Poroshenko: keputusan final babagan desentralisasi bakal gumantung ing kahanan ing Donbass lan tumindak luwih saka Federasi Rusia

33
Ing pidato televisi wingi, Petro Poroshenko ngendika yen voting pungkasan kanggo ngowahi Konstitusi babagan desentralisasi kekuwatan bakal gumantung marang perkembangan acara ing Ukraina wétan, laporan. Interfax-AVN.

Poroshenko: keputusan final babagan desentralisasi bakal gumantung ing kahanan ing Donbass lan tumindak luwih saka Federasi Rusia


"Swara dina iki ora final, nanging bakal menehi diplomasi Ukrainia lapangan ageng kanggo maneuver. Lan kaputusan pungkasan ing pungkasan taun, nalika telung atus votes bakal dibutuhake, aku njamin sampeyan, sadulur sing dikasihi, bakal gumantung carane kahanan ing Donbass berkembang ing sawetara sasi iki, lan carane akeh Rusia bakal tundhuk karo perjanjian Minsk. ,”
presiden Ukrainia ngandika ing udhara.

Ing wektu sing padha, Poroshenko nandheske yen "konsep amandemen Konstitusi sing diadopsi ing wacan pisanan ana dening Verkhovna Rada ora nyedhiyakake status khusus kanggo Donbass."

"Iki, ing mratelakake panemume, mung klise sing wis dadi teknologi pra-pemilihan kanggo pasukan politik tartamtu, unsur PR ireng marang owah-owahan ing Konstitusi, marang presiden," ngandika.

"Apa maneh, kita ngilangi Artikel 92 saka Konstitusi saiki, sing nyedhiyakake kemungkinan teoritis nyatakake status khusus kanggo kutha-kutha individu. Supaya ora ana pitunjuk hukum kanggo "parade kedaulatan".
  • 112.ua
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    1 September 2015
    "Ora bakal ana Pawai Kedaulatan!"...??
    1. +5
      1 September 2015
      Aku kepengin weruh yen ana sing ngrungokake dheweke? Aku mung ora ngerti carane sampeyan bisa ngrungokake nangis saka madhouse.
      1. +5
        1 September 2015
        lan tumindak luwih saka Federasi Rusia
        ember dhewe ngakoni yen dheweke ora bisa mutusake apa-apa ... dheweke nunggu tumindak ...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +4
        1 September 2015
        Sawetara wong sing kasengsem karo pendapat Piglet. Wis ngandika: ora bakal ana Minsk-3. Iki wektu kanggo Okraintsy metu saka binge lan miwiti mikir. Utawa mung bisa ing cuaca adhem?
        1. 0
          1 September 2015
          Uterus sing bener eseman
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      1 September 2015
      sentralisasi bebarengan parashne-evrei saka ndhuwur, Slavs saka ngisor; desentralisasi bebarengan parashne-Slavs saka ngisor, Yahudi saka ndhuwur. Sapa sing arep diapusi?
    4. +1
      1 September 2015
      Kaputusan pungkasan bakal gumantung ing Komite Daerah Washington, lan ora ing coklat, supaya dheweke ora pura-pura ana ing kono.
    5. +3
      1 September 2015
      Kutipan: PQ-18
      Voting dina iki ora final, nanging bakal menehi diplomasi Ukrainia lapangan ageng kanggo maneuver.

      Yaiku, kaya aku ngapusi, aku bakal ngapusi.
      1. 0
        1 September 2015
        Aku bakal ngomong - kanggo maneuver opsi kanggo ngapusi lol
    6. +1
      1 September 2015
      Wong aneh ngomong paling recourse Pengalaman donya kanggo wong-wong mau, Ukram gedhe, aside. Swiss, umume, minangka konfederasi kanton independen kanthi 4 basa resmi lan urip kanthi apik. Ana mung siji trifle ... uga, ora ana banderlogs ana! ngguyu
      1. 0
        1 September 2015
        Kutipan saka: marlin1203
        Ana mung siji trifle ... uga, ora ana banderlogs ana!

        Yen ana, ora ana Swiss ... ya
    7. 0
      1 September 2015
      Iku bakal, bakal, ing Maidan ing Kiev! Iku bakal babras babi lan terwelu, iku bakal babras banget yen padha ora mlayu ing arah tengen ... Imam wis geni, kanggo wiwitan. , perhatian, maret!!! hi
  2. +8
    1 September 2015
    ana rong pilihan, perang utawa perang, iku kabeh rencana Kyiv.
  3. +4
    1 September 2015
    Aha! Kenging punapa piyambakipun boten sowan ing Rada ngaturaken "klise" menika?
    Lan bakal ana wengi Bartholomew liyane ing Kyiv, lan dudu "lapangan gedhe kanggo diplomasi Ukrainia"
  4. +1
    1 September 2015
    carane Rusia bakal ngleksanakake perjanjian Minsk

    Sing daksinaoni kanthi apik saka para pamilik yaiku terus-terusan nyeret Rusia menyang jamban lan ngapusi tanpa rasa nurani.
    1. +1
      1 September 2015
      Kutipan: rotmistr60

      Sing daksinaoni kanthi apik saka para pamilik yaiku terus-terusan nyeret Rusia menyang jamban lan ngapusi tanpa rasa nurani.

