Petisi wis dikirim ing situs web Parlemen Inggris sing njaluk penahanan perdana menteri Israel.

34
Petisi wis dikirim ing situs web Parlemen Inggris sing njaluk penahanan Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu. Penulis petisi kasebut, Damien Moran, percaya yen Netanyahu kudu dicopot saka kantor lan dilebokake ing bar "kanggo kejahatan marang Palestina lan ngeculake kampanye militer ing Jalur Gaza" musim panas pungkasan.

Petisi wis dikirim ing situs web Parlemen Inggris sing njaluk penahanan perdana menteri Israel.


Miturut hukum Inggris, yen petisi entuk 100 suara, parlemen negara kasebut mung kudu nimbang. Ing wektu sing padha, anggota parlemen ujar manawa petisi kasebut dianggep nalika rapat, mung bakal mbuwang wektu. Parlemen Inggris nambahake yen hubungan antarane Inggris lan Israel "dina iki kuwat banget." Iki dilaporake Tekan TV.

Saiki, petisi kanggo penahanan Benjamin Netanyahu wis entuk luwih saka 90,5 ewu suara. lan komentar ing situs. Tekan TV katon banget "belligerant" ing hubungan karo perdana menteri Israel. Punika salah satunggalipun:

Donna Free
Yen aku bisa mlebu petisi kasebut, mesthine aku bakal ndhukung. Netanyahu minangka penjahat perang, nanging bisa dingerteni manawa pamrentah Inggris ora bakal nindakake apa-apa kanggo nyekel wong sing jahat iki.


Loro-lorone petisi lan komentar kasebut katon naif lan mung nggawe ilusi demokrasi lan kemungkinan pengaruh warga ing urip politik ing negara tartamtu. Ana akeh petisi kaya iki ing jaringan, nanging paling asring ora maju luwih saka diskusi ing jaringan kasebut.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    2 September 2015
    Luwih becik nangkep Poroshenko, akeh getih ing dheweke ((
    1. +2
      2 September 2015
      Poroshenko bakal ngeculake hooves saka alkoholisme nglirik
      1. +4
        2 September 2015
        Kutipan: Mikhail177
        Luwih becik nangkep Poroshenko, akeh getih ing dheweke ((

        Kutipan saka: pvv113
        Poroshenko bakal ngeculake hooves saka alkoholisme nglirik

        Ora adil yen dheweke mati ing amben. Ing merit, dheweke diwenehi paling ora jerat, lan malah luwih apik.
    2. +9
      2 September 2015
      Mikhail177
      Luwih becik nangkep Poroshenko, akeh getih ing dheweke ((

      Kanggo Libya, Yugoslavia, Timur Tengah, Ukraina, Lor. Afrika, lsp. DIBUTUHKAN, paling ora, SEPARUH PREMIER LAN PRESIDEN NEGARA EROPA LAN UTARA. AMERIKA NANGKAP LAN NANGGUNG LANGSUNG ING GILYAK ... diwiwiti kanthi pamenang Nobel perselisihan "samak" ... perang lan masalah ing saindenging jagad!
    3. +2
      2 September 2015
      Vatnik, Vatnik ngendi sampeyan??? Apa sampeyan wis mlebu?
      Oh ya, aku iki ngomong apa, sampeyan sing nggawe.
      1. +1
        2 September 2015
        ojo isin...
      2. +1
        2 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        Apa sampeyan wis mlebu?

        Aku wis mlebu kanggo dheweke. eseman Ora cukup pitung ewu, karo kopecks, teken.
        Teks lengkape yaiku:
        Benjamin Netanyahu bakal nganakake rembugan ing London September iki. Miturut hukum internasional, dheweke kudu ditangkep amarga kejahatan perang nalika tekan ing Inggris amarga mateni luwih saka 2000 warga sipil ing 2014.

