Review militèr

Chirok: hovercraft

52
United Instrument-Making Corporation, sing minangka bagéan saka Rostec, ditampilake ing International Aviation and Space Salon MAKS-2015, sing dianakake ing pungkasan Agustus ing Zhukovsky cedhak Moskow, prototipe ukuran lengkap saka pesawat Chirok. Pesawat iki bisa dikontrol ing rong mode: dening pilot utawa saka jarak adoh dening operator sing ana ing stasiun kontrol lemah. Fitur pangembangan yaiku sasis hovercraft sing ora biasa, sing ngidini munggah menyang udhara tanpa landasan pacu biasa. Piranti kasebut bisa njupuk saka meh kabeh permukaan, kalebu salju, wedhi lan lemah sing ana alangan.

Макет беспилотного летательного аппарата «Чирок», выполненный в масштабе 1:5, был представлен общественности в 2014 году на выставке «Иннопром», которая прошла в Екатеринбурге. В настоящее время готова полноразмерная модель аппарата, размах крыльев которой составляет 10 метров. Аппарат готовится к проведению летных испытаний, сообщают в Объединенной приборостроительной корпорации, которая разрабатывает БЛА. Официальная презентация полноразмерной модели drone состоялась на авиационно-космическом салоне МАКС в этом году. Ровно год спустя мы, как и обещали, привезли на выставку полноразмерный образец, который в настоящее время находится в стадии летных испытаний, подчеркнул гендиректор Объединенной приборостроительной корпорации Александр Якунин. Он заявил, что серийное производство беспилотника может начаться в России уже в 2016 году.



Chirok (uwak banyu saka kulawarga bebek) minangka piranti dual-tujuan, dikembangake dening Institut Riset Teknik Radio Moskow. Drone dirancang kanggo ngawasi permukaan banyu lan tanah, uga ngangkut beban tartamtu. Dianggep yen militer Rusia bakal bisa nggunakake piranti iki kanggo pengintaian lan minangka drone serangan. Saiki, Moscow Research Radio Engineering Institute (MNIRTI) lan keprihatinan Vega nggarap UAV Chirok minangka bagéan saka United Instrument-Making Corporation (OPK).

Swiwi piranti kasebut 10 meter, bobot lepas landas maksimal nganti 750 kg. Ing wektu sing padha, Chirok bisa njupuk nganti 300 kg muatan lan mabur ing dhuwur nganti 6 ewu meter, kanthi jarak 2,5 ewu kilometer kanthi udhara. Miturut direktur umum OPK, Chirok minangka mesin unik miturut standar donya, sing nduweni ciri khas kemampuan pangembang domestik lan tingkat pangembangan teknologi tanpa awak ing Rusia. Dina iki, pangembangan piranti kasebut minangka inisiatif, tes kasebut minangka karya sing dawa lan angel. Ing mangsa ngarep, pembangunan iki, mesthi, duwe potensial gedhe ing syarat-syarat dikarepake ing antarane wakil saka Kamentrian Pertahanan lan antarane pelanggan sipil.



Fitur utama drone yaiku desain sasis, sing ora khas kanggo pesawat, uga pembangkit listrik, sing bisa ngunggahake bantalan udara ing ndhuwur lemah nalika wiwitan, lan banjur pindhah menyang mode operasi sing beda. lan nyedhiyani climbing. Ing wektu sing padha, pesawat ora mbutuhake landasan pacu, bisa munggah menyang langit saka meh kabeh terrain, ngatasi wedhi, salju, rawa, bumps lan jugangan. Bantal udara, sing digawe saka bahan komposit rong dimensi kanthi desain dhewe, bisa nahan akeh potongan, tusukan lan tembakan, nalika njaga kabeh kualitase. Sajrone penerbangan, membran, amarga solusi desain asli, pas karo bagian ngisor fuselage, saéngga pesawat bisa nyedhiyakake kualitas aerodinamis sing dhuwur. Senadyan kasunyatan manawa piranti kasebut nduweni fuselage sing cukup amba, tes sing ditindakake ing trowongan angin nuduhake yen nduweni kualitas aerodinamis sing apik, yaiku 17 unit.