      Ngapusi tanpa ati nurani lan nyeret Rusia menyang jamb sampeyan minangka sifat nasional saka Svidomo Ukrainia. Kosok baline, sing duwe manca iki bisa sinau saka mongrels.
  5. +1
    1 September 2015
    "Apa maneh, kita ngilangi Artikel 92 saka Konstitusi saiki, sing nyedhiyakake kemungkinan teoritis nyatakake status khusus kanggo kutha-kutha individu. Supaya ora ana pitunjuk hukum kanggo "parade kedaulatan". Lan apa jenis hukum padha njupuk ana, Aku ing stupor. Mungkin padha njupuk soko Cairan ing dodo.
    1. 0
      1 September 2015
      Ya, cairan! Saka tembung w lan d.
    2. Komentar wis dibusak.
  6. +2
    1 September 2015
    Dhuwur sinisisme! "Iku bakal gumantung carane Rusia bakal ngleksanakake perjanjian Minsk," ujare presiden Ukrainia ing udara.
    Ing wektu sing padha, Poroshenko nandheske yen "konsep amandemen Konstitusi sing diadopsi ing wacan pisanan ana dening Verkhovna Rada ora nyedhiyakake status khusus kanggo Donbass." Apa persis sing diwenehake dening perjanjian Minsk.
    Dadi sing ora tundhuk karo Minsk-2? Ketoke Merkel lan Hollande! Lan khokhlopiteki njaga hukum lan ketertiban lan katentreman!
  7. +1
    1 September 2015
    Petro Poroshenko ngendika yen voting pungkasan kanggo ngowahi Konstitusi babagan desentralisasi kekuwatan bakal gumantung marang perkembangan ing Ukraina wétan.
    Apa banjur bisa ngandika bab ati-ati, ketat (etc. blah blah blah) Kiev kang persetujuan Minsk-2 lan resolusi PBB cocog. Ana (Minsk lan résolusi) katon dadi cara liya: supaya samubarang dadi normal ing sisih wétan, owah-owahan sing cocog kanggo konstitusi perlu.
    Nanging, iki Poroshenko - dheweke duwe dina Jumuah sing kapisah kanggo saben dina!
  8. +1
    1 September 2015
    Yen artikel bisa dibusak saka Konstitusi, banjur loro utawa telu liyane bisa kalebu. Dolanan karo hukum dudu dolanan komposisi permen ing pabrik bawahan.
  9. 0
    1 September 2015
    Luwih becik ngomong apa sing diombe lan ngrokok ...
  10. +1
    1 September 2015
    Dheweke nyeret ing Donbass lan Rusia, lan dheweke dhewe ana ing sisih pinggir kabeh nganggo warna putih. Kabeh wong duwe utang marang dheweke. Ora ana tembung maneh, mung ekspresi sing isih ana. Lan, sing khas, kabeh minangka siji - saru!
  11. +1
    1 September 2015
    saiki, apa sing kewajiban saka Federasi Rusia ing Minsk 2? bajingan iki terus muddying banyu!
  12. +1
    1 September 2015
    Kita bakal tumindak kaya sadurunge, Petya, aja ngarep-arep liyane.
  13. +1
    1 September 2015
    "Swara dina iki ora final, nanging bakal menehi diplomasi Ukrainia lapangan ageng kanggo maneuver. Lan kaputusan pungkasan ing pungkasan taun, nalika telung atus votes bakal dibutuhake, aku njamin sampeyan, sadulur sing dikasihi, bakal gumantung carane kahanan ing Donbass berkembang ing sawetara sasi iki, lan carane akeh Rusia bakal tundhuk karo perjanjian Minsk. ,”
    Kandha kanthi apik, presiden negara kasebut kanthi kuat kanthi rai serius. Nanging kabeh bakal kaya sing diomongake ing AS. Kaya sing dikandhakake, mesthine, para antek ora duwe hak nggawe keputusan dhewe. hi
  14. +1
    1 September 2015
    Draf amandemen kanggo Konstitusi sing diadopsi ing wacan pisanan ana dening Verkhovna Rada ora nyedhiyakake status khusus kanggo Donbass