        Tanggapan pamaréntah Inggris:
        Ing hukum Inggris lan internasional, nalika ngunjungi kepala pamaréntahan manca, kayata Perdana Menteri Netanyahu, kebal saka penuntutan lan ora bisa ditangkep utawa ditahan.
      3. +2
        2 September 2015
        Kutipan: Alexander Romanov
        Vatnik, Vatnik ngendi sampeyan??? Apa sampeyan wis mlebu?
        Oh ya, aku iki ngomong apa, sampeyan sing nggawe.


        Aku kepingin weruh kenapa artikel babagan "topik Israel" asring ora ditandatangani dening penulis ...
        Wedi tanggung jawab kanggo "isi" liyane? Nyuwun
    4. +1
      2 September 2015
      Ya, ketemu kambing hitam. Ing kene perlu kanggo nyekel kabeh pamrentah Amerika, kalebu presiden saiki lan mantan.
      1. +3
        2 September 2015
        Saxon sing ora sopan wis dadi luwih wani (sanajan wong Arab lan Negro milih)))))) Toleransi ing tumindak! Aku iki mung wiwitan.... keprungu Merdika kanggo Palestina! Urip Hesbollah! wassat
        1. +4
          2 September 2015
          Quote: MIKHAN
          Urip Hesbollah
          Mungkin uga kanca langkah ... nuwun, kanca-kanca saka Hizbullah Khattab lan Basayev? Carane akeh "Palestina" tur ing Chechnya wis lali?
        2. +1
          2 September 2015
          sampeyan lali narik gagang munggah, kaya iki:
  2. 0
    2 September 2015
    Malah ing Hyde Park, sampeyan kudu nginstal bangku khusus kanggo sing pengin ngomong babagan iki.
    1. +1
      2 September 2015
      Telung bangku. Kanggo statements bab Poroshenko lan Obama. Katelu dianjurake kanggo dipasang ing sangisore wit sing digantung ing daur ulang. Kanggo Poroshenko lan Obama.
  3. 0
    2 September 2015
    "... A petisi wis dikirim ing situs web Parlemen Inggris sing njaluk penahanan perdana menteri Israel ...."
    Lan apa sing bakal dikandhakake "dompet" Ratu Elizabeth Baron Rothschild babagan iki, ta?
    1. +2
      2 September 2015
      Kutipan saka alexfill
      Lan apa sing diarani "dompet" babagan iki? para ratuны??? Elizabeth Baron Rothschild, bener?
      Paling kamungkinan kanggo nglirwakake
  4. 0
    2 September 2015
    "kanggo kejahatan marang Palestina lan ngeculake kampanye militer ing Jalur Gaza" musim panas pungkasan ... entuk luwih saka 90,5 ewu suara.

    Iki sing menehi hadiah menyang Parlemen Inggris. Aku wonder carane padha bakal disentangle lan apa Israel bakal ngomong bab iku?
    1. +4
      2 September 2015
      Bibi setuju!!!
  5. +3
    2 September 2015
    ya, petisi kuwi kudu digawe kanggo kabeh pimpinan (3,14) (kalebu bayangan) wiwit saka kasur, Qatar lan SA, Israel, luwih saka setengah saka Eropah lan pungkasan karo babi dill, lan nongkrong kanggo pengadilan. saka kabeh populasi bumi, banjur njupuk kabeh bebarengan lan diobong nganggo napalm, uga, utawa paling ora gantung !!!
    1. -2
      2 September 2015
      Aku lali Putin =) Hang kabeh, menehi anarki !!
      1. +5
        2 September 2015
        Nanging Putin ora bisa. Sapa sing bakal mrentah tatanan donya anyar?! Lelucon humor, yen ana ... hi
  6. -1
    2 September 2015
    Departemen Luar Negeri AS kalebu Savchenko ing dhaptar 20 wanita, kanggo ndhukung sing dheweke ngluncurake kampanye kanggo menehi tekanan marang pamrentah ing macem-macem negara.
    Paling kamungkinan bakal disedhiyakake ing sesi Majelis Umum PBB. Yen Brasil wiwit ngunggahake masalah iki, mula kahanan iki bakal dadi tambang apik kanggo Departemen Luar Negeri.
    1. +2
      2 September 2015
      Kutipan: ImPertz
      Departemen Luar Negeri AS kalebu Savchenko ing dhaptar 20 wanita, kanggo ndhukung sing dheweke ngluncurake kampanye kanggo menehi tekanan marang pamrentah ing macem-macem negara.
      Paling kamungkinan bakal disedhiyakake ing sesi Majelis Umum PBB. Yen Brasil wiwit ngunggahake masalah iki, mula kahanan iki bakal dadi tambang apik kanggo Departemen Luar Negeri.