Desain sasis hovercraft minangka fitur unik saka drone sing diarani Chirok. Thanks kanggo bantalan udara iki, bisa njupuk saka meh kabeh platform cocok, lan dawa lepas landas ora ngluwihi 100 meter. Jarak lepas landas lengkap nganti dhuwur 15 meter yaiku 200 meter, pabrikan piranti kasebut nyathet. Ing wektu sing padha, Chirok bisa pindhah ing permukaan sing nduweni irregularities sing signifikan, umpamane, bumps nganti 20 cm dhuwur lan pit, jembaré ora ngluwihi siji meter. Ing njero kendaraan aerial tanpa awak ana penggemar sentrifugal khusus, sing disambungake kanthi mekanik menyang mesin. Sakdurunge lepas landas, kipas wiwit muter liwat kopling, meksa hawa liwat bolongan (8 mm) sing ana ing antarane membran annular sing ditutup lan ngisor drone. Akibaté, membran swells, ndarbeni wangun torus donat, tekanan ing jero kira-kira 100 kilogram saben meter persegi. Udhara sing metu saka membran bisa ngunggahake drone menyang dhuwur sing ngilangi gesekan ing antarane ngisor piranti lan permukaan.



Sawise apparatus diangkat saka lemah lan munggah kanggo 15 meter, penggemar mung dipateni lan mesin wiwit bisa kanthi lengkap ing rotasi baling-baling narik. Sawise pasokan udara mandheg, membran (bobot kira-kira 16 kg, kekandelan 2 mm) "nempel" ing ngisor pesawat amarga tension dhewe lan ing pengaruh aliran udara sing mlebu. Miwiti saka dhuwur 15 meter, Chirok mabur kaya pesawat biasa.

Miturut Alexander Yakunin, prototipe bisa dikontrol ora mung tanpa awak, nanging uga ing mode berawak. Ngarsane pilot ing tahap tes ndadekake bisa ngasuransiake pesawat sing teknologi anyar kanggo mbangun lan ngontrol drone jinis iki dites kanggo pisanan. Saiki, minangka bagéan saka program tes penerbangan, kabeh sistem drone lagi diuji.



Minangka disusun dening pangembang pesawat iki, bakal bisa njupuk ing Papan mbukak target beda. Antarane tugas militer sing bakal bisa ditindakake Chirok yaiku pengintaian jarak pendek lan jarak jauh, pengintaian elektronik, perang elektronik, jenuh zona pertahanan udara kanthi umpan, sebutan target kanggo sistem rudal modern. gaman kanthi sistem panuntun laser, uga ngalahake target lemah. Nyatane, kita ngomong babagan drone pengintaian lan serangan sing bisa nggawa peralatan optoelektronik kanggo macem-macem pemantauan lan gaman kanthi tliti. Persenjataan piranti kasebut bisa dilebokake ing njero awak, sing ndadekake drone kurang katon, lan uga duwe pengaruh positif marang karakteristik aerodinamis.

Deteksi kendaraan tanpa awak nggunakake radar angel amarga awak digawe saka bahan komposit. Lan noiselessness saka pesawat saka piranti digayuh liwat nggunakake mesin piston sepi karo baling-baling pitch variabel. Kontrol penerbangan lan transmisi data ditindakake kanthi ijol-ijolan informasi bidirectional karo stasiun kontrol lemah kendaraan liwat saluran radio sing aman. Kanggo tujuan sipil, kendaraan udara tanpa awak iki bisa digunakake kanggo video lan fotografi, kontrol wilayah lan obyek, pemantauan lingkungan, operasi telusuran lan nylametake, lan transportasi muatan cilik.



Kendaraan tanpa awak Chirok nggabungake prestasi paling anyar babagan teknik domestik saka macem-macem lapangan: manufaktur pesawat, elektronik radio, lan industri kimia. Teknologi sing diimplementasikake ing kana bisa nggawe pesawat sing bener-bener modern: awet, entheng, kanthi kinerja apik, sanajan ukurane rada gedhe. Kanthi swiwi 10 meter, bobot lepas landas maksimum piranti ora ngluwihi 750 kg. Piranti kasebut nduweni awak kabeh-komposit (karbon), lan membran bantalan udara digawe saka bahan ultra-modern sing digawe dening spesialis domestik, teknologi produksi materi iki yaiku kawruh Rusia. Saiki, insinyur industri pertahanan kerja kanggo nambah karakteristik teknis drone kasebut.