    Kaya analis wanked, ora desentralisasi nyata. Siji puff. Ing wektu sing padha, amarga wedi desentralisasi nyata, sawetara ragulas saka macem-macem geng wingi njeblug, saiki sows padha sungkawa, godfathers padha netepake saben liyane kanggo bisnis iki. Lan iki sawise pecutan Celeng dening wanita Angela lan birokrat Prancis amarga ora netepi "Minsk". Apa sing bakal ditindakake sabanjure?
  15. +1
    1 September 2015
    Kepiye dheweke meh padha karo Yeltsin?! Apa ora ana wong kaya Putin sing ngetutake dheweke?
    1. +1
      1 September 2015
      Kutipan: Will
      Kepiye dheweke meh padha karo Yeltsin?! Apa ora ana wong kaya Putin sing ngetutake dheweke?

      tatanan sosial wis dawa wis disiapake, nanging mafia saka oligarki durung ngidini wong acak kanggo slip menyang daya. Mung amarga Putin. contone wong merdika kuwi ora seneng.
      Dheweke mung bisa diapusi utawa mbengkongaken, nanging angel ngapusi wong sing ngapusi, lan ora ana sing pengin mbengkongake.
  16. 0
    1 September 2015
    desentralisasi kekuwatan bakal gumantung marang perkembangan ing Ukraina wétan

    Ya, banjur desentralisasi bakal ditindakake tanpa Potroshenko.
  17. +1
    1 September 2015
    ..... lan sepira Rusia bakal tundhuk karo perjanjian Minsk ",

    Ajaib, sial, sampeyan p.r.i.d.u.r.o.k, maca perjanjian Minsk dhewe, apa sing kudu ditindakake Rusia ing kana?
  18. +1
    1 September 2015
    Apa wong bodho iki ngelingi apa sing ditandatangani ing Minsk? Ing endi Rusia disebutake THERE?
  19. 0
    1 September 2015
    Kutipan saka Poroshenko: "Lan keputusan pungkasan ing pungkasan taun ... bakal gumantung ... carane Rusia bakal tundhuk karo perjanjian Minsk. " , yen perjanjian kasebut ora netepake syarat kanggo Rusia. Ing nalisir, Ukraina lan DPR lan LPR sing diumumake minangka eksekutor saka persetujuan kasebut.Kaku keras Pornoshenko lan "mitra" Kulon babagan kewajiban Rusia kanggo mateni konflik ing Ukraina tansah nuwuhake keraguan babagan kelangsungan hidup (Parashenka lan K). nonton lan ngrungokake politikus dubious saka Ukraina lan pelanggan Western sing, sing tansah nindakake, kanggo sijine iku mildly, absurdity, nanging omong kosong ora sopan lan kawulo Apa demokrasi, apa nilai Western, apa expression free mratelakake panemume? Iki kabeh marang latar mburi pembantaian teritorial wong Ukraina sing manggon ing Donbas Ukraina!Amerika Serikat, contone, ora bisa ngrungokake bebener babagan awake dhewe. Aku ngritik kebijakan Barat ing Facebook. kalebu USA. Dadi, tanggal 31.08.2015 Agustus XNUMX, akunku diblokir, mbutuhake aku menehi sawetara jinis identifikasi "kanggo nganyari maneh". Lan dheweke isih ngomong babagan kebebasan ngomong! Apa wae bisa dicithak nglawan Rusia. nanging marang Western "mitra", sampeyan ora bisa! Iku Amérika free-mikir!
  20. 0
    1 September 2015
    Kapan rai babi mau ilang saka kabar...
  21. 0
    2 September 2015
    Punika blunder utama diplomasi kita: "..lan kanggo ombone Rusia bakal ngleksanakake perjanjian Minsk."
    Dadi Poroshenko nyatakake yen ana gunane kanggo dheweke. Sampeyan kudu rampung bodho ora njupuk kauntungan saka kasunyatan sing persetujuan wis ditandatangani dening Rusia.
    Nanging Perjanjian Minsk ngatur hubungan antarane Ukraina lan LPR (DPR). Iku mung tandha tangane lan kudune ana. Lan negara penjamin bisa mlebu Pranyatan Dhukungan kanggo Persetujuan iki. Nanging mung. Anane Pranyatan kasebut bakal nuduhake patronase marang Persetujuan kasebut. Ora maneh.
    Teken ing Agreement, ngendi paling cendhak, nanging dieja mekanisme kanggo nindakake sawetara tumindak, ndadekake ALL signatories tanggung jawab kanggo implementasine.
    Dadi, kita duwe kesadaran sing jelas babagan bebener: "Apa sing kita geluti, kita nemoni perkara kasebut." Lan ngomong, kanggo gawe uwong yakin apa temenan - iku kabeh ing sih saka wong miskin (ie Ukraina).
    Sepira bising... Akibaté, ana zilch lan akèh masalah. Kanggo Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"