BMD-2 sing ditingkatake isih bakal dadi Angkatan Udara Rusia

60
Ing taun-taun sing bakal teka, masa depan Angkatan Udara Rusia bakal digandhengake karo kendaraan lapis baja BMD-4M paling anyar, nanging ora ana sing bakal nolak BMD-2 sing diuji wektu, nyerat. Buletin Mordovia.

BMD-2 sing ditingkatake isih bakal dadi Angkatan Udara Rusia


Ing Tula, modifikasi "loro" wis suwe dikembangake, sing nambah kemampuane ing pertempuran modern. Mesin apik iki pisanan ditampilake ing 2010 ing Zhukovsky, nanging ora ngematake pimpinan militèr banjur. Sawise maneh, kendaraan sing nampa kompartemen tempur "Bereg" bisa ditemokake ing forum "Tentara-2015".

"BMD sing diowahi sacara eksternal dibedakake, sepisanan, kanthi anane tampilan penembak-operator multi-saluran sing anyar, luwih gedhe, padha, kanthi cara, kaya ing BMD-4M. Pemandangan iki nduweni imager termal lan mesin pelacak target pencitraan telethermal. Iki minangka bagean saka sistem kontrol geni otomatis digital modern, "tulis Vestnik.



Kabeh pangisi elektronik mesin nyukupi syarat modern. "Sampeyan bisa kanthi efektif nggayuh target sing diidentifikasi saka meriam lan senapan mesin, lan nggunakake Kornet ATGM kapan wae awan utawa wengi, preduli saka asap lan udan," ujare penulis.



Instalasi kanggo peluncuran rudal dipandu (ATGM "Kornet EM") dipasang ing sisih tengen menara. Miturut publikasi, rudal "bisa nggayuh target ing jarak nganti 8000 m lan nembus waja. tank mungsuh karo kekandelan, miturut sawetara sumber, luwih saka 1300 mm, lan dumunung konco pangayoman dinamis.



Dibandhingake karo mesin dhasar, efisiensi upgrade "loro" wis tambah kaping pirang-pirang. "Akibate, kendaraan lapis baja sing luwih apik bakal nglayani "infanteri bersayap" domestik luwih saka setahun," ujare Vestnik Mordovia.
  • http://vestnik-rm.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    3 September 2015 14:27
    Aku ora keberatan, nanging ... Ayo Armata! Armata!
    1. + 13
      3 September 2015 14:35
      Quote: kita nyoba
      Aku ora keberatan, nanging ... Ayo Armata! Armata!

      "Armata" abot nduweni hipostasis sing rada beda ...
      1. + 11
        3 September 2015 14:49
        Quote: kita nyoba
        Aku ora keberatan, nanging ... Ayo Armata! Armata!

        Inggih, pisanan, BMD lan TBMP macem-macem jinis peralatan ...
        Lan kaping pindho: Armata T-14, kaya T-15, isih kudu ditindakake, nggawe owah-owahan sing dibutuhake adhedhasar asil tes, pasang produksi ing stream lan nglatih akeh kru kanggo jinis peralatan anyar iki. .
        Iki kabeh tegese nandur modal dhuwit lan jam kerja sing akeh.
        Senjata bukti sing efektif dibutuhake ing kene lan saiki, lan sing paling penting kanggo pasukan reaksi sing cepet, sing dadi penyangga yaiku Angkatan Udara. Aku kesengsem banget karo ide kanggo ngrampungake BMP-2 kanthi: nginstal kompleks Berezhok, nambah tenaga mesin lan nginstal BDZ kanthi grating. Saiki luwih murah + kru bakal luwih sithik sinau amarga ngerti teknik kasebut lan mesthi bakal nambah daya tembak lan keslametan kendaraan lan, sing paling penting, pasukan pendaratan lan kru ing medan perang. Aku bungah banget yen Berezhok wis diinstal ing BMD-2 (sing dadi favorit pribadi kabeh AFVs donya). Muga-muga paling ora kanggo wiwitan, kabeh BMD-1 lan BMD-2 saka Pasukan Udara Federasi Rusia sing isih kasedhiya saiki bakal diganti karo BMD sing padha. Minangka konflik ing wilayah tilas Ukraina, BMD-2 ing tangan sing bisa dadi senjata "Swiss Knife", senjata sing kuat, maneuverable, ora katon (dimensi sing paling cilik saka kanca-kanca BBM + reresik lemah variabel) .
        Masalah relatif mung perang nglawan tank mungsuh lan keamanan. Yen nomer loro diimbangi dening dimensi cilik BMD-2 lan dinamika sing nggegirisi, mula ana masalah karo sing pertama ... Loro "Cornets" karo FCS modern, aku mikir, bisa ngrampungake "Masalah Tank" kanggo BMD-2.
        Yen mung modifikasi BMD-2 iki ora tetep ing wangun "Pameran Eksklusif", nanging pindhah menyang pasukan lan diganti dening Landing Force ora karo BMD-3 lan BMD-4, nanging karo BMD- 4M. prajurit
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +5
      3 September 2015 14:39
      Quote: kita nyoba
      Aku ora keberatan, nanging ... Ayo Armata! Armata!

      Lan apa bab MBT "Armata" kanggo BMD-2?
      1. +7
        3 September 2015 14:53
        Quote: Gusti saka Sith
        Lan apa bab MBT "Armata" kanggo BMD-2?


        wong kasebut mbokmenawa tegese platform ... aran

        Vladyka .. ana sing metu saka topik ..