Miturut Alexander Yakunin, jinis pesawat iki cocok kanggo operasi ing kahanan angel: ing wilayah kang mung ora ana landasan pacu. Mesin kasebut bisa digunakake kanggo ngrampungake macem-macem tugas ing meh kabeh pojok negara kita. Yakunin nyathet yen proyek kasebut bakal ditawakake kanggo para pelanggan ing pasar militer lan sipil. Ing mratelakake panemume, bisa nggugah kapentingan gedhe ora mung ing antarane wakil saka Kamentrian Pertahanan, nanging uga ing Komplek bahan bakar lan energi.

Sumber informasi:
http://rostec.ru
http://opkrt.ru
http://nevskii-bastion.ru/chirok
http://naked-science.ru/article/tech/russan-uav-chirok
http://igor113.livejournal.com/630616.html
Pengarang:
52 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. arctidian
    arctidian 4 September 2015 06:20
    +2
    Good luck karo tes!
  2. EGOrkka
    EGOrkka 4 September 2015 06:24
    -5
    Lan ing ngendi "rok", yen ana ing bantal udara ?? inkonsistensi.... nglirik
    1. Grosser Feldherr
      Grosser Feldherr 4 September 2015 07:35
      -1
      Kene, ketoke, efek screening temenan, i.e. nalika kebangkrutan, pesawat ngalih menyang mode ekranoplan, kang suda kacepetan sabisa tanpa ilang dhuwur lan wis kebangkrutan ing pindah landing biasa.
      1. KaliVV
        KaliVV 4 September 2015 07:57
        0
        Nanging dudu bantalan udara. Lan carane nyepetake ekranoplan ing lemah? Bener, bab iki kayane ora bisa nggawe efek layar. Lan mesin piston bisu karo baling-baling - carane iku? Malah Carlson ora bisa nyelinep meneng saka mburi. :)

        Iku misale jek sing Hedgehog nyabrang karo ula lan padha nyoba kanggo mundhakaken adonan kanggo bisnis iki.
        1. Grosser Feldherr
          Grosser Feldherr 4 September 2015 08:16
          +1
          Ora bantal udara, nanging prinsipe padha, mbok menawa penulis artikel kasebut salah nulis istilah sing dianggep perlu.
          Take-off cukup prasaja, ing 100 meter PDB piranti njupuk kacepetan 50 km / h, sawise kang efek layar katon lan pesawat menyang langit.
          Aku wis mung katon liwat informasi bab iki lan ndudhuk munggah gambar kuwi
          1. EGOrkka
            EGOrkka 4 September 2015 08:42
            +3
            ... nanging ing versi iki ana rok! lan mulane bantalan udara ....
            1. Alex_Rarog
              Alex_Rarog 4 September 2015 13:56
              +8
              Yen sampeyan bakal ngapura kula kanggo pump munggah karo bedhil, dadi gedhe, yen sampeyan mung sijine kaya lan imperceptibly. Luwih becik maca maneh artikel tinimbang turu ing komentar.
              1. Thor
                Thor 4 September 2015 15:09
                +7
                Sugeng sonten sedaya!)
                Aku nonton "Teal" iki ing MAKS lan ngomong babagan piranti karo pangembang, mula aku bakal nambah sethithik.

                Bantal (membrane) dicopot, aku takon.
                Ing efek layar, iku ora fly.
                Mesin - Rotax, amarga. ora ana analog saka kita.
                Ana saperangan saka TCTerms menarik saka foto mburi mesin: 1. ing sumbu propeller, sampeyan bisa ndeleng kopling hydraulic padha saka splined daya take-off poros kanggo airbag supercharger.
                2. Ing sisih kiwa swiwi ana belang peteng, iki pinggiran tutup, nalika lepas landas tiba, ngganti profil swiwi. Ing kasus iki, longkangan kawangun liwat kang udhara dijupuk menyang bantal.