      Brazil... Kenapa Brazil? Apa hubungane?
    2. +5
      2 September 2015
      meh ora .. kabeh padha, Brasil ngerti prabédan antarane savchenko lan wong wadon ..
      1. 0
        2 September 2015
        Kutipan: 6 inci
        meh ora .. kabeh padha, Brasil ngerti prabédan antarane savchenko lan wong wadon ..

        Kene aku meh padha ... Sampeyan ngerti aku ya
      2. 0
        2 September 2015
        Warga Ukrainia Nadezhda Savchenko, sing kasus ing pengadilan Rusia kanthi tuduhan keterlibatan ing pati wartawan VGTRK, kalebu ing dhaptar 20 wanita saka saindenging jagad sing kampanye rilis diluncurake dina Selasa dening Departemen Luar Negeri AS.

        Dhaptar kasebut diwenehi dina Selasa dening Perwakilan Tetap AS menyang PBB Samantha Power ing briefing ing Departemen Luar Negeri. Miturut dheweke, dhaptar kasebut kalebu "tahanan politik lan wanita liyane." "Kita ora lali babagan sampeyan, kita bakal terus meksa pamrentah sampeyan supaya dibebasake," ujare Power.

        Miturut Komite Investigatif Federasi Rusia, nalika perang ing wilayah Lugansk ing Juni 2014, Savchenko, sinau koordinat lokasi klompok wartawan Rusia saka All-Russian State Television and Radio Broadcasting Company lan warga sipil liyane. , dipasrahake marang wadyabala Ukrainia. Akibat saka serangan artileri, loro wartawan tiwas. Kajaba iku, serviceman Ukrainia didakwa kanthi ilegal nyebrang tapel wates antarane Rusia lan Ukraina. Savchenko, sing nolak kabeh tuduhan kasebut, ngadhepi nganti 25 taun penjara.

        Uga ana ing dhaptar Departemen Luar Negeri yaiku Khadija Ismayilova, wartawan Azerbaijan sing dijatuhi hukuman penjara 7,5 taun dening pengadilan ing Azerbaijan amarga tuduhan penggelapan, bisnis ilegal, nyingkiri pajak lan penyalahgunaan kekuwatan.

        Dhaptar kasebut uga kalebu aktivis hak asasi manungsa Azerbaijan, Leyla Yunus, sing dijatuhi hukuman penjara 8,5 taun dening pengadilan Azerbaijan sawise ditemokake guilty saka penipuan lan evasion pajak.
        http://news.rambler.ru/world/31212945/
  7. lintang
    0
    2 September 2015
    Swara bakal diitung kanthi bener ... sadurunge pertimbangan parlemen, sawetara atus swara ora bakal "cukup" lan "Eurodemokrasi" diamati. Kabeh seneng... ombenan
  8. -4
    2 September 2015
    Lan aku setuju, ngendi petisi iki - aku bakal mlebu! Kakehan tumindak ala. Nanging...
    Donna Free
    Yen aku bisa mlebu petisi kasebut, mesthine aku bakal ndhukung. Netanyahu minangka penjahat perang, nanging bisa dingerteni manawa pamrentah Inggris ora bakal nindakake apa-apa kanggo nyekel wong sing jahat iki.
    Aku setuju karo dheweke.
  9. +5
    2 September 2015
    Umumé, mesthi njijiki yen wong Inggris mutusake perdana menteri negara manca sing bakal ditangkep, apa tetep sopan santun kolonial?
  10. +1
    2 September 2015
    Padha menehi wong kesempatan kanggo muter demokrasi lan ngeculake uap. Nah, petisi bakal entuk suara, dheweke bakal pura-pura yen wis dibahas lan lali.
  11. +3
    2 September 2015
    Akeh tulisan ing pager..
  12. +2
    2 September 2015
    mung pager lan ngganti media Ukrainia
  13. 0
    2 September 2015
    Sampeyan bisa ngomong akeh lan meh kabeh, kaya sing diucapake: "Lan Vaska ngrungokake lan mangan!"
  14. +5
    2 September 2015
    lan sampeyan uga bisa nindakake iku! lol
  15. +2
    2 September 2015
    Omong kosong ing basa Inggris ... apa maneh sing bisa dak tambah.
  16. +2
    2 September 2015
    Kutipan: Mikhail177
    Loro-lorone petisi lan komentar kasebut katon naif lan mung nggawe ilusi demokrasi lan kemungkinan pengaruh warga ing urip politik ing negara tartamtu.