        Pakar militer sing kondhang Igor Korotchenko dina iki nuduhake ing Twitter "wong njero" manawa warga LPR lan DPR bakal entuk paspor Rusia wiwit Nopember-Desember taun iki.

        Ing wawancara karo FBA "Ekonomi Dina", Igor Yuryevich nambahake yen Rusia ngenteni pemilihan lokal ing Donbass, sing bakal diakoni minangka sah.

        Alami, Ukraina bakal "histeria lan njerit", nanging kita luwih kasengsem ing reaksi negara liya lan, ing ndhuwur kabeh, Jerman, minangka salah sawijining peserta ing proses Minsk.

        Ing kasus apa wae, penerbitan paspor Rusia kanggo warga LPR lan DPR bakal ditindakake preduli yen mitra Barat kita ngakoni utawa ora ngakoni pemilihan kanggo panguwasa lokal ing Donbass.

        Korotchenko percaya yen Donbass minangka bagéan saka donya Rusia, supaya wong-wong sing pengin bisa entuk paspor Rusia. Kajaba iku, ora manca, nanging domestik.
        1. 0
          3 September 2015 15:03
          Kabeh pangisi elektronik mesin nyukupi syarat modern. "Sampeyan bisa kanthi efektif nggayuh target sing diidentifikasi saka meriam lan senapan mesin, lan nggunakake Kornet ATGM kapan wae awan utawa wengi, preduli saka asap lan udan," ujare penulis.

          Apa muspra yen GLONASS didorong menyang saben BMD? Saiki ayo padha nambah apa sing ora perlu ... prajurit
        2. +2
          3 September 2015 15:05
          Kelangan njupuk Korotchenko! Bener, dheweke ora mung ahli, nanging uga Ketua Dewan Umum ing Kementerian Pertahanan!
          1. +4
            3 September 2015 15:11
            Kutipan: Samaria
            Kelangan njupuk Korotchenko!


            ya sho Korotchenko ... dina iki aku meh ngapusi iki ..

            Presiden Latvia Raimonds Vejonis ngakoni manawa pihak Ukrainia ora netepi perjanjian Minsk. Dheweke nyatakake iki ing wawancara karo LETA.

            "Setaun wis nyedhak wiwit penandatanganan perjanjian Minsk, sing nggawe gencatan senjata relatif ing konflik militer ing Ukraina, lan, mesthine, perjanjian kasebut ora bakal ditindakake," ujare.

            Ing konteks iki, Vejonis ngangkat masalah sanksi marang Rusia. Yen klausa perjanjian Minsk ora ditindakake, Eropa lan sekutu kudu mutusake apa sing kudu ditindakake.

            Uni Eropa tambah akeh mikir kenapa Barat kudu nerusake kebijakan sanksi marang Rusia, sing dudu partai konflik ing Donbass. Kajaba iku, liwat mediasi Moskow, persetujuan Minsk rampung, sing ora ditindakake dening Ukraina.

            Moscow terus-terusan ndhesek Kyiv kanggo tindakake persetujuan, Kyiv nerak. Ing wektu sing padha, Barat ngetrapake sanksi kanggo ora netepi perjanjian Minsk ora marang Ukraina, nanging marang Rusia.
          2. +3
            3 September 2015 15:14
            Kutipan: Samaria
            Kelangan njupuk Korotchenko! Dheweke bakal mbenerake ora mung ahli, nanging uga Ketua

            Dheweke mesthi dadi editor, lan ahli, lan ketua sing ngerti.
            Nanging tokoh iki ing wektu Perdyukov tetep irung kanggo angin lan kritik saka thoughtless "reformasi" ora krungu saka wong. Kosok baline, dheweke disetujoni ... Senajan ora antusias banget. ya
            Mula, aku nganggep omongane kanthi ati-ati.
        3. +2
          3 September 2015 15:19
          Kutipan saka vorobey
          wong kasebut mbokmenawa tegese platform ... aran

          Vladyka .. ana sing metu saka topik ..

          Pakar militer sing kondhang Igor Korotchenko dina iki nuduhake ing Twitter "wong njero" manawa warga LPR lan DPR bakal entuk paspor Rusia wiwit Nopember-Desember taun iki.

          Ing wawancara karo FBA "Ekonomi Dina", Igor Yuryevich nambahake yen Rusia ngenteni pemilihan lokal ing Donbass, sing bakal diakoni minangka sah.

          Alami, Ukraina bakal "histeria lan njerit", nanging kita luwih kasengsem ing reaksi negara liya lan, ing ndhuwur kabeh, Jerman, minangka salah sawijining peserta ing proses Minsk.

          Ing kasus apa wae, penerbitan paspor Rusia kanggo warga LPR lan DPR bakal ditindakake preduli yen mitra Barat kita ngakoni utawa ora ngakoni pemilihan kanggo panguwasa lokal ing Donbass.

          Korotchenko percaya yen Donbass minangka bagéan saka donya Rusia, supaya wong-wong sing pengin bisa entuk paspor Rusia. Kajaba iku, ora manca, nanging domestik.


          Nah, gosip iki wis 2 minggu saiki. Aku lagi liburan ing Novoazovsk lan ing kana para pengawal tapel wates DPR njupuk gambar paspor kita kanggo ngetokake paspor Rusia sing anyar.
          1. +4
            3 September 2015 15:37
            Quote: Gusti saka Sith
            Nah, gosip iki wis 2 minggu saiki. Aku lagi liburan ing Novoazovsk lan ing kana para pengawal tapel wates DPR njupuk gambar paspor kita kanggo ngetokake paspor Rusia sing anyar.


            lan karo paspor Rusia, calico sing beda banget muncul ... ombenan
          2. +1
            3 September 2015 16:08
            Quote: Gusti saka Sith
            Nah, gosip iki wis 2 minggu saiki. Aku lagi liburan ing Novoazovsk lan ing kana para pengawal tapel wates DPR njupuk gambar paspor kita kanggo ngetokake paspor Rusia sing anyar.