                Miturut pangembang, dheweke nyebul kabeh pipa ing ngarep lan ing mburi, lan kanthi bantal lan tanpa bantal, kabeh katon rapi.
                Nanging ... ewadene .. mobil iki ora tau mabur ..
                Lan kapan bakal mabur - ora jelas. ((
                1. Bayonet
                  Bayonet 4 September 2015 18:48
                  +3
                  Kutipan saka Thor
                  Nanging ... ewadene .. mobil iki ora tau mabur ..
                  Lan kapan bakal mabur - ora jelas. ((

                  Piranti kasebut durung nate mabur, lan Pak Yakunin ngomong babagan peluncuran produksi ing 2016! Iki carane nggantung mie ing kuping! nglirik
              2. EGOrkka
                EGOrkka 7 September 2015 04:17
                -1
                Alex_Rarog
                Yen sampeyan bakal ngapura gandom kanggo ngompa, dadi gedhe


                ..... kondom lenggah ing lemah kanthi kacepetan 90 km / jam ora perlu! Yen digembungi ringkih, jotosane bakal tiba ing awak, lan yen dikembangake banter, bakal mumbul ...... kaya bal-balan.
                1. gridasov
                  gridasov 7 September 2015 12:03
                  0
                  Nyatane, dudu kabar yen tinimbang "bantal udara" sing digawe ing endi wae saiki, cara sing luwih efisien bisa digunakake. Ing kasus iki, iku bisa kanggo ngapusi ora mung tingkat Kapadhetan, kang nimbulaké pasukan nyekeli iki, nanging uga vektor narik. Saben uwong ngerti prinsip umum "bal mumbul" mumbul saka banyu. Nanging pancen ora ana sing ngembangake teknik iki. Ing wektu sing padha, nduweni efek positif sing signifikan, lan utamane kanggo ekranoplan lan kapal kaya ing artikel kasebut.
          2. KaliVV
            KaliVV 4 September 2015 09:10
            +1
            Dadi maneh, ora meh padha karo desain ing foto wiwitan. Ya, teal iki ora duwe swiwi kanggo ngunggahake efek layar. Bener, ing wiwitan aku uga mikir yen dheweke kudu miwiti saka banyu. Nanging mung minangka hydroplane normal.
      2. viktorrymar
        viktorrymar 4 September 2015 08:02
        0
        Swiwi piranti kasebut 10 meter, bobot lepas landas maksimal nganti 750 kg. Ing wektu sing padha, Chirok bisa numpak kapal nganti 300 kg.

        Ing wektu sing padha, bobot mobil 700 kg, lan beban 300 kg - pitakonan?
        1. SSI
          SSI 4 September 2015 08:21
          +2
          Kutipan saka viktorrymar
          Ing wektu sing padha, bobot mobil 700 kg, lan beban 300 kg - pitakonan?

          Lepas landas maksimum yaiku bobot pesawat + bobot bahan bakar + bobot muatan ...
          1. insinyur74
            insinyur74 4 September 2015 08:48
            +1
            Ana sing angel dipercaya manawa kanthi massa piranti kanthi bahan bakar 450 kg, mabur nganti 2500 km ....
            1. SSI
              SSI 4 September 2015 09:57
              +3
              Kutipan: engineer74
              Ana sing angel dipercaya manawa kanthi massa piranti kanthi bahan bakar 450 kg, mabur nganti 2500 km ....

              Cruising - 250 km / h, bisa uga 10-12 jam ing udhara ... Paling kamungkinan, motor kurang kobong ...
              1. Schulz
                Schulz 4 September 2015 10:07
                +4
                Kutipan: SSI
                Kutipan: engineer74
                Ana sing angel dipercaya manawa kanthi massa piranti kanthi bahan bakar 450 kg, mabur nganti 2500 km ....

                Cruising - 250 km / h, bisa uga 10-12 jam ing udhara ... Paling kamungkinan, motor kurang kobong ...

                Rong mesin Rotax-582UL kanthi daya saben 64,4 hp. Konsumsi bahan bakar 10 l / 100 km.
                Inggih, dheweke ora bisa
                - bobot 700 kg. (maksimum lepas landas)
                - mabur 2500 km.
                - njupuk muatan 300kg.

