iki ala banget. Saindhenging negara, paling ora ana siji saluran televisi lan radio sing nyedhiyakake informasi sing bener kanggo populasi.
    Setaun kepungkur, aku ngadhepi kasunyatan manawa ing kutha kita sampeyan bisa krungu mung siji radio "Echo of Moscow" lan sudut pandange, sing diarani pedunung teroris Donbass, sing aku ora bisa ngrungokake, amarga. dheweke ngerti apa wong Bandera lan apa wong Donbass bisa nyana saka panguwasa, kang henchman fasis punika model lan pahlawan. Sport-FM, saluran apik, nanging ora kanggo kula.
    Negara wajib golek dana kanggo pangopènan paling ora siji saluran, ing ngendi bakal ana informasi sing bisa dipercaya, program pendidikan sing berkualitas, film kanthi nilai seni, umume, ora mung ahli menehi saran saluran iki, nanging uga psikolog, supaya bakal ana supaya ing sirah wong, lan ora salinan sampah bisa, paling sing pengin nampa informasi kualitas padha bisa njaluk iku.
    Lan dina iki mung ana siji saluran radio informasi kualitas - Echo saka Moscow, padha tenan ngirimaken informasi kualitas dhuwur, iku nyenengake kanggo ngrungokake, mung pitakonan apa padha ngomong.
  9. +3
    31 Agustus 2015 08:32
    "" Wartawan liberal sing sengit marang Putin terus-terusan sambat yen dheweke diperes lan ora ngidini dheweke ambegan""
    Ora ana liya kanggo nulis.
  10. +2
    31 Agustus 2015 08:40
    Pemilih butuh roti lan sirkus, mula House 2 lan klub permen karet liyane ora bakal ditutup, lan pamrentah ora butuh wong sing mikir.
  11. +4
    31 Agustus 2015 08:51
    Panguwasa wis siyap kanggo muter hard ing kabeh sing ora marem, sing, sawise ambruk financial lan ekonomi, bakal katon ing jumlah gedhe.

    Kabeh omongan babagan sawetara media patriotik sing bakal digawe lan pasuryan anyar ing TV kabeh kanggo umum. Penjaga informasi ing persimpangan ora owah.

    Kene lan babagan Donbass padha sepi sepi, kabeh iki malah talkers kosong kanggo Novorossia ilang nang endi wae.

    Iku mbebayani kanggo tetep meneng lan kanthi tegas ngobahake alis, utamane ing ngarepe tsunami sing bakal teka - iki minangka merek dagang saka panguwasa Rusia.

    Echo of Moscow bakal ngandhani babagan liyane.
  12. 0
    31 Agustus 2015 09:03
    Ora ana media sing bakal narik Kulon metu saka sumur ... sing bakal ditemokake, amarga Amerika.
  13. +1
    31 Agustus 2015 10:41
    Iki kabeh salah, media liberal ora kena dicekik, nanging kudu ditekan sethithik supaya ora ngubur awake dhewe. Yen sampeyan miwiti "udan" lan liya-liyane kaya mblokir oksigen, iki bisa nggugah kapentingan wong murni saka kepinginan kanggo sing dilarang, miturut prinsip "dilarang - tegese padha ngandhani bebener."
    Lan umume, kita duwe demokrasi lan kebebasan ngomong. Dadi perlu, miturut Konstitusi, kanggo ngembangake cabang media patriotik, lan saliyane iku, uga netral, tanpa bias sing jelas marang oposisi utawa panguwasa.
    Banjur yapping kabeh ghouls liberal iki mung ora bakal krungu
  14. +8
    31 Agustus 2015 10:50
    Ora ketompo carane wong nambani ngiwa(?!) owah-owahan ing kabijakan editorial lan kanggo penulis individu, proyek kasebut dhewe pancen pantes lan penting kanggo patriotik (?!) segmen media. Ing kasunyatan, mung kuwi serius (?!) (matur nuwun kanggo partisipasi Leontiev (?!)) lan terus terang anti liberal (?!).
    Program analitik?! Nanging... opo


    Mikhail Vladimirovich Leontiev lair tanggal 12 Oktober 1958 ing Moskow ing kulawarga Rusia-Yahudi. Rama - desainer pesawat Vladimir Yakovlevich Leontiev, ibu - guru statistik ing Institut Ekonomi Nasional Moskow. Plekhanova, co-penulis buku teks "Statistik Perdagangan" Mira Moiseevna Leontieva.

    Ing taun 1987, Leontiev wiwit nulis artikel analitis babagan topik sosiologis. Ing taun 1989, ing undhangan saka kanca teka ing Experimental Creative Center, dipimpin déning Sergei Kurginyan, sing melu ing ilmu politik.

    Ing taun 1993 piyambakipun dados wakil pisanan editor-in-chief mingguan "Business MN". Ing taun sing padha, dheweke ngedegake koran Segodnya, sing dibiayai dening Leonid Nevzlin, Vladimir Gusinsky lan Alexander Smolensky..