            Gosip pisanan babagan penerbitan paspor Rusia, kaya biasane ing krnaktike, muncul ing endi wae ing 10 Agustus. Nanging kabeh mati, aku bakal bungah yen ora.
            1. +3
              3 September 2015 18:17
              Quote: lelikas
              Gosip pisanan babagan penerbitan paspor Rusia, kaya biasane ing krnaktike, muncul ing endi wae ing 10 Agustus. Nanging kabeh mati, aku bakal bungah yen ora.

              Aku ngaso saka 9 kanggo 14 Agustus. Mung kejiret brigade 9 anyar saka VSN narik bebarengan.
              Pengawal tapel wates ujar manawa sawise referendum ing wulan November bakal ana paspor gaya Rusia.
    3. VP
      0
      3 September 2015 15:26
      Landing Armata rada angel.
    4. -1
      3 September 2015 15:36
      Mesthi! Kanggo basis data ing "lemah" kanthi mungsuh sing abot, peralatan pasukan darat (Armata, Kurganets, Boomerangs) dibutuhake, lan supaya dadi bagian saka Angkatan Udara ing cadangan, mula tank dilebokake ing unit Angkatan Udara. Apa sing kedadeyan nalika BMD, BTR-D lan MT LB katon ing mangsa panas ing taun kasebut ing cedhak Mnohopillya, Kuteynikovo, Starobeshevo.
      1. +3
        3 September 2015 15:49
        Kutipan saka 2sila
        mulane, tank sing ngenalaken menyang Unit udhara


        ojo diomongno karo wong liyo...utowo wenehi conto...tank iso diparingi penguatan sedhela, tapi rutin...
        1. +2
          3 September 2015 16:39
          Kutipan saka vorobey
          ojo diomongno karo wong liyo...utowo wenehi conto...tank iso diparingi penguatan sedhela, tapi rutin...

          Iku misale jek sing ing spring ana soko bab nawakke saka Shamanov sing padha arep nalika ora ana Octopuses.
          1. +1
            3 September 2015 20:45
            Quote: lelikas
            Kutipan saka vorobey
            ojo diomongno karo wong liyo...utowo wenehi conto...tank iso diparingi penguatan sedhela, tapi rutin...

            Iku misale jek sing ing spring ana soko bab nawakke saka Shamanov sing padha arep nalika ora ana Octopuses.


            Yagene, kanthi tekane BMD 4, pasukan pendaratan ora butuh iki ... spesifik tugas saka pihak pendaratan beda ... elinga divisi pertahanan marinir lan pesisir ... sawetara ditambah karo liyane kanthi gaman abot. , padha pindhah ing eselon kapindho nalika bridgehead kanggo kebangkrutan wis aman .. nanging saka wektu kanggo wektu, amarga kita ora ing negara ing awal OTB kita, padha ditempelake langsung menyang perusahaan ... lan tanker. ing marine dadi konsep cukup kondisional ngguyu Aku kudu tumindak karo perusahaan serangan udhara lan mlaku karo pramuka .. ora ana sistem pendaratan udhara kanggo MBT ing jagad iki ...
            1. 0
              3 September 2015 21:57
              Perang apa sing diomongake? Apa sampeyan krungu bab pungkasan, "hibrida", chond? Iku ing "asil" sing kaputusan kuwi digawe. Pasukan terjun payung mbutuhake sarana penguatan dhewe supaya ora rembugan karo subkontraktor lan ora njaluk alat abot. Nanging malah iki ora bakal ngrampungake masalah, amarga, miturut definisi, padha break ahead ing "karton" lan, nalika nimbali mungsuh wis kebak karo senjata anti-tank, nandhang losses pinunjul, kaya unit pengintaian riflemen motorized ing MTLB. Kanggo njaga basis data ing Angkatan Udara, peralatan modern (BPM 1,2 uga ketinggalan jaman) dibutuhake, lan yen sampeyan kudu mabur ing endi wae, mula BMD tetep.
              1. 0
                3 September 2015 22:06
                Ing wulan Agustus 2014 wae, jinis VSN ilang 7 kendaraan BMD 2 lan BTR D.
              2. +1
                3 September 2015 22:12
                Kutipan saka 2sila
                Apa sampeyan krungu bab pungkasan, "hibrida", chond? Iku ing "asil" sing kaputusan kuwi digawe.


                jebule krungu...

                Kutipan saka 2sila
                Kanggo njaga basis data ing Angkatan Udara, peralatan modern (BPM 1,2 uga ketinggalan jaman) dibutuhake, lan yen sampeyan kudu mabur ing endi wae, mula BMD tetep.