                PS: Bobot bahan bakar ora bakal 450kg. (Aku wis salah ngetung minyak tanah kanthi nilai spesifik 0,84), nanging 370 kg. (A-92 kanthi spesifik 0,74).
                1. SSI
                  SSI 4 September 2015 10:21
                  +4
                  2500/10 = 250 l, 250 * 0,74 = 185 kg ... Bobot bahan bakar saka ngendi 370 ??? Lha, bensin tambah 15 kg (20 l), banjur bobote pirantine 750-300-200=250 kg... Bobot awak lan motor iki meh padha. Lan ... Aku mangertos - ana loro motor, banjur, bobot saka apparatus punika 65 kg, iku ora bakal cukup, ora cukup ...
                  1. Schulz
                    Schulz 4 September 2015 11:39
                    0
                    Pabrikan dhewe wis bingung babagan bobot maksimal piranti kasebut.

                    Swiwi piranti kasebut 10 meter, bobot lepas landas maksimal nganti 750 kg. Ing wektu sing padha, Chirok bisa njupuk nganti 300 kg muatan lan mabur ing dhuwur nganti 6 ewu meter, kanthi jarak 2,5 ewu kilometer kanthi udhara.

                  2. Komentar wis dibusak.
                2. Nikolai K
                  Nikolai K 4 September 2015 13:02
                  +3
                  Payload nganti 300 kg. Sing. muatan maksimum lan bahan bakar minimal, utawa kosok balene. Mulane, bobot garing saka apparatus kira-kira 350 kg.
                3. Komentar wis dibusak.
              2. EGOrkka
                EGOrkka 4 September 2015 11:07
                +2
                ...utawa wong ngombe cilik.... ombenan
    2. Sivan
      Sivan 4 September 2015 10:04
      + 10
      Kutipan: EGOrkka
      Lan ing ngendi "rok", yen ana ing bantal udara ?? inkonsistensi....


      Sampeyan ketoke ora maca artikel kasebut kanthi teliti. wacan:
      Sawise ngangkat piranti saka lemah lan climbing 15 meter kipas mung mateni lan mesin wiwit bisa kanthi ing rotasi ngawut-awut narik. Sawise pasokan udara dipateni, membran (bobot watara 16 kg, kekandelan 2 mm) amarga tension dhewe lan ing pangaribawa arus udara "teken" ing ngisor pesawat. Miwiti saka dhuwur 15 meter, Chirok mabur kaya pesawat biasa.

      Mekaten. Foto-foto dijupuk ing parkiran. Kipas angin mati, dadi membran digawe dowo.
      Membran sing digawe dowo ora nggawe resistensi ing penerbangan, saengga aerodinamika ora nandhang sangsara.

      Iku banget jengkel yen sawetara komentator, tanpa maca artikel kasebut kanthi bener, wiwit ngomong yen "ora ana bantal, FSE iki ditembangake, idu, caruption, ngapusi !!! aaa !!! 11111"
      1. EGOrkka
        EGOrkka 4 September 2015 10:45
        0
        ... Aku maca kabeh .... mulane aku ragu ....keprungu ombenan keprungu
    3. Bad_gr
      Bad_gr 4 September 2015 11:12
      +2
      Kutipan: EGOrkka
      Lan ing ngendi "rok", yen ana ing bantal udara ?? inkonsistensi.... nglirik


      Wong, paling ora maca artikel kasebut, banjur menehi kritik
      .... Bantal udara, sing digawe saka bahan komposit rong dimensi kanthi desain dhewe, bisa nahan akeh potongan, tusukan lan tembakan, nalika njaga kabeh kualitase. Sajrone penerbangan, membran, amarga solusi desain asli, pas karo bagian ngisor fuselage, saéngga pesawat bisa nyedhiyakake kualitas aerodinamis sing dhuwur....

      .... Sanalika sadurunge lepas landas liwat kopling, penggemar wiwit muter, meksa hawa liwat bolongan (8 mm) sing ana ing antarane membran annular sing ditutup lan ngisor drone. Akibaté, membran swells, ndarbeni wangun torus donat, tekanan ing jero kira-kira 100 kilogram saben meter persegi. Udhara sing metu saka membran bisa ngunggahake drone menyang dhuwur sing ngilangi gesekan ing antarane ngisor piranti lan permukaan.....

      .... Sawise apparatus wis diangkat saka lemah lan climbs kanggo 15 meter, penggemar mung mateni lan engine wiwit kanthi muter baling-baling narik. Sawise pasokan udara mandheg, membran (bobot kira-kira 16 kg, kekandelan 2 mm) "tempel" ing ngisor pesawat amarga tension dhewe lan ing pengaruh aliran udara sing mlebu.

