Edisi Amerika: Pentagon prihatin babagan kegiatan kapal riset Rusia "Yantar"

27
edisi Amerika Beacon Gratis Washington nerbitake materi sing nyatakake satelit, kapal pengintai lan pesawat Pentagon kanthi teliti nonton kapal riset oseanografi Rusia paling anyar Yantar, sing pindhah saka Atlantik Lor menyang Kuba, laporan RIA. "Kabar".



Miturut militer AS, kapal Rusia ngumpulake data babagan peralatan jero banyu saka pangkalan kapal selam nuklir Kings Bay, dumunung ing negara bagian Georgia, uga ing jalur komunikasi sing dadi bagian saka jaringan informasi global Pentagon.

Ing wektu sing padha, layanan pers Departemen Pertahanan AS nandheske yen Amerika Serikat "ngurmati hak kabeh negara kanggo nggunakake kapal militer ing perairan internasional sesuai karo hukum internasional."

Tujuan utama kapal riset oseanografi "Yantar" yaiku karya riset ing jero lan ing dhasar samodra. Iki dilengkapi kendaraan berawak ing jero segara saka jinis Mir, sing bisa digunakake ing jerone nganti 6 kilometer. Pamindahan kapal punika 5.2 ewu ton, jembaré - 17.2 meter, dawa - 108.1 meter.
  • http://sdelanounas.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    4 September 2015
    Padha kuwatir!??!?! wong bodho
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +6
        4 September 2015
        Kapal riset oseanografi (OIS) "Yantar" dirancang kanggo karya riset ing jero lan ing dhasar samodra. Bisa nggawa submersible berawak Mir-segara jero sing bisa digunakake ing jerone 6 meter. Kapal kasebut uga bakal digunakake kanggo tujuan ngluwari, peralatan kasebut bakal ngidini nggoleki obyek sing sunken ing sisih ngisor. Pamindahan kapal punika 5,2 ewu ton, dawa - 108,1 meter, jembaré - 17,2 meter.

        RIA Novosti http://ria.ru/world/20150903/1227857012.html#ixzz3kjwVZKSn

        Apa nyetel tetenger?
        Utawa sing luwih licik,,,,,,, Ora wonder Amerika Serikat gupuh banget!
        1. +1
          4 September 2015
          Mangkene saka sudut sing beda:
          "Kapal perang AS nemokake kapal riset oseanografi Rusia Yantar cedhak pangkalan angkatan laut Kings Bay (Georgia)," laporan The Washington Free Beacon, nyebutake pejabat Pentagon.

          Pejabat senior ngandhani Fox News manawa kapal telik AS uga ana ing pesisir Rusia. "Mesthi, apa sampeyan mikir kabeh 'kapal oseanografi' iki ditindakake? Apa padha sinau paus? dheweke nyathet."
    2. +3
      4 September 2015
      satelit, kapal pengintai lan pesawat Pentagon kanthi teliti nonton kapal riset oseanografi Rusia paling anyar Yantar.

      Dheweke bisa nonton, nanging kita ora bisa?!
      Ayo padha ngucapake matur nuwun kanggo "perestroika" lan EBN manawa kapal kasebut mlaku dhewe, lan ora ana ing klompok, kaya AUG!
      1. 0
        4 September 2015
        Kutipan saka: Starover_Z
        Dheweke bisa nonton, nanging kita ora bisa?!

        Ngandika padha
        Ing wektu sing padha, layanan pers Departemen Pertahanan AS nandheske yen Amerika Serikat "ngurmati hak kabeh negara kanggo nggunakake kapal militer ing perairan internasional sesuai karo hukum internasional."
        Nanging ana wong sing duwe hak kasebut, lan ana sing ora duwe - iki bakal diputusake dening "puser bumi" ngguyu
    3. 0
      4 September 2015
      Kutipan: KazakPatrol
      Padha kuwatir!??!?! wong bodho


      Ya, ayo padha getihen..........
  2. +5
    4 September 2015
    Amerika Serikat "ngajeni hak kabeh negara kanggo nggunakake kapal perang ing perairan internasional sesuai karo hukum internasional."

    Kohl ngurmati hukum ... banjur apa masalah? Kapal perang lan armada sampeyan nglayari kabeh segara ing saindenging jagad, lan sampeyan wis ngurus siji kapal oseanografi. Wirang kanggo kekuwatan sing ngaku nguwasani jagad.
  3. dsi
    +1
    4 September 2015
    "ngormati hak kabeh negara kanggo nggunakake kapal perang ing perairan internasional sesuai karo hukum internasional."

    Miturut militer AS, kapal Rusia ngumpulake data babagan peralatan jero banyu saka pangkalan kapal selam nuklir Kings Bay, dumunung ing negara bagian Georgia, uga ing jalur komunikasi sing dadi bagian saka jaringan informasi global Pentagon.

    Pandhuan gratis kaya keju "gratis" ing jebakan tikus.
  4. +1
    4 September 2015
    Kayane Yantar ana hubungane karo satelit tentrem saka seri Cosmos.
  5. +1
    4 September 2015
    Kapal iki uga dilengkapi peralatan kanggo nglereni kapal, mula waspada karo AMrycosa. Morons, ing kabeh sing padha ndeleng mung ala lan kabeh donya meksa nindakake perkara iki.
  6. +1
    4 September 2015
    Apa kabel ing iku? Demagnetisasi? Iki bener!
  7. +3
    4 September 2015
    Dheweke isih ngerti sethithik babagan kapal iki ..;-)))))
  8. +2
    4 September 2015
    "Publikasi Amerika Washington Free Beacon nerbitake artikel sing nyatakake yen satelit, kapal pengintai lan pesawat Pentagon kanthi teliti nonton kapal riset oseanografi Rusia paling anyar Yantar, sing pindhah saka Atlantik Lor menyang Kuba, laporan RIA Novosti."

    Dadi, kanthi terang-terangan ngakoni introduksi spionase? Inggih, sampeyan menehi mlin.

    "Miturut militer AS, kapal Rusia ngumpulake data babagan peralatan jero banyu saka pangkalan kapal selam nuklir Kings Bay, sing ana ing negara bagian Georgia, uga ing jalur komunikasi sing dadi bagian saka jaringan informasi global Pentagon."

    Ora malah bukti? Cukup, bodho melu spionase mbukak kapal kita amarga panemu para pemain Amer sing durung rampung.
  9. +1
    4 September 2015
    Kapal riset nyinaoni kabeh sing ana ing wilayah riset. Kapal selam alas kasur, uga njelajah. Komunikasi, nyilem, iwak, etc. Padha ora seneng?
  10. +6
    4 September 2015
    Apa sing kudu dikuwatirake? Pakaryan eksplorasi rutin ing San Jocinto Fault. Penentuan titik stres paling dhuwur. Ilmu murni!
  11. +3
    4 September 2015
    Traktor sing tentrem nyebabake gupuh ing Pentagon. Lan apa sing bakal kelakon yen seeders pertempuran lan mesin winnowing metu menyang segara? opo
    1. +4
      4 September 2015
      Quote: partisan jahat
      Traktor sing tentrem nyebabake gupuh ing Pentagon.

      sehat hi
      ya, Yankees ora wedi kanggo basa, nanging sing kapal bisa ndeteksi tutugan saka beting Russian tengen nganti Kuba lol
  12. +1
    4 September 2015
    "Miturut militer AS, kapal Rusia ngumpulake data babagan peralatan jero banyu saka pangkalan kapal selam nuklir Kings Bay, sing ana ing negara bagian Georgia, uga ing jalur komunikasi sing dadi bagian saka jaringan informasi global Pentagon" - LAN APA ? Aku ora ngerti carane wong, nanging aku ora Care babagan pendapat. Ora ana kanyatan ing dalan, tegese padha kerja "tenang" ing kapal, rampung !!!
    1. +1
      4 September 2015
      Kutipan saka dckx
      lan pangkalan kapal selam nuklir Kings Bay, dumunung ing negara bagian Georgia

      Georgia, aja bingung karo Georgia-Georgia.
      1. +1
        4 September 2015
        Dheweke ora ngerti Georgia (geografi (99%) ngluwihi kekuwatane), dheweke mung ngerti Georgia))) amarga kayane Georgia. Lan umume, kanggo wong-wong mau, kapal selam ing Belarus "aturan"))) ... luwih saka tembung Lavrov
  13. +2
    4 September 2015
    Inggih, punika aksioma, amarga Yankees edan, tegese kita nindakake kabeh kanthi bener.
  14. +1
    4 September 2015
    Pentagon prihatin babagan aktivitas kapal riset Rusia "Yantar"
    Napa Pentagon ora prihatin? Sapa wae ing donya, saka wong-wong sing ora ana ing Barack, Gusti Allah ngalang-alangi, gerakane - langsung prihatin. Ringkesan: "Damn morons"
  15. +1
    4 September 2015
    Kapal sing apik nindakake perkara sing bener, nanging sing dikuwatirake Yanker yaiku masalahe.
  16. Komentar wis dibusak.
  17. +1
    4 September 2015
    ngumpulake data babagan peralatan jero banyu saka pangkalan kapal selam nuklir Kings Bay, dumunung ing negara bagian Georgia, uga ing jalur komunikasi sing minangka bagéan saka jaringan informasi global Pentagon.

    mung kapal iki lelayaran menyang Kuba))) matur nuwun kanggo menehi kabeh rahasia sampeyan dhewe)))
  18. +7
    4 September 2015
    Aku ora ngerti siji-sijine - yen kita diumumake minangka mungsuh, mula kenapa ora ngomong kaya wong Tionghoa: "Kita Rusia minangka wong sing seneng tentrem, nanging amarga kita dituduh agresif, kita dipeksa ... daftar.” Ya, kita kepeksa mbangun tentara. Ya, kita kepeksa nyingkirake mata uang lan barang-barang saka wong-wong sing nulis kita minangka mungsuh, kanthi sengaja nyebabake karusakan ekonomi. Yen wong liya nemtokke sanksi, referring menyang uncontrollability saka LDNR, Rusia ora bakal bantuan ing pemukiman. Sing padha bakal kelakon yen paling siji cangkang tiba ing wilayahe. Kita ora peduli karo posisi Ukraina lan kita, kanggo tujuan kamanungsan, mbukak cabang bank lan tuku produk. lsp. Aku ngerti yen ana tugas ora dadi aggressor. Nanging sampeyan ora bisa ngidini dhewe "udan".
    Ngalahake "muwalik" kanthi pernyataan anyar, lan ngalahake ekonomi. Mung banjur bakal padha miwiti "nyekel ilat". "Aku mikir ngono" ("Mimino").
  19. 0
    4 September 2015
    Military Review nyetak ulang pers kuning Amerika. Bacon Free iki diwaca ing wilayah ireng Washington. Ayo padha pindhah ing vena sing padha, nyetak ulang yellowness, iki dadi karo bang ing * Mikhanov lan * Alexander Romanovs. Romanov Alexander, ayo cepet nyelehake aku ing daftar ireng, sampeyan minangka "bintang" bocah-bocah sekolah ing kene.
  20. +1
    4 September 2015
    Apa kuwatir Pentagon ndadekake kita seneng banget. Ora ana apa-apa kanggo dheweke urip kanthi tentrem.
  21. +1
    4 September 2015
    Ayo padha wedi! -Yen padha wedi karo riset ilmiah negara kita, apa sing bisa kita ucapake babagan potensial militer?!
  22. +1
    4 September 2015
    Ora AS, nanging negara sing prihatin! Ugh! negatif
  23. +1
    4 September 2015
    "Elf Cahya" uga lara, kayadene Swedia nemokake kapal selam nuklir pengintaian Federasi Rusia ing perairan pesisir. Apa ana sing ngerti yen kita duwe kapal selam pengintaian?
  24. 0
    4 September 2015
    Ora, kanca-kanca, yaiku, sampeyan bakal mabur karo Boeing pengintaian sampeyan ing irung ing Baltik, lan sanalika kita ngirim kapal riset menyang Kuba, swara swara keprungu ing Atlantik ...

    Aku pancene ngarep-arep sing ora mung melu ing tugas riset
  25. 0
    4 September 2015
    Ing wektu sing padha, layanan pers Departemen Pertahanan AS nandheske yen Amerika Serikat "ngurmati hak kabeh negara kanggo nggunakake kapal militer ing perairan internasional sesuai karo hukum internasional."

    Ana sing bakal nerangake, sawayah-wayah aku ngerti, kapal kasebut sipil lan ngliwati Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia lan dudu Kementerian Pertahanan RF.
  26. +1
    4 September 2015
    kanthi rai kaya ngono, Amerika prihatin)
  27. 0
    4 September 2015
    Dadi Amber kita wis ana ing pesisir wétan Amerika Serikat? prajurit

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"