                pasukan udhara bakal entuk garasi kurang ajar ... sanajan iku kelangan lan ana pilihan .. sampeyan kudu mabur - karton .. sampeyan kudu pindhah waja abot ... minangka eksperimen aku isih bisa ngidini .. nanging padha bakal Ninggalake ide iki .. tank bakal nyuda mobilitas pasukan udara - paradoks, nanging iki bener..
                1. 0
                  4 September 2015 09:25
                  Ora babar pisan. Iki bakal nggawe Angkatan Udara luwih fleksibel. Saliyane aeromobilitas, bakal nambah liyane. Lan iki ora bisa dihindari, amarga Angkatan Udara minangka unit "siaga pisanan" lan bakal dadi sing pertama melu perang, iki wis kedadeyan. Aku ngomong maneh. Yen mobilitas udara dibutuhake, dheweke bakal nggunakake peralatan mobile udara, sing ora dibutuhake, peralatan anyar saka pasukan darat. Teknologi punika consumable. Uripe prajurit luwih penting.
            2. 0
              3 September 2015 22:19
              MT LB senapan motor saka jinis "VSN" cedhak Mnohopillya. Ora ana kemungkinan. We kudu technique dhasar anyar. Armats, Kurgans, Boomerangs. Kanggo kabeh perusahaan, kira-kira 34 kendaraan BMD-jinis ilang ing loro-lorone, lan padha ora duwe kesempatan ing perang "tanah" karo malah tentara slightest saka mungsuh.
              1. +1
                3 September 2015 22:21
                Kutipan saka 2sila
                We kudu technique dhasar anyar. Armats, Kurgans, Boomerangs. Z


                kita, ing asas, ngomong kanggo Angkatan Udhara ... kanggo parachute yen apa sing arep kanggo apa
                1. 0
                  4 September 2015 09:27
                  BMD sing bledug bakal tetep kanggo landing ..... Ing endi pungkasan kita parasut Angkatan Udara menyang perang?! Ing Georgia? Ing wilayah "Rostov"?
            3. 0
              3 September 2015 22:20
              MT LB. Multipole.
          2. 0
            3 September 2015 21:36
            Mesthi ngandika, mung wong. ora ngerti.

            http://ria.ru/defense_safety/20150506/1062858829.html
        2. 0
          3 September 2015 21:35
          Aku dhewe ngerti apa sing kudu ditindakake. Aku arep ngomong apa ora. Njupuk tanggung jawab ing omah, ing pawon.
          http://ria.ru/defense_safety/20150506/1062858829.html
          1. +1
            3 September 2015 21:59
            Kutipan saka 2sila
            Aku dhewe ngerti apa sing kudu ditindakake. Aku arep ngomong apa ora. Njupuk tanggung jawab ing omah, ing pawon.
            http://ria.ru/defense_safety/20150506/1062858829.html


            ing pawon dadi ing pawon.. wangsulane ing ngisor iki...

            aku ulangi..
            Kutipan saka vorobey
            vorobey (2) Dina iki, 21:46 ↑
            Quote: lawas26
            Wiwit 2014-2015, pambentukan SIX COMPANIES TANK INDEPENDENT ing tank T-72 minangka bagéan saka divisi udhara wis diwiwiti (sanajan ing ngendi perusahaan kaping enem bakal dipasang - KhZ). Formasi kasebut kudu rampung ing 2018, setahun luwih awal tinimbang

            loro saka tembung saka shamanov, Aku ora nemu informasi ngendi wae .. utamané bab T72, utawa iku tegese gurita .. sampeyan bisa menehi link? Sampeyan ngomong babagan perusahaan lan Shamanov babagan OTB ... Aku bakal seneng ngakoni yen aku salah .. Tank akeh nambah daya tembak ... ing 93, perusahaan kita karo batalyon marinir, miturut legenda, nggambarake kebangkrutan ing Kazachka ... 70% target kena tank .. infantri nyerang kita mengko .. ora diijini pamer ..
            1. 0
              4 September 2015 09:34
              Sialan! Ya, jelas yen aku dudu skolastik, nanging ora ana pendapat sing luwih otoritatif babagan Shamanov ing Angkatan Udara, paling ora saiki. Mesthi, aku ngerti yen sampeyan bisa mbantah karo dheweke. Nanging ana ing Panjenengane, bab pangandikane, lan ora karo aku bab pangandikane. Lan aku ngandika mratelakake panemume bab aeromobility. Iku kudu ditinggalake, mung yen aku ora bisa menehi conto kebangkrutan parasut ing area database. Aku elinga transfer obat lan peralatan. Nanging ing ngendi "karton" ditransfer, ana akeh peralatan pasukan darat. Apa sebabe kudu nyeret beban ekstra iki menyang kana .....
            2. 0
              4 September 2015 09:37
              Kanggo 93 taun, bisa uga cocog, lan BMD banjur ana ing level kasebut. Saiki, saben wong duwe bassoon.
    5. 0
      3 September 2015 15:57
      bener! armata kruganec bumerang davaj davaajj..
    6. +1
      3 September 2015 18:52
      Quote: kita nyoba
      Aku ora keberatan, nanging ... Ayo Armata! Armata!


      Sampeyan ora keberatan, mung amarga sampeyan ora nggunakake unit iki. Iki minangka kendaraan tempur sing paling ora sukses sing diadopsi kanggo layanan. operator Gunner saka mbangun normal, Aku nandheske NORMAL mbangun ing kamuflase mangsa, ora bisa biasane karo peralatan ing menara. Kita kudu nyopot jaket mangsa, kanggo njupuk normal ing kisaran -30 C, untunge kabeh wong nganggo sweter, yaiku, renda =). Lan babagan ngisi daya 2A42, aku ora pengin ngelingi kabeh !!! Ing njaba menara mbukak lawang cilik ing ngendi senar diturunake, sing disambungake menyang sabuk meriam lan ditarik metu menyang panrima bedhil, ing endi diisi karo obeng minangka pengungkit. Umumé, mobil miskin. Menapa malih, ana ora akeh wong ing layanan, padha bisa wis dibusak ing NZ.
      1. 0
        3 September 2015 19:30
        Ora garis nanging sling, korektor tablet aneh. =)
      2. +1
        3 September 2015 20:50
        Kutipan saka yush
        Kita kudu nyopot jaket mangsa, kanggo njupuk normal ing kisaran -30 C, untunge kabeh wong nganggo sweter, yaiku, renda =).


        ayo ... kita tanker malah nyopot jaket kacang lan tetep nganggo sweter ... sanajan kita duwe kursi luwih akeh, nanging, nalika kita lungguh jaket ing ritsleting njaba ... kita mung kringet saka kerja, malah ing minus 30 jet ngetokake kringet ...
  2. avt
    +2
    3 September 2015 14:35
    Nyuwun Iku ora brainer sing ora bisa ngganti taman ing siji lungguh, lan padha isih bakal ing cadangan kanggo konservasi kanggo dangu. makarya saben wektu liyane, yen ora saben katelu.
    1. +1
      3 September 2015 14:38
      Kutipan saka avt
      Nyuwun Iku ora brainer sing ora bisa ngganti taman ing siji lungguh, lan padha isih bakal ing cadangan kanggo konservasi kanggo dangu. makarya saben wektu liyane, yen ora saben katelu.


      Ketoke padha "ditembak" sampah, kaya Strelkov kiwa ing Slavyansk.

      Maneh, kanthi alasan sing padha: ORA KERJA ...
    2. +1
      3 September 2015 15:31
      Aku kasengsem ing mergo.
      Dadi bisa kanthi efektif nggayuh target sing diidentifikasi saka meriam lan senapan mesin, lan nggunakake Kornet ATGM kapan wae awan utawa wengi, preduli saka anane kumelun lan udan.

      Nanging ora Cornet ngarahke ing laser? yen mangkono, ora kumelun dadi alangan kanggo laser?
      utawa iku sejatine sifate bab bedhil sing shoots ing ngarsane imaging termal?
      banjur sampeyan kudu njlentrehake, yen ora, sampeyan ora tau ngerti, Mungkin aku ora ngerti soko Cornet.
  3. +1
    3 September 2015 14:36
    Iku menarik kanggo dipikir carane akeh mesin iki ing layanan.
    1. 0
      3 September 2015 15:05
      Kutipan...
      Iku menarik kanggo dipikir carane akeh mesin iki ing layanan.

      Pracayaa - luwih saka "telu" lan malah luwih "papat". . .
      1. +1
        3 September 2015 15:44
        Nganti saiki, ana 0 kayata ing artikel. Taun ngarep bakal ana angka sing ora nol.
    2. +2
      3 September 2015 16:14
      Ing Angkatan Udara, kanthi basis BMD, ana akeh kendaraan sing wis mbuktekake kanthi efektif - kompleks BTR-D "Robot" (kanthi peluru anti-tank) utawa karo kendaraan pengintaian artileri ZU-23, 1V119 (karo cocog "stuffing") lan, mesthi, 2S9 "Nona ". Pangguna forum sing ana ing Kaukasus Lor, ing Republik Chechen, bakal konfirmasi, Mugi. Nanging ora ana sing krungu babagan modernisasi. Ya, lan "penny" isih ana ing rangking. Kanggo tugas tartamtu utawa konflik bersenjata lokal kanthi intensitas sing kurang, utawa ing tapel wates, minangka penguatan seluler saka pos-pos - mesin kasebut ora ilang relevansi.
      Adhedhasar pengalaman Bosnia, aku bisa ujar manawa babagan karakteristik kinerja kendaraan kita adhedhasar BMD nglawan NATO utawa, luwih-luwih, "Bredley" AS, minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur. Utamané ing babagan maneuverability lan mobilitas. Daya tembak reguler gabungan ora luwih elek. Lan kanggo netepi standar, kanggo nggayuh posisi tembak, dheweke ninggalake kabeh wong ing bokong.
      Sawise kabeh, mobilitas dhuwur Angkatan Udara, digabungake karo daya tembak, minangka inti saka angkatan bersenjata.
      1. 0
        3 September 2015 20:09
        Ora ana akeh "loro" sing resik ing pasukan kasebut. Sejatine "siji" kanthi menara saka "loro" ... hi
        Tipe: versi modern
  4. +1
    3 September 2015 14:37
    modernisasi apik, nanging taman anyar isih luwih apik
    1. +1
      3 September 2015 15:36
      Modernisasi apik banget, yen ora Jerman ilang kabeh!
  5. +2
    3 September 2015 14:37
    Perlu kanggo pangayoman termal efektif BMD lan BMP, supaya bisa katon ing imager termal. Ing versi saiki, iki mesin single-shot. Yen ora bisa nggawe dheweke tahan karo lengen cilik mungsuh, mula kudu nyilikake visibilitas lan nambah mobilitas.
  6. +4
    3 September 2015 14:42
    Yagene, nalika modernisasi peralatan Soviet lawas, apa padha tansah fokus ing firepower? Lali babagan keamanan mobil! Endi layar, bar, lan liya-liyane? Sampeyan bisa nusuk palung aluminium iki nganggo driji ... ora ing taun 80-an ing pekarangan.
    1. +2
      3 September 2015 14:51
      Kutipan saka KGB WATCH YOU
      Yagene, nalika modernisasi peralatan Soviet lawas, apa padha tansah fokus ing firepower? Lali babagan keamanan mobil! Endi layar, bar, lan liya-liyane? Sampeyan bisa nusuk palung aluminium iki nganggo driji ... ora ing taun 80-an ing pekarangan.


      Bubar, Institut Riset Baja nampilake piring waja keramik anyar ... Aku kira artikel kasebut uga ana ing kene, yen ora salah ... supaya bisa digantung..
      1. +2
        3 September 2015 14:55
        Wong wadon tuwa isih bakal ngawula. Iku misale jek kula sing saiki lagi nggawe pangayoman dheweke ing keramik. Lan yen kita mikir luwih, T-34, sing muncul ing Washington, uga bakal katon kuwat ...
    2. +1
      3 September 2015 14:54
      Kutipan saka KGB WATCH YOU
      Yagene, nalika modernisasi peralatan Soviet lawas, apa padha tansah fokus ing firepower? Lali babagan keamanan mobil! Endi layar, bar, lan liya-liyane? Sampeyan bisa nusuk palung aluminium iki nganggo driji ... ora ing taun 80-an ing pekarangan.



      Sayange, "layar, gratings, etc." ketoke sampeyan ora bisa sijine ing kendaraan AIRBOARD.
      Amarga iki mbutuhake sistem udhara sing beda banget ...

      Lan owah-owahan kabeh kompleks kebangkrutan "bakal regane regane", nanging sampeyan kudu milih antarane nganyarke BMD-2 lan tuku BMD-4M ...

      Lan ing jinis modernisasi iki, bakal ana (?) Lan BMD-2 lan BMD-4M ...
      1. 0
        3 September 2015 15:07
        Lan owah-owahan kabeh kompleks kebangkrutan "bakal regane regane", nanging sampeyan kudu milih antarane nganyarke BMD-2 lan tuku BMD-4M ...


        Babagan pilihan. Iku bakal apik kanggo kapitalisasi BMD-2 lan ngirim menyang panyimpenan, lan ngganti unit BMD-4M pensiunan.

        Dadi aku katon ing BMD-2 (malah modern), lan piye wae sedih kanggo wong-wong sing bakal perang ing.
    3. +1
      3 September 2015 15:02
      Kanggo Angkatan Udara, gantung layar - ora bakal mabur ... luwih tepat, bakal mabur kanthi cepet!
      gratings, log, sandbags - ora serius.
      contone, ing DPR, milisi nglawan T-64 nggunakake bedhil anti-tank, nalika Perang Donya II,
      Lan ora mung Cornets:
      "bisa mencet target ing jarak nganti 8000 m lan nembus waja tank mungsuh kanthi kekandelan, miturut sawetara laporan, luwih saka 1300 mm, lan dumunung konco pangayoman dinamis.
    4. +1
      3 September 2015 15:47
      Iku ora bakal njupuk mati, ing pangertèn saka ora mundhakaken iku bener. Ing kana, para penyayang kasur lan keramik generasi paling anyar ing serpentines Yaman kanthi RPG-7 ditampa kanthi sukses.

      Ing pangertèn, ing basis kasebut, kanthi pas karo syarat bobot lan ukuran, ora ana cara kanggo nambah proteksi. Dheweke nyekel senapan infanteri, oke.
      1. +1
        3 September 2015 16:12
        Kutipan saka donavi49
        Iku ora bakal njupuk mati, ing pangertèn saka ora mundhakaken iku bener. Ing kana, para penyayang kasur lan keramik generasi paling anyar ing serpentines Yaman kanthi RPG-7 ditampa kanthi sukses.

        Menehi penyayang iki ing paling "merkava" karo "trofi" - lan padha bakal ngatur kanggo nggunakake ing cara paling mupangati kanggo mungsuh. eseman

        Miturut cara, kabeh konflik lokal anyar, siji Yaman stands metu kanggo nggunakake sudhut lan rodo trampil saka sistem anti-tank. Ditilik saka video kasebut, operator kasebut kerja saka jarak sing adoh lan saka papan perlindungan sing ora bisa dideleng saka ngendi target kasebut.
        1. 0
          3 September 2015 21:31
          Lan ing kene, intelijen katon ora apik utawa ora apik kanggo wong Saudi sing maju. Senajan pitakonan tetep carane akeh kendaraan wojo padha numpes? Kang menehi kritik dening kasunyatan sing Saudis ora utamané kuwatir - ora akeh. Lan nganti saiki dheweke terus gelut lan ora nangis.
  7. +1
    3 September 2015 14:50
    Mesthi ora nglawan. Lan nyuwun pangapunten suwene wektu kanggo nggawe produksi teknologi anyar. BMD-4 nalika nggawe prototipe. Nanging kanthi wiwitan produksi massal, mesthi ana wektu tundha, mesthi ana lan bakal ana. Sing anyar mesthi adhedhasar teknologi anyar, lan butuh wektu kanggo nguwasani nggawe produksi, mung ing kertas.
  8. 0
    3 September 2015 14:52
    Dibandhingake karo mesin dhasar, efisiensi upgrade "loro" wis tambah kaping pirang-pirang.
    apik tenan! Nganti tekane teknologi anyar, bakal dadi sampurna!
  9. 0
    3 September 2015 14:53
    Aku ora mikir BMP-2 alternatif apik. Nanging kendaraan modern isih luwih apik tinimbang mung sing lawas, lan kita ngenteni BMP -4 lan mesthi Kurganets. prajurit
    1. 0
      3 September 2015 15:13
      Kutipan: Alexey-74
      Aku ora mikir BMP-2 alternatif apik. Nanging kendaraan modern isih luwih apik tinimbang mung sing lawas, lan kita ngenteni BMP -4 lan mesthi Kurganets.


      Sampeyan ngomong babagan liyane ...
  10. +1
    3 September 2015 14:57
    Kutipan saka Taygerus
    modernisasi apik, nanging taman anyar isih luwih apik

    Aku setuju banget karo sampeyan, nanging:
    Sembarang upgrade mesthi luwih murah tinimbang produk anyar.
    Mokal kanggo saturate pasukan karo mesin anyar sewengi.
    Modernisasi ngidini sampeyan njaga kemampuan tempur unit ing tingkat sing bisa ditampa nganti rearmament rampung.
    Sawise peralatan anyar mlebu ing pasukan, iku luwih gampang lan luwih duwe bathi kanggo ngedol utawa nyimpen lawas, nanging modern, iku ora isin.
    Yen ana kekacoan, kru saka cadangan direkrut kanthi wektu minimal kanggo latihan maneh.

    Sanajan aku pengin, mesthi, kabeh armada kendaraan lapis baja kita dianyari sajrone setahun. nglirik
  11. 0
    3 September 2015 15:09
    Ora ana Taburetkin ing BMD-2. Ing wayahe aku bakal Cut, ngedol lan tuku saka Hans utawa Frogs.
  12. 0
    3 September 2015 15:13
    Sampeyan perlu kanggo ngganti waja dipasang saka BMD-4M kanggo nambah kemampuan kanggo nglindhungi kru sawise kebangkrutan!
  13. +3
    3 September 2015 15:27
    Lan iki kanggo sampeyan babagan BMD-1 ...
    Ing dina mengeti 25th mundur saka pasukan Soviet saka Afghanistan ing Samara mbukak grand monumen BMD-1. Uga ing dina iki, kembang diselehake ing memorial para prajurit-internasionalis. Gagasan kanggo nginstal BMD-1 ing Samara muncul ing September taun kepungkur, nalika sekolah Samara No. Kendaraan tempur dikirim menyang kutha kita saka sekolah udhara Ryazan. Ing mesin iki perang ing kabeh hot spot. Saiki salah siji saka wong-wong mau bakal ngadeg ing salawas-lawase ing Samara
  14. +1
    3 September 2015 15:34
    lan pabrikku melu remelting saka unwound BMDshek hulls lan militèr non-ferrous metals liyane (D12,5TDF pamblokiran). Banget informatif. Aku kaget dening thinness saka waja aluminium.
  15. 0
    3 September 2015 16:16
    Apa pemandangan rana sing mbukak bakal dadi target sing apik kanggo penembak jitu?
  16. 0
    3 September 2015 17:13
    Nganti tekane peralatan anyar, sing dimodernisasi bakal dilayani.
  17. +1
    3 September 2015 21:12
    Kutipan saka vorobey
    ojo diomongno karo wong liyo...utowo wenehi conto...tank iso diparingi penguatan sedhela, tapi rutin...

    Sampeyan pancene ora kudu ngandhani sapa wae ... Nanging ing kene 2 sila pancen bener ing ngendikane

    ngenalake tank menyang unit udara


    Lan padha tenan, lan ing negara [. Wiwit 2014-2015, tatanan saka LENGKAP TAAN INDIVIDU ENAM ing tank T-72 minangka bagéan saka divisi udhara (sanajan ing ngendi perusahaan enem bakal ditempelake - KhZ). Formasi kasebut kudu rampung ing 2018, setahun luwih awal tinimbang pambentukan resimen udhara katelu ing divisi.
    1. +1
      3 September 2015 21:46
      Quote: lawas26
      Wiwit 2014-2015, pambentukan SIX COMPANIES TANK INDEPENDENT ing tank T-72 minangka bagéan saka divisi udhara wis diwiwiti (sanajan ing ngendi perusahaan kaping enem bakal dipasang - KhZ). Formasi kasebut kudu rampung ing 2018, setahun luwih awal tinimbang


      loro saka tembung saka shamanov, Aku ora nemu informasi ngendi wae .. utamané bab T72, utawa iku tegese gurita .. sampeyan bisa menehi link? Sampeyan ngomong babagan perusahaan lan Shamanov babagan OTB ... Aku bakal seneng ngakoni yen aku salah .. ngguyu Tank kanthi serius nambah daya tembak ... ing 93, sajrone latihan, perusahaan kita karo batalyon marinir, miturut legenda, ngusir kebangkrutan ing Kazachka ... 70% saka target ditabuh tank .. infanteri diserang dening kita mengko.. ora diijini pamer.. ngguyu
  18. +1
    3 September 2015 22:21
    Miturut cara, Kornet ATGM wis suwe kudu diinstal ing BMD-4M lan BMP-3, amarga ATGM biasa sing diluncurake liwat laras bedhil 100mm nglawan waja frontal tank Western modern, ora ana gunane. . Nanging yen ora tekan wong, yen kahanan ana ing kontrol agen mungsuh pengaruh (pilihan iki uga bakal nerangake apa BMP-3s diwenehake, contone, kanggo ekspor teka karo bedhil 30mm elongated (tambah sawetara karusakan efektif). kendaraan lapis baja entheng - sing wis suwe takon karo militer Rusia), lan menyang Rusia kanthi sing cendhak lawas, kenapa ngekspor T-90 utawa T-72 sing dimodernisasi tanpa bolongan ing proteksi dinamis, kanthi peluncur granat otomatis Rusia 40-mm ( ana kuwi) lan Kord senapan mesin anti-pesawat, lan kanggo Rusia - skinned karo bedhil mesin 7,62mm short-barreled ing gendheng (lan Uralvagonzavod ora kesel nyoba kanggo ngomong sing perlu, lan iku ora ing kabeh. cetha sing mrentah sapa: kompleks militer-industri militer utawa kosok balene), lsp.
    1. +1
      3 September 2015 22:25
      Quote: Non-jumping
      lan kanggo Rusia - skinned karo bedhil mesin 7,62mm short-barreled ing gendheng


      oke kancaku, ROCK tansah ngadeg lan ngadeg ... aja bingung karo kabel

      lan sapa lan kapan sijine peluncur granat 40mm ing tank ...
      1. 0
        4 September 2015 11:48
        Babagan peluncur granat otomatis 40mm - ana informasi sing dipasang kanggo pelanggan Arab (aku kaget ing wiwitan), lan tinimbang tebing, Pabrik Uralvagon kanthi alesan nekad promosi bedhil mesin 7,62mm khusus kanggo Kementerian Rusia. Pertahanan ing T-90SM, Armata lan malah nganyari Octopus-SDM-1. Menapa malih, dikenal, contone, sing kabeh pelanggan manca sing kasengsem ing T-90SM ora wareg karo ngarsane 7,62mm machine gun tinimbang "Cliff" (lunga dening cara) lan kanggo wong-wong mau padha rencana. kanggo nginstal "Kord" domestik lan luwih maju ("Cliff" diprodhuksi ing Kazakhstan lan sumber daya tong minyak banget kurang)
        1. +1
          4 September 2015 22:27
          Quote: Non-jumping
          Babagan peluncur granat otomatis 40mm - ana informasi sing dipasang kanggo pelanggan Arab (aku kaget ing wiwitan), lan tinimbang tebing, Pabrik Uralvagon kanthi alesan nekad promosi bedhil mesin 7,62mm khusus kanggo Kementerian Rusia. Pertahanan ing T-90SM, Armata lan malah nganyari Octopus-SDM-1. Menapa malih, dikenal, contone, sing kabeh pelanggan manca sing kasengsem ing T-90SM ora wareg karo ngarsane 7,62mm machine gun tinimbang "Cliff" (lunga dening cara) lan kanggo wong-wong mau padha rencana. kanggo nginstal "Kord" domestik lan luwih maju ("Cliff" diprodhuksi ing Kazakhstan lan sumber daya tong minyak banget kurang)


          Infanteri Soviet bersenjata karo senapan mesin easel NSVS ing senapan mesin tripod Baryshev-Stepanov 6T7, lan ing babagan massa iku kaping papat luwih cilik tinimbang leluhure, easel DShKM. Gun anti-pesawat ZPU NSV uga diprodhuksi ing mesin 6U6, sing bobote 92,5 kg. Pasukan lapis baja USSR nggunakake modifikasi tank NSVT kanggo instalasi ing menara tank T-72, T-80, T-90 lan operator personel lapis baja.

          Senapan mesin NSV wis aktif digunakake dening pasukan Soviet lan Rusia luwih saka 30 taun ing kabeh konflik lokal. Sajrone perang Afghan lan Chechnya, bedhil mesin abot mbuktekake minangka cara sing efektif banget kanggo mbela pamblokiran dalan, kendaraan lan kendaraan lapis baja. Ing Chechnya, senapan mesin NSV nampa jeneng ora resmi "anti-sniper". Kekuwatan amunisi, uga anané optik, bisa cepet nyuda titik sniper mungsuh.

          Sawise runtuh USSR, pabrik-pabrik sing mrodhuksi senapan mesin NSV rampung ing negara merdika. Sampeyan perlu kanggo netepake produksi senjata padha ing Rusia. Desainer bakat saka Biro Desain Khusus Pabrik Kovrov dijenengi sawise V. A. Degtyarev A. A. Namitulin, A. A. Kuznetsov, Yu.

          Wiwit taun 1997, senapan mesin wis dilebokake ing produksi pilot lan diadopsi dening tentara Rusia ing indeks 6P50 (modifikasi infanteri) lan 6P49 (tank). Ing literatur khusus, sampel iki ditetepake KORD ("Gegaman kaliber Gedhe Degtyarevites"). Umumé, ing syarat-syarat sakabèhé lan ciri pertempuran, senapan mesin anyar padha karo NSV. Malah sacara lahiriah padha. Nanging, ana owah-owahan sing signifikan ing desain kasebut.
  19. 0
    4 September 2015 22:56
    Kutipan saka vorobey
    loro saka tembung saka shamanov, Aku ora nemu informasi ngendi wae .. utamané bab T72, utawa iku tegese gurita .. sampeyan bisa menehi link? Sampeyan ngomong babagan perusahaan lan Shamanov babagan OTB ... Aku bakal seneng ngakoni yen aku salah .. Tank akeh nambah daya tembak ... ing 93, perusahaan kita karo batalyon marinir, miturut legenda, nggambarake kebangkrutan ing Kazachka ... 70 % target kena tank .. infanteri kita tersinggung mengko.. ora kena pamer.


    Ora masalah. Kanggo miwiti, artikel saka Wiki "Pasukan Airborne Rusia.
    Ing 2015, ora ana resimen ing Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. Resimen komunikasi kaping 38 lan resimen pasukan khusus 45 sing sadurunge wis ana ditata maneh dadi brigade. Miturut pernyataan komandan Angkatan Udara, Kolonel Jenderal Shamanov, unit serangan udara bakal enem perusahaan tank kapisah ing T-72.

    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%BE-%
    D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B5_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D1%81%D
    0%BA%D0%B0_%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8

    Iku luwih dingerteni ing sumber
    http://warfare.be/db/lang/rus/catid/239/linkid/2241/title/vozdushno-desantnye-vo
    yska-(vdv)/

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"