      1. KaliVV
        KaliVV 4 September 2015 11:44
        -12
        Ya, iku omong kosong. Ya, mbungkus pesawat apa wae sing bagian ngisor fuselage nganggo kain karet - apa ana sing isih ana babagan aerodinamika? Ya, lan gombal ing wangun bagel. Nanging banjur piranti uga kudu njagong mudhun. Tegese ing udhara dheweke kudu ngobong gombal iki, sing ditekan maneh ing awak. Piye???
        Omong kosong lan dongeng babagan Kalson babagan konsep kentut, cendhak. Iman shkolota ing kemajuan teknologi nrenyuhake.
      2. EGOrkka
        EGOrkka 4 September 2015 12:12
        0
        Bad_gr
        Wong, paling maca


        .... ya, kita maca akeh ... lan babagan pil ajaib lan ...... luwih becik dideleng - http://video.bigmir.net/show/523779/ apik
    4. Insinyur
      Insinyur 4 September 2015 13:49
      +2
      Apa kesed nyoba ngilangi kebodohan sampeyan kanthi nggoleki informasi ing Internet? sinau:
      1. KaliVV
        KaliVV 4 September 2015 15:06
        -2
        Insinyur, sampeyan ora ngerti babagan topik kasebut. Yen pepelats iki ana ing lemah, banjur inflating rok ora masalah. Nanging yen mabur ing kacepetan prayoga, banjur carane inflate iku? Karet kasebut ditekan ing awak kanthi aliran udara sing teka supaya ora ngganggu penerbangan kasebut. baling-baling mundur? Banjur nggusah bakal ilang.
        Pay manungsa waé: ora ana gambar saka Chirk ing pesawat wis diterbitake ing ngendi wae. Aneh, ta? Nanging hamster pracaya teknologi. :)
        1. EGOrkka
          EGOrkka 5 September 2015 12:24
          0
          Nanging dheweke ora lungguh ing pelayaran lengkap !!! satemah karet nemplek...nanging mapan lenggah ing wetenge....mung banjur "donut"ne alon-alon...lan tetep ing ndhuwur lemah. nglirik
    5. Alex_Rarog
      Alex_Rarog 4 September 2015 13:53
      +1
      Kita maca kanthi teliti! Rok ing negara normal, uga ing pesawat, pas karo fuselage.
      1. EGOrkka
        EGOrkka 5 September 2015 15:01
        -1
        ... bantal angin tegese mung .... sing rok ora pas karo awak !!!! nanging nggawe "kantong" hawa ing antarane awak lan permukaan ....
  3. rosarioagro
    rosarioagro 4 September 2015 07:14
    +1
    taksi apik
  4. SSI
    SSI 4 September 2015 08:19
    +4
    Sekrup "Chirok" nyurung, ora narik, kaya sing dituduhake ing artikel kasebut ...
  5. AndreyS
    AndreyS 4 September 2015 08:30
    +2
    Aku pancene pengin ndeleng penerbangan pesawat iki, lan foto ing ngisor piranti!
    1. EGOrkka
      EGOrkka 4 September 2015 08:52
      0
      AndreyS
      Aku pancene pengin ndeleng penerbangan pesawat iki, lan foto ing ngisor piranti!


      ... meh ora ing mangsa cedhak ... iki ketoke wis ngerti-carane! Deleng ing ndhuwur (bahan membran bantalan udara digawe miturut teknologi Rusia tertutup modern *)
      1. Sivan
        Sivan 4 September 2015 10:20
        +2
        Sampeyan salah maneh. Apa 1 taun banget kanggo sampeyan?
        Kutipan: http://nevskii-bastion.ru/chirok/
        Tes penerbangan saka pengintaian Chirok lan drone hovercraft serangan bakal rampung ing musim panas 2016, Alexander Yakunin, direktur umum perusahaan pangembang UAV (United Instrument-Making Corporation), marang RIA Novosti, Selasa. "Kita wis miwiti tes penerbangan, minangka bagean saka program tes, pemeriksaan bertahap kabeh sistem UAV saiki ditindakake. Kita rencana kanggo ngrampungake ing musim panas 2016, "ujare. Interlocutor agensi kasebut uga ujar manawa kanggo pisanan kapabilitas penerbangan Chirk bakal dituduhake sajrone pertunjukan laut ing Gelendzhik musim panas sabanjure.