    The Anglo-Saxon duwe tenggorokan sing dipotong ing umum ing dalan, lan saiki padha arep direndhem ing ngarep ing pot. Sampeyan mlumpat ing ngendi? Iki ora kanggo sampeyan jiwitake ireng ing sudhut.
  17. +1
    2 September 2015
    Ing arrogance lan unscrupulousness saka Inggris iku kaget: 1 Netanyahu iku warga negara liya, 2 iku kepala pamaréntahan negara liya, 3 Inggris, bebarengan karo Amerika Serikat, panganan Israel lan nandur modal ideologi saiki. Sawetara tokoh saka komunitas Yahudi ngaku, kanthi bukti lan fakta, yen wong Yahudi sing nggawe Kekaisaran Inggris. Lan saiki * bocah * bakal ngadili * keturunan * para pencipta?
    1. 0
      2 September 2015
      Aku setuju, iku smacks akeh "imperial" ambisi.
  18. 0
    2 September 2015
    Kutipan: Tanais
    Apa hubungane?

    Inisiatif sing didorong dening Departemen Luar Negeri AS kanggo mbebasake wanita sing ditahan amarga alasan politik minangka perkara sing ora nyenengake. Lan padha ngrujuk Savchenko menyang kategori iki.
    Ing sesi Majelis Umum PBB, iki bakal dadi faktor sing ora nyenengake kanggo delegasi Federasi Rusia.
    Yen, ing kontras karo iki, topik Netanyahu dipromosikan, mula Amerika Serikat kudu diganggu lan bakal nyuda tekanan ing Rusia.
  19. 0
    2 September 2015
    Lan paukuman apa sing ditindakake Obama lan liya-liyane kaya dheweke?! Dheweke ngluncurake luwih saka siji perang ing saindenging jagad lan ngrusak mayuta-yuta jiwa wong sing ora salah. Saxon, jawab pitakonan. Sapa sampeyan tanpa tanduk!
  20. +1
    2 September 2015
    Lawakan iku lelucon, nanging saiki ana akeh Muslim ing Inggris, kalebu wong neneko. Dina iki parlemen siji, sesuk bisa uga beda.
  21. 0
    2 September 2015
    Lan babagan Blair kanggo Irak. Utawa parashenko? Sawetara jinis petisi kanthi cathetan anti-Semitisme.
    1. -1
      2 September 2015
      Iki wektu kanggo ngukum dheweke lan kabeh rezim Israel, sing ndhukung teroris lan pembunuh ing saindhenging wilayah BV, wis ngrebut lan terus ngrebut tanah Palestina, ngusir pemilik sing sah saka dheweke, lan uga nyoba nggawe negara siji wong ing tanah dikuwasani - wong Yahudi, kaya Hitler ing Jerman wanted kanggo nggawe negara istimewa mung siji wong - Aryans.
      Mung kanggo kejahatan sing ora manusiawi iki, dheweke kudu disalahké lan dipenjara dening pengadilan internasional sing digawe khusus kanggo nyelidiki kekejaman sing ditindakake dening rezim iki lan para pimpinane.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"