    Ing taun 1997, Leontiev dadi pangadeg majalah Delo, sing dibiayai dening Mikhail Khodorkovsky., nanging ora diterbitake.

    Ing taun 2000, nalika pemilihan presiden, dheweke ngumumake dhukungan kanggo tumindak kepala negara Vladimir Putin. Ing taun 2001, dheweke dadi anggota dewan politik gerakan sosial-politik "Eurasia" sing dipimpin dening Alexander Dugin. Ing taun 2002 piyambakipun dados anggota Partai United Russia.

    Ing tembung dhewe, dheweke "dissident". Nelpon piyambak konservatif sayap tengen.

    Ing wiwitan karir publicistic lan jurnalistik ngetutake pandangan liberal radikal, utamane ing bidang ekonomi, sing wis ditemtokake oposisi marang komunis ing pemilu 1996 lan pamaréntahan sing dipimpin déning E. M. Primakov pungkasan taun 1990-an

    Dikritik ideologi kiwa: "Upaya pathetic kanggo mbangun komunisme saka kothak wedhi iku njijiki. Lan akibat ekonomi sing global. Ora ana sing percaya apa-apa maneh. Umumé, ora ana siji lan ora ana apa-apa. Cetha yen reformasi pasar ing Rusia wis gagal. Pasar ora cocok kanggo Rusia. Rusia iku negara sengsara, elek, kapisah saka kabeh populasi Homo sapiens, kang mung bisa ana ing sawetara jinis pikun, isolationist - kudu ing zoo - kahanan.. Kabeh kompromi sing ora ana gunane lan edan iki, kabeh sumbangan iki kanggo sosialisme lan populisme, larang banget kanggo ekonomi sing lara - kabeh iki kudu dibuwang. Cara metu ing pembangunan liberal normal» (wiki)
    1. +4
      31 Agustus 2015 14:04
      ing-ing, digunakake padha ketemu patriot
    2. +1
      31 Agustus 2015 19:05
      Aku katon ing pasuryan iki, ketoke sing Shenderovich! Lan iku "Mira Moiseevich" lan kabeh tiba ing panggonan!
  15. +4
    31 Agustus 2015 13:41
    Apa pop, kuwi rawuh. Aku ora ngomong babagan negara, nanging aku ngomong babagan kekuwatan ...
  16. +1
    31 Agustus 2015 14:42
    Yen liberal nyatane dadi kekuwatan, mula media nasional apa sing bisa kita ngarepake. Kaping pisanan, perlu kanggo ngurutake, lan pungkasane, karo wong-wong liberal sing mrentah negara.
  17. +1
    31 Agustus 2015 15:21
    Ya ... Kita isih duwe akeh banget publikasi liberal-Amero-oriented, bahan bakar saka luar negeri! Lan panguwasa kita, misale jek, supaya perkara iki ditindakake, lan dheweke bakal ngerti, kaya biasane, mung nalika pitik jago! Lan, kaya biasane, banjur bakal kasep ... Vovan! Dimon! Wis, aja turu! Menehi jackals iki doyo lan doyo! Sampeyan daya! Sampeyan bisa! Aja ngenteni nganti wayahe pungkasan, nalika wong-wong mau bakal ngremukake makhluk kasebut !!! Tumindak akhire!!! Lan kita bakal tansah ndhukung sampeyan! prajurit
  18. +1
    31 Agustus 2015 17:11
    Jurnalisme minangka PASAR, luwih venal tinimbang "profesi pisanan". Inggih, iki ora bakal entuk, sing bakal. We duwe liwat ana ing "beton" uga bocah-bocah wadon asring ngganti gumantung ing "gendheng". Sapa sing nggatekake wong-wong mau? FUNGSI bakal ditindakake dening sing mbayar. Yen ora, dheweke bakal ngganti wong liya. Hukum pasar! Iku lumrah ... Wirang kanggo wong wadon tuwa abu-abu ing sirkulasi, nalika sing enom, dolanan padha rame. Wong enom luwih menarik!
  19. 0
    31 Agustus 2015 17:48
    "Nanging" iku wektu kanggo ngganti showmen utama, miwiti karo Channel 1 ...
  20. +1
    31 Agustus 2015 18:09
    Ora preduli apa sing dideleng Kremlin, ora ana sing bakal ngganti apa-apa! Aku ngadili iki kanthi warta kahanan. Inggih, contone, bab kahanan karo Vasilyeva padha. Apa, Kremlin ora ngerti babagan iki? Dheweke ngerti banget, nanging dheweke meneng! Senajan kabeh negara ngadeg ing kupinge.
    Semono uga kahanan ing Buryatia. Geni gedhe ora bisa mandheg. Wong biasa karo Kementrian Darurat wis kesel dhewe, lan pejabat wilayah wis liburan. Dheweke pengin ngidoni wong-wong mau, sanajan entuk gaji saka kanthong wong sing padha.
    Padha ing Ussuriysk. Kutha iki banjir, ora ana peringatan. Ora ana keputusan operasional. Dheweke mateni kewan ing kebon binatang. Wong ngadeg ing banyu nganti pirang-pirang jam tanpa njaluk bantuan. Ing ngendi kabeh birokrasi iki, sing ing wektu iki wajib bebarengan karo rakyat lan mbantu ing kabeh cara. Malah transportasi karo crane ora diwenehake kanggo njupuk kandhang karo kewan menyang panggonan sing garing.
    Switchman, mesthi, bakal ketemu lan malah dikunjara. Lan mesthi, bakal dadi direktur kebun binatang, sing ora duwe mobil, apamaneh crane.
    Sing padha bakal kelakon karo media! Sing dibiayai saka mburi Buhr bakal tetep lan nerusake kegiatan subversif. Lan kabeh liyane bakal sepi bend.
    Lan aku malah ora mikir yen pejabat langsung sabotase kabeh. Aku yakin iki kabeh babagan kesed lan ora profesional. Indifferent kanggo kabeh sing liwat watara wong. Dheweke ngerti manawa apa wae sing kedadeyan, dheweke bakal nyingkirake pakunjaran (kaya Vasiliev) lan golek posisi!
  21. +1
    31 Agustus 2015 20:37
    Kutipan saka Pakdhe Joe
    Ing wiwitan karir jurnalistik lan jurnalistik, dheweke netepi pandangan liberal radikal, utamane ing bidang ekonomi,

    Sapa sing ora owah, dheweke ora urip.
    Pandangan lan pidato saiki saka "Nanging boss" iku anti-liberal lan patriotik.
  22. +1
    31 Agustus 2015 20:54
    Agensi warta TASS, sing direncanakake bakal diuripake maneh miturut merek Soviet-kekaisaran lawas lan dadi salah sawijining pengungkit utama kebijakan informasi Kremlin,

    Napa Kremlin Soviet utawa kekaisaran dumadakan ngrasakake TASS diuripake ing merek lawas?
    Aku yakin Kremlin ndeleng kahanan iki lan ora seneng,
    Dadi bakal luwih akeh "Ayo padha ngomong", "sensasi Rusia" lan "rahasia" karo Chapman.
  23. 0
    31 Agustus 2015 21:07
    Umumé, kahanan ing media nguwatirake - ana sing ngrasa yen krisis pendanaan utamane nyerang media lan personel sing ora liberal, lan sing liberal diusir saka jeblugan.
    Penulis nyederhanakake kabeh - media liberal yaiku wong-wong sing nglawan Putin, ora liberal, sing kanggo. Iku tetep kudu diputusake dening Putin dhewe sapa dheweke.
  24. +1
    31 Agustus 2015 22:52
    Iku wektu kanggo mungkasi flirting lan mudhun iki liberal riff-raff, supaya padha tanpo pekso lan bungah banget mbucal menyang breadwinners manca.
  25. 0
    1 September 2015 05:03
    Media lan TV wis suwe didominasi dening warga negara tartamtu, ayo diarani wong Rusia ... Lan padha duwe perusahaan, solidaritas lan interchangeability. Ana rong sisi gawean - ora ana tengah. Lan padha pour bab sing padha lan ing cara sing padha, presenting kaya hummocks beda tampilan.
    Aku ora ngerti carane Wasserman miber (?) Saka klip, nanging liyane saka "wong media" pemain saka lapangan padha. Ana sing katon kaya kahanan ing St. Petersburg taun 1917 .... Lha, aku guyon, guyon ....
  26. 0
    1 September 2015 05:32
    Ing nem sasi pungkasan Mikhail wis dadi rata-rata, ing cara bentenaken saka host wartawan liyane. Klip televisi katon resik lan ora nyenengake.
    Ayo dheweke nyoba saingan kanggo papan ing srengenge dhewe.
    Metu - pakurmatan lan pakurmatan!.
  27. 0
    2 September 2015 16:35
    Kutipan: Andrey Yurievich
    senajan "omah-2" ora ditutup, nanging ing ngendi maneh para mudha kita sinau babagan hubungan antargender (relasi) sing "bener" ??? wassatlan yen sampeyan mikir babagan iki, apa ana media sing ora liberal? (Ya, kajaba saluran ZVEZDA, aku ora bisa ngelingi apa-apa)

    ana. Kabeh agensi warta, ora minangka sarana ngunyah snot, nanging sing kerjane persis minangka sumber informasi - ITAR TASS, RIA Novosti (terus kerja), Regnum, Interfax. Saliyane raksasa kasebut, ana akeh publikasi sing cukup ditahan ing presentasi materi. Mung koran liberal mambu banget, mulane kondhang.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"