        Sumber: http://nevskii-bastion.ru/chirok/ VTS "NEVSKY BASTION" AVKarpenko
  6. ermak.sidorov
    ermak.sidorov 4 September 2015 09:42
    +2
    Aku pengin pilot kaya ngono !!! kanggo ngethok tlaga Meshchera kanggo mancing =) ... lan carane ngobong kirosina ana yen sampeyan ora mabur nanging nglangi?
  7. Mangel Olys
    Mangel Olys 4 September 2015 10:02
    +6
    Iki uga sing apik:
    Kinerja pesawat "EKIP L2-3"

    Bobot lepas landas reged 9 t
    Kapasitas mbukak 2.5 t / 24 pass.
    Kacepetan pesawat 470-610 km / h
    Dhuwur pesawat 5.5-6 km
    Jarak penerbangan 2 km
    Bahan bakar 1.5 t
    Dawane 11 m
    Wing 14.4 m
    Dhuwur 3.1 m
    Mesin 2 × PW 305A, PW 206
    Dorong 2×2.35
    Rasio dorong-kanggo-bobot 0.31
    Konsumsi bahan bakar ing mode jelajah 14 gr./pass. km
    Площадь воздушной подушки 23.8 м2
    Beban sayap 102 kg/m2
    Tekanan tanah spesifik 380 kg/m2
    Lari lepas landas 400 m
    Tanah landasan pacu, banyu
    1. Insinyur
      Insinyur 4 September 2015 13:43
      +2
      Iki pancen beda. Kene profil laminar saka fuselage, i.e. aliran irrotational gas lan fuselage dhewe dianggo kaya swiwi, nggawe angkat. Kajaba iku, efek layar dianggo kaya ekranoplans. Cacat: dhuwur pesawat lan kacepetan kurang.
  8. atos_kin
    atos_kin 4 September 2015 10:32
    -3
    Ora ana demonstrasi, mula kabeh tembung ing artikel kasebut minangka Wishlist. EMNIP: kita wis pengin kaya ngono.
    1. atos_kin
      atos_kin 4 September 2015 11:12
      0
      Iki liyane. http://igor113.livejournal.com/630616.html
  9. 31 rus
    31 rus 4 September 2015 11:48
    +2
    Ayo ngomong iki lawas sing wis lali, nalika perang ana skuadron lan-16 hovercraft (chassis) digunakake minangka pengintaian, lepas landas lan landing ora mung ing banyu, nanging uga ing wetlands, unit iki bakal nemokake sawijining. rekonsiliasi, kabeh perlu pendekatan "tradisional" bener, loro kanggo awake dhewe lan kanggo pasar
  10. Vega
    Vega 4 September 2015 12:11
    +1
    Sukses ing testing lan fine-tuning mesin.
  11. Insinyur
    Insinyur 4 September 2015 13:39
    +1
    Chirok - wis njaga MAKS. Iki wis kaya 4 MAX sing ditampilake.
  12. Ctrannik
    Ctrannik 4 September 2015 13:55
    -1
    Kendaraan udara tanpa awak "Chirok"...
    Iku mung kanggo kula sing ing foto kabin dilengkapi karo kursi lan dashboard?
    1. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 4 September 2015 13:58
      0
      Kutipan saka Ctrannik
      Iku mung katon kanggo kula..


      Quote: artikel
      Miturut Alexander Yakunin, prototipe bisa dikontrol ora mung tanpa awak, nanging uga ing mode berawak. Ngarsane pilot ing tahap tes ndadekake bisa ngasuransiake pesawat sing teknologi anyar kanggo mbangun lan ngontrol drone jinis iki dites kanggo pisanan.
      1. gridasov
        gridasov 4 September 2015 19:01
        0
        Apa teknologi anyar sing bisa kita gunakake?
  13. Mentat
    Mentat 4 September 2015 13:57
    +2
    Kagum karo wong sing misale jek dadi mung maca artikel, lan padha miwiti ngomong omong kosong kaya "endi rok ing foto, apa padha ngomong iku bantalan udhara?", "Nanging iki, iki scam, iki landak karo ula!"

    Kabeh diterangake ing artikel sing rok ditekan ing ngisor amarga sifat materi lan aliran udara sing teka, nanging ora, ana kanca sing ... Aku ora nyoba nemtokake alasan, kepiye carane siji ora ngerti apa sing ditulis.
    1. EGOrkka
      EGOrkka 6 September 2015 15:43
      0
      Mentat
      ditekan ing sisih ngisor amarga sifat materi lan aliran udara sing bakal teka ...


      ... menyang Rusia ..... keajaiban lungguh ???? menyang lemah .... kanthi kacepetan 90 km / jam, yen mudhun ... amarga apa kacepetan mudhun? area wing lan lack of automation wing ora kontribusi kanggo iki! ..... koyo ngene iki.... ana sing ilang !!! .... Saiki wis jelas?
  14. chelovektapok
    chelovektapok 4 September 2015 14:39
    +2
    Ing jaman Soviet, "perahu sleigh" kuwi ngirim surat ing sisih lor, lan ora ing sing paling adoh!
    1. ROMAN
      ROMAN 4 September 2015 16:58
      +2
      Rotax ora nganggo minyak tanah, Rotaxes nganggo bensin.
  15. Alexander 72
    Alexander 72 4 September 2015 17:47
    +2
    Kanggo pisanan "Teal" ditampilake ing wangun model ing 2013,
    Yaiku, sajrone Pameran Internasional Keamanan Negara "Interpolitech-2013", Institut Riset Moskow (MNIRTI) nuduhake model laboratorium pesawat multi-tujuan ringan "Chirok". Ing wektu sing padha, dilapurake yen ing mangsa ngarep, kendaraan udara tanpa awak kanthi sifat unik bakal digawe adhedhasar model kasebut. Alexey Smirnov, kepala departemen kendaraan udara tanpa awak MNIIRTI, ngomong babagan iki ing wawancara karo Rosinformburo.
    Punika link menyang video sing ngomong bab model iki.
    https://youtu.be/J84fY3ipz7k
    Smrnov banjur ngandika ing ngisor iki:
    Thanks kanggo sasis hovercraft unik, jarak lepas landas saka Chirk ora ngluwihi 100 m, lan total jarak lepas landas nganti dhuwur 15 m yaiku 200 m. Piranti kasebut bisa mabur ing dhuwur nganti 6000 m kanthi kacepetan maksimum (cruising) 350 (250) km / h kanggo 10-12 jam.Kanthi bobot lepas landas maksimum nganti 700 kg, UAV bisa nggawa nganti 275 kg muatan.Maneka warna sarana optoelektronik, uga minangka beban gulung target, bisa digunakake minangka muatan. Dina iki, karya aktif ditindakake kanggo nambah durasi penerbangan lan karakteristik liyane saka UAV Chirok.
    Senadyan massa rada gedhe saka piranti kita, kita nilar cara tradisional ngluncurake UAV lan nggunakake sasis bantalan udara.
    sasis kuwi ngidini nggunakake UAVs ing anané situs trep lan Ngartekno nyuda syarat kualitas lumahing. Iki utamané bener nalika terrain ing wilayah ngendi UAV digunakake duwe lumahing ora rata (hummocks nganti 200 mm) karo lemah alus lan kenthel. Tekanan aparat kita ing lemah luwih murah tinimbang sing dituduhake lan bisa lepas landas lan ndharat saka meh kabeh platform, paling sethithik 100 m. Kajaba iku, Chirok bisa pindhah ing permukaan banyu (marshy) lan salju sing ngeculake. .
    Sawise munggah 15 m utawa luwih, UAV mabur kaya pesawat biasa. Ing wektu sing padha, membran unik (bobot 16 kg, kekandelan kira-kira 2 mm) "nempel" ing ngisor piranti amarga desain khusus. Iki nyedhiyakake kualitas aerodinamis sing dhuwur lan karakteristik drone liyane.
    Muga-muga ora mung iklan.
    Aku duwe pakurmatan.
  16. Hort
    Hort 4 September 2015 21:06
    +2
    Teal-crackling :) Lan yen sampeyan sijine ing jet thrust, bakal ana teal-whistle. (Aku ora ngerti liyane varieties saka teals).
    Ing subyek: bakal menarik kanggo ndeleng versi mabur, mesthi katon penasaran ing lemah, nanging ...