"Igor Belousov" nguji kompleks segara jero

14
Kapal penyelamat "Igor Belousov" nyelehake lonceng nyilem nganti ambane 450 m ing Samudra Atlantik, laporan. RIA News pesen saka wakil saka Kementerian Pertahanan Igor Dygalo.



"Parameter operasi sajrone kecemplung lonceng nyilem diukur kanthi sensor khusus, informasi sing dianalisis dening spesialis. Nyilem ditindakake minangka bagian saka tahap pertama tes antar departemen saka GVK-450 ing kompleks nyilem segara jero, "ujare Dygalo.

Dheweke njlentrehake yen "tahap kapindho nguji GVK-450 dijadwalake ing paruh kapindho September lan bakal dianakake kanthi partisipasi, antara liya, 12 penyelam Angkatan Laut Rusia sing wis ngalami latihan khusus."

Miturut pejabat kasebut, "sawise tahap kaping papat uji coba laut pabrik ing Atlantik, kru bakal miwiti uji coba negara." "Igor Belousov" kudu mlebu Angkatan Laut sadurunge pungkasan 2015.

Referensi agensi: "Igor Belousov minangka kapal penyelamat utama proyek 21300C, dibangun kanggo Angkatan Laut Rusia ing Admiralty Shipyards ing St. Dirancang kanggo nulung kru kapal selam darurat sing ana ing lemah utawa ing permukaan, nyedhiyakake peralatan udara, listrik lan penyelamat menyang kapal selam lan kapal permukaan. Pamindahan kapal kasebut 5000 ton, dawane luwih saka 100 meter.
  • bastion-karpenko.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

14 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    3 September 2015 09:06
    Good luck ing test guys!
  2. +1
    3 September 2015 09:06
    "Igor Belousov" nguji kompleks segara jero


    Bab sing penting banget lan mbebayani banget kanggo kapal selam ...
    nyambut gawe ing lingkungan sing ana tekanan banyu sing nggegirisi ..... aku ora wani.

    Muga-muga saiki kemungkinan nylametake wong ing kapal lan kapal selam sing tenggelam bakal tambah akeh.
    1. SSI
      +4
      3 September 2015 09:13
      Masalah pengiriman kendaraan menyang lokasi kacilakan ... Kapal kasebut alon-alon, nanging ora ana operator udara. Muga-muga ora bakal ana kacilakan BAE !!!
      1. +1
        3 September 2015 09:27
        Kutipan: SSI
        Kapal kasebut alon-alon, nanging ora ana operator udara.

        Ekranoplan bakal luwih migunani tinimbang sadurunge ..... Kita ora nyimpen apa sing kita duwe, ...
      2. 0
        3 September 2015 10:11
        Kutipan: SSI
        Masalah nalika ngirim piranti menyang lokasi kacilakan...

        Komplek iki ora bisa liwat udhara.
        Komplek GVK-450 nduweni dimensi sing rada gedhe lan manggoni telung dek kapal penyelamat. Unsur utama yaiku sawetara kamar tekanan sing dipasang ing dek kapindho. Kapal "Igor Belousov" nampa papat kamar tekanan omah sing disambungake karo kamar kunci kanthi desain sing padha. Nalika nindakake operasi nyilem, papat kamar tekanan bisa nampung 12 wong. Nalika nylametake kru kapal selam darurat, nganti 60 wong bisa ditampung ing kamar tekanan. Tekanan udara maksimal ing ruang tekanan yaiku 45 atmosfer, sing cocog karo tekanan ing jerone 450 m.

        http://topwar.ru/63529-glubokovodnyy-vodolaznyy-kompleks-gvk-450.html
  3. 0
    3 September 2015 09:09
    Apik, nanging ora cukup. Butuh liyane.
  4. +2
    3 September 2015 09:10
    Iku apik tenan, mesthi! Nanging karo padha "Kursk", padha mung duwe wektu kanggo munggah nalika padha urip ana?Lan yen padha adoh saka gisik kita?
    1. +1
      3 September 2015 09:15
      Yen ora kanggo tragedi karo Kursk, Komplek iki mbokmenawa ora wis dibangun. Nganti gludhug gumuruh...
  5. +3
    3 September 2015 09:15
    Implementasi proyek GVK-450 diwiwiti ing wulan Juni 2012. Banjur perusahaan "Tetis Pro" bebarengan karo Biro Desain Pusat "Almaz" wiwit ngembangake dokumentasi desain kanggo penempatan kompleks ing kapal proyek 21300.
    Telung taun kerja keras lan pungkasane asil pisanan. Sugeng enjang.
  6. 0
    3 September 2015 09:52
    Kita pindhah menyang arah sing bener - mangga! Cukup ora kanggo alon mudhun ing apa wis ngrambah.
  7. 0
    3 September 2015 10:04
    Sugeng tes. Lan kanggo saben armada Rusia.
  8. +2
    3 September 2015 10:54
    Lifeguard apik! Nanging aku mikir proyek kasebut kudu ditingkatake. Refine ing nggunakake SPU "Best". Ana longkangan antarane sisih apparatus lan bulkhead saka hangar watara meter. Lan ing rute kabel bulkhead lan pipelines. Mulane, sanajan ora ana ombak gedhe, dheweke bakal ngedhunake, nanging bakal dadi masalah kanggo ngangkat ing papan lan nginstal ing papan sing biasa tanpa ngilangi sekat lan sisih pinggir piranti. Lan kemungkinan banget kanggo nginstal kendaraan penyelamat ing jero banyu ing proyek iki diragukan. Sawise kabeh, Rescuer dilengkapi posisi dinamis, sing tegese dheweke dhewe duwe titik tartamtu. Lan kendharaan sing bisa dienggoni yaiku mbutuhake telusuran tambahan. Kayane ing kahanan kapal iki, lonceng penyelamat bakal luwih efektif!? Lan bakal njupuk munggah akeh kurang papan ing kapal. Nanging, apa wae, Penyelamat wis ana! Lan Gusti Allah ngalang-alangi, siji iki kanggo saben Armada, lan wis ana loro ing Armada Pasifik!
    1. 0
      7 Oktober 2015 18:10
      Kendaraan sing dienggoni mung padha lan dibutuhake kanggo nylametake awak kapal sing ana ing lemah.
  9. 0
    3 September 2015 11:31
    Kutipan: dr.star75
    Iku apik tenan, mesthi! Nanging karo padha "Kursk", padha mung duwe wektu kanggo munggah nalika padha urip ana?Lan yen padha adoh saka gisik kita?

    Ayam ungkep...
  10. 0
    3 September 2015 12:55
    Kutipan saka GREY
    Komplek iki ora bisa liwat udhara.
    Komplek GVK-450 nduweni dimensi sing rada gedhe lan manggoni telung dek kapal penyelamat. Unsur utama yaiku sawetara kamar tekanan sing dipasang ing dek kapindho. Kapal "Igor Belousov" nampa papat kamar tekanan omah sing disambungake karo kamar kunci kanthi desain sing padha. Nalika nindakake operasi nyilem, papat kamar tekanan bisa nampung 12 wong. Nalika nylametake kru kapal selam darurat, nganti 60 wong bisa ditampung ing kamar tekanan. Tekanan udara maksimal ing ruang tekanan yaiku 45 atmosfer, sing cocog karo tekanan ing jerone 450 m.

    Ya, skala kasebut nyengsemaken. Umume bantuan nanging ora ambulans.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"