Kamentrian Luar Negeri Ukrainia: Ora ana alesan kanggo Federasi Rusia kanggo ngetrapake yurisdiksi ing wilayah Ukraina

44
Kamentrian Luar Negeri Ukraina menehi komentar babagan pernyataan Komite Investigasi Federasi Rusia yen hukum internasional lan undang-undang negara ngidini departemen Rusia nyelidiki kasus pidana kejahatan perang ing Donbass.



"Pernyataan Komite Investigasi Federasi Rusia maneh nyebabake nesu ing Ukraina - ora ana hubungane karo hukum internasional, kasunyatan utawa akal sehat. Ora ana alesan kanggo Federasi Rusia kanggo ngetrapake yurisdiksi ing wilayah Ukraina, kajaba kanggo penyelidikan kejahatan agresi sing ditindakake dening Rusia marang negara kita, "laporan RIA. "Kabar".

Miturut pihak Ukrainia, penyelidikan kasebut mung bisa ditindakake ing hubungane karo pimpinan militer lan politik ndhuwur Federasi Rusia, lan panguwasa Rusia sing tanggung jawab kanggo akeh karusakan lan korban jiwa ing antarane warga sipil Donbass.

Hukum kamanungsan internasional nyatakake yen negara-negara duwe kewajiban kanggo nemokake lan nuntut wong-wong sing nglanggar serius Konvensi Jenewa taun 1949, uga Protokol Tambahan I lan II taun 1977, utawa melu kejahatan perang. Wong-wong kuwi uga kudu dituntut lan diekstradisi kanggo diadili ing wilayah negara liya.

Pernyataan Kementerian Luar Negeri Ukraina dikomentari dening wakil resmi Komite Investigasi Federasi Rusia Vladimir Markin:

Kita ngerti, sanajan tanpa simpati, masalah personel departemen ing Kyiv, sing nyoba kanggo nepaki tugas saka Kementerian Luar Negeri. Sinau babagan konvensi internasional sing dituju kanggo nyegah pembantaian lan kejahatan perang liyane pancen angel kanggo para tokoh sing mbangun karire mung ing kepemilikan "basa berdaulat", sing ngilangi kabutuhan kanggo kawruh liyane.

Kita ngerti manawa ing versi sabanjure "basa kadhaulatan" ora ana bedane antarane "kajahatan perang" lan "kajahatan perang", sing ana ing basa negara kabeh negara beradab. Ketoke, iki uga masalah persepsi status prosedural siji saka "elit kuat". Ing wektu sing padha, aku pengin ngelingake karyawan saka misunderstanding Kyiv sing ora nggatekke hukum internasional ora exempt saka tanggung jawab, lan uga sing kepala Kamentrian Luar Negeri Nazi, von Ribbentrop, digantung dening Nuremberg Tribunal minangka perang. durjana. Ora ana sangsi manawa pengadilan kejahatan perang ing Donbas bakal ditindakake lan bukti-bukti sing diklumpukake dening ICR bakal dadi dhasar ukuman sing keras.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

44 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    4 September 2015
    Apa dill duwe pendapat dhewe? Apa kabar! Duta Besar FSA sing "nonton" mikir lan mutusake kanggo dheweke.
    1. + 13
      4 September 2015
      Lan Donetsk lan Lugansk wilayah Ukraina?
      1. + 24
        4 September 2015
        Kutipan saka: djqnbdjqnb
        Lan Donetsk lan Lugansk wilayah Ukraina?

        Inggih, yen de jure, ya. Lan yen de facto, banjur warga lokal sijine bolt ing "de jure". ngguyu
        1. +9
          4 September 2015
          Kutipan: Roman1970
          Kutipan saka: djqnbdjqnb
          Lan Donetsk lan Lugansk wilayah Ukraina?

          Inggih, yen de jure, ya. Lan yen de facto, banjur warga lokal sijine bolt ing "de jure". ngguyu

          Miturut cara, de jure isih SSR Ukrainia ...
          1. hon
            -5
            4 September 2015
            Apa USSR isih ana?
            1. +2
              4 September 2015
              Kutipan saka Hon
              Apa USSR isih ana?

              Ora. Mung kadhangkala sampeyan kudu kasengsem ing tumindak regulasi. Watesan ora diwatesi. Iki wis dadi alasan kanggo ngomong babagan bank tengen Dnieper! Banjur ana referendum, yen sampeyan ngelingi ... Lali, nanging 300% sah Iku aneh kanggo wong diwasa ora ngerti iki.
              1. hon
                0
                4 September 2015
                Apa sampeyan yakin tapel watese ora diwatesi? misale jek ana perjanjian perbatasan, tanggal 2004. piye referendum? ora cukup, negara-negara sing nggawe USSR mutusake mundur, iku kabeh.
              2. hon
                0
                4 September 2015
                dening cara, ana referendum ing Tatarstan ing secession saka Federasi Rusia, sampeyan uga bisa ngelingi. nanging Tatarstan isih dadi bagéan saka Federasi Rusia
      2. + 15
        4 September 2015
        Kutipan saka: djqnbdjqnb
        Lan Donetsk lan Lugansk wilayah Ukraina?



        Iki dudu titikane...

        "Negara", sing wis nglanggar kabeh norma Hukum Internasional lan akal sehat sing bisa dibayangake lan ora bisa dibayangake, njaluk ...
      3. WKS
        0
        4 September 2015
        Kutipan saka: djqnbdjqnb
        Lan Donetsk lan Lugansk wilayah Ukraina?

        Lan Ukraina dhewe iku Dill?
        1. +8
          4 September 2015
          Babagan Crimea, masalah kasebut dirampungake kanthi gampang, Pak Kravchuk, sampeyan dadi presiden pertama Ukraina lan ing
          Ing wayahe, sampeyan paling seneng kanggo bali saka Crimea kanggo Ukraina. Pitakonan iku, kang
          ing basis saka wilayah Russian asli diwenehi kanggo Ukraina, ngendi konfirmasi, tumindak saka
          transfer Republik Crimea menyang Ukraina, disetujoni dening Dewan Tertinggi RSFSR lan USSR, ing ngendi Kongres Wakil Rakyat USSR masalah iki ditanggulangi, ora ana jawaban lan ora bakal ana, amarga Khrushchev, Ukrainia saka pundhak bendarane menehi Crimea menyang Ukraina minangka ijol-ijolan kanggo nggawe bisu Komite Sentral Kyiv CPSU babagan partisipasi Khrushchev ing represi Stalinis. Dadi njagong ing w ... ne persis, Rusia wis entuk maneh apa wis dadi kagungane kanggo abad.
      4. +1
        4 September 2015
        Ngapusi sinis total!!! Sanajan kabeh iki wis suwe ditindakake ing Ukraina, owah-owahan saka sirah sing lara menyang sing sehat.
    2. +3
      4 September 2015
      Kutipan saka: oleg-gr
      Apa dill duwe pendapat dhewe? Apa kabar! Duta Besar FSA sing "nonton" mikir lan mutusake kanggo dheweke.
      Apa pendapat iki mung goyang liyane saka udhara Yen sampeyan ora pengin neliti apa dhewe (sampeyan ora bisa, sampeyan wedi, etc.), wong kudu ngukum kabeh Kadurjanan lan ora switchmen, nanging ghouls nyata.
    3. +3
      4 September 2015
      oleg gr
      Apa dill duwe pendapat dhewe? Apa kabar

      Lha…apa para anggota DPRD GAWA lan PIKIR-PIKIR iki wis siyap ngucapake bab laku penegakan hukum para bendarane?
      Miturut pihak Ukrainia, penyelidikan kasebut mung bisa ditindakake ing hubungane karo pimpinan militer lan politik ndhuwur Federasi Rusia.

      Nanging Yankees bisa nangkep warga negara liya ing endi wae ing saindenging jagad ... kutha bom lan warga sipil ... nggulingake pimpinan negara liya sing dipilih kanthi sah ... nindakake pengawasan tanpa isin marang para pimpinan sekutu ... PARA PEMIMPIN UKROPIA MENDUKUNG IKI....
      Beda karo praktik gendar donya lan para pengikute, RUSIA MUNG KANG NGIRIM KONVOI KEMANUSIAAN, ORA SING MATI!
    4. +4
      4 September 2015
      Dheweke wedi karo dill. Sawise kabeh, Rusia mung nyathet kejahatan, lan arah angin bakal teka ing taun-taun sing bakal teka ora dingerteni, mula para penjahat wis jelas.
      1. +1
        4 September 2015
        Junta wedi iki! Mula, bakal padha nyekel panguwasa nganggo untune ...... Ora ana sing lali, ora ana sing lali lan ora ana statute watesan!
    5. +5
      4 September 2015
      Ukraina ora duwe yurisdiksi ing kabeh! Ukraina, iki mung US Reichskommissariat! Kajaba iku, kaya ing Reich, Jerman, lan saiki Amerika, nganggep Ukraina ora minangka entitas negara, nanging mung minangka wilayah! Ukraina duwe Gauleiter dhewe - Duta Besar Pyatt. Dadi apa sing bisa kita omongake ing kene???
    6. 0
      4 September 2015
      Kanggo Banderstan, angger-anggering Toret iku drawbar, ngendi paling Kepala babon ngandika ana lan mlumpat.
    7. +1
      4 September 2015
      Kutipan saka: oleg-gr
      Apa dill duwe pendapat dhewe? Apa kabar! Duta Besar FSA sing "nonton" mikir lan mutusake kanggo dheweke.

      pendapatmu?! wassat ngendi dheweke bisa njaluk iku?! "kabeh wong wis dicolong sadurunge kita" - minangka karakter film misuwur ngandika. Aku bakal rada ngowahi frasa sing misuwur - kabeh wis diputusake kanggo kita (motto saka pedunung Ukraina)!
      duta ... sha lan mikir, lan nemtokaken, lan dagang Ukraina tanpa njupuk menyang akun pendapat saka Ukrainians
      1. 0
        4 September 2015
        Quote: self-propelled
        kabeh wis diputusake kanggo kita

        Kaloro frasa kasebut nuduhake dill, mula sampeyan bisa gabungke: "Kabeh wis diputusake lan dicolong kanggo kita."
    8. +1
      4 September 2015
      Pengadilan garnisun Rostov .... ora bakal nyerahake kompetensi marang sapa wae! ngguyu
  2. +4
    4 September 2015
    lan panguwasa Rusia sing tanggung jawab
    Wis, ora ana maneh sing dibutuhake. Ing sapa wae, nanging ora ing Ukraina. Lan liyane, dheweke (Ukraina) tansah utang kabeh. Aku kepengin weruh yen retorika kasebut (bid'ah) bakal owah lan apa sing kudu ditindakake kanggo iki?
    1. +1
      4 September 2015
      Aku kepengin weruh yen retorika kasebut (bid'ah) bakal owah lan apa sing kudu ditindakake kanggo iki?

      Bakal diganti nalika gendéra Novorossiya bakal diangkat liwat Rada Ukraina. Dheweke bakal nyanyi kanthi beda: dudu kita utawa bocah-bocah, nanging umume, anggere Amerika ndhikte, dheweke bakal nganiaya Rusia.
    2. +2
      4 September 2015
      Kutipan: Roman1970
      Aku kepengin weruh yen retorika kasebut (bid'ah) bakal owah lan apa sing kudu ditindakake kanggo iki?

      ora tau. iku ing tingkat genetik. padha teka ing Rusia lan kene utang kita
  3. + 10
    4 September 2015
    Pengadilan Nuremberg wis suwe ngenteni para klien, para ukrofasis lan junta, uga para patron saka luar negeri lan ibukutha Eropa, lan mung ana siji ukara - ukuran paling dhuwur.
  4. +3
    4 September 2015
    Yen sampeyan ora mlebu ing seluk-beluk hukum internasional, aku isih yakin 100% babagan kompetensi badan investigasi Rusia, ora kaya Ukrainia. Miturut cara, dheweke (Ukrainia) bakal mbukak cangkeme ing Rusia kurang, nanging njupuk masalah internal dhewe, sing luwih dhuwur tinimbang atap.
  5. +4
    4 September 2015
    A aneh (ing hubungan kanggo Kyiv - biasa) posisi dill. Ora ana perang karo Rusia, ora diumumake, nanging agresi ing sisih dheweke, kanthi "penyitaan wilayah Ukraina" - ana. Ana pasukan Rusia (saka 6 ewu wong nganti 200 ewu, gumantung saka exacerbation saka penyakit otak, lan tank 500 unit, banjur mlebu, banjur ninggalake .. ., lan SU-shki ing langit Donbass mbayangno ...), banjur padha ora. Ushlyopki, sampeyan bakal ngerti "konsep" perang lan perdamaian.
    Lan kanggo pati wong ing Donbass lan karusakan, njawab lengkap. Wektu bakal teka!
  6. +2
    4 September 2015
    "... iku panguwasa Rusia sing tanggung jawab kanggo akeh karusakan lan korban ing antarane populasi sipil Donbass."

    Opo iki
    1. +2
      4 September 2015
      Kutipan saka iliitchitch
      "... iku panguwasa Rusia sing tanggung jawab kanggo akeh karusakan lan korban ing antarane populasi sipil Donbass."

      Opo iki


      Aggravation liyane, Autumn wis teka, Nanging.
    2. +1
      4 September 2015
      Kutipan saka iliitchitch
      "... iku panguwasa Rusia sing tanggung jawab kanggo akeh karusakan lan korban ing antarane populasi sipil Donbass."

      Opo iki

      Ketoke, diagnosis tartamtu ... Nanging aku dudu psikiater, ayo para dokter ngatasi iki ...
  7. +4
    4 September 2015
    Para pemenang bakal menehi interpretasi Konvensi Geneva, lan aku percaya yen kabeh Turchinovs, Beletskys lan Yatsynyuk liyane sing wis tuwa bakal diseret metu saka amben ing saindenging jagad lan, paling apik, bakal diadili.
    1. 0
      4 September 2015
      Kutipan: PRUSSAK
      Para pemenang bakal menehi interpretasi Konvensi Geneva, lan aku percaya yen kabeh Turchinovs, Beletskys lan Yatsynyuk liyane sing wis tuwa bakal diseret metu saka amben ing saindenging jagad lan, paling apik, bakal diadili.



      Pira wektu sampeyan menehi junta kanggo Biletsky, sing umure mung 36, dadi tuwa?
      1. 0
        4 September 2015
        Kutipan: Tanais
        Kutipan: PRUSSAK
        Para pemenang bakal menehi interpretasi Konvensi Geneva, lan aku percaya yen kabeh Turchinovs, Beletskys lan Yatsynyuk liyane sing wis tuwa bakal diseret metu saka amben ing saindenging jagad lan, paling apik, bakal diadili.



        Pira wektu sampeyan menehi junta kanggo Biletsky, sing umure mung 36, dadi tuwa?


        Ing endi lan sapa sing ngerti apa lan kepiye? Endi sing njamin yen kartrid wis ora ana ing tong minyak lan wong-wong bajingan urip, banjur iki mung wektu tundha, supaya ora tanggung jawab mengko. Elinga Israel lan Massad! Iki BENER. Darah iku ala! Getih pembunuh apik banget!
  8. +3
    4 September 2015
    "Tanggung jawab kanggo karusakan ing Donbas dumunung ing Rusia."
    Iki logika - Ukraina wis ngenalaken angkatan bersenjata sawijining, kang shelling ing pamukiman Donbass, lan ora wong-wong sing nggunakake senjata marang populasi dhewe sing disalahake, nanging tanggi. De-bi-ly.
  9. +2
    4 September 2015
    Yen sampeyan ngirim pasukan khusus kanggo nyekel tokoh-tokoh sing nggegirisi lan nyoba, ora bakal ana regane, lan sanajan sampeyan uga ngilangi asu kaya Pastor lan Valtsman, monumen nalika umure ing tanah air pahlawan.
  10. +4
    4 September 2015
    Napa Rusia kudu tanggung jawab kanggo karusakan lan paten pinaten sing ditindakake dening Kyiv Junta?! Ora ana pasukan Rusia ing Donbass. Mbok menawa dongeng sing paling disenengi saka panguwasa Ukrainia babagan "agresi Rusia". Sawise kabeh, iku thanks kanggo dheweke sing ora bisa tanggung jawab kanggo jalaran, nanging mung pindhah nyalahke kanggo apa wis kedados ing wilayah "Kamardikan" kanggo wong liya. Sauntara kuwi, kanggo ngganggu wong Ukrainia saka masalah sing penting banget, amarga anggere wong mikir yen ana mungsuh njaba, dheweke siap ngapura kabeh aib sing kedadeyan ing njero negara.
  11. +2
    4 September 2015
    wong lanang. Rauh mangsa bakal teka. Beruang Rusia nduweni kulit sing kandel. Nanging carane Tsyupropeyans bakal mangsa bear iki tanpa gas lan batu bara - pitakonan mbukak.
  12. +2
    4 September 2015
    Apa, dill, medeni?
  13. +1
    4 September 2015
    Quote: Karayakupovo
    wong lanang. Rauh mangsa bakal teka. Beruang Rusia nduweni kulit sing kandel. Nanging carane Tsyupropeyans bakal mangsa bear iki tanpa gas lan batu bara - pitakonan mbukak.
    Nalika musim dingin taun kepungkur, dheweke bakal musim salju iki. Bisnis iku bisnis ...
  14. +2
    4 September 2015
    Aha! Ayo padha ngandhani amers yen ora ana alesan kanggo AS ngetrapake yurisdiksi ing wilayah "__________" (masang negara apa wae).
  15. +3
    4 September 2015
    Comrades dill, ing aplikasi sampeyan, ngganti tembung "Federasi Rusia" karo Amerika Serikat, lan sampeyan bakal kaget miraculously sing bisa!!
  16. +1
    4 September 2015
    Ya penasaran tenan. Nyatane, nuduhake tumindak agresi, nanging ora ngakoni kanthi sah, siji kudu dadi pengacara sing apik. Aku ora seneng ngluhurake yurisprudensi, nanging ana prekara sing ditunjuk minangka "akal sehat", sing dill wis suwe ilang, nanging aku pengin kabeh. wassat
  17. Komentar wis dibusak.
  18. +1
    4 September 2015
    Buku putih kekejaman junta Ukrainia! Saiki ayo ora meneng wae
  19. XYZ
    +1
    4 September 2015
    gugup. Pikiran sing dumadakan, ing kasus iki, iku ora bakal bisa kanggo mbukak Boryspil, Nanging terus-terusan disturbs lan unnerves. Lan dumadakan kabeh padha perlu kanggo mangsuli kabeh tumindak.
  20. +1
    4 September 2015
    Autumn aggravation teka ing Dill. Freebie wis rampung, Rusia kudu disalahake kanggo kabeh.
    1. 0
      4 September 2015
      Inggih, alami)))
      Tangan Kremlin, gebnya getih)))
      Armada tank lan gerombolan paratroopers nyerang wilayah merdika)))))
  21. 0
    4 September 2015
    luwih apik kanggo langsung ngomong sepira utange saiki, njupuk akun saiki)))
  22. +1
    4 September 2015
    Apa, apa, lan GVP negara 404, bisa ngirim panggilan menyang kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Rusia, Gerasimov V.V. kanggo menehi kesaksian ing kasus "Agresi Angkatan Bersenjata Rusia marang Ukraina".
  23. +1
    4 September 2015
    "Ora ana alesan kanggo Federasi Rusia kanggo ngetrapake yurisdiksi ing wilayah Ukraina, kajaba kanggo penyelidikan kejahatan agresi sing ditindakake dening Rusia marang negara kita,"
    Apa mungkin ing kepemimpinan kita ora ana wong sing duwe akal sehat, supaya sawise pernyataan kasebut, kabeh perdagangan bakal rusak dadi hubungan sing angel - MONEY maju
  24. 0
    4 September 2015
    Kutipan saka: go21zd45few
    Babagan Crimea, masalah kasebut dirampungake kanthi gampang, Pak Kravchuk, sampeyan dadi presiden pertama Ukraina lan ing
    Ing wayahe, sampeyan paling seneng kanggo bali saka Crimea kanggo Ukraina. Pitakonan iku, kang
    ing basis saka wilayah Russian asli diwenehi kanggo Ukraina, ngendi konfirmasi, tumindak saka
    transfer Republik Crimea menyang Ukraina, disetujoni dening Dewan Tertinggi RSFSR lan USSR, ing ngendi Kongres Wakil Rakyat USSR masalah iki ditanggulangi, ora ana jawaban lan ora bakal ana, amarga Khrushchev, Ukrainia saka pundhak bendarane menehi Crimea menyang Ukraina minangka ijol-ijolan kanggo nggawe bisu Komite Sentral Kyiv CPSU babagan partisipasi Khrushchev ing represi Stalinis. Dadi njagong ing w ... ne persis, Rusia wis entuk maneh apa wis dadi kagungane kanggo abad.


    Umumé, kita bisa bali kabeh persis miturut peta! prajurit
  25. 0
    4 September 2015
    Miturut pihak Ukrainia, penyelidikan kasebut mung bisa ditindakake ing hubungane karo pimpinan militer lan politik ndhuwur Federasi Rusia.

    Luwih becik yen Menteri Luar Negeri Ukraina nyegerake memori kanthi ngeling-eling nasib para pimpinan Nazi ing Jerman. Apa sing ditindakake para pamimpin kasebut, ora perlu dieling-eling, ya, lan pancen bubar (miturut standar sejarah).
  26. 0
    4 September 2015
    Markin sing apik, dheweke mangsuli kanthi normal - dheweke ora nganggep dheweke waras lan kabeh bakal menyang pengadilan, lan utamane Svidomo ing noose)
  27. 0
    4 September 2015
    Alasan kasebut bisa uga katon sawise diakoni Pakta Belovezhskaya minangka pidana dening wakil saka Federasi Rusia, Belarus lan Ukraina ing Belovezhskaya Pushcha.
  28. 0
    4 September 2015
    Nalika, sawise nyoba "ribentrops" Kyiv, dheweke isih ora bakal ngakoni kesalahane. Dheweke ora cukup maneh. Penguin squeal karo umpluk ing tutuk lan wis dipakani karo irresponsibility. Dadi ora ana gunane kanggo ngadili wong-wong mau. kajaba ilmu sing padha.
  29. 0
    4 September 2015
    ... Kita ngerti, sanajan tanpa simpati, masalah personel departemen ing Kyiv, sing nyoba kanggo nepaki tugas saka Kementerian Luar Negeri. Sinau babagan konvensi internasional sing tujuane kanggo nyegah pembantaian lan kejahatan perang liyane pancen angel kanggo tokoh-tokoh sing mbangun karire mung ing kepemilikan "basa berdaulat", sing ngilangi kabutuhan kanggo kawruh liyane ...

    Bravo Markin! Dadi irunge dadi guano dhewe